Digidexo.com

poser under øynene

Hvordan bli kvitt poser under øynene uten medisiner

Du kan oppleve stygge poser under øynene. Alle medisiner som du har prøvd kan være rotete eller ikke hjelper i det minste. Du kan også ønske å ikke bruke medisiner for personlige grunner. Det finnes metoder som du kan bruke for å bli kvitt poser under øynene naturlig hjemmefra. Du vil aldri trenger å bruke medisiner eller tilbringe utallige dollar på et spa for å lindre dette problemet.

Hvordan bli kvitt poser under øynene uten medisiner

sove eller slappe av øynene dine. Den største bidragsyteren til poser under øynene er mangel på søvn og hvile. Det anbefales at den gjennomsnittlige personen får minst seks til åtte timer søvn per natt. Noen ganger, kan dette ikke være mulig så livet er ganske hektisk. Dersom du får mindre enn seks timers søvn om natten, hvile øynene dine hele dagen. Ta 15 minutter minst tre ganger om dagen for å lukke øynene. Dette vil hjelpe til med fjerning av poser.

Unngå allergiske situasjoner. De poser eller poser under øynene kan være forårsaket av en allergisk reaksjon. Ta forholdsregler for å unngå slike situasjoner. For eksempel; holde seg borte fra røyk, jobbe i hagen mindre eller leie en gartner for plenen vedlikehold.

Bruk fuktig teposer. Teposer er vanlig blant folk som ønsker å bli kvitt poser under øynene. Te fukter og strammer huden som forårsaker de svarte poser. Legg deg ned på sofaen eller sengen med to teposer. Legg dem på øynene. Sørg for at øynene er lukket. Lå der med øynene lukket i 15 til 30 minutter. Du vil ønske å gjøre dette minst to ganger om dagen.

Bruk en kald komprimere. Kjør kaldt vann fra springen i minst fem minutter. Ta en vaskeklut og få det fuktig. Du ønsker ikke det gjennomvått, bare for å være fuktig og kaldt. Legg deg ned på sofaen eller seng og bruke den til øynene. Vent i ca 15 minutter før du tar den kalde omslag. Dette er nødvendig to ganger om dagen for best resultat.

Hint

  • Drikkevann kan være en velsignelse eller en forbannelse. Hvis du drikker for mye, kan du holde på vann, noe som vil gi deg poser under øynene. Hvis du drikker for lite, kan du oppleve poser også. Anbefalt vanninntak er åtte 8 oz. glass vann per dag.

Hvordan bli kvitt mørke ringer og poser under øynene

Hvordan bli kvitt mørke ringer og poser under øynene


Masse folk ønsker å bli kvitt mørke ringer, hevelser og lei ser øynene raskt fordi det reduserer den generelle appellen ens utseende. I en profesjonell setting, er det enda verre å ha mørke ringer og poser under øynene, fordi det gjør at du ser mangel på energi og uprofesjonell. Som vi alder, huden rundt øynene våre er ikke så elastisk som før. Så, er det viktig å ta godt vare på huden vår og gjøre det beste inntrykket mulig på dem vi møter for første gang.

Hvordan bli kvitt mørke ringer og poser under øynene

•  Bli kvitt mørke ringer og poser under øynene ved å få nok hvile om natten. Vi vet egentlig ikke hvorfor, men mørke puffy ringer under øynene er ofte forårsaket av mangel på søvn. Og samlet, mangel på søvn gir deg en veldig sliten og uprofesjonell opptreden. Mangel på søvn vil også gjøre øynene dine ser veldig sliten.

Bli kvitt mørke ringer og poser under øynene ved å bruke øye kremer som inneholder vitamin K og retinol (en form for vitamin A). Mangel på vitamin K er kjent for å føre til mørke ringer. Så øye krem ​​produkter som inneholder vitamin K og retinol vil forbedre problemet. Øye kremer er et must for enhver kvinne som bryr seg om utseende hennes. Det må brukes daglig for å oppnå de beste resultatene.

Bli kvitt mørke ringer og poser med kjøle isbiter og agurk over øynene dine. Agurker er svært effektiv på å redusere hovne øyne. Gjør det 2-3 ganger i uken for å se resultater. Det vil hjelpe problemet på lang sikt, så ikke forvent å se resultater med en gang.

Bli kvitt mørke ringer og poser under øynene ved å spise rikelig med frukt, grønnsaker og vitamintilskudd (ikke overdose) å sørge for at du ikke er mangelfull i noen vitaminer og næringsstoffer. Også drikke mye vann.

Dekk mørke ringer og poser under øynene med sminke: concealer. Bruk en concealer og flytende foundation for å dekke opp problemet og gi deg feilfri hud. Concealer er svært effektiv på å skjule poser og svarte sirkler effektivt. For lei ser øyne, prøve å sette på noen lys sminke for å gjøre deg mer energisk.

Metodene for å redusere hovenhet og poser under øynene

Det kan være mange grunner til at en person kan utvikle poser under øynene, inkludert genetikk, allergier, make-up og kosthold. Det er flere tiltak som kan rette på dette - uansett hva saken gjelder.

