Digidexo.com

eksem i det indre øret

Tegn og symptomer på vann i det indre øret

Tegn og symptomer på vann i det indre øret


Vann i det indre øret er mer av en helse bekymring enn du kanskje er klar over. Hvis du er en aktiv svømmer, kan det komme vann inn i øret og renne ut like lett. Men når vann trenger inn i det indre øret, inkludert sneglehuset og det vestibulære system, kan det bli fanget og øke sjansene for infeksjon, som kan gi varige hørselsskader eller balanse. Symptomene på vann i det indre øret er lett detekterbar, og en øre-nese-og-hals spesialist kan bekrefte diagnosen og tilby behandlingstilbud.

Pain

Vann i det indre øret vil vanligvis vondt. Smerten vil øke i løpet av et par dager, og det vil vanligvis bo i bare ett øre. Mange andre faktorer kan forårsake øret smerte, inkludert påvirket voks og trauma fra lufttrykket. Smerter i det indre øret øker betraktelig når du ta på eller trekk på øret.

Kløe

De fleste øre kløe resultater fra hudsykdommer du kan se, som eksem, psoriasis eller en allergisk reaksjon. Hvis du ikke ser noen endring på huden, skjønt, er årsaken internt, slik som ørevoks, væske eller vann i det indre øret.

Redusert hørsel

Dette symptomet er relativt sjelden, men det skjer noen ganger. Hvis du raskt miste delvis hørselen på det ene øret, er noe de fleste sannsynligvis hindrer øregangen - enten voks, et fremmedlegeme eller vann.

Øresus

Vann skaper ofte en langvarig lyden av ringing i det indre øret. Langvarig kronisk øresus (kalt tinnitus) indikerer andre årsaker, for eksempel nevrologiske problemer, voks oppbygging, et fremmedlegeme i øret eller aldersrelaterte problemer, men en ny akutt ringing kan skyldes vann i det indre øret.

Hevelse

De fleste øre hevelse resultater fra skade, for eksempel en plutselig slag. Hvis begge ører begynne hevelse, antyder at en allergisk reaksjon, særlig et metall, slik som nikkel eller krom. Vann i det indre øret, men forårsaker betennelse i et enkelt øre. Selve øret vises røde. Hvis hevelsen er alvorlig, kan det presse øregangen stengt, noe som ytterligere reduserer hørselen.

Fever

Temperaturen vil ved behov stige når det er vann i det indre øret. Dette symptomet er sjeldne, men.

Discharge

Hvis det er vann i det indre øret, vil væsken renne ut ofte. Naturen av fluidet kan variere betydelig avhengig av om infeksjonen har slått rot. Utslippet kan være hvit, gul eller klar. Utslippet kan også inneholde blod og lukte stygg.

Hvordan å rense det indre øret eller øretrompet

Hvordan å rense det indre øret eller øretrompet


Problemer med å høre eller øresus fra påvirket ørevoks eller væske kan være et irriterende problem. Ear tilstopping er vanlig med forkjølelse, allergi og bihulebetennelse. Det indre øret eller øretrompet vil til slutt rense seg selv. Men for rask lindring, kan du vurdere å ansette noen naturlig rettsmidler eller over-the-counter (OTC) medisiner for å hjelpe vanne ørene raskt og gjenopprette hørselen.

Hvordan å rense det indre øret eller øretrompet

•  Bløt ørevoks med OTC øret rengjøringsmidler. Påfør noen dråper (som anvist) til begge ørene for å hjelpe myke og fjerne voks og rense det indre øret.

Løsne slim i det indre øret. Slim fra allergier, forkjølelse og bihuleproblemer kan sette seg fast i det indre øret og blokk hørsel. Ta OTC decongestants å bli kvitt slim og unclog ører.

Sett noe varmt mot øret for å avlaste lunger. Kjør en klut under rennende varmt vann og hvile våt klut på tett øre. Damp fra en dusj eller badstue er et annet effektivt middel for å rense det indre øret eller øretrompet.

Utvise mucus gjennom nesen. Puss nesen gjentatte ganger for å løsne og fjerne slim fanget i det indre øret.

Hold tyggis i munnen. Tygg en stokk med sukkerfri tyggegummi t0o hjelpe pop og rense det indre øret.

lener hodet til siden. Fluid kan bo i det indre øret etter bading. Ligg på din side for å fremme drenering og rense øret. Bytte til den andre siden etter noen minutter.

Hint

 • Se en lege hvis en øreverk følger en Tett øre, eller hvis lunger vedvarer i mer enn 48 timer.

Funksjoner i det indre øret

Det indre øret er et lite, væskefylt plass som har to hovedfunksjoner: hørsel og balanse. Den indre øret inneholder mange strukturer, og har en kompleks anatomi som gir disse viktige funksjoner.

Grunnleggende Inner Ear Anatomy

Det indre øret, også kalt labyrinten, har en benete labyrinten og en membran labyrinten. Den bony labyrint er en serie av kanaler i benet. Den benete labyrinten inneholder en væske som kalles perilymph og membran labyrinten. Den membran labyrinten er en samling av sammenhengende sekker og kanaler som inneholder en væske som kalles endolymph.

De tre regionene i labyrinten som gir funksjonene i det indre øret er sneglehuset, vestibyle og halvsirkelformede kanaler.

Hørsel

Sneglehuset er ansvarlig for hørsel. Sneglehuset inneholder nerver som endrer energi vibrasjoner i det indre øret væske til nerveimpulser som sendes til hjernen for å bli lyd. Skade på sneglehuset kan komme fra å bli truffet i hodet; nese, dental eller hode kirurgi; gjentatt eksponering for høy lyd (maskiner, skudd, musikk, etc.); eller sette inn skarpe gjenstander inn i øret for å fjerne voks.

