Digidexo.com

årsak til lys avføring

Årsaker til hvit avføring

Årsaker til hvit avføring


Avføring kan tenkes, og akseptabelt, kommer i en rekke nyanser av brunt, og til og med svart og grønn, men en hvit krakk er ikke normalt og krever handling, ifølge gastoenterologist Dr. Picco på mayoclinic.com (se referanser).

Ingen Bile

Hvis avføringen er hvit det betyr, ifølge Picco, at det mangler galle, som er fordøyelsesvæske som produseres av leveren og lagres i galleblæren. En mangel på galle angir muligheten for et problem i galleveiene eller leveren. Sunn krakk er brunt og det blir farge fra galle som utskilles fra leveren under fordøyelsesprosessen og kommer inn i tynntarmen. Hvis leveren ikke produserer galle, eller hvis det er, men gallen blir hindret eller blokkert fra å forlate leveren, vil avføringen være hvit.

Medisiner

Det finnes medisiner som kan gjøre din avføring hvitt, inkludert anti-diaré medisiner og store doser av Kaopectate eller Pepto-Bismol. Noen anti-soppmidler, antibiotika og antacida kan også ha denne effekten på fargen på avføringen.

Medisinske tilstander

Medisinske tilstander som kan føre til krakk for å slå lys farget eller hvit inkluderer innsnevring av gallegangene, gallestein, svulster, cyster, feil i stoffskiftet, en leverinfeksjon som hepatitt eller galle skrumplever, og tarm og gallegang medfødte misdannelser.

Bile Duct Obstruksjon

En galle duct obstruksjon kan være forårsaket av en rekke forhold, blant annet gallestein, betente gallegangene, skade på galleblæren fra kirurgi, forstørrede lymfeknuter i porta hepatis, cyster i gallegang, svulster i bukspyttkjertelen eller gallegangene og svulster som har spredt seg til galle systemet. En person kan være i fare for at dette vil skje hvis han har et svekket immunforsvar, noe som kan føre til blokkering via infeksjon, skade på magen, gallekreft, galle kirurgi, kreft i bukspyttkjertelen, pankreatitt eller en historie med gallestein, ifølge nlm.nih Gov (se referanser).

Andre problemer knyttet til Bile Duct Obstruksjon

I tillegg til å snu avføringen hvit, kan en blokkert gallegang produsere gulsott og gjøre huden gul på grunn av opphopning av bilirubin i blodet.

Digestive Issues

Hvis du har fordøyelses problemer, kan dette slå avføringen en blek farge, ifølge Wrongdiagnosis.com (se referanser). Den fordøyelsessystemet består av rør som går fra munnen til rektum og som huser spiserøret, magen og tarmene, samt organer som er koblet til røret, som omfatter leveren og bukspyttkjertelen. Hvis du har en duodenal, fekal inkontinens, Whipple sykdom, dysenteri eller esophageal akalasi, er det en sjanse for at avføringen kan være blek i fargen.

Årsaker til blek, lys avføring og tretthet i flere uker

Årsaker til blek, lys avføring og tretthet i flere uker


Mens trøtthet er et generelt symptom som kan følge av mange andre forhold enn sykdom, blek eller lys avføring er relativt sjeldne, og kan være et tegn på alvorlige problemer i fordøyelseskanalen. Hvis du har disse symptomene for mer enn noen få dager, bør du søke rask legehjelp.

Gilberts syndrom

Gilberts syndrom er en genetisk tilstand som rammer 3-7 prosent av amerikanerne; menn er mer sannsynlig å ha det enn kvinner. Fatigue er et vanlig symptom på denne lidelsen, som hindrer leveren fra å behandle et stoff som heter bilirubin. Gilberts syndrom kan også føre til blek avføring i noen tilfeller.

Hepatitt

Akutt hepatitt kan produsere tretthet og lys avføring (som noen ganger har puss i dem). Hepatitt er en betennelse i leveren med et bredt spekter av mulige årsaker; de virale former av sykdommen blir vanligvis overført ved å dele nåler, sex, eller andre nære personlig kontakt med en infisert person. Alkohol og enkelte medisiner kan også forårsake leverbetennelse.

Hepatitt er en alvorlig sykdom som krever rask legehjelp.

Bile Duct Issues

Gallestein eller en innsnevring av gallegang kan forårsake lys avføring og tretthet. Det er mulig å lide av en gallegang problemet uten ytterligere symptomer eller smerte. Se en lege hvis tretthet og lys avføring vedvarer, eller hvis du opplever noen smerter i magen eller omkringliggende områder.

Kreft

I sjeldne tilfeller kan lette avføring og tretthet være tegn på bukspyttkjertelen eller gallegang kreft. Tidlig påvisning av disse kreftformene kan forbedre din prognose, så igjen, det er viktig å se en lege hvis disse symptomene vedvarer i mer enn noen få dager.

Medisiner

Over-the-counter medisiner som Kaopectate og Pepto-Bismol, som inneholder vismut subsalicylate, kan føre til blek avføring hvis tatt i store doser over lengre tid. Hvis tretthet er også tilstede (på grunn av en mage-virus, for eksempel), kan dette skape et falskt inntrykk av at symptomene er relatert.

Årsaker til Lyse Svimmelhet

Årsaker til Lyse Svimmelhet


Lys svimmelhet kan oppstå av en rekke årsaker. Noen årsaker er godartede og er ingen grunn til alarm, men i noen tilfeller kan det tyde på et alvorlig helseproblem. Mens selvdiagnose er enkelt, det er ingen erstatning for en lege. Hvis du lider av lett svimmelhet og har noen bekymringer, er det viktig at du ser en lege umiddelbart.

Godartede Fysiske årsaker

Ifølge Dr. Linda Vorvick, "De fleste årsakene til svimmelhet er ikke alvorlig og enten raskt bli bedre på egenhånd, eller er lett behandles." Såvidt medisinske forhold er bekymret, forklarer hun at lyset svimmelhet oppstår når blodtrykket plutselig faller eller er forårsaket av dehydrering fra ting som oppkast, diaré eller feber. Mer spesielt, kan det være et resultat av "influensa, hypoglykemi, forkjølelse eller allergi."

Alvorlige fysiske årsaker

Selv om mindre vanlig, kan lett svimmelhet skyldes farlige eller livstruende tilstander. Dr. Vorvick påpeker at noen alvorlige årsaker "omfatter hjerteproblemer (for eksempel unormal hjerterytme eller hjerteinfarkt), hjerneslag og alvorlig blodtrykksfall (sjokk)." Men, fortsetter hun å forklare at disse vanligvis er ledsaget av andre problemer, for eksempel "brystsmerter, en følelse av en racing hjerte, tap av tale, endring i syn, eller andre symptomer." Andre farlige grunner for lett svimmelhet er "slag, multippel sklerose, kramper, en hjernesvulst, eller en blødning i hjernen." I tilfeller som dette, søker legehjelp er kritisk, da det kan redde livet ditt.

Hjernerystelse

Hjernerystelser er en viktig årsak til lys svimmelhet på grunn av slag mot hodet. Dr. Benjamin Wedro forklarer hvordan en hjernerystelse er forårsaket av traumer i hodet og kan være svært vanlig blant utøvere i kontaktidretter. Logisk, er den beste måten å gardere seg mot en slik skade å bruke hjelm. Imidlertid er disse skadene ledsaget av en mengde andre symptomer som irritabilitet, synsproblemer, kvalme og hodepine. En skade som dette er testet og bekreftet av en lege.

