Digidexo.com

hydrert

Hvordan å holde et barn Hydrerte

Hydration er en pågående prosess, ikke bare en reaksjon på varmt vær eller sport. Ved å fokusere på stadig påfyll av væsker uavhengig av været, er barnet ditt mer sannsynlig å unngå dehydrering. Dehydrering er en alvorlig medisinsk problem for barn. Og siden kroppene deres er mindre, kan det krype opp mye raskere enn du kanskje tror. Pluss noen aktiviteter, som svømming, maskere svette at barn skaper fra anstrengelse. Fokusere på å holde barnet hydrert og hun kan fokusere på sommer moro og sport.

Hvordan å holde et barn Hydrerte

•  Gi barnet små mengder til å drikke på en hyppig basis. På virkelig varme dager, har barnet ditt ta i væsker hver 15 til 20 minutter. Ikke vent for ham å fortelle deg at han er tørst. Fokusere på å gi minst åtte glass vann eller væske til barnet ditt hver dag.

Bland den opp. Serve popsicles, frukt vibrering, juice eller saft i tillegg til rent vann. Mens vann er det beste valget for fuktighet, kan barna bli lei av det, og du ikke ønsker å kjempe i løpet av væskeinntaket. Eller fryse litt juice i din isterningsbrett og legge den til et vanlig glass med vann for å lage en festlig og morsom drikke som barnet kan nyte.

Vær forsiktig med sportsdrikke og unngå brus. Mens spioneringen som effektive for idrettsutøvere, mange sportsdrikker inneholder så mye sukker og natrium som de faktisk dehydrerer. Og brus er en ernæringsmessig mareritt - altfor mye sukker og natrium til å være av verdi i fuktighetsgivende. Hold deg til rent vann - det er den mest effektive og billigste måten å holde barnet hydrert.

Ta drinker med deg overalt. Hold flaskevann i bilen, slik at barnet kan ta tak i det som hun er på vei til feltet. Ikke forvent at barnets coach vil ha vann eller at du finner en fungerende vannfontene hvis du er ute fotturer. Hold noe med deg til enhver tid, slik at du kan ta en rask drink når barnet trenger det.

Hva Gjør at barna Hydrerte?

Hva Gjør at barna Hydrerte?


Uansett hvilken tid på året det er, bør holde barna hydrert være et hovedanliggende for foreldre. En feber kan dehydrere et barn. Aktive barn som elsker å løpe, bør skateboard og ri sykler overvåkes for dehydrering. Det er mye som en forelder kan gjøre for å presse væske uten å tvinge et barn til å drikke vann. Matbutikk er full av fuktighetsgivende alternativer for foreldre å velge.

Hydra Fluids

Vann er en perfekt hydrator, men barna ofte foretrekker aromatiserte drikker som frukt juice eller sportsdrikke som Gatorade. Medical City Children Hospital of Dallas, i sin mai 2011 publikasjon, anbefaler Gatorade for aktive barn fordi den erstatter elektrolytter og inneholder mindre sukker. Også prøve å gi barna dine smakstilsatt vann. Hold deg unna brus og iste. Ifølge American Psychological Associations juni 2001 publikasjonen, koffein i brus og te er et sentralstimulerende at barn ikke tåler godt. Web, oversikt MD på koffein sier at koffein er vanndrivende som bidrar til dehydrering.

Hydra Foods

Mat som inneholder et høyt volum av vann, for eksempel vannmelon, honningmelon og tomater, inneholder 70 til 95 prosent vann. Så gjør jordbær, druer, agurk, salat, selleri og appelsiner. Pakk oransje wedges i en forseglet plast baggie i ditt barns lunsj. Du kan gjøre det samme med Honeydew melon og vannmelon. Eller du kan inkludere en beholder med blandet frukt i barnets matboks og ekstra salat på hans sandwich. Selv om en forelder ikke kan være sammen med barnet sitt til enhver tid, kan han fortsatt pack hydra matvarer i sitt barns matboks.

Hydra Treats

Snø kjegler og frossen frukt slag er morsomme måter å holde barna hydrert. Du kan også sette noen yoghurt, isbiter og jordbær eller frukt av valget i en blender til å lage tangy, tørsteslukk slushy drinker. Sorbet har også en høy vanninnhold. Popsicles er alltid en god standby for å ha i fryseren for barn som ikke ønsker å drikke nok vann. Det er også deilig frukt spretter på ditt marked. Eller du kan helle din slushy drink i Popsicle-type muggsopp og fryse dem for dine barn.

Vanntyper

Vann fra springen noen ganger inneholder fluor, som er avgjørende for å forebygge hull i tennene i barnas tenner, ifølge National Institute of Dental og kraniofaciale Research. Vann fra springen er regulert av Federal Safe Water Act, som inneholder krav som sikrer vann fra springen er fortsatt trygt å drikke. Flaskevann kan være relativt dyrt. Hvis du gjenbruke plastflasker, sørg for at det er tilstrekkelig sterilisert etter hver bruk.

Hvordan å holde seg hydrert for forebygging av influensa

Bor hydrert er nøkkelen til å få over influensa. Når slimhinnene er kontinuerlig fuktig, er det mindre sannsynlig å sprekk og la bakterier inn. Riktig hydrering er også nøkkelen til å hindre fremtidig sykdom. Å drikke riktig mengde vann og beroligende væsker vil bidra til å holde deg frisk og fri for influensa-viruset.

Hvordan å holde seg hydrert for forebygging av influensa

•  Vei deg på en skala.

•  Del antall pounds du veier med to. Dette er det laveste antall gram vann du bør drikke hver dag.

•  Mål opp gram i et målebeger, og deretter overføre dem til en beholder du kan holde i kjøleskapet.

Drikk ut av beholderen hele dagen før det ikke er mer vann igjen.

Hold en luftfukter i hjemmet ditt. Dette vil bidra til å fukte den luften du puster inn.

Drikk rikelig med varm væske, som også er nyttig for å hindre influensa. Te, buljong og kakao er gode valg for en varm drikke.

Hvordan Diabetikere holde seg hydrert?

Hvordan Diabetikere holde seg hydrert?


De fleste mennesker berørt med diabetes (type 1 og 2) erfaring hyppig tørste. De trenger å være forsiktig bor hydrert. Drikking sunne væsker som vann er bare en del av bor hydrert for diabetikere. Det er flere endringer i livsstil som må gjøres.

