Digidexo.com

lage tre rampe til rullestol

Tryggeste måten å gå ned Incline eller Rampe i Rullestol

Rullestoler er den viktigste transportmiddel for noen funksjonshemmede eller skadde mennesker, og vite hvordan du trygt bevege seg rundt i rullestol kan ta litt tid å bli vant til. Ett sted ulykker kan skje går ned hellinger og rullestolramper. Det er noen viktige ting å huske på å sikre at du får trygt ned rampene.

Sjekk for Hindringer

Alle ramper er ikke skapt like. Se over rampen eller stigning at du er i ferd med å krysse og sjekke det for hindringer som kan utgjøre en fare for deg og din stol.
Rusk strødd på rampen eller sprekker i dårlig vedlikeholdt ramper kan føre til problemer som du prøver å komme fra toppen til bunnen.
Se nederst på enden av rampen der den møter veien og se om det er en jevn overgang eller om den har en dårlig design som vil kreve at du lette over et stort brak eller sprekken.

Shift Vekt

Skift din kroppsvekt til baksiden av stolen og ikke lene seg fremover. Gå sakte ned rampen, spesielt hvis du er ny til å bruke rullestolen, og lene seg tilbake i stolen for å unngå å tippe fremover. Dette kan føre til store skader. Når du har blitt vant til å sakte går ned en skråning veldig sakte, vil du være i stand til å bevege seg raskere når du blir komfortabel med det. Alltid holde et visst press i drivringene og ikke tillate stolen å rulle fritt - det vil få opp til en ukontrollerbar fart raskere enn du kanskje er klar over.

Vær klar over Fotstøtter

Ta vinkelen nedgang i rampen i betraktning, sammen med høyden av fotstøttene.
Når rullestolen når bunnen av rampen og forsøker å flate ut, kan lavere plasserte fothvilere snag bakken og få deg til å bli kastet ut av stolen i en retning fremover. Hvis rampen er riktig gradert, så bør dette ikke være et problem. Gå sakte ned en rampe du ikke tidligere encounterd før du er sikker på at dine fotstøtter fjerne landing.

Praktisere og søke hjelp

Øv går ned ramper med en hjelper eller spotter. Prøv å rulle ned små ramper først og deretter gradvis ta på ramper til du ikke lenger føler deg komfortabel å gjøre det alene. Dette vil forberede deg for tid når du støter på bratte ramper som krever hjelp. Be alltid om hjelp hvis du ikke er helt trygg på din evne til å stige ned rampen alene.

Farlige Ramp Funksjoner

Sjekk for ramper eller hellinger som er feil gjort eller farlig. Tegn på at en rampe er usikre inkludere en steilhet når høyden på rampen stiger mer enn en tomme i mindre enn 12 inches av lengde, landinger på toppen eller bunnen av en rampe som ikke er på nivå med bakken, fravær av overganger på landinger eller flater som ikke er laget av sklisikkert materiale.

Hvordan legge til dråper tea tree olje til Shampoo

Hvordan legge til dråper tea tree olje til Shampoo


Bladene og barken av den australske Melaleuca treet produsere tea tree olje, som er en kraftig anti-bakteriell, anti-sopp aktuell behandling. Hvis du lider med flass, lus eller en tørr hodebunn, legger dråper tea tree olje til sjampo for å forbedre eller eliminere symptomene dine.

Bruksanvisning

•  Bruk en uåpnet flaske sjampo, slik at du vet hvor mye du har i flasken. Hvis du bruker en åpnet flaske, kan du bruke et glass målebeger for å måle det som er igjen.

•  Bland 10 dråper tea tree olje til hver 8 gram av shampoo. Hvis du har 16 gram sjampo, legge til 20 dråper tea tree olje. Hvis du har 4 gram av shampoo, tilsett 5 dråper tea tree olje.

•  Hell blandingen tilbake i sjampo flaske.

Rist sjampo flaske innholdet kraftig for å fordele tea tree olje jevnt.

Tips og advarsler

  • Aldri ta tea tree olje internt.

Hvordan bygge en rampe til Fysioterapi Spesifikasjoner

Hvordan bygge en rampe til Fysioterapi Spesifikasjoner


Terapeuter anbefaler installasjon av en rampe for pasienter som er i rullestol, som bruker turgåere for ambulation eller som er fysisk i stand til å navigere trapper. Det er grunnleggende retningslinjer som styrer utformingen av et trygt og nyttig rampe for deg eller din familie medlem.

Bruksanvisning

Grunnleggende målinger

•  Mål total høyde på inngangen, og fremgangsmåten fra det laveste punkt-generelt bunnen av den nederste trinn til inngangen, slik at for å måle den vertikale høyde i stedet for den diagonale høyde. Denne måling blir brukt til å bestemme den samlede horisontale lengde av rampen. For hver tomme av vertikal høyde, legger 12 inches av generelle rampelengde. Dette anbefales skråningen er avgjørende for å bygge en trygg rampe.

Bygg rampen 36 inches bred for bruk med en ambulerende person ved hjelp av en gåstol. Øke bredden til 48 inches for bruk med en rullestol. Den øverste landing bredde bør beregnes ved å addere bredden av døråpningen, til bredden av støtteanordningen eller rullestol, og seks ekstra inches tillate åpning av døren, mens i rullator eller rullestol. Sikre at leppen mellom døråpning og toppen landing ikke overstiger 1/2 tommer, fordi det ville skape en tripping fare.

Ved planlegging av en mellomrampe, hvor retningen av rampe endres, gir mulighet for en 48 cm x 48 cm landing i 90 graders svinger. Øke bredden av avsatsen 48 inches pluss det dobbelte av bredden av rampen for 180 graders svinger.

til rekkverk på begge sider av rampen, individualizing høyden i henhold til høyden av brukeren. Sjekk din lokale byggeforskrifter for eventuelle tilleggskrav for høyde.

