Digidexo.com

vektøkning østrogen erfaring

Gjør Østrogen kremer føre til vektøkning?

Hormonterapi involverer erstatning av østrogen og / eller progesteron for å lindre symptomer forbundet med pre-menopause og menopause. Østrogen tilbys også for å minske risikoen for å få osteoporose og for å øke din levetid. Østrogen krem ​​er en form for østrogen brukes for å lindre vaginal tørrhet; Det er fire typer av østrogen krem ​​inkludert Estradiol, østropipat, Dinestrol og konjugerte equine østrogen, som alle leverer en lav dose av østrogen.

Østrogen Bruk

Østrogen er et kvinnelig hormon opprettet av eggstokkene. Den styrer en rekke kroppsfunksjoner inkludert kalsium absorpsjon, kolesterol nivå regulering, elastisiteten i huden din, og tonisitet blæren og livmoren. Under pre-menopause og overgangsalder, eggstokkene begynner å stenge ned og slutte å produsere progesteron og østrogen, noe som fører til kroppslige hormonnivået å bli ubalansert. Hormon ubalansen er dokumentert av symptomer som hetetokter, tørr hud, søvnløshet, rastløshet, blære problemer og vaginal tørrhet. Østrogen kremer anvendes for å lindre vaginal tørrhet, og for å bidra til å forbedre tonisiteten av uterus og blære.

Østrogen og vektøkning

Når du først begynner å bruke muntlige østrogen replacements, oppgraderinger og / eller østrogen kremer, kan du merke noen vektøkning som skyldes først og fremst vann oppbevaring. Vannet holdes tilbake av legemet er bare midlertidig vektøkning. Lavere doser av østrogen vil bidra til å eliminere problemer med vann vektøkning og hvis det er et problem for deg, kan en samtale med legen din være nødvendig. De fem til 10 pounds normalt fått i overgangsalderen er på grunn av den naturlige aldringsprosessen, og østrogen kremer ikke øke mengden av vekten fikk under pre-menopause eller overgangsalder.

Vektøkning under Menopause

Under overgangsalderen, bremser metabolic rate betydelig, og dette er den primære grunnen til at vektøkning oppstår. Konsumere en diett som inneholder mat med høyt fiberinnhold, minst tre til fem porsjoner med grønnsaker og frukt daglig, hele korn, pasta, brun ris, og andre komplekse karbohydrater er viktig i overgangsalderen for å holde vektøkning på et minimum. Du vil også være lurt å redusere inntaket av sukkerholdig og fet mat. Endelig regelmessig aerob trening, tre ganger ukentlig vil bidra til å holde musklene tonet og bidra til å øke metabolic rate og øke energinivået.

Østrogen Cream Alternatives

Østrogen kremer brukes til å bidra til å holde vaginal tørrhet i sjakk. Disse kremer ytterligere bidra til å tone blæren og urinrøret, som har østrogenreseptorer. Lave doser av østrogen blir tilført via påføring av kremen. Hvis du er bekymret for den midlertidige vann vektøkning, kan du bruke smøremidler som Replens og KY Jelly som et alternativ. Vaselin kan også brukes i stedet for østrogen krem

Slik unngår du at vann vektøkning under perimenopause

Slik unngår du at vann vektøkning under perimenopause


Perimenopause er begrepet brukt til scenen før overgangsalderen (når en kvinnes egg produserer mindre østrogen). Mange kvinner begynner å oppleve perimenopausal symptomer som humørsvingninger, tretthet, nedsatt sexlyst og vann vektøkning. Vann vektøkning, bedre kjent som "middelaldrende spredning," kan være skadelig for en kvinnes selvbilde. Ukontrollerbar vektøkning kan være en psykologisk og fysisk belastning når det er ingen støtte eller riktig intervensjon.

Slik unngår du at vann vektøkning under perimenopause

•  Reduser daglige anbefalte kaloriinntaket med 10 til 15 prosent. Mange kvinner blir insulinresistent, noe som fører til kroppen sin til å lagre mer fett i stedet for å brenne kalorier. For eksempel, hvis før menopause en kvinne hadde et inntak på 1200 kalorier, ville hun brenne 800 og lagre bare 400. Etter overgangsalderen, vil kroppen hennes bare brenne 400 kalorier og lagre 800! Øv deg å kontrollere de delene av mat spist. Du kan fortsatt nyte din favoritt mat bare spise mindre mengder.

Øvelse minst 60 minutter per dag. Det har blitt bevist at 30 minutt per dag rutine er ikke tilstrekkelig for alle mennesker.

Unngå krasj slanking. Dette fører til at stoffskiftet å bremse ned. Som et resultat, vil du få mer vekt i fremtiden.

Opprettholde en betydelig mengde væske inntak ved å drikke åtte til ti glass vann om dagen. Omtrent 75 prosent av kroppen er laget av vann. Drikkevann kan bidra som en appetitt suppressant og hjelper forbrenne lagret fett i kroppen.

Omgi deg med venner og familie som kan gi støtte. Å ha noen i ditt hjørne for å støtte sunne spisevaner og mosjon kan være fordelaktig. Bli et team og støtte hverandre.

Hormonbehandling og vektøkning

Blant problemene menopausale kvinner klager over er vektøkning. I tillegg til alle de andre kontroversen rundt hormonbehandling, det er spørsmålet om det vil hjelpe med dette problemet, eller føre til ytterligere pounds. Svaret kan være forskjellig for hver kvinne.

Vektøkning

Den gjennomsnittlige personen vil opp i vekt med alderen. De hormonforandringene på overgangsalder vil ofte øke mengden av vekten som en kvinne i denne tiden av sitt liv gevinster og hvordan fettet i kroppen hennes er fordelt.

Hormonbehandling

Hormonbehandling bruker østrogen eller en kombinasjon av østrogen eller progesteron. Den brukes til å regulere en kvinnes varierende hormoner og hjelpe lindre noen av symptomene på overgangsalder.

