Digidexo.com

raping og magesmerter

Konstant raping og magesmerter

Flere forhold kan gi symptomer på konstant raping og magesmerter. Raping er ofte gjort for å avlaste fylde og ubehag i magen. Tarmobstruksjon, Cøliaki, galleblæren sykdom, pankreatitt, laktose intoleranse, og inflammatorisk tarmsykdom kan være årsaken symptomer. En lege ville ta en omfattende historie og bestille tester for å utelukke alvorlige tilstander som kreft; Imidlertid, i mange tilfeller, kan endringer i livsstil forbedre eller eliminere symptomer.

Historie

Røykere og de som har overdreven alkoholbruk har høyere risiko for alle typer mage lidelser, inkludert magesår og kreft. En diett høy i mettet og herdet fett og svært bearbeidet mat og lite fiber predisponerer folk til fordøyelsessykdommer, som gjør mangel på mosjon, matallergi eller intoleranse, og bruk av antibiotika medisiner.
En hel-mat diett høy i plante fiber som inneholder fermentert mat som yoghurt eller kefir, kombucha te, eller kultur grønnsaker er assosiert med en lav forekomst av fordøyelsessykdommer.

Intoleranse

Som mennesker alder, taper kroppen evnen til å produsere enzymer for å fordøye visse matvarer, forårsaker smerte og oppblåsthet. Dette gjelder spesielt hvis kosttilskudd enzymer ikke er erstattet med ubehandlet rå grønnsaker, frukt, spiret frø og nøtter. En matdagbok og eliminasjonsdiett kan hjelpe finne årsaken. Noen kan løses eller reduseres ved å ta spesifikke fordøyelses kosttilskudd, men i andre maten må unngås helt.
Laktoseintoleranse forårsaker magesmerter, gass og diaré når melk eller meieriprodukter er spist. Laktase i supplement form er nyttig.
Glutenintoleranse, eller cøliaki, er en tilstand der hvete, bygg, rug og alle former for fyllstoffer eller smaker eller konserveringsmidler laget av disse stoffene må unngås. Gluten skader tarmen hos disponerte individer, forårsaker immunsystem reaksjoner og dårlig opptak av næringsstoffer.

Kombinasjoner

Dårlig kombinere overvelder et system som allerede mangler i enzymer, slik at ufullstendig fordøyelsesgjenstår å gjære og produserer gasser, alkoholer, og andre giftstoffer, noen ganger forårsaker tarmobstruksjon. For å avhjelpe denne situasjonen, aldri spise frukt på toppen av stivelse eller proteinrik mat. Ikke spis kombinert stivelse og protein eller to stivelsesholdige matvarer sammen fordi de enzymer som fordøye noen stivelse hemme de som fordøye andre. Salat grønnsaker er unntaket; de kan kombineres med andre matvarer. Unngå smørbrød, pizza og desserter. Digestive enzym kosttilskudd kan være nyttig.

Biliær sykdom

Sterke magesmerter som er mer intens etter måltider og kjennes i høyre, sentrum, eller venstre side av magen og er ledsaget av oppkast kan skyldes galleblæren sykdom eller pankreatitt. Disse forholdene er svært smertefullt. En lege kan diagnostisere dem med ultralyd eller skanner. Gallestein bli et problem når de blokkerer galle sekresjon fra galleblæren etter en fet måltid. Små steiner kan reise inn i bukspyttkjertelen, hvor smerte vil vare lenger og være på venstre side av magen. Galleblæren spasmer er generelt følt på høyre side. Bukspyttkjertelen smerte kan også stråle ut til ryggen eller skulderen. Feber er et tegn på infeksjon, se en lege umiddelbart. Pankreatitt er mer vanlig hos kvinner over 40 år som er overvektig alder, og i de som lider av aktiv alkoholisme.

IBD

Inflammatoriske tarmsykdommer inkluderer diverticulosis og divertikulitt, kolitt og Crohns sykdom. Diverticulosis er assosiert med kronisk forstoppelse. Det er dannelsen av poser eller lommer i slimhinnen i tarmen. Når disse poser eller lommer blir smittet, er tilstanden kalles divertikulitt. Behandling for divertikulitt inkluderer en diett høy i plantefibre og rikelig med vann. Hvis divertikulitt blir behandlet med antibiotika, vil en høypotent kombinasjon probiotiske erstatte vennlige organismer i tarmen og hindre ytterligere infeksjon.
Kolitt er iført bort eller sår i slimhinnen i tykktarmen. Årsaken er ukjent, men kan være forbundet med cøliaki. Gode ​​resultater for healing kolitt er også oppnådd ved å følge en vegansk rå mat diett. Crohns sykdom er en autoimmun tilstand fortykkede tarmveggene, noen ganger arvet, og også er forbundet med cøliaki.

Hva er årsakene til Pediatric magesmerter?

Pediatric magesmerter, som også er referert til som magen verke, magesmerter eller magesmerter, er en vanlig tilstand blant spedbarn, småbarn og barn. Barn med magesmerter kan ikke være i stand til å kommunisere hva som plager dem eller hva de har symptomer, slik at foreldre og omsorgspersoner må betale nær oppmerksomhet til atferd, spisevaner og avføring av alle barn under deres omsorg. Tenk på dette informasjon avledet fra Mayo Clinic, National Library of Medicine, den Nemours Foundation og American Academy of Family Physicians om årsakene til pediatriske magesmerter.

Kolikk

Babyer med kolikk kan ha symptomer som magesmerter som blir verre i sen ettermiddag og tidlig kveld. Kolikk babyer kan ha mer magesmerter etter å ha en flaske eller pleie, som kan være et tegn på syre refluks. Magesmerter forårsaket av kolikk kan reduseres ved å holde barnet opp mens fôring, stoppe ofte for å rape, og å gjøre endringer i kostholdet i mødre som ammer.

Mat

Barn som er allergiske mot visse matvarer, og spiser disse matvarene kan utvikle magesmerter. Intoleranse for laktose, gluten og andre ingredienser kan føre til magesmerter hos barn. Barn som spiser mat med høyt syre, for eksempel frukt juice, brus og tomatprodukter kan utvikle acid reflux, noe som kan føre til magesmerter.

Gass

Barn som lider av overdreven gass kan ha magesmerter. Å spise mat for raskt eller svelger luft når du spiser kan føre til en opphopning av gass som fører til raping og magesmerter. Barn som er kronisk forstoppelse eller holde sine avføring over lengre tid kan også utvikle magesmerter.