Balanse

Vestibylen og halvsirkelformede kanaler opprettholde kroppens balanse eller likevekt. Vestibylen har to segmenter som kalles utricle og saccule, som avgjør din orientering til tyngdekraften ved å oppdage lineære akselerasjoner. I kontrast til den halvsirkelformede kanaler gir informasjon om dreiing, for eksempel å detektere rotasjons-bevegelser av hodet.

Med andre ord, disse strukturene oppdage bevegelse av kroppen din og sende signaler til hjernen som forteller det hvis du går fremover, tilbake, opp eller ned, eller hvis du er å snu og hvor fort du beveger deg. Hjernen bruker denne informasjonen til å holde deg i en balansert posisjon.

Inner Ear Dysfunction

Problemer med sneglehuset kan føre til hørselstap eller døvhet. Problemer med vestibyle eller halvsirkelformede kanaler kan føre til balanseproblemer, svimmelhet eller vertigo (falsk følelse av bevegelse eller rotere). Ifølge NIH Senior Health, balanse lidelser er en av grunnene til eldre mennesker faller.

Balanse lidelser

Ifølge Massachusetts Eye and Ear Infirmary, kan balanseproblemer være forårsaket av en lang liste over indre øret lidelser, inkludert Ménières sykdom, godartet paroksysmal posisjonsvertigo (BPPV), degenerative sykdommer i balanseorganene, narkotika toksisitet, indre øret traumer fra hodet skade eller plutselige trykkendringer, og viral betennelse. Hvis du opplever balanseproblemer, svimmelhet eller vertigo, er det viktig å være riktig diagnostisert og behandlet.

Hvordan forbedre sirkulasjonen til det indre øret

Hvordan forbedre sirkulasjonen til det indre øret


Det indre øret hjelpemidler kroppen din med hørsel og balanse funksjoner. En labyrint av semi-sirkulære rør fylt med væske og nerveender-tilkobling til din hjerne-utgjør det indre øret. Begge ørene har en indre øret, hver gir høre på den siden av kroppen og balanse dine instruksjoner for hver side av kroppen. Hørselstap, øresus og svimmelhet, er de vanligste medisinske forhold i det indre øret. Mindre vanlige tilstander inkluderer vekster-indre øret svulster-og viral eller bakteriell indre øret infeksjoner.

Forbedret sirkulasjon kan bidra til å forbedre effektiviteten av andre medisinske behandlinger for indre øret forhold.

Hvordan forbedre sirkulasjonen til det indre øret

Få din blodet flyter

begrense bruken av tobakk, alkohol, narkotiske stoffer og visse reseptbelagte legemidler. Alle disse stoffene kan føre til begrensning blodkar, blodtrykket problemer og uregelmessig hjerterytme forhold. Ved hjelp av tobakk, alkohol og narkotiske stoffer svekker også immunforsvaret, noe som gjør deg mer mottakelig for virus og infeksjoner som kan bosette seg i det indre øret.

Opprettholde en sunn vekt. Å være overvektig setter deg i fare for hjertesykdom, noe som reduserer sirkulasjon til hele kroppen, og også setter deg i fare for diabetes, som ødelegger små blodkar som de i ørene.

Få regelmessig mosjon. Trening øker blodstrømmen til ekstremiteter og reduserer risikoen for hjertesykdom og slag.

Noen mennesker som lider av et hjerneslag vil utvikle hjerneslag-relaterte tinnitus og hørselstap.

Bruk hørselsvern når du er utsatt for høy lyd. Høye lyder skade de små nerveendene i det indre øret. Skadde nerveender vil sakte dø, minske mengden av blodstrøm til dine indre ører. Ved å beskytte høre nerver vil du også beskytte sirkulasjonen nå dine indre ører.

Bruk varm komprimerer på baksiden av ørene. Din indre øret er dypt inne i skallen bak øret. Ved å plassere en varm fuktig vaske tøy bak øret og holde den der til avkjølt, vil du stimulere blodsirkulasjonen til dette området. Heat slapper muskler, blodårer og vev. Pass på at vannet du bruker er varm-ikke for varmt-og gjøre dette så ofte du vil.

Øv avspenningsteknikker som yoga eller meditasjon. Stress begrenser sirkulasjon og svekker immunforsvaret. Når under mye stress kan du legge merke til at du ikke hører så godt eller føle ut av balanse. Redusere stress i livet ditt, eller lære å frigjøre og takle stress, kan øke blodsirkulasjonen i dine ører.

Hint

 • Å ha en årlig hørselstest kan varsle deg til øret forhold tidlig, de fleste lokale høreapparat klinikker tilbyr gratis hørselstest avtaler.
 • Hvis du opplever øresmerter, svimmelhet, øre trykk eller fylde, hørselstap, kløende ører, drenering fra ørene eller ringing i ørene, bør du kontakte lege.
 • Pasienter som lider av tinnitus-konstant eller sporadisk ringing i ørene-varsel tinnitus lyder blir mer intens når blodårene er begrenset.
 • Aldri slutte å ta reseptbelagte legemidler uten først å rådføre deg med lege. Hvis du mistenker at din resept forårsaker øret relaterte bivirkninger-mest tinnitus og hørselstap-snakke med din lege om å endre medisiner.

Sykdommer i det indre øret

Det indre øret endrer mekaniske lydbølger til en impuls hjernen tolker som lyder. Det er også sentrum for balanse. Relaterte sykdommer inkluderer Benign paroksysmal posisjons Vertigo (BPPV), labyrinthitis, Ménières sykdom, vestibular neuronitis og perilymph fistel.

