Digidexo.com

brukes mot migrene

Legemidler som brukes for Migrene

En rekke medikamenter blir brukt for å bekjempe migrene. Vanligvis medisiner har en av to formål: å redusere hyppigheten av migreneanfall eller å stoppe en migrene allerede er i gang.

Anti-anfall Meds

Antiepileptika som Depakote, Topimax og Neurontin kan roe de overstimulert hjerneceller og forebygge migrene.

Blodtrykk medisiner

Medikamenter som benyttes for å bekjempe høyt blodtrykk er også brukt for å forebygge migrene hos noen pasienter. Disse meds omfatte kalsiumkanalblokkere, slik som Calan, Verelan og Isoptin, og betablokkere, som Inderal.

Antidepressiva

Legemidler mot depresjon, for eksempel Elavil og Sinequan, kan forebygge migrene hos noen mennesker.

Avbrutte Meds

Triptaner er en klasse av migrene medisiner som kan stoppe en migrene når den starter, spesielt hvis tatt under den tidlige fasen av migrene. Eksempler inkluderer Imitrex, Zomig og Maxalt.

Smertestillende midler

Over-the-counter smertestillende midler, for eksempel aspirin, ibuprofen og paracetamol, kan redusere smerten av migrene for noen mennesker.

Narkomane

Reseptbelagte narkotika kan også redusere smerte for noen, men vil ikke avslutte migrene som en triptan kan.

Effektiv behandling mot migrene

Effektiv behandling mot migrene


En migrene hodepine kan ødelegge dagen din, fordi det føles som en hammer er nådeløst banket inne i hodet ditt. Det kan være så uutholdelig, fører det ofte kvalme og oppkast. I tidligere tider, de eneste regress mennesker opplever en migrene hadde var å prøve å sove det av, noe som var nesten umulig på grunn av de tøffe effektene av migrene. Heldigvis, nå er det løsninger for å behandle denne lidelsen.

Foreskrevet medisiner

Sammen med behandling av hypertensjon og brystsmerter, er betablokkere som brukes til å forebygge migrene. Det finnes mange former for beta-blokkerer medikamenter imidlertid Propranolol er en av de mest vanlig foreskrevet for migrene. Antidepressiva, slik som Thorazine, Vistril, Compazine, Phenergan og Tigan brukes til å behandle kvalme og oppkast som følge av en migrene, og kan også bidra til å redusere smerte. Ifølge Migrene Awareness Gruppe: En National Forståelse for migrenepasienter (MAGNUM), divalproex natrium (Depakote) er den mest lovende forebyggende behandling for migrene. Opprinnelig opprettet for å behandle epilepsi, som er nært knyttet til migrene, reduserer Depakote alvorlighetsgraden og hyppigheten av migreneanfall. Disse medikamentene bør kun tas hvis foreskrevet av legen din etter at han har undersøkt deg og har bestemt at de er de beste løsningene for din migrene.

Livsstil

Ofte er en migrene et resultat av dårlig livsstil. Ikke sover nok er en vanlig bidragsyter av migrene. For å unngå dette, kan du prøve å få minst 7 eller 8 timers søvn hver natt. Overdreven alkoholbruk fører ofte til en bakrus som induserer migrene. Avstå fra å drikke alkohol eller begrense inntaket for å unngå denne konsekvens. Uopphørlig bekymrings eller stress kan også føre til en migrene. Gjennomføre en daglig øvelse diett for å redusere stress nivå og prøve å unngå stressende situasjoner for å redusere risikoen for å utvikle en migrene. Finne positive utsalgssteder eller utvikle en hobby, som å lese for å lette stress og bekymring. Til slutt, spise riktig, som hopper over eller forsinker måltider kan utløse migrene.

OTC medisiner

Det er over-the-counter (OTC) medisiner som du kan ta for å redusere symptomene på migrene. Disse er mest nyttig hvis din migrene er sjeldne, og er ikke så alvorlig. Ikke vent til migrene har fullt utviklet før du tar medisinen. I stedet bruker den på utbruddet av migrene. Excedrin Migrene er en av de mest populære OTC medisiner utviklet for å behandle migrene. Følg instruksjonene på flasken før man spiser piller, og deretter prøve å finne en stille og mørkt hvileområdet for å komme seg. Hvis OTC medisiner ikke klarer å lindre migrene eller om dine symptomer og migreneanfall vedvarer, er det på tide å se en lege, som kan foreslå riktig behandling for deg.

Kan Novo Ketorolac brukes til Migrene?

Novo ketorolak, oftest bare referert til som ketorolak, brukes til å behandle moderat alvorlig smerte. Det er vanligvis foreskrevet etter operasjonen. Det er også noen ganger brukt, vanligvis som en siste utvei for behandling av migrene.

Muntlig

Ketorolak er normalt foreskrevet i dennes tablett-form, som skal tas oralt.

Injeksjon

I tilfelle av alvorlig migrene, kan ketorolak injiseres i sin parenteral form, som begynner å minske smerten nesten umiddelbart.

Study

Harvard Medical School i Boston studert fordelen av å injisere ketorolac til pasienter som lider av migrene, synes det er vellykket i ni av de 14 deltagerne.

Unngåelse

Bruk av ketorolak skulle bli sett på som en siste utvei og bør unngås så mye som mulig, på grunn av muligheten for bivirkninger, som øker med dosering og varighet av bruk.

Riktig bruk

Følg riktig dosering som gis av legen din. Ta tabletten med et måltid og et glass vann. For selvadministrerte skudd, sørg for å få skikkelig opplæring i hvordan du injiserer.

Legemidler som brukes for migrene hodepine

Migrene er en vanlig, kronisk type hodepine tegnes ved alvorlig smerte, som kan vare i flere timer eller dager. Bivirkninger av migrene er kvalme og oppkast, følsomhet for lys og lyd og prikking i armen eller beinet. Det finnes ingen kjent kur for migrene hodepine, men det finnes medisiner tilgjengelig for å redusere deres alvorlighetsgrad og frekvens.

