Digidexo.com

gainer oppskrift

Hjemmelaget Vekt Gainer

Bruke vektøkning vibrering er en populær måte å sette på muskel for de som har et høyt stoffskifte og finne å sette på muskel vanskelig. Vektøkning shakes kan være dyrt å kjøpe på en jevnlig basis og mange har en forferdelig smak. Lage dine egne vektøkning rister sikrer weight gainer er til din smak og er laget med de fineste ingredienser mulig.

Økende vekt

Å få vekt, er det viktig å konsumere minst 500 kalorier mer enn du gjør på din nåværende vekt. Lag en daglig logg over hva du spiser, og pass på å følge nøye med kalorier og protein du spiser i løpet av dagen. Hvis din diett er relativt lav i protein vil du ønsker å legge til et scoop eller to av whey protein i din hjemmelaget shake.

Oppskrift

Legg mat i din shake som har en god balanse av næringsstoffer og er rike på kalorier. Peanøttsmør og melk er høy i gode fettstoffer og proteiner, og også pakke mye kalorier. Legg havre til vibrering for å øke kalori teller. Havre er ganske stor så det er en god idé å male opp havre ved hjelp av en blender eller kaffekvern. Etter å legge havre til din shake, se om det er for tykt. Hvis den er for tykk, tilsett litt melk for å tynne den ut. Legg banan til din vektøkning rister for å legge til kalium. Kalium forhindrer kramper i musklene og øker energi. Legg sjokolade protein pulver for å riste å gjøre det smake bedre, blending i fruktjuicer eller hele frukter å lage ulike smakskombinasjoner. Legg honning i stedet for sukker for å blidgjøre shake. Legg nøtter for ekstra protein og fette oljer.

Farene

Når jeg prøver å få vekt, sørg for ikke å gjøre det for fort. Prøv å drikke bare én eller to shakes om dagen og legge til flere kalorier i kostholdet ditt gjennom regelmessige måltider. Stadig endre oppskriften på din vektøkning shake å sørge for at du får de riktige næringsstoffene i kostholdet ditt. Ikke legg for mye protein pulver til vibrering for å hindre gass smerter eller forstoppelse. Aldri satt i enkle sukkerarter som hvitt eller brunt sukker, da dette vil føre til fett vektøkning. Bruk alltid frisk frukt når det er mulig, som de gir komplekse karbohydrater som vil bidra til å øke energi under treningsøktene. Hvis du er bekymret for fet vektøkning. bruke skummet melk i stedet for ett.

Oppskrifter for å gjøre Tiger Balm

Tiger balsam ble opprinnelig laget av kinesiske healere og naturmedisinere. Det var og fortsatt brukes til å lindre såre muskler, hodepine og brystet lunger. Balsam virker ved å utvide blodårene og bringe blod nær hudens overflate, som deretter skaper en følelse av varme. Du kan finne det på noen Chinatown, og du kan også gjøre det hjemme. Ingrediensene er lett å komme med, og det er mange oppskrifter å bruke.

Grunnleggende prosessen

Du kan lage tiger balsam ved å smelte noen naturlige ingredienser i mikrobølgeovn. Ingrediensene er en del soya voks til en del spiselig olje (for eksempel raps). Litt bivoks (ca 5 prosent av hele blandingen) bidrar til å holde det fast. Smelt bivoks og soyavoks bare for noen få sekunder. Bruk en liten plastkopp for denne eller en annen beholder som ikke vil smelte i mikrobølgeovn. Når denne basen er flytende, kan du blande i rapsolje og noen essensielle oljer for å gjøre tiger balsam. Hell blandingen i små beholdere avkjøles.

Oppskrift med essensielle oljer

En standard oppskrift på tiger balsam inneholder 10 dråper eterisk olje av peppermynte, 10 dråper eterisk olje av eukalyptus, 5 dråper eterisk olje av nellik, 60 ml extra virgin olivenolje eller kokosolje og 15 gram bivoks. Du kan variere mengdene av de oljer for mer intensiteten av den ene eller den andre. Den balsam brukes for ømme muskler, så vel som for forkjølelse, lunger og sinusitt. Du kan bruke den til hals og bryst for lindring fra ubehag.

Varianter med ekstra oljer

De fleste oppskrifter på tiger balsam som den her inkluderer kamfer, mynte olje (som har mentol i det) og fedd olje. Du kan doble eller tredoble oppskriften for å lage større mengder. Kamfer, nellik og mynte har bedøvende egenskaper. Vanligvis vil du føle varmen og litt kulde i området der balsam ble brukt. Det finnes flere varianter av tiger balsam solgt. Den hvite varianten er litt mildere og ofte brukes til å behandle kløe og smerte. Th rød balsam er litt sterkere med noen Cassia olje tilsettes til blandingen. Vanligvis dette fungerer godt for stølhet. Du kan også eksperimentere med andre essensielle oljer for å lage en versjon med en lettere lukt.

Nedsatt Diet og oppskrifter

Pasienter som har kronisk nyresykdom kan bli bedt om å gjøre endringer i kostholdet som vil bidra til å kontrollere mengder av kalorier, protein og natrium som er konsumert. Ved hjelp av nyre diett oppskrifter kan hjelpe nyresykdom pasienter unngå å konsumere for mange av de matvarer som kan forårsake væskeretensjon, forhøyet blodtrykk og økt arbeidsbelastning på nyrene.

Redusere inntak av natrium

For mye natrium kan føre til hypertensjon (høyt blodtrykk) og væskeretensjon som kan føre til hevelse, ubehag og selv kortpustethet hvis det er alvorlig. The National Kidney Foundation har en kokebok som omfatter nyre diett oppskrifter som hjelper nyresykdom pasienter redusere mengden av natrium de forbruker. I tillegg til å bruke salterstatninger, anbefaler National Kidney Foundation bruker krydder og krydder som ikke inneholder natrium å legge smak til maten. Noen krydder og krydder som kan brukes inkluderer kanel, dill, ingefær, persille, sennepspulver, salvie og timian.

Natrium inntak kan også reduseres ved å unngå mat som er høy i natrium. National Kidney Foundation lister røkt kjøtt, bearbeidet ost, chips, pretzels og saltet nøtter som å ha høye nivåer av natrium. Selv matvarer som ikke har en salt smak kan være høy i natrium. Disse matvarer inneholder relishes, biff sauser, pakket og bearbeidet mat, og restaurant mat. Tilberede måltider hjemme med ferske råvarer kan hjelpe nyresykdom pasienter unngå å konsumere for mye natrium.

