Digidexo.com

hvordan fikse såre knær?

Hvordan fikse Skinned Knees

Hvordan fikse Skinned Knees


Det er en uunngåelig barndommen. På et eller annet tidspunkt alle barn vil komme hjem med flådd knær. Enten de er bevis for å kunne sitte på en ny sykkel eller resultatet av en lekeplass basketak, vil det være opp til deg å fikse ditt barns flådd knær, akkurat som du fikse alle hans andre vondt. Det er en enkel fiks, stole mer på sympati enn førstehjelpskunnskaper. Les videre for å lære hvordan å fikse flådd knær.

Hvordan fikse Skinned Knees

Comfort barnet, snakker i et rolig og målte stemme, klemmer ham og tørke tårene. Selv ikke en alvorlig skade, kan flådd knær være svært smertefullt og skremmende for et barn. Det er mye lettere å fikse flådd knær av et rolig barn enn det er å fikse flådd knær av en fortvilet barn.

Press mot skraper som fortsatt blødning. Bruk et rent papir håndkle eller en steril kompress bandasje for å trykke forsiktig, men bestemt mot skrape inntil blødningen stopper.

•  Skyll ut alle fremmede partikler som kan fremsettes i skrape. Ofte kan glass eller grus forbli og må bli fjernet ved å kjøre lunkent vann over området. Du må kanskje bruke pinsett for å fjerne mindre biter som ikke løsner ved vannet.

Vask slitasje forsiktig med varmt vann og såpe, ved hjelp av en vaskeklut. Hvis barnet nekter å la deg nær henne flådd knær, kjøre henne en boble bad og vask av sårene mens hun spiller.

Påfør en antibiotisk salve eller bruke et flytende bandasje. Flytende bandasjer fremme ny cellevekst ved å holde området fuktig, noe som er en av anvendelsen av antibiotisk salve i henhold til en standard bandasje. En flytende bandasje vil ikke forsegle effektivt over antibiotika krem.

6. Bandasje flådd knær løst å holde bakterier ut av skrapene. Hold bandasje på inntil en skorpe har dannet, men når du har fjernet bandasjen, fraråde barnet ditt fra å plukke på skabb og gjenåpning såret.

Ease noen langvarig smerte ved å la barnet ditt til å holde en ispose på kneet, eller ved å gi ham paracetamol eller ibuprofen hvis smertene vedvarer.

Se en lege hvis skrape ikke synes å være helbredende riktig. Dersom området er rød, varm eller oser puss, kan det være infisert og videre behandling kan være nødvendig.

Hint

 • Det er en vanlig misforståelse at flådd knær må rengjøres med isopropanol eller hydrogen peroxide. I tillegg til å forårsake ekstra og unødvendig smerte, kan de midler faktisk hemme helbredelsesprosessen.

Hvordan fikse en alkoholiker Sivil

Alkoholisme er en altoppslukende tilstand som har makt til å ødelegge en persons liv og relasjoner. Fikse et forhold med en alkoholiker kan være en utfordrende oppgave, men mange alkoholikere og deres kjære har vært i stand til å reparere de ødelagte delene av deres tilknytning og gå videre sammen. Med den rette blandingen av besluttsomhet, styrke og tålmodighet og evnene til å være brutalt ærlig og åpent kommunikative, alkoholikere og deres ektefeller, kan familiemedlemmer og venner reparere brukne relasjoner.

Hvordan fikse en alkoholiker Sivil

Hvordan fikse et forhold Påvirkes av alkoholisme

•  Innrøm det er et problem. Rådgivere, 12-trinn grupper og medisinske fagfolk er enige om at en alkoholiker ikke kan gjøre fremskritt før han eller hun innrømmer å ha et alkoholproblem.

Bli med i en støttegruppe. Det er støtte grupper som faller i begge alkoholikere og deres kjære. Disse inkluderer Anonyme Alkoholikere, Al-Anon, Voksen barn av alkoholikere, Recovery Inc., sekulære organisasjoner for edruelighet og SMART Recovery.

Snakk åpent med hverandre. Ikke holde på hemmeligheter, eller holde tilbake ditt sanne følelser. Prøver ikke å være stridslystne eller direkte raseri på hverandre; gjør ditt beste for å holde ro og kommunisere hva du føler.

Godta ansvar. Begge alkoholikere og deres kjære må ta ansvar for de rollene de spilte i samlivsbrudd. Dette er ikke selvbebreidelse eller skylde den andre personen. Dette er rett og slett en handling av å anerkjenne ansvarliggjøring av hver av partene involvert.

søke rådgivning. En trenet terapeut kan gjøre underverker med å hjelpe alkoholikere og deres kjære helbrede sine sår og reparere sine relasjoner. Den terapeutiske innstillingen er ideell for å fikse en alkoholisert forhold fordi tilstedeværelsen av en moderator kan gi nøytral tilbakemeldinger, støtte og veiledning.

Feire små seire. Avslutte drikking er en hard vei, og alkoholikere trenger all den støtte de kan finne. Som en alkoholiker konfronterer sine demoner, vil sunnere holdninger og atferd. Ære og respekt disse små prestasjoner.