Sleep

Å få en full natts søvn kan redusere poser under øynene. Sove med hodet hevet med så mange puter som komfortable kan også hindre væske fra å samle rundt øynene.

Cool Compress

Påføring kule komprimerer eller isposer til øynene kan hjelpe; det er også pre-laget produkter som er plassert i fryseren og deretter brukes for å redusere puffy øyne.

Allergi Ledelse

Siden allergi kan forårsake puffy øyne, kan administrerende allergisymptomer forbedre hevelser og unngå allergener og / eller behandle allergi symptomer bør vurderes.

Hydration

Hold deg hydrert med vann. Unngå drikke eller brus med koffein eller kunstige søtningsmidler fordi disse typer drikker kan bidra til øye poser.

Unngåelse av UV-stråler

Bruk UV-blokkerende solbriller og bruke solkrem når du går utenfor for å beskytte huden rundt øynene.

Behandlinger for poser under øynene?

Disse posene, eller porsjonsposer, under nedre øyelokk kan gjøre en person ser eldre eller sliten. For noen mennesker, disse posene er milde og forbigående - forårsaket av væskeretensjon - og kan forbedres ved hjelp av at-home rettsmidler. For andre er under øynene poser streket av fett under huden og er ikke like lett reduseres ved mindre endringer i livsstil.

Livsstilsendringer

Minske væskeansamling er den første linjen av behandling. Å få en hel natts søvn er det første skrittet - å sove med hodet hevet kan redusere opphopning rundt øynene. Mengden av høyden kan variere fra en pute til en kile under madrassen. Å være komfortabel er den viktigste faktoren. Bor hydrert kan også redusere mengden av øye poser i morgen.

Cool Komprimerer

Plassere kjølig komprimerer over øynene kan redusere hevelser. Kalde agurkskiver, frosne poser med erter eller fuktige teposer kan erstatte kule komprimerer. Du kan også kjøpe gel øye masker og avkjøl dem til dette formålet. Disse strategiene kan bidra til å forbedre blodsirkulasjonen rundt øynene og redusere væskeansamling.

Forbedre allergisymptomer

Allergi mot miljøbelastende stoffer, ansikts rensemidler eller makeup kan forårsake øyelokk poser. Redusere eksponering for allergenet for å lindre problemet. Over-the-counter eller reseptbelagte allergi medisiner kan også brukes; snakke med en lege for å få råd om medisiner.

Kirurgi

Når øye poser er forårsaket av slapp hud, svekket muskler eller fett, at-home rettsmidler ikke vil forbedre tilstanden mye. En operasjon som kalles blefaroplastikk er den eneste behandling for å forbedre utseendet av poser under øynene som skyldes disse typer hudforandringer. Dette poliklinisk prosedyre kan kun utføres av øyeleger, hudleger eller plastikkirurger. Under operasjon, er fettet fjernet og huden strammes. Denne prosedyren er ikke dekket av forsikringen med mindre det foreligger dokumentasjon på at tilstanden forstyrrer synet ditt.

Betraktninger

Hvis du opplever alvorlige øye hevelse, må du kontakte lege umiddelbart. Hvis øyelokkene er hovne og puffy hver dag, og synes ikke å bli bedre, la en øyelege for å ta en titt på øyelokket for å sørge for at tilstanden ikke er forårsaket av en mer alvorlig eller kronisk tilstand.

Slik fjerner mørke ringer og poser under øynene

Poser under øynene er oftest forårsaket av mangel på søvn. Også, allergier, kan aldring, arvelighet, tretthet og stress føre til mørke ringer rundt øynene. Usunn livsstil som narkotika, røyke eller drikke for mye alkohol kan gjøre tilstanden verre.

Slik fjerner mørke ringer og poser under øynene

•  Vask ansiktet med en gang ved å våkne opp med mild såpe og kaldt vann. Massasje og berolige øye poser og mørke ringer nøye og skyll godt.

Påfør kjøle tiltak rundt baneområder. Du kan gjøre dette ved å plassere skjeer i fryseren til det er kaldt deretter bruke baksiden av skjeen og plasser direkte på øyet poser og mørke sirkler før kulden forsvinner på øyepartiet. Du kan også plassere isbiter i en liten bøtte med vann til det blir kaldt. Ta et ansikt håndkle deretter dukkert og vri helt i det iskalde vannet før direkte plassere over øyet områder. Gjenta prosessen flere ganger. Cold teposer under øynene kan også redusere størrelsen av posene.

Bruk en oppskåret agurk over hvert øye for om halv time. Kamille, dill eller rosmarin komprimerer er effektive alternative behandlinger også.

sunne matvaner og en sunn øvelse rutine vil holde huden sunn og hindrer dannelsen av øyet poser. Øye poser kan også utvikle seg gjennom væskeretensjon eller ødem slik at det kan bidra til å holde hodet hevet under søvn og unngå for mye salt og væske før sengetid.

Hva er årsaken til poser under øynene?

I en verden så fiksert på ungdom og skjønnhet, poser under øynene er en reell bekymring for mange. Men ser til side, kan poser under øynene også være et resultat av helsemessige bekymringer.

