Digidexo.com

menn og libido

Urter for å øke menns libido

Årsakene til lav libido hos menn kan være alt fra fysisk til psykisk. Noen vanlige årsaker kan omfatte depresjon, stress, tretthet, samlivsproblemer, reseptbelagte legemidler og lavt testosteronnivå. Snakk med partneren din, og du kan være lurt å sjekke med legen din for å se om det er et fysisk problem som berører din libido. Urter kan også bidra til å gjenopprette ditt ønske, og kan tilby andre fordeler, som økt energi.

Alternativer

Tribulus er en lite kjent urt som har vist lovende for behandling av lav libido hos menn. Det er ofte brukt i Øst-Europa for dette formålet. Det fungerer i utgangspunktet ved å styrke kroppens naturlige produksjonen av testosteron, og er ment for å øke lysten og maksimere blodstrømmen til de mannlige kjønnsorganene. En anbefalte dosen er én 250 mg kapsel hver dag. Se etter denne urten i helsekostbutikker eller urte butikker.

Damiana

Bladene av damiana anlegget ser ut til å øke mannlige libido ved å skape en følelse av mild betennelse i urinrøret, noe som øker penile sensitivitet for menn. I tillegg er det antatt å være en mild antidepressiva, noe som kan hjelpe menn og kvinner hvis lav libido problemer har en emosjonell komponent.

Muira Puama

Denne urten er hentet fra en brasiliansk tropisk plante. Det har blitt brukt i Sør-Amerika i mange år som et hannens libido enhancer. Med begrensede bivirkninger, er det trygt å ta på ubestemt tid. Ta én 300 mg tablett hver dag for optimale resultater.

Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba bidrar til å øke blodsirkulasjonen samt oksygentilførsel til hjertet og hjernen. Det øker også blodstrømmen til andre deler av kroppen. Den forbedrer blodstrøm til penis gjennom arterier og vener uten medfølgende økning i blodtrykket. Ginkgo biloba er også antatt å være en stemning enhancer og kan hjelpe med depresjon og stress, noe som kan være årsakene til lav libido hos menn. Det bidrar til å heve nivåene av dopamin i hjernen, å forbedre en persons generelle humør.

Hvordan billig Øke Libido mens gravide

Hvordan billig Øke Libido mens gravide


Med graviditet kommer mange grunner til en redusert libido. På grunn av risiko for det ufødte barnet, en kvinne begrenset i måter å forbedre sin libido. Det er mange enkle, naturlige og sunne måter å øke sexlysten mens hun var gravid.

Bruksanvisning

Hvordan billig Øke Libido mens gravide

•  Har partneren din hjelpe deg med å slappe av ved hjelp av massasje. Sensuell massasje eller langvarig forspill kan være bare knep å forbedre humøret. Ta en lur eller sørg for å få hvile. Glipp av søvn er sannsynligvis føre til en redusert libido. Søvn er vanskelig å få tak i løpet av svangerskapet.

Spis en matbit. Mange matvarer har liten mood- og libido-forsterke kvaliteter. Spis protein som mandler, avokado eller kalkun. Ligner på en pre- eller post-workout drink, er protein som brukes til å fylle drivstoff kroppen og spenningsløs.

Ta en drink. Skummet melk har vitamin E, som sies å være en antioksydant gunstig å stimulere blodstrøm. Unngå mat og drikke som forårsaker barnet til å være altfor aktiv, for eksempel koffein, kullsyreholdige drikker og sjokolade.

Spice den opp. Legg karri, spisskummen, kanel eller chili pulver til noen av dine matvarer. Disse ingrediensene har blitt kjent for å øke seksuell lyst, og så lenge disse krydder ikke bry baby, kan de bidra til å legge til litt spark til maten.

Mange naturmidler blir snakket om på internett og selges i helsekostbutikker. Det anbefales at du søker råd fra legen din før du drikker noen av disse. Shatavari ekstrakt forbedrer muskeltonus og får den naturlige smørende prosessen av menneskekroppen går igjen. Ginseng kan øke lysten og adrenalin, som justerer ens generelle seksuelle humør.

Tips og advarsler

  • Før du gjør endringer i kostholdet ditt eller spiser noe mat element, alkohol eller kosttilskudd er det viktig å ha samtykke fra medisinsk faglig i løpet av svangerskapet.

En øvelse for å øke kvinnelig libido

Mens mange mennesker akseptere at en reduksjon i kvinnelig sexlyst er et naturlig biprodukt av aldring, andre er ikke fullt så villige til å lide i stillhet. Tap av libido kan la deg følelsen deprimert med en generell følelse av ubehag, som er neppe en ideell sinnstilstand for å takle livet. Heldigvis finnes det øvelser som kan hjelpe. Utføre en daglig rutine av Kegel øvelser kan du gjenoppdage underverkene av en sterk libido.

Om Kegels

Kegel øvelser er ideen om Dr. Arnold Kegel og var opprinnelig ment å hjelpe kvinner vinne urininkontinens etter fødsel. Kegels har sett en oppblomstring i popularitet, men på grunn av deres effektivitet ved behandling av en rekke forhold. I tilfelle av senket kvinnelige libido, kan Kegels bidra til å jumpstart avtagende ønske ved å stimulere blodtilførselen til kjønnsorganene regionen. Og som bloodflow er en nøkkelkomponent i seksuell opphisselse, kan Kegels hjelpe forenkle prosessen. I tillegg vil utføre Kegels hjelpe deg å bli mer klar over dine seksuelle muskler, som vil resultere i utviklingen av et sterkere ønske om sex.

Utføre Kegels

Før du utfører Kegels, først må du forstå nøyaktig hvilke muskler er involvert. Den raskeste og enkleste måten å gjøre dette på er å øve stanse flyten av urin midtstrøms. Så neste gang du føler trang til å gå på do, stoppe og starte urinen flere ganger til du føler deg i stand til å mentalt finne musklene involvert på vilje. Du må kanskje gjenta denne prosedyren under flere ulike økter før du er fullt "klar" av dine Kegel muskler.

Når du vet hvilke muskler er involvert, utøve dem ved å sitte på kanten av en stol eller ligge på ryggen. Pust dypt, fylle magen med luft. Som du puster ut, kontraherer bekkenbunnsmusklene og trekker dem oppover i kroppen din. Opprettholde et moderat nivå av kontraksjon i hele utpust, og slipp igjen som du inhalerer. Gjenta denne syklusen fem til ti ganger. Dette utgjør én økt - du bør øve på både morgen og kveld.

Du vil sannsynligvis merke en nesten umiddelbar forbedring i din seksuelle lyst. Som utøvelse trekker ekstra blod inn i genital regionen, er det ikke uvanlig å bli vekket. Men selv når du ikke aktivt utfører Kegels, bør du likevel ha en økt bevissthet om din seksualitet, noe som vil slå ut i en sterkere ønske om loven av sex. Bare fortsette å øve på Kegels daglig, med formål å øke styrken av sammentrekning over tid, sammen med å legge inn flere sett og reps.

