Digidexo.com

blodpropp i øynene

Hvordan bli kvitt for blodpropp i øyet

Selv om de fleste blodpropp i øynene vil bli absorbert av kroppen i løpet av to uker, kan en blodpropp som støt en blodåre forårsake uklart, dobbel eller redusert syn. Enhver plutselig tap av syn bør undersøkes av en lege umiddelbart. De fleste klumper, men er forårsaket av en skade på øyet, høyt blodtrykk, anstrengende for øyet, kraftig hoste eller nysing, eller en øye-infeksjon. Oppløsnings mindre blodpropper med urter og kosttilskudd som lett tynne blodet og slappe av blodkar er en ikke-medisinsk behandlingsalternativ.

Hvordan bli kvitt for blodpropp i øyet

Oppløse Minor Propper med varme, urter og trening

•  Utarbeide en varm komprimere ved å dyppe en ansiktsklut i varmt vann. Plasser varmt håndkle i en plastpose og legg den over øyelokket. Gjenta fem til syv ganger per dag.

Ta en 60 mg kapsel av blåbær opptil fire ganger per dag. Blåbær hjelper opprettholde fleksibiliteten i blodårene, noe som øker blodsirkulasjonen. Blåbær også tynner blodet og reduserer blod klissete. Det er rapportert å bidra til å forbedre synsskarphet og lindre nattblindhet også.

Lag en kopp Sassafras te og drikke det. Sassafras regnes som en tonic som renser blodet og bidrar til å oppløse blodpropp.

Ta tran eller linfrøolje kapsler. Hver er høy i Omega 3 essensielle fettsyrer som reduserer blodplate klissete å bryte opp eksisterende blodpropp og hindre kroppen i å danne nye.

Stir Fry to eller tre fedd hel hvitløk og spise dem daglig. Hvitløk er en antikoagulant og blir brukt til å bryte opp ferske blodpropper. Rør steking vil bidra til å eliminere hvitløk pusten og den sterke hvitløkssmak.

gå raskt i 30-45 minutter per dag. Regelmessig kardiovaskulær trening hjelper forbedre den generelle blodsirkulasjon og bidra til å oppløse og forebygge blodpropp. Dans, sykling, rulleskøyter, cardio trening utstyr, eller svømming er andre lav effekt alternativer for aerob trening.

Hint

 • En blodpropp (subconjunctival blødning) er skjemmende, men som regel ufarlig.
 • Unngå røyking inntil blodpropp klarner. Sigarettrøyking er rapportert å være en bidragsyter til å koagulere fortykning, noe som gjør dem vanskeligere å oppløse.
 • Reduser nær dataarbeid og lange timer med tv-titting til blodpropp i øyet er borte.
 • Hvis du legger merke til den som går fra øyet, eller oppleve en endring i syn eller har vanskeligheter med å se, gjøre en avtale med en øyelege umiddelbart.

Om Menopause Bleeding Propper

Om Menopause Bleeding Propper


Under menstruasjonsblødning, mange kvinner opplever små til mellomstore blodpropper. Dette er helt normalt og er ingen grunn til alarm. Men når en kvinne går gjennom eller er ferdig med overgangsalderen, kan blodpropp være et symptom på alvorlige endringer og er grunn til å søke tjenester av en erfaren gynekolog. Clotting er kroppens måte å kontrollere blødning og menstruasjons blodpropp oppstår oftest når en kvinne som benytter en tampong eller en annen metode for å hindre blodet fra å nå umiddelbart på utsiden av kroppen.

Normale Blodpropper

De fleste kvinner opplever noen blodpropp som en del av sitt ordinære normal menstruasjonssyklus. Ifølge Dr. Robert Albee, er dette ikke grunn til alarm og kan oppstå hvis noen metode for å blokkere blod fra spennende kroppen har oppstått. Generelt er lysere rødt blod når det kommer ut av kroppen, jo mer umiddelbar blødningen er - betyr lyse rødt at blodet er Shedding akkurat nå, og mørkere, betyr svartere at blodet stivnet i en blodpropp før det kom ut i kroppen.

Perimenopause

Ifølge Albee, selv om overgangsalder er ofte referert til som en prosess som en kvinne går gjennom, er den korrekte terminologien at en kvinne går gjennom perimenopause før hun går inn i overgangsalderen. Med andre ord, kommer en kvinne i overgangsalderen når hun helt slutter å ha perioder, men hun går gjennom perimenopause mellom å ha regelmessige perioder og stopper helt. Propper som dannes under perimenopausen er meget vanlig og er vanligvis lik de som blir dannet i løpet av en normal menstruasjonssyklus.

Livmor Endringer

En av bekymringene som kan heves i løpet av perimenopausal år er endringer i livmoren. Ett av symptomene på livmor endringer kan være en økning i mengden eller lengden av tiden i løpet av hvilken blodpropper oppstå. Albee indikerer at livmor endringer kan omfatte utvikling av fibroids, polypper eller utvidelse av livmoren. Fibroids er godartet vekster inne i livmoren og er svært vanlig. Polypper er vekster i livmoren og kan være hindrende og forårsake pooling inne i livmoren resulterende i en blodpropp. Utvidelse av livmoren kan oppstå med flere svangerskap og resultere i økt blodansamling inne i livmoren.

Endometriose

Ifølge Albee, om lag 30 prosent til 40 prosent av kvinner som har endometriose erfaring unormal blødning og utvikling av unormale blodpropper. Dette kan være et resultat av endometrievev å utvikle seg til en blokkering i fallopian rør, som deretter fører til unormal blødning. Selv om dette ikke er livstruende, kan det være et irritasjonsmoment for mange kvinner og propper forekommer ofte mellom perioder.

Hormonbehandling

Hormonbehandling (HRT) er svært vanlig for kortsiktig lindring av perimenopausal symptomer. Ifølge Merck Manuals Online Medical Library, kan kvinner som gjennomgår hormonbehandling opplever livmor blodpropp som følge av endringene i sine hormonbalanser. Ofte er det nødvendig å justere dosen av HRT medisiner for å unngå livmor propper. En av risikoene forbundet med HRT er potensialet utvikling av lunge blodpropp og blodpropper i øynene.

