Digidexo.com

gravid uten jobb legeforsilring

Hvordan å miste vekt uten å jobbe ut

Hvordan å miste vekt uten å jobbe ut


Mange mennesker ønsker å gå ned i vekt, men i stedet for misplacing pounds de mister sitt momentum når du trener blir for mye av en problemfri, for tidkrevende eller rett og slett for vanskelig. Mens det er ikke en god langsiktig plan for å gå ned i vekt uten å trene og opprettholde et sunt hjerte-og fitness diett, det er tider i livet ditt når du kan rett og slett være for sliten, for stresset eller for opptatt til å trene. Til tider som det, trenger du ikke å ofre din figur, men du må fokusere veldig intenst på de tingene du spiser, så vel som når du spiser dem.

Hvordan å miste vekt uten å jobbe ut

Hvordan å miste vekt uten å jobbe ut

•  Ta en daglig multivitamin. Arbeid med legen din for å være sikker på at du får alle de vitaminer og mineraler som du trenger. Fordi du må kutte kaloriinntaket dramatisk for å kunne fortsette å gå ned i vekt uten en vanlig trening, må du sørge for at du fortsatt får alle de viktige næringsstoffene.

Skift frokost med en næringsrik protein eller måltid erstatning riste. Dette vil bidra til å sikre at du får nok energigivende kalorier for å starte dagen uten å legge i overdreven karbohydrater som er i de fleste frokostblandinger, toast og andre klassiske morgen måltider.

Spis karbohydrater før en PM.Carbohydrates gi deg energi, men de er også en av de enkleste ting for kroppen din til å bli fett. Unngå karbohydrater etter lunsj gir kroppen din tid til å brenne opp karbohydrater som du spiste tidlig på dagen.

Unngå sukker helt. Hvis du må blidgjøre noe, bruker en sukralose basert søtningsmiddel i stedet for the real thing. Når du ikke trener, lagrer kroppen din automatisk glukose og gjør den til fett i stedet for å bruke den for energi.

Skjær dine deler i to. Hvis du kommer til å gi avkall på trening, da blir du nødt til å gi avkall nesten halvparten av kaloriene som du er vant til å spise. Prøv å eliminere kalorier fra brød, sukker og søte drikker som te og cola mens du holder høy-protein matvarer som kylling, magert rødt kjøtt og frisk frukt og grønnsaker.

Hint

 • Selv om du ikke har tid til å trene, kan du likevel gi stoffskiftet et løft ved å ta en rask spasertur eller spise krydret mat.
 • Arbeid med legen din og en kostholdsekspert for å være sikker på at du ikke blir underernært når du kutter kaloriinntaket.

Hvordan bli gravid uten en mann

Selv om forskerne kan en dag tenke ut en måte for kvinner å bli gravid uten å kreve sperm, er for tiden den eneste måten å unnfange et svangerskap for en sperm til å befrukte et egg - noe som betyr at du trenger noen form for mannlig engasjement for å bli gravid. Men det betyr ikke at du trenger å ha samleie med en mann hvis du er singel eller i en av samme kjønn partnerskap og ønsker en graviditet.

Bruksanvisning

Ved hjelp av lege Assistance å bli gravid

•  Gå til legen din for å diskutere ditt ønske om å bli gravid uten en mann. Din lege kan sjekke for eventuelle helseproblemer som kan påvirke din fremtidige svangerskap og gi deg mer informasjon om dine muligheter for å forfølge en graviditet.

Finn en sæddonor. Du kan ha en mannlig venn som har sagt seg villig til å bidra med sperm for svangerskapet, men hvis ikke, kan du kontakte en sædbank for å finne en passende donor. Legen din bør være i stand til å henvise deg til informasjon om sædbanker.

Koordinere et tidspunkt for inseminering med legen din. Inseminasjon må skje på den tiden av måneden når du vil være eggløsning, som vanligvis er ca 2 uker før du forventer menstruasjon. Legen din kan be deg om å bruke ovulation Predictor strips for å finne riktig tidspunkt for inseminering for å øke oddsen for unnfangelse.

Gjør avtaler med sædbank for å sikre at sperm er på hånden på den tiden at du vil trenge det for inseminasjon. Hvis du bruker en venn som donor, må vedkommende ejakulere i en steril samling cup. Sperm bør være så ferskt som mulig før prosedyren.

Ta med sperm med legen din om dagen for inseminasjon, eller gå til din avtale den dagen du har planlagt din inseminasjon med sædbank donorsæd. Følg legens instruksjoner for hvordan du går frem.

Vent ca 2 uker og ta en graviditetstest rundt den tiden som du forventer menstruasjon.

Inseminert deg hjemme

Besøk en lege for en forestilling om opparbeiding. Selv om du har tenkt å inseminere selv hjemme, er det en god idé å få en forestilling workup å oppdage eventuelle helseproblemer som kan påvirke svangerskapet og også å etablere et forhold til en lege som du føler deg komfortabel med for svangerskapskontroll.

Finn en sæddonor, for eksempel en nær mannlig venn som har sagt seg villig til å forsyne deg med sperm. Du kan også være i stand til å bruke en sædbank hvis anlegget er villig til å gi sperm prøven direkte til deg i stedet for at en lege engasjement.

Bestem deg på en metode for å spore dine eggløsning mønstre. Du må forutsi eggløsning dato på forhånd for å øke oddsen for at inseminasjon vil resultere i en graviditet, fordi sperm skal leveres så nær eggløsning oppdatert som mulig. Eggløsning prediktor teststrimler er et godt valg for å bestemme dato for eggløsning.

Skaffe sperm prøven fra din venn eller fra sædbank så nært som mulig til datoen for eggløsning. Din venn må ejakulere i en ren plastkopp eller bag. Hvis du bruker en sædbank, følger instruksjonene for å tine prøven.

Samle sperm inn i en kalkun Baster eller medisin sprøyte, sterilisering av instrument før samle sperm.

Ligg flatt på ryggen og sett baster eller sprøyte inn i skjeden din, mate sperm så nært som mulig til livmorhalsen. Hev hoftene på en pute og opphold liggende nede i ca 20 minutter.

Ta en graviditetstest rundt den tiden som du forventer menstruasjon.

Tips og advarsler

 • Inseminasjon kan trenge å bli gjentatt. Ikke alle vil bli gravid på første forsøk.
 • Å ha en orgasme kan øke dine sjanser for befruktning.
 • Vent til menstruasjonen er faktisk på grunn av eller sent før du tar en graviditetstest fordi en tidlig test kan gi et falskt negativt.
 • Sykdommer kan overføres via sæd, så noen donor bør screenes for seksuelt overførbare sykdommer før du bruker sperm.

Kan du være gravid uten å vite?

Selv om svangerskapet er vanligvis ledsaget av en rekke spesifikke symptomer, kan du være klar over at du venter, siden andre helsemessige forhold kan føre til lignende symptomer. En fortrolighet med vanlige graviditet tegn bidrar til å redusere sjansene for å bli gravid uten å vite.

Tapte tid

En av de beste tegnene på graviditet, oppstår en savnet perioden når graviditet hormoner i kroppen din hemme eggløsning. Den amerikanske Graviditet Association sier at du kan gå glipp av din periode av andre grunner, inkludert hormonelle ubalanser, stress, tretthet og vektendring.

