Digidexo.com

laks og hjerte aritmi

Matvarer som gir deg varig energi

Matvarer som gir deg varig energi


I stedet for å ta kosttilskudd og energi shot-type produkter, er det mulig å få varig energi fra å spise riktig mat. Ikke bare er det mer sunt å bruke naturlig mat for å øke din energi, men det er rimeligere enn de fleste av alternativene.

Komplekse karbohydrater

Hele korn er fulle av fiber og de inneholder også antioksidanter. Disse typer matvarer er komplekse karbohydrater, og de tregere kroppens sammenbrudd og inntak av sukker. Fullkorn inkluderer brød (som vil bli merket som "fullkorn"), og visse pasta og risretter. Pasta er selv spist av mange idrettsutøvere før spill for å gi dem energi, og det er lite fett, natrium og kalorier. Havregryn er en annen kilde til løselig fiber som gir varig energi og er en sunn snack valg.

Nøtter og belgfrukter

En av de mest nærings muttere er mandelen. Du kan spise bare en håndfull mandler når du trenger energi, og spise 2 oz. mandler om dagen kan øke inntaket av magnesium og vitamin E, som er essensielle næringsstoffer.
Bønner kan også hjelpe deg med å gjenvinne energi, og de er lett å innlemme i din daglige diett. Bortsett fra å spise dem av seg selv, kan de bli lagt til salater, supper, burritos og gjort til dips. I tillegg til å gi deg energi, bønner inneholder en betydelig mengde protein, fiber og mineraler.

Kjøtt og meieri

Mens mange kjøtt er høy i protein, er laks også hjerte-sunt, har en høy mengde omega-3 fettsyrer og B-vitaminer. Å spise en lunsj som inneholder laks kan gi en energi boost for å komme deg gjennom resten av dagen.
Yoghurt er en matvare som gir energi og er praktisk. Den leveres i en rekke varianter, er forholdsvis rimelig og har lavt fettinnhold. Hvis du ikke liker å spise den vanlig, prøv å blande yoghurt i en smoothie.

Frukt

Appelsinjuice er bra for å øke energi, samt gi vitamin C og hjelpe kroppen absorbere jern.
Bananer gir energi og næringsstoffer i form av kalium. For de som jobber i et kontor innstillingen og sitte ved en pult for mesteparten av dagen, kan spise en banan også bidra til å forhindre muskelstivhet.
En annen enkel måte å øke din energi er ved å spise tørket frukt. Ikke bare er dette en praktisk, bærbar snack, men det er lite fett. For å få mest mulig ut av tørket frukt, prøve og finne en organisk merke eller finne et merke som ikke inneholder svoveldioksid som kan øke risikoen for astma.

Laks og Hepatitt C

Laks og Hepatitt C


Det finnes måter å behandle hepatitt C med naturlig diett. Hepatitt C er en sykdom som innebærer redusert nivå av viktige vitaminer som bidrar til å hindre kroppen fra å generere nødvendige motstander; sykdommen særlig påvirker funksjonen av leveren. Forbruket av fisk, laks og spesielt, gir avgjørende elementer som ellers ville bli utarmet av sykdommen.

Hepatitt C

Hepatitt C påvirker mer enn 100 mennesker over hele verden. Det er en minsk sykdom som kan være årsaken til leversykdom, så vel som diabetes. Hepatitt C i dårlige forhold, og hvis dårlig behandlet, kan resultere skrumplever og leverkreft. Det er en sykdom som er regulert ved hjelp av diett, og forbruket av daglig kjemikalier. Klinisk behandling er tilgjengelig med en omtrentlig 50 prosent suksessrate i clearance av sykdommen, men riktig kosthold er et fast innslag i utvinning uavhengig av metode.

Diet

Hepatitt C-pasienter bør unngå bearbeidet mat, rødt kjøtt, alkohol og gift lastet matvarer. Steatosis (fettlever) er vanlig i hepatitt C-pasienter, og det er viktig å unngå fettholdige næringsmidler, trans-fett. Laks er en av de mest vel avrundet matvarer for hepatitt C-pasienter på grunn av sitt høye protein og antioksidant nivåer, og fordi det er lite fett og toksiner. Laks er også høy i omega-3 fettsyrer, som gir energi og bidrar til å reparere leveren. Som sykdommen påvirker leveren betydelig, er det avgjørende å konsumere giftfrie kjøtt og grønnsaker.

Fordeler med laks

Laks er lav i kalorier og mettet fett. Som alle fisk, er laks høy i protein. Den inneholder unike fordelaktig fett kalt omega-3-essensielle fettsyrer. Disse fettsyrene ikke forekommer naturlig i kroppen og må derfor være mottatt fra mat. Disse fett forsterke sirkulasjonssystemet og bygge opp immunsystemet. Selen er en annen egenskap av laks som reduserer sannsynligheten for leverkreft.

Antioxidant Levels

Nivåer av antioksidanter slik som glutation, vitamin A, vitamin C, vitamin E og selen er lavere hos personer med hepatitt C. Forbruket av laks øker disse nivåer, og er fordelaktig for utvinning av leveren i pasienter. Glutation er et protein antioksidant i leveren som hjelper til med avgiftning og immunfunksjon. Proteinet levert av lakse hjelper gjenopprette disse nivåer så vel som å beskytte leveren og andre vitale organer fra vevsskade forårsaket av svake nivåer av viktige vitaminer.

Kardiovaskulære fordeler

Forbruket av fisk som tunfisk og laks, med omega-3 vitaminer, hindrer uberegnelig hjerteaktivitet og reduserer sjansene for blodpropp. En av de viktigste faktorene i behandling av hepatitt C er vanlig hjerte aktivitet for å redusere kroppsfett. Kroppsfett og inaktivitet øker sjansene for at hepatitt C vil føre til mer alvorlige problemer.

Hvordan lage et hjerte-sunn dagligvare List

Hvordan lage et hjerte-sunn dagligvare List


Et hjerte-sunt kosthold består av mat lavt kolesterol og mettet fett, og fullpakket med antioksidanter og omega-3 fettsyrer. I tillegg til å trene, ikke røyke og redusere stress, gjøre smarte matutvalg er en utmerket måte å holde hjertet sterkt og sunt.

Hvordan lage et hjerte-sunn dagligvare List

•  Legg blåbær til toppen av din produserer listen. Denne frukten er en kjent sykdom-bekjempelse mat fordi blåbær inneholder antioksidanter og er lastet med fiber og vitamin C.

Velg laks når du planlegger kjøtt og fisk kjøp. Laks er en utmerket kilde til protein og inneholder hjerte-sunt omega-3 fettsyrer.

planlegger å kjøpe mat rik på soyaprotein, inkludert edamame, soya nøtter og tofu. Soyaprotein skryte hjerte-sunt fiber, vitaminer og mineraler, og kan redusere LDL, eller "dårlig" kolesterol, noe som reduserer risikoen for å utvikle hjerte-og karsykdommer.

Lag en frokost liste som inneholder havregryn. Havre i havregryn er hele korn, som er et utmerket og hjerte-sunn kilde til vitaminer, mineraler og fiber, som senker kolesterolet.

Velg spinat som topper blant dine grønne innkjøp. Spinat er spekket med vitaminer og mineraler, deriblant folat og jern, som bekjempe hjertesykdommer og beskytte synet ditt.