Symptomer på en blodpropp i øyet

Blodpropp i øyet kan være stygg, men de er vanlige hendelser. De fleste av dem vil være harmløse, men noen kan tyde på alvorlige tilstander som krever umiddelbar oppmerksomhet. I begge tilfeller er det viktig å være i stand til å gjenkjenne symptomer og vite når å søke medisinsk behandling.

Din Eye

Den viktigste funksjonen til øyet er å ta i lys og fokuserer den på netthinnen. Netthinnen er et lys-følsomt vev som kler innsiden av øynene og skaper elektriske impulser som reaksjon på lys. Disse impulsene reise langs den optiske nerven til hjernen, som deretter oversetter dem til et bilde.

Hyphema og Blodpropper

En blodpropp er en masse av blodceller som dannes når blodkarene i stykker. Det faktum at blodceller koagulere, eller klebes sammen, er som regel en fordel. Clotting hindrer blodet fra å lekke fra fartøy og deg fra å miste store mengder blod. Men kan blodpropper som blokkerer normal sirkulasjon føre til skade på organer og vev. Hyphema er en tilstand der blodet har fått mellom hornhinnen og iris. Blodpropp sammen og danner en masse.

Vanlige symptomer

Det vanligste symptomet på en blodpropp i øyet er blodpropp selv, som ofte kan bli sett av andre. Men, avhengig av plasseringen av blodpropp eller fargen på øynene dine, det kan ikke være så merkbar. Andre symptomer er smerter i øyet og tåkete syn. Den berørte eleven kan også bli formet annerledes enn den i upåvirket øyet.

Blodpropp som symptomer

Eye blodpropp er ofte et tegn på at øyet har gått gjennom et traume, som å bli truffet eller gjennomboret på noen måte. For eksempel kan et øye som har blitt stukket hardt eller truffet med en ball under sport utvikle en blodpropp. Blodpropp i øyet kan også være et tegn på kreft eller von Willebrands sykdom.

Å se en Doctor

I mange tilfeller vil en blodpropp i øyet bli absorbert inn i kroppen din og gå bort av seg selv. Likevel bør du se en helsepersonell fordi blodpropp kan være et symptom på noe større. Hvis du tar noen medisiner som kan gjøre deg lett for å blø, vil legen din sannsynligvis justere dosen din eller ta deg ut av det. Dette vil ofte kurere tilstanden raskt. I tilfeller hvor øyet levre vedvarer, kan han foreslå kirurgi for å fjerne det.

Hva som forårsaker kolesterol avleiringer rundt øynene?

Hva som forårsaker kolesterol avleiringer rundt øynene?


Hvis vi spiser mat som inneholder mer kolesterol enn kroppen trenger ---- og kroppen vår ikke skille ut overflødig ---- kan det bygge seg opp i våre blodårene og danner plakk. Men kolesterol kan også bygge opp andre steder i kroppen også, som rundt øynene våre. Mens tidkrevende for mange fettholdige næringsmidler er vanligvis årsak til dette overskudd av kolesterol, det er andre grunner også, som det genetiske tilstand kjent som familiær hyperkolesterolemi.

Familiær hyperkolesterolemi Definert

Familiær hyperkolesterolemi er en defekt gen. Den defekte genet nærvær, ligger på kromosom 19, predisponerer en person til høye low-density lipoprotein (LDL) kolesterol nivåer, ifølge University of Maryland Medical Center. Så tidlig som fødsel, individer som har arvet denne defekten vil ikke bare ha høye LDL nivåer; kroppene deres vil også være i stand til å kvitte seg med noen LDL (dårlig kolesterol) i blodet.

Kolesterol Eye Deposit Årsak

Ett av symptomene på familiær hyperkolesterolemi er fet kolesterol avleiringer i huden, kjent som xanthomas. Disse fettavleiringer kan også bli funnet rundt øynene, spesielt i øyelokkene. Denne type av innskuddet blir referert til som xanthelasmas. Men fettstoffer kolesterol av denne type ikke er begrenset til huden av øyet; det kan også bli funnet i øyet selv, en tilstand som kalles hornhinnen Arcus.

Andre Årsak til Eye Deposit Kolesterol

Høy LDL og triglyserider kolesterolnivået på grunn av kosten fett inntak kan føre til fet kolesterol avleiringer rundt øynene. Og ifølge Dr. Marc Werner, en Stahl Eye Center Øyelege ligger i New York, de øye blodkar er like lett påvirket av overflødig kolesterol som blodårene i kroppen. Derfor fett ikke bare få deponert rundt øynene; det kan også være i dem.

Innskudd: Indikator for andre problemer

Kolesterol avleiringer rundt øyet kan være en indikator på hva som skjer i selve øyet, ifølge Werner i et intervju med Fox News. "Øyet er det eneste stedet i kroppen der du kan se blodårene. Så, når jeg ser inn i noens øyne ---- jeg er ikke bare å undersøke deres øyne ---- men jeg er også å få en indikasjon på deres generell helse. " Derfor, hvis øyet blodkar blir blokkert, er det en god indikator på at andre interne arterier kan være for.

Advarsel

Når kolesterol fett blir så tykk i øynene og på øyet blodkar, kan det blokkere blodstrømmen, forårsaker dannelsen av en blodpropp (som det kan i andre kropps arterier). Tilstanden kalles retinalveneokklusjon kan føre til blindhet. Derfor bør fettavleiringer rundt øynene ses like alvorlig som fettavleiringer i kroppens arterier.

Vitaminer for under øynene sirkler

Vitaminer for under øynene sirkler


Under øynene sirkler kan være frustrerende og pinlig. Ofte ganger, de er ikke forårsaket av noe spesielt, men er en genetisk egenskap. Andre årsaker til mørke ringer omfatter allergier, søvnmangel, nyreproblemer, dårlig ernæring og enda graviditet. En måte å bidra til å redusere under øynene sirkler er med vitamintilskudd. Det er best å arbeide med legen din for å velge riktig kosttilskudd, som du ikke ønsker å risikere å ta for høy for en dose og gjøre mer skade enn godt.

