Digidexo.com

bivirkninger penicillin sår hals

Diovan Bivirkninger: Vektøkning

Diovan er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle tilstander på hjertesvikt og hypertensjon (høyt blodtrykk). Diovan bidrar til å holde blodårene fra sammentrekkende, noe som bidrar til å fremme sunne blodstrøm. Bivirkninger for Diovan kan variere fra mild til alvorlig. Oppsøk lege hvis du opplever en negativ reaksjon på Diovan, inkludert plutselig vektøkning.

Alvorlige reaksjoner

Diovan er forbundet med visse bivirkninger som anses som alvorlige. Det er svært viktig at du ringer legekontoret med en gang hvis du opplever en alvorlig reaksjon på Diovan. Alvorlige reaksjoner inkluderer vektøkning, følelse av å besvime, smerter i brystet, hevelse, nummenhet og rask hjerterytme.

Diovan og vektøkning

Hvis du drikker alkohol mens du tar Diovan, kan alkoholen bidra til vektøkning. Du bør unngå å drikke alkohol mens du tar Diovan. Hvis du opplever kortpustethet og hevelse i bena eller ankler i tillegg til vektøkning, søke akutt legehjelp, da dette kan være et tegn på hjertesvikt.

Side Effects

Noen bivirkninger av Diovan er mindre alvorlige, men kan være ubehagelig. Snakk med legen din dersom du opplever noen av disse bivirkningene, som han må kanskje justere Diovan dosering. Bivirkninger inkluderer: tett nese, hals sårhet, hoste, smerter i ryggen, diaré eller forstoppelse, magesmerter, manglende matlyst, kløe hudutslett, søvnvansker, hodepine, tretthet, angst, følelse av svakhet eller mangel på seksuell lyst.

Advarsel

Noen bivirkninger av Diovan er livstruende og krever øyeblikkelig legebehandling. Det er viktig at du søker legevakt hvis du viser tegn på en allergisk reaksjon som elveblest, problemer med å puste og / eller hevelse i ansiktet (lepper, tunge, nakke eller hals). Andre alvorlige reaksjoner inkluderer tåkesyn; brystsmerter; besvimelse, svimmelhet eller andre symptomer på lavt blodtrykk; uregelmessig hjerterytme; vanskeligheter med å svelge; uvanlige blåmerker eller blødning; gulsott; mørk urin; og en endring i mengden av produserte urin. I svært sjeldne tilfeller er Diovan knyttet til en tilstand som bryter ned muskelvev, noe som kan føre til nyresvikt. Ring legen din dersom du opplever noen av disse symptomene.

Interaksjon

Bruk ikke Diovan hvis du lider av nyre- eller leversykdom, hvis du har en tendens til å bli dehydrert eller hvis du har medfødt hjertefeil. Snakk med legen din om alle sykdommer du har, og alle de medisiner du tar før du bruker Diovan. Hvis Diovan forårsaker du å få vekt, snakk med legen din om å utarbeide en øvelse og diett diett som passer for din medisinske tilstand. Ikke ta Diovan dersom du er gravid eller ammer uten å diskutere tilstanden din med legen din, som Diovan kan gå over i morsmelk.

Singulair bivirkninger og Utslett

Singulair bivirkninger og Utslett


Singulair, eller montelukast, brukes til å behandle astma. Det tas daglig for å kontrollere symptomer. Den er ikke ment å bli brukt til astmaanfall. Mens du bruker Singulair, en redning inhalator, for eksempel Albuterol, er fortsatt behov for plutselige pustevansker. I noen tilfeller kan Singulair være foreskrevet for behandling av allergier.

Vanlige bivirkninger

Bivirkninger, som vanligvis er mild, kan inkludere magesyke, neseblod, halsbrann, tretthet, tett nese, hoste, svimmelhet, slapphet, tretthet, diaré, hodepine, kvalme, brekninger, utslett, munn smerte eller sove problemer. Hvis du opplever noen av disse symptomene, og de vedvarer eller blir verre, bør du kontakte legen din.

Alvorlige bivirkninger

Du bør kontakte legen din umiddelbart hvis du opplever alvorlige bivirkninger, som sår hals eller øreverk, feber eller influensalignende symptomer. Sjeldne, men svært alvorlige bivirkninger er magesmerter, muskelsmerter eller kramper, endringer i humør eller mentale tilstand, mørk urin, gulnede øyne og hud, uregelmessig hjerterytme, en sløv følelse av berøring, prikking eller nummenhet i hender eller føtter, hevelse, lett blåmerker eller blødning, eller anfall.

Allergisk reaksjon

En allergisk reaksjon på Singulair er uvanlig, men symptomene er kløe og utslett, kraftig hevelse, pustevansker og alvorlig svimmelhet. Hvis du opplever noen av disse symptomene bør du oppsøke lege umiddelbart. Du bør informere legen din dersom du er allergisk mot Singulair, eller hvis du har andre allergier.

Andre Bekymringer

Singulair er ikke anbefalt for barn under 15 år eller for gravide. Du bør informere legen din om noen sykdommer, spesielt leversykdom. Kontakt legen din hvis din astma symptomene blir verre mens du bruker Singulair. Du bør ikke stoppe denne medisinen uten å diskutere det med legen din.

Legemiddelinteraksjoner

Singulair kan resultere i en interaksjon med andre medisiner. Informer legen din over alle medisiner du tar, inkludert over-the-counter medisiner og kosttilskudd. Spesielt trenger legen din å vite om du tar noen medisiner som aktiverer levermetabolisme, som fenytoin, fenobarbital, karbamazepin og rifampicin.

Om bivirkninger av strålebehandling

Om bivirkninger av strålebehandling


Strålebehandling er en form for kreftbehandling for å hindre videre spredning av tumorer og redusere størrelsen på inoperable tumorer. Denne behandlingen har også en rekke bivirkninger som ofte er spesifikke for de områder av behandlingen. De fleste av disse bivirkningene er midlertidig, men noen kan bli lang sikt.

Funksjon

Strålebehandling er en kreftbehandling som bruker høye doser av bestråling (røntgenstråler, elektronstråler, radioaktive isotoper) til å ødelegge kreftceller. Strålebehandling skader kromosomene i kreftceller, og dermed hindre cellene i å formere seg og spre seg. Denne behandlingen blir noen ganger brukt i tillegg til kjemoterapi for å øke effekten og kan anvendes for smertebehandling og tumor-reduksjon for de tumorer som ikke kan fjernes kirurgisk.

Type

Det er to typer av strålebehandling: brakyterapi og ekstern strålebehandling. Brachyterapi, også kalt indre strålebehandling, setter radioaktivt materiale direkte inn i eller i nærheten av tumoren. Ekstern strålebehandling, den mest vanlige strålingsterapi, bjelker stråling direkte på tumorene. Denne form for strålebehandling oppnås vanligvis i flere behandlinger.

Effekter

De vanligste bivirkningene av strålebehandling er tretthet, svakhet, redusert infeksjonsmotstand, håravfall og mørkfarging av huden rundt området for behandling. Imidlertid, avhengig av det bestemte kroppsdeler blir behandlet, har strålebehandling ulike bivirkninger.
For behandling av mage-og bekkenkreft, kan bivirkninger være kvalme, oppkast, diaré, tap av appetitt, vektøkning, tarmirritasjon, blære irritasjon, smertefull vannlating, tidlig overgangsalder, vaginal tørrhet, erektil dysfunksjon og stråling enteritt (lang sikt kvalme, oppkast og diaré).
For behandling av bryst kreft, kan bivirkninger inkluderer sår hals, problemer med å svelge, vondt å svelge, hoste og kortpustethet.
For behandling av hode og nakke kreft, kan bivirkninger inkluderer sår hals, tørr munn, håravfall og hypotyreose.
Onkolog vil ofte være i stand til å foreskrive medisiner for å hjelpe til med å håndtere disse bivirkningene.

