Digidexo.com

kan stress forårsake isjias

Kan stress forårsake diaré?

Diaré er beskrevet som en økning i hyppighet og mengde avføring. Konsistensen av avføringen endres også og blir vassen. Mild diaré vanligvis varer noen få dager, og går bort. Akutt diaré kan være mer langvarige, som varer i et tidsrom på én eller to uker. Den mest alvorlige diaré kalles kronisk diaré og forekommer med jevne mellomrom. Denne tilstanden kan være grunn til bekymring. Behandlingen bør søkes.

Stress

Diaré er en vanlig tilstand som vil ramme de fleste individer flere ganger per år, av ulike grunner. Den vanligste årsaken til diaré er et magevirus (forårsaket av en parasitt eller bakterier), men stress kan også forårsake diaré på grunn av belastningen det setter på kroppen. Den typiske årsaker til fysiske symptomer forårsaket av stress kan være drastiske forandringer i livet som for eksempel skilsmisse, død av en kjær, eller et trekk.

Farene

Når uovervåkede stress fortsetter å indusere diaré, forårsaker løs vannaktig avføring, mister kroppen fuktighet og næring. Når kroppen har mistet for mye væske, kan det oppstå dehydrering. Farene ved dehydrering inkluderer alvorlige helseproblemer som nyresvikt og nevrologiske skader. I tillegg kan kontinuerlig diaré føre til vekttap og feilernæring.

Evaluering

Dersom diaré fortsetter og blir kronisk, er det viktig å se en lege for vurdering, særlig hvis rektal blødning, vekttap eller feber er til stede. Lege bør også søkes om det er en familiehistorie med kreft eller kolitt.

Stress Management

Stress må forvaltes for å hindre diaré fra å fortsette og forårsaker mer alvorlige helseproblemer. Det viktigste å huske er at væskeinntaket ikke bør opphøre, som væske og næringsstoffer tapt må fornyes. Vann og sportsdrikker som for eksempel de som inneholder sukker og elektrolytter kan være tilstrekkelig. Fruktjuicer og melkeprodukter, bør imidlertid unngås. I tillegg kan krydrede matvarer være irriterende. En forsiktig diett inkludert stivelsesholdige matvarer og de som er lett fordøyd vil hjelpe.

Forebygging

Den ekstremt smittsom natur diaré krever nøye hygienepraksis. Hyppig og grundig håndvask kan hindre spredning av diaré.

Kan stress forårsake kvalme?

Stress som en medisinsk tilstand

Stress påvirker alle systemer og organer i kroppen. Det er nå anerkjent av det medisinske miljøet at stress spiller en rolle i kroniske tilstander som hjerte-og karsykdommer og hjerneslag. Magen er ikke noe unntak til organer påvirkes av stress. Over tid kan kumulativ stress på magen føre til fordøyelsesproblemer, inkludert kronisk oppkast, diaré og irritabel tarm syndrom.

Hvordan Stress fører til kvalme

Stress effekt på kvalme varierer fra "sommerfugler" i magen til ekstremt smertefulle magesår. Selv om begge forholdene varierer i alvorlighetsgrad og varighet, de har samme rot årsak: hormoner som frigjøres inn i magen som følge av stress eller angst. For eksempel når en person føler seg stresset, produserer kroppen hans menneskestressrespons (også kalt fight-or-flight respons). Hans hjerte slår fortere, hans elever Utvid og adrenalin overspenning gjennom hans årer. Adrenalin slutt treffer magen, hvor den forårsaker magesyre for å øke og produsere "sommerfugler" følelse.

Hvordan takle stress-indusert kvalme

Hvis du føler deg stresset og føler magen begynner å skade, ta dype åndedrag. Du kan lette din kvalme ved å redusere den menneskelige stressrespons, og stoppe utgivelsen av adrenalin inn i kroppen din. Foruten avslappende, kan trening fungerer som en utmerket utløp for stress, og stimulerer frigjøringen av avslappende nevrotransmittere som bekjemper stress hormoner. Såvidt kostholdet ditt, styre klar av kaffe og andre stimulerende midler, samt krydret mat som kan bidra til mage irritasjon.

Kan stress forårsake demens?

Demens og Stress

Demens er ikke en spesifikk sykdom, men snarere et ord for en gruppe av symptomer som påvirker to eller flere hjernefunksjoner, for eksempel minne og språk. Personer med demens kan ha problemer med normale aktiviteter, som for eksempel å spise og grooming. De kan tenke seg å se ting, lider personlighetsforandringer og bli opphisset. Alzheimers sykdom og hjerneslag er vanlige årsaker til demens.

Stress i seg selv ikke direkte forårsaker demens, men forskning fra Stockholm Gerontology Research Center viser at de som håndtere godt med stress er på et lavere risiko for å utvikle sykdommen enn de som ikke gjør det.

Hvordan sress Påvirker oss

Når du føler deg truet, enten trusselen er reell eller innbilt, nervesystemet utgivelser stresshormoner, blant dem er adrenalin og kortisol. Disse hormonene vekke "fight or flight" respons ved å forberede kroppen for handling. Ditt hjerte pounds raskere, muskler kontrakt, hastigheter respirasjon opp, blodtrykket stiger og du blir mer våken.

Kroppen vet ikke forskjell mellom fysiske og psykiske trusler. Så når du er stresset over en deadline, et forhold eller økonomiske problemer, reagerer kroppen din til å forberede deg til å slåss eller løpe vekk fra fare. Mere tanker om mulige negative utfall satt av dette svaret, selv om det ikke er noen reell fare for å kjempe eller flykte.