Blødningen

Blødningen oppstår når det befruktede egg implantater i slimhinnen i livmoren og er vanligvis preget av mild vaginal spotting eller kramper. Du kan enkelt savner dette tegn på graviditet ved å anta at du opplever din vanlige menstruasjonsperiode.

Såre bryster

Mange gravide opplever såre, hovne bryster under graviditet, ofte så snart to uker etter unnfangelsen, ifølge den amerikanske Graviditet Association. Men andre endringer i din helse, inkludert premenstruelt syndrom (PMS), hormonelle ubalanser og bruk av prevensjon kan også forklare den økte følsomheten i brystene.

Morgenkvalme

Kvalme (morgenkvalme) vanligvis kommer for mange gravide 07:58 uker etter unnfangelsen, men kvalme og oppkast er også forårsaket av matforgiftning, influensa eller stress.

Forebygging / løsning

Hvis du er seksuelt aktiv og opplever noen av disse symptomene på graviditet, bør du investere i en graviditetstest, som vil sjekke urinen for tilstedeværelse av menneskelig gonadotropin (hCG), et hormon som finnes i kroppen din bare under svangerskapet. Gjør du det vil drastisk redusere sjansene for å bli overrasket av svangerskapet.

Hvordan å betale medisinske regninger uten jobb

Å være arbeidsledig er stressende nok i seg selv. Å være arbeidsledig og syk er enda verre. I tillegg til å kjempe mot sykdommen, kan du finne deg selv kjemper medisinsk fakturering kontorer og samlinger etater. Du kan også finne deg selv i retten. En studie publisert i 2009 i American Journal of Medicine ved Dr. David Himmelstein og kolleger foreslo at i 2007 ble omtrent 63 prosent av konkurser knyttet til medisinske problemer. Heldigvis kan folk uten jobb bruke flere teknikker for å lette deres økonomiske belastning og betale sine regninger mens du mottar medisinsk behandling.

Bruksanvisning

Hvordan å betale medisinske regninger uten jobb

•  Sjekk dine regninger for feil. Medisinsk fakturering feil er vanlig. Faktisk har selskaper som AdvoMed i Ohio sprang opp spesielt for å vurdere din regning på time eller beredskap basis. Potensielle kilder til lading inkluderer duplisering, data-entry feil og fakturering for ikke-fakturerbare tjenester. Catch en feil eller to, og regningen kan ende opp betraktelig lavere, noe som gjør det enklere å betale med noen sparepenger eller inntekt du kan komme opp med mens du er uten jobb.

Be om veldedighet omsorg. Sykehus ofte vil avskrive regninger helt eller delvis for pasienter som ikke kan betale sine regninger. Spør sykehuset finansielle rådgiver for de aktuelle skjemaene, noe som vil kreve deg til å gi informasjon om din inntekt. Enkelte sykehus kan trekke fra statlige eller lokale midler avsatt spesielt for "ubemidlede omsorg." Ulike ideelle organisasjoner, noen ganger med fokus på en bestemt sykdom som kreft, kan også være i stand til å hjelpe. Patient Advocate Foundation er en avenue verdt å sjekke ut.

Spørre om en rabatt og en betalingsplan. Hvis du ikke kan få veldedighet omsorg eller gjeld tilgivelse mens du er arbeidsledig, de helsepersonell er sannsynlig i det minste å tilby deg gunstige vilkår for å betale det du skylder. Tross alt, er å få betalt for sine tjenester, ikke ødelegge din kreditt eller fortjeneste fra ublu renter deres prioritet. Ta dette skrittet tidlig, før helsetjeneste passerer din gjeld sammen til et inkassobyrå. Samlinger firmaer er ikke sannsynlig å være så fleksibel i å forhandle gunstige vilkår for deg.

Søk om Medicaid. Det er et program finansiert av den føderale regjeringen og stater til å ta vare på folk med økonomisk nød og de med visse funksjonshemninger. Habilitetsregler varierer fra staten. Hvis du er kvalifisert, kan programmet dekke noen av regningene for tjenestene du allerede har mottatt. Som et eksempel kan Wisconsin Medicaid dekning forlenge med tilbakevirkende kraft til den første dagen i måneden, tre måneder før den måneden du søker, forutsatt at hvis du ville ha vært kvalifisert da.

Fil for konkurs beskyttelse hvis alle andre muligheter er oppbrukt. For noen mennesker, spesielt de uten jobb, den tid kommer da betale tilbake den medisinske gjelden blir urealistisk. Konkursbeskyttelse er designet for å tilby folk en sjanse til å begynne på nytt, selv om den friske starten kommer med en pris i form av dårlig kreditt. Kapittel 7 konkurs, noe som kan lade alle dine medisinske regninger, er en potensiell skritt å ta når du ser livet ditt smuldrer pga lønns garnishments, dommer eller heftelser knyttet til gjelden. Domstolene i ditt område kan tilby andre alternativer for å beskytte din inntekt og formue. Ta kontakt med en advokat for å undersøke alternativer.

Tips og advarsler

 • Glem noen skyld kan du føle deg om å spørre et sykehus for å redusere regningen; organisasjonens offisielle "avgifter" for spesielle tjenester generelt er ikke de beløp som er betalt av forsikringsselskaper, som er i stand til å forhandle store rabatter i kraft av sin størrelse.
 • Hvis du fil for kapittel 7 konkurs, vil du ikke være i stand til å gjøre det igjen i seks år, så hvis du blir syk igjen i løpet av denne perioden, vil mulighetene for økonomisk beskyttelse være mer begrenset.

Hvordan kan jeg få Drug Rehab uten jobb eller forsikring?

Hvordan kan jeg få Drug Rehab uten jobb eller forsikring?


Narkotikaavhengighet kan herjet til en persons liv. Ofte, de narkomane som trenger hjelp mest ender opp uten jobb eller helseforsikring. Folk som kjører ulike rehabiliteringsprogrammer vet dette og gi muligheter for de som trenger hjelp. Nøkkelen er å finne ut hvilken form for rehab verk for din situasjon og til å kontakte den aktuelle organisasjon eller offentlig etat som du kan søke om opptak.

Anonyme Narkomane

Anonyme Narkomane og relaterte programmer som Anonyme Alkoholikere og Alanon tilby behandling og støtte gratis. Møtene holdes i lokalsamfunn over hele landet og programmer opererer gjennom donasjoner og frivillige. Rusavhengige i nød kan bli med i denne 12-trinns rehab program uten søknad ved å vise opp til et møte og velger å delta. Mange kapitler av Anonyme Narkomane holder daglige møter for de som trenger hyppig støtte. Se ressurser for en liste over møteplaner og steder på NA hjemmeside.

