Digidexo.com

vitaminer og mineraler i noni juice

Noni juice fakta og fordeler

Noni juice fakta og fordeler


Noni, den magiske frukt fra Polynesia, har en voksende base av fans som sverger til sin helsemessige fordeler. Noni er å anse som en kur-all produkt av mange, men samtidig påstandene ikke er påvist og studier er fortsatt blir gjennomført. Til tross for en slik mangel på overbevisende forskning, er populariteten til skjemmende frukt øker på verdensbasis, og salget av noni juice, kapsler og pulver er skyhøye.

Hva er Noni?

Noni, også kjent som Morinda citrifolia, er en hvit, potet-formet frukt som vokser på et tre fra kaffe familien. De fleste noni juice er laget frukt dyrket i Tahiti og Hawaii. Ripe noni frukt har en tynn, hvit hud og hvitt, saftig kjøtt med mange små frø. Treet kan bli opptil 10 meter høye og har store, mørkegrønne blader.
Med sin stikkende duft og bitter smak, er noni ikke på gourmet liste over planter og disse attributtene også ført til sitt kallenavn som "ost plante." Bare i tider med hungersnød ble noni spist som mat. Tradisjonell medisin i Stillehavsregionen bruke alle deler av noni planten å kurere plager. Likevel, i dag kan man ofte se glasskrukker på Pacific regionens hjem fylt med moden noni sitter i solen for å gjære.
Kommersiell distribusjon av noni begynte på midten av 90-tallet. I dag er det mer enn 300 produsenter av noni juice, de fleste av dem befinner seg i USA

Noni Næringsstoffer

Noni er full av mineraler, vitaminer og antioksidanter. Det har vitamin C, jern, kalium, niacin (vitamin B3), vitamin A, natrium, kalsium og et utvalg av fytokjemikalier. Mengden av vitamin-innhold, men er ikke imponerende; det er mindre enn fra en appelsin og, på samme tid, er tre ganger så høy som i en orange natriuminnholdet.

Fordeler

Tradisjonelt har noni blitt brukt for å styrke immunforsvaret, herding fordøyelses forhold, pusteproblemer, hudproblemer, kutt, brannskader, ulike typer smerte, menstruasjonsproblemer, byller og til og med beinbrudd.
Brukere har hevdet å føle en økning i energi, en senking av kolesterolnivået og en generell økning i utholdenhet og trivsel.
Studier viser en positiv effekt på reduksjonen av kreftceller hos rotter. Idrettsutøvere som tok noni viste mer utholdenhet, men det bør brukes med forsiktighet som et par av noni juice merkevarer er på listen over forbudte stoffer i henhold til World Anti-Doping Code.

Controversy

Foreløpig er skaperne av noni juice, medisinske fagfolk og FDA fortsatt krangler om de potensielle fordelene av noni. Hundrevis av studier har blitt gjennomført uten klare resultater som alle parter kan enes til.

Advarsel

På grunn av sin høye nivåer av kalium, bør noni juice ikke tas av personer med nyreproblemer. Gravide kvinner bør alltid rådføre seg med lege før du tar noen kosttilskudd.

Noni Juice Behandling for kreft

Mange mennesker som sliter kreft er ivrige etter å prøve et naturlig stoff i håp om at det vil helbrede dem. Folk har en tendens til å tro på naturen og det faktum at det finnes en rekke helbredende krefter i naturlige stoffer; som Noni frukt. Det har vært de siste påstander om at Noni juice kan kurere kreft og mange kreftpasienter ønsker å vite om dette er sant.

Hva er Noni frukt?

Noni er en frukt som vokser på et tre som kalles en Morinda treet, men i motsetning til andre frukt, ser det ut som en potet. Dens ytre farge er vanligvis gul til det fullt modner, så viser det seg en hvit farge. Lukten av Noni er ubehagelig, men de helsemessige fordelene sies å være imponerende. Den vokser hovedsakelig i Panama, men er også sett i Asia, Mellom-Amerika, og de Antillene.

Om Noni

Noni frukten regnes som en av de mest næringsrike matvarene som finnes. På grunn av dens ernæringsmessige komponenter, har Noni frukten blitt sagt å selv kurere kreft. Det er fullpakket med vitaminer, mineraler og en konsentrert næringsverdi som sies å bidra til å gjenoppbygge immunforsvaret. Det har også vært hevdet at det spiller en rolle med celle gjenfødelse, noe som er viktig for bekjempelse av sykdommer, og sykdommer som kreft. Dette gjelder spesielt for kreftpasienter som gjennomgår kjemoterapi behandlinger, som ødelegger gode celler. Noni sies å rense kroppen for frie radikaler, som også er viktig for en kreftpasient.

Kan Noni Cure Cancer?

Som ernærings som Noni frukten er, er det ingen vitenskapelige bevis for at det kan kurere kreft. Som et spørsmål om faktum, er det sagt at Noni frukten ikke vil kurere noen sykdommer, inkludert multippel sklerose, leddgikt eller hypertensjon. Mange medisinske spesialister hevder at Noni juice er bare en annen måte å gjøre en enkel selger av et produkt med falske påstander. Det har blitt sagt at selv om det er en sunn frukt og har mange komponenter som er anbefalt for å forebygge kreft - som vitamin C, masse antioksidanter og vitamin A - det er ikke en kur for noe.

Misforståelse A

Fordi mange mennesker som lider av kreft ønsker en kur, blir de desperate etter å prøve noe. Mange som har feilaktig markedsført Noni juice har uetisk spilt inn i dette. De hevder at den kan kurere kreft har ikke kommet fra noen kreft forskningssentre, og heller ikke har kommet det fra leger som spesialiserer seg på kreft. Det er alltid best å gjøre din egen forskning før du tar ordet i media og tar fatt på en ny behandling for deg selv.

Betraktninger når du starter en Noni Fruit Treatment

Før du starter din en behandlingsplan for å kurere kreft med Noni juice, snakk med legen din. Han kan jobbe med deg i å avgjøre hva slags behandling som er best for din kreft. Legen din bør vite om alle behandlinger du prøver, selv de du innlate seg på, på egen hånd. Hvis han vet; han kan overvåke dem. Noni er ikke kjent for å samhandle med medisiner eller andre matvarer, så det er en sjanse det kan trygt legges til eksisterende behandling for å forbedre den generelle velvære - men det er alltid en sjanse for at det kan påvirke noen negativt. Jo mer din lege vet om hva du spiser og tar, jo bedre behandlingsplanen være for din kreft eller sykdom.