Kontrollerende Protein Intake

Ifølge National Institutes of Health, er en lav-protein diett brukes til å hjelpe folk med nyresykdom bremse utviklingen av tilstanden. Redusere inntak av protein kan bidra til å redusere arbeidsbelastningen på nyrene, så bruker oppskrifter for lav-protein retter kan bidra til å bedre håndtere kronisk nyresykdom. NIH informasjon om nedsatt diett viser at nyresykdom pasienter bør få mesteparten av sine kalorier fra komplekse karbohydrater. Fordi en lav-protein diett kan føre til vitaminmangel, tap av noen av de essensielle aminosyrer, og mangler i kalsium og jern, bør nyresykdom pasienter konsultere med en lege eller ernæringsfysiolog for å finne ut om kosttilskudd er nødvendig.

Nyre Diet Oppskrifter

Pasienter med nyresykdom bør arbeide med en registrert kostholdsekspert eller ernæringsfysiolog for å tenke ut et måltid plan som gir tilstrekkelig næring uten å overbelaste nyrene med protein eller natrium. Flere kokebøker er tilgjengelig spesielt for folk som er ute for nyre diett oppskrifter. The National Kidney Foundation kokebok kalles "Living Well på dialyse", og er tilgjengelig på nettet. For kokker som foretrekker kokebøker i papirkopi format, er det også en renal kosthold kokebok som heter Cooking for David: En kulinarisk Dialyse Cookbook. Den kan kjøpes fra store bokhandlere og nettbutikker. Oppskriftene i disse bøkene har blitt testet og er egnet for nyresykdom pasienter som trenger å kontrollere sitt inntak av protein, natrium og kalorier.

Herbal Oppskrift for oppløsning Nyrestein

De fire typer av nyrestein er kalsium (ofte Mulberry formet), urinsyre (fotball formet og rødbrun eller brun), struvitt (lønnesirup farget og fasettert) og cystin. Den beste behandlingen er avhengig av hvilken type stein, så er det viktig å ta noen stein du passerer til helsepersonell for analyse.

Apple Juice Fast

Å myke nyrestein, Joseph Marion, forfatter av "Anti-Aging Manuell: The Encyclopedia of Natural Health," anbefaler fasting på fersk eplejuice, drikker 8 til 12 oz. per time i tre dager. På den fjerde dagen, drikker 3 til 4 oz. olivenolje eller frisk sitronsaft å utvise steiner fra nyrene.

Kalsium oxalate steiner

Det er anslått at rundt 80 prosent av alle nyrestein er kalsium steiner. For å kontrollere kalsium steiner, pH i kroppen trenger økes. Unngå sukker og matvarer rike på oksalsyre, som egg, fisk, kjøtt, asparges, rabarbra, selleri, druer, persille, spinat, kål og meieriprodukter.

Urinsyre steiner

For urinsyre steiner, trenger kroppen pH senkes. Urinsyre steiner kan vanligvis myknet ved å drikke saften av en eller to sitroner per dag. Unngå purin-rik mat, som for eksempel gjær og fisk (spesielt sild, ansjos, sild, skalldyr og makrell).

Cystin og Struvitt Stones

For cystin steiner, basisk urin med asparges juice og unngå kosttilskudd som inneholder aminosyren L-cystin. For struvitt steiner, som er sammensatt av magnesium ammonium fosfat, må du forsurer urinen med usøtet tranebærjuice og unngå metionin-rike matvarer, for eksempel meieriprodukter, kjøtt, soya, limabønner, hvete, sopp, fisk og nøtter.

Pomroy oppskrift

TW Pomroy te oppskrift for nyrestein er å være preges i fire timer, og inkluderer 2 oz. hver av pod milkweed og vannmelon frø og en halv oz. hver av fennikel frø og buchu blad. Drikk ett vinglasset te fire ganger daglig, med den siste ved sengetid.

Nyttige næringsstoffer

Ifølge Penny C. Royal, forfatter av bestselgende "Herbally Hilsen" vitaminene A, B kompleks (med ekstra kolin og B5 pantotensyre), C, E, F (essensielle fettsyrer) samt kalsium og magnesium er viktig for nyre helse. Tar timian sammen med disse næringsstoffene kan bidra til å oppløse nyrestein.

Andre urter

Ifølge Phyllis Balch, forfatter av "Resept for Herbal Healing," drikker én liter marshmallow root te hjelper rense nyrene og utvise nyrestein. Balch anbefaler også å drikke en kvart kopp aloe vera juice daglig (for bare to uker av gangen) for å redusere frekvensen av stein formasjon.

Naturlige baby shampoo Oppskrifter

Selv om et bredt utvalg av baby-shampo er på markedet, mange foreldre føler de kjemikaliene er usikre eller velger å bruke forenklede kombinasjoner som de føler er mildere på en babyens hud. Bruk den under oppskrifter for å lage din egen trygg, naturlig baby shampoo.

Vegetabilsk glyserin Shampoo Oppskrift

Vegetabilsk glyserin er ansett som et svært trygt, helt naturlig såpe som er mild i duften. For å gjøre en vegetabilsk glyserin-basert baby shampoo, vegetabilsk glyserin såpe og 2 ts. eterisk olje, for eksempel rosmarin eller kamille. La det sitte i 24 timer for oljer for å suge inn i baren. Dette shampoo er mild nok til å bruke på babyens ansikt, hodebunn og kropp uten frykt for irritasjon, og den beroligende duft vil hjelpe slappe av babyen.

Milk Shampoo Oppskrift

Homeopatiske spesialister prise melk sjampo for sin evne til å myke opp og fukte babyens hud. Fordi oppskriften syssels melk som en primær ingrediens, bør du gjøre dette shampoo frisk hver uke. Kombiner 1/4 kopp fettfri tørrmelk, 1/4 kopp hel tørrmelk, 1 ss. maismel og 1 dråpe lavendelolje. Bland og plasser i ren beholder eller plastpose. Bruk 2 ts. på en gang, eller helle løsningen i babyens bad.

Castilla Shampoo Oppskrift

Castilla såpe i sin flytende form er ansett som en trygg og effektiv ingrediens i baby sjampo. Kombiner en flaske flytende Castilla såpe med 3 ts. eteriske oljer, som lavendel og kamille. Lukk flasken og rist å kombinere. Dette shampoo er mild og vil ikke irritere barnets ansikt eller hodebunn.

