Digidexo.com

ødem urter

Alternative urter for ødem

Ødem fører til hevelse i bestemte områder av kroppen, hovedsakelig i armer, ansikt, ankler og ben. Ofte vil en lege foreskrive diuretika for å skylle overflødig væske ut av kroppen, men disse kan ha negative bivirkninger. Det er mange naturlige måter å eliminere ødem væske buildup. Prøv noen alternative urter før du tar reseptbelagte medisiner.

Ta en last av

Hvis hevelser, hovedsakelig skjer i ankler og føtter, prøv å hvile dem oftere. Hever dem vil redusere hevelse. Mens du gjør dette, gni en spesiell urte olje som kalles sennep olje på føtter og ankler. Du kan også suge to teskjeer sennep frø i vann og gjelder for berørte området. Det vil redusere væske bygge opp i underkroppen, samt eventuelle andre ødematøse områder.

Alfalfa

Alfalfa er en av de mest effektive urter til bruk for å avgifte kroppen. Det blir ofte gitt til personer med nyreproblemer på grunn av sin evne til å redusere væske. Det er et vanndrivende, og det eliminerer væskeretensjon, mens spyle overflødig vann ut av vev. Sammen med å være en vanndrivende, inneholder den også aminosyrer som vil redusere betennelse. Alfalfa tabletter og kapsler kan bli funnet på spesialitet helsekostbutikker over hele landet. Alfalfaspirer kan dyrkes hjemme hvis du foretrekker en konsekvent kilde av urter og mineraler. Dens frø og blader er ofte brukt i te og tonics. Så effektiv som alfalfa produkter er, de er svært potent og bør brukes med forsiktighet. Ikke ta mer enn den anbefalte daglige dosen, og ta kontakt med legen din dersom du tar noen reseptbelagte medisiner for å unngå uønskede interaksjoner.

Andre Natural Diuretika

Det er mange naturmidler som kan bli funnet på ditt lokale supermarked eller helsekostbutikk som hjelper lindre ødem symptomer. Løvetann rot, mais silke, UVA Ursi og einer er flotte urte kosttilskudd for å skylle overflødig væske ut av kroppen. Prøv koriander te eller persille te som et vanndrivende. Disse virkelig hjelpe nyrene flush overflødig vann fra kroppen. Mange av disse urter og te er lett å finne i butikkene og på mange internettsider. Mens de fleste er trygge for bruk, er det viktig å spørre legen din før du prøver noen av disse for å unngå reseptbelagte stoffet interaksjon.

Hva Urter Har Serotonin i dem?

Hva Urter Har Serotonin i dem?


Urter ikke spesifikt inneholder betydelige mengder av serotonin. Men det er mange urter som antas å øke nivåene av serotonin i sentralnervesystemet.

Ginkgo Biloba

Bladene av Ginkgo (Ginkgo biloba) treet har blitt brukt i århundrer for å behandle en rekke plager, inkludert astma, tretthet, seksuell dysfunksjon, minne ekstrautstyr og depresjon. Ifølge en artikkel publisert av det amerikanske National Library of Medicine, har ginkgo blitt vist å hemme monoaminoksidase i dyr. Monoaminoksidase inhibering fører til en økning i serotonin i sentralnervesystemet.

Saint-Johannesurt

Saint-johannesurt (Hypericum perforatum) er en liten flerårig busk som er dekket med duftende gule blomster. Både blomstene og bladene på planten brukes i urtepreparater. Saint-Johannesurt er et populært urte behandling for depresjon.

Det antas at Saint-johannesurt øker serotoninnivået i hjernen. Men fordi Saint-Johannesurt inneholder flere aktive komponenter, noen som ser ut til å fungere som MAO-hemmere og andre som monoamine nevrotransmittere reopptakshemmere, den generelle virkningsmekanisme for urt er fortsatt ikke klart forstått.

Kava-Kava

Kava-Kava (Piper methylsticum) er en flerårig tilhører pepper familien. Roten ekstrakt av kava anlegget er markedsført som en stemning regulator som fremmer positive følelser.

De farmakologiske egenskapene til kava ekstrakt antas å skyldes kava pyrones, kollektivt referert til som kavalactones. Kavalactones kan påvirke nivåene av flere forskjellige nevrotransmittere i blodet, blant annet serotonin, mest sannsynlig gjennom monoaminoksidase inhibering.

Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin (NCCAM) rapporterer at kava kosttilskudd har vært knyttet til en risiko for alvorlig leverskade.

Griffonia simplicifolia

5-hydroxytryptophan (5-HTP) er et kosttilskudd avledet fra frøene av den afrikanske planten Griffonia simplicifolia. 5-HTP er en metabolsk forløper for serotonin. Det antas at kosttilskudd av 5-hydroksytryptofan vil føre til en økning i produksjonen av serotonin i kroppen.

En gjennomgang av studier på effekt av 5-HTP utarbeidet av The Cochrane Collaboration tyder på at dette stoffet er bedre enn et placebo ved lindre depresjon, men bevisene var utilstrekkelig kvalitet til å være avgjørende.

Hvordan Enkel Fibromyalgi Pain med urter

Hvordan Enkel Fibromyalgi Pain med urter


Så mange som seks millioner mennesker i USA har fibromyalgi syndrom, de fleste av dem kvinner i fertil alder. Symptomer kan inkludere muskel-og hel-kroppen smerter og smerter, nervøsitet, irritabilitet, hodepine, depresjon, tinnitus, svimmelhet, nesetetthet, irritabel tarm syndrom og søvnløshet eller andre søvnforstyrrelser. Årsakene er usikre, og det er ingen bestemt kur. Typiske medisinske behandlinger innebærer antidepressiva, muskelavslappende, lindrings injeksjoner og anti-angst medisiner som lorazepam. Alternativ behandling eksisterer, inkludert endringer i kostholdet, mosjon, næringsterapi, homøopatiske midler og urte-behandlinger.

Hvordan Enkel Fibromyalgi Pain med urter

•  behandle smerte av fibromyalgi med willow bark eller furubark, som begge inneholder salisylater, stoffet funnet i aspirin. Disse urter har vært brukt i århundrer for smerte og ikke bære risikoen for magebesvær eller blødning assosiert med aspirin. Boswellia, tatt som anvist på etiketten, kan også redusere leddsmerter og morgenstivhet. Påføring capsaicin salve som inneholder cayenne pepper til spesifikke smerte områder kan blokkere smertesignalene.

Redusere morgen smerter forårsaket av dårlig søvn og tilhørende rastløshet ved å ta johannesurt kapsler for 2 til 3 måneder. Avhengig av den individuelle kapseldose, prøve å få 900 mg per dag. Dette skal hjelpe med depresjon forbundet med fibromyalgi og kan også forbedre søvnkvaliteten. Kamille er en annen urt som fremmer sunn søvn. Kava kapsler i 60 til 120 mg dose sammen med pasjons eller vendelrot skal hjelpe til med å få sove. Men ikke ta kava med alkohol, reseptbelagte beroligende midler eller beroligende midler eller hvis gravid eller ammende.

Forbedre inflammatoriske tilstander som kan bidra til fibromyalgi smerte ved å ta anti-inflammatorisk urter som klaseormedrue, gurkemeie (curcumin) eller goldenseal. Ikke ta goldenseal lenger enn en eller to uker. Legge granateple frukt eller juice vil øke anti-inflammatorisk virkning av urter.

