Digidexo.com

drepe parasitt

Hvordan bruke Nellik å drepe parasitter

Det har blitt anslått at parasitter vil infisere opp til 80% av verdens befolkning. Den vanligste parasitten er rundormer. Det er mange forebyggende tiltak man kan ta mot parasitten eksponering, for eksempel vaske hendene før måltider og etter å gå på do, og avgifte regelmessig med et fedd rens. Nellik er kjent for å drepe parasitter, og er naturlig og skånsom mot kroppens system. Kombinert med noen naturlige ingredienser som kan kjøpes hos din lokale helsekost butikk, kan du rense kroppen din og sørge for at kroppen din er fri for parasitten infeksjon.

Hvordan bruke Nellik å drepe parasitter

Kjøp svart valnøtt skrog tinktur, nellik, og malurt og eplejuice fra din lokale helsekost butikk.

Drikk en blanding av 30 dråper svart valnøtt skrog skjær i en kopp eplejuice. Ta en frisk fedd kapsel og en malurt kapsel med løsningen. Ta tre ganger om dagen - 30 minutter før måltider - i syv dager.

•  I løpet av den andre uken øke doseringen av malurt og fedd kapsler med én. Fortsett å ta tre ganger om dagen for de neste sju dagene.

I løpet av den tredje uke øke doseringen av malurt og fedd kapsler med én. Fortsett å ta tre ganger om dagen for de neste sju dagene.

Flg rensing rutine for en periode på tre måneder.

Hint

 • Parasitter er en felles fare for menneskers helse. Parasittinfeksjon kan føre til vev og celleskader, og la giftig avfall i oss. Det beste forsvaret mot parasittinfeksjon er et sunt immunsystem. Men hvis immunforsvaret er svakt, eller sirkulasjon dårlig, du blir mer utsatt for parasitter. Ved hjelp av et fedd rens vil bidra til å beskytte kroppens helse.
 • Etter naturlig kolon rens vil øke fordøyelsen helse og redusere magefett.
 • Vente seks måneder etter rens og deretter begynne på nytt.
 • Hvis du opplever symptomer på parasitter, ta kontakt med deg lege.

Hjem rettsmidler for å drepe parasitter

Hjem rettsmidler for å drepe parasitter


Parasitter ofte invadere en persons kropp når de har en overvekst av candida albicans. Denne naturlige sopp kan bli ansporet av dårlig kosthold, stress, et overforbruk av antibiotika eller kortikosteroider og selv klorvann. Killing systemisk candida vil vanligvis bli kvitt parasitter i tillegg. Det er flere hjem rettsmidler som kan rense kroppen for sopp og parasitter. Kombinere kurer vil føre til bedre resultater.

Juicing med rå grønnsaker

Blending grønnsaker og drikker juice er en svært effektiv måte å rense kroppen din og bli kvitt parasitter. Grønnsaker har mye vitaminer og mineraler. Juicing sikrer et flott absorption rate av grønnsakene 'næringsstoffer. Antioksidanter fra disse grønnsakene fremme phagocystosis. Dette er da hvite blodceller rense blodet og eliminere usunn celler (de som inneholder parasitter og giftstoffer). Rå grønnsaker har også fordøyelsesenzymer, som kan drepe skytende candida og parasitter. Vanlige rå grønnsaker som brukes i juicing inkluderer agurk, selleri, reddiker, gulrøtter, brokkoli, spinat og grønnkål. Men før du blander disse grønnsakene du må rengjøre dem. Rå grønnsaker bære visse parasitter. Du kan bruke en enkel eddik og vann løsning på grønnsaker for å eliminere disse fremmede inntrengere.

Hvitløk, nellik og Pau d'Arco Tea

Hvitløk kan drepe overflødig sopp, parasitter og deres egg i kroppen din. Det har også antiseptiske egenskaper som bidrar til å helbrede inflammasjon i kolon etter parasittene er eliminert. Antioksidantegenskaper i hvitløk også hindre oksidasjon i kroppens celler forårsaket av parasitten giftstoffer, som er gitt ut som disse mikroorganismene dør. Prøv å spise flere fedd hvitløk per dag for å drepe parasitter. Tørket nellik kan også drepe parasitter. Spis dem til hvert måltid, mens behandling av en parasitt problem.

Paul d'Arco te er en urt som du kan bruke i forbindelse med hvitløk. Du kan kjøpe det på helsekostbutikker i enten bark eller pille form. Denne kraftige urten kan drepe parasitter og Candida overvekst. Det hjelper også å bygge immunitet for å hindre påfølgende angrep. Start med en halv kopp per dag og gradvis øke mengden til du er forbruker fire kopper per dag.

Yogurt & Buttermilk

Både yoghurt og kulturmelk har probiotika. Disse er "vennlige" bakterier som kan fylle kroppens naturlige bakterier, som eroderer når kampene candida overvekst og parasitter. Probiotika i noen av disse matvarene kan drepe overflødig candida og parasitter. Buttermilk er ekstremt effektiv for å fjerne parasitter. Prøv å drikke 125 ml kulturmelk sammen med to gram Sprague pulver. Prøv dette for 3-7 dager sammen med dine juicing, hvitløk, nellik og Paul d'Arco te behandlinger.

Lengde på behandling

Det er ingen fast tidsramme for å eliminere parasitter fra kroppen din. Du kan ha visse symptomer som mangel på energi eller diaré. Noen av disse symptomene vil begynne å forbedre med en gang ved hjelp av hjemme rettsmidler. Men det kan ta deg flere måneder å kvitte kroppen for parasitter.

Naturlige måter å drepe parasitter

Parasitter kan angi en persons kropp gjennom øyne, munn (i mat og vann) og hudens porer og kutt. Parasitter kan også invadere noens kropp når han lider av candida albicans overvekst. Denne overproduksjon av en naturlig sopp kan være forårsaket av en overforbruk av antibiotika, kortikosteroider eller dårlig kosthold. Naturlige måter å drepe parasitter inkluderer drikke rå grønnsaksjuice og forbruker visse matvarer eller urter som dreper dem.

Rå grønnsaksjuice

Blending visse grønnsaker og drikker juice kan hjelpe deg å bli kvitt parasitter. Du kan spise grønnsaker også, men juicing sikrer en høyere absorpsjonshastigheten av viktige næringsstoffer. Antioksidanter fra grønnsaker fremme fagocytose. Dette er prosessen av hvite blodceller i blodet og rense eliminere ubalanserte celler (de som inneholder parasitter og deres toksiner). Fordøyelsesenzymer i grønnsaker kan også drepe overflødig candida og parasitter. Du kan juice en rekke grønnsaker inkludert selleri, gulrøtter, brokkoli, agurk og spinat. Rense rå grønnsaker før du blander dem, da de kan inneholde parasitter. En enkel blanding av eddik og vann vil være tilstrekkelig.