Time Frame

Bivirkningene av strålebehandling er vanligvis forbigående og ofte opphøre etter at behandlingen er avsluttet. Dessverre, langsiktige bivirkninger forekommer ofte med behandling av mage-og bekkenkreft. Dette kan omfatte tarmobstruksjon, magekramper, diaré, hyppig vannlating, blære irritasjon, vaginal fibrose og hudforandringer rundt området for behandling.

Risikofaktorer

Noen bivirkninger er svært alvorlig og er ikke normalt med typisk strålebehandling. Sørg for å kontakte lege umiddelbart dersom du opplever noen av følgende: en temperatur på over 100 grader F, hoven tunge, blødende tannkjøtt, hoven hals, vedvarende hoste eller en hoste som produserer slim, blod i urinen, blod i avføring, og noen kvalme, oppkast, halsbrann eller diaré som varer mer enn tre dager. Hvis du ikke er i stand til å nå legen din, gå til legevakten.

Bivirkninger av medisiner for epilepsi & Beslag

Beslag er ukontrollerte elektriske "misfires" i hjernen som presentere i en rekke måter, inkludert risting, rykninger, sikling, miste bevisstheten og ha en omtumlet utseende. Det er mange årsaker til epilepsi og anfall, og like mange medisiner for å behandle dem. Som med alle reseptbelagte legemidler, er det noen bivirkninger forbundet med anti-anfall medisiner.

Anti-beslag medisiner

Fordi disse medikamentene virker ved å endre visse hjerneaktiviteten og nerve svar, de kan også påvirke andre deler av hjernen, spesielt de som styrer atferd. Generelt, stemningslidelser er vanlige bivirkninger, og kan omfatte angst, uro, irritabilitet, depresjon, humørsvingninger og selvmordstanker.

Omsorgspersoner og familiemedlemmer bør følge nøye med på oppførselen til pasienter på anti-convulsants, et bredt spekter av legemidler som brukes til å forebygge og behandle epileptiske og andre beslag. Dessuten er det mange legemiddelinteraksjoner --- inkludert noen som er livstruende --- med andre medisiner, så det er viktig å varsle legen din til noen andre medisiner du tar.

Tegretol

Tegretol (karbamazepin) er en vanlig foreskrevet anti-anfall medisiner. Dens De hyppigst rapporterte bivirkningene er angst og uro, spesielt hvis pasienten var allerede stille denne oppførselen før utbruddet av behandlingen.

Neurontin

Neurontin (gabapentin) er en anti-convulsant som også brukes til å behandle visse typer nervesmerter. Bivirkninger kan være humørsvingninger, inkludert irritabilitet, aggressivitet, hyperaktivitet, depresjon og selvmordstanker. Pasienter med hjerte-, lever- eller nyresykdom bør være spesielt forsiktige. Det er ikke klarlagt hvorvidt Neurontin er skadelig for fosterets utvikling, så ta kontakt med lege hvis du er gravid eller planlegger å bli gravid under behandlingen.

Lamictal

Lamictal er foreskrevet for å behandle anfall hos voksne og barn over en alder av 2. Pasienter som tar Lamictal (lamotrigin) kan oppleve redusert eller økt irritabilitet, hyperaktivitet og aggressiv atferd. Lamictal kan også føre til en alvorlig eller livstruende hudutslett, spesielt hos barn og hos personer som er allergiske mot andre beslag medisiner. Kontakt akuttmedisinsk personell hvis du opplever feber, sår hals, hovne kjertler, og en hodepine ledsaget av en alvorlig hudutslett. Kvinner som er gravide eller vurderer å bli gravide bør rådføre seg med lege, som å ta Lamictal under tidlig graviditet kan øke fosterets risiko for leppe- eller ganespalte.

Fenobarbital

Ifølge NYU Medical Center, er dette barbiturat ofte forbundet med atferds bivirkninger, inkludert depresjon, angst, aggresjon og noen ganger hyperaktivitet hos barn. Videre, kontakt lege eller en annen helsearbeider umiddelbart hvis du opplever noen av de følgende bivirkninger: beslag, sår hals, lett blåmerker, en blodig nese, uvanlige blødninger, feber, problemer med å puste eller svelge, eller et alvorlig hudutslett.

Depakote

Depakote (divalproex natrium) kan føre til alvorlig --- eller til og med dødelig --- leverskader, særlig i løpet av de første seks månedene av behandlingen, så det er viktig at legen din overvåker deg nøye. Andre bivirkninger er vanlig rekke stemningslidelser, sammen med magesmerter, pustevansker, lett blåmerker, diaré, svimmelhet, tretthet, feber, influensalignende symptomer, søvnløshet, hukommelsestap, kvalme og oppkast, skjelvinger og synsproblemer.

Bivirkninger av Ciprofloxacin

Drugs.com forklarer at "ciprofloksacin er et antibiotikum i en gruppe legemidler som kalles fluorokinoloner." Dens oppgave er å bekjempe bakterier i kroppen og hindre produksjon av proteiner at visse bakterier trenger for å overleve. Selv ciprofloxacin er et vanlig legemiddel som brukes av mange leger, det er bivirkninger som kan være skadelig for pasientene.

Bivirkninger - hode, ansikt og hals

Hvis du opplever noen hevelse i hals, lepper, tunge eller ansikt, eller hvis du har problemer med å puste, en allergisk reaksjon på medisiner kan ha oppstått. Det er viktig å søke akuttbehandling i disse tilfellene, som noen allergisk reaksjon kan være potensielt svært farlig. Andre alvorlige bivirkninger kan være alvorlige elveblest i ansiktet og halsen, høy feber, hodepine, svimmelhet, munntørrhet og svimmelhet. Tåkesyn kan også forekomme.

Bivirkninger - Gastrointestinal / Urin

Cirpofloxacin kan forårsake milde og alvorlige mageproblemer. De mest vanlige, mindre alvorlige bivirkninger er kvalme, oppkast, urolig mage og magesmerter, sier medicinenet.com. Ifølge drugs.com, alvorlige bivirkninger er diaré som er blodig og vassen og urinering mindre enn vanlig eller ikke i det hele tatt. Diaré kan føre til alvorlig dehydrering, som kan være dødelig. Hvis du opplever noen alvorlige symptomer, slutte å bruke medisinen og kontakte lege.

Bivirkninger - Kropp og Brain

Milde bivirkninger av ciprofloksacin kan omfatte søvnløshet, angst og nervøsitet. Selv om disse ikke er dødelig, kan de være skadelig for ens mentale helse, og du bør kontakte lege. Drugs.com sier at mer alvorlige bivirkninger inkluderer besvimelse, depresjon, hallusinasjoner, forvirring, uvanlige tanker og atferd, anfall, svakhet, smerte og hevelse i leddene, lett blåmerker, blødning, nummenhet og kribling hvor som helst i kroppen.

Side Effects - Hud

Ciprofloksacin kan føre til at huden til å bli mer følsom for sollys. Unngå lang eksponering for sollys eller kunstig sollys, da det kan føre til alvorlig solbrenthet. Alvorlige problemer med huden kan være alvorlig blemmer, peeling eller rød hud utslett, forklarer drugs.com. Hvis du ser noen endring i hudfarge eller oppleve et utslett av noe slag, slutte å ta ciprofloxacin og kontakte lege. Uansett hvor mild symptomene er, kan de være farlige.