Infeksjoner

Barn som er smittet med viral gastroenteritt, som også er referert til som magen influensa, kan oppleve magesmerter, oppkast og diaré. Virusinfeksjoner som influensa og vannkopper kan føre til pediatrisk magesmerter som kan vare i en uke eller lenger. Bakterielle infeksjoner som Salmonella kan føre til pediatrisk magesmerter, og blir ofte spredt på barnehager eller gjennom forurenset mat.

Tarminvaginasjon

Spedbarn og småbarn med magesmerter kan ha en tilstand som kalles tarminvaginasjon, noe som fører til en blokkering i tarmen som hindrer fordøyelse og sirkulasjon. Pediatric magesmerter forårsaket av tarminvaginasjon er intens og har en plutselig innsettende, og symptomene kan blusse opp og deretter avta, men vil gjenta seg.

Medisinske lidelser

Barn med visse typer medisinske lidelser kan ha magesmerter. Tarm lidelser inkludert irritabel tarm syndrom, kan Crohns sykdom og divertikulitt forårsake pediatrisk magesmerter. Barn som har sigdcelleanemi eller er født med eller utvikle en brokk kan ha vedvarende magesmerter.

Bivirkninger av Asacol Drug

Asacol er merkenavnet for Mesalamine, en anti-inflammatorisk narkotika som kommer i slow release pille form. Den avlange, dyp rød, Asacol pillen er foreskrevet for inflammatoriske tarmsykdommer.

Betydning

Asacol er en ulcerøs kolitt og Crohns sykdom behandling som benyttes for å lette symptomene på disse uhelbredelige forhold. Medisinen må tas hele og piller bør aldri bli ødelagt eller knust.

Ny resept Effekter

Når en pasient begynner å ta Asacol kan hun føle seg svimmel, erfaring fordøyelsesbesvær, oppblåsthet, gass, raping, mindre magesmerter, muskelsmerter, ødem (hevelse av føtter eller hender), forstoppelse, diaré, svakhet, hemorroider, hoste, munntørrhet, kviser, hårtap og svetting. Disse symptomene kan avta etter hvert som medisiner kjemper inflammatorisk sykdom.

Bivirkninger

Den ulcerøs kolitt behandling har mer alvorlige bivirkninger som må overvåkes. En pasient kan lide av en sår hals, uvanlig tretthet, nedsatt libido, magekramper, gulfarging hud eller øyne, brystsmerter, blodig diaré, mørk urin eller rektal smerte.

Allergisk reaksjon

En pasient må ringe legen sin hvis han begynner å få problemer med å puste, svimmelhet, hevelse, utslett eller kløe. Han kan merke ubehag eller alvorlige symptomer som er tvilsom og bør behandles av lege.

Advarsel

Asacol eller Mesalamine kan føre til nyresvikt, perikarditt, myokarditt og magesår i sjeldne tilfeller.

Bivirkninger av Omega-3 kapsler

Hvis du ikke liker fisk, tar omega-3 kapsler vil gjøre deg i stand til å trygt innlemme omega-3 i kostholdet ditt. Bivirkninger er minimal, men erkjenner dem vil hjelpe deg å velge et trygt supplement.

Ubehag

Omega-3 tilskudd kan forårsake mage opprørt, inkludert halsbrann, fordøyelsesbesvær, raping eller magesmerter. Selv ubehagelig, disse symptomene ofte falmer innen en uke eller to.

Sykdom

Tar store doser av omega-3 gi noen enkeltpersoner kvalme eller diaré, i så fall bør du oppsøke legen din for å finne ut hvordan man best kan innlemme omega-3 i kosten.

Blødning

Selv om sjeldne, omega-3 er en alvorlig bivirkning av å ta for mye en økt risiko for blødning eller blødning. Hvis du opplever dette, slutt å ta omega-3 tilskudd og oppsøke lege umiddelbart.

Vitamin E

Hvis du tar omega-3 kapsler daglig, bør du vurdere å ta en vitamin E supplement med det. En bivirkning av langvarig inntak av omega-3 er vitamin E-mangel, selv om mange omega-3 tilskudd nå inkluderer vitamin E i sine kapsler.

Redusere bivirkninger

Hvis bivirkninger fortsette i mer enn en eller to uker, bytte merker. Dersom bivirkningene vedvarer, bør du oppsøke lege for å avgjøre en omega-3 dose som vil være behagelig og trygt for deg.

Tidlige symptomer på gallestein

For mange mennesker er det ingen symptomer på gallestein. Mange ganger gallestein er oppdaget ved et uhell når en pasient er under abdominal skanning for andre forhold. Vanligvis steinene er små nok til at de ikke krever fjerning; Men hvis de blir store nok kan de blokkere galle kommer inn i tynntarmen, forårsaker interferens med fordøyelsen av fet mat. Dette er grunnen til at fettrike måltider føre til mer ubehag i magen. Når det er symptomer til stede, kan ubehaget vare fra noen minutter til noen timer, avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden. Selv om du ikke har hatt symptomer det er mulig for dem å komme plutselig, uten forvarsel.

Milde symptomer

Opprinnelige du kan oppleve dårlig fordøyelse (inkludert gass eller raping), øvre magesmerter, kvalme og oppkast. Hvis du har disse symptomene på regelmessig basis, bør du snakke med legen din. En diagnostisering av gallestein kan føre til oppdagelse av diabetes, sigdcelleanemi, eller Crohns sykdom.

Haste Symptomer

Haste symptomene indikerer det mulige behovet for kirurgi for å fjerne gallestein. Disse symptomene er midt ryggsmerter i nærheten av ryggraden eller mellom skulderbladene. Se legen din for å finne ut om gallestein er til stede og utvikle en rask program for behandling.

Emergency Symptomer

Ekstreme tilfeller av gallestein kan inkludere symptomer som kraftig smerte i øvre del av magen, kvalme og oppkast som er ledsaget av feber, harde frysninger, og kraftig svette. Gulsott, eller gulning av øyne og hud, kan være til stede i tillegg. Dette er en nødssituasjon fordi giftstoffer ikke blir eliminert av legemet; De er i stedet sirkulerer fritt i blodet, noe som kan forårsake svært alvorlige komplikasjoner.