Påfør anti-skli strimler horisontalt over hele rampen overflaten, avstand dem seks inches hverandre. Ikke hopp over dette trinnet. fordi uten dem, kan en person lett gli ned rampen når blir våt eller dekket av snø.

De tre hovedkilder til vann for Body

De tre hovedkilder til vann for Body


Vann er viktig for funksjonen til hvert system i kroppen. Vann er også tapt fra kroppen gjennom svette og respirasjon. Dehydrering kan føre til en rekke helseproblemer; i ekstreme tilfeller kan det føre til døden. Det er tre hovedmåter en person kan få nok vann inn i hennes system for å møte hennes kroppslige behov.

Drikkevann

Den enkleste måten å få vann inn i kroppen er ved å drikke det. Ifølge mine oppskrifter, anbefaler Institute of Medicine av National Academy of Science at menn drikker minst 16 kopper vann daglig og kvinner drikker minst 13 kopper vann om dagen. Vann er lett tilgjengelig og billig. Vann kan fås gratis fra en kran eller kranen, eller kjøpes i de fleste butikker.

Koffeinfri Drikke

Koffeinfri drikker kan bidra til å holde kroppen hydrert, og er en god kilde til vann for kroppen. Koffeinfri drikker som har et høyt vanninnhold inkluderer juice, melk, koffeinfri te og brus, sportsdrikker og smakstilsatt vann. Selv ikke teknisk betraktet som en drikke, supper som har en buljong basen har også et høyt vanninnhold.

Koffeinholdige drikker

Koffeinholdige drikker kan fungere som et vanndrivende forårsaker en person til å kaste vann fra kroppen gjennom økt urinering. Til tross for dette faktum, kan koffeinholdige drikker fremdeles betraktes som en kilde til vann for kroppen fordi de har et høyt vanninnhold. Kaffe, te og cola bør brukes med måte og ikke være den eneste vannkilden en person drikke på en dag.

Frukt og grønnsaker

Ifølge Allina Sykehus og klinikker, noen frukter og grønnsaker har et høyt vanninnhold og kan legges som et flytende kilde. Vannmelon og agurk har nesten 100 prosent vanninnhold. Sitrusfrukter, andre meloner, salat og en rekke andre frukter og grønnsaker inneholder også store mengder vann.

Hvordan lage Herbal dusj til å Mosquitos Away

Hvordan lage en naturlig urte løsning som vil holde de pesky mygg og bitende knott unna.

Bruksanvisning

i målebegeret legge til følgende:
1/2 ts Lemongrass eterisk olje, 1/4 ts sedertre eterisk olje, 1/4 ts eucalyptus, 1/2 ts lavendel, 1 & 1/2 ts av polysorbat 20. Hvis du ikke har polysorbat 20, bare være sikker å riste godt før sprøyting og ikke får denne blandingen inn i øynene.

blande essensielle oljer og polysorbat 20 sammen i målebegeret først. når blandingen er kombinert, så det er trygt å legge i 4 oz. av Witch Hazel. Din løsning kan være skyet, dette er normalt og bør klare innen 24 timer.

Hell din skeeter Skatter blandingen inn din 4 oz. sprayer og sørg for å holde den på hånden når du tilfeldigvis være ute og farter. Dette er en flott måte å holde disse myggen unna uten alle de andre skadelige ingredienser som så mange av de kommersielle mygg repellents inneholder.

Tips og advarsler

  • Tips: For hver 1/2 teskje av eterisk olje, må du legge like mengder av polysorbat 20, altså. hvis du legger en teskje olje, må du legge til en teskje av polysorbat 20, vil dette holde essensielle oljer fra skille i trollhassel.
  • Dette er kun til utvortes bruk. Ikke bli spray inn i øynene. Hvis produktet ikke komme i øynene, skyll straks med vann.

Hvordan overføre pasienter til rullestoler

Hvordan overføre pasienter til rullestoler


Mange pasienter bruker rullestol både permanent og under utvinning. Noen pasienter er ikke i stand til å overføre seg fra sine senger til sine rullestoler. Disse pasientene trenger støtte fra en annen person for å trygt komme inn i sine rullestoler. En pasient overføres fra sin seng til en rullestol bør gjøres nøye og ordentlig. Dette sikrer at verken du eller pasienten blir skadet under overføringen. Overflytting av pasienter fra sine senger til sine rullestoler krever ingen spesielle verktøy, bare riktig teknikk.

Bruksanvisning

•  Plasser rullestolen nær sengen. Lås rullestolen.

Vend til den ene siden, slik at han eller hun er mot deg.

Plasser den ene armen under pasientens hals. Sørg for at din hånd støtter den delen av skulderen de hviler på.

Plasser den andre hånden bak pasientens knær.

Plasser pasientens ben over kanten av sengen. På samme tid, bruker hånden på pasientens skulder å hjelpe ham sitte opp. Kontroller at brukeren sitter på kanten av sengen.

Plasser armene rundt pasientens bryst. Lås hendene før du forsøker å flytte pasienten.

Plasser vekten på foten lengst fra rullestolen.

Løft pasienten.

Drei pasienten mot rullestolen mens de fortsatt støtter dem.

Bøy knærne og plasser pasienten i rullestol.

Tre årsakene til global oppvarming

Tre årsakene til global oppvarming


Begrepet "global oppvarming" beskriver økningen i jordens temperatur. Dette skjer via drivhuseffekten, ved hvilke gasser som karbondioksid, metan og lystgass absorberer infrarød stråling i form av varme og lys energi fra solen. Denne energien holdes innenfor jordas atmosfære, forårsaker en økning i temperatur. De tre viktigste bidragsyterne til global oppvarming er avskogingen, kjøtt og meieriprodukter forbruk, og brenning av fossilt brensel.