Teorier / Spekulasjoner

Progesteron er kjent for å fremme fett lagring og muligens øke appetitten. Østrogen kan øke væskeansamlinger. Det er logisk at ved bruk av ett eller begge av disse hormoner ville fremme vektøkning. Men studier har ikke vist signifikant vektøkning med hormonbehandling.

Alternatives

Homøopatiske midler kan hjelpe med vektøkning med eller uten hormonbehandling for overgangsalder. Alle alternative behandlinger bør brukes under en lege omsorg.

Betraktninger

Hormone erstatning behandling kan eller ikke kan øke mengden av vekt fått. Alle sine fordeler og risiko bør diskuteres mellom lege og pasient.

Må bryst ekstrautstyr piller føre til vektøkning?

På tross av all reklame, er bryst ekstrautstyr piller generelt ansett som ineffektiv og kan ha uønskede bivirkninger som vektøkning.

Østrogen Effect

Bryst ekstrautstyr piller sikkert kan føre til vektøkning hvis de inneholder fytoøstrogener, stoffer som finnes i planter som er svært lik den menneskelige hormonet østrogen.

Fordi fytoøstrogener i mange bryst ekstrautstyr piller er så lik østrogen, er deres virkningsmekanisme forsterkning også lik - vannretensjon i bryst og andre vev, og derfor vektøkning.

Phytoestrogen Enhancement

Ifølge nettstedet Drugstore.com, en felles phytoestrogen brukes som et supplement og funnet i noen bryst ekstrautstyr pillsis klaseormedrue og "personer med høyt blodtrykk eller hjertesykdom skal ikke bruke klaseormedrue. På grunn av sin likhet til østrogen, kvinner med østrogen -avhengige kreft eller de tar p-piller eller østrogenbehandling bør ikke bruke det. "

Non-phytoestrogen Enhancement

Andre ekstrautstyr piller hevder å øke bryststørrelsen ved "øke lagring av nye fett i bryst bindevev," men kroppsfett er en tett stoff, og mer av det ville derfor føre til vektøkning, også.

Hvordan Stopp Menopause vektøkning

Hvordan Stopp Menopause vektøkning


Hormonelle endringer i tiden rundt overgangsalderen kan disponere noen kvinner til å lagre overflødig fett, spesielt rundt magen området. Tap av muskelmasse i midten alder kan også bremse forbrenningen og utløse fettlagring. Imidlertid er det mulig å unngå menopausal vektøkning gjennom nøye hensyn til kosthold, regelmessig aerob trening og styrketrening øvelser.

Kalorikontroll

Den gjennomsnittlige daglige kaloriinntaket for kvinner er 2000, men er avhengig av alder, størrelse og andre faktorer, som for eksempel aktivitetsnivå. Hvis aktivitetsnivået har falt i løpet av årene som fører til overgangsalderen, kan det hende du trenger å spise færre enn 2000 kalorier hver dag for å forebygge vektøkning. Å miste vekt på hastighet på omtrent ett pund hver uke, bør du spise et underskudd på 500 kalorier hver dag, ifølge Staness Jonekoss, forfatter av "The Menopause Makeover."

Optimal Nutrition

En diett som er rik på bein som øker kalsium er viktig fordi tap av østrogen i overgangsalderen kan forverre bentap. Kalsium-rike næringsmidler hjelper til å forhindre vektøkning ved å begrense absorpsjon av fett. The Yale Medical Group anbefaler tilsvarende minst tre daglige porsjoner med meieriprodukter. Vitamin D, som er utløst gjennom huden eksponering for sollys og funnet i befestede matvarer som befestet soya produkter, er viktig for opptaket av kalsium. Kvinner i aldersgruppen over 50 krever 600-800 internasjonale enheter av vitamin hver dag.

Basere kostholdet rundt kilder til magre proteiner for vev reparasjon, og hele korn, frukt og grønnsaker, som er lav i kalorier og høy i fiber for å hjelpe deg til å føle full.

Aerobic Exercise

Aerob trening er viktig for kardiovaskulær helse og bidrar til å øke din metabolic rate, som har en tendens til å avta i årene som fører til menopause. Ha 30 minutters trening hver dag, for eksempel rask gange eller sykling. Velg aktiviteter som du liker, og trening med en venn for å holde deg motivert. Intensitetsnivået på treningen bør forlate deg litt andpusten, men fortsatt i stand til å holde en samtale med noen. La det være minst 10 minutter oppvarmingstid før treningen for å forebygge skader.

Styrketrening

Som mål å oppnå 15 minutter med styrketrening øvelser to til tre ganger hver uke. Styrking muskelmasse vil bidra til å forhindre vektøkning, som muskler forbrenner mer kalorier enn fett. Styrke øvelser involverer bruk av vekt maskiner, manualer og motstand band. Svømming kan også øke muskelstyrke på grunn av vann motstand mot kroppen din.

Diett for noen på østrogenbehandling på grunn av vektøkning

I henhold til den medisinske området Medline Plus, østrogenbehandling, vanligvis kjent som hormonerstatningsterapi, er en framgangsmåte som gjør det kunstige hormoner er injisert eller på annen måte ført inn i kroppen for å forsterke naturlig produksjon, lindre bivirkninger av hormonmangel på grunn av menopause eller andre faktorer , inkludert vektøkning, hetetokter og en reduksjon i bentetthet. For å få mest mulig ut av din tid på østrogenbehandling for vekttap, vil du ønsker å følge et sunt kosthold - slik at kroppen din til å dra full nytte av den ekstra østrogen ved å normalisere vekten din så raskt som mulig.