Kirurgisk indusert menopause & Libido

Kvinner som går inn menopause på grunn av kirurgi ofte står overfor den plutselige utbruddet av symptomene som naturlig indusert menopause gradvis introduserer til kroppen. Menopause kan påvirke libido følgende kirurgisk indusert menopause som kan være frustrerende; Men å forstå årsakene til virkningen og hvor lenge det vil vare kan bidra til å lindre den frustrasjon.

Indusert menopause

Begrepet indusert menopause brukes når menopause er påtvunget en kropp gjennom medisinske metoder, inkludert visse medisiner og sykdommer. Imidlertid, er den mest vanlige årsaken til indusert menopause er kirurgi.
For mange kvinner kirurgisk indusert menopause skaper en plutselig sett av symptomer, fordi de ikke har vært i stand til å gå gjennom den gradvise perimenopause perioden frem til overgangsalderen. All eggstokk-funksjonen er tapt i kirurgisk indusert menopause.

Sex Drive

Mens hver kvinne opplever ulike nivåer av ubehag eller symptomer når du taster inn overgangsalder, de fleste kvinner som går gjennom kirurgisk indusert menopause opplever symptomer som kan inkludere hetetokter og en betydelig reduksjon i seksuell stasjonen.

Årsaker

Det er flere faktorer som bidrar til et tap av seksuell stasjonen etter en kirurgisk indusert menopause. Kirurgi som umiddelbart kutter alle eggstokkene funksjoner (på grunn av fjerning av eggstokkene) skaper et plutselig fall i hormoner som produseres av eggstokkene. Dette hormonet reduksjon skaper et tap av seksuell stasjonen for mange kvinner.
Reduksjonen av østrogen som oppstår når eggstokkene ikke lenger eksisterer kan skape vaginale symptomer som kan bli alvorlig inkludert en alvorlig tørrhet, noe som gjør tanken på seksuell aktivitet tiltalende.
I tillegg kan atrofi av de vaginale vegger oppstå forårsaker nedsatt følsomhet samt et område som er lett irritert ved seksuell kontakt. Dette kan redusere en kvinnes seksuelle stasjonen.
Indusert menopause noen ganger fører til klitoris for å bli påvirket som igjen kan redusere eventuelle fornemmelser.

Økt libido

For noen kvinner, libido faktisk øker etter kirurgisk indusert menopause fordi de har endelig blitt løst fra bekken smerter, blødninger og kramper som førte til operasjonen. Dette kan skape en mental tilstand der kvinnen føler seg komfortabel og har en målbar økning i libido.

Behandling

Kvinner som opplever en redusert sexlyst etter en kirurgisk indusert menopause kan slå til sin lege for behandling. Mange ganger, vil et kurs av medisiner utviklet for å erstatte de tapte eggstokkhormonene bli gitt, men for noen kvinner, særlig de med kreft vil ikke være i stand til å delta i hormonbehandling.
I tillegg til hormonbehandling, kvinner med nedsatt sexlyst forårsaket av kirurgisk indusert menopause kan slå til sex terapeut eller en psykolog for å hjelpe til med overgangen til en sal tilstand.

Hvordan unngå depresjon Mens på dialyse

I denne artikkelen vil du lære hvordan å gjenkjenne symptomer på depresjon fra dialyse og hvordan du kan søke hjelp håndtere det.

Hvordan unngå depresjon Mens på dialyse

Hvordan unngå depresjon Mens på dialyse

Når diagnostisert med nyresykdom, kan du føle deg som om livet er over. Husk at dialyse er en behandling som brukes til å holde deg eller din kjære i live. Du har alt å leve for. Depresjon er en vanlig psykologisk faktor som er knyttet til pasienter med nyresykdom. Det første trinnet er å vite hva depresjon er. Symptomer inkluderer: skyldfølelse, hjelpeløshet, og følelser av sorg, humørsvingninger, og håpløshet. Det er vanligvis ledsaget av endringer i libido, spisevaner, og appetitt. Med tid, tålmodighet og forståelse for at du lider av depresjon, kan du hjelpe deg selv til et sunnere liv.

Det finnes mange teknikker for å holde deg fra å bli deprimert. Søke trøst på en høyere makt hvis du tror på Gud. Dette vil tillate deg å motta styrke i nødens stund. Mange søker hjelp gjennom meditasjon. Dette vil tillate deg å sentrere tankene dine og slappe av tankene dine.

Hvis du har familie til å hjelpe deg, søke hjelp fra dem. Prøv å snakke og diskutere dine følelser til din familie og venner. La dem alle vet hvordan du noen ganger føler at de er klar over hvordan du kan føle. Verbalizing følelsene dine kan du få dem ut av hodet og ut av hjertet ditt. Det er ikke bra å holde følelsene flaske inne. Talking vil frigi alle dine følelser og tillater deg å gå videre.

Når du begynner å føle seg deprimert, lese en bok eller ta en spasertur. Finn en hobby som du liker og bruke den når du føler deg deprimert. Turen kan være avslappende, så vel som godt for hjertet! Disse teknikkene vil stimulere glade tanker og positive følelser og vil fjerne din depresjon.

Hvis du har prøvd de ovennevnte teknikker og er fortsatt lider av depresjon på grunn av dialyse, må du kanskje snakke med din nedsatt lege. Det finnes medisiner som din lege kan forskrive for å hjelpe deg med å håndtere depresjon. Disse medikamentene vil ha deg følelsen som din gamle selv - den glade personen før dialyse. Overall, prøv å være positiv og snakke med noen som kan lytte. Du vet aldri hvem som kan være villig til å hjelpe deg !!

Hvordan øke mannlige libido

Mannlige libido en tendens til å avta etter hvert som menn blir eldre. Testosteronnivå begynner å dyppe, noe som fører til redusert sexlyst som kan føre til problemer som erektil dysfunksjon. En senket libido kan også tilskrives fysiske sykdom og bivirkninger av reseptbelagte legemidler, som for eksempel blodtrykks medisiner og anti-depressiva. Uansett hva den direkte årsaken til en lavere sexlyst kan være, menn lider ikke bare fysisk, men psykisk også. For å reversere dette problemet, er det en rekke alternativer tilgjengelig.

Hvordan øke mannlige libido

•  Få en komplett checkup fra legen din. Det er viktig å komme til roten av hvorfor din libido har gått ned. Før noen behandlinger kan anbefales, må du vite om noen sykdom eller sykdom kan være årsaken for din tilstand.

•  Vurder å spørre legen din for å foreskrive reseptbelagte medisiner for å hjelpe. Viagra, Levitra og Cialis er de tre mest populære stoffene for å håndtere erektil dysfunksjon. Det må først bli fastslått hvorvidt du er frisk nok til å ta disse medisinene. I tillegg bør det nevnes at disse stoffene er ikke egnet for alle, og kan ha bivirkninger forbundet med dem.

Legg til matvarer i kostholdet ditt som kan bidra til å øke sexlysten, for eksempel basilikum, gresskarfrø, selleri, chili, curcumin (som gir den gule fargen til gurkemeie), bananer, fiken, avokado, hvitløk, surkål, asparges, mandler og rå østers. Unngå sukkerholdig, høy-fett og kalori-laden matvarer.