Fordelene ved økologisk Noni Juice

Noni, en plante innfødt til tahitisk øyene, har vært brukt i århundrer av de innfødte mennesker til å behandle ulike plager, og det har nylig blitt dyrket og eksportert fra Hawaii. Noen av de rapporterte fordelene med noni juice er mye diskutert, men det er laget av en frukt fullpakket med mange antioksidanter og er en god kilde til vitamin C.

Kjemiske egenskaper

Noni (Morinda citifolia) er en uvanlig form, som ligner en hvit ananas, og dens kjemiske egenskaper er mye som en Mulberry. Frukten er mest kjent for å ha alkaloider, som øker aktiviteten i enzymer og støtte proteinstrukturer. I tillegg er fruktens polysakkarider sies å fremme anti-tumor, anti-kreft og antibakterielle forbindelser. En annen av sine forbindelser, scopoletin, er angivelig gunstig å lindre depresjon, senke blodtrykket og fremme avslapning.
Uavhengig av argumentene som omgir de andre fordelene, er noni en god kilde til vitamin C.

Fordeler

Noni juice sies å ha naturlige egenskaper som kan bidra til å kurere slike sykdommer som leddgikt, søvnløshet, tretthet, overspising, diabetes og infeksjoner. Mange mennesker har hevdet at det har dratt dem under kreftbehandling, og disse påstandene har forårsaket noen kontrovers. Frukten har også vært spioneringen som en libido enhancer, humør stabilisator og appetitt suppressant. Selv om listen over mulige fordeler fortsetter å vokse, er det fortsatt mangel på vitenskapelig bevis for å bekrefte juice sin medisinske effekter.

Bruksområder

Tradisjonelt, har hver del av anlegget er benyttet for helseformål og koke, så vel som for fremstilling av tau og døende klut. Bladene ble brukt til å forberede mat, lage te, lindre munnsår og helbrede sår. Stilkene ble brukt for å lage tau, våpen og kano deler, og frøene ble sagt å holde insekter unna. Hele anlegget, inklusive røttene, ble tatt som et avføringsmiddel.

Innhøsting

Frukten plukkes året rundt; tiltenkt bruk avgjør vanligvis når det er høstet. Noni juice selskaper generelt ønsker frukten på sitt harde, hvite scenen, fordi frukten modner svært raskt, og er lettere å produsere juice. Når frukten blir helt moden, er den myk og sprengning med juice. I Hawaii, kan de vokse i et bredt spekter av habitater og kan også bli funnet i lava aske.

Betydning

Begynnelsen av 1990 merket noni juice tilstedeværelse i verdensmarkedet. Hovedsakelig dyrkes på Hawaii og tahitisk Islands, har det blitt rapportert at en flaske med noni juice selges hvert minutt. Hvis det er faktisk tilfelle, er millioner av flasker solgt i både USA og Storbritannia hvert år.
Når de bestemmer seg for en merkevare av noni juice, mange velger et selskap som er viet til økologiske produkter på grunn av sin minimal bruk av plantevernmidler.

Hva er Noni juice?

Noni planten er hovedsakelig dyrket i Tahiti, men navnet er Hawaiian. Saften fra frukten er en utmerket kilde til vitaminer, spesielt vitamin C, vitamin A, niacin (vitamin B3), jern og kalium. Noni juice, kjent som Tahitian mirakel kur, kan hjelpe til med vekttap, hodepine, diabetes, kreft, fibromyalgi og multippel sklerose.

Juicing Process

Den mest modne Noni frukten er valgt for å lage juice. Etter en 2-måneders gjæring perioden, soyasaus-farget juice flaske i glassbeholdere.

Expert Opinion

Noni juice har vært en del av tradisjonell polynesisk medisin. Noen dagens leger fremme det også. En lege har merket en forbedring i blodtrykket og blodsukkeret hos sine pasienter, og i hennes kvinnelige pasienter, en reduksjon og eliminering av fibroid cyster.

Kreft Inhibitor?

I en kreftstudie, kreftceller hadde problemer med forming i rotter ble gitt Noni juice.

Smak

Noni juice har en bitter smak. For å gjøre det mer spiselig, er det ofte blandet med andre juicer, som for eksempel blåbær eller drue.

Juice Advarsel

De med avansert nyresykdom bør ikke forbruke Noni juice på grunn av høyt kalium innhold. Gravide kvinner og barn også bør styre klar av denne juicen.

Drevne påstander

FDA har refset selskaper som gjør overdrevne påstander om medisinsk herding uhelbredelige sykdommer, som HIV og AIDS.

Noni juice Positivt og ulemper

Noni juice har vokst i popularitet, og mange forhandlere har begynt å produsere den. Purister mener at den beste noni juice kommer fra forurensende frie vulkanske jordsmonnet i det sørlige Stillehavet. Høsting av noni frukten er viktig å opprettholde de sunn fordeler.

Historie

Polynesierne først oppdaget de medisinske bruk av noni juice mer enn 2000 år siden. I 2003 godkjente EU-kommisjonen noni juice som en roman mat og tillot den å bli kommersialisert. Nye matvarer i Europa er strengt testet for sikkerhet.

Bruksområder

Noni juice er brukt for de med artritt, immunlidelser, forkjølelse, kreft, depresjon, hypertensjon, høyt blodtrykk, hudinfeksjoner og smerte. Den inneholder antibakterielle stoffer som hjelper vakt mot infeksjoner og sykdommer.

Vitaminer

Noni juice er rik på vitamin A, kalsium, natrium, vitamin C, niacin og kalium. Den inneholder også 10 viktige vitaminer, syv kosttilskudd mineral og 18 aminosyrer. Noni juice inneholder xeronine, et alkaloid nødvendig for riktig celle funksjon.

Bivirkninger

Som andre naturlige produkter, gjør noni juice har noen bivirkninger. Disse inkluderer hoste, hodepine, oppblåsthet, gass, diaré, leddsmerter, foul pust, utslett, tretthet og tunge perioder i kvinner.

Betraktninger

De fleste av disse bivirkningene er kortvarige og oppstod i mindre enn 10 prosent av dem som forbrukes juicen. Også kan de som opplever bivirkninger har hatt en allergisk reaksjon på frukten.

Hvilke vitaminer og mineraler Hjelp en spastisk colon?

Hvilke vitaminer og mineraler Hjelp en spastisk colon?


Mens det ikke er noen vitaminer og mineraler spesifikt bundet til å hindre en spastisk kolon, er det mange vitaminer og mineraler som vil bidra til å opprettholde en sunn kolon. Sørge for at disse vitaminer og mineraler er en del av kostholdet ditt kan bidra til å holde din kolon sunt.