Matvarer og urter

Hvitløk antas av enkelte å være effektive i å drepe parasitter samt sine egg i kroppen din. Hvitløk fungerer også som en antiseptisk som kan helbrede noen betennelse i tykktarmen eller fordøyelseskanalen fra den parasittiske invasjonen. Hvitløk er også en kraftig antioksidant som kan hindre oksidering i kroppens celler forårsaket av parasitter 'giftstoffer. Spis flere fedd hvitløk per dag for å eliminere parasitter fra kroppen din. Tørket fedd kan også være effektive i å drepe parasitter.
Pau d'Arco te er en eldgammel urt som også kan brukes til å drepe parasitter. Du kan kjøpe den hos din lokale helsekost butikk i enten bark eller pille form. Du må koke barken i vann og drikke det. Pau d'Arco kan også bygge din immunitet og bidra til å forhindre fremtidige parasittproblemer. Hvis du bruker bark, start med en halv kopp per dag, deretter gradvis jobbe deg opp til fire fulle kopper om dagen.

Yoghurt og Buttermilk

Yoghurt og kulturmelk har probiotika, som er "vennlige" bakterier eller kulturer. Disse mikroorganismene kan hjelpe fylle kroppens naturlige bakterier, som vanligvis er i en tilstand av erosjon når parasitter har invadert kroppen din. Probiotika i begge disse matvarene kan drepe overflødig candida og parasitter. Drikk 125 ml kulturmelk med 2 g Sprague pulver hvis du har parasitter. Gjør dette i 3-7 dager sammen med hvitløk, grønnsaksjuice og Pau d'Arco.

Urter for å drepe parasitter

Det kan være vanskelig å tro, men noen mennesker utvikler et problem med parasitter, selv i USA. Vi tenker ofte at slike ting ikke kan skje med oss ​​med mindre vi er i en tredje verden land, men det er ikke tilfelle. Parasitter kan plage noen. Mange mennesker slår til hjem rettsmidler eller naturlig rettsmidler for å løse sine parasitt problem.

Nellik

Nellik inneholder en meget sterk bakteriedrepende middel, som fungerer veldig effektivt som en stimulerende og i å drepe voksne parasitter og deres larver (rundormer og flatormer). Nellik og nellikolje kan også anvendes for å behandle tannpine og kjedelig annen smerte, og for å fremme fordøyelsen og bedre blodsirkulasjon. Fedd olje er noen ganger brukt til å behandle lavt blodtrykk, diaré og kramper.

Gentian Root

Denne urten er bra for å stimulere blodsirkulasjonen, noe som er viktig når hamlet opp parasitter. I tillegg til å være en stimulerende, er gentian rot også bra for å styrke immunforsvaret og muskler av fordøyelsesorganer. Noen ganger er det brukt til å behandle svakhet eller svekkede muskler, og det kan reversere effekten av giftstoffer og stimulerer appetitten og bidrar til å avverge infeksjon.

Sort Seed

Svart frø er veldig legemiddel. Regnes for å være bra for anti-neoplastiske aktiviteter, det også regnes som en anti-bakteriell og anti-sopp middel. Noen mennesker bruker sort frø til å bygge opp immunforsvaret deres; det har en positiv effekt på T-celler. I århundrer har det blitt brukt til å hjelpe til å helbrede sykdommer, for å regulere blodtrykket og å forbedre galle og morsmelk produksjon. Noen individer bruke den til å helbrede leddgikt smerter, astma og mage-tarm problemer og å forbedre riktig nyre og leverfunksjon.

Timian

Thyme er populær i matlaging, men den kan brukes til å rense parasitter fra kroppen fordi det dreper mageormer. Det kan også brukes til å behandle fotsopp og noen mennesker bruker den til å behandle halsbrann og tarmproblemer. Det er en ekstremt kraftig antiseptisk og i det siste har blitt brukt til å kurere anemi, bronkitt og tarmproblemer samt å behandle tannråte. Det kan også brukes for menstruasjonsproblemer, hodepine, gikt, livmor problemer, lunge lunger og bihuleproblemer.

Vitaminer og mineraler

I tillegg til noen urter, er noen vitaminer og mineraler benyttes som parasitt behandlinger. Vitamin B-kompleks (2.4mg), kalium (mellom 1950mg og 5460mg om dagen), natrium (1500mg), sink (15mg) og jern (10-15mg) er alle veldig bra for å bekjempe parasitter.

Typer parasitter

Det er mer enn 100 typer av parasitter. Informasjonen ovenfor er om kjent urte-behandlinger for å drepe parasitter generelt.

Naturlig måte å drepe parasitter

Naturlig måte å drepe parasitter


Parasitter kommer i mange forskjellige former, de fleste som er skadelig for kroppen din. De fleste parasitt infeksjoner oppstår når en person bruker mat eller vann som er infisert med parasitter eller eggene sine. Symptomene på parasitt infeksjon inkluderer forstoppelse eller diaré, gass og oppblåsthet, ledd og muskelsmerter, uventede allergi mot matvarer, svulster og nervøsitet. Behandling parasitt infeksjon vanligvis gjøres med en medisiner foreskrevet av legen din, men disse medikamentene kan være kostbart og føre til bivirkninger, inkludert svimmelhet, tretthet, hodepine, svette og øresus. Parasitt-smitte kan også behandles med naturlige, urte metoder.

Bruksanvisning

•  Drikk pau d'arco te, tilgjengelig hos din lokale helsekost butikk. Start med å drikke en halv kopp med te, gradvis jobbe deg opp til fire kopper om dagen for et par uker. Denne teen bidrar til å rense tarmkanalen, drepe og fjerne parasitter.

Spis to eller tre fedd hvitløk og nellik hver dag. Hvitløk og nellik begge har antiseptiske egenskaper som bidrar til å rense tarmkanalen og drepe parasitter i kroppen din. I tillegg øker hvitløk immunforsvaret, forebygge eventuelle parasitt egg fra å feste til tarmene.

Lag en juice av blandede rå grønnsaker inkludert selleri, brokkoli og spinat. Enzymene i disse grønnsakene hjelpe hjelpemiddel fordøyelsen og hjelpe drepe parasitten og eventuelle usunne bakterier. Blending rå grønnsaker inn en juice hjelper antioksidanter og enzymer nå fordøyelsessystemet raskere.

Ta en malurt supplement to ganger om dagen for ikke mer enn fire uker. Malurt er en sterk naturlig urt som brukes til å bryte ned og drepe mange parasitter, deriblant Barnemark og rundorm. Ikke ta malurt supplement for mer enn fire uker, da det kan føre til skade på kroppen din.

Øke sunne bakterier i fordøyelsessystemet ved å forbruke yoghurt og kulturmelk, som inneholder probiotika. Drikk 4 gram av kulturmelk om dagen og en kopp yoghurt for 3-7 dager. De priobiotics i disse matvarene fylle de sunne bakteriene i tarmen, noe som har blitt kompromittert av tilstedeværelsen av parasitter. Økning av sunne bakterier i kroppen din øker effektiviteten av annen naturlig behandling, noe som gjør det lettere å drepe parasitten.

Følg dine symptomer og generelle velvære mens du tar disse kosttilskudd. Som parasitter dør av, kan de slipper ekstra toksiner eller begrave dypere i tarmen, forårsaker kvalme og kramper. Disse symptomene bør vare bare for noen få dager, og så disse og andre symptomer bør sakte avta over tid hvis parasittinfeksjon blir tilstrekkelig bekjempes. Du kan også fysisk passere parasitten i avføringen. Hvis symptomene ikke har blitt bedre etter fire uker, bør du oppsøke lege.