Bruk urter som er tenkt å heve sexlysten. Noen av dem som du kan finne nyttig er ashwagandha, Yohimbe bark, pygeum, så Palmetto, sarsparilla og ginseng. Sjekk alltid med legen din før du tar noen urt, å sørge for at det ikke er noen interaksjoner og for å overvåke effekten. Yohimbe, spesielt, bør ikke brukes av personer som har høyt blodtrykk, siden det vanligvis hever blodtrykket og har vært kjent for å øke hjertefrekvensen.

eliminere stress fra livet ditt. For mye stress kan sette noen ut av humør til å være seksuelt intime.

Exercise. Dette kan ha fordelaktige effekter. Endorfiner frigjøres når du trener, noe som kan øke stemningen og hjelpe med libido spørsmål.

Finn ut om din sexlyst er lav på grunn av mangel på tiltrekning til din ektefelle. Realistisk, kan du ikke være så "slått på" av din kompis som du en gang var. Hvis dette er tilfelle, må du ha en ærlig diskusjon med signifikante andre for å diskutere måter å prøve å sette lidenskapen tilbake i forholdet. Om nødvendig, må du kanskje se en rådgiver.

Om naturlig hormon erstatning for menn

Om naturlig hormon erstatning for menn


Mannlig hormon ubalanser kan føre til betydelig ubehag som menn alder. Mange menn som opplever en hormonmangel opplever redusert libido, tretthet, lav energi, og redusert evne til å resonnere gjennom problemer. Det er naturlige behandlinger for å bidra til å gjenopprette kroppens sunn balanse av naturlige mannlige hormoner uten vesentlige bivirkninger og en høy suksessrate. Fortvil ikke om lavt testosteron.

Betydning

Som de fleste menn blir eldre, nivået av testosteron i kroppen har en tendens til å synke vesentlig. Dette resulterer i apati og andre symptomer som de som er nevnt tidligere. Mange leger vil foreskrive hormonbehandling for å behandle disse problemene, men de kan ha betydelige bivirkninger. Heldigvis er det sunne naturlige alternativer som har lignende effekter uten bivirkninger eller høye kostnader for legemidler hormon erstatninger.

Forebygging / løsning

En av de beste - og bevist - naturlige måter å gjenopprette hormonbalansen er å forbedre forholdet mellom muskler til fett i kroppen. Som en mann blir eldre, har en tendens hans stoffskiftet å avta markert. Dette betyr at det er lettere for ham å sette på fett, og mer vanskelig for ham å sette på muskel. Dette fører til lavere hormonproduksjon, markert redusere livskvaliteten hans. En økning i øvelsen og en forbedring i dietten kan forbedre naturlige hormonproduksjon og utelukker behovet for medisinske behandlinger.

Time Frame

Jo før at hormon ubalanse problemene løses, jo mindre at symptomene må lide. Hva en lege kan hjelpe i å gjøre er å gi tester for hormon ubalanser. Hvis symptomene er spesielt alvorlige, kan du lider av en behandles medisinsk tilstand som er direkte årsak til hormon problemer. Konsekvensene for vedvarende lavt testosteronnivå kan være alvorlig - det øker risikoen for hjerte sykdom og kreft.

Potensiell

Det finnes mange naturlige kosttilskudd som kan brukes til å korrigere testosteron ubalanse hos menn. Noen eksempler er sink, karnitin og chrysin. Se referansene under for mer informasjon. Du kan ofte finne disse kosttilskudd kjøpt på ernæring butikk nær deg, eller gjennom en online leverandør. Naturlig rettsmidler for testosteron erstatning fokusere på å forbedre kroppens evne til å behandle og produsere egne hormoner - ikke stole på utsiden syntetisk ekstrautstyr. Riktig ernæring og mosjon reparere kroppens hormon produksjon sentre, og sørger for lengre sikt helse og større glede av livet.

Potensiell

Det er aldri for sent å begynne å gjøre med en testosteronmangel. Når problemet er identifisert, hvis du gjør ditt beste for å gjennomføre alle de naturlige metoder til disposisjon for å korrigere det, kan det bli slått - og millioner av andre aldrende menn har oppnådd det samme. Vær proaktiv - spør legen din for en hormon test i dag hvis du lider av noen av symptomene på mangel nevnt ovenfor.

Testosteronmangel hos menn Symptomer

Testosteron er det viktigste mannlige hormonet. Det er delvis ansvarlig for utvikling av mannlige trekk og for en mannlig seksualdrift og ytelse. Testosteronmangel kan være medfødt eller kan utvikle under eller etter puberteten.

Hair

Testosteronmangel kan manifestere seg som redusert vekst eller tap av kroppshår, oftest påvirker skjegget.

Sex Funksjoner

Avtagende libido, erektil dysfunksjon og infertilitet kan alle resultat fra testosteronmangel.

Gynecomastia

Testosteronmangel kan føre til gynekomasti, eller over-utvikling av brystvev hos menn.

Muskler

Testosteron spiller en viktig rolle i å opprettholde muskelmasse. Testosteronmangel fører ofte muskler til å krympe.

Osteoporose

Testosteron er også viktig for helsen til bein. En mangel vil ofte føre til et tap i bentetthet og til slutt osteoporose.

Mood

Testosteronmangel kan påvirke ulike aspekter av humør. Symptomene kan være tretthet, problemer med konsentrasjon, humørsvingninger eller depresjon.

Testosteron kosttilskudd for eldre menn

Lave nivåer av testosteron, Chief mannlige kjønnshormonet, kan resultere fra kjertelproblemer eller andre medisinske eller genetiske faktorer, eller rett og slett fra å bli eldre. Reduksjoner i testosteronnivå kan føre til seksuelle og psykologiske problemer og andre negative effekter på helsen din. Testosteron kosttilskudd er tilgjengelig i flere former, men studier av deres effektivitet har vært inkonsekvent. Kosttilskudd har også potensielle risikoer, inkludert prostata kreft og muligens hjerteinfarkt og hjerneslag.

Symptomer

Hvis du har lavt testosteronnivå, kan symptomene inkludere kognitive vansker, hukommelsessvikt, nedsatt sexlyst, erektil dysfunksjon, redusert sædkvalitet og fruktbarhet, økt bryststørrelse så vel som psykiske problemer som depresjon, sinne og irritabilitet. Noen menn har hetetokter. Langvarig og alvorlig reduksjon i testosteron produksjonen kan føre til benskjørhet, redusert muskelmasse, redusert testiklene størrelse og tap av kroppshår.

Rettsmidler

Testosteron kosttilskudd er tilgjengelig i geleer eller patcher, i pilleform eller som injeksjoner. Gels betegnelse som testosteron gel. Patches er kjent som testosteron depotsystemer. Injiserbare testosteron kommer i de generiske former for testosteron cypionate og testosteron enanthate. Testosteron undecanoate er tilgjengelig i pilleform, men i en helt solgt bare i Canada, Mexico og Europa, ifølge Hormone Foundation.