Narkotika og alkohol

Mange typer reseptbelagte legemidler kan føre til svimmelhet. Dr. Douglas Hoffman påpeker at svimmelhet er vanlig ved bruk av en ny type resept narkotika, og det er ingen grunn til alarm. Reseptbelagte legemidler som forårsaker svimmelhet inkludere "Visse antibiotika, beroligende midler, blodtrykket medisiner, hjerte medisiner, og anti-anfall medisiner." Alle som har brukt alkohol også vet at dette stoffet fører til svimmelhet, spesielt når konsumert i store mengder.

Hva er årsakene til blodig avføring?

Hvis du har blodig avføring (avføring), kan blodet kommer fra ulike steder i kroppen din, og ikke nødvendigvis fra rektum. Blod kan komme fra hvor som helst langs fordøyelseskanalen. Noen ganger kan du ikke engang se det fordi det så lite beløp. Når det er nok blod som du kan se det og, som et resultat, er bekymret for det, vil legen din spørre nøyaktig hvilken farge det er, fordi fargen på avføring bidrar til å bestemme hvor blødningen er oppstått. Når avføringen er rød eller rødbrun, dette kalles hematochezia. Når det er svart og tjæreaktig og stygg luktende, er det som kalles melena.

Distinksjoner

Dr. Jacob L. Heller, MD, av Virginia Mason Medical Center bemerker at svart og tjæreaktig avføring indikerer at blodet stammer i den øvre del av GI (gastrointestinal) kanalen. Den øvre mage-tarmkanalen omfatter den første delen av tynntarmen, magen og spiserøret. Grunnen blodet er svart og tjæreaktig er fordi det har vært utsatt for fordøyelsesenzymer juice produsert av kroppen.

Hvis du er blødning i mage-tarmkanalen, kan dette være på grunn av betennelse forårsaket av å ta aspirin, ibuprofen eller naproxen, eller det kan være et resultat av magesår, ifølge Health. Svart avføring kan også være forårsaket av en rift i spiserøret, noe som kan være et resultat av voldsomme brekninger. Denne type av rive er referert til som en Mallory-Weiss rive.

Betraktninger

Selvfølgelig, hvis du har spist bjørnebær eller sort lakris eller har tatt Pepto-Bismol eller jern piller, kan dette gjøre avføringen blir svart. På den annen side kan spise rødbeter og tomater slå avføringen rød.

Red Krakk

Hvis avføringen er lys rød eller rødbrun farge, indikerer dette at blodet kommer fra endetarmen, anus eller tykktarmen, som utgjør den nedre del av mage-tarmkanalen. Diverticulosis, som oppstår når poser utvikle seg i tykktarmen, og hemorroider er de vanligste årsakene til lavere GI blødning og rød avføring. Imidlertid er det mulig å ha en svulst, som kan forårsake blødninger, samt unormale samlinger av blodkar kalles AVMs (arteriovenøse misdannelser) som vil gjøre at du blør og slå avføringen rød. Hvis du raskt og massivt blødning fra magen, vil dette føre til lyse røde avføring.

Årsaker

Andre forhold som kan føre rød krakk inkluderer Crohns sykdom eller ulcerøs kolitt, som anses inflammatoriske tarmsykdommer (gastritt); bakteriell enterokolitt, som er en infeksjon av tynntarmen; traume til mage-tarmkanalen eller tilstedeværelse av et fremmedlegeme; tykktarmskreft eller kolon polypper; tarm iskemi (mangel på skikkelig blodstrøm); og anal sprekker, ifølge National Institutes of Health.

Behandling

Hvis du opplever svart og tjæreaktig avføring eller rød krakk, ikke ignorere det. Dette må bringes til seg oppmerksomheten til legen din. Hvis du legger merke til en endring i avføringen farge, ikke nøl med å kontakte legen din. Den type behandling du får, avhenger av hva som forårsaker blødninger og hvor alvorlig tilstanden er. Hvis du blør massivt, kan dette kreve sykehusinnleggelse og en blodoverføring.

Årsaker til Permanent Avføringsinkontinens

Årsaker til Permanent Avføringsinkontinens


Ifølge National Digestive Diseases Information Clearing House (NDDIC), tarm inkontinens, også kalt fekal inkontinens, påvirker mer enn 5 millioner amerikanske menn, kvinner og barn. Tarm inkontinens er manglende evne til å kontrollere avføringen. Du kan oppleve at du plutselig lekke avføring, kanskje når du passerer gass, eller at du ikke klarer å avstå fra avføring til du kommer til et toalett. For å kontrollere avføring, må nervesystemet, anus og rektum fungere ordentlig, og du må ha den mentale og fysiske evnen til å reagere på en normal måte. Hvis noen av disse elementene er kompromittert, kan resultatet bli tarmen inkontinens. Det er mange sykdommer og tilstander som kan forstyrre normal funksjon; det første skrittet for å få behandling, og forhåpentligvis noen lettelse, er å oppdage den underliggende årsaken.

Kronisk forstoppelse

Kronisk forstoppelse er en av de viktigste årsakene til tarmen inkontinens. Hvis du ofte oppleve forstoppelse, kan avføringen bli påvirket, noe som resulterer i en masse av tørre avføring som er for store til å passere gjennom endetarmen. Avførings kan forårsake mye skade hvis den forblir ubehandlet: tarmen, anal muskler og endetarms musklene kan bli strukket ut og svak, og din anal og rektal nerver kan lide skade, gjør dem ikke svarer når hjernen signaliserer dem til å "holde den. " I tillegg kan flytende avføring begynne å passere rundt toppelse og lekke ukontrollert fra rektum.

Muskelskade

De interne og eksterne anal lukkemuskelen er ringer av muskel i endetarmen som gjør det mulig å kontrollere avføring. Hvis en av disse ringene blir skadet kan du ikke være i stand til å holde tilbake avføringen og lekker kan forekomme. Skade på anal sphincter musklene kan resultere fra fødsel, seksuelle overgrep, rektal prolaps, hemorrhoid kirurgi, anal kirurgi eller andre traumer. I noen tilfeller kan det være år mellom selve traumer og utbruddet av tarmen inkontinens.

Nerve Damage

Du har nerveender i anal lukkemuskler og endetarmen, som får hjernen signaler som forteller dem når og hvordan de skal fungere. Hvis nervene i anal lukkemuskler lide skade, så du ikke kan være i stand til å holde på avføring. Hvis nervene i endetarmen din er skadet, kan de ikke være i stand til å oppfatte tilstedeværelse av avføring, noe som resulterer i et uventet utgivelsen av avføring. Nerveskader kan være forårsaket av kronisk forstoppelse og belastende, fødsel, hjerneslag, fysisk funksjonshemming, eller tilstander som påvirker nerver som multippel sklerose eller diabetes.

Tap av Overnatting

Vanligvis vil rektum strekke å imøtekomme store mengder avføring. Men hvis rektum vegger har påført noen form for skade, arrdannelse eller alvorlig, kronisk irritasjon, kan endetarmen mister styrke og elastisitet og tarm inkontinens kan forekomme. Skade på de rektale vegger kan være forårsaket av inflammatorisk tarmsykdom, rektal kirurgi og strålingsterapi.

