Digidexo.com

primitive klær

Primitive måter å pusse tennene

Primitive måter å pusse tennene


Det finnes en rekke primitive måter å pusse tennene. Innlemming noen av disse gamle tradisjonelle teknikker kan fungere som en utmerket måte å opprettholde din munnhygiene. Oppfordre barna til å bruke disse teknikkene, da dette kan hindre mye av fremtidige tannråte problemer. Primitive tannpuss er fortsatt brukes i dag over hele verden.

Kvister og grener

Få tygge pinner, kvister og greiner fra lakris bush, tyggegummi treet, neem treet og Salvadora Persica treet. Disse er alle svært godt kjent i tradisjonelle afrikanske og asiatiske kulturer. Du vil finne disse blir solgt i afrikanske, asiatiske eller arabiske matbutikker. British herbalist David Hoffmann foreslår også å bruke røttene av marshmallow, lakris, alfalfa eller pepperrot. Verdens helseorganisasjon oppfordrer til bruk av disse kvister som en legitim metode for å rense tennene.

Naturlig tannbørste

Fray endene av kvister for å danne en børste. Skrubbe tennene og tannkjøttet med stokken. Sørg for at du pusser mellom tennene. Bruk kvist børste til å skrubbe tungen også. Dette vil bidra til å regulere dårlig ånde.

Regelmessig bruk

Bruk kvister etter å ha spist hver dag. Disse grenene har naturlige kjemikalier som gagner tennene. De inneholder enzymer, slipemidler, fluor, antiseptiske midler, hemmere og vaskemidler. Disse vil alle bidra til å forhindre tannkjøttsykdommer.

Primitive Herbal munnvann

Lag dine egne munnskyllevann ved hjelp tumeric, hagtorn bær, lakris, kanel bark eller

Chaparral. Ayurvedisk herbalist Melanie Sachs, i "Ayurvedisk Beauty Care" (Lotus, 1994), antyder en tyggegummi massasje med en blanding som inneholder fem deler alun pulver, to deler rock salt pulver, tre deler sort pepper pulver og en del gurkemeie rot pulver. Spør din lokale urte helse butikken for disse ingrediensene.

Primitive Wilderness Living og overlevelse ferdigheter

Alle ivrige friluftsfolket vet at naturen er uforutsigbar, så det er fornuftig å være forberedt på alt. Når du planlegger en omfattende villmarksopplevelse, kan noen grunnleggende ferdigheter være forskjellen mellom å nyte naturen til fulle og sette deg opp på katastrofe.

Brann

Vær forberedt på å bygge en brann. Branner kan brukes til å lage mat og kurere mat, koke og rense vann, gi varme og lys, signal for hjelp, holde rovdyr i sjakk, og selv gi en følelse av komfort og velvære. Ifølge Nature Ferdigheter, en villmark ressurs, noen venturing i friluft bør ha for å starte en brann på minst to måter: bære en på til alle tider og lagre den andre i utstyret ditt.

Shelter

Kle del og sette opp ly. Gregory J. Davenport, forfatter av "Wilderness Survival", sier klær er den første linjen i ly. Bruk klær som er rettet mot terreng og værforhold du vil stå overfor.
For neste linje med husly, bruke telt, gapahuk er, grøfter, huler eller andre naturlige kabinetter. Hvis du ikke har utstyr med deg, forsterke din ly med hva som skjer rundt deg: tørt løv eller barnåler kan gi isolasjon og sengetøy. Snø kan også brukes til å forsterke din ly.

Signale

Etablere en måte å ringe etter hjelp. Opprettholde tre branner i et trekantet mønster eller bruke store steiner til å skrive "HJELP" mot landskapet. Bålet må være store nok til å bli sett fra himmelen om natten og avgir mye røyk i løpet av dagen. Fargerike klær kan være spredt i en SOS-mønster.

Hvordan Test for Galant Reflex

Hvordan Test for Galant Reflex


Galant Reflex er en av flere tester som brukes i nevrologiske undersøkelser av spedbarn og er en autonom muskel respons på stimuli. Denne refleksen forsvinner på 3 til 6 måneders alder, rapporter Keep Kids Sunn nettside. Hvis den ikke forsvinner, kan dette være indikasjon på en nevrologisk problem, akkurat som den manglende responsen i en nyfødt kan indikere et problem. Tester som dette er ikke avgjørende, men unnlatelse av å svare på flere refleks tester kan være begrunnelse for videre testing.

Hvordan Test for Galant Reflex

Hold et spedbarn noen få inches over en seng eller myk overflate med en hånd å holde magen eller brystet og nakken og ryggen vendt mot deg. Ikke la hender eller føtter for å ta på sengen, men sørg for at barnet kan flytte den nedre rygg og ben. Med andre ord, ikke bruk armen for å holde barnet mellom bena. Denne testen fungerer også for premature barn, rapporterer forskningsleder MC Allen i en rapport med tittelen "The Evolution of Primitive Reflekser i Ekstremt premature barn" publisert i Pediatric Forskning i desember 1986 En studie ved University of Massachusetts Amherst av Courtney Plaster tittelen " Neonatal Reflekser "viser at denne refleksen er til stede hos nyfødte 20 uker i utero.

Stroke langs den ene side av spedbarnets ryggraden i en cephalocaudal retning, eller fra topp til midjen. Denne testen krever ikke noe utstyr og forårsaker ingen skade på spedbarnet. En rapport i "Pediatric Neurology" mars 2005 med tittelen "Primitive Reflekser og postural reaksjoner i nevrologisk undersøkelse" av DI Zafeiriou forklarer at tester av denne typen gi testverktøy for den tredje verden, og er viktig for utviklingsland når metabolske screening tester ikke oppdage en risiko.

Se også svaret på stryke. En lydhør baby vil bøye hoftene og kroppen mot strøk side. En rapport i "Pediatric Neurology" i september 1995 med tittelen "Prospective Oppfølging av Primitive Refleks Profiler i høyrisiko Spedbarn: Nøkkelen til en tidlig diagnose av Cerebral Parese" av DI Zafeiriou understreker at en presumptiv diagnose kan stilles i høy-risiko spedbarn med bruk av refleks testing, blant tC refleks.

Hint

  • Ikke les en refleks test eller testing av en ikke-lege som avgjørende. Har noen bekymringer sjekkes av barnelege.