Kronisk stress

Langsiktig eller kronisk stress kan føre til mange alvorlige helseproblemer som påvirker alle systemene i kroppen din. Det øker blodtrykket, øker risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag, undertrykker immunforsvaret og gir raskere aldring. Langvarig stress kan til og med fysisk endre hjernen, noe som gjør deg mer utsatt for angst og depresjon.

Klimaendringer med stress

Ifølge en seks-årig studie på Stockholm Gerontology Research Center, stress kan øke risikoen for å utvikle demens. Emner som rapporterte i begynnelsen av studien at de var lett distressed ble klassifisert som høy i nevrotisisme. Hovedforfatter av studien, Hui-Xin Wang, sa: "Den gode nyheten av våre funn er at en aktiv livsstil - å ha et rikt sosialt nettverk og delta i fysiske, psykiske og sosiale aktiviteter - kan bufre den negative effekten av høy nevrotisisme på demens risiko. "

Redusere risiko

Utgående, optimistiske og sosialt aktive folk var på det laveste risikoen for å utvikle demens i Stockholm studien. Mens det er ikke lett å endre livslang atferdsmønstre, kan depresjon og angst behandles med en kombinasjon av medisiner og kognitiv terapi, som er trening for å tenke mer realistisk og positivt. Trening, spise riktig og få nok søvn alle redusere stress, samt progressiv avslapning og ulike former for meditasjon terapi.

Kan stress forårsake brystsmerter?

Stress er en del av hverdagen, spesielt i den hektiske verden vi lever i, men stress kan ta en toll på din kropp og helse hvis det er ute av kontroll. Ofte kan brystsmerter relatert til stress være skremmende fordi hjerterytme er levendegjort, og du kan tro at du opplever et hjerteinfarkt. Redusere eller eliminere elementene i våre liv som forårsaker stress kan redusere brystsmerter og andre mulige bivirkninger av stress.

Identifikasjon

Stress er kroppens naturlige måte å reagere på situasjoner som kan gjøre at du føler deg truet eller omstendigheter som forstyrrer harmoniske tanker. Hormoner (adrenalin og kortisol) frigjøres i kroppen, sender signaler som setter kroppen i høy beredskap.

Funksjon

Når stressrelaterte hormoner sparke i, pulsen øker, sansene blir forsterket, blodtrykk stiger og pusten er tyngre, raskere.

Effekter

Fordi stress påvirker oss fysisk og vår hjertefrekvensen og blodtrykket stiger, er brystsmerter ofte en bivirkning av fort eller langvarig stress. Men brystsmerter forbundet med stress eller annen grunn bør sjekkes av helsepersonell så snart som mulig.

Betraktninger

Sunn stress er nødvendig å reagere hensiktsmessig på situasjoner som krever økt bevissthet, for eksempel en fysisk trussel eller stress på arbeidsplassen. Imidlertid kan kronisk stress føre til potensielt alvorlige medisinske tilstander. Brystsmerter forbundet med stress er ikke ansett som sunt eller normal stress.

Forebygging / løsning

Innhenting av en sunn balanse mellom arbeid og hjem, og gi slipp på situasjoner utenfor vår kontroll, vil bistå i å redusere stress og dets fysiske og følelsesmessige symptomer. Arbeide for å oppnå en balanse ved å koble sammen med familie og venner, lære å slappe av og snakke med legen din for å få råd om hvordan man skal håndtere stress.

Kan stress forårsake en Double menstruasjonssyklusen?

Menstruasjon

Menstruasjon er en naturlig del av livssyklusen til alle kvinner. Det starter vanligvis mellom 10 og 14 med utbruddet av pubertet og opphører mellom 45 og 55 med utbruddet av overgangsalder. I gjennomsnitt varer den normale menstruasjons periode fra tre til sju dager og skjer hver 28. dag. Prosessen med menstruasjon styres av et komplekst sett av faktorer som inkluderer kvinnens hormonelle system, reproduktive organer og hjerne. Denne prosessen kan bli kastet ut av en rekke utvendige forhold, inkludert stress.

Doble Perioder

Doble perioder er typisk definert som å ha mer enn en menstruasjonsperiode på en måned. Fordi hver kvinnes kropp er annerledes, og fordi komplekst sett av faktorer involvert i menstruasjon kan påvirkes av forhold som stress, er det ikke uvanlig at menstruasjonen for å bli kastet ut fra en dag til en uke eller mer. I noen tilfeller kan en kvinne begynner mensen etter 26 dager, og deretter ha en annen periode etter ytterligere 25 dager. Fordi begge perioder har skjedd i samme måned, er hun anses å ha en dobbel periode. Det er mulig at denne "dobbelttime" var et resultat av krefter utenfra, eller det kan rett og slett være normalt for kroppen hennes.

Stress

Overskudd av stress kan ha en virkning på den hormonelle system, som kan i sin tur påvirke kvinnens menstruasjonssyklus. Stress kan føre til at binyrene til å produsere kortisol, som kan direkte påvirke effekten av slike kjønnshormoner som østrogen og progesteron som kan påvirke en kvinnes månedlige perioden. I de fleste tilfeller, stress fører til en forsinkelse i menstruasjonen, men det kan også resultere i flere perioder i løpet av en måned.