Tips og advarsler

 • Ikke bruk pau d'arco te hvis du opplever bivirkninger som kvalme, svimmelhet og blodpropp. Ikke drikk mer enn den anbefalte mengden, som det kan være giftig i store doser.
 • Avvikle bruk av malurt supplement hvis du opplever bivirkninger som nummenhet, tørste, skjelvinger eller magekramper. Ikke ta malurt i mer enn fire uker.
 • Hvis du er gravid eller ammer, bør du kontakte legen din før du tar noen urte supplement.

Naturlige måter å drepe parasitter In-Home

Parasitter kommer i ulike former, og forårsake forskjellige symptomer hos mennesker, men til slutt, kan parasitter forårsake betydelig skade på en persons helse. Bli kvitt parasitter kan være vanskelig, spesielt hvis du er følsom for de sterke medisiner som ofte brukes til å finne parasittiske invasjoner. Det finnes andre løsninger, men i form av naturlige og organiske stoffer som kan brukes til å drepe parasitter, uten at du må forlate hjemmet. Du bør sjekke med en lege før du starter en parasitt rens, da det kan føre til skadelige effekter, avhengig av din helse og andre faktorer.

Black Walnut Hulls

Parasitter kan komme fra hvor som helst: luftbårne partikler, forurenset mat eller vann, og selv gjennom dine kjæledyr. Det er en serie av tre ingredienser som skal brukes sammen for maksimal effektivitet. Den første kalles svart valnøtt skrog, og er laget på skallet av svart valnøtter. Dette rens er en naturlig anti-parasittiske, og gir også kroppen din med en god kilde til jod og krom. Black valnøtter også bidra til å øke oksygen i blodet, som arbeider for å drepe parasitter, og det kan bidra til å fjerne parasitter fra tarmen og tykktarmen, felles oppvekststeder for parasittiske organismer.

Nellik og hvitløk

Nellik og hvitløk er gode naturlig parasitt mordere. De virker ved å drepe egg av parasitter, noe som hindrer dem fra å fortsette sine sykluser på infeksjon. De kan også bidra til å redusere ubehag nivåer i fordøyelseskanalen, og nellik har lenge vært brukt til naturlig bidra til å roe magen, redusere gassnivåer og fremme sunn, regelmessig avføring.

Malurt

Ved bruk av malurt som en del av parasitt-drapet rens, må du ikke bruke den for mer enn fire sammenhengende uker, ellers kan det føre til skade på kroppen din. Malurt er ekstremt effektiv mot Giardia og Barnemark eller roundworm parasitter, og mens utgangspunktet du kan føle deg verre mens du bruker den, vil det drepe parasitter svært raskt. Det virker ved å svekke og bryte ned membraner i sine celler, gjennom et naturlig forekommende stoff som kalles sesquiterpene lactones. Dette ligner på hvordan peroxide fungerer når den brukes til å behandle infeksjoner.

Usage

Når du gjør en parasitt rens, bruker alle disse tre ingrediensene sammen for maksimale resultater. Etter å ha brukt dem i fire uker, stopp, evaluere dine symptomer og gjenta behandlingen på nytt, hvis det er nødvendig. Du bør bruke denne rens ett femtinitti ganger per år for å sikre at kroppen din holder seg frisk og fri for parasitter.

Urter som dreper parasitter i kroppen

Faktorer som setter mennesker i fare for parasittinfeksjon omfatter dårlig hygiene og sanitær, pre-eksisterende immunsystem komplikasjoner, og reiser til utlandet for å infiserte områder. Parasitter inn i kroppen gjennom forurenset drikkevann, rått kjøtt og urent frukt og grønnsaker. Enkelte urter kan drepe eller fordrive disse uvelkomne gjester.

Typer parasitter

Vanlige parasitter inkluderer bendelorm, ringworms, pinworms, hakeorm, protozoer og flukes. Disse organismene feed av vertens kropp, deponerer egg og frigjøre giftstoffer. Parasitter ofte er funnet i nyrer, lever, magesekk, tarm, blod og hjerne fra smittede personer.

Symptomer

Symptomer på en parasittisk infeksjon kan inkludere magesmerter, diaré, oppkast, gass, hodepine, leddsmerter, anemi, hudproblemer og ormer i avføringen.

Behandling

Alvorlige parasitt tilfeller krever profesjonell legehjelp, og en lege vil foreskrive et medikament regime. Men talsmenn for naturmidler si at disse reseptbelagte legemidler vil målrette bare bestemte områder av kroppen eller spesifikke stadier av parasittiske utvikling, forlate noen parasitter bak som kan deretter gjenbefolke smittet person. Disse talsmenn anbefaler urtemedisiner for fullstendig eliminering av parasitter fra kroppen.

Mest populær

Svart valnøtt skrog, malurt og nellik er ansett som de mest effektive urter for å bli kvitt parasitter. De tre bør kombineres og administreres i en enkelt behandling. Svart valnøtt skrog og malurt drepe voksne parasitter, mens nellik ta seg av egg og tidligere utviklingsstadier av parasitter. Denne blanding kan være effektiv mot mer enn 100 typer av parasitter.

Black Walnut Hulls

Skroget rundt mutteren på svart valnøtt-treet er et naturlig parasiticide. For å være mest effektiv, bør skroget gjøres om til et skjær, som krever ekstraksjon med alkohol.

Malurt

Malurt kan ha blitt oppkalt etter sin evne til å avverge ormer og andre parasitter. Mange naturmedisinere sier at malurt fungerer spesielt godt på rundorm og threadworms. Det er ofte inntatt i en te blandes med andre urter, som for mye malurt kan være skadelig for det menneskelige legeme. Du kan også bruke malurt ekstrakter eksternt som et insektmiddel.

Nellik

Denne felles kjøkken krydder må slipes opp for å tappe inn i sin anti-parasittiske egenskaper. Bruk friske kryddernellik, som pre-bakken cloves kan miste sine medisinske egenskaper over tid.

DIY parasitt rens

Hvis du har blitt diagnostisert med en parasitt, vil du kanskje vurdere å drive din egen parasitt rens. En parasitt rens vil fjerne parasitter som har invadert kroppen og organer. Du kan kjøpe legemidler fra apotek til dette formålet, men det er også mange naturlige alternativer. Du kan finne og kjøpe visse urter i helsekostbutikker som vil drepe parasitter. Du må da følge noen retningslinjer for å administrere dem i riktig doser for å oppnå den parasitt rens.

DIY parasitt rens

•  Forbered en kopp eplejuice blandet med 30 dråper svart valnøtt skrog, en malurt kapsel, og en kapsel av nellik. Svelg denne dosen 30 minutter før måltider, tre ganger om dagen. Følg denne diett i en uke. Svart valnøtt skrog og malurt drepe unge og voksne parasitter, og nellik drepe parasitten egg.

•  Opprettholde samme regime for den andre uken. Svart valnøtt skrog dosering forblir den samme. Ta to kapsler hver av malurt og nellik.

•  Fortsett prosessen for en tredje uke. Ta 30 dråper svart valnøtt skrog med tre kapsler hver av malurt og nellik. Mange parasitter vil allerede ha dødd den første uken, men du kan fortsette i opptil tre måneder dersom det er nødvendig, å opprettholde den tredje uken dosering.

