Digidexo.com

renser spinat kroppen

Hvordan å rense hele kroppen med Alger

Hvordan å rense hele kroppen med Alger


Hvis du befinner deg følelsen svak, ønsker å felle noen pounds, og gjenopprette glans til ditt hår og en sunn glød til huden din, kan du velge å gjøre en rens. Alger er et utmerket tillegg til en full body rens fordi den er rik på klorofyll, et stoff som kan bidra til å fjerne giftstoffer fra kroppen din. Selv om du kan velge å spole, er det ikke nødvendig å gjøre det. Ved ganske enkelt å eliminere giftstoffer fra kroppen din, bor hydrert, og supplere med en eller flere former for alger, kan du oppnå merkbare resultater.

Hvordan å rense hele kroppen med Alger

•  Sjekk med din lege eller naturlege før du begynner rens. Fortsett med rens, med legen din godkjenning. Bestem hvor lenge du ønsker å rense; selv om mange anbefaler 5 til 7 dager, kan selv en helg rens være effektive. Velge hva som er realistisk for deg. Eliminer alle fett, tilsetningsstoffer, alkohol, sukker og koffein fra kosten for varigheten av rens.

Juice halv sitron og legge den til en kopp vann, vil dette hjelpe kroppen din begynne å spyle giftstoffer med en gang. Drikk et par glass rent vann: Staying hydratiserte er en viktig del av din rens. Ta den anbefalte dosen av alger kapsler med vann, og følger nøye med på instruksjonene fra produsenten. Blend alger pulver i en smoothie for å gjøre det mer spiselig, hvis du bruker pulver fremfor kapsler. Pass på at du inkluderer alger i frokosten din.

Spis en salat av blandet rå grønnsaker til lunsj. Inkluder mungbønner å forbedre renselsesprosess. Vurdere å legge Nori, Kombu, eller Hijiki til salat også. Forbruker disse tang bygger på rensende kraft av alger. Sørg for å ta ytterligere to glass rent vann midt på dagen. Gjør deg selv litt grønn te og har et stykke frukt, hvis du blir sulten senere på dagen.

Konsumere ditt siste dose av alger på middag. Rør det inn i en suppe som du gjør med dine friske grønnsaker, eller bland det med sitronsaft du vil bruke for å kle din salat. Legg til litt brun ris, quinoa, eller en annen fullkorn til middag. Legg en mager protein som tofu, hvis du vil. Sørg for å drikke et annet par glass vann; Urinen bør være klart, hvis du hydra riktig.

Prøv tørr børsting hele kroppen for å fjerne overflødig hud celler og rev opp sirkulasjonen. Ta et beroligende bad, og hvis du har dem, vask huden og håret med algebaserte produkter. Forbered deg på en god natts søvn, slik at du kan våkne uthvilt og klar for neste dag av rens.

Giftig rensing av kroppen

Giftig rensing av kroppen


Folk gjennomgå giftige rensing av mange grunner: for å opprettholde et ungdommelig utseende, gå ned i vekt, opprettholde helse og selv bekjempe sykdom eller sykdom. Giftig rensing er en prosess. Det starter ofte med kosthold og kan inkludere kosttilskudd, kolon renser, juicing og andre rensemetoder. De fleste bruker minst to av disse metodene når rensing.

Hvorfor folk Detox

Den viktigste grunnen til at folk detox er å kvitte kroppen for giftstoffer. Candida albicans, eller systemisk gjær, lever naturlig i tykktarmen. Noen ganger overproduces denne gjærsoppen i ett system og forårsaker symptomer som hodepine, gastritt, smerte, gjær infeksjoner og til og med autoimmune sykdommer (dvs. kronisk utmattelsessyndrom, fibromyalgi). Denne tilstanden ofte stammer fra overdreven bruk av antibiotika, p-piller, kortikosteroider, matallergier og klorvann.

Når dette gjær dør den avgir giftstoffer. Med mindre man rids det kroppen av disse giftstoffer, vil de inn i blodbanen og ende opp i sine celler og organer.

Kosttilskudd endringer

En måte å rense kroppen for giftstoffer er gjennom kosten. Siden de fleste giftstoffer ender opp i tykktarmen, er én måte for å eliminere sukker, gjær og gluten fra kostholdet. Candida strømmer på disse stoffene og vil forverres uten disse kosttilskudd restriksjoner. En glutenfri diett vil vanligvis sikre en sukker og gjær-fri diett i tillegg. Siden de fleste kommersielle brød, pasta, kaker og melk inneholder gluten, må man enten spise mer glutenfri mat eller finne erstatter for deres favoritt mat. Brun ris, de fleste kjøtt, poteter, yams, mandler, grønnsaker og frukt inneholder ikke gluten. Hvis du liker brød eller pasta, kan du spise spelt, ris eller mandel substitutter.

Probiotika, enzymer, Foods & Herbs

Begge probiotika og enzymer kan drepe systemisk gjær. Probiotika legge "vennlige" bakterier i fordøyelsessystemet. Enzymer hjelpe assimilere gjær og fjerne det fra kroppen. Disse elementene kan kjøpes på en helsekostbutikk. Imidlertid inneholder yoghurt kulturer og kan spises i stedet for probiotika. Rå grønnsaker inneholder også mange sunne enzymer.

Flere matvarer kan hjelpe detox systemet. Et par fedd hvitløk en dag kan gjøre underverker for å bekjempe gjær. Virgin kokosolje er også et godt valg Andre inkluderer cayenne pepper, grapefruktkjerneekstrakt og Paul d'Arco te, en urt.

Tykktarm, lever og galleblæren Renser

Et kolon rens vil fremskynde prosessen med å fjerne giftstoffer fra tykktarmen. Det er to grunnleggende måter å gjøre kolon renser: pulver rensemidler eller colonic vanning. Powder renser kan kjøpes på helsekostbutikker. De inneholder vanligvis en blanding av matvarer og urter som rids kroppen av gjær, parasitter og toksiner. Et kolon vanning spyler hele tarmen med renset vann. Denne prosedyren er vanligvis administreres av en lisensiert kolon hydrotherapist.

Leveren renser fjerne giftstoffer fra leveren. Det er pakket rensemidler enn rense leveren samt hjemmelagde løsninger. En leveren rens tar vanligvis bare noen få dager. En blanding av Epsom salt, vann, olivenolje, frisk rosa grapefrukt og svart valnøtt tinktur brukes ofte i hjem rettsmidler. Galleblæren flush bruker lignende ingredienser.

Juicing

Juicing kan bidra til å fjerne giftstoffer fra de fleste store organer og vev, inkludert kolon. Juicing innebærer å blande grønnsaker og frukt i en blender for å gjøre det lettere å konsumere disse matvarene. Noen vanlige grønnsaker og frukt som brukes i juicing inkluderer selleri, gulrøtter, rødbeter, reddiker, persille, hvitløk, hvete gress, epler og ananas. Hver av disse matvarene inneholder enzymer som er ekstremt kraftig i detoxing kroppen. Enzymer hjelpe friske celler trives og bekjempe ubalanserte celler, for eksempel celler som ble invadert av giftstoffer og parasitter.

Ion fotbad

Ion fotbad bruke positive og negative ioner for å fjerne giftstoffer. Igjen, cellene med giftstoffer er vanligvis svakere enn de friske celler. Giftstoffer forlater kroppen fra ulike organer, og du kan føle deg mye mer energisk etterpå. Ulike farger siver ut i vannet kan fortelle deg hvilke organer som detoxing. For eksempel appelsingiftstoffer som vanligvis kommer fra leddene.