Vitamin K

Vitamin K er en av de beste vitaminer for å behandle mørke ringer under øynene. Det hjelper blodet rundt øynene blodpropp, som hindrer nedtrengning som er det som fører til mørke sirkler. Mens det finnes kremer som kan brukes under øynene som inneholder vitamin K, kan du også ta vitamin K tilskudd eller spise mat rik på vitamin K. Disse matvarer inneholder kiwi, kål og spinat.

Vitamin C

Vitamin C er en måte å også redusere forekomsten av mørke ringer under øynene. Det beskytter mot frie radikaler, som eldes huden, spesielt rundt øynene som huden under øyet er svært tynn. Det øker også kollagen i huden. Disse all nedgang under øynene sirkler. Det er mulig å få nok vitamin C gjennom mat eller kosttilskudd. Mat kilder inkluderer brokkoli, grønne grønnsaker, blåbær, appelsiner og avokado.

Iron

Jernmangel kan føre til mørke ringer under øynene. Mangel på jern er forårsaket av noen problemer brakt videre av menstruasjon og graviditet. Kroppen mister jern under begge disse tider. Huden blir mer blek og venene mer fremtredende. Dette fører til en mørkfarging virkning. Ta jerntilskudd eller spiser matvarer som spinat, lever, svisker eller rosiner for å øke jernnivået og redusere under øynene sirkler.

Laser behandling for mørke ringer under øynene

Mørke ringer under øynene oppstå fordi kapillærene og blodkar rundt øynene bryte ned. De samme interne mekanismer som forårsaker blåmerker er ansvarlig for mørke sirkler. Facial Plastic Surgery nettverk sier at mørke ringer under øynene oppstå på grunn av jernmangel, aldring, utmattelse, røyking, sykdom, hyperpigmentering, dramatiske vekttap, og arvelighet. Mørke ringer gjøre folk ser sliten, usunn og eldre, og mange søker kosmetiske prosedyrer for å korrigere denne tilstanden. Mange mennesker søker laser behandling for mørke ringer under øynene for å gi dem en frisk, ungdommelig utseende.

Hvordan Laser behandlinger som fungerer

Laser behandlinger for mørke under øynene arbeid ved hjelp av lysstråler for å glatte ut lag av huden. Disse lysstråler er synlige, infrarød eller ultrafiolett, og skaper bølgelengder som beveger seg over huden. Den energien som frigjøres fra lyset treffer huden og absorberes gjennom de forskjellige lag for å korrigere uregelmessig hud pigmentations. Facial Plastic Surgery nettverk sier at kosmetiske kirurger bruke ulike typer laser behandlinger fordi hudfarge avgjør hvilken laser vil gi bedre absorpsjon. Prosedyrer ta minst tre, 30- til 60-minutters økter for å utføre, 10 til 14 dager fra hverandre. Laserbehandling avhenger av omfanget av de mørke sirkler.

Typer laser behandlinger

CO2 og Er: YAG laser behandlinger for mørke ringer under øynene jobbe med etniske grupper med mørkere hud, som African American, spanske og middelhavs etnisiteter. Facial Plastic Surgery nettverk sier laserpulser fjernet skadet vev og bedrer solskader. Disse formene for laser behandlinger forårsake mindre hudskader enn andre laser behandlinger. New York Kosmetikk, Hud og Laser Surgery Center sier at disse laser behandlinger er ikke anbefalt for røykere. Hudlege Dr. Laura Skellchock sier 1064nm laser behandlinger ikke treffer hudens overflate, men gå direkte til blodårene, og hindre dem fra å produsere mørke sirkler.

Behandling Forberedelse

For å forberede en laser behandling for mørke ringer under øynene, skisserer Dr. Skellchock konkrete anbefalinger som skal forhindre blodpropp eller betennelse. Uken før du får laser behandlinger, bør folk unngå alkoholholdige drikkevarer, aspirin og NSAIA som Motrin eller Aleve. Kirurger kan gi en pakke med medisiner og annet stoff for å unngå. Facial Plastic Surgery nettverk sier kirurger foreskrive antivirale medisiner for å forebygge underliggende herpesinfeksjoner, forkjølelsessår eller virusinfeksjoner. Dr. Skellchock sier til gni BLT bedøvelsesmidler fra midten av ansiktet til hodebunnen fordi behandlingen påvirker blodårene rundt øynene og pannen. Pasienter lindre ubehaget ved å ta to Tylenol en time før behandling.

Utvinning

Utvinne fra laser behandlinger for mørke ringer under øynene tar ca seks-åtte uker. Bruk is, gel masker, eller eddik for å redusere hevelse, som vanligvis forsvinner etter to eller tre dager. Facial Plastic Surgery nettverk sier at pasienter bør holde hodet hevet i minst to uker etter inngrepet, ta medisiner etter legens anbefalinger og unngå soleksponering for en eller to uker på grunn av sol følsomhet. Endre bandasjer etter legens anbefalinger. Ikke skrap skorper og unngå sminke før legene gir klarsignal. Når første helbredelsesprosessen foregår, bruke solkrem og unngå solarium for å forebygge hudskader. Hud vil dukke rosa i ca fem måneder.

Kostnad

Kostnaden for en laser behandling for mørke ringer under øynene varierer fra region til region og enkelt kirurger. Prisene varierer mellom $ 1.500 til 6.000 per behandling. Facial Plastic Surgery nettverk sier at disse prisene ikke inkluderer de ekstra utgiftene til medisiner, blodprøver og etter-kirurgi materialer.

Hvordan minske sjansen for å få blodpropp

Blodpropper er dannet av legemet etter en skade. Blodceller og fibrin stands komme sammen og lage en klump for å stoppe blødning. Snart en skorpe dannes så skaden kan leges. Dette er en meget viktig mekanisme i kroppen. Uten evne til å koagulere, ville blod folk blø i hjel fra skader. Problemet oppstår når kroppen utvikler blodpropp der det ikke er skade. Hvis en blodpropp blokkerer blodtilførselen til en arterie eller vene, kan alvorlige konsekvenser følger som hjerteinfarkt og hjerneslag. Derfor er det viktig å gjøre alt du kan for å hindre unødvendige blodpropper fra forming.