Hint

 • Ikke gjøre det alene. Kontroller at både alkoholholdige og familiemedlem eller en venn har en solid støttenettverk som de kan slå.
 • Vær tålmodig. Folk forandrer seg ikke over natten, og du bør ikke forvente ditt forhold til å snu i en håndvending. Mending en ødelagt forholdet vil ta tid, kommunikasjon og ærlighet.
 • Ikke prøv å arbeide på et forhold med en alkoholiker som har drukket. Dette kan utvikle seg til en stygg scene som ikke vil gagne begge parter. Snakk om forholdet bare når begge parter er edru og klar til å sitte ned og åpne opp for hverandre.

Hvordan å fikse en ødelagt lillefinger

Hvordan å fikse en ødelagt lillefinger


En av de mest frustrerende tingene i livet er å ha en pause i noen av bein. Hvis du spiller sport eller er ekte aktiv så er det en sjanse for at du vil ha noen skade gjort før eller senere. I dag er vi skal snakke om hvordan å fikse en ødelagt lillefinger.

Bruksanvisning

•  Det første trinnet og viktigste råd for å fikse en ødelagt lillefinger er å komme til legen. Uavhengig av situasjonen det er alltid best å få legehjelp for å hindre at situasjonen blir verre eller forårsaker fremtidige komplikasjoner.

Hvis uansett grunn du ikke klarer å få legehjelp så neste skritt for å fikse en ødelagt lillefinger bør være å få litt is på den. Det vil være hevelse og isen vil hjelpe prosessen og gjøre vondt avta også.

Det siste trinnet for å fikse en ødelagt lillefinger er å tape det opp til ringfingeren. Det er noen mennesker som hevder å tape en popsicle pinne eller noe av at naturen i det å holde det rett, men dette er faktisk frarådet av de fleste leger.

Tips og advarsler

 • Kontakt alltid lege er situasjonen forverres eller er utenfor normal kontroll.

Hvordan fikse en Crooked Nose

Hvordan fikse en Crooked Nose


Hvis du har en merkelig septum eller noe som forårsaker nesen for å bli hakket da har du sannsynligvis fått nok. Kanskje dette forårsaker du å være svært selvbevisst om utseendet ditt, men dette er et problem som kan rettes opp.

Bruksanvisning

Hvordan fikse en Crooked Nose

•  Besøk en Otolaryngologist. Dette er legene som skal utføre neseplastikk på nesen. De faktisk endre formen på nesen.

Breathing med problemer kan utgjøre helseforsikring leverandøren faktisk dekker prosedyren fordi det går fra kosmetisk kirurgi til en medisinsk prosedyre.

Fikse en skjev nese krever kirurgen til å målrette nasal bein samt septum. Å fikse en avveket septum, kan kosmetisk kirurg fjerne en del av septum eller plassere små snitt i det å omstille det.

Tips og advarsler

 • Dette er en relativt ubehagelig kirurgi så sørg for at det er høyt på prioriteringslisten før virkelig vurderer det.
 • Hvis du har problemer med å puste det kan være dekket av helseforsikring.
 • Kostnaden uten forsikring er rundt $ 5000
 • Pass på at du ser en kvalifisert og sertifisert lege for denne prosedyren. Dette er ikke tiden for å prøve og spare et par hundre dollar.

Hvordan fikse hengende øyelokk Surgically

Hengende øyelokk skyldes svake muskler i øyelokk regionen. En tilstand som påvirker visjon og utseende, kan hengende øyelokk forverres som du alder. Lær hvordan du kan fikse hengende øyelokk kirurgisk å gjenvinne fulle visjon og et sunt utseende.

Hvordan fikse hengende øyelokk Surgically

•  Vit at det er to måter å klassifisere hengende øyelokk basert på årsaken til tilstanden. Dermatochalasis er når ekstra hud på øyelokkene gradvis forverres som du alder. Ptose (uttales med "p" silent) oppstår når hele øyelokket regionen er hengende og dekker en stor del av øyet. En person kan bli født med hengende øyelokk eller det kan være en tilstand som oppstår når du blir eldre.

Velg en øyelege (øyelege og kirurg) som dekkes av forsikringen. Øyelege kan undersøke dine hengende øyelokk å diagnostisere årsaken og finne det beste løpet av kirurgisk behandling for din unike sak.

Forvent en poliklinisk prosedyre kalt blepharoplasty som skal utføres for å løse dine hengende øyelokk kirurgisk. Under lokalbedøvelse (med mindre din øyelege bestemmer at du skal gjennomgå prosedyren under narkose) en laser eller skalpell brukes til å lage snitt i skrukker på øyelokkene. Kirurgen fjerner overflødig hud og vev og deretter syr huden sammen. Prosessen tar 1 til 3 timer å fullføre og mild smerte kan oppleves.

Følg forsiktighetsreglene som angis til deg av din kirurg. Forvent hevelse i øyelokket området og bruke kjøleelementer for å holde hevelsen nede. Smerte medisin kan være foreskrevet for å hjelpe deg å takle ubehag.

Hvordan fikse nesen Pads på solbriller hvis de holder Slipping Down

Hvordan fikse nesen Pads på solbriller hvis de holder Slipping Down


Personer med perfekt syn ofte bruke solbriller for å beskytte øynene mot solens stråler og reduserer gjenskinn under kjøring. Siden ingen resept er nødvendig, forbrukerne ofte kjøper solbriller fra en avdeling eller klesbutikk heller enn en optiker. Som et resultat, kan solbriller passer dårlig og gli av nesen når brukeren tilter hodet hennes ned. Du kan fikse løse solbriller ved å justere eller erstatte nesen putene.