Badstuer og Massasjestoler

Det er mange infrarøde badstuer i dag som ikke er så ubehagelig som den gamle kull enheter. Badstuer fjerne giftstoffer gjennom porene i huden. Berusede celler og parasitter ikke håndtere varmen av badstuen og faktisk dø av og til slutt strømme inn i tykktarmen. De blir senere fjernet.

Massasjestoler kan løsne visse muskler og vev for å frigjøre giftstoffer. Noen av disse stolene bruke refleksologi og akupunktur teknikker. Giftstoffer kan elimineres naturlig eller gjennom colonics. Disse stolene ofte benytter dyp massasje metoder, som kan tappe en overflod av giftstoffer fra alle områder av kroppen. Colonics er ofte anbefalt etter disse massasje for å rense disse giftstoffene ut av kroppen.

Er Cayenne Pepper God for rensing av kroppen?

Hvis du er interessert i rensing og avgifte kroppen din, kan du prøve å drikke en cayenne pepper blanding. En heftig cayenne pepper potion blandet med beroligende og terte ingredienser er en måte å skylle fett, få blodet sirkulerer og rense kolon. De som får i cayenne pepper hevder at å drikke en blanding av cayenne pepper med vann, sitronsaft og lønnesirup hjelper dem til å gå ned i vekt mens de skylle deres system for giftstoffer.

Cayenne Pepper Cleanse

Cayenne Pepper Diet er kjent ved andre navn som Master Cleanse eller Lemonade Diet. Programmet angivelig renser nyrer og fordøyelsessystemet på grunn av cayenne pepper og sitronsaft jobbe sammen. Teorien bak programmet er at sitronsaft løsner kroppslige slim mens cayenne pepper hjelper feie det ut av kroppen. Cayenne pepper leverer også kraftige B og C-vitaminer i systemet i løpet av sin rens.

Ifølge Dr. Stanley Burroughs, legemet danner slim-dannende sykdommer slik som forkjølelse, influensa og astma fra å konsumere behandlet, kunstig mat og drikke. I tillegg er disse matvarene oppmuntre vektøkning som forverrer kroppslige slim. Dr. Burroughs hevder at Master Cleanse kosthold løser opp fett og spyler det bort med en hastighet på to pounds per dag uten skadelige bivirkninger.

The Master Cleanse Diet er gjort i tre faser. Fase en er den første dagen som krever at du fjerne alle giftstoffer som kjøtt og bearbeidet mat fra kostholdet ditt. På den andre dagen du spiser bare produsere, men i en juice form. På den tredje dagen du bare har en appelsin juice drikke. Kombiner to liter ferskpresset appelsinjuice med to ss. lønnesirup og en dash av vann til å smake.

Den faktiske lemonade diett er fase to. Hold deg på denne dietten for ca fem til syv dager for best resultat. Den viktigste delen av dagen vil bestå av å drikke en spesiell lemonade concoction. Kombiner 14 ss. sitronsaft med 14 ss. lønnesirup, en halv ts. cayennepepper og to liter vann. Denne oppskriften skal vare hele dagen. På slutten av hver dag bør du utføre en saltvann flush ved å legge to ts. havsalt til en av dine lemonade blandinger og drikke ved romtemperatur. Saltvann flush vil hjelpe deg med eliminering prosess som bør skje kort tid etter å ha drukket blandingen.

Gjenoppta en vanlig spisemønster for fase tre. Gradvis tilbake ut av fase to ved å forbruke hovedsakelig frukt og grønnsaker. Unngå bearbeidet eller sukkerholdige matvarer og i stedet spise hele matvarer, inkludert nøtter, belgfrukter og korn.

Cayenne Pepper Supplements

Kraften bak cayenne pepper er de kapsaicinnivået. Jo mer capsaicin pepper har, jo høyere avgift fordel. Får pepper direkte fra kilden er den beste måten å ta cayenne pepper. Hvis krydderet ikke er noe du kan få lignende fordeler fra et supplement.

Når du velger et supplement, foreta et valg basert på vitamin varme enheter. Heat varierer fra 30.000 til 90.000. Jo høyere enhetene, jo sterkere supplement. Den beste supplerende form av cayenne pepper er i pulverform; du kan også kjøpe kapsler. Pulveret har en smak og angivelig besitter ekstremt effektive avgiftende egenskaper. Kapsler har en smak og er angivelig ikke så effektiv som pulveret.

De beste måtene å rense min kroppen for giftstoffer

Toksiner inn i kroppen fra luftbårne kjemikalier, næringsmidler eller til og med fra en overvekst av Candida albicans (et organ sopp eller noen ganger kalt en gjær) i tykktarmen. De fleste giftstoffer er eliminert gjennom tarmen eller blæren. Men giftstoffer fra overflødig Candida kan ta lengre tid fordi kroppens naturlige bakterier er erodert når kampene den av. Gjær og giftstoffer kan forbli i en persons system med mindre visse tiltak for å eliminere dem. Den beste måten å rengjøre eller rense kroppen for giftstoffer inneholder en kombinasjon av et riktig kosthold, enzymer, probiotika og kolon renser.

Diett

Spise et sunt kosthold med mye grønnsaker og frukt kan bidra til å holde kroppen sunn og giftfrie. Hvis du har Candida albicans og giftstoffer, eliminere sukker og gluten fra kostholdet ditt for en stund vil hindre videre vekst av sopp. Candida trives på disse to mat stoffer. Dette kan være en utfordring fordi de fleste commecial matvarer som brød, pasta og kornprodukter inneholder gluten (hovedsakelig hvete gluten). Spis brun ris erstatter på plass av disse matvarene. Du kan fortsette å spise kjøtt, grønnsaker, egg, belgfrukter, poteter, noen nøtter (dvs. mandler), og korn som hirse, basmati ris og bokhvete. Gettin kvitt Candida-relatert giftstoffer betyr å bli kvitt Candida overvekst også.

Detoxing og kolon renser

Grønnsaker inneholder fordøyelsesenzymer. Disse enzymene kan hjelpe drepe overflødig Candida i kroppen din og, i sin tur, til slutt eliminere konstant produksjon av deres giftstoffer. En rekke matvarer og urter kan også brukes til å DETOX. Spise hvitløk kan bidra til å eliminere overflødig Candida og avgifte kroppen din, så kan virgin kokosolje. Spis flere fedd hvitløk per dag. Urten pau d'arco kan rense kroppen for Candida overvekst og giftstoffer. Senna og cayenne pepper kan også hjelpe drepe overflødig sopp.

Til syvende og sist, de fleste giftstoffer inn i kroppen gjennom fordøyelseskanalen. Derfor kolon renser er en effektiv måte å rense kroppen for giftstoffer. Du kan bruke et kolon-rensing kit eller gjennomgå colonic vanning, prosessen med å fjerne giftstoffer ved å spyle kolon med ozonbehandlet vann. Colon-rensing kits brukes vanligvis for om lag en måned. Colonic vanning gis vanligvis gjennom en lisensiert kolon hydrotherapist for flere økter. Hjem enheter er også tilgjengelig. Både kommersielle og hjemme-enheter DETOX hele tykktarmen, i motsetning til klyster, som i flukt kun den synkende del av tykktarmen.