Østrogen Therapy Diet

Følge en lav-fett, naturlig kosthold for å få mest mulig ut av din østrogenbehandling behandling, hjelper kroppen din til å miste vekt naturlig. Konsumere en diett som er rik på frisk frukt, hele korn og grønnsaker, noe som begrenser forbruket av usunne elementer som sukker, alkohol, bearbeidet mat og andre tomme kalorier, da disse vil bare tjene til å hemme vekttap innsats. Pass på å pad din diett med rikelig mengder magre proteiner, inkludert lav-fett kjøtt, sjømat og fjærfe, sammen med inkludering av moderate mengder soya. Ifølge naturlig helse webområde HolisticOnline, kan soya bidra til å øke østrogennivået i kroppen, noe som gir deg et ekstra løft utover det som tilbys av hormonbehandling. Derfor bør du bestrebe seg på å spise elementer som inneholder soya protein minst to eller tre ganger per uke. Eksempel elementer inkluderer tofu, mizo, soyabønner og soyasaus. Begrens inntaket av fett til ikke mer enn 25 til 30 prosent av din totale daglige kalorier, noe som gjør en innsats for å bare konsumere fett fra naturlige kilder som oljer, nøtter, frø, frukt som kokosnøtter og avokado.

Vekt Tracking

Husk at det endelige målet er å gå ned i vekt, så tar sikte på å droppe en eller to pounds per uke ved å operere i en liten kaloriunderskudd. Dette betyr forbruker omtrent 300 til 400 færre kalorier per dag enn du brenner. For å spore dette, vil du trenger for å holde oversikten over kaloriforbruket ved å holde en mat logg i løpet av dagen, skrive ned de matvarer som du spiser sammen med de kaloriene som finnes der. En mat skala kan også være nyttig å veie vanskelig å bedømme deler av mat som rått kjøtt og andre elementer som ikke kommer i en vanlig servering størrelse. Forsøk å spise omtrent det samme antall kalorier hver dag for å gjøre justeringer enklere, og kutte dine daglige kalorier videre (av en annen 200 eller så) når ditt vekttap platåer.

Menopause vektøkning Solutions

Under overgangsalderen, kan hormonene være radikalt ut av balanse. Dette resulterer i mange endringer i kroppen din, spesielt vektøkning. Menopausale kvinner merker vektøkning hovedsakelig rundt deres midje og hofter, og dette overflødig vekt kan ikke svare på vekt-tap løsninger som jobbet i det siste. Dette skyldes at årsaken til vektøkning er sannsynligvis forskjellig fra årsaken til vektøkning før menopausen. Hvis du vet årsaken til menopausal vektøkning, kan du finne en løsning for det.

Hormon-replacement therapy og vektøkning

Under overgangsalderen, mange kvinner begynner hormon-replacement therapy, eller HRT. HRT bidrar til å lindre menopausale symptomer, men kan føre til vektøkning. Dette er fordi HRT fungerer ved å øke østrogennivået, noe som pleier å slippe i overgangsalderen; Imidlertid, når østrogen økes for mye, kan det føre til fett og væskeretensjon.

Hvis HRT bidrar til vektøkning, snakk med legen din. Hun kan foreslå måter å justere din HRT. Hvis symptomene er relativt mild, kan du velge å slutte å ta HRT helt for å hjelpe deg selv miste vekt.

Kosthold og trening

Mye som før overgangsalderen, for mange kvinner, årsaken til menopausal vektøkning er dårlig kosthold. Som du alder, din muskelmasse gradvis avtar, bremse ned stoffskiftet. Denne prosessen skjer med nesten alle, men det er en måte å bremse din muskel tap: Etter utbruddet av overgangsalder, begynne å trene hvis du tidligere ikke; hvis du gjorde det, opprettholde eller øke din oppgave nivå.

Fordi stoffskiftet bremser ned i overgangsalderen, må du redusere mengden kalorier du spiser hver dag. Trene vil tillate deg å ta i omtrent det samme, eller litt færre, kalorier enn du gjorde før menopause. Men bunnlinjen er at en høy-kalori diett i overgangsalderen vil føre til vektøkning. Prøv å spise rikelig med fiber og drikke mye vann. Å gjøre dette vil dempe appetitten og hjelpe deg å forbruke færre kalorier. Spise færre kalorier og trener vil tillate deg å miste vekt du kan ha fått i overgangsalderen.

Andre betingelser

Noen ganger vekt du får i overgangsalderen er bare løst knyttet til overgangsalder selv. Stress alene at noen kvinner føler seg som følge av aldring, kan livssituasjon og varierende hormonnivåer føre til vektøkning. En av de beste tingene du kan gjøre for å kjempe menopausal vektøkning er å sørge for at du ikke får overspente. Få nok søvn, tilbringe en dag på spa og lære mestringsstrategier som dyp pusting.

De slippe østrogennivået du opplever i overgangsalderen kan bidra til å belyse andre forhold du har kanskje allerede hatt før uten å vite det. Tilstander som insulinresistens, binyretretthet og hypotyreose kan eksistere uten symptomer, men når østrogennivået faller, disse forholdene er mer sannsynlig å få deg til å få vekt. Faktisk er hypotyreose en ganske vanlig tilstand som forårsaker betydelig, plutselig vektøkning blant kvinner i overgangsalderen. Hvis du opplever plutselig vektøkning under menopause ledsaget av ekstrem trøtthet, eller du bare ikke føler deg selv, bør du oppsøke lege. En blodprøve kan diagnostisere noen av disse forholdene; behandling av disse underliggende forholdene vil hjelpe deg å takle vektøkning de forårsaket.

Vektøkning Årsaker i Women

Vektøkning Årsaker i Women


For mange kvinner, spise en balansert kosthold og få rikelig med mosjon er ikke nok til å demme opp for vektøkning, på grunn av underliggende årsaker som en hormonell ubalanse. I tillegg til plutselig vektøkning, Pasienter Medical sier at "Noen fysiske indikasjoner på hormonell ubalanse inkluderer kviser, hårtap, nattesvette og redusert libido."

Hypotyreose

Skjoldbruskkjertelen er lokalisert i halsen er ansvarlig for regulering av stoffskiftet, samt opprettholder funksjonen av andre hormoner. Når denne kjertelen er lite aktiv, er det kjent som hypotyreose. Marcelle Pick, OB / GYN NP, forklarer at, "Pasienter med en underactive skjoldbruskkjertelen har en tendens til å ha en veldig lav basal metabolic rate. En av de mest merkbare symptomer på hypotyreose er vektøkning og problemer med å miste ekstra vekt." En TSH test kan fortelle deg om du har en unormal eller normal mengde thyreoideahormoner.