Hvordan fikse nesen Pads på solbriller hvis de holder Slipping Down

•  Ta av solbriller og inspisere neseputer for å avgjøre hvordan de er montert. Sunglass 'neseputer kan skru på, presse på, snap inn, skyver på, klipp på eller feste på. De kan også bygges inn i brilleinnfatningen rammer.

Bøy vakt armene - armene som fester nesen putene til rammen - med snipe tang til å bringe pads tettere sammen for å lage en smalere passform rundt nesen. Ikke alle solbriller har vakt armer, så ignorere Hvis nesen pads er bygget inn i rammene.

Vinkel pads, hvis mulig, slik at de vipper 20 grader mot nesen.

Prøv på brillene igjen. Hvis nesen putene fortsatt skli etter justering vakt armer og vippe pads, må du erstatte klossene eller legge stick-on pads.

Ta slitte eller skitne neseputer, hvis det er mulig å fjerne dem. Skru skruen på pads med en liten skrutrekker funnet i brillereparasjonssett. Bruk en pad Popper å fjerne trykk på eller knipse i pads. Forsiktig løsne, gli av eller skrelle av klebeputene.

Bytt ut de gamle pads med nye puter. Hvis dine solbriller var alltid løs, velger neseputer litt tykkere enn din gamle par.

Trykk selvklebende silikon nese pads over den eksisterende neseputer for å gjøre dem tykkere Hvis nesen pads er umulig å fjerne, eller om det er vanskelig å finne et par tykk nok for ditt behov. Plasser klebeputene der briller rammet nesen for å sikre en tettsittende passform.

Hvordan fikse en drikking problem

Ved første, er et alkoholproblem ofte ugjenkjennelig. Folk drikker på sosiale arrangementer, og kan ikke forestille meg en sammenkomst uten øl eller vin i nærheten. Gradvis, et par drinker i uken blir til et par drinker om dagen. Drikke alene, ofte, og spesielt i krisetider kan utløse avhengighet og avhengighet. Jobb og relasjoner blir stadig mindre viktig enn å finne at neste drink. Hvis en person ikke kan komme gjennom noen få timer uten alkohol, intervensjon og behandling er ofte nødvendig for å komme tilbake kontroll. Her er noen måter du kan fikse et alkoholproblem.

Hvordan fikse en drikking problem

Hvordan å slutte å drikke

Bli med Anonyme Alkoholikere eller annen støttegruppe. Ifølge NIH, utvinne folk som går på grupper regelmessig gjøre det bedre enn de som forsøker å slutte på egenhånd. Forskjellige mennesker har forskjellige behov, så shoppe rundt for en gruppe som føles riktig. Gjør de ukentlige eller daglige møter, finne en sponsor, og hjelpe andre som trenger hjelp.

Ta kontakt med legen din. Moderne medisiner kan bistå i arbeidet med å slutte å drikke uten de vanlige bivirkninger forbundet med eldre narkotika. Leger kan også tilby behandling, støtte og anbefalinger for en mer intensiv rådgivning og rehabilitering, avhengig av pasientens behov.

Unngå folk og steder som utløser drikking. Finn en annen vei hjem hvis du ofte innom en bar hver dag. Foster nye relasjoner der drikking er ikke det primære fokus. Hvis du drikker hjemme, ikke kjøpe alkohol eller holde den i huset. Planlegg en aktivitet for å holde opptatt i disse tider hvor du befinner deg følelsen trang til å drikke.

Finn noe å gjøre som ikke involverer drikking. Ta opp en ny hobby, gå til en foretrukket hus for tilbedelse å frivillig, trene regelmessig, eller delta i en sosial klubb som fremmer en verdig sak. Dette bidrar til å ta tankene bort fra drikking og fokusere energier andre steder i en mer konstruktiv og nyttig måte.

Utdanne venner og familie om alkoholisme. Fortelle dem om ikke å tilby deg en drink eller drikke rundt deg. Be om hjelp når du trenger det og ikke vær redd for å kreve oppmuntring og positive ord av støtte i stedet for kritikk. Foreslå støttegrupper for dine kjære også. Alkoholisme er ofte en gruppe problem og dine kjære kan ha nytte av hjelp også.

Hint

 • Folk som slutter å drikke ofte opplever humørsvingninger, depresjon og angst. Hvis milde symptomer ikke går bort eller blir verre, søker medisinsk behandling. Legen din bør være i stand til å foreslå en passende mental helse utøveren.
 • Skriv ned alle grunnene til at du må slutte å drikke og bære med deg listen. Det vil hjelpe å ha disse grunner tilgjengelig i tilfelle du glemmer og ønsker å begynne å drikke igjen.
 • Utarbeide en standard tale å gi folk som prøver å presse deg til å drikke. Hold det kort og rett på sak. Øv å si det til du føler deg komfortabel.
 • Gå straks til nærmeste akuttmottaket, bør du føler trang til å skade deg selv eller andre.

Hvordan fikse falske tenner

Hvordan fikse falske tenner


Falske tenner eller gebiss, er gradvis synkende i etterspørsel og popularitet for eldre generasjoner. Men det er fortsatt ganske mange eldre menn og kvinner som bruker falske tenner for å hjelpe dem skikkelig tygge og bite maten de spiser. Siden disse protesene kommer til opprørende priser, er det bare praktisk å bruke dem med stor letthet. Dessverre, kan proteser være tilbøyelige til å bryte hvis du tilfeldigvis tygge på en gjenstand eller bite på noe fast og stiv. Her er hvordan du kan fikse falske tenner hvis de knekker.