Avskoging

Trær virke som karbonreservoarer ved å absorbere karbondioksid under fotosyntesen. Avskoging forstyrrer karbonkretsløpet som mindre karbondioksid absorberes, noe mer til stede i atmosfæren. Også, siden trærne er fraværende, hindrer avskoging fremtidige karbonlagring. Avskoging påvirker også vannets kretsløp, som trær resirkulere nedbør ved å trekke jord vann og returnere det til atmosfæren. Dette fører til en tørrere regionalt klima og økt risiko for skogbranner, noe som ytterligere bidrar til avskoging.

Fossil Fuels

Fossilt brensel er ansvarlig for omtrent 85 prosent av USAs energi. Fossile brensler lagt omtrent 25 prosent av karbondioksid til atmosfæren i løpet av de siste 150 årene. Metan, lystgass og svovelholdige forbindelser knyttet til sur nedbør også stammer fra fossilt brensel. Selv om karbondioksid bidrar mer til global oppvarming, metan, lystgass og svovel hexafloride alle har høyere global oppvarming potensialer, som betyr at de er mer effektive klimagasser og har høyere levetid i atmosfæren.

Kjøtt og Dairy

Kjøttet og meieriindustrien bidrar til ca 18 prosent av klimagassutslippene, mer enn hele transportsektoren. Femti-seks milliarder landdyr er alet opp og slaktet årlig, som er satt til å dobles innen 2050. husdyrgjødsel legger ca 18 millioner tonn metan til atmosfæren hvert år. Skytende gjødsel ikke brukes som gjødsel kastes på søppelfyllinger, bidra til grunnvann og jordforurensning. Forørkning grunn av husdyr reduserer vegetative cover og forårsaker anslagsvis 100 millioner tonn karbondioksid å slippe ut i atmosfæren hvert år.

Reduserende strategier

Avskoging oppstår hovedsakelig på grunn av husdyr og dyrefôr oppdrett, og fossilt brensel som brukes i kjøtt og meieriproduksjon bidrar ca 130 millioner tonn karbondioksid per år. Skogplanting bidrar til å bevare karbonlagre og opprettholde økosystemer. Avskogingen i brasiliansk Amazonas ble redusert til 11.000 kvadratkilometer per år på grunn av statlig intervensjon og skogplanting. Endringer i kostholdet kan bidra til lavere etterspørsel etter kjøtt og meieriprodukter, og dermed redusere både fossilt brensel og dyr gården utslipp.

Hvordan jeg Identifisere Tre årsaker til stress Har?

Hvordan jeg Identifisere Tre årsaker til stress Har?


De ytre påvirkninger som forårsaker stress variere fra person til person. Mens en person kan tenke å jobbe i et høyt tempo kontormiljø er stressende, kan en annen finne seg komfortabel i den innstillingen. Imidlertid, uavhengig av den ytre utløser, psykologiske årsaker til stress forblir den samme. De tre viktigste årsakene til stress er frustrasjoner, konflikter og press. Først må du forstå forskjellene mellom disse årsakene, så du kan identifisere og håndtere stress tilsvarende.

Frustrasjoner

Hvis du føler deg stresset, bør du vurdere om du opplever noen frustrasjoner, fordi dette kan være en årsak til stress. Frustrasjoner kan ta ulike former. Du kan oppleve intern frustrasjon fra en mangel på tillit, urealistiske mål og forventninger, uønsket endring og andre ting. På samme måte kan eksterne hendelser forårsake frustrasjoner. Jobbsituasjoner, relasjoner eller helseproblemer er også eksterne stressfaktorer. Enten internt eller eksternt, kan disse frustrasjoner forårsake betydelig stress i livet ditt.

Konflikter

Konflikter med kolleger, kan betydelige andre eller familiemedlemmer skape stress. Hvis du har en konflikt med noen nær deg, forstår at det kan være årsaken til din nåværende stress. Dessuten kan en intern konflikt oppstår når du har tatt på seg for mye. Hvis du har for mange ting motstrid for oppmerksomheten, kan dette føre til stress. Identifisere dette hvis det er et problem, og prøver å redusere mengden trykke ansvar du har.

Diett

Hvis du ikke står overfor noen presser frustrasjoner av konflikter, kan stress bare komme fra en dårlig kosthold. Dietter full av sure matvarer, for mye koffein og sukker, og bearbeidet mat kan være skadelig for kroppen din og føre til stress. Hvis du har bestemt at kostholdet kan forsterke stress, bør du vurdere å innlemme stress-reduserende matvarer i kostholdet ditt. Noen matvarer som har vist seg å redusere stress inkluderer sushi, blåbær, brokkoli, cantaloupe og mandler, ifølge Discovery Communications 'Planet Grønn nettside.

Redusere Stress

Samtidig som de vet hva som forårsaker stress kan avlaste noen av dine bekymringer, er det også viktig å begynne å slippe stress etter det har blitt identifisert. Å spise godt, å finne tid til å slappe av og sove ordentlig er noen enkle måter å redusere ditt nivå av stress. Mer komplekse metoder omfatter dyp pusting, en øvelse rutine og finne måter å hjelpe andre. Du må finne riktig metode eller kombinasjon av metoder for å redusere stress nå som du vet hva som forårsaker det.

Hvordan lage en forpliktelse til deg selv å gjøre hva du må gjøre for å føle seg bedre

Hvordan lage en forpliktelse til deg selv å gjøre hva du må gjøre for å føle seg bedre


Når du går gjennom en vanskelig tid i livet ditt du kan ofte føle en mangel på motivasjon eller appetitt. Det kan være vanskelig å konsentrere seg og få oppgaver fullført, og noen ganger du bare ønsker å føle seg bedre og mer fokusert, slik at du kan gå videre med livet ditt. Dette krever ofte en personlig forpliktelse til egenomsorg der du sette mål, for eksempel å spise godt, sove nok og opprettholde en tidsplan. Sette mål og arbeide gjennom hver og en systematisk kan ofte være veien mot å føle seg bedre.