Natrium og dehydrering

Selv om legemet ikke trenger en beskjeden mengde av natriumklorid (eller salt), inntak av for mye av det kan føre til dehydrering og høyt blodtrykk. Inntak av for mye salt fører til væskeansamlinger. Imidlertid er vannet som blir holdt borte fra de cellene som har behov for det, noe som resulterer i dehydratisering. Begrense saltinntaket er en enkel livsstil endring som kan være så enkelt som å ikke legge ekstra salt til mat og opprettholde en lav-natrium diett.

Effekter av Heat på Hydration

Ikke bare er forbundet med varme dehydrering, men det også tørker ut huden, noe som kan være et problem for diabetikere. Ikke bare bør sterk varme fra sollys unngås, ovn varme bør minimaliseres, samt for å holde seg hydrert.

Hydration gjennom Eating

En god kilde til vann rik mat er noe frukt eller grønnsak. Hele korn og belgfrukter som har blitt gjennomvåt og kokt er også gode kilder. Frukt og grønnsaker som er spesielt rik på vann inkluderer melon, ananas, druer, sitrusfrukter, epler og tomater.

Hydra Drikke

I motsetning til alkohol, koffeinholdige drikker, kullsyreholdige væsker som brus og sportsdrikke, bør diabetikere som mål å drikke sunt væsker: fersk juice med svært lite eller ikke tilsatt sukker, frukt og grønnsaker smoothies, og vann. Drikker store mengder av mindre sunn væsker kan faktisk føre til dehydrering og kan ikke slukke tørsten.

Moderer Water Intake

Det er faktisk slik ting som å drikke for mye vann, og gjør det kan være farlig for diabetikere. Hvis du drikker så mye vann som du føler deg oppblåst eller starte verkende, har du hatt mer enn nok. Når mer vann enn nødvendig er inntatt, kroppens blodvolum øker, noe som setter stress på hjertet og blodårene. Dessuten vil nyrene må jobbe hardere for å filtrere det overskytende blod, som kan forårsake skade over tid.

Hvordan å holde seg hydrert Etter matforgiftning

Hvordan å holde seg hydrert Etter matforgiftning


Siden to av de vanligste symptomene på matforgiftning er oppkast og diaré, tenderer vann å evakuere kroppen på en akselererende hastighet, bringe på akutt dehydrering. Ved å ta skritt for å holde seg hydrert etter at du har kontrakt matforgiftet, øker du sjansene dine for en rask utvinning.

Bruksanvisning

•  Drikk rikelig med væske mens du opplever diaré og oppkast som følge av matforgiftning. Hastigheten som væsker forlate kroppen din under et anfall med matforgiftning kan være svært rask, og du kan oppleve utbruddet av dehydrering på mindre enn en time.

Gjør deg kjent med symptomer på dehydrering. Disse omfatter svimmelhet, hodepine, mangel på energi, mørk urin, tørr munn eller nese, kvalme og manglende evne til å urinere.

Konsumere væsker som har elektrolytter, som er salter som bidrar til å opprettholde balansen av væske i kroppen, for å akselerere hydration etter at du har kontrakt matforgiftet. Mange sportsdrikker inneholder et høyt nivå av elektrolytter. Det er også mange merker av flaskevann som har elektrolytter tilsettes.

Søk medisinsk hjelp umiddelbart dersom drikkevann eller andre væsker ikke effektivt redusere symptomer på dehydrering. Legen din vil trolig trenger for å levere væske direkte inn i blodet via intravenøse tiltak.

Oppretthold et sunt kosthold og holde seg hydrert etter at du har blitt riktig behandlet for matforgiftning. Spise myk mat som er lettere å fordøye i dagene etter behandling, for eksempel applesauce, bananer og ris. Drikk rikelig med væske, men pass på at du drikker små mengder ofte for å regulere mengden som blir absorbert i blodet.

Unngå krydret mat, meieriprodukter, fersk frukt, koffein og alkohol for å holde seg hydrert etter å ha blitt behandlet for matforgiftning. Alle disse stoffene kan forverre dehydrering og bør fjernes fra kostholdet ditt før du har fullt restituert. Vanligvis oppstår full gjenoppretting i ca en uke.

Tips og advarsler

 • Lære fakta om matforgiftning. Opptil 33 millioner tilfeller av matforgiftning oppstå i USA hvert år. Disse tallene er vage, men siden mange tilfeller er mild nok til ikke å kreve medisinsk behandling.
 • Oppsøke lege umiddelbart hvis du ikke klarer å holde seg hydrert. Dehydrering er mye mer vanlig blant barn under 12 år, voksne over 65 år og de som tar vanndrivende medisiner.

Hvordan Juster Mental Konsentrasjon

Hvordan Juster Mental Konsentrasjon

Mental konsentrasjon er noe som kan avta med alderen. Du kan imidlertid bruke enkle teknikker og øvelser for å hjelpe justere mental konsentrasjon og forbedre det over tid. Justere din mentale konsentrasjon er mye som trener en muskel. Du kan ikke se resultatene etter den første treningen, men etter noen uker eller måneder, noen vil merke stor forbedring i deres evne til å konsentrere seg.

Hvordan Juster Mental Konsentrasjon

•  Arbeid på din holdning. Å sitte rett opp i en stol vil hjelpe deg å konsentrere seg mye bedre enn å ligge ned i sengen, for eksempel.

rampen opp belysning. Myke, beroligende lys er flott for avslapning, men ikke så mye når du trenger mental konsentrasjon.

Utnytte selvfølelsen. Med denne øvelsen, forteller deg selv "å være her nå", eller en lignende setning når du har en tøff tid å konsentrere seg. Denne enkle setningen hjelper hjul konsentrasjonen tilbake i oppgaven.

planlegge tid for deg selv, for eksempel 30 minutter, til å tenke på ting du trenger å gjøre, dine fremtidige planer eller ting som plager eller bekymre deg. Når du vet i løpet av dagen som du har denne gangen satt til side, vil det være lettere å lytte til "å være her nå" kommando.

Spis matvarer som hjelper middelmengde og forbedre mentale funksjoner. Disse matvarer inneholder høye fiber hele korn, frukt, spesielt blåbær, nøtter, mørk sjokolade og avokado. Bor hydrert og spise frokost kan også forbedre mental funksjon.