Probiotika

Probiotika er vennlige bakterier som også kan drepe skytende Candida og kontrollgiftstoffer. Probiotika hjelpe fylle kroppens naturlige bakterier, som er erodert av Candida overvekst. De hjelper også å opprettholde riktig balanse mellom fordøyelses sopp (Candida albicans) og gode bakterier, som hindrer Candida overvekst og produksjon av deres giftstoffer. Probiotika er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker. Yoghurt inneholder også probiotika og kan brukes til påfyll av kroppens naturlige bakterier.

Hvordan rense kroppen Juice

Hvordan rense kroppen Juice


Rensing kroppen juice har mange helsemessige fordeler, inkludert klarere hud, økt fysisk energi og økt generell styrke immunforsvaret. Hverdagslige toksiner lagre i våre fettceller, og rensing av kroppen juice er en svært gunstig, ikke-invasiv måte å gjenskape optimal helse for kroppen. Ved hjelp av juice, kan du skylle systemet og rydde bort kjemikalier dvelende inni deg.

Bruksanvisning

•  Å rense kroppen din juice, kjøpe ferske, økologiske frukt og grønnsaksjuice. Kjøpe en juicer og lage din egen juice er optimal. Ellers kjøpe usøtet frukt og grønnsaksjuice på din lokale co-op, helsekost butikk eller bondens marked. Frukt og grønnsaksjuice mest anbefalte for rensing kroppen juice er eple, ananas, tranebær, selleri, gulrot, grønnkål, kål, rødbeter og spinat og andre grønnsaker. Unngå sitrus som det er for surt, spesielt grapefruktjuice. Drikk rundt 64 gram av juice av ditt valg en dag for en periode på tre dager. Nipp juice i løpet av dagen.

Drikk minst 32 gram av frisk, renset vann i tillegg til 64 gram juice per dag i tre påfølgende dager. I løpet av denne tiden, avstå fra all mat, alkohol, sukker, koffein og brus. Utelate mat og øke væskeinntaket i tre dager renser kroppen saft av giftstoffer som bygges opp i blodet fra kosten og miljø.

Få rikelig hvile i løpet av tre-dagers rensing perioden. Plukk en tid til kropp rens i løpet av en tre-dagers helg, ferie eller annen hvileperiode. Unngå tunge treningsøkter i løpet av tre-dagers periode for å unngå økt tretthet. Ta en eller to naps i løpet av dagen for å fremme helbredelse.

Kle seg i lag og slitasje varme klær under rensing perioden. Kroppens temperatur senkes i fravær av fast føde, noe som gjør at du føler deg kald. Pakke opp selv om det er sol ute.

I løpet av denne tre-dagers periode, følg med til din kropp og bivirkningene fra den faste mens rensing likene juice. Være forberedt på mulige hodepine, vanligvis på grunn av koffein tilbaketrekning, og trøtthet og svimmelhet, som et resultat av å ikke spise fast føde. Hvis du opplever disse normale symptomer, nippe til juice og vann og legge seg ofte som nødvendig. Ikke gjør noe krav på deg selv. Hvis negative bivirkningene vedvarer, må du avslutte fort og snakke med din lege som du kan ha skjulte helseproblemer.

Tips og advarsler

  • Bruk begge frukt og grønnsaksjuice for rensing. Spis lett med det meste grønnsaker uken før og etter tre-dagers juice raskt. Under den raske, ta en pause fra aktiviteter som kan føre til stress, for eksempel telefonsamtaler, arbeid, e-post og andre stimuli.
  • Konsultere legen din dersom du er ta medisiner før fasten. Snakk med legen din før fasten hvis du har noen av følgende tilstander: nedsatt immunforsvar, leversykdom, diabetes, terminal sykdom, kreft, spiseforstyrrelser, anemi, ernæringsmessige mangler eller lavt blodsukker.

Hvordan å rense kroppen din for hårvekst

Hvordan å rense kroppen din for hårvekst


La oss innse det, hva du spiser og gjør påvirker hvordan du ser og føler. Hvis du bestemmer deg for å rense kroppen for giftstoffer, vil du ikke bare føle deg bedre, vil din hud og hår også viser tegn til bedre helse. Ved å drikke riktig mengde vann, kutte ut skadelige stoffer, spise sunn mat og øke din oppgave nivå, vil din innsats drastisk øke din detox suksess. Du huden vil begynne å se sunn og håret ditt vil skinne og vokse sterkere.

Hvordan å rense kroppen din for hårvekst

•  Kjøp en hel-kropp rens kit fra en helsekostbutikk. Disse produktene kan variere fra en 7 dagers detox til en 30 dagers detox. Les produktinstruksjoner og advarsler grundig, før du starter detox. De fleste av disse DETOX produkter er utviklet for å rense fordøyelsessystemet med psyllium eller et annet fiberelement. Så er det urtedrikker eller kapsler som naturlig hjelpe de kroppslige organer i detoxing og rensing innenfra. Følgende er detox anbefalinger gå med den første rens for å bidra til å fremme kroppen rensing for hårvekst.

Drikk mye vann. Det anbefales at du bruker 6 til 8 glass vann om dagen, for å opprettholde en sunn kroppsfunksjoner og til hjelp i å spyle giftstoffer ut av kroppen. Hvis du får dehydrert, vil din hud og hår lide.

Eliminer rødt kjøtt fra kostholdet ditt. Spis fisk, kalkun og kylling i stedet. Proteinet i disse kjøtt er et vesentlig byggesten for hårvekst.

Unngå alkohol, koffeinholdige drikker, og bearbeidet mat. Alkohol tapper kroppens av vitaminer. Koffein constricts blodstrømmen til kroppen, inkludert hodebunnen. Bearbeidet mat er full av sukker, mettet fett og mye natrium. Disse matvarer også mangler vitaminer og næringsstoffer som kroppen din trenger for å vokse sunt hår.

Vedta et sunnere kosthold. Rå grønnsaker og frukt er et must. Organiske som er enda bedre. Dette fiber vil holde ting i bevegelse gjennom fordøyelsessystemet. Hele korn, bønner og belgfrukter er også stor for den nye kosten, som de er sunne, fylling og næringsstoff pakket.

Ta nødvendige vitamin-og mineraltilskudd. Velg en (e) med vitamin A, vitamin B-kompleks, folsyre, biotin, jern, selen, sink, mangan og jod. En essensiell fettsyre supplement er også svært gunstig fordi det gir næring til hud og hodebunn og regulerer hormon funksjon.

Øk aktivitetsnivå. De fleste giftstoffer som du ønsker å rense fra kroppen din er lagret i dine fettceller. Stikker til et sunt kosthold og mosjon rutine vil bidra til å frigjøre disse giftstoffene som du brenner fett som lagrer dem. Exercise vil også få oksygen og nærings-rik blodpumping i hele kroppen, noe som er viktig for sunn hud og hår.

Masser hodebunnen når du shampoo håret. Bruk fingertuppene til å massere i små sirkler over hele hodebunnen. Dette vil bidra til å øke blodtilførselen til området, som er nødvendig for hårvekst. Det føles bra i tillegg.

