Digidexo.com

pigmentendringer i huden

Hvordan få tørket Bubble Gum av huden din

Hvordan få tørket Bubble Gum av huden din


Ifølge International Chewing Gum Association, er det fem viktigste ingrediensene i hver stokk med tyggegummi. De inkluderer tyggegummi base, konserveringsmidler, smakstilsetning og søtstoff og myknere. Det er den gummibasis som gjør gummien klebrig og myk nok til å tygge. Barn som ikke er forsiktig kan ende opp med å få GOM fast til sine ansikt, hender eller andre hudområder. Heldigvis er det noen teknikker som er effektiv på å fjerne tørket tyggegummi fra menneskelig hud.

Hvordan få tørket Bubble Gum av huden din

•  Hell 1/2 ts. mineral-olje i løpet av tyggegummien. Arbeid mineralolje i å tannkjøttet og omkringliggende hud. Dette vil myke gummien, slik at du kan skyve det ut av huden din og kast den i søpla.

Knekk et egg og fjerne eggeplomme. Spre eggehviten over tannkjøtt og nærliggende huden. La eggehviten sitte på tyggegummi i fem minutter. Arbeid tannkjøtt av huden din med fingrene.

Smear peanøttsmør over tannkjøttet og deretter arbeide den under tannkjøttet. Skyv klump av tyggegummi rett utenfor huden og kaste i søpla.

Heat 1 ts. eddik i mikrobølgeovnen i 10 sekunder. Kontroller at det ikke er for varmt, og deretter dekke tannkjøttet og omkringliggende hud med varm eddik. Sjekk som eddik begynner å spise bort på tyggegummi.

Vask bort noen left tannkjøtt rester fra huden din med fett-kampene oppvaskmiddel og varmt vann.

Hvordan Vask huden

Hvordan Vask huden


Vask huden er ordentlig ikke bare et spørsmål om skumming litt såpe på og skylle det av. Vanntemperatur, type av såpe og typen av renseverktøyet spiller viktige roller i å rense huden på riktig måte. Skin beskytter kroppen mot bakterier i miljøet. Holde huden ren og uskadet er derfor en viktig del av å leve sunt.

Hvordan Vask huden

Vri dusj eller vask tappekran på til den varme posisjon. Vannet skal føle behagelig varmt og ikke varmt. Hvis huden reddens nesten umiddelbart, vannet er for varmt. Varmt vann tørker ut huden.

Gni huden med en allergivennlig såpe eller kroppsvask. Produsenter lage disse produkter fra kjemikalier som ikke er sannsynlig å forårsake en allergisk reaksjon.

Scrub lett nås områder av huden forsiktig med en myk vaskeklut når du vasker kroppen. Bruk en håndtert skurebørste til å vaske ryggen eller andre områder som ikke er lett å få tilgang.

Når du vasker ansiktet, bruker pekefingeren og langfingeren til å massere såpe i sirkler på huden, unngå øynene.

Skyll huden med varmt vann, etterfulgt av kaldt vann. Kaldt vann lukker porene og er spesielt viktig hvis du vasker ansiktet ditt.

Pat huden tørr med et håndkle. Dette er å foretrekke å gni håndkleet over huden - friksjonen fra rubbing forverrer hudsykdommer, for eksempel tørr hud.

Massasje i fuktighetskrem eller astringents, avhengig av hvilken som gjelder for huden din, rett etter at du vaske og tørke.

Hvordan få Aceton av huden din

Hvordan få Aceton av huden din


Den vanligste stedet du finner flytende aceton i hjemmet er i en flaske neglelakk remover og i noen maling. Det er også brukt i fabrikker for å lage plast, legemidler og fiber, for å nevne noen. De fleste vet at å puste store mengder aceton er ikke bra, men aceton kan også tas opp gjennom huden, som ved små til moderate nivåer vanligvis forårsaker en allergisk hudreaksjon. Ved høye nivåer, skjønt, kan det føre til problemer som forvirring, hodepine, kvalme og svimmelhet.

Hvordan få Aceton av huden din

Ta klærne hvis aceton er på den, også. Plasser klær i en forseglet plastpose å vaske senere. Åpne et vindu og slå på avtrekksvifte i tillegg, siden puste acetondamp er også farlig.

•  Vask aceton av huden med såpe og vann. Hvis det er på hendene, kan dette gjøres ved vasken. Hvis den er på dine armer, ben eller andre kroppsdeler, kan det hende du må hoppe i dusjen eller bruk rennende vann i et badekar hvor det er mer plass.

Fortsett å vaske området i 15 sammenhengende minutter å få aceton helt av huden din, råder Delaware Health and Social Services Division of Public Health.

Hvordan fjerne svarte streker på huden mot plaster eller tape

Hvordan fjerne svarte streker på huden mot plaster eller tape


Ved hjelp av plaster eller teip til å dekke utsatte sår eller skader kan holde området rent, noe som kan forebygge smitte og forbedre healing. Når tiden kommer for å fjerne tapen, vil du ofte finne det stakk hardnakket på huden. Noen ganger kan du selv legge merke til ubehagelige svarte linjer på huden din fra bandasjer eller tape. Fjern skjemmende lim og rengjør huden skånsomt.