Bruksanvisning

•  Puss brutt falske tenner eller gebiss deler ved hjelp av tannkrem og tannbørste. Skyll med vann og tørk med mykt håndkle.

Plasser de ødelagte proteser på tabellen. Øv sette bitene sammen slik at du vil være i stand til å gjøre dette raskt under reparasjonsprosessen.

Få et stykke papp og plassere den på arbeidsbordet for å bruke som en blanding overflaten. Klem ut et stort glob av like deler av to-komponent epoxy. Bruk målestav å røre epoxy til begge deler er jevnt blandet.

Bruk din søknad stick og bruke akkurat nok epoxy til dine ødelagte eller oppsprukne falske tannflater. Lett dekke disse med epoxy som du skyver bitene sammen.

Hold stykkene av protesene sammen i minst ett minutt for å stabilisere dem og for å hindre dem fra å komme fra hverandre.

6. Påfør et tynt lag med epoxy langs pause når proteser har vært fullt limt sammen. Gjør dette ved å bruke programmet pinne og uten å løfte opp falske tenner.

La epoxy tørke i minst 20 minutter før du slår dine falske tenner over og påføre et tynt lag med epoxy til den andre siden av ferien din.

8. La epoksyen tørke i ytterligere 30 minutter. Vask protesene forsiktig med vann før du legger i munnen.

Hvordan fikse skjeve tenner med veneers

Utseendet på tennene dine kan spille en stor rolle i hvordan du ser deg selv og hvordan andre oppfatter deg. Dental problemer som hakket tenner og mellomrom mellom tennene kan være en slik kilde til forlegenhet og misnøye at noen mennesker kan unngå å smile i det hele tatt. Heldigvis, fikse skjeve tenner med veneers er mulig og har blitt stadig vanligere. Dette gjelder spesielt i dag at kosmetisk tannbehandling har kommet en lang vei.

Bruksanvisning

•  Finn ut om skallfasetter er riktig for deg. Veneers er tynne, tilpasset bygget listverk laget av porselen eller harpiks som dekker hele overflaten av en tann. De kan brukes til å dekke hullene og å maskere skjeve tenner for å gjøre dem ser justert. Hvis du bare har en liten feiljustering og tennene er ellers frisk og hvitt, finne ut hva andre alternativer er tilgjengelige for deg. Hvis du har store kosmetiske problemer, kan skallfasetter være det beste alternativet.

Finn en tannlege som spesialiserer seg på kosmetisk tannbehandling og be om å se sitt arbeid. Husk at prosedyrer som skallfasetter er irreversible. Spør folk du kjenner om anbefalinger og gjøre din egen forskning også. Se på før og etter bilder av dental finer prosedyrer. Dette vil gi deg en god ide om hva du kan forvente. Alltid huske på at, mens skallfasetter kan gi resultater som genererer enorm tilfredsstillelse, er ytterste forsiktighet i å velge hvem som skal utføre prosedyren sterkt anbefalt.

Få en vurdering. Når du finner en tannlege du føler deg komfortabel med, planlegge en avtale for å diskutere hvor mange tenner vil bli behandlet og hvor mye det vil koste. Mange tannlegekontor tilbyr nå finansieringsalternativene, eller, i noen tilfeller, rabatter når du betaler på forhånd. Som i 2009, er den gjennomsnittlige kostnaden for porselen veneers mellom $ 900 og $ 2500 per tann og varer mellom 10 og 15 år. Composite skallfasetter er mye rimeligere og koster ca $ 250 per tann. De er også mindre holdbare, varer rundt fem til syv år.

Planlegg din undersøkelse avtale. Dette er svært viktig for tannlegen å sikre at det ikke er noen andre problemer som må være ivaretatt før prosedyren. Tannlegen vil også gå over en skygge diagram med deg for å hjelpe deg å velge den beste fargen for dine skallfasetter. Hele poenget er å gjøre ditt smil ser bedre, men det betyr ikke at kunstig. Heldigvis nye bildeteknologi gjør at du kan få en forsmak på hva du kan forvente. Når undersøkelsen er ferdig, vil tannlegen sette sammen en tilpasset behandlingsplan. Dette er det siste trinnet før selve prosedyren som kan ta én til flere besøk, avhengig av hvor mye arbeid du trenger.

Gjør deg klar for den nye smil! Først, vil tannlegen administrere en lokalbedøvelse for å sikre din komfort under tann forberedelse og finer applikasjon. Tannen er deretter utarbeidet av omforme den til å gi best mulig passform for dental finér. Deretter vil et inntrykk av tennene dine bli gjort. Dette inntrykket vil bli omgjort til en finer enten ved en utvendig laboratorium eller av interne tann lab teknikere. Hvis skallfasetter er fabrikkert utenfor, kan du bli gitt midlertidige skallfasetter i mellomtiden. Når dine veneers er klare, de er strategisk plassert for å dekke hele tannoverflaten. Tannlegen vil da diskutere hvordan å ta vare på dine nye skallfasetter.

Hvordan fikse tennene raskt

Få ting kan lyse opp et ansikt (eller et rom) mer enn et blendende smil. Tannhelse og utseendet på våre tenner spille en betydelig rolle i hvordan vi ser oss selv og hvordan andre oppfatter oss. Dental problemer som gulfarging og mellomrom mellom tennene kan være en kilde til forlegenhet og misnøye. Mange blir så selvbevisst at de kan unngå å smile. Heldigvis, det er mange tiltak du kan gjøre for å fikse tennene raskt og få et vakkert smil.