Drikk store mengder vann daglig gjennom hvert trinn av rens. Hvis du ikke kan sove godt om natten, ta opp til fire L-ornithine kapsler for å hjelpe deg med resten.

Hint

 • Du kan også kjøpe en ferdig parasitt rens kit som inneholder alle de nødvendige ingrediensene og forberedt doser.
 • Ta aldri mer urter for å påskynde prosessen. Følg de anbefalte doser for å sikre et sunt resultat.

Botemidler for Human Parasitter

Menneskelige parasitter er organismer som, som ikke klarer å leve på egenhånd, er avhengige av deres host (folk) for å overleve. Disse organismene kan skade kroppen gjennom fôring og livssyklus, skiller ut giftige avfallsstoffer eller forårsaker en allergisk reaksjon. De kan være meget liten (selv mikroskopiske, i tilfelle av amøber eller andre encellede parasitter), eller kan vise seg å være flere inches lange (i tilfelle av flatormer). Parasitter kan leve i nesten hvilken som helst del av kroppen, inklusive fordøyelseskanalen, på huden (eller under den), og i leveren. Menneskelige parasitter kan komme inn i kroppen gjennom en rekke ruter, inkludert utilsiktet inntak, infeksjon via huden eller noen ganger via avføring. Selv om kroppen er i stand til å bekjempe slike infeksjoner, i noen tilfeller andre behandlinger er nødvendig for å kurere humane parasitter. Parasittinfeksjoner kan variere fra mildt irriterende til ødeleggende og potensielt dødelig.

Konvensjonelle behandlinger

Det finnes en rekke antiparasittiske medikamenter som kan oppnås etter resept. Før legen din vil foreskrive noen av disse stoffene, som inkluderer Albendazole, Iodoquinol, og Furazolidone, vil hun ønsker å sjekke dine symptomer og din nyere medisinsk historie for å avgjøre om en parasittinfeksjon er sannsynlig. Disse reseptbelagte medisiner er generelt trygt og arbeide for å drepe parasitter av forskjellige typer. Du må ta hele kurset av medisiner og muligens har noen familiemedlemmer eller andre personer du kommuniserer med tett ta medisiner så vel som å unngå at parasitten spredt og / eller reinfect deg.

Naturlige behandlinger

Det finnes en rekke urteprodukter som brukes for homøopatiske "parasittiske renser." Selv om effekten av disse medikamentene har ikke alltid blitt grundig testet, de er anbefalt av noen forskere som arbeider med urte medisiner. De omfatter malurt, svart valnøtt skrog skjær og nellik. Disse urtene er vanligvis tatt i form av kapsler og kan kjøpes på mange helsekost og alternativ medisin butikker. Tidsplanen du bør følge når du tar dem følger med produktene.

Diet

Et riktig kosthold vil hjelpe kroppens immunsystem naturlig bekjempe parasitter, samt hjelp til å fjerne dem fra kroppen (gjelder spesielt hvis parasittene er i tarmen). Spise en diett som er høy i fiber vil oppmuntre fordøyelsen helse og bidra til å rydde ut alt som lever i tarmen. Et balansert kosthold med mye frukt og grønnsaker vil også hjelpe i denne forbindelse. I tillegg probiotiske matvarer, slik som yoghurt med aktive kulturer, vil bidra til å bekjempe parasitter.

Andre kosten behandlinger

En annen måte å kurere parasitter er å unngå matvarer som kan bidra til å opprettholde dem. De fleste mage parasitter, for eksempel trives på melkeprodukter og noen matvarer som inneholder mye sukker eller fett. Sukker og fett kan lett metaboliseres energikilder for disse parasitter. I tillegg unngår kokt kjøtt, særlig svinekjøtt, biff og kylling, vil også hjelpe deg å unngå å få mageparasitter samt hjelpe kroppen din i ridding det av pågående infeksjoner.

Aktuelt kremer og salver

Mange parasitter, slik som ringorm, kan forårsake infeksjoner på huden som vil resultere i et utslett eller irritasjon. For disse typer parasitter, er den beste behandling for å gni en anti-parasittisk krem ​​eller salve på det berørte området. Den vanligste aktive ingrediensen i disse medikamentene er metronidazol, og lav konsentrasjons kremer er tilgjengelig over disk på de fleste stoff butikker.

Om Parasitter

Parasitter er organismer som lever av andre skapninger, og bruker dem til mat og som et sted å legge sine egg og formere seg. Parasittinfeksjoner hos mennesker kan gå relativt ubemerket, med kroppen eliminere infeksjonen i løpet av noen uker, eller de kan forårsake alvorlige helseproblemer ved å skade leveren, hjernen eller andre vitale organer.

Betydning

Noen parasittinfeksjoner, som malaria, er mer vanlig og relativt lett å behandle, mens andre infeksjoner, som alveolar echinococcosis (en bendelorm infeksjon fra ville coyoter), er svært sjelden, men kan være dødelig. Det er viktig å diagnostisere og behandle parasittinfeksjoner tidlig for å hindre ubotelig skade på kroppens organer.

Typer

Parasitter kan komme fra ulike kilder, inkludert forurenset vann - en betydelig smittekilde. Giardia er en vanlig parasitt som finnes i urene vannkilder, inkludert elver og vann forurenset med dyr avføring. Ukokt eller kokt kjøtt, fjærkre og fisk kan være forurenset med egg fra parasitter som bendelorm. Mygg og andre insekter kan bære og overføre parasittinfeksjoner, inkludert malaria. Parasitter kan også bli overført gjennom mat tilberedt av en infisert person som ikke har vasket hendene etter bruk av badet.

Forebygging / løsning

Når du reiser, spesielt til underutviklede land som de i Afrika, Asia, Sentral-og Sør-Amerika, unngå å drikke godt eller vann fra springen (eller noe med is) - en betydelig kilde til parasitter. Spis bare frukt eller grønnsaker som du skrelle selv. Unngå å spise salater eller noe frukt eller grønnsaker som har blitt vasket i springvann eller brønnvann. Pass på at noe kjøtt du spiser er godt tilberedt og holdes borte fra rått kjøtt. Unngå å spise kjøttprodukter fra gateselgere.

Bruk alltid insektmiddel når du reiser til tropiske land eller i sesonger hvor mygg og andre insekt tallene er høye. Se etter tegn på insekter i sengen og hotellrom - små punkter av blod på ark eller døde insekter ved foten av sengen - når du reiser.

Hvis du opplever symptomer som kvalme, oppkast, diaré, hodepine, muskelsmerter, hoste eller vekttap, se legen din og snakke om muligheten for at du kan ha en parasittinfeksjon.

Advarsel

Hvis du har noen kronisk sykdom, spesielt et svekket immunforsvar på grunn av HIV, kan parasittinfeksjoner være svært alvorlige og til og med dødelig siden kroppen din ikke klarer å montere et effektivt forsvar for å drepe parasitter på egen hånd. Ta ekstra forholdsregler når du reiser eller når du spiser noe utarbeidet av noen andre. Se legen din ved første tegn på symptomer som kan tyde på at du har en parasitt.