Hvordan fjerne svarte streker på huden mot plaster eller tape

Fjern plaster eller tape fra huden. Hvis limet fra bandasjen er hardnakket fast på huden, trykk på teip remover pad over bandasje for å mette det før du fjerner den. Den teip remover inneholder ingredienser som løser opp limet forsiktig.

Tørk huden med teip remover etter fjerning av bandasje. Gni remover pad godt over huden for å fjerne rester. Pass det frem og tilbake flere ganger til ingen svarte linjer forbli på huden din.

Vask huden med en mild såpe for å fjerne eventuelle gjenværende ingredienser fra huden din. Tørk huden forsiktig med et rent håndkle.

Hint

 • Bruke teip remover er en effektiv måte å fjerne bandasjer uten smerter. Ved å løse opp limet som du trekker forsiktig bandasjen fra huden, kan du redusere mye av ubehag.

Hvordan ta vare på huden Mens på nyre dialyse

Hvordan ta vare på huden Mens på nyre dialyse


Hudproblemer er en vanlig foreteelse i dialysepasienter. Kløe, tørr hud og misfarging ofte er uheldige bivirkninger. Heldigvis finnes det måter å bidra til å holde huden din bli så frisk som mulig under nyre dialyse.

Hvordan ta vare på huden Mens på nyre dialyse

•  Påfør lotion ofte. Kløe er ofte forårsaket av tørr hud, så holder huden hydrert vil bidra til å unngå riper og forårsaker skade. Finn en fuktighetskrem som ikke har alkohol eller unødvendige parfymer i det som dette vil bare irritere huden mer og holde bruke det hele dagen etter behov.

Start en renal kosthold. Legen din bør kunne gi deg informasjon om hvordan du gjør dette. Hensikten med dette er å kontrollere mengden av fosfor i kroppen. Prøv å opprettholde et fosfor nivå under 5.5.

Prøv antihistaminer for allergi-relaterte kløe som Benadryl, Atarax og Aril.

Ta kortere dusjer eller havremel bad. Sørg for å unngå såper med sterke kjemikalier og parfymer.

Beskytt huden mot solen ved å bruke en sunblock med en solfaktor 15 eller høyere hvis du skal være ute en stund.

Tegn og symptomer på leversvikt på huden

Tegn og symptomer på leversvikt på huden


Huden er kroppens største organ og en refleksjon av god helse. Noen ganger kan den plutselige opptreden av misfarging av huden eller andre uregelmessigheter indikerer større problem omrøring inne i kroppen. Når leversvikt oppstår, fungerer huden som en viktig indikator, som en av de vanligste tegnene på leversvikt er gulfarging av hud og det hvite i øynene forårsaket av en tilstand som kalles gulsott, som også kan føre til at huden bli itchier. I tillegg, blåmerker og utseendet av mindre skrubbsår og kutt som blør for mye er ofte indikatorer på leversvikt.

Gulsott

Gulsott ikke er en sykdom, men heller en effekt på en annen underliggende tilstand som leversvikt. Da leveren svikter, er det ikke lenger i stand til å skille ut bilirubin, som det normalt frigjør når den mottar hemoglobin fra milten. På grunn av leverens manglende evne til å frigjøre bilirubin i galle, bygger den gul-grønne-farget bilirubin opp i blodet, forårsaker misfarging av huden. Personer med svært høye nivåer av bilirubin i blodet kan ha misfarging av huden som er litt brune, men de fleste gulsott lider har huden av en gulaktig skjær. Denne tilstanden kan også føre til lysere avføring og mørkere farge på urinen. Lider av gulsott i tillegg klager over å ha hud som er intenst kløende til det punktet at noen med tilstanden prøve å skrape huden "rå" og kan ha problemer med å sovne.

Leversvikt er ikke den eneste tilstand som kan føre til gulsott, så det kan også være tegn på leversykdom, galle duct blokkering, hemolytisk anemi, visse kreftformer og gallestein.

Mottakelighet for blåmerker og blødninger

Leversvikt kan føre til blåmerker å vises enkelt og kan føre selv de mest mindre skade å resultere i stort blodtap. Dette er fordi en skadet leveren kan ikke riktig syntetisere proteiner at blodet trenger for å koagulere skikkelig.

Det er andre forhold som kan påvirke blodets evne til å koagulere bortsett fra leversvikt. Visse aspirin og medisiner kjent som blodfortynnende, betennelse i blodårer, eller tilstander som lupus, underernæring og noen former for kreft kan ha lignende effekter som leversvikt på blodets evne til å koagulere.

Andre indikatorer av leversvikt

På grunn av alvoret i leversvikt og det faktum at symptomene på leversvikt som vises på huden er delt med andre forhold, er det best å oppsøke lege så snart som mulig når hud misfarging vises. Andre symptomer på leversvikt er kvalme, tretthet, forvirring, svakhet og tap av appetitt.