øke immunforsvaret og energinivået ved å ta urter som ginseng (kun Panax ginseng), rødkløver, astralagus og hvitløk. Rhodiola, en adaptogen som balanserer kroppens tilstand, kan også forbedre energinivået. Bedre energinivået kan øke evnen til å tåle trening, noe som kan føre til høyere endorfiner og redusert smerte nivåer.

Massasjesmertefulle områder av kroppen med en blanding av calendula eller rosmarinolje fortynnet med en lik mengde av vegetabilsk olje. Slappe av spenning-forårsaker smerte ved å ta et bad i moderat varmt vann blandet med 4 til 6 oz. ingefær pulver.

Hint

  • Urtemedisiner ta lengre tid å jobbe enn reseptbelagte medisiner. La det være minst en måned og i noen tilfeller opp til seks måneder å finne ut om noen urte terapi er virkelig hjelper. Ikke legg ut på alternative behandlinger for alvorlige forhold uten først å konsultere med lege. Leger av Naturopathy (ND) er ofte mer kunnskap om komplementær og alternativ medisin enn MDs, men mange stater ikke tilstrekkelig regulere naturopathy. Finn et ND med en grad fra et anerkjent naturopathic universitet som Bastyr University i Seattle, Washington.
  • Urte eller andre kosttilskudd er ikke regulert av Food and Drug Administration. Tester har vist at mange slike produkter ikke kan inneholde den merkede mengden av ingredienser, eller kan være forurenset med skadelige stoffer som for eksempel bly. Kjøpe produkter fra anerkjente apotek eller urte butikker. Enda bedre, sjekk ut en testside som Consumer Lab (se Ytterligere ressurser). Informasjonen i denne artikkelen er ikke ment for å behandle, diagnostisere, anbefaler eller kurere sykdom. Sjekk alltid med en lege før du tar noen produkter eller følge noen medisinske råd på nettet. Enkelte urter og holistisk rettsmidler kan ikke underrettes dersom gravide eller ammende og skal være godkjent av en lege før bruk.

Naturlige urter for Fibroids

Fibroid svulster er godartede vekster i livmoren. De kan være smertefullt, og de kan føre til uregelmessige perioder, ryggsmerter eller hyppig vannlating. Fibroids kan føre til at du har problemer med å bli gravid eller opprettholde en graviditet. Noen behandlingstilbud krever bruk av urter, som ikke krever resept. Urtemedisiner har blitt funnet å hjelpe krympe fibroids og hindre gjenvekst.

Krympe Fibroids

Urtemedisiner vil ikke eliminere fibroids helt, men kan redusere dem slik at de ikke skaper problemer eller smerte. Prøv rødkløver å krympe fibroids. Du bør ikke bruke rødkløver under menopausal år fordi det kan ha motsatt effekt.

Prøv løvetann, melk tistel frø og gul dock rot, urter som fungerer mot fibroids ved å styrke leveren. Dette bidrar til å forbrenne østrogen og fjerne det fra kroppen slik at hormonet ikke kan spille en rolle i utviklingen av fibroids.

Symptomlindring

For å møte de symptomene som oftest forbundet med fibroids - kramper, store blødninger og muligens anemi - prøv røde bringebær og motherwort, noe som kan styrke livmor og redusere kramper og blødninger.

Tissue Elimination.

Når din fibroids begynne å oppløse, ta urter som kan hjelpe blod og lymfe-systemer eliminere vev. Prøv stikkende ask bark, kløyve, burdock, ingefær og mullein.

Forebygging Gjengroing

Bruk goldenseal, en anti-inflammatorisk, i kombinasjon med krampe bark, falske unicorn og røde bringebær, for å hindre gjenvekst av fibroids.

Andre urter som forhindrer gjenvekst av fibroids er klaseormedrue, løvetann og pau d'arco, som herbalist Sarah Abernathy kaller en kraftig anti-tumor urt. Lag din egen anti-fibroid te. Måle følgende i en qt. av vann: 1 ts. hver av krampe bark, burdock rot, Motherwort blader og wild yam rhizome, og 1/2 ts. hver av stikkende ask bark, kløyve- blader, mullein blader og ingefær rhizome. Ta med urter og vann til å koke. La det småkoke i noen minutter, skru varmen av, og la det bratt i 20 minutter. Sil urter og drikke.

Ødem & Ascites

Ødem & Ascites


Ødem, bedre kjent som ødem, er unormal akkumulering av fluid under huden eller i et av hulrommene i legemet. Den generelle strømning av kroppsvæske gjennom legemet opprettholdes ved homeostase, og når den er brutt, kan det hindre i kroppens evne til å fjerne væske fra et bestemt område eller kan spyle et område med fluid på grunn av skade. Ascites er opphopning av væske i bukhulen. Nærmere bestemt, ascites oppstår når fluid blir stresset inn i bukhulen, slik at buken et forstørret, kuppel-lignende form.

Oedama / ødemdannelse

Ødem dannelse kan tilskrives fem faktorer: økt hydrostatisk trykk, redusert kolloidosmotiske trykk i blodårene, betennelser, lymfesystemet obstruksjon, og tilstanden nyrene evne til å holde vann. Noen av disse faktorer kan føre til ødem i et bestemt område.

Organ Spesifikk Ødem

Ødem kan forekomme i en hvilken som helst av de organer som følge av en inflammatorisk respons. Følgende er de mest observerte tilfeller av ødem. Kutan ødem er trolig den vanligste typen av ødem. Dette kan være forårsaket av betent hud fra mygg, edderkopp og slangebitt. Cerebralt ødem er akkumulering av ekstracellulær væske i kraniet. Sykdommer som lupus kan føre til unormale metabolske tilstander som fører til hjerneødem. Cerebralt ødem kan forårsake døsighet. Lungeødem er forårsaket når blodkar ikke er i stand til å fjerne blod fra lungene gjennom lungevenene. Hvis du ikke fjerner blod fra lungene kan forårsake pustebesvær og kan forårsake plevravæske som fører til væske som lekker inn i pleurahulen.

Naturlige måter å lindre Ødem

Endre kostholdet. Sjekk din saltinntaket, kutte ned på sukkerholdige matvarer og meieriprodukter og hold deg unna fet mat. Øke inntaket av fiber og proteinrik mat, som skinn kylling og kalkun. Du kan oppleve at å heve dine ben og føtter kan bidra til å bringe ned noen av hevelsen. Ta alfalfa tabletter daglig, rundt 2000 til 3000 milligram. Det bidrar til å gifte deg kroppen effektivt. Pass på at du ikke tar dem alle på en gang, men dele opp dosene, for å unngå magesyke eller diaré. Til slutt, vurdere å bruke ayurvedic rettsmidler for å hjelpe kvitte seg med væske buildup. Disse inkluderer Behera, chirchita og kateli. Det er best å gå til en ayurvedisk lege, men å se om disse er de beste behandlinger for deg og for å få ayurvedisk rettsmidler som er trygge. Hvis du allerede er på en resept vanndrivende, må du ringe legen din før du tar disse ayurvediske urter, for å se om det kunne være interaksjonsproblemer.