Få nok søvn. De fleste mennesker trenger rundt syv til åtte timers søvn for å holde seg våken og fokusert hele dagen.

Hint

 • Koffein er et annet stoff som kan gi deg en energi boost og bistand i mental konsentrasjon. Men du bør bruke koffein med forsiktighet. Litt for mye, og du vil ende opp med altfor nervøs til å konsentrere seg. Du risikerer også koffein avhengighet, som kommer med abstinenssymptomer når du ikke får nok. Andre bekymringer inkluderer en krasj når koffein slites av, og en manglende evne til å konsentrere seg i det hele tatt uten.

Hvordan forberede for en Spinal Tap

Hvordan forberede for en Spinal Tap


En Spinal Tap, eller spinalpunksjon, er en medisinsk prosedyre som innebærer å sette inn en hul nål inn i spinalkanalen for å samle spinalvæske. Fluidet brukes til å teste for en rekke nevrologiske lidelser, eller for å redusere trykket for pasienter med intrakraniell hypertensjon eller normalt trykk hydrocefalus. Forberedelse for en Spinal Tap handler om mental forberedelse, så vel som fysisk forberedelse. Det er viktig å beholde roen og ordne dag rundt prosedyren.

Hvordan forberede for en Spinal Tap

•  Drikk rikelig med væske kvelden før for å forbli hydrert, med mindre legen din forteller deg noe annet. Spis en lett en frokost dagen av prosedyren.

Ta medisiner som vanlig. Hvis du tar en blodfortynnende medisiner som aspirin eller en anti-inflammatorisk som ibuprofen ringe legen din og be når du skal slutte å ta disse medisinene.

Tenkt å tilbringe to til tre timer på legekontoret. Lammende og forberedelse tar ca 30 minutter, selve inngrepet tar noen minutter, og resten av tiden tilbringes liggende flat for å fremme blodpropp i 30 minutter til to timer.

Legge til rette for en utpekt sjåføren eller taxi for å ta deg hjem etter inngrepet.

løstsittende, bomull klær for komfort etter inngrepet.

Hint

 • Husk å ta med en liste over dine medisiner og forsikring informasjon til kontoret.
 • Hvis du har diaré eller annet problem som vil hindre deg fra streng sengeleie i to timer, bør du kontakte legen din før prosedyren for ytterligere instruksjoner.
 • Leger kan kreve en CT eller MR-undersøkelse før prosedyren. Dette vil øke tiden som brukes på kontoret ved ca 30 minutter til en time.

Hvordan unngå Oppblåsthet Fra Fluid

Hvordan unngå Oppblåsthet Fra Fluid


Maten du spiser og den livsstilen du fører kan bringe på oppblåsthet, så kan de væsker du forbruker. Oppblåsthet oppstår når gass, vann eller luft samler seg i magen. Spesifikke deler av kroppen, vanligvis underliv, føtter og hender, hovne opp og gi ubehag. Klærne passer strammere og ringene kan ikke passe på fingrene komfortabelt. Å vite hvilke væsker for å unngå og å konsumere kan holde deg fra oppblåsthet.

Hvordan unngå Oppblåsthet Fra Fluid

holde kroppen hydrert. Hvis kroppen din er dehydrert, det beskytter seg selv ved å holde på væske, noe som fører til oppblåsthet. Drikk minst åtte glass vann per dag og bruker vann-rike matvarer, for eksempel appelsiner, agurk, grapefrukt og vannmelon.

Unngå alkohol og koffein, fordi disse har en vanndrivende effekt på kroppen din og kan gjøre deg dehydrert.

•  Begrens mengden av kullsyreholdige drikker du forbruker fordi karbondioksid i boblene skaper gass i magen, noe som utløser oppblåsthet.

Overvåk natrium inntak fordi natrium oppmuntrer kroppen til å holde på vann, noe som kan føre til oppblåsthet. Væsker, slik som hermetisk supper og brus kan inneholde mye natrium. Les produktetiketter. The Centers for Disease Control and Prevention anbefaler at friske voksne bruker mindre enn 2300 mg natrium daglig.

drikke væske sakte slik at du svelge mindre bloat-forårsaker luft. Når du raskt svelge ned væsker, kan du svelge mer luft.

Bytt til laktosefrie melkeprodukter, som for eksempel soya eller ris melk. Hvis du er laktose intolerant, tarmen har en vanskelig tid absorberende matvarer, som melk, yoghurt og andre meieriprodukter. Dette kan føre til oppblåsthet.

Hint

 • Hold en journal og registrere hvilke matvarer og drikker du forbruker på en daglig basis. Å gjøre dette kan hjelpe deg å finne ut hva som forårsaker oppblåsthet.
 • Konsultere legen din dersom du ikke kan finne ut årsaken til oppblåsthet. Noen ganger oppblåsthet er forårsaket av medisinske tilstander, som for eksempel høyt blodtrykk og hjerte-og karsykdommer.

Hvordan Hydrate med Ginger Tea

Hvordan Hydrate med Ginger Tea


Når det kommer til hydrering, kan du foretrekker å drikke ingefær te å fylle på væske. Mens kaffe eller koffeinholdige te kan gjøre deg dehydrert, kan Urtete som ingefær-te hjelpe hydrat deg. Hvis du nyte smaken av ingefær te, kan det oppmuntre deg til å drikke mer væske, og bidra til å holde deg hydrert. Du kan enkelt lage en kopp ingefær te å hjelpe avverge tørst.

Hvordan Hydrate med Ginger Tea

•  Kok opp vann i en vannkoker, eller helle vann i en mikrobølgeovn-safe fartøy og mikrobølgeovn det i henhold til produsentens instruksjoner for å nå en byll.

Plasser en ingefær te-pose i et krus. Hvis du foretrekker en mer robust ingefær te, peal et stykke ingefær og kutt den eksponerte ingefær i tynne skiver. Sett en teskje eller mer av ingefær skiver inn i krus.

Hell varmt vann over teposen eller ingefær skiver inn i krus og la det bratt i 10 minutter eller mer, til den når ønsket styrke. Legg din favoritt søtningsmiddel, for å smake.

Drikk ingefær te å hydrat selv.