Forebygging / løsning

Det er mange ting du kan gjøre for å unngå disse bivirkningene. Ikke ta ciprofloaxcin mens du er på blodfortynnende eller bruker insulin. Unngå å ta antacids, som de kan gjøre ciprofloxacin mindre effektiv. Drikker kaffe mens du er på ciprofloksacin kan forsterke effekten av koffein, så begrense mengden du drikker. Når utenfor, bruke klær som beskytter huden mot solen. Siden ciprofloksacin kan svekke din tenkning, drugs.com advarer folk som tar denne medisinen til å ikke kjøre bil.

Bivirkninger av Seroquel hos barn

Seroquel er et antipsykotisk medisin foreskrevet for å behandle psykiske lidelser, inkludert depresjon, bipolar lidelse og schizofreni. Seroquel er eneste FDA-godkjent for bruk hos pasienter 18 år og eldre, men en av sine off-label bruk er å behandle psykiske lidelser hos barn og ungdom. Dette er en ganske vanlig praksis i det medisinske feltet. Selv om det ikke er FDA-godkjent for barn, mange av dens virkninger i den yngre befolkningen kjent, og fordelene ved å ta Seroquel å behandle psykiske lidelser oppveier risikoen hos noen barn og unge. Det er ikke kjent nøyaktig hvordan det fungerer Seroquel til behandling av mentale sykdommer, men det antas å påvirke hjernereseptorer.

Selvmordstanker

Seroquel og andre antidepressiva er kjent for å øke oddsen for suicidale tanker og handlinger hos barn, tenåringer og unge voksne. Hvis en pasient tar Seroquel presenterer selvmordsrelatert atferd eller tendenser, bør lege kontaktes umiddelbart.

Forverring Mood

I sjeldne tilfeller, barn og unge voksne som tar Seroquel kan begynne å stille ut forverrede symptomer på depresjon, inkludert aggressiv oppførsel, uro, impulsivitet, panikkanfall, angstanfall og hallusinasjoner. Eventuelle endringer eller forverring av pasientens opprinnelige symptomene bør rapporteres til lege.

Nevrologiske effekter

Noen nevrologiske effekter av quetiapin kan indikere potensielle komplikasjoner hos noen pasienter. Skjelving, forvirring, talevansker eller konsentrasjonsvansker, problemer med å svelge, ukontrollerte muskelspasmer eller bevegelser, kramper, hukommelsestap, ansiktsrykninger, nummenhet eller prikking og kronisk hodepine eller svimmelhet bør rapporteres til lege.

Andre alvorlige bivirkninger

Andre alvorlige bivirkninger muligens utviklet av barn og unge voksne som tar Seroquel inkluderer uregelmessig eller rask hjerterytme, feber eller andre influensalignende symptomer, muskelsmerter eller svakhet, hevelse i føtter, hender og ben, økt spytt eller siklende og endringer i menstruasjons syklus. Slike symptomer bør alle bli rapportert til en lege.

Mindre alvorlige bivirkninger

Sår hals, tett nese, forstoppelse, munntørrhet, urolig mage eller oppkast, tretthet, svakhet eller vektøkning er alle kjente bivirkninger av Seroquel, men disse regnes ikke grunn til bekymring.

Mest effektive antibiotika for Vedvarende bihulebetennelse

Den beste antibiotika for å behandle en lomme infeksjon er bestemt av alvorligheten av infeksjonen, etterfulgt av de mulige bivirkninger og allergiske reaksjoner forbundet med medisinen. Fra eldgamle penicillin til de nyere avansement fluorokinoloner, bivirkningene varierer fra mildt ubehagelig å muligens dødelig. For å oppnå disse behandlingene, må du først gå til lege, og han vil bestemme riktig medisinering og dosering.

Penicillin

Penicillin er ansett som et smalspektret antibiotikum, fordi den behandler et lite antall infeksjoner. Bakterier vokser ved å absorbere næringsstoffer fra kroppen din, og som de vokser, de trenger for å bygge en større cellevegg for å overleve i kroppen. Penicillin virker ved å forstyrre bakterienes bygging av en cellevegg. Som bakterier vokse, er de ikke i stand til å lage en større vegg og bryte ut av veggen, slik at den og infeksjonen å dø. Penicillin kan forårsake diaré, influensalignende symptomer, utslett og uvanlig vannlating frekvens. Merkenavn penicillin medisiner inkluderer Amoxil, Trimox og Biomox.

Cefalosporiner

Cefalosporiner er preget av sin evne til å hindre bakterieveggsyntese, og generelt brukes for sterkere bihulebetennelse. I likhet med penicilliner, cefalosporiner hindre bakteriecellevegger fra å vokse ved å forstyrre produksjonen av bakteriens peptidoglycan lag. På grunn av at bakterier trenger denne beskyttelse for å overleve, celleveggene brytes ned når angrepet av medisiner og bakteriene dør. Cefalosporiner anses bedre hvis du har en tendens til å ha allergiske reaksjoner på medisiner. Noen av de mulige bivirkninger av cefalosporiner inkluderer kvalme, oppkast og diaré. Keflex, Ceftin og Cedax er noen av de populære merkenavn som inneholder cefalosporiner.

Makrolider

Makrolider behandle bihulebetennelse ved å hindre bakteriens evne til å skape ny protein. Dette gjør at kroppen til å helbrede ved å produsere flere hvite Bloods celler og for antistoffer til å bekjempe bakterier. Høye doser av medisinen kan ødelegge bakterier og stoppe bakterie reproduksjon. Makrolider er betraktet som en bedre antibiotika enn sine forgjengere som dets bivirkninger inkluderer sår hals, svimmelhet og hudutslett. Biaxin og Klacid MR er merkenavn av medisinen.

Fluorokinoloner

Fluorokinoloner er bredspektret antibiotika som brukes til å behandle bihulebetennelse og andre typer bakterier. Fluroquinolones er lik makrolider ved at de stopper bakteriens evne til å skape et nytt protein som brukes for dyrking. Dette antibiotika kan føre til alvorlige bivirkninger hvis du er gravid eller lider av diabetes, lever, nyre, muskel eller ryggmarg sykdom. Fluorokinoloner dosering bør følges nøye for å unngå bivirkninger som tåkesyn, hevelse, endringer i hjerterytme og rask vektøkning. Sjeldne bivirkninger inkluderer hallusinasjoner, brystsmerter og problemer med å svelge. Avelox, Floxin og Levaquin er noen av merkenavnene som inneholder fluorokinoloner.

Produkter for å stoppe Snorking

Produkter for å stoppe Snorking


Snorking er forårsaket av hindret puste. Snorking kan være et resultat av medisinske tilstander som søvnapné eller anatomi av munnen. Søvnapné er en lidelse hvor du gjentatte ganger slutter å puste mens du sover. Noen ganger har en forstørret tonsil eller tykt gane kan føre til snorking. Avhengig av hvor alvorlig din snorking er, kan produktene varierer å hjelpe opphøre problemet. Hvis du er overvektig, kan miste vekt også hjelpe med snorking.

Mouth Guard

Ifølge Sleep Education, kan munnen vakter hjelpe med søvnapné, men ikke hver person vil dra nytte av en munn vakt. Å få en munn vakt krever et besøk til tannlegen for å få munnstykket plassert helt rett. Iført vakten kan bidra til å slappe din gane og hindre snorking. Ulempen med seg en munn vakt er mulig kjevesmerter, mye spytt, og smerter i kinnene.

Strimler og Sprayer

Ifølge Consumer Research, vil nese strimler ikke hjelpe kurere tilfeller av søvnapné. Nasal strimler er ment å åpne nesegangene. Hals spray hjelpe å smøre vev i halsen. Når du bruker nese strimler sammen med en spray, kan strimler og spray bidra til å stoppe milde tilfeller av snorking.