Høy-protein dietter for forstoppelse

Kronisk forstoppelse er et problem som konfronterer mange personer rundt om i verden hver dag. Mens han bodde med forstoppelse kan være vanskelig, er det håp. Heldigvis, får kontroll over kronisk forstoppelse er ofte bare et spørsmål om å regulere ens kosthold for å bekjempe problemet. En høy-proteindiett er vanligvis et dårlig idé for noen som lider av forstoppelse, som protein vil ytterligere tette "rør". Imidlertid, der fulgt av høyre hjelpe-mat, vil et høy-proteindiett presenterer ikke noen vanskeligheter i det hele tatt.

High Protein og forstoppelse

Høye protein dietter vanligvis plassere ekstra stress på tarmsystem, noe som kan føre til forstoppelse. Høy protein matvarer som har vært knyttet til forstoppelse inkluderer meieri og meieriprodukter, egg og kjøtt. Men det er en måte til å omgå dette problemet gjennom å inkludere tilstrekkelig fiber. Fiber er den ernæringsmessige agent som holder ting "flytte", så å si. Ofte de som gjennomgår en høy-protein diett vil konsumere protein laden matvarer med lite hensyn til noe annet, som fører til problemer. Men har vi to høye protein dietter som ikke gjør denne feilen.

7 Regler Diet

Den 7 Rules dietten ble oppfunnet av kanadiske biokjemiker og ernæringsfysiolog Dr. John Berardi. Dr. Berardi arbeider med kunder som spenner fra bo-at-home mødre til profesjonelle idrettsutøvere, og streng overholdelse av de 7 Regler er noe de alle har til felles. Den 7 Rules kosthold er en høy-protein, moderat fettinnhold, begrenset-carb diett som kan ta deg til din kroppsbygning mål uten farene ved forstoppelse blokkerer veien (pun intended).

De 7 Reglene er:

1.) innta små måltider hver to til tre timer.
2.) Konsumere magre proteiner til hvert måltid - kjøtt, egg, fisk og kylling.
3.) Konsumere frukt og grønnsaker til hvert måltid. Dette garanterer deg tilstrekkelig fiber.
4.) konsumere bare karbohydrater fra frukt og grønnsaker.
5.) Konsumere minst 25 prosent av det daglige kalorier fra fett.
6.) Konsumere bare null-kalori drikker.
7.) Konsumere bare solid måltider - ingen flytende ernæring.

Paleo Diet

Et alternativ høy-protein, høy fiber diett for å bekjempe forstoppelse er Paleo Diet av lege Dr. Ben Balzer. Dr. Balzer modellert sin diett etter spisevanene våre primitive forfedre, og bemerker at korn ble aldri opprinnelig beregnet på konsum. For de å følge Paleo Diet, er compliance bare Liad ut, selv om det ikke nødvendigvis enkelt i praksis. Konsumere bare kjøtt, fisk, kylling, frukt, egg, grønnsaker, nøtter og bær. Unngå alle matvarer som inneholder korn, bønner, poteter, melkeprodukter, sukker og salt. Ved å spise i denne utrolige grunnleggende måten, man sikrer at deres kosthold er proppfulle av protein, fiber, vitaminer og næringsstoffer, unnvike dvelende muligheten for høy-protein forstoppelse.

Hypertensjon og Stress

Stress og hypertensjon går hånd i hånd. Stress er en viktig kilde til høyt blodtrykk, som, hvis ikke diagnostisert, kan føre til slag, hjerteinfarkt og død. Fordi hypertensjon kan utvikle stille over tid, kan det være lurt å utforske forholdet mellom stress og høyt blodtrykk. Forstå hvordan stress virker, kan hypertensjon risikofaktorer og stress management teknikker bidra til å forhindre en potensielt dødelig diagnose.

Forstå Stress

Det er viktig å forstå dynamikken i stress og hvordan det fungerer. Stress er egentlig kroppens reaksjon på en miljømessig stimulans som krever umiddelbar oppmerksomhet. Kroppen din vil virke mer energi og tankene dine vil være mer fokusert under en stressende situasjon. Under stress, produserer hjernen din kortisol, som er det hormonet ansvarlig for muskelspenninger. Dette går tilbake til vår primitive "fight or flight" respons.

Stress kan være positivt for kortsiktige situasjoner, for eksempel under en sportssending eller fullføre en nødsituasjon oppgave i en kort frist. Stress, men kan bli negativ for tilsynelatende endeløse situasjoner, herunder økonomisk press, farlige arbeidsplasser og økt langsiktig ansvar. Hvis dette skjer, stress kan føre til mangel på søvn, irritabilitet og hypertensjon.

Hypertensjon Risikofaktorer

Hypertensjon, eller høyt blodtrykk, oppstår når hjertet er tvunget til å pumpe blod til en høyere enn normal hastighet. Hypertensjon kan utvikle seg over flere år, noe som gjør det vanskelig å selv-diagnose, men lett detekterbar av leger.

Forstå at det er flere faktorer for hypertensjon som du kan ha. Hypertensjon er mer vanlig hos middelaldrende menn, mens kvinner utvikler det etter overgangsalderen. Blacks utvikle hypertensjon tidligere enn hvite; hypertensjon kjører også i familien. Fedme, bruk av tobakk, en høy-natrium kosthold og mangel på fysisk aktivitet bidrar også til høyt blodtrykk fordi de forårsake en innsnevring av arteriene, som krever ditt hjerte til å pumpe hardere. Under høyt stress, kan ditt hjerte ikke vite når du skal slappe av fordi det alltid er i "fight or flight"-modus.

Stress reduksjon teknikker

Hvis du tilhører en risikogruppe som er nevnt ovenfor, bør du vurdere å opprettholde stressnivået for å redusere risikoen for å utvikle høyt blodtrykk. Identifisere kildene til stress og hvordan du kan redusere sine effekter. For eksempel, hvis din viktigste kilde til stress er arbeid, kan du ikke være i stand til å slutte i jobben din. Du kan imidlertid se om å få organisatorisk hjelp eller oppdragsgiver kan redusere stress. Du kan også trenge å planlegge ferie tid hvis du kan akseptere at jobben din ikke vil falle fra hverandre mens du er borte.

Hvis hypertensjon er fysisk orientert, kan det hende du trenger for å starte med trening. Tretti minutter per dag med lett trening, som gåing, kan bidra til å eliminere fedme og fysisk inaktivitet risikofaktorer. Hvis du trenger å slutte å røyke, bør du vurdere profesjonelle hjelpekilder, inkludert leger og Food and Drug Administration-godkjente produkter.