Hvordan håndtere Nighttime leggkramper

Hvordan håndtere Nighttime leggkramper


Nattlige leggkramper, også kalt Charley hester, er plutselige, smertefulle og ufrivillige sammentrekninger av leggmusklene som skjer i kveld, ofte som du sover. Denne kvelden kramper vanligvis påvirker en bestemt gruppe av forkortede muskler. Forebygging er bedre enn kur. Noen metoder er mer effektive for noen mennesker enn andre, så du må kanskje prøve forskjellige dem å finne hva som fungerer best for deg.

Hvordan håndtere Nighttime leggkramper

Gjør en leggstrekk Exercise

1 Still deg med ansiktet mot veggen, 2 til 3 meter unna. Din fot, hofte og skuldre bør direkte mot veggen. Holde venstre benet rett, plasserer høyre fot noen inches foran den.

Plasser hendene på veggen, holde dem i brysthøyde. Bøy albuene og lene seg fremover mot veggen.

Sakte bøye kneet på høyre fot, føler leggmuskelen i venstre ben strekning. Hold strekken i minst 15 sekunder, og holde begge hælene flatt på bakken gjennom hele øvelsen.

Bytt fot posisjoner og gjenta å strekke høyre kalv, hvis det er berørt.

Hold Stretching Disse Kalver

Sitt ned komfortabelt. Strekke ut og rette den berørte beinet foran deg.

Bøy foten oppover og tilbake mot deg, uten å bøye kneet. Hold kneet rett.

hjelpe prosessen ved å rulle opp et håndkle, plassere den bak den eneste av foten din og holde begge ender som du flex foten bakover.

Ta en kombinasjon av Mineral, vitamin og urte kosttilskudd

8 Forsøk tar tre mineraler særlig til å regulere muskelaktivitet: kalium, kalsium og magnesium. En mangel eller ubalanse i disse kan bidra til nattlige kramper.

Få nok vitamin E i kosten. Studier viser at vitamin E bidrar til å redusere natt kramper ved å forbedre arteriell blodsirkulasjonen. En daglig dose på fra 400 til 800 IU vitamin E ser ut til å være effektive.

Tenk visse urter som har blitt funnet for å hjelpe med nattekramper. Klaseormedrue root har antispasmodic egenskaper som fungerer som naturlige muskelavslappende. Blåbær har muskelrelakserende egenskaper, og også forbedrer blodsirkulasjonen gjennom ekstremiteter. Ginkgo biloba forbedrer også sirkulasjonen i ekstremiteter ved å utvide blodårene fôring beinet vev.

Andre måter å behandle Nighttime Cramps

Stretch og fast massere kramper muskler umiddelbart til unnsetning sirkulasjon. Jiggle beinet og gå rundt også.

Ta kontakt med legen din om å ta kinin vann eller en kinin pille på kvelden. Husk imidlertid at kinin giftig når det tas over store perioder.

Ta en varm dusj, varmt bad eller senk kramper ben i varmt vann før de kramper avta.

Forhindre Nighttime Cramps før de skjer

Gjør kalven tøyningsøvelser på hvert ben før sengetid. Dette bidrar eksos strekningen refleks som fører til nattkramper.

15. Hold deg hydrert. Drikk mye vann i løpet av dagen. Begrense mengden av koffein og alkohol du inntar, da disse har en tendens til å dehydrere kroppen din.

Sjekk din diett. Høye protein dietter har blitt koblet med lave nivåer av kalium og i forlengelsen, økt forekomst av natta kramper. Tar kaliumtilskudd eller en diett rik på kalium kan bidra til å forhindre nattlige kramper, som kan en diett rik på kalsium og magnesium.

Hint

 • Det er alltid viktig å rådføre seg med legen din eller annet helsepersonell om dine nattetid kramper, fordi symptomene kan være forårsaket av en alvorlig underliggende tilstand som diabetes som kan trenge legehjelp.

Hvordan unngå leggkramper

Hvordan unngå leggkramper


Smerte streik uten forvarsel, ofte som du sover. Ingenting vil få din oppmerksomhet raskere enn en etappe krampe. Hvis du er utsatt for leggkramper er det noen relativt enkle justeringer du kan gjøre som vil trolig gi en lavere frekvens.

Hvordan unngå leggkramper

En vet at leggkramper skje når visse muskler kontrakt plutselig. Den resulterende smerte er umiddelbar og kan være ganske intense. Heldigvis, kramper mest leg siste bare sekunder eller et par minutter. Noen kan vare lenger, men det er ikke så vanlig. Leggkramper kan ofte skje om natten, forårsaker en forstyrrelse i søvn. Noen ganger enkle endringer i vanninntaket, vekttap eller utøve justeringer kan redusere forekomster av leggkramper.

Husk at når kroppen ikke er riktig hydrert, leggkramper er mer tilbøyelige til å skje. En enkel økning i vann hver dag kan redusere alvorlighetsgraden og / eller antall kramper du har. Hvis du oftest oppleve leggkramper om natten, prøv å drikke et glass vann en time før du går til sengs. Det er også svært viktig at du holder kroppen hydrert under trening. Drikk vann flere ganger i løpet av ditt treningsprogram. Mens hydra før og etter trening er bra, er fuktighetsgivende under rutinen enda bedre. Du kan finne bedre resultater hvis du redusere vann du tar i før og etter trening, og spre det ut over hele løpet av å trene, å ha fire eller fem vann pauser fra begynnelse til slutt i stedet for to og fortsetter å midlertidig hydrat for et par timer etter avsluttet.

Vet at leggkramper kan skyldes endringer i ditt treningsprogram. Hvis du har lagt til nye oppgaver som fokuserer på beinmuskulaturen, eller hvis du har økt antallet repetisjoner i beinøvelser, som kan være å sette en ekstra belastning på musklene som forårsaker dem til å innsnevre senere. Dessuten kan det være lurt å få en trener råd om hvordan du skal trene leggmusklene bare for å være sikker på hvilken måte du gjør beinøvelser er riktig.

Vær oppmerksom på at hvis du nettopp har begynt et nytt treningsprogram, vær svært oppmerksom på stretching og ikke går for for mye for fort. Forsømmer aldri det viktige skritt av et treningsprogram, som er grundig strekke musklene. Dette kan føre til langt større skade enn leggkramper. Like viktig er ikke så får altfor begeistret for fort. Gradvis bygge på ditt treningsprogram. For å bruke et gammelt ordtak, ble Roma ikke bygget på en dag. Ikke prøv å gå full gass med trening. Øvelse fremgang bør være jevn og gradvis, og bør alltid begynne med grundig stretching.