Hvordan behandle huden for Sol Poisoning

Hvordan behandle huden for Sol Poisoning


Mange av oss bli solbrent fra tid til annen, men noen mennesker er svært følsom for sollys. Søn forgiftning er en alvorlig solbrenthet som ofte forårsaker røde, kløende nupper på huden. Noen mennesker også utvikle utslett, blemmer og hodepine, sammen med frysninger og kvalme. Hvis du opplever disse flere symptomer, ring din lege. Du kan trenge profesjonell medisinsk hjelp hvis du har hatt en alvorlig reaksjon på sollys. Ellers kan noen hjemme omsorg rettsmidler som kalde kompresser og aloe vera gel hjelpe behandle huden din.

Hvordan behandle huden for Sol Poisoning

•  Ta en over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner, for eksempel ibuprofen, for å lindre hevelse og smerte.

Dypp en vaskeklut i kaldt vann, vri ut overflødig vann og bruke den til huden din. Dette kan bidra til å avlaste den brennende følelsen.

Sug i et kjølig bad hvis du har sol forgiftning på et stort område av huden. Klapp huden tørr forsiktig med et mykt håndkle for å unngå skrapes det.

Massasje aloe vera gel forsiktig inn i huden for å hjelpe berolige den og lindre smerten.

Påfør en hydrokortison krem til noen utslett som har utviklet seg på huden din.

Hint

 • Unngå å plukke på noe blemmer som danner på huden din. Påfør en løs gasbind bandasje hvis du har problemer med å forlate dem alene.
 • Noen antibiotika eller urte kosttilskudd, slik som johannesurt, kan øke følsomheten for sollys.

Hvordan Sett Borax på huden for Lupus

Hvordan Sett Borax på huden for Lupus


Lupus er en sykdom i immunsystemet som angrep og skader vev og celler i hele kroppen. Det kan skape kaos på hud, nyrer, ledd og blodceller. Lupus kan være dødelig hvis den ikke behandles riktig. Ved å bruke Borax som en naturlig rette behandling, kan personer med lupus finne lindring fra ødeleggende smerte som ellers kan hindre en normal måte å leve på.

Hvordan Sett Borax på huden for Lupus

•  Bland sammen 1/4 ts. boraks, 1/2 ts. natron og 1 liter vann i en liten skål. Omrør konsekvent til det danner en pasta-aktig substans. Du kan ønske å bruke nonlatex hansker for å beskytte hendene fra å bli tørt fra løsningen.

Gni blandingen på huden i en sirkulær men skånsom måte. Pass på å dekke hele området til å være lettet. Du trenger ikke å bruke løsningen på hele kroppen - bare de delene der et utslett er tydelig. Bruk nonlatex hansker for å beskytte hendene dine hvis de er utsatt for tørrhet.

Bland 1/2 kopp Borax med badekar fylt 3/4 av veien med lunkent vann. Rør blandingen rundt med hånden. Suge i løsningen for omtrent en halv time. Sørg for å sette håret opp og holde vannløsning vekk fra ansiktet. Pat huden tørr med et rent, tørt håndkle.

Hint

 • Erstatte natron med peroxide for samme effekt i behandling av lupus symptomer. Bland 16 gram peroxide med 32 gram vann og 1/2 kopp Borax.
 • Ikke forveksle Borax med borsyre. Borsyre er svært giftig og bør aldri brukes til noen form for behandling.
 • Test en liten del av huden med boraks-løsning før bruk for store områder for å unngå en allergisk reaksjon.
 • Noen rettsmidler foreslår inntak Borax med en liter vann. Det er ikke anbefalt å konsumere Borax internt.
 • Alltid søke råd fra en lege før du prøver noen rette.

Slik unngår Staph infeksjoner i huden

Staphylococcus aureus, eller staph for korte, er en vanlig bakterie som er rikt på miljøet og lever på huden. Når immunforsvaret er svakt, kan staph forårsake alvorlige infeksjoner som kan ha potensielt livstruende konsekvenser. En stamme av staph har mutert og blitt resistente mot mange antibiotika. Kjent som meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA), er det en av de mest alvorlige former for staph infeksjon. Lære å forhindre staph infeksjoner er den beste måten å beskytte deg selv.

Slik unngår Staph infeksjoner i huden

•  Vask hendene ofte med såpe og vann. Når du velger såpe, se etter de som oppgir at de er antibakteriell og drepe både Staphylococcus aureus og meticillinresistente Staphylococcus aureus. Men det er noen såpe bedre enn ingen. Når ut i offentligheten, vaske hendene med såpe og vann, og bruke et papirhåndkle for å slå på vannkraner. Dette vil hindre deg å komme i kontakt med bakterier etter vask hendene.

Vask alle kutt, skrubbsår og sår med antibakteriell såpe og vann. Staph kommer inn i kroppen gjennom åpninger i huden, og noe så lite som en bug bite eller skrape kan gi enkel inngang for staph. Ved hyppig vaske sår med en antibakteriell såpe, kan du forebygge smitte og redusere sannsynligheten for å utvikle en staph eller MRSA-infeksjon.

Dekk alle sår med en bandasje. Dette gjelder også for små eller ørsmå kutt og skrubbsår. Holde sår dekket beskytter bakterier fra å komme inn gjennom dem. Også, ikke håndtere andres bandasjer med bare hendene.

Bruk en alkohol-basert rensemiddel. Hånd sanitizers passer lett inn i lommen eller vesken og kan brukes når du er på steder der det er upraktisk å vaske hendene med såpe og vann. Alkoholbasert hånd sanitizers drepe staph og MRSA-bakterier på kontakt, bidrar til å forhindre infeksjon.