Misforståelse

Vær forsiktig med produkter du kan se i helsekostforretninger som hevder parasitter er roten til alle helseproblemer. Forestillingen om at hver og en av oss bærer en mengde av dem i kroppen vår er en overdrivelse. Parasitter gjør infisere milliarder av mennesker i året; Men flertallet av infeksjoner forekommer i utviklingsland eller i de som har reist til disse områdene. Hold deg unna alle produkter som hevder de kan kurere kreft, autoimmune sykdommer eller andre helsemessige forhold ved å bli kvitt kroppen av parasitter.

Black Walnut Hull Cleanse for parasitter

Black Walnut Hull Cleanse for parasitter


En parasitt er en levende organisme som overlever ved å skaffe mat og ly fra en annen levende ting. Mens noen parasitter ikke er til skade for verten der det lever og mater, andre kan være skadelig, forårsaker sykdommer og lidelser i kroppen. Mye som dyr, mennesker inneholde parasitter i kroppen som kan føre til ulike symptomer og sykdommer hvis den ikke behandles. I århundrer har folk brukt svart valnøtt skrog til trygt og naturlig fjerne parasitter og innvollsorm fra kroppen.

Parasitt Symptomer

De fleste mennesker er verter for parasitter. Symptomer inkluderer fordøyelsesproblemer, gastrointestinale problemer, leddsmerter, økt tilfeller av infeksjon, allergier, hudproblemer og etter måltid tretthet. Ta svart valnøtt skrog hvis du lider av ringworms, pinworms, rundorm eller bendelorm. Parasitter er svært smittsomt, spesielt pinworms. Hvis du bor sammen med andre mennesker, må du behandle dem for parasitter også, så det er mest sannsynlig smittet.

Dosering

Du kan ta svart valnøtt skrog i kapselform eller i flytende form. Ta det på tom mage ca 15 minutter før neste måltid. På Diagnose-Me.com, anbefaler Dr. William Cowden ta en svart valnøtt skrog kapsel to ganger om dagen. Gradvis øke dosen hver dag frem til du tar seks kapsler, tre ganger om dagen for dag syv av behandling. For dag åtte til 14, tar to kapsler tre ganger daglig.

Den totale tiden for å rense kroppen for parasitter skal være om 10 til 14 dager. Du kan imidlertid velge å ta en ukes pause etter at syklusen er ferdig, og deretter fortsette med svart valnøtt skrog for en annen 10 til 14 dager.

Process

Svart valnøtt skrog vil drepe parasitter i voksen form. Sørg for at din svart valnøtt skrog ekstrakt eller kapsler er hentet fra grønne skrog som ikke har modnet. Hvis skroget er blitt svart eller forfaller, vil det være ineffektive i å fjerne parasitter. Sørg for å drikke rikelig med vann for å skylle parasitter ut av kroppen.

Du bør ikke ha bivirkninger av å bruke svart valnøtt skrog. Men hvis tatt i forbindelse med noen medisiner, kan det hende du har brystsmerter, elveblest eller pustevansker. Noen mennesker kan utvikle en allergi mot svart valnøtt skrog.

Til å begynne en rens, kjøpe svart valnøtt skrog på en helsekost butikk eller på Internett. For best mulig resultat, er det ofte brukt i kombinasjon med to andre urter, nellik og malurt. De svart valnøtt skrog og malurt drepe voksne parasitter, mens nellik ta vare på eggene.

Intestinal parasitt Behandlinger

Innvollsparasitter er ørsmå organismer som befinner seg i tarmen. Noen av disse organismene kan leve i lange perioder uten å forårsake problemer, mens andre forårsake alvorlig trøbbel nesten umiddelbart etter infisering. For å få den mest fordelaktige herding, må en diagnose gjøres. Selv om det er konvensjonell medisinering behandlinger, har noen urte behandlinger vist seg å være effektive og har gitt en mer skånsom metode for utrydding av disse parasittene.

Ernæring

Gresskarfrø har jobbet i eliminering av mange typer ormer og er spesielt effektiv på å eliminere bendelorm. I Europa ble 200 til 400 gram gresskarfrø, tatt med melk og honning, og etterfulgt av lakserolje to timer senere anbefalt og brukt.

Urte kombinasjon

Black Walnut Hulls fra svart valnøtt tre, malurt tatt fra Artemisia busk, og felles nellik fra fedd treet har blitt kombinert og brukt i kor. Som et faktisk må alle tre tas sammen.
Nellik drepe eggene til parasitten mens svart valnøtt og malurt drepe voksne parasitter samt parasitten i sine utviklingsstadier.

Herbal rettsmidler

Noen urte behandling må tas før måltider på tom mage. Naturmedisinere har antydet at verten (smittet person) vente til rett før fullmånen å begynne en behandling fordi parasitter blir aktive på den tiden. Behandlingen bør starte fem dager før fullmåne og fortsette i to uker.

Propolis

Propolis er et stoff innsamlet av bier fra blad knopper og bark av trærne. Det hjelper til å beskytte mot infeksjoner forårsaket av parasitter i mage-tarmkanalen. En studie, publisert i Rawal Medical Journal (2009, juli-desember) viste en 60 prosent eliminasjonshastigheten.

Enema

Clarkia er et skjær som brukes i klyster vann. Denne behandlingen vil drepe parasitter som gjemmer seg inne i lommer av tykktarmen. Ved utarbeidelsen av klyster, kombinere 30 til 90 dråper Clarkia med en liter klyster vann.

Forebygging av reinfestation

Etter parasittene er eliminert, er det flere tiltak som kan iverksettes for å hindre reinfestation: drikke bare filtrert vann; ikke svelge vann mens du svømmer, spesielt i innsjøer, dammer og elver. Spis bare godt stekt kjøtt og fisk; vaske hendene, spesielt etter bruk av badet.

Anti-parasitt Diet

Dr. Terry Willard, en ledende klinisk herbalist, anslår at mer enn 50% av hans pasienter har en parasitt infeksjon. Parasitter er organismer som lever av livskraften av andre organismer. De vanligste parasitter er ormer og protozoer (encellede organismer). Hjelp deg selv ved å spise en anti-parasitt kosthold. Spise visse matvarer og unngå andre er nøkkelen til å leve et parasitt-fritt liv.

Kjøtt

Å spise kjøtt som ikke er kokt skikkelig kan føre til en parasitt infeksjon. Hvis du kan erstatte kjøttet protein i kosten med andre proteinkilder, er det mer sannsynlig å unngå en infeksjon. Prøv å få protein fra nøtter, frø, belgfrukter, soya, egg og tofu i stedet for kjøtt.

Når du spiser kjøtt, prøv å fryse dem i 24 til 48 timer før koking. Dette, sammen med matlaging til de riktige temperaturer, hjelper dreper parasitter.

Frukt og grønnsaker

Spise en diett høy i frukt og grønnsaker, spesielt ferske seg i stedet for hermetisk. Pass på at du skal vaske maten før du spiser den. Frukt og grønnsaker ikke bare hjelpe deg å unngå parasitter, men de også hjelpe kroppen din fungerer ordentlig og kan også hjelpe kvitte deg med parasitter.