Kontroller at du har gode joggesko som gir deg full støtte hvis du kjører eller går for trening. Hvis du bruke hæler hver dag, eller hvis du har en tendens til å bære en rekke stiler i løpet av en uke, kan dette være medvirkende til leggkramper. Prøv å bruke sko som har har utmerket støtte og ikke legger for mye press på noen bestemt del av bena, rygg eller føtter.

Vet at kramper kan være et resultat av en mangel på kalium. Du kan øke kalium i kostholdet ditt gjennom kalium-rik mat som bananer eller eple cider eddik (mix 2 ts med et glass varmt vann) eller ved å ta en kalium supplement. Du bør sjekke med legen din først. Han kan være lurt å gjøre blod arbeid for å avklare dine elektrolytt og kaliumnivå.

Vurdere å ta en svært varm dusj før sengetid for å hjelpe slappe av musklene dine. Prøv å unngå overdreven stående, bruk av trapper eller utøve de siste par timer før sengetid. For umiddelbar lindring, gni forsiktig muskelen. Hvis dette ikke fungerer, nøye strekke muskelen eller prøve å stå opp. Når smertene har avtatt, bruke en varm komprimere til området eller ta en varm dusj. Hvis kramper er intense og svært hyppig, bør du kontakte lege om mulig muskel avslappende medisiner.

Hint

 • Leggkramper kan være mer sannsynlig hvis du er overvektig.
 • Dersom du deltar i et sjeldent aktivitet som dans eller fotturer, bruke sko med god støtte og ta hyppige pauser.
 • Hvis du sitter ved et skrivebord det meste av dagen, hold bena ut og litt opp, sakte bøye føttene oppover, hold i 5 sekunder og senk dem. Gjenta i sett på 3, flere ganger om dagen.
 • På et tidspunkt på dagen, ta deg tid til å gjøre minst et minutt eller to bein strekninger.
 • Oppgi aldri nye kosttilskudd eller urter uten å konsultere legen din, spesielt hvis du er på andre medisiner.
 • Hyppige, alvorlige kramper kan indikere en ubalanse eller en mer alvorlig medisinsk problem som bør tas opp av din lege.

Hvordan stoppe muskelsmerter raskt

Hvordan stoppe muskelsmerter raskt


Muskelsmerter kan oppstå fra overanstrengelse, trener for hardt eller selv fra å løfte en tung gjenstand på feil måte. Uansett hvor det kommer fra, det viktigste å vite er hvordan å stoppe det fort. Det finnes ingen mirakelkur for å eliminere muskelsmerter helt, er det noen teknikker for å lindre muskelsmerter snart etter at den starter. Her er noen tips for å stoppe muskelsmerter raskt.

Hvordan stoppe muskelsmerter raskt

opphøre all anstrengende aktivitet. Hvis du opplever muskelsmerter, stopp hva du gjør og unngå tunge løft eller anstrengende bevegelse som innebærer at en del av kroppen din. Ignorerer smerten og fortsette med din aktivitet er ikke bare sannsynlig å øke smerten, men det kan forverre skaden og få den til å ta lenger tid å helbrede. Betalende oppmerksomhet til muskelsmerter ved første utbruddet vil bidra til å holde en mindre skade fra snu i en stor en.

Ta en anti-inflammatoriske medisiner. Over mot anti-inflammatoriske medisiner, for eksempel ibuprofen, vil redusere betennelse i såre muskler, bidrar kneskaden leges og gi deg litt trøst i prosessen. Begynn med standard dose for over disk styrke ibuprofen eller andre anti-inflammatorisk og ikke overskrider denne dosen uten å snakke med lege eller apotek.

Hev eller immobilisere den skadde området hvis mulig. Redusere bruken av den skadde muskelen og heve det bidrar til å redusere betennelse og risikoen for ytterligere skjerpende muskelen. Heve ankel eller kneskader ved å sitte og plassere beinet på en krakk eller stol overfor deg og immobilisere skader arm med en slynge.

Alternativ kalde og varme-behandling. Hvis du er usikker på omfanget av skaden administrere både varme og kalde behandlinger til området er en god måte å redusere betennelse og smerter i forbindelse med anti-inflammatoriske medisiner. Bruk en varmepute for en halv time til en time på området, og deretter anvende en kuldepakning for en lik tidsperiode. De fleste stoff butikker nå gjennomføre universell pakker som kan fryses som kalde omslag eller varmes i mikrobølgeovn og brukes for varme terapi; å holde et par av disse på hånden er en god idé, slik at man kan brukes til oppvarming, mens den andre er i fryseren.

Drikk mye vann. Hydrerte muskler er sunnere muskler så drikker mye vann vil hjelpe eventuelle skadde muskel områder for å helbrede seg selv. Unngå alkoholholdige drikker; de kan endre effekten av anti-inflammatorisk narkotika, og vil dehydrerer kroppen din.

Slik håndterer Spasms

Slik håndterer Spasms


Muskelkramper kan være utrolig ødeleggende. Mens smertefulle og plagsomme, muskelspasmer faktisk beskytte dine muskler. Ved å stive muskler, spasmer stoppe muskel fra å bli skadet ytterligere ved det som plager den. Hvis du opplever hyppige muskelkramper, bør du oppsøke lege for å komme til årsaken til problemet, som inkluderer overforbruk, mangelfull ernæring, dehydrering eller skader. Du kan imidlertid administrere muskelspasmer ved å ta skritt for å forebygge og behandle dem.

Slik håndterer Spasms

•  Kontakt legen din hvis du har gjentatte muskelspasmer. Legen din vil hjelpe deg å finne den nøyaktige årsaken til krampene. Når du vet kilden, kan du gjøre endringer for å hindre dem.

Ta det med ro. For et par dager, begrense hvor mye tid du bruker på de musklene opplever spasmer. Hvis musklene er skadet, gi dem et par dager å komme seg for å hindre fremtidige spasmer.

Spis en godt balansert kosthold. Dårlig ernæring kan føre til muskelkramper. Konsumere et sunt og ernæringsmessig kosthold, rikt på vitaminer og mineraler. Ta en daglig multi-vitamin for å sikre at du er dekket, og spise fersk mat også.

Drikk minst 64 gram vann daglig. Dehydrering fører og forverrer muskelspasmer. Sørg for at du er fullt hydrert til enhver tid.