Væskeretensjon

Under øynene poser kan skyldes væskeansamling. Hvis dette er årsaken, vil svellingen mest sannsynlig avta etter noen timer. Salt mat og mat med mye MSG bidra til puffy øyne.

Allergier

Våren bringer oss varmt vær, sol, svale brisen, blomster og klippe gress. Det bringer også mange allergi for mange mennesker. Allergier forårsake nysing, rennende nese, hoste, hodepine, og poser under øynene.

Allergisk reaksjon

Visse matvarer, drikkevarer (spesielt viner) og krydder kan forårsake en allergisk reaksjon - og i sin tur, hevelser under øynene. Noen vaskemidler, tekstiler, parfyme og kremer vil også føre til hovne øyne og poser.

Sykdommer

Hvis poser under øynene likne poser i stedet for poser, kan det være et tegn på en skjoldbrusk tilstand som kalles Graves 'sykdom. Nyreproblemer kan også føre under øynene poser.

Hormoner og aldring

Mange symptomene som følger menstruasjon kan også være en årsak til under øynene poser. Den naturlige aldringsprosessen fører også vesker, da huden rundt øynene blir tynnere og mindre elastisk.

Årsaker til poser under øynene

Poser under øynene kalles også poser under øynene, og kan gjøre at du ser sliten og eldre enn du er. Du kan behandle poser under øynene hjemme ved å få nok hvile, drikkevann og bruke kule komprimerer på ansiktet ditt, men hvis du har flere symptomer som smerter i øyet, kan det hende du trenger medisinsk evaluering. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, årsakene til poser under øynene har allergier og hormoner.

Allergier

Hvis du blir utsatt for ting som utløser allergi, som for eksempel pollen, dander eller støv, kan du utvikle poser under øynene.

Blood Pressure

Etter å ha høyt blodtrykk (større enn 120/80 mm Hg) kan føre til hevelse i kroppen, spesielt i områder med tynn hud som under øynene.

Dermatitis

Dermatitis er en medisinsk betegnelse for betennelse i huden din, og er en årsak til poser under øynene, spesielt hvis du bruker ansiktspleieprodukter med irriterende kjemikalier.

Hormoner

Hormon forandringer under premenstruelt syndrom (PMS), kan graviditet og overgangsalder føre til poser under øynene av kvinner.

Salt

Hvis din diett er høy i salt (natrium), kan du beholde væske som kan føre til hevelser i øynene og hevelse i andre deler av kroppen din.

Sinus Problemer

Lunger eller infeksjoner i bihulene kan føre til hevelser under øynene, samt en tett nese og trykket i ørene.

Hvordan bli kvitt poser under øynene: Hvis du er 12

Hvordan bli kvitt poser under øynene: Hvis du er 12


Undereye poser er ikke så alvorlige at de krever en tur til sykehuset. Likevel, som en ung person, kan du få opprørt over å ha dem. Flere livsstilsfaktorer kan føre til en 12 år gammel for å ha poser under øynene; disse inkluderer stress, mangel på søvn, dehydrering og allergisk reaksjon. Heldigvis, ved å ta noen forebyggende tiltak, kan du holde dette området rolig og under kontroll.

Bruksanvisning

•  Påfør kule elementer for øyet området hvis du har dårlig tid. I en klemme, vil dette slappe av deg og hjelpe lindre hevelser. Noen elementer å velge mellom er hakket agurk, to skjeer du har holdt i fryseren og kjølt teposer.

Spis frukt og grønnsaker regelmessig og holde deg hydrert. Dehydrering kan føre til poser under øynene; Dette kan være en følge av overskudd av natrium i dietten fra salt mat. Også, unngå koffeinholdige drikker, inkludert brus, energidrikker og kaffe fordi de kan også føre til dehydrering.

Plan ut hver dag for å være sikker på at du har nok tid til skole, dine aktiviteter, hjemmeoppgaver og åtte timer søvn. Søvn er en slik måte at kroppen avlaster stress. Hvis du ikke får nok av det, kan poser under deg øyne vedvare som et tegn på tretthet.

Tips og advarsler

  • Hvis undereye poser svelle til det punktet at de holder deg fra å åpne eller lukke øynene normalt, er det på tide å søke profesjonell hjelp.

Hvorfor Har Mangel på søvn Produser Mørke ringer under øynene?

Sleeping Horisontalt

Det er vanlig å ha mørke ringer under øynene dine når du ikke har sovet nok, men interessant, mørke sirkler er ikke en direkte følge av tretthet. Den vanligste årsaken til mørke ringer under øynene er sover for horisontalt. Når du sover horisontalt, ikke væske fra øynene ikke renne riktig, og vil hvile under øyet, forårsaker poser under øynene og skygger.

Tett nese

Ved mangel på søvn er på grunn av tett nese, på grunn av kulde eller allergier, skygger eller mørke ringer kan være en bivirkning. En tett nese kan også forårsake væskeretensjon under øynene, som fører til hevelser.