Ascites

Ascites er en svært alvorlig tilfelle av ødem. Diagnostisering av årsaken er vanligvis med blodprøver, ultralyd av magen, og direkte fjerning av væske ved nål eller paracentesis. Behandling kan være med medisiner, paracentesis, eller andre behandlinger rettet mot årsaken. Det er tre nivåer av ascites. Nivå 1 er et mildt tilfelle av asictes som bare kan oppdages ved ultralyd, og nivå 3 er ansett som en mer alvorlig sak som kan oppdages og ses med det blotte øye.

Ascites behandling

Ascites blir vanligvis behandlet, mens en underliggende etiologi er søkt, for å forebygge komplikasjoner, lindre symptomer, og forhindre ytterligere progresjon. Hos pasienter med mild ascites, er terapi vanligvis som et poliklinisk. Målet er vekttap på ikke mer enn 1,0 kg per dag for pasienter med både ascites og perifert ødem og ikke mer enn 0,5 kg per dag for pasienter med ascites alene. Saltrestriksjoner, vanndrivende medisiner, vann restriksjoner, levertransplantasjon og skifte er alle gjeldende ascites behandlinger.

Urter for friske nyrer

Urter for friske nyrer


Nyrene er plassert like forbi høyre og venstre side av magen og produserer primært urin ved filtrering av blod og vann for å lage avfallsprodukter. Etter at urin er produsert og filtrert, blir den sendt til blæren gjennom små rør som kalles urinlederne. Nyrene kan begynne å mislykkes eller jobbe feil på grunn av slam som utvikler i disse over tid, noe som kan føre til nyrestein og nyresvikt. For å holde nyrene kjører sunt, kan du ta urte kosttilskudd.

Nyre-Sunn Urter

Bearberry, også kjent s UVA Ursi, er en urte supplement som er tilgjengelig i kapselform fra din lokale helsekost butikk eller apotek. Kjøp et bearberry supplement som inneholder 20 prosent arbutin, som er et enzym som finnes i bearberry. Ta to caplets av bearberry per dag, noe som vil skape en antiseptisk miljø i nyrene for å drepe bakterier som Staphylococcus og E. coli, som begge kan skade nyrene og nedre nyrefunksjon.

Persille er et vanndrivende urt som øker produksjonen av urin i kroppen og forhindrer også nyrestein fra forming. Dette vil øke urinproduksjonen for å rense kroppen for avfallstyper som kan akkumuleres på grunn av dårlig nyrefunksjon eller nyrestein. Persille kan kjøpes i caplets, og 800 milligram kan inntas daglig, eller det kan blandes inn i nyrene rens oppskriften nedenfor.

Dr. Hulda Clarks Nyre Cleanse

Hulda Clark, en lege som spesialiserer seg på nyre-og leverfunksjon, skapte en nyre rensing drink som sies rense kroppen for nyre slam og forbedre nyrefunksjonen ved hjelp av urter. Nyre rens oppskriften krever 1/2 kopp organisk grus rot, 1/2 kopp organisk tørket hortensia root, 1/2 kopp organisk marshmallow rot, 8 gram av svart kirsebær konsentrat og fire bunter av fersk persille. Du må kanskje kjøpe røttene og kirsebær konsentrat på nettet eller på en spesialitet butikken.

Bløt persille grundig i 15 minutter, deretter plassere persille i en gryte med kokende vann i fem minutter. Drikk 1/4 kopp av det så snart det er kjølig nok, deretter press ut persillen og kaste persille unna. Ta halvparten av hver måling av røttene og suge dem over natten i en pott. Tilsett 4 gram av det sorte kirsebær konsentrat, varme til blandingen koker og la det småkoke det i 20 minutter. Drikk 1/4 av en kopp så snart det er kult, deretter press resten og lagre det. Du kan kaste røttene unna. Drikk 3/4 kopp roten blandingen og 1/2 kopp persille blandingen, blandet sammen, hver dag. Drikke veldig sakte og ikke drikker hvis magen begynner å gjøre vondt. Bruk left urter, persille og kirsebær konsentrat for å lage en ny gruppe for følgende uke. Drikk denne blandingen hver dag i to uker, og se en lege hvis nyrefunksjonen ikke er blitt bedre.

Urter for å kurere gallestein

Galleblæren er et lite organ som ligger under leveren. Den har galle som skal utskilles av leveren for å fordøye fett. Hvis for mange mettet fett er overbelastet i leveren, vil galle forårsake betennelse i galleblæren. Når mettet fett innskudd har blitt opprettet, krystalliserer de med galle å danne gallestein. Dette kan føre til mye smerter i magen og kan også være livstruende hvis steinene ikke straks blir fjernet fra systemet.

Krampe Bark

Krampe bark tilbyr et bredt spekter av fordeler for de med gallestein. Det sedates nerver og hindrer spasmer å gi lindring fra magekramper. Det kan også lindre muskelspenning i tarm, uterus og i ryggen. Det fremmer blodsirkulasjonen, og har vært brukt for å behandle andre tilstander som hypertensjon. Det urt kan finnes i flytende ekstrakt eller pilleform. De fleste spesialitet ernæring butikker og mange online ernæring butikker har krampe bark.

Berberis Bark

Berberis anlegget har blitt brukt i tusenvis av år for å kurere alle typer mageproblemer. Det fremmer strømmen av galle og reduserer inflammasjon av galleblæren. Anlegget pigment i berberis kalles tannin og berberin kjemisk stoff som finnes i anlegget er nyttig i behandling av fordøyelsessykdommer. Det har også en antiseptisk virkning, som forhindrer en matrise av gastrointestinale infeksjoner. Berberis er ikke bare nyttig på spyle gallestein ut av kroppen, men det hjelper også hindre dannelsen av gallestein. Denne medisinsk urt kan dyrkes som hageplante og dyrkes i tempererte klima. Men det er stort sett funnet i Storbritannia og andre deler av Europa. For de som bor i Nord-Amerika, er det lettere å kjøpe den utpakkede eller pulverisert form på nettet.

Catnip Herb og Peppermint Leaf

Begge kattemynte urter og peppermynte bladene har anti-inflammatoriske egenskaper og hjelpe slappe muskler. Kattemynte roer det sentrale nervesystemet og hjelpemidler i fordøyelsen. Det hjelper også å eliminere giftstoffer fra systemet og presse gallestein ut av kroppen. Peppermynte bidrar til å redusere størrelsen av gallestein og kan også oppløse dem. Nedgangen i størrelse gjør dem lettere å skylle ut og benekter behovet for kirurgi i de med store gallestein. Disse urtene er ganske vanlig og kan bli funnet i spesialitet ernæring butikker samt supermarkeder som har homeopatiske seksjoner.

Naturlige urter brukt til å roe aggressiv atferd hos barn

Naturlige urter brukt til å roe aggressiv atferd hos barn


Barndom aggresjon har mange årsaker. Noen av disse er miljømessig og litt fysisk. Mange foreldre velger å behandle fysiske årsaker til aggresjon med naturlige urter. Den nøyaktige urt som brukes til å roe aggresjonen avhenger av årsaken til oppførselen.

Depresjon

Barndommen depresjon er sjelden, men er på increase.One symptom på barndommen depresjon er aggresjon. Johannesurt er en urt som brukes for aggresjon behandling hos barn. Valerian har et mildt beroligende effekt, redusere sannsynligheten for aggressiv atferd. Flytende Valerian rot er den foretrukne måten å dosering. Depresjon er en alvorlig sykdom, og foreldre bør sjekke med barnets lege før du velger å behandle depresjon med urter.