Noen anti-parasitt matvarer er løk, hvitløk, gresskarfrø og nellik. Papaya og ananas er også gode på å hjelpe avgifte kroppen og bli kvitt parasitter som kan lure i tarmen.

Spis en diett rik på livlige farger frukt og grønnsaker for de beste resultatene, sammen med hele korn og ikke-raffinert mat så mye som mulig. Unngå sukker og mat som gir liten næringsverdi. Disse matvarer ikke legge noe til kosthold og kan faktisk mate parasitter. Det er best å unngå hurtigmat og fettrike matvarer, også.

Kosttilskudd

Legg anti-parasitt kosttilskudd til kosthold. Noen av de beste er er grapefruktkjerneekstrakt, mannlig bregne rot, svart valnøtt ekstrakt og nellik. Disse dukker kroppen din i et fiendtlig miljø for parasitter.

Natural Colon Cleanse til å avgifte og bli kvitt parasitter

Parasitter overføres veldig lett og vokse i raskt tempo. En rutinemessig parasitt kolon rens anbefales hver 4 til 6 måneder, eller spesielt når du oppdager parasitter i avføringen, eller etter reise til andre deler av verden som du er ukjent.

Hva du skal kjøpe

Å rense kroppen for parasitter, trenger du bare én hovedingrediens: Hvitløk. Hvitløk har mange medisinske og helbredende formål og er en bevist ingrediens i å eliminere parasitter fra kroppen. Hvitløk er kjent for sin evne til å drepe parasitter i kroppen raskt og effektivt.

Hvordan bruke

Hvitløk er mest effektiv hvis ingested umiddelbart etter at hvitløksfedd er åpnet. Åpne ett fedd, knuse eller terninger det, og bland det med drikke av valget. Vanligvis vil vann, honning eller te fungerer best. Hvis du ikke klarer å drikke en hvitløk drikke blanding, i stedet legge det til en mat der du kan tolerere det. Prøv å legge den friske hvitløk til en bolle med pasta, eller lage fersk hvitløk brød ved å spre litt smør på en skive brød og strø hakket hvitløk over brødet. Skål det i ovnen i 5 til 10 minutter, og du har frisk og deilig hvitløk brød som vil smake stor og drepe de skadelige parasitter som har dannet seg i fordøyelsessystemet.

Resultatet

Etter parasitter er eliminert fra kroppen, er neste trinn å sørge for at de ikke kommer tilbake. Endre kostholdet og holde seg borte fra rå fisk, som er en av de viktigste kildene til parasitter. Legg mer hvitløk til kosthold; prøver å spise hvitløk med minst ett måltid per dag når det er mulig. Dette vil bidra til å holde parasitter i sjakk om de skal liksom komme inn i systemet ditt.

Ayurvediske Food Cures for Parasitter

Ayurveda er en form for tradisjonell medisin som oppsto i det indiske subkontinentet. Mye av sine helbredende metoder inkluderer bruk av naturlige urter og spise plantebasert mat å helbrede plager. Selv stammer fra India, har mange vestlige vedtatt ayurvediske metoder når søker botemidler mot enkelte sykdommer.

Urter

Hvis du finner ut at du har en parasitt, kan disse nyttige urter hjelpe, avhengig av type parasitt. Mange av dem er ikke kjent for vestlige kulturer.

Ash gourd: Når tatt med kokosmelk, hjelper det å utvise bendelorm og andre typer parasitter som finnes i tarmen.
Bamboo: Når kokt, kan bambus blader hjelpe med fjerning av threadworm.
Belleric Myrobalan: Ellers kjent som Behera i ayurvedisk medisin, blandet med indisk palash, det hjelper utvise forskjellige typer ormer.
Butea: Også kjent som palash i India, kan frøene blandes med honning for å danne et lim som fjerner bendelorm og rundorm.
East Indian Rosebay: Også kjent som chandi, noe som betyr sølv i ayurvedisk medisin, bruke root eller melkehvit saft for å bli kvitt parasitter.
Indian aloe: Hovedsakelig brukes for barn på grunn av sin milde egenskaper, bare koke blad og bruke saften til å drepe parasitter.

Hva og hvordan du spiser

Når du lider av parasitter, bør du unngå krydret og fet mat og spise mindre porsjoner enn vanlig, eller ormer vil ha mer å mate på. Også holde seg borte fra søtsaker og holde seg til et vegetarisk kosthold. Spise bitre matvarer kan også bidra til å utvise ormer fra kroppen.

Hjem Rettsmidler

Her er noen tradisjonelle Ayuervedic hjem rettsmidler:

Kombiner ca 20 dråper rå gurkemeie juice og en klype salt i morgen og drikke i noen dager.

Trekke ut saften av en reddik, tilsett en klype salt og drikke to ganger om dagen; en gang om morgenen og en gang om kvelden. Fortsett i fire dager.

Legg stekt spisskummen frø til kulturmelk, tilsett salt og pepper drikk tre til fire ganger om dagen. Innen en uke vil du se resultater.

Bland bitre gourd blader og koriander i like deler til 12 deler vann, suge over natten. Deretter filtrere vannet ut og drikke i like mengder tre ganger om dagen i noen dager.

Ayurvedisk medisin

Du kan også få ayurvediske medisiner på lokale butikker. Be om Krimi Kuthara rasa, Krimi Mudgara rasa, Krimi Kalanala rasa, Krimi Hara rasa eller Vidanga arishta. Du må ta kontakt med en lege før du gjør dette.

Hva bør temperaturen Kjøtt kokes for å unngå parasitter i kroppen?

Du elsker matlaging for din familie, men vil være sikker på at du koker mat ved en temperatur som hindrer forurensning fra parasitter, virus, bakterier, kjemikalier og mer. Like viktig som den temperaturen du koker kjøtt er måten kjøttet er håndtert før og etter koking.

Innkjøp og lagring

Sjekk datoen på alt kjøtt du kjøper for å sikre at de er friske. Fordi kjøtt beholde sin friskhet best når de holdes kald, prøv å besøke kjøtt delen sist før de konkluderer din shopping. Holde hverandre i egne poser for å hindre kryssforurensning og sørg for å sette kjøttet bort så raskt som mulig når du kommer hjem. Den ideelle kjøleskapstemperatur er 40 grader Fahrenheit, med fryseren satt til 0 grader Fahrenheit.
Når du bestemmer deg for å steke kjøttet, overføre den fra fryseren til kjøleskapet. Hvis du må tine det raskt, bruke mikrobølgeovn tining innstilling, men sørg for å koke kjøttet raskt, som bakterier kan begynne å vokse etter opptining det.

Klar Meat

Hvis du trenger å kutte kjøtt, bruke en dedikert skjærebrett, og hvis du bruker kjøkkenbenken, deretter rense den med 1 ts. av flytende klor blekemiddel per liter vann. Påfør blekeløsning til benkeplaten, og deretter la løsningen i minst 10 minutter av gangen.
Vask hendene med såpe og varmt vann, og sørg for å bruke separate skjærebrett for hver rått kjøtt som du skjærer. Før skjæring, vaske bordet med såpe og vann for å fjerne eventuelle forurensninger. Ikke bruk marinader du kanskje har brukt på ukokt kjøtt til kokte retter å hindre forurensning.