Matvarer som forårsaker Isjias

Matvarer som forårsaker Isjias


Isjias er ikke en sykdom, men en tilstand preget av smerter i korsryggen, i henhold til Joint Support Supplement. De bemerker at fordi det er mange forhold som forårsaker isjias, er det ofte vanskelig å fastslå hvordan å få lindring. Ved å ta noen kvalifiserte gjetninger til mulige årsaker til denne tilstanden, det er matvarer som du bør unngå som trolig vil forverre tilstanden din.

Årsaker

Mulige årsaker til isjias er mange, ifølge Ground Report. De omfatter diabetes mellitus (sukkersyke), stoffskiftesykdommer, stoffskifte ubalanser, forstoppelse, næringsstoffer mangler, infeksjon, betennelse trykke på nerven, gikt, alkoholmisbruk og direkte traumer og stress.

Betraktninger

Direkte traumer og forstoppelse er to av de viktigste grunnene til at folk lider av isjias, ifølge Ground Report. Forstoppelse er den enkleste å behandle av maten du spiser, og bør unngå å spise. Ironisk, ikke folk ofte koble denne tilstanden til isjias i det hele tatt, ifølge Ground Report. Men fordi forstoppelse er en vanlig årsak til isjias, det er matvarer du bør unngå som vil bidra til å lette din sciatic smerte.

Forebygging / løsning

Primært, ifølge Ground Report, bør du unngå bearbeidet kornprodukter. Corn chips er først på listen over mat du bør unngå. Stress, noe som fører til hormonnivåer for å heve og som er sluppet gjennom nerveender, kan også forårsake isjias, avhengig av grunn Report. Derfor vil bo borte fra stressor matvarer hjelpe. Denne listen inneholder koffein i kaffe og brus, raffinert mat, kullsyreholdige drikker, raffinert sukker og sjokolade. Du bør også gi opp sigaretter og alkohol.

Time Frame

Hvis mat er årsaken til isjias, vil du ikke motta umiddelbar lindring ved å gi dem opp, ifølge Ground Report. Det kan ta litt tid for kroppen å tilpasse seg endringene. Gi den nye kosten litt tid til å jobbe.

Teorier / Spekulasjoner

Den gode nyheten er at noen matvarer og urtemedisiner gi lindring for isjias, ifølge Joint Support Supplement. Drikker minst 10 gram av juice fra poteter og selleri blader ser ut til å hjelpe. Hyllebær juice eller te kan hjelpe også. Rå hvitløk eller hvitløk kosttilskudd, sammen med vitamin B1 og B-kompleks, gi lindring av smerter og plager. Mat som inneholder B1 som grønne erter, spinat, lever, oksekjøtt, svinekjøtt, marineblå bønner, nøtter, bønner, bananer, hele korn korn og brød og upolert ris og belgfrukter er også nyttig. Drikke mye vann bidrar til å øke blodsirkulasjonen, noe som vil hjelpe så godt.

Advarsel

Hvis du planlegger å ta hvitløk og allerede tar antikoagulantia for blødningsforstyrrelser eller sår, kan du sjekke med legen din før du tar noen hvitløk kosttilskudd.

Kan Nerver forårsake diaré?

Som den amerikanske befolkningen vokser og folk har en tendens til å bevege seg, spise ute og ofte sover mindre, vi er mer utsatt for smitte og sykdom. En av de mer konsistente sykdommer i dag er diaré, som har mange årsaker. Våre hektisk livsstil kan egner seg til stressrelaterte sykdommer, men i tilfelle av diaré, trenger nerver ikke spille en rolle i sin debut.

Identifikasjon

Diaré er det vanligste problemet med løs, vandig avføring. Avføringen er større enn de fleste regelmessig avføring, og diaré kan føre til dehydrering hvis du ikke drikker mer væske for å kompensere for det du mister. Diaré kan påvirke noen, i alle aldre, og kan være en akutt eller kronisk problem, avhengig av årsaken.

Årsaker

Ofte oppstår diaré for noen identifiserbar grunn, men noen vanlige årsaker inkluderer bakterielle og virale infeksjoner, parasitter, medisiner bivirkninger og visse matvarer, inkludert meieri. Medisinske tilstander slik som Crohns sykdom, irritabel tarmsyndrom (IBS), og sykdommer i mage og tykktarm kan også forårsake diaré; i slike tilfeller kan legen din hjelpe deg å bli testet for en definitiv diagnose.

Effekter

Stress har vært kjent for å forverre symptomer relatert til tarm forhold som IBS, men utover det, har ingen spesifikk data assosiert diaré og nerver. Diaré kan komme og gå og vare alt fra en dag til måneder eller lenger. Hvis det vedvarer i tre dager eller mer, og du har også feber, mørk eller blodig avføring og tegn på dehydrering, bør du snakke med en lege.

Symptomer

Symptomer på diaré kan inkludere magesmerter og oppblåsthet, kramper og en følelse av at det haster å bruke badet. Hvis årsaken er IBS eller inflammatoriske tarmsykdommer, kan du ha feber eller blodig avføring. I alle tilfeller kan du føle deg syk til magen.

Forebygging / løsning

Mesteparten av tiden diaré løser seg selv i løpet av noen dager; kan imidlertid de mer komplekse eller kroniske tilstander som forårsaker diaré krever intervensjon. Noen medisiner kan lindre eller fjerne symptomer dersom legen anbefaler dem.

Kan Alkoholisme forårsake diabetes?