CPAP

En CPAP, eller kontinuerlig positivt luftveistrykk enhet, er slitt mens du sover. CPAP maskiner er ment for alvorlige lider av søvnapné som snorker. Du bærer en maske over nesen som styrker trykkluft gjennom luftveiene for å stoppe snorking. Iført en CPAP kan være ubehagelig, og du kan ha problemer med å sove mens iført enheten. Din lege kan foreta justeringer ved å legge til en luftfukter; Dette vil hjelpe deg å sove lettere gjennom natten.

Implantater

En prosedyre kalt Pillar prosedyren kan hjelpe deg hvis du lider av mild til moderat snorking. Tilnærmingene av flettet stenger er plassert inn i din gane. Trådene stivne, noe som bidrar til å redusere vibrasjoner av din gane når du snorker. Implantater kan føre til midlertidige bivirkninger, som sår hals, hevelse og en følelse av at noe er fast i ganen.

Cephalexin og tannpine

Cephalexin og tannpine


Cephalexin, et antibiotikum, blir ofte brukt til å behandle bakterielle infeksjoner - inkludert tann abscess. Tannleger foreskrive Cephalexin for en infisert tann eller en abscessed tann, som er svært smertefullt og kan bli svært alvorlig hvis venstre ubehandlet.

Hva er en abscessed tann?

En abscessed tann er en alvorlig infeksjon i en eller flere tenner. Den vanligste årsaken til en abscessed tann er råte, når venstre ubehandlet det blir infisert med bakterier. Abscess kan være svært smertefullt, forårsaker skarpe smerter og smerter, noe som gjør det nesten umulig å spise til tider.

Medisiner til å behandle en tanninfeksjon

Når tannen blir abscessed, kan en tannlege fore Cephalexin for å hjelpe til å bekjempe infeksjoner mot bakterier som har invadert strukturen i eller rundt tannen. Det er viktig at du følger alle tannlegen din ordre og tar hele resept.

Hvordan Cephalexin Works

Cephalexin vil hjelpe kroppens forsvarssystem bekjempe infeksjonen fra tannen din. Før og under antibiotikabehandling, kan du oppleve hevelse og pus, men det bør avta etter hvert som du følge med din medisinering.

Slik bruker Cephalexin

Ta alle foreskrevne medisiner til den er helt borte. Ikke ta medisinen lenger enn foreskrevet, da dette kan føre til at kroppen til å bygge motstand mot medisiner. Dette er veldig viktig slik at infeksjonen ikke kommer tilbake. Tannlegen vil foreskrive medisiner i henhold til din vekt, kjønn og størrelse. Skulle du glemmer en dose, ta den glemte dosen så snart du husker det. Hvis det er tid for neste dose, ikke ta den glemte dosen. I stedet, ta neste ordinære dose og fortsette å ta inntil medisinen er borte.

Bivirkninger av Cephalexin

Den mest vanlige bivirkning av Cephalexin er diaré. Du bør ikke ta en medisin for å behandle diaré mindre regissert av omsorgsperson. Andre bivirkninger er sår hals, tørr munn, trøtt, blek eller gul hud og feber.

Micardis Medicine Informasjon

Micardis er merkenavn for generisk legemiddel telmisartan. Micardis tilhører en gruppe av medisiner kalt angiotensin II-reseptorblokkere (ARB), som brukes for behandling av hypertensjon (høyt blodtrykk). Leger kan foreskrive Micardis sammen med en kombinasjon av andre hypertensjon medisiner (for eksempel diuretika og betablokkere). Angiotensin II-reseptorblokkere som Micardis er ikke en kur for hypertensjon. De bare å styre høyt blodtrykk. Det tar vanligvis rundt to uker for Micardis å ha en effekt på blodtrykket, men det kan ta så lenge som fire uker for best resultat.

Funksjon

Kroppen produserer et stoff som heter angiotensin II, som fører til at blodårene til å trekke. Dette hindrer blodet fra å strømme fritt gjennom blodårene til hjertet. Angiotensin II har også forårsaker frigjøring av et hormon, som øker nivåer av salt (natrium) og væsker i blodet. Alle disse faktorene lette høyt blodtrykk. ARB som Micardis beskytte blodkar mot virkningene av angiotensin II, og dermed bidra til å redusere blodtrykket.

Dosering

Ifølge Drugs.com, den anbefalte gjennomsnittlig daglig dose av Micardis for voksne er 40 mg. Du bør konsultere legen din før du gjør noen endringer i dosen din. Du bør prøve å ta hver dose på samme tid hver dag slik at kroppen får en konstant tilførsel av Micardis. I tilfelle av en glemt dose, bør du ta den så snart du husker mindre det er tid for neste dose, i så fall bør du ikke ta en dobbelt dose.

Bivirkninger

Som de fleste blodtrykk narkotika, har Micardis også noen bivirkninger. Noen milde bivirkninger, som sår hals, tett nese, diaré, hodepine, tretthet og økt svette, kan forsvinne når kroppen blir vant til stoffet. Du bør kontakte legen din dersom du opplever noen av de følgende alvorlige bivirkninger: svimmelhet eller besvimelse, brystsmerter, smerter ved vannlating, tungpustethet og hovne hender eller føtter.

Forholdsregler

Du bør unngå alkohol mens du tar Micardis, fordi det kan redusere blodtrykket og øke noen Micardis bivirkninger. Du bør også unngå å ta kalium og salttilskudd, uten tillatelse fra legen din. Før du begynner å ta Micardis, finne ut om du er allergisk overfor telmisartan. Hvis du lider av dehydrering eller sykdommer i nyre eller lever, bør du konsultere legen din om riktig dosering av Micardis.

Gravide kvinner

Gravide kvinner bør rådføre seg med lege før du tar Micardis. Det kan være svært skadelig for fosteret (og kan også føre til døden) hvis tatt etter de første tre månedene av svangerskapet. Legene vet ikke med sikkerhet om Micardis kan overføres gjennom morsmelk, men de anbefaler likevel at ammende mødre unngår å ta Micardis.

Hydroklortiazid Problemer

Hydroklortiazid brukes til å behandle væskeretensjon, samt høyt blodtrykk. Fordi det hjelper nyrene fjerne unødvendig vann og salt fra kroppen, er det et diuretikum, og er noen ganger kalt en "vann pille". Tatt oralt en eller to ganger om dagen, hydroklortiazid er vanligvis foreskrevet for de med hjertesykdom, men kan gis for andre forhold også. Hydroklortiazid fordeler, men kommer med potensielle problemer.

Funksjon

Vanligvis er hydroklortiazid brukes til å behandle høyt blodtrykk, selv om det ikke faktisk kurere tilstanden. Pasienter med diabetes insipidus og elektrolyttforstyrrelser er også foreskrevet denne medisinen. Hydroklortiazid er noen ganger gitt til pasienter med høye nivåer av kalsium i blodet for å hindre nyrestein.

Vanlige bivirkninger

Den vanligste bivirkningen rapportert er hyppig vannlating. Siden hydroklortiazid er et vanndrivende, er dette å være forventet å vare i de første ukene. Men andre symptomer, hvis alvorlig eller langvarig, må rapporteres til legen din. Disse kan omfatte muskelsvakhet eller muskelkramper, tørste, magesmerter, kvalme, diaré, hodepine, håravfall eller tap av appetitt. Hydroklortiazid, som andre diuretika, kan også forårsake lave kaliumnivå, lavt blodtrykk eller svimmelhet.