Forbered en handleliste som inneholder mandler, som inneholder vitamin E, magnesium, fiber og hjerte-sunt flerumettet fett.

Hint

  • The American Heart Association anbefaler å spise laks og andre omega-3 rik mat minst to ganger i uken.
  • I tillegg til sine hjerte-sunn fordeler, hjelper havregryn også til å regulere fordøyelsen og kan bidra til å forhindre visse kreftformer.
  • Søtpoteter, rød paprika, gulrøtter, tunfisk, bønner, mørk sjokolade og rødvin er også flotte hjerte-sunn mat for å legge til din handleliste.

Laks & Fish Oil

Laks & Fish Oil


Laks inneholder omega-3 fettsyrer, viktige næringsstoffer som kan senke kolesterolnivået, ifølge Mayo Clinic. Fiskeoljekapsler som inneholder disse fettsyrene er tilgjengelig for folk som foretrekker å ta kosttilskudd.

Betydning

Ifølge National Library of Medicine, viser studier at regelmessig inntak av fisk som laks eller tar fiskeolje kosttilskudd redusere risikoen for død, hjerteinfarkt og slag hos personer med hjerte-og karsykdommer.

Fordeler

En diett rik på omega-3 fettsyrer finnes i laks og fiskeoljekapsler reduserer stivhet og betennelse hos pasienter som lider av revmatoid artritt.

Betraktninger

Eksperter ved Mayo Clinic sier at pasientene opplever bedre resultater av å spise sjømat høy i omega-3 fettsyrer som laks enn fra å ta fiskeolje kosttilskudd.

Advarsel

The National Library of Medicine advarer om at å ta store mengder av fiskeolje for lang tid kan føre til en nedgang i vitamin E nivåer. De fleste kosttilskudd er koblet sammen med vitamin E på grunn av dette, så sjekk nivået i de andre vitaminer og rådføre seg med legen din før du tar fiskeolje i en lengre periode.

Expert Insight

Mayo Clinic leger foreslår at alle som ønsker å øke sin inntak av omega-3 fettsyrer konsumere minst to 3-oz. porsjoner fisk per uke. Laks er et utmerket valg som det generelt har et lavere innhold av kvikksølv enn andre store fisk.

Hvordan å spise mer fisk for et sunt hjerte

Du kan redusere sjansene for å utvikle hjertesykdom ved å inkludere omega-3 fettsyrer i kostholdet ditt. Det er fordi omega-3 fettsyrer bremse veksten av plakk i arteriene. En flott måte å få den anbefalte mengden er ved å spise visse fisk.Restauranten Food and Drug Administration anbefaler å spise opp til 12 gram (to gjennomsnittlig måltider) to ganger i uken.

Hvordan å spise mer fisk for et sunt hjerte

Hvordan å spise mer fisk for et sunt hjerte

•  Lær hvilke fisk som skal inkluderes i et hjerte sunt kosthold. Du må være forsiktig fordi noen fisk inneholder kvikksølv som kan være høy nok til å oppveie de helsemessige fordelene. De som betraktes som sikre inkluderer hermetisert tunfisk, laks, sild, sardiner, sei og steinbit. De gode kilder til omega-3 fettsyrer og er lav i kvikksølv.

Vet hvilke fisk å unngå. Spesielt er barn og gravide kvinner oppfordret til å unngå å spise fisk som har høye kvikksølvnivåer. Det betyr at de bør ikke spise hai, sverdfisk, konge makrell, og tilefish. Eldre, større rovfisk, og sjøpattedyr har en tendens til å ha høyere nivåer av kvikksølv.

•  Stek fisken hjertet sunn måte. Alle de helsemessige fordelene vil gå tapt hvis du steke fisk i vegetabilsk olje. Det er best å broil, grill eller damp disse matvarene. Microwaving dem er også greit.

Inkluder dem i næringsrike måltider. Du kan ha en tunfisk sandwich med lav-fett mayo og pickle velsmak på hele korn brødet. Grillet laks, enten i en sandwich, eller som en side med middag er et sunt valg. Du kan også inkludere din favoritt fisk i salaten. Dette er en ekte vinner siden frukt og grønnsaker er rike på vitaminer og mineraler og lite fiber som kan bidra til å holde din vekt og blodtrykk ned. Du kan også inkludere laks i dine favoritt dips og sprer og spise den med rå gulrøtter og brokkoli.

Fresh Grillet laks ernæringsmessige fakta

Fresh Grillet laks ernæringsmessige fakta


Fersk stekt laks er en hjerte-sunt valg, fordi det er en fisk som er lastet med flerumettet fett, som kan hjelpe redusere LDL-kolesterolet i blodet og føre til en redusert risiko for hjertesykdom, ifølge American Heart Association.

Omega-3 fettsyrer

En av laksens beste ernæringsmessige fordelene er at det er en av de beste kildene til omega-3 fettsyrer, som kan bidra til å senke triglyserider; reduserer risikoen for hjerteinfarkt og hjerte-og karsykdommer; bremser oppbygging av plakk i blodårene; og senker blodtrykket, ifølge Mayo Clinic

Typer fett

Laks er lav i mettet fett og transfett, som er dårlige typer fett som kan føre til en økt risiko for hjertesykdom. Laks er høy i hjerte-sunt flerumettet fett.

Kalorier

Laks er en lavere kalori mat også, med en 4 oz. servering av fersk broiled laks inneholder bare 183 kalorier, noe som er lavere enn biff eller kylling.

Protein

Laks er en høy kvalitet, mager proteinkilde; protein er nødvendig fordi det gir de "byggeklosser" for musklene i kroppen. Ernæringsmessig sett, er laks en de beste kildene til protein fordi det er lav i mettet og trans fett, samtidig som de har lignende proteininnhold til kylling og biff, ca 25 gram per 4 oz. servering.

Fordeler med Broiling

Broiling er en hjerte-sunn matlaging metoden fordi du kan broil laks uten å bruke usunne oljer eller smør. Broiling bruker direkte varme ved svært høye temperaturer i fisken. Season din laks med friske urter og pepper og et tynt lag med olivenolje, deretter broil i fem til seks minutter på hver side for en sunn, deilig måltid.

Hjerte sunn meny

Du kan forbedre din helse ved å være oppmerksom på hvordan det du spiser påvirker deg. Planlegger et hjerte sunn meny vil ikke bare hjelpe hjertet ditt funksjon bedre, vil det forbedre din generelle helse. Du må utvikle din hjertet sunn meny rundt mat lavt kolesterol, høyt på antioksidanter og høy i løselig fiber for å høste de beste resultatene. Du trenger også å eliminere, eller begrense, hindrer matvarer.