Kalsium

Kalsium er viktig for sunn kolon. Meieriprodukter er en god kilde til kalsium, men de kan irritere en spastisk colon. Non-meieri kilder til kalsium inkluderer tofu, brokkoli og reker.

Vitamin B-6

Gulrøtter, bønner og erter alle inneholder vitamin B-6, som er bra for fordøyelsessystemet.

Folic Acid

Folsyre er lagt til beriket korn produkter, som for eksempel hele hvete brød og korn. Disse matvarer vil bidra til å opprettholde en sunn kolon.

Magnesium

Bladrike grønnsaker - for eksempel romanosalat eller spinat - inneholder magnesium. Magnesium er viktig for en sunn kolon.

Kostfiber

Selv om ikke et vitamin eller mineral, er kostfiber nyttig i å temme en spastisk colon.

Hvordan kan du sammenligne jeg Tunguska Juice & Noni juice?

Hvordan kan du sammenligne jeg Tunguska Juice & Noni juice?


Noni juice og Tunguska juice er helse drikke som er markedsført som medisin drinker. Noni frukten er dyrket i de polynesiske øyene, og har røtter i India, opprinnelseslandet. Noni frukten er brukt i ayurvedisk medisin, som er en form for holistisk alternativ medisin basert på tradisjonell indisk medisin. Noni juice inneholder mange helsemessige fordeler og er for tiden markedsført av om lag 300 selskaper over hele verden.

Tunguska juice, oppkalt etter kometen eksplosjonen i Tunguska-regionen i Øst-Sibir, er en blanding av urter og planter som hovedsakelig dyrkes i Sibir. Disse urtene er kombinert med kinesiske urter for å produsere en juice blanding markedsført for sin helsemessige fordeler i velværebransjen.

Hvordan kan du sammenligne jeg Tunguska Juice & Noni juice?

Sammenligning Tunguska Juice og Noni Juice

Smak både Noni juice og Tunguska juice for sammenligning for å se hvilke drikke du foretrekker.

Vurdere de helsemessige fordelene av Noni juice, hvis noen. Husk at Noni juice har en høy mengde vitamin C, betydelige mengder niacin (vitamin B3) og en liten mengde vitamin A. Noni juice har moderate mengder jern, kalium og kalsium. De helsemessige fordelene av Noni juice brukes i tilfeller av betennelse, filariasis, elefantsyke, høyt blodtrykk og smertelindring. Påstander om helsemessige fordeler spenner fra kortsiktig lindring (i løpet av timer eller dager) for mild betennelse og smerte, til langsiktige positive effekter når de tas over en periode på flere måneder. Det er imidlertid ingen vitenskapelig dokumentasjon for å sikkerhetskopiere indisier attester.

Vurdere de helsemessige fordelene av Tunguska juice, hvis noen. Husk at de helsemessige fordelene ved Tunguska juice er mer i tråd med kinesisk urtemedisin, mens Noni juice er basert på ayurvedisk medisin. De oppgitte fordelene ved Tunguska juice er mental klarhet, energi og utholdenhet, støtte til immunforsvaret og fokus.

Tunguska juice består av 10 forskjellige urter som hjelper kroppen på ulike måter. Påstander om de helsemessige fordelene av de spesifikke urter i Tunguska juice spenner fra antioksidantaktivitet til en forbedret fordøyelsessystemet og muskuløs ytelse.

Noen av disse fordelene, som for eksempel mental klarhet og energi, kan oppfattes etter en eller to drinker av juice, mens andre ytelser regnes langsiktige positive gevinster.

Sorter gjennom hypen. Mange nettsteder, inkludert Noni Juice.us, gjøre sterke påstander om de helsemessige fordelene av Noni juice og de fleste av dem er vitenskapelig bevist. Nettstedet Noni Juice.us sier at Noni juice er ikke en "elixir, en Nostrum, og heller ikke et universalmiddel. Vi gjør ingen krav til det å være den suverene middel som har makt til å kurere alle sykdommer." Være klar over den overdrevne helsepåstander av produsenter. Fortsett å ta praktiske helsetiltak hvis du bestemmer deg for å drikke Noni juice eller Tunguska juice for helsemessige fordeler.

Hint

  • "Noni sikkert har mange fordeler, men tankene viktig faktum. FDA advarte flere selskaper til å slutte å gjøre påstander om at Noni kunne helbrede, behandle eller forebygge sykdom, siden bevis på slike evner hadde fortsatt ikke blitt sendt til FDA." Kinesisk Herbs.org

Ved hjelp av Noni Juice å kurere Hives

Avledet fra noni treet, ellers identifisert som Moridina citrifolia treet, er en frukt identifisert som noni. Sistnevnte treet vokser i Vestindia, India, deler av Karibia, samt i det sørlige Stillehavet og Tahiti. Frukten fra treet er verdsatt for sine helbredende potensial, spesielt i riket av hudsykdommer som utslett, kviser og utslett samt smertelindring.

Forbruk

Noni juice, en smak som er lik den på kokos, kan noen individer avskrekke fra å konsumere supplement. Det er best forbrukes når magesekken er tom for å lette absorpsjon og å utlede sin fulle næringsverdi. Saften kommer i forskjellige varianter og noen drikker er blandet med forskjellige frukter for en smakfull effekt. Dette kan gjøre juicen mer attraktivt for de som ikke setter pris på kokos smak.

Noni juice kan hjelpe med en rekke negative hudsykdommer, inkludert elveblest. Produktet inneholder store mengder vitamin C, som bidrar til naturlig styrke ens immunsystem og saften er lastet med antioksidanter som hjelper i å reparere og forebygge skader på huden. Noni juice har også naturlige anti-inflammatorisk egenskaper som kan bidra til å redusere hevelse involvert i hive formasjon.

Noni juice kosttilskudd kan brukes daglig; de anbefalte doser er 2 spiseskjeer per dag. Siden det er best å konsumere juice på tom mage, bør dette produktet inntas rett før det første måltidet av dagen. Produktet bør rystes godt før den brukes til å sikre at alle de næringsstoffene som er jevnt dispergert i flasken, og at de ikke har slått seg ned til bunnen. Når produktet er blitt åpnet, bør den forbli i et kjøleskap for å opprettholde friskhet.