Alvorlige bivirkninger

Mindre vanlige og mer alvorlige bivirkninger inkluderer sår hals med feber, uvanlige blåmerker eller blødning, alvorlig hudutslett med peeling huden og pustevansker eller svelge. Hvis du har noen av disse symptomene, må du ringe legen din umiddelbart.

Advarsel

Hvis du har fått foreskrevet hydroklortiazid, må du ta forholdsregler for å minimere risikoen. Først fortelle legen din om eventuelle narkotika allergier du har, spesielt mot sulfa narkotika. Hold legen informert om alle over-the-counter og reseptbelagte legemidler du tar, spesielt legemidler for høyt blodtrykk eller anti-inflammatoriske medisiner som Motrin eller Aleve.

Hvis du har, eller har hatt, diabetes, gikt, eller nyre, lever, skjoldbruskkjertelen eller parathyroid sykdom, legen din. Også fortelle ham eller henne hvis du er gravid eller planlegger å bli. Hvis du blir gravid mens du tar denne medisinen, må du umiddelbart informere legen din. Hvis du er planlagt for kirurgi, informere helsepersonell som du har fått foreskrevet hydroklortiazid.

Forholdsregler

Vær klar over virkningen av hydroklortiazid har på deg. Ikke kjør bil eller bruk maskiner hvis det gjør deg døsig. Vet at alkohol kan overdrive effekten av tretthet i tillegg. Siden hydroklortiazid kan gjøre huden din sol-sensitive, unngå utvidet soleksponering og bruke en solkrem.

Hva er Imiquimod?

Imiquimod er en reseptbelagte medisiner med flere ulike bruksområder. Det er en aktuell medisin som brukes til å behandle aktinisk keratose. Aktinisk keratose er en hud tilstand som er forstadier. Det er også brukt for å behandle overflatisk basalcellekreft, som er en krefttilstand (hudkreft). Det behandler et bredt utvalg av hud-relaterte sykdommer. Det er et immunrespons-modifiserende som har en rekke anvendelser.

Milde bivirkninger

Flertallet av medisiner der ute har noen bivirkninger. Selv om mange mennesker som bruker Imiquimod ikke opplever noen bivirkninger, har det vært rapportert tilfeller av ryggsmerter, ømhet der kremen ble påført, mild verke, hodepine, svie, kløe, små sår eller noe drenering der kremen ble påført, hevelse , skorpedannelse, flassing og rødhet. Generelt er disse bivirkningene er milde.

Alvorlige bivirkninger

Det er noen alvorlige bivirkninger knyttet til bruk av Imiquimod også. I tilfeller av alvorlige bivirkninger, bør lege oppsøkes umiddelbart. Alvorlige Imiquimod bivirkninger omfatter sår hals, frysninger, feber, hjertebank, muskelsmerter, brystsmerter, tegn på allergisk reaksjon (for eksempel utslett, tetthet i brystet, har en hard tid puste, hevelse i lepper, tunge og ansikt, og kløe ), kvalme, svakhet, blødning eller blemmer hvor kremen ble påført, har problemer med vannlating, vaginal hevelse eller smerter og hevelse i lymfekjertler.

Komponenter

Hvert gram Imiquimod består av 10 mg av medisinen i en forsvinnende krem ​​foundation. Den krembase består av cetylalkohol, isostearinsyre, petrolatum (hvit), polysorbat 60, xantangummi, vann (renset), metylparaben, glycerol, sorbitan-monostearat, stearylalkohol, propylparaben og benzylalkohol. Den forsvinnende fløte er en off-white farge.

Funksjon

Måten Imiquimod funksjoner er at den fokuserer på stimulering av nerve-systemet. Det stimulerer nerve-systemet, noe som resulterer i nerve-systemet frigjør kjemikalier kalt cytokiner. Cytokiner er avgjørende for å beskytte kroppen mot virus og drepe kreftceller.

Virusinfeksjoner

Imiquimod er også ofte brukt for å håndtere virusinfeksjoner, spesielt Condyloma vorter. Den har også et program for å bli kvitt vanlige vorter (dette fungerer bare hvis felles vorte har allerede blitt tynnet noe ned) og flyet vorter. Imiquimod kan også bidra til å eliminere vitiligo, keloid arr og granuloma annulare.

Pseudomembranøs kolitt Behandlinger

Pseudomembranøs kolitt er en betennelse i tykktarmen som kan oppstå etter å ha tatt antibiotika. Denne tilstanden kalles også C. difficile kolitt eller antibiotika-assosiert kolitt. Fordi pseudomembranøs kolitt kan føre til ubehagelige symptomer som blodig diaré, kvalme og feber, er riktig behandling viktig. Denne tilstanden kan behandles ved å stoppe antibiotika som forårsaket betennelse eller med rusmidler som metronidazol, vancomycin eller Rifaximin.

Stoppe antibiotikabehandling

Milde tilfeller av pseudomembranøs kolitt kan behandles ved å stoppe antibiotikum som forårsaket betennelse i tykktarmen. I noen tilfeller kan stoppe antibiotikum være nok til å behandle tilstanden uten medikamenter. Men mer alvorlige tilfeller av pseudomembranøs kolitt trenger å bli behandlet med et antibiotikum som ikke er assosiert med sykdommen.

Metronidazol

Metronidazol er et antibiotikum som brukes for å behandle tilstander relatert til C. difficile bakterier. Metronidazole selges under merkenavnet Flagyl og kan administreres oralt eller intravenøst. Hvis du bruker metronidazol for pseudomembranøs kolitt, se for bivirkninger som kvalme, hodepine og oppkast. Metronidazol toksisitet kan forårsake anfall, utslett, feber og besvimelse. Ikke drikk alkohol mens du tar metronidazol. Blande dette stoffet med alkohol kan føre til en alvorlig reaksjon. Ikke ta dette stoffet i løpet av første trimester av svangerskapet, fordi metronidazol utgjør en risiko for utvikling av fødselsskader.

Vancomycin

Mens metronidazol er det stoffet for behandling av pseudomembranøs kolitt og andre C. difficile lidelser, leger ved Mayo Clinic funnet bevis for at vancomycin kan behandle tilstanden raskere og hindre den fra tilbakevendende bedre enn andre rusmidler. Fordi vancomycin kan bare tas oralt, kan det bare være foreskrevet hvis du er i stand til å spise og holde matvarer ned. Ellers kan du bli satt på intravenøs metronidazol. Vankomycin kan føre til en urolig mage. Hvis denne bivirkningen ikke forsvinner, må du kontakte legen din. Dette stoffet kan også føre til mer alvorlige bivirkninger som sår hals, elveblest, utslett, pustevansker, kløe, besvimelse, svimmelhet eller tåkesyn. Oppsøke lege umiddelbart hvis du opplever noen av disse bivirkningene.

Rifaximin

Rifaximin er et antibiotikum som hindrer bakterier fra å vokse i tarmen, og det kan brukes til å behandle pseudomembranøs kolitt i tilfeller hvor metronidazol og vancomycin er kontraindisert. Dette stoffet kommer i tablettform og er vanligvis tatt tre ganger per dag. Selv om symptomene dine bedre kort tid etter at du begynner å ta rifaximin, fortsette å ta stoffet før resepten er ferdig. Hvis du ikke er ferdig med behandlingen, kan pseudomembranøs kolitt tilbake. Alvorlige bivirkninger forbundet med rifaximin inkluderer elveblest, utslett, pustevansker, problemer med å svelge, heshet, feber, sår hals, frysninger, og hevelse i ansikt og hals. Hvis du opplever noen av disse bivirkningene, kontakt lege umiddelbart. Rifaximin kan også føre til oppkast. Hvis oppkast er alvorlig eller vedvarende, må du kontakte legen din for å diskutere alternative behandlingstilbud.