Autisme

Autisme og Aspergers syndrom har vært i nyhetene mye de siste årene. Aggresjon og impulskontroll er to av de problemene som foreldre står overfor når oppdra et barn med denne funksjonshemming. Barn med autisme viser noen ganger impulsiv atferd og bli aggressiv. Fire foreslåtte urter er johannesurt, Cina, Passiflora og kamille.

ADHD

Attention-Deficit / Hyperactivity Disorder er ofte behandlet med sentralstimulerende midler. Man lurer på hvorfor en hyperaktiv barn blir behandlet med sentralstimulerende midler. Teorien sier at medisiner virker motsatt hos barn, og beroliger dem i stedet for spennende dem. Tre urter som brukes til å roe en aggressiv barn med ADHD er johannesurt, Valerian, California Poppy og Grape Seed Extract.

Ytterligere oppfølgingsbehandling

Mange urter motvirke tradisjonelle medisiner. Noen til og med øke eller negere effekten av resepter. Det anbefales at foreldre aldri gi urter til sine barn uten først å konsultere med barnets lege. På den måten kan urter brukes til å behandle barndommen aggresjon på en effektiv måte.

Urter som kan ha bivirkninger av rektal blødning

Urter som kan ha bivirkninger av rektal blødning


Rektal blødning er vanligvis ikke et alvorlig problem. Noen urter samhandle med medisiner eller irritere medisinske tilstander. Noen urte avføringsmidler har advarslene på dem til å slutte å bruke hvis rektal blødning oppstår etter bruk. Varsel er nødvendig fordi urteavføringsmiddel virker sammen med andre medikamenter eller har en effekt på en eksisterende medisinske tilstand.

Hagtorn bær

Hagtorn bær brukes av gamle og moderne medisinmenn til å senke blodtrykket og fungere som en mild hjerte tonic. Hawthorn bær brukes som te for å behandle irritabel tarm-syndrom og avlaste forstoppelse og gass, men knust hagtorn bær brukes til behandling av kolitt og diaré forårsaket av Crohns sykdom kan resultere i rektal blødning. Te laget av blomster og stammer ikke forårsaker rektal blødning.

Ginseng

The Mayo Clinic støtter antioksidant virkning av ginseng som reduserer low-density lipoprotein og blodsukkernivået hos pasienter med type 2 diabetes, og ikke finne ginseng farlig på noen måte. The Mayo Clinic støtter at ginseng kan øke immunforsvaret og forbedre effektiviteten av antibiotika for akutt bronkitt og forbedre respons på influensavaksiner, men den støtter ikke andre påstander knyttet til ginseng.

Psylium Heart Health and Laxatives

Psyllium, også kalt ispaghula, er en høy -evel løselig kostfiber ingrediens i bulk avføringsmidler, som for eksempel Metamucil. Psyllium har også blitt brukt til lavere kolesterol og lipoprotein nivåer. Heartwise og Bran Buds frokostblandinger inneholder psyllium å fremme "hjerte helse."
.
Psylliumholdig produkter kan forsinke ventrikkeltømming tid og redusere absorpsjonen av enkelte urter, kosttilskudd, vitaminer eller mineraler. Absorpsjon av kalsium, jern, sink og vitamin B12 kan også bli påvirket. Psyllium og kitosan sammen kan øke fettutskillelsen i avføringen.

Bivirkninger av Psyllium

Allergiske reaksjoner, noen alvorlige, har blitt opplevd av helsepersonell forbereder psyllium holdige avføringsmidler. Obstruksjon av mage-tarmkanalen kan skyldes bruk av psyllium avføringsmidler, spesielt hos pasienter med tidligere tarm operasjoner eller anatomiske abnormiteter, eller tatt uten tilstrekkelig vann.

Psyllium forberedelsene har vært brukt i mer enn 20 år for å behandle irritabel tarm syndrom med motstridende resultater. I noen tilfeller, psylliumfibre forverret tarmsyndrom forårsaker rektal blødning. Psyllium reagerer med andre medisiner, og bør ikke brukes uten tilsyn av lege.

Herbal Avføringsmidler

Shaklee Herb-Lax er en blanding av kalsium, jern, senna blad, lakris rot, buckthorn bark, alfalfa blad, fennikel frø, anisfrø pulver rabarbra rot, blå malva og culvers rot pulver. Herb-Lax har følgende advarsel på etiketten: ". Avføringsmidler kan påvirke hvordan stoffene virker Stopp bruk hvis rektal blødning oppstår etter bruk av dette produktet."

Urter og vekttap

Urter og vekttap


Vekttap og urtemedisiner som hjelper det ha hatt en urolig forhold i det siste tiåret. Noen av de mest effektive midler ble funnet å ha bivirkninger som ikke gjør dem sikkert for forbruk. Det er noen urter som i små mengder kan bidra til å legge til rette for vekttap, men det er et større antall produkter som bør unngås.

Advarsel

Det blir lettere og lettere å markedsføre et produkt på Internett og har det se ut som det er lovlig og godkjent av en lege. Dette har ført til mange svindel og bruk av usikre produkter. De eneste urter du bør ta er det som er anbefalt av en lege eller en ernæringsfysiolog.

Historie

Urter har vært brukt i tusenvis av år for alle slags plager, inkludert fedme. I 1985 ble et supplement kalt Herbalife kalt inn spørsmålet etter å ha forårsaket svimmelhet kvalme, og kanskje til og med en generell svekkelse av helsen. I 1997, FDA advarte skaperne av et produkt som kalles "Herbal Phen-Fen" for å slutte å selge produktet som om det var et medikament, og de spurte sikkerheten sin urte kombinasjon. Den viktigste ingrediensen i denne concoction, efedrin, ble forbudt for salg i USA i 2003, da det ble blitt koblet til flere dødsfall.

Misforståelse

Det er en misforståelse at vekten skal gå tapt så raskt som mulig. Produkter som ephedra som ble tatt av markedet har vist at forsøk på raske vekttap kan i stedet føre til tap av liv. Doble dosen av en urt vil ikke forbedre sin effektivitet, så du bør sørge for å bruke anbefalte mengder av et bestemt produkt.

Eksempler

Her er noen eksempler på urter som kan hjelpe til med vekttap. Guarana er en naturlig kilde til koffein som kan øke hastigheten på stoffskiftet når det brukes riktig. Hvis for mye blir brukt det kan føre til hjerteproblemer eller skjelvinger. Hoodia er en urt som har blitt brukt til å hjelpe til med fordøyelsen og appetitt undertrykkelse. Det har kommet i spørsmålet som et resultat av Internett-svindel der ingen faktiske aktive ingrediensen er i produktet. Garcinia cambogia er en urt som inneholder den aktive ingrediensen hydroxycitric syre. Denne syre kan forbedre kroppens evne til å lagre glykogen, og dermed vil det føre til at kroppen til å lagre mindre fett.

Flere Eksempler

Flere urter har blitt inkludert i urte vekt-tap produkter på grunn av deres avføringsmiddel eller vanndrivende evner. Aloe vera kan øke kroppens evne til å ha sterke avføring. Cascara er et avføringsmiddel den kan bidra til å kaste vann vekt. Løvetann er en urt som kan bidra til å kaste vann og for å bedre fordøyelsen. Alle tre av disse legemidlene kan føre usikre bivirkninger som diaré, dehydrering og gastrointestinale plager.