Koblinger mellom koronar hjertesykdom og Diet

Koblinger mellom koronar hjertesykdom og Diet


Den populære frasen "Ignorance is bliss" er tragisk unøyaktig når den brukes til kosttilskudd valg. Det amerikanske Department of Agriculture (USDA) næringspyramiden fremmer et høyt karbohydrat, lav kjøtt diett som er lett godkjent av kardiologer. Men noen har glemt å fortelle Grønland eskimoene, som har et kosthold er nesten utelukkende kjøtt, sammen med primitive folkegrupper over hele verden som oppholder seg i overraskende god helse mens du spiser en diett som gjør maten pyramiden opp ned. Vår matforsyning består av fett, karbohydrater og protein så la oss ta en ærlig titt på hver enkelt å finne ut hva som er bra og dårlig fra hjertet perspektiv.

Mettet fett

Det medisinske establishment mener at høy fett og kolesterol dietter føre til hjertesykdom. Imidlertid er det fett som kroppen konvertere til kolesterol brukes til å reparere skade arterien forårsaket av betennelse. A 2004 studie av American Society for Clinical Nutrition konkluderte med at postmenopausale kvinner på lav fett dietter kan bremse utviklingen av koronar aterosklerose ved å øke sitt forbruk av mettet fett.

Red Meat

Dårlig trykk på rødt kjøtt utsikt indianerne av de amerikanske slettene som levde sunt liv spise buffalo kjøtt. Vestlige indianere på de reservasjoner som spiser mer korn enn kjøtt har en høy forekomst av fedme med mange hjerte plager. Siden rødt kjøtt inneholder A, D og B-vitaminer, mineraler og essensielle sirkulasjons enhancers som karnitin, taurin og Q10, kan noen si at det er hjertet ditt beste venn.

Karbohydrater

Kornene i bunnen av mat pyramide har høye nivåer av inflammatoriske Omega-6 fettsyrer. Under fordøyelsen disse karbohydrater omdannes til glukose, et enkelt sukker, som stimulerer overproduksjon av insulin. Det overskytende insulin fører stoffskiftet til å lagre fett i stedet for oksiderende dem og aktiverer et enzym som utløser betennelse. Resultatet er fortykning og koagulering av blodet, og åreforkalkning.

Fiber

Hvis vi ikke får nok vitaminer og mineraler, lider vårt hjerte og fiber absorberer disse næringsstoffene, frakte dem ut av kroppen. Fiber er også en viktig matforsyning for toksinproduserende bakterier og gjærsopper som kan svekke hjertet.

Protein

The juni 1981 utgaven av "ernæring anmeldelser" rapporterte at selv et lite protein underskudd i kroppen reduserer T-cellefunksjon med 30 til 35 prosent. Siden celleveggene, interferoner og antistoffer er sammensatt av proteiner, kan immunsystemet ikke kan leve uten den. En undertrykt immunsystem utsetter hjertet for skade fra bakterier og virus som kan forårsake kardiomyopati og andre hjertesykdommer.

Hva er farene ved Holistisk medisin?

Holistisk medisin praktiseres over hele verden, fra de mest primitive samfunn av jungelen til New York høyhus. Noen leger vurdere helhetlig medisinsk behandling for å være mer av en placebo enn en kur. Andre behandlinger, som kiropraktisk manipulasjon, er akseptert som standard behandling av enkelte leger. Det er noen aspekter av holistisk medisin som noen hevder grensen på hekseri. Andre, som krystaller eller iridology, har ingen vitenskapelig basis.

Utnyttelse

En spesiell fare for holistisk medisin er den iboende muligheten for utnyttelse av de som ikke stoler på eller ikke er i stand til å ha råd til tradisjonell medisinsk behandling, samt folk som kan være fra land der holistisk medisin er en vanlig praksis. En økonomisk vanskeligstilte individ kan finne det lettere å betale litt penger for en potensiell kur enn å betale for å se en lege og deretter betale mer for reseptbelagte medisiner.

Mangel på regulering

Mens noen helhetlig utøvere har dannet grupper som setter opp retningslinjer for behandling og etiske regler, er ikke hver utøver pålagt å følge slike retningslinjer. Den føderale regjeringen ikke overvåke helhetlig utøvere, og det kan være vanskelig for en person uerfaren med holistisk medisin for å dømme en utøvers kunnskap og dyktighet.

Mangel på utdanning

Mens mange holistiske utøvere er også tradisjonelle leger som bruker holistisk medisin som medhjelper behandling, gjør en person trenger ikke en medisinsk grad å praktisere de fleste former for holistisk medisin. Dermed står overfor en pasient risikoen for å sette hans helse i hendene på en utrent, ulisensiert person.

Mangel på standardisering

I holistisk medisin, mange utøvere blande sine egne urte formler og kjøpe sine egne ingredienser. Farene for pasienten inkluderer ikke kjenne kvaliteten eller styrken av ingrediensene, om de har blitt smittet av plantevernmidler eller andre farlige stoffer, eller selv om formelen inneholder riktig urt, som det er mange look-alike planter som kan være giftig til mennesker.

Interaksjon

Noen helhetlig legemidlene bør ikke tas sammen med tradisjonelle medisiner på grunn av farene for interaksjon. Utrente utøvere kan også blande to eller flere inkompatible stoffer sammen, med potensielt alvorlige konsekvenser for pasienten.

Sunn Kid Snacks fra hele verden

Amerikanske barn kan bli overrasket over å høre at i mange andre land, er det ingen forskjell mellom snacks barna spiser og snacks voksne spiser. I Europa er det faktisk ulovlig å markedsføre til barn, så mat selskaper ikke har tegneseriefigurer som selger barne snacks - mat er mat. Snacks rundt om i verden er svært forskjellig fra snacks i USA

Japanske Snacks - Oyatsu

I Japan er mellom-måltid snacks kalt Oyatsu. Japansk pakket mat er mer salt enn søtt. Selv deres sjokolade og kaker inneholder mindre sukker enn amerikanske pakket mat. Skoler tjene noodle snacks med dampede grønnsaker, frisk frukt når det er i sesongen.

Afrikanske barn Snacks

I Tsjad, et afrikansk land, barna snack på små porsjoner av ris og eller bønner. Små måltider avverge sult og det er ikke mye mat tilgjengelig, spesielt til de beboere som er flyktninger. En gang, består en snack av tygge et stykke sukkerrør og drikke geitemelk eller vann, avhengig av hva som er tilgjengelig. På grunn av de primitive ressurser, vannkilder ofte forurenset. Ris og bønner har mer næring enn Cheetos, Pop Tarts og mange andre populære amerikanske snacks. De har også snack på grubs og biller, som tilbyr ernæring.