Betraktninger

NIDCD beskriver Bening paroksysmal posisjons Vertigo (BPPV) som svimmelhet som oppstår plutselig og intenst når du endrer posisjon av hodet. Det varer bare et kort øyeblikk.

Flere Betraktninger

Labyrinthitis, irritasjon og hevelse i det indre øret, kan være et resultat av en øreinfeksjon som mellomørebetennelse eller en URI (øvre luftveisinfeksjon), ifølge Medline Plus.

Effekter

Ifølge Merck, symptomer på Ménières sykdom inkluderer plutselige episoder av vertigo ledsaget av kvalme og oppkast. Svimmelheten kan bli invalidiserende.

Flere Effekter

Vestibulære neuronitis, en sykdom det meste påvirker unge til middelaldrende voksne, presenterer som en paroksysmal anfall av svimmelhet og tinnitus, ifølge medicinenet.

Typer

En perilymph fistel, det renner væske fra det indre øret til mellomøret, kan oppstå når en hodeskade er vedvarende.

Slik reparerer det indre øret

Slik reparerer det indre øret


Inne i indre øret hører og balanse nerve sentre, som består av små rørformede labyrinter som inneholder væske og nerveender. Cochlea sender lydbølger til vår hjerne for behandling. De semi-sirkulære kanaler overfører bevegelsessignaler til hjernen vår. Noen indre øret forholdene kan være permanent, mens andre-hvis gitt tid vil korrigere seg selv. Når det gjelder å reparere indre øret skade-bortsett fra kirurgi-det er ikke mange alternativer. Imidlertid kan en helhetlig tilnærming hjelpe deg å lindre symptomer og unngå indre øret skade.

Slik reparerer det indre øret

•  Beskytt ørene fra hørselstap ved å bruke ørepropper når de utsettes for høye lyder. Skum eller myke silikon ørepropper kan kjøpes på apoteket. Bær øreplugger med deg og bruke dem når lydene føler ubehagelig høyt.

Unngå salt, koffein, alkohol og nikotin. Når du spiser en salt diett du beholde væske. Koffein og nikotin begrense blodkar.

holde blodtrykket i sjakk. Vedvarende høyt blodtrykk fører til tinnitus, hørselstap og svimmelhet. Spise en diett lav i natrium, og rik på vitaminer og mineraler, kan bidra til å holde blodtrykket under kontroll. Ferske frukter og grønnsaker er gode kilder til vitaminer og mineraler. Ditt kosthold bør inneholde 7 til 10 porsjoner om dagen.

kontrollere stress ved å finne aktiviteter som øker din generelle følelse av velvære. Stress øker blodtrykket, øker betennelse i kroppen og kan føre til forbigående hørselstap.

Øv noen form for regelmessig mosjon, yoga eller meditasjon. Fysisk og mental trening kan redusere indre øret symptomer, redusere væskeansamlinger, lavere blodtrykk og stimulere kroppens egne naturlige helbredende krefter.

styrke immunforsvaret gjennom kosthold og kosttilskudd. En diett rik på frisk frukt og grønnsaker, og ta en 500 til 1000 mg vitamin C supplement daglig, bidrar til å styrke immunforsvaret. Ta en standardisert Astragalus root supplement daglig. Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin, har Astragalus vært brukt i kinesisk medisin i århundrer for å støtte og styrke immunforsvaret.

Hint

 • Beskytte ørene fra traumer og støyeksponering. Hvis du deltar i kontaktidretter, bruke hodet gear. Hvis du deltar i Sport hjelm og hørselsvern.
 • Oppsøke lege for å finne ut hvilken tilstand har skadet din indre øret, og hvis det er det relatert til balanse eller hørsel. Menieres sykdom er en slik tilstand i det indre øret som kan forårsake svimmelhet og øresus blant symptomene.
 • Hvis du har et hørselstap, iført høreapparater hjelper tregere progresjon av et hørselstap ved å stimulere de skadede delene av din cochlea.
 • Unngå slåss, slåss og fysisk mishandling. Mange har opplevd permanent indre øret skade fra å bli truffet under en gatekamp eller innenlandsk tvist.
 • Hvis små blodkar sprekker i det indre øret, kan intens ringing i øret forekomme.

Svulst i det indre øret

Svulst i det indre øret


Ifølge Timothy C. Hain, MD, er det indre øret omtrent på størrelse med en krone. En voksende svulst kan ikke gå ubemerket for lenge. Selv om tanken på noe vokser inni øret kan virke urovekkende, ifølge Mayo Clinic, de fleste øre svulster er ikke-cancerous (godartet).

Misforståelse

Indre øret svulster er sjelden forårsaket av kreft sprer seg fra andre deler av kroppen din. Ifølge Timothy C. Hain, MD, selv om ondartede svulster kan spre seg overalt i kroppen, det indre øret - å være et så lite mål - er vanligvis ikke påvirket.

Utvikling

Ifølge Mayo Clinic, indre øret svulster, kalt akustikusnevrinom, utvikle seg på den åttende hjernenerve, som går fra det indre øret til hjernen. Indre øret tumorer, ifølge Mayo Clinic, er en av de mest vanlige typer av hjernesvulster som behandles.

Symptomer / Signs

Symptomer på en akustisk neuroma inkludere hørselstap på ett øre, ringing i øret, svimmelhet og ansikts nummenhet eller svakhet. Påvisning av en akustisk neuroma ofte oppstår under en audiometric hørselstest. En betydelig hørselstap på bare ett øre eller unormalt lave talegjenkjenning score, er to ting som ville føre til en audiograf til å mistenke en svulst.