Konklusjon

Når det kommer til stykket, kan det være tryggere å gå ned i vekt gjennom kosthold og mosjon enn å prøve å gjøre det gjennom bruk av urter og kosttilskudd.

Naturlige urter og produkter for overgangsalder

Menopause er en naturlig del av aldringsprosessen. Det er ikke en sykdom som må kureres. Men noen kvinner opplever symptomer som spenner fra noe ubehagelig (som hetetokter) til ganske alvorlig (slik som overdreven menstruasjonsblødning og kramper). Hvis du er ute etter alternativer til hormonbehandling (HRT), er det mange naturlige urter og produkter som du kan få ganske enkelt fra drugstores eller urte forhandlere som kan gi lindring for dine spesifikke symptomer.

Hvordan Cool De hetetokter

Å kalle dem "overspenning" eller "personlige somre" gjør ikke du føler noe mindre ubehagelig når du finne deg selv dripping med svette på kontoret eller på T-banen. Mange kvinner rapporterer stor suksess med urten klaseormedrue, som ser ut til å redusere hormonet i kroppen din som forårsaker temperatursvingninger. Du kan ta klaseormedrue i en tablett eller et skjær.

En annen urt som kan lindre hetetokter er salvie, som inneholder planteøstrogen som kan bidra til å redusere svette. Du kan lage din egen salvie te ved å koke de tørkede blader av salvie anlegget.

Hvordan stimulere at Limp Libido

Mange kvinner forteller at deres seksualdrift er sterkt redusert i løpet av overgangsalderen, delvis på grunn av en stadig mer tørr vagina, noe som gjør samleie smertefullt. Damiana har lenge vært spioneringen som et afrodisiakum, og det er godt kjent i Sentral-og Sør-Amerika, hvor de innfødte drikke damiana te for å øke seksuell potens.

For vaginal tørrhet, er det også mange smøreprodukter på markedet (tilgjengelig uten resept), inkludert KY jelly og kremer som inneholder vitamin E.

Hvordan huske hvor du la bilnøklene

Kortsiktige minne bortfaller skje ganske ofte i overgangsalderen kvinner. Mens de fleste av disse hullene i tenkning er av mindre interesse, finnes det likevel noen alternative behandlinger som kan hjelpe deg å huske hva det var du ikke ønsker å glemme. Ginko biloba ekstrakt (GBE) er en av de mest brukte urte kosttilskudd i USA og Europa. Noen studier tyder på at GBE fungerer ved å øke blodtilførselen til hjernen. Asiatiske ginseng root brukere rapporterer også økt mental skarphet.

Hvordan kontrollere overdreven menstruasjonsblødning og kramper

For noen kvinner, er overgangsalder en tid med uforutsigbare, ofte ukontrollerbar menstruasjonsblødning, til en tilstand noen ganger så drastisk at du ikke kan trygt ta en tur hjemmefra eller forventer ha nok energi til å utføre dine arbeidsoppgaver. Dong quai er en naturlig urt som har vært brukt i århundrer av kinesiske kvinner til å skape harmoni og balanse i menstruasjonene. Siden det 18. århundre, har wild yam ekstrakt også blitt brukt til å behandle alvorlige menstruasjonssmerter, selv om dagens forskere er enige om at de positive effektene av wild yam kan være mest psykisk, ikke fysisk.

Urter som innsnevre blodårene

Den smaleste del av blodkar eller vasokonstriksjon er kroppens naturlige måte å øke blodtrykket. I henhold til den farmasøytiske firma Merck, når innsnevre arteriene sine vegger blir smalere. Derfor, den samme mengde blod passerer gjennom en mindre plass, noe som fører til blodtrykket øker. Blodkar innsnevring kan være en reaksjon på stress. Det kan også bli indusert ved visse urter.

Typer urter

Subhuti Dharman, Ph.D. og direktør for Institutt for tradisjonell medisin i Portland, Oregon, samlet en liste over urter som øker blodtrykket i sin artikkel, "Safety Issues Påvirker urter:. Urter som kan øke blodtrykket" Den fullstendige listen inkluderer: Anis, St. Johns Wort, Capsicum, Persille, blå cohosh, Jernurt, ærbar Berry, Bayberry, lakris, ingefær, ginseng, Ephedra, Pau d'Arco, hestehoven, Gentian, Cola alkaloider, Broom alkaloider, Calamus aminer og guarana.

Matvarer som inneholder dem

Mange av disse urtene som brukes i alternativ medisin. Men noen synes i vanlige matvarer. Ingefær er funnet i bakevarer og mange asiatiske retter. Det kan også legges til marinader og salatdressinger. Persille er en vanlig krydder. Det blir ofte brukt til å legge farge til restaurant retter. Hvis du spise ute, spør om du kan hoppe over persille. Hvis du lager mat, kan du prøve å erstatte persille for en annen krydder som basilikum eller timian. Lakris er vanligvis lett å unngå som det er i hovedsak funnet i godteri og brennevin.

Kosttilskudd

De fleste av disse urter er tilgjengelig som kosttilskudd. Mange av dem kan lindre andre forhold. Hvis du for tiden tar noen av disse urte kosttilskudd, sjekk med legen din for å se om du er i faresonen for høyt blodtrykk. Ginseng og Ephedra er også vanlige ingredienser i slankepiller og energidrikker eller kosttilskudd. Hvis du bruker noen av disse produktene, må du huske å planlegge regelmessige blodtrykket tester.

Urtete

Noen urtete selges som en blanding av flere forskjellige urter. Derfor kan det hende at ingrediensene ikke være så tydelig som sier et bestemt merke av ingefær te. Hvis du drikker urtete, bør du sjekke produktetikettene eller be forhandleren nøyaktig hva som er i dem. Urtete som kosttilskudd er ikke regulert av FDA, så du kan også være lurt å spørre legen din om det er noen farer forbundet med regelmessig inntak.

Symptomer

Det er vanligvis ingen symptomer på høyt eller lavt blodtrykk før en alvorlig medisinsk problem oppstår. Derfor bør helsepersonell jevnlig overvåke blodtrykket. Hvis du lider av høyt blodtrykk, vil du ønsker å unngå de tidligere nevnte urter. På den annen side, hvis du lider av lavt blodtrykk, kan det være lurt å snakke med legen din om naturlige, urte alternativer til å øke blodtrykket.

Kinesiske urter for kvinners helse

Kinesiske urter for kvinners helse


Kinesisk urt rettsmidler har blitt brukt i århundrer for å lette kvinners helsemessige plager. Kinesiske urter er vanligvis rimeligere enn de fleste vestlige medisiner, ifølge Shen Herbal Pharmacy hjemmeside, og deres organiske naturen vanligvis gjør dem tryggere enn kjemiske kolleger. Kollektivt, kinesiske kvinner er også sunnere enn amerikanske kvinner på grunn av kosthold, og kulturelle vaner. Urter kan tas som pulver, te eller i pilleform. Kvinner som er gravide bør rådføre seg med lege før du tar noen urter eller medisiner.