Årsaker

Unormal hjerneaktivitet forårsaker migrene, men det er ikke klart hva som forårsaker abnormitet. Migrene kan utløses av stress, miljøfaktorer og mat.

Medisin Typer

Migrene hodepine er behandlet med smertestillende medisiner som skal tas så snart symptomene begynner, og forebyggende medisiner som reduserer hyppighet, alvorlighetsgrad og lengden på migrene.

Smertestillende midler

Smertestillende midler som brukes til å behandle migrene hodepine inkluderer anti-kvalme medisiner, ikke-steroide anti-inflammatoriske medikamenter, opiater som kodein, og triptaner som Imitrex for alvorlig migrene.

Forebyggende medisiner

Medisiner som betablokkere, antidepressiva, anti-anfall medisiner, og botox har blitt brukt til å forebygge migrene. Leger noen ganger bruke antihistamin cyproheptadine som forebyggende behandling for barn med migrene.

Naturlige alternativer

Den urter Feverfew og Pestrot brukes til å behandle hyppigheten og alvorlighetsgraden av migrene hodepine. Andre naturlige migrene behandlinger inkluderer vitamin B-2, koenzym Q10 og muntlig magnesium sulfate kosttilskudd.

Paxil Bruker for migrene smerte

Paxil, et antidepressiva, er noen ganger også brukes til å behandle migrene. Studier har funnet en høy sammenheng mellom migrene og depresjon, at 47 prosent av migrenepasienter opplever klinisk depresjon i motsetning til bare 17 prosent av den generelle befolkningen.

Dosering

For migrene, er lave doser brukes. Den typiske dose Paxil for migrene er halvparten eller en 10-mg tablett, i fire til seks dager, og øker sakte til 20 mg per dag.

Fordeler

Paxil er effektivt, billig og også nyttig for daglig hodepine.

Sikkerhet

Paxil er trygt og har blitt brukt av millioner av mennesker for migrene behandling.

Eldre Treatment

Paxil kan påvirke hjerterytmen, og derfor må utvises forsiktighet ved forskrivning av medisiner til eldre.

Bivirkninger

Bivirkninger kan være kognitiv dulling, tørr munn og seksuell dysfunksjon.

Effektiv Antibiotika å bruke mot MRSA

MRSA, stenografi navn for meticillinresistente Staphylococcus aureus, er en alvorlig hudinfeksjon som forårsaker blemmer, byller og dype lesjoner. Det er en Staphylococcus mutasjon som har blitt motstandsdyktig mot de vanligste antibiotika som er foreskrevet. De MRSA-bakterier kan finnes i treningssentre, skoler, leirer og militære baser. Det er gått gjennom hud-til-hud kontakt så nøye tildekking av sår og hvitvasking av klær og sengetøy kreves. De med MRSA-infeksjoner bør ikke dele personlige elementer.

Vancomycin

Kjent som den siste forsvar mot diagnostiserte tilfeller av MRSA-infeksjoner, har vært effektive mot vancomycin bakterien i en rekke år. Nylig har imidlertid MRSA-tilfeller resistente mot vancomycin blir sett av medisinske fagfolk. Vancomycin er en ekstremt sterk antiobiotic og har en rekke bivirkninger, som kvalme, svimmelhet, rødme, muskelkramper og selv pusteproblemer. Det er også en svært kostbar medisinering og kommer i både intravenøs og muntlige former.

Linezolid

For de tilfeller hvor vancomycin er ikke lenger effektive, er linezolid brukt til å bekjempe MRSA-infeksjon. Det er enda dyrere enn vancomycin og kan ha alvorlige gastrointestinale og hemotological bivirkninger. Blodtelling må overvåkes mens du er på linezolid. Linezolid kommer i IV og muntlige former.

Clindamycin

For noen tilfeller av MRSA-infeksjon, kan klindamycin brukes. Bivirkninger av klindamycin inkluderer kvalme, oppkast og diaré. Det kan også være noen hudreaksjoner som rødhet, kløe eller skalering. Clindamycin er gitt i IV skjemaet.

Tetracyklin

Tetracyklin, doksycyklin og minocycline blir ofte brukt mot samfunns ervervet MRSA-infeksjoner, men ikke i tilfeller av invasiv MRSA-infeksjon. Tetracykliner er ikke anbefalt for gravide kvinner eller barn under 8 år. Tetracylines er generelt gitt i muntlig form.

Effektive medisiner for MRSA hos barn

En juni 2009 studie publisert i Pediatrics magazine viser at behandling av MRSA hos barn kan være like effektivt med enkle betalaktamantibiotika som penicillin og cefalosporin som med kraftigere klasser av antibiotika. Disse mer vanlige legemidler kan være lettere for barn å ta fordi de mer kraftige antibiotika har ofte plagsomme bivirkninger av kvalme og diaré. Tetracyclin er ikke gitt til barn på grunn av bivirkning av misfarge tennene.

Nye medisiner for å bekjempe MRSA

Fordi meticillinresistente Staphylococcus aureus tilpasser seg så lett og blir resistente mot stadig flere antibiotika, nye medisiner blir utviklet og testet for å bidra til å bekjempe MRSA-infeksjoner. FDA er klar til å godkjenne et nytt legemiddel for å bekjempe MRSA, telavancin, en gang daglig injeksjon antas å være trygg og effektiv mot bakterien. Andre legemidler i Storbritannia og Tyskland er i kliniske studier, og ser lovende ut for de som pasient som MRSA-infeksjoner viser seg motstandsdyktig mot dagens antibiotikabehandling.

Vanlige Urter brukes mot depresjon

Tusenvis av mennesker lider i stillhet av symptomer på depresjon som søvnproblemer, trøtthet, vedvarende triste tanker, og følelser av håpløshet. Selv om alvorlige tilfeller av depresjon er best behandles av lege, tilbyr natur mange alternativer for å løfte mild til moderat depresjon uten bruk av reseptbelagte legemidler.