Bekkenbunnen dysfunksjon

Skade på eller dysfunksjon av muskler og nerver av bekkenbunnen kan føre endetarms prolaps, rectocele (rektal utvekst gjennom skjeden), rektal nerveskader, anal sfinkter skader eller sagging av bekkenbunnen, som hver kan forårsake tarm inkontinens. Vanligvis oppstår bekkenskade gulvet under fødsel, men det kan også komme av bekkenkirurgi, overgangsalder eller nevrologiske og bindevevssykdommer.

Årsaker til mørke ringer under øynene hos barn

Mørke ringer under et barns øyne er vanligvis ikke en alvorlig tilstand. Disse sirkler ikke signaliserer mangel på søvn eller dårlig helse. Selv om du kanskje ønsker å ha barnet undersøkes av lege, er den mest sannsynlige årsaken til mørke sirkler er tett nese av allergi eller høysnue. Noen barn kan lide mørke ringer som følge av kronisk bihulebetennelse eller tilbakevendende forkjølelse, men dette er mindre vanlig.

Mørke ringer fra allergi er hyppige nok til å ha tjent et kallenavn, "allergiske shiners." En artikkel publisert i Journal of Allergy and Clinical Immunology bemerker at denne tilstanden kan gi tidlig varsling hos barn utsatt for allergier.

Allergier og høysnue

Allergier skje når ditt barns immunsystem overreagerer til et stoff. Pollen, mugg og ragweed er vanlige miljø allergier og er en årsak til nesetetthet. Legen din kan bestille tester for å fastslå den eksakte utløsere av allergi.

Kronisk bihulebetennelse

Kronisk bihulebetennelse skje når neseslimhinnen er hovne og betente. Dette fører til at barns ansikt å føle forstørret. Den økte blodstrømmen kan føre til mørke sirkler.

Tilbakevendende Forkjølelse

Vanligvis forårsaket av et virus, kan forkjølelse også etterligne symptomene på allergi eller en bihulebetennelse. Selv om årsaken er forskjellige, er resultatet det samme.

Behandling

Forkjølelse er vanligvis igjen for å kjøre sin naturlige kurs, med mindre en sekundær infeksjon utvikler seg. Bihulebetennelse behandles med antibiotika som egner seg for barn. Allergier er behandlet med antihistaminer eller immunterapi skudd som kan ta mellom 3 til 5 år for å være effektive, anslår Mayo Clinic.

Resultater

Når den underliggende årsaken til den mørke sirkler er adressert, de vanligvis forsvinne.

Medisinske årsaker til mørke ringer under øynene

Mørke ringer under øynene har mange forskjellige årsaker. I mange tilfeller det er flere årsaker, slik at leger må være forsiktig med å se på alle symptomer og ikke bare øyne sirkler bare. Årsakene kan variere fra sykdom, allergi og eksponering for kjemikalier. Disse sirklene finnes i både menn og kvinner, både unge og gamle, og er en mørk farge under øynene.

Sykdom

Mangel på søvn vanligvis skjer når man blir syk, noe som kan starte prosessen med mørke ringer under øynene. Dersom sykdommen utvikler seg og dehydrering oppstår fra et tap av væske vanligvis på grunn av oppkast, diaré eller feber, vil øyet sirkler gradvis bli mørkere i fargen. Bihulebetennelse vanligvis føre til overbelastning i lomme områder som kan øke trykket under øynene, noe mørkere sirklene eller skaper nye.

Allergier

Det finnes mange typer allergier som kan føre til mørke ringer under øynene. Allergier kan komme fra innendørs kilder som støv, dyr dander eller mold, eller utendørs allergi som trepollen, ugress pollen og frisk snitt gresspollen. Matallergier kan også føre til mørke ringer skal vises. De mørke ringer forårsaket av allergi er vanligvis referert til som "allergi shiners."

Skader

Hvis en person blir truffet i øyet av en knyttneve, vil det føre til en svart sirkel rundt øyet. Denne tilstanden kan også være et resultat av en ulykke forårsaket av et fall og et objekt treffer området rundt øyet.

Fungus Eksponering

Når man blir utsatt for en sjelden type sopp som heter Aureobasidium, kan mørke sirkler vises under øynene som ett av symptomene. Candida albicans er en annen type sopp som kan føre til de mørke ringene. Det er forårsaket av en allergi mot gjærsporer i kroppen.

Genetisk Disorder

Fenol sulfotransferase mangel er arvelig tilstand der kroppen ikke er i stand til å behandle giftige stoffer, herunder fenoler. Når det er en opphoping av disse giftige stoffer eller fenoler, mørke ringer under øynene er bare ett av symptomene som kan utvikle seg.

Mer Årsaker og risikofaktorer for blodig avføring

Blodig avføring er ofte et resultat av hematochezia, som er den medisinske termen for rektal blødning. Årsaker til blodig avføring kan variere; noen er alvorlige, mens andre er bare ulemper.

Typer

Klassifiseringen av blodig avføring, basert på farge og tekstur, er lyse rød, rødbrun farge, okkult (usynlig for det blotte øye) og svart og tjæreaktig. Kjenner disse typene kan hjelpe føre til årsaken til hematochezia.

Årsaker

Noen årsaker til blodig avføring er ikke farlig. Den vanligste er hemoroider, som er utvidede blodårer i endetarmsåpningen.

Alvorlige årsaker

Blodig avføring kan indikere kreft. Tykktarm og mage kreft er ofte knyttet til blodig avføring.

Betraktninger

Fargen på avføringen indikerer opprinnelsen til blødningen din. Bright rødt indikerer blødning fra tykktarm, endetarm eller anus. Mørke og klissete avføring kan være et tegn på en blødning sår.

Behandling

Siden blodig avføring kan indikere alvorlige helsemessige problemer, ta kontakt med legen din om saken. Hun vil være i stand til å fastslå årsaken til problemet og riktig metode for behandling.

Blodig avføring Årsaker

Årsaker til blodig avføring

Blod i avføringen --- noen ganger signaliserer en alvorlig medisinsk tilstand --- er grunn til å ringe legen din. Blodig avføring kan bety bakteriell eller viral infeksjon i tarm spor. Blodig avføring er også et tegn på tykktarmskreft og tarmsykdom og bør ikke ignoreres. Når du har indre blødninger --- fra lavt antall blodplater eller traumer fra skade eller operasjon --- blod kan gå inn i tarmen og bland med avføring. Som kreftceller angripe din kolon skaden til delikate indre vev kan føre til endetarmen for å blø. Tarmsykdommer --- som inflammatoriske tarmer --- irritere og hovne vevet i tarmen, forårsaker blødning. Anal traumer --- fra fødsel, for eksempel --- kan også forårsake blodig avføring.

Bakterielle og virale infeksjoner

Salmonella er en vanlig bakteriell infeksjon som påvirker tarmkanalen. Salmonella kommer inn i fordøyelsessystemet gjennom forurenset vann eller mat. Symptomer på salmonella inkluderer blodig avføring, sammen med oppkast, diaré, magesmerter, feber, hodepine og muskelsmerter. Salmonella-infeksjon begynner å vise symptomer innen 12 til 72 timer etter eksponering; Symptomene kan vare i 4-7 dager. De fleste friske mennesker kan gjenopprette fra salmonella uten medisinsk behandling. Salmonella-smitte kan spre seg utover din intestinal spor og bli livstruende. Hvis symptomene blir alvorlige, eller du får ikke bedre etter en uke, bør du kontakte legen din.