Rengjør hjemmet ditt med et blekemiddel og vann løsning. Bleach dreper staph og MRSA ved kontakt. Bruk blekemiddel nøye og følg produsentens anvisninger. Bruk blekemiddel jevnlig i kjøkken og bad for å desinfisere og drepe bakterier.

Spray hjemmet ditt med en desinfiserende spray som spesifikt sier at den dreper både Staphylococcus aureus og meticillinresistente Staphylococcus. Spray hjemmet regelmessig, samt garderobeskap, barneleker og leketøy og flater. Følg instruksjonene og bruke desinfiserende spray deretter.

Hint

 • Hvis du oppretter et blekemiddel og vann blanding og legg den i en sprayflaske for å desinfisere overflater, sørg for å erstatte blandingen hver 24. time.
 • Ikke del personlige gjenstander, for eksempel håndklær, klær eller barberhøvler med andre mennesker.
 • Bland aldri blekemiddel med andre vaskemidler.
 • Hvis du har en byll, kutt eller sår som ikke er healing og blir smertefull, rød og hoven, søke råd fra helsepersonell umiddelbart.

Hva er behandlingen for en gjær infeksjon på huden?

Gjær infeksjon er en vanlig hudsykdom som kommer i mange former. Intertrigo er når hudfolder blir irritert. Dette skjer vanligvis i lysken, bryst og underarmer når varme, fuktige områder ikke tørker ut eller er ofte våt. En annen form for gjær hudinfeksjoner er candidal bleie utslett, og dette skjer også mot fuktighet. Hver form av en hud gjær infeksjon behandles ulikt, og noen rettsmidler selges over disk, men de mest effektive behandlinger kommer rett fra legen din.

Symptomer

Når huden gjær infeksjoner vises, er det mange åpenbare symptomer. Mange ganger infeksjonen starter som et rødt utslett. Den utslett kan virke infisert fordi organismene lever på huden, men bryter sammen lagene av huden slik at gjæren er overvekst kan ta over området på huden. Infeksjonen er smittsom, så det kan være spor av det i hele kroppen din.

Kremer

Clotrimazole og ketokonazol lotions anbefales for søknad til huden gjær infeksjoner. Begge kremer må forskrives av lege. Ketokonazol er et populært anti-sopp krem. Noen krem ​​som ender i -azole er maur-ifungal og virker ved å blokkere produksjonen av ergosterol som gjør gjær i celleveggen.

Medisiner

Leger kan foreskrive anti-sopp piller når kremer bare ikke fungerer. Vanligvis vil leger fore amfotericin B for alvorlige soppinfeksjoner. Den anti-sopp festes til ergosterol og setter hull i gjærveggen. Gjæren oser ut og dør.

Care

Sørg for å holde den infiserte området stadig tørr. Fuktighet er nøkkelen til veksten av hud soppinfeksjon. Hvis det er en bleieutslett, er det viktig å endre bleien mange ganger for å kontinuerlig holde området tørt og friskt. Sett nystatin pulver på området for å holde det så tørt som mulig.

Tips

Når du har brukt noen form for soppdrepende, topp det med vaselin for beskyttelse. Ved å sette dette på toppen, er det liten sjanse for at fuktighet vil få på området. Husk også at du ikke berører området fordi det vil spre seg. Alt du tar på når du har trykket infeksjonen vil bli smittet.

Hvordan får jeg kvitt den løse huden på magen skyldes graviditet?

Hvordan får jeg kvitt den løse huden på magen skyldes graviditet?


Graviditet kan være en fantastisk tid i en kvinnes liv. Følelsen av et mindre vesen beveger seg rundt inne i deg, har økt sanser, og å kunne spise alt du begjærer kan være en god følelse. Men dette kan presentere et problem etter svangerskapet. Mest kvinne få mer vekt enn forventet, og kan ha en hard tid å miste det. Selv om vekttap etter graviditet er ikke lett, kan det gjøres med enkle forandringer i livet og elementer som kan bidra til å gi en kvinne ryggen pre-baby figur.

Hvordan får jeg kvitt den løse huden på magen skyldes graviditet?

Opprett et treningsprogram som inkluderer både cardio og mageøvelser for å hjelpe stramme magemusklene og tone huden. Trene 3 til 5 dager i uken i minst 15 minutter om dagen kan gi jevn resultater uten overarbeide kroppen eller anstrengende muskler. Gå 30 minutter om dagen som en cardio trening kan hjelpe stramme magemusklene, mens styrke leggmusklene, så vel.

Endre kostholdet til å inkludere mer proteiner, frisk frukt, grønnsaker og helkorn. Disse næringsrike matvarer vil gi kroppen den energien den trenger i løpet av dagen og unngå å legge mer usunt fett. Å spise lette, sunne snacks mellom måltidene kan også holde stoffskiftet fungerer godt og holde avføring regelmessig, eliminere unødvendig vekt.