Hvordan finne Weight Watchers oppskrifter

Weight Watchers er en stor og god måte å gå ned i vekt, men noen ganger er det vanskelig å finne Weight Watchers oppskrifter slik at du ikke blir lei med maten. Det er mange gode steder å finne Weight Watchers oppskrifter som er gratis og deilig. Lær hvordan du kan finne gode og sunne Weight Watchers oppskrifter med punkt verdier du kan stole på.

Hvordan finne Weight Watchers oppskrifter

•  Det første stedet å lete etter store deilige Weight Watchers oppskrifter er å se på Weight Watchers nettsiden. På toppen av siden vil du ønsker å klikke på mat og oppskrifter. Det vil være to kjennetegnet Weight Watchers oppskrifter på siden og for flere oppskrifter kan du klikke på oppskrifter og ideer mot bunnen av Weight Watchers siden. Du dessverre ikke vil ha tilgang til alle oppskrifter uten å bli med, men hvis du sjekker innom ofte du har tilgang til hundrevis av Weight Watchers oppskrifter.

Den andre sted jeg vil anbefale å finne gode Weight Watchers oppskrifter er en nettside på angelfire.com/journal/wwrecipes. Dette nettstedet har over 1000 oppskrifter delt inn i kategorier. De er enkle å bla gjennom og morsomt å lage. Disse Weight Watchers oppskrifter er verifisert korrekt, og de vil hjelpe deg å nå dine vekttap mål.

Den siste plassen jeg ville gå for å finne Weight Watchers oppskrifter er sulten-girl.com. Hun legger ut oppskrifter minst en gang i uken og gir deg Weight Watchers alternativer til mat som du elsker som mozzarella pinner og løkringer. Hennes oppskrifter normalt er publisert på tirsdag, og hvis du klikker på tirsdag linken kan du bla gjennom hennes Weight Watchers oppskrifter.

Hint

  • Unngå å kjøpe Weight Watchers kokebøker å spare penger! Du trenger ikke dem er det nok av oppskrifter på nettet.

Hvordan beregne Weight Watchers Points verdien av din favoritt oppskrift

Hvordan beregne Weight Watchers Points verdien av din favoritt oppskrift


Hvis du mister vekt ved hjelp av Weight Watchers planen, må du beregne poeng for hvert element du spiser. Dette er en enkel oppgave når du spiser pakket mat fordi de ernæringsmessige tellinger noteres på hver etikett. Når du lager dine egne oppskrifter, kan oppgaven være litt mer komplisert. Ikke unngå gamle familie favoritter rett og slett fordi du ikke vet hvor mange poeng i hver tallerken. Beregne poeng før du koker å holde deg på sporet.

Poengberegningen

Den faktiske numeriske formelen for poengsystem er en forretningshemmelighet med Weight Watchers, men du kan regne ut poengene for noe mat ved å taste inn antall gram fett, fiber, karbohydrater og protein i hver servering i et poeng kalkulator. Poengverdien av hver mat er basert på følgende fire elementer i Points Plus system. Hvert medlem av Weight Watchers har tilgang til et poeng kalkulator på nettet, samt muligheten til å kjøpe en personlig kalkulator som passer inn i en veske eller lomme.

Breaking Down Oppskrifter

Se på nettet eller i en næring bok for å finne de ernæringsmessige data for hver ingrediens i oppskriften. Hver mat vil bli beregnet av et sett servering størrelse, og du blir nødt til å multiplisere porsjonsstørrelser med antall porsjoner du legge til din oppskrift. For eksempel, hvis du finner de ernæringsmessige data for en kopp mel og bruke 2 1/2 kopper i en oppskrift, multiplisere de ernæringsmessige data etter 2 1/2 for å få tallene for alt melet i hele oppskriften. Gjør dette for hver ingrediens du har i oppskriften bortsett fra krydder, urter eller vann, da disse har ingen ernæringsmessig verdi som teller.

Finne punkter Verdier

Finne poeng verdier for en hel tallerken er et spørsmål om å legge inn data for hver enkelt ingrediens, deretter legge tallene sammen. Når du har det totale antall poeng for hele fatet, måle hele fatet og bestemme hvor mange porsjoner det inneholder. Dele den totale antall poeng i fatet med antall porsjoner for å få poeng verdi for hver enkelt servering.

Senking Oppskrift Poeng

Hvis du finner ut at oppskriften gir en servering med flere poeng enn du ønsker å spise, er det et par ting du kan gjøre for å senke poeng totalt for parabolen din. Finn erstatning ingrediensene til oppskriften med lavere poeng totaler og bruke dem. For eksempel bruke fettfri gresk yoghurt i stedet for kremost i ostekake. Hvis du finner ingen passende erstatter, kutte fatet i mindre porsjoner. En kake kan produsere åtte svært store skiver eller 16 mindre smaker deler, og den andre kaken har halvparten av poengene verdi per porsjon av den første.

Hint

  • Hvis du finner ut at din oppskrift er for høy i poeng er det mange måter å senke poengverdi. Prøv å bruke tipsene gitt i ressurs linken delen for å senke Weight Watchers poeng verdien av din oppskrift.

Hvordan beregne Weight Watchers Points i en oppskrift

Hvis du følger Weight Watchers kosthold, kan det være vanskelig å beregne Weight Watchers poeng i en oppskrift. Men det er faktisk veldig enkelt å beregne Weight Watchers poeng i en oppskrift, slik at du vet nøyaktig hvor mange poeng er i din favoritt oppskrift. Lær hvordan du raskt og enkelt beregne hvor mange vekt overvåkere poeng er i en oppskrift så du kan lage din favoritt oppskrifter og holde på vekten overvåkere har tenkt å gå ned i vekt.

Hvordan beregne Weight Watchers Points i en oppskrift

•  Forstå Ingredienser å beregne Weight Watchers Points i en oppskrift
Det første trinnet for å beregne Weight Watchers poeng i en oppskrift er å undersøke din liste over ingredienser. Du trenger å vite nøyaktig hvor mange poeng i hver ingrediens. Du kan finne ut dette ved hjelp av vekten overvåkere materialer hvis du har dem eller noen vekt overvåkere poengverdien nettside. Bestem hvor mange poeng i hver ingrediens basert på deres mengde og deretter legge sammen alle disse poengverdi. Dette vil gi deg den vekt overvåkere poengverdien av hele oppskriften.