Bakterielle infeksjoner som staph infeksjon kan skrive inn tarmkanalen og forårsake blodig avføring. Ubehandlet bakterielle infeksjoner påvirke blodplater - blodpropp - som kan føre til indre blødninger. Hvis du utvikler blodig avføring etter å ha en medisinsk prosedyre - som en koloskopi - eller nylig gjennomgått operasjon relatert til fordøyelseskanalen, kan staph bakterier være årsaken. Bakterielle infeksjoner, som virusinfeksjoner, presentere influensalignende symptomer. Bakterielle infeksjoner krever øyeblikkelig legehjelp.

Colon Cancer

Colon, rektalt, eller kolorektal kreft begynne i den nedre delen av fordøyelsessystemet. Tykktarmskreft er forårsaket av små klumper av polypper i tarmen som over tid bli kreft. Tykktarmskreft i begynnelsen stadier viser svært få symptomer. To av de første tegnene er ofte endringer i avføringen og blodig avføring. Ifølge Mayo Clinic, hvis du oppdager blod i avføringen bør du gjøre en avtale for å se din lege. Tykktarmskreft, hvis den ikke behandles tidlig, kan være dødelig. Tidlig diagnose sikrer deg det beste resultatet og respons på behandling.

Blodig avføring hos babyer

Blodig avføring hos babyer


Foreldre kontinuerlig sjekke sine babyens avføring å sørge for at de er en normal farge og tekstur. Blodig avføring er nok til å få panikk noen foreldre, men er ikke alltid et resultat av en alvorlig tilstand og ifølge Dr. Jim Sears MD, nesten alle barn vil passere minst en blodig avføring i spedbarnsalder. Blodig avføring hos babyer kan noen ganger være et resultat av en alvorlig underliggende tilstand som må tas opp av barnelege umiddelbart for å hindre alvorlige komplikasjoner.

Mindre Årsaker

I mange tilfeller kan babyer med blodig avføring opplever allergisk kolitt, forårsaket av en laktose eller proteinintoleranse i brystet eller morsmelkerstatning de forbruker. Babyer som har allergiske kolitt vil ha lyse rødt striper av blod i avføringen. Morsmelk og formel matet babyer kan både utvikle allergisk kolitt. Babyer som får morsmelk som utvikler allergisk kolitt kan behandles ved å fjerne melk og melkeprodukter fra mors kosthold. Formel matet babyer som utvikler allergisk kolitt vanligvis har intoleranse for soya proteiner og må byttes til en elementær formel.

Alvorlige årsaker

Invaginasjon er en vanlig årsak til blodig avføring i babyer som har en tendens til å utvikle seg i løpet av tiden babyer er introdusert for fast føde. Ifølge Carol Miller, barnelege ved University of California, San Francisco, tarminvaginasjon forårsaker kolikk-type smerte som oppstår i bølger som øker i hyppighet og intensitet. Tarminvaginasjon er en tilstand der en baby tarmen blir betent og hoven som resulterer i blokkerte og eventuelt revet tarmen. Tilstanden kan føre til tarmvevet til å dø og vil produsere mørk rød, gelé teksturerte avføring som kan inneholde slim. Babyer kan også virke svett, sløv, viser tegn på dehydrering og magen kan bli oppblåst med en pølse-lignende masse tydelig i øvre middelklasse eller høyre del av magen regionen.

Behandling

Ifølge Annie Stine av Babycenter Medical Advisory Board, hvis barnelege har mistanke om at barnet ditt opplever blodig avføring på grunn av tarminvaginasjon, diagnosen vil bli bekreftet av ultralyd, CT scan eller spesielle x-ray studier. Etter visuell avbildning gir en positiv diagnose, vil en radiologen deretter forsøke å presse innvollene tilbake på plass ved hjelp av en barium eller luft klyster. Hvis barnet ditt har en revet tarmen på grunn av tilstanden, vil kirurgi være nødvendig å fjerne blokkeringen, og i tilfeller av alvorlig blokkering, kan små deler av tarmen fjernes for å fjerne blokkeringen.

Betraktninger

Iron forberedelse medisiner kan føre til en baby krakk til mørke eller blodig og forsvinner når barnet er ferdig med å ta medisinen. Drikkevarer og mat som inneholder rød konditorfarge kan også føre til en baby krakk å vises røde eller blod-aktig, men er ikke et resultat av en alvorlig tilstand.

Advarsel

Babyer som har blodig avføring som følge av allergisk kolitt bør behandles og følges opp av en barnelege, og spesielt de som opplever magesmerter, oppkast og dårlig vektøkning på grunn av tilstanden.

Hva er meningen med Yellow løs avføring?

Hva er meningen med Yellow løs avføring?


Leger ofte be avføringsprøver fra pasienter som opplever en lang rekke symptomer. Avføringsprøver gi innsikt i den generelle helsen til fordøyelsessystemet. Krakk som avviker fra normen når det gjelder farge og konsistens kan tyde på sykdom eller infeksjon. Gul, løs avføring er en uvanlig krakk variasjon og kan indikere et medisinsk problem.

Identifikasjon

Sunn avføring er brun og velformet, noe som indikerer et sunt kosthold og høytfungerende fordøyelsessystemet. Gul, løs avføring kan være alt fra lys grønn til lys gul. Denne type av avføringen er vanligvis ikke velformet og faller fra hverandre ved kontakt med vann toalett. Krakken kan også synes å ha en høy vann-eller fuktighetsinnhold som gjør det ser ut som væske. Det er ingen entall lukt forbundet med gule avføring, men en uvanlig lukt ikke typisk for normal avføring kan følge med avføring.

Betydning

Gul, løs avføring kan indikere en av flere forhold. Mindre alvorlige årsaker til gul avføring inkluderer en naturlig reaksjon på en diett høy i matvarer med gule eller grønne fargestoffer. Oransje-gul, kan løs avføring være et resultat av en diett høy i beta-karoten. Veldig gule avføring kan indikere lave nivåer av sunn galle og bakterier til stede i fordøyelseskanalen. Bakterier ansvarlig for å snu krakk brun kanskje ikke hatt nok tid til å samhandle med avføring før kroppen utvist den.

Kroniske forekomster av gul, løs avføring kan tyde på mer alvorlige problemer. Gilberts syndrom er en lidelse der leveren overproduces bilirubin som kan føre til ikke bare gule avføring, men også en gul farge på huden eller øynene. Malabsorpsjon av fett er en annen mulig årsak til gule avføring. Hvis kroppen din ikke er absorberende fett på riktig måte, kan overflødig fett ende opp i tarmen, noe som gir avføringen en gul fargetone. Malabsorpsjon kan indikere en alvorlig tilstand som cøliaki. Gul avføring kan være et tegn på galleblæren sykdom eller kreft i bukspyttkjertelen, forhold som krever øyeblikkelig legehjelp. Sjelden, er gule, løs avføring forårsaket av en parasitt kalt giardia som invaderer tarmen og forstyrrer fordøyelsen.

Behandling

Den spesifikke behandling for gul, løs avføring avhenger av årsaken til tilstanden, som kan fastslås ved en gjennomgang og blod eller avføring stikkprøver. Dersom avføringen er et resultat av en svingning i en persons kosthold, kan en lege anbefaler en alternativ diett som er høy i fiber og probiotika, som begge fremmer sunn tarm funksjon. Kroniske gul, løs avføring er ofte et tegn på noe mer alvorlig. Hvis gul, løs avføring er et resultat av en galleblæren sykdom, kan ha behov for galleblæren fjernes. Leversykdommer som bidrar til gule avføring kan forvaltes gjennom kosten eller reseptbelagte medisiner. Kronisk løs avføring kan også bidra til dehydrering. Overflødig væske eller intravenøse væsker kan være foreskrevet i ekstreme dehydrering tilfeller.