Forebygging

Det finnes en rekke kosttilskudd som kan bidra til å holde gallestein i sjakk. Vitaminer og vanlige produkter som selges over disk kan lindre mange galleblæren problemer. Blant disse produktene er vitaminene A, B, og C, hvitløk, tranebærjuice og naturlige antioksidanter. Vitamin A kan hjelpe kroppen helbrede seg selv; den er lagret i kroppen og kan nå giftige nivåer, så ta vitamin A bare som anvist. B-vitaminer øke metabolsk funksjon og øke energinivået. Vitamin C hjelpemidler kroppens immunsystem og bidrar til å reparere bein og vev. Antioksidanter vil redusere mengden av frie radikaler i kroppen, og kan finnes i frukt og grønnsaker; gode valg for naturlige antioksidanter er tyttebær, blåbær, epler, kirsebær, brokkoli, druer og spinat. Hvitløk kan motvirke høyt fett i kosten.

Søker Care

Fordi det er ofte ingen symptomer på gallestein, hvis du skal utvikle noen av symptomene som er nevnt i avsnittene ovenfor, bør du snakke med legen din om sannsynligheten for gallestein. Jo tidligere de blir oppdaget, jo lettere vil det være å eliminere problemet.

Hva er Enulose Sirup brukes til?

Noen ganger kalt av sin generiske navn laktulose, er Enulose sirup en reseptbelagte medisiner. Enulose er vanligvis foreskrevet for å behandle portal-systemisk encefalopati.

Bakgrunn

Portal-systemisk encefalopati er en tilstand som oppstår på grunn av skrumplever. Forholdene er preget av en opphoping av skadelige giftstoffer i kroppen din at leveren ikke kan fjerne på grunn av nedsatt funksjon.

Funksjon av Enulose

Når Enulose kommer inn i kolon etter fordøyelse, det brytes ned til en syre på grunn av tilstedeværelsen av bakterier som finnes naturlig i organet. Syren tilt ammoniakk-molekyler i blodet til å gå inn i tykktarmen, hvor det kombineres med sukker som finnes i Enulose for å danne en fast masse som er eliminert ved defekasjon.

Fordeler

Fjerne ammoniakk fra blodet minsker nivået av giftstoffer i kroppen din, redusere sannsynligheten for koma eller død portal-systemisk encefalopati.

Risiko

De vanligste bivirkningene av Enulose inkluderer oppblåsthet, raping og magesmerter, som forekommer i om lag 20 prosent av pasientene, ifølge RxList.

Betraktninger

Fordi dens effekter på fosterutvikling er ikke kjent, leger sjelden foreskrive Enulose sirup for bruk av gravide kvinner med mindre det ikke er trygt alternativ til behandling. I tillegg kan pasienter som har en følsomhet for galaktose ikke trygt ta Enulose.

Fordøyelse og magesmerter

Fordøyelse og magesmerter kan være ubehagelig og kan forverres ved å spise visse matvarer. Legging ned snart etter å ha spist kan også forårsake fordøyelsesbesvær.

Identifikasjon

Fordøyelsesproblemer kan føle deg oppblåst og føre til hyppige raping, kvalme og halsbrann.

Årsaker

Visse matvarer har blitt rapportert å forårsake magesmerter og fordøyelsesbesvær. Noen av disse matvarer inneholder krydret mat, tomat-baserte matvarer, sitrus frukt, mat høy i fiber, fet mat, stekt mat og brus. Koffein har også blitt tilskrevet dårlig fordøyelse.

Betraktninger

Faktorer som kan påvirke halsbrann og magesmerter er alkoholforbruk, overvekt, spise for fort, fastsettelse snart etter å ha spist, gallestein, nervøsitet, for mye koffein og bruke NSAID medisiner.

Behandling

Når jeg prøver å unngå dårlig fordøyelse og magesmerter, tillate god tid til måltider og tygge maten grundig. Hvis du må ta NSAID medisiner, gjør det på en full mage. Ved hjelp av antacida kan bidra til å redusere fordøyelsesbesvær og ubehag i magen. Zantac og prilosec OTC er over-the-counter medisiner som kan gi midlertidig lindring.

Advarsel

Hjerteinfarkt symptomer er ofte forveksles med dårlig fordøyelse. Ring legen din umiddelbart hvis du opplever brystsmerter, venstre arm smerter, kjevesmerter, rikelig svette, en følelse av undergang, angst eller ryggsmerter med fordøyelsesplager.

Raping og Foods

Raping er den naturlige utslipp av overskytende gass eller luft fra munnen. Beløpet man spyr avhenger av kosthold og hvor mye luft er tatt i når du spiser, drikker eller svelge. Regulere disse faktorene kan redusere mengden, kapasitet og lukten av ens burps.

Funksjon

Prosessen med å utvise overflødig luft fra magen kalles raping eller raping. Raping oppstår når man svelger luft mens de spiser, men det er også først og fremst et resultat av gass fra nedbrytningen av mat i magen unnslippe gjennom spiserøret.

Ikke spise Air

Inntar luft mens du spiser fører deg til å rape. Du kan redusere luftinntaket ved å spise sakte, ikke snakke mens du spiser og unngå å drikke gjennom sugerør.

Mat culprits

Visse matvarer produsere gass som må frigjøres for å unngå oppblåsthet. Karbohydrater, som bakte bønner, og slike frukter som epler, fersken og pærer, og grønnsaker som brokkoli, kål og blomkål, er store gassprodusenter.

Blowing Bubbles

Hard godteri og tyggegummi får deg til å svelge for mye, men hva du svelger det meste vind, øker sjansene for raping.

Er at CO2 i My Brew?

Karbondioksyd, som finnes i soda og øl, produserer gass når det reagerer med magesyre, og dette fører til at du rape.

Føles så godt

Raping er naturlig og hindrer oppblåsthet, som kan føre til magesmerter. Overdreven oppblåsthet kan være et tegn på en medisinsk tilstand, for eksempel irritabel tarm syndrom, en gastrointestinal abnormitet, cøliaki eller laktoseintoleranse.

Måter å kurere magesmerter

Fordi folk frykter magesår, de ofte besøker sine leger når de føler magesmerter. Men sjansene er vanligvis slank at smertene er relatert til magesår. Ikke-magesår kan være smertefullt og på grunn av deres irriterende kronisk natur og deres evne til å påvirke den gastrointestinale system. Symptomer på magesmerter inkluderer kvalme, oppblåsthet og raping.