Potensielle bivirkninger av Noni Juice Forbruk

Forbruker Noni juice kan ha bivirkninger som oppblåsthet, gastrointestinale problemer og utslett. Et utslett kan være en indikasjon på en allergisk reaksjon, og hvis denne bivirkningen er kjent, anbefales det at du slutter å konsumere produktet med umiddelbarhet. I tillegg, hvis du merke hevelse i ansiktet, problemer med å puste, hevelse i tunge eller svelg, og kvalme eller oppkast slutte å bruke Noni juice og kontakte din valgte legen med en gang hvis bivirkninger som ikke er fare for helsen din, men det finnes metoder for å redusere de potensielle bivirkninger forbundet med Noni Juice forbruk.

Minimere potensielle bivirkninger

Å drikke åtte gram friskt kildevann hver dag vil bidra til å redusere faren for bivirkninger etter inntak av Noni juice for elveblest behandling. Holde kroppen hydrert vil tillate for kroppen å behandle Noni juice effektivt og vil holde kroppen spyles av giftstoffer. På en lignende måte, kan friske sitrusjuice som appelsinjuice og sitronsaft bidra til å avgifte kroppen og redusere potensielle effekter etter inntak av noni juice også; etter inntak av noni juice, vil du ønsker å Drikk ett eller to åtte unse glass din foretrukne sitrus drikke for å redusere bivirkninger og for å forhindre potensielle fordøyelses plager.

Bivirkninger av Bio Noni Juice

Noni frukten kommer fra Asia og ble introdusert til det vestlige markedet som en helse mat i tidlig 1990-tallet. Noen av de helsemessige fordeler knyttet til frukten er reguleringen av hormoner, forbedring av benhelse og beskyttelse av hjertet. Noni er tilgjengelig i forskjellige former, men inkludering av fast noni frukten er referert til som Bio Noni. Til tross for påstander, er det uenighet om effektiviteten samt bivirkninger som brukere må være klar over. Som med alle supplement, sjekk med legen din før du blir å ta det.

Legemiddelinteraksjoner

Fordi vitamin K er ofte i noni juice, pass opp for noen interaksjon med legemidler du kan ta. Warfarin og Coumadin brukere bør sjekke med sin lege før du legger noni juice til sine dietter. Siden bruk av juicen er ganske ny, er det viktig å bli kjent med alle ingrediensene i den helt av juice du bruker og mulige interaksjoner med reseptbelagte medisiner.

Kalium

På grunn av de høye nivåer av kalium i noni juice, bør alle med nyresykdom unngå noni juice. Vær også oppmerksom på at nivået av kalium i noni juice, kombinert med andre matvarer eller kosttilskudd som er høy i kalium, kan være farlig også.

Diabetes

Til tross for påstander om at noni juice kan være gunstig for diabetikere, det er faktorer å vurdere. Fordi frukt er høy i naturlig sukker (fruktose), må diabetikere faktor sukker i noni juice i sitt daglige kosthold. I tillegg inneholder enkelte saft tilsettes maissirup eller andre søtningsstoffer til juice. Les etiketten og vet hva du får.

Leveren

Selv om sjeldne, er det noen bevis for at noni juice kan være relatert til forverring av leverskader hos personer som allerede lider av leversykdom. Alle som har noen form for leversykdom, inkludert hepatitt bør bare bruke noni juice etter å ha snakket med en lege.

Unngå Treatment

Kanskje den alvorlige effekten er virkelig ikke en bivirkning av noni juice. Mange vil prøve disse behandlingene før du ser en lege for en tilstand. Fordi FDA har utstedt advarsel til flere produsenter om å lage ubekreftede påstander, er det viktig å først se en lege før du prøver en alternativ behandling for å utelukke alvorlige tilstander som trenger medisinsk behandling. Gravide og ammende kvinner bør ikke ta noni.

Om Noni Juice og kreft

Noni planten, også kjent som indisk morbær, stor Morinda, nono, og Mengkudu, er en liten tropisk plante, som vokser i skyggefulle skoger og sandstrender. Noni juice ekstraheres fra frukten, som inneholder høye nivåer av kostfiber og karbohydrater. Mange naturopaths og tradisjonelle kulturer tilskriver noni planten og dens juice med helbredende egenskaper. Til tross for påstander, har forbruket av noni ikke funnet å kurere kreft, selv om det kan hjelpe til å styrke immunforsvaret.

Fakta

Noni eller Morinda citrifolia som det kalles av sin vitenskapelige nomenklatur, er en liten tropisk frukttre, som utgjør en del av familien Rubiaceae. Selv innfødt til Asia, vokser Morinda citrifolia i Stillehavet Island regionen, spesielt i Tahiti. Varianter kan også bli funnet i Hawaii og deler av Asia, Sør-Amerika og Karibia. Anlegget produserer en liten hvit blomst og potet størrelse grønn frukt preget av en stikkende lukt. Frukten kan forbrukes kokt eller rå. Noni frukten er allment tilgjengelig i flytende konsentrat eller juice.

Historie

Det er allment antatt at innbyggerne i Fransk Polynesia brakte Noni planten med seg fra Sørøst-Asia ca 2000 år siden. Kaptein James Cook dokumentert frukten bruk på slutten av 1700-tallet. Under andre verdenskrig ble soldatene basert i Polynesia instruert av de innfødte å konsumere Noni for å få styrke. Noni har blitt konsumert i århundrer som en folkemedisin. Bladene, når laget til en te brukes til å behandle fordøyelses og mageproblemer. Tradisjonell polynesisk medisin bruker Noni for behandling av forstoppelse, hudbetennelse, infeksjon, sammen med tyggis og hals problemer. Oppvarmet Noni bladene brukes i Malaysia for å behandle brystet og pusteproblemer. David Marcus, av Hawaiian Herbal velsignelser Inc., først introdusert Noni juice kommersielt i 1995. I dag er det mer enn 200 selskaper markedsføring Noni juice.

Funksjoner

Noni planten har blitt funnet å inneholde høye nivåer av vitamin C, niacin, jern og kalium. Forskere listen 23 ulike fytokjemikalier (Dette er kjemikalier som finnes i planter som kan bidra til å forhindre sykdom) som finnes i anlegget. Blant disse er alkaloid damnacanthal, som hemmer tyrosin-kinase, og er blitt funnet å ha anti-kreft egenskaper innenfor mus. Studier har vist noni juice hemme dannelsen av kreftceller hos rotter. Tilsvarende laboratorieforsøk viser at Noni juice kan gi en viss fordel i trening utholdenhet. Disse studiene har ennå ikke blitt bekreftet av ekspert-reviewed kliniske studier, slik at ingen konkluderende antakelse kan tas stilling til hvorvidt Noni planten har noen effekt i behandling av kreft i løpet av mennesker.