Blek og lei

Hvis det, etter mangel på søvn, er ansiktet blekere, kan dette være årsaken til mørke sirkler blitt tydelige. Kontrasten av lysere hud mot mørkere ringer under øynene kan gjøre dem vises verre enn de vanligvis er. Dessuten lar blek, tynn hud årer, hevelser og skygger for å fremtrer klarere under øyet, hvor huden er den mest delikate.

Kronisk nyresykdom

Hvis du kaste og slå i sengen om natten, fretting over et alvorlig medisinsk problem som involverer nyrene, kan de mørke sirkler under øynene faktisk være et symptom på problemet, ikke et tegn på søvnmangel. Poser eller skygger under øynene kan være et tegn på en kronisk nyresykdom.

En proteinmangel i blodet, på grunn av nyre-problemer, kan føre til svelling av ekstremiteter og under øynene, forårsaker mørke sirkler. Hvis du har en historie med nyreproblemer og er bekymret for mørke ringer under øynene, bør du oppsøke lege.

Hvordan redusere Sinus Vesker under øynene

Hvordan redusere Sinus Vesker under øynene


Bihuleproblemer pest 37 millioner mennesker, ifølge WebMD. Hevelse og krymping av blodkar i sinus hulrom kan føre til hodepine, trykk, kløende øyne og poser eller poser under øynene. Folklore anbefaler kalde teposer, agurk skiver, eller baksiden av en skje. Disse midler vil alle gi noen midlertidig lettelse for sinus poser under øynene. Men til slutt, finne lettelse for tilstanden tette bihuler vil gi deg mer energi og en sunnere glød.

Hvordan redusere Sinus Vesker under øynene

sove på en ekstra pute å heve hodet. Alvoret vil hjelpe tømme nesegangene, noe som fører til mindre væske bygge opp.

Plasser en kald komprimere, ikke is, på øynene dine. En kald vaskeklut vil fungere fint. La den stå på i 10 til 15 minutter. Det er også mange gelfylte kompresser som er laget for øyeområdet. Disse vil holde seg kald lenger enn din vaskeklut og er veldig praktisk å bruke. Den kald komprimere vil constrict blodårene så de mørke posene er mindre synlige.

Jogge eller gå i morgen. Trening øker blodsirkulasjonen. Dette vil bidra til å drenere blodårene i og rundt nesegangene. Hvis dine øye poser er mer merkbar i morgen, innlemme ditt treningsprogram i morgen.

Slutte å røyke, hvis du er for tiden en røyker. Røyking påvirker blodsirkulasjonen som fører til at blodårene i hele kroppen til å arbeide ineffektivt.

Hint

  • Få nok hvile.
  • Drikk rikelig med vann for å hjelpe blodsirkulasjonen.

Hvorfor folk våkne opp med poser under deres øyne?

Hvorfor folk våkne opp med poser under deres øyne?


Poser under øynene er vanligvis ikke en grunn til bekymring. Det er flere vanlige årsaker til den stygge hevelse å skje, sammen med flere måter å behandle dem til å lindre hevelser.

Definisjon

Poser under øynene skyldes hevelse i den delikate og tynne vevet rett under øyet. Selv om de kanskje ser veldig fin, de er vanligvis ikke alvorlig. Fluid akkumuleres, gir inntrykk av en svellede område som også kan virke mørk.

Reason

Det er flere årsaker til dette svellende å oppstå. Som menneskekroppen aldre, huden blir saggy, slik at fettet som er normalfordelt rundt øyet å migrere frem og under. Fluid kan også samle seg i dette området, spesielt på grunn av mangel på søvn, allergier, hudsykdommer, væskeansamling på grunn av været forandrer seg og hormonnivåer og arvelighet. Sleeping flatt på ryggen kan bidra til poser under øynene, ettersom det tvinger væsken til basseng i visse områder.

Behandling

De fleste tilfeller av under øynene poser trenger ikke alvorlig medisinsk behandling. Å få nok søvn, redusere saltinntaket, ta allergi medisiner og sove på siden eller med hodet hevet, kan alle bidra til å redusere hevelse. Medisinsk behandling for alvorlige tilfeller inkluderer laserbehandlinger, kjemisk peeling og øyelokk kirurgi for å fjerne overflødig fett og hud.

Hjem rettsmidler for å forvise under øynene sirkler

Hjem rettsmidler for å forvise under øynene sirkler


Høy levende og tretthet er ikke de viktigste årsakene til mørke ringer under øynene. Disse sirklene er noen ganger skyggene fra puffy øyelokk eller pigmentering uregelmessigheter. Andre årsaker til disse mørke sirkler inkluderer nesetetthet, soleksponering og tynning hud. Mange medisinske prosedyrer er tilgjengelige for å fjerne disse sirklene; Men fremgangsmåten er ganske kostbare. En rekke hjem rettsmidler som kan gjøres i komforten av ditt eget hjem for å forvise mørke ringer under øynene.

Agurker

Skiver av agurk eller agurk juice påføres huden rundt øynene kan redusere mørke ringer. Agurk skiver lette huden og har også en beroligende effekt. Lå agurk skiver på øynene dine i minst fem minutter, opp til 10 minutter. Vær forsiktig når du bruker agurk juice eller skiver, fordi hvis du får saften i dine øyne, vil det svi som gale.