Fordeler

Fordelene kan omfatte økt libido, bedret erektil funksjon, økt bentetthet og muskelmasse, og forbedringer i kognitiv funksjon og psykisk helse. Men en United States Department of studie Veterans Affairs sier at du bør ikke forvente kognitive forbedringer fra testosterontilskudd og anbefaler ikke testosterontilskudd for kognitiv funksjon. Også en nederlandsk studie fant at menn tar testosterontilskudd hadde forbedret insulinfølsomhet, men ingen forbedring i bentetthet eller kognitiv funksjon.

Risiko

Testosteronbehandling, eller kosttilskudd, kan føre til forstørret prostata, prostatakreft, og muligens hjerteinfarkt og hjerneslag. Andre potensielle risikoer inkluderer pusteproblemer, brystforstørrelse (som også kan være et symptom på lavt testosteron), høyere kolesterolnivå, kviser og hann-mønster baldness. Men den seks måneder nederlandsk studie fant ingen skadelige effekter av testosteron kosttilskudd i menn som var ellers frisk.

Betraktninger

Det viktigste du bør vurdere er at lavt testosteron kan påvirke din helse og forkorte livet ditt, men testosterontilskudd også bære potensielle risikoer sammen med sine fordeler. Alltid diskutere dine symptomer, avbøtende muligheter og risikoer med legen din. De menn helsenett sier din primære omsorg lege kan sjekke testosteronnivå med en enkel blodprøve, og anbefaler at eldre menn legge testosteron screenings til sine regelmessige legekontroller.

Hva er hormonbehandling for menn?

Hormonerstatningsterapi er en medisinsk behandling anvendes for å lindre virkningene av lavt testosteron hos menn. Pasienter som trenger det oppleve en rekke symptomer eller kanskje lider skade eller sykdom som forårsaker lavt naturlig testosteron. Etter å ha sjekket testosteronnivå og utelukker andre forhold, kan leger foreskrive en rekke former for testosteron. Pasienter som lider av visse betingelser bør unngå terapi som den resulterer i en rekke bivirkninger.

Hva er det?

Hormonbehandling er en medisinsk behandlingsregime brukt til å lindre effektene av lavt testosteron produksjon hos menn som de gamle. I menneskelige hanner, begynner produksjonen av testosteron toppene i alderen 18 til 25 og til å avta etter 25 år med en hastighet på om lag to prosent per år. Dette kan føre til en rekke symptomer, inkludert en reduksjon i muskelmasse og bentetthet, tap av energi, redusert libido, og en nedgang i generelle mentale helse og velvære.

For å minske eller reversere disse forholdene og økt livskvalitet, leger har foreskrevet testosteron for å supplere eller erstatte kroppens naturlige produksjon av testosteron.

Symptomer

Noen av symptomene forbundet med testosteronmangel inkluderer lavere libido, konsentrasjonsvansker eller huske, depresjon, tynning hud, erektil dysfunksjon, tretthet, og tap av muskel og økning i kroppsfett. Andre endringer kan omfatte endringer i hvordan kroppen behandler kolesterol, senket antall røde blodceller (mild anemi) og beinskjørhet.

Hvem trenger det?

Menn over 30 som legger merke til noen av de ovennevnte symptomene kan konsultere legen sin om å motta testosteronbehandling. Andre årsaker til testosteronmangel inkluderer testikkelskade eller infeksjon, kjemoterapi, hypofyse eller hypothalamus skader eller traumer, medfødte tilstander som forårsaker hypogonadisme (lav sædkvalitet), nyresvikt, sarkoidose (en sykdom som inflames lunge og orgel vev), og skrumplever av leveren.

Diagnose

Leger foreskrive hormonbehandling etter en medisinsk eksamen, tar en full medisinsk og medisinering historie, og testing av blod-serum nivåer av testosteron. Hvis testosteronnivået er lavt og sammenfaller med redusert libido, vil legen også måle serum prolaktin og nivåer av luteiniserende hormon (for å sjekke for hypofysen dysfunksjon). Hormonterapi indikeres når serumtestosteron er lav og luteiniserende hormon (en forløper til testosteronproduksjonen) er høy.

En lege kan også stille spørsmål om evne til å opprettholde ereksjon, hyppighet av ereksjon (inkludert nattlige ereksjoner), og hyppigheten av seksuell aktivitet, og oppfordrer til å ha seksuell aktivitet.

En lege kan også se etter endringer i kroppssammensetning, muligens inkludert en test av bentetthet.

Behandling

Pasienter som er foreskrevet hormonerstatningsterapi kan motta testosteron via et antall leveringsmetoder, inkludert intramuskulære injeksjoner, transdermale plastre, kremer, sprayer og påføres huden, og oral testosteron tatt som piller. Doser variere avhengig av modus for behandling; typiske injeksjoner, for eksempel, variere fra 50 til 400 mg, hver to eller tre uker.

Kontra

Overflødig testosteron kan forstørre prostata av eldre menn og er ikke anbefalt for menn som lider av prostatakreft eller kan være utsatt for prostatakreft. Som testosteron kan påvirke lever nivåer og blod serum kolesterol, bør pasienten rådføre seg med lege dersom lider av leversykdom, koronar sykdom, brystsmerter, høyt kolesterol eller har hatt hjertesvikt tidligere.

Testosteron kan også påvirke blodsukkeret og diabetikere bør konsultere lege først og overvåke blodsukkeret nøye mens under behandling.

Bivirkninger

Alvorlige bivirkninger ved testosteron inkluderer høyt blodtrykk, reduksjon av gode kolesterolnivåer, gulsott, og hjerte-og leversykdom. De som mottar hormonbehandling kan også oppleve akne, fet hud og ødem (hevelse i føtter og ankler).

Testosteron kan også ytterligere forbedre mannlige egenskaper, dypere stemme og produsere overflødig ansikts-og kroppshår. Også fordi overflødig testosteron kan konvertere til østrogen, menn er i faresonen for gynecomastia (mannlig brystkreft utvidelse). Denne tilstanden er ikke alltid reversible og kan kreve kirurgi for å korrigere.

Årsaker til lavt testosteronnivå hos menn

Testosteron er et hormon som produseres naturlig i mennesker, og dets mangel er karakterisert ved en rekke fysiologiske og psykologiske bivirkninger. Mens noen medfødte tilstander forårsake lavt testosteron, kan det også skyldes skade, sykdom, infeksjon, og aldringsprosessen. Leger kan behandle denne tilstanden ved å administrere farmasøytiske testosteron.

Hva er Testosteron?

Testosteron er et naturlig forekommende steroid hormon som produseres i testiklene til menn (hvor den produserer sædceller), i små mengder i kvinnelige eggstokkene, og i binyrene av begge kjønn. Det binder seg til androgen-reseptorer i muskelvevet for å stimulere vekst ved å øke muskelproteinsyntese på innsiden av muskelceller. Testosteron fremmer også bentetthet og produksjonen av røde blodceller. Under puberteten, testosteron fører maskuline egenskaper som for eksempel en dypere stemme og økt ansikts-og kroppshår.