Bruksanvisning

The Smile of Your Dreams

•  Hvis du har en spesiell hendelse, eller er rett og slett behov for en god tenner-Whitening, er den raskeste og rimeligste måten å pusse med natron. Bare skvette litt på tannbørsten og børst forsiktig. Det fungerer veldig bra for generell bleking. Børsting med frisk sitronsaft gjør underverker også. Det er viktig, men ikke til å børste for hardt og ikke bruke mer enn en gang i uken. Whitening gels og strimler solgt på drugstores og supermarkeder er også ansett som et effektivt alternativ, men det kan ta opptil to uker for å se resultater.

Et annet alternativ er profesjonelle tannbleking. Profesjonell tannbleking er også kjent som bleking. Denne prosedyren er utført på et tannlege kontor og er vanligvis bare anbefalt for de med unrestored tenner og optimal tannkjøttet. Profesjonell tannbleking kan også være litt mer kostbart og kan kreve flere økter. Den gode tingen er at betydelig whitening er vanligvis merkbar etter første behandling.

Hvis du har store kosmetiske problemer, restaurering med skallfasetter er en ganske rask alternativ, avhengig av hvor mye arbeid du trenger. Denne prosedyren innebærer å skape en tilpasset ny overflate for forsiden av tennene. Materialene som brukes for dette formål er porselen eller harpiks. Først blir overflaten av tannen som skal behandles innlevert ned. Deretter blir det plassert lag av porselen eller harpiks strategisk plassert for å fylle hullene eller gjenopprette hele overflaten. Dette er en kostbar fremgangsmåte, men gir dramatiske resultater.

•  Dental binding er en annen metode som vanligvis brukes i kosmetiske tannbehandling for å forbedre tann utseende. Den brukes til å reparere ødelagte tenner, fylle hullene, endre sin form, og selv gjenopprette utseendet misfarget emalje. Prosedyren innebærer å bruke tann-farget harpiks der det trengs. Det blir deretter behandlet med et spesielt lys som herder materialet. Det siste trinnet er å polere de områdene før de er glatt.

Emalje forme er enda en rask måte å forbedre tennene utseende. Det er mest brukt for å jevne ut små ujevnheter i tennene innretting. Denne behandlingen kan kombineres med bleking og skallfasetter å produsere det blendende smilet du alltid har ønsket!

Hint

 • Husk at noen profesjonelle prosedyrer som skallfasetter er irreversible. Snakk med tannlegen din for å se hvilket alternativ som er riktig for deg avhengig av din alder, tilstand av tennene dine, og selvfølgelig budsjettet. Faglig vurdering er uerstattelig når det gjelder å ta det riktige valget for å dekke dine behov. Kosmetiske prosedyrer kan gi resultater som genererer enorm tilfredsstillelse, men ytterste forsiktighet er alltid anbefalt.

Hvordan fikse skjeve tenner

Hvordan fikse skjeve tenner


Skjeve tenner ikke bare påvirke en persons utseende, de påvirker hvordan kjeven er justert og tvinge tennene til å slites ujevnt, eller til og med forårsake smerte. Det er viktig å ha tennene vurderes å finne den beste måten å fikse dem. Det er noen forskjellige behandlingsalternativer å rette skjeve tenner. Hver må foretas under tilsyn av en kjeveortoped eller kosmetisk tannlege.

Bruksanvisning

•  Besøk en kjeveortoped for en vurdering. Orthodontist vil fortelle deg om du er en god kandidat for flyttbare eller faste tannregulering, og om du trenger ekstra utstyr, som for eksempel hodeplagg, for å fikse tennene.

Har X-Rays og muggsopp tatt av tennene dine.

Få enten flyttbare bukseseler eller faste bukseseler. Avtagbare seler må brukes som anvist for best resultat. Faste bukseseler er sementert eller limt til tennene, og er noen ganger slitt med gummistrikk for å holde kjeven riktig justert.

Foreta hyppige besøk til kjeveortoped, vanligvis en gang i måneden, for å ha justeringer er gjort i bukseseler eller å få det neste trinnet i rekken av flyttbare tannregulering. Disse justeringene gradvis rette tennene.

Bruk bukseseler som anvist i inntil tre år. Mindre tid kan være nødvendig.

Hint

 • Påvirket visdom tennene kan trenge å bli hentet, for å holde tennene fra å bli skjøvet ut av sted. Holdere kan trenge å bli slitt i år etter første behandling.
 • Barn bør begynne behandlingen tidlig i stedet for å vente til sine ungdoms år. Dette gjør den totale behandlingsplan lettere å implementere.

Hvordan fikse sprukne hæler med Stridex

Hvordan fikse sprukne hæler med Stridex


Sprukne føtter ikke bare ser dårlig de kan også være smertefullt. Hvis de la gå for lenge det gjør det vanskelig å gå rundt. Her er noen tips om hvordan du kan fikse din sprukne hæler med Stridex.

Bruksanvisning

•  Ta en Stridex Pad og tørk hælen med det. Det er alpha hydroxy syre i puten, og det bidrar til å ta den harde, død hud på av foten. Bruk en pad for hver fot.

•  Glatt på et tykt lag av lotion eller vaselin på hver hæl. Hvis du bruker fuktighetskrem vil du trenger for å få en veldig tykk type lotion som er mer som krem, for å få mest mulig nytte.