Reseptbelagte behandlinger

En person som opplever magesmerter på en jevnlig basis er ofte foreskrevet medisiner som er utviklet for å endre måten magen fungerer, i stedet for bare å behandle smerte. Det er krampeløsende legemidler som brukes til å slappe av musklene i magen for å redusere mengden av dårlig man føler seg. Medisiner som Bentyl, Cystospaz og Levsin er alle spasmolytisk medisin.

Andre behandlinger

Noen ganger magesmerter kan kureres ved flere enkle medisiner. For eksempel medisiner, som Maalox eller Mylanta, er utformet for å gi en lidende av magesmerter lettelse å fordøyelsesbesvær. Likeledes, hvis magesmerter stammer fra en avrevet muskel i magen, vil bare hvile muskelen bidra til å redusere mengden av smerte merkes.

Mange magesmerter kan unngås ved å spise smartere. Hold styr på hva slags matvarer som forårsaker du smerte og redusere hvor ofte du spiser dem eller slå dem fra kosten helt. I noen tilfeller har den type mat som er spist ikke forårsake magesmerter så mye som måten stemningen på personen spise maten gjør. En person som føler mye stress ved måltidene er mindre sannsynlig å effektivt fordøye maten hans. Prøv å spise i et rolig sted ved måltidene og lytte til rolig musikk. Spise mindre porsjoner minsker også risikoen for magesmerter.

Fordeler med Care

Siste årene har sett fremskritt gjort i omsorgen for magesmerter. I stedet for bare å ta medisiner, folk nå er i stand til å bruke protonpumpehemmere for å lindre magesmerter. Disse inhibitorer virker ved hovedsakelig å stenge magens sure produktivitet og dermed redusere mengden av syre som produseres av kroppen.

Fordi en person som opplever konsekvent magesmerter kan være mer sannsynlig å bli deprimert, kan motta omsorg ta med ekstra fordeler. Ikke bare omsorg hjelpe personen fysisk føle seg bedre, men det hjelper også en lidende av magesmerter å bli lykkeligere fordi han er i mindre smerter.

Naturlig rettsmidler for magesmerter

Naturlig rettsmidler for magesmerter


Vi har alle hatt det smertefulle, gnagende smerter i magen, men oftere enn ikke det er et resultat av vår raske livsstil snarere enn en ekte mage lidelse som gastritt eller magesår. Studenter stresset over skolearbeidet, foreldre Haggard over prøver å oppfylle de månedlige regninger og pensjonister som bekymrer seg for høye kostnaden for sine helsetjenester er alle ofre for denne magesmerter. Heldigvis er det naturlig rettsmidler for å redusere alvorlighetsgraden og hyppigheten av mageproblemer.

Årsaker

Årsakene til magesmerter variere, fra ikke får nok fiber i kosten, noe som kan føre til smertefull forstoppelse, til ikke å være godt uthvilt, stress, en diett som mangler sunn mat og for lite mosjon.

Typer

Magesmerter ledsaget av oppblåsthet, raping, flatulens og kvalme kan etterligne et magesår. Legen kan utføre diagnostiske tester for å fastslå om dette er årsaken, ellers har du sannsynligvis ikke-ulcus magesmerter.

Forebygging

Måter å forebygge ikke-ulcus magesmerter er å få riktig mengde hvile, trene regelmessig og spise et sunt kosthold.
Spise høy-fiber matvarer er effektive i å redusere magesmerter og sunt for din kolon, men øke fiber gradvis for å unngå ubehag. Ifølge Mayo Clinic, bør menn under 50 år satse på 38 gram fiber per dag, mens kvinner under 50 bør arbeide for minst 25 gram om dagen. Kviger over 51 bør spise 21 gram, og menn over 51 bør spise 30 gram.
Forbruker en liten håndfull nøtter hver dag er en god måte å legge fiber til kosthold. Andre matvarer som frukt, grønnsaker og hele korn er høy i fiber.

Livsstil

Våre herjet livsstil kan føre til stuffing mat i munnen mens du kjører ut døren, men dette resulterer i overspising og svelger luft, spesielt når man drikker kullsyreholdige drikker, og det skaper ekstra stress på mage-tarmsystemet.
Unngå sterkt krydret og fet mat og for mye alkohol og koffein, som de alle kan gi magesmerter. I tillegg lærer avspenningsteknikker og å bremse ned og slapp av.

Hjem Rettsmidler

Honning er effektive i herding magesmerter hos noen mennesker, så hvis du føler ubehag ta 2 spiseskjeer og vaske den ned med vann.
Hjem-rettsmidler-for-you.com anbefaler å drikke kamille eller urte myntete å roe og berolige magen.
Asafetida er en urtemedisin for magesmerter. Svelg en teskje av asafetida og følge med et glass vann. Smerten bør begynne å avta etter et par minutter.

Medisinsk behandling

Du bør rådføre deg med lege om magen smerte hvis du opplever pågående eller vedvarende smerte eller en økning i frekvens, oppkast, avføring som er blodig, uforklarlig vekttap eller hyppig fordøyelsesbesvær eller smerter som stråler fra nakken, brystet eller armen.

Ukontrollerbare Raping hos barn

Ukontrollerbare Raping hos barn


Buuuuuurp. Lyden er ganske kjent - et barn har nettopp sendt en enorm oppstøt ekko gjennom rommet. Foreldre og familiemedlemmer ser i barnets retning, og det er sannsynligvis noen ler midt i en mild irettesettelse og påminnelse om å si "unnskyld meg." Selv om de fleste raping hos barn er vanlig, det er tider når ukontrollerbare raping poeng til mer alvorlige problemer.

Hva er "Normal"?

Normalitet av raping er litt subjektiv. I enkelte kulturer er raping selv fra barn anses som en kompliment til kokken, slik at folk bare la burps fly. I andre kulturer er raping anses upassende. Hva som er "normal" Rap har dermed bli sett på fra et biologisk ståsted.

Raping tre eller fire ganger etter et måltid er vanlig fordi luften er svelget som mat er inntatt. Dette gjelder for barn så vel som voksne. Barn også kan ha normal raping etter inntak av luft fra trening, lek og nervøs snakker. Disse årsakene raping er kontrollerbar og er ikke årsaken til medisinsk bekymring, spesielt hvis barnet ditt gjør et show av raping foran andre for sosial oppmerksomhet. Ukontrollerbar raping strekker seg utover den gjennomsnittlige tre til fire ganger etter måltider og kan ikke synes å være verre på et gitt tidspunkt på dagen.