Visning Størrelse beregne Weight Watchers Points i en oppskrift
Deretter må du finne ut hvor mange vekt overvåkere poeng er i hver servering. Det er veldig enkelt å gjøre dette - bare dele Weight Watchers poeng verdi for hele oppskriften med antall porsjoner. For eksempel, hvis hele oppskriften var 42 poeng, og det gjør 10 porsjoner, hver porsjon har 4,2 Weight Watchers poeng.

Bruk en Online Weight Watchers Oppskrift Kalkulator
Hvis du ikke ønsker å gjøre regnestykket selv, kan du bruke en online vekt overvåkere poeng oppskrift kalkulator. Det er en på online Weight Watchers nettside hvis du er medlem, eller du kan bruke en online versjon tilgjengelig på mange nettsteder. Men, vil du få den mest nøyaktige versjonen ved å beregne vekt overvåkere punkt selv.

Juster oppskriften for å beregne Weight Watchers Points i en oppskrift
Til slutt, hvis du finner ut at din oppskrift har en høyere poeng verdi enn du ønsker, kan du vurdere å justere ingredienser eller matlaging metoden. Bruk ingen kalori matlaging spray i stedet for olje eller lav fett versjoner av dine favoritt ingredienser som ost, kjøtt, melk, eller rømme. Justering små ting i oppskriften vil senke vekten overvåkere poengverdien av din oppskrift.

Hvordan bruke Volumetrics Oppskrifter

Hvordan bruke Volumetrics Oppskrifter


Den Volumetrics Eating Plan er bundet til å glede alle som kombinerer et ønske om å kontrollere sin vekt med en forkjærlighet for matlaging. Dr. Barbara Rolls 'bok tilbyr over 125 appetittvekkende oppskrifter for alle måltider, samt snacks, sauser, forretter og desserter. De fleste av oppskriftene innkvartere 4 til 8 porsjoner, og deres variasjon gjør det klart at Volumetrics forbyr ikke noe mat.

Hvordan bruke Volumetrics Oppskrifter

Begynn å bruke Volumetrics Oppskrifter

Velg 6 til 10 måltider fra "The Volumetrics Eating Plan" for din første uke ved hjelp av bokens oppskrifter og handle deretter.

Plan for å holde rester av noen av disse måltidene eller å bygge ned de oppskrift ingredienser, avhengig av antall personer du vil bli servering og kjøkkenet ditt evne til å imøtekomme leftovers.

Følg mat utvalgsprinsipper i de to første kapitlene av "The Volumetrics Eating Plan" for å velge mat for å fylle ut de andre 10 til 15 måltider i løpet av den første uken, inkludert noen raske forberedelse måltider.

Kommentere bokens oppskrifter med post-it-lapper eller marginalia å opprettholde notater på oppskrifter som var favoritter med deg og andre i din husstand, samt de som var lettere eller vanskeligere å forberede seg.

Fortsett å legge i Volumetrics oppskrifter som du fortsetter med Volumetrics Eating Plan.

Transform Andre favorittoppskrifter Into Store Oppskrifter

Lese din favoritt kokebøker og oppskrift filer for å finne gamle favoritter som kan være tilpasningsdyktig til de prinsipper Volumetrics.

Lag små endringer i andre oppskrifter for å redusere sine energitetthet med trinn for eksempel å fjerne hud, senke mengder olje eller meieri i en oppskrift ingredienser, og legger til grønnsaker og lage erstatninger som eggehviter for hele egg eller ikke-fett rømme for fettrike meieriprodukter.

Rekord tilpasninger som du gjør i andre oppskrifter med notater som du holder med de originale oppskrifter.

Utvikle dine egne lavenergi-tetthet oppskrifter basert på noen av dine favoritt mat som du blir erfaren i å arbeide med de grunnleggende prinsippene i Volumetrics utvalg mat.

Hint

  • Tenkt på å lage et par ekstra stopper hver uke på din favoritt grønne kjøpmann, bondens marked eller lokale råvarer stativ. Siden du vil bruke mer frukt og grønnsaker for å forberede Volumetrics oppskrifter, er det bare fornuftig å bruke de ferskeste tilgjengelige råvarer slik at du får maksimalt utbytte av sine næringsstoffer.
  • Med mindre du er rik nok til å ansette en fulltids kokk eller har nok disponibel tid til å tilbringe flere timer på kjøkkenet hver dag, ikke forvent at alle dine måltider vil umiddelbart følge Volumetrics oppskrifter.

Tips om negative-calorie mat oppskrifter

En "negative kalori" mat er mat som krever mer kalorier å fordøye enn det som er funnet i maten selv. Hvis en porsjon brokkoli inneholder 25 kalorier, men tar 80 kalorier å faktisk fordøye, teorien sier at du vil brenne en ekstra 55 kalorier av kroppsfett. Enten sant eller ikke, fakta er at de fleste såkalte negative-calorie matvarer er frukt og grønnsaker - matvaregrupper som er sterkt anbefalt i nesten enhver diett plan.

Frukt og grønnsaker for å vurdere

Matvarene inkludert på de fleste negative kalori mat lister inkluderer anis, epler, asparges, bønnespirer, rødbeter, blåbær, brokkoli, kål (grønn), cantaloupe, gulrøtter, blomkål, cayenne, selleri, sikori, chili peppers, kanel, koriander, nellik , koriander, tyttebær, agurk, spisskummen, dill, endive, fennikel frø, linfrø, gardencress, hvitløk, ingefær, grapefrukt, grønne bønner, honningmelon, jicama, grønnkål, purre, sitroner, salat, lime, mango, sennepsfrø, løk , appelsiner, papaya, persille, fersken, ananas, radicchio, reddiker, bringebær, spinat, squash, jordbær, mandariner, tomater, nepe, brønnkarse, vannmelon og zucchini.

Som du kan se fra listen ovenfor, er det mulig å lage et bredt utvalg av smakfulle - selv krydret - retter fra disse såkalte negative kalori mat, inkludert vegetabilske oppstuss frites, grønnsaksupper, frukt eller grønnsaker salater, smoothies og juice drinker.

Bruke andre matvaregrupper Sparsomt

Ved å gjøre disse frukt og grønnsaker hovedfokus for noen oppskrift, og legger bare en minimal mengde ingredienser som kjøtt, meieriprodukter og oljer, kan du lage et fantastisk utvalg av lav-kalori sunne retter. Bruk en lettere, mer sunn olje når matlaging, og bruk det med måte. Når du lager smoothies eller andre oppskrifter med meieriprodukter, kan du prøve å bruke bare vann; men hvis melk eller yoghurt er nødvendig, legg det en spiseskje om gangen til du kommer en akseptabel konsistens. Skjær kjøttet i små biter og begrense servering til 3 gram eller mindre.