Bruksanvisning

•  Lag en liste med korte, enkle mål om din følelsesmessige tilstand. Når du ikke føler deg vel du trenger å sette noen veldig små, oppnåelige mål som kan hjelpe deg å begynne å ta kontroll. For eksempel, hvis du vet kostholdet ditt er ikke sunt, kan du sette et mål for å spise frokost hver morgen for en uke. Ved å fullføre bare noen enkle mål kan du bevege seg mot å implementere større engasjementer.

Angi et tidspunkt for journalføring hver dag. Når du har satt små mål, er det viktig å følge opp ved å ta litt tid til å vurdere dine følelser og din fremgang. Hvis du bor på sporet med fremgangen du kan være klar til å gjøre en innsats mot en mer helhetlig plan.

Lag og gjennomgå en fullstendig liste over oppgaver eller endringer du trenger for å fullføre for å føle seg bedre. Vurdere aspekter av livet ditt, for eksempel arbeid, dine relasjoner, din fysiske helse og din fritid. Identifisere eventuelle områder der du ønsker å gjøre endringer. Du kan ikke lage en forpliktelse overfor følelse bedre hvis du ikke kjenner kilden til dine problemer eller ulykkelighet. Når du har vurdert denne listen kan du begynne å tenke ut trinnvis handlingsplan. For eksempel hvis du ønsker å avslutte et forhold med en kjæreste du vil lage en liste over alle trinnene du må ta, og deretter forplikte seg til sakte å fullføre hver enkelt.

Hvordan legge ved en Skum Pute til rullestol Legs

Hvordan legge ved en Skum Pute til rullestol Legs


En skumpute festet til benene på en rullestol har flere funksjoner. Et riktig posisjonert pute holder hybelen ben fra å bli viklet inn bak fothvilerne, forebygge potensielle kne og leggskade. Fordi det stabiliserer føttene på rullestol fotstøtter, det gir også den sittende person med en følelse av trygghet. En skum pute på beina på en rullestol vil minimere den rystende virkning når du reiser over en humpete underlag. Samlet, rullestol leg puter gir en mer behagelig rullestol ride, fremme avslapning, noe som forbedrer kroppens naturlige evne til å reparere og helbrede.

Bruksanvisning

Få en skumpute som er konstruert for å brukes som en rullestol fotstøtten fra et apotek eller eldreomsorg leverandør. Puten må ha stropper som er forsvarlig festet. Det må også være stiv under for å støtte personens føtter, men polstret på utsiden der det kontakter personens ben.

Brett rullestolen og smekker den åpen.

Still stolen bremsen, slik at rullestolen er fortsatt stabil som du bruker skum pute til bena på rullestolen.

Trekk fotstøttene åpen, hvis de er manuelt operert. Plasser skum pute på polene som kobler fotplatene til rullestolen.

Sett puten over fothvileren støtte barer, som er rette og parallelle. Kontroller at polstret siden peker utover.

6. Plasser puten slik at bunnen av puten bare skummer toppen av rullestolens fotstøtter. Sørg for at det er enda på begge sider.

Ta stroppene av skumpute rundt fothvileren støtte barer og spenne stroppene bak skum pute.

Trekk den løse enden av spennen gjennom stroppen for å sikre at den er godt.

Flytt personen som skal bruke rullestolen inn i stolen, noe som gjør at skum pute er behagelig for ham. Juster puten etter behov.

Tips og advarsler

  • Hvis du har en spesialbygd eller oversize rullestol, gjør at puten passer før du prøver å feste den.

Hvordan lage en klage til Georgia Institutt for familie og barn Tjenester

Hvordan lage en klage til Georgia Institutt for familie og barn Tjenester


Mange som arbeider med barn er pålagt ved føderal lov til å rapportere mistanke om barnemishandling, men delstaten Georgia oppfordrer alle innbyggerne til å være på vakt og informere myndighetene hvis de mistenker at et barn er i fare, eller blir fratatt grunnleggende omsorg eller tilsyn. The Division of Child and Family Services overvåker familier som er mistenkt for å misbruke eller neglisjere et barn. De vil samarbeide med familien for å skape en forbedringsplan, og om nødvendig, vil fjerne barn fra hjemmet for sin egen sikkerhet.

Hvordan lage en klage til Georgia Institutt for familie og barn Tjenester

•  Samle all informasjon som er relevant for din klage, og pass på at du tydelig kan artikulere hva du mistenker og hvorfor. Hvis du har vært vitne til noen hendelser som oppstår mellom familiemedlemmer, skrive ned datoer og klokkeslett.

Finn din lokale Division of Child and Family Services kontor. I Georgia har hvert fylke sin egen gren. Du kan finne telefonnummeret til ditt lokale kontor på Georgia menneskelige tjenester nettside.

Fil klagen din med en saksbehandler. Inkluder så mye informasjon om familien og barnet som du kan, inkludert en fullstendig beskrivelse av eventuelle hendelser vitne. Rapporten vil bli behandlet konfidensielt og kan gjøres anonymt hvis du ikke ønsker å oppgi navn.

Hint

  • Klager kan også bli arkivert med din lokale politistasjon eller lensmanns avdeling. Ringe politiet først, hvis du mistenker at et barn er i umiddelbar fysisk fare.

Hvordan lage et sandfilter til rent drikkevann

Hvordan lage et sandfilter til rent drikkevann


Mens utviklede land tar rent drikkevann som en grunnleggende menneskerettighet, er det et trist faktum at globalt, over en milliard mennesker mangler tilgang til rent drikkevann. Contimated vannkilder kan sette liv i fare. Bygge et sandfilter er en enkel og pålitelig metode for å få tilgang til rent drikkevann.