Årsaker

Dusinvis av tilstander kan forårsake raping hos barn. En av de mest vanlige forhold er laktoseintoleranse, en tilstand der barnet ikke er i stand til å fordøye laktose som finnes i meieriprodukter. Andre forhold som kan gjøre barnet rape mer enn vanlig er forstoppelse, tarmobstruksjon, irritabel tarm syndrom, nonulcer dyspepsi, sure oppstøt, og hiatal brokk.

Alder

Ukontrollerbare raping hos barn kan spre med alderen. For eksempel, som barn vokser, kan kroppens kjemi endrer på en slik måte at de blir i stand til bedre å fordøye visse matvarer, og derfor ikke har så mye gass til rape. Andre medisinske tilstander som forårsaker raping hos barn, som acid reflux, kan bli bedre når strukturene i halsen og spiserøret blir mer moden og er bedre i stand til å holde tilbake luft og mageinnhold.

Varselskilt

Hvis ditt barns ukontrollerbar raping skyldes en relativt godartet tilstand som en umoden esophageal struktur, så du vanligvis ikke trenger å bekymre deg for det. Hvis burps lukter stygt, men eller hvis burps er ledsaget av noen form for magesmerter, så dette indikerer problemer i eller relatert til fordøyelsessystemet som trenger å bli behandlet. Du bør ta barnet til sin barnelege for å vurdere hvilken behandling alternativet er best.

Behandling

Avhengig av årsaken til ukontrollerbare raping, kan barnet ditt finne burp lindring med syrenøytraliserende, kostendringer, medisiner eller kirurgi. Noen atferd modifikasjoner kan hjelpe også, som for eksempel å lære å spise mat saktere.

Hvordan Enkel magesmerter

Magesmerter kan være et resultat av mange ting, blant annet urolig fordøyelse, kramper forårsaket av menstruasjonssyklusen eller store mengder press på magen under anstrengende aktivitet. Vanlige symptomer assosiert med magesmerter inkluderer en plutselig, skarp følelse, kvalme, raping og oppblåsthet, ifølge Mayo Clinic. Hvis du har en historie med magesår bør du gå til lege, som kan foreskrive riktig medisinering og anbefaler et sunt kosthold for å lindre smerte. Mange medisiner er tilgjengelige for å behandle magesmerter, og kan kjøpes over disk på de fleste stoff butikker.

Hvordan Enkel magesmerter

•  Ta syrenøytraliserende tabletter etter behov. Antacida nøytralisere magesyre, og kan gi rask lindring da tatt kort tid etter å ha spist.

Bruk syreblokkere før du spiser. Syrehemmere redusere mengden syre som produseres i magen under fordøyelsen, noe som kan redusere mageproblemer.

Ta protonpumpehemmere før måltidet. PPIs blokkere syre pumper i magen fra å fungere, ifølge Mayo Clinic. Ved å slå av syre pumper du kan redusere risikoen for magesmerter.

Drikk peppermynte-te kort tid etter å ha spist. Mint-te blir ofte brukt av gravide kvinner for å redusere oppblåsthet og gass oppbygging, og kan brukes for magesmerte, så vel. Drikk en 8 oz kopp myntete etter å ha spist for å gi umiddelbar lindring av magesmerter, ifølge "1801 hjem rettsmidler."

Hint

  • Kontakt legen din hvis symptomene ikke bedres innen tre dager.

Vanlige årsaker til hyppige raping

Vanlige årsaker til hyppige raping


Raping oppstår når kroppen rids magen av overflødig luft eller gass, i henhold til American College of Gastroenterology (ACG). Mens denne prosessen er normalt, kan det være pinlig når det er støyende; dessuten kan raping være tegn på en moderat til alvorlig fordøyelses problemet. De fleste årsakene til raping kan bedres gjennom enkle endringer i livsstil.

Mat og drikke

Svelger for mye luft kan føre til hyppige raping. Når du spiser for fort eller drikke gjennom et sugerør, kan du ta i for mye luft og oppstøt gjentatte ganger, ifølge Mayo Clinic. Dårlig tilpasset proteser, tyggegummi og harde drops så vel som røyking kan forårsake overflødig svelger luft som kan føre til hyppige raping. Kullsyreholdige drinker og øl avgir karbondioksid gass, som også utløser raping.

Nervøsitet

ACG bemerker at folk ofte svelge luft uten å merke det. Dette er ofte forbundet med nervøsitet, ifølge Mayo Clinic. ACG forteller at når livsstilsendringer, som for eksempel å spise saktere og avslapping teknikker, er uttømt og problemet med overflødig luft svelger og hyppige raping vedvarer, kan mental helse behandling være berettiget. Dette kan omfatte atferdsterapi og avspenningsteknikker.

Gastritt

Gastritt er en betennelse i magen og er en vanlig årsak til hyppige raping. Akutt kronisk gastritt er oftest et resultat av en Helicobacter pylori-infeksjon. Helicobacter pylori er en bakterie som, i henhold til ACG, kan behandles med hell med antibiotika når det detekteres av en lege eller fordøyelses spesialist. Andre fordøyelsesforstyrrelser, for eksempel magesår eller gastroparese (forsinket tømming av magesekken), kan beskjeden skal gjentas raping, ifølge Mayo Clinic. Eksperter advarer om at hvis hyppige raping er ledsaget av andre symptomer, som magesmerter, oppkast, diaré, forstoppelse eller blod i avføringen, bør du rådføre deg med helsepersonell omgående.

Acid Reflux

Acid reflux, også kjent som gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), er en annen vanlig årsak til hyppige raping. GERD oppretter en sikkerhetskopi av magesyre i spiserøret. Hvis du svelge gjentatte ganger i et forsøk på å avhjelpe situasjonen, du ofte svelge for mye luft og oppstøt ofte. Flere over-the-counter og reseptbelagte medisiner er tilgjengelige for å behandle acid reflux. ACG hevder at anti-gass medisiner, for eksempel simethicone, gjør svært lite, om noe, for problemet med vedvarende raping.

Hva gjør du for magesmerter?

Hva gjør du for magesmerter?


Mage eller magesmerter er smertene som følte mellom området av brystet og bekkenet. Denne smerten kan oppstå fra vev og muskler i mage vegger. Det kan også oppstå fra store organer som ligger innenfor området så som lever, galleblære, bukspyttkjertel, tynntarm og tykktarm. I de fleste tilfeller forekommer magesmerter som et resultat av dårlig fordøyelse, også kjent som funksjonell dyspepsi eller nonulcer magesmerter. Denne vanlige type magesmerter involverer hovedsakelig den øvre mage-tarmområdet fra magen i spiserøret og til den øvre del av tynntarmen (tolvfingertarmen). Symptomer kan omfatte en brennende følelse følte på det området av øvre del av magen, raping og oppstøt, oppblåsthet, flatulens (gass) og kvalme.