Fylkes Helse Avdelinger

Fylker over hele USA har offentlige helseprogrammer for å tjene de fattige og uforsikrede. I store, urbane fylker som Los Angeles County, narkotika rehabiliteringsprogrammer er ikke bare en del av helsevesenet tilbud, men foregå på klinikker og medisinske fasiliteter i hele fylket. De uten inntekt kan ofte få rehabilitering og medisinske tjenester uten kostnad. Fylkesavdelingene i helse gjøre informasjon tilgjengelig på sine nettsider. Du kan også ringe dine fylke sykehus eller fylke administrasjon kontorer for detaljer. Enkelte lokalsamfunn tilbyr gratis og konfidensielle 211 samfunnet informasjon og ressurser linjer som kan gjøre rådgiving henvisninger. (Se Ressurser)

Ideelle organisasjoner

Mange ideelle organisasjoner tilbyr gratis rådgivning, støtte og selv stasjonær rehabilitering for narkomane. Mange religiøse organisasjoner, inkludert katolske Family Services og Beit t'shuvah tilby trosbasert rehab rådgivning i både poliklinisk og døgn formater til lave eller ingen kostnader. Tilsvarende sekulære ideelle organisasjoner som Narconon International tilbyr subsidierte rehab programmer til de av noen eller ingen tro. Du kan få informasjon fra steder for tilbedelse, fylkeshelseprogrammer, narkotika og psykiske krisesenter krisetelefon og sykehus. The National Tilsetting og rusmisbruk Information Center tilbyr også en database med narkotika Rehab programmer over hele landet tilgjengelig online eller via telefon. (Se Ressurser)

Ikke-for-profit sykehus

Ikke-for-profit sykehus operere i samfunn over hele Amerika. De fleste er drevet av pedagogiske, religiøse og lokale stiftelser. Ofte er ikke-for-profit sykehus tilknyttet veldedige stiftelser som Loma Linda universitetssykehus som er festet til Seventh Day Adventist Church eller Franciscan Healthcare System i Tacoma og Olympia, Washington, som ble grunnlagt av og er fortsatt tilknyttet fransiskanske prester . De uten midler kan gjelde sykehus veldedige stiftelser for tilskudd for å finansiere sin rehabilitering behandling på sine anlegg. American Hospital Directory opprettholder en gratis liste over alle medisinske fasiliteter i landet, inkludert eierskap og tilhørighet informasjon. Staten avdeling for helse kan også fortelle deg om anlegg i ditt område. Se ressurser for flere detaljer.

Hvordan få helseforsikring uten jobb

Mange gjør den farlig antagelse at de ikke kan kjøpe helseforsikring uten å risikere sine sparepenger. Faktisk kan du få helseforsikring hvis du er arbeidsledig. Sjansene for å få rimelig helseforsikring avhenge av din alder, din medisinske problemer og hvor lenge siden du var ansatt. Når det gjelder kortsiktige helseforsikring, er det ingen one-size-fits-all alternativ. Les videre for å finne en liste over ulike helseforsikring alternativer, hvorav den ene er bundet til å passe din profil.

Bruksanvisning

•  Tenk Consolidated Omnibus Budget Avstemming Act (COBRA) forsikring hvis du ble nylig permittert ved jobben din. Dette Congressional handling krever arbeidsgivere å holde tidligere ansatte på selskapets helseforsikring plan i 18 måneder etter at den ansatte ble permittert. Ulempen er at de ansatte må betale hele forsikringspremier heller enn å matche en del av kostnadene. Generelt oppsagte ansatte betaler ca $ 200 for individuelle priser og $ 1000 for familie priser.

Lær om du kvalifiserer for COBRA forsikring med din tidligere arbeidsgiver. Du kvalifisere for COBRA dekning hvis din arbeidsgiver har 20 eller flere ansatte som deltok i en gruppe plan som har jobbet mer enn seks måneder av året. Du må også ha opplevd en "kvalifiserende arrangement" for å kvalifisere for COBRA, inkludert forlater selskapet og blir arbeidsledige.

Ta kontakt med din tidligere arbeidsgiver innen 30 dager etter at du forlater selskapet, og spør din arbeidsgiver hva du må gjøre for å melde deg på COBRA. Arbeidsgiveren din vil sende deg en søknad og andre former som lar deg velge den dekningen du ønsker og din betalingsplan. Send inn disse skjemaene til din arbeidsgiver så snart du kan for å begynne å motta dekning.

Sjekk om ektefellens arbeidsgiver tilbyr helseforsikring for nylig oppsagte ansattes ektefeller (hvis du velger å ikke melde deg på COBRA). Hvis de gjør det, fylle ut og sende inn en søknad for ansatt avhengige dekning. Forvent å betale hele kostnaden av dekningen plan.

Oppsøke kortsiktig dekning, hvis enten COBRA eller ektefelle avhengig dekning ikke fungerer for deg. Søk etter noen forsikring byråer (inkludert de som selger forsikring på nettet) som bærer en kortsiktig eller "gap" helse-forsikring du kan bruke mens du mellom jobber (se Ressurser). Når du finner et slikt organ, fylle ut en søknad for kortsiktig forsikring og velge en betalingsplan (igjen, kan du ofte sende inn din søknad på nettet).

Få en individuell helseforsikring politikk hvis de ovennevnte alternativene ikke fungerer for deg. Gå til din lokale byrået og fylle ut et individ-policy søknad. Vurdere en individuell politikk som en siste utvei fordi det er ofte den dyreste. Likevel er det fortsatt en forbedring over avkall forsikring helt.

Kan du bli gravid uten å ha en syklus?

Kan du bli gravid uten å ha en syklus?


Det er tider når svangerskapet går uoppdaget av moren til tegn og symptomer er ganske åpenbart. En grunn til dette er fraværet av menstruasjonssykluser for andre grunner enn graviditet.

Uregelmessige sykluser

En kvinne som har uregelmessige sykluser kan oppleve bare én eller to perioder med menstruasjon i året og kan ikke innse at hun har unnfanget. Eggløsning er en forutsetning for graviditet, men perioder kan være måneder fra hverandre.

Prevensjon Failure

Visse faktorer, slik som glemsomhet, eller enkelte medisiner, kan forstyrre effektiviteten av prevensjonsmidler. Conception kan oppstå og graviditet fremgang mens kvinnen fortsetter å bruke hennes prevensjon metoden.

Prevensjon Opphør

Noen langsiktige prevensjonsmetoder føre til opphør av menstruasjonssykluser og en langsom tilbakevending til fruktbarhet. Med mindre en kvinne bruker en eggløsning kit eller rutinemessig undersøker hennes cervical mucus, kan hun gå glipp tegn på unnfangelsen.

Amming

Amming har mange fordeler for mødre og babyer, hvorav ett er barne mellomrom. Imidlertid er graviditet en risiko når amming er ikke eksklusiv eller feedings blir hoppet over.

Teen graviditet

Det er mulig for en jente å bli gravid i dagene før sin første menstruasjon. I denne situasjonen ville psykososiale problemer best løses ved en dyktig sosialarbeider.

Hvordan Dekk en graviditet uten helseforsikring

Finne deg selv gravid uten helseforsikring er en skremmende opplevelse. Heldigvis finnes det flere alternativer for deg å vurdere om du finner deg selv i denne situasjonen. Du har kanskje noen helse dekning alternativer, eller du kan arbeide med legens kontor for å finne en måte å håndtere utgiftene til prenatal og levering omsorg. Disse trinnene gi flere løsninger.