Symptomer på mangel

Fravær eller nedgang av naturlig testosteron produksjon kan produsere en rekke skadelige bivirkninger, inkludert redusert skjelettmuskelmasse, lav bentetthet (osteoporose), lavt antall røde blodceller (mild anemi). Menn kan også oppleve en høyere prosentandel av kroppen fett eller omfordeling av fettvev. Sviktende libido, erektil dysfunksjon, gynekomasti (utvikling av mannlige bryster), tretthet, depresjon og dårlig hukommelse og konsentrasjon kan også forekomme.

Menn med testosteronmangel kan også lider av høyt blodtrykk, økt risiko for hjerteinfarkt, åreforkalkning (oppbygging av plakk i, og åreforkalkning), og endringer i blod serum kolesterol.

Medfødte årsaker

To genetiske avvik kan føre til lavt testosteron hos menn. Klinefelters syndrom oppstår når den mannlige besitter en ekstra X-kromosom; menn med denne tilstanden mangler ofte mannlige egenskaper. Kallman syndrom resultater når hypotalamus produserer lave nivåer av gonadotropin-frigjørende hormon, som er en forløper som er nødvendig for testosteronproduksjon. Menn født uten testikler kan også lider av lave nivåer av testosteron.

Alkohol og Stress

Alkohol kan indusere så mye som en 20 prosent reduksjon i serumtestosteron (mengden som finnes i blodet). Over tid, kan leverskade påløpt av alkoholikere redusere dette til 50 prosent. Perioder med intens stress kan også resultere i lavt testosteron.

Skade og sykdom

Menn kan også oppleve en nedgang i testosteron forårsaket av levercirrhose, nyresvikt, hypertensjon (høyt blodtrykk), AIDS, sarkoidose (en sykdom som forårsaker betennelse i lungene og orgel vev), og skader på testiklene, hypothalamus, eller hypofysen.

Syfilis, hjernehinnebetennelse, og kusma er alle infeksjoner som kan føre til lavt testosteron. I tillegg kan noen medisiner, kjemoterapi og stråling behandlinger også føre testosteronnivå til å slippe.

Fedme, og både type I og type II diabetes kan også føre til lavt testosteron.

Aldring

En mann naturlige produksjon av testosteron begynner å avta etter 25 med en hastighet på om lag to prosent per år. Etter alder 80, produserer en mann bare rundt 20 prosent av sin topp testosteronnivå.

Behandling

Leger kan administrere humant choriongonadotropin (HCG) eller gonadotropin frigjørende hormon å behandle Kallman syndrom. Alle andre årsaker lavt testosteron blir behandlet av endogen (eksternt produsert) syntetisk testosteron. Når behandling brukes til å reversere eller lindre lave testosteron symptomer forårsaket av aldringsprosessen, er denne behandlingen kalles hormonbehandling.

Bivirkninger av hormonbehandling for menn

Hormonerstatningsterapi er en medisinsk diett utviklet for å lindre effektene av lavt testosteron på grunn av aldring. Pasienter med visse pre-eksisterende forhold bør ikke ta syntetisk testosteron, og hormonbehandling kan forårsake en rekke bivirkninger, noen som kan være dødelig.

Identifikasjon

Hos menn begynner naturlig testosteron produksjonen topper i alderen 18 til 25 og til deretter å falle med en hastighet på om lag 2 prosent årlig. Denne naturlige degenerasjon kan føre til en reduksjon i muskelmasse og bentetthet, tap av energi, redusert libido, problemer med å huske og konsentrere seg, tretthet, erektil dysfunksjon, og en nedgang i generelle mentale helse og velvære. Leger bruker hormonbehandling for å lindre eller reversere disse effektene og forbedre livskvaliteten hos menn som de gamle.

Under hormonerstatningsterapi, kan leger fore syntetisk testosteron som kan bli administrert ved intra-muskulær injeksjon, tas oralt eller påføres huden. Doser variere avhengig av modus for behandling; typiske injeksjoner, for eksempel, variere fra 50 til 400 mg, hver to eller tre uker.

Kontra

Testosteron kan forstørre prostata av eldre menn, og bør ikke tas av pasienter som lider av eller utsatt for prostatakreft. I tillegg bør menn med brystkreft og pasienter med leversykdom, koronar sykdom, brystsmerter, høyt kolesterol eller noen som har hatt hjertesvikt tidligere oppsøke lege om disse forholdene før du tar syntetisk testosteron. Diabetikere kan ha til å endre sin insulindose, fordi testosteron kan påvirke blodsukkernivået.

De allergisk mot hormoner eller noen av innholdsstoffene (injiserbare testosteron inneholder benzylalkohol) bør unngå bruk.

The Federal Food and Drug Administration (FDA) har klassifisert testosteron som en graviditet kategori X narkotika, noe som betyr at det er kjent for å forårsake misdannelser hos ufødte fostre.

Levertoksisitet

Long-term testosteron bruk kan resultere i peliosis hepatitt, en noen ganger dødelig tilstand karakterisert ved dannelsen av blodfylte cyster inne i lever og / eller nyre. Visse orale former av syntetisk testosteron er modifisert ved en prosess som kalles 17-alfa-alkylering (binding av en alkylgruppe). Denne endringen øker levetiden på sine effekter ved å gjøre det vanskelig for leveren å bryte dem ned, men kan forårsake levertoksisitet. Testosteron kan endre lever nivåer, og kan føre til at kroppen til å beholde overflødig natrium og vann, noe som setter ekstra belastning på leveren og nyrene.

Andre fysiologiske bivirkninger

Testosteron bruk kan endre blod serum kolesterol nivåer, inkludert reduksjon av gode kolesterolet, og kan føre til høyt blodtrykk, noe som kan føre til hjertesykdom eller slag. Det kan også føre til gulsott (gul hud), vanskelig urinering (på grunn av prostata utvidelse), kviser, fet hud og ødem (hevelse i føtter og ankler).

Den psykologiske effekten av testosteron kan inkludere aggresjon, irritabilitet, depresjon, hodepine, oppstemthet og humørsvingninger.

Seksuell dysfunksjon

Testosteron viser sterke androgene (masculinizing) effekter, som kan inkludere en ytterligere dypere stemme, og fremveksten av overskytende ansikts-og kroppshår. Overflødig testosteron kan også konvertere til østrogen (via en naturlig enzymatisk prosess som kalles aromatization), noe som kan resultere i gynecomastia (mannlig brystkreft utvidelse), som kan kreve kirurgi for å korrigere.

Men på hormonbehandling kan også oppleve endret libido og erektil dysfunksjon.

I tillegg kan lang tids bruk av eksogene (ikke-fysisk produsert) testosteron dempe kroppens evne til å produsere testosteron naturlig. Når hormonbehandling er avviklet, kan disse pasientene må bruke humant choriongonadotropin (en naturlig forløper til testosteron) for å starte kroppens naturlige produksjon.