Bruksanvisning

avlaste magen smerte gjennom syrenøytraliserende. Syrenøytraliserende gir umiddelbar lindring ved å motvirke eller nøytralisere surheten i magesekken. Du kan kjøpe over-the-counter antacids som Maalox, Mylanta og Rolaids i tablettform og i flytende form.

Ta noen cytoprotektive agenter for å avlaste magen smerte. Syreundertrykkende medikamenter lindre inflammasjon i vevene som linje mageveggene ved å redusere mengden av syre i magen. De to typer medisiner som reduserer magesyre er syre blokkere og protonpumpehemmere (PPI). De arbeider på en annen måte, men begge reduserer produksjonen av magesyre. Legemidler som cimetidin (Tagamet), nizatidine (aksial), ranitidin (Zantac) og famotidin (Pepcid) er blant de syreblokkere. Mens protonpumpehemmere (PPI) inkluderer lansoprazol (Prevacid), esomeprazol (Nexium), omeprazol (prilosec), rabeprazole (Aciphex) og pantoprazol (Protonix)

Spør legen din om prokinetiske narkotika. Denne type midler fremmer rask tømming av mageinnhold, som deretter reduserer oppblåsthet, smerter og ubehag. Prokinetisk narkotika metoklopramid (Reglan) og domperidon kan være foreskrevet av legen din. Disse medikamentene har bivirkninger, slik som tretthet, rastløshet, tretthet, hodepine og svimmelhet. Sørg for å ta disse medikamentene med henhold til instruksjonene fra legen din. Hvis noen av bivirkningene satt inn, gå til legen din med en gang.

Unn din magesmerter ved hjelp krampeløsende medisiner. Disse stoffene hjelpe i lindre spasmer i den glatte muskulaturen i tarmen. De slappe av musklene som til slutt reduserer discomforting symptomer på dårlig fordøyelse. Krampeløsende medisiner som vanligvis foreskrevet av leger inkluderer dicyclomine (Bentyl) og hyoscyamin (Levsin).

Finn lindring ved hjelp av lavdose antidepressive medisiner. Magesmerter forbundet med dyspepsi er noen ganger behandles med lavdose av trisykliske antidepressiva eller selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI). For trisykliske antidepressiva, kan leger fore desipramin, imipramin (Tofranil), nortriptylin og amitriptylin. Som for SSRI, kan leger foreslå fluoksetin (Prozac), Zoloft, paroksetin (Paxil), Lexapro og Celexa.

Ta kontakt med legen din om antibiotikabehandling. Hvis magen din smerte er forårsaket av Helicobacter pylori (H. pylori) infeksjon, antibiotika er ofte foreskrevet for behandling. Antibiotika medisiner oftest foreskrevet inkluderer klaritromycin (Biaxin), amoxicillin (Amoxil), tetracyklin (Sumycin) og metronidazol (Flagyl). I noen tilfeller er antibiotikabehandling administreres i kombinasjon med en syre undertrykkende middel. Du kan kjøpe antibiotika pakket med syredempende midler som narkotika Helidac og Prevpac.

Ease magen smerte med varme kompresser. Dette er en veldig effektiv måte å finne midlertidig lindring. Finn en tom flaske som vil sikkert holde varmt vann. Legg deg ned og plassere et håndkle på mageområdet og deretter plassere flasken på toppen av det. La flasken bo der til smerten forsvinner.

Gjør noen endringer i kosthold og måte å spise. Du bør lære å unngå mat og drikke som kan utløse magesmerter, for eksempel fet og krydret mat, kullsyrekoffeinholdige og alkoholholdige drikker. Prøv å ikke hoppe over måltider, gjør ditt beste for å opprettholde et vanlig spising vane. Når du spiser, ta deg tid til å tygge maten godt før du svelger den, legge til rette for god fordøyelse. Unngå overspising - det er bedre å spise mindre måltider oftere enn forbruker en stor mengde mat i ett måltid.

Tren regelmessig og slutte å røyke. Regelmessig trening vil hjelpe å bli kvitt overflødig fett som kan presse inn på magen forårsaker syre til å sikkerhetskopiere i spiserøret (refluks). Opprettholde en sunn vekt for å beskytte deg unna enhver ubehag i magen. Også, gjør ditt beste for å slutte å røyke - foruten å gi deg en buk verke på grunn av overflødig gass, setter den også i fare for å ha dødelige sykdommer.

Tips og advarsler

  • Lær å håndtere stress og finne måter å slappe av - dette vil bidra til å gi deg en sunn og smertefri magen. Kontakt legen din umiddelbart når noe av det følgende skjer: tilbakevendende og vedvarende brennende følelse og skarpe magesmerter; svimmelhet, kvalme og mye oppkast; og redusert appetitt og uforklarlig vekttap. Også se Hvis magesmerter er sammen med pustevansker og svetting. Legg også merke til noe blod i avføringen.

Naturlige Homeopatiske Behandlinger og Rettsmidler for magesmerter

Naturlige Homeopatiske Behandlinger og Rettsmidler for magesmerter


Magesmerter kan være forårsaket av et stort antall ting. Noen magesmerter er bare irriterende, for eksempel gass smerter, mens andre magesmerter kan indikere et alvorlig problem, for eksempel blindtarmbetennelse. Hvis magen din smerte ikke er forårsaket av en alvorlig underliggende tilstand, kan du finne lindring ved hjelp av naturlige homøopatiske behandlinger og medisiner. For å bruke homeopati til å behandle enhver tilstand, bør du vurdere din mentale og fysiske symptomer. Homeopati behandler hele personen, ikke bare symptomene.

Pain Presentasjon

Hvordan din smerte presenterer kan fortelle deg hvilke homøopatisk middel til å velge. Hvis du opplever voldelige mage kramper og oppkast, velge rette Cuprum metallicum. Smerter som fører deg til å doble seg i løpet og er forbedret med press på magen oppfordrer til rette Colocynthis eller Magnesia Phosphorica. Velg Colocynthis hvis smertene kommer i bølger, spise eller drikke gjøre vondt verre, og smertene er så intens at det gjør at du føler deg kvalm. Velg Magnesia Phosphorica hvis varme, enten fra en oppvarming puten eller fra varm drikke, bidrar til å redusere magen smerte eller smerten stråler ut fra navlen din. Noen mennesker opplever at dobling gjør smertene verre, og de føler seg bedre stående opp; Hvis dette beskriver deg, velger rette Dioscorea.