Bruksanvisning

•  Bestem om du ønsker å gifte seg med barnets far. Hvis betydelige andre er noen som du allerede er forlovet eller noen som du planlagt å ha et langvarig forhold, kan ekteskap være et alternativ. De fleste arbeidsgiver-baserte helseforsikring planer gjør det mulig for en ansatt å legge sin nye kone til sin helseforsikring umiddelbart. Svangerskapet kan være dekket av den nye helse-forsikring når forsikringen transportøren ikke liste graviditet som en pre-eksisterende tilstand.

Søk om Medicaid på ditt lokale assistanse kontor. Hvis du ikke har helseforsikring, og er gravid, kan du være kvalifisert for medisinsk hjelp hvis du har lav inntekt og svært få eiendeler. Inntektsgrenser for gravide kvinner er litt høyere enn for personer som søker under andre omstendigheter. Du har ingenting å tape ved å fylle ut en søknad.

Søk om fødselspermisjon rabattkort. En helse rabatt plan er ikke helseforsikring, men det vil spare deg for penger på din medisinske utgifter. Hvis du ikke har helseforsikring, vil disse rabatt planer spare deg fra å måtte betale 100 prosent av din graviditet relaterte utgifter av egen lomme. Besøk den amerikanske Graviditet nettsted for informasjon om noen helsemessige spareordninger som kan hjelpe deg å spare opp til 50 prosent eller mer av medisinske utgifter, hvis du er gravid og ikke har helseforsikring.

Kontakt OBGYN eller familiens omsorg lege for å finne ut om det er noen spesielle programmer i ditt område for gravide kvinner som er uforsikret. Det kan være klinikker i ditt område som gir svangerskapsomsorg. Din lege eller lokale sykehuset kan tilby reduserte priser og annen økonomisk bistand til vordende mødre som er uten forsikring.

Arbeid med ditt sykehus eller legekontor å sette opp en betalingsplan for prenatal og levering omsorg. De fleste sykehus vil jobbe med deg for å skape betalingsplaner. De vil som regel være rimelig i å komme opp med betalingsbetingelser som oppfyller budsjettet, og det er mulig for dine individuelle omstendigheter.

Hvordan bli gravid med tykke livmorslimhinnen

Hvordan bli gravid med tykke livmorslimhinnen


Endometrial hyperplasi er en tilstand som fører til fortykkelse av endometriet veggen, som omfatter livmoren. En tykk livmorslimhinnen kan gjøre det vanskelig for deg å bli gravid - og selv om du blir gravid, kan du ha problemer med å bære barnet til full sikt. Det finnes behandlinger du kan gjennomgå, men. Reseptbelagte hormoner kombinert med fertilitetsbehandling kan øke sjansene for unnfangelse.

Hvordan bli gravid med tykke livmorslimhinnen

gjennomgå en hysteroskopi for å avgjøre alvorlighetsgraden av ufruktbarhet problem. En hysteroskopi er et kirurgisk inngrep som setter inn et lite kamera gjennom skjeden og livmorhalsen inn i livmoren for å bestemme helsen til livmor. Det vil tillate legen din for å måle tykkelsen på livmorslimhinnen og avgjøre om du trenger å ta ytterligere tiltak for å hjelpe deg å bli gravid.

•  Ta en runde med antibiotika, foreskrevet av legen din, for å sikre at fortykkelse er ikke et resultat av en infeksjon i livmoren. Hvis fortykkelsen er en infeksjon, kan antibiotikaene føre tyngre menstruasjonsblødning enn normalt. Legen din vil ønske å revurdere din tilstand.

Snakk med legen din om p-piller. Mens det kan virke mot sin hensikt å gå på prevensjon når du ønsker å bli gravid, kan hormonene i p-piller bidra til å øke utstøtingen av livmorveggen, tynning det ut over tid slik at du kan bli gravid lettere.

Provera er ofte forskrives til pasienter med en tykk livmorslimhinnen, som det vil øke livmor Shedding under menstruasjonsperioden. Etter livmor røyter, kan legen ønsker å utføre en annen hysteroskopi for å finne ut om din livmor er frisk nok til å bli gravid. Noen ganger vil dette Shedding også tynne ut livmorslimhinnen, hjelpe deg å bli gravid uten fertilitetsbehandling.

gjennomgå en D & C prosedyre. D & C er et kirurgisk inngrep som skraper bort livmorslimhinnen. Det er ofte utført etter en spontanabort for å eliminere rusk som kan forårsake infeksjon eller senere komplikasjoner. D & C kan tynne ut livmorslimhinnen nok for deg å bli gravid.

Snakk med legen din om Clomid. Clomid reduserer mengden av østrogen i kroppen produserer og korrigerer luteal hormonmangel. Gjentatt bruk av Clomid kan føre til en fortynning av livmorslimhinnen, som kan hjelpe deg hvis du har problemer med å bli gravid på grunn av tykk livmorslimhinnen.

Hvis du ikke er komfortabel med operasjoner, prevensjon eller eksperimentelle fruktbarhet narkotika, prøve naturlig rettsmidler. Bringebær blad te og chasteberry er naturlig urte rettsmidler som fremmer sunn utstøtingen av livmorslimhinnen. Du kan finne begge disse i din lokale helsekostbutikker.

Kan du bli gravid når man egglederen er blokkert?

Egglederne er to tynne rør som oppstår som følge av den øvre delen av livmoren og ender i en stort traktform ovenfor eggstokkene. Når eggløsning har funnet sted, egg er overført langs røret, ved spesielle hår-lignende strukturer som kalles cilia, mot livmoren. Befruktning med sædceller skjer vanligvis i egglederen, selv om graviditet ikke bør implantatet der. En blokkering kan oppstå i den ene eller begge rør. Dette hindrer at egget kommer i kontakt med spermceller, og er en vanlig årsak til infertilitet.

Årsaker til Blokkering

Ifølge American Society for Reproductive Medicine, noe som forårsaker betennelse eller arrdannelse av røret kan føre til blokkering. Dette inkluderer en nåværende eller tidligere infeksjon, som klamydia eller gonoré, en tidligere svangerskap utenfor livmoren (svangerskap i rør) eller tidligere abdominal eller tubal kirurgi.

Vanligvis blir røret fylt med fluid som beveges langs og utganger ved fimbrae, et horn formet struktur som sitter rett over eggstokk. I noen tilfeller kan tilstoppingen hindre at fluid som kommer ut fra og føre til at røret skal strekke. Dette kalles en hydrosalpinx. Betennelse er et vanlig problem på stedet av en hydrosalpinx.

Symptomer og diagnostisering av en blokkert Tube

Infertilitet er en vanlig årsak til en blokkering for å bli diagnostisert, som de fleste kvinner ikke har noen symptomer. Imidlertid kan noen kvinner oppleve forbigående lavere abdominal eller bekkenløsning.

En hysterosalpingogram er den diagnostiske testen som oftest brukes til å lete etter en blokkering. En lege vil injisere et radiografisk fargestoff inn i uterus, hvor den skal passere inn i røret. Et røntgenbilde blir så tatt for å se etter tilstedeværelsen av fargestoff inne i røret. Av og til kan en stor hydrosalpinx noteres under en rutinemessig sonogram.