Hjem Bruk av eddik for kroppen rensing

Eddik er en helt naturlig produkt som viktig ingrediens, eddiksyre bistand, er avledet fra prosessen med gjæring etanol. Det er ofte brukt for husholdning rengjøring, vask og matlaging. Men eddik er også nyttig for rensing av kroppen, både innvendig og utvendig. Den er skånsom mot huden når fortynnet og kan bidra til å bekjempe bakterier. Den kan også brukes til å avgifte fordøyelsessystemet. Enkelt å finne og bare noen få dollar for en gallon, det er en stor hemmelig ingrediens for personlig pleie.

Inne i kroppen

Bruk eddik til å avgifte kroppen fordøyelsessystem. Eddik bryter ned plakk som har bygget seg opp inne i kroppen og gjør det lettere for kroppen å bli kvitt det naturlig. Det renser også fordøyelsessystemet naturlige fôr.

Lag en drikkbar eddik blanding ved å kombinere 2 ss eddik med 8 gram av en annen væske. Prøv å blande hvit eller eple eddik med eplejuice eller fruktjuice, eller fortynne den i et glass med vann, og deretter drikke det fort. Eller prøve å lage en eddik "tea" ved å varme et krus med vann, deretter legge eddik og en teskje honning. Drikk en 8-unse glass eddik blandingen to ganger daglig i 2 uker, sammen med et sunt kosthold med frukt, grønnsaker og andre high-fiber matvarer, og gi fordøyelsessystemet en ny start.

Utenfor kroppen

Eddik også drepe bakterier som lever på huden. Hvis du sliter med kroppslukt, soaking i eddik en gang om dagen vil drepe bakteriene som forårsaker lukten.

For en fotlukt problem, først rense føttene godt. Deretter kombinere tre deler varmt vann til 1 del hvit eddik (eple cider vil også arbeide) i en stor bolle eller bassenget. Suge føttene i 10 til 20 minutter, og deretter la dem lufttørke. Gjør dette daglig, eller hver par dager, avhengig av behovet.

For underarm lukt, suge to vaskekluter i en blanding av like deler varmt vann og eddik, deretter plassere en vaskeklut under hver arm og hold dem der i ti minutter.

Soaking hele kroppen på en gang er en fordel hvis du har både en fot og underarm lukt problem. Legg opp til én liter eddik til badevann (avhengig av alvorlighetsgraden av lukt problem), og skyll av i dusjen etterpå for å fjerne eddik lukt.

Hvordan å rense kroppen med frukt

Hvordan å rense kroppen med frukt


Ved hjelp av frukt er en effektiv måte å rense kroppen og fjerne giftstoffer. All frukt inneholder syrer, som er nødvendig for å eliminere giftstoffer fra blodet. De har også gi kroppen styrke og energi. Når du renser kroppen med frukt, vil cellene bli fjernet, og de vil fungere riktig og harmonisk. Den følgende fremgangsmåte for å rense kroppen med frukt bør følges i minst fem dager. Hold deg på frukt rensing diett så lenge som 10 dager, hvis du er ekstremt overvektig eller usunn.

Bruksanvisning

•  Rens tarmer med en urte lakserende te før du begynner å rense kroppen med frukt. Klargjør te i henhold til instruksjonene på pakken, og drikke det rett før sengs kvelden før du skal begynne dietten.

Spis så mange modne, friske frukter som mulig. Spiser minst to grapefrukt, seks appelsiner, sitroner og tre per dag, i tillegg til så mye frisk frukt av andre typer som mulig.

Drikk så mye vann som mulig mellom å spise frukten. Sikt i minst 8 til 10 glass av våren eller destillert vann per dag, mens rensing av kroppen med frukt, men ikke drikk mens du spiser.

Drikk fruktjuice liberalt mens på frukt rensing diett. Ren organisk drue, eple, grapefrukt og appelsin juice er mest gunstig. Ikke drikk juice fra konsentrat eller juice cocktails. Hvis du ikke klarer å finne ren og økologisk frukt juice, erstatning vann i stedet.

Utfør minst 30 minutter med trening i friluft hver dag mens du er på diett for å hjelpe kroppen eliminere avfall. Turgåing er den beste øvelsen, og kan gjøres i ditt eget tempo. Men jogging eller løping er også akseptabelt, hvis du er i bedre fysisk form.

Tips og advarsler

  • Når alle dine smerter, smerter og ubehag er borte, har alle giftstoffer er fjernet fra systemet ditt, og du kan sakte tilbake til en sunn, nærende diett bestående av alle matvaregrupper. Anbefalte frukt for frukt rensing diett inkluderer ananas, fersken, kirsebær, plommer, pærer, epler, modne jordbær, blåbær, bringebær og alle sitrusfrukter. Spis disse liberalt når du er på diett. Urte lakserende te, for eksempel Senna te, kan bli funnet på lokale naturlig helse butikker, og mange velassorterte supermarkeder.
  • Ikke bruker melk, sukker, stivelse, saus, smør, hvetemel, sjokolade, meieriprodukter, pasta, brød, olje, sprit, tobakk, eller noe annet produkt som ikke er frukt eller fruktjuice mens på frukt rensing diett. De vil velte reaksjonen til rensing frukt på blodet, og negere alt arbeidet du har gjort.

Hjem rettsmidler for rensing kroppen Toksiner

Kvitte kroppen for giftstoffer bidrar til å forbedre den generelle helsen. Hjem rettsmidler er trygge, naturlige og rimelige måter å rense ut kroppen. Avrusning er ofte anbefalt av helhetlig utøvere som en fin måte å rense kroppen for skadelige stoffer. Kroppen renser seg selv regelmessig, ved hjelp av nyrene og leveren til å filtrere ut giftstoffer og avfall. Men for mye oppsamlet avfall i kroppen som gjør det vanskelig for kroppen å rense seg selv. En og annen kropp rensing ved hjelp av hjemme rettsmidler er svært effektiv i å eliminere giftstoffer.

Drikke

Væsker skylle ut kroppen. Ved å drikke mye vann, fruktjuice, grønnsaksjuice og urtete, er en person i stand til å vaske bort giftstoffer og avfall i alle organer og vev. Kroppen krever væske hver dag for sine mange funksjoner. Mens noen medisinske fagfolk anbefaler at alle drikker 64 gram væske hver dag, andre eksperter mener den mengden vann som trengs bør stå i forhold til kroppsvekt. Drikking væsker bidrar også til å redusere forstoppelse. Å ha hyppig avføring er en måte å fjerne avføring og annet avfall fra kroppen.

Gjør mer Exercise

Trening bidrar til å forbrenne fett. Dette er viktig fordi toksiner er lagret i fettcellene i kroppen. Ved å miste fett en person mister også giftstoffer. Enhver form for fysisk trening er nyttig, men aerobic trening gir ekstra fordeler. Når du gjør aerobic øvelser som løping, sykling, dans eller kickboksing, bygger en person opp en svette. Ved å svette, er giftstoffer fjernes fra kroppen gjennom porene. Trene også får tarmmusklene i bevegelse, og dette kan gjøre det lettere avføring.

Gå på en Fast

Mange helhetlig utøvere anbefaler en rask som en måte å fjerne giftstoffer og rense kroppen. Det finnes mange typer faster, men den vanligste årsaken innebærer å ikke spise og bare drikke vann. Noen faster tillate urtete eller saft eller buljong. En rask kan vare fra en dag til en måned. En person kan gjøre en kortere raskt på egen hånd, men lengre faster av noen uker eller mer trenger medisinsk tilsyn. Uten mat blir spist, ikke kroppen ikke å bruke energi for fordøyelsen. Energien blir brukt til selvrensende og selv-reparerende. Faste kan være gunstig for mange mennesker, men det er ikke det riktige valget for alle. Alle med bekymringer om fasting bør rådføre seg med sin lege. Når først å gjøre en rask, begrense det til én til tre dager for å se hvordan kroppen din reagerer.