Hva er Januvia brukes til?

Januvia er en foreskrevet medisin for personer med type 2 diabetes. Denne medisinen kan bidra til å kontrollere kroppens blodsukkernivået. Type 2-diabetes er en form for diabetes, i hvilke enten kroppen ikke produserer tilstrekkelige mengder av insulin eller kroppens celler er resistente overfor effekten av insulin. Det finnes ingen kjent kur for denne tilstanden, og hvis den forblir ubehandlet kan føre til livstruende konsekvenser.

Fakta

Diabetes er en metabolsk forstyrrelse hvor mengden av blodglukose er for høy. Kroppen trenger insulin, et hormon som produseres i bukspyttkjertelen, for å regulere blodsukkernivået. Diabetes utvikler seg når det er et problem med fremstillingen av insulin i kroppen. Det finnes forskjellige typer av diabetes som påvirker mennesker, men type 2-diabetes er den mest vanlige. Noen mennesker med denne sykdommen kan være nødvendig å regulere blodsukkernivået ved å ta Januvia.

Visse risikofaktorer som genetikk, alder, fedme, rase, inaktivitet eller høyt blodtrykk kan øke en persons sjanse for å utvikle denne sykdommen (se Ressurser).

Funksjon

Januvia er en resept pille tas en gang om dagen av noen voksne med type 2 diabetes. Januvia er en type diabetes medisin som er kjent som en DPP-4-blokkering. Det kan hjelpe kroppen å regulere blodsukkernivået på to måter. Hos mennesker med type 2 diabetes, kan medisinen enten heve insulin som produseres i bukspyttkjertelen eller det kan minimalisere mengden av sukker produsert av leveren (se Resources). Januvia fungerer bare når det er en økning i blodsukkernivået.

Hensynet

Ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer, 2007 statistikk viste at 90 til 95 prosent av de diagnostiserte diabetes tilfeller var type 2 diabetes. Kontrollere blodsukkernivået er viktig fordi, hvis venstre uovervåkede eller ubehandlet, kan det føre til helseproblem i hjerte, øyne, blodårer, nerver og nyrer.

Administrerende type 2 diabetes ikke bare innebære å ta et medikament som Januvia, men inkluderer også en sunn livsstil. Spise riktig mat, opprettholde en sunn vekt og daglig mosjon er også nødvendig.

Side Effects / Interaksjoner

Tar Januvia kan gi noen mulige bivirkninger som sår hals, kvalme, hodepine, mageproblemer og diaré. Noen mennesker kan også oppleve mer alvorlige bivirkninger som utslett, elveblest og hevelse i munn. Disse kan indikere en allergisk reaksjon.

Folk tar digoksin bør fortelle sin helsepersonell før du bruker Januvia. Likeledes bør personer som bruker medisiner som aspirin, sulfa narkotika eller betablokkere også fortelle legen sin. Ved hjelp av disse medikamentene med Januvia kan muligens lavere blodsukkernivåer for mye.

Advarsel

Bruk ikke Januvia hvis du har type 1 diabetes, nyresykdom, er allergisk mot Januvia eller lider av diabetisk ketoacidose. Folk på dialyse bør snakke med sin lege også. De som har en allergisk reaksjon mot Januvia bør du søke legebehandling. Følg legens ordre og ta Januvia nøyaktig som foreskrevet. Legen kan utføre blodprøve for å overvåke nyrefunksjonen og se om medisinen fungerer for deg.

Hvordan bruke Singulair å behandle astma

Hvordan bruke Singulair å behandle astma


Den nye generasjonen astma narkotika gir daglig internkontroll av astma sensitiviteter, som danner grunnlaget for denne kronisk sykdom i lungene. Snarere enn å behandle krisesymptomer når et astmaanfall er allerede i gang, stoffer som Singulair administrere astma forhold daglig. Stabilisering av luftveiene før en astma nødsituasjon er antatt å være en mer fullstendig form for behandling. Singulair er en muntlig tablett alternativ blant andre effektive inhalerte og injisert medisiner.

Bruksanvisning

Diagnostisere astma

•  Se en lege når du har hatt gjentatte episoder med hoste og tungpustethet eller akutt pustevansker. En lege vil spørre deg spørsmål om dine omgivelser og vaner, og gi deg lunge kapasitet tester for å finne ut om du har astma.

Snakk med legen din om hva setter av astma "angrep". Disse ledetråder vil indikere hvilken type lunge tilstand du har og hva best mulig reseptbelagte medisiner kan være å behandle den.

Bestem hvilke allergier kan høyne risikoen for en full-blåst astmaanfall. Du må kanskje ha flere tester, men disse vil bidra til å bestemme din egnethet for Singulair eller annen narkotika.

•  Lag en astma handlingsplan med legen din for å integrere bruk av Singulair og andre medikamenter med livsstilsvalg, og for å forberede en nødsituasjon.

Administrer Astma

Unn din astma med bruk av Singulair tabletter, tatt etter anvisningen på pakken. Dette er vanligvis en gang per dag, om kvelden.

Bruk en redning inhalator sammen med Singulair når det er nødvendig. Ta Singulair til vanlig tid, og behandle tydelige symptomer som tungpustethet eller kortpustethet med redning inhalator, i henhold til din lege og produsentens instruksjoner.

Legg merke til hvordan du reagerer på Singulair. Pass på å sjekke tilbake på med legen din bør effektiviteten av stoffet endre eller bør du opplever bivirkninger. Noen bivirkninger er sår hals eller øvre luftveisinfeksjon, som kan øke din astma risiko.

Tips og advarsler

  • Singulair kommer i muntlige tabletter av varierende styrke eller granulat som kan blandes med visse myk mat.
  • Singulair er godkjent for bruk av barn som er 12 måneder og opp til behandling av astma og / eller allergi.
  • Singulair virker tydelig på forebygging og er ikke en erstatning for en hurtigvirkende bronkodilator, eller redning inhalator.
  • Skal fungere skikkelig i kroppen, må Singulair tas hver dag, ifølge retninger, uavhengig av om du har symptomer eller ikke.
  • Du kan ikke være i stand til å ta Singulair trygt hvis du blir gravid eller ammer. Sjekk med legen din.

Tilgjengelig behandlingsalternativer for en herniated plate

En prolaps, eller sprukket plate eller skiveprolaps, oppstår når en liten del av den indre mykt lag av brusk mellom ryggvirvlene presser utad gjennom et lite rift i det ytre lag av brusk. Når dette skjer, er den indre delen av platen tvunget inn i spinalkanalen. Herniated platen deretter gnir mot nerver i spinalkanalen og forårsaker nummenhet, hoftesmerter, svakhet og generelt smerter i armer, ben og rygg. Det er mange behandlinger som kan bidra til å lindre symptomer assosiert med en herniated plate.

Therapy

Fysioterapi kan bruke is, varme, ultralyd, elektronisk stimulering eller muskel manipulasjon for lindring av smerte. Legen kan anbefale en eller flere fysiske terapitimer i uken, noe som kan vare omtrent 30 minutter. I løpet av den tiden, kan du ha is brukt til såre deler av ryggen for å bidra til å redusere hevelse, betennelse og smerter. Varmepakninger bidra til å lindre muskelømhet og spenning. Elektrisk stimulering leveres gjennom bruk av en TENS enhet, en liten maskin med elektroder som festes til ryggen. Musklene i ryggen blir deretter elektronisk stimulert til de er utmattet og mindre anspent. Terapeuten kan gi pedagogisk informasjon om øvelser du kan gjøre hjemme.