Alkoholisme er klassifisert som en sykdom som fører til at kroppen blir avhengig av hyppig alkoholforbruk. Alkoholisme kan føre til mange uheldige helsemessige forhold og kan også forårsake diabetes å utvikle seg i noen individer. De personer som allerede har diabetes kan også lide ytterligere negativ effekt av å konsumere mye alkohol.

Pankreatitt

Ifølge Mayo Clinic, kan drikke alkohol overdrevet føre til pankreatitt. Pankreatitt kan skade bukspyttkjertelen, slik at den ikke lenger er i stand til å skille ut tilstrekkelige mengder av insulin for å kontrollere blodsukkeret. Dette kan føre til diabetes å utvikle.

Glukoseintoleranse

Alkoholforbruk kan også føre til glukoseintoleranse og til slutt føre til diabetes.

Svekker insulinrespons

Overdreven drikking kan føre til at kroppen slutter å svare riktig på insulin. Over tid kan dette føre til diabetes å utvikle.

Hever Blood Sugar

Å drikke alkohol overdrevet kan øke utskillelsen av hormoner som øker blodsukkeret.

Vektøkning

Å være overvektig setter individer i en større risiko for å utvikle diabetes. Innta store høy-kalori alkoholholdige drikker kan føre til fedme og øke denne risikoen.

Kan Benadryl forårsake forstoppelse?

Benadryl Bruk

Benadryl er et populært antihistamin som brukes oftest til å behandle symptomer assosiert med allergi og forkjølelse. Imidlertid kan Benadryl også brukes til å lindre symptomer relatert til bie stikk, gift eik / eføy og vannkopper. Benadryl inneholder difenhydramin som er den aktive ingrediensen som klassifiserer dette stoffet som et antihistamin. Andre vanlige plager som kan lindres med Benadryl inkluderer: hoste, reisesyke, kløe, rennende nese, nysing, rennende øyne, elveblest, utslett, manglende evne til å sovne og godartede former for Parkinsons sykdom.

Benadryl Bivirkninger

Selv om bivirkninger av Benadryl er ikke alvorlig, hvis erfarne, kan de forårsake ubehag og kan kreve anvendelse av en alternativ behandling. En av de mest vanlige bivirkninger av Benadryl er forstoppelse. Andre bivirkninger av Benadryl er: diaré, tretthet, svimmelhet og kvalme. I enkelte individer, spesielt barn, Benadryl kan forårsake spenning og manglende evne til å sove. Mens spenning og manglende evne til å sove er faktisk symptomer ofte behandlet med Benadryl, ofte disse bivirkningene er erfarne i individer som behandles for andre symptomer, for eksempel allergier eller kløe.

Behandle forstoppelse forårsaket av Benadryl

Hvis en person tar Benadryl opplever forstoppelse, vil forstoppelse fortsette så lenge stoffet er tatt. Hvis forstoppelse ikke forårsaker problemer som magesmerter, kvalme, en liten endring eller modifisering av kosthold kan bidra til å avlaste noen av ubehag forbundet med forstoppelse. Endring av kosthold ved å øke mengden av fiber kan bidra til å forbedre eller eliminere forstoppelse. Fiber kan legges til ved å øke mengden av hele korn brød og frokostblandinger, havregryn, frisk frukt og grønnsaker spises daglig. I tillegg kan drikke sviske juice være gunstig. Hvis sviske juice er ikke ønskelig, å blande sviske juice med eplejuice, ved hjelp av like deler av hver er ofte godt tolerert. Hvis forstoppelse fortsetter etter økende kostfiber, kan et mildt avføringsmiddel være nødvendig. Hvis den enkelte er et barn, sjekk med legen før du starter avføringsmidler.

Advarsel

På grunn av Benadryl forårsake svimmelhet, tretthet og søvnighet hos noen individer, bruk av farlige maskiner, kjører bil eller utfører farlige aktiviteter er ikke anbefalt før man blir kjent med de personlige bivirkninger av Benadryl. I tillegg bør folk unngå å drikke alkohol mens du tar Benadryl som alkohol kan forsterke disse bivirkningene.

Ikke stress forårsake brystsmerter?

Ikke stress forårsake brystsmerter?


Kronisk stress kan føre til smerter i brystet, men noen brystsmerte angir hjertesykdom. Enhver brystsmerter trenger øyeblikkelig legehjelp. Ikke overse alvorlige brystsmerter.

Immun Depresjon

Kronisk stresset binyrene undertrykke immunforsvaret og bidrar til smerter fra bronkial betennelser som influensa eller lungebetennelse.

Trauma relatert stress

Traumer fra auto ulykker, operasjoner eller fysiske overgrep kan somle i år etter en hendelse. Utløsere av traumerelatert stress kan forårsake brystsmerter. Denne brystsmerter er knyttet til posttraumatisk stresslidelse.

Angina

The American Heart Association sier at "angina er brystsmerter og kan inkludere kjeve, skulder, rygg og arm ubehag." Brystsmerter med angina er et symptom av plakk i arteriene i ditt hjerte. Spør din lege om behandling for angina.

Adrenal Stress

Binyrene frigjør adrenalin, dopamin noradrenalin og kortisol hormoner for å svare på stress. Overproduksjon av disse hormonene har ofte en skadelig effekt på hjerte og blodkar.

