Digidexo.com

rektale sammentrekninger

Hvordan stoppe rektal blødning hos barn

Rektal blødning hos barn er en vanlig foreteelse som kan skje for en rekke grunner. Det kan utvikle seg til et alvorlig problem for barnet ditt. Hvis du oppdager blod i avføringen eller klær til barnet ditt, her er noen metoder for å stoppe rektal blødning.

Hvordan stoppe rektal blødning hos barn

•  Kjøp en over-the-counter salve eller stikkpille som behandler rektal blødning. Noen selskaper kan tilby barneversjon, men en voksen versjon kan også brukes. Kontroller retning for å se om dosen varierer eller anvendelse for barn.

Har barnet ditt drikke 8 til 10 glass vann hver dag. Dehydrering kan være en årsak til rektal blødning. Hvis dette er tilfelle, kan en jevn tilførsel av vann i flere dager kurere barnets problemer. Normalt tar kroppen mange dager til fullt rehydrere. Være vedvarende og pasient med denne behandlingen.

Bade barnet ditt regelmessig. Mange abscesser og åpne sår på endetarms området kan tilskrives dårlig hygiene. Ved å vaske med såpe og vann minst en gang annenhver dag, vil du øke ditt barns sjansene for helbredelse disse områdene uten ytterligere blødning.

Påfør vanlige mengder is til endetarms området. Ice vil ta ned eventuelle betennelser som kan siver, og dermed redusere barnets sjanse for blødninger. Endre isen så snart det smelter.

innlemme en stor mengde fiber inn i barnets kosthold. Mange ganger blødningen er intern snarere enn fra rektum selv. Legge fiber gjennom et kosttilskudd kan bidra til å regulere noen sterke passasjer i kroppen.

Om årsakene til rektal blødning Uten tarmfunksjon

Rektal blødning, også kalt hematochezia, kan finnes i avføringen etter avføring, eller det kan vises på egen hånd. Fargen og mengden av blødning hjelper legene til å oppdage årsaken.

Funksjoner

Fordi endetarmen er den siste delen av tykktarmen som ender ved anus, er det stedet hvor blødning fra enten eksterne eller interne kilder kan bli funnet.

Blod i avføringen kan stamme fra mange steder i din mage-systemet. Det kan for eksempel indikere ulcerøs kolitt eller Crohns sykdom. Blodig avføring er ofte svært mørk rød eller svart. Av og til vil det bety tilstedeværelse av en svulst i tykktarm eller endetarm.

Effekter

Som kilden til blødning beveger seg nærmere endetarmen, blod vanligvis en lysere røde. Ved rektal blødning er mindre, og forekommer i fravær av avføring, er den mest vanlige kilden hemorroider. Disse er forårsaket når venene i anus blir betent og hoven. Kløe og svie er vanlige symptomer, og lyse rødt blod kan bli funnet på toalettpapir etter tørke. Hemoroider kan være merket som intern eller ekstern, men er generelt behandlet på samme måte.

Anal sprekker er en annen vanlig årsak til rektal blødning. Disse sprekkene kan utvikle seg som vev rive med belastningen av å utvise hard avføring. Blodet fra disse er vanligvis lyse rødt. Anal sprekker forårsake smerte som øker betydelig i løpet av arbeidet med å defekt.

Identifikasjon

For å finne kilden til rektal blødning, vil legen gi deg en grundig fysisk undersøke. Avskraping av hudceller kan tas fra din anal området og sendt til et laboratorium for å finne ut om du har en infeksjon. Og legen din kan bestille en koloskopi for å være sikker på at blødningen ikke er forbundet med et kolon svulst eller polypp. Legen kan også bestille en Hemocult, som kan identifisere blod i avføringen som ofte ikke er synlig.

Hvis legen mistenker en anal fissur, kan han bestille en endoskopisk evaluering, så den indre delen kan sees å identifisere plasseringen av sprekken.

Forebygging / løsning

Hvis rektal blødning er fra hemorroider, er behandlingen som oftest en over-the-counter salve eller krem, selv om disse i hovedsak behandle symptomer som kløe eller svie.

For anal sprekker, starter behandling med en høy-fiber diett for å legge bulk til avføring og lar det passere lettere. Aktuelt anestetika kan være foreskrevet til nummen anal regionen under avføring, og steroider kan legges for å redusere betennelse. En sitz bad anbefales å bidra til å slappe av kramper i lukkemuskelen, som så ofte følger en anal fissur. Medikamenter og kirurgi er alternativer hvis konservativ behandling ikke virker.

Advarsel

Hvis du opplever rektal blødning, gjøre en avtale for å se din lege. Du kan bare ha hemoroider, men blødningen kan også være et tegn på en mer alvorlig medisinsk tilstand.

Om rektal og vaginal blødning i pensjonister

Rektal og vaginal blødning i alle aldre er en bekymring, men spesielt i pensjonister fordi det er en større sjanse for kreft. Det kan være mange årsaker til rektal eller vaginal blødning i pensjonister, men begge bør undersøkes av en lege med en gang. Ifølge online Kaiser Permanente Health Encyclopedia, "rektal blødning i små mengder er vanlig." Men det sier også at "i en kvinne som ikke har hatt en menstruasjon i 12 måneder, er vaginal blødning alltid unormalt og bør diskuteres med legen din."