Hvis du ikke har en agurk, kan du bruke en potet.

Teposer

Ta et par av brukte teposer (hvit, grønn eller svart) og la dem avkjøles. Sørg for å klem ut overflødig vann ut så det ikke komme i øynene dine. Legg deg ned på ryggen og bruke teposer under øynene. La teposer på øynene dine i minst 10 minutter. Ikke bruk urte te-poser med mindre de er kamille te poser. Kamille har anti-inflammatorisk egenskaper som vil bidra til å fjerne mørke ringer.

Tomato Juice Lim

Denne tomatjuice oppskriften kom fra en modell i India, ifølge mørke sirkler Gone. Bland 1 ts. tomatjuice, 3-4 dråper sitronsaft, en klype gurkemeie pulver og nok hvetemel til å gjøre en middels tykk pasta. Påfør lim under øynene og la den sitte der i minst 15 minutter. Vask lim vekk med lunkent vann. Dette bør lysne mørke ringer og fjerne poser.

Kald vaskeklut

Når du vasker ansiktet ditt, spesielt under øynene, bruk en kald vaskeklut. Få en våt vaskeklut og legg den i kjøleskapet i ca 15 minutter før du bruker den. Tørk dine mørke sirkler med den kalde fille i ca fem minutter. Kaldt vann bidrar til å innsnevre blodårene og kan også redusere øye poser.

Vann

Drikk åtte til ti åtte unse glass vann per dag. Vann bidrar til å rense kroppen for urenheter, som kan bidra til mørke øyne sirkler og poser under øynene.

Hjem rette for svarte ringer under øynene

Hjem rette for svarte ringer under øynene


Hvis du ønsker å unngå utseende alltid ser trøtt, eller å ha "vaskebjørn øyne", kan du gjøre noe med de mørke ringer under øynene. Injeksjoner, plastisk kirurgi og laser behandlinger er tilgjengelige for å behandle disse områdene, men det er også mange hjem rettsmidler som kan gjøres med enkle materialer og som ikke vil bryte banken.

Redusere under øynene sirkler

Å gjøre noen enkle endringer i livsstil kan gå en lang vei mot å redusere mørke ringer under øynene. Trene hver dag, drikker mye vann, ikke forbruker for mange salt mat og få minst åtte timer søvn hver natt kan bidra til å forhindre poser under øynene og vedlikeholde hudens elastisitet.

Påføring frosne teposer, agurk skiver eller baksiden av en kald skje til øynene dine vil midlertidig redusere sorte ringer og poser. Grønn te poser fungerer spesielt godt fordi de inneholder EGCG, en naturlig anti-inflammatorisk kjemikalie som reduserer væske buildup.

Ved hjelp av en hemorrhoid behandling, for eksempel Forberedelse H, kan midlertidig bidra til å forbedre farge og deflate under øynene poser, men vær forsiktig så du ikke får noe i øynene dine.

Du kan også bruke sitronsaft, knust mynte, mandelolje eller et lim bestående av gurkemeie pulver med ananasjuice til mørke ringer noen minutter to ganger om dagen. Eller lage en blanding av sitronsaft, agurk juice og lanolin krem ​​og bruke den til øyet området i 10 til 15 minutter hver dag.

Hvis du tror din under øynene mørke kan være forårsaket av en pigmentering problemet-et vanlig problem i både asiater og afroamerikanere-du kanskje vurdere å bruke en over-the-counter hud-lightening krem ​​på området.

Dekker under øynene sirkler

Bruk en under-eye primer før du bruker sminke for å bidra til å holde foundation og concealer på plass. Påfør alltid foundation før concealer. Hvis de mørke sirkler under øynene har en rødlig eller blålig støpt, bruk en fersken eller laks-farget concealer i stedet for en hvit eller kremfarget.

Hvis de ringer under øynene blir mørkere eller puffier etter påføring makeup eller hudpleieprodukter, kan det være at din kosmetikk forårsaker mørke ringer. Hvis du mistenker at dette er tilfelle, se etter unscented produkter, som dufter ofte føre til allergiske reaksjoner. Også unngå kosmetikk som inneholder glykolsyre eller salisylsyre, to kjemikalier som kan irritere den sarte huden rundt øynene dine og forårsake hevelse eller rødhet.

Gjør Teabags hjelp for poser under øyet?

Gjør Teabags hjelp for poser under øyet?


Forskjellige ting føre til poser til å danne under øynene, alt fra mangel på søvn for allergiske reaksjoner på blomster blomstre i luften. Det er en måte å eliminere disse posene eller unngå dem helt.

Typer

Svart, grønn eller kamille te har blitt brukt til å lette poser under øynene. Ifølge mørke sirkler Gone, er kamille te brukt på grunn av sin anti-inflammatorisk egenskaper. Moon Dragon Health & Wellness sier at teposer inneholder en naturlig ingrediens som kalles tannin som lindrer hevelser. Ifølge Leger Lounge, soaking grønn, svart eller kamille te poser i melk og deretter legge dem på øynene dine bidrar til å avlaste poser og lindrer øyeirritasjoner

Bruk

Moon Dragon Helse & Velvære antyder soaking kamille te-poser i potet juice før du setter dem på øynene dine; på den måten du får fordelen av kamille - en anti-inflammatorisk - og potet, som strammer huden. Legg deg ned når du søker teposer på øynene dine. Teposer dynket i kaldt vann kan også lindre kløe, rennende øyne fra allergiske reaksjoner.