Følelsesmessig stress

Kroppen din kan oppleve forhøyet stresshormoner i år etter en traumatisk hendelse. Enkle livsstil endringer for å motvirke stress inkluderer meditasjon, musikk og avslappende, sammen med gang-og mosjon.

Kan hjerteproblemer forårsake kortpustethet?

Hva er Kortpustethet?

Kortpustethet omfatter en rekke opplevelser som involverer luft prosessen og er vanligvis preget av følelsen av at du ikke klarer å puste inn nok luft, noe som fører til oppjaget, panisk puste eller kaste. Kortpustethet kan føre til en følelse av kvelning. Den medisinske termen for kortpustethet er åndenød, og kan være forårsaket av en rekke forhold, hvorav mange involverer respiratoriske og sirkulasjons systemer. Dyspné kan være forårsaket av flere forskjellige hjerteproblemer som ofte livstruende.

Heart Health

Kortpustethet er ofte et direkte resultat av dårlig hjerte helse og fitness. Aerob trening er en av de vanligste årsakene til dyspné - når en person funker, må hjertet levere oksygen til musklene, slik at lungene må puste raskere å få inn mer oksygen. Når hjertet er svakt eller uvant til stress, vil det sannsynligvis være i stand til å gi oksygen til musklene fort nok. Dette kan gjøre at du føler deg "omstendelig" eller svimmel, og inhalerer tungt eller ukontrollert. I noen tilfeller kan problemet bli så uttalt at enkle oppgaver som å gå eller gå i trapper kan føre til åndenød. Økt fysisk aktivitet, redusere vekt, og spise hjerte sunn mat som hele korn kan bidra til å øke hjerte styrke og redusere sjansene for tilbakevendende pustebesvær.

Alvorlige hjerteproblemer

Bortsett fra generell hjerte fitness, det er noen alvorlige hjertesykdommer som trolig vil føre til kortpustethet. Hjertestans kan forårsake kortpustethet, og ofte død selv om behandles umiddelbart. Hjertesvikt, den gradvise stans av hjertet, og hjerte arytmi, som skjer når hjertet slår uregelmessig, kan også føre til kortpustethet. Siden årsakene til kortpustethet relatert til hjertet kan være livstruende, er det viktig at årsaken til noen episode av dyspné bestemmes for iverksette tiltak for å bøte på det underliggende problemet og hindre fremtidige episoder av kortpustethet.

Hvordan stress forårsaker hårtap

Spenning og hormonubalanse

Som vi alder, er noe tynning og håravfall del av den naturlige prosessen. Forskjellige typer stress kan ha en effekt på håravfall og vekst. Stress fører til en samlet tensing av muskler i hele kroppen. Slike spenninger kan påvirke sirkulasjonen i hodebunnen som kan føre til hårtap. Stress kan også føre til hormonell ubalanse i kroppen, noe som resulterer i tap av hår, i tillegg til andre betingelser. Det er viktig å innse at følelsesmessig stress ikke direkte føre til hårtap, men spiller en rolle i andre faktorer som bidrar til hårtap.

Kosthold og søvn

Personer som lider av kronisk stress kan ikke ta vare på helsen sin skikkelig. For eksempel, de ofte ikke spiser riktig og kan ha problemer med å sove. En person som hopper måltider serveres kanskje ikke får tilstrekkelig ernæring. Mangel på søvn og riktig ernæring kan føre til en generell nedgang i helse, som kan bidra til håravfall. Hår som er tapt som en del av den normale prosessen kan ikke vokse tilbake så raskt, spesielt hvis man er underernært eller lider av en generell nedgang i helse.

Fysisk Stress

Virkningene av fysisk stress på håret og hodebunnen kan bidra til hårtap. Hair tar ofte mye misbruk enten vi innser det eller ikke. Vi utsettes for børste, kam, sjamponering og condition på en daglig basis. Håret er trukket, vridd og manipulert inn i ulike stiler. Det er skjult under caps og andre hodeplagg, som kan constrict riktig sirkulasjon i hodebunnen. Kjemiske behandlinger, for eksempel farge, perming og retting, kan være svært tøff på håret. Når disse behandlinger utføres ofte, kan de skade på håret, slik at den brytes av og faller ut. Slike kjemiske behandlinger kan forårsake skade på hårsekkene, noe som resulterer i en langsom retur av hårvekst eller permanent hårtap.

Kan HPV forårsake tørr hud som ser?

Kan HPV forårsake tørr hud som ser?


Humant papillomavirus (HPV) er et virus som smitter ved kontakt mellom kjønnsorganene. Det er ulike tegn og symptomer assosiert med HPV, men tørr hud er ikke en av dem. Bare en sjelden form for HPV, EV-HPV, er indirekte knyttet til psoriasis (tørr, rød hud).

Typer

Ifølge Center for Disease Control (CDC), er det to hovedtyper av HPV - en som kan forårsake kjønnsvorter og en som forårsaker livmorhalskreft og andre kreftformer; rapporterer imidlertid CDC at i 90 prosent av alle tilfeller, rids kroppens immunsystem kroppen av HPV i løpet av to år. EV-HPV er ikke viruset relatert til kreft i livmorhalsen og / eller kjønnsvorter.

Tegn og symptomer

Tegn og symptomer på HPV er genital warts, livmorhalskreft, andre HPV-relatert kreft og RRP - hvor warts vokse i halsen og kan blokkere luftveiene. Mange enkeltpersoner har aldri noen tegn eller symptomer selv om de er bærer av viruset.