Hvordan minske sjansen for å få blodpropp

Praksis sunn livsstil valg. Røyking er en risikofaktor i utviklingen av blodpropp, fordi det gjør at blodkarene til å krympe og stivne. Legg røyking til en usunn diett, og du er upping sjansene dine for å få blodpropp drastisk. Redusere fett og kolesterol teller i maten du spiser og slutte å røyke.

•  Tren regelmessig. En regelmessig mosjon rutine vil forbedre sirkulasjonen og hjelpe deg å opprettholde en sunn vekt. Begge disse er svært viktig i kampen mot blodpropp. Frie blodstrøm og god sirkulasjon gjøre det mindre sannsynlig for å danne blodpropper. Opprettholde en sunn vekt betyr at dine organer er ikke omgitt av fett og plakk vil mest sannsynlig ikke dannes i arteriene.

Flytt rundt ofte. Under sørge for lange turer du tar pauser for å gå rundt. På flyet ritt der det ikke kan være mulig å faktisk gå rundt, gjør beinøvelser i setet. Langvarig sitting og mangel på bevegelse er en av de viktigste årsakene til blodpropp.

Ta forholdsregler etter operasjonen. Små blodpropper kan dannes under operasjoner. Når du er i bedring, kan legen forskrive antikoagulantia. Ta dem som anvist. Pass også på å flytte så mye som mulig. Hvis bevegelsen ikke er tillatt, er det kompresjons mansjetter som er plassert rundt lemmer å stimulere blodsirkulasjonen som kan brukes. Liggende helt stille etter operasjonen er en veldig enkel måte å få blodpropp. Pass på at du flytter.

Bruk kompresjonsstrømper hvis du er utsatt for blodpropp. Folk som er på beina mye noen ganger utvikle åreknuter. Åreknuter er bredere enn vanlige årer og gi større risiko for dannelse av blodpropper. Iført kompresjonsstrømper hjelper med sirkulasjon hos personer med åreknuter.

Informer legen om eventuelle sykdommer du har. Det er mange forhold som legger til sjansene for å utvikle blodpropp. Snakk med legen din om alle dine forhold og symptomer slik at han kan foreskrive de riktige medisiner og endringer i livsstil som vil bidra til å forhindre din får blodpropp.

Vær proaktiv med din helse og følge trinnene ovenfor. Å gjøre dette vil i stor grad redusere sjansene for å utvikle blodpropp.

Hint

 • P-piller øke risikoen for å utvikle blodpropp.
 • Alder øker risikoen for å få blodpropp.
 • Graviditet øker risikoen for å utvikle blodpropp.
 • Personer med autoimmune sykdommer har større risiko for blodpropp.
 • Mennesker med kreft og inflammatorisk tarmsykdom har større risiko for blodpropp.
 • Interne blodpropp er noen ganger dannet etter bilulykker.

Almond Oil Cure for slapp hud under øynene

Siging av huden under øynene er på grunn av et tap av elastisitet og kollagen. Dette er en naturlig bivirkning av aldring, når tyngdekraften fører til tap av kollagen og elastin. Andre faktorer er røyking, graviditet eller vektøkning eller tap. Heldigvis finnes det ting du kan gjøre for å hjelpe avverge den naturlige prosessen eller å endre den.

Almond Oil Ingredienser

Mandelolje er en utmerket kilde for ombygging og nærende hud som har mistet sin tekstur og elastisitet. Den har en rikelig tilførsel av vitamin E og D, kalsium og magnesium. I tillegg, mandler har høye nivåer av fett. Mandelolje er fjernet fra mandelkjerner. Fargen mandelolje er lys gul.

Fordelene ved Almond Oil

Pure mandelolje er et utmerket hjelpemiddel i å reparere sagging hud som har mistet sin fuktighet. Den regulerer fuktighetsabsorberende prosessen mens kontrollere vanntapet, samtidig som porene tettes til. I tillegg kan mandelolje minske mørke sirkler under øynene, redusere virkningene av kløen tørr hud og utslett, sprukne lepper helbrede, lindre muskelsmerter og hindre den generelle aldringsprosess av huden.

Almond Oil Recipe For Sagging huden under øynene

Det er en effektiv hjemmelaget mandelolje oppskrift for å hjelpe sig under øynene og forsyne fuktighet til huden. Ingrediensene er: 2 ts. søt mandelolje, 2 ts. tran, 2 ts. vann, 1 ss. lanolin, 1 ss. Comfrey blader eller røtter. Smelt mandelolje og lanolin i et vannbad. Tilsett vann. La den avkjøles før blanding i comfrey og tran. Glatt 1/2 ts. av blandingen over ansiktet i jevnt, tynt lag. Gni i godt nok slik at det ikke er visuelt bevis for rester. La det stå i fem til ti minutter. I stedet for å gni den av med en vaskeklut, forsiktig skylle med hendene for å oppmuntre glatthet og aktiverer fuktighetsgivende agent for å bli mer effektive.

Mørk sirkel under øynene hos barn

Mørke ringer under øynene påvirker mange barn. Blod fra blodårer i sinus områder kan sikkerhetskopiere i nesen og øynene områder, noe som resulterer i mørke sirkler. Ofte er det antatt at mørke sirkler er mangel på søvn, men generelt er de ikke hos barn. Allergi eller andre problemer forårsake dette blokkering av blodstrøm på grunn av væsker og hevelse i sinus områder.

Tenk Allergi Testing

Barn utvikler mørke sirkler grunnet hovne vev forårsaket av matallergier. Hvete, melkeprodukter, kjøtt og egg kan utløse samling av kroppsvæsker i mange steder - ikke bare øynene.

Bihuleproblemer

Sinus problemer som betennelse eller infeksjon kan forårsake blod for å samles i området rundt øynene. Legg merke til om barnet ditt har hodepine, trykk i sinus områder, eller en rennende nese.