Bruk et belte eller magebåndet i løpet av dagen for å stramme løs mage fett og abdominal hud etter graviditet. Denne metoden for begrensende magen og stramme huden kalles buk binding, og er ofte brukt over hele verden. Belly bindende arbeider for å hjelpe omforme kroppen og stramme magemusklene. Iført et belte eller abdominal band kan også bidra til å brenne kalorier rundt magen når de brukes under normale daglige aktiviteter.

Påfør huden-oppstrammende kremer eller kremer til magen for å hjelpe stramme og fukte hudceller. Kremer og lotion som inneholder kakaosmør, sheasmør, elastin og kollagen kan tone løs hud mens helbredelse tørrhet. Hud som er fuktig tendens til å stramme raskere enn gjør dehydrert hud, som kan sprekke og miste elastisitet.

Hint

 • Sjekk med legen før du starter en øvelse eller diett diett.

Hvordan stramme huden etter vekttap og eliminere slapp hudLeter du etter en måte å stramme huden etter vekttap? Det er et irriterende problem. Du endelig kaste de pounds, men nå du arbeider med jiggly arm hud eller hudfolder på magen. For å virkelig nyte din vekttap suksess, her er noen trinn for å hjelpe stramme huden etter vekttap.

Hvordan stramme huden etter vekttap og eliminere slapp hud

•  Legg styrketrening til treningen. Utvikle en solid base av muskel kan bidra til å redusere sagging flab. Toning øvelser skape muskelmasse og hjelp anker hengende fett til kroppen. Muskel hjelper også dine problemområder vises mer fast.

Endre din diett. Redusere karbohydrater og legge til mer magre proteiner. Kyllingbryst, ekstra magert svinekjøtt eller biff kan bygge muskelmasse og hjelpe stramme huden etter vekttap.

Påfør naturlige kremer til huden din daglig med viktige ingredienser som kan øke hudens elastisitet og fasthet. Se etter kremer med vitamin E, vitamin D, kollagen eller shea smør. Gni disse lotions inn dine problemområder to ganger om dagen for å hjelpe stramme huden.

Hold hydrert og drikke mye vann. Hydrert vev er mer spenstig. Spis mat som fremmer kollagen produksjonen som laks, blåbær og jordbær. Kollagen i kroppen din er en naturlig måte å hjelpe stramme huden.

Tenk kirurgi for å fjerne overflødig hud, Hvis du har mistet en stor mengde vekt, vil ingen mengde diett endringer eller trening eliminere hudfolder. Dessverre, kan plastisk kirurgi være det eneste alternativet for å stramme permanent hud etter vekttap.

Hvordan bli kvitt kalkavleiringer på huden

Kalsium under huden kalles calcinosis, som resulterer fra for mye kalsium i det myke vevet. Legemet danner en overflod av kalsium på grunn av en underliggende tilstand som hypotyroidisme eller på grunn av en skade, som utløser forkalkning. Disse støt på huden kan være umerkelig eller svært smertefullt og stort. De skiller ut en melkeaktig, hvit substans. Heldigvis finnes det behandlinger for denne sykdom.

Hvordan bli kvitt kalkavleiringer på huden

Se legen din. Du må først sørge for at veksten er calcinosis og ikke en annen sykdom preget av lesjoner på huden. Har kalkavleiringer riktig diagnostisert.

Unn underliggende sykdom. Legen kan oppleve at din calcinosis er forårsaket av en underliggende tilstand som hypertyreose eller sklerodermi. Behandling av tilstanden er den beste måten å kvitte kroppen av kalsiumforekomster fordi stoppe sykdommen slutter også produksjonen av det overskytende kalsium i det myke vevet.

Reduser betennelse. Noen ganger calcinosis er forverret av betennelse. Ved å redusere betennelse, vil redusere oppbygningen av overskytende kalsium i vevet. Dette kan muligens stoppe irritasjon forårsaket av calcinosis i noen tilfeller, avhengig av den underliggende årsak. Ifølge Scoleroderma Foundation, er kolkisin den eneste etablerte behandlingen for calcinosis.

Ha innskudd fjernet. Når du finner den underliggende forårsaket, og har redusert betennelse, kan fjerning være mulig. En lege vil kirurgisk fjerne innskudd gjennom et lite innsnitt i huden. Når depositum er fjernet, kan det ikke gå tilbake. Men dette avhenger av den underliggende sykdommen. I tilfelle av sklerodermi, vil innskudd tilbake, da de er et symptom på en bestemt sykdom.

Snakk med legen din om eksperimentelle narkotika terapistudier for vedvarende tilfeller. Legemidler som warfarin og minocycline er i testfasen som legemidler til å behandle calcinosis. Imidlertid kan tilfeller av store kalkavleiringer på huden ikke svare på eksperimentelle narkotika terapi. Legen din kan være i stand til å anbefale og introdusere deg til en calcinosis medikamentell behandling rettssaken. Dette er imidlertid ikke en bestemt kur for sykdommen fordi stoffet kan mislykkes, eller du kan få en placebo.

Hvordan å holde huden stram under vekttap

Å miste vekt er en så utrolig bragd. Men, kan det være nedslående å se en gang stram huden blir løs og slappe. Grunnen til at folk lider av løse huden etter vekttap skyldes det kollagen som blir brutt ned i huden. Det er ingen måte å avgjøre om noen vil ha løs hud etter vekttap. Det har en tendens til å være mer av en faktor for noen å miste mye vekt og miste det raskt. Mye av det også rett og slett avhengig av genetikk og alder. Det er flere ting som kan gjøres for å hindre løs hud og holder huden stram under vekttap.