Polycystisk ovariesyndrom

Kvinner med polycystisk ovariesyndrom (PCOS) har mange cyster på eggstokkene, og dette skaper problemer i kroppen som overdreven hårvekst, infertilitet og vektøkning. Ifølge Insulite Laboratories, insulinresistens er en viktig faktor i vektøkning på grunn av glukose blir omdannet til energi. "Sukker sendes til leveren hvor det omdannes til fett, og deretter lagres i hele kroppen. Sluttresultatet kan bli vektøkning og fedme." Selv om det er ingen kur for PCOS, å ha et balansert kosthold, regelmessig mosjon og å ta medisin som styrer insulin kan bidra til å hindre ytterligere vektøkning.

Menopause

Av menopausale kvinner, 12 til 15 prosent gevinst overvekt, spesielt i magen. Varierende hormoner som østrogen, progesteron, androgen og testosteron er medvirkende faktorer til økt vekt. Under overgangsalderen, østrogen, progesteron og testosteron nivåer slipp, som fører til økt appetitt, væskeansamlinger og vektøkning. Androgen nivåene øker, noe som resulterer i avsetning av fett på buken i stedet av hoftene. For å bekjempe overvekt, gjennomføre livsstilsendringer og prøve urte kosttilskudd for å balansere hormonnivået.

Slik unngår du vektøkning under overgangsalder

Slik unngår du vektøkning under overgangsalder


Under overgangsalderen er det flere faktorer som kjemper mot en kvinners evne til å opprettholde en sunn vekt. Mellom hormonsvingninger, en langsommere metabolisme, tap av muskler og stress i hverdagen, synes vektøkning uunngåelig. Heldigvis er det et par ting kvinner kan gjøre for å gi kroppen sin balansen de trenger for å unngå vektøkning i overgangsalderen.

Slik unngår du vektøkning under overgangsalder

•  Legg soya i kostholdet ditt. Østrogennivået faller under overgangsalderen, og kroppen ser ut til andre kilder, for eksempel kroppsfett, hud og organer, for å erstatte østrogen. Dette vil gjøre kroppen å holde på fett til tross for diett eller trening nivåer. Spise mer soya eller ta soya isoflavoner tabletter vil erstatte tapt østrogen og balansere dine hormoner. Erstatte noen daglig melkeprodukter eller kjøtt med soya vil også lavere kalorier i kostholdet ditt, som vil bistå i å miste vekt.

Spis rikelig med frukt og grønnsaker. Mange frukt og grønnsaker inneholder fytoøstrogener, kjemikalier som lure kroppen til å tro den har mer østrogen enn det faktisk gjør. Frukt og grønnsaker inneholder også bor, et mineral som hjelper kroppen med å opprettholde østrogen. Spise mer frukt og grønnsaker er også sunnere: De er lavere i kalorier og at du føler deg mett lenger.

Spis en diett lav på enkle karbohydrater. Karbohydrater finnes i matvarer som hvitt brød, bearbeidet snacks, pasta og alkoholholdige drikkevarer øker blodsukkernivået og forstyrre stoffskiftet. Å spise for mange enkle karbohydrater kan føre til insulinresistens, en tilstand der alle kalorier du forbruker slå til fett. Velg komplekse karbohydrater, som finnes i grønnsaker, frukt, havregryn, brun ris og hele hvete brød i stedet.

Tilsett litt protein til hvert måltid. Etter 35 år begynner muskelmasse å bryte ned i fett. Å spise protein, sammen med trening, vil bidra til å bygge muskler. Velg nøtter, bønner og magert kjøtt, som fjærkre, fisk eller kalkun.

øke stoffskiftet. Legge trening til din daglige rutine vil akselerere stoffskiftet, bygge muskler, redusere stress og redusere risikoen for hjertesykdom. Gjøre noen form for trening --- inkludert aerobic, svømming, turgåing, sykling eller sport eller styrketrening --- minst 30 minutter hver dag.

Administrere stress. Kronisk stress får kroppen til å frigjøre hormonet kortisol, noe som reduserer din evne til å gå ned i vekt. Calm stress gjennom regelmessig mosjon, få nok søvn, spise et sunt kosthold, ta et daglig B-kompleks vitamin og, om nødvendig, søker rådgivning eller terapi.

Prøv urte kosttilskudd. Klaseormedrue, wild yam, chasteberry, johannesurt og dong quai er kosttilskudd som hjelper på å balansere dine hormoner slik at kroppen kan gå ned i vekt.

Hint

  • Snakk med legen din om din overgangsalder symptomer og måter å lindre dem.
  • Noen urte kosttilskudd kan samhandle negativt med reseptbelagte medisiner, så les alle advarsler før du prøver en urte supplement.

Konsekvenser av vektøkning etter å ha en Mageplastikk

Konsekvenser av vektøkning etter å ha en Mageplastikk


Hvis du har sagging magemusklene eller ruller med løs hud på magen, kan du vurdere å få en mageplastikk, også kjent som mageplastikk. Denne prosedyren strammer opp musklene som er blitt for strukket ut og fjerner overflødig abdominal hud og fett. Det kan være lurt operasjonen hvis du har hatt flere svangerskap eller mistet en betydelig mengde vekt, forlater slapp hud. Riktig vare på kroppen din og magemusklene kan hjelpe deg å holde strammere mage, men effekten er ikke permanent hvis du lar deg gå.

Minimal Vektøkning

Å få bare en liten bit av vekt etter en mageplastikk vil ikke ha en alvorlig innvirkning på den nye magen. Når du får en mageplastikk, er antall fettceller i magen lavere fordi så mange celler ble fjernet. Dette betyr at hvis du får bare en liten bit av vekt, vil svært lite av det går til magen med mindre du får mer enn 20 til 30 prosent av kroppsvekten.