Meksikanske Barne Snacks

Barn i Mexico er så heldig å ha tilgang til mye frisk frukt og grønnsaker. Mango er populære snacks, så vel som papaya. I enkelte områder kan barna plukke dem rett utenfor trærne på vei hjem fra skolen eller mens du spiller utenfor. Innsiden, kan mamma forberede en quesadilla - osten smeltet mellom to tortillas. Ris og bønner er populært i Mexico, også, men er ikke ofte spist on-the-go.

Hvem Oppdaget Katarakt?

Hvem Oppdaget Katarakt?


Katarakt er en visjon problem for mennesker gjennom historien. Siden den opprinnelige diagnosen, hadde ulike kulturer varierende metoder for adressering tilstanden, som til slutt forårsaket blindhet hos pasienter. I dag kan behandling med dagkirurgi reversere effekten av grå stær på visjonen ganske enkelt.

Identifikasjon

Som oftest et resultat av aldring, diabetes, gener, eller trauma på øyet, er en katarakt en uklarhet av klart glass bak iris i øyet. Den produserer en fogginess som svekker gjennomsiktigheten av objektivet, som fører til tap av syn og noen ganger blindhet, hvis venstre ubehandlet. Kirurgi er den beste måten å behandle en alvorlig grå stær som påvirker dag-til-dag-aktiviteter.

Tidlige sivilisasjoner

Det er mulig at leger i India først utviklet en måte å behandle grå stær kirurgisk. Før dem, gamle sivilisasjoner behandlet problemet med merkelige påfunn og øyedråper, ifølge Pacific Cataract og Laser Institute. Noen mener at egypterne og babylonerne hadde også kjennskap til et kirurgisk inngrep, mens andre opplever at tvilsomt.

Primitive Surgery

Den mest primitive formen for kirurgi for katarakt ble kjent som "hvile." Metoden involverte trykke tåkete linsen til bunnen av øyet ved hjelp av en svært skarpe, men ikke fullt så tynn nål. Hvis katarakt ikke bo etter å ha blitt dyttet ned, ville de skjære den i små fragmenter som ville bli deprimert.

Aleks

Aulus Cornelius Celsus, en gresk forfatter i det andre århundre, forfattet den første autentiske skriftlig dokument på katarakt patologi og behandling. Ifølge Mrcophth.com viser dette at den avanserte metoden ble oppsto i den berømte Alexandrian School of Medicine, men om teknikken ble kjøpt fra India er uklart.

Modern Development

American kirurgen Charles Kelman utviklet ultralydteknologi som revolusjonert katarakt kirurgi ved anvendelse av en liten vibrerende sonde for å bryte opp katarakt og forsiktig vaske det bort. Dette, sammen med tilpasningen av pleksiglass fra jagerfly inn i en lys linse som kan implanteres i øyet, har kommet for å være den enkle og relativt trygg kataraktoperasjon vi kjenner i dag.

Matvarer man kan spise med revmatoid artritt

Revmatoid artritt (RA) er en inflammatorisk form for leddgikt som forårsaker leddsmerter og skader. RA angriper slimhinnen i leddene --- hender, føtter, ankler og knær --- og skaper hevelse som til slutt kan føre til misdannelser, melder HolisticOnline.com. Selv om noen studier viser en forbindelse mellom matallergier og RA, er det ikke noe bevis for at noen mat lindrer symptomene.

Funksjoner

Ifølge Mayo Clinic nettsted, er RA "to til tre ganger mer vanlig hos kvinner enn hos menn," med folk flest merke symptomer når de er mellom 40 og 60 år gammel. Legene er ikke sikker på den eksakte årsaken, området sier, men tror det er forårsaket av en kombinasjon av faktorer --- gener, vaner som røyking og andre sykdommer. Det finnes ingen kjent kur for sykdommen.

Mulige Triggers

Ingen diett har vært argumentert som kur-all for denne tilstanden, men Mayo Clinic råder lider å spise en diett rik med frisk frukt, grønnsaker og helkorn. HolisticOnline.com sier at forskning viser "mat kan føre til leddgikt, det kan også hjelpe i kur." Kost informasjon på området råder pasienter med RA å spise en "primitive" diett, som består av hele matvarer, grønnsaker og fiber, og er lavt i sukker, kjøtt, raffinerte karbohydrater og mettet fett. Nettstedet hevder også at matvarer som hvete, meieriprodukter, korn, kjøtt og søtvier familien matvarer --- tomat, potet, aubergine og paprika --- kan forverre tilstanden enda mer.

Mat Allergi

Rollen som matallergier spille i de pågående effekter av RA er tiltrekke mer oppmerksomhet blant leger og kosthold eksperter, ifølge ArthritisToday.org. Dr. Jonathan Brostoff, professor i allergi og miljørettet helsevern ved Kings College London, tyder på at pasienter som mener de ser en sammenheng mellom hva de spiser og RA symptomer bør prøve det han kaller en "steinalderen kosthold, som inneholder bare frukt, grønnsaker, kjøtt og fisk, i én måned. " Så, gradvis begynne å spise den mistenkte utløse mat, en om gangen, slik at du kan identifisere hvilke matvarer, om noen, at du faktisk er allergisk mot.

Raw Diet

Forskere også ser på en kobling mellom en rå mat diett og en reduksjon i symptomer for RA-pasienter. En rå mat diett er rik på frukt og grønnsaker, som ikke er kokt over en temperatur på 118 grader Fahrenheit, slik at matvarer for å opprettholde sine næringsstoffer. Ifølge OrganizedWisdom.com, "Studier har vist spise en 75 prosent rå diett vil hjelpe til med betennelser og smerter av RA." Nettstedet fortsetter med å påpeke at en rå diett også fremmer vekttap, noe som kan være gunstig for RA lider. På denne dietten, kan folk også spise rå fisk og rått kjøtt, selv om en vegan, glutenfri diett er ofte anbefalt.

Betraktninger

Mens forskerne ennå ikke kan vise til en ideell RA kosthold, er det best å unngå mat med høyt sukker, å drikke alkohol i moderate mengder, å konsumere mat lite mettet fett, og alltid balansere matinntaket med fysisk aktivitet. Lett trening, Mayo Clinic sier, bidrar til å redusere hevelse og hindre leddsmerter, men du bør snakke med legen din før du starter en diett eller treningsprogram.

Virkningene av sult på Skin & Nails

Virkningene av sult på Skin & Nails


Sult og underernæring, enten forårsaket av tørke, økonomisk ulempe eller spiseforstyrrelse, har en dramatisk effekt på menneskelig hud og negler. Som kroppen kanalene sine redusert ernæringsmessige ressurser mot flere viktige deler av kroppen, for eksempel indre organer, mindre avgjørende områder raskt bli underernært og begynne å endre. Endringer i hud og negler, på grunn av uttømming av væske, vitaminer og andre næringsstoffer, er blant de mest åpenbare signaler til leger, foreldre og pasienter at noe er galt.