Fordeler

Noni har vist seg å ha antibakteriell, antivirale, immunologiske og analgetiske virkninger i løpet av in-vitro-forsøk og dyreforsøk. Velig, kan forbruket av Noni hjelpe i behandling av forkjølelse, diabetes, høyt blodtrykk, depresjon, menstruasjonssmerter, luftveisplager, feber, mageproblemer og leddgikt. Det er imidlertid ikke noe bevis på at faststoff noni er effektive i behandling av en hvilken som helst av disse tilstandene. Noni er rik på antioksidanter, gjør vitamin C og vitamin A. The American Cancer Society anbefaler en diett rik på antioksidanter for å forebygge kreft, men igjen, det er ikke en mirakelkur.

Advarsel

Noni er ikke anbefalt for gravide kvinner, kvinner som er sykepleier eller de med lever- eller nyresykdom. Historisk har frukten blitt brukt til å indusere abort. Den inneholder også store mengder kalium som er farlig for de med kronisk nyresvikt. Noni kan bidra til levertoksisitet på grunn av tilstedeværelsen av antrakinoner.

Fordelene ved Noni Juice for Revmatisme

Fordelene ved Noni Juice for Revmatisme


Medisinsk mirakel eller polynesiske slange olje? Den vitenskapelige juryen er fortsatt ute på fordelene med noni juice, men tusenvis plaget med revmatisme og andre forhold har attester av sine helbredende effekter. Tilgjengelig i helsekostbutikker og mange supermarkeder, inneholder noni juice antioksidanter og vitaminer.

Revmatisme

Revmatisme er en generell betegnelse for en rekke sykdommer, inkludert bursitt, senebetennelse, fibromyalgi, kjeveledd Disorder (TMJ) og typer leddgikt. Disse lidelser er karakterisert ved inflammasjon, og degenerasjon av leddene og / eller bindevev, med tilhørende smerte og stivhet og bevegelsesbegrensning. Med aldring, slike forhold blir mer vanlig. Litteraturen om noni juice er full av attester om at revmatisme ble kurert eller forbedret etter ordinær noni juice forbruk.

Noni Juice

Noni juice er laget av frukten fra Morinda anlegget, også kalt noni. Den tropiske eviggrønne, som kan vokse til en høyde på 10 meter, er funnet i Tahiti, blant andre steder. Produktet blir ofte referert til som Tahitian Noni Juice, men anlegget er også funnet i Asia, Australia, de karibiske øyene og Sør-Amerika. Den produserer en potet-lignende frukt som er gul eller hvit når moden. Nesten alle deler av planten brukes i urtemedisin som Stillehavsøyene utviklet. I sine ulike former, er det brukt til å behandle sår, abscesser, benbrudd, diabetes, innvollsorm, menstruasjonssmerter og andre problemer. Forskning ved et fransk universitet viste at noni har anti-inflammatorisk og smertestillende egenskaper. Mens bivirkninger er få, betyr noni juice inneholder store mengder kalium, og det har vært rapporter om noen få personer med leverproblemer etter regelmessig å drikke juice.

Fordeler

Revmatisme er bare ett av mange plager noni juice forbruk angivelig hjelper. Mens en stor del av anekdotiske bevis støtter påstander om noni juice tilhengere, ingen vitenskapelige studier bekrefter disse attester. Noni juice talsmenn hevder også det hjelper høyt blodtrykk, HIV, kreft, allergier, infeksjoner og en rekke andre sykdommer. Dyrestudier viser noen positive effekter av noni juice, ifølge American Cancer Society, men studier på mennesker har nettopp begynt.

Vitaminer og mineraler for sunt hår

Håret ditt krever en rekke vitaminer og mineraler for å holde seg friske. Du kan inkludere i kosten matvarer som inneholder hår-hjelpende vitaminer og mineraler, eller du kan konsumere kosttilskudd for å sikre at du får riktig mengde vitaminer og mineraler for å opprettholde et sunt hår.

Vitamin A

I The Beauty Diet: Pen, har aldri vært så deilig, sier forfatteren Lisa Drayer kroppen din trenger vitamin A for å fremme sunn cellevekst i hodebunnen og håret. Vitamin A stimulerer produksjonen av talg i hodebunnen; en mangel i sebum produksjon kan føre til flass. Menn over 19 år trenger 900 mikrogram vitamin A daglig, og kvinner trenger 700 mikrogram vitamin om dagen for sunt hår. Gravide kvinner trenger 770 mikrogram vitamin A, og ammende kvinner trenger 1200 mikrogram vitamin A daglig for sunt hår.

Mat kilder for vitamin A inkluderer kalv, biff, kylling lever, fiskelever oljer, meieriprodukter, helmelk yoghurt, hel-melk cottage cheese og smør. Andre mat kilder inkluderer mørkegrønne grønnsaker, bladrike grønnsaker, gule grønnsaker, oransje grønnsaker, gulrøtter, gresskar, søtpoteter, honningmelon, aprikos, vinter squash og mango.

Vitamin B6

Vitamin B6 hjelper kroppen å lage melanin, som gir huden din og håret farge. Vitamin B6 oppfordrer også av røde blodlegemer, slik at kroppen kan bedre oksygen hårcellene og hårsekkene. Voksne trenger 1,3 milligram av vitamin B6 hver dag for sunn hårvekst. Som du alder, trenger du litt mer av dette vitamin daglig; hvis du er over en alder av 51 vil du trenge 1.5 til 1.7 milligram av vitamin B6 daglig. Mat kilder for vitamin B6 inkluderer hvetekim, hele korn mel, solsikkefrø, kli, spinat, brun ris, gulrøtter, soyabønner, linser, melk, ost, biff lever, melk, reker, kylling, tunfisk, kalkun og laks.

Vitamin C

Vitamin C fremmer sunn sirkulasjon i hodebunnen og kroppen, og bidrar til å opprettholde kapillærer som støtter hårsekken vekst. En mangel på vitamin C kan føre til at håret brekker. Menn over 18 år trenger 90 milligram av vitamin C hver dag og kvinner trenger 75 milligram. Ammende kvinner krever 120 milligram av vitamin C på en daglig basis. Mat kilder for vitamin C inkluderer vannmelon, grapefrukt, kiwi, brokkoli, tomater, grønn paprika, appelsiner, cantaloupe, jordbær, blomkål, sitrus juice, rosenkål, kål, spinat, nepe greener, rød paprika, poteter, vinter squash, tyttebær, blåbær, bringebær og ananas.