Hvordan å holde huden stram under vekttap

Hvordan å holde huden stram under vekttap

•  Gå ned i vekt på en jevn hastighet. I 90 prosent av tilfellene, hvis vekt er tapt for raskt, vil det være løs hud. Mål å miste omtrent to pounds per uke. Huden er tilpasningsdyktig, men hvis vekttap er for rask, vil den ikke ha tid til å tilpasse seg til tap.

•  Hold deg hydrert. Huden er et organ som trenger vann for å trives. Nøkkelen til å forbedre hudens elastisitet er å holde den hydrert med vann. Hvis huden blir dehydrert, vil det ikke tilpasse seg så vel til vekttap. Drikk minst åtte glass vann per dag.

Legg ved vekttrening i ditt treningsprogram. Det er gunstig for helsen, og vekttapet, samt for å bevare huden og muskeltone. Firm musklene vil forbedre utseendet på huden under vekttap. Gjør det et mål å løfte vekter to til tre ganger per uke. Dette kan gjøres på et treningsstudio eller med frie vekter hjemme.

Suppler kosthold med lecithin. Dette er lettest å ta i pilleform. Lecithin er et utmerket supplement for huden som det hjelper i regenerering av hudceller. Lecithin kosttilskudd kan kjøpes fra de fleste helsekostbutikker. Ta 1000 milligram lecithin per dag for huden fordeler.

Øv tørr hud børsting flere ganger per uke. Dette er en naturlig og effektiv måte å holde liv i huden din. Tørr hud børsting øker blodstrøm gjennom kroppen, som fremmer sirkulasjon og hud regenerering. Ifølge Doctor Paavo Airola, tørr børsting huden er integrert i hudens helse og foryngelse. Ved hjelp av en lang håndteres kardask, starter på føttene og bruke lange, feiende strøk å børste kroppen mens huden er tørr.

Hint

 • Urte-te som ikke inneholder koffein kan brukes som en erstatning for vann.
 • Ikke ta lecithin kosttilskudd hvis du er gravid eller ammende.

Hvordan krympe huden etter vekttap

Vekttap er ofte et løft til din tillit, men løs hud kan være et problematisk resultat. Alder, genetikk og hvor raskt vekten ble tapt kan ha en innvirkning på hvordan løse huden din vil være etter vekttap. Generelt er yngre mennesker har mer elastisitet og kollagen i huden, som gjør det spretter tilbake raskere. Når vekten er tapt raskt, er det mer av en mulighet for å få løs hud, siden huden ikke har tid til å tilpasse seg. Den beste måten å krympe huden etter vekttap er å være tålmodig og gi næring til huden din fra innsiden og ut.

Hvordan krympe huden etter vekttap

Hvordan krympe huden etter vekttap

•  Hold deg hydrert. Hud som er dehydrert er mindre elastisk og spenstig. Å drikke minst åtte glass vann per dag vil holde huden smidig og øke elastisiteten. Dette vil hjelpe til med huden din krymper etter vekttap. Te kan telles det daglige vanninntaket så lenge det er koffein-fri.

Beskytt huden din med solkrem. Skade på huden fra soleksponering er også taxing til hudens elastisitet. For å beskytte huden din, bruke solkrem med minimum SPF 15 hver eneste dag. Dette er viktig selv om du ikke har brukt mye tid utenfor.

fast hud med tørr hud børsting. Ved å fremme sirkulasjon og Fornyelse av nervesystemet, huden din vil stramme. Bruk en stor kropp pensel og børste huden med lange, sirkulære bevegelser. Begynn ved føttene og jobb deg oppover. Dette bør gjøres en gang per dag. Vær spesielt oppmerksom på de områdene som av kroppen som har mest løs hud.

Hold huden fuktig. Bruk fuktighetskrem på huden din hver dag, minst en gang per dag. De fleste kremer vil utføre omtrent det samme. Hvis mulig, bruk en body lotion eller olje som inneholder vitamin E, som vil forbedre den generelle helsen og utseendet på huden din.

Løft vekter. Per Cedric Bryant, Ph.D., bygger vekttrening muskler under huden, noe som vil redusere løs og slapp hud. Som en ekstra fordel, vil huden jevnere. Løft vekter to til tre dager per uke. Hvis du er ny til vekttrening, kan det være nyttig å leie en personlig trener til å jobbe med deg.

Hvordan å holde huden stram mens miste vekt

Hvordan å holde huden stram mens miste vekt


Utdanne deg selv om å opprettholde stram hud kan hjelpe deg å unngå sagging, slapp hud mens miste vekt. I stedet for å ty til seg høyhalser og vurderer plastisk kirurgi, kan du gjøre forskjellige ting for å holde huden fra sagging. Dette inkluderer å innlemme en styrketrening rutine og gjør justeringer til matvaner.

Hvordan å holde huden stram mens miste vekt

•  Drikk rikelig med vann til hydrat kroppen og å holde den fra å vises tørr og rynkete. Ifølge naturo Doc nettstedet, bør du spise en halv unse av vann for hver kilo kroppsvekt. For eksempel, hvis du vekt 150 kg. bør du drikke 75 gram vann per dag.