Strekk områdene. Fleksibilitet bidrar til å hindre muskelkramper. Innlemme en daglig strekker rutine inn i livet ditt. Ta deg tid til å strekke musklene som har en tendens til krampe.

Masser musklene. Hold trykket din jevn og skånsom. For mye press kan skade musklene og forverre spasmer.

•  Påfør varme. Ikke påfør varme direkte etter en krampe fordi det kan øke betennelse. I stedet gjør varme søknad del av din daglige rutine for å hindre spasmer. Varmen øker blodsirkulasjonen til området og hjelpemidler i fleksibilitet.

Hint

 • En regelmessig mosjon rutine vil bidra til å holde musklene tonet og sterk, og dermed redusere muskelspasmer.
 • Se en lege dersom muskelspasmer er på grunn av en skade.

Hva er årsakene til kramper i lårene?

Hva er årsakene til kramper i lårene?


Kramper i låret er en smertefull opplevelse brakt videre av dehydrering, stive muskler og / eller mangel på viktige mineraler og vitaminer i kroppen. Den resulterende smerte er vanligvis oppleves når en person i utøvelsen - men kan kramper oppstå når en person sover. For å lindre smerte, er det nødvendig å konsumere den nødvendige mengde av vann og næringsstoffer hver dag, og for å strekke ut såre muskler før og etter trening. I tillegg kan ligge på ryggen bidra til å midlertidig lindre kramper muskler.

Funksjoner

Kramper i låret er vanligvis forårsaket av dehydratisering, eller mangel på viktige mineraler i kroppen. Når kroppen er dehydratisert, blir for mye vann og salt tapt i form av svette, noe som resulterer i en ødeleggende smerte. Når et legeme mangler de mineraler som er nødvendige for å utføre --- inkludert kalium, magnesium og kalsium --- kroppen ikke er i stand til å regulere aktiviteten i nerver og muskler. I tillegg er ikke forbruker de nødvendige åtte glass vann om dagen kan forlate en muskel sultet for hydration den trenger. Derfor er det viktig å konsumere riktig mengde mineraler og vann hver dag for å motvirke lår kramper.

Forebygging

Lår kramper er forårsaket av dehydrering, så det er viktig å holde seg hydrert til enhver tid, og spesielt på varme dager eller mens du trener. Noen mennesker synes at å drikke mindre vann før og under en treningsøkt kan bidra til å bekjempe kramper; bør imidlertid mer vann inntas etter trening i slike tilfeller. I tillegg kan regelmessig inntak av frukt og grønnsaker med høyt magnesium, kalium og kalsium forhindre fremtidige kramper. Det er også viktig å strekke før og etter trening, ved hjelp av strekninger som spesifikt retter kramper lårmusklene.

Symptomer

En lår muskel kramper når det er skarp eller ødeleggende smerte mens du trener eller sover. Musklene berørte kan føle varmt å ta på og kan føle seg sliten eller stiv. Ofte lår kramper krever en person til å stoppe hva de gjør og vent på at smertene å avta. Smerten kan avta etter stretching, dype vev massasje eller bruk av varmeputer.

Midlertidig Treatment

Så snart kramper begynner, ligge flatt på ryggen med den berørte beinet hevet. Hvis posisjonen er ubehagelig, sette foten mot veggen for støtte. Hvis krampe er på baksiden av leggen, heve og rette den berørte beinet, hvile beinet mot en vegg eller et tre hvis ikke klarer å holde balansen. Sakte bøye kne for å bli kvitt krampe i låret. Hvis krampe er på forsiden av leggen, bøy kneet slik at kneet kommer nærmere brystet. Masser låret muskelen fast med fingrene. Forlenge beinet og dypt massere det berørte området inntil kramper går unna. Bor hydrert og ta lange, varme dusjer eller bad kan også hjelpe. For ekstra komfort, kan Epsom salter legges til badevannet for å øke muskelavslapning.

Langsiktig løsning

I tillegg til forbruker minst åtte glass vann om dagen, er det viktig å konsumere mat rik på magnesium, kalium og kalsium, noe som bidrar til å forhindre lår kramper. Ifølge United States Department of Agriculture, bløtdyr, hvit fisk, avokado, bananer og gulrot juice er alle gode kilder til kalium. Bygg, artisjokker, svarte bønner, hele hvetemel og mandler er gode kilder til magnesium. Melk, ost, yoghurt og iskrem er gode kilder til kalsium. Hvis kramper oppstår oftere eller kramper føler seg mer alvorlig, snakke med legen din, da disse kan være tegn på underliggende forhold, inkludert trombose, embolisms og fibromyalgi.

Gjenopprette Fra Sore Muscle Pain

Gjenopprette Fra Sore Muscle Pain


Stølhet fra en intens treningsøkt er forårsaket av opphopning av melkesyre i musklene. For å forhindre såre muskler skjer i første omgang, bo godt hydrert og stretch. En effektiv strekning av alle musklene før en trening eller en dag med hardt arbeid skal varme opp musklene og holde dem fra å overbelaste. Det er en god idé å strekke etter en treningsøkt også, som en nedkjølingsperiode. Tar en kald dusj rett etter en treningsøkt kan bidra til å lette eventuelle muskelbetennelse.

Heat

Bruk varme for å lindre smerten av en mye muskler. Dette kan gjøres ved soaking i et varmt bad eller bruker en varmepute eller varm komprimere. Varmen vil øke blodtilførselen til området, hjelper det leges raskere. Det vil også bidra til å slappe av i musklene. Enhver aktivitet som øker blodgjennomstrømningen kan hjelpe. Dette inkluderer moderat trening som ikke fungerer såre muskler, bare de rundt seg. Hvis sårhet er forårsaket av en akutt skade, som en forstuet ankel, er det viktig at du isen det for de første par dager før innføring av varme. Ice vil først få ned en hevelse.

Epsom Salt

Epsom salt er et naturlig mineral som inneholder magnesium. Magnesium er et enzym som er viktig for funksjon av våre organer. Magnesium er en elektrolytt og kan benyttes i legemet for å bidra til å regulere muskel-og nervefunksjon. Det kan også bidra til å lindre smerter og betennelser, så det er et flott middel for såre muskler. Magnesium i Epsom salt er lett absorberes gjennom huden, så den anbefalte behandlingen er å suge i et varmt bad med Epsom salt. Du kan legge til to kopper det til badevann for en varm avslappende bad, eller blande to kopper Epsom salt med en gallon av varmt vann og suge en klut i den for en varm komprimere.