Hvordan rense blod i kroppen

Blod er en vital væske som blir pumpet gjennom kroppen av hjertet. Den inneholder røde blodceller, hvite blodceller, plasma og blodplater. Blod blir transportert gjennom legemet av vener, arterier og blodkar. Sirkulasjonen av blod bringer oksygen og næringsstoffer til alle områder av kroppen som celler, vev og organer. På samme tid, fjerner blod toksiner, avfall og annet avfall som er dannet av legemet. Den oksygen og næringsstoffer er nødvendig for riktig funksjon av kroppen. Kroppen er selvrensende, men det er tider da holistisk rettsmidler kan være nødvendig for å gi blod ekstra rensing.

Bruksanvisning

•  Drikk mye vann. Blod er hovedsakelig laget av væske, så drikker mye vann bidrar til å produsere blod. Det hjelper også å rense ut kroppen ved å skylle bort urenheter og giftstoffer. Vann er nødvendig for livet, og drikke rikelig med væske hver vil bidrar med rensing av blodet og kroppen. Drikk minst åtte glass om dagen.

Rens nyrene. Den viktigste funksjonen til nyrene er å rense blodet. Nyrene er et filtreringssystem med 1 million nefroner (liten filtrering enheter) i siden hver enkelt. Hvis disse nephrons er skadet eller ikke fungerer ordentlig, kan de ikke filtrere blodet godt. Å drikke vann hjelper til å rense nyrene, men det gjør visse urter. Uva Ursi er et populært naturlegemiddel som renser nyrene. Det kan finnes i helsekostbutikker.

Rengjør leveren. Leveren har mange funksjoner, inkludert å være et filtreringssystem. Ved å rense leveren kan det fungere bedre, og dette i sin tur bidrar til å få kroppen rent internt, blant annet i blodet. Milk Thistle har vært brukt i århundrer som en urte leveren renere. Helsekostbutikker bære dette tillegget.

Bruk urte rettsmidler for å rense blodet. Det er noen urter som er kjent for å rense blodet. Chaparral, rødkløver, rote rot og burdock root er noen av disse. De er tilgjengelig som kapsler eller som te. FDA anser noen av disse urter giftige, så ikke ta i høye doser eller for en lengre periode.

Prøv en rask. Ved å ikke spise, du gir kroppen din en hvileperiode fra å fordøye maten og fra fjerne uønskede materialer gjennom blodet. Det er viktig å drikke rikelig med væske når du er på en rask. Ta vitamin og mineraltilskudd er valgfritt.

Ta proteolytiske enzymer. Disse enzymene rense blodet ved å hjelpe til å bryte ned organisk avfall og rester i blodet. Ta enzymer under eller etter et måltid for de beste resultatene. Enzymene inn i blodet nesten umiddelbart og begynne å rense blodet. Enzymene selges i helsekostbutikker og på nettet.

Hvordan å avgifte og rense kroppen din

Helse er rikdom-og vi bør alle lære å verdsette det. Vedlikehold og rensing av kroppen er viktig for å holde den på optimal tilstand og sykdom gratis. Det er så mange forurensende stoffer og giftstoffer som vi svelg inn i kroppen på en daglig basis som reduserer kroppens eget naturlige immunforsvar-som beskytter oss fra en myriade av bakterier og sykdommer-derfor, en gang i måneden er det viktig å avgifte og rense kroppen, slik at vi kan leve et sunt og livskvalitet.

Denne artikkelen vil gi noen tips om hvordan å avgifte og rense kropp og sjel.

Hvordan å avgifte og rense kroppen din

•  En en-dagers faste å avgifte og rense kroppen er en god start. Dette bør gjøres en gang i måneden. Ideen om faste er å tillate kroppen tid til naturlig å eliminere de nitrogenholdige avfallsprodukter eller giftige stoffer. Forstår risikoen og fordelene med faste og konsultere en medisinsk faglig eller lege, spesielt hvis du er under behandling for enhver medisinsk tilstand, før du begynner å faste eller gjøre drastiske endringer i kostholdet ditt. Det er anbefalt fastende og detox-programmer som drives av utdannede kliniske helsepersonell. Pass på å sjekke ut noen fasiliteter eller klinikker før du melde deg på noen av disse typer programmer.

Begynn slowy og gradvis få plass til de faste og rengjøringsprosedyrer. Det finnes mange typer detox faste programmer som en-dags væske fort der du bare drikke vann og gode likvide drikkevarer. Enkle en-dagers frukt dietter er også populært for en rask detoxing og rensing.

Bruk litt tid og investere en dag på din lokale helse-spa. Disse stedene tilbyr en rekke tjenester for å hjelpe deg detox og rense kroppen din. En varm badstu vil bidra til å skylle ut giftstoffer fra hudoverflaten ved å svette det gjennom porene. Detox kroppen brytes med spesiell gjørme eller urte innpakninger er ikke bare en fin måte å rense kroppen, men vil også bidra til å roe sinnet og redusere stress. Leveren rensing og diverse andre avgifte produkter er også populære og nyttige. Los Angeles beboere bør besøke det berømte Hollywood-kjendis hotspot, "Creative Chakra Spa", som er et flott sted å slappe av, rens, detox og helbrede. De tilbyr også holistiske og kinesiske behandlinger (se Ressurser nedenfor).

Det finnes en rekke andre avgifte og rensing produkter tilgjengelig som kolon rensing og leverrenseprodukter for å hjelpe kroppen eliminere giftig avfall fra tarmen og leveren. Vær forsiktig og forskning produktene før du tar noen. Forstå at alle produkter tatt inn i kroppen kan ha skadelige bivirkninger. Konsultere en medisinsk faglig før du starter noen detox eller rensing produkter.

Reduser mengden av giftstoffer inntatt i kroppen din ved å fjerne eller kutte ned på koffein, røyking og alkoholforbruk, spise mindre mettet fett og kutte ned på rødt kjøtt. Spis mer sunn frukt og grønnsaker og drikk rikelig med vann hver dag for å hjelpe løsne opp komprimert avfall i tarmen og tykktarmen for å bevege seg og utvise den ut av kroppen raskere.

Hint

  • Inkluder måter å redusere stressfaktorer i livet ditt siden stresset produserer hormoner som adrenalin, som vil øke giftstoffer i kroppen. Prøv å innlemme yoga og meditasjon inn i avrusning.
  • Øv riktige pusteteknikker for å tillate kroppen å inhalere den maksimale mengden av oksygen og utvise karbondioksid. Puste dypt og langsomt vil også hjelpe deg til å takle stressende forhold.
  • Drikk rikelig med vann i kosten i løpet av dagen. Vann forhindrer dehydrering og bidrar til å øke eliminering av avfallsgiftstoffer fra kroppen.
  • Denne artikkelen er ikke en substitue for å søke legehjelp fra din egen lege eller annet helsepersonell.
  • Alltid konsultere legen din før du starter noen avgiftning eller rensing program, spesielt hvis du har en medisinsk tilstand eller er under medisinsk behandling.