Matlaging Temperaturer

Temperaturen for tilberedning av kjøtt er avhengig av type. Ifølge US Food & Drug Administration, bør Fiskearter, middels sjeldne biff steker, steker, kalv og lam skal tilberedes ved 145 grader Fahrenheit. Kjøtt tilberedt til middels, rå egg, eggeretter, svinekjøtt og bakken kjøtt skal tilberedes ved 160 grader Fahrenheit.
Ground fjørfe og rester skal tilberedes ved 165 grader Fahrenheit, mens fjærfe bryst skal tilberedes ved 170 grader Fahrenheit. Helt fjærkre bør tilberedes ved 180 grader Fahrenheit.
Matlaging hver kjøtt til sin tidligere nevnte temperatur bør drepe parasitter og bakterier. Stikker en kjøtt termometer helt inn i sentrum av kjøttet for å måle temperaturen er viktig for å sikre at den er blitt gjennomstekt. Behandle disse temperaturene som minimumskrav; det er helt akseptabelt å koke kjøttet mer grundig hvis det er din preferanse.

Foods å utvise menneske Parasitter

Foods å utvise menneske Parasitter


Det finnes mer enn 3200 varianter av parasitter. En av de mest utbredte parasitter er pinnen ormen. Andre er bendelorm, hjerte ormer, hakeorm og protozoer. Disse parasittene kan komme inn i kroppen gjennom mat, vann, mygg og selv fra samleie. Symptomer på en parasitt invasjon kan inkludere anemi, tretthet, diaré og andre fordøyelsessykdommer. Systemisk gjær (en sopp parasitt) kan også gyte andre parasitter. Heldigvis finnes det visse matvarer som kan kvitte kroppen med disse.

Rå grønnsaker

Å spise rå grønnsaker er en måte å bli kvitt parasitter. Det er best å blande dem i en blender (juicing) da dette gjør det lettere å konsumere større mengder. Rå grønnsaker inneholder fordøyelsesenzymer. Når man har systemiske gjær problemer fra candida, som enkelte parasitter forbruker, kan enzymer drepe gjær. Videre rå grønnsaker basisk kroppen. Siden gjær og parasitter trives i et surere miljø, kan en diett høy i alkaliske matvarer bidra til å eliminere dem. Rå grønnsaker inneholder også mange vitaminer som A, B-vitaminer, C og K. Noen av disse vitaminer er antioksidanter, som fremmer sunn celleproduksjon og eliminere ubalanserte celler (de som inneholder gjær, giftstoffer og parasitter). Noen grønnsaker som er effektive i å drepe parasitter inkluderer selleri, rødbeter, agurk, grønnkål, hvitløk, gulrøtter, reddiker, persille og hvete gress.

Fresh Fruits

Man kan også juice med fersk frukt. De fleste frukter er alkaliske matvarer, som kan produsere pH-nivåer i kroppen som er fiendtlig innstilt til parasitter. Frukt er naturlig avføringsmiddel, og kan bidra til å tømme tarmer av forstoppelser. Dette er klumper av avføring og slim som linje veggene i tykktarmen. Forstoppelser er ofte nervøs med gjær, giftstoffer og parasitter. Noen vanlige frukter som kan brukes for parasittiske invasjoner er bananer, kiwi, ananas, appelsiner, honningmelon, jordbær, blåbær, mango, plommer og rosiner.

Korn

Korn kan være svært effektive for rensing av tykktarmen og å eliminere parasitter. Korn har høye mengder av løselige fibre. Hvete, bygg og rug korn brukes for kolon rensing, som er havrekli og havremel. Mange parasitter kan bli eliminert i de store tarmen før de kommer inn i blodbanen og invadere celler.

Nøtter og frø

Muttere og frø er også svært effektive i å eliminere parasitter fra tykktarmen. Som korn, har de også inneholde høye nivåer av fiber. Mandler, hele linfrø og soya nøtter er noen vanlige nøtter og frø som brukes for kolon rensing. Andre nøtter og frø som inneholder mye fiber inneholder valnøtter, paranøtter, pistasjenøtter, macadamia nøtter og kokosnøtter, og solsikke, gresskar og sesamfrø.

Buttermilk og yoghurt

Buttermilk og yoghurt blir ofte brukt som en siste utvei i å drepe de mest gjenstridige parasitter. Disse matvarer inneholder kulturer, eller probiotika, som kan fylle den naturlige bakterier i fordøyelseskanalen og tykktarm. Probiotika drepe systemisk gjær og parasitter. Legge til salt, kvernet pepper og stekt spisskummen frø i Buttermilk kan øke sin styrke. Det anbefales at en drink 03:57 glass melk per dag for å rense kroppen for parasitter.

Menneskelig Parasitter Cure

Menneskelig Parasitter Cure


Menneske parasitt invasjoner kan oppstå på flere måter. Folk kan få parasitter fra maten og gjennom kontakt med andre mennesker. Parasitter kan også angi ens kroppen gjennom huden, nese og øyne. Parasitter kan inneholde små mikrober som protozoer eller større funn som pinworms og bendelorm. Den beste måten å kurere eller rense kroppen for parasitter er gjennom kroppen rensing. Alltid se en lege før du prøver disse teknikkene.

Diet

Mange parasitter inn i kroppen når noen har en overvekst av candida albicans (sopp). Siden både candida og parasitter feed av sukker og gluten, er en av de første trinnene i å bli kvitt parasitter å midlertidig eliminere disse matvarer fra kostholdet ditt. Dette innebærer slippe kommersielle matvarer som brød, pasta, kornblanding og melk. Disse matvarer inneholder hvete som har en høy mengde gluten. I stedet bruker brun ris eller mandel erstatninger for disse matvarene. De fleste kjøtt, yams, grønnsaker og bønner inneholder ikke gluten eller sukker. Andre glutenfrie matvarer inneholder korn som hirse, bokhvete, quinoa og amaranth.

Å spise grønnsaker er en svært effektiv måte å bli kvitt parasitter. Grønnsaker basisk kroppen din som kan drepe parasitter. De forårsaker fagocytose i hvite blodlegemer, noe som gjør dem i stand til å rense blodet og eliminere usunn celler (de som inneholder candida og parasitter. Grønnsaker har også fordøyelsesenzymer som kan drepe candida overvekst og parasitter. Rå grønnsaker (dvs. gulrøtter, agurker, reddiker) er særlig effektiv i å drepe parasitter.

Hvitløk og yoghurt

Hvitløk dreper både overflødig candida og parasitter. Det har også antiseptiske egenskaper for å reparere din kolon vegger etter disse utenlandske selskaper blir eliminert. Prøv å spise flere fedd hvitløk per dag for herding parasitter. Yoghurt har probiotika eller "vennlige" bakterier. Den kan brukes til å fylle opp kroppens natur bakterier som eroderer når kampene overflødig candida og parasitter. Probiotika fra yoghurt kan drepe parasitter ved alkalisering kolon og fordøyelseskanalen.

Kolon renser

Du kan også eliminere parasitter gjennom kolon renser. Det er to metoder som du kan bruke for kolon rensing: Colon rensing kits og colonic vanning. Kolon rensing kits inneholder visse urter og matvarer som dreper systemisk candida overvekst og parasitter. Colonic vanning gis vanligvis av en lisensiert kolon hydrotherapist og innebærer spyling tykktarmen med ozonbehandlet vann. Begge kan bidra til å eliminere fecal forstoppelser i tykktarmen hvor parasitter pleier å samles.