Skin

Når huden blir fratatt protein, fett og andre næringsstoffer, blir det tørt, plissert og skjellete, og kan utvikle et gulaktig skjær. Det er heller ikke uvanlig for fingertuppene og øreflippene av bulimi og anoreksi pasienter å snu en blålig farge. Huden kan også begynne å vokse et dekke av mykt hår som kalles lanugo. Ifølge "The Parent guide til bulimi" av Marcia Herrin, EDD, MPH, RD og Nancy Matsumoto, den fine, dunete hår som vokser på alvorlige Bulimikerne 'armer, ben og rygg er forårsaket av kroppens primitive forsøk på å opprettholde kroppstemperaturen. Sult kan også føre til at huden til å utvikle ødem, noe som gjør at huden ser fast og produsere små nupper som ligner gåsehud. I alvorlige tilfeller kan vitamin-B2-mangel føre til utvikling av sprukne lepper og sår i munnviken.

Nails

Som sin effekt på menneskelig hud, sult effekt på negler og tånegler skyldes næringsmangel. Protein og fett-mangel, koblet med en mangel på kalsium forårsaker neglene til å bli tørre og sprø. En mangel på B-kompleks vitaminer, spesielt biotin, produserer rygger langs seng av spiker. Mangel på folsyre og vitamin C kan føre hangnails, og redusert kosten eteriske oljer, som omega-3, kan produsere sprekkdannelser i neglene.

Hair

Ironisk nok, mens lanugo produserer en uvanlig type hårvekst, har sult motsatt innvirkning på normal kroppshår. Hodehår og kroppshår (inkludert kjønnshår) kan bli tynn og sprø. I mer avanserte tilfeller kan feilernæring føre til at håret til å forsvinne helt.

Hva er en primitiv kosthold?

Hva er en primitiv kosthold?


En primitiv kosthold, også kjent som en Paleolithic kosthold, er en måte å spise som ligner spisevanene en primitiv menneskelig. Mat tillates må ha vært tilgjengelig før oppfinnelsen av jordbruket. Matvarer av en primitiv kosthold kan fordøyes i sin rå form, men matlaging er akseptabelt av sikkerhetsmessige grunner.

Kjøtt

Kjøtt består en stor del av dietten. Kjøtt ville være fisk eller vilt som var fersk jaget. Gamle mennesker spiste alt kjøtt samt organer av dyr.

Meieri og egg

Paleolithic mennesker ikke temme dyr. Melk ikke ville ha vært tilgjengelig, og derfor er det ikke akseptabelt på en primitiv diett. Primitive mennesket spiste egg når de fant dem, men de ville ikke ha vært tilgjengelig hele året.

Nøtter og frø

Nøtter og frø ble spist når de blir funnet. Muttere gi gunstig fett og er en viktig bestanddel i dietten.

Korn og bønner

Korn og bønner er ikke fordøyelig uten å bli kokt. Primitive mennesker ville ikke ha hatt en mekanisme for å koke bønner. Korn, som ris og hvete, vokste som ugress før de blir dyrket. De ville har ikke vært tilgjengelig i mengder verdt å forfølge.

Frukt og grønnsaker

Tilgjengeligheten av frukt og grønnsaker vil avhenge av beliggenhet og sesong. Primitive mennesker ikke dyrke mat og vil spise noe som de kunne samles. Noen grønnsaker, som poteter, er giftige rå og ville ikke ha blitt konsumert.

Sukker og salt

Raffinert sukker og salt ikke ville ha vært tilgjengelig. Honning var en godbit som ble spist, men det ville ha vært sjelden og farlig å samle. Sukker og salter ble forbrukes hovedsakelig gjennom andre matvarer.

Tre egenskaper som Brød Mold aksjer med sopp

Tre egenskaper som Brød Mold aksjer med sopp


Mens brød mold og sopp er begge regnet sopp, de er fra forskjellige phyla. Både brød mugg og sopp dele tre viktige egenskaper: de formerer seg seksuelt, forråtnelse av organisk materiale og har lignende cellulære strukturer.

Cellestruktur og organisasjon

Det motsatte av diploide dyreceller, de viktigste cellene i sopp er haploide celler - som inneholder bare én kopi av arvestoffet. (Hos dyr kjønnsceller er haploide, i sopp, kjønnsceller er diploid.) De ikke-reproduktive celler av både brød mold og sopp har en tendens til å gruppere i lange trådformede strukturer som kalles hyfer. Denne organisasjonen tillater for alle cellene i en sopp til å være i nær kontakt til miljøet. Hyfer er beskyttet av et tykt cellevegg laget av kitin og små hull i dette beskyttende dekke tillate nødvendige materialer og næringsstoffer for å passere gjennom og inn i soppen.

Organisk Decay

Både brød mold og sopp er saprophytes, som er organismer som henter næring fra sine umiddelbare omgivelser. Begge slipper enzymer som bryter ned organisk materiale til en form som kan bli absorbert. Som organisk materiale brytes ned, sopp sende sine hyfer dypere og dypere - gi dem muligheten til å vokse og ta inn flere næringsstoffer. Mens brød mold har vært kjent for å brytes ned både levende og dødt vev, kan sopp bare lever på dødt organisk materiale.

Seksuell reproduksjon

Mens brød mold kan reprodusere aseksuelt, betyr det reprodusere seksuelt, som gjør sopp. Reproduksjonsprosessen for begge organismer begynner når to spesialiserte hyfer av motsatte parring typer røre sammen for å danne en zygospore. Den resulterende zygospore er en diploid celle. I brød mugg, celledeling - via meiose - deretter foregår for å danne haploide sporer, hvilke er dispergert. I sopp, de spredte sporer går på å danne den velkjente utseende fruiting kroppen kalles en basidiocarp.

Andre typer sopp

Brød mugg og sopp hører til Zygomycota og Basidiomycota phyla, henholdsvis. De to andre phyla i soppriket er Chytridiomycota - eller fossil sopp - og Ascomycota - eller sac sopp. Fossile sopp er ekstremt primitive vannlevende sopp som brytes ned både levende og dødt vev. Disse soppene er i stand til både seksuell og aseksuell reproduksjon. Sac sopp også brytes ned både levende og dødt vev, men de har også blitt kjent for å inngå mutualistic relasjoner med andre organismer. Gjær og penicillin muggsopp er begge eksempel på sac sopp.