Krydre med krydder og urter

Ingenting er verre enn en diett av kjedelig mat. Dra nytte av ulike urter og krydder som anses negative kalori mat, og bruke dem rikelig i retter som bakt eple med en sjenerøs pålegg av kanel, en meksikansk stir fry av spinat, løk og tomater som er tung på koriander og chili peppers, eller en pesto som er lys på nøtter og ost, men tungt på hvitløk og pepper. Eksperimentering kan hjelpe deg å finne en deilig alternativ til en forbudt parabolen.

Fett og sukker

Olje og søtstoffer bør brukes så lite som mulig, men hvis du ønsker å bruke heller, velger de letteste alternativene. Extra virgin olivenolje eller rapsolje er mye bedre enn smør eller margarin. En spray oljen er bedre enn en flaske olje. Ved bruk av søtstoffer, se etter naturlige varianter som Splenda eller stevia-baserte søtstoffer som Truvia som ikke mister sin sødme når de varmes opp.

Hvordan å miste vekt, Gain Muscle & Eat Right

Å være sunn er en utfordring for mange mennesker. Det er vanskelig å gå ned i vekt, spise riktig, og få muskler. Men å ha en sunn kropp er mulig for alle med en liten bit av arbeid og vilje. Ved å innlemme noen enkle trinn i det daglige liv, kan du være sunn og glad.

Hvordan å miste vekt, Gain Muscle & Eat Right

Gå ned i vekt, Gain Muscle, Eat Right

Liker en monetær budsjett, har du kroppen sin egen type budsjett. Når du er forbruker mer kalorier enn du kan brenne hver dag, du kommer til å få vekt. På den annen side, hvis du er forbruker mindre kalorier enn du forbrenner, vil du miste vekt. Nøkkelen til å miste vekt er å lære å balansere kaloriinntaket ditt med din fysiske aktivitet. Dette betyr ikke at du trenger å sulte deg selv til å gå ned i vekt, betyr bare det å være bevisst på hva du spiser. Lag en liste over hva du spiser hver dag og holde styr på kaloriene. Ved å være klar over dette, vil du finne det mye lettere å gå ned i vekt.

Mosjon og styrke toget. Når du trener du bygger muskler i kroppen din. Cardio trening vil hjelpe ditt hjerte og lungene til å bli sterkere, mens en styrke trening diett vil bidra til å bygge muskler. Finne noe som fungerer for deg. Kanskje du trenger utstyret et treningsstudio tilbud, i så fall få et medlemskap. Hvis du føler at du kan gjøre det på egen hånd, investere i noen vekter og lære å bruke din egen kroppsvekt for å hjelpe deg styrke toget. Styrketrening vil også hjelpe deg å miste vekt.

Fokus på frukt og grønnsaker. Den beste måten for mange å spise riktig er å innlemme mer frukt og grønnsaker i kostholdet sitt. Gjør det til en vane å ha en servering av frukt og grønnsaker til hvert måltid. Prepackage frisk frukt og grønnsaker, og legg dem i kjøleskapet for snacks hele dagen. Ved å holde sunn mat på fingertuppene, vil du være mindre sannsynlighet for å slå til rask mat eller junk food når du føler deg sulten.

Seks ukers Body Make Oppskrifter

6 ukers Body Make ble opprettet av Michael Thurmond, som har studert ernæring og fitness over de siste 25 årene. Dette programmet skiller seg fra andre programmer fordi det er ikke en diett, men en prosess som analyserer hvordan kroppen din reagerer på mat for å hjelpe deg å miste vekt mens du trener mindre. Den 6 Week Body Make planen bruker et spørreskjema for å tilpasse et måltid plan for deg, og gir deg en spesifikk kroppstype: A, B, C, D eller E. Derfor oppskrifter vil variere for hver person, men eksemplene er tilgjengelig av hva du kan forvente med programmet.

Kylling Marengo

Denne middagen oppskriften er egnet for alle kroppstyper, og er en kylling-og-ris komfyrtopp oppskrift. Du trenger kyllingbryst, hele hermetisert tomat, hvitvin, en løk og brun ris, samt krydder som hvitløk pulver, tørket merian, timian, og nykvernet pepper. Kombiner krydder og gni dem inn i kyllingbrystene på hver side. Drenere væske fra hermetisk tomat inn i en 10-tommers skillet. Tilsett hvitvin og bringe væsken til en byll. Skjær løken i båter, og tilsett løk og ris til koke blandingen. Ordne kyllingen på toppen av risen, og legg tomatene på toppen av kyllingen. Dekke pannen tett, slik at det å småkoke til all væsken er absorbert, som skal ta omtrent fem minutter. Du vil ha et deilig måltid uten salt, men ikke mangel på smak.

Reker og kamskjell Scampi Pasta

Denne oppskriften er også egnet for A, B, C, D og E kroppen typer til middag, og er en sjømat pasta oppskrift. Denne oppskriften krever både reker og kamskjell, men kan gjøres med bare det ene eller det andre. For denne oppskriften trenger du ris pasta, reker, kamskjell, kylling buljong, smør ekstrakt, sjalottløk, hvitløk, tomater, sitronsaft, hvitvin, knust rød pepper og frisk persille. Før du begynner, suge risen i varmt vann i ca 10 minutter for å myke den. Varm opp kyllingbuljong og smør ekstrakt i en stekepanne over middels varme, og tilsett sjalottløk, hvitløk og rød pepper. Stek til løken er gylden brun, tilsett reker og kamskjell, sauteeing over middels høy varme i ca to minutter. Til slutt legger du hvitvin, sitronsaft, tomater, persille og pasta. Surr blandingen i tre minutter til pastaen er oppvarmet grundig og blir mør.

Diet Cola Chicken

Dette er en strimlet kylling oppskrift som smaker som barbecue kylling og kan serveres over ris, eller spist separat. Denne oppskriften er egnet for alle typer kroppen. For å gjøre Diet Cola Chicken, trenger du kylling, en løk, en paprika, dampet sopp, hakket hvitløk, kosthold cola, og hjemmelaget, plan-vennlig ketchup. Brun kyllingbrystene og legg dem i en stor gryte og tilsett alle de andre ingrediensene, bringe blandingen til en byll. Senk varmen og la det småkoke til kyllingen blir mør og filler lett, ca 1 ½ time. For å gjøre ketchup, kombinere tomatpuré, lav-kalori søtningsmiddel, vann, hvit eddik, løk pulver og hvitløk pulver. Bland alle ingrediensene i en liten gryte og la det småkoke i ca 10 minutter. Hell over kyllingen å tjene.