Bruksanvisning

Bøy PVC-rør, slik at det stiger, og går deretter ut av plasttønne gjennom et hull. Blokkere den ene enden av røret, og deretter fylle den med sand. Plugg den andre enden også.

perforere bunnen av PVC-rør og legge den på bunnen av sylinderen. Siden bunnen av røret er perforert, omslutter den med grus for å hindre sand fra å komme inn.

Bruk en spredningsplate for å spre strømmen av vann inn i sandfilteret.

Hell vannet inn i sylinderen og la sand fylt i PVC-røret virker som et filter. Det rene vannet vil komme ut av diffusorplaten. Kanskje den viktigste faktoren for å vurdere når du bruker et sandfilter er at sandfiltre ikke filtrere ut eventuelle kjemiske forurensninger i vannet. Derfor, hvis det er noen kjemisk forurensning i den opprinnelige kilden til vann, er det sannsynlig at vannet ditt ikke vil være fri for kjemikalier hvis kjøre gjennom et sandfilter.

Hvordan lage vanlige briller til lesebriller

Hvordan lage vanlige briller til lesebriller


Finne briller som passer din stil, farge og ansiktsform kan være en utfordring. Hvis du har funnet en stil som passer deg, endre vanlige briller til lesebriller er like enkelt som å endre linsene. Mens du vil kreve litt profesjonell hjelp anskaffe lese linser, gjør bryteren er enkel.

Bruksanvisning

Permanent Konvertering vanlige briller til Reading Glasses

•  Fjern de vanlige linser fra brillene. De skal sprette ut lett, men du kan ha til å bryte linser for å fjerne dem.

Ta rammene til en brillebutikk for å bestille lesing linser. Optikeren kan kreve at du får en synsundersøkelse, men ta med din resept dersom du har det.

Bestill dine nye lese objektiver.

Midlertidig Konvertering vanlige briller til lesing briller med Stick-on Objektiver

Bestill de nødvendige styrke stick-on forstørrelses objektiver fra et nettsted som StickonLenses.net. (Se Resources liste).

Trim forstørrelsesglass for å passe dine eksisterende briller.

Fest OptX forstørrelses linser til dine vanlige briller ved hjelp av en vanndråpe.

Midlertidig Konvertering vanlige briller til lesing briller med Clip-on Objektiver

Bestill de nødvendige styrke clip-on forstørrelses objektiver fra et nettsted som Amazon.com, som bærer clip-on objektiver fra merker som Clip & Flip, VS Eyewear, Carson Optisk og Walters.

Legg clip-on linser på nesen stykke dine vanlige briller.

Flip clip-on objektiver ned for å bruke dem som lesebriller.

Hva er tre kilder til Ocean forurensnings?

Hva er tre kilder til Ocean forurensnings?


Havet dekker mer enn to tredjedeler av denne planetens overflate, og de fleste liv er direkte knyttet til den. Den store matforsyning for mange kulturer kommer direkte fra havet. Mesteparten av oksygen i atmosfæren som opprinnelig kom fra fotosyntesen av havets organismer. Globale værmønstre er sterkt påvirket av havstrøm tidevann og strøm; det meste av nedbør over hele verden kommer fra tropisk hav fordampning. Forurensning kontinuerlig truer havets balanse, og vite kildene til at forurensning er det første skrittet mot å vite hvordan å stoppe det.

Oil Pollution

På tidspunktet for offentliggjøring, mer enn 700 millioner liter olje forurenser havene hvert år. Overraskende store søl og offshore boring utgjør mindre enn 10 prosent av det totale. Naturlig innsig fra uutnyttede oljekilder føre til mer forurensning enn søl og boring gjøre. Luftforurensning legger nesten 12 prosent av oljeforurensning årlig. Den viktigste årsaken, og gir mer enn halvparten av oljeforurensninger i havet hvert år, er avrenning fra elver og bekker. Størst effekt på å redusere oljeforurensning i havet ville være å kontrollere forurensning av jord og vann i nærheten. Oljeforurensning dreper dyr, skader marine og kystnære økosystemer, og tærer på lokale økonomier er avhengige av fiske.

Søppel Forurensning

I 2010 ble mer enn 7 millioner tonn søppel anslått å ha blitt ulovlig dumpet i havet. Nøyaktige tall er vanskelig å oppnå, som gjerningsmannen ikke akkurat i kø for å rapportere sine lovbrudd. Fra søppel scows til cruiseskip, dumping av søppel på sjøen skaper en rekke problemer. Livet i havet spiser eller floker seg i avfallet, forårsaker skade eller død. Skip floke propeller og ror i søpla, forårsaker mekaniske feil. Ocean dumping har blitt et så stort problem at det er en "søppel kontinent" dobbelt så stort som Texas flyter rundt i det nordlige Stillehavet, og det fortsetter å vokse.

Kloakk og avfall forurensning

Behandlet og ubehandlet kloakk er dumpet i havet fra byer rundt om i verden. Selv i noen utviklede områder (f.eks Halifax Harbor i Nova Scotia) flyter rå kloakk i vannet. I underutviklede områder, er ingen behandling tilgjengelig, og dermed ubehandlet kloakk renner kontinuerlig i vassdrag. Animalsk avfall fra gårder og gjødsel gjødsling også forurense bekker, elver og hav. Kloakk-forurenset vann kan inneholde mikrober, som forårsaker sykdom. En tilstand som kalles "eutrofiering" kan også forekomme, der tilsatte næringsstoffer fra avfall fører til en overdoser i økosystemet. Dette stimulerer alger og annet plantevekst. Når alger og planter forfall, er oksygentilførselen i vannet utarmet og marint liv kan ikke lenger overleve.