Om Mat Kilder av Jumano indianere

Om Mat Kilder av Jumano indianere


De Jumanos er en gruppe av indianerstammer av det som i dag west Texas og Sonora regionen av Mexico. De var altetende, skaffe mat gjennom jordbruk, jakt og trade.The sikt Jumano har historisk blitt brukt til medlemmer i flere nabostammene som deler en prevalens for tungt tatoverte kropper. Selv om disse innfødte kanskje ikke har tenkt på seg selv som ett folk, var det utvilsomt kulturelle likheter.

Geografi

De områder bebodd av Jumano var stort sett ørkener, noe som gjør jordbruk umulig. I nærheten av store elver imidlertid jordbruket var mulig og blomstret. Rio Grande og Colorado Rivers var den viktigste kilden til vann for hage Jumano. Geografi, snarere enn kultur, tro eller ernæring, var den avgjørende faktor i Jumano mat kilder.

Type

Pueblo Jumano levde i store gjørme murstein strukturer og praktisert landbruket i Rio Grande-dalen. De hevet mais, bønner, squash, og andre lignende grønnsaker og samlet Pinon nøtter, mesquite bønner, agave pærer, og stikkende-pære kaktus. Denne høye karbohydrat diett ble supplert gjennom handel med jakt Jumano, semi-nomadiske stammer som vokste avlinger for en del av året og jaktet vill bøffel, hjort og kanin som den viktigste kilden til deres mat for resten.

Fordeler

Selv om landbruks livsstil gjort dem mer utsatt for angrep, oppdrett Jumano utspilte deres jakt naboer. I tillegg til høyere næringsinnhold i sine produkter, Jumano primært er basert på landbruk gjort bønner et fast innslag i kostholdet, gi dem med protein og fiber i en kilde som lett kan lagres i lengre perioder av gangen.

Funksjoner

Native American matlaging var relativt primitive, mangler tilgang til et bredt utvalg av krydder eller metall kokekar. Mest mat, inkludert kjøtt, ble spist rå eller kokt og saltet. Buffalo kjøtt ble også røkt eller tørket for bevaring. Pærer av psykotrope kaktus peyote var også tilgjengelig til Jumano, selv om dens uklart i hvilken grad de ble utnyttet av disse spesielle stammene.

Evolution

Spørsmålet om Jumano identitet er forverret av deres forsvinning fra de historiske kildene, i hvert fall med det navnet, etter ca 1700 etterkommere av Jumano kan finnes i dag først og fremst i meksikanske grensen byer som Ojinaga, overfor Presidio, Texas, hvor Jumano indianere og der etterkommere har levd minst siden det 16. århundre. I dag de er så godt innarbeidet i meksikansk kultur som er lite kjent av Jumano som en distinkt stamme. Dietten i en by som Ojinaga er typisk for tex-mex retter, med bønnebaserte retter og meksikanske sjømat til biff og hamburgere.

Healing Concepts av essensielle oljer

Healing Concepts av essensielle oljer


Eteriske oljer har lenge vært kjent for sine terapeutiske egenskaper. I mange kulturer, healing med essensielle oljer er en tid-testet tradisjon som har resultert i økt helse og sykdom utrydding. I andre kulturer, særlig vestlige sivilisasjoner, helbredende begrepene essensielle oljer er komplementære praksis til konvensjonelle medisiner og medisinske prosedyrer.

Historie

Gamle healere anses velduftende planteoljer til å være avgjørende, fordi de anså oljens bukett en sann refleksjon av sin indre grunnlov. Ayurveda, tradisjonell indisk medisin, har tradisjonelt brukt eteriske oljer for å korrigere doshic, eller hensiktsmessig balanse, krever kroppen til å opprettholde optimal helse. Den moderne tid har brakt en gjenoppliving av å bruke eteriske oljer for å helbrede, og europeere er i økende grad å integrere essensielle eteriske oljer bruk med konvensjonell medisin.

Typer

Det finnes flere typer helbredende essensielle oljer. Disse inkluderer immunstimulerende, antimikrobiell, antiviral, antiseptisk, antibakteriell og anti-smittsomme. Disse brukes til å helbrede slike plager som høyt blodtrykk, depresjon, stress, søvnløshet, hodepine, smerte, ryggmargen dysfunksjon, så vel som for å hjelpe til avslapping, immunsystemstimulering, fordøyelse og blodstrøm. De kan også hjelpe folk med nedsatt lungekapasitet og tette bihuler, sår og noen infeksjoner.

Metodikk

I motsetning til medisiner, healing oljer omgå leveren og magen og gå direkte til stedet der deres helbredende krefter er nødvendig. De vanligste måter som essensielle oljer inn i kroppen er gjennom huden og nesen. Oljer gnidd inn i huden porene nå blodet gjennom kapillærene og spres over hele kroppen. Når oljer er inhalert, celler i nesen overdel forstå den essensielle oljen lukt molekyl og sende signaler til hjernen sin primitive limbiske system, healing kroppen med viktige hormon sekret.

Betraktninger

Ingen bør forsøke å helbrede med essensielle oljer uten å forske på dem. Blant de forholdsreglene er:
Barn skal ikke behandles med eteriske oljer som ikke har blitt fortynnet i vann;
Oral helbredende essensielle oljer bør tas under ledelse av en sertifisert helse utøveren;
Konsentrerte eteriske oljer bør ikke utsettes for slimhinner;
Vegetabilsk olje bør være det eneste stoffet strømmet på glohet essensielle oljer.

Administrasjon

Du kan trygt selvadministrere helbredende essensielle oljer gjennom innånding metoden ved å legge til et par dråper til badevannet, luftfukter, i nærheten lyspære eller bolle med oppvarmet vann. Du kan også kjøpe billig diffusorer som har suspendert kopper for brenning av små mengder olje over telys stearinlys. De tente lys varme oljer og de sprer seg i luften og inn i lungene.

Velg oljebaserte kremer, lotion eller salver. eller vann eller alkoholbaserte løsningsmidler når du søker oljer til huden din. Full styrke oljer kan være for sterk og forårsake brennende eller allergiske reaksjoner.

Hvete-fri diett for Kids

Hvete-free dietter er en ofte ettertraktet element innen kosthold og mosjon. Enten barna er allergisk, eller du heller vil eliminere hvete fra kostholdet sitt andre grunner, barn kan enkelt og effektivt fungere uten. Faktisk, fjerne hvete fra et barns kosthold tidlig kan bidra til å ingrain sunne matvaner fra en ung alder, å sette ham opp for en levetid på kosten fortreffelighet.