Urter for graviditet

Mange kinesiske urter er trygge og effektive for å fremme god helse under svangerskapet. Ifølge Shen hjemmeside, vitaliserende blod urter er nyttig for å lindre kroppen verkende, magesmerter og fremme sirkulasjon. Urter for å vurdere omfatter: Szechuan Løpstikke rot, Dan shen og ji Xue teng. Dang gui fungerer som en organisk avføringsmiddel. I tillegg chi Shao og rød peon rot er to ekstra vitaliserende blod urter som arbeider for å fjerne stasis, massene og traumer, sier Ying Yang Hus

Urter for overgangsalder

Det finnes en rekke kinesiske urter enn hjelp middelaldrende kvinner gjennom den naturlige kroppslige prosess med menopause. Bai ji tan er en Morinda root tatt for å befeste nyrer og stimulere bein styrke. The Shen hjemmeside anbefaler Herba epimedum å fremme hormonproduksjon. Mu li eller Concha Ostr både redusere angst og svette og bidra til å lette ånd. Tang Kwei eller radix radix angelica sinensis er fylt med vitamin B12 og karoten, og er bra for styrkende og harmonisere blod.

Urter for infertilitet

Som i 2010, ifølge Shen nettsted, kan urter og akupunktur være felles og vellykkede behandlinger for menn og kvinner som lider av ufruktbarhet. Mer enn 150 urter er kjent for å stimulere hormoner og egg generasjon hos kvinner. Et eksempel er shu di huang. Denne urten regulerer menstruasjon, øker fruktbarhet og reduserer menstruasjonsblødning. Shan Yao, på den annen side, kommer fra den yam og blir brukt til å opprettholde en sunn reproduktive system og øker energi.

Hvordan identifisere kinesiske urter

Identifisere kinesiske urter kan være utfordrende som det er bokstavelig talt hundrevis av forskjellige urter som brukes til å behandle ulike tilstander. Men det er flere klassifiseringer av urter og vite disse klassifiseringene kan gjøre å identifisere urter enklere. Når urtene er identifisert, kan de brukes i forskjellige kombinasjoner for å behandle en rekke sykdommer og tilstander.

Hvordan identifisere kinesiske urter

•  Gi dine (eller pasientens) symptomer som passer med en av fem behandlingskategorier. Herbal klassifiseringssystemer er utviklet for å behandle spesifikke symptomer og er organisert i følgende kategorier: varme og toksin clearing handling, blod regulerer handling, slim-fjerning action, vanndrivende og fuktighet-eliminere handling eller eksternt program.

Kjenne urter som brukes til å behandle en bestemt sykdom vil begrense mulighetene når du forsøker å identifisere spesifikke urter innenfor hver kategori.

Bestem de helbredende egenskapene til urt. Flere urter vil ha mer enn én egenskap eller bruk. For eksempel er Calculus Bovis en slim-eliminere middel samt en varme-clearing en. Kjenner disse egenskaper vil bidra til å identifisere Kalkulus Bovis, men det er også viktig å vite sitt utseende og smak.

•  Identifisere urten er smaken (acridness, sødme, surt, bitterhet eller salt.) Hver smaken utøver en annen effekt, og vil derfor bli brukt til å behandle et annet symptom eller sykdom.

kryssreferanse urten utseende med det som er fastsatt i en visuell ordliste eller kinesisk urt medisinsk ordbok. Kinesiske urter er generelt utlevert som pulver, te, røtter, eller i deres tørket form snarere enn som kapsler som gjør dem lettere å identifisere enn de stoffene som tradisjonelt brukes i vestlig medisin.

Bruk urt er smaken, helbredende egenskaper og / eller behandling klassifisering og fysiske utseende å identifisere kinesiske urter. Selv om den innledende mengde urter anvendes for behandling er stort, er det mulig å begrense mulighetene ved bruk av spesielle karakteristiske trekk.

Hint

  • Rådfør deg med en tradisjonell kinesisk medisin (TCM) ekspert for å få hjelp i å identifisere urter. Eksperten du rådføre kan være i stand til å bistå i identifisering samt søknad om riktig bruk og dosering.

Urter for Kids å hjelpe med fokus på en oppgave

Urter for Kids å hjelpe med fokus på en oppgave


Barn er ofte lett distrahert, spesielt når de har oppmerksomhet underskudd lidelser, og få dem til å fokusere kan være vanskelig. Selv om medisiner utviklet for å bekjempe oppmerksomhet underskudd lidelser kan hjelpe, effekten av medisiner bekymre noen foreldre. Du kan være i stand til å hjelpe barnet ditt fokus og konsentrere seg naturlig gjennom bruk av urter, som kan redusere angst og hjelpe barnets hjerne arbeide mer effektivt. Rådfør deg alltid med barnets lege før du gir noen av disse urter til barnet ditt.

Urter Rik på Omega-3

Noen studier tyder på omega-3 fettsyrer kan bidra til å redusere symptomer på oppmerksomhetssvikt lidelser og hjelpe barna å fokusere og konsentrere seg bedre. Ifølge Children Konsentrasjon nettsted, barn med oppmerksomhet underskudd lidelser mottar omega-3 kosttilskudd forbedret sine karakterer og konsentrasjonsnivåer. Frø og olje av lin anlegget er rike på omega-3 fettsyrer. Frø kan spises hele eller malt til et pulver som kan legges til mat eller delt inn i pille kapsler.

Beroligende urter

Sitronmelisse er en urt som vanligvis brukes til å redusere angst og stress. Angst og stress kan bidra til konsentrasjonsproblemer og gjøre det vanskelig for barna å fokusere. Sitronmelisse roer de perifere og sentrale nervesystemet, som kan hjelpe øke konsentrasjonen og lindre symptomer på oppmerksomhet underskudd lidelser. Brennesle er en annen beroligende urt som vanligvis brukes til å redusere angst. Ifølge nettstedet Healthy Child, nesle balanserer adrenalinnivå som bidrar til følelsen av nervøsitet og gjøre det vanskelig for barna å konsentrere seg. Sitronmelisse og brennesle er vanligvis forbrukes ved å lage en te av urter.

Antioksidant Urter

Antioksidanter gir mange helsemessige fordeler, men de kan også hjelpe barn å fokusere og konsentrere seg. Ifølge Natural ADHD Cure hjemmeside, antioksidanter hjelper negere kjemikalier kjent som frie radikaler, som forårsaker celleskader og bidra til oppmerksomhet underskudd lidelser og andre sykdommer. Blåbær forlater hjelp oksygen i blodet. En annen urt rik på antioksidanter er oregano. Ifølge en artikkel på Science Daily hjemmeside, antioksidantnivået i oregano er 3 til 12 ganger høyere enn i andre urter. Blåbær blad ekstrakter kan tas i pilleform, og oregano kan bli stenket på mat.

Urter som regulerer hjernens funksjon

Sink og magnesium hjelper regulere hjernen kjemikalier og fettsyrer og hjelper hjernen fungerer mer effektivt, ifølge New Hope 360 ​​hjemmeside. Magnesium-mangel kan føre til redusert oppmerksomhet span i barna. Urter som er rike på sink og magnesium kan fremme konsentrasjon. Urter som kamille, persille, chickweed, fennikel, salvie, humle og alfalfa er alle rike på sink og magnesium, og de kan svelges som en te, stenket på mat eller tatt i pilleform.

Urter Rettsmidler for hårvekst

Du kan lide av hårtap på grunn av feil matvaner, dårlig hygiene, en stresset livsstil eller gjennom dine gener. Leger og farmasøyter kan foreslå en mengde medisiner for å stoppe håret fra å falle ut og fremme vekst. Mens du kjører risikoen for bivirkninger med kjemiske rike produkter, kan du trygt gå på naturlig måte og prøve urter for hår-vekst rettsmidler.