Bli gravid med One Blokkert Tube

Hvis en tube er blokkert, kan du gravid uten medisinsk intervensjon. Det kan være vanskeligere eller kan ta lengre tid. Hver måned eggstokkene alternativ som man vil produsere den dominerende, eller modning egg hårsekken. Hvis eggstokken på slutten av den blokkerte røret ofte ovulates, kan dette gjøre å bli gravid vanskelig, som sperm og egg er ikke i stand til å befrukte. Det kan være lurt å vurdere å ha din syklus overvåkes av en reproduktiv endokrinolog for et par måneder for å se om dette skjer.

Mer avansert behandling

Hvis du etter flere måneder med forsøk, er du fortsatt ikke er gravid, eller hvis begge rørene er tette, må du kanskje in vitro fertilisering, eller IVF. Eggstokkene skal stimuleres til å produsere mange egg follikler, vil eggene som fjernes kirurgisk. Befruktning finner sted i laboratoriet, og deretter embryoene blir overført tilbake inn i livmoren, utenom blokkeringen.

Behandling av en Blokkert Tube

Med mindre du har alvorlig smerte, eller tilbakevendende infeksjoner, er det ikke nødvendig å behandle en blokkering. Hvis symptomene er om, kan legen vurdere å fjerne din egglederen. Det finnes kirurgiske prosedyrer for å fjerne eller åpne en blokkering, men det er viktig å huske på at ofte arret og lim vev selv (som er det som blokkerer røret) faktisk skader røret. Dette kan føre til at den inflammatoriske prosessen oppstår på nytt. Et kurs av antibiotika kan behandle en infeksjon hvis man skal utvikle.

Hvordan Stay Positive en jobb du hater

Du hater jobben din gjør? Får du angst ved tanken på et annet skift? Du er ikke alene. En gallupundersøkelse fant at omtrent 77 prosent av amerikanerne hater jobben sin som rapportert av CareerBuilder.com. Det må være en måte å holde det gående hver dag og å holde seg positiv gjennom hele skiftet, men hvordan? Her er noen trinn som vil hjelpe deg å komme gjennom dagen inntil noe bedre kommer sammen.

Bruksanvisning

Slik Stay Positive en jobb du hater

Natten før, mekle på positive ting om din arbeidsplass og de ​​oppgavene du gjør. Tenk deg et kontrollpanel med spaker som kan skyves opp og ned. Hver spaken representerer et område på jobben din at du finner utilfredsstillende eller problematisk. Mentalt presse hver spaken til høyeste posisjon. Disse kan være fokusert på aspekter ved arbeidet som kundeservice, som arbeider med kolleger, eller lønnen din. Gå å sove forventer best fra hvert område neste dag. Gå til sengs med en gut fylt med skrekk vil ikke gjøre deg noe godt.

Når du er på jobb, konsentrere deg om dine gode arbeidsevner. Du er mest sannsynlig en verdsatt medarbeider og trolig ikke gi deg selv nok kreditt for de oppgavene du gjør. Tar stolthet i oppgavene dine uansett hvor minimal eller repeterende de synes.

Vær ekstra hyggelig å dine medarbeidere. Å tvinge en positiv holdning fra deg selv kan faktisk hjelpe svinge ballen i din retning og du kan selv plukke opp på noen av din egen entusiasme, uansett hvor mye det kan virke forfalsket først. Lykke avler lykke.

Ikke ta din dårlig holdning ute på kundene. Det er ikke deres feil at du ikke er fornøyd i jobben din. Kundeservice skal aldri gjenspeile din indre moanings. Og igjen, kan tvangs pleasantry smitte over på deg og faktisk endre humøret.

Aldri slutte å lete etter noe annet. Hvis oppgavene er tankeløse, opptatt tankene dine skrive CVer og følgebrev i hodet ditt. Brainstorm om steder å søke og intervju på. Hvis hjernen din trenger å konsentrere seg om oppgaver på hånden, gjør dette samme brainstorming om natten når du er hjemme.

Har du en holdning av takknemlighet fordi mange mennesker er uten jobb i det hele tatt. Vær takknemlig du i det minste ha en jobb og være årvåken om å lete etter noe nytt. Få en ny jobb som oppfyller hvis du har tid. Deltidsarbeid i en jobb som er tilfredsstillende kan bære deg gjennom den andre jobben, bør du trenger for å holde på det økonomisk. Hold hodet opp og dine ører og øyne åpne og din jobb situasjonen vil bli bedre etter hvert.

Hvordan få en baby uten helseforsikring

Å ha en baby kan være svært dyrt, men mange mennesker er avhengige av forsikring for å dekke det meste av kostnadene. Men hvis du finner deg selv gravid uten helseforsikring, kan kostnadene ved å ha en baby virke uoverkommelig. Heldigvis finnes det måter å redusere kostnadene ved å ha en baby eller å få hjelp som dekker kostnadene ved å ha en baby.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din statens Department of Health and Human Services eller det lokale sosiale tjenester byrå. Det er ofte offentlige programmer, for eksempel Medicaid, som hjelper kvinner som er gravide uten helseforsikring til å betale for pre-natal omsorg samt arbeidskraft og levering. Imidlertid kan det være inntektsgrenser for å kvalifisere seg for disse programmene. Hvis du allerede har en OB / GYN, han / hun kan hjelpe deg å forstå dine alternativer.

Vurder å bruke en jordmor. Hvis inntekten er for høy til å kvalifisere seg for et statlig program, ved hjelp av en jordmor på en birthing center eller engang å ha en hjemmefødsel kan spare deg for mye penger over å ha et sykehus fødsel.

Hvis du ennå ikke har sett en lege for å bekrefte graviditeten, kan det ikke være "offisielle" ennå. Det har vært tilfeller hvor kvinner har fått helseforsikring før svangerskapet var "offisielle", men etter at de var gravide og hadde det dekke kostnadene ved svangerskapet. Men dette er risikabelt, og du må spørre en masse spørsmål og få så mye informasjon som mulig før du fortsetter. Noen helseforsikring planer har en ventetid fra starten av din helse forsikring før det vil dekke et svangerskap.

Tips og advarsler

 • Hvis du planlegger å ha en baby og har helseforsikring eller planlegger å få helseforsikring før å ha en baby, bør du sjekke om din politikk har en graviditet ventetid.

Kan en person være gravid og ikke vite det?

Kan en person være gravid og ikke vite det?


Mens det er ikke helt vanlig, er det mulig for kvinner å bli gravide uten å vite det, og å holde seg uvitende om svangerskapet for en betydelig periode.

Betydning

Å bli gravid uten å vite det kan føre til uventede avbrudd i en persons liv, så vel som potensielle helsefarer.

Effekter

Under en graviditet, kan en kvinne fortsatt ha blødninger fra skjeden, kalt gjennombruddsblødning. På grunn av dette, kan kvinnen mener at hun fremdeles har sine perioder, og ikke vet at hun faktisk er gravid.

Time Frame

Avhengig av hvor langt en kvinne er i hennes graviditet, kan hun ikke vises gravid i tre til fire måneder, og noen ganger kan kvinner ikke skjønner at de er gravide før helt på slutten av svangerskapet.

Effekter

Selv om en kvinne ikke vet at hun er gravid, kan hun fortsatt oppleve effekten av svangerskapet, slik som morgenkvalme, oppkast og tapte perioder. Imidlertid kan hun tilskriver disse effektene til andre årsaker.

Advarsel

Hvis en kvinne er i en situasjon hvor det er en sjanse for at hun kan bli gravid, bør hun ta nødvendige skritt for å sikre at hun holder seg så frisk som mulig.