Caveman Diet

Den beste hvete-fri diett for barn er Caveman, eller Paleo, Diet designet av Dr. Ben Balzer, en familie lege som forstår godt diettbehov av både barn og voksne. Til tross for sin primitive-klingende navn, er den Caveman Diet en perfekt sunn måte å fungere året rundt og inkorporerer mange avanserte ernæringsmessige prinsipper i et forsøk på å returnere dieter til ren, funksjonell enkelhet når det gjelder måltid utvalg.

Hovedregelen av Caveman Diet er å begrense ens matforbruk til bare de elementene som våre forfedre ville ha hatt tilgang. Dr. Balzer opines at menneskets kosthold begynte å utarte når korn ble først introdusert, som korn inneholder en rekke giftstoffer som aldri var ment for konsum av mennesker. Eliminere korn fra kostholdet helt vil slippe bebygde giftstoffer i kroppen og dieter vil vende tilbake til en mer naturlig tilstand av helse. Selv om denne dietten tar "hvete-fri" tilnærming ett skritt videre, vil personer som allerede vurderer hvetefrie dietter for sine barn ha stor nytte av ytterligere restriksjoner anbefalt av Dr. Balzer i Caveman Diet. Faktisk, presenterer denne dietten prinsipper som er best hvis overholdt av alle medlemmer av husstanden. Tross alt, barn se etter gode eksempler i sine foreldre, så hvem bedre til å instruere dem i riktig kosttilskudd samsvar?

Reglene av Diet

Reglene i Caveman Diet er enkle. Barnet (og forhåpentligvis resten av familien i tillegg) avstår fra korn, bønner, poteter, melkeprodukter, sukker og salt. I stedet begrenser hun forbruket til kjøtt, fisk, egg, fjærkre, frukt, grønnsaker, nøtter og bær. Med hensyn til nøtter, husk at peanøtter og cashewnøtter er utelukket, som peanøtter er bønner og cashewnøtter er i en kategori av sine egne.

Hvis barnet ditt balks på gjennomgår en slik radikal kosttilskudd endring, bør du vurdere avvenning henne inn i kosthold ved sakte å fjerne uønskede matvalg og erstatte dem med huleboer-kompatible valg. Som hele sitt utvalg av mat valg er under direkte kontroll, fjerne problem elementer fra husholdningen helt vil fungere best for å holde henne sunn og spise riktig mat. Holde en "hemmelig stash" av utvalgte forbudte elementer i huset er også dårlig råd. Uansett hvor hemmelighet du tror det skal være, kan barna være ganske utspekulert og vil vanligvis fritte det ut i rett tid.

I tillegg, mens den Caveman Diet er laget for å være en total pakkeløsning for helse og vektkontroll, man trenger ikke følge dietten i sin helhet for å høste fordelene. Selv om 100 prosent etterlevelse vil resultere i 100 prosent av fordelene, stikker til en regel i 80-20 eller annen forsvarlig Fordelingen kan også gi et solid median tilnærming til Caveman slanking. For eksempel kan du holde barnet ditt til dietten ganske strengt i løpet av uken, men tillater en eller to off-diett elementer i helgen for å lette den psykologiske traumer av kosttilskudd omprogrammering.

Selv om Caveman Diet er en sterk avgang fra våre vanlige matvaner, husk at det var våre vanlige matvaner som forårsaket disse problemene i første omgang. Bryte syklusen og oppnå reell helse for deg selv og neste generasjon.

Low carb dietter

Lav-karbohydrat dietter får mye oppmerksomhet gjennom media og internett, men vær advart at alle low-carb dietter ikke er skapt like. En god low-carb diett bør tillate deg å treffe dine vekttap mål uten unødig ofre riktig ernæringsmessige standarder. Finne ideelle low-carb dietter er ikke lett, men det kan gjøres. To low-carb alternativer som passer regningen er de syv Regler Diet og Paleo Diet.

The Paleo Diet

For de som tror at alle våre fremskritt innen matvareindustrien, vitenskap og ernæring faktisk gjør mer skade enn godt, er Paleo Diet det perfekte svaret på din tvil. Paleo Diet ble skapt av familie lege Dr. Ben Balzer, og det opererer under teorien om at mennesket ikke var ment å konsumere bearbeidet korn og næringsmidler av dagens supermarked. I stedet bør du refokusere dine kulinariske innsats mot mat nytes av våre primitive forfedre. Ved å henvise deg strengt til mat valg som kommer rett fra naturen, Balzer mener, kan mange vanlige mat-relaterte sykdommer bli helt eliminert.

Å følge Paleo Diet, bare fjerne alt av følgende fra listen over edibles: korn, bønner, poteter, melkeprodukter, sukker og tilsatt salt. I stedet for disse tingene, spiser bare kjøtt, fisk, kylling, egg, grønnsaker, frukt, nøtter (men ikke peanøtter eller cashewnøtter), og bær.

Den Syv regler Diet

En annen low-carb tilnærming til å spise er det syv regler Diet av ernæringsfysiolog Dr. John Berardi. Berardi er en kanadisk biokjemiker som spesialiserer seg på kroppen transformasjon og atletisk ernæring. Uansett om du er en konkurranseutøver eller en sofagris, vil Berardis Syv regler være tilstrekkelig til å piske deg tilbake i form samtidig holde karbohydrater lavt.

De Syv regler er som følger:

Innta små måltider hver to til tre timer. Konsumere magre proteiner til hvert måltid - kjøtt, fisk, kylling eller egg. Konsumere frukt og grønnsaker til hvert måltid. Konsumere karbohydrater fra kun frukt og grønnsaker - dette vil holde ditt daglige karbohydratinntaket ganske rimelig, så få mennesker har en tendens til å "carb-juvet" på epler og pærer. Konsumere minst 25 prosent av det daglige kalorier fra fett. Drikk kun null-kalori drikker. Konsumere bare solid måltider - ingen flytende ernæring

Low Carb Diet Plan for menn

Low-carb dietter ofte blir sett på som smertefulle prøvelser av savn, men de trenger ikke å være. Menn kan se slanking som en erfaring - en sjanse til å revurdere kostholds svakheter og fremme nye, sunne måter å spise. Dermed blir beste low-carb dietter er de som kan føre til vekttap mens du holder kroppen sunn og fremme en bærekraftig endring i livsstil. Og en av de beste lav-karbohydrat diett planer for menn - den huleboer diett - oppfyller disse målene.

Om Caveman Diet

Caveman diett ble opprettet av Dr. Ben Balzer basert på hans års forskning behandle personer med kostholdsrelaterte forhold. I sterk kontrast til dagens kostholds trender forkynnelse fordelene av vitenskapelig avanserte flytende dietter og andre moderne former for vekttap, tar huleboer diett et skritt tilbake i tid, modellering sine kosttilskudd praksis etter spisevanene våre primitive forfedre. Å merke seg at mange av verdens gjenværende jeger-og samlerstammer ikke lider av sykdommer som kreft, hjertesykdom, depresjon eller slag på nesten samme takt som moderniserte mennesker, sier Dr. Balzer sine hemmeligheten ligger i deres fundamentalt naturlige kosttilskudd praksis.