Den beste måten å rense kroppen

Kroppen er et selvrensende og selvhelbredende mekanisme. Men noen ganger kroppen trenger litt hjelp med ekstra rensing eller avrusning. Det er tider når de giftstoffer, avfall og skrot samler seg og overbelaste kroppens egne rengjørings evner. Dette er den beste tiden å avgifte kroppen for å få de ulike organer og prosesser som kjører mer effektivt. Mens noen leger tror at rensing av kroppen er unødvendig, det er mange alternative healere som forsvarer en total body rens med jevne mellomrom for optimal helse.

Tenk Fasting

Fasting er en av de beste måtene å avgifte kroppen, ifølge mange alternative utøvere. Patricia Bragg, Ph.D. i sin artikkel "Fasting for Detox" på Pure Inside Out nettsteder, skriver: "Under en rask, energi kanaliseres vekk fra fordøyelsessystemet, siden det ikke er mat å mobilisere det, mot stoffskiftet og immunsystem." Fasting også brenner fett. Uten mat inn i kroppen, blir fettreservene brukes til energi. Bragg foreslår en to- eller tre-dagers faste. Noe lengre og uten medisinsk tilsyn kan være farlig. Det finnes mange forskjellige måter å fort så er det viktig å få råd fra en profesjonell holistisk lege som har kunnskap om faster.

Drikke rikelig med væske

Væsker skylle ut kroppen. Vannet er i stand til å vaske bort eventuelle skadelige stoffer i kroppen. Sunne væsker som vann og juice er gode væsker for kroppen. Frukt- eller grønnsaksjuice nære kroppen og bidra til å skape væske kroppen trenger som blod, galle, svette og tårer. The Mayo Clinic i sin artikkel "forstoppelse" rapporterer at mengden av væske en person trenger avhenger av vekt, høyde, kjønn og fysisk aktivitetsnivå. Andre eksperter, som American Dietetic Association, foreslår et daglig inntak av minst 64 gram væske.

Trener jevnlig

Trening bidrar til å fjerne giftstoffer fra alle områder av kroppen. The Mayo Clinic i sin artikkelserie kalt "Healthy Lifestyle," rapporterer at trener "stimulerer tarmaktivitet." Fysisk aktivitet hjelper renselsesprosess i fordøyelsessystemet. En av de mange fordelene ved trening er at det bidrar til å rense kroppen ved å brenne fett der giftstoffer lagres. Prøv å trene hver dag, selv det du bare gå. Begynn sakte med en øvelse diett hvis du har vært stillesittende en stund. Oppsøk lege hvis du har helseproblemer.

Naturlige måter å rense kroppen din uten å bruke piller eller kosttilskudd

Mange kilder tout en bestemt metode for rensing av kroppen. Som et resultat, vil mange mennesker ty til piller eller colonics for å fjerne giftstoffer og forbedre deres helse. Imidlertid kan den enkleste metoden være den mest oversett. Ifølge Mayo Clinic nettsted, piller og klyster er ikke nødvendig for avrusning. Fordøyelsessystemet og kolon vil eliminere avfall og overflødig bakterier naturlig. Men for de som føler en intern rens er nødvendig, det er mer effektive måter å initiere denne prosessen annet enn trendy dietter og spesielle kosttilskudd.

Verktøy for rensing

Den nødvendige ingrediens for rensing er vann. Hva kroppen kan gjøre naturlig er ytterligere forbedret med riktig daglig inntak av vann. Noen kilder anbefaler en oz. vann for hver kilo kroppsvekt mens rensing. Destillert vann er anbefalt, fordi det hjelper i å fjerne uorganiske stoffer og avfall fra kroppen. Juice er også uvurderlig å lette rensing. Økologisk juice inneholder mineraler og vitaminer som brukes av kroppen samt levende enzymer som bidrar til renseprosessen. Den beste juice er laget i en juicer fra økologisk dyrket frukt og grønnsaker.

Fasting er et annet nivå av renseprosessen. Hvis du velger å ikke spise mens rensing, gir du kroppen mer mulighet til å fjerne overflødige proteiner lagret i organene i kroppen. Disse er unødvendige proteiner som blir toksisk og fører til sykdom. Kroppen fjerner ikke nødvendige proteiner og mineraler.

Rensing er ikke uten utfordringer. Fordi overflødig avfall blir trukket ut av lagring i kroppen, er giftstoffer også blir utgitt som kan føre til andre problemer som hodepine, sterk ånde, tretthet, ømme muskler og utslett. Dette skjer fordi kroppen frigjøre giftstoffer raskere enn den kan fjerne dem.

Tilskudd

Urte kosttilskudd som psylliumskall kan brukes for å lette eliminering i kroppen. Imidlertid er tilskudd ikke nødvendig for rensing. Noen ganger kan rensing for fort være farlig hvis du ikke tidligere har prøvd å rense og har en betydelig mengde avfall som er lagret i kroppen. Derfor kan en mildere prosess benyttes som produserer de samme effektene uten slike dramatiske resultater. Den beste metoden er enkel og kan gjøres på en jevnlig basis. Dette inkluderer trening, drikke rikelig med vann og andre væsker, og få fiber i kosten. Rensing på denne måten kan føre til økt energi, klarere tenkning, større utholdenhet, og kan stimulere vekttap.

Naturlige måter å rense kroppen

Rensing av kroppen er avgjørende for god helse. Daglig eksponering for miljøgifter, tobakk, alkohol og mat med høyt raffinert sukker, fett og salt veier kroppen ned med giftige bygge opp og hindrer den fra å fungere på sitt beste. Når dine organer slutter å fungere som den skal, vil sykdommer følge. Det er mange måter å rense kroppen din og for å holde den ren.

Fasting

Fasting er en vanlig form for rensing. Å drikke 12 glass vann per dag vil hjelpe skylle systemet og tamme sultfølelse. Å rense organer og tykktarm legg en spiseskje honning, tre spiseskjeer av eple cider eddik, saften av en halv sitron og et dryss av cayenne pepper til morgenen glass vann. Drikk to glass av denne oppskriften i løpet av dagen. Legge sitronsaft til vann alene vil bidra til å rense dine organer, spesielt leveren.
En rask kan vare alt mellom tre til ti dager. Og når det er over, bør mat gjeninnføres nøye, og starter med frukt og grønnsaker for de første par dagene.

Fiber

Rense tarmer med psyllium husk. Du må drikke store mengder vann når du bruker denne fiber urt å unngå oppblåsthet og forstoppelse. Psyllium bulks i tykktarmen som en gel, og med riktig inntak av vann, tømmer avfall fra tarmene.

Diett

Frukt og grønnsaker er høy i vann og fiber og rense kroppen. Spise mer frukt og grønnsaker enn noen annen mat vil støtte kroppens naturlige evne til å rense. Drikking åtte til 12 kopper vann daglig vil også bidra til å holde kroppen, blod og organer klart.

Cleanser

Inkludert en naturlig cleanser i kosten er en god idé. Eple cider eddik er en populær healer og rengjøringsmiddel. Det er et vannløselig fiber i eple cider eddik som kalles pektin. Pektin absorberer fett, toksiner og kolesterol, og spyler dem fra kroppen din. Pektin hjelper også med fordøyelse og glukosemetabolisme, så vel som senker blodtrykket og pleier en sunn kolon.