Hjertet sunt Foods

Mens du planlegger ditt hjerte sunn meny, må du være klar over hva slags mat kan ernære og beskytte hjertet. The American Heart Association titler denne klassen av matvarer som hjertet sunt. Disse matvarer er høyt i det gode kolesterolet kalles HDL (high density lipoprotein). De forebygge eller fjerne plakk fra arterieveggene. Hjertet sunt matvarer inneholder løselig fiber rik mat som hele korn, belgfrukter som bønner og linser, visse frø og nøtter som mandler og flaxseeds, sunt umettet fett som safflower olje, og frisk frukt og grønnsaker. Mørke grønne blader er spesielt kraftig hjerte sunn mat. Plant sterol matvarer (soya matvarer som tofu og soyamelk) regnes også hjerte sunn mat. Hele korn består av havre, kamut, quinoa, bygg, hvete bakterie, hel hvete og hirse - for å nevne noen. Foods høy i Omega 3-fettsyrer er hjertet sunt. Omega-3 kan redusere triglycerider, redusere risikoen for hjerteanfall, redusere betennelsen og lavere blodtrykk, ifølge USDA. Laks er spesielt rik på Omega 3. Mat som er rik på antioksidanter har potensial til å utsette eller forebygge hjertesykdom. Bringebær og blåbær er pakket med antioksidanter.

Hjerte hindrer Foods

I motsetning til hjertet sunn mat er mat som er kjent for forstyrrende egenskaper. Mat med høyt kolesterol, mettet og transfett faller i denne kategorien. De er høy i LDL (low density lipoprotein). Mat med høyt kolesterol og mettet fett inkluderer rødt kjøtt, innmat (nyrer og hjerter), hele fete meieriprodukter, frityrstekt mat, eggeplommer, stekt andebryst og mest kommersielt tilberedt mat. Trans fett kan påvirke kolesterolnivået i blodet og bidrar til hjertesykdom mye som mettet fett gjør, ifølge American Heart Association og USDA. Dette fettet har form av korte og / eller delvis hydrogenert olje. Kommersielt forberedt bakevarer er vanligvis høy i trans fett. Disse omfatter matvarer som brød og kjeks, paier, kaker, kjeks, frokostblandinger og energibarer. Det anbefales at du unngå eller begrense sitt inntak.

Lese etiketter

Lese etiketter er viktig mens du planlegger et hjerte sunn meny. The No 1 ingrediens oppført forteller deg hva en viktigste ingrediensen i produktet er. Legg også merke til mengden av trans-og mettet fett oppført under fettinnholdet. Vær oppmerksom på kolesterolnivået at matvarene har. All denne informasjonen kan hjelpe deg å lage din beslutning om hvorvidt produktet passer inn med ditt hjerte sunn meny.

Hjerte Smart Diet Plans

Hvis du ønsker å beskytte deg mot hjertesykdom, kan det være lurt å endre matvaner. The Mayo Clinic og American Heart Association insisterer en hjerte-smart diett plan ikke trenger å inkludere drastiske endringer for å hjelpe din helse. Faktisk kaller Heart Association sitt hjerte sunn spising plan en "no kjepphest" diett.

Cut Your Kolesterol og Usunn fett

The Mayo Clinic sier å begrense mengden av mettet og trans fett i kosten er det viktigste steget i en hjerte-smart diett plan fordi det vil hjelpe deg med å redusere kolesterolet. Høyt kolesterol kan øke risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag.

Å kutte tilbake, Heart Association og Mayo Clinic foreslår at du plukke fettfri, ett-prosent fett og lowfat meieriprodukter. De sier at du bør unngå smør, smult og krem ​​sauser.

I stedet, sier ekspertene du kan bruke olivenolje, rapsolje og margarin merket "trans fett-fri" eller kolesterolsenkende margarin.

Prøv Fish

The Heart Association sier at du bør spise fisk minst to ganger i uken. Ikke bare er det et alternativ til høyere-fett kjøtt, men visse typer fisk, for eksempel laks og sild, inneholder omega-3 fettsyrer. The Mayo Clinic sier omega-3 fettsyrer kan senke blod fettstoffer som kalles triglyserider og kan redusere risikoen for plutselig hjertedød.

The Mayo Clinic sier også for en hjerte-smart kosthold, bør du velge magert kjøtt og skinn kyllingbryst i stedet for stekt kylling. Klinikken anbefaler også bønner, erter, linser og soya som alternativ til høy-fett kjøtt.

Spis frukt og grønnsaker

The American Heart Association og Mayo Clinic anbefaler mye frukt og grønnsaker fordi de er høy i vitaminer og fiber, og lite kalorier.

Klinikken sier at du bør velge oppskrifter som en grønnsak wok, der grønnsaker er en stor del av måltidet. En annen anbefaling er å holde kutte grønnsaker og en skål med frukt hendig for snacking.

Plukk helkorn

Hele korn kan også være en kilde til fiber, samt vitaminer og mineraler. The Mayo Clinic sier at du bør velge brød og pasta laget med 100 prosent hele korn i stedet for raffinert hvitt mel. Til frokost, plukke fiberrikt korn i stedet for sukkerholdige frokostblandinger og donuts.

Legg linfrø til ditt hjerte-smart kosthold ved sprinkling den på yoghurt eller frokostblanding. Disse små brune frø er høy i fiber og omega-3 fettsyrer.

Cut The Salt

The American Heart Association sier at du bør spise mindre enn 2,300mg natrium per dag, eller om en ts. Foruten å unngå saltbøsse, ekspertene sier at du bør unngå høy salt mat som noen hermetisert supper, lunsj kjøtt, pølser og frosne middager.

Cut The Sugar

The Heart Association sier at du bør også kutte ned på matvarer og drikkevarer med tilsatt sukker. Den kalorier for sukkerholdige drikker kan virkelig legge opp, og du må unngå de søtstoffer de inneholder, for eksempel sukrose, glukose, fruktose, maltose, glukose og høy-fruktose mais sirup.

The Mayo Clinic anbefaler at hvis du skal kjøpe frossen frukt, sørg for at det ikke har mye tilsatt sukker; og kjøpe frukt som er hermetisert i juice eller vann i stedet for tunge sirup.

Overall

Begge gruppene sier porsjonskontroll er en viktig del av et hjerte-smart diett plan, fordi kontrollerende deler vil hjelpe deg å bo på en sunn vekt. Du kan ha sporadiske avlat, men ikke gjør dem til en vane.

Hjerte sunne oljer

Du har sikkert fått høre om farene ved å konsumere for mye av feil type fett. Mettet fett og transfett er kjent for å øke risikoen for hjertesykdom og øke samlede kolesterolnivået. Det du kanskje ikke vet, er imidlertid at det faktisk finnes flere kilder til sunt fett. Disse fett kan faktisk gjøre ditt hjerte sunnere, og du bør spise dem regelmessig. Tre oljer, linfrøolje, fiskeolje, og olivenolje, er tre kilder til disse hjerte sunt fett.

Linfrøolje

Linfrøolje inneholder mye alpha linolenic syrer, som er en type omega-3 fettsyre avledet fra plante kilder. Fordelene av linfrøolje for hjerte helse omfatter senke triglyserider, senke total og dårlige (LDL) kolesterol, senke blodtrykket og redusere stickiness av blodplater, noe som reduserer risikoen for hjerteinfarkt. For å høste fordelene av denne sunn olje, bare legge linfrø til måltider du regelmessig spiser, for eksempel frokostblanding eller salat, eller erstatte din vanlige matolje for linfrøolje. Du ønsker kanskje å male dem først i en kaffekvern slik at de ikke bare passere.