Slik konverterer Oppskrifter til Weight Watchers Points

Weight Watchers er et populært medlemskap diett program som hjelper folk ned i vekt ved å tilordne punkt verdier til mat basert på de mengder av kalorier, fett og fiber i en porsjon. Medlemmer får daglige poenggrenser i henhold til deres alder, kjønn, vekt, høyde og nivået på trening. Poengverdier for mange matvarer og måltider i restauranten kan bli funnet i Weight Watchers mat bøker. Medlemmer får lysbilde kalkulatorer for å finne ut poengverdien av matvarer som ikke er nevnt i bøkene. Den nåværende Weight Watchers poeng formelen er proprietær, men en tidligere versjon kan brukes til å konvertere oppskrifter til poeng ved hjelp av ernæring informasjon om mat pakker, etiketter eller menyer.

Slik konverterer Oppskrifter til Weight Watchers Points

Finn kalorier, total fett i gram og total kostfiber i gram for en servering ved hjelp av ernæring informasjon på pakken, etikett eller meny. For eksempel inneholder en porsjon av en viss korn 110 kalorier, 1,5 gram fett og 2 gram fiber.

•  Del antall kalorier med 50. I eksemplet 110 delt på 50 er 2.2.

dele den totale gram fett med 12. I eksemplet, 1,5 dividert med 12 er 0,125.

dele den totale gram fiber med 5. Dersom de totale gram fiber er mer enn 4, bruke 4 i regnestykket. I eksemplet 2 dividert med 5 er 0,4.

Legg de tre sammen resultatene. Hvis det er en brøkdel overs, avrunder den til nærmeste tall. I eksemplet er 2.2 + 0.125 + 0.4 2,725. Avrunding dette til nærmeste tall gir servering av frokostblanding en Weight Watchers poeng verdi på 3.

Spa Oppskrifter på hjemme

Hvem sier at du kan ikke ta den avslappende atmosfæren på spa til ditt hjem? Du kan gjenskape den deilige oppskrifter på både mat og hudbehandlinger uten å bruke mye penger. Spas er kjent for å bruke naturlige ingredienser som forlater din kropp og sinn følelsen stor. Unn deg selv en virkelig luxuriating erfaring uten å forlate hjemmet.

Hudbehandling

Gi deg selv en eksfolierende behandling som vil etterlate huden din glatt og silkemyk. Bland 2 kopper kaffe (velg vanilje eller annen duftende blanding), 1/2 kopp rå sukker og 3 ss. massasjeolje. I en varm dusj, massasje blandingen over huden og skyll. Gi kroppen din litt sårt tiltrengt fuktighet ved å slå sammen 3 egg og 3 avokado for en maske. Påfør over huden i 15 minutter. Vask kroppen din grundig og håndkle tørt. Skjem ansiktet med en agurk maske bestående av 1 ss. yoghurt, 1 ss. persille og 1 ss. agurk. La huden din til å absorbere i 10 minutter og vask.

Spa Meals

Folk strømmer til spas for sine smakfulle og sunne måltider. Mange av ingrediensene inkluderer ferske råvarer, magert kjøtt, fisk og helkorn. Besøk din lokale bondens marked eller gården. Ellers velger bare grønnsaker og frukt på prime av sin sesong. Gjøre fantastiske forretter som skiver arvestykke tomater, fersk basilikum, Buffalo mozzarella og olivenolje. Forbered lunsjer består av fersk sjømat salater, fullkornspasta og geitost marinara og kylling pesto på en seng av visnet spinat, med et snev av bacon. Avslutt dagen med velvære med posjert laks på vill ris, et utvalg av sushi eller karri kylling salat.

Desserter & Treats

Leve sunt betyr ikke at du trenger å nekte deg selv behandler. Desserter er populære på mange spa. Sorbeter, frukt parfaits og blåbær cornbread muffins at du føler at du lever det gode liv. Sett stemningen i hjemmet ditt spa ved å spille avslappende musikk og slå av telefonen. Å spise med badekåpe på er bare en del av spa-opplevelse. Du kan nyte dagen så mye, vil du ønsker å gjøre det hver måned.

Høy-kalori oppskrifter å få vekt

Selv om mange mennesker sliter med å gå ned i vekt, noen mennesker trenger å få noen pounds. Personer med tynne kropper, de utvinne fra en sykdom som forårsaket vekttap og utøvere kan alle trenger å få vekt på en sunn måte. Du kan få vekt uten å skade helsen din ved å gjøre kloke kosten valg. Bruke sunne oppskrifter som øker kalorier er et effektivt verktøy i å få vekt.

Shakes

Milkshake kan gjøres med friske bestanddeler. Disse rister bidra kalsium, vitaminer, fiber og protein til legemet og fremmer sunn vektøkning. For å gjøre en banan peanøttsmør shake, kombinere en kopp skummet melk (mindre fett enn helmelk), 4 ss. skummet melkepulver (ekstra protein), to bananer og 3 ss. peanøttsmør i en blender. Bland på middels hastighet til glatt og kremet. Eller bland på høy hastighet med noen isbiter for en kaldere, skummende shake.

Kylling

Kylling er en kilde til protein. For å redusere mettet fett, unngå steking, og alltid fjerne huden. For en sunn, høy-kalori oppskrift på bakt kylling salat, Forvarm ovnen til 350 grader. Kombiner fire kopper terninger, kokt kylling med en 1/2 kopper kokt ris. Legg en kan lav-natrium kremen av kyllingsuppe, en kopp fettfri majones og et dryss av salt og pepper. Når godt blandet, Hell deigen i et grunt glass bakervarer parabol. Dekk med en kopp lowfat eller fettfri shredded cheddar ost. Stek i 30 minutter eller til osten er gyllen brun.

Snack Foods

Frukt, nøtter, melkeprodukter og ulike proteiner er typer sunne snacks valg som kan hjelpe deg til å få vekt. For en yoghurt snack, bland en kopp lowfat vanilje yoghurt, 1/2 kopp hakkede valnøtter, en håndfull av frisk frukt (blåbær, hakkede jordbær, terninger fersken eller skiver bananer), 1/4 kopp granola og en dash av honning. Miks og nyte.