Økt sirkulasjon

Har barnet ditt trykker forsiktig en kald vaskeklut til mørke sirkler, som alternerer med varmt vann, for å midlertidig redusere sirkler. Alternative varme og kalde stimulerer sirkulasjonen rundt øynene, vil så overdreven væsker og blod bli båret bort.

Generelt stress kan føre Circles

Hvis et barn er under ekstremt stress, kan kroppen hans holde væsker i overkant. Hormonelle endringer kan føre til at salt og vann oppbevaring over hele kroppen, noe som fører til mørke sirkler.

Søvnvaner

Nesten ethvert individ kan utvikle mørke sirkler på grunn av stress relatert til søvnmangel. Hjelp barnet ditt gå til sengs i tide og vekke på et bestemt tidspunkt bare for å sørge for at det ikke er mangel på søvn.

Blodpropp i Children

Blodpropp er alvorlig i en person i alle aldre, men de er spesielt alarmerende hos barn. De fleste barn er ikke i fare for å oppleve en blodpropp, men barn som har blod-clotting forhold trenger en riktig diagnose og behandling for å unngå klumper som kan resultere i enda mer alvorlige eller livstruende problemer.

Betydning

Blodpropp hos barn oppstår mesteparten av tiden fra utilstrekkelig sirkulasjon i blodet. De kan være alvorlig hvis den ikke behandles riktig og raskt.

Fakta

Mens sjeldne, vil om lag én av 10.000 barn utvikle en blodpropp. Blodpropp hos barn er oftest funnet hos spedbarn eller tenåringer.

Årsaker

Blodpropper kan oppstå på grunn av en genetisk predisposisjon for en lidelse hvor blodpropper lett. I andre tilfeller dårlig sirkulasjon er årsaken til blodpropp.

Tegn / symptomer

Hevelse og smerter i området av blodpropp er et symptom etter at koagulere har vært tilstede i en betydelig tidsperiode. Under de tidlige stadier av en blodpropp, er det ingen ytre tegn eller symptomer.

Behandling

For barn som er diagnostisert med blodpropp abnormiteter, vil en lege foreskrive en blod tynnere. Noen barn krever et kirurgisk inngrep for å fjerne blodpropp.

Hva er Tegn og symptomer på en blodpropp i nyrene?

Hva er Tegn og symptomer på en blodpropp i nyrene?


Renal venetrombose er en sjelden tilstand der en blodpropp former i den renale vene, blokkerer strømmen av blod fra nyrene til hjertet. Dette kan føre til nyresvikt eller en annen tilstand som lungeemboli, hvor alle eller en del av klumpen, bryter av, og reiser seg til lungene. Nedsatt venetrombose vanligvis skjer gradvis hos voksne. Men, utvikler sykdommen mye raskere hos barn og utgjør en større trussel for deres helse.

Symptomer

En person som har nedsatt venetrombose kan oppleve smerter i øvre del av ryggen, en nedgang i urinproduksjon eller har blod i urinen. Brystsmerter og kortpustethet er symptomer som kan oppstå hvis blodpropp har reist til lungene. Andre symptomer inkluderer høyt blodtrykk, feber, en skarp smerte langs en side av kroppen eller en forstørret nyre. Noen mennesker vil utvikle renal venetrombose og ikke har symptomer i det hele tatt.

Årsaker

Dehydrering, som kan redusere blodvolum og forårsake blodpropp, er den ledende årsak til nedsatt venetrombose blant spedbarn og barn. Blant voksne årsakene inkludere noen traumer til ryggen eller magen som fører til arrdannelse, som feller blod i nyrevenen. Andre forhold som kan føre til blodpropp inkluderer nyre svulster i nyrevenen som blokkerer blodstrømmen. Nefrotisk syndrom, en tilstand der nyrene er skadet, er en annen årsak.

Diagnose

En lege kan avgjøre om en pasient har nedsatt venetrombose ved å manuelt sjekke pasientens mageområdet for tegn på en forstørret nyre og ved å lytte til magen med et stetoskop for å oppdage eventuelle uvanlige lyder som kan tyde på en blokkering av blodstrøm i nyrevenen . Blod-og urinprøver kan også avsløre problemene med blodpropp. En pasient som har nefrotisk syndrom kan ha et usedvanlig høyt nivå av protein i urinen, og høye nivåer av kolesterol i blodet.

Ved å søke Emergency Care

Alle som har symptomer på nedsatt venetrombose bør få medisinsk hjelp umiddelbart. Babyer og barn trenger øyeblikkelig hjelp hvis de har feber over 102 grader eller høyere, plutselig hevelse i et ben eller andre symptomer på denne tilstanden. Foreldre bør også se etter tegn på dehydrering. Dette inkluderer gråter uten tårer, ekstrem svakhet, innsunkne kinn og magen og ørhet. Andre faresignaler inkluderer overdreven tørste, mørk urin og tørr munn.

Behandlinger

Intravenøs væske er de typiske behandlinger for pasienter som utvikler nedsatt venetrombose på grunn av dehydrering. I andre tilfeller er behandling fokusert på å forhindre blodpropp fra reiser til lungene, der det være livstruende. Blodfortynnende kan bidra til å jevne ut de propper. Noen ganger vil leger kirurgisk fjerne blodpropp eller den skadede delen av nyrene. De vil da åpne blokkert blodåre ved hjelp av fleksible rør. Noen pasienter vil trenge sengeleie for en stund.

Hvordan bli kvitt sirkler under øynene hos barn

Hvordan bli kvitt sirkler under øynene hos barn


Når et barn har mørke ringer under øynene, er søvn den første skyldige foreldre tenke på. Mangel på søvn kan eller ikke kan være årsaken til at barnet ditt har utviklet mørke ringer under øynene. Tett nese og allergi kan også være bak det mørke området av pigment under øynene. Hvis hjem rettsmidler er ikke nyttig, kan et besøk til barnelege bidra til å identifisere årsaken til barnets mørke sirkler.