For mye styrke

Hvis du får en betydelig mengde vekt, vanligvis 30 prosent eller mer av kroppsvekten din, kan dette angre noen av de positive resultatene du erfaring fra å få en mageplastikk. I begynnelsen skjer vektøkning meste i andre deler av kroppen din. Men hvis du forbruke mer kalorier enn kroppen forbrenner og gjøre det konsekvent, over tid vil du få vekten i magen, også, etter hvert som strekker seg tilbake ut huden og musklene som ble strammet under operasjonen.

Vedlikehold

Opprettholde eller miste vekt er en god måte å holde fastere mage du har fått fra en mageplastikk. Noen mennesker er så inspirert av en flatere mage at de endre sine levevaner slik at de kan holde vekten av. Det er lurt å spise en sunnere kosthold og se dine kalorier, styrer klar av høy-fett matvarer og kalori-laden drikker, slik at du kan holde en god form og ikke få overflødig abdominal vekt.

Graviditet

Hvis du blir gravid etter å få en mageplastikk, kan dette redusere effekten av kirurgi. En graviditet vil strekke ut igjen magemusklene og huden som ble strammet, ikke på grunn av gevinster i fett, men fordi du er å få mer volum i magen området fra veksten av barnet ditt. Hvis du tror at du ønsker flere barn, kan det være best å vente med å få mageplastikk før etter at du har din siste barn.

Estroven & vektøkning

Estroven & vektøkning


Estroven kosttilskudd tilby kvinnelige forbrukere en over-the-counter helt naturlig urte måte å minske symptomene på overgangsalder. Tillegget formel inneholder soya isoflavoner, klaseormedrue, kalsium og bor, vitamin E og B-12 samt andre B-vitaminer og folsyre.

Menopause

Som en kvinne nærmer overgangsalder eggstokkene begynner å gå tom for egg. Når det er få eller ingen flere egg til å bli sluppet ut i egglederne hennes månedlige menstruasjonssyklus stops.The eggstokkene også slutte å produsere så mye østrogen og progesteron. Redusert østrogennivå kan føre til menopausale symptomer som hetetokter.

Relaterte tilstander

The Mayo Clinic viser hjertesykdom, urininkontinens, osteoporose og vektøkning som de fire kroniske tilstander som kan vises etter menopause.

Vektøkning

Inntak av østrogen kan føre til kvinner for å holde på vann, som kan være årsaken til vektøkning. Soya isoflavoner, en ingrediens i Estroven, er en naturlig form for østrogen som finnes i soyabønner, kikerter og andre belgfrukter. Dette kan føre til en liten væskeansamlinger vektøkning. (Ref. 2.)

Også på denne tiden i en kvinnes liv kravene til å oppdra en familie kan bli redusert, og hun kan ikke være så aktiv som tidligere år. Metabolisme kan også sakte som en kvinne aldre. Kutte kalorier fra ditt totale kalori daglige inntaket og trener kan holde deg fra å få overflødig vekt.

Ødem Vann Bevaring og vektøkning i overgangsalder

Hvis du kan komme gjennom perimenopause og overgangsalder uten å få noen vekt, du er den sjeldne og heldig kvinne. Varierende hormoner og vann vekt oppbevaring er bane av middelaldrende kvinner.

Progesteron og vann vektøkning

Under reproduktive år, er progesteron hormonet produseres når du har eggløsning. Når du slutter eggløsning, progesteron nivåer reduseres drastisk. Når dette skjer, oppblåsthet og vann vektøkning tendens til å oppstå. Mangel på progesteron ikke nødvendigvis gjøre deg opp i vekt, selv om du kan føle deg som om du har på grunn av væskeansamlinger. Når du hovne opp, dette kalles ødem, forårsaket av overflødig væske fanget i kroppen vev.

Fight Back

Combat ødem ved å unngå salt mat og matvarer som inneholder natrium, som begge forverre vann vektøkning. Vurdere hvilke typer medisiner du tar. Noen kan forårsake ødem.

Testosteron Kompliserer Matters

Få så mye som 10 til 15 pounds i løpet perimenopause, som kan vare i flere år, er dessverre mer regelen enn unntaket, ifølge Epigee.org. Du er nødt til å jobbe hardt i denne perioden av livet ditt for å kontrollere vekten. Testosteronnivå kan stige på dette tidspunktet som vil gjøre vekten bosette seg i midtseksjon, snarere enn i den nedre halvdelen av kroppen hvor det kan ha vært før.

Hormoner, metabolisme, appetitt og fettlagring

Husk at hormoner kan godt gå haywire mens du er overgangen til full overgangsalder og dette kommer til å ha en betydelig innvirkning på kroppen din. Hormoner direkte påvirke hvordan du lagrer fett, stoffskiftet og appetitten. Du kan ikke spise så mye som du en gang gjorde fordi stoffskiftet er tregere, ifølge Mayo Clinic. Hvis du gjør det, du kommer til å få vekt.

Finne Kilder til Østrogen

Når eggstokkene slutter å produsere østrogen kroppen din ser ut for en annen kilde og finner det i fettceller, som kan produsere østrogen, ifølge 34-menopause-symptoms.com. Kroppen din kommer til å jobbe hardt med å konvertere kalorier til fett, slik at østrogennivået er økt. Fettcellene ikke brenne kalorier så raskt eller effektivt som muskelcellene gjør. Hvis du ender opp med flere fettceller enn muskler du kommer til å få vekt. Husk å holde aktiv.

Zyrtec bivirkninger - Vektøkning

Zyrtec (citrizine) er et antihistamin som brukes til behandling av allergisymptomer. Zyrtec lindrer kløende øyne, sår hals og nysing, og fungerer som en decongestant også. Men har det noen bivirkninger, de vanligste er svimmelhet, munntørrhet og tretthet. Mindre vanlige bivirkninger er utslett, høyt blodtrykk og vektøkning.