Hvordan få halsbrann gratis oppskrifter for en GERD Diet

Halsbrann og GERD påvirker millioner av mennesker over hele verden. Det er de som er genetisk mer utsatt for å få halsbrann og de som har vektproblemer som har forårsaket GERD. Uansett tilfelle, er halsbrann ikke hyggelig. Lære å spise riktig mat til riktig tid blir avgjørende for komfort nivåer. Det er mange GERD vennlige oppskrifter som hjelper lider redusere forekomster av halsbrann samtidig spise godt. Finne disse oppskriftene, men kan være vanskelig for noen mennesker. Denne artikkelen bør brukes som en guide viser deg steder å få oppskrifter for en GERD kosthold.

Hvordan få halsbrann gratis oppskrifter for en GERD Diet

•  Spør familiemedlemmer og venner for forslag. GERD er en svært vanlig sykdom. Venner og familiemedlemmer med halsbrann kan ha noen hemmelige oppskrifter som kan hjelpe deg med din tilstand.

Søk råd fra lege. Ikke bare leger vet hvilke matvarer du bør spise, de har også forbindelser med spesielle diett klasser. Det kan være en klasse designet for å hjelpe GERD lider forberede deilige oppskrifter.

surfe på internett for halsbrann oppslagstavler og oppskrift nettsteder. Samfunn av mennesker med lignende forhold skape et miljø av brainstorming.

Innkjøpshalsbrann vennlige kokebøker til din lokale bokhandel eller bibliotek. Dette er første skritt når du faktisk trenger å kjøpe noe.

Ta kontakt med en kostholdsekspert. Ditt siste-case scenario er å kontakte en ernæringsfysiolog. Selv om tjenestene kan være dyrt, vil de definitivt vet noen GERD vennlige oppskrifter du kan prøve.

Hint

  • Spise små mengder mat mange ganger om dagen og aldri spise mindre enn to timer før sengetid.
  • Ikke lider av GERD for lenge. Ved langvarig, vil tilstanden krever medikamenter i stedet for enkle kosttilskudd modifikasjoner.

Der for å få oppskrifter for personer med GERD

GERD, eller gastro-øsofageal reflukssykdom, er den kroniske tilstand syre tilbakeløp. Acid tilbakeløp oppstår når magesyre, eller til og med galle, ryggen opp i spiserøret (røret som bærer mat). Acid reflux og den resulterende symptom på halsbrann oppleves av folk flest på et tidspunkt i livet. Men hvis disse forholdene vedvarer og forekommer minst to ganger i uken, leger diagnostisere tilstanden som GERD. GERD og de resulterende symptomer kan kontrolleres ved hjelp av diett, så det er viktig å tilberede med ingredienser som ikke vil irritere tilstand ytterligere.

Symptomer

En viktigste symptomet på GERD er halsbrann, en brennende eller varmende følelse bak brystbenet forårsaket av syre skade spiserøret fôr. GERD pasienter kan også oppleve brystsmerter, vanskeligheter med å svelge, tørr hoste og sår hals. Det er ikke uvanlig å ha følelsen av mat eller sur væske som blir gulpet opp i halsen.

Komplikasjoner

Hvis symptomer på GERD ikke er behandlet eller kontrolleres, kan det føre til ytterligere komplikasjoner. Eksponering av magesyre til slimhinnen i spiserøret fører til opphoping av arrvev. Dette arrvev innsnevrer spiserøret, noe som kan føre til problemer med å svelge. Det magesyre kan også føre til en esophageal sår, som er et åpent sår som kan blø og forårsake smerte. GERD kan også føre til Barretts øsofagus, en tilstand hvor spiserøret gjennomgår endringer i farge og sammensetning. Denne tilstanden er forbundet med en økt risiko for spiserørskreft.

Diet

Den viktigste faktoren for å kontrollere GERD er å spise en sunn og opprettholde en sunn vekt. Overvektige mennesker har en økt risiko for å utvikle GERD. Selv om enkeltpersoner kan ha spesifikke matvarer som utløser deres GERD symptomer, de vanligste utløsere er fet eller stekt mat, hvitløk, sjokolade, mynte, løk, krydret mat, tomater, koffein og alkohol. Når først diagnostisert, kan det være nyttig å holde en matdagbok for å finne ut hvilke matvarer utløser symptomene dine.

Oppskrifter Online

The American College of Gastroenterology tilbyr en gratis ukentlig nyhetsbrev som inkluderer oppdateringer, tips og oppskrifter for å kontrollere symptomer på mange fordøyelsesproblemer, inkludert GERD (se ressurs 1). I tillegg er det flere nettsteder som spesialiserer seg på å gi oppskrifter som er kompatible med spesifikke sykdommer. Dr. Gourmet (se ressurs 2) har en liste over GERD trygge oppskrifter. The Better Homes and Gardens nettsted har også en seksjon (se ressurs 3) med oppskrifter for GERD lider.

Oppskrifter i bøker

Følgende bøker har oppskrifter og tips for å hjelpe håndtere symptomene på GERD gjennom kosthold og livsstil endringer.
"Kronisk Halsbrann: Administrerende Acid reflux og GERD gjennom forståelse, kosthold og livsstil - omfatter mer enn 100 oppskrifter" av Barbara E. Wendland, M.Sc. RD, og ​​Lisa Marie Ruffolo
"Å spise for Acid Reflux: A Handbook og Kokebok for de med halsbrann" av Jill Sklar og Annabel Cohen
"4 uker til Sunn fordøyelse: En Harvard Legens god plan for å redusere symptomer på diaré, forstoppelse, halsbrann, og mer" av Norton Greenberger, MD, og ​​Roanne Weisman
"Fortell meg hva jeg skal spise hvis jeg har acid reflux: Ernæring du kan leve med" av Elaine Magee, MPH, RD

Hvordan lage din egen vekt Gainer

Hvordan lage din egen vekt Gainer


Lage din egen weight gainer kan være enklere enn du tror. Du må huske at de kalorier inntaket må være større enn kalorier du forbrenner i løpet av dagen. Hvis du trener i mer enn 30 minutter hver dag, kan det være lurt å ta i ekstra kalorier eller mer kaloririk mat. Holde aktiv kan hjelpe deg med å snu denne nye vekten i en muskel i stedet for å lagre det som fett. Her er en enkel, høy-kalori weight gainer som kan hjelpe deg å pakke på pounds.

Hvordan lage din egen vekt Gainer

Skrell fire bananer, og skjær dem i store biter. Plasser bitene i en blender.

Hell 1 c. helmelk i blenderen.

Tiltak 1 c. skiver jordbær, og legge skivene til blender.

Tiltak 1 c. peanøttsmør, og legge til blender.