Andre behandlinger

Ifølge Moon Dragens Helse & Velvære, få nok hvile, unngå røyking, begrense saltinntaket, unngå å drikke væske før sengetid og bruke en urt som heter Eyebright å bli kvitt poser under øynene. Bruk Eyebright som en te først, og senere bruke poser på øynene dine som en komprimere.

Naturlige måter å bli kvitt mørke sirkler under øynene

Mørke ringer under øynene påvirke menn og kvinner. Det er mange blodkar under øynene - hvor huden er tynnest - som blir synlig når utvidet. Mørke ringer er definert som enhetlige avrundede områder av pigmentering under hvert øye. Muskel-tilkoblede pads fett surround våre øyne. Disse musklene har en tendens til å synke som huden mister sin elastisitet. Arvelighet er også en felles faktor som påvirker utviklingen av mørke øyne sirkler.

Tips

Prøv å plassere kalde kompresser under øynene for å redusere dilatasjon og misfarging. Få tilstrekkelige mengder søvn hver kveld. Mangel på søvn kan føre øyne til å se forliste og fremhever mørke sirkler. Sov med ekstra puter slik at hodet er forhøyet. Dette vil hindre at sammenslåing av væske rundt øynene, noe som fører til hevelser. Øk inntaket av væske, særlig vann. Vann hjelper å fukte huden innenfra og fremme lyn av mørke sirkler. Spis mat rik på vitamin E for å holde øynene og omkringliggende hudområder sunt. Bruk mørke briller og solkrem for å unngå overdreven soling. Soleksponering svekker huden, noe som gjør den mer utsatt for mørke områder.

Rettsmidler

Bland en teskje sitronsaft, en teskje agurk juice og lanolin krem ​​sammen. Påfør under øynene og la virke i 15 minutter før du tørker av.

Bland en teskje tomatjuice, en halv teskje sitronsaft, en klype gurkemeie og en klype gram mel for å danne en lime. Påfør under øynene og la virke i 10 minutter før du skyller av

Masser mandelolje under øynene ved sengetid i tre uker. Dette bidrar til å redusere synligheten av mørke ringer under øynene.

Bratte en tepose og la avkjøle. Påfør den avkjølte te-pose under øynene for å hjelpe lysere mørk pigmentering.

Bruk agurk eller potet juice under øynene med en bomullsdott til å redusere hevelser

Dypp en bomullsdott i rosevann, og gjelder under øynene i 10 minutter daglig. Dette bidrar til å lette opp mørke områder.

Hvordan bli kvitt sirkler under øynene hos barn

Hvordan bli kvitt sirkler under øynene hos barn


Når et barn har mørke ringer under øynene, er søvn den første skyldige foreldre tenke på. Mangel på søvn kan eller ikke kan være årsaken til at barnet ditt har utviklet mørke ringer under øynene. Tett nese og allergi kan også være bak det mørke området av pigment under øynene. Hvis hjem rettsmidler er ikke nyttig, kan et besøk til barnelege bidra til å identifisere årsaken til barnets mørke sirkler.

Hvordan bli kvitt sirkler under øynene hos barn

•  Påfør en kald komprimere til øynene. Bruk en liten pose med frosne grønnsaker eller en fleksibel ispose å bruke milde press til området rett under hvert øye. Den kald kompress vil gi rom for hvilken som helst svellende å gå ned under øynene. Påfør kald komprimere to til tre ganger per dag i fem minutter hver gang. Sett en liten vaskeklut rundt kald komprimere hvis det er ubehagelig for barnet å ha den kalde direkte på huden hans.

Legg en pute til ditt barns seng. Congestion kan bygge opp om barnet ligger flatt på ryggen, så legger en ekstra pute lar barnet ditt til å sitte i en mer oppreist stilling. Hvis de mørke sirkler skyldes overbelastning, bør dette trinnet bidra til å forhindre det.

legge en til to timer til barnets søvn planen. Barn trenger mer søvn enn de vanligvis får. Opptatt skole og aktivitetsplaner kan være å holde barnet ditt opp lenger enn han burde være. Vurdere å sette barnet til sengs tidlig, og du kan merke en reduksjon i mørke ringer under øynene.

Bruk solkrem. Øyepartiet er akutt følsomme for solskader, så bruk solkrem daglig forebygger solskader. I løpet av sommermånedene, kan du merke sirklene blir mindre fremtredende, noe som kan være forårsaket av garving av barnets hud. Bruk solkrem er en viktig del av hudens helse for alle barn, og vil bidra til å forhindre hudforandringer under øyet.