Etter Low-carb diett

Huleboer kosthold er en low-carb og carb-diett. Det betyr at du ikke trenger å bo under et mål antall karbohydrater hver dag, men du må avstå fra å spise visse typer karbohydrater.
På huleboere kosthold, vil du basere ernæring rundt følgende: kjøtt, fisk, kylling, egg, nøtter (med unntak av cashewnøtter og peanøtter), bær, frukt og grønnsaker. Avstå fra følgende typer mat: korn, bønner, poteter, melkeprodukter, sukker og tilsatt salt. Det er dietten. Det er en veldig enkel måte å holde low-carb og oppfylle dine helserelaterte målene samtidig som du lærer deg en ny måte å se verden på mat.

Betraktninger

Of course, i følge huleboer diett kan du bli offer for fristelsen og spise en av de forbudte matvarer. Dette er ikke ideell, men den er heller ikke helt uventet. Hvis du faller av vognen, er det viktigste å gjøre for å umiddelbart gjenoppta plan med ditt neste måltid. Ikke la en "jukse" måltid spiral inn fullstendig oppgivelse av systemet. Bare gjenoppta planen som planlagt, og prøv å ikke gjøre den samme feilen igjen.
Mens dietten fungerer godt for fett-tap bestrebelser, det fungerer enda bedre som en helårig system for å spise. Hvis du har tid, energi og vilje til å gjøre en permanent endring, kan det hende at huleboer diett belønne deg med vedvarende helse.

Low-carb dietter for barn

Fad dietter er vanligvis upassende for barn. Frata deres voksende organer i ett eller flere makronæringsstoffer kan ha uønskede virkninger på normal vekst og utvikling. Dermed er de fleste low-carb dietter på markedet er uegnet for barn. Men det er noen begrenset-carb dietter som kan holde et barns totale karbohydratinntak ned samtidig sikre at de får alle nødvendige næringsstoffer.

Paleo Diet

Paleo Diet ble oppfunnet av familie lege Dr. Ben Balzer og presenterer en interessant ta på begrenset-carb spise. I motsetning til en low-carb plan, der dieter er instruert til å holde sin daglige carb inntak under en utpekt nivå, har begrenset-carb spise ingen slike forbud. Under en begrenset carb plan, er det dieter lov til å konsumere noen mengde av karbohydrater han ønsket seg, men bare visse typer karbohydrater. Dette er neppe en usunn tilnærming --- helt motsatt, som de eneste karbohydrater barnet ditt vil forbruke mens på Paleo Diet er frukt og grønnsaker. Det kan neppe være noe mer naturlig enn det.

Å følge Paleo Diet tilnærming til ernæring, rett og slett eliminere alle av de følgende typer mat: korn, bønner, poteter, melkeprodukter, sukker og tilsatt salt. Mate barnet ditt følgende: Kylling, fisk, kjøtt, egg, frukt, grønnsaker, nøtter og bær. The Paleo Diet er så kalt fordi den ligner spisevanene våre primitive forfedre, og dermed representerer en effektiv og sunn måte å spise som har opprettholdt vår art og næret våre barn i tusenvis av år.

Syv Vaner

Den eneste andre lav / begrenset carb tilnærming passer for barn er de syv vaner ved Dr. John Berardi. Berardi er en ernæringsfysiolog som har destillert hans teorier i syv grunnleggende regler som alle bør følge for maksimal helse. The Seven Habits er som følger:

Innta små måltider hver 2 til 3 timer - som det kan være vanskelig å få barn til å spise med regularitet, er det tilstrekkelig hvis de spiser tre hovedmåltider og en sunn matbit eller to i løpet av dagen. Konsumere magre proteiner til hvert måltid - kjøtt, fisk, kylling eller egg. Konsumere frukt og grønnsaker til hvert måltid. Konsumere karbohydrater fra kun frukt og grønnsaker. Konsumere minst 25 prosent av dine daglige kalorier fra fett - dette er viktig for å sikre sunn hormonell utvikling. Drikk kun null-kalori drikker. Konsumere bare solid måltider - ingen flytende ernæring.

Betraktninger

Hvis det gjør overgangen enklere på barnet ditt, gjelder én regel per uke, og legger til tilleggsregler til han eller hun er i samsvar med enten kosthold. I tillegg vil det være best om hele familien adopterte disse planene, som barn utlede mange av sine vaner fra sine foreldre og søsken. Hvis de har å spise forskjellig mat, mens resten av familien fortsetter på samme måltidsplan, er det sannsynlig at de vil likestille sunn mat forbruk med negativitet, noe som gjør det usannsynlig at de noen gang vil utvikle vedvarende sunne matvaner.

Matvarer for å unngå på Paleo Diet

Paleolithic diett prøver å matche matvaner av den primitive mannen på ca 2 millioner år siden. Dette kan også bli referert til som "jeger-sanker" diett fordi det fortsatt er et fast innslag i noen stammer i underutviklede områder. Disse folkene er kjent for sine lave priser for hjertesykdom, hjerneslag og mange andre plager. Dietten er også kjent som "huleboer" eller "steinalderen", diett selv om noen foretrekker å referere til det som "Garden of Eden" kosthold.

Matvarer for å unngå

Den paleolittiske perioden forut prosessen med matlaging. Dette fjerner mange av de matvarer som finnes i det vanlige kostholdet fra betraktning. Rå korn er uspiselig før behandlet og kokt. Dette eliminerer brød og pastaprodukter fra den paleolittiske kosthold. Andre matvarer med lignende bekymringer er bønner og poteter.

Mat som krever behandling ikke er tilgjengelig til steinalderen mann er også forbudt. Dette inkluderer meieriprodukter og sukker.

Mange tilhengere av den paleolittiske kosthold foreslår forbruker lav-fett kjøtt. Mens steinalderen jegere og samlere - hvis han var en vellykket jeger - konsumert kjøtt, vilt kjøtt var mye lavere i fettinnhold enn de farm-reist kjøtt som finnes i dagligvarebutikker.

Brus åpenbart var ikke tilgjengelig for millioner av år siden. Drikke valg er begrenset til vann og te laget med tillatt plante blader. Noen versjoner av Paleolithic diett tillater for sporadisk forbruk av øl eller vin.

Candy også er forbudt.