Levering Komplikasjoner

Metoden for testosteron administrering kan også føre til bivirkninger. Injiserbare testosteron kan føre til abscesser, infeksjoner og svingninger i seksuell lyst, humør og energinivå; testosteron piller og tabletter kan skade leveren, og testosteron spray, plaster og kremer kan forårsake utslett, hudirritasjon og kan forbedre mannlig mønster skallethet.

Testosteron injeksjoner for menn

Leger administrere injeksjoner av syntetiske versjoner av det naturlige hormon testosteron til å behandle lav produksjon av testosteron. Disse injeksjoner er ikke egnet for pasienter med visse pre-eksisterende medisinske tilstander og kan forårsake en rekke skadelige bivirkninger og komplikasjoner.

Identifikasjon

Testosteron forekommer naturlig hos pattedyr, og er produsert i testiklene til menn, også stedet for sperm produksjon; i mye mindre mengder av kvinnelige eggstokkene; og av binyrene av begge kjønn. Testosteron fører både anabole, vev bygningen, og androgene, masculinizing, effekter. Ved å binde til androgen-reseptorer i muskelvev, fremmer testosteron muskelvekst og bentetthet. I pubertale hanner, testosteron fører til utvikling av mannlige kjønnskarakteristika, blant annet en dypere stemme og ansiktshår.

Farmasøytiske selskaper tilbyr en rekke syntetiske versjoner av testosteron som skiller seg fra det naturlige hormonet bare av modifikasjoner som utvider stoffets effekter. Injiserbare versjoner inkluderer testosteron cypionate og testosteron enanthate.

Behandlinger

Testosteron injeksjoner er foreskrevet for bruk i menn som lider av hypogonadisme, en tilstand i hvilken kroppen ikke produserer nok av hormonet naturlig. Hypogonadisme kan skyldes medfødte tilstander (for eksempel Klinefelters syndrom), skader eller traumer til hypothalamus eller hypofysen, kjemoterapi eller sykdommer som alkoholisme, hepatitt, diabetes og syfilis.

Leger kan også foreskrive testosteron til menn som en del av en diett av hormon-replacement therapy. Etter 25 år, en mann naturlige produksjon av testosteron synker med en hastighet på om lag 2 prosent årlig, og testosteron injeksjoner kan bidra til å supplere denne aldersrelatert underskudd.

Fordeler

Hypogonadisme kan føre menn til å oppleve en reduksjon i muskelmasse og bentetthet, tap av energi, redusert libido, problemer med å huske og konsentrere seg, tretthet, erektil dysfunksjon og en nedgang i generelle mentale helse og velvære. Leger bruker injiserbare testosteron under hormonerstatningsterapi for å lindre eller reversere disse effektene og forbedre livskvaliteten hos menn som de gamle.

Ifølge Tulane University Medical Center Dr. Wayne Hellström, bør testosteron administrasjon prøve å gjenskape en persons naturlige produksjon av testosteron, og doseringen for injiserbare testosteron kan variere 200-300 mg, hver to eller tre uker.

Behandling Issues

Fordi testosteron kan forstørre prostata, er testosteron injeksjoner ikke anbefales for menn som lider av prostatakreft og for menn med mannlig brystkreft. I tillegg drugs.com rapporterer at menn som har en historie med hjerte, lever eller sirkulasjons sykdom bør unngå å ta testosteron injeksjoner og at diabetespasienter kan ha å justere sine insulindoser, som testosteron kan endre blod-sukker nivåer.

Farene

Testosteron kan forårsake en rekke bivirkninger, den mest alvorlige er peliosis hepatitt, en noen ganger dødelig tilstand der blodfylte cyster inne i lever og / eller milt. Som testosteron kan også endre blod serum kolesterol nivåer, kan pasienter også lider av arteriosklerose, problemer med blodkoagulasjon, hjerneslag og hjertesvikt.

Noen pasienter har rapportert allergiske reaksjoner på testosteron, som drugs.com lister som blant annet elveblest, utslett, tung pust, brystsmerter og hevelse i ansiktet og munnen.

Overflødig testosteron kan også forårsake masculinizing effekter som hirsutisme (overflødig kroppshår), mannlig mønster skallethet, endret libido, akne og fet hud. Brukere kan også lider av gynekomasti (mannlige bryster) og erektil dysfunksjon.

Komplikasjoner

Hyppige injeksjoner av testosteron kan ulempe pasienter og kan føre til injeksjonsstedet komplikasjoner som abscesser, infeksjoner og oppbygging av arrvev. I tillegg påpeker Dr. Hellström at mens testosteron injeksjoner er trygge, kan injiserbare versjoner av testosteron forårsake svingninger i energi, humør og libido.

Lavt testosteron behandlinger for menn

Testosteron er et kjønnshormon produsert i både menn og kvinner, men fant i mye høyere nivåer hos menn. Behandlinger er tilgjengelig for menn med lavt testosteronnivå.

Betydning

Om lag 13 prosent av amerikanske menn har lavt testosteronnivå, og færre enn 10 prosent av disse mennene søker behandling.

Symptomer

Vanlige symptomer på lavt testosteron hos menn inkluderer lav libido, erektil dysfunksjon, lav sædkvalitet og redusert fruktbarhet, hetetokter, irritabilitet, hukommelsesvansker, dårlig konsentrasjon og depresjon.

Årsaker

Årsaker til lavt testosteron hos menn inkluderer aldring, skade eller fjerning av testiklene, skjoldbrusk sykdom, genetiske forhold og andre medisinske problemer. Opioider, steroider og andre medikamenter også påvirke testosteronnivå.

Medisiner

Testosteron er tilgjengelig i pilleform, injeksjoner, patcher og som en gel. Bivirkninger kan være prostatavekst, problemer med vannlating, søvnapné, forverring av eksisterende hjertesykdom, problemer med luftveiene funksjon og vedvarende ereksjon.

Misforståelse

Høy testosteron ikke forårsaker skallethet eller prostatakreft, og er ikke farlig når overvåket av egnede medisinske tilbydere.

Hva er normal testosteron Readings for menn?

Hva er normal testosteron Readings for menn?


Menn som har hatt en blodprøve for å sjekke deres testosteronnivå kan lure på hva en normal rekkevidde skal være for sine testresultater. Testosteronnivå enten for høyt eller for lavt kan påvirke helse og indikerer sykdom, sykdom og andre helsemessige problemer.

Definisjon

Testosteron er et kjønnshormon stede i større mengder hos menn og mindre mengder hos kvinner. Dette hormonet produserer muskel og bein vekst og stimulerer mannlige kjønnskarakteristika.

Normale Readings i menn

En gjennomsnittlig testosteronnivå faller innenfor et bredt spekter, som nivåer varierer fra mann til mann på grunnlag av alder, genetikk, størrelse, sykdom, tid på dagen testet og andre faktorer. Ifølge diagnostisere-Me, normale nivåer varierer fra 300 til 1000 ng / dl.

Too High

Økt testosteronnivå hos menn kan tyde testikler svulster, steroider, tidlig pubertet, adrenal svulster, medfødt adrenal hyperplasi og hypertyreose.