HPV og genital warts

Enkelte personer med HPV kan utvise kjønnsvorter (avhengig av typen av HPV). Oftest er genital warts hevet humper som har blitt beskrevet som å ha en blomkål-lignende utseende. Ifølge en september 2009 artikkel i New York Times, er psoriasis en genetisk tilstand, og det er utløst av vær, stress, immunmangelsykdommer (f.eks AIDS) samt EV-HPV.

Expert Insight

HPV er den vanligste seksuelt overførbare sykdommen. CDC sier at de fleste seksuelt aktive mennesker i USA vil ha HPV på et tidspunkt i livet.

Forebygging / løsning

Gardasil er en genital vorte vaksine som kan gis til både menn og kvinner. Cervarix og Gardasil er vaksiner for å beskytte kvinner mot de fleste tilfeller av livmorhalskreft; i alle fall, bør kvinner som er seksuelt aktive, har rutinemessig livmorhalskreft filmvisninger samt oppfølging gjort på noen unormale tester.

Hvordan stress forårsaker koronar hjertesykdom

Hvordan stress forårsaker koronar hjertesykdom

Stress og hjertesykdom

Siden slutten av 1950-tallet, har stresset blitt vitenskapelig knyttet til hjertesykdom. Det gjør logisk forstand at stress, noe som fører til at pulsen og blodtrykket til å stige, vil i store mengder og over en periode på mange år benyttet belastning på hjertet. En 1958 studie av Ray H. Rosenman og Meyer Friedman viste en sammenheng mellom stress og koronar hjertesykdom, og mange studier siden har bekreftet at bevis. Mens stress fører mange forhold som bidrar til hjertesykdom, den direkte koblingen mellom stress og hjertesykdom er ikke medisinsk identifisert. Beviset ligger akkurat nå i at folk som har rikelig stresset oftere har hjertesykdom, og de som har mindre stress har mindre sjanse for hjertesykdom. Hva har ikke blitt fastslått, er hvis spenning i seg selv fører til sykdommen, eller hvis de stress-relaterte tilstander fører til sykdommen.

Indirekte effekten av stress

Det er mange konsekvenser i kroppen fra tilstedeværelsen av rikelig stress som kan føre til hjerteinfarkt. Kronisk stress fører til svært høye nivåer av hormoner adrenalin og kortisol som kan sette ekstra belastning på kroppen. Kortisol har vært koblet med overflødig vektøkning, som ofte er forbundet med utvikling av hjerte- og karsykdommer. Stress fører ofte folk til å forsøke å bekjempe denne tilstanden med en cover-up effekten av røyking, alkohol og overspising. Alle tre av disse "plaster" metoder bidra til hjertesykdom. I noen tilfeller har stresset vært kjent for å forårsake smerter i brystet og uregelmessig hjerteslag. Det har også vært knyttet til endring av blodets evne til å koagulere, noe som kan føre til et mulig hjerteinfarkt. En merkelig men sant faktum er at flere hjerteinfarkt forekommer på mandag enn på noen annen dag i uken, dagen som er oftest tilknytning til en slutt på avslapning og begynnelsen av en stressende fem dager på rad.

Takle stress

Det har vært mange metoder som er anbefalt for å håndtere stress. Den vanligste er endringer i kosthold og mosjon. Ved å fjerne alkohol og koffein fra kostholdet og legge en jevn øvelse rutine, balansert blodsukker og positive humør hormoner som endorfiner gjør stresset mye lettere på mennesker. Avslapping i form av meditasjon, yoga, selvrefleksjon og kampsport former som Tai Chi og Qi Gong har vært knyttet til en reduksjon i stress og stress relaterte hormoner. Holde en positiv holdning ved å bruke metoder som å hevde takknemlighet, fremme kjærlighet, og tenker på den ideelle sluttresultatet, kan også føre til en gjennomgående lavere mengde stress. Rådfør deg med legen din dersom du føler deg som om du er varig et farlig nivå av stress i livet ditt.

Hvordan virker stress forårsake anfall?

Stress Endrer den elektriske aktiviteten i hjernen

Stress faktisk ikke forårsake et anfall, men det kan være en trigger. Når du føler deg stresset, aktiviteten i hjernen og nervesystemet øker. Hele kroppen reagerer ved å aktivere fight-or-flight respons. I løpet av denne prosessen øker hjernens elektriske aktivitet for å sende signaler gjennom kroppen din slik at du kan iverksette nødvendige tiltak. Hvis du er utsatt for beslag, kan denne økte avfyring av nervecellene utløse et anfall. I tillegg har studier fra Stanford University viser at langvarig eksponering for stress kan potensielt føre til skade på hjernen.

Stress fører til Hyperventilering og More Brain Wave aktivitet

Hvis du er i en situasjon som bringer på sterke følelser og følelser av stress, kan du være mer utsatt for en pågripelse. Feeling stresset kan også føre til felling ut av kontroll, hjelpeløs eller engstelig. Dette kan føre til en tendens til å hyperventilate, noe som øker hjernebølgeaktivitet. Denne økningen i pust og hjernebølgeaktivitet kan utløse et anfall. I studier publisert i Archives of Neurology, pasienter som var utsatt for anfall viste økt elektrisk aktivitet i hjernen når de ble hyperventilerer. Når overvåket, opplevde disse pasientene flere beslag i disse periodene.