Forebygging

En diett rik på fiber og grønne grønnsaker bidrar til å regulere tarmen og fremmer normal fordøyelse. High-fiber dietter bistå i oppstramming opp en krakk konsistens under fordøyelsen. Overvåke inntaket av farget matvarer for å redusere sannsynligheten for bestått krakk med en unormal farge som gul. Jern og magnesium-rik mat bidra til å fremme sunn leveren fungerer å redusere sannsynligheten for overflødig bilirubin produksjon.

Betraktninger

Normal avføring inkluderer sporadiske misfargede eller løs avføring. Løse eller gule avføring er ikke alltid en indikasjon på et alvorlig problem. Men kroniske gul, løs avføring krever oppmerksomhet fra en lege som kan diagnostisere årsaken til de unormale avføring og overvåke pasienten for tegn på dehydrering som følge av diaré.

Hvordan takle Grønn avføring

Misfarget avføring kan være alarmerende. Det er mange årsaker til misfarget avføring, men de fleste av dem er ikke grunn til bekymring. Grønn avføring er forårsaket av en rekke grunner. Cope med dine grønne avføring ved å få til bunnen av deres sak.

Hvordan takle Grønn avføring

•  Undersøk kostholdet ditt. Mange grønne avføring er forårsaket av å spise store mengder av grønne, grønne grønnsaker. Noen vanlige lovbrytere er spinat, salat og brokkoli. Hvis du mistenker at dine grønne avføring er knyttet til dette, redusere inntaket av disse grønnsakene og legg merke til eventuelle fremtidige endringer i farge.

Reduser inntaket av kunstig farget mat. Mange frossen frukt behandler, fruktige drinker, frukt snacks, godteri og frokostblandinger er laget med kunstig grønn konditorfarge. De kan føre til grønne avføring. Hvis du har mistanke om kunstig konditorfarge bidrar til dine grønne avføring, avstå fra å spise disse matvarene. Hold deg til en hel mat diett og unngå bearbeidet mat.

Limit dreven jern i kosten. Produkter som inneholder overdreven jern forårsake grønn avføring. Noen lovbrytere inkluderer rødt kjøtt, jern-beriket korn og vitamintilskudd. Hvis du har mistanke om overdreven jerninntak kan være årsaken til grønn avføring, redusere jerninntak for å se om den grønne avføring klarner opp.

Note ekstra tarm endringer. Hvis du opplever diaré i tillegg til grønn avføring, kan problemet gå utover kostholdet ditt. Noen grønne avføring er forårsaket av en endring i colonic transitt tid. Se en lege hvis det oppstår ytterligere endringer med avføring.

Hint

  • Hvis dine grønne avføring vedvare over en lengre periode og ikke rydde opp med endringer i kostholdet, se en lege.

Slik unngår blodig avføring

Slik unngår blodig avføring


Kontrollere avføringen etter avføring er ganske grov ting å gjøre, men observere avføringen er en av de mange måter å overvåke tilstanden til fordøyelsessystemet. Utseendet og fargen på avføringen betegner en masse ting, fra å gi deg en enkel påminnelse om mais suppe du hadde til middag til en alvorlig advarsel av et eksisterende problem i systemet. Blod i avføringen kan komme fra en skade eller skade på noen av de delene av fordøyelseskanalen (fra spiserøret til endetarmen). Mørket og / eller lysstyrken i de blodflekker på avføringen er nok til å gi et spor om hvor skaden er. Disse flekkene er noen ganger merkbar, men det finnes tilfeller hvor blodutstryk bare kan oppdages gjennom en fecal blodprøve. Noen årsaker til blodig avføring inkluderer hemorroider, forstoppelse, magesår, tykktarmskreft, tarminfeksjon og sår, inflammatorisk tarmsykdom eller anal sprekker. Her er noen beskyttende tiltak for å hindre blodig avføring.

Bruksanvisning

•  Gå til legen din med en gang. Selv om blodig avføring er ofte forårsaket av milde tilfeller, ikke ta det for gitt. Du bør umiddelbart informere legen din om det for å finne ut hva som er årsaken, og at behandling kan gis med en gang. Hvis du er diagnostisert med magesår forårsaket av bakterier (H. pylori) kan legen gi deg antibiotika for å hindre ytterligere blødning av sår.

Pass på hva du drikker og spiser. Helicobacter pylori (H. pylori) er den gruppen av bakterier ansvarlig for forårsaker mage og duodenal infeksjoner og sår, som er faktorer for å forårsake blodig avføring. Disse organismene kan enkelt overføres via forurenset vann og mat. Så være dobbelt forsiktig når du spiser ute eller når du tilberede din egen mat; og også, alltid sørge for at vannet du drikker er ren og trygg.

Legg mer fiber i kosten. Forbruker fiberrik mat slik som hele korn eller hvete, grønnsaker, frukt (for eksempel ananas og bringebær), og lav-fett matvarer er gode til å holde deg fordøyelsessystemet sunt. Det vil også bidra til å forebygge forstoppelse, anal sprekker, hemorroider, tykktarmskreft og andre fordøyelsesproblemer som kan bidra til en blodig avføring.

Ta anti-inflammatoriske stoffer i samsvar til sin passende mengde bruk eller i samsvar med hva legen foreskrevet deg å ta. Unødvendig inntak og overdreven bruk av ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner (for eksempel ibuprofen (Advil), meloksikam, naproxen (Naprosyn), og aspirin) kan forårsake magesår og blødninger i mage og tarm som til slutt vil føre til en blodig avføring.

Styr alkoholinntak, eller enda bedre, ikke drikker i det hele tatt. Å drikke for mye alkohol vil bare føre til gastroøsofageal refluks, en sykdom hvor mat og syrer i magen ryggen opp, noe som fører til irritasjon eller kanskje skade av esophageal fôr. Den nevnte skaden kan spre seg selv eventuelt videre til kledning av magen. Som et resultat av irritasjoner rundt kledning av spiserør og mage, kan små blodkar skur som fører til manifestasjoner av en blodig avføring.

Drikk mye vann for å unngå dehydrering. Forstoppelse er en av de viktigste indikasjoner på dehydrering. Det er en sak der det er en vanskelighet av avføring passasje når du defekt. Og hvis du er i stand til å utvise en hard avføring, kommer blod med det noen ganger. Den beste måten å unngå dette på er å holde systemet dehydrert så drikk minst 6 til 8 glass vann daglig.

•  Slutte å røyke. Røyking reduserer produksjonen av bikarbonat i magen, som er et viktig stoff som nøytraliserer magesyre. Når produksjonen av dette stoffet er redusert, vil det øke surheten i magen fører til irritasjon og sårdannelse, som kan bli manifestert av en blodig avføring. Sigarettrøyking vil også redusere styrken på immunsystemet som gjør deg mer utsatt for å ha bakterielle infeksjoner som Helicobacter pylori-infeksjon som forårsaker magesår.