Andre forurensninger

Det er andre årsaker til forurensning i tillegg. Giftig avfall, næringsavfall og kjemisk avfall er betydelige bekymringer, forgiftninger vannforsyning og sjøliv. Den problemer sammensatte hele næringskjeden, og topp predatorer, for eksempel orca og tunfisk, har blitt funnet med ekstremt høye nivåer av giftstoffer.

Hva er Disk Dekompresjon Therapy?

Disc kompresjon terapi bruker en terapeutisk bord og trekkraft for å hjelpe flytte rotere plater, noe som åpner for trykkavlastning. Denne ikke-invasiv og ikke-kirurgisk behandling bidrar til å lindre ryggen, ben og arm smerter forbundet med skiveutglidning eller degenerative plater og posterior fasett syndromer. Skivebrokk- er skadet spinal plater. Degenerative plater har brutt ned eller eroderer. Bakre fasett syndromene er betennelse i synovial slimhinnen i fasett leddene i ryggvirvlene.

Funksjoner

Plate dekompresjon terapi er gjort i to faser. I den første trekkefasen blir skivene i ryggraden trukket forsiktig fra hverandre eller strukket av mekanismene for bordet. Den trekke induserer en vacuumlike effekt som bevirker sug inne i skivene og bringer dem tilbake i stilling. I løpet av den andre fasen blir næringsstoffer slik som vann og oksygen suges inn i vakuum. Næringsstoffer normalt sirkulere innenfor en sunn ryggraden, noe som åpner for sterkere og sunnere plater. Når plater er komprimert på grunn av skiveprolaps eller ødelagte plater, er de næringsstoffene blokkert.

Time Frame

Du vil starte med om lag tre åtte til 12-minutters økter per uke med dekompresjon plate terapi. Etter hver økt, hjelper elektrisk muskelstimulering for å slappe muskler og leddbånd. De mest effektive resultater vil bli sett i løpet av åtte til 15 økter.

Fordeler

Disc kompresjon terapi hjelper med smerte knyttet til herniated plater, degenerative plater, fasett syndrom, isjias, kirurgi og spinal stenose, eller herding. Ifølge Johns Hopkins Clinic, terapi reparasjoner ringrommet, nucleus, fasett felles og foramina i ryggraden. Ringrommet er den sterke band av fibre som finnes rundt en plate. Kjernen er den myk sentrum finnes innenfor en plate. Fasett leddene koble ryggvirvlene. Den foramina er en nerve som grener ut fra ryggraden. Behandlingen forbedrer mobilitet og reduserer smerte.

Betraktninger

Disc kompresjonsbehandling ikke lindre smerten av hver nakke eller nedre rygg problem. Terapien har ikke vist seg å være effektiv med brudd, brutto osteoporose eller svulster. Pasienter med disse medisinske tilstander bør konsultere sine leger etter alternativer.

Advarsel

Disc kompresjonsbehandling er ikke for alle. Gravide kvinner bør unngå det, da det kan føre til en for tidlig fødsel. Pasienter som har alvorlig osteoporose, alvorlig fedme eller alvorlig nerveskade bør også ikke gjennomgår platen kompresjonsbehandling som det kunne føre til ytterligere skader. Behandlingen er ikke anbefalt dersom du er over 70 år eller har hatt spinal kirurgi som involverer skruer eller andre typer metall.

Hvordan lage hjemmelaget Handicap ramper for Homes

Hvordan lage hjemmelaget Handicap ramper for Homes


Rullestolramper er et verdifullt tillegg til et hus med et medlem som bruker en rullestol for mobilitet. Men trenger en rampe som skal bygges med tanke på brukeren. Hvis en manuell rullestol er brukt og en rampe er for bratt, kan det være svært vanskelig å få opp rampen. Ramper kan være utformet for å gli inn i innredningen av huset og gi den hjelpen som trengs.

Hvordan lage hjemmelaget Handicap ramper for Homes

•  Finn ut om en betong eller tre rampe ville best passer anvendelsen av hvor rampen vil bli plassert. Tre ramper er ofte valgt for hjem applikasjoner som de er lettere å landskapet rundt. For formålet med denne fremgangsmåten, vil et tre rampen være f.eks.

Skaff en byggetillatelse, og gjennomgå kravene for å bygge en rullestolrampe i reguleringsområdet der rampen vil bli.

Stake ut ønsket plassering av rampen for både lengden og bredden på rampen. Rampen Plattformen skal være 36 inches bred for å gi enkel manøvrering.

Design skråningen av rampen. Rampen skråningen anbefalt av ADA er 01:12. Slik at for hver 12 lineære inches av rampen, kan skråningen stige mer enn en tomme. En rampe forhold på 01:12 er akseptabelt for motoriserte rullestoler; er imidlertid et forhold på 01:18 lettere for personer på en manuell rullestol.

Bruke et innlegg hull digger, grave hull til de verv som vil støtte rampen. Et innlegg bør plasseres hver langs hver tredje meter av rampen. Plasser innlegg i hullene, og sett dem med betong.

Bruk et nivå og noen streng, sett en tomt linje for fremveksten av rampen langs polene. Strengen benyttes som en guide mens bygningen og plassere rampen gulvet.

Still utenfor rammen av rampen med 2x4 trelast. Vær nøye med å følge vinkelen satt av guiden streng.

Cut 2-tommers med 4-tommers trelast 36 inches lang, og plassere det over det åpne midten av rampen. Fest hver side med treskruer til utsiden tre bærerammer. Disse styrene bør plasseres hver fot.

Legg ¾ tommers kryssfiner på toppen av rampen støtterammen og festes til rammen med treskruer. Sørg for at kryssfiner er stanget tett i skjøtene for å unngå høydedrag i rampen.