Rektalblødning

Rektal blødning kommer fra anus, men kan stamme hvor som helst i tarmen. Det kan være forårsaket av flere ting. En årsak er hemoroider, som er hovne blodkar som ligger innenfor eller utenfor anus. En annen er inflammatorisk tarmsykdom, som ofte fører til rektal blødning blandet med slimete i løs avføring. Polypper, godartet eller vekster, i tykktarmen, kan føre til rektal blødning. Eller, kan det være forårsaket av magesår, som ville trolig føre til mørk avføring i stedet for lys rød blødning. Mindre vanlig er rektal blødning forårsaket av kreft.

Behandlinger for rektal blødning

Hemorroider er vanligvis ikke alvorlig og kan behandles med avføring myknere, aktuelle salver eller injeksjoner. Inflammatorisk tarmsykdom er mer komplisert å behandle, men vanligvis innebærer endringer i kostholdet og senke stress. Polypper kan vanligvis behandles ved kirurgisk fjerning. Sår kan behandles med syrenøytraliserende og kosten modifikasjoner.

Vaginal blødning

Vaginal blødning hos eldre kvinner kan være forårsaket av flere ting. Ifølge online Merck Manual of helse og aldring, hvis en kvinne er på østrogenbehandling, vaginal blødning kan være forårsaket av fortykkelse av livmor. Tynning av vaginal veggene på grunn av lavt østrogennivå kan forårsake blødninger, spesielt etter samleie. Blødning kan også være forårsaket av vaginal eller livmor infeksjon eller kreft.

Behandlinger for vaginal blødning

Hvis en kvinne er på østrogenbehandling, kan hennes resept bli endret for å stoppe blødningen. For tynning vaginal vegger, kan aktuell østrogen og smøremidler brukes på vagina før sex. Biopsier av vaginal og livmorvev, og en ultralyd kan utføres for å bestemme nærvær av andre vekster eller muligens kreft.

Advarsler

Hvis du opplever mye blødning eller besvime, kontakt legen din med en gang. Passerer store mengder lyse rødt blod og klumper, mørkere rødt blod, eller svart og tjæreaktig avføring kan, over tid, føre til lavt blodtrykk og anemi.

Rektal blødning Symptomer

Rektal blødning Symptomer


Rektal blødning kan være forårsaket av flere ulike medisinske tilstander, noen alvorlige og andre ikke så alvorlig. Blødningen kan være lett, moderat eller alvorlig. I alle tilfelle er det viktig å snakke med din medisinske leverandøren, som det kan være et tegn på en alvorlig medisinsk tilstand. I de fleste tilfeller er rektal blødning ikke alvorlig og vanligvis løser seg raskt. De fleste medisinske intervensjoner kan håndteres uten sykehusinnleggelse.

Mild Rektal Bleed: Fysiske symptomer

Rektal blødning er først anerkjent som lyse rødt blod som kan eller ikke kan inneholde blodpropper, sammen med passering av avføring. Hvis blødningen er mild, kan det se ut etter å tørke seg selv. I andre tilfeller kan vannet i toalett vises rosa, eller å ha bare en svak blodig skjær. Noen vanlige årsaker til mild rektal blødning inkluderer hemorroider, en ripe på endetarmen, eller en anal fissur. Annet enn den minimale mengde blod er angitt, er det ikke noen andre symptomer forbundet med denne type rektal blø.

Moderat til alvorlig Rektal Bleed: Fysiske symptomer

I tilfeller av moderat til alvorlig rektal blødning, kan en person passere flere lyse røde blodpropper ofte med hver avføring. I noen tilfeller, blodet i en persons avføring mitt utseende bli på jorden, eller til og med svart ser. Dette er også et tegn på en rektal blø. Den antatte avføring kan bare inneholde blod og har en veldig sterk lukt.

Moderat til alvorlig Rektal Bleed: Andre symptomer

Hvis en person har en rektal utfall over en tidsperiode, kan de oppleve svakhet, tretthet, svimmelhet, og i nærheten av synkope som et resultat av blodtapet. Hvis en moderat til alvorlig rektal blødninger mistenkt, vil en person generelt bli innlagt på sykehus for videre observasjoner og for å bestemme plasseringen av blø. Rektal smerte kan også være til stede med en moderat til alvorlig rektal blø.

Årsaker

Det kan være en rekke forskjellige årsaker til en rektal blø. I mange tilfeller, hemorroider er den skyldige for mange milde endetarms blødninger. Andre medisinske tilstander som irritabel tarm syndrom, infeksjoner, svulster, polypper, en anal fissur eller divertikulitt er potensielle årsaker for moderat til alvorlig endetarms blødninger.

Behandling

Mild rektal blødninger, normalt krever lite inngrep. En tur til legen din kan normalt løse ethvert problem du kan ha. Hvis en person lider av en moderat til alvorlig rektal blødning, vil de bli innlagt på sykehus, og en rekke ulike tester vil bli løp til personen for å finne kilden til rektal blødning, og hvis det kommer til å trenge reparasjon. En koloskopi og testing av avføring for okkult blod kan være prøver som vil bli bestilt av helsepersonell for å undersøke rektal blø videre.

Hva er en rektal Fistel?

Unormale excretory problemer kan føre til at pasienter en stor mengde ubehag - både fysisk og psykisk. Men de trenger ikke lide i stillhet. En rektal fistel er en treatable tilstand som krever legehjelp til riktig riktig. Den nøyaktige opprinnelse, natur og symptomer på en rektal fistel kan være ganske forvirrende, men de behøver ikke å være.

Hva er en Fistel?

En fistel er