8. Prøv å ta det med ro og slappe av. I noen tilfeller er blodig avføring knyttet til stress. Mangel på appetitt eller mangler måltider er en av de mange tegn på et individ understreket. På grunn av dette, er normal gastrisk motilitet påvirkes fører til en økning i surhet i magen. Mengden av syre som når tolvfingertarmen (del av tynntarmen) vil også være høyere enn den vanlige hastigheten. Dette vil alle føre til mage og tarm irritasjon og sårdannelse som kan føre til en blodig avføring.

Diskuter med legen din om noen medisinske rensing metoder som vil hjelpe i å forebygge faktorer som ikke bare forårsaker blodig avføring, men tykktarmskreft i tillegg. Følgende medisinske prosedyrer bør gjøres så tidlig som mulig, spesielt hvis kreft i tykktarmen går i familien din: (a) Fekal okkult blod testing årlig, (b) Barium klyster er tilrådelig hvert 5. år, (c) Endoskopisk undersøkelse av tykktarmen (koloskopi) hvert 10. år.

Hvordan å identifisere årsaker til Avføringsinkontinens

Tarm inkontinens kan være svært pinlig. Det er like alvorlig. Denne tilstanden rammer folk i alle samfunnslag. Å vite årsakene til tarmen inkontinens kan være et stort skritt i å overvinne en livsendrende problemet. Her er hvordan å identifisere årsakene til tarmen inkontinens.

Hvordan å identifisere årsaker til Avføringsinkontinens

•  Finn ut om pasienten har historie av hemoroider eller graviditet. Hemorroider kan løsne anal veggen. Det samme gjelder for graviditet. Tarm inkontinens oppstår ofte når anal veggen ikke lenger er sterkt nok til å kontrollere avføring.

Finn ut hva slags mat som blir spist. Rik mat som skaper løs eller flytende avføring er vanskeligere å kontrollere enn mer solid husmannskost. Store måltider kan også forårsake tarm inkontinens fordi de over tarmen for raskt. Spise sunn mat i sunn deler er nyttig for kroppen i flere. Tarm inkontinens kan forårsakes av mangel på fibre og en godt avrundet diett.

Sjekk musklene i anus. Som folk blir eldre, disse musklene er vanskeligere å kontrollere. De naturligvis bli svakere over tid og kan føre til tarminkontinens. Nerveskader kan også svekke musklene i anal veggen. Trauma i dette området av kroppen kan føre til tarm inkontinens.

Få en årlig fysisk. Sørg for at en kreftscreening i tykktarm og endetarms området er en del av den fysiske undersøkelsen. Kreftceller er ofte den ledende årsaken til tarmen inkontinens. Dette kan unngås, men med begynnelsen av screening. Den korte ubehag av å få en eksamen kan være verdt det i det lange løp.

Hva er årsakene til grønne Avføring?

Ulike medisinske tilstander og næringsmidler kan endre fargen på avføringen. Selv om grønn avføring kan se skummelt, er det oftest ufarlig. Vanligvis grønn avføring er ikke en årsak til bekymring, og er rett og slett skyldes kostholdet. Når grønn avføring er sammen med andre medisinske symptomer, eller er vedvarende, bør en lege bli sett.

Spedbarn

Noen ganger ammet og formel-matet spedbarn eliminere grønne avføring. I fravær av andre symptomer, er det helt normalt og er et svar på å spise en flytende diett eller en baby formel som inneholder jern. Grønne avføring som er ledsaget med gul hud, utslett eller forstoppelse kan være forårsaket av gulsott eller matallergier og garanterer en tur til legekontoret.

Mat

De fleste tilfeller av grønn avføring er forårsaket av matvarer som vi ingest. Spise mye grønne grønnsaker eller mye mat som inneholder grønn mat fargestoffer forårsaker grønne avføring. I matvarerelaterte grønne avføring, når de perpetrating matvarer er eliminert fra tarmer, avføring tilbake til en normal farge.

Kosttilskudd

Inges store mengder kosttilskudd kan slå avføringen grønn. Den vanligste supplement skyldige er jern. Kroppen kan ikke behandle store mengder jern, slik at kroppen skiller ut jern salter for å eliminere overskytende beløp. Jernsalter farge avføringen grønn. Andre kosttilskudd som kan slå avføring grønne er klorofyll og grønne alger. Når kosttilskudd er avviklet eller lavere mengder er inntatt, avføring tilbake til en normal farge.

Rapid Transit

Avføring som reiser gjennom fordøyelsessystemet raskere enn normalt kommer ofte ut grønt. Den grønne fargen skyldes den grønne fargen av galle. I normal fordøyelse, skiller ut leveren galle for å hjelpe til i nedbryting av fett. Som galle og avføring reise gjennom tarmen, enzymer endre fargen på galle fra grønt til brunt. Dersom avføringen reise gjennom fordøyelses for raskt, gjør enzymene ikke får anledning til å reagere med gallen og grønne avføring er resultatet. Noen av årsakene til rask tarm transitt er allergi, Celiac sykdom, fordøyelses opprørt, GERD, laktose intoleranse og noen avføringsforstyrrelser. Sporadiske grønne avføring er vanligvis ikke en grunn til bekymring, og er mest sannsynlig forårsaket av fordøyelseskanal opprørt. Hvis grønn avføring er tilstede ofte, er en tur til en lege berettiget.

Tarmforstyrrelser

Tarm lidelser som forårsaker avføring å reise gjennom fordøyelsessystemet raskt noen ganger føre til grønne avføring. Irritabel tarm syndrom og ulcerøs kolitt er to eksempler på tarm lidelser som forårsaker rask tarm transitt.

Fargen av galle endres ved enzymer i tynntarmen. Hvis tynntarmen er blitt kirurgisk fjernet, eller hvis det er en tilstand som forårsaker betennelse i tynntarmen, kan resultere grønne avføring. Betennelse i tynntarmen er ofte sett med Crohns sykdom.

Infeksiøs Gastroenteritt

Infeksiøse bakterier og virus forårsake hurtig transitt tarm, noe som fører til grønne avføring. Vanlige smittsomme gjerningsmannen er giardia, salmonella og rotovirus (magen influensa).

Medisinske årsaker til kroppslukt hos eldre mennesker

Medisinske årsaker til kroppslukt hos eldre mennesker


Medisiner og visse typer matvarer kan føre til kroppslukt i mennesker i alle aldre. Men kroppslukt i eldre mennesker som også har underliggende medisinske problemer er mer merkbar skyldes naturlige endringer i kroppen som oppstår med aldring. Kroppslukt hos eldre mennesker resulterer fra en økning av palmitolensyre og lipidperoksider fremstilt ved en økning av fettsyre dekomponering som kombinerer med bakterier på huden.

Mageproblemer

På grunn av en minsking av saltsyre i løpet av årene, eldre folk har en tendens til å ha problemer med fordøyelsen. "Hypochlorhydria" er den medisinske termen for denne tilstanden. Estimater viser at rundt 13 prosent av saltsyre er tapt hvert 10. år. Dette resulterer i tap av mat som forblir i kroppen som forårsaker overvekst av bakterier som resulterer i mat fermentering og nedbrytning. Problemer som oppstår fra hypochlorhydria inkluderer dårlig ånde, gastro-esophageal reflux sykdom, eller "GERD," overdreven gass, candidiasis --- en overvekst av gjær i kroppen, og irritabel tarm syndrom også kjent som "IBS." Alle disse kan føre til ubehagelig kroppslukt.

Gallestein

Personer over 60 år har høyere risiko for å utvikle gallestein uavhengig av livsstil, og kvinner er to ganger større sannsynlighet for å utvikle gallestein enn menn. Enkeltpersoner som tar kolesterolsenkende medisiner og diabetikere er også i en høy-risiko kategorien.