Halsbrann og Gass

Hvis smertene dine er fra halsbrann etter å ha spist rik og fet mat, som iskrem eller svinekjøtt kan rette Pulsatilla gi deg lindring. Andre indikasjoner for Pulsatilla inkluderer å finne lindring fra kald mat eller drikke, og et ønske om mat du vet er ikke enig med deg. Hvis stivelsesholdige matvarer ikke er enig med deg, kan du dra nytte av den rette Colocynthis. Hvis du har overdreven, støyende gass, ikke kan stå noe tett rundt magen, og du har en tendens til å bloat etter å ha spist noe, velger rette Lycopodium. Andre indikasjoner for Lycopodium inkluderer en tendens til å veksle mellom diaré og forstoppelse, og craving søtsaker. Hvis du har mye gass, men det går ikke lett, velger rette Magnesia Phosphorica. Hvis du har sure burps, er Nux vomica den anbefalte rette. Hvis du er oppsvulmet, gassy og raping, og finner ut at ubehaget er lettet ved raping, kan de rette Carbo vegetabilis løse ubehag.

Hvordan bruke homøopatiske midler

Når du har valgt riktig middel, ta tre 30C styrke pellets hver 15 minutter til fire timer; hvis du har valgt riktig middel, bør du ha lindring innen tre doser og kan ta gjentatte doser etter behov. Hvis du ikke opplever lettelse, velger et annet middel eller ta kontakt med en utdannet homeopat. Andre naturlige behandlinger for magesmerter inkluderer å ta trekull kapsler for dårlig, og drikker peppermynte eller fennikel te å berolige magen.

Forsiktighetsregler

Magesmerter kan indikere en alvorlig sykdom eller tilstand. Hvis du har betydelig eller vedvarende magesmerter, bør du oppsøke lege. Hvis du har alvorlig mage eller magesmerter, spesielt invalidiserende smerter, kontakt legevakt. Hvis du tar reseptbelagte medisiner eller under en lege omsorg, bør du snakke med legen din om alternative og komplementære behandlingsformer du bruker, selv om homeopati er trygg. For best resultat når du bruker homeopati, ta kontakt med en utdannet homeopat.

Magesmerter Behandling

I frykt for magesår, folk ofte vil besøke legen sin når de opplever magesmerter. Sjansene er, men smertene er ikke sår-relatert. Disse ikke-ulcer smerter kan være kronisk og påvirker den gastrointestinale system, herunder spiserør, og tynntarmen. Symptomer inkluderer oppblåsthet, kvalme og raping.

Reseptbelagte Behandlinger

De som opplever en alvorlig eller kronisk type magesmerter er vanligvis behandles med foreskrevet medisiner som fokuserer på å endre måten magen fungerer, snarere enn bare å lindre smerte. Spasmolytisk medisin slappe av musklene i tarmen og nedgang fordøyelsesbesvær. Noen av de vanligste medikamentene er Bentyl, Levsin og Cystospaz.

Fremskritt i Care

Nye behandlinger tilby betydelig mer lindring av magesmerter. Protonpumpehemmere hovedsak redusere syre ved å stenge ned de sure pumper i magen.

Side Fordeler

En person som opplever konstant magesmerter kan være mer utsatt for depresjon. Lettelse da letter både fysisk og følelsesmessig nød.

Over-the-counter behandling

Antacida som Maalox eller Mylanta tilbyr rask lindring til fordøyelsesbesvær.

Naturlig rettsmidler

Du kan unngå magesmerter ved å spise smartere. Hold styr på de matvarer som forårsaker du smerte og slår dem fra kosten. Unngå stress måltid samtidig, ved å spise i et rolig sted eller mens du lytter til avslappende musikk. Spis mindre porsjoner, og i et lavere tempo. Unngå å ligge innen to timer etter et måltid.

Årsakene til kronisk Raping

Årsakene til kronisk Raping


Raping er en normal del av fordøyelsen, forårsaket av naturlige fordøyelsen av maten vi spiser og luften vi svelger hele dagen. De fleste oppstøt flere ganger i løpet av dagen, spesielt etter å ha spist. Imidlertid er kronisk raping raping som ofte oppstår og forstyrrer dine daglige aktiviteter. Hvis du lider av kronisk raping, kontakt legen din.

Gastroøsofageal reflukssykdom

Gastroøsofageal reflukssykdom, eller GERD, er en vanlig årsak til kronisk raping. GERD oppstår når magesyre gå tilbake opp i spiserøret, forårsaker pasienter å svelge oftere og resulterer i raping. Andre symptomer på GERD inkluderer halsbrann, en sur smak, smerter i brystet og følelsen av å ha en klump i halsen. GERD kan behandles med over-the-counter syre reduksjonsgir, reseptbelagte medisiner og kirurgi.

Gastritt

Gastritt, eller betennelse i mageslimhinnen, kan også føre til kronisk raping, og er oftest forårsaket av røyking, alkohol, infeksjon eller skade på slimhinnen i magesekken. Gastritt kan også føre til magesmerter og fordøyelsesbesvær, kvalme og oppkast. Pasienter som lider av gastritt kan også kaste opp blod.

Magesår

Kronisk raping kan signalisere tilstedeværelsen av peptiske sår, eller små sår i magen, tynntarmen og esophogus. Symptomer kan være smerter, kvalme og oppkast. Behandlinger for magesår inkluderer antiobiotics for å fjerne bakterier som ofte forårsaker magesår, og syre reducers å lindre halsbrann symptomer.

Meganblase syndrom

Meganblase syndrom er en sjelden tilstand som fører til kronisk raping som et resultat av å svelge store mengder luft; dette skaper en luftboble i magen etter å ha spist, ifølge University of Maryland Medical Center. Symptomene på Meganblase syndrom etterligne de av et hjerteinfarkt.

Lav Kalium og magesmerter

Kalium er et viktig mineral og elektrolytt nødvendig for riktig funksjon av kroppens muskler og vev. Utilstrekkelig kalium kan føre til magesmerter når nivåer slipp lav nok til å indusere hypokalemi, en potensielt livstruende tilstand.