Kommersielle produkter

Det er mange produkter du kan finne i din lokale stoffet butikken som kan gi lindring fra muskel smerter og sårhet. IcyHot, en gel som kan gnis direkte på huden, anvender mentol for å lindre smerte. Mentol er en aktuell smertestillende som kan gi kortsiktig lindring. Mentol faktisk ikke skape varme, og det når ikke helt til muskelen, men det stimulerer hudens sensorer for å lindre smerten. Det finnes mange ulike former for IcyHot tilgjengelig, inkludert en klut ermet som kan gå over et bein eller arm og inneholder gel inne, så det er ikke rotete. Merker som ThermaCare tilby bærbare varme omslag som inneholder aktivt kull, jern og natrium. Denne kombinasjonen skaper varme når det kommer i kontakt med luft. Varmen kan vare opp til 12 timer, så det er mer praktisk enn en varm komprimere at du må endre hver så ofte. De er praktisk fordi de fleste av dem har en selvklebende side slik at de kan holde seg på innsiden av klær og holder seg på plass.

Smertestillende midler

En over-the-counter smertestillende kan også bidra til å lette stølhet. Paracetamol kan brukes for smerter og plager, som kan ibuprofen og naproxen natrium.

Hvordan eliminere Stive og ømme muskler

Enten du er et treningsstudio regelmessig eller trening bare sporadisk, har du sannsynligvis opplevd stive og ømme muskler. De som sjelden trener eller som deltar i anstrengende aktivitet er enda mer sannsynlig at lider av muskelsmerter fordi musklene må jobbe hardere for å tilpasse seg de nye bevegelsene. Heldigvis finnes det en rekke enkle tiltak du kan ta for å eliminere ømme og stive muskler uten drastisk endre din vanlige rutine.

Hvordan eliminere Stive og ømme muskler

•  Ta en dag eller to fri fra trening eller annen anstrengende aktivitet etter å ha opplevd stivhet eller ømhet i musklene dine. I mellomtiden, hold litt aktiv ved å gå, noe som vil bidra til å holde musklene fleksible, eller ved toning andre muskelgrupper samtidig som de anstrengte muskler til å helbrede.

Strekk de ulike musklene i kroppen din i minst ett minutt før du begynner på trening for at musklene tid til å varme opp før du skyver dem for hardt. Rådfør deg med en lege eller personlig trener om strekninger du kan gjøre før og etter en treningsøkt eller logge på nettet for noen enkle å følge instruksjonene (se Ressurser).

Stay hydrert ved å drikke standard rådet åtte glass vann per dag, fordi dehydrering er en av de viktigste årsakene til ømme muskler. Sørg for å drikke rikelig med vann (eller annen sportsdrikk) før og etter noen anstrengende aktivitet eller trening.

Ta den anbefalte daglige dosen av en over-the-counter anti-inflammatorisk smertestillende som ibuprofen eller acetylsalisylsyre for å lette ømme og stive muskler. Det kan være lurt å sjekke ut et mentholated idrett gni å gjelde for såre muskler for ekstra lettelse å ekstra stive områder. Sørg for å konsultere med en farmasøyt eller helsepersonell før du tar disse stoffene.

Ta et langt, varmt bad i et badekar overstrødd med Epsom salt eller bruke en oppvarming puten direkte på ømme muskler, forlater pad på i ca 20 minutter. Varmebehandling som disse er enkle måter å øke blodets sirkulasjon til muskler og lindre sårhet.

Få en profesjonell massasje eller få hjelp av en kjær å gni forsiktig såre eller stive muskler og gi noen beroligende og effektiv lindring. Mye som varmebehandling, massasje kan bidra til å øke blodsirkulasjonen, redusere effektene av overarbeidet muskler.

Hint

 • Hvis du er ute etter å forhindre midlertidig muskelsmerter, snakk med legen din om å ta en natriumfosfat supplement før trening. Disse kosttilskudd har vist seg å bidra til å forhindre stølhet forårsaket av opphopning av melkesyre.
 • Ikke overse langsiktig, vedvarende muskelsmerter. Rådfør deg med helsepersonell om stølhet eller stivhet som fortsetter i uker på slutten, eller som hindrer deg fra å gå om dine daglige aktiviteter.

Slik reparerer en Torn Muscle

Når en muskel er revet, kroppen reparerer rive med arrvev. Dette skjer vanligvis i løpet av de første 48 timer eller så etter skade oppstår. Arrvev ikke er fleksibel som det omliggende muskler og mykt vev, og det kan føre til et svakt område. Dette kan gjøre det lettere å re-skade det samme området flere ganger. Den arrvev er svakere og mer sprø enn vevet som den har erstattet. Å fremme helbredelse og for å minimalisere eventuelle permanente svakhet i området, bør du ta skritt for å oppmuntre tilstrekkelig blodtilførsel til området.

Slik reparerer en Torn Muscle

Minimer aktivitet med revet muskel i 72 timer.

Start litt lett aktivitet etter 72 timer. Det er viktig ikke å re-skade revet eller anstrengt området, men hvis du holder det for lenge, kan det bli enda svakere og mer skjør. Lett aktivitet kan være en god del av rehabilitering av muskelen, og det oppfordrer blodtilførselen til området, aktivere lymfesystemet. Dette bidrar til å rense giftstoffer og annet avfall ut av kroppen, noe som kan ha samlet seg etter en skade.

Ta hensyn til noen skarp smerte man føler seg. Hvis noen aktivitet du gjør gjør området vondt, slutte å gjøre det umiddelbart.

Bruk ultralyd, varmeterapi og massasje for å øke blodtilførselen til det skadde området. Øker blodstrømmen til herjede området bidrar til å sikre at muskelen har rikelig med oksygen og andre næringsstoffer, som vil hjelpe den til å gro. Ellers kan det bli stiv og danne en masse av arrvev, noe som gjør den svakere og mister fleksibilitet i området. Økt blodtilførsel hjelper muskelen til å leges raskere og helbrede bedre, uten for mye stiv og sprø arrvev.

Drikk rikelig med væske. Holde riktig hydrert også bidrar til å fjerne giftstoffer fra kroppen.