Hva kan jeg gjøre for å bli gravid raskt?

Når par bestemmer de er klare til å begynne å prøve for en baby, de fleste ønsker å bli gravid med en gang og ikke bruke måneder prøver til ingen nytte. Men mange par kaste bort tid på å prøve å bli gravide fordi de ikke klarer å utdanne seg på mange måter å øke sannsynligheten for å bli gravid i løpet av en gitt syklus. Mens de følgende forslagene ikke kan hjelpe alle par bli gravid den første måneden de prøver, vil de bidra til å øke parets kunnskap om fruktbarhet og deres sannsynlighet for å bli gravid raskere.

Se legen din

Før du prøver å bli gravid er det en god idé å ta kontakt med helsepersonell om din graviditet planer og overordnede organ helse. En generell fysisk eksamen, celleprøve, bryst eksamen og omfattende blod arbeid skal utføres på dette besøket å diagnostisere eventuelle forhold som kan påvirke din evne til å bli gravid. Hvis det er noe problem, kan søker behandling nå forhindre bortkastede måneder for å prøve å bli gravid uten å lykkes.

Slutt å ta p-piller

De fleste Lege / gynekologer (OB / GYNs) anbefaler at deres pasienter slutter å bruke p-piller, og andre former for hormonell prevensjon som lappen, ringen, Levonova og Implanon, tre måneder før de har tenkt å begynne å prøve å bli gravid. Dette kan hjelpe deg å bli gravid raskere ved å gi kroppen din tid til å begynne å sykle og eggløsning regelmessig før du begynner dine forsøk ved unnfangelsen.

Vet når du har eggløsning

En av de viktigste faktorene for å bli gravid raskere er å finne ut den dagen du vil eggløsning hver måned. Par kan enkelt finne eggløsning ved hjelp av enten eggløsning Predictor kits eller kartlegge basal kroppstemperatur. Ovulation Predictor kits er allment tilgjengelig på stoff butikker og måle luteiniserende hormon i en kvinnes urin, noe som indikerer til par at eggløsningen er satt til å finne sted i 36 til 48 timer etter en positiv test. Temperatur kartlegging tar litt mer innsats, men hjelper par å gjøre seg kjent med kvinnens syklus og eggløsning mønster og er mye billigere enn ovulation Predictor kits.

Tid Sex Høyre

Når par har bestemt når kvinnen vil eggløsning, timing sex tilsvar er nøkkelen til å bli gravid raskere. Par som bruker ovulation Predictor kits bør ha sex på dagen for deres positive test og fortsette å ha sex daglig de neste tre dagene. Hvis temperatur kartlegging, begynne å ha sex hver dag i tre dager før du forventer eggløsning og ha sex daglig minst gjennom dagen etter eggløsning. For par som ikke velger å fastslå eggløsning, har sex tre ganger i løpet av uken for å unngå mangler fruktbare dager.

Ta vare på deg selv

Dette virker som en gitt, men mange kvinner blir så stresset ut over tanken på å bli gravid at de ikke klarer å holde seg i optimal helse, en viktig faktor i å bli gravid raskere. Kvinner prøver å bli gravid bør ikke drikke, røyke eller bruke narkotika. Også kvinner bør trene regelmessig, spise en godt balansert kosthold, få nok søvn hver natt, og gjør sitt beste for å eliminere stress fra livet.

Kan du bli gravid på 58 år gammel?

Vanligvis kan enhver kvinne som har nådd puberteten, men har ennå ikke gått gjennom overgangsalderen bli gravid på den gammeldagse måten. Visse medisinske problemer kan gjøre kvinner infertile selv på de viktigste i livet, men det er akseptert at kvinner etter hvert bli infertile som de gamle. Medisinsk teknologi presser grensene for at fenomenet. Det er mulig for en kvinne å bli gravid på 58-år-gamle, men de fleste kvinner vil trenge ulike fertilitetsbehandling for å gjøre det.

Fakta og Risiko

Mens de fleste vestlige kvinner går gjennom overgangsalder mellom 45 og 55, kan kvinner like gammel som 60 tidvis fremdeles ha perioder og dermed teoretisk bli gravid. Kvinner i utviklingsland har en tendens til å gå gjennom overgangsalder omtrent åtte år tidligere.

Den eldste kjente "naturlig mor", som betyr at hun ble gravid uten medisinsk intervensjon, var 59. Den forrige rekordholderen hadde vært 57 da hun fødte i 1956. Unødvendig å si, er ekstremt sjelden naturlig svangerskap så sent i livet.

IVF Laws

Med in vitro fertilisering (IVF) behandling, har kvinner i deres sekstitallet eller tidlig på syttitallet blitt gravid og vellykket gjennomført sitt svangerskap til termin. Fordi de fleste vestlige land har lover mot å utføre IVF prosedyrer på en slik alder, disse kvinnene fikk behandling i Øst-Europa, Russland eller andre medisinsk turisme destinasjoner.

Grunnen til forbudet i utviklede land er generelt at det medisinske miljøet i hvert land har vedtatt at risikoen ved prosedyren til både mor og barn oppveier fordelene ved slik kvinner å få barn sent i livet. Enkelt sagt, går risikoen opp med alderen. Mødre står overfor risikoen for svangerskapsdiabetes, høyt blodtrykk og kirurgi komplikasjoner fra keisersnitt levering. Disse er alle mulig å behandle, men det mest alvorlige risikoen er for tidlig fødsel. Babyer født så tidlig som 20 uker kan overleve, men har en svært lav sjanse for å gjøre det uten alvorlige og permanente funksjonshemminger.

Følelsesmessige og etiske fallgruver

En mer personlig, emosjonell risikoen kommer fra forskjellen i alder mellom foreldre og barn. En kvinne som blir gravid på 58 vil være 77 når barnet hennes nyutdannede fra videregående skole. Gitt en gjennomsnittlig kvinnes levetid på rundt 81, er det sannsynlig at barnet ville miste begge sine foreldre før han nyutdannede fra universitetet. Han står også høyere enn normal risiko for å bli foreldreløse mens de fortsatt en mindreårig.

Etiske debatter har oppstått rundt bruken av IVF hos postmenopausale kvinner. Noen sammenligner forbudet til å fortelle gravide tenåringer at de ikke har lov til å bli mødre. Andre peker på at risikoen for barnet oppveier morens ønske om å ha sitt eget biologiske barn, og foreslår at surrogacy eller adopsjon som foret alternativer.

Bottom Line

Snakk med legen din og familien din om risikoen, belønningene og støtteapparatet du trenger i løpet av barnets liv, hvis du passerer overgangsalder og vurderer graviditet.

Hvem kan søke om en gratis Medical Card?

Hvem kan søke om en gratis Medical Card?


Den medisinske kortet kan lav inntekt eller null-inntekt familier til å motta helsehjelp de trenger gjennom offentlige programmer. Hver region har ulike inntekts kvalifikasjoner, men kortet gjør aktivere mottakere for å få helsevesenet er nødvendig for dag-til-dag liv.