Diagnostisering

CT og MR skanner ofte bekrefte tilstedeværelse av en indre øret svulst. Ifølge Mayo Clinic, andre øret problemer deler de samme symptomer som indre øret svulster, gjør dette diagnostisere et tidlig stadium svulst vanskelig. Indre øret svulster vanligvis er til stede under screenings for andre forhold.

Løsning / Behandling

Ifølge Timothy C. Hain, MD, de fleste akustikusnevrinom vokser svært langsomt gjør konservativ ledelse et behandlingsalternativ. Raskt voksende svulster, store svulster eller svulster for nær hjernestammen bør krympet med stråling eller
kirurgisk fjernet.

Årsak

Ifølge Mayo Clinic, årsaken akustikusnevrinom fortsatt ukjent. Nevrofibromatose 2, en genetisk lidelse, kan forårsake vekst av svulster i det indre øret vestibulocochlear nerver i begge ører.

Matvarer som er gunstig til det indre øret

Matvarer som er gunstig til det indre øret


Å ha en diett fylt med sunne vitaminer er en fin måte å holde indre øret infeksjoner i sjakk. Vitaminer og næringsstoffer som er oppført nedenfor også gi kroppen din de riktige verktøyene for å bekjempe indre øret infeksjoner. Barn og voksne som mangler de nedenfor nevnte vitaminer er på et mye høyere risiko for ørebetennelser. Kombinere ulike typer grønnsaker, hvete brød produkter og nøtter vil bidra til å sikre et sunt indre øret.

Vitamin A

Grønnsaker rike på vitamin A er stor for det indre øret. Søtpoteter, gulrøtter, paprika, rød paprika og spinat er alle rike på vitamin A.

Vitamin C

Vitamin C brukes til å bekjempe forkjølelse, men det er også veldig sunt for det indre øret. Frukt og grønnsaker som appelsiner, lime, sitroner, jordbær, svart strømninger, guava og pepper er alle fantastiske kilder til vitamin C.

Sink

Sink er et annet næringsstoff som holder det indre øret sunt. Matvarer som skalldyr, hvetekim, hvete gram, pinjekjerner og pekannøtter er gode kilder til sink.

Folic Acid

Folsyre er et B-vitamin kompleks som hjelper kroppen produsere røde blodceller. Det kan finnes i de fleste frokostblandinger, hvete brød, linser og kikerter.

Vitamin E

Vitamin E er en antioksidant som hjelper kroppen i å eliminere de negative frie radikaler som infiserer kroppen. Den finnes i hvetekim, solsikkefrø, mandler, peanøttsmør og de fleste nøtter.

Hva gjør det indre øret Do?

Den indre øret er en delikat og komplisert struktur som omfatter sneglehuset og vestibular system, som begge er en del av labyrinten. Hver del av labyrinten utfører spesifikke funksjoner, som påvirker hørsel og mer.

Cochlea

Sneglehuset er det mest kjente delen av det indre øret. Sneglehuset inneholder forskjellige væsker som tolker innkommende lyder som hjernebølger og overføre dem fra øret til hjernen. Hvis disse væskene mix, men på grunn av en indre øret brudd, hørsel kan bli forvrengt eller fullstendig tapt.

Vestibulærsystemet

Vestibulærsystemet overføringer data om hodeposisjon til hjernen. En forstyrrelse i denne del av det indre øret påvirker likevekten, av og til resulterer i svimmelhet. Vestibulærsystemet påvirker balanse og holdning.

Labyrinth

Labyrinten er en gruppe av kanaler som er full av væske. Den forbinder de enkelte deler av det indre øret og bærer signaler som produseres av sneglehuset og vestibular system til hjernen.

Hva Ear Bone i det indre øret Bærer Sound?

Hva Ear Bone i det indre øret Bærer Sound?


Fordi vi bare se den ytterste delen av øret, arbeidet i midtre og indre øret og hvordan de bærer lyden kan være et mysterium. I det indre øret, er hoved auditive struktur cochlea.

Funksjon av det indre øret

Det indre øret inneholder sanseorganene for hørsel og balanse. Den indre øret er der lyden blir overført til hjernen i form av en nerveimpuls.

Strukturen i det indre øret

Sneglehuset er den strukturen som omhandler hørsel. Selv om ikke akkurat et bein, er sneglehuset benete. Det er krøllet som et sneglehus og fylt med væske som kalles endolymph og perilymph.

Sneglehuset inneholder også Organ of Corti, stedet som holder hårcellene. Hårcellene er nerve reseptorer for hørselen.

Fysiologi av det indre øret

Når lyd når perilymph fluid på forsiden av sneglehuset, bærer det lydbølger ned lengden av sneglehuset og inn i trommekanalen. Vibrasjonene spredt over sneglehuset, og lydbølgene presse ned på membranen i sneglehuset, som stimulerer hårcellene i Organ of Corti. Hårcellene sette vibrasjonene til nervesignaler som sendes til hjernen.

Hva er behandlingen for vann i det indre øret?

Hva er behandlingen for vann i det indre øret?


Det er frustrerende å ha vann fast i det indre øret, som også kan resultere i å høre blokkering, svimmelhet og kvalme. Det er flere måter å behandle dette problemet.

Hvordan det kommer vann inn i det indre øret

Vann noen ganger kommer i det indre øret gjennom en infeksjon, enten viral eller bakteriell, som sprer seg fra mellomøret til ørets indre kammeret. Dette kan skje når en mellomøret infeksjon fører til at trommehinnen til å sprekke så væske slippes til det indre øret, eller det kan skje som et resultat av svømmer øre eller til og med for mye væske fanget i et øre fra å ta en dusj.