Diazepam

Diazepam selges under merkenavnet Valium. Dette stoffet blir brukt for behandling av angst, balansere systemet hjernen kjemikalier, lindre uro og for å behandle symptomene som følger alkoholabstinens, så vel som til behandling av muskelkramper og søvnløshet. Denne medisinen skal ikke brukes av gravide eller ammende, eller personer med leversykdom, myasthenia gravis, glaukom eller luftveisproblemer. Du kan ikke drikke alkohol med Diazepam, siden det forsterker effekten av medisinen. Dette stoffet kan være vanedannende, og er kun beregnet for kortvarig bruk. Ta medisiner nøyaktig som beskrevet. Bivirkninger er tretthet, svimmelhet, tåkesyn, søvnforstyrrelser, muskelsvakhet, hindret koordinasjon, talevansker, kvalme, oppkast, forstoppelse, hodepine, hukommelsesvansker og en redusert interesse for sex.

Cyclobenzaprine

Cyclobenzaprine selges under merkenavnene Fexmid, Amrix, Comfort Pac med Cyclobenzaprine og Flexeril. Denne medisinen er en muskel relaxer som blokkerer nerveimpulsene som sendes til hjernen og forårsake smerte. Medisinen bør ikke brukes av personer som har brukt en MAO-hemmer som Marplan, Parnate, Nardil, Eldepryl eller Emsam løpet av de siste to ukene. Unngå dette produktet hvis du har hjertesvikt, hjerte blokkering, en overaktiv skjoldbruskkjertel eller et hjerte rytme problem. Følg legens dosering råd, og ta medisiner med 8 oz. vann, og aldri knuse eller bryte pillene før man spiser. Bivirkninger inkluderer tørr hals og munn, uskarpt syn, tretthet, en redusert appetitt, kvalme, diaré, gass, forstoppelse og muskelsvakhet. Slutt å bruke medisiner og få øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis du opplever uberegnelig hjerterytme, ubehag i brystet, overdreven svetting, feber eller influensalignende symptomer.

Microdiskectomy

Når disse behandlinger har mislyktes i å gi lindring, kan du kreve microdiskectomy. Det kirurgiske inngrepet kan kreve enten narkose eller lokal bedøvelse. Kirurgen vil kutte et snitt nær herniated plate, trekker ryggmuskulaturen bort fra ryggsøylen, og begynne å fjerne små deler av leddbånd og bein for å få tilgang til herniated plate samt nerveroten. Herniated platen er fjernet for å avlaste presset på spinalnerver. Snittet blir deretter stiftes eller sys lukket.

Sertralin Pasientinformasjon

Sertralin er et antidepressivum som også markedsføres under merkenavnet Zoloft. Medisinen er en del av en gruppe stoffer som kalles SSRI (selektive serotonin reopptakshemmere). Sertralin fungerer som en stemning heis ved å øke mengden av serotonin i hjernen. Medisinen er også godkjent av USA Food and Drug Administration (FDA) til å behandle panikklidelse, posttraumatisk stresslidelse (PTSD) og tvangslidelser (OCD).

Dosering

Sertralin, eller Zoloft, er tilgjengelig som en pille eller en flytende oppløsning, i henhold til MedlinePlus. Medisinen er også FDA-godkjent for bruk hos barn seks år og eldre. Doser tilgjengelig inkluderer 20 mg i flytende form og 25, 50 og 100 mg i pilleform. Medisinen kan tas i morgen eller kveld, og kan ta opptil åtte uker å nå sitt fulle terapeutisk effekt. I noen tilfeller, leger fore sertralin å behandle hodepine og seksuelle problemer.

Forholdsregler

Flytende sertralin må fortynnes i vann i samsvar med lege eller apotek instruksjonene før du tar medisiner, ifølge MedlinePlus. Enten i flytende eller pilleform, bør legemidlet tas hver dag for å sikre full nytte av behandlingen. Noen mennesker, spesielt barn, kan ha nye eller økte selvmordstanker mens du tar sertralin eller andre antidepressiva. Gravide og personer som regelmessig drikker alkohol bør ikke ta sertralin.

Vanlige bivirkninger

Sertralin og andre SSRI har risiko for mindre bivirkninger, ifølge MedlinePlus. Vanlige symptomer rapportert av pasientene omfatter endringer i seksuell evne, tap av sexlyst, kvalme, gass, oppblåsthet og tørr munn. Noen andre vanlige bivirkninger omfatter sår hals, svimmelhet, tretthet, hodepine og nervøsitet.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger fra sertralin er sjeldne, men mulig. Noen pasienter kan ha en allergisk reaksjon, ifølge MedlinePlus. Bivirkninger som krever øyeblikkelig medisinsk hjelp inkludere hallusinasjoner, rask hjerterytme, elveblest, kløe, kramper, feber og forvirring. Muskelstivhet, tåkesyn, overdreven svetting og uvanlige blødninger eller blåmerker også ringe for rask legehjelp.

Kostnad

Flere store forhandlere bære generisk sertralin i de fleste doser for $ 4 for en 30-dagers forbruk eller $ 10 for en 90-dagers forbruk som i august 2009. De fleste forsikring planer dekke hele eller deler av kostnaden av medisinen. De pasientene som ikke har resept forsikring kan vanligvis kjøpe 30 generiske sertralin piller i 25-mg doser for ca $ 20, eller betale rundt $ 110 for merkenavnet Zoloft. Væske generisk sertralin koster ca $ 60 for en 20-ml flaske, eller $ 95 for Zoloft merkevare. Pasienthjelpeprogrammer er også tilgjengelige for dem som ikke har resept dekning og er av en lav inntekt brakett.

Bivirkninger av Penicillin VK

Penicillin VK er et antibiotikum som vanligvis brukes til å behandle bakterielle infeksjoner. Det fungerer ved å forstyrre celleveggen av infeksjonsfremkallende bakterier, som da vil dø. De fleste begynner å føle seg bedre snart etter start penicillin, men det er viktig å fullføre alle foreskrevne medisiner slik at infeksjonen ikke kommer tilbake.

Gastrointestinale bivirkninger

Noen personer som tar Penicillin VK kan oppleve mild diaré, urolig mage kvalme og oppkast, men disse er ikke grunn til bekymring. Imidlertid rapporterer alvorlig eller vedvarende diaré med legen din.

Orale bivirkninger

Irritasjon i halsen og munnen kan resultere fra å ta Penicillin VK. En annen kjent bivirkning er å utvikle en svart, hårete tunge. Dette er ingen grunn til bekymring.

Hud bivirkninger

I sjeldne tilfeller kan folk tar Penicillin VK merke at deres hudlesjoner bli verre, eller de kan oppleve uvanlige blåmerker eller blødning. Kvinner kan merke vaginal irritasjon eller kløe. Disse bivirkningene kan tyde på et problem og bør rapporteres til legen din.

Andre alvorlige bivirkninger

Andre bivirkninger av penicillin som bør rapporteres til legen din inkluderer feber, frysninger, en vedvarende sår hals og blodig urin eller avføring. Disse bivirkningene kan tyde på et problem som krever medisinsk behandling.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner på Penicillin VK er alvorlig fordi folk kan raskt gå inn i sjokk. Tegn på en allergisk reaksjon inkluderer hevelse i ansiktet eller munnen, hvesing, tetthet i brystet, elveblest og pustevansker. Søk medisinsk hjelp hvis du opplever en allergisk reaksjon.