Too Low

Redusert testosteronnivå hos menn, kjent som hypogonadisme, kan bety flere ting, blant annet genetiske sykdommer som Kallman tallet, Prader-Willis og Klinefelters; skade på testiklene fra skade, alkoholisme eller kusma; og hypofysen sykdom.

Alder og Testosteron

Unge menn i alderen 14 til 20 erfaring sine høyeste nivåer av testosteron i denne perioden. Som menn alder, nivåene gradvis minske, potensielt forårsake tap av appetitt, depresjon, manglende evne til å vokse muskler, tretthet og tap av libido.

Alternativ testosteron terapi for menn

Alternativ testosteron terapi for menn


Avtagende testosteron er et problem for mange menn, særlig de i 40-årene og 50-årene. Menn som ønsker å opprettholde et sunt nivå av testosteron har flere alternativer. Noen er enkle, og noen er mer ekstreme. Men alle har løftet om å bygge helse, muskelmasse og libido.

Dietary Forbedringer

Starte med kostholdet ditt. Forbruker friske mengder av protein på minst tre ganger daglig Dette protein bør ikke være lite fett. Grass-matet økologisk kjøtt er den beste kilden, men nøtter og frø, egg og melkeprodukter er gode kilder, så vel. Lav-fett dietter er skadelig for testosteron produksjonen.

Unngå bearbeidet kjemikalier og plast. Disse kjemikaliene har en tendens til å oppføre seg som østrogen i kroppen og jobbe mot testosteron. Minimere sitt forbruk vil hjelpe kroppens hormonbalanse. Behandlet plast tendens til å være det verste, og matvarer eller væsker som kommer i plastpakninger eller flasker bør unngås.

Trening

Styrketrening kan være svært nyttig i å stimulere testosteron, samt muskel. Fem sett med fem repetisjoner på tre til fem øvelser tre dager i uken er et tilstrekkelig sted å starte. Ikke start ut for aggressivt. Får vondt vil ikke hjelpe din testosteron produksjonen.

Kosttilskudd

Det finnes en rekke kosttilskudd på markedet som kan naturligvis øke testosteron. Dette er typisk vitamin og mineral blander eller urteblandinger. Blant de vanligste er ZMA, tribulus og maca. ZMA er en blanding av sink, magnesium og vitamin B-6 som, når det tas før sengetid på tom mage, kan øke testosteron produksjonen.

Tribulus og maca er urter som også øke testosteron produksjonen. De bør brukes sammen med mat i løpet av dagen.

Hormonbehandling

Hormonbehandling er et alternativ. Behandling er tilgjengelig i ulike former, inkludert hormon forløpere som DHEA, kremer og til og med injiserbare steroider. Hormonbehandling er ekstremt effektiv, men er en svært presis vitenskap, som du trenger for å sykle på og av på riktig måte. Det bør ikke være forsøkt uten tilsyn av din lisensierte helsevesenet utøveren.

Hvordan behandle nedsatt libido

Få ting kan bringe på en virvelvind av bekymring og angst som erkjennelsen av at ens libido er betydelig redusert. Seksuell intimitet er en viktig - selv viktig - del av noe romantisk forhold, og det må være gode kår. Men hvordan kan ens libido økes? Det er flere levedyktige alternativer når det gjelder å behandle nedsatt libido.

Hvordan behandle nedsatt libido

•  Spør legen din om medisiner, hvis du bruker noen. Noen medikamenter har vært knyttet til redusert libido. Dette gjelder spesielt for depresjon medisiner, ifølge American Academy of Family Physicians. Legen din kan være i stand til å anbefale alternative medisiner mer vennlig til din sexlyst.

Legg noen ashwagandha, tilgjengelig til enhver urte eller naturlige produkter butikken, til kosthold. Ashwagandha består av blant annet withanolides, som har en steroid-lignende effekt på kroppen din, turtall opp aktiviteten av progesteron og testosteron - kjønnshormoner. Det har vært brukt i århundrer som en seksuelt stimulerende, så vel som en naturlig forebygge for tidlig utløsning. Bruk som anvist på beholderen, eller snakke med en kvalifisert herbalist.

De-rot. Livet har en måte å bli ekstremt opptatt og stadig mer komplisert. Sjonglerer ansvar for arbeid, skole, barn, hobbyer, klubber, kirke og utallige andre ting kan bære en person ned - og alvorlig redusere libido. Kanskje du gjør for mye. Minst finne et tidspunkt i uken og de-rot som sporet - som betyr frigjøre den opp. Så, like dumt som det høres ut, planlegge denne gangen for en romantisk engasjement med partneren din. Et par enkle atferdsmessige og tidsledelsesendringer kan ha en dyp effekt på din libido.

Legg mer selleri i kosten din. Dette trinnet er spesielt for menn. Selleri inneholder androsterone, et hormon som frigjøres når en person svetter. Ikke bekymre deg - det er luktfri. Androsterone arbeider for å stimulere seksuell respons hos kvinner. Andre matvarer med libido-økende kvaliteter er bananer, rå østers, nøtter og avokado.

Hint

  • Vurdere å snakke med legen din før du legger noen urte kosttilskudd til kosthold; de kan komme i konflikt med noen medisiner.

Progesteron Effekter på menn

Selv progesteron er ofte betraktet som en "kvinnelig" hormon, pattedyr av begge kjønn trenger det for å leve fordi det bidrar til å normalisere binyrene. Men ifølge Red Orbit nettstedet, er lite kjent om rollen av progesteron hos menn.

Funksjon

Progesteron er skapt hos menn i testikkelvevet og binyrene. Den tjener som en forløper for andre hormoner slik som kortisol og testosteron. Kortisol bidrar til å øke blodsukkeret og bistå i metabolizing mat, mens testosteron bistår i vekst av mannlige kjønnsorganer og veksten av bein, muskler og hår. Som menn alder, deres nivåer av progesteron produksjonsnedgang. Denne nedgangen i progesteron deretter fører til en nedgang i produksjonen av alle andre hormoner.

Betydning

Lavere nivåer av progesteron i den mannlige organ kan føre til vekst av tumorer, inkludert i prostata, i henhold til den røde Orbit nettsiden.

Fordeler

Menn som tar progesteron kosttilskudd, vanligvis anbefales for de som er i slutten av førtiårene og eldre, nyte en økt nivå av energi og libido. Progesteron bidrar også til å forhindre prostatakreft. Imidlertid er bruken av progesteron terapi kontroversiell.

Funksjon

Progesteron er nyttig for menn som har en overdreven mengde av østrogen. Innføring av mer progesteron kan hjelpe flate ut høye nivåer av østrogen som kan føre til problemer som dårlig søvn og økt vektøkning.

Advarsel

Menn med leverforhold eller andre kroniske medisinske problemer bør snakke med sin lege før du bruker progesteron fordi hormonet kan forårsake leversvulster, ifølge en artikkel i tidsskriftet "Cancer Research." Langvarig bruk av progesteron kan også føre til hormonelle ubalanser, prostataforstørrelse og vektøkning.