Sitte og vente

Ifølge American Academy of Family Physicians, noen mennesker velger å la en indre øret infeksjon gå sin gang. Dette er ikke det tryggeste alternativet, siden en indre øret infeksjon regnes som den farligste typen. Ta kontakt med en lege for å finne årsaken til infeksjonen og å behandle det deretter.

Behandle smerte

Pasienter som er svært ubehagelig på grunn av vann i øret symptomer kan velge å behandle ubehag med over-the-counter smertestillende før de har mulighet til å snakke med en lege, ifølge American Academy of Family Physicians. En lege kan forskrive antibiotika eller til og med kirurgi, avhengig av årsaken til infeksjonen.

Antibiotika behandling

Legene er svært forsiktig med å bruke antibiotika, siden bivirkninger kan forårsake mer skade. Men i ekstreme tilfeller vil de foreskrive antibiotika for vedvarende infeksjoner.

Kirurgi

Rådføre seg med legen din for å tenke ut en behandlingsplan for vann i det indre øret. Hun eller han kan anbefale operasjon hvis infeksjoner gjenta seg.

Hvordan behandle Irritasjon av det indre øret

Smerte og irritasjon i øret kan være utenfor belastende. Det kan være ganske irriterende og holde deg fra å gjøre enkle, hverdagslige oppgaver. Sammen med indre øret irritasjon kommer skarp, kjedelig smerte og kløe i et område som du ikke kan lett komme. Du kan bli fristet til å ta tak i nærmeste bomullspinne og knipe det inn i øret, men det er en av de verste tingene du kan gjøre. Lindrende indre øret irritasjon kan oppnås med relativ letthet hvis det gjøres riktig.

Hvordan behandle Irritasjon av det indre øret

•  Fjern overflødig ørevoks. En oppsamling av ørevoks kan føre til indre øret å bli irritert og kløende. For å fjerne voksen, må du først bløtgjøre den ved å bruke noen dråper babyolje ved hjelp av en pipette to ganger om dagen for ikke mer enn 5 dager. Etter at du har myknet voks, bruk en gummi-pære sprøyte og sprute forsiktig varmt vann inn i øregangen. Vippe hodet til siden for å drenere vannet ut av øret, og tørk det ytre øret med et håndkle.

Kjøp en over-the-counter ørevoks fjerning kit. De fleste kjøpesentre selger produkter som er utviklet for å fjerne ørevoks. Før du kjøper et ørevoks fjerning kit, lese alle retninger og advarsler på boksen.

•  Påfør en kuldepakning til det ytre øret i 20 minutter for å redusere smerter forårsaket av indre øret irritasjon. Du kan også ta en over-the-counter smertestillende som for eksempel paracetamol eller ibuprofen å bekjempe smertene.

Tygg tyggegummi. Ekstra press i øregangen kan ført til irritasjon og smerte. Tyggegummi kan avlaste trykket som har bygget opp i øret.

søke hjelp av en lege. Mange ganger en indre øret irritasjon forårsaket av ørebetennelse. Gjør en avtale med din primære omsorg lege. Han vil undersøke øregangen, og hvis det er en infeksjon, vil behandle den deretter med riktig antibiotika.

Hvordan rengjøre det indre øret med hydrogenperoksid

Ørevoks er sunt i små mengder som det beskytter, smører og renser den ytre øregangen. Hvis du lider av voks trykk mot trommehinnen er det vanligvis fordi du har vært sondering øret og voksen har blitt skjøvet dypere inne. Du bør vurdere å rense ørene dine hvis du lider av øreverk, ringing i øret, kløe eller tap av hørsel. Les advarslene nedenfor før du går videre.

Bruksanvisning

Fyll øret sprøyte.

Bøy hodet til venstre side og bruke sprøyten til høyre øre, bruke 2-3 dråper. Du vil merke en fizzing lyd som peroxide bobler. Når lyden stopper, tilt hodet over vasken og la peroxide å løpe fra øret.

Gjenta med den andre siden.

Tips og advarsler

 • Den hydrogenperoksyd bør være ved kroppstemperatur; ellers kan det føre til svimmelhet og besvimelse. Hvis du har en rekke svært solid voks i øret, vil hydrogen peroxide ikke være i stand til å løse det, så det vil være nok plass til det å boble og utvide. Dette kan føre til en skadet trommehinne. Hvis du allerede har nedsatt hørsel eller problemer med trommehinnene, bør du ikke bruke hydrogen peroxide i ørene, men kontakt lege. Ikke bruk hydrogenperoksid for ørevoks fjerning hvis du har sensitiv hud.

Symptomer på en indre øret infeksjon

Øret infeksjoner er oftere diagnostisert hos barn, men kan fortsatt være et problem for voksne. Vanligvis indre øret infeksjoner er mer en plage, men noen ganger kan signalisere et problem. Imidlertid behandlinger er generelt enkle og kan lindre problemer i en kort tidsperiode. Forebygging er like enkel og innebærer handlinger som mange mennesker har allerede innlemmet i deres daglige liv.

Årsaker

De fleste øreinfeksjoner begynne med bakterier kommer inn i øret gjennom øretuben, som regulerer lufttrykket inne i øret samt drenering av slim. Den resulterende infeksjon forårsaker det indre øret fôr for å hovne opp og blokkerer røret, og tvinger en opphoping av slim. Mange ganger, vil ørebetennelser ledsage en forkjølelse eller influensa, selv om den lidende trenger ikke å være syk for å utvikle en infeksjon.