Mål 36 inches fra rampen gulvet og merke det på hvert av innleggene. Fest et rekkverk langs rampen ved 36 inches der merkene er. Rekkverk bør monteres på begge sider av rampen.

Seal alt trevirke som brukes i byggingen av rampen med en kvalitet tre dekk flekken og fugemasse for å hindre skade fra været.

Har Medicare Betal for rullestol ramper?

Ikke dekkes av Medicare Del B

Foreløpig ikke Medicare ikke godkjenne kjøp av ramper for rullestol vil derfor ikke bidra til kostnadene. Selv om Medicare Del B bidrar vanligvis til å dekke kostnadene av holdbar medisinsk utstyr, er adaptive daglige levende hjelpemidler som grip barer, dusjstoler, kjøretøy heiser, og rullestolramper ikke dekket. Med mindre et element anses å være en medisinsk nødvendighet, betyr det ikke kvalifiserer for Medicare refusjon, i så fall en leverandør ikke kan fakturere Medicare for varen.

Proving medisinsk nødvendighet

Medisinsk utstyr som Medicare betaler mot kostnaden må også brukes inne i hjemmet. For at en rullestolrampe skal anses medisinsk nødvendig, ville en person må bevise at det virkelig er nødvendig. Før Medicare betaler sin del for noen holdbar medisinsk utstyr, må visse kriterier være oppfylt. Legen behandle person er nødvendig for å skrive en ordre, spesielt forklare hvorfor utstyret er nødvendig, samt dokument grunnene i pasientens journal. En detaljert beskrivelse av varen må også inkluderes. Refusjon for kostnadene for en rullestolrampe er vanligvis avslått fordi en rampe ikke anses å være medisinsk nødvendig for behandling av en sykdom eller skade.

Utstyr må brukes inne i hjemmet

Mens en rullestolrampe kan tillate at en person lettere tilgang til arbeid eller fritidsaktiviteter utenfor hjemmet, etter reglene i Medicare, er en rampe anses å være mer av en praktisk snarere enn en nødvendighet. Medicare undersøker de potensielle terapeutiske fordeler som enkelte medisinsk utstyr kan gi, og om det kan være mindre kostnadskrevende alternativer. I mange tilfeller, er andre alternativer som allerede er tilgjengelige til individet betraktet å tjene det samme formål, som vil det medisinske utstyret blir forespurt. I utgangspunktet, Medicare retningslinjer ta en titt på hvordan bruk av bestemte adaptive hjelpemidler ville forbedre en persons mobilitet og påvirke hans eller hennes daglige gjøremål i hjemmet. Medicare vurderer også om andre personer i husholdningen som ikke har en medisinsk tilstand kan bruke varen.

Andre finansieringskilder

Når Medicare benekter refusjon for et element som trengs for å forbedre kvaliteten på en persons liv, blir det nødvendig å se på andre virkemiddelapparatet eller offentlige tilskudd, som bidrar til å betale for slike elementer. Mange lokalsamfunn har frivillige som bygger rullestolramper for mennesker med nedsatt funksjonsevne. Studenter, menneskelig service og offentlige etater, kirke grupper, frivillige organisasjoner, rehab sentre, og området Agency on Aging ofte ha assistanse programmer, selv om de fleste har kvalifikasjonskrav. Du kan også ta kontakt med Department of Housing og Urban Development (HUD) for mer informasjon om programmer i ditt område. I tillegg har Veterans Administration et program tilgjengelig for å hjelpe kvalifiserte veteraner, og US Department of Agriculture Rural Development tilbyr lån og tilskudd til lav inntekt huseiere, som kan brukes til å lage tilgjengelighets modifikasjoner til et hjem. Fylkes medisinsk assistanse programmer er en annen god ressurs for å hjelpe de som kvalifisert under disse programmene. Statlige attføringsprogrammer yte bistand til kvalifiserte personer som trenger tilgjengelighets modifikasjoner for å opprettholde sysselsetting. Endelig er det private selskaper som selger rullestol heiser og ramper som gir rabatter til kunder til å betale for kostnadene for installasjon, kjøp eller leie av utstyr.

Om bygningsloven for rullestol ramper

Hvis du planlegger å bygge en rullestolrampe, husk at det er strenge retningslinjer og regler som må følges for sikkerhet. Denne artikkelen gir en oversikt over kodene som er skissert i Americans with Disabilities Act, samt andre hensyn å ta før du starter prosjektet.

Misforståelse

Bygge en rullestolrampe er ikke så enkelt som det pleide å være, men takket være Americans with Disabilities Act, eller ADA, er det mye tryggere. ADA bidratt til å skape nasjonale koder og retningslinjer for ramper i både offentlige bygninger og private boliger. Selv om de ikke trenger å være profesjonelt installert, trenger rullestolramper må oppfylle visse kriterier for å bli ansett som trygge nok til daglig bruk.

Funksjon

Rullestolrampe koder utviklet av nødvendighet for å tillate rullestolbrukere lik tilgang til offentlige bygg. Det kan virke som om å bygge en rampe ville være lett gjort uten slike strenge retningslinjer, men vurdere hvilken av disse ville være lettere å navigere: en to meter høy rampe som er fem meter lang, eller en to meter høy rampe som er 24 meter lang. Den første rampe ville ikke være i samsvar med ADA byggeforskrifter, mens den andre ville. Ja, vil den første rampen være funksjonelle, men det ville være mye vanskeligere for en person i en rullestol å bruke uavhengig. Nasjonale koder som de ADA skisserer sikre at alle fellesområder gi lik tilgang ved å følge samme sett med retningslinjer.