Kjerringrokk

Ifølge forskere som studerer American Indian urter, kjerringrokk hjelpemidler i å fremskynde hårvekst. Silica innhold av urten hjelper forynge hårsekkene å utløse vekst, sammen med påskynde vekst av negler og tånegler.

Legg et par teskjeer av kjerringrokk pulver til te og drikke det to ganger om dagen for å fremme hårvekst. Du kan også ha et par kapsler med konsentrert kjerringrokk to ganger om dagen i tre måneder for positive resultater.

Gingko

Ifølge orientalske naturmedisinere, er den asiatiske spesialitet urt gingko annen naturlig hår booster. Blant mange helsemessige fordeler, denne urten hjelpemidler i blodsirkulasjonen, noe som er avgjørende for helsen til hodebunnen og hårsekkene som igjen fremmer tykt og skinnende veksten av hår.

Pulverisert gingko er tilgjengelig lett i asiatiske dagligvarebutikker. En te med et par spiseskjeer av gingko pulver, tatt to ganger om dagen i tre måneder, kan gi positive resultater. Eller konsumere et par kapsler med konsentrert gingko pulver hver dag for lignende resultater.

Hodebunnen Behandlinger

Noen urter kan være til nytte når det påføres direkte på hodet.

Forskere hevder at bjørk olje hjelper forsinke prosessen med håravfall. Bland et par teskjeer av bjørk tree olje med sjampo og søke direkte til hodebunnen og håret. La uforstyrret i ca 10 minutter før vasking med kaldt vann bort.

Eller prøv rosmarin. Ifølge holistiske forskere, kan du ta en håndfull rosmarin blader i en panne og bratte dem i vann. Småkoke dem i ca 15 minutter. Deretter la brygg avkjøles. Senere, press det og bland med noen dråper olje som oliven eller hvetekim. Vask håret med din vanlige valg av sjampo deretter bruke denne rosmarin løsningen som en skylling for håret ditt. Hold i noen minutter og deretter vaske bort med lunkent vann.

Du kan også ta like store deler av tinkturer av kjerringrokk, rosmarin og bjørk og søke direkte til hodebunnen for å desinfisere det og hjelpe blodsirkulasjonen.

For andre skalp behandlinger som urte metoder for hårvekst, massasje olje infused med tinkturer av arnika, southern eller marigold oljer for effektive resultater.

Burdock root hjelper avgifte kroppen av skadelige stoffer som utløser håret falle. Legg et par teskjeer av burdock root olje til ditt valg av sjampo og vaske håret som normalt med den.

Definisjon av Homeopatiske Urter

Det greske ordet homoios (altså: lignende) og pathos (altså: lidelse) sammen danner ordet homøopati. Å stimulere kroppens naturlige forsvar, vil en homeopat behandle kroppen med en homøopatisk urt som er i stand til å provosere lignende symptomer i et sunt legeme. I 2002 E. Ernst, i en artikkel for "British Journal of Clinical Pharmacology," bemerker at det andre prinsippet om homeopati er at homeopatiske urter (hemmelige) beholde biologisk aktivitet etter gjentatte sucussion (kraftig blanding) og fortynning utover Avogadros tall.

Historie

I 1780, mens sette William Cullen er "Materia Medica," tysk kjemiker og lege Samuel Hahnemann foretok et eksperiment med Cinchona (en medisinsk bark og kilden kinin), og han oppdaget at inntak av en liten, godt utvannet dose av bark produsert symptomer av intermitterende feber, tyder på en ny medisinsk prinsipp; like-kurer-aktig. I løpet av de neste 15 årene, Hahnemann testet hundrevis av organiske stoffer, hans mål er å etablere en "fysiologisk læren om medisinske remedier, fri fra alle antakelser og basert utelukkende på eksperiment" (Gumpert, 92). Han grunnla den moderne homeopati i 1796, ved hjelp av dette prinsippet, og ved å gå et sunt kosthold, hygiene, mosjon og god hygiene.

Funksjoner

Homøopatiske urter er en fellesbetegnelse som omfatter planter, plantebaserte elementer, ekstrakter fra insekter og mineraler. Disse elementene blir malt eller på annen måte behandlet før den ble kraftig fortynnet og blandet inn i en base for å lage homøopatisk middel. Fortynningen og sucussion prosessen fortsette inntil frekvensen av fortynning er så stor at det opprinnelige stoffet ikke lenger er farmakologisk aktive. Denne tilstanden av fortynning kalles vann minne. Denne svært kontroversielle vann staten har mottatt noen vitenskapelig støtte så sent som i 2003 da nye vann egenskaper ble oppdaget av professor Louis Rey (Thomas). Kommersielt bearbeidet homøopatiske midler er ofte blandet med en sukker base for å danne frø-lignende søte pellets. En pasient vil plassere tablett eller flere tabletter under tungen å oppløse.

Søknad

De fleste homeopatiske urter (hemmelige) anbefales å tas på tom mage eller minst 30 minutter etter å ha spist. Pasienter bør ikke drikke kaffe, alkohol, bruke munnvann eller pusse tennene rett etter å ha tatt rettsmidler.

Betraktninger

Pasienter bør ikke selvforeskrive. Homøopater, naturmedisinere, naturopaths og kiropraktorer som foreskrive homeopatiske midler burde ha spesialisert opplæring i homeopati som tillater dem å vurdere en pasients helsetilstand, foreskrive riktig dosering og et kurs i behandling. Pasienter som er under omsorg av tradisjonelle leger og som tar reseptbelagte medisiner eller urter bør kommunisere til alle leger og utøvere, både helhetlig og tradisjonelle, alle rettsmidler, urter, kosttilskudd eller medisiner de bruker.

Forholdsregler

Mens homeopatiske urter er generelt ansett som ganske trygt, bør alle forholdsregler tas for å unngå interaksjoner og for å sikre at pasienten best mulig behandling og utfall.

Natural Urter Diet

Natural Urter Diet


Legge naturlige urter til kosthold er en utmerket måte å holde kroppen sunn og kjører til beste evne. Det er til og med urter som kan hjelpe deg å miste vekt. Det er viktig å diskutere bruken av noen urte kosttilskudd til din diett med legen din. Noen urter kan forstyrre visse medikamenter eller bør unngås på grunn av underliggende helsemessige forhold.

Legg Urter til maten

En måte å legge urter til kosthold er å legge dem til din mat. Ifølge Kjemper for Helse, Oxford Polytechnic Institute gjennomført en studie som viste at cayennepepper øker stoffskiftet med 20 prosent. Du kan også være lurt å vurdere å legge rød pepper, ginseng eller sennep til noen av rettene for noen lignende resultater.

Ta urte kosttilskudd

Du kan også legge til noen urte kosttilskudd som en del av din naturlige urter kosthold. Psyllium kan legge sårt tiltrengte fiber til kosthold, bidrar til å holde vekten i sjakk og hjelpe rense kolon. Psyllium kan vanligvis finnes i den lakserende delen av dagligvarebutikker.

Nattlysolje inneholder tryptofan, som forteller hjernen din at du er full, og derfor spiser du mindre. Denne urten kan bli funnet i kosttilskudd delen av de fleste butikker.