Fordeler

En medisinsk kortet kan ha mange fordeler for en lav inntekt familien. En medisinsk kortet gir helsevesenet og resepter uten kostnad eller ved lave co-betalinger. Kortet kan også bidra til å betale for de fleste akuttmottaket besøk, selv om det kan være co-betalinger som kreves, basert på den type program som du har registrert i. For familier som ikke har noen helseforsikring, er uten jobb, eller spesielt unge enslige mødre, medisinsk kortet gjør dem i stand til å ha råd til medisinsk behandling som de kanskje ikke har vært i stand til å betale for seg selv. Den medisinske kortet er også tilgjengelig for innvandrere som kommer til USA for å jobbe, men de må presentere sitt grønne kort eller et arbeidsvisum for å vise sin rettslige status i statene.

Funksjon

Familier som har liten eller ingen inntekt, bør kontakte sitt område menneskelig service eller fellesskapstiltak etater for å finne ut hvordan du kan søke om medisinsk kort i deres fylke. Alle områder har ulike krav som gjør at enkeltpersoner og familier til å bli kvalifisert for den medisinske kortet. De fleste av programmene er basert på mengden av inntekt som en familie eller individ har. De som ønsker å søke, bør kontakte sine omsorgsminister eller fellesskapstiltak etater og bringe bevis for sine månedlige inntekter, og til og med medisinske regninger innenfor minst de siste seks månedene (hvis aktuelt). Alle familiemedlemmer og enkeltpersoner vil trenge kopier av sine trygdekort, også. De som søker bør også være klar til å presentere noen kontoutskrifter, for eksempel sparing eller sjekke, for å vise bevis på noen eiendeler som de måtte ha.

Geografi

Hver stat har sine egne krav til å registrere seg for en medisinsk kort. De inntektsgruppene vil variere fra region til region basert på levekostnadene. Du må søke en lokal helseinstitusjon eller menneskelige tjenester etaten for å finne ut om du kunne kvalifisere for en medisinsk kort. The United States Department of Health tilbyr informasjon om helsekort og Medicaid-programmet. (Se Ressurser).

Forebygging / løsning

Den medisinske kortet er en løsning for familier med lav inntekt for å hjelpe sine barn får helsesjekk, skole physicals eller vaksinasjoner. Det hjelper også unge, enslige gravide mødre får svangerskapskontroll er nødvendig for å gi fødsel til sunne babyer. De som er funksjonshemmet eller mottar trygdeytelser kan få en rabatt på nødvendige resepter. Uten disse fordelene, mange vil ikke være i stand til å motta nødvendig helsehjelp.

Time Frame

De fleste medisinske kort kan brukes i inntil ett år. Familier og enkeltpersoner må på nytt hvert år for å se om de fortsatt er berettiget til å motta ytelser. De som holder medisinsk kort bør beholde kopier av alle inntekter gjennom hele året, og eventuelle merknader om at de har fått fra sine leger i posten. Skulle det være noen endring i inntektsnivåer, skal den enkelte varsle tjenesteleverandør av deres medisinske kort.

Hvordan bruke eteriske oljer som Solkrem

Smarte folk bruker solkrem for å beskytte huden mot de skadelige eksponering av solens stråler. Likevel får litt sol er en viktig måte å gi kroppen med vitamin D, "solskinn vitamin." Sesame massasje olje kan tjene som en solkrem, og når kombinert med andre eteriske oljer, kan gjøre dobbel jobb i repelling insekter. Det er også flott for å gjøre huden din ser og føles myk og supple.Here er hvordan du velger og forberede sesamolje å bruke som en solkrem.

Bruksanvisning

Ved hjelp av Essential og Massasjeolje som en solkrem

Kjøp bare sesamolje som er spesielt designet for å brukes til massasje. Denne olje er spesielt raffinert og klargjort for bruk på huden. Du kan få det på helsekostbutikker og på nettet. Ikke bruk matlaging sesamolje, da dette er en annen oljekvalitet og ofte har en sterk lukt.

Mål en del av sesamolje i en lett-carry plastflaske med et lokk. Oljen kommer vanligvis i større størrelser, for eksempel en-liters flasker og en gallon jugs, så bruker den mindre flaske gjør det lettere å bære og bruke.

Blend i ett eller to av følgende essensielle oljer for å legge insektsavvisende kvaliteter til din sesam solkrem olje, hvis ønskelig: sedertre, fedd, lavendel, peppermynte, rosmarin og timian. Bruk bare 100 prosent rene eteriske oljer, som bare disse tilbyr helsebringende fordeler. Etiketten vil staten "100 prosent ren." Legg tre dråper eterisk olje per teskje sesamolje. Rist godt.

Masser og spre olje over de utsatte deler av kroppen din - inkludert halsen, ansiktet og ørene - akkurat som du ville gjort med solkrem. Unngå å få olje i øynene eller munnen.

Påfør sesam-olje solkrem etter kontakt med vann eller etter svetter tungt.

Tips og advarsler

 • Teste først olje eller olje / eterisk olje kombinasjonen på en lapp av huden for å sikre at du er ikke på noen måte følsomme for det.
 • For bruk med sensitiv hud, fortynne essensielle oljer enda mer.
 • Hvis du kommer til å bli utsatt for en rekke sterkt sollys i lengre perioder, kan det være lurt å vurdere å legge en sunblock med god UV-beskyttelse.
 • Lagre alle oljer i et kjølig og tørt sted. Hold øyelokkene godt lukket for å hindre fordamping, og holde seg borte fra sollys.
 • Ikke bruke eteriske oljer hvis du er gravid (eller prøver å bli gravid) uten å få faglige råd.
 • Dersom det oppstår hudirritasjon, slutte å bruke umiddelbart.

Hvordan bruke eteriske oljer for å redusere PMS symptomer

Ladies, når det kommer til premenstruell syndrom, eller PMS, er det essensielle oljer som kan bidra til å redusere slike symptomer som kramper, oppblåsthet, smerter og at all-around "yechhhh" følelsen vi opplever en gang i måneden. Oljene er oppført nedenfor, kan brukes før og under menstruasjonen. Kraften av essensielle oljer kommer fra det faktum at deres dufter arbeide på hjernens limbiske system, som kontrollerer de store kroppens funksjoner, og deres kjemikalier hjelpe utløse kroppens evne til å heal.Here er hvordan du velger og forberede essensielle oljer som vil hjelpe oppveie symptomer på PMS.

Bruksanvisning

Bruke eteriske oljer for å redusere PMS symptomer og ubehag

Velg 100% rene eteriske oljer - bare disse tilbyr helsebringende fordeler. Etiketten vil staten "100% ren." Du finner dem på helsekostbutikker og på nettet. Bruk ikke syntetiske oljer; de har ikke de samme fordeler.

Velg ett til tre forskjellige oljer som appellerer til deg. For oljer som spesifikt hjelpe PMS, noen av de beste valgene er (søt) basilikum, kamille, Clary salvie, sypress, geranium, ingefær, einer, lavendel, rose, rosmarin og salvie. De fleste butikker har tester flasker, så ta noen whiffs og velge to eller tre du virkelig liker. For å unngå duft "slite ut" når sniffing flere essensielle oljer, ta en kort pause og inhalerer noen dype åndedrag for å tømme nesen og gi hjernen din en sjanse til å nullstille.