Lengde på behandling

Det er ingen fast tidsramme for herding parasittproblemer. Personer med flere alvorlige plager kan ha flere parasitter å eliminere. Du kan være i stand til å gjøre kolon rensing for en måned mens du fortsetter å rense med grønnsaker, frukt og andre matvarer.

Hvordan å avgifte kroppen av parasitter

Hvis du spiser mat, er du sannsynligvis til å konsumere noen få parasitter på et eller annet tidspunkt. Før du går på en sultestreik i et forsøk på å unngå disse "småkryp", ta et dypt pust og slappe av. De fleste parasitter vil bare passere gjennom kroppen din, og de vil ikke påvirke helsen din. Imidlertid bør noen ta tak, du kan utvikle et alvorlig problem. En enkel løsning er å jevne rense og detox systemet for å eliminere mulige parasittinfeksjoner.

Hvordan å avgifte kroppen av parasitter

Klargjør hvitløk sirup. Bryt opp dine fedd hvitløk (du kan bruke så mange du vil, men en god start ville være seks til åtte fedd) og plassere dem i potten med nok vann til å dekke bitene helt. Dekk til potten og kok hvitløken til blandingen begynner å tykne. Når du bringe vannet til å koke, skru den ned slik at det fortsetter å koke på et lavt, rullende rate. Når blandingen har fått seig, fisk ut hvitløk stykker som ikke bryter sammen med en hullsleiv.

Ta 1 ts. av hvitløk sirup med din frokost og middag. Mens du vil sikkert lukte sterkt i løpet av denne prosessen, hvitløk er en av de beste naturlige alternativer for å drepe parasitter i systemet.

Drikk ingefær-te. Dette er en god vane å utvikle allikevel fordi det kan bidra til å kontrollere parasittinfeksjoner. Men hvis du arbeider på en parasitt detox, deretter drikke to eller tre kopper om dagen. Ingefær er utmerket for å lage din mage system ubeboelig for parasitter.

Unngå kjøtt. De fleste kjøtt inneholder noen parasitter. Mens du avgifte kroppen din, unngå kjøttprodukter, slik at du ikke bare gjeninnføre nye parasitter.

Drikk rent vann. Enten bruke en vannrenser eller koke vannet før du drikker for å befri den for eventuelle urenheter. Du bør drikke minst åtte 8-oz.glasses vann om dagen for å skylle systemet.

Hint

 • Hvis du mistenker at du har en alvorlig parasitt infeksjon, arbeide med legen din for å få testet og behandlet. Home-rensing innsats er bare aktuelt hvis du faktisk ikke opplever alvorlige helseproblemer.

Hvordan behandle parasitter i kroppen

De vanligste typer parasitter som lever i mage-tarmkanalen er rundormer, hookworms, pinworms, threadworms, bendelorm og sjelden, Anisakis funnet i sushi. Selv om leger sjelden kontrollere parasitter, de kan forverre sykdommer, slik som inflammatorisk tarmsykdom og immunlidelser. Parasitter ofte inn i kroppen gjennom kokt kjøtt, feilaktig bruk av menneskelig eller animalsk avfall, dårlig offentlig sanitær eller kontakt med forurenset jord. Mens enkelte medisiner behandle i en enkelt dose, er naturlig behandling generelt fortsatte i syv til ti dager.

Hvordan behandle parasitter i kroppen

Renser tarmen og Unn Infestation

•  Se en lege for nødvendige undersøkelser og behandling. Medisiner som megendazole, tiabendazol, eller pyrantel pamoate kan være foreskrevet. Bivirkninger av medisiner kan inkludere tap av matlyst, hodepine, svimmelhet, tretthet, feber eller utslett.

spise et høyt fiber diett bestående hovedsakelig av rå grønnsaker og helkorn. Nærings-mangel er forbundet med parasitter i kroppen; mat høy i vitaminer og mineraler er viktig. Ekstra fiber bidrar til å redusere parasittinfeksjoner. Vurdere å ta fordøyelsesenzymer som inneholder papain, fra papaya og bromelain, fra ananas. Fasting på ananas eller papaya i tre dager er et folk rette for å eliminere bendelorm.

Ta en urte avføringsmiddel som inneholder Cascara Sagrada og minst fire av følgende: kamille, Chaparral, chinacea rot, ficus, gentialn rot, burot, mullein olje, persille, pau d'arco, rabarbra rot, glatte alm, timian, vendelrot og malurt. Følg anvisningene på etiketten. Disse urter har fytokjemikalier som er effektive mot parasittiske ormer. I tillegg tar 10 dråper svart valnøtt ekstrakt på tom mage tre ganger om dagen. Svart valnøtt er en rik kilde til krom og jod; smaken er ikke ubehagelig, noe som gjør den ideell for bruk hos barn.

Ta Grapefruktkjerneekstrakt i aloe vera juice to ganger om dagen. Følg produsentens anvisninger når det gjelder mengden av aloe vera juice og legge til 10 dråper grapefruktkjerneekstrakt til hver dose av juice. Aloe vera er alkalisering og reduserer betennelse i glatt muskulatur, som hjelpemidler helbredelse. Grapefruktkjerneekstrakt kan være effektivt for å drepe parasitter.

Vask undertøy, sengetøy og håndklær i veldig varmt vann med klor blekemiddel. Bytt sengetøy daglig. Vask hendene ofte med antibakteriell såpe, med særlig vekt på renhold i henhold til negler, og unngå riper i anus.

Bruk varmt vann eksternt og internt

Ta et meget varmt bad med en kopp Epsom salter per 2 liter vann. Før badekaret strøk anus med sinkoksid bleie utslett salve. Gjenta disse soaks daglig i tre dager.

Fyll klyster bag med veldig varmt vann. Legg en tbls. av Castille såpe så tett lukke posen.

8. Åpne kranen og tøm en liten mengde vann inn i vasken for å fjerne luft. Steng vannkranen og smøre klyster spissen. Heng klyster bag 2 til 3 meter over gulvet eller seng.

ligger nede på venstre side, sett smurt spissen inn i endetarmen og åpne vannkranen, slik at vannet fyller tarmen. Pust dypt og ta så mye vann som mulig, stenge stoppekranen og venter på korte intervaller om nødvendig. Prøv å beholde vann i 10 minutter uten å flytte.

Gå på toalettet og få ut vannet. Parasitter vil bli vasket ut, spesielt hvis de har blitt drept og svekket av urte medisiner, for eksempel sort valnøtt og grapefruktkjerneekstrakt. Hvis bare en liten mengde vann ble tatt, gjentas klyster opptil fire ganger, idet det mer hver gang.

Hint

 • Det kan være nødvendig å behandle alle husstandsmedlemmer. Alternativt er profesjonell colonic vanning ekstremt effektiv selv for alvorlige angrep. Foods tradisjonelt brukt til å bekjempe parasitter inkluderer hvitløk, cayennepepper, gurkemeie, gresskarfrø, sesamfrø, og fiken. Disse kan også kombineres med svart valnøtt ekstrakt.