Johannesurt

Kanskje den mest anerkjente urt som brukes i behandling av mild til moderat depresjon er johannesurt. Det fungerer på samme måte som noen typer reseptbelagte antidepressiva gjøre, bortsett fra at det er mye mildere på kroppen. Samlet humør, selvfølelse og søvnmønster kan bli bedre hvis du tar Johannesurt.

Forsiktig: Konsulter lege før du tar johannesurt hvis du er gravid, ammer eller tar reseptbelagte medisiner, inkludert p-piller. Johannesurt bør ikke tas av personer som tar reseptbelagte MAO-hemmere. Det kan føre til følsomhet for sollys og andre rapporterte bivirkninger omfatter tretthet, svimmelhet, tørr munn, angst og gastrointestinale forstyrrelser.

Sitronmelisse

Under stressende situasjoner, fungerer sitronmelisse som en tonic for magen og fordøyelsesorganer. Tilgjengelig i te eller kapselform, kan sitronmelisse fremme avslapning, lette spenninger og lindre angst og panikk. Ingen bivirkninger er rapportert fra å ta sitronmelisse.

SAM-e

Selv om SAM-e er en aminosyre i stedet for en urt, fungerer det raskt og effektivt mot depresjon og gjør det naturlig og uten noen kjente bivirkninger.

Forsiktig: SAM-e bør ikke tas av personer som allerede tar reseptbelagte medisiner for depresjon eller som har blitt diagnostisert med manisk-depressiv lidelse.

Kava Kava

En innfødt plante av de polynesiske øyene, kava kava er tilgjengelig i væske, pulver, tabletter, skjær eller kapselform samt te. Ved å ta kava kava, vil du kanskje merke at det numbs leppene og tungen, som er på grunn av blodkar innsnevring.

Når det tas i moderasjon, kava kava kan gi deg en følelse av generell velvære og avslapning. Faktisk, når det tas i høye doser, kan det ha en berusende effekt som ligner til å drikke alkohol eller bruke marihuana. Kava kava hjelper mot depresjon ved å fremkalle ro. Som kava kava er kjent for å forårsake døsighet, slutte å ta den eller redusere produsent anbefalte doseringen hvis dette blir et problem.

Ephedra

Også kjent som Ma Huang, er ephedra en urt som har gjennomgått mye granskning, fordi det er en ingrediens i mange slankepiller samt produkter rettet mot å forbedre idrettslige prestasjoner. Likevel produserer efedrin varige effekter på humør fordi det stimulerer umiddelbart frigjøring av dopamin i blodet. Du kan oppleve økt årvåkenhet, bedre humør og redusert tretthet. Av denne grunn er efedrin nyttig for personer som lider av en sløv type depresjon.

Forsiktig: efedrin bør ikke tas i en lang tidsperiode. Ifølge en 2005 rapport publisert av American Journal of Psychiatry, kan langvarig bruk av efedrin forårsake alvorlig depresjon, psykose, hallusinasjoner, søvnforstyrrelser og selvmordstanker.

Inderal brukes mot depresjon

Inderal brukes mot depresjon


Inderal er ikke et stoff som vanligvis forbindes med behandling av depresjon. Faktisk Inderal, som ofte foreskrevet til behandling av angstlidelse, kan faktisk forårsake depresjon som en bivirkning.

Inderal

Inderal er merkenavnet på et medikament som heter propranolol. Ifølge Drugs.com, er Inderal mest foreskrevet for behandling av angina og hypertensjon, så vel som for å redusere og forebygge migrene hjerteinfarkt.

Definisjon

Ifølge RxList.com, er Inderal en betablokker, noe som betyr at den blokkerer effekten av signalstoffene adrenalin og norepiephrine.

Angst

Ifølge HelpGuide.org, kan betablokkere være foreskrevet som et alternativ til benzodiazepiner for å behandle noen typer angstlidelse.

Bivirkninger

Ifølge Drugs.com, bivirkninger forbundet med Inderal omfatter depresjon og forvirring. Men forskning utført av et team fra Yale University School of Medicine og publisert i 2002 i Journal of American Medical Association, konkluderer det er ingen økt risiko for depresjon med bruk av Inderal.

Depresjon

Depresjon er generelt behandles med et antidepressivt medikament. Selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI), som Prozac og Zoloft, er vanlige antidepressiva.

Amoxicillin: Hva det brukes mot

Amoxicillin, et stoff som er effektiv mot en rekke sykdommer, er lett oppnås gjennom en resept fra en lege. Det består av karbon, hydrogen, nitrogen, oksygen og svovel.

Identifikasjon

Amoxicillin er et hvitt, krystall-lignende antibiotikum som hindrer vekst av bakterier og virus. Den kommer i enten kapsler eller flytende suspensjon, som er smakstilsatt og farget for å gjøre det mer velsmakende for barn.

Effekter

Amoxicillin er effektiv mot halsbetennelse, lungebetennelse, gonoré, kikhoste, tyfus, kolera og meningitt.

Advarsel

Mulige bivirkninger er feber, utslett, leddsmerter, kvalme, diaré og dehydrering. Ikke ta amoxicillin hvis du er allergisk mot penicillin.

Betraktninger

Amoxicillin kan gjøre p-piller mindre effektiv. Vær forsiktig hvis du har astma, leukemi, nyresykdom eller tarm problemer.

Andre navn

Amoxicillin er tilgjengelig under flere navn, for eksempel Larotid, Amoxil, Trimox, Wymox, Polymox og Augmentin.