For å bidra til å holde på fuktighet, sette sokker på føttene. Du kan også prøve å sette sandwich poser på føttene og deretter sokkene over dem, mens du ser på tv før du går til sengs. Bare husk å ta de baggies av og sette sokker på bena. Mens du er på den, legg til litt mer vaselin eller lotion på hælene før du setter sokkene på igjen.

Vær tålmodig som det vil ta omtrent en uke med å gjøre dette hver kveld før du vil se resultater. Føttene vil bli merkbart bedre hvis ikke alle sammen helbredet eller skal jeg si krenget.

Hvordan fikse en sunn middag

Hvordan fikse en sunn middag


I dagens hektiske og ofte stormet samfunn, er den ideelle av familien middag får raskt skjøvet til side for bekvemmeligheten av drive-thru måltider-on-the-go. Ikke bare fastfood undergrave verdien av middagsbordet, er det ofte mye fett, lastet med ekstra salt og mangler i frukt og grønnsaker.

Bruksanvisning

Plan middager en uke i forveien. En av de enkleste måtene å få sunne måltider på bordet er å planlegge for dem. Se gjennom ulike kokebøker for ideer eller skrive ned familiens favorittoppskrifter.

Shop klokt. Når din pantry og kjøleskap er fylt med essensielle ingredienser som trengs for å skape en sunn middag, vil du være mindre fristet til å handle for lettere mat. Hopp den frosne matvarer delen av markedet og kjøpe hele frukter og grønnsaker i stedet. Likeledes, ikke velger frosne eller eske middager.

revaluate din standard middager for å finne ut hvordan å gjøre dem sunnere. For eksempel erstatte bakken kalkun i stedet for kjøttdeig når du gjør tacos og kjøttpudding. Kjøpe hele korn pasta og brød. Når fikse pasta saus, bland inn most squash eller paprika.

Spis en vegetarisk middag. Ikke hvert måltid må inneholde kjøtt. Velge en grønnsak-basert diett betyr ikke ofre smak, og du vil kutte fett og kalorier mens du legger protein og fiber.

Watch porsjonsstørrelser. Tjene måltider på små salat plater i stedet for store middagstallerkener. Spis sakte, ta små biter, og ignorere "happy plate" regelen. Når barn er involvert, oppmuntre dem til å prøve en bit av hver mat blir servert, men ikke gjør dem spise alt på tallerkenen sin.

Hopp tunge desserter og velge friske fruktsalater eller frossen yoghurt.

Hvordan fikse feiljustert tenner

Hvordan fikse feiljustert tenner


Feiljustert tenner kan negativt påvirke din tillit. Mange mennesker med dårlig feiljustert tenner er redd for å smile eller viker unna ansikt-til-ansikt interaksjon. Du kan ikke være i stand til å endre din genetikk, men du kan ta skritt for å forbedre ditt smil. Moderne tannbehandling kan fikse din feiljustert tenner med minst mulig ubehag.

Bruksanvisning

•  Planlegg en konsultasjon med din tannlege for å lære hvordan feiljustert tenner kan rettes. Tannlegen vil trolig henvise deg til en kjeveortoped, en tannlege som spesialiserer seg på å fikse skjeve tenner.

Meet med kjeveortoped for å diskutere alternativer. Orthodontist vil ta et inntrykk samt en x-ray av munnen din. Hvis forskyvning er bare liten, kan kjeveortoped fore Invisalign, en klar, avtagbart munnstykke som vil fikse forskyvning over tid. Men kjeveortopeder oftest foreskrive bukseseler. Hvis tennene er mer enn litt forskjøvet, må du ha tannregulering over en periode.

Besøk din kjeveortoped for regelmessige kontroller for å sikre at bukseseler bo godt utstyrt til tennene.

Ha bukseseler fjernet på riktig tid. Når tennene er blitt justert, vil orthodontist fjerne tannregulering og gi deg en retainer å sørge for at de nylig justert tennene holder seg på plass. Bære din retainer nøyaktig som anvist.

Hvordan fikse en Baby Flathodet

Hvordan fikse en Baby Flathodet


I de første månedene av barndom, er det vanlig for et barn å utvikle et flatt område på baksiden av hodet hennes. Dette flatt område, kjent som posisjons plagiocephaly, er forårsaket av den store mengden av tid at barnet ligger flatt på ryggen. Over tid vil du være i stand til å fikse babyens flatt hode.

Hvordan fikse en Baby Flathodet

•  La barnet til å sove på hans side. Hvis du endrer sin stilling i løpet av natten ofte, vil hans flat flekk begynne å gå tilbake til en normal form.

Bruk et teppe eller kile om natten for å holde barnet fra legging på den flate delen av hodeskallen. Den ikke-flate delen skal hvile på sengen.

•  Oppmuntre barnet til å spille på magen. En tilstrekkelig mengde av magen tid kan hjelpe ham utvikling samt ta vekten av den flate flekk på hodet.

Hold barnet ditt ofte. Hvis du holder barnet ut av svinger, vugger og bilseter for noen timer en dag, vil det ta presset ut av skallen.

Spør legen din om en trykk hjelm. I alvorlige tilfeller kan en lege bruke en hjelm for å hjelpe omforme babyens hode tilbake til det normale.

Hint

 • Alltid rette seg etter retningslinjene krybbedød forebyggende. Du vil ikke ønsker å sette barnet i fare på grunn av en bulkete hode.
 • Noen misdannede hodeskaller kan være forårsaket av mer alvorlige forhold. Snakk med din barnelege om eventuelle bekymringer du måtte ha.