Mål 1/2 c. honning, og hell i blenderen.

Slå blenderen på, og bland alle ingrediensene sammen til de er en blandet sammen væske.

Hint

  • Du kan legge til andre ingredienser avhengig av din personlige smak. Peanøttsmør og honning er høy i kalorier, men du kan også legge til ting som silken tofu eller Ovaltine sjokolade for å legge til kalorier.
  • Du bør alltid konsultere legen din før du tar del i noen vektkontroll rutine.

The Best weight gainer produkter

The Best weight gainer produkter


Hvis du har en dårlig appetitt, en svært aktiv metabolisme, eller en on-the-go livsstil, forbruker nok kalorier til å få vekt gjennom hele matvarer alene er en utfordring. Gainers kan legge til ekstra kalorier til kosthold t hjelpe deg å nå målet ditt. Med riktig vektøkning produkter har du ingenting å tape og mye å vinne.

Høy Protein Supplements

Gainers er høye proteintilskudd som kilde består hovedsakelig av myseproteiner. Noen har også andre proteiner som melk og egg. Et mål som kalles biologisk verdi (BV) priser hvor lett kroppen absorberer forskjellige proteiner. Whey protein har den høyeste BV rating. Egg og soyaproteiner er absorbert på et middels hastighet, og kaseinprotein, som finnes i melk, absorberer langsomt.

Typer

Normalt vekt gainers kommer i pulverform, soyou kan blande dem med væske for å danne protein drinker eller vibrering. Du kan også velge fra et par flytende vektøkning kosttilskudd som tilbyr et alternativ for folk som ikke ønsker å ta deg tid til å blande sine egne drinker. I tillegg til protein, kan kosttilskudd kreatin og glutamin, tilsetningsstoffer som kan hjelpe deg opp i vekt inneholde.

Optimal vektøkning

Unngå vektøkning produkter lastet med fett og enkle sukkerarter. I stedet ser for mer næringsrik kosttilskudd. En av de beste på markedet er Optimum Serious Mass. Denne weight gainer inneholder 1250 kalorier per porsjon i vann, og 1630 kalorier når blandet med lowfat melk. Den kombinerer hurtig og sakte fordøye protein kilder, inkludert whey, egg og casien. Den inneholder også kreatin, L-glutamin og glutamin peptider, antioksidanter og 25 vitaminer og mineraler. Du kan bestille Optimum Serious Mass fra en rekke nettsteder, inkludert optimumnutrition.com, Bodybuilders.com, supplements.com og advantagesupplements.com. Du vil også finne den på GNC butikker over hele USA

Pulverprodukter

Cytosport sin Cyto Gainer er et godt supplement for de som ikke ønsker å spise eller drikke melke products.This produktet inneholder myse og mysepeptider og er 98 prosent laktosefritt. Den inneholder også kreatin-monohydrat og L-glutamin, og er 97 prosent fett-fri. Den inneholder ingen fruktose, sukrose eller enkle sukkerarter. Du kan bestille Cyto Gainer online fra cytosport.com, bodybuilding.com, vitadigest.com og mysupplementstore.com. Det er også tilgjengelig på Hi-helse-butikker over hele USA For de som foretrekker flavored kosttilskudd, er Natures Best Zero Carb Isopure et utmerket valg. Dette tillegget inneholder whey protein og er beriket med glutamin. Den inneholder ingen laktose, fett eller karbohydrater. Det er søtet med en null-kalori søtningsmiddel laget av sukker. Isopure kommer i 10 varianter, inkludert ananas appelsin banan, cookies og krem, nederlandsk sjokolade, banan krem ​​og mango fersken. Du finner det på nettet fra naturesbest.com, SupplementWarehouse.com, Bodybuilding.com og vitaminshoppe.com. GNC butikker også lager Isopure.

Flytende kosttilskudd

Hvis bekvemmeligheten av ferdigblandet protein drinker og rister appellerer til deg, produserer Natures Best sin Zero Carb Isopure i et protein drink som kommer i åtte forskjellige smaker. Worldwide Extreme Pure Protein RTD er en laktosefrie drikk som inneholder whey protein og L-glutamin. Bestille det på nettet fra a1nutrition.com eller kjøpe den på GNC butikker.

Oppskrift på Moisturizing nesespray

Det er ganger hver sesong når nesen kan føles tørr. Air condition og varmeovner både trekke fuktighet fra luften, og sesongmessige allergier kan gjøre nesen litt mer øm og har behov for spesiell omsorg. Det er ikke alltid nødvendig, men å oppsøke ditt lokale apotek for lettelse. Med noen få ingredienser fra kjøkkenet eller medisinskapet, kan du finne lindring i løpet av minutter.

Enkel Mositurizing Oppskrift

Den enkleste og mest enkel fuktighetsgivende spray krever salt, sirup og vann. Ifølge nettstedet FamilyPracticeNotebook, alt du trenger å gjøre plassere 1/2 ts. av noniodized salt, 1 ss. sirup og en kopp advare vann i en tom ren krukke og bland. Hvis nesen er tørr hovedsakelig fra lunger og irritasjon, bruker 1/4 ts. bakepulver istedenfor maissirup. Du kan bruke en pære, et øre sprøyte eller en tannlege vannstråle for å skylle nesen. Gjenta et par ganger om dagen.

Bestemors oppskrift

Kjøkken oppskrifter for moisiturizing spray har vært i noen familier i generasjoner. Du kan administrere denne oppskriften som en spray eller med rene fingertuppene. Varm en spiseskje olivenolje ved å holde skjeen over flammen i ovnen i noen sekunder; du vil ha det like over lunken. Du kan enten overføre dette til en liten sprayflaske eller bruke fingeren tips. Administrere olivenolje til inngangen av neseborene, både ute og inne. Det rette er spesielt hyggelig rett før du går til sengs for å hindre tørrhet på å våkne. Hvis du ikke har olivenolje, bruke vaselin.

Eucalyptus Spray

Ifølge boken "Herbal Antibiotika: Naturlige alternativer for behandling av resistent bakterie" av Stephen Harrod Bühner, kan du gjøre en nesespray som ikke bare fukter men hjelper bekjempe bihulebetennelse. Den oppskriften krever fem dråper hver av eucalyptus tinktur, Usnea tinktur, solhatt tinktur, einer skjær og salvie tinktur blandet med tre dråper druekjerneekstrakt. Ha alle ingrediensene i en 1-oz. nasal-sprayflaske med en oz. av vann og spray så ofte som nødvendig.