Argumenter for og imot av Roxinal Bruk mot pusteproblemer

Argumenter for og imot av Roxinal Bruk mot pusteproblemer


Roxinal er et legemiddel som inneholder morfinsulfat som dets primære bestanddel for å bekjempe kroniske smerter. Ifølge produsentens hjemmeside, hver milliliter Roxinol inneholder 20 mg morfinsulfat, som er klassifisert som et analgetikum narkotisk. Dette stoffet er effektivt for smertelindring, men har flere bivirkninger, som inkluderer potensiell avhengighet, tretthet, kortpustethet og allergiske reaksjoner som fører til hevelse i lepper, tunge og svelg.

Former Roxinal

Roxinal kan tas med eller uten mat og er tilgjengelig i en tablett-eller kapselform, så vel som i en væske, og en stikkpille skjema for de på puste eller foringsrørene. Siden denne medisinen kan være vanedannende, advarer produsentens hjemmeside at pasienter ikke skal brått slutte å ta denne medisinen, men heller sakte redusere dosen for å bedre takle symptomer på tilbaketrekning.

Dyspné

Dyspné er et medisinsk begrep som beskriver problemer med å puste. Mars 2011 utgaven av "Journal of Pain og Symptom Management" detaljert effekten av 10 mg per dag av morfin på denne tilstanden. Forskerne undersøkte 83 pasienter med kronisk obstruktiv lungesykdom og fant at 52 av dem responderte godt på medisinen, noe som lettet pusteproblemer. Undersøkelsen konkluderte med at en dose på 10 mg per dag er trygt og effektivt for behandling av COPD.

Morfin

Morfin virker ved å aktivere molekyler i hjernen, kalt opioidreseptorer. Kort fortalt blir morfinsulfat bindes til disse reseptorer og blokkerer overføringen av nerveceller forbundet med følelsen av smerte; Men blokkerer nerveimpulser også fører til pustevansker. En studie publisert i april 2011 utgaven av "Molecular Pain" undersøkt mulige mekanismer og deres effekt på nervecellene i ryggnerveknutene av isjiasnerven. Undersøkelsen viste at stoffet faktisk vil innsnevre nerver og derved hemme evnen til nerven til å passere på impulser til tilstøtende nerver, noe som effektivt lindrer smerte.

Bivirkninger

En studie publisert i april 2011 utgaven av "Knee Surgery, Sports Traumatology" i forhold relative nivåer av smerte med morfin forbruk og bevegelsesutslag hos pasienter som hadde en prosedyre som kalles total kneproteser, eller utskifting av kneet. I tillegg studien evaluert bivirkninger og komplikasjoner av morfin bruk for to år etter operasjonen. Studien benyttes to grupper av pasienter: en som avviklet bruk av morfin tre dager etter kirurgi, og en andre, der pasientene avsluttet bruk etter syv dager. Forskerne fant at den andre gruppen hadde lavere relative smertescore enn først etter to-års periode, og det var ingen signifikant forskjell i utfallet av prosedyrene eller i bivirkninger, inkludert pusteproblemer.

Medisiner som brukes mot depresjon

Depresjon oppleves av rundt 15 prosent av amerikanerne på et tidspunkt i løpet av livet. (Se referanse 2) Det er antatt å være forårsaket av lav aktivitet av neurotransmittere, slik som serotonin, norepinefrin og dopamin i humør sentre i hjernen og er ofte effektivt behandles med en eller flere forskjellige typer medikamenter.

Serotonin Selektiv reopptakshemmere (SSRI)

SSRI som Prozac, Zoloft, Lexapro, og Celexa er den mest brukte typen av antidepressiva. De virker ved å øke mengden av serotonin i nerve mellom cellene i hjernen ved å forhindre "reopptak" eller samling av serotonin, som deretter tillater at nevrotransmitteren for å stimulere humør. (Se referanse 1)

Serotonin og noradrenalin reopptakshemmere (SNRI)

SNRI som Effexor, Remeron, og Cymbalta fungerer på samme måte som SSRI, men øke stemningen ved å blokkere reopptak av både serotonin og noradrenalin.

Trisykliske og Tetracyclics

Trisykliske antidepressiva som Elavil og Tofranil og tetracyclics som Desyrel og Wellbutrin også virker ved å øke mengden av signalstoffer i hjernen, men er mye mindre spesifikk, og rammer flere kjemikalier og områder av hjernen. De er eldre medisiner som har flere bivirkninger, og er ikke så ofte brukt som nyere behandlinger.

Monoaminooksidasehemmere (MAO-hemmere)

MAO-hemmere som Parnate, Nardil, og Marplan er ikke lenger brukes mye, som de har en rekke bivirkninger og krever tilslutning til ekstreme diettrestriksjoner som ingen bearbeidet kjøtt eller fermentert mat. De er vanligvis reservert for pasienter som ikke har respondert på andre medisiner.

Advarsler

Selv om folk flest til slutt oppleve lindring av symptomer på depresjon, kan antidepressiva ta flere uker å begynne å jobbe. I noen alvorlig deprimerte pasienter, kan risikoen for selvmord faktisk gå opp i begynnelsen av behandlingsperioden. Det er viktig å merke alle faresignaler og være klar over mulige bivirkninger når du begynner antidepressiv behandling.

Efedrin brukes mot depresjon

Efedrin brukes mot depresjon


Efedrin-et sentralstimulerende avledet fra en plante ekstrakt-skapte overskrifter i 1990-årene som en ikke-reseptbelagte vekttap og mosjon supplement. På grunn av bivirkninger, FDA forbudt salget for vekttap, men efedrin er fortsatt lovlig tilgjengelig for andre bruksområder. Noen mennesker bruker den egenbehandles fedme, konsentrasjonsproblemer, lav energi og depresjon.

CNS Handling

En sentralnervesystemet (CNS) stimulerende, forbedrer efedrin frigjøring av noradrenalin fra sympatiske nervesystemet nevroner-resulterer i økt fysiologisk opphisselse, puls, blodtrykk og muskelspenninger.