Ta barnet til en lege for allergi evaluering. Forlengede mørke ringer under barnets øyne kan være et tegn på allergi. Sommer og høst månedene er spesielt vanskelig for barn og allergier. Besøk med barnelege for å diskutere allergi medisiner alternativer for barnet ditt hvis du har mistanke om sesongmessige allergier forårsaker mørke sirkler. Allergi tegn inkluderer nysing, rennende øyne og lunger.

Hvordan får jeg kvitt Hevelse under øynene grunn av Sinus press?

Hvordan får jeg kvitt Hevelse under øynene grunn av Sinus press?


Når allergier eller sykdommer rammet, sinus hulrom bli infisert og betent. Ikke bare er sinus press smertefullt, men det fører til at området under øynene til å hovne opp. Det er en god idé å ta medisin som bidrar til å lindre sinus press når du først legger merke til skiltene. I mellomtiden kan du lindre dine hovne øyne med hjem rettsmidler. Spesielle husholdningsprodukter vil hjelpe å bli kvitt poser slik sinus press ikke viser.

Bruksanvisning

Bruk en kniv til å skjære en potet.

Legg en potetskive over hver lukket øynene i 15 minutter. Det kalde potet vil bidra til å redusere hovne øyne.

Sug to bomullsdotter i trollhassel.

Klem ut overflødig trollhassel fra bomull.

Plasser en bomullsdott over hvert lukket øynene i 5 minutter. Dette er en annen måte å redusere øye poser. Vær forsiktig så du ikke få trollhassel i øyet.

Urter for å redusere mørke ringer under øynene

Mange mennesker sliter med mørke ringer under øynene sirkler og bruke hundrevis av kroner på øye kremer og concealers å avta og kamuflere de mørke flekker. Kosmetikkindustrien markedsfører en mengde produkter, men urter gir noen av de beste løsningene for mørke under øynene sirkler. En rekke naturmidler florerer, men hva som fungerer for en person kan ikke fungere for en annen. Hudtype, årsaken til de mørke sirkler, og pigment i huden varierer fra individ til individ, så teste en rekke urter for å se hva som fungerer best for deg.

Vanlige husholdnings Urter

Enkle hjem urter som salvie, persille, mynte og kamille tilby kostnadseffektive motgift for mørke ringer under øynene patcher. Prøv ett av følgende:

• Dekk øyeområdet med kamille te-poser som er gjennomsyret av kaldt vann i flere minutter. Hold teposer over øynene i 10 til 15 minutter.
• Bland finhakket salvie og persille med to ss. av rømme og bruke concoction under øynene. La stå i 20 til 30 minutter.
• Pakk ut saften fra frisk mynte og forsiktig bearbeid juice til øyepartiet og la tørke.
• Rør sammen en spiseskje hver av melk og muskat og gjelder for øynene før du går til sengs om kvelden. Ikke vaske av melk og muskat.

Urte pastaer

Urte pastaer er svært effektive for å redusere under øynene sirkler men involverer litt mer forberedelse og ingredienser. Alle lime oppskrifter nedenfor har de samme retninger etter bruk. La lim til å suge på øyet området i ca 20 minutter eller til den er tørr, og deretter vaske av masken.

• Kombiner ginseng, papaya, neem, mynte, sandeltre og mandelolje. Neem er en ayurvedisk urt som du kan finne på en ayurvedisk butikk eller på nettet.
• Lag en pasta av gurkemeie og ananasjuice. Du kan også lage en pasta av gurkemeie, tomatjuice, linser, og sitronsaft.
• Kvinner i India bruker et lim laget av rosevann, rød sandeltre, og sandeltre for sine mørke sirkler.

Interne løsninger

Hvis du prøver flere av urter i flere uker uten å lykkes, og søvnløshet er ikke et problem, da de mørke sirkler kan være en indikasjon på en svak leveren. Prøv å endre kostholdet til mindre bearbeidet mat, mer plantebasert mat, mindre sukker og mer fullkorn. Avgifte leveren din med forskjellige urtete kan bidra til å overvinne dine mørke sirkler. Løvetann, melk tistel, burdock, lakris og gurkemeie er alle urter som bidrar til å rense og forynge leveren din. Ehealthnaturalcenter.com anbefaler forbruker Åtte Herb Soup to ganger om dagen i en måned for et sunt leveren og reduksjon av under øynene sirkler. Suppa består av forberedt rehmannia rot, kornell frukt, kinesisk yam, Alismatis rhizome, Tuckahoe, Mutan bark, og krysantemum. Urtene er bakken og deretter kokt i vann. Du kan finne den nøyaktige oppskriften på Eight Herb Soup på ehealthnaturalcenter.com.

Hvordan bli kvitt mørke under øynene

Mørke under øynene kan være arvelig, men det er andre grunner til at du kan lide av mørke sirkler. Finne ut hvorfor du har dette problemet vil hjelpe å bli kvitt det. Ellers vil du bli sittende fast prøver flere ting for å finne ut løsningen.

Bruksanvisning

•  Ta vitaminer som består av B6 og folsyre. Du ville ta disse spesielle over-the-counter vitaminer hvis du mangler protien. Ta en pille to ganger om dagen. Andre vitaminer for å ta vil hjelpe med vitamin C eller kalsium. Forbedre matvaner ved å spise mer grønnsaker og frukt.