Rebif bivirkninger og hals hevelse

Rebif® (interferon beta-1a) er en resept bare, injeksjon medisiner produsert i fellesskap av EMD Serono, Inc. Den er godkjent av FDA for personer som lider av relapsing former for multippel sklerose (MS). Den brukes til å bidra til å redusere symptomer på MS, bremse sin progresjon, og for å forhindre tilbakefall. Som med mange medisiner, kan Rebif® forårsake bivirkninger hos noen individer, alt fra mild til alvorlig. Tungen og halsen hevelse kan være forbundet med en sjelden allergisk reaksjon fra denne medisinen.

Vanlige bivirkninger

Ifølge produsenten, vanlige bivirkninger av Rebif® inkluderer smerte og hevelse på injeksjonsstedet, og influensalignende symptomer som muskelsmerter, sår hals og tretthet.

Mindre vanlige bivirkninger

Mindre vanlige bivirkninger inkluderer mage eller brystsmerter, feber, muskelkramper, svelgeproblemer, ryggsmerter og problemer med vannlating.

Hals hevelse eller pustevansker

Selv om sjeldne, kan en allergisk reaksjon mot interferon beta-1a føre til pustevansker og / eller hevelse i ansikt, tunge eller svelg. Hvis du opplever noen av disse, bør du få akutt medisinsk hjelp umiddelbart. Husk at hevelse i svelg kan også være forårsaket av andre medisiner du tar, maten du spiser, eller noe i miljøet. Hvis du har noen historie med allergi, bør du la legen din vite før du tar Rebif®.

Mildere Allergiske Reaksjoner

Mildere allergiske reaksjoner kan omfatte hudutslett, svimmelhet, eller svimmelhet. Du bør rapportere mildere reaksjoner med legen din så snart som mulig.

Ytterligere advarsler

Det er mulig for Rebif® å ha en negativ effekt på leverfunksjon, skjoldbrusk funksjon, røde blodlegemer, anfall aktivitet og depresjon (spesielt hos personer med en historie med disse forholdene. Legen vil overvåke disse hvis interferon beta-1a er foreskrevet for deg. Gravide og ammende kvinner bør ikke bruke denne medisinen.

Rapportering bivirkninger

I tillegg til å kontakte legen sin, kan pasienter som opplever uønskede bivirkninger rapportere dem til US Food and Drug Administration (FDA) på deres "MedWatch" nettsted. Denne rapporteringen er frivillig, men kan bidra til FDA i deres innsats for å forbedre produktsikkerhet.

Bivirkninger til Penicillin

Penicillin har reddet liv siden 1928. Det var den første utbredt antibiotika, og det revolusjonerte det medisinske miljøet ved å åpne døren for utallige andre antibiotika som skal utvikles. Siden begynnelsen, ifølge Center for Disease Control, penicillin har vært spioneringen som et mirakel narkotika, derimot, er 7 prosent av befolkningen er allergisk mot stoffet. Allergiske reaksjoner forekommer i ca 32 av hver 100.000 mennesker som tar penicillin. Allergiske reaksjoner spenner fra milde hudproblemer til anaphylatic sjokk og død.
Forstå symptomene på penicillinallergi og vite hvordan man skal reagere kan bidra til å unngå en medisinsk krise.

Funksjon

Penicillin er et antibiotikum med et relativt bredt spekter av bruksområder. Det regnes som en av de bredspektret antibiotika som betyr at det kan brukes til å behandle en rekke infeksjoner. Selv om det kan brukes i milde til alvorlige infeksjoner, ikke ekspertene anbefaler ikke bruken i enkelte alvorlige tilfeller inkludert alvorlig hjernehinnebetennelse, leddgikt eller lungebetennelse.
Det er vanlig å behandle andre infeksjoner, inkludert streptokokker og øvre luftveisinfeksjoner, tanninfeksjoner og skarlagensfeber.

Fordeler

Penicillin gir mange fordeler til det medisinske miljøet og pasienten. Fordi det er et bredt spektrum-medikament, kan den brukes for en lang rekke infeksjoner og er relativt billig, noe som gjør det rimelig å massene.
Det kan inntas av piller eller intravenøst, slik at pasienter kan behandles hjemme eller på et sykehus.
Med muligheten til å foreskrive penicillin i pilleform, pasienter spare kostnadene for å bli innlagt på sykehuset da det er mulig å unngå innleggelse.

Crossover reaksjoner

Allergiske reaksjoner på penicillin kan variere fra mild til livstruende avhengig av hvor allergisk pasienten er, og hvor mye som ble tatt. I tillegg hvis noen er allergisk mot penicillin, bør han varsle alle medisinske fagfolk at de kommer i kontakt med, samt gjennomføre en allergi varsling med dem til enhver tid i tilfelle er han ikke i stand til å kommunisere med helsepersonell.
Personer med penicillinallergi ofte har allergiske reaksjoner på andre antibiotika i tillegg, øker viktigheten av å varsle alle medisinske personell om din allergi.

Milde symptomer

Noen symptomer på en allergisk reaksjon på penicillin er milde og inkluderer utslett og klør på huden, diaré, kvalme og oppkast.
Disse symptomene kan også indikere en følsomhet til medisinering, uten å ha en faktisk allergi, og i slike tilfeller er symptomene vanligvis forsvinne i løpet av få dager starter antibiotika kurset. Det er imidlertid viktig å finne ut om du har en ekte allergi mot penicillin fordi en ekte allergi kan vise milde symptomer en gang og deretter en dødelig reaksjon annen gang.

Alvorlige reaksjoner

Mens alvorlige allergiske reaksjoner på penicillin er rapportert hos omtrent 10 prosent av dem som tidligere har rapportert en allergi mot stoffet, er det også et stort antall mennesker som feilaktig tror de har en allergi mot det.
Denne falske antagelsen kan være fordi de ble fortalt på en gang de hadde en allergi da de ble egentlig bare opplever noen vanlige, midlertidige reaksjoner på stoffet som kommer inn i systemet, eller de hadde en allergi på en gang, men nå er det redusert eller borte.
Virkelig alvorlige allergireaksjoner kan være livstruende, og i sjeldne tilfeller kan være dødelig.
Forskning har vist at noen mennesker som viser en innledende allergisk reaksjon og er ikke utsatt for penicillin for et tiår mister at allergi og er i stand til å ta det igjen. Det er viktig å ha en lege overvåke administrasjonen av penicillin til en tidligere allergisk pasient som noen ganger en sterkere, mer farlige reaksjoner skjer i en pasient som var mildt allergisk i det siste.
Utslett kan være et tegn på ekte allergi eller av en ikke-allergisk bivirkning. Hvis det er på grunn av en ekte allergi, vil det vanligvis inkluderer hevet, kløende utslett.
En annen alvorlig allergisk reaksjon på penicillin er et hovent ansikt, noe som faktisk er forårsaket av væske innsamling under huden.
En person som er alvorlig allergisk mot penicillin kan også ha en reaksjon som ligner et astmaanfall og kan omfatte tungpustethet, hoste, begrenset luftrom, og pustevansker.
Den mest alvorlige reaksjon på penicillin kalles anafylaktisk sjokk. Symptomer på denne plutselige og muligens livstruende tilstand inkluderer svært lavt blodtrykk, magesmerter, har halsen eller tungen hovne raskt og oppkast.
Denne typen reaksjon garanterer umiddelbar akutt medisinsk behandling, inkludert anrop til 911.

Advarsel

Mens det er alltid viktig å ikke dele resepter og å aldri ta noe som var foreskrevet for noen andre, kan dette være spesielt sant av antibiotika. Uten å diskutere siste reaksjoner og problemer med en lege, kan du ta det du tror er en ufarlig antibiotika for hva du mener å være en infeksjon og kan ende opp med en alvorlig livstruende reaksjon.