Short Term Effekter

Ved lave doser, forbedrer efedrin humør, øker årvåkenhet, og minsker appetitten, trøtthet og ønsket om søvn. Ved høyere doser, fører til frigjøring av noradrenalin angst, rastløshet og søvnløshet.

Langvarig bruk

Langvarig bruk kan skade sentralnervesystemet, tappe monoaminene-nevrotransmittere involvert i reguleringen av det sympatiske nervesystemet-fører til en nedgang i CNS aktivitet. Ytterligere dokumenterte effekter inkluderer psykose, alvorlig depresjon, mani eller alvorlig uro, hallusinasjoner, søvnforstyrrelser, og selvmordstanker.

Avhengighet og misbruk Risiko

Efedrin virker raskt og har euforiske effekter, øker sannsynligheten for misbruk og avhengighet. Som andre sentralstimulerende midler, folk utvikle en toleranse for det, og så krever høyere doser for å oppnå eufori.

Effektiviteten

Sentralstimulerende midler er ikke vanligvis foreskrevet for depresjon fordi andre medisiner som antidepressiva, er mer effektive og har færre giftige bivirkninger når det brukes riktig. Efedrin kan forbedre humøret midlertidig, men på grunn av dets bivirkninger og risiko, er det ikke nyttig for langvarig humør modulasjon.

Hva ammoniumlaktat BRUKES MOT

Ammoniumlaktat er en kombinasjon av melkesyre og ammoniumhydroksyd. Det er nesten utelukkende brukt som en aktuell salve til å håndtere ulike hudsykdommer som fører til tørr, flassende hud. Syrer som brukes i hud behandlinger normalt tjene som vaskere for å fjerne hud flak. Ammoniumlaktat er en kraftig forbindelse med en rekke tilhørende advarsler og kontraindikasjoner. Det er mange ting du bør unngå mens du bruker denne medisinen.

Funksjon

Ammoniumlaktat er hovedsakelig brukes til å håndtere hudsykdommer som psoriasis eller andre problem som fører til tørr, flasset hud. Psoriasis er en auto-immune sykdommer hvor immunsystemet reagerer til enhver irritasjon av huden, som fører til legemet skape mer ny hud enn nødvendig. Dette fører til flaking, rødhet og i alvorlige tilfeller, hevelse og smerte. Ammoniumlaktat ikke kurere problemet; den bare klarer symptomene. Siden psoriasis er en auto-immun problem, kan bare de produkter som undertrykker den lokale immunsystemet eliminere symptomene helt. I tillegg til Ammonium laktat og andre topiske behandlinger, dermatologer foreskrive noen form for steroid slik som kortison. Sink eller tjære kan anvendes i resept kraftige doser.

Fordeler

Ammoniumlaktat supplerer kroppens naturlige fuktighet. Den melkesyre fungerer som en stimulerende å kaste flak av huden. Fordelene er todelt: huden blir beroliget med fuktighet, mens den døde huden er flaket av. Ytterligere fordeler til dette produktet er oppmykning av hard hud og sprukken hud. Det er en god hele fuktighetskrem.

Effekter

De viktigste bivirkninger er kløe, svie eller brenning. I noen sjeldne tilfeller kan huden blåmerke, blir røde og begynner å skrelle. Det er lite som tyder på noen legemiddelinteraksjoner mens du bruker denne aktuell medisinering. Generelt har disse bivirkningene er sjeldne og mindre.

Advarsler

Dette produktet kan ikke settes i øyne, nese eller lepper fordi disse er følsomme områder, og ammonium laktat er en kraftig syre. Det er aldri en god idé å bruke umiddelbart etter barbering når huden er tynn og følsom. Dette produktet kan ikke settes på solbrenthet eller ødelagt hud. Ekstra forholdsregler er nødvendig i sommersolen, siden, som vanlig med reseptbelagte hudprodukter, gjør ammoniumlaktat huden mer følsom for sollys; siden dette produktet fjerner overflødig hud, tynner det det (spesielt etter lang tids bruk), noe som gjør den mer følsom for sollys, blåmerker, skrubbsår eller annen irritasjon. Ammoniumlaktat kan være skadelig for fostre, skade livmoren når den er absorbert av huden. Det er ikke kjent om dette kjemikaliet overføres gjennom morsmelk.

Veterinær bruk

Veterinærer CA Reme, H. Schroeder og M. Briggs rapporterte i 2005 at ammonium laktat kan brukes til å behandle flass hos hunder hvis det blandes med pirokton olamin, en populær anti-fungal medisinering. Det endelige resultatet var at det fjernet 75 prosent av skjellete flass fra hunder over en tre ukers periode, brukt tre ganger i uken. Eierne av hundene i studien var fornøyd med resultatet og det var ingen bivirkninger av noe notat.

Legemidler som brukes mot depresjon

Depresjon er en forstyrrelse i hjernen som får folk til å føle seg trist, håpløs, trøtt, rastløs og uinteressert i normale aktiviteter for en lang periode. Det finnes en rekke antidepressive medikamenter som er tilgjengelige for mennesker med uorden, de fleste som må tas i opp til åtte uker.

Selektive serotoninreopptakshemmere

Selektive serotoninreopptakshemmere (SSRI) langsomme hjerneceller fra reabsorbing "feel good" signalstoffet serotonin, og dermed øke serotoninnivået. Noen ofte foreskrevet SSRI er Prozac, Paxil, Zoloft og Lexapro.

Serotonin og noradrenalin reopptakshemmere

Serotonin og Nerepinephrine reopptakshemmere (SNRI) arbeid for å øke nivået av serotonin og en annen nevrotransmitter, nerepinephrine, og forsinke prosessen der hjerneceller ta tilbake kjemikaliene. Noen brukte SNRI er Cymbalta og Effexor.

Trisykliske antidepressiva

Trisykliske antidepressiva (TCA) arbeid for å øke nivåene av serotonin, noradrenalin og dopamin ved å bremse re-absorpsjon av kjemikalier. Noen ofte foreskrevet trisykliske er Norpramin, Tofranil, Pamelor og Vivactil.