Hint

 • Du kan oppleve noen sårhet og ubehag. Dette er normalt etter en skade, men sterke smerter bør unngås som et tegn på at du er overdoing det og bør ta av litt.
 • Det kan være lurt å bruke muskler for å få fortgang i rehabiliteringsprosessen og å gjenvinne styrke, men du bør være forsiktig på den og stoppe når du føler sterke smerter. Dette er kroppens måte å fortelle deg at du kan gi mer skade.
 • Hvis du har en alvorlig skade, bør du alltid oppsøke lege. Alvorlige muskel tårer kan kreve kirurgi, avhengig av hvor tåre er og hvor dårlig det er revet. Noen tårer kan være effektivt helbredet uten medisinsk intervensjon, men det er alltid best å ta vare på rive og kontakte legen din hvis du er bekymret for helbredelsesprosessen.

Dekompresjon behandlinger fra en kiropraktor

Spinal dekompresjon er et alternativ for å lindre ryggsmerter. Dekompresjon innebærer lindrende press fra diskene som ligger i ryggraden. Dette vil bidra til å helbrede en skadet område.

Spine Stretch

Etter dekompresjon, er ryggraden strekkes for å tillate bygget opp trykk kan frigjøres fra ryggraden. Dette kan ta flere behandlinger før det begynner å virke.

Vann

Det er viktig å drikke rikelig med vann etter hver dekompresjon behandling. Behandlinger kan ta ganske toll på kroppen, så det er viktig å holde seg hydrert.

Datamaskin og tabell

En datamaskin styrer en tabell der du plassert for dine behandlinger. Datamaskinen posisjonerer bordet på en måte slik at den avlaster ryggsøylen.

Vitaminer

Fordi behandlinger kan være vanskelig på kroppen, kan din kiropraktor foreslå å ta vitaminer for å hjelpe kroppen din igjen. Det er viktig å lytte til din kiropraktor forslag og retninger under behandlingene.

Vertebrae

Ryggvirvlene er det som er strukket under dekompresjonsprosessen. Trykk bygget opp mellom skivene skaper smerter som kan bli hjulpet gjennom dekompresjon.

Hvordan Slapp av musklene før du går til sengs

Hvordan Slapp av musklene før du går til sengs


Få en god natts søvn er nøkkelen til god helse og trivsel, men det kan være vanskelig å få avslappet søvn hvis du opplever muskelsmerter eller ubehag. Avslappende muskler før du går til sengs kan bidra til å berolige belastningen og smerten av overarbeidet muskler. Vedta minst én praksis før sengetid for å døse av så fredelig og komfortabelt som mulig.

Hvordan Slapp av musklene før du går til sengs

•  Ligge i sengen komfortabelt og fokusere tankene på spenner musklene i kroppen din. Bevisst bestiller dine muskler til å spent deretter slappe av er en effektiv form for dyp muskelavslapning.

spente og slappe av hele kroppen, som begynner med tærne og flytte oppover til du kommer til hodet. Hold spenningen i muskelen i tre sekunder før du slipper.

Fyll badekaret med varmt vann.

Mål og hell en kopp Epsom salter i full badekar. Epsom salter inneholder magnesium sulfat, et mineral som fungerer som et muskelavslappende middel.

Sug i badekaret for opptil én time å tillate salter for å berolige musklene dine.

Avslutt badekar, og gå tilbake til sengen. Sitt i en komfortabel stilling.

•  Hell kamille essensielle oljen i håndflatene og gni sammen. Begynn masserer kroppen din med oljen ved å gni forsiktig musklene i små, sirkulære bevegelser.

Gå fra tærne opp til dine templer, beveger seg sakte, forsiktig og bevisst. Pust jevnt i bevegelsene.

Hint

 • Kamille roer nervene og bidrar til å berolige og slappe av kroppen, noe som gjør den perfekt for en sengetid massasje.
 • Hold deg hydrert mens soaking i Epsom salt bad ved å drikke et glass kaldt vann i karet.

Ting å gjøre for å holde deg våken under the Day

Ting å gjøre for å holde deg våken under the Day


Hvis du føler deg svak etter lunsj eller kan ikke slutte å gjespe i ettermiddag klassen, ikke slå til en annen kopp kaffe eller en energidrikk for å holde vakt. I stedet, lage sunn livsstil endringer som gir deg mer energi i løpet av dagen, for eksempel å få nok mosjon og spise hyppige måltider.

Sleep Better

Få syv til åtte timers søvn hver natt og gjøre søvnen din mer avslappet ved å praktisere gode søvnvaner. For eksempel fjerne TV og datamaskiner fra rommet ditt, kan du bruke din seng bare for å sove og sex, gå til sengs og stå opp på samme tid hver dag og ikke spise for mye før leggetid. Hvis du har problemer med å sovne, stå opp og gjøre noe annet avslappende, som å lese en bok.

Spis Vanlige

Hyppige, små måltider gjennom dagen hjelper deg å opprettholde din energi og blodsukkernivået. Velg balanserte måltider som inneholder hele korn, frukt og grønnsaker, og protein. Unngå mat med mye tilsatt sukker, for eksempel godteri eller brus; disse forårsake blod sukker toppene som forlater deg trett. Pass på at du spiser frokost, også.

Trening

Trening gir deg mer energi, bedre humør og hjelper deg å sove bedre om natten. Mål å trene i minst 30 minutter hver dag. Hvis du ikke har tid til å trene, legge til mer fysisk aktivitet på dagen ved å ta trappene i stedet for heisen, eller ta en rask 10 minutters gange under lunsjpausen eller på ettermiddagen.

Hold deg hydrert

Dehydrering fører til tretthet, så drikk rikelig med vann hele dagen. Bære en vannflaske hvis vannet kjøligere på jobb er ikke praktisk. Koffein er dehydrerende og kan la deg nervøs og søvnløs, så bruk koffein nøye. Alkohol er dehydrerende og et beroligende middel, så ikke drikke alkohol til lunsj - det vil gjøre det vanskeligere å holde seg våken gjennom ettermiddagen.

Ta pauser

Ta en kort pause med noen timer til å slappe av og lade opp. Gå for en kort tur, ha en sunn snack, meditere i noen minutter, lytte til beroligende musikk eller gå utenfor og nyte solskinnet. Hvis mulig, få borte fra skrivebordet i noen minutter. Ta pauser hjelper deg å holde fokus og jobbe mer effektivt.