Vitamin E

Vitamin E bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen i hodebunnen. Voksne over 18 år gamle krever 22,5 internasjonale enheter (IE) vitamin E daglig, og ammende kvinner krever 28,5 IU daglig. Mat kilder til vitamin E inkluderer hvetespirer, lever, egg, mais olje margarin, olivenolje, safflower, soyaolje, bomullsfrø olje, vegetabilsk olje, og rapsolje. Grønnkål, spinat, søtpoteter, yams, asparges, avokado, rødbeter greener, nepe greener, sennep greener og grønne grønnsaker er grønnsaker kilder til vitamin E.

Iron

Kroppen din trenger jern for å lage røde blodceller som oxygenate dine celler og hårsekkene. En mangel på jern kan føre til tørr, sprø hår og håravfall. Voksne hanner trenger åtte milligram jern per dag og voksne kvinner trenger 18 milligram daglig. Mat kilder for jern inkluderer magert rødt kjøtt, fjærkre, skalldyr, østers, fisk, mørk melasse, kli, lever og mørkegrønne grønnsaker.

Sink

Håret trenger sink; en mangel på dette mineralet kan føre til håravfall og en tørr, flassende hodebunn. Menn krever 11 gram sink daglig, og voksne kvinner trenger 8 milligram. Gravide kvinner trenger 11 milligram sink om dagen, og ammende kvinner trenger 13 milligram. Mat kilder for sink inkluderer solsikkefrø, kokte grønnsaker, sopp, tofu, hele korn, soyabønner, peanøtter, lima bønner, black-eyed peas, pinto bønner, krabbe, reker, skalldyr og ricotta, sveitsisk, og Gouda oster.

Vitaminer og mineraler viktig for kroppen

Kroppen din trenger vitaminer og mineraler for å fungere skikkelig. Uten disse næringsstoffene, vil hjernen din bli forvirret, ville blodet ikke koagulerer riktig og huden vil tørke ut. Du ville være utsatt for smitte, din visjon vil forringes og dine organer ville mislykkes.
Mens omtrent alle vitamin og mineral er tilgjengelig gjennom kosttilskudd, er den beste måten å få disse viktige næringsstoffer gjennom naturlige matvarer.

Typer

Det er to typer av vitaminer: fettløselige og vannløselige. Fettløselige vitaminer løses opp i fett, mens vannløselige vitaminer løses opp i vann.
Kroppen din trenger to typer mineraler: makro mineraler og spormineraler. Kroppen krever større mengder av makromineraler, slik som kalsium og kalium, enn den ikke spormineraler som for eksempel jern og sink.

Funksjon

Vitaminene A, D, E og K er fettløselige vitaminer. Vitamin A er nødvendig for vekst og utvikling. Det forbedrer også ditt syn og dine øker immunforsvaret. Vitamin D fungerer med kalsium for å danne bentetthet hos barn og vedlikeholde det som kroppen aldre. Vitamin E er en antioksidant som forbedrer blodsirkulasjonen. Vitamin K fungerer med vitamin E for å bedre blodsirkulasjonen. De bidrar til å forebygge blodpropp fra forming og i å la blodet til å koagulere skikkelig når du har blitt skadet.
Vitamin C og vitamin B-kompleks er vannløselige vitaminer. Vitamin C bygger kollagen, holde huden sterk og smidig. Det hjelper også i mineral absorpsjon og danner enzymer. B-kompleks vitaminer inneholder en rekke næringsstoffer. Disse hjelpemiddel i energikonvertering, immun bygning, mineralopptaket og regulerer nervesystemet.
Kroppen din trenger mineraler for bein og muskelstyrke, for å regulere stoffskiftet og skjoldbruskkjertelen. Mineraler jobbe med vitaminer for å sikre din leddene arbeid, for å flytte oksygen gjennom blodet og å regulere fordøyelseskanalen.

Diett

Et balansert kosthold bør gi deg den rette balansen av næringsstoffer. Hvis du spiser riktig og få nok mosjon, vil kroppen absorbere alle de nødvendige vitaminer og mineraler den trenger, og kast resten gjennom avfall.
Noen av de viktigste matvarer for å inkludere i kostholdet ditt er bladgrønnsaker, "lyse" grønnsaker som gulrøtter og brokkoli sammen med sitrusfrukter og bær. Hele korn, meieriprodukter, fisk og magert kjøtt gir også viktige vitaminer og mineraler.

Kosttilskudd

Hold en matdagbok for to uker. Du kan finne du ikke nødvendigvis få en sunn del fra hver matvaregruppe hver dag. Dette er ikke uvanlig, og det er en av de viktigste grunnene til at folk tar kosttilskudd.
En multivitamin inneholder både vitaminer og mineraler. En tablett om dagen kan bidra til å fylle ut hullene forårsaket av tapte måltider eller dager du er avhengige av rask mat. Som multivitamin du velger er viktig. Unngå de som har en tung dose av ett bestemt vitamin eller mineral. I stedet velger en diversifisert multivitamin. Unngå de med sukker eller kunstige smakstilsetninger. Husk også at hvis du opplever kvalme, diaré eller utslett etter å ha startet en daglig dose av et multivitamin, slutte å ta den. Du kan være å få for mye av en god ting.

Betraktninger

Hver kroppen fungerer på samme måte, men hver er unik i sine behov. Bare fordi din nabo følte seg bedre etter å ha startet en diett av vanlige doser av vitamin C betyr ikke at du vil. Kanskje du drikke mer frukt juice eller spise mer sitrus enn din nabo. Hvis du supplere med vitamin C, kan du få for mye, noe som kan resultere i kvalme og kramper.
Kosttilskudd kan ikke være medisiner, men de direkte påvirke kroppens operasjoner, slik at de kan samhandle med medisiner. Et eksempel på dette er vist i de som lider av skjoldbruskforstyrrelser. Noen tar et syntetisk hormon for å regulere skjoldbruskkjertelen funksjon bør ikke ta noen supplement for fire fulle timer etter å ha tatt sin medisinering. Det er fordi jerninnholdet i multivitaminer forstyrrer opptaket av medisinen.
Hvis du spiser godt balanserte måltider konsekvent og trene regelmessig, har du sannsynligvis ikke trenger kosttilskudd. Hvis du føler at du trenger å ta en multivitamin for å sikre at du får nok av de essensielle vitaminer og mineraler som er nødvendige for å holde seg frisk, ta kontakt med apoteket, lege eller ernæringsfysiolog først.