Gallestein formen når et overskudd av galle og / eller en kombinasjon av galle og kolesterol samler seg i leveren. Bile hjelper kroppen i fordøyelsen av fett og feilaktig eliminering av galle vil resultere i forårsaker kroppen til å lukte som råtne egg.

Kolecystitt er et resultat av betennelse i galleblæren og fører til en dårlig smak i munnen, dårlig ånde og overflødig kroppslukt sammen med illeluktende, lys avføring.

Redusert nyre funksjoner

Nedsatt eller nyresvikt skjer når giftstoffer ikke blir metabolisert og eliminert fra kroppen under urinering. Eldre mennesker er mest sannsynlig å ha en reduksjon av nyre-funksjoner som kan føre til nyresykdom. Reduksjonen av nyrefunksjonen eller en beslektet problem kalt "Uremia" vil føre til at ånde eller urin for å avgi en ammoniakk-lignende lukt og kan også skape en ammoniakk eller urin lukt på kroppen.

Redusert enzymproduksjon

Evnen av legemet for å skape de enzymer som er nødvendige for å forbrenne mat avtar med alderen, og resulterer i frigivelse av giftstoffer gjennom huden via svettekjertlene. I eldre personer som ikke lenger kan produsere de nødvendige enzymer, forbruker organiske forbindelser slik som løk, hvitløk eller karri vil medføre lukt fra de forbindelser som gjennomtrengende huden. Vanligst, lukt fra metabolske ubalanser lukter fisk, gass, søppel, brent gummi, råtne egg eller avføring.

Blodig avføring hos barn

Blodig avføring hos barn


Foreldre er ofte skremt når de oppdager at deres barn har en blodig avføring. De fleste blodig avføring hos barn er forårsaket av mild anal sprekker, men kan være alvorlige underliggende tilstander som ulcerøs kolitt eller invaginasjon som trenger øyeblikkelig legehjelp.

Mindre Årsaker

Den vanligste årsaken til blodig avføring hos barn er anal sprekker. Anal sprekker er grunne sprekker eller rifter i huden ved åpningen av et barns anus som blør under avføring. Blodig avføring som følge av anal sprekker vil ha lyse rødt blod i avføringen eller flekker og striper på overflaten av avføringen samt dokumentasjon av blod på toalettpapiret etter tørke. Magesår og gastritt kan også føre til at barn skal ha blodig avføring. Tarm infeksjoner som Salmonella og rotavirus kan også forårsake blodig avføring. Matallergier, for eksempel allergiske reaksjoner på laktose i meieriprodukter kan forårsake blodig avføring hos barn som kan vedvare helt til maten er fjernet fra barnets kosthold.

Alvorlige årsaker

Ulcerøs kolitt kan forårsake blodig avføring hos barn som er løs og ofte dekket av slim. Ulcerøs colitis.is en alvorlig tilstand som kan føre til feber og vekttap i tillegg til blodig avføring hos barn og må behandles av lege umiddelbart. Tarminvaginasjon er en tilstand hvor det er forstyrrelser i blodstrømmen og forsyning til barnets tarmen som også kan forårsake blodig avføring. Begge forhold kan føre til at tarmvevet til å dø, forårsaker alvorlige komplikasjoner hvis den ikke behandles raskt. Tykktarmskreft, er en sjelden kreft hos barn som forårsaker magesmerter, endringer i avføring og kan også forårsake blodig avføring hos barn.

Testing

Barn som opplever vedvarende blodig avføring kan være nødvendig å gjennomgå endoskopisk diagnostikk for å finne ut årsaken til blødningen. En endoskopi kan settes inn gjennom endetarmen for å tillate legen å analysere og å ta bilder av tykktarmen og tarmene, ta biopsi vevsprøver og eventuelt stoppe blødninger. Andre testmetoder inkluderer en CT skanning, barium røntgenbilder og en angiografi. Ifølge Hopkins Children Hospital, er angiografi det beste alternativet for pasienter som har akutt blødning ved hjelp av fargestoff for å finne stedet av blødninger og kan også tillate injeksjon av medisiner for å stoppe blødning problemer.

Betraktninger

Medisiner som jernpreparater og de som inneholder vismutforbindelser kan føre avføring som vises mørk eller blodig, men er ufarlig. De mørke, blodlignende avføring forsvinner når barnet slutter å ta medisiner. Ulike matvarer som rødbeter, rød gelatin og matvarer med rød konditorfarge kan også forårsake krakker å vises blodig og er ikke en grunn til bekymring.

Advarsel

Ifølge Annie Stine av Babycenter Medical Advisory Board, Tarminvaginasjon, en alvorlig intestinal tilstand som resulterer i betent, hoven og blokkerte tarmen påvirker ca 2500 barn hvert år. Tarminvaginasjon rammer oftest barn under 3 år og kan forårsake blodig avføring som synes å ligne en mørk rød, gelé aktig struktur. Blodig avføring av denne typen bør tas opp umiddelbart av barnelege eller en tur til legevakten for å forhindre livstruende komplikasjoner.

Slim avføring hos barn

Slim avføring hos barn kan være en årsak til bekymring hvis de oppstår regelmessig eller bli kroniske. Slim i avføringen kan være en indikasjon på en alvorlig helsetilstand som Crohns sykdom, irritabel tarm sykdom eller ulcerøs kolitt. Det kan også være et resultat av endringer i de naturlige bakterier i fordøyelseskanalen og kan følge diaré eller forstoppelse. Normalt slim hjelper linje og smøre tarmen, og mest avføring inneholder en liten mengde av slim.

Bakteriell overvekst

Ifølge feil diagnose, en av årsakene til slim avføring hos barn er bakteriell overvekst. Normalt er det en viss mengde bakterier i fordøyelseskanalen. Dette er sunn og hjelper på fordøyelsen. Men hvis det vokser ut av kontroll, så det kan bidra til slim i avføringen. Symptomer på bakteriell overvekst inkluderer oppblåsthet, gass og slim avføring. Disse symptomene kan lindres ved å spise yoghurt, som vil balansere fordøyelsessystemet bakterier.

Blodig avføring

En annen alvorlig grunn til bekymring er hvis slim avføring ledsages av blodig eller vente avføring. Dette er en indikasjon på at det er blødning i tarmen eller endetarmen. Lyse røde avføring indikerer blodet kommer fra endetarmen eller nedre fordøyelseskanalen, ifølge MedlinePlus. Mørkere avføring indikerer at blodet kommer fra den øvre fordøyelseskanal, slik som magesekken eller tynntarmen. Avføring blir mørkt og tjæreaktig når de har vært utsatt for fordøyelsesenzymer juice.

Ulcerøs kolitt

Ifølge feil diagnose, kan en av årsakene til slim i avføringen være ulcerøs kolitt, som kan påvirke ungdom og unge voksne, og er en tilstand der tarmkanalen er kronisk betent. Personer med ulcerøs kolitt ofte opplever hyppige utbrudd av diaré og forstoppelse. Det finnes ingen kur, og behandling inkluderer ofte endringer i livsstil og kosthold, ledsaget av medisinering.

Crohns sykdom

Crohns sykdom er lik ulcerøs kolitt og er også ledsaget av kronisk diaré og forstoppelse og av og til slim i avføringen. Crohns sykdom kan påvirke enkeltpersoner i alle aldre og er behandlet med diett endringer og medisinering. Det finnes ingen kur for denne lidelsen, og mange synes det er ekstremt nedbrytende.