Rapid vektøkning

Rask vektøkning er en sjelden Zyrtec bivirkning, og du bør informere legen din dersom du opplever unormalt rask vektøkning.

Vektøkning ikke varer

Folk som har opplevd rask vektøkning mens du bruker Zyrtec har rapportert å miste vekt når kroppen ble vant til medisinering.

Statistikk

Ifølge stoffets produsenten (Merk,), mindre enn to prosent av folk som bruker Zyrtec erfaring vektøkning som en bivirkning (se Ressurser).

Kroppsvekt

Pasienter som opplevde vektøkning med Zyrtec tjente i gjennomsnitt 2,8 prosent av vekten i løpet av de første 20 ukene (se Ressurser).

Time Frame

Emner som fikk vekten fra å bruke Zyrtec stoppet økende vekt innen 26 uker etter oppstart av medisiner (se Ressurser).

Årsaker og risikofaktorer for Uforklarlig vektøkning

Årsaker og risikofaktorer for Uforklarlig vektøkning


Uventet vektøkning er ikke noe noen ønsker å oppleve. Kroppen din kan ha sparket inn overdrive antall fettceller den produserer eller du kan beholde ekstra vann. Vektøkning kan komme fra en rekke steder, men når det er uventet, er det vanligvis en underliggende årsak. Hvis du er bekymret for økende vekt, og tror ikke det er en åpenbar grunn, må du kontakte legen din.

Menopause

Uventet vektøkning ofte følger overgangsalder eller perimenopause. Det skjer for det meste rundt midjen og hoftene. Varierende hormoner og kroppens behov for å henge på fettcellene i løpet av denne tiden kan føre til vektøkning. Under overgangsalderen, er kroppens system ute av balanse og fallende østrogennivå kan forverre tilstander som insulinresistens og binyretretthet. Med synkende østrogen, trenger kroppen din mer fettceller for å opprettholde benmasse.

Thyroid

Skjoldbruskkjertelen bidrar til å regulere energinivået samt stoffskiftet, som er prosessen kroppen bruker til å forvandle kalorier til energi du forbrenner. Hvis skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok hormoner, stoffskiftet bremser ned, kan noe som fører til vektøkning, som er en tilstand som kalles hypotyreose. En betent skjoldbrusk, betegnet som tyreoiditt, kan forårsake hypotyroidisme og føre til vektøkning på grunn hormonene i skjoldbruskkjertelen mislykkes i å regulere kaloriinntaket.

Cushing syndrom

Cushings syndrom er langvarig eksponering for høye nivåer av kortisol. Denne hormonforstyrrelse kan føre til overkroppen fedme eller en avrundet ansikt. Kortisol er produsert når binyrene mottar et hormon fra hypofysen. Kortisol regulerer stoffskiftet av proteiner, karbohydrater og fett og balanserer insulin bidrar til å bryte ned glukose. Når kortisol er overprodusert, det påvirker balansen av insulin og metabolisme, og kan føre til uventede vektøkning.

Medisiner

Mange medisiner kan føre til uventet vektøkning som en bivirkning. Steroider, som er utformet for å redusere betennelse, kan forårsake overflødig vann oppbevaring. Antidepressiva kan redusere stoffskiftet eller forårsake svingninger i hormoner, som fører til vektøkning. Medisiner for diabetes og halsbrann kan føre til vektøkning i tillegg. Prevensjon, hormonnivåer som endres, kan ha den bivirkning av vektøkning. Migrene og beslag medisiner kan også føre til vektøkning.

Betyr Ortho Evra føre til vektøkning?

Med den mengden av prevensjonsmetoder på markedet, det er en ideell form for prevensjon for praktisk talt hver kvinne. Fordi det er en av de mest effektive typer prevensjon, er en daglig prevensjonspille den foretrukne metode for mange kvinner. Men for mange andre kvinner, holder frykt for manglende en dose dem fra å velge den pillen som sitt primære prevensjons alternativ.

Historie

Innført i 2002, ble Ortho Evra utviklet som en metode for prevensjon for kvinner som ikke føler p-piller var et godt valg for dem. Farmasøytiske selskaper ønsket å lage en prevensjon format som var like effektivt som p-piller, men ble brukt i et annet format. Metoden de bestemte seg for var den preventive patch kjent som Ortho Evra.

Funksjon

Selv om Ortho Evra bruker de samme typer hormoner som p-piller, de er funnet i form av en patch som brukes direkte på huden. I motsetning til pillen, ikke plasteret trenger ikke å bli forandret daglig, men i stedet på en ukentlig basis. Bæres på magen, overarmen, overkroppen eller magen, utgivelser Ortho Evra syntetisk østrogen og progestin hormoner som hindrer eggløsning og derfor gjøre det vanskeligere for unnfangelse å skje.

Betraktninger

Mens Ortho Evra gir samme hastighet på effektivitet som piller, fordi hormonene blir levert gjennom huden og så direkte inn i blodstrømmen, behandler kroppen dem forskjellig. Vanligvis er en kvinne som bruker Ortho Evra utsatt for omtrent 60 prosent mer østrogen enn en kvinne som bruker p-piller.

Effekter

Som en følge av økt østrogeneksponering, kvinner som bruker Ortho Evra er mer sannsynlig å få vekt enn de som bruker p-piller. Ifølge en undersøkelse gjort av produsenten av Ortho Evra, kvinner som bruker Ortho Evra ofte se en 10 til £ 30 økning i kroppsvekt mens du bruker plasteret. Kvinner som veier over 198 pounds rådes mot å bruke Ortho Evra på grunn av risikoen for vektøkning.

Advarsel

I tillegg til vektøkning, kan de økte østrogennivå som finnes i Ortho Evra også øke sannsynligheten for symptomer som hodepine, kvalme, oppblåsthet, hudirritasjon og ømme bryster. Som et resultat, er Ortho Evra vanligvis bare anbefales til kvinner som absolutt ikke kan huske å ta en daglig pille, veier mindre over 198 pounds og har ikke noe imot å få 10 til 30 pounds.