Fish Oil

Fiskeolje er et annet hjerte-sunn tillegg til din daglige diett på grunn av sin høye konsentrasjoner av omega-3 fettsyrer. Når konsumert regelmessig, kan fiskeolje bidra til å redusere risikoen for hjertesykdom. Du kan legge til fiskeolje til kosthold ved enten å ta en fiskeolje supplement eller spise fersk fisk som laks, sild, tunfisk, makrell, og storørret på en jevnlig basis. Fisk er en god kilde til protein og sunt fett fordi det er mye lavere i mettet fett enn rødt kjøtt.

Olive Oil

Olivenolje er en god kilde til enumettet fett, en sunn type fett som kan senke kroppens dårlige (LDL) kolesterol og kan redusere risikoen for hjerte-og karsykdommer når konsumert regelmessig. The Food and Drug Administration (FDA) anbefaler forbruker ca 2 Tbsp.of olivenolje per dag. Dette er ganske enkelt å gjøre vurderer olivenolje er faktisk ganske velsmakende og kan legges til mange av de matvarene du allerede spiser. Prøv å lage en dressing av olivenolje og rødvinseddik til bruk i salater, sandwicher, og antipasto. Du kan også erstatte din vanlige stekeolje med olivenolje.

Extra virgin olivenolje, så kalt fordi det er ubehandlet, kan ha enda flere fordeler for hjertet helse. De fenoliske forbindelser som finnes i extra virgin olivenolje kan bidra til å redusere totale kolesterolnivået, lavere blodtrykk, redusere stickiness av blodplater, og selv redusere betennelser i kroppen.

Hvor mye fiskeolje å ta for Hjerte eller kolesterol?

Kosttilskudd salg imot alle tout hvordan det produktet vil dramatisk forbedre helsen. Fordelene av fiskeolje i å senke kolesterolet og forbedre hjerte helse er fremst i disse annonsene, og det har fordelen av å faktisk være sant. Fiskeolje kosttilskudd, og bare ren fisk, er lett å finne på de fleste helsekost og dagligvarebutikker.

Dosering

Folk uten hjerteproblemer bør prøve å spise fet fisk som makrell, albacore tunfisk, sardiner, sjø-ørret og laks minst to ganger i uken i henhold til American Heart Association. De bør brukes med matvarer rike på alfa-linolensyre syrer som linfrø, valnøtter, og solsikke og raps olje (se referanse 1).

Doseringen av fiskeolje for de med dokumentert koronar hjertesykdom bør være 1 g per dag. Fiskeolje kosttilskudd bør omfatte EPA + DHA (eikosapentaensyre og dokosaheksaensyre), som er to forskjellige typer av fettsyrer. En lege skal gi deg råd om nøyaktig dosering.

Pasienter som trenger å senke kolesterolet bør ta 2 til 4 g av fiskeolje kosttilskudd hver dag. Disse kosttilskudd bør også omfatte EPA + DHA med mindre annet er regissert av en lege.

Fordeler

Fisk og omega-3 fettsyrer er en av de fem beste matvarer som vil senke kolesterolet tall ifølge Mayo Clinic nettsiden. En rapport utgitt av American Heart Association i 2002 slår fast at det å spise fet fisk eller mat rik på omega-3 fettsyrer hjelpemidler i å senke triglyserider nivåer, som er avgjørende for et sunt hjerte (se referanse 3). Disse fettsyrene også hjelpe hjertet ved å redusere risikoen for blodpropp og høyt blodtrykk. Folk som allerede har lidd hjerteinfarkt kan minske risikoen for plutselig død ved å inkludere fisk i kostholdet to ganger i uken (se referanse 2).

Husk at grilling eller baking fisk er den beste måten å forberede den for å sikre god helse. Steking eller dekker fisk med fett laden sauser er skadelig for de fordelene du får fra å spise omega-3 inneholder fisk.

Fiskeolje kosttilskudd er et alternativ for folk som ikke bryr seg å spise fisk. Følg råd fra legen din for å bestemme hvor mye du skal ta. Disse inneholder ikke selen, et næringsstoff som finnes i fisk og ansett som viktig for god helse. Derfor spiser magert kjøtt og grønnsaker sammen med supplement for å få selen i kosten.

Betraktninger

Ingen skal ta over tre g av fiskeolje supplerer en dag unntatt under veiledning av en lege. En overdose kan føre til overdreven blødning i noen mennesker.

Hjerte Sunn mat Gift Basket

A "hjerte-sunt" gave kurv er en nyttig gave til en venn med hjerteproblemer som nylig var på sykehuset, en elsket en som gjelder helse og fitness høyt eller noen som har nyttårsforsett er å behandle hans eller hennes hjerte bedre. Den elektroniske medisinske nyheter nettstedet WebMD samarbeidet med American Dietetic Association og The Cleveland Clinic å kompilere det de kaller den "beste av de beste" mat for å holde hjertet sunt.

Emballasje

Velg en økonomisk priset kurv ved å resirkulere en fra huset ditt, kjøpe en fra en bruktbutikk eller kjøpe en ny en på salg. De matvarer for et hjerte-sunn gave kurv kan være dyrt. Linfrø, laks og frukt er kostbar, hjerte-elskende elementer. Spar pengene dine for kurv godbiter ved å velge en kurv som har en økonomisk prislapp. Gave mottakeren sannsynligvis vil betale mer oppmerksomhet til innsiden enn utsiden av kurven.

Goodies

Velg en rekke matvarer ved å velge ulike farger og pakker. WebMD hjerte-sunn mat listen inneholder elementer som rødvin (gir farge og høyde); tomater, rød paprika, asparges og brokkoli (legger til en festlig ferie farge); appelsiner (legge til farge og duft); mørk sjokolade (gir farge og mangfoldig emballasje) og nøtter som valnøtter og mandler (legger tekstur og pen innpakning når plassert i plastposer og sikret med bånd). Vurder også baking. For eksempel havremel rosin cookies er en hjerte-sunn godbit fordi havregryn har omega-3 fettsyrer, som "styrke immunforsvaret, redusere blodpropp og beskytte mot hjerteinfarkt" og kalsium, magnesium, kalium - som hjelpemidler i å senke blod press, melder WebMD.

Arrangement

Velg et bredt utvalg av frukt og grønnsaker fra WebMD listen, men ikke bland dem opp i kurven. For eksempel plassere alle dine grønnsaker til venstre. Plasser frukt på høyre med rødvin og sjokolade. Danner en slags orden i kurven. Tenk på hva slags mat du spiser sammen og ordne med det i tankene.

Betraktninger

Skriv inn eller skrive en liten "meny" og skrive det på et ark med kartong. Menyen kan liste opp matvarer i kurven og de kvaliteter de har til hjelp i hjertet helse. Dette er et fint tillegg som bidrar til å informere og inspirere gave mottakeren.

Super Hjerte Foods

Super Hjerte Foods


I sin bok "Superfoods: The Food and Medicine of the Future", David Wolfe beskriver super mat som "matvarer som har et dusin eller flere unike egenskaper ... både mat og medisin". Matvarer med omega-3 fettsyrer, kostfiber og fytosteroler støtte hjerte helse, energi og velvære. Matvarer som reduserer LDL kolesterol, legge fiber, redusere vekten, beskytter mot diabetes og holde deg mett lenger beskytte mot hjertesykdom.