Rolle av DHT i Libido

Rolle av DHT i Libido


I kroppen, dihydrotestosteron (DHT) virker som en av de mest potente androgene hormoner. Prohormone testosteron tar på denne funksjonen i skjelettmuskulatur vev. Testosteron, i vev rike i enzymet 5-alfa reduktase (5-AR), konverterer til DHT. Disse vev inkluderer sentralnervesystemet (CNS), hud og gonader. DHT viser flere forskjellige effekter når kombinert med andre hormoner. DHT generelt viser en positiv effekt på seksuell funksjon og sexlysten. Den mekanisme ved hvilken dette oppnås resultatene fra en eller en kombinasjon av trasé.

DHT

DHT former naturlig i kroppen fra testosteron, spesielt i androgenavhengige vev, foruten muskelvev. Når testosteron trer neural vev, hud eller endocrine tissue den konverterer til DHT i henhold til de katalytiske egenskaper av 5-AR. I en 5-AR mangel miljø, vil en tilstrekkelig mengde DHT ikke bli produsert, forårsaker alvorlige fysiske og fysiologiske misdannelser.

Case Study

Forskerne studerte en medfødt lidelse som begrenser DHT utvikling hos barn. Pseudohermafrodittisme resultater fra mangel i enzymet 5-AR. Barn med sykdommen display "tvetydig genitalia og er ofte oppdratt som jenter." Ved utbruddet av pubertet, testosteron nivåene øker som forventet, mens DHT nivåer forbli forkrøplet. Muskelutvikling fortsetter som vanlig, men sekundære mannlige kjønnskarakteristika, som for eksempel kropp og kjønnshår vekst, ikke og de har også underutviklede prostata kjertler og peniser. Som et resultat av sykdommen påvirker deres seksuelle funksjoner og libido.

The overarching implication of this pathological study asserts that proper levels of DHT in the body are necessary for proper sexual development and sexual function.

DHT og Østrogen

I både menn og kvinner, til høye nivåer av østrogen viser korrelasjon nedsatt sexlyst, mens høyere prosenter av androgener vil resultere i økt libido. DHT balanserer østrogennivået i kroppen. DHT forhindrer østrogen fra opptrer på vevet ved enten blokkerer androgen-reseptorer i vev eller blokkere RNA transkripsjon etter østrogen er bundet til reseptorene.

In the second way, DHT directly blocks the production of estrogen by inhibiting the enzyme aromatase which androgen hormones require to convert to estrogen.

In the last pathway, DHT acts indirectly on estrogen production by signaling the hypothalamus and the pituitary gland to decrease secretion of gonadotropins. This decrease in gonadotropins causes a decrease in testosterone and androstenedione---the precursors of estrogen.

Misforståelse

En vanlig misforståelse om DHT er fortsatt at sin tilstedeværelse i prostata forårsaker hypertrofi i at vevet. I virkeligheten viser bevis for at høye nivåer av østrogen relateres til hypertrofi i prostata. Eldre menn har en tendens til å vise høyere østrogen til androgen forholdstall, derfor kan de oppleve prostataforstørrelse og redusert libido. Så høyere nivåer av DHT skal forhindre slike spørsmål.

DHT og Libido

DHT status som en svært aktiv androgen hormon fører til en økning i sexlyst, spesielt hos personer som bruker supplerende mengder av det. Dets inhibering av østrogen i kroppen som forårsaker også økningen i seksuell lyst. I voksende individer, fungerer det å utvikle sekundære kjønnskarakteristika.

Denne positive korrelasjonen er på ingen måte en anbefaling for sin overflødig bruk utenfor tilsyn av lege.

Hvordan øke libido og gå ned i vekt

En av de viktigste aspektene ved enhver relasjon er intimitet delt på soverommet. Men hvis din libido er lagging, sjansene er, er sexlivet ditt også. Det er mange grunner for en lav libido, hvorav den ene er vektøkning; hvis du ikke føler deg komfortabel i huden din, har du sikkert ikke vil føle seg sexy nok til å elske med partneren din. Den gode nyheten er at du kan kurere begge samtidig. De samme matvarene som trengs for å øke hormonproduksjonen og øke blodgjennomstrømningen er de samme matvarene som kan hjelpe deg å miste vekt.

Hvordan øke libido og gå ned i vekt

Hvordan øke libido og gå ned i vekt

•  Start med å legge flere egg til ditt daglige kosthold. Egg er en fantastisk kilde til vitamin B5 og 6, som begge er nødvendig for å balansere hormonnivået, lindrer stress og oppnå libido du kan være mangler. De er også høy i protein, en aminosyre som er avgjørende for å bygge muskelmasse og øke stoffskiftet. Jo mer muskelmasse du har, jo mer fett og kalorier vil du forbrenne gjennom dagen.

Tygg på noen selleri. Selleri er en god mat for vekttap fordi du faktisk forbrenne flere kalorier å spise den enn det selv inneholder. I tillegg er det hjem til den luktfri hormon, androsterone. Denne er utgitt gjennom en manns svette, tiltrekke kvinner til ham.

nippe litt soya. Soya og dets produkter er gunstig for både menn og kvinner; isoflavoner det inneholder bidrar til å smøre vaginalområdet, og fordeler prostata, en av de mest kritiske mannlige kjønnsorganene også. Produkter som soyamelk og tofu er fantastiske kilder til protein og er gode erstatning alternativer for ulike meieri-og kjøttprodukter høy-fett.

Spis mer sink. Både menn og kvinner er avhengige av kjønnshormonet, testosteron, for deres libido for å fungere skikkelig. Sink spiller en avgjørende rolle i produksjonen av testosteron. Matvarer som kalkun, brun ris og ost er alle gode kilder til dette verdifulle mineral og er nyttig når du prøver å gå ned i vekt. Tyrkia er en god kilde til protein og gir et alternativ til høy fett rødt kjøtt, er brun ris en hel-korn, fylle deg opp raskere og holder deg mett lenger, mens ost gir deg de vitaminer og kalsium du trenger for sterke bein .

Få litt arginin. Arginin, en aminosyre, øker blodsirkulasjonen til kjønnsorganene til både menn og kvinner. For menn betyr dette bedre ereksjon, og for kvinner sterkere orgasmer. Selv om det kommer i tillegg form, kan det også bli funnet i matvarer som havregryn, müsli, grønne grønnsaker, soyabønner og kikerter (belgfrukter). Disse er alle matvarer som utgjør et sunt kosthold, er lav kalorier og øke stoffskiftet, hjelpe til vekttap.

6. Innlemme trening. Daglig kardiovaskulær trening som gåing, jogging og sykling vil ikke bare hjelpe deg å kaste uønskede pounds, kan det også bidra til å forbedre blodtilførselen til bekkenet. Denne økte opplags resultater i en forbedret libido og mer tilfredsstillende orgasmer. Yoga klasser er gunstig for å forbedre din styrke og fleksibilitet; Dette vil ikke bare tjene deg godt med helse klok, men kan passe godt inn med det nye funnet sexlysten.