Hva Anti-depresjon narkotika føre til vektøkning?

Det finnes en rekke medisiner som er tilgjengelige for personer med depresjon. Når man diskuterer antidepressiva med legen din, spørre om bivirkninger. Hvis du er bekymret for endringer i vekt, bør du være klar over noen legemidler som brukes til behandling av depresjon som kan føre til vektøkning.

Mirtazapin

Mirtazapin, som kommer i merkenavnet Remeron, er en tetracyklisk antidepressivum med bivirkninger som inkluderer økning i appetitten, noe som igjen kan føre til vektøkning. Døsighet er en annen bivirkning, noe som kan føre til en mer stillesittende livsstil, bremse stoffskiftet å forårsake enda mer vektøkning.

Amitriptylin

En trisykliske antidepressiva, amitriptylin (merkenavn Elavil) blokkerer hjernens alfa 1 og histamin reseptorer, som er målrettet og aktiverer stress hormon noradrenalin. Dette fører i sin tur til appetittstimulering, ettersom noradrenalin frigjør energi fra glukose butikker. Jo mindre energi, jo tregere stoffskiftet og jo mer sannsynlig er det å få vekt.

Doxepin

I samme stoffgruppen som amitriptylin, er doxepin (Adapin) forskrives til pasienter med depresjon, angst forbundet med alkoholisme, psykiatriske tilstander og manisk-depressiv lidelse. Dets bivirkninger inkluderer forstoppelse, tretthet, søvnløshet og endringer i vekt, blant annet vektøkning.

Imipramin

En annen trisykliske antidepressiva, imipramin (Tofranil) er det stoffet i denne gruppen med høyest mulighet for vektøkning hos mange pasienter. Den kan komme på raskt og være ledsaget av hevelse og svakhet. Hvis du tar denne medisinen, og opplever noen av disse bivirkningene, bør du oppsøke lege.

Amoxapine

En syklisk antidepressiva, amoxapine (Asendin), har mange vanlige bivirkninger, inkludert erektil dysfunksjon, munntørrhet, svimmelhet og hodepine. De fleste pasienter på amoxapine også erfaring økt sult, som fører til vektøkning.

Desipramin

Desipramin (Norpramin) er en syklisk antidepressant som fører til hodepine, tretthet, søvnløshet og forstoppelse i mange mennesker. I likhet med Amoxapine, fører desipramin vanligvis økning i appetitt, bidrar til vektøkning.

Nortriptylin

Nortriptylin (aventyl) er en syklisk antidepressivum med mange av de samme bivirkningene som de andre stoffene i denne gruppen: døsighet, tørr munn, forstoppelse, problemer med vannlating og vektøkning.

Behandling for depresjon og vektøkning i overgangsalder

Menopause er en naturlig biologisk prosess som forekommer blant kvinner og er noen ganger ledsaget av depresjon og vektøkning. Det finnes ulike konvensjonelle og alternative behandlinger tilgjengelig for å behandle disse forholdene i overgangsalder.

Definisjon

Menopause er forbundet med fysiske, hormonelle og psykologiske endringer; kvinner kan oppleve disse tegn og symptomer i 40-årene og 50-årene. Teknisk sett har du nådd overgangsalderen hvis du ikke har hatt en periode på 12 sammenhengende måneder.

Depresjon

Behandlinger for depresjon blant annet foreskrevet antidepressiva, samt hormonerstatningsterapi, som bidrar til å gjøre opp for det faktum at kroppen din ikke lenger er naturlig å produsere østrogen. Alternative behandlinger inkluderer urte rettsmidler og kosttilskudd som ginseng for å forbedre humøret og GABA, som "roer" nervesignaler.

Vektøkning

Når det gjelder vektøkning, noen kvinner slå til kosttilskudd som N-acetyl cystein (NAC), som bidrar til å bygge muskler og fremmer fettforbrenning; magnolia kapsler, som inneholder honokiol, en phytochemical som hjelpemidler i vektkontroll og appetitt kontroll; og CLA, som kan forbedre forholdet mellom fett-til-lean body mass.

Andre terapier

Andre behandlingsformer for både vektøkning og depresjon blant annet endring i kostholdet, trening, meditasjon og dyp pusting, guidet billedspråk, yoga, støtte grupper, og snakke med en profesjonell som en psykolog, klinisk sykepleier eller sosionom.

Advarsel

Det amerikanske Food and Drug Administration regulerer ikke naturmidler og kosttilskudd. Som et resultat, er det liten eller ingen ensartethet i typer av ingredienser og doseringsinstruksjonene.

Peri Menopause & vektøkning

Mange kvinner merker at de har en hard tid å miste vekt når de er i overgangsperioden frem til overgangsalderen, som kalles peri-menopause. Faktisk kan de få vekt, spesielt rundt midtpartiet, selv om de ikke spiser mer. Ifølge Mayo Clinic, er dette delvis skyldes hormonelle endringer. Det er imidlertid også påvirkes av valg av livsstil. Dersom en kvinne ikke være aktiv og fortsetter å spise som hun gjorde før peri-menopause, er hun sannsynligvis kommer til å få vekt.

Hva skjer

Peri-menopause kan vare i opptil fem år for noen kvinner. Kvinner kan bli symptomatisk på grunn av hormonelle svingninger. Symptomene kan omfatte vektøkning, nattesvette, hetetokter, uregelmessig menstruasjon, irritabilitet og søvnforstyrrelser. Noen kvinner vil merke en forskjell i deres hud tekstur og håret kan bli tynnere i løpet av peri-menopause. I løpet av denne tiden, kvinner får i gjennomsnitt ett pund per år, ifølge Mayo Clinic.