Laks

Laks som en proteinkilde er lav i kalorier og høy i omega-3-fettsyrer som beskytter hjertet helse. Et 2007 American Journal of Health System Pharmacy studie og en 2007 Journal of Nutrition studie viste helsemessige fordelene av omega-3 fettsyren forbruk enten gjennom kosttilskudd eller fiskeolje. Omega-3 fettsyrer reduserer risikoen for koronarsykdom ved å redusere triglyserider (fettstoffer materiale i blodet som tetter blodårene), puls, blodtrykk og åreforkalkning eller åreforkalkning. De støtter også immunforsvaret og beskytte mot kreft.

Blåbær

Blåbær 'hjerte helsemessige fordeler inkluderer antioksidant virkning fra høye nivåer av fytokjemikalier. Fytokjemikalier beskytter mot hjertesykdom og diabetes ved å redusere eller unngå ansamlinger av magefett, redusere høyt kolesterol, høyt blodsukker og triglyserider. Blåbær hjelper kroppen administrere og vedlikeholde blodsukkeret og insulinbruk. Blåbær har en sunn effekt på individer uavhengig av høy-fett eller lav-fett diett.

Havregryn

Havregryn er lite kalorier og sunt fiber bidra til lavere kolesterol, reduserer risikoen for diabetes som er en risikofaktor for hjertesykdom, og hjelpe til med vekttap ved å fylle magen og holde deg mett lenger. Havregryn er en hel korn, legge fiber, anbefalt av American Dietetic Association.

Spinat

Spinat er en kilde for vitaminene A, B2, B6, C, E, K, folat, kalsium, magnesium, sink, kalium og fiber. Folat i spinat reduserer arterie-ødeleggende proteiner i blodet, vitamin A i spinat beskytter mot øyesykdom og er bra for synet og antioksidantvitaminer i spinat hindre dannelse av plakk i blodårene som fører til hjertesykdom. Spinat inneholder også flavonoider og karotenoider, som reduserer risikoen for kreft.

Mandler

Erstatte nøtter for høy fett proteiner reduserer risikoen for hjertesykdom. Erstatte 1/2 kopp mandler for en porsjon kjøtt daglig eller minst tre ganger per uke kan bidra til å redusere og opprettholde vekten uten mister viktig protein. Mandler er lave i kalorier og er en god kilde til fiber, vitamin E, fytokjemikalier, kalsium og jern.

10 Foods for et sunt hjerte

10 Foods for et sunt hjerte


Mosjon og ernæring går hånd i hånd når du arbeider for å opprettholde et sunt hjerte, og konsumere sunn mat begynner med å vite hva du skal kjøpe når du besøker butikken. Mens American Heart Association frimerker sin hjertesjekk logo på matvarer som oppfyller sine strenge helsekrav retningslinjer, er det like viktig å forstå fordelene av visse hjerte sunn mat. The Food and Drug Administration advarer forbrukerne bekymret forebygge hjertesykdom å spise nok fiber og for å unngå for mye fett, natrium, kolesterol og kalorier.

Havregryn

Vi har alle hørt at frokost er det viktigste måltidet på dagen. Begynn dagen med en bolle med havregryn om morgenen og scorer hjerte sunn ernæring poeng fra det øyeblikket du våkner. Havregryn inneholder verdifulle vitaminer, mineraler og fiber, og har blitt offisielt godkjent av Food and Drug Administration som et hjerte sunn mat.

Fargerike grønnsaker

The American Heart Association påpeker at "matvarer som er dypt farget hele - som spinat, gulrøtter, fersken og bær" vanligvis inneholder mer vitaminer og mineraler. Mens grønnsaker som poteter og korn er ikke dårlig, har de ikke tilby fordelene med sine mer fargerike kolleger.

Bær

Blåbær topper listen over Good Housekeeping øverste hjertet sunt "supermat". Antioksidanter i blåbær er kjent for sin evne til å redusere risikoen for hjertesykdom, blodpropp, og arterie betennelse. For å legge til variasjon til hjertet sunt kosthold, vurdere jordbær, bringebær og bjørnebær, som alle bidrar til å opprettholde et sunt hjerte.

Olive Oil

Sette smør bort og prøve å innlemme jomfru eller extra virgin olivenolje inn dine oppskrifter. Det har vist seg å senke en persons LDL kolesterolet og forebygge hjertesykdom. Selv om det kan være dyrere enn smør, dens fordeler for hjertet er ubetalelige.

Avocado

Det gode fettet som finnes i avokado gjøre dem en konstant på hjertet sunt mat lister. Avokado kan spises på egen hånd eller inkludert i andre oppskrifter, som gjør dem en praktisk kilde til hjerte sunn ernæring.

Nøtter

Eksperter ved American Heart Association foreslår inkludert noen nøtter i kostholdet ditt som de er, "en god kilde til protein og flerumettet og enumettet fett." Visse typer nøtter, for eksempel mandler og valnøtter er spesielt god. Kjøpe usaltede nøtter og praksis del kontroll når snacking; nøtter er et hjerte sunn mat, men de inneholder også en høy mengde kalorier.

Laks

Rost for sin høye nivåer av protein omega-3 fettsyrer, er like enkelt å lage mat som det er sunt laks. Kjøp den fersk eller frossen. Hvis du føler for opptatt til å lage mat, husk at enkelte dagligvarebutikker selger enkle fileter allerede forberedt med krydder, så alt du trenger å gjøre er å sette den på grillen eller i ovnen.

Soy

Forbrukerne kan snike soya i sine dietter i en rekke måter. Edamame og tofu tjene som naturlige og smakfulle snacks, mens soyamelk kan erstatte fet hel eller 2 prosent melk i havregryn, frokostblanding, eller kaffe. Soya er også en av de billigere matvarer på listen, så det er en spesielt praktisk valg for de på et budsjett.

Belgfrukter

I tråd med FDA retningslinjer for hjerte sunt kosthold, legge noen form for legume til kosthold. Linser, kikerter og andre typer bønner er enkle tillegg til supper og salater er fulle av fiber og vitaminer.

Sjokolade

I moderate mengder, kan sjokolade gjøre underverker for hjertet ved å senke blodtrykket og nivået av dårlig kolesterol.

American Heart Association hjerte-sunt kosthold

American Heart Association hjerte-sunt kosthold


Hvis du søker en diett for å forbedre helsen, redusere risikoen for hjertesykdom eller behandle tilstander som hjertesvikt, er American Heart Association en stor ressurs for å slå til. Du finner informasjon om å gjøre endringer i livsstil og innlemme et hjerte-sunt kosthold i din daglige rutine.

Historie

The American Heart Association (AHA) er en frivillig helse etaten forpliktet til å forbedre helsen til landet gjennom sunn livsstil endring. Hovedfokus for organisasjonen er å redusere forekomsten av hjerte- og karsykdommer og forekomsten av hjerneslag. Som en del av sitt oppdrag, gir AHA verdifull informasjon om å innlemme sunne vaner inkludert tips og veiledning for å spise et hjerte sunt kosthold.