Hvordan ta Noni Juice som en antioksidant

Hvordan ta Noni Juice som en antioksidant


Noni juice er fra noni frukten funnet i Sørøst-Asia, og er spioneringen som gir en rekke helsemessige fordeler når forbrukes på en daglig basis. Noni juice inneholder antioksidanter som bidrar til å forhindre cellene i kroppen din fra å bli ustabil, noe som kan føre til celleskade og utbruddet av sykdommer. Høyt kolesterol, depresjon, leddgikt og hjertesykdom er bare en håndfull av forholdene noni juice tilsynelatende behandler ifølge Nothing But Noni.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din før du forbruker noni juice, da juice betydelig øker kaliumnivået. Høye nivåer av kalium er farlig for dem som lider av kronisk nyresykdom eller ta høyt blodtrykk medisiner inkludert ACE-hemmere, kaliumsparende diuretika eller angiotensin II-reseptorblokkere, ifølge Mayo Clinic.

Drikk to gram av noni juice daglig. Drikk ett gram om morgenen og de resterende unse i kveld, eller på samme tid i morgen, ifølge Nothing But Noni. Begynn med ett til to gram trygt introdusere juice til kroppen din, fordi det øker dine nivåer av kalium og induserer løs, vandig avføring. Konsultere legen din dersom du har nyreproblemer eller ta blodtrykket medisiner for å fastslå en sikker dosering.

Konsumere juice på tom mage, som kroppen din er bedre i stand til å absorbere næringsstoffer.

Gradvis øke juice forbruket til du begynner å merke resultater, noe som er en renselsesprosess som fører til løs avføring. Når kroppen din begynner avgiftende prosess, redusere juice inntak til en til to gram daglig.

Tips og advarsler

  • Resultater fra forbruker noni juice ta mellom to til tre måneder, ifølge Nothing But Noni.
  • Mens drikk inneholder vitaminer, næringsstoffer og antioksidanter som kan redusere risikoen for angrep av noen forhold, er det ikke anbefalt å konsumere saften uten å konsultere legen din først på grunn av risiko for å utvikle hyperkalemi, en tilstand forårsaket av høye nivåer av kalium i blodet som kan føre til nyresvikt.

Hva er fordelene med Noni juice for Lupus?

Hva er fordelene med Noni juice for Lupus?


Tahitian noni juice har vært spioneringen som et mirakel elixir som kan kurere en rekke sykdommer, inkludert lupus. Dessverre, ikke sannheten ikke lever opp til hypen.

Noni Claims

NoniMania.com melder at Noni juice distributører var å gjøre påstander om at produktet var en kur-all for en rekke sykdommer, inkludert lupus.

Mediadekning

Når fanget i en brodd av CBS News gjør disse påstandene, kan distributørene ikke gi noen vitenskapelig bevis for sine påstander, men ville ikke innrømme at de var falske.

Expert Insight

Dr. Jeffery Galpin, en immunolog som anmeldt studier om noni juice, konkluderte med at deres krav ikke kunne sikkerhetskopieres og var åpenlyst falsk. I beste fall hjelper Tahitian noni juice støtte immunforsvaret ved å gi antioksidanter.

Søksmål

Californias statsadvokat utstedt en midlertidig forføyning mot selskapet i 1998, og tvinger Noni å slutte å gjøre påstander om at det kunne kurere lupus og andre sykdommer.

TNI Kommentarer

Noni International tjenestemenn sier disse distributørene var å bryte selskapets regler. De forbyr distributører fra å lage terapeutiske eller medisinske påstander. Tahitian Noni International gir ingen krav på deres offisielle hjemmeside, TNI.com at noni juice botemidler lupus.

Noni juice og vekttap

Noni juice og vekttap


Noni juice er laget av Morinda Citrifolia frukt som vokser i Asia-Pacific-regionen. Noni juice er en tradisjonell helhetlig løsning. Det har vunnet popularitet med uvitenskapelige påstander om at det er et middel for plager, inkludert depresjon, leddgikt, hjertesykdom, kreft og fedme.

Identifikasjon

Morinda Citrifolia er medlem av urten familien Rubaiceae ofte kalles Noni. Trærne vokser i vulkansk jord i Sør-Stillehavet, inkludert Hawaii, Cook Islands og Tahiti. Noni er gul med en klumpete tekstur, og det lukter som råtten ost.

Funksjon

Mer enn 40 kjente urtemedisiner er produsert ved hjelp av alle deler av Morinda Citrifolia treet, inkludert Noni frukt.

Krav

Tilhengerne av Noni juice som en antioksidant-fylt, naturlig helse drikke hevder at det er effektivt i immunsystem støtte. De hevder at det øker fysisk og seksuell ytelse og støtter et sunt hjerte-system.

Vekttap

En questionably uvitenskapelig undersøkelse utført av Dr. Neil Solomons hevder 72 prosent av 4599 brukere rapporterte at de brukte Noni juice for å bekjempe fedme. Som prosentandel av folk hevdet å ha opplevd vekttap.

Betraktninger

Noni juice, produsert av mer enn 50 selskaper, kan kjøpes i helsekostbutikker, store dagligvarekjeder og på nettet. Det er en av de høyest priset kommersielle juice, ofte koster mer enn $ 1 per unse.

Advarsel

Den tradisjonelle medisinske samfunnet har ikke godkjent Noni juice som en terapeutisk behandling for eventuelle helsemessige problemet. Noni juice er kjent for å være høy i kalium; som kan gjøre det farlig for folk med nyresykdom.

Hvordan å regulere hormoner med vitaminer og mineraler

Hvordan å regulere hormoner med vitaminer og mineraler


Selv om vi kanskje tror av hormoner som noe forbundet med overgangsalderen eller menstruasjon, hormoner spiller en viktig rolle i både menn og kvinners kropper. Organene endokrine systemet regulere hormoner, inkludert bukspyttkjertelen, skjoldbruskkjertelen, binyrene, hypothalamus, hypofysen og thymus. Hvis du opplever en hormonell ubalanse, prøver vitaminer og mineraler for å korrigere endokrine funksjon.

Hvordan å regulere hormoner med vitaminer og mineraler

•  Støtt din skjoldbruskkjertelen funksjon med selen og sink. Lav thyroid kan føre til tretthet, vektøkning, tørr hud og hodepine. Selen og sink hjelper kroppen utnytte thyroid hormon.

Bruk iodized salt. Jod gir en viktig del av skjoldbruskkjertel hormon. Hvis du utelukke salt fra kosten, spise tang eller saltvannsfisk. Du kan også ta 100 mcg jod daglig som et supplement.