Betraktninger

ADA byggeforskrifter for rullestolramper er som følger: rampen skal ikke være brattere enn en fot per tomme av stige, stige bør ikke overstige 30 inches, bredde må være minst 36 inches, og landinger må være minst 60 kvadrat inches begge på toppen av plattformen, og i noen retnings overgang. Rekkverk er nødvendig på ramper som stiger mer enn seks inches eller er mer enn 72 inches lang. Rullestolramper kan fremstilles av ethvert materiale, forutsatt at de ikke tillater vann å akkumulere og har nok slitebanen for å hindre slipping.

Typer

Rullestol ramper kan være laget av en rekke materialer, inkludert lette metaller, tre eller til og med betong. Noen er permanente konstruksjoner, mens andre kan være flyttbare eller bærbar. Uavhengig av type, må både permanente og bærbare rullestol ramper fortsatt møte ADA kriteriene samt lokale bygg og bolig koder for å passere inspeksjon.

Advarsel

ADA-koder er ikke de eneste kodene du bør vurdere når du bygger en rullestolrampe; noen stater har sine egne retningslinjer. I tillegg kan lokale bygninger eller huseiere foreninger krever visse kosmetiske egenskaper på nye rullestolramper. Unnlater å møte noen av disse retningslinjene kan føre til å måtte delvis eller helt gjenoppbygge en rullestolrampe, kaste bort tid og penger. Sørg for å få godkjennelse fra alle relevante ressurser før du begynner din rullestolrampe prosjektet.

Hvordan lage en Tea Tree Oil Mouth Rinse

Hvis du ikke ønsker å bruke butikk-kjøpte munnen skylling, som inneholder alkohol, kan du lage din egen, med tea tree olje. Tea tree olje er naturens milde anti-bakteriell og anti-sopp ingrediens, som er trygge nok til å putte i munnen så lenge du har blandet det riktig med vann. Du bør skylle munnen med en løsning som ikke inneholder mer enn 5 prosent tea tree olje og unngå å svelge det.

Bruksanvisning

•  Skyll ut en brukt beholder som har et lokk, med varmt vann og vaske det ut med en dråpe oppvaskmiddel. Tørk beholderen og lokket med et papirhåndkle. Beholderen du sette din hjemmelaget tea tree olje munnskyllevann i behov for å være så ren som mulig.

Hell 3 kopper vann i en gryte og varm det til en rullende koke med lokk. Kok vann i 10 minutter for å sterilisere vannet. Noe av vannet vil fordampe, noe som er grunnen til at du trenger mer vann enn du faktisk trenger for munnen skylling oppskrift. Fjerne vannet fra varmen og vent i 30 minutter til den er avkjølt eller sjekk den med et termometer.

Hell 2 kopper varmt, kokt vann i ren beholder. Legg 8 dråper tea tree olje til vann, 1 ts. myrra skjær og seks dråper peppermynteolje for å legge til en behagelig smak og duft. Du kan også hoppe over myrra skjær hvis du ikke kan få noen, og du kan legge til noen 1/2 ts. stevia pulver for å blidgjøre munn skyll.

Sett lokket tett på beholderen og rist for å blande ingrediensene. Sett blandingen i kjøleskapet for å holde den frisk. Blandingen vil bli frisk i to uker, men i denne tiden du bør være i stand til å bruke den opp hvis du skylle munnen med det hver dag.

Hvordan overføre fra en rullestol til Kapteinens stol i en Van

Hvordan overføre fra en rullestol til Kapteinens stol i en Van


Mer enn 100 000 akuttmottaket besøk i USA i 2003 var knyttet til rullestol skader, ifølge National Electronic Injury Surveillance System. Overføring fra rullestolen inn i et kjøretøy er en vanskelig oppgave, og du må gjøre det trygt å hindre skade. En rullestol-til-van overføring er spesielt utfordrende fordi van setet sitter betydelig høyere enn ditt rullestolsetet. Har et familiemedlem eller en venn stå like ved før du er i stand til å utføre overføringen trygt og selvstendig.

Bruksanvisning

Uavhengig Transfer Technique

Åpne passasjersiden dør og hjul rullestolen så nært som mulig til bilen med venstre side av stolen mot bilen. Låse stol bremser og sørge for at stolen er stabil før du prøver en overføring. Fjern beinet hviler fra stolen. Flytt kapteinens stol så langt tilbake som det vil gå og heve høyre side arm hvile så det er ute av veien.

Scoot frem i rullestolen, presse opp fra armene av rullestolen og lene seg fremover for å gi momentum til å hjelpe deg i å stå opp. Nå opp og ta tak i dørkarmen på bilen eller et håndtak, hvis tilgjengelig, for å støtte deg i en stående posisjon.

Vri kroppen din slik at baken er mot bilen. Bøye kneet på sterkere ben og plasserer hælen på kanten av dørkarmen. Hold dørkarmen eller gripehåndtak med venstre hånd og plasser høyre hånd bak deg i førersetet på kapteinens stol. Trykk ned gjennom hælen og høyre arm for å heve baken på kapteinens stol mens stabilisere deg selv med venstre hånd.

Bruk begge hendene til å presse ned på kapteinens stol sete og scoot selv helt inn i riktig posisjon. Slår kroppen i en posisjon forovervendt og bringe bena foran deg.

Overføre Med Bistand

Bruk hjelp av en annen person hvis du trenger hjelp med din rullestol-til-van overføring. Plasser en gangart eller overføre belte sikkert rundt midjen din. Instruere din hjelper å forstå beltet bak ryggen din.

Tell til tre for å koordinere innsatsen når du flytter inn i en stående posisjon. Hjelperen vil gi deg et løft, ved hjelp av gangart belte for innflytelse. Ha hjelperen stå ved eller fortsette å holde gangart belte (ved din side eller foran) for å hjelpe deg med å opprettholde balansen mens du fullføre overføringen.

Ha hjelperen hjelpe deg med å løfte beina inn i bilen, hvis du ikke klarer å gjøre dette uavhengig av hverandre.