Funksjon

AHA gjør anbefalinger om riktig mat å spise for dem som kan være lider av hjertesvikt. Selv om denne type diett er designet for en medisinsk tilstand, er det trygt og sunt for befolkningen generelt. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, redusere risikoen for sykdom eller øke din energi nivå, er denne type diett ideelt for deg. Dietten foreslår å spise vaner som kan bli innlemmet i en mannsalder, og kan fremme langsiktig endring og helse forbedring. Bedre helse reduserer out-of-pocket utgifter til medisinsk behandling, samt økonomiske byrder på samfunnet og den medisinske vesenet forårsaket av kronisk sykdom og fedme.

Funksjoner

I henhold til AHA, de anbefalte matvarer er lav i natrium, mettet fett og kolesterol. Hver av disse kostkomponentene er knyttet til en økt risiko for hjertesykdom og slag. Noen eksempler på sunne matvarer inneholder frisk frukt og grønnsaker, laks, usaltet peanøttsmør, lettmelk og olivenolje. Mens de som ikke lider av hjertesvikt trenger kanskje ikke å gjøre slike drastiske endringer som foreslått av denne dietten, er det et flott utgangspunkt for å få sunn.

Dos and don'ts

Hjerte-sunt kosthold tyder flere ting du bør og ikke bør gjøre. Velg frukt og grønnsaker som er ferske eller frosne (uten sauser) som ikke har noen lagt natrium. Canned er greit hvis det ikke er tunge sirup eller tilsatt salt. Proteinkilder som bønner foretrekkes tørket versus hermetisert. Nøtter og frø bør usaltet. Eventuelle frossent kjøtt bør ikke panert. Trim alt synlig fett fra ferskt kjøtt før steking. Hvis du for tiden bruker full fete meieriprodukter, bytte til lav-fett eller ikke-fett melk og yoghurt.

Betraktninger

Skytende natrium er en bekymring når det gjelder å spise et hjerte-sunt kosthold. Mens denne dietten gjør gode anbefalinger om matvarer du bør spise, er det viktig å ta hensyn til utarbeidelse av disse matvarene og hvordan de blir servert. Mange ganger natrium tilsettes etter at kokeprosessen fra saltbøsse på bordet. Redusere eller eliminere mengden av bordsalt du legger til mat og sjekke natrium nivåer på mat etiketter av noe krydder du legger til.

Kardiolog Hjerte Diet

Kardiolog Hjerte Diet


Hjertesykdom er ofte overvåket av kardiolog. Han anbefaler gode matvaner for å holde de tre viktigste årsakene til hjertesykdom - fedme, høyt blodtrykk og høyt dårlig kolesterol - i sjakk. The American Heart Association leverer informasjon til pasienter, pårørende og helsepersonell om å opprettholde god helse. Denne organisasjonen anbefaler ikke noen enkelt diett, men i stedet gjør flere anbefalinger om hva du kan spise for å gjøre kostholdet ditt hjerte-sunn.

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker inneholder mange mineraler og vitaminer, er lave i kalorier og høy i fiber. En diett rik på løselig fiber, som den i frukt og grønnsaker, kan bidra til å redusere kolesterolet og redusere risikoen for hjertesykdommer. Frukt og grønnsaker inneholder også stoffer som kan hjelpe deg å unngå å få hjerte- og karsykdommer. Spis minst fem porsjoner med frukt og grønnsaker om dagen.

Helkorn og kostfiber

Hele korn er rike på kostfiber. En fiberrike diett kan bidra til å senke mengden av et blodprotein assosiert med en økt mulighet for å få hjertesykdom. Fiber-rik mat også lavere kolesterol.

Foruten frukt, grønnsaker og helkorn, mat rik på fiber inneholder bønner og nøtter. Fullkorn inkluderer 100 prosent sammalt hvete, bulgur hvete, bokhvete, havregryn, korn, spelt, brun ris og villris. Du bør spise mellom 20 til 30 gram fiber om dagen, avhengig av størrelse.

Protein

Noen av dine beste kilder til protein er belgfrukter (bønner, erter og linser); fisk, spesielt laks, makrell og sild fordi de er høy i omega-3 fiskeolje; magre meieriprodukter; og eggehviter eller egg erstatter. Magert kjøtt og fjørfe er også gode kilder til protein. Spis 0,4 ganger din vekt i protein om dagen.

Fett

Reduser mettet og trans fett i kosten. Den beste måten å gjøre dette på er å unngå å spise fast fett som fett, margarin og smør. Prøv å konsumere lav fetterstatninger når gjennomførbart for et hjerte-sunt kosthold.

Mange snacks, inkludert dem som er merket "redusert fett," kan inneholde oljer med transfett. Et tips om at en matvare inneholder noen trans fett er en omtale av "delvis hydrogenert" i ingredienslisten.

Bruk fett som er enumettede som olivenolje eller rapsolje. Flerumettet fett - ingredienser i frø og nøtter - også er gode valg for et hjerte-sunt kosthold. Alt fett inneholder mye calories.Thirty prosent av din totale matinntaket bør være sunt fett.

Karbohydrater

Enkle, bearbeidede karbohydrater som sukker og hvitt mel ofte skaper en kraftig økning i blodsukkeret og insulin. Dette i sin tur øker sjansene for at kalorier fra disse matvarene vil bli endret til fett og kolesterol. I tillegg kan bearbeidede karbohydrater senke "gode" kolesterolet.

Good-for-deg komplekse karbohydrater er en del av et hjerte-sunt kosthold. Hele korn, frukt og grønnsaker tar lengre tid å fordøye, og de ikke resultere i samme raske topp i blodsukkeret og insulin. En person trenger 2000 caleries per dag bør spise ca 250 gram karbohydrater per dag

Salt

Salt i kosten kan føre til en økning i blodtrykket hos noen mennesker. Av denne grunn begrenser saltinntaket til moderate nivåer, ikke mer enn 2,400 milligram per dag. Det er spesielt viktig å overvåke saltinntaket hvis du har høyt blodtrykk som ikke er lett å kontrollere.

Mange matvarer, for eksempel potetgull, salte peanøtter, frosne middager og hermetisert suppe, har mye salt. The American Heart Association anbefaler ikke mer enn 2,3 gram salt om dagen.

Valnøtter og mandler for sunt hjerte Rhythm

Valnøtter og mandler for sunt hjerte Rhythm


I de senere årene har FDA anbefalte å legge nøtter til kosthold for å fremme et sunt hjerte. Studier har støttet funnene som nøtter, for eksempel valnøtter og mandler i særdeleshet, kan senke LDL-kolesterolet og demme opp for åreforkalkning. Fordi disse nøtter gir lignende fordeler med å legge hjerte-sunn fisk til kostholdet, er folk oppfordret til å legge dem til sine snacks.

Hjertearytmier

Hjertearytmier står for mange plutselige dødsfall hvert år i USA og rundt om i verden. Fordi mandler og valnøtter fremme sunne muskler, blant annet som hjertet ditt, har de en tendens til å støtte bærekraft sunt hjerte rytmer. Umettet fett finnes i mandler og valnøtter som alfa-linolensyre, avverge fatale forstyrrelser i hjertemuskelen normale rytme.

Redusere risikoen

På begynnelsen av 80-tallet, forskere fulgt dietter av mer enn 20.000 mannlige leger for 17 år. De leger som spiste nøtter to eller flere ganger per uke var opp til 30 prosent mindre sannsynlighet for å dø av hjertesykdom. De var nesten halvparten så stor risiko for å bukke under for plutselig død forårsaket av uregelmessig hjerterytme.