Noen av vektøkning skyldes en forskyvning i en kvinnes hormoner. Østrogennivået faller og kroppen vet det så det søker nye kilder til østrogen, som finnes i fettcellene. Kroppen begynner å slå kalorier til fett for å opprettholde østrogenproduksjonen. Kroppen forsøker også å opprettholde muskelmasse, noe som krever enda mer fettceller. Dette kan føre til vektøkning. Når progesteron nivå dukkert under peri-menopause, beholder kroppen vann og en kvinne kan føle og se oppsvulmet.

Biofeedback Network

Kroppen vår består av en biofeedback nettverk som involverer crosstalk mellom hormoner og fettceller. Crosstalk betyr at hormoner og celler kommuniserer. Når hormonene er i endring, kan dette føre til en forstyrrelse i denne crosstalk, noe som kan resultere i mat cravings. Jo mer du spiser, jo mer vekt du vil få. Som vi alder, bremser vår metabolisme ned og vi er ikke er ikke brenne kalorier så fort som vi en gang gjorde, slik at du ikke kan fortsette å spise så mye eller du vil opp i vekt.

Omfordeling

Du kan oppleve at din vektøkning er hovedsakelig i midtpartiet. Dette er typisk. Faktisk kan dine ben, armer og rumpe bli mindre, mens midjen og magen utvide. Selv om du ikke kan faktisk få noen vekt, er vekten din blir distribuert. Dette kan skyldes en nedgang i testosteron, det mannlige hormonet. Ifølge Bodylogicmd.com, nivåer av testosteron nedgang i overgangsalderen, noe som senker metabolic rate og reduserer muskelmasse. De lavere nivåene kan gjøre en kvinne gevinst vekt.

Stress

Når du er følelsesmessig eller fysisk stresset, produserer kroppen et hormon kalt kortisol, som er gunstig i små doser. Det gjør adrenalinet pumpe raskere, slik at du kan tenke klarere og håndtere kriser bedre. Men hvis du er i krise modus hele tiden, høye kortisolnivåer gjør det umulig for deg å gå ned i vekt. Kroppen går inn i sult-modus, tolke unrelenting stress som hungersnød. Som et resultat, begynner kroppen hamstring fettcellene slik at du ikke vil sulte.

Insulin Resistance

Noen peri-menopausal kvinner blir insulinresistente. Hvis du har brukt mange år på å spise en høy-carb, lav-fett diett og chowing ned på masse pasta, brød, øl, vin og snacks, kan dette ende opp i en tilstand som kalles insulinresistens, noe som betyr at kroppen coverts hver kalori til fett. Når østrogennivået avta i en kvinnes kropp, det var alle slags problemer hun uvitende om før kan beskjære opp, for eksempel insulin resistens.

Allergier

Noen kvinner utvikler matallergier mens i peri-menopause. Østrogen har en beroligende og maskering effekt på fordøyelseskanalen så når østrogennivået dukkert, kan nye allergier overflaten. I tillegg, hvis du opplever en ut-av-balanse immunforsvaret sammen med mat sensitiviteter og allergier, kan dette gjøre å miste vekt vanskeligere.

Råd

The Mayo Clinic råder kvinner som nærmer overgangsalder å forbruke 200 færre kalorier om dagen fordi deres metabolisme er bremse ned. Sjekk din saltinntaket og trene mer. Ikke gå ned i vekt for fort fordi kroppen vil gjøre opprør og spare energi, noe som vil gjøre prosessen enda vanskeligere.

Koblingen mellom Tri-Previfem & vektøkning

Koblingen mellom Tri-Previfem & vektøkning


Tri-previfem - som er den generisk form av Ortho Tri-Cyclen - er en p-pille som inneholder progestin og østrogen. Som de fleste p-piller, kan det føre til ulike bivirkninger, de vanligste er vektøkning.

Muscle Mass

De fleste p-piller, inkludert tri-previfem, forsiktig øke produksjonen av testosteron - det mannlige kjønnshormonet - i en womanâ € ™ s kropp. Forhøyede testosteronnivå forårsake mer muskelmasse for å utvikle og de ekstra muskel resulterer i vektøkning.

Væskeretensjon

Østrogen og progestin i tri-previfem kan forårsake væskeretensjon. Beholde mer væske vil skape følelsen av bloat og vektøkning.

Appetitt

Hormonene som finnes i tri-previfem og andre p-piller kan føre til at noen kvinner til å oppleve en økning i appetitt. Følgelig kan størrelsen og frekvensen av måltider øke, noe som fører til vektøkning.

Hva er årsakene til plutselig vektøkning og oppblåsthet?

Menstruasjon

En av de typiske årsaker til plutselig vektøkning og oppblåsthet oppstår når en kvinne har sin månedlige menstruasjonssyklus. En av grunnene til dette er på grunn av væskeansamlinger. Det finnes en rekke andre symptomer som også kommer sammen med den, for eksempel irritabilitet, humørsvingninger, depresjon og angst.

Graviditet

En annen tilstand som kvinner kan støte på er graviditet. I løpet av svangerskapet, mange kvinner får mellom 25 og 35 pounds. Men i første trimester, kan det være vektøkning akkompagnert med oppblåsthet.

Hormon ubalanser

Kortisol er et fettlagringshormon som er gitt ut av kroppen i tider med stress. Hvis dette hormonet kontinuerlig blir frigitt, så vekten kan tilsettes raskt til kroppen. En annen årsak til et høyt kortisol utgivelsen er fra en tilstand som kalles Cushings syndrom. Dette påvirker generelt folk som er 20 til 50 år gammel.

Eggstokkreft

Eggstokkreft er ofte feildiagnostisert, fordi den har et par forskjellige symptomer som ligner de av andre forhold. Noen av skiltene er oppblåsthet, vektøkning og følelser av fylde.

Cøliaki

Cøliaki er en tilstand som påvirker fordøyelsessystemet. Personer som lider av denne sykdommen mangler evnen til å bryte ned proteindelen av hvete, kalt gluten. Matvarer som stammer fra rug, bygg eller hvete inneholder gluten. Hvis en person som har cøliaki spiser disse typer matvarer, kan hun lide av symptomer som gass, magesmerter, oppblåsthet og vektøkning.