Ikke gå på en krasj diett. Å miste vekt for raskt kan føre til strekkmerker og løs hud. Gå ned i vekt gradvis slik at huden din kan tilpasse seg kroppens vekttap. Ifølge National Library of Medicine nettsted, sunt vekttap varierer fra en til to pounds per uke.

Spis sunne måltider ofte hele dagen for å gi kroppen din med konstant ernæring og for å hindre cravings. Ikke begrense hele matvaregrupper fra kostholdet ditt. Konsumere sunn mat som grønnsaker, frukt, brun ris, grove kornprodukter, magre proteiner og umettet fett.

innlemme en full kroppsvekt trening diett i tre dager i uken for å tone kroppen din og for å få muskelmasse for å holde huden stram. Trene alle deler av kroppen på ulike dager med en dags hvile mellom treningsøktene. Bruke frie vekter, maskiner eller din egen kroppsvekt for motstand.

Exfoliate huden for å fremme sirkulasjon, fjerner døde hudceller og styrke og stramme opp huden vev. Gjør dette med en loofah og mild såpe eller kroppsskrubb.

6. Påfør en hud-innstramming lotion til kroppen din å holde huden fast, glatt og stram som du taper vekt. Se etter ingredienser som kollagen, shea butter, aloe vera, emu og jojobaolje, hyaluronsyre og omega 3 kompleks. Unngå kremer med petroleum siden disse tette porene.

Hvordan å miste vekt og stramme huden

Hvordan å miste vekt og stramme huden


Når du reduserer vekten din, kan du ende opp med slapp, løs hud. Opprettholde stram hud som du gå ned i vekt kan gjøres ved å gå på en gradvis rente, ved å forbruke et sunt kosthold og ved å innlemme øvelse. Som du alder, vil det bli vanskeligere å få den stramme huden som du ønsker, men unngå kjepphest dietter som gjør at du mister vekt på en usunn rask hastighet. Å miste vekt raskt kan ikke bare føre til slapp hud, men det kan også la deg med stygge strekkmerker.

Hvordan å miste vekt og stramme huden

•  Drikk 1/2 oz. vann per kilo kroppsvekt for å holde deg hydrert. Ifølge The Diet Channel hjemmeside, spyler vann også ut giftstoffer, fremmer fettstoffskiftet og holder huden lubben og strålende.

eksfoliere huden i dusjen for å fjerne døde, tørre hudceller og for å fremme blodsirkulasjonen. Påfør en hud-innstramming eller hud-oppstrammende lotion etterpå fordi huden vil absorbere det bedre. Se etter body lotion som stimulerer kollagen og elastin produksjon.

Lose maksimalt ett til to pounds per uke. Ifølge Medline Plus nettsted, er dette en frisk sats, og kan oppnås ved å kutte ut 500 til 1000 kalorier daglig. Noe mer kan resultere i kroppen beholder fett og økningen av slapp hud.

Slit deg ved å trene. Gå løping, svømming, gåing eller sykling. Utfør kardiovaskulær trening tre dager per uke for å svette ut giftstoffer og øke fettforbrenning.

Reduser kroppsfett ved å bygge muskelvev gjennom vektløfting. Vektløfting vil tone og stramme huden din, og det vil øke stoffskiftet hele dagen slik at du mister vekt.

Spis en sunn diett som inkluderer magre proteiner, komplekse karbohydrater og umettet fett. Unngå fet mat, bearbeidet mat, alkohol og sukker. Holde stoffskiftet å brenne kalorier og fett ved å spise et lite, sunt måltid hver to til tre timer daglig.

Ta kosttilskudd som hjelper støtte hud fibre og kollagen produksjon. The Bodybuilding hjemmeside anbefaler vitamin A, E, C og sink kosttilskudd.

Slik fjerner Cellulite & fett fra huden

Slik fjerner Cellulite & fett fra huden


Folk er mer kroppsbevisste enn noensinne. Samfunnet legger stor vekt på hvordan en person ser ut, spesielt på hvor mye cellulitter er synlig. Det er flere tiltak som kan bidra til å fjerne skjemmende cellulitter og fett fra huden. Hvis korrekt fulgt, kan hvem som helst redusere om ikke helt fjerne cellulitter og fett fra hans eller hennes kropp. De følgende instruksjoner kan anvendes generelt, eller for å målrette mot bestemte områder av kroppen.

Slik fjerner Cellulite & fett fra huden

•  Begynn å utvikle en vane å gjøre en 30-minutters cardio trening 2-3 ganger i uken. Dette løser opp fett som huser cellulitter. I tillegg kan øvelsen arrestere den videre utviklingen av cellulitter og forbrenne kalorier, noe som vil forbedre den generelle helsen. Start sakte, og deretter bygge opp toleranse i løpet av disse treningsøktene for å oppnå maksimal effekt. Rotere målområder og øvelser slik at kroppen ikke blir vant til rutinen. Hvis dette skjer, vil øvelse diett miste sin effektivitet.