Avslapping teknikker har vist seg å hjelpe

The Epilepsy Foundation har funnet ut at stress kan utløse anfall hos mange pasienter. De talsmann lære avslapping eller meditasjon teknikker for å kontrollere stressnivået. Dette kan være spesielt nyttig hvis du ofte bli engstelig når du føler et anfall kommer på. Hvis du kan lære å sette i gang en tilstand av velvære, kan du være i stand til å redusere virkningen av dine anfall.

Kan Campylobacter forårsake anfall?

Kan Campylobacter forårsake anfall?


Campylobacter er en bakteriell infeksjon, som overføres fra forurenset mat, vann, andre mennesker og dyr. Dens symptomer varierer fra ingen til alvorlige, inkludert magekramper og smerter, blod i avføringen og feber. Komplikasjoner inkluderer leddgikt, kramper, meningitt, Guillain-Barré syndrom og dehydrering.

Årsaker

Mange dyr bære Campylobacter i innvollene, særlig kylling, noe som kan forurense kjøtt tatt fra dyr. Forurenset vann eller melk kan også bære bakterien. Dyr og mennesker kan overføre bakterier utilsiktet eller gjennom dårlig hygiene.

Symptomer

Campylobacter infiserer slimhinnen i tarmen og kan noen ganger infisere andre deler av kroppen. Symptomer på Campylobacter kan noen ganger forveksles med en forkjølelse, influensa, blindtarmbetennelse eller et magevirus. Normalt symptomer inkluderer feber, magekramper og mild til alvorlig diaré som vanligvis varer i ca en uke. Campylobacter bakterier kan også noen ganger føre blindtarmbetennelse hvis det sprer seg fra tarmen.

Beslag

I sjeldne tilfeller kan pasienter har kramper eller anfall, fra høy feber, dehydrering og blod kjemi ubalanse, i samarbeid med Campylobacter. Anfall kan oppstå med noen sykdom som forårsaker diaré, dehydrering og blod kjemi ubalanse fordi kroppen ikke får de riktige elementene det trenger for å fungere.

Ytterligere komplikasjoner

Sjeldne komplikasjoner inkluderer meningitt, betennelse av membraner som omgir hjernen og ryggmargen; urinveisinfeksjoner; reaktiv artritt, en midlertidig stivne av ledd; og Guillain-Barre syndrom, en type lammelse.

Behandling

Væsker og elektrolytter er gitt til pasienter for å rehydrere dem og bringe deres blod kjemi tilbake til det normale. Antibiotika kan gis dersom det er en høy feber, forverring av symptomer eller hvis pasienten har svakt immunforsvar.

Forebygging

Vask hendene ofte og ren mat overflater grundig. Separate kjøtt fra andre dagligvarer ved lagring og forbereder dem; pakk dem godt. Koke mat til anbefalte temperaturer og kjøle ned mat til anbefalte temperaturer ved oppbevaring. Vask rå grønnsaker før du spiser.

Kan Parasitter forårsake fordøyelsesproblemer?

Parasitter er levende organismer som lever i dyr og mennesker, ofte forårsaker helseproblemer og immunitetsspørsmål, noen ganger går ubemerket for måneder eller år.

De vanligste parasittene

Eksempler på parasitter som lever i fordøyelseskanalen hos mennesker og dyr er Giardia og Cryptosporidium, som er gått gjennom avføringen. Amøber er mikroorganismer som påvirker tynntarmen og tykktarmen.

Hva Parasitter Do

Parasitter forårsaker sykdom varierer fra mild til alvorlig, så symptomene ikke bør tas lett på. Amøber frigjøre et enzym som forårsaker magesår og abscesser som kan komme inn i blodbanen og nå andre organer, inkludert hjernen eller leveren. Cryptosporidium forårsaker diaré og sterke magesmerter. Giardia kan hindre opptaket av næringsstoffer, noe som resulterer i underernæring og en rekke andre magebesvær.

Potensielle farer

Parasitter kan også forveksles med kreftsvulster eller selv reise inn i hjernen, hjertet og lunger. De kan klumpe sammen og skade vitale organer og blokkere viktige veier.

Hva å se opp for

Parasitter lever i forurenset mat og vann, derfor er det best å avstå fra å drikke eller svelge vann fra elver, innsjøer, dammer, bekker eller bassenger.

Behandling

Hvis du mistenker en parasittisk infeksjon eller opplever symptomer, er det viktig å snakke med en lege. Hvis diagnosen, legen din vil mest sannsynlig behandle deg med antibiotika.

Kan Diovan forårsake nyre Failure?

Kan Diovan forårsake nyre Failure?


Som de fleste medikamenter, har Diovan bivirkninger. Det spekuleres i om muligheten av medikamentet forårsaker nyresvikt. Selv om den aktive ingrediensen i Diovan faktisk blokkerer de kjemikalier som fører til nyresvikt, en av bivirkningene av Diovan er nyre problemer for de som allerede har sykdommen.

Hva er Diovan?

Diovan er varenavn for stoffet Valsartan, som behandler høyt blodtrykk og hjertesvikt. Ifølge Novartis, skaperen av Diovan, har stoffet hjulpet millioner av pasienter over det siste tiåret.

Inne Diovan

Diovan tilhører en gruppe medisiner som kalles angiotensin II-reseptorblokkere, eller ARB. ARB kontrollere høyt blodtrykk ved å utvide blodårene og slik at blodet kan strømme lettere. ARB behandle hjertesvikt, og de hindrer nyresvikt forårsaket av høyt blodtrykk eller hjertesvikt.