Øreverk

Øret infeksjoner er vanlig hos barn, hovedsakelig fordi deres rør er mindre og ikke ta så mye som skal blokkeres. Vær oppmerksom på barn klaget over en øreverk eller trekke på ørene ofte. Små barn vil være grinete og kan ha problemer med å sove.

Hørselstap

Voksne som lider av en øreinfeksjon vil merke et midlertidig tap av hørsel på grunn av en blokkering i øret. Det kan være en ringing sensasjon i ørene, også kjent som tinnitus. Hos barn, vil slike symptomer føre til ikke å svare på myke lyder, skru opp volumet på TV eller radio og snakker høyere. Barn kan også synes å være uoppmerksom i skolen.

Fever

Siden mange ørebetennelser utvikles som et resultat av et anfall med en forkjølelse eller influensa, kan symptomene også være ledsaget av feber. Dette kan enkelt behandles med paracetamol.

Vertigo

Fordi øretrompeten hjelper også med likevekt, kan lider oppleve svimmelhet eller vertigo når rørene er blokkert. En lidende kan ha følelsen at rommet er stadig spinner eller flytting. I tillegg kan de bevege øynene feil - drivende til den ene siden før festing tilbake i fokus. Disse forholdene er ofte ledsaget av kvalme og oppkast.

Sprukket trommehinne

Det kan også være en tykk, gul fluid som kommer fra øret. Dette betyr at trykket på innsiden av øret har bygget seg opp tilstrekkelig til å forårsake at trommehinnen til å briste, og at væsken renner av seg selv. Det er vanligvis ufarlig og trommehinnen vil helbrede seg selv.

Hva er årsakene til svimmelhet fra indre øret Bones?

Hva er årsakene til svimmelhet fra indre øret Bones?


En rekke faktorer, inkludert noen som er farlig og krever evaluering av en medisinsk faglig kan forårsake svimmelhet. Dette kan omfatte hjertesykdom, og høye blodsukkeret. Imidlertid kan vedvarende følelser av ustøhet, tåkesyn eller svimmelhet være en indikasjon på et problem med bein i det indre øret.

The Inner Ear

Indre øre bein koble trommehinnen til det indre øret og arbeide for å overføre vibrasjoner og utjevne trykket. En forstyrrelse i vibrasjoner kan føre til at noen blir svimmel, kvalm eller besvime.

Common Cause

En vanlig årsak til indre-øret-forårsaket svimmelhet er Benign paroksysmal posisjons Vertigo (BPPV). Dette er en tilstand hvor de bevegelsesfølsomme krystaller i otolith organer i det indre øret er forskjøvet, noe som resulterer i ekstrem svimmelhet ved den minste bevegelse av hodet.

Andre årsaker

En indre øret skade kan også resultere i vertigo lignende symptomer, eller det kan være et mer alvorlig problem som kalles Menieres sykdom. Symptomer vises, gå bort og så dukke opp igjen etter perioder med stress, dehydrering eller høyt saltinntak.

Behandling for Svimmelhet

Det finnes medisiner som kan behandle noen reisesyke. For BPPV, et enkelt oppsiktsvekkende øvelse, utført under tilsyn av lege, kan avlaste svimmelhet, selv om det kan ta gjentatte økter før svimmelhet er borte.

Betraktninger

Personer som lider av svimmelhet bør huske på at de kan være ustø og bør ta forholdsregler i hjemmet for å hindre alvorlige skader.

Slik Cure indre øret Crystals

Slik Cure indre øret Crystals


Øret krystaller (otolith eller otoconia) er liten kalsium karbonat / kalsitt krystaller innebygd i den geléaktige otolithic membran i det indre øret. De otolithic organer (utricle og saccule) er hva gjør det mulig å skjelne hvilken vei er opp selv når øynene er lukket. Dersom en eller flere otoconia flukt fra otolithic membranen inn det indre øret væske og stimulere halvsirkelformet øregangen, kan resultatet bli en følelse av rotasjons vertigo referert til som Benign paroksysmal posisjons Vertigo (BPPV).

Slik Cure indre øret Crystals

Be legen din for å gi deg Dix-Hallpike Test. Dette innebærer at du ligger på ryggen med hodet 45 grader til den ene siden og 20 grader bakover. Hvis han vitner et utbrudd av nystagmus (øynene hoppe opp og vri plutselig), så testen er positiv for BPPV. Han vil da trolig bestille laboratorietester (en ENG - electronystagmography - blant andre) for å utelukke noe mer alvorlig medisinsk tilstand.

Noen eksperter sier at BPPV brakt videre av otoconia kan løse seg selv etter en måned eller to, at otoconia kan reabsorberes av "mørke celler" i det indre øret labyrint. Hvis du bestemmer deg for å vente det ut, endre atferd for å unngå situasjoner som kan bringe på svimmelhet og vertigo. Sleep støttet opp på to eller flere puter, unngå å bøye over, og unngå andre handlinger som du har lagt merke satt av symptomene.

Hvis du velger behandling, er ett alternativ til Semont manøver. Den er utført av en lege eller fysioterapeut og tar ca 15 minutter. Mens du ligger nede, blir du flyttet raskt fra den ene siden til den andre inn i bestemte posisjoner. Det har vist seg å være 90 prosent effektive etter fire sesjoner.

En annen behandling er Epley manøver (oppfunnet av Dr. John Epley). Det innebærer å lene deg tilbake og legen din å snu hodet til fire forskjellige posisjoner sekvensielt i ca 30 sekunder hver. Denne behandlingen er 80 prosent effektive, med en grad av tilbakefall i løpet av ett år etter behandlingen på omkring 30 prosent.