Få nok søvn. Dette er den vanligste årsaken bak mørke ringer under øynene. Få minst 7-9 timer hver natt for å få skikkelig hvile. Hvis du ikke kan synes å sove for at mange timer så sørg for å legge ned og hvile for den tiden du savnet fra søvnen din. For eksempel, hvis du sov bare 6 timer, deretter legge ned for minst en time i løpet av dagen eller før du går i dvale.

Sett en våt vaskeklut over øynene dine mens du sover. Gjør sur kluten er vridd ut og er ikke dryppende våt. Forlater kjølig og våt klut på øynene dine vil bidra til å gi et friskt utseende til øynene dine og bidra til å eliminere mørke ringer, samt noen poser du kan ha. Sett skiver agurk på lukket øynene for 10 til 15 minutter om dagen. Prøv dette for det meste i morgen før du starter dagen.

Sett en ansiktsmaske i ansiktet ditt om natten før du går i dvale. Dette vil bidra til å redusere poser og misfarging i ansiktet ditt. Mineraler og oljer fra masque vil gi huden din friskhet og farge den trenger. Dette er en av de enkleste måtene å hjelpe kvitte seg med noen mørke sirkler. Du kan kjøpe de masques gjennom en kosmetisk forhandler som Mary Kay eller Avon.

Ta over skranke eller reseptbelagte medisiner hvis du har allergi. Noen ganger allergier vil føre til mørke ringer og for å bli kvitt dem, må du bli kvitt din allergi. Derfor kan du gå til legen din for å finne ut hva som ville være den beste medisinen for å ta for din allergi eller søke gjennom lokale apotek og be apoteket hva de vil anbefale.

Tips og advarsler

  • Makeup kan noen ganger skjule mørke ringer, men vil ikke bli kvitt dem.

Kosmetiske prosedyrer for mørke sirkler under øynene

Mørke ringer under øynene kan gjøre at du ser trøtt eller syk. Området under øyet kan rett og slett være mørkt, eller mørket kan også være ledsaget av puffy hud. Mens noen mennesker foretrekker å maskere sine under øynene sirkler med kosmetikk, andre har mer alvorlige tilfeller av mørke og poser under sine øyne, som kan reduseres ved kosmetiske prosedyrer.

Årsaker til under øynene sirkler

Mørke ringer kan være arvelig. I noen individer, kan huden under øyet være mørkere enn resten av ansiktet, eller området under øyet kan være naturlig dypere, som produserer skygger i dette området.

Noen ganger ringer under øynene er forårsaket av mangel på søvn, jernmangel og hyperpigmentering. Rapid vekttap kan også betydelig redusere fett i dette området, noe som gir inntrykk av mørke skygger. Andre årsaker til mørke ringer under øynene sirkler er røyking, sykdom, overdreven årer og aldring.

Før du vurderer kosmetiske prosedyrer for under øynene sirkler, bør du oppsøke lege. Han kan bestemme at du har en underliggende medisinsk tilstand som bidrar til mørke sirkler. Etter å ha sett din lege, ta kontakt med en hudlege for å diskutere behandlingsalternativer.

Kosmetiske behandlinger

Selv om du kan bruke kosmetikk for å skjule ringer under øynene, er det noen kosmetiske prosedyrer for å redusere alvorlighetsgraden av dem. Ifølge Facial Plastic Surgery.com, kan kjemisk peeling og intense-pulset lys (IPL) laserterapi korrigere mørke ringer som følge av hyperpigmentering og overdreven blodkar.

Før gjennomgår IPL behandling for mørke sirkler under øynene, vil din hudlege anbefaler at du bruker en hudbehandling som inneholder hydrokinon, en hud-blekemiddel, for en forhåndsbestemt tid. Denne behandlingen vil redusere alvorlighetsgraden av den hyperpigmentering. Når denne behandlingen er fullført, vil du gjennomgå en rekke IPL behandlinger over en periode. IPL behandlinger kan også brukes hvis du har en overdreven mengde øye fartøyer som forårsaker mørke sirkler. Under hver prosedyre, må du bruke vernebriller. For folk flest, behandlinger forårsake liten eller ingen nedetid og effektivt redusere eller eliminere deres mørke ringer under øynene.

Fat Negl

Hvis du har hule områder under øyet på grunn av genetikk eller hurtig vekttap, kan din hudlege foreslå å fylle disse områdene med fett tatt fra andre områder av kroppen din. Ifølge Dr. Brooke Seckel, direktør ved Lahey senter for kosmetisk og Laser Surgery i Lexington, Massachusetts, mange hudleger først bruke en laser til å slippe Arcus marginalis, som forbinder den nedre øyelokk til beinet. Bruke fett tatt fra nær navlen, vil legen din fylle ut den hule området over dette benet. Utvinningen fra denne prosedyren tar ca 10 dager. Du vil legge merke til blåmerker og legen din vil anbefale å bruke et øye salve hver dag i to uker. Hun vil også anbefale ingen trening eller tunge løft for disse to ukene.