Hvordan bli kvitt sirkler under øynene hos barn

•  Påfør en kald komprimere til øynene. Bruk en liten pose med frosne grønnsaker eller en fleksibel ispose å bruke milde press til området rett under hvert øye. Den kald kompress vil gi rom for hvilken som helst svellende å gå ned under øynene. Påfør kald komprimere to til tre ganger per dag i fem minutter hver gang. Sett en liten vaskeklut rundt kald komprimere hvis det er ubehagelig for barnet å ha den kalde direkte på huden hans.

Legg en pute til ditt barns seng. Congestion kan bygge opp om barnet ligger flatt på ryggen, så legger en ekstra pute lar barnet ditt til å sitte i en mer oppreist stilling. Hvis de mørke sirkler skyldes overbelastning, bør dette trinnet bidra til å forhindre det.

legge en til to timer til barnets søvn planen. Barn trenger mer søvn enn de vanligvis får. Opptatt skole og aktivitetsplaner kan være å holde barnet ditt opp lenger enn han burde være. Vurdere å sette barnet til sengs tidlig, og du kan merke en reduksjon i mørke ringer under øynene.

Bruk solkrem. Øyepartiet er akutt følsomme for solskader, så bruk solkrem daglig forebygger solskader. I løpet av sommermånedene, kan du merke sirklene blir mindre fremtredende, noe som kan være forårsaket av garving av barnets hud. Bruk solkrem er en viktig del av hudens helse for alle barn, og vil bidra til å forhindre hudforandringer under øyet.

Ta barnet til en lege for allergi evaluering. Forlengede mørke ringer under barnets øyne kan være et tegn på allergi. Sommer og høst månedene er spesielt vanskelig for barn og allergier. Besøk med barnelege for å diskutere allergi medisiner alternativer for barnet ditt hvis du har mistanke om sesongmessige allergier forårsaker mørke sirkler. Allergi tegn inkluderer nysing, rennende øyne og lunger.

Om ringer under øynene i babyer

Vi er vant til å se det på voksne, men hvis barnet ditt har mørke ringer under øynene, kan det være svært urovekkende og bekymringsfull. Disse "shiners" sannsynligvis er ikke det du tror; de er ikke forårsaket av tretthet, en usunn diett, eller å bli truffet. De er oftest på grunn av overbelastning, og behandlingen kan være svært enkel.

Identifikasjon

Babyen ser ut som han har et par sorte øyne, eller shiners, eller at han ikke har fått nok søvn på grunn av mørke eller blålig under øynene sirkler. Hvis barnet ditt har en fair hudfarge, vil det være enda mer merkbar.

Misforståelse

De fleste foreldre anta at tilstanden er forårsaket av mangel på søvn, fordi det er det ofte fører til under øynene sirkler hos voksne. Den andre konklusjon er at det kan være på grunn av dårlig helse. Men mørke ringer under øynene i babyer vanligvis ikke er forårsaket av en av disse, så sjansene er babyen din er faktisk ganske godt uthvilt og frisk, bortsett fra én ting: hans bihulene.

Betraktninger

Den mest sannsynlige årsaken til mørke ringer under øynene i babyer er nesetetthet. Dette fører til årer rundt øynene for å få større og mørkere, noe som resulterer i mørket-sirkelen utseende.

Teorier / Spekulasjoner

I de fleste tilfeller vil behandle roten årsaken til babyens nesetetthet kvitte seg med sirkler.
Allergi tester er vanligvis ikke gjort på barn yngre enn fire eller fem, med mindre det er en matallergi, som ikke er sannsynlig i dette tilfellet. Det er heller ikke veldig vanlig for babyer å være allergisk mot hunder og katter som er til stede i hjemmet. Men hvis du fortsatt har mistanke allergi, snakk med en allergolog eller legen din om måter å redusere allergener i hjemmet ditt. Dette kan inkludere å endre sengetøy, støvtørking, rengjøring av gulv og støvsuging oftere, eller bruke en allergivennlig dekke på babyens madrass.

Forebygging / løsning

Tilstanden kalles "allergiske shiners" med god grunn. I mange tilfeller, roten årsaken til nesetetthet som gjør de mørke sirkler vises er høysnue eller annen allergi. Hos spedbarn, er allergi mer sannsynlig å være miljø enn sesong. Den vanligste er teppe muggsopp og støvmidd, som oppstår uavhengig av hvor ofte du støvsuge eller vaske huset. Imidlertid er et teppebelagt huset mer florerer med innendørs allergener enn en med tre eller flislagt gulv.
Hvis barnet gnir øynene mye, allergi er den mest sannsynlige underliggende årsaken til sinus problemer. De er ikke den eneste skyldige, skjønt. Andre årsaker til nesetetthet kan være tilbakevendende forkjølelse, kronisk bihulebetennelse, eller puste gjennom munnen på grunn av store adenoids (eller mandlene).

Symptomer blodpropp i lungene

Blodpropp er dine venner - det meste av tiden. De er kroppens måte å helbrede sår og hindre blodtap. Men når de danner i arterier og vener, kan de forårsake alvorlige helseproblemer, og kan også være dødelig. Blodpropp i lungene, kan være liten, forårsaker minimal skade. Hvis venstre ubehandlet, kan de bli større, og dreper lungevevet.

Årsaker

Hvis en blodpropp former i et annet område av kroppen, for eksempel armer eller ben, kan det bryte fri og reise gjennom blodstrømmen. Det kan da bli avleiret i lungene, med symptomer snart etter.

Shortenss av Breath

Dette er et symptom som oppstår når blodpropp er liten og har ikke skadet omliggende vev.

Angst

Som blodpropp blir større og skaden blir verre, kan du vise symptomer på en angst angrep. Disse kan omfatte rastløshet og rask pust.

Pleuritic brystsmerter

Dette symptomet kan oppstå når du prøver å ta et dypt åndedrag.

Blodig oppspytt

Dersom blodproppen har blitt større og er ødeleggende vevet rundt det, kan du begynne å legge merke til blod-farget oppspytt når du hoster.