The Evil av Angiotensin II

ARB "block" Angiotensin II, som er en dødelig kjemisk stoff som gjør at blodårene til å trekke. Denne innsnevring constricts skipene og kan føre til høyt blodtrykk. Som kan føre til hjerte-og nyresvikt.

Bivirkninger og nyresvikt

En av de alvorlige bivirkninger av Diovan er at nyreproblemer av de med en pre-eksisterende nyre sykdom kan forverres. Vennligst varsle legen din til noen pre-eksisterende nyre problem før du tar Diovan. I alle fall bør legen din kontrollere nyrefunksjonen før forskrivning dette stoffet.

Andre bivirkninger

Andre dokumenterte bivirkninger av Diovan inkluderer følsomhet for lys, hodepine, svimmelhet, en økning i kaliumnivået i blodet, hoste, tretthet og diaré. Noen har også erfaring joint, rygg og magesmerter.

Diovan og Du

Se legen din dersom du har høyt blodtrykk eller hjerteproblemer. Diovan er kun tilgjengelig gjennom en resept fra lege.

Kan vitaminer forårsake fordøyelsesbesvær?

Kan vitaminer forårsake fordøyelsesbesvær?

Forstå Vitamin

Vitaminer inneholder viktige mineraler som kroppen trenger. Dessverre, vil ikke kroppen produserer ikke disse mineralene naturlig, så vi må stole på enten mat eller kapsler for å generere disse næringsstoffene. Mens de fleste vitaminer er effektiv for herding av en rekke problemer med kroppen, de har også kapasitet til å være litt harde på magen. Styrken i magen er bestemt av sin størrelse og inntak historie, og styrken av den statistikken bestemmer hvordan kroppen absorberer bestemte vitaminer.

Fordøye Vitamin

Magen er det primære organet som håndterer å bryte ned av vitaminer og mineraler til brukbare næringsstoffer. Kombinasjonen av magesyre, og mengden av materiale i magen spiller en rolle i å bestemme hvor raskt og enkelt et vitamin er brutt ned. Fordøyelses kan være forårsaket av visse vitaminer gjennom en rekke faktorer. Hvis ingenting er på magen når en vitamin blir tatt, og deretter magen utvikler for mye syre for å bryte ned vitamin. Dette fører til magesmerter og en oppbygging av gass, noe som kan føre til oppblåsthet. Enkelte vitaminer inneholder også en overflod av et bestemt næringsstoff, som kan være tøff på magen for de med en historie med smerter eller fordøyelsesbesvær.

Unngå Fordøyelsesbesvær

De viktigste måtene å unngå fordøyelsesbesvær når du tar en bestemt vitamin er å ha nok av faste stoffer og væsker før inntak. Jo mer magen har å fordøye, vil lettere vitamin kunne skille i sine primære næringsstoffer for distribusjon. En annen viktig ting å huske på er at ikke alle vitaminene har potensial til å forårsake fordøyelsesbesvær; noen faktisk lindre den. Vitaminer som har enzymatiske egenskaper bidra til å styrke slimhinnen i magen, mens urter som peppermynte gi mage lettelse.

Hvorfor kan stryke forårsake forstoppelse?

Formål

Jern er viktig for helsen din fordi det regulerer cellevekst og flytter oksygen gjennom kroppen. Folk tar jerntilskudd når blodet viser lave jernnivåer eller når hemoglobin (protein som transporterer oksygen til vevene i røde blodceller) må fornyes. Anemiske pasienter har ekstremt lavt jern.

System nedgang

Studier har vist at jern kan forsinke fordøyelsessystemet. Dette kan også bidra til demping av normal avføring. Dette kan skyldes at jern er et metall i sin grunnleggende form. Metaller kan bære en kostnad som er magnetisk eller elektrisk, påvirker muskler og nerver i tarmen.

Type

Iron kosttilskudd er tilgjengelige i jernholdige og Ferric former. Jern jern (jern sulfat, jern fumarat og jernholdige gluconate) har en tendens til å være den best absorbert. Jern kan tas i pille og flytende former. Iron kosttilskudd som fungerer raskt legge mer av metallet til kroppen, slik at de kan føre til mer forstoppelse. Langsomt frigjørende former av jern kan være lettere på fordøyelsessystemet, men ikke så effektivt absorbert. Flytende jern også har en tendens til å være mindre constipating, spesielt siden dosen kan styres lettere. Den minste-constipating form av jern er mat. Soyabønner, havregryn og jern-forsterkede frokostblandinger inneholder supplement sammen med fiber, men noen mennesker trenger kosttilskudd for å få nok jern.

Absorpsjon

Tar jerntilskudd uten mat oftere forårsaker forstoppelse fordi jernet absorberes bedre. Å spise et måltid, spesielt en høy i fiber fra grønnsaker eller belgfrukter, hjelper jernet flytte gjennom fordøyelsessystemet. Rødt kjøtt kan hjelpe kroppen absorbere jern bedre, som kan vitamin C. Blodprøver kan overvåke nivåene av jern og finne ut om kroppen din er absorberende den nødvendige mengden.

Dosering

Folk flest ikke har problemer med forstoppelse når du tar bare den daglige anbefalte dosen av jern. Kun 8 milligram per dag er generelt behov for voksne menn. Kvinner som er i fruktbar alder, gravide eller ammende trenger mer. De faktiske mengder varierer avhengig av en bestemt persons generelle helse, og bør beregnes av en lege.