Hvordan fikse en lavt stoffskifte

Hvordan fikse en lavt stoffskifte


Mennesker får nødvendig energi gjennom metabolisme. Kroppene våre omdanne mat til energi. Denne energien er nødvendig for alle kroppsfunksjoner, inkludert fordøyelse, orgel ytelse og selv puste. Lav metabolisme kan føre til lav energi samt vektøkning. Enten en langsom metabolisme er på grunn av aldring eller en medisinsk tilstand som en svak skjoldbruskkjertelen, kan du bruke flere måter å forbedre lavt stoffskifte.

Hvordan fikse en lavt stoffskifte

•  Gjør en avtale med legen din. Det første skrittet for å fikse en lav metabolisme er å utelukke eventuelle medisinske problemer som kan bidra til det. En underaktiv skjoldbruskkjertelen eller metabolsk syndrom kan muligens være å gjøre stoffskiftet lavt.

•  Øk mengden av protein i kosten. Noen eksempler på proteinrik mat inkluderer kylling, myse, protein pulver og egg. Protein øker og opprettholder en normal metabolisme. Proteinet stabiliserer også insulin.

Utfør aerobic trening minst fire eller fem dager per uke i 30 til 60 minutter per økt. Rask gange, svømming og løping vil hjelpe fikse lavt stoffskifte.

Gjør styrketrening minst tre ganger i uken. Målet for en full body workout hver gang. Denne trening øker muskelmasse, som igjen øker stoffskiftet. Løfte vekter er en effektiv form for styrketrening.

Hint

 • Drikk minst 64 oz. vann per dag.
 • Leie en personlig trener for å få hjelp med motstand-trening rutiner.

Hvordan fikse en Killer Sinus Hodepine

En sinus hodepine kan være svært smertefullt og selv forstyrre daglige oppgaver. Mens en sinus hodepine aldri drept noen, kan det sikkert føles som en "killer".

Når en dårlig sinus hodepine streik, virker det som kjedelig, bankende dyp smerte i pannen og ansiktet vil aldri stoppe. Du kan ikke lene seg over, fordi det gjør det føles som hodet skal eksplodere.

Behandle den underliggende lomme problemet er den beste måten å unngå eller fikse en dårlig sinus hodepine. Gjøre visse ting og bruke noen teknikker kan hjelpe deg med å bli kvitt en killer sinus hodepine samt redusere sin re-forekomst.

Hvordan fikse en Killer Sinus Hodepine

•  Øk vanninntaket hvis du føler en sinus hodepine kommer på. Slim tykner og blokkerer sinus passasjer, forårsaker en hodepine; ved å drikke vann det vil tynne ut slimet og redusere blokkering.

Kjøp en saltvann nesespray og bruke som anvist på pakken. Et alternativ til en saltvann spray er å koke vann i en gryte og lener ansiktet på med et håndkle over hodet mens du inhalerer dampen. Gjør dette i fem minutter om gangen. Dampen vil åpne opp blokkerte neseganger.

For hodepine som er alvorlig nok, følg dampbehandling med en over-the-counter decongestant eller antihistamin. Men vær oppmerksom på at disse legemidlene kan forårsake døsighet.

Hvis din hodepine er hyppige, investere i en luftfukter for huset, eller få en bærbar en. Tørr luft kan utløse og forverre sinus hodepine. Koke en stor kjele med vann og la dampen sirkulere i hele huset vil også gi fuktighet. Dampen vil åpne nasal luftveiene.

Legg eucalyptus eller peppermynte oljer til kokende vann for å ytterligere å åpne nesegangene og å lette pusten. Ved å gjøre dette regelmessig, vil forekomsten av sinus hodepine minske, da fuktighet vil bidra til å holde nesegangene åpne.

Hint

 • Konsultere legen din dersom din lomme hodepine er en alvorlig og hyppig problem som stadig forstyrre din daglige levende. Han vil foreskrive en sterkere medisiner eller antibiotika. Noen ganger, som en siste utvei, kirurgi kan være nødvendig. Men i de fleste tilfeller forslagene gitt ovenfor vil bli kvitt en sinus hodepine og tilby hjelp uten bruk av sterke medisiner.

Hvordan fikse Håravfall i tenåringer

De fleste kaster 50 til 100 hår per dag, ifølge Mayo Clinic. (Se referanse 1) Gitt at hodebunnen har omtrent 100.000 hår, er umulig å oppdage denne mengden av Shedding. (Se referanse 1) Men noen mennesker opplever mer betydelig hårtap. (Se referanse 1) Ifølge Mayo Clinic, kan betydelig hårtap starter i tenårene. (Se referanse 1)

Hvordan fikse Håravfall i tenåringer

•  Bestem årsaken til hårtap. Hårtap kan rett og slett være genetisk. (Se referanse 1) Men når håravfall utvikler i tidlig alder, er det økt risiko for at håravfall er forårsaket av noe annet. Ifølge Mayo Clinic, kan håravfall være forårsaket av dårlig ernæring, sykdom, visse medisiner, hodebunn infeksjon, og hår behandlinger (for eksempel døende eller bleking av håret). (Se referanse 1) For å kunne behandle hårtap, må du først ta kontakt med legen din for å finne ut hva som forårsaker det.