Urter

Urter som løvetann rot, burdock rot, lakris rot og goldenseal er kraftige rensemidler for blod, lever, nyrer og hud. Persille blad renser nyrene, og kan også være nyttig i behandling av nyrestein. Echinacea er en lymfe cleanser og hvitløk er en naturlig antibiotika. Disse urtene kan inntas som mat, eller de kan tas som kosttilskudd. Å gjøre en te er en effektiv måte å bruke rensing urter. Slippe røtter og blader i en gryte med kokende vann og la bratt for fem minutter. Strain og drikke minst tre kopper om dagen.

Den beste kroppen Detox Foods

Avrusning er en av de beste måter å rense kroppen for giftstoffer, øke sin antioxidant nivåer og forbedre sin generelle ytelsen. Ved å spise visse matvarer, kan kroppen redusere overflødig hormoner, giftstoffer, styrke immunsystemet og leveren, renser organer og sirkulasjonssystemet og fremme en bedre sinnstilstand.

Lemon

Kjent for høye konsentrasjoner av vitamin C, sitroner er svært effektiv i rensing av kroppen, spesielt avgifte leveren og kolon. Den høye Vitamin C teller er også ansvarlig for å skylle ut giftstoffer i kroppen som de får omgjort til et vannløselig substans, noe som gjør det lett å bli spylt ut av systemet.

Hvitløk

Hvitløk inneholder mange gunstige egenskaper som er en stor del av enhver detox plan. Dens potente egenskaper kan bidra til å stimulere enzymer i leveren som er ansvarlig for filtrering av giftige materialer ut av kroppen. I tillegg styrker det også immunforsvaret, beskytter kroppen mot sykdom, forebygge blodpropp og senke kolesterolet.

Grønnsaker

Den høye konsentrasjonen av klorofyll finnes i grønne bladgrønnsaker hjelper rense kroppen for giftstoffer som akkumuleres i kroppen som plantevernmidler, tungmetaller, miljøgifter og effektene av et dårlig kosthold. Forbruker en diett rik på grønnsaker (ni en dag), slik som spinat, grønnkål, kål og brokkoli kan øke kroppens samt øke enzymer i kroppen og beskytte leveren.

Frukt

Frukt er fullpakket med gode egenskaper som vitaminer, fiber, antioksidanter og væsker. Disse egenskapene er fordelaktig for rensing av organer, øke den totale ytelsen til immunsystemet og å beskytte kroppen mot visse sykdommer så som kreft og hjertesykdom. For maksimal avgiftning fordeler, bør voksne sikte på å spise fem på seks porsjoner frukt om dagen som druer, meloner, epler, pærer, papaya og ananas.

Sesamfrø

Sesamfrø er en kraftig avgiftning mat kjent for å beskytte leveren fra kjemisk ubalanse og oppbygging av giftstoffer som alkohol og miljø. Spesielt tahini, fremstilt avskallet sesamfrø, inneholder en betydelig mengde fiber som kan rense og fjerne tykktarmen av bakterier og skadelige stoffer.

Matvarer for å rense systemet

Matvarer for å rense systemet


Rensing av systemet kan bli kvitt giftstoffer som har bygget opp fra luftforurensning og plantevernmidler som er funnet på matvarer. Selv bearbeidet mat kan legge igjen en opphopning i kroppen som ikke er sunt. Rensing kan bli kvitt disse frie radikaler fra kroppen gjør kroppen til å fungere bedre. Avrusning er et sunt alternativ terapi for å øve.

Urter, oljer og Tea

Hvitløk aktiverer enzymer i leveren som hjelper leveren å skylle ut giftstoffer. Hvitløk kan også arbeide for å skylle kolesterol ut av kroppen. Grønn te er rik på antioksidanter, som er de ingrediensene som skylle ut frie radikaler fra kroppen. Frie radikaler er antatt å forårsake ting som kreft og andre sykdommer / lidelser. Olivenolje, lin-frø olje og hamp olje kan alle bidra absorbere giftstoffer som er i kroppen. disse oljene bør være kaldpresset og brukes i moderate mengder. Gurkemeie er et annet enzym booster og den inneholder curcumin. Curcumin øker galle produksjon, som også spyler og renser kroppen.

Nøtter og korn

Hele matvarer, inkludert hele korn, rense kroppen fordi de er fri for behandling. De inneholder også B-vitaminer som hjelper kroppen med å bruke fett, og dermed rense kroppen for overflødig fett. Valnøtter er rike på aminosyren arginin, noe som bidrar til leveren avgifte ammoniakk. Ammoniakk kan bygge seg opp i leveren og forårsake delirium. Nøtter er også rike på Omega-3 fettsyrer, som renser kroppen for urenheter.

Frukt

Grapefrukt er høy i antioksidanter, som renser hele kroppen av frie radikaler. Avokado er rik på sunne fettsyrer som også rensing. Pektin i epler hjelpemidler i rensing fordøyelseskanalen. Sitroner og lime er også rensing, rik på vitamin C. Disse sitrusfrukter er forfriskende for kroppen og leveren. De feilfri også ut bakterier i kroppen.

Grønnsaker

Bladgrønnsaker, som inkluderer grønnkål og spinat, suge opp giftstoffer i kroppen. De bidrar til å beskytte leveren og de nøytraliserer tungmetaller, kjemikalier og plantevernmidler som kommer inn i kroppen gjennom forurenset og bearbeidet mat. Cruciferous grønnsaker, som er kål og blomkål, bidra til å eliminere kreftfremkallende og giftstoffer fra kroppen. Kål, mye som brokkoli, frisker enzymer og spyler giftstoffer fra leveren.

Hvordan å skylle ut alkohol i kroppen din

Spyling alkohol ut av kroppen er en måte å rense og avgifte. Alkohol er et giftig stoff i høye doser. Alkoholforgiftning kan føre til døden. Det kan også skade leveren, forårsaker en mengde problemer, hvorav noen kan være livstruende. Folk vil spyle alkohol av sine systemer for en rekke grunner. Det finnes enkle måter å fjerne alkoholen fra kroppen.

Hvordan å skylle ut alkohol i kroppen din

•  Drikk mer væske. Vann er en utmerket måte å skylle ut alle typer giftstoffer, giftstoffer og avfall fra kroppen. Et daglig inntak av ca 64 oz. eller 8 kopper væske hver dag anbefales. Grønnsaksjuice, frukt juice og urtete er også sunne væsker som bidrar til å vanne ut narkotika, gift og giftstoffer i kroppen.

•  Gå på en kort fort. Fasten er en måte å rense ut kroppen, og også gi den en sjanse til selv helbrede. Det er mange måter å faste, men med fokus på lever, nyrer og hud er en av de beste måtene å avgifte kroppen. En rask på bare 1 til 3 dager er ofte vellykket. Mange alkohol behandling sentre innlemme en rask i sine programmer.

•  Rengjør leveren. Leveren blir brunt av skader på grunn av alkoholmisbruk. Leveren er et organ som filtrerer ut mange giftstoffer, avfall og skadelige stoffer fra kroppen. Ved rensing leveren dette organet er bedre i stand til å gjøre jobben sin. Urtemedisiner er effektive i å styrke leveren, få det til å fungere bedre. Milk Thistle er en populær urt for leveren. Urten er tilgjengelig online og på helsekostbutikker. Andre gode urter for leveren er løvetann og burdock rot. Ta kun en lever urt om gangen. Rådføre seg med en herbalist hvis du har spørsmål.