Monoaminoksidasehemmere

Monoaminooksidasehemmere (MAO-hemmere) stopper et enzym, kalt monoaminoksidase, fra metabolizing serotonin, noradrenalin og dopamin, og dermed øke nivåene av disse kjemikaliene i kroppen. Noen brukte MAO-hemmere er Nardil, Parnate, Narplan og Emsam.

Anti-angst narkotika

Noen ganger leger foreskrive anti-angst narkotika, eller sentralstimulerende midler, sammen med antidepressiva for å hjelpe behandle noen av symptomene på depresjon. Disse stoffene også arbeide for å øke produksjonen eller redusere re-absorpsjon av serotonin, noradrenalin og dopamin. Noen sentralstimulerende midler som kan være foreskrevet er Ritalin, Dexadrine og Adderall.

Medisin som brukes mot depresjon og epilepsi

Medisin som brukes mot depresjon og epilepsi


Mens depresjon ikke kan føre til epilepsi, blir diagnostisert med epilepsi kan føre til alvorlig depresjon. Heldigvis finnes det en rekke medisiner tilgjengelig som behandler begge.

Statistikk

Ifølge eksperter på epilepsy.org.uk, depresjon er kjent for å være til stede hos personer med epilepsi mer enn noen annen type tilstand.

Advarsler

Aldri bestemme om noen metode for epilepsi og depresjon behandling uten først å konsultere en lisensiert medisinsk lege.

Narkotika

Behandlinger ofte foreskrevet av leger for å håndtere depresjon og epilepsi inkluderer antidepressiva. Rådgivning anbefales også i håndteringen av depresjon.

Therapy

I tilfeller der depresjon forårsaket av epilepsi er alvorlig, er elektrokonvulsiv terapi ofte anbefalt av leger.

Bivirkninger

Visse typer antidepressiva kan føre til at folk som arbeider med epilepsi å få anfall. Det er derfor det er alltid viktig å oppsøke lege før du tar noen medisiner.

Om medisiner som brukes til å behandle migrene hodepine

Migrene er svært smertefull hodepine. De kan forårsake utrolig bankende smerte i den ene eller begge sider av hodet, syner av blinkende lys, og en følelse av kvalme, blant andre sanseinntrykk. Medisiner utviklet for å håndtere migrene faller inn under en av to grupper. Det finnes medikamenter for å lindre smerte symptomer, og det er medisiner som forsøker å forebygge migrene.

Triptaner

En klasse av medikament kalt triptaner brukes av mange mennesker når en migrene oppstår. Triptaner effektivt kan lindre smerte, hjelpe med kvalme og følsomheten redusere til lys og lyder kjent som en aura som følger mange migrene. I utgangspunktet var et stoff som heter Imitrex brukes til dette formålet, men medisiner som Maxalt, Amerge, Axert, Relpax og Frova har også vist seg effektive. Triptaner har bivirkninger som svimmelhet og kvalme.

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler

Steroide anti-inflammatoriske legemidler er kjent som NSAIDs. Over-the-counter NSAIDs som Advil og Motrin kan ofte håndtere en migrene som ikke er alvorlig, men når smertene er mer intense, kan spesielle medikamenter som kombinerer aspirin, koffein og paracetamol fungere. Excedrin Migrene er et slikt medikament. Reseptbelagte versjoner av disse smertestillende midler er et alternativ når de over-the-counter seg ikke hjelper. NSAIDs tatt ofte over et tidsrom har vist seg å resultere i mageblødning og magesår, slik at deres bruk må overvåkes nøye.

Andre smertelindring alternativer

Ergotamin var et populært valg for å bekjempe migrene smerte før advent av triptaner og er fortsatt tilgjengelig, men det er nå ansett som mindre effektive enn triptaner. Noen migrene narkotika kombinere en beroligende kalt butalbital med paracetamol eller aspirin, men de anbefales bare for alvorlig migrene siden de forårsaker symptomer på tilbaketrekning. Opiater brukes noen ganger når andre legemidler ikke klarer å bringe en migrene smerte til et håndterlig nivå. De inneholder narkotika og kan bli avhengighetsskapende, slik at de normalt ikke foreskrevet for migrene smerte bortsett fra når det er ingen annen løsning. Anti-kvalme narkotika er også brukt til å kjempe som symptom på migrene.

Forebyggende medikamenter

Legemidler som opprinnelig er konstruert for å behandle andre tilstander har vist seg at de kan forebygge migrene fra forekommende eller i det minste holde alvorlighetsgraden av hodepine ned. Betablokkere som brukes til å behandle høyt blodtrykk brukes mot migrene, som er stoffer som Isoptin og Calan. Legemidler som brukes til å redusere symptomer på hypertensjon som Zestril og Prinivil også arbeide for å holde migrene unna, selv om medisinske eksperter ikke nøyaktig forstå hvordan dette fungerer. Antidepressiva som Vivactil og Pamelor fungerer også godt i tråd migrene i sjakk. Depakote og topiramat, som er anti-beslag medisiner, kan også forhindre en migrene, men doseringen må være liten for å unngå betydelige bivirkninger som kan oppstå når de brukes.

Botox

Merkelig nok, har det blitt funnet at mennesker som er utsatt for migrene som får Botox-injeksjoner for kosmetiske formål har færre og mindre alvorlige hodepine. Man antar at Botox har en slags effekt på nervesystemet, som forårsaker migrene å skje mindre. Mens Botox har ikke denne effekten i hver pasient, har det produsert nok resultater at det er et mulig alternativ når andre medisiner som skal hindre migrene ikke klarer å gjøre jobben.

Bruk av Lexapro for Migrene

Reseptbelagte stoffet Lexapro, også kjent under det generiske navnet escitalopram, har nylig blitt studert i forhold til forebygging av migrene hodepine. Funn fra studien legge Lexapro til listen over antidepressiva som hindrer forekomsten av migrene hodepine.