•  Gjør det til en vane å utføre styrketrening i tillegg til cardio trening. Dette vil bidra til å jevne ut cellulitt patcher og utvikle muskler i målområdet (e). Gjør styrketrening to til tre ganger i uken. All styrketrening bør sikte på å bygge opp toleranse; som toleranse bygger, kan vekten økes.

Matinntak må overvåkes nøye. Karbohydrater må begrenses, samt bearbeidet mat. Stivelse blir til sukkeret som de blir fordøyd, noe som betyr at disse skal være begrenset i tillegg. En god tommelfingerregel når det gjelder matinntak er å slutte å spise alt hvitt: hvitt brød, hvitt sukker, hvit pasta, etc. Diet er en av de viktigste trinnene for å redusere cellulitter og fett, og ikke minst forbedre den generelle helsen.

•  Vurder å bruke alternative metoder for å redusere cellulitt og fett. Å få en massasje kan stimulere blodsirkulasjonen i hele kroppen, som deretter stimulerer reduksjon av cellulitter og fett. Du kan få en massasje på to ganger i måneden for å fremme blodstrøm stimulering. Det er også mange kremer og medisiner som hevder å bistå i cellulite reduksjon. Forskning noen medisiner eller krem ​​for potensielle bivirkninger før du bruker dem.

Hvordan kan jeg stramme opp huden på magen min hvis jeg mistet mye vekt?

Hvordan kan jeg stramme opp huden på magen min hvis jeg mistet mye vekt?


Å miste en stor mengde vekt er en bragd å være stolt av. Det tar viljestyrke til å holde fast med en diett og mosjon plan lenge nok til å virkelig gjøre en forskjell. Dessverre mister mye vekt, spesielt i løpet av kort tid, kan la huden løs og sagging. Den beste måten å unngå løs hud på magen er å gå ned i vekt sakte og trene regelmessig. Dersom ekstra hud er en skjemmende problem etter vekttap, det finnes måter å hjelpe stramme den opp - men det kan ta opptil et år å gjenopprette elastisitet. Du kan trenge plastisk kirurgi for å få utseendet du vil hvis du har alvorlig hengende hud.

Hvordan kan jeg stramme opp huden på magen min hvis jeg mistet mye vekt?

•  Spis en diett høy i lean protein og lite fett. Drikke åtte kopper vann om dagen for å unngå dehydrering. Dette gjør at musklene dine til å svare bedre på styrketrening.

Trening for å bygge opp muskler, som vil hjelpe fylle plassen under huden din. Styrketrening som vektløfting og motstand maskiner vil øke muskelvekst og bidra til å redusere forekomsten av løs hud.

Fortsett å gjøre aerobic trening minst tre ganger i uken. Løping, rask gange, svømming, aerobic klasser eller dans er alle flotte måter å miste fett og hjelpe tone musklene og huden.

Påfør hud innstramming kremer til underliv og problemområder. Selv om disse ikke kan utføre mirakler, de bidra til å gjenopprette kollagen og elastin dannelse, som fører til strammere hud.

eksfoliere huden daglig for å bedre blodsirkulasjonen. Rubbing huden din med en tørr børste eller en saltskrubb i dusjen fjerner døde hudceller og forbedrer blodsirkulasjonen.

Hvordan å stramme huden rundt magen

Navngi grunn for å ønske en flatere mage, og du vil finne millioner av menn og kvinner er klare til å uttrykke med deg. Post-baby overheng? En strevsom vekttap målet endelig nådd? Kanskje er du bare i en viss alder og tyngdekraft har tatt en toll på en gang-flat abs. Det finnes mange løsninger for å utforske, fra trening til kirurgi.

Hvordan å stramme huden rundt magen

•  Sett av 15 minutter om dagen for å gjenvinne magemusklene ved å gjøre en hvilken som helst kombinasjon av ab-busting crunches. Du kan gjøre buk-oppstrammende øvelser uten eller uten spesialutstyr, for eksempel en "mage buster".

Prøv lotions og potions til firmaet huden rundt magen. Velg mellom mange merker av cellulitt-busting produkter. Forvent å finne eksotiske ingredienser som emu olje, Argireline og hyaluronic syrer på etiketter. Påfør due diligence når man sammenligner disse produktene.

Tenk leire-baserte produkter, for eksempel en oppstrammende wrap som fungerer med en jordnær leire for å komprimere magen huden inn i en mer flatterende form (mens det reduserer din lommebok ved ca $ 50). Gjennomgå produktkrav for denne type produkt og søke uavhengig omtaler.

Undersøke plastisk kirurgi, hvis andre metoder ikke fungerer. Kall det hva du vil --- mamma makeover, Guilty Pleasure eller en endelig kommentar på en lengre kamp med magen bule. Finn et bord-sertifisert kirurg og be om alternativer --- fulle mageplastikk, mini-Plastikk, fettsuging pluss tuck --- før du sier ja, siden du skal plukke opp kategorien.

Se cellulitt fjerning, hvilke skritt rundt invasiv plastisk kirurgi ved å tilby pasienter injeksjoner av naturlige forbindelser inn i magen til å bryte ned og eliminere fett. Noen individer pare denne behandlingen med fjerning laser stretch-mark.

Kjøp buk reduserende undertøy. Du finner disse slanking plagg i noen undertøy avdeling.