Hvilke vitaminer for å ta for mørke ringer under øynene

Huden under øynene er noen av de tynneste huden på kroppen. Det er flere blodkar i dette området, og det er noen faktorer som kan føre dem til å vise gjennom huden. Søvn og vitaminmangel er de to mest utbredte faktorer som forårsaker de stygge ringer under øynene. Ved å spise de riktige vitaminer og skaffe tilstrekkelige mengder søvn, kan du bli kvitt dine "vaskebjørn øyne" på kort tid.

Vitamin K

Den beste måten å hindre mørke sirkler under øynene er ved å få tilstrekkelige mengder søvn. Men du kan også legge litt krem ​​på huden rundt øynene for å hjelpe falme sirklene raskere. Se etter kremer som inneholder vitamin K. Vitamin K bidrar til å sørge for at blodet rundt øynene propper riktig, slutt hindre innsig. Når blodet ikke koagulere skikkelig, det begynner å vise gjennom huden under øynene dine, og du får de stygge svarte sirkler. Bare gni kremen under øynene før du sovner, og du vil legge merke til de mørke sirkler går unna. Du kan også øke inntaket av vitamin K ved å spise grønne bladgrønnsaker og frukt som avokado og kiwi.

Vitamin A

Vitamin A inneholder mange antiaging fordeler som kan hjelpe huden din. De som ønsker å bli kvitt rynker og strekkmerker både kan også dra nytte av vitamin A. Finn en krem ​​som du kan bruke under øynene dine når du går i dvale. Du kan også bruke en krem ​​som inneholder retinol, dyret form av vitamin A, som vil bidra til å redusere de mørke sirkler. Du kan også øke nivået av vitamin A i kosten eller ved å supplere, men du skal aldri ta mer enn rettet. Lever, søte poteter, gulrøtter og brokkoli er alle ideelle mat kilder til vitamin A.

Vitamin C

Vitamin C hjelper også å fjerne mørke ringer under øynene. Det øker kollagen og beskytter huden mot sol og varmeskader. Problemet er at hvis du bruker en aktuell vitamin C krem, vil oksygen gjengi den ineffektiv, og det kan faktisk være skadelig for målet ditt. Hvis du ønsker å bruke en aktuell krem, kan du kombinere en form for vitamin C, som kalles L-askorbinsyre, vitamin K og bruke den under øynene dine. Enten du bruker en aktuell krem ​​eller ikke, bør du sørge for at du innlemme et sunt nivå av vitamin C i kosten. Det kan bli funnet i de fleste frukter og grønnsaker.

Vitamin E

Vitamin E gjør egentlig ikke fjerne mørke ringer fra under øynene, men det bidrar til å regulere vitamin A eller retinol som brukes til å fjerne mørke ringer. Den beskytter også kroppen mot frie radikaler som ødelegger huden. Vitamin E er en kraftig antioksidant som beskytter huden mot ultrafiolett lys, samt andre skadelige faktorer. Det bør muntlig tatt i motsetning til topikalt, men du vil finne mange øye kremer som liste vitamin E som en av sine aktive ingredienser. Du kan finne en sunn kilde til vitamin E i asparges, avokado, oliven, nøtter og grønne grønnsaker.

Kosttilskudd for å ta for å bli kvitt mørke sirkler under øynene

Mørke ringer under øynene gjør at du ser trøtt hele tiden. Hvis du er konsekvent tripping lyset fantastisk, kunne endringer i livsstil gjøre en stor forskjell. Men hvis du lever et sunt liv stil og fortsatt lider av mørke ringer under øynene, hva kan du gjøre? Siden huden under øynene er tynt, dehydrering og tap av kollagen kan påvirke området under øynene. Vitamintilskudd kan fremme sunn hud og som kan gjøre en forskjell.

Bestem

Bestem den mest sannsynlige årsaken til mørke ringer under øynene. Bestemor har samme problem? I så fall kan tilstanden være arvelig. Hvis du får opp der i år det kan også være et normalt resultat av aldringsprosessen. Har du lider av allergi? Nesetetthet forårsaker mørke ringer under øynene. Så kan mangel på søvn, røyking, alkohol eller drikker koffeinholdige drikker. Ta disse årsakene i betraktning, og planlegger å gjøre endringer, fremme sunn hud der det er mulig.

Identifikasjon

Gjør et sunt kosthold med vitamintilskudd del av planen. Dr. Baumann, en professor i Hudavdelingen og Kutan kirurgi ved University? Of Miami School of Medicine i Miami, sier Florida, \ "Vitaminer fortsetter å bli anerkjent som spiller en viktig rolle i den? Helsen til kroppen, inkludert huden. Nye studier har vist at? vitamin K og niacin er gunstig for huden, spesielt for problemer? involverer pigmentering og tørr hud. \ "

Ifølge Medline Plus, er det to former for vitamin K: K1 som vi får fra planter, særlig grønne bladgrønnsaker; K2 som vi gjør i vårt fordøyelsessystem. Vitamin K kosttilskudd er tilgjengelig kun på resept fordi det er så giftig. Manglene er sjeldne, men vitamin K kan hjelpe med de mørke sirkler under øynene. Så spiser dine grønne bladgrønnsaker.

Niacin (B3) kosttilskudd er tilgjengelig i kombinasjon med andre B vitamintilskudd, hvorav flere er gunstig for huden. Ifølge Harvard Health Publications, er Tiamin (B1) og Riboflavin (B2) oppført med positive effekter på huden. Jern og vitamin C hjelpemiddel legemet i produksjonen av kollagen (Referanse 3), et protein som bidrar gjør huden se sunn.

Maksimer

Ikke stole på kosttilskudd alene. Se forbruket av koffeinholdige drikker og alkohol, drikke mye vann, få nok søvn og spise friske grønnsaker. Husk at protein også hjelpemidler i produksjonen av kollagen. En samlet sunt kosthold gir grunnlaget for vitaminene du trenger og kosttilskudd forhåpentligvis kan fylle i sprekker, beseire de mørke sirkler under øynene.

Hva er årsakene til hodepine i øynene?

Det finnes mange forskjellige typer hodepine med like mange årsaker. Eye hodepine kan være forårsaket av cluster hodepine, lomme hodepine, migrene, belastningen på øynene og synsproblemer. Eye hodepine er faktisk ganske vanlig. Erkjennelsen av triggere kan bidra til å minske hodepine.