Antidepressiva og migrene behandling

Selv Lexapro har nylig blitt studert for forhindring av migrene, er det ikke den første antidepressive legemiddelet som skal brukes på denne måten. Amitriptylin har i en årrekke blitt foreskrevet som en første-linje profylakse migrene behandling. Det er en trisykliske antidepressiva, noe som påvirker de tre hjernen kjemikalier kjent for å være assosiert med depresjon: serotonin, noradrenalin og dopamin.

Inntil nylig, SSRI (selektive serotonin reopptakshemmere) som Lexapro hadde ikke blitt ansett som nyttig i migrene behandling. Imidlertid vil en undersøkelse publisert i september-oktober 2009 utgaven av "Clinical Neuropharmacology" antyder at SSRI Lexapro og Srní (serotonin og noradrenalin-gjenopptak-inhibitor) Effexor, også kjent under det generiske navnet venlafaxine, var også nyttig i forebygging av migrene .

Hvorfor Antidepressiva forebygge migrene

Mens den eksakte forholdet mellom antidepressiva og migrene forebygging er uklart, er det foreslått at disse stoffene virker ved å redusere nivåene av hjernen kjemikalier som serotonin, som kan være ansvarlig for migrene. Da tas hver dag, kan antidepressiva redusere forekomsten og alvorlighetsgraden av migrene ved å kontrollere nivåene av hjernen kjemikalier som kan føre til migrene.

Koblingen mellom migrene og depresjon

Antidepressiva som amitriptylin og Lexapro forbedre symptomer på depresjon ved å redusere kjemikalier i hjernen som er forbundet med depresjon. Det antas at disse kjemikalier kan også være forbundet med migrene. I tillegg, depresjon og migrene ofte sameksistere, med hodepine være et symptom på depresjon, og alvorlig hodepine som migrene, som påvirker livskvalitet, ofte resulterer i depresjon. Av denne grunn, behandle migrene og depresjon sammen ofte forbedrer begge forhold. Imidlertid kan migrenepasienter som ikke også lider av depresjon også finne lindring fra sine migrene ved å ta antidepressiva.

Risiko og fordeler

Mens antidepressive medisiner brukes i behandling av migrene, disse stoffene er ikke uten risiko som må veies mot de potensielle fordelene når de er tatt for å hindre migrene. Videre, selv om antidepressiva tas som et forebyggende tiltak mot migrene, de ofte ikke helt kontrollere alle migrene symptomer; i disse tilfellene må de brukes med andre medisiner.

Antidepressiva, enten trisykliske eller SSRI, har bivirkninger som kan variere fra mild til alvorlig. Disse kjøre gamut fra seksuelle bivirkninger, tørr munn og kvalme til vektøkning, høyt blodtrykk og sedasjon. Noen antidepressiva er også uegnet for de som er sykepleier eller gravid, eldre eller under 12. migrene bør diskutere disse spørsmålene med sine helsepersonell når de bestemmer seg for et kurs i behandling.

Slik unngår du at Migrene The All Natural Way

Slik unngår du at Migrene The All Natural Way


Det er faktisk mulig for noen å forebygge migrene. Alle som noensinne har opplevd migrene vet hvor fryktelige de kan være og vil gjøre omtrent alt for å forebygge migrene i fremtiden, fordi migrene ikke ust gjøre hodet vondt, de gjør alt annet vondt også. De også forårsake synsproblemer, fotosensitivitet (ekstrem følsomhet for lys) og kvalme i noen migrenepasienter.

Reseptbelagte medisiner (for eksempel et medikament kalt Topimax) er tilgjengelig som behandling mot migrene, og dette er absolutt verdt å diskutere med legen din dersom du er en migrene lidende. Men jo mer du kan gjøre for å forebygge migrene skjer i første omgang, jo bedre. Les videre for å lære mer om migrene og ulike måter å forebygge migrene.

Slik unngår du at Migrene The All Natural Way

•  For å unngå migrene, først prøve å eliminere alle mulige livsstilsrelaterte årsaker til migrene i ditt eget liv. For eksempel, noen mennesker utvikler migrene når de drikker for mye kaffe (koffein) eller røyk for mange sigaretter (nikotin og andre giftstoffer) eller drikke en viss mengde alkohol.

vet også at noen kvinner sliter med migrene før de får sine perioder (under PMS) eller under menstruasjon.

Også noen deprimerte individer finner at de opplever mer intense migrene i perioder når deres depresjon er den mest alvorlige.

Ulike mennesker har ulike "migrene triggere", som helsepersonell kaller dem. For eksempel kan du ha observert at du nesten alltid får migrene når du blir tvunget til å kjøre lange avstander. Dette ville bety at du kjører lange avstander er en av dine utløser migrene. Og så, hva du kan gjøre for å unngå å kjøre lange avstander (en av dine personlige utløser migrene) i løpet av ditt daglige liv, jo bedre.

Høyre når du føler migrene "kommer på" er et godt tidspunkt å ta migrene reseptbelagte medisiner (for eksempel Topimax), fordi slike medisiner kan brukes til å forebygge migrene fra fullt utviklet.

Hvis du prøver å unngå å ta alvorlige medisiner (for migrene hodepine eller generelt), og hvis du søker alle naturlige migrene behandlinger, kan det være lurt å prøve å ta B2 (riboflavin) og / eller magnesium som begge disse naturlige rettsmidler har blitt funnet å forebygge migrene.

En annen måte å forebygge migrene naturlig er å øve utprøvde og stress reduksjon teknikker, for eksempel yoga, meditasjon og / eller dype pusteøvelser.

Hint

  • Hvis du nettopp har begynt å få migrene, eller hvis du har fått dem for en stund, men de har blitt forverret i frekvens og / eller intensitet, vil du ønsker å snakke med legen din om de beste måtene for deg å behandle og forebygge migrene.