The Gans manøver (oppfunnet av R. Gans PhD) er en annen behandling; den utføres sjeldnere enn Semont eller Epleys, og er en blanding av de to. Det er ikke tilstrekkelig dokumentasjon av denne behandlingen for å etablere sin suksess rate.

Etter behandling, vente i leger kontor i 10 minutter før å ha noen kjøre deg hjem. Sov med hodet vippet tilbake i en 45 graders vinkel natten etter behandlingen. Prøv å holde hodet lodd så mye som mulig dagen etter behandling.

Hint

 • Hvis legen din ikke er kjent med behandlinger for BPPV, kan du kontakte Vestibulær Disorders Association (VEDA) for en henvisning. (Se referanse 2.)
 • Den vanligste årsaken til BPPV for de under 50 er hodeskade, så er det viktig for deg å se en lege for å bli undersøkt for noen alvorlige skader til øret eller hodet.
 • Ikke forsøk å utføre behandlinger uten lege. Komprimering av de vertebrale arterier kan oppstå produsere symptomer som svakhet, nummenhet og visuelle forandringer, og i noen tilfeller, kan det oppstå et slag.

Funksjonene til det menneskelige øret

Funksjonene til det menneskelige øret


Du kan leve i flere tiår og ikke tenke så mye om funksjonene til ørene. På den annen side er noen personer er plaget med hørselsproblemer i hele sitt liv. Bakgrunnen for en slik kontrast har noe å gjøre med hvor delikat og intrikat menneskelige øret funksjonen er. Ear funksjon er mottakelig for flere problemer fra utsiden. Når sunt, ører gi deg to viktige sanser - en følelse av å høre og en følelse av balanse.

Hørsel

Lydbølger som reiser gjennom luften blir pressa inn i øregangene ved øreflippene. Lydbølger kommer inn øregangene treffer hver av dine trommehinnene, og de begynner å pulsere og vibrere. En liten ben kalt Malleus er koblet til baksiden av hvert trommehinnen. The Malleus kobles til to andre bein, incus og stigbøylen, og disse ben danner en ossicular kjeden inni mellomøret. Lydbølger er mekanisk overført gjennom ossicular kjeden, vibrerende det ovale vindu - en membran som fører til det indre øret.

På den andre siden av det ovale vindu er en sneglehuset. Sneglehuset er en spiral benete struktur fylt med væske og nerveender. Lydbølger vibrere nervene hele cochlea, forårsaker en elektrisk impuls som sendes til hjernen din slik at du kan høre. Denne prosessen, selv om det intrikate, finner sted i løpet av millisekunder; mennesker opplever ingen lesbar forsinkelse i å høre lyden. Høy lyd over-stimulerer hver komponent av høre funksjon, forårsaker tidlig forfall. En audiometric eksamen kan oppdage tidlig hørselstap.

Lufttrykk og bihuler

Din mellomøret gir en vei fra baksiden av hver lomme på baksiden av halsen din. Ved hjelp av en slimete-lined rør kalt din øretrompet, slimete, væske og flytrafikken fra bihulene til halsen. Når lufttrykket endrer seg raskt, for eksempel under flyreiser, ørene utjevne lufttrykket i kroppen din for å unngå membran brudd. Den slimete slimhinnen i øretrompeten absorberer luft, forårsaker du å høre en smellende lyd i øret.

Eustachian-tube dysfunksjon er vanlig blant barn, noe som resulterer i tilbakevendende middel ørebetennelser. En protese tube kan settes inn gjennom trommehinnen til å utføre eustachian-rør funksjoner.

Equilibrium

Din indre øret inneholder en nervesenteret for balanse. Tre halvsirkelformede kanaler sitte rett over din cochlea og er koblet til hjernen ved den åttende hjernenerve. Hver balanse kanalen inneholder endolymphatic væske og nerveender. Disse kanalene oppdage horisontale og vertikale hodebevegelser. Når hodet beveger seg, stimulerer endolymphatic væske nerveender, noe som skaper en elektrisk impuls som sendes til hjernen. Denne funksjonen gir hjernen impulser om kroppsstilling, bevegelse, traumer og retning.

Traumer mot hodet, kan raske bevegelser og virus forstyrre balansen funksjon av det indre øret. Vertigo (kronisk svimmelhet) er en felles indre øret tilstand og kan behandles med medisiner.

Anatomy & Physiology av det menneskelige øret

Anatomy & Physiology av det menneskelige øret


Det menneskelige øret er et komplekst system ansvarlig for både hørsel og balanse. Det er sammensatt av de ytre, midtre og indre øret. Alle tre komponenter kontrollere hørsel, og det indre øret styrer også balanse.

Ytre øret

Det ytre øret er det ytre øret (det ytre øret) og øregangen. Formen og funksjonen til det ytre øret er å konsentrere lydbølger inn i øregangen.

Middle Ear

Den midtre øre, som ligger bak trommehinnen, er et luftfylt hulrom som inneholder de tre øre bein (hammeren, ambolten og stigbøylen), og åpningen av den Øretrompet. Mellomøret regulerer trykket og flytter til lyd i cochlea.

Inner Ear

Den indre øret er den mest komplekse parti av øret. Den inneholder sneglehuset for å høre og det vestibulære system for balanse.

Hvordan vi Hører du?

Når lydbølger inn øregangen, de forårsake trommehinnen til å vibrere. Disse vibrasjonene blir forsterket av de tre bein i mellomøret, endret til nervesignaler ved sneglehuset og sendt til hjernen for tolkning.