Tarmobstruksjon

Slim i avføringen kan også være en indikasjon på tarmobstruksjon, i henhold til feil diagnose. Dette er en alvorlig tilstand som krever øyeblikkelig legehjelp. Barn med denne tilstanden vil ha problemer passerer gass og kan ikke ha en vanlig avføring i flere dager. Barna har sitt eget naturlige og normale rytme for avføring, men hvis barnet ditt ikke har flyttet sin avføring i flere dager, og dette er ikke normalt for dem, vil de være i store smerter og kan kun ha små oppfordrer til å flytte sine avføring som er ledsages bare av mengder slim. Hvis dette er tilfelle, søker oppmerksomhet fra barnets lege eller legevakt.

Kronisk løs avføring hos barn

Kronisk løs avføring hos barn


Løs avføring hos barn er ofte forårsaket av tarminfeksjoner og magevirus som rotavirus og matintoleranse og allergier. Kronisk løs avføring hos barn er vanligvis ikke et resultat av alvorlige problemer, men hvis de vedvarer lengre enn fire uker kan trenge å bli behandlet av en pediatrisk gastroenterolog for å utelukke alvorlige underliggende forhold.

Årsaker

Kronisk løs avføring hos barn kan være forårsaket av tarminfeksjoner og mat sensitiviteter, intoleranse eller allergier. Tarm infeksjoner som kan føre til kroniske løs avføring hos barn kan være et resultat av bakterier som Salmonella eller E. Coli. Rotavirus, en av de vanligste årsakene til kronisk løs avføring hos barn, er svært smittsom og ifølge Dr. Jim Sears MD, kan føre til vann, illeluktende, brun eller grønn diaré som kan vare fra tre til fire uker som tarmen helbrede fra infeksjonen. Rotavirus kan også føre til oppkast og feber. Matintoleranse kan føre til kroniske løs avføring som vil vedvare inntil den skyldige matvarer fjernes fra kostholdet. Den vanligste matintoleranse hos barn er laktoseintoleranse som oppstår etter at et barn spiser meieriprodukter som inneholder laktose. Produkter som inneholder fargestoffer, kjemiske tilsetningsstoffer og sukker kan også irritere barnas tarmen. Mat allergi kan også kronisk forårsake løs avføring hos barn som også kan inneholde blod og slim. Forårsaket av matallergier kroniske løs avføring er vanligvis ledsaget av utslett, rennende nese, hoste og / eller piping i brystet.

Testing

Forårsaket av virusinfeksjoner Kronisk løs avføring er vanligvis ikke lar seg behandle med medisiner og må kjøre sine kurs. Alvorlig kronisk løs avføring kan trenge ytterligere testing for å utelukke-out alvorlige forhold. Din barnelege kan utføre en rutine krakk kultur for å teste for salmonella eller E. Coli bakterielle infeksjoner. Ifølge Dr. Sears, kan barnets avføring også bli testet for egg og parasitter samt rotavirus og Giardia antigener som kan også føre til kronisk løs avføring hos barn. Din barnelege kan også utføre en Hemocult test for å teste for tilstedeværelse av blod i barnets avføring som kan bety matallergier eller andre tarmproblemer.

Forebygging Dehydrering

Kronisk løs avføring kan føre til dehydrering hos barn. Se etter tegn på dehydrering eksempel en reduksjon i vannlating, innsunkne øyne, tørr munn, manglende evne til å produsere tårer da gråt, økt irritabilitet og en nedgang i aktiviteten. Muntlige re-hydration væsker vil hjelpe barnet ditt holde seg hydrert mens lider av kroniske løs avføring. Hvis barnet ikke vil drikke muntlige re-hydration væsker, prøv å tilby hvit drue juice til å drikke eller is chips å suge på. Unngå juice med høy sorbitol innhold som pære eller eple juice som kan føre til økt løs avføring eller diaré symptomer.

Betraktninger

Dr. Sears sier at å legge nye matvarer til ditt barns kosthold eller øke sitt daglige inntak av høy-fiber frukt og grønnsaker kan også føre til kronisk løs avføring. Barn som drikker mye eple og pære juice kan også lider av kroniske løs avføring.

Advarsel

Hvis barnet opplever langvarig kronisk løs avføring, kan de utvikle en midlertidig laktasemangel som fører til en intoleranse for melkeprodukter. Prøv å erstatte melkeprodukter med soya produkter som soyamelk hvis barnet utvikler alvorlige løs avføring etter å ha spist melkeprodukter.

Hvordan å myke Toddler Avføring Bruke naturlig rettsmidler

Hvordan å myke Toddler Avføring Bruke naturlig rettsmidler


Det er noen naturlige behandlinger du kan bruke til å myke opp pjokk avføring og lindre forstoppelse. Behandlingen bør starte så snart symptomene blir tydelig, fordi hvis det ikke behandles, kan nivået av ubehag for den lille øke, og det kan føre til komplikasjoner. En pjokk som ikke har avføring på to uker er mest sannsynlig forstoppet. Blod i området av endetarmen under en avføring, hard avføring, kvalme, magesmerter og er også symptomer av forstoppelse. Barn med denne tilstanden kan bli grinete. Barn med denne tilstanden bør se en lege for å utelukke en mer alvorlig årsak, før behandlingen tilbys hjemme.

Hvordan å myke Toddler Avføring Bruke naturlig rettsmidler

•  Legg til flere fiber matvarer til ditt barns kosthold. Friske grønnsaker og frukt, særlig svisker og rosiner, er gode kilder til fiber. Ifølge US Department of Agriculture, bør barn mellom 2 og 6 spise to porsjoner frukt og tre porsjoner grønnsaker hver dag. Andre matvarer som kornete brød, kan frokost barer som inneholder fiber, og peanøttsmør også tilby hjelp med forstoppelse. Organisk linfrø drysset over havregryn kan også lette forstoppelse.

Begrens ditt barns inntak av melkeprodukter. Ost, yoghurt, iskrem og ost bør begrenses til maksimalt tre porsjoner daglig med en porsjon tilsvarer en halv kopp. Squash, bananer og kokte gulrøtter kan også forårsake krakker å stivne.

Hold barnet hydrert. Væsker kan avlaste forstoppelse. Barn bør drikke rikelig med vann, juice og melk. Supper og is spretter kan også bidra til deres væskeinntaket. Å drikke mye væske bidrar til å holde avføringen myk. Du kan vite om barnet ditt får nok å drikke ved å betale oppmerksomhet til hvor ofte hun urinerer. Hvis barnet får nok væske, vil hun urinere minst en gang hver tredje time hele dagen.

Gi barnet aloe vera juice for å få hjelp med forstoppelse. Aloe vera juice kan mildne pjokk avføring, men vær sikker på at du bruker den type aloe vera juice som er ment for å drikke. Du kan blande det med ditt barns favoritt frukt juice for å gi den en mer tiltalende smak. Gi den til barn opp til to ganger om dagen ved behov.

Plasser barnet på potte rett etter måltider. Barn som ofte forstoppet noen ganger unngå å ha avføring. Holde den i kan føre til at avføring til å bli hardt. Har barnet ditt opphold på potte i ca 10 minutter etter å ha spist. Dette er når hans reflekser i tarmen vil gjøre det enklere å passere avføring.