Do trening. Trening er også en del av programmet for alkohol rensing. Trening hjelper kroppen i å helbrede seg selv. Det hjelper å bli kvitt giftstoffer ved å brenne fett og dermed frigjøre giftstoffer lagret i fettvevet i kroppen. Enhver type trening er gunstig. Walking er ofte anbefalt som en trygg og lav effekt form for aerobic trening.

Hva Natural Drinker kan rense systemet?

Hva Natural Drinker kan rense systemet?


Trygg, naturlig rensing kan gjøre underverker for kroppens stoffskifte, utseende og energinivå. Ser inn ulike alternativer er en god start, men ingen rens bør noensinne begynne uten å konsultere en ernæringsfysiolog eller lege først.

Organic Juice Cleanse

Organisk juicing er en av de mest effektive naturlige drikker som kan rense kroppen din beste. Frukt og grønnsaker har naturlige helbredende pulver, men det kan være en utfordring å konsumere daglige kosten retningslinjer for anbefalte servering beløp. Juicing ferske, økologiske frukt og grønnsaker kan kombinere så mye som en stor, bolle med frukt til ett glass og at glass juice har mer naturlige vitaminer, antioksidanter og helbredende egenskaper enn to biter av frukt og en salat til lunsj. En av de naturlige organiske juice renser er laget ved å kombinere to store og to store appelsiner, epler i en saftpresse med tre gulrøtter. Kombinasjonen vil kontrollere appetitten og gi energi komponenter mens rensing av kroppen.

Vann rens

Når du vurderer hva naturlig drikkevarer kan rense kroppen din beste, bør du vurdere de positive effektene av rensing med vann. Om lag 70 prosent av den voksne kroppen består av vann. Dietitians og leger er enige om at en gjennomsnittlig person bør spise seks til åtte glass vann for å leve en sunn livsstil. Å drikke bare vann og å unngå sukker drikker er en av de beste naturlig drikkevarer som kan rense kroppen. Rensing med vann ikke bare hjelper kroppen å holde seg frisk, men det gjør huden klarere, gir kroppen mer energi og bidrar til å flytte kalkavleiringer gjennom trygt.

Green Tea Cleanse

Grønn te er ikke bare en leskende på en varm dag og en beroligende drink på en kald natt, men det har også antioksidantegenskaper som kan rense systemet. Å drikke et gjennomsnitt på 4 til 6 kopper grønn te per dag, enten varm eller kald, kan forbedre stoffskiftet. Unngå å spise frokostblandinger, brød, pasta, ost, melk og sukker. Hold deg til økologisk frukt, grønnsaker, fisk, kylling og kalkun i minst to uker, og drikker 4-6 kopper grønn te per dag for å gi kroppen mer energi og øke stoffskiftet.

Lemon Cleanse

En sitron rens stimulerer fordøyelsessystemet ved å bruke sitron, naturlig sukker og cayennepepper. Blande disse sammen vekker magen, noe som åpner for raskere fordøyelse. For å gjøre en sitron drikke rens kombinere 2 ss. av fersk presset sitronsaft, 2 ss. av organisk lønnesirup, en klype cayennepepper og 10 oz. over romtemperatur til lunkent vann. Bland ingrediensene ved å riste sammen og drikke hele dagen.

Matvarer som rense leveren

Leveren er en viktig organ som ofte kommer i kontakt med giftstoffer. Dette skyldes at leveren er ansvarlig for å filtrere ut toksiner og rensing av kroppen. Noen ganger leveren trenger litt hjelp. Du kan rense leveren din ved å legge til følgende matvarer til din daglige kosthold.

Beets

Disse smakfulle rotfrukter er fulle av antioksidanter, for eksempel B-vitaminer og folsyre. Disse hindrer oksidativ skade oppstår i leveren ved å bekjempe frie radikaler giftstoffer.

Tomater

Lykopen gir tomatene deres rike, rød farge. Det er også en spesiell, kraftig antioksidant som er rettet mot giftstoffer i leveren.

Gulrøtter

Beta-karoten og andre karotenoider fungere som antioksidanter i leveren så vel. Legge gulrøtter til kosthold vil bidra til å rydde ut leveren, samtidig gir nødvendige næringsstoffer som vitamin A.

Sitroner

Lemonade, sitronsaft og sitroner er høy i vitamin C og er perfekt for å rense ut hele kroppen.

Bær

Jordbær, blåbær og andre bær har noen av de høyeste antioksidant teller rundt. Å legge dem til din vanlige diett støtter leverfunksjonen.

Sunne måter å rense leveren

Sunne måter å rense leveren


For å forbedre leverfunksjonen, er det vanligvis en god idé å regelmessig rense organ (selv om kroppen er generelt selvrensende). Faktisk, er leveren en av de viktigste filtreringsmekanismer i kroppen. I tillegg til å skape biokjemikalier nødvendig for fordøyelsesprosessen, leveren filtrerer også giftstoff og giftstoffer fra kroppen. En svak leverfunksjon kan påvirke hele kroppen. Hjem rettsmidler for en lever rens er en sunn måte å stimulere til en stillestående leveren som er dårlige.

Drikke

The American Dietetic Association anbefaler at en voksen drikke 64 gram (8 kopper) vann hver dag i artikkelen "Vann, vann overalt-Hvor mye bør du drikke?" Drikker rikelig med væske hver dag som vann, fruktjuice og grønnsaksjuice alle hjelper til å spyle avfall fra vev og celler i legemet. Væsker kan også fortynne eventuelle toksiner eller giftstoff i kroppen som kan forårsake eller bidra til ulike sykdommer. Leveren er dratt nytte av en total body rens eller flush. Med mindre skadelige stoffer i kroppen, leveren er ikke overbelastet.

Ta vitaminer

Det er noen vitaminer som er av vital betydning for generelle leveren helse og funksjon. Artikkelen "15 Ways to Love Your Liver" av Dr. Andrew Saul på DoctorYourself nettsiden tilbyr mange tips om behandling av leveren din også. Vitamin C og vitamin B-komplekset er nødvendig for riktig leveren fungerer. Vitamin C bidrar til å bekjempe infeksjoner, og som en antioksidant, vitamin beskytter også leveren fra frie radikaler, som er skadelige stoffer som kan skade celler og vev. Tar bare 500 milligram per dag av vitamin C kan forebygge viral hepatitt. B-vitaminer, for eksempel folsyre og B12, er nødvendig for å styrke leveren. Ta tilskudd av disse vitaminene eller spise mat rik på disse vitaminene, som sitrusfrukter og grønne grønnsaker.

Spis Fiber

En annen god måte å rense leveren er å spise mer fiberrike matvarer, melder Dr. Saul. Hele korn, frukt, grønnsaker og belgfrukter er alle eksempler på gode kilder til fiber. Fiber hjelper kroppen i å eliminere avfall ved å gjøre avføring stor og myk. Å ha mer-hyppig avføring bidrar til å rense hele kroppen. Med mindre avfall i kroppen, kan leveren gjøre dens filtrering jobb på en mer effektiv hastighet.

Fiber gir også kroppen med viktige mineraler og vitaminer som B-vitaminer. The Mayo Clinic foreslår å spise 20 til 35 gram fiber hver dag i sin artikkel med tittelen "forstoppelse." Prøv å spise et bredt utvalg av frukt og grønnsaker hver dag.