Drikk grønn te

The University of Chicago Medical Center fant at en "stor kjemisk komponent av grønn te forårsaket rotter å miste opptil 21 prosent av kroppsvekten sin." Også, "American Journal of Clinical Nutrition" gjorde en studie som viser "grønn te har thermogenic egenskaper og fremmer fettforbrenning utover det som forklares av koffein innholdet." The University of Maryland Medical Center sier at "en studie bekreftet at kombinasjonen av grønn te og koffein forbedret vekttap og vedlikehold hos overvektige og moderat overvektige personer." Grønn te har andre helsemessige fordeler også, som for eksempel å bekjempe frie radikaler og høyt blodtrykk.

Urter for helse og lykke

Urter for helse og lykke


Mange mennesker blir til medisinske urter for å behandle depresjon eller for å øke energi og mental fokus. Medisinske urter kan vise seg å være et bedre valg for dem som lider av mild depresjon, angst eller utmattelse - eller for de som bare ønsker å forbedre deres generelle velvære. Som interesse for alternativ medisin vokser, øker også mengde forskning som dekker effekt, bivirkninger og optimal dosering av naturmidler.

Johannesurt

Johannesurt, noen ganger kalt "naturlig Prozac," har blitt brukt i århundrer for å lindre depresjon. Mer enn 30 dobbeltblinde studier viser johannesurt å være like effektivt som de reseptbelagte antidepressiva Zoloft og Prozac - men med langt færre bivirkninger, ifølge konsulent magazine. Forskere er uklart hvordan urten fungerer. Noe bevis indikerer at det øker neurotransmitter aktivitet i hjernen, men den kan også virke ved å redusere stresshormoner i kroppen.

Kava-Kava

Kava-Kava, eller "berusende pepper," kan bidra til å redusere angst, redusere muskelspenninger og fremme søvn - uten å bremse deg ned eller påvirke din mentale klarhet. Det kan også gjøre deg mer omgjengelig. Studier viser Kava-Kava har langsiktig effekt uten bivirkninger og toleranse problemer knyttet til legemidler foreskrevet for depresjon og angst, ifølge konsulent.

Ginseng

Bruk ginseng for å bekjempe tretthet eller som en energigivende erstatning for koffein. Ginseng styrker binyrene og hjelper kroppen din reagerer på stress mer effektivt, noe som hindrer adrenal utarming og tretthet som følger. Forskning sitert i konsulent indikerer også at ginseng kan hjelpe deg å sove bedre om natten, som skal la deg følelsen mer energisk i løpet av dagen.

Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba brukes til å øke hjernens makt, bedre konsentrasjon og øke blodsirkulasjonen til hjernen og ekstremiteter. Urten inneholder flavonoider, som fremmer god blodstrøm og bidra til å beskytte hjerneceller mot de skadelige effektene av frie radikaler. Ginkgo er noen ganger brukt for midlertidig bedring av kognitiv funksjon i de tidlige stadier av Alzheimers sykdom, ifølge konsulent. Fordi ginkgo reduserer angst, kan det forbedre mental funksjon og stabilisere humør under stressende situasjoner, for eksempel test-taking eller gi en presentasjon.

Herb Bath

Vegetarian Times inviterer leserne til å dra nytte av urter i en mer sensuell måte - ved bading i vann infused med urte oljer og te. Magasinet anbefaler en 15-minutters urtebad å hjelpe rolige nerver, øke energinivået eller bryte en trist spell. Bruk én liter sterk urtete og ikke mer enn åtte dråper eterisk olje per bad. Velg varmt vann for avslapning og kaldt vann for stimulering.

Expert Opinion

Psykiater Michael Zal, skrive for konsulent, understreker behovet for vitenskapelig testing og regulering av medisinske urter - for å gjøre dem til en del av psykiatrien verktøykasse. Han skriver: "Uten regulering, tolke reklame og merking for disse kosttilskudd kan være et eventyr i forvirring Det er ofte vanskelig å skille" hype "fra virkeligheten.». Han ønsker psykiatere til å spille en regulerende og veilederrolle i det som i stor grad har blitt pasient selvdiagnose.

Kinesiske urter for å kurere Ovarian cyster

Tradisjonell kinesisk medisin (TCM) som praktiseres i dag er mer enn 2000 år gammel. Det har vært mange innovasjoner gjennom årene ,. I dag, kinesiske urter kommer fra hele verden, men det grunnleggende er fortsatt den samme. Yin og yang beskrive naturlovene at kroppen din vil følge, og det er kinesiske urter for å kurere cyster på eggstokkene som er spesielt vellykket.

Cyster

Små pakker eller cyster væske er kan vises ofte på eggstokkene. Mange kvinner har dem og ikke engang vet det fordi det er vanligvis ingen symptomer. Symptomene oppleves av noen kvinner er smerter i nedre del av magen og en følelse av press. Noen ganger opplever de smerte under samleie og under menstruasjonen. TMC cyster på eggstokkene er et resultat av tre ting: slim, fuktighet og blod stasis. Når milten ikke er omdanner mat til energi (Chi) og blod, ikke person ikke får tilstrekkelig næring fra maten. De blir lei, opp i vekt og holde vann. Vannet vokser sammen til slim, som i sin tur, blir klumper som er cyster av forskjellige slag, deriblant ovariene. Kinesiske urter arbeide på den underliggende årsak som forbedrer den generelle helsen til den personen, så vel som å fjerne cyster.

Kina

I en rapport om med kinesiske urter for å bøte cyster på eggstokkene, fem kinesiske leger skrev om saken av en pasient (kvinne) med pågående smerter i nedre mageområdet for omtrent et år fra en cyste i eggstokkene. Cyste var tydelig beskrevet og målt. Formelen besto av enkle kinesiske urter, Penyan Kang for helbredelse bekkenbetennelse, som ble gitt til pasienten oralt i en 90-dagers tidsrom. Når behandlingen var ferdig, pasienten sa at smertene var borte. Sonogram som ble tatt etter behandlingen viste at cyste som ble sett og registrert under det første besøket, hadde forsvunnet. Ingen uregelmessighet var tydelig, og det var ingen bivirkninger fra urte behandling. Dette er bare ett tilfelle der kinesiske urter for å kurere cyster på eggstokkene var vellykket.

USA

En annen case studie av Dr. Wei Liu av The American Academy of acupuncture og orientalsk medisin kurert en 39-år gammel kvinne av ni cyster på eggstokkene. Med kinesiske medisinske urter, ernæringsmessige endringer og akupunktur ble alle cyster borte. Hun hadde tidligere prøvd p-piller som foreskrevet av legen sin, men de har ikke noen effekt. Det er derfor hun slått til kinesiske urter for total helbredelse.

Kinesiske urter

Dagens kinesiske urter kommer fra hele verden. Ifølge Dr. John R. Lee, er for mye østrogen i kroppen er hovedårsaken til de fleste kvinners helseproblemer, inkludert cyster på eggstokkene. Det er mange urte anbefalinger for å behandle denne østrogen ubalanse, som også finnes i TCM, men her er et utvalg av de mer potente urter: klaseormedrue, melk tistel, nattlysolje, ginseng, peon, rødkløver, burdock og rabarbra. Alle disse urter er svært kraftige kinesiske urter som kan hjelpe kurere cyster på eggstokkene.