Lag en hånd massasje olje. Bland den essensielle oljen med mandelolje, som er kjent som en "bærer" olje. Mål mandelolje inn i glassflaske, og deretter legge 3-6 dråper eterisk olje per teskje mandelolje. Rist godt. Masser oljen inn hendene og inhalerer duften i flere minutter.

Lag en mage-massasje olje. Bruk samme fremgangsmåte som i trinn 4. Deretter forsiktig massasje der du opplever dine kramper eller smerter i nedre del av magen, helst med urviseren. Du får den ekstra fordelen av å ha olje på hendene og være i stand til å inhalere duften.

Gjør et fotbad eller hånd bad. Fyll en stor bolle to tredjedeler full med veldig varmt vann, og tilsett 3-4 dråper av den essensielle oljen. Det varme vannet hjelper blodårene utvider seg, og de essensielle oljer absorberes gjennom huden. Innhalere den aromaer som du suge hender eller føtter for å få flere aromaterapi fordeler.

Hold en flaske av den essensielle oljen i skrivebordet eller koffert for en på-jobb eller on-the-road quick fix. Du kan strø 1 til 2 dråper på et lommetørkle og inhalerer oljens aroma. Hvis du ikke har sensitiv hud, kan du sette en dråpe direkte på håndflatene, gni dem forsiktig sammen og inhalerer. For ekstra fordeler, sette en dråpe i bunnen av halsen, som parfyme.

Tips og advarsler

 • Du kan blande eteriske oljer, men det er anbefalt å ikke gjøre mer enn tre sammen.
 • For alle med sensitiv hud, fortynne essensielle oljer enda mer.
 • Lagre alle oljer i et tørt og kjølig sted. Hold øyelokkene godt lukket for å hindre fordamping, og holde seg borte fra sollys.
 • Hvis du opplever ekstreme kramper, alvorlig blodpropp eller veldig kraftige blødninger, eller mensen er atypisk til hva du vanligvis har, bør du rådføre deg med helsepersonell, da disse kan være symptomer på andre helseproblemer.
 • Ikke bruk oljer hvis du er gravid eller prøver å bli gravid uten å få faglige råd.
 • Dersom det oppstår hudirritasjon, slutte å bruke umiddelbart.
 • Personer med pollenallergi bør være forsiktig når du bruker kamille eterisk olje, som de kan ha en høyere følsomhet for det.

Bivirkninger av Tubal Tilbakeføring

Tubeligatur er når egglederne av en kvinne er bundet, klippet eller skåret slik at egget ikke kan reise gjennom og kvinnen ikke blir gravid.

Noen ganger, skjønt, forholdene endres og kvinnen ønsker en graviditet. Tubal ligation reversering er når en kirurg kobler egglederne på en kvinne slik at hennes egg kan reise gjennom, slik at hun skal bli gravid igjen.

Risiko og bivirkninger av denne prosedyren bør veies nøye opp mot andre alternativer for graviditet, selv om resultatet er å velge å ikke få flere barn.

Fakta

Tubal reversering kirurgi regnes som en stor operasjon. I motsetning til tubal ligation, som er utført gjennom en liten laproscopic snitt, reversering krever en mye større snitt på fire til seks inches gjennom magen.

Operasjonen krever tre dager på sykehuset og tre uker hjemme hvile, uten jobb eller huslige plikter.

Betraktninger

Før du forsøker å reversere en tubal ligation, ser kirurgen på fem faktorer. Hvis noen av disse er galt, kan kirurgen anbefaler ikke å gå gjennom med reversering.

For det første ser kirurgen på hvordan den første prosedyren ble utført. Hvis rørene ble klippet eller bundet, så er det en god sjanse for rørene kan være funksjonell igjen. Men hvis rørene ble cauterized og klippe kort, så sjansene for reversering er slank.

Kirurgen ser også på sædkvalitet av partner. En lav sædkvalitet vil gjøre graviditet usannsynlig etter tubal reversering.

Andre bekken vilkår er også sett på. Hvis kvinnen har arrdannelse fra endometriose, for eksempel, så røret reversering er ikke sannsynlig å være vellykket.

Alder av kvinnen er også viktig. Etter fylte 38, fruktbarhet avtar, slik at en yngre kvinne har en bedre sjanse for graviditet. Mer vesentlig er imidlertid kvaliteten av eggene, som kan bli testet i laboratoriet.

Bivirkninger

Som med alle andre større operasjon, bivirkninger inkluderer en reaksjon på anestesi, blødninger og død.

Det kan være andre bivirkninger. Organene i nærheten, som tarmen eller urinblæren, den er punktert eller skadet. Pasienten kan få en urinveisinfeksjon. Rørene kan arr og ikke fungere skikkelig.

Fordeler

Hvis operasjonen går bra og rørene helbrede uten arrdannelse, så sjansene for graviditet er 75 prosent over et år for kvinner som er 35 år og under med ingen andre medisinske tilstander. Dette betyr også at hennes partner må ha en normal sædkvalitet.

Det er andre mulige fordeler, også. Noen kvinner har det som kalles Post tubeligatur syndrom, som inkluderer symptomer som hormonelle ubalanser, svangerskap utenfor livmoren, og depresjon. For disse kvinnene kan en tubal ligation reversering korrigere disse symptomene.

Andre alternativer

Leger noen ganger anbefaler invitro befruktning (IVF) til kvinner i stedet for tubal reversering. Disse faktorene omfatter kvinnen: være over aldersgrensen; har overdreven arrdannelse eller korte rør; har andre bekken forhold; eller har en partner med en lav sædkvalitet.

Legen kan bestemme at potensielle bivirkninger eller risiko er ikke verdt lav potensielle nytten av kirurgi og anbefaler IVF for å bli gravid i stedet. IVF er når sædceller og et egg blir kombinert utsiden av legemet, og deretter implantert. Dette har en høyere suksessrate for enkelte kvinner enn tubal ligation reversering.

Medical Forsikring & graviditet

Medical Forsikring & graviditet


Medisinsk forsikring er ikke bare en trøst for gravide; det gir også dem med nødvendig svangerskapskontroll. Men mange kvinner blir gravide uten helsedekning og synes det er vanskelig å få forsikring med babyer på vei.

Statistikk

Å ha sykeforsikring under svangerskapet gir kvinner tilgang på viktig svangerskapsomsorg, inkludert regelmessige legebesøk for å følge fosterets utvikling. Leger også gi råd om ubehag, sykdom, ernæring, mosjon og foreldrerollen.

Statistikk

Den amerikanske Graviditet Association sier at mer enn én av 10 kvinner som blir gravide har ingen forsikring.

Problemer

Mange gravide kvinner har problemer med å finne forsikring, fordi noen selskaper vurdere svangerskapet for å være en pre-eksisterende medisinsk tilstand.

Alternativer

Gravide kvinner som trenger forsikring kan søke om rabatterte programmer som Ameriplan. Kvinner med lave inntekter kan være kvalifisert for Medicaid eller WIC, som gir råd og ernæring for gravide kvinner og små barn.

Future

I 2014, bør gravide kvinner ikke lenger må jobbe rundt pre-eksisterende tilstand problem, som helsevesenet loven tilsier at forsikringsselskapene vil måtte utvide dekningen til alle uavhengig av pre-eksisterende forhold, som CBS News forklarer.