Fett og L-arginin

Overraskende nok fett i nøtter aren € ™ t noe du bør være altfor opptatt. Tvert imot, det fett som finnes i valnøtter og mandler beskytte hjertet. De omega-3 fettsyrer som finnes i nøtter er så gunstig som de i laks og annen fisk, om ikke mer. I forbindelse med de "gode" fett finnes i nøtter, er l-arginin også til stede i dem. L-arginin kan gjøre veggene i artieries mer fleksible og mindre sannsynlighet for å bli gitt til blodpropp.

Vitaminer og mineraler

Magnesium er viktig i kostholdet ditt hvis du ønsker å holde hjertet sunt. Magnesium er ansvarlig for å bygge sterke muskler og du bør huske på at hjertet er den viktigste muskelen i kroppen din. Magnesium bidrar også til at blodårene åpne opp når kroppen din trenger bedre blodstrøm. Valnøtter og mandler inneholder store mengder av hjerte-sunn magnesium. Det bør bemerkes at mange mennesker er mangel magnesium, øke sjansene for at de blir utsatt for hjertesykdom.

Kalium bidrar glatt muskelkontraksjon og finnes i valnøtter og mandler. Hvis du har en tendens til å være gjerrig på vitaminer, kan du legge disse nøtter til kosthold for å bedre sjansene dine for å motta mineraler hjertet ditt trenger for å fungere skikkelig.

Hvor mye bør du spise

Nøtter kan være så mye som 80 prosent fett. Mens disse fett er det sunne typen er det aldri sunt å gå over på kaloriene. Å spise nøtter i moderate mengder vil gagne deg mer enn å fråtse i for mye av en god ting. Ifølge FDA i brev av håndheving skjønn (Docket Nei 02P-0292) datert 04.03.2004, spise 1,5 gram nøtter som valnøtter og mandler kan bidra til å minimalt forbedre hjerte helse. Legge nøtter uten å kutte ut de dårlige fettstoffer vil sabotere dette arbeidet siden de er ment å være en erstatning, ikke et tillegg til dårlig fett.

Hvordan lage hjerte-sunt kjøtt valg

Hvordan lage hjerte-sunt kjøtt valg


Folk har spist kjøtt for mat siden begynnelsen av menneskeheten, og det har vært den viktigste kilden til protein. I de senere årene så mye har blitt rapportert på nyhetene og medisinske rapporter argumentere overlegenhet vegetarianer enn dietter som inneholder kjøtt. Forskning viser dietter inneholder kjøtt i moderate mengder, og tilbyr store ernæringsmessige fordeler til folk flest. Det er mange gode sunne kjøtt med kalkun å være det beste valget. De fleste kjøtt kan spises regelmessig med unntak av skinke og bacon.

Hvordan lage hjerte-sunt kjøtt valg

Velg fisk, skalldyr, fjærkre uten skin-- ca seks gram kokte per dag. Plukk fisk som er høy i omega-3 fettsyrer som innsjø ørret, makrell, sardiner, sild, laks og tunfisk Albacore. Unngå typer fisk som har høye nivåer av kvikksølv som hai, konge makrell og sverdfisk. Har to porsjoner med grillet eller bakt fisk hver uke. Før matlaging fjærfe, fjerne fett og hud. Hvis du steke en hel kalkun eller kylling deretter fjerne huden før servering. Når du velger en kalkun, plukker de ikke ha blitt injisert med buljonger eller fett.

Se etter økologiske kutt av storfekjøtt. Disse storfe har vært reist på gress og gjør fettet sunnere, som inneholder mer omega-3 som er hjertevennlig. Omtrent halvparten av fettet i biff ligner på hjerte-sunt fett som finnes i olivenolje.

Velg klip av kjøtt som har minst synlig fett. Kjøp "velg" eller "valg" karakterer i stedet for "prime" og trimme synlig fett. Disse inkluderer magert biff kutt som ytrefilet, runde, kam og chuck. Ekstra mager eller mager kjøttdeig bør ikke inneholde mer enn 15% fett. Forbered kjøtt ved baking, steking, broiling, wok eller mikrobølgeovn. Etter bruning, drenere fettet fra kjøttet. Etter matlaging, chill juice å enkelt ta av herdet fett. Juice kan da bli lagt til supper, stuinger og sjysaus.

Bruk porsjonskontroll. En god måte å bedømme en tre unse del av kjøtt er å tenke på størrelse med en kortstokk. Å bidra til å dømme en tre unse del av kylling ville det tilsvare en kylling etappe med låret (uten hud) eller en halv kyllingbryst. En tre unse del av fisk tilsvarer tre firedeler kopp flaked fisk og tre gram av lean roastbiff tilsvarer to skiver.

Unn deg innimellom. Skinke, bacon og pølse, bør bare inntas i moderate mengder på grunn av sitt høye innhold av salt. Innmat er et annet produkt som skal brukes i moderate mengder. De er veldig høyt kolesterol kjøtt. Leveren, men er rik på vitaminer og jern, slik at en tre gram visning gang i måneden er god. Innbyttere erstatte to unse servering av kjøtt, fisk eller fjærkre kan gjøres med en kopp erter, bønner, linser eller tofu.

Hjerte-lungeredning og sikkerhet i svømmebaseng

Hjerte-lungeredning og sikkerhet i svømmebaseng


Hvert år tusenvis av barn og voksne drukne i boliger og offentlige bassenger, og tusenvis mer lider drukningsskader ikke-dødelig. The Centers for Disease Control og Prevention (CDC) rapporterer at det i 2005 alene 3585 utilsiktede drukning dødsfall skjedde i USA. Det er et gjennomsnitt av 10 drownings per dag. Men, som forvarer Robinson fra Salt Lake City oppdaget, kan riktig trening avverge et basseng nødsituasjon skjebnesvangert. Bailee ble reddet fordi en venn visste vann sikkerhet og hjerte-lungeredning (HLR).

Statistikk

Til tross for at det blir en av de mest forebygges årsakene til dødsulykker, forblir drukning den ledende dødsårsaken blant barn 14 og yngre i USA Blant de omkomne alderen 5 og yngre, sju av ti var i omsorgen for en eller begge foreldrene på tiden, og av disse, tre av fire var ute av foreldrenes syn i fem minutter eller mindre. Hvert minutt en person går uten oksygen øker risikoen for hjerneskade.

HLR

Hjerte- og lungeredning er en kombinasjon av innblåsninger og brystkompresjoner med mål om å gi oksygen til lungene og hjernen av et offer som ikke puster og hvis hjerte er ikke slo skikkelig. Standarden er 30 kompresjoner med en hastighet på 100 kompresjoner i minuttet etterfulgt av to innblåsninger av ett sekund varighet og deretter umiddelbart tilbake til brystkompresjoner.

The American Academy of Pediatrics hevder at i nærvær av et basseng, bør en voksen å vite HLR tilsyn med barn til alle tider.

En drukning offeret som har en puls men ikke puster bør få kontinuerlig innblåsninger inntil effektivt puste CVer eller utrykningspersonell ankommer og ta over.