Ear Dysfunction

Gitt kompleksiteten av øret, kan enhver dysfunksjon resultere i hørsel og balanse problemer. Sykdommer i øret kan være forårsaket av sykdom som Ménières (overflødig væske i det indre øret) eller traumer, enten ved stump kraft eller konstant eksponering for høye lyder.

Hva kan det menneskelige øret Hør?

Hva kan det menneskelige øret Hør?


Lydvibrasjoner reise i bølger som kan måles basert på intensitet og frekvens. Effektiviteten av vår følelse av hørsel er beskrevet av lydstyrke og tone av lyder.

Lydbølger

Høres forplanter seg gjennom luften til det indre øret. Vibrasjonene er konvertert til elektrisk energi. Nervene i det indre øret sende disse elektriske signaler til hjernen.

Avgi lyd

Utvalget av hørbare lyder er fra terskelen av å høre til smertegrensen, dvs. den roligste lydene du kan høre til den sterkeste lyden du kan tåle. Den ytre og mellomøret kan forsterke lav intensitet lyder og beskytte øret mot svært høye lyder ved å redusere sensoriske respons.

Sound Intensity

Lydstyrken, eller intensitet, av lyder måles i desibel (dB). Et stille lyd, som en hvisken, måler ca 20 dB. Høy musikk på en rockekonsert måler 80-120 dB. En jetmotor kan måle så høyt som 180 dB.

Tone

Banen, eller tone, lyd beskriver hvor høyt eller lavt en lyd er, og måles i Hertz (Hz). Lave toner, for eksempel lave toner spilles på en bass, måler mellom 50-60 Hz. Skingrende lyder kan måle mer enn 10 000 Hz. Mennesker kan høre toner mellom 20-20,000 Hz. Utvalget for talen er 300-5000 Hz. (1)

Slik unngår du at indre øret Crystals

Slik unngår du at indre øret Crystals


Indre øret krystaller, teknisk kjent som otoconia, er ørsmå kalsiumkarbonatkrystaller ligger innenfor otolith organer i øret. Det indre øret krystaller og otolith organer hjelpe forstand bevegelse og gravitasjon i forhold til plasseringen av hodet. Øre krystaller tidvis løsnet fra otolith organer og angi en ørekanalen, der de forårsake svimmelhet og en tilstand som kalles benign paroksysmal posisjonell vertigo. BPPV er ikke en alvorlig tilstand; det kan med hell behandles, og dens symptomer kan minimaliseres eller til og med forebygges med behandling.

Bruksanvisning

Slik unngår du at indre øret Crystals

•  Bruk hodet beskyttelsesutstyr under aktiviteter der en hodeskade er mulig, for eksempel sykling, ski, rafting, riding en motorsykkel og mange andre. BPPV kan være forårsaket av hodeskader, og mens det ikke er noen konkrete tiltak for å hindre indre øret krystaller fra å bli forskyves beskytte hodet ditt er en sunn fornuft forholdsregel.

Unngå aktiviteter som skaper harde, brå bevegelser av hodet, da de kan utløse BPPV. Dette er spesielt viktig når du blir eldre. Den naturlige aldringsprosess i seg selv kan bidra til utvikling av BPPV, som bare ville bli forverret ved brå bevegelse.

Hold unna passiv røyking og unngå folk som er syke. Ta decongestants eller allergi medisiner når du føler deg overbelastet. BPPV kan være forårsaket av virusinfeksjoner i det indre øret, så dette forebyggende behandling er en mer tiltak du kan ta for å hindre indre øret krystaller blir forflyttet.

Diskuter medisinering og behandling med legen din hvis du har svimmelhet som du tror kan skyldes BPPV. En lege vil diagnostisere tilstanden basert på tester som avgjør om svimmelhet skyldes bestemt øye og hodebevegelser, samt tilstedeværelsen av utilsiktet bevegelse av øynene. For ytterligere diagnose, kan en lege bestille en MR, ENG eller VNG. Avhengig av alvorlighetsgraden av dine indre øret krystaller, kan legen forskrive en rekke behandlinger som strekker seg fra medisiner, til behandling, kirurgi, for den sjeldne ekstremt tilfelle.

Legg deg ned på siden til symptomene går hvis du opplever svimmelhet, og unngå enhver situasjon som bringer på en svimmel følelse til du kan se en lege. Fordi den eksakte årsaken til BPPV er ofte ukjent, ita € ™ s viktig å besøke en øre, nese og hals spesialist hvis opplever symptomer på BPPV. Ifølge Mayo Clinic, ita € ™ s veldig lett å miste balansen med indre øret krystaller, som kan føre til alvorlig skade. Sørg for å gå svært sakte når det er nødvendig å flytte og, om nødvendig, bruke en spaserstokk.

Tips og advarsler

 • Sammen med indre øret krystaller, Meniereâ € ™ s sykdom, indre øret forhold, vestibulær migrene og mange andre tilstander kan forårsake svimmelhet. En spesialist vil være i stand til å identifisere din tilstand.
 • Begrens inntaket av salt, koffein og alkohol for å se om dette hjelper din svimmelhet å avta. Personer med Meniereâ € ™ s sykdom er kjent for å være følsom for endringer i kostholdet, så forbedring på grunn av disse endringene kan være en ledetråd til årsaken til tilstanden din.
 • Mens indre øret krystaller er ikke en alvorlig tilstand, kan din svimmelhet være forårsaket av et større problem. Se en kvalifisert lege umiddelbart hvis din svimmelhet er vedvarende eller ledsaget av andre symptomer.