Betydning

Hvis du kan bestemme triggere for øyet hodepine, kan lengden, alvorlighetsgrad og tilbakefall forebygges. Regelmessige synsundersøkelser er nødvendig, og videre medisinsk behandling kan anbefales.

Øyeplager

Øyeplager er en dominerende trigger av øye-relatert hodepine. Dreven lesing og lesing i svakt eller dårlig lys kan stamme øynene og forårsake hodepine. Eksponering for sterkt lys kan også utløse et øye relatert hodepine.

Fatigue

Ser mye på TV eller nær og lang dataarbeid kan føre til syns hodepine. Antirefleks briller vil hjelpe når du bruker en datamaskin, og tar en pause fra TV-titting vil bidra til å redusere hodepine.

Også påpeke hvorfor se på tv og lange dataarbeid kan føre til syns hodepine.

Stress / tretthet

Blende av å se mye på TV eller lang dataarbeid kan understreke øynene. Dette tretthet bidrar til øye hodepine.

Hodepine

Cluster hodepine komme plutselig og sterkt. De kan føre til uutholdelig smerte, redusert elev størrelse, rive, røde øyne, hovne øyne og slippe øyelokkene. Migrene kan forårsake følsomhet for lys og forverre øye-relaterte smerter.

Synsproblemer

Synsproblemer, inkludert glaukom (optisk-nerveskade), astigmatisme (uregelmessig formet hornhinnen), nærsynthet (feil fokus) og feil brille eller kontaktlinse resepter for å behandle disse forholdene kan føre til syns hodepine.

Sinus

Bihuleproblemer, lunger, allergier, forkjølelse og infeksjoner kan legge press på sinus hulrom og forårsake øye hodepine. Området over og rundt øyet kan også bli påvirket.

Årsaker for blodpropp Under menstruasjonssykluser

Årsaker for blodpropp Under menstruasjonssykluser


Noen kvinner har kraftig blødning når de har mensen, og det er disse kvinnene som vanligvis opplever clotting. Svært ofte clotting kan forårsake smertefulle kramper når store klumper passere gjennom livmorhalsen.

Tunge perioder

Tyngre enn normal blødning under en periode tapper kroppens naturlige anti-clotting evner, noe som resulterer i betydelige propper.

Endometriose og iuds

Endometriose, eller livmor fibroids, kan føre til overdreven clotting løpet av en menstruasjonssyklus. Hvis en kvinne har en spiral, vil hun noen ganger oppleve kraftigere blødning og mer clotting. Men det er rett og slett mange ganger ingen grunn for blodpropp.

Bekken Disorders

WebMD sier at noen ganger fibroids, polypper, bekken inflammatorisk sykdom (PID), fortykkelse av livmorslimhinnen eller livmorkreft kan føre til blodpropp (se Ressurser). Dette er grunnen til at det er en god idé å først se en lege for å utelukke eventuelle alvorlige problemer.

Blod og hormonelle årsaker

Kvinner med hormonelle ubalanser har ofte tyngre perioder som fører til blodpropp. Andre årsaker å vurdere er en lite aktiv skjoldbruskkjertel, mulige blodsykdommer eller bruk av antikoagulerende legemidler.

Betraktninger

En veldig vanlig og ofte oversett årsak til kraftig blødning er stress. Noen ganger blodpropp i løpet av menstruasjonssyklusen er rett og slett kroppens måte å forkaste livmor vev. Ifølge WebMD, er hensikten med den månedlige menstruasjonssyklus for å kvitte seg med alle de giftstoffer og avfall som ofte kommer ut som blodpropp i mange kvinner (se Ressurser).

Hvordan unngå belastning på øynene

Her er noen tips for å holde øynene friske og fungerer godt for årene som kommer.

Hvordan unngå belastning på øynene

Bruk solbriller når det er lyst ute. Lyse sol gjør du myse og anstrenge øynene dine.

Ta en pause fra hva du gjør noen få timer. Stå opp, strekke og fokusere øynene dine andre steder.

Arbeid i et godt opplyst område.

Bruk full-spektrum lyspærer i ditt hjem. Hvis det er mulig, bruke dem på jobb. De er lettere på øynene.

hver så ofte Lukk øynene, og holde dem stengt for et par sekunder. Det vil oppdatere øynene dine.

Blink ofte, spesielt når du arbeider på nært hold. Det holder dem fuktet.

•  Ta urten øyentrøst som te eller i en kapsel.

supplere din diett med vitamin A, vitamin viktig for friske øyne.

Få nok søvn. Tretthet vil føre til unødig belastning på øynene.

Hint

 • Du må kanskje briller hvis øynene dine er veldig sliten etter å ha lest eller arbeider på nært hold, eller du merker en endring i synet ditt.
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan vet jeg om øynene dine går dårlig

Tror du dine øyne kan gå dårlig? Det er flere måter å fortelle hvis du trenger å få briller.

Hvordan vet jeg om øynene dine går dårlig

Har du myse når du leser eller ser på TV? Når øynene dine begynner å gå dårlig, myse deg til å fokusere på hva du ser på. Du kan ikke engang merke til at du er skjeling inntil noen påpeker det ut. Spør dine venner og familie hvis du noen gang myse når du ser på noe.

Gjør du får hyppige hodepine etter å ha lest, arbeider på datamaskinen eller ser på TV? Å gjøre ting med uskarpt syn kan gi deg hodepine. Hvis du får hodepine, ta oppmerksom på hva du gjorde rett før hodepinen startet.

Blir øynene dine føler deg trøtt? Øyne som sliter med å gjøre sitt arbeid kan føle seg sliten selv når resten av dere føles fint.

Er du holder bøker nærmere ansiktet enn vanlig? Synes du selv beveger seg nærmere til TV? Dette er tegn på at synet ditt er verre.

Gå til optiker. En øyelege er den eneste som kan si sikkert hvor ille øynene dine er og hvordan du kan løse problemet. En synsundersøkelse er smertefri og rask, og du vil vite sikkert om øynene dine går dårlig.