Migrene Leder Relief

Migrene Leder Relief


De fleste av oss finner hodepine å være en irriterende likevel normal del av livet. For migrenepasienter, men kan disse hodepine bli ødeleggende for dager om gangen. Selv om det er ingen kur for migrene, er det mange forebyggende og mislykkede behandlinger som kan lindre og til og med stoppe migrene smerte og dens symptomer - inkludert svimmelhet, kvalme og oppkast - oppstår.

Onset

Mange langsiktige migrenepasienter merke et mønster for når deres migrene starte. Hindre en migrene fra å komme på er faktisk den mest effektive metoden for å lindre migrene. Begrense mat som du er allergisk mot, administrerende stress, forebygge bakrus, opprettholde en stabil søvn rutine, holde deg på en sunn vekt, unngå altfor anstrengende aktiviteter og riktig å ta noen foreskrevne medisiner kan alle formidle en migrene. Hvis du vet at du ikke kan unngå disse aktivitetene, forberede seg på utbruddet av en migrene ved å pakke noen medisiner, mat eller andre rettsmidler som fungerer for deg.

Ernæring

Opprettholde en diett som er rik på næringsstoffer og proteiner er ideelt for folk flest, men spesielt for migrenepasienter. Proteiner stabilisere blodsukkeret, slik at du kan føle deg fyldigere lenger, noe som hindrer blodsukker pigger som kan utløse noen hodepine, inkludert migrene. Å ta en daglig multivitamin kan også hjelpe. Plukk en rik på niacin, magnesium og vitamin B6 og C. Sopp, havregryn, tunfisk, kylling, peanøtter, appelsiner, mango, søtpoteter og mandler gir et flertall av disse vitaminene. De fleste frokostblandinger, ris og mel-baserte matvarer er også beriket med disse vitaminene. Andre matvarer kan utløse migrene, og bør unngås hvis du finner deg selv opplever en migrene kort tid etter inntak av dem. Slike hendelser har forekommet med kaffe, alkohol, noen oster, sjokolade, reker og svinekjøtt, blant andre.

Naturlig rettsmidler

De fleste migrenepasienter opplever at minimere deres eksponering for lys, varme, mosjon og høye lyder bringer noen lettelse. Derfor, ligge i et mørkt rom, plassere et kaldt omslag på hodet, avstå fra store aktiviteter og slå av all forebygges støy er alle vanlige at-home rettsmidler for migrene. I tillegg til disse, kan masserer hode, nakke, skuldre og rygg gi lindring, som kan skyve på trykkpunkter - nemlig begge sider av nakken eller den kjøttfulle delen av hånden, mellom tommelen og peker finger.

Forebyggende medisiner

Selv om de fleste medisiner foreskrevet for migrene er ment å brukes etter migrene har allerede startet, er det noen alternative medisiner som kan hindre en migrene fra begynnelsen. De fleste av disse medikamenter er rettet mot andre tilstander, men er blitt funnet effektive i behandlingen av migrene. Ifølge WebMD, høyt blodtrykk medisiner, for eksempel Inderal og Covera, kan forebygge migrene oppstår, så kan antidepressiva som Elavil og Pamelor, anti-beslag medisiner, slik som Topimax, Depakote og Neurontin, og enda noen allergi-lindring og antihistaminer, som Periactin og Benadryl.

Mislykket behandling

Mislykket behandling eller rettsmidler som du påtar etter en migrene har allerede begynt, kan variere fra over-the-counter medisiner for å reseptbelagte smertestillende piller, avhengig av alvorlighetsgraden og hyppigheten av migrene. Mange leger anbefaler at pasienter tar aspirin eller ibuprofen så snart de føler en migrene kommer på. Andre reseptbelagte medikamenter blir brukt til å blokkere serotonin-reseptorer, som regulerer serotonin. Disse stoffene omfatter Imitrex, Zomig og Amerge.

Hvordan kjøpe OTC migrene medisiner

Det finnes et stort antall migrene over skranke medisiner strømpe hyllene, slik at det er forvirrende og slitsom å velge. Men med så mange valg tilgjengelig og praktisk plassert, migrenepasienter stadig foretrekker medisiner til reseptbelagte legemidler. De er som regel rimeligere, bære mindre stresset enn å håndtere helseforsikring retningslinjer og er tilgjengelig natt og dag, takket være 24-timers nærbutikker og rabatt varehus.

Hvordan kjøpe OTC migrene medisiner

•  Ta kontakt med en lege om symptomer og behandling mot migrene som er riktig for deg. Be ham om å anbefale en medisin som best vil behandle migrene og forklare hvor ofte og hvor mye du skal bruke for mest nytte.

Velg en medisin med færrest bivirkninger. Langvarig bruk av NSAIDs er hardt på magen og noen mennesker ikke tåler koffein. Les etiketten på migrene medisin før du tar noen og være klar over eventuelle ingredienser som du er allergisk mot eller ikke tåler bra i det siste.

Kontroller for mulige interaksjoner. Sørg for reseptbelagte medisiner som du nå tar er trygg når den kombineres med ingrediensene i over mot medisiner. Når du er i tvil, spør en lege eller apotek for å hjelpe deg.

Sammenlign ingredienser og priser. Mange produkter inneholder nøyaktig samme ingredienser, men prisene varierer fra merke til merke. Butikk merkevare og generiske produkter spare penger samtidig som den er så effektiv som merkevarer.

Spør farmasøyten om hjelp. Hun kan svare på eventuelle spørsmål du har mens henviser deg til bestemte medisiner og gi anbefalinger av produkter som fungerer best.

Hint

  • For å hindre fremtidige migrene, begynner en vanlig diett av lavdose acetylsalisylsyre, ibuprofen eller naproxen. Som med alle nye behandlingsforløp, snakke med legen din før du begynner.