Endre din diett. Dårlig ernæring kan føre til hårtap. (Se referanse 1) For eksempel, krasjer eller kjepphest dietter ofte føre til hårtap. (Se referanse 1) Håravfall forårsaket av dårlig ernæring er imidlertid forbigående. (Se referanse 1) Du kan snu trenden ved å endre kostholdet. Et sunt kosthold for hår inneholder tilstrekkelig protein og jern. (Se referanse 1)

Ta vare på håret ditt. Mange tenåringer eksperimentere med håret ved å få det farget, bleket, rettet, eller permed. Disse styling endringer kan imidlertid skade håret ditt og forårsake midlertidig hårtap. (Se Referanse 2) Videre bemerker Nemours Foundation at iført håret trukket så tett at det plasserer spenning i hodebunnen kan faktisk føre til permanent hårtap. (Se Referanse 2) Vask håret regelmessig og unngå unødvendige styling endringer for å holde håret sunt.

•  Vurder medisiner. I noen tilfeller kan medisiner være et alternativ for å fikse hår tap. Minoxidil (Rogaine), finasterid (Propecia), kortikosteroider, og anthralin har alle blitt godkjent av US Food and Drug Administration for å behandle hårtap, selv om finasterid ikke har blitt godkjent for kvinner. (Se referanse 1) Du bør konsultere lege før du tar noen av disse medikamentene, på grunn av mulige bivirkninger.

Tenk kirurgi. Hårtransplantasjon kirurgi innebærer å ta plugger av huden som inneholder hår og implantere dem på deler av hodebunnen som ikke inneholder hår. (Se referanse 1) Hair transplantasjon kirurgi kan være smertefullt og kan føre til infeksjoner og arrdannelse. (Se referanse 1) Videre kan hårtransplantasjon kirurgi være dyrt. (Se referanse 1) Dette er spesielt sant for en tenåring, så vil du sannsynligvis trenger å gå tilbake for flere sesjoner som du blir eldre.

Hvordan fikse en Flaky Scalp

Flassende hodebunn kan være forårsaket av en rekke forhold, hvorav de fleste kan behandles uten behov for en lege. Unngå forlegenhet av hvite flak på skuldrene ved å diagnostisere årsaken til flak og behandle det på riktig måte.

Hvordan fikse en Flaky Scalp

Fikse en Flaky Scalp

•  Bestem årsaken til flassende hodebunn. Faktorer som bidrar til en flaky hodebunnen inkluderer flass, eksem, hodelus, og ringorm.

Se etter tegn på smerte, hevelse, drenering av puss, feber og hovne lymfeknuter. Hvis du ser eller opplever noen av disse symptomene, se en lege, som en hud infeksjon kan være til stede.

•  Vask håret daglig med anti-flass-sjampo for å behandle flak forårsaket av flass. Dette vil redusere oppbygging av oljer på hodebunnen og i sin tur stoppe flassing. Kontakt legen din hvis kommersielle shampoos likevel la deg flassing, som legen din kan anbefale sterkere resept medisinert sjampo.

Bruk oljefrie hårprodukter for å unngå å få flass. Dette vil redusere olje bygge opp i hodebunnen.

Treat hodelus ved å kjøpe en over disk reseptbelagte medisiner. Disse kommer i shampoo form, lotion eller krem. Muntlig piller tilbyr også de samme fordelene.

Forhindre hodelus sprer seg ved regelmessig sjekke barnas hoder. Minn barna om ikke å dele kammer eller hatter med andre barn.

Ta soppdrepende medisiner for ringorm. Soppdrepende sjampo vil også behandle ringorm, men må brukes i samarbeid med oral medisin, som sjampo ikke kan nå roten av infiserte hår.

Hold huden ren og tørr for å unngå kontrahering ringorm. Shampoo med Selsun Blå eller hode og skuldre hvis du frykter at du har kommet i kontakt med noen med ringorm.

Hvordan fikse plast øyeglasset rammer

Briller ved hjelp av plast i stedet for metall kan bli funnet i kostbare reseptbelagte rammer så lett som rimelige modeller. Kort av dem er helt knust, det er bare noen få typer skader som oppstår med en plastbrilleramme, og noen av disse kan fikses hjemme av eieren. Dette vil spare penger på å sende plast briller for en reparasjon, så vel som å la personen komme tilbake til seg dem fort.

Hvordan fikse plast øyeglasset rammer

Sett en myk klut ned på en arbeidsflate. Sette bitene av plast briller ramme ned på ren klut.

Undersøke hengslene av plast briller ramme for manglende skruer. Erstatt manglende skruer ved hjelp av gullsmed skrutrekker.

•  Undersøk plast briller ramme for å se om hengslene er skadet eller bøyd ut av sin opprinnelige posisjon. Reparere eventuelle ødelagte hengslene ved å vri den tilbake til sin opprinnelige posisjon ved hjelp av spisstang.

Sett en ødelagt hengsel til rammen av plast briller ved først å rense hengselet ved hjelp av en alkohol-fuktet bomullspinne. La hengselet tørr.

Rengjør rammen av plast briller ved hjelp av en alkohol-fuktet bomullspinne. La rammen tørke.

Påfør festelim på hengselet og til rammen av plast briller. Hold de to sammen til bonding limet settene.

Hint

 • Et forstørrelsesglass vil gjøre undersøke en plast briller ramme mindre av en belastning på øynene.
 • Noen bonding lim vil spise i plast og ødelegge det. Vær forsiktig så du ikke får noen av bonding lim på linsene dine briller.