Misforståelse

Hensikten med HLR er ikke å starte en stanset hjerte. Dens formål er å sirkulere oksygen til vitale organer i offerets kropp når hjertet ikke fungerer som den skal.

"Hands-Only HLR" eller "Compression-Only HLR" -CPR kompresjoner uten redning puste-er nyttig for en voksen person som kollapser plutselig, men for drukning ofrene, og for barn som verken puste eller har en puls, er redning puste en nødvendighet.

Få opplæring

Lay-Responder HLR og Liv-vokter HLR og First Aid Training er tilgjengelig i eller i nærheten av de fleste samfunn. Den mest omfattende opplæring inkluderer hands-on praksis av kompresjoner og redning puste med mannekenger. Hands-on praksis gir den lå responder trygge på å gjenkjenne nødsituasjon, ta umiddelbar handling, og utfører manøvrene av innblåsninger og brystkompresjoner. En typisk klasse kan være ferdig i en hel dag.

Den amerikanske Røde Kors vil sertifisere respondere så unge som 11 i voksen, barn eller spedbarn HLR etter vellykket gjennomføring av Lay-Responder eller Barnevakt HLR trening klasser.

Pool sikkerhet

Iverksette tiltak for å sikre at barna er trygge i nærvær av et bolig basseng. Bassenget skal være inngjerdet på alle fire sider med barne fekting. Bassenger vedlagt på den ene siden av huset skal bare være tilgjengelig fra hjem gjennom en alarm-aktivert dør som bare kan avvæpnet av en voksen.

Spedbarn og små barn kan drukne selv i svært grunt vann, så aldri forlate et barn uten tilsyn i en spille biljard eller plaskebasseng, eller til og med en bøtte som inneholder vann eller andre væsker.

Expert Insight

HLR-opplæring og årlig refreshers og re-sertifisering i et klasserom eller svømmebassenget innstilling gir responder forsikring om at han vil utføre ferdighetene riktig. Muligheten til å lære fra en instruktør om smitteoverføring risiko, bryte ribbeina og andre potensielle utfordringer innpode tillit til at HLR blir utført på riktig måte.

Automatiske eksterne defibrillatorer (AED) analysere en hjertets elektriske aktivitet og kan levere et sjokk å gjenopprette en skikkelig hjerterytme. Mange offentlige bygninger og bassenger har antiepileptika. Opplæring i bruk av antiepileptika er tilgjengelig som en del av HLR opplæring gjennom det amerikanske Røde Kors og andre HLR treningsprogrammer.

Hjerte sunt kosthold planer

Ifølge American Heart Association, mer enn 80 millioner mennesker i USA har en type kardiovaskulær sykdom. Høyt blodtrykk er den største typen av denne sykdommen. For å sikre riktig hjerte og blodkar funksjon, er det viktig å spise hjerte sunn mat. Heldigvis finnes det nok av mat og oppskrifter som vil gagne ditt hjerte. Unngå å bli en statistikk og spise for hjertet ditt.

Fett

I motsetning til det mange tror, ​​det er fett som gagner kroppen din. Fett er delt inn i fire typer: mettet, flerumettet, enumettet fett og transfett. De beste fett for du er flerumettede og enumettede. Flerumettet fett finnes i soyabønner, solsikke og mais oljer. Enumettet fett er i plantebaserte oljer som raps, peanøtter og olivenoljer. Begge disse fett senke kolesterol, men bør likevel spises i moderate mengder. Mettet fett og transfett er de største synderne i høyt kolesterol. Den beste tommelfingerregel er at hvis et fett er fast ved romtemperatur, er det sannsynligvis en av disse fett. Bakevarer, kjøtt, ost og smult er fulle av mettet fett. Transfett har direkte bidratt til stigende rate av diabetes og hjerte- og karsykdommer. Transfett ble oppfunnet bare som en billig ingrediens for bedrifter å bruke i mat for å sikre lengre holdbarhet. Unngå transfett og bare spise mettet fett innimellom.

Planlegging Your Diet

Den beste handlingsplan er å lage en liste over mat du liker som faller inn under retningslinjene for hjerte sunn mat. Grønnsaker, frukt, magert kjøtt, fisk, magre meieriprodukter, soya, fiber og helkorn bør utgjør de fleste av dine måltider. Er det noen spesielle matvarer som lavere dårlige kolesterolet som belgfrukter. Bønner skreve både vegetabilske og protein nivåer i næringspyramiden. De er en fantastisk kilde til fiber og fullpakket med næringsstoffer. Omega-3 fettsyrer har vist seg svært gunstig når det gjelder å senke kolesterolet. Spis rikelig med kaldt vann fisk som laks og tunfisk. Mørke grønne blader bidra til å senke nivåene av en blod enzym assosiert med hjertesykdom. Fyll din diett med spinat, swiss Chard, grønne grønnsaker og arugula. Soya er en fantastisk kilde til protein og inneholder fytoøstrogener, som er bra for hjertet ditt. Prøve ut forskjellige produkter som soya ost, soyamelk og tempeh.

Måltider

Det er viktig å lese mat ingrediens etiketter når mat shopping for hjertet. Det er en bredde på vanskelige kjemikalier og ingredienser som ender opp i produkter. Hold deg til friske grønnsaker og frukt. Unngå bearbeidet mat, raffinert mel og sukker produkter. Lag et måltid plan for uken og bare kjøpe mat på måltider. For å spare tid om morgenen, gjøre raske oppskrifter som yoghurt parfaits, egg smørbrød og peanøttsmør på hele hvete toast. Pakke lunsj for arbeid for å unngå fastfood-fristelser. Inkluderer fantastiske salater, wrap, og burritos med sorte bønner. Bruk middager til å utforske og eksperimentere med deilig hjerte sunne oppskrifter.

Hjerte Sunn mat pyramide

Hjerte Sunn mat pyramide


Næringspyramiden er en hendig måte å huske de matvarer som utgjør en sunn diett. Legge til matvarer som er rettet mot hjertet helse kan gjøre pyramiden enda mer gunstig. Det er aldri for tidlig å forbedre ditt hjerte helse. Begynne å spise følgende matvarer nå for et sunnere hjerte i morgen.

Korn

For godt hjerte helse, unngå raffinert korn. Velg hele korn, for eksempel multigrain brød, brun ris, fullkornspasta og havre. Havregryn er en ideell kolesterolsenkende fiber.

Frukt og grønnsaker

De riktige grønnsaker kan gi vitaminer og mineraler som er nødvendige til et hjerte sunt kosthold. Grønne bladgrønnsaker som brokkoli, grønnkål og spinat pakke en kraftig trøkk. Jordbær og cantaloupes er gode frukt valg. Blåbær er utmerket for sine sterke antioksidantegenskaper.

Fett

Bruk fett som olivenolje, rapsolje og peanøttolje.

Protein

Fisk, fjærkre og egg er gode kilder for protein. Prøv laks for sine omega-3 fettsyrer. Soyaprotein er også tilgjengelig i tofu, soyamelk, eller edamame (grønne bønner) til lavere triglyserider. Legg en håndfull nøtter for en deilig protein boost.

Meieri

Kalsium er en nødvendig næringsstoff. Velg lowfat eller skummet melk, og oster lite fett, eller vurdere et kalsiumtilskudd.