Ta vitamin B kosttilskudd for å øke din binyrene utgang. Hvis du har binyre insuffisiens, kan du føle deg irritabel, ør og hypoglycemic. Kroppen din trenger vitamin B for å produsere adrenalin hormoner, så ta 500 mg vitamin B5 i døgnet og 100 mg vitamin B6.

Be legen om å sjekke krom nivåer. Krom hjelper hormonet insulin for å levere glukose til celler i hele kroppen. Hvis du har lav krom nivåer og insulinresistens, fettceller beholde sukker, noe som øker risikoen for diabetes og hjertesykdommer.

Øk inntaket av biotin-rik mat. Denne B-vitamin minsker risikoen for insulinresistens. Biotin-rik mat inkluderer animalske kilder som fjærfe, meieriprodukter og fisk.

Forbedre kroppens evne til å behandle østrogen med vitamin B6, vitamin B12 og kolin. Disse vitaminer og mineraler støtter leverens evne til å skille ut overdreven østrogen.

Hvilke vitaminer eller mineraler lavere blodtrykk?

Høyt blodtrykk er en farlig tilstand, som ofte fører til hjertesykdom og hjerneslag. Selv om det er stoffer som du kan ta, mange foretrekker å administrere sin helse ved hjelp av mer naturlige midler. Det er mange vitaminer og mineraler som kan hjelpe deg å holde blodtrykket nede.

Vitamin C

Vitamin C er en allsidig vitamin, som påvirker alt fra immunsystemet til bein. Det bidrar til å senke blodtrykket ved å styrke blodårene og hindre åreforkalkning. Dette vitamin finnes i de fleste friske frukter og grønnsaker, spesielt sitrusfrukter.

Vitamin B9

Vitamin B9 bidrar til å senke blodtrykket ved å produsere friske røde blodceller. Dette næringsstoffet finnes i grønne bladgrønnsaker.

Vitamin E

Et annet vitamin som er nyttig for å forebygge høyt blodtrykk er vitamin E. Det er en antioksidant, som beskytter blodårene dine mot oksidert kolesterol. Du får dette næringsstoffet fra nøtter og frø, samt grønne bladgrønnsaker som spinat.

Kalium

Kalium er et mineral som bidrar til å regulere væskenivået i cellene og promotere sunn nyrefunksjon. Det opprettholder også riktig hjerte muskel sammentrekning. Bananer er fulle av kalium, som er fisk, poteter og vannmelon.

Magnesium

Magnesium er dobbelt viktig å opprettholde sunt blodtrykk fordi - foruten det eier fordeler - det er nødvendig for forsvarlig oppbevaring og bruk av kalium. Dette mineralet fremmer produksjon av energi i kroppen og bedrer hjertefunksjonen. Du får magnesium fra hele korn og - ja - flere grønne bladgrønnsaker.

Vitaminer og mineraler for å vokse hår

Vitaminer og mineraler er viktig for at kroppen skal fungere optimalt. Hvis legemet er mangelfulle i visse vitaminer og mineraler, kan dette ha en stor innvirkning på områder av kroppen, som for eksempel huden, og spesielt hår. Med det blir sagt, er det noen spesielle vitaminer og mineraler som kan gjøre en stor innvirkning på håret bevaring og vekst.

Funksjon

Vitaminer og mineraler for hårvekst tjener et par formål. De er ikke bare gunstig for å stimulere hårvekst, men de fungerer også for å holde håret fra å falle ut.

Typer

Vitaminer og mineraler for hårvekst, er tilgjengelig i form av piller, pulvere, kapsler og væsker. De kan også bli funnet i utvalgte matvarer.

Aminosyre

Aminosyrene L-metionin og L-cystein er gunstig for hårvekst. I tillegg til disse, cystin, lysin og arginin er også bidragsytere.

B-vitaminer

Alle B-vitaminer har vært kjent for å fremme hårvekst, og de kan bli funnet i en god B-kompleks vitamin. Pantotensyre, biotin og inositol er også former for B-vitaminer.

Antioksidanter

Antioksidanten vitamin A, C og E også fungere godt for å fremme hårvekst. Annet enn supplement form, kan disse finnes i frukt og grønnsaker.

Identifikasjon

Protein er også en viktig faktor for hårvekst, fordi dette er virkelig hva hår er. Det kan finnes i pulverisert form og i kjøtt, melkeprodukter, bønner, belgfrukter og fisk.

Fett

Essensielle fettsyrer bidra til å gi glans og elastisitet til hud og hår. De kan finnes i kapsel eller olje form som kosttilskudd og de kan finnes i matvarer som linfrø, gresskarkjerner, pinjekjerner, valnøtter og laks.

Vitaminer og mineraler som lavere LDL kolesterol

LDL kolesterol - det dårlige kolesterolet - øker risikoen for hjertesykdom. Det er viktig å redusere LDL-kolesterolnivået, men på samme tid, er det viktig å opprettholde eller øke gode cholesterol (HDL) nivåer. Flere vitaminer og mineraler kan hjelpe med dette hjerte balansegang.

Niacin

Snarere enn å senke det dårlige kolesterolet, øker niacin det gode kolesterolet. Niacin selges i supplement form, men det er også funnet i melkeprodukter, kjøtt og egg.

Vitamin B12

Personer som følger en streng vegansk kosthold kan bli mangelfull i vitamin B12, et næringsstoff som arbeider for å forbrenne kolesterol. Den finnes i melkeprodukter, kjøtt og egg.

Folic Acid

Sammen med de andre B-vitaminer - niacin og B12 - folsyre bidrar til å redusere LDL og beskytte HDL-kolesterolet. Folsyre finnes i grønnsaker og bønner, og det er lagt til mange korn og kornprodukter.

Vitamin C

En studie utført ved Tufts University fant at 1000 mg vitamin C hevet HDL kolesterol nivåer med 7 prosent. Andre studier har vist at lave nivåer av vitamin C i blodet oversette til høyere LDL kolesterol opplesninger.

Chromium

Amerikanerne er ofte mangelfull i spormineralet krom, muligens på grunn av vår overforbruk av raffinert sukker. De fleste multivitaminer har en tilstrekkelig RDA, men hvis du er en sukker djevel, kan det være lurt å supplere.

Koenzym Q10

Finnes naturlig i våre mitokondrie celler, CoQ10 nivåer er høyere hos personer med gode kolesterolet. Supplere med CoQ10 kan bidra til å gjøre reseptbelagte kolesterolsenkende medisiner fungerer bedre.