Årsak

Hypokalemi oppstår når nivåene av kalium i blodet er for lavt; det kan skyldes nyresykdommer, spiseforstyrrelser eller fra overdreven oppkast, svette, diaré eller vannlating, ifølge Medline Plus.

Signs

Magesmerter fra lav kalium resultater fra tarmlammelse og kan også føre til forstoppelse og oppblåsthet, sier Linus Pauling Institute. Andre symptomer på hypokalemi er kramper, muskelsvakhet og tretthet.

Farene

Ubehandlet hypokalemi kan noen ganger føre til lammelser eller uregelmessig hjerterytme, ifølge informasjon fra Medline Plus.

Ved å søke hjelp

Ring legen din dersom du har magesmerter eller andre symptomer på hypokalemi Etter opplever noen store tap av kroppsvæsker.

Behandling

Kaliumtilskudd, tatt under tilsyn av lege, kan vanligvis riktig hypokalemi. Alvorlige tilfeller kan kreve intravenøs kalium.

Hvordan behandle magesmerter

Magesmerter kan komme fra mange forskjellige kilder og behandle det med hell ofte avhenger av årsaken. Alvorlig eller kronisk magesmerter må bli sett av en medisinsk faglig som noen magesmerter kan være tegn på et alvorlig problem. Magesmerter kan være forårsaket av irritabel bolle syndrom, blindtarmbetennelse, gallestein eller andre problemer.

Hvordan behandle magesmerter

•  Snakk med legen din om magesmerter som du opplever, særlig hvis smertene er alvorlig eller om det fortsatt inntreffer. Noen abdominal smerte kan være mer direkte (for eksempel menstruasjonssyklus kramper) enn andre, og kan ende i løpet av en relativt kort tidsperiode. I disse tilfellene, hjem rettsmidler er ofte fint. Imidlertid bør abdominal smerte ikke kan ignoreres dersom det er mer alvorlig eller hvis årsak er ukjent.

Bruk en over disk syrenøytraliserende for magesmerter som er relatert til halsbrann. Du kan også finne medisiner som vil hjelpe behandle overflødig gass, som også kan føre til magesmerter og ubehag. Hvis symptomene er vedvarende, snakk med legen din om hvordan du kan hindre dem fra å skje.

Ta et varmt bad eller plassere en varmepute over området. Mange synes at varmen bidrar til å redusere smerte og lette små problemer. Dette kan være spesielt nyttig for menstruasjonssmerter.

Prøv å ta en over disk smertestillende medikamenter. Det er lurt å holde seg borte fra ibuprofen og aspirin som de både kan irritere magen og føre til mer magesmerter. I stedet velger paracetamol produkter vilje er mindre sannsynlighet for å forårsake irritasjon.

Rest, drikke væske for å hindre dehydrering og spise små måltider. I mange tilfeller vil magesmerter passere hvis du ta det med ro en stund. Velg milde matvarer og holde seg borte fra fet mat, alkohol, koffein og krydret valg. Mange synes det er nyttig å ta små, hyppige slurker av ikke kullsyreholdige drikker er bedre enn å drikke mye på en gang.

Årsaker til venstre-sidig magesmerter

Årsaker til venstre-sidig magesmerter


Magesmerter er et symptom på en rekke lidelser, noen av dem alvorlige eller livstruende. Kontakt lege dersom du opplever sterke magesmerter som vedvarer eller forverres. For smerter i venstre side av magen, en rask sjekk av dine siste aktiviteter, mat forbruk og tilhørende symptomer kan hjelpe deg å finne en mulig årsak.

Betydning

I medisinske termer, begynner magen rett under brystkassen eller brystbenet og strekker seg nedover til bekken bein. Magen er hjem til magen din, dine store og små tarmene, blindtarmen din, lever, milt, bukspyttkjertel og galleblæren. I tillegg, urinveiene, nyrene og urinlederne er i magen. Selv om reproduktive organer er i bekkenet, mange anser dette området for å være deres underliv.

Typer

Smerte er kroppens måte å fortelle deg det kan være et problem. Siden buken inneholder mange organer, plasseringen av smerte, intensiteten og den type smerte er indikatorer på det underliggende problem. Noen av de vanligste fordøyelsessystemet årsaker til magesmerter venstresidig inkluderer tarmgass ledsaget av oppblåst mage, fordøyelsesbesvær, kolitt, pankreatitt, divertikulitt, irritabel tarm syndrom (IBS) eller nyreproblemer som påvirker venstre nyre eller urinleder. Hvis smertene er ny, skarp eller alvorlig, ta kontakt med en lege for råd.

Identifikasjon

Fordi magen er den største kroppens hulrom, kan smerter på venstre side indikere et problem andre steder i magen. En ektopisk svangerskap i venstre egglederen kan stråle smerte i den øvre del av buken. Hos kvinner, kan endometriose føre til kroniske smerter i hver side av magen. Hvis legen mistenker Smerten stammer i reproduktive organer, kan han bestille en transvaginal ultralyd for å finne problemet.

Betraktninger

Legen din vil be om de siste måltider hvis smertene er midt på venstre side av magen. Selv om matforgiftning ofte påvirker hele magen, noe som resulterer i kvalme, oppkast eller diaré, kan det også påvirke bare én side, forårsaker musklene til krampe. Venstre-sided smerte som strekker seg bakover mot ryggen kan stamme i venstre nyre. En nyrestein forårsaker uutholdelig smerte hos noen individer, og kan kreve at laserbehandlingen for å bryte stenen i mindre biter, slik at det kan passere gjennom ureter. Med en stor nyrestein, kan litt blod være synlig i urinen din, fra en rosa skjær til en mørkere rød. Noe blod i urinen din signaliserer behovet for å varsle lege umiddelbart.

Potensiell

Selv en enkel fordøyelseskanal lidelse kan føre til magesmerter venstre-sidig, kan årsaken også være noe alvorlig. En lege bør ta noen nye smerter eller smerter som forverres. Venstre-sidig magesmerter med en medfølgende feber, tap av matlyst, mage hevelse eller dårlig ånde signalisere en nødsituasjon og pasienten bør oppsøke lege så snart som mulig.

Advarsel

Ikke vent for sterke smerter å avta, ringe legen din og få hans mening. Mens de fleste tilfeller av magesmerter er midlertidige forhold, som følge av dårlig fordøyelse, en trakk abdominal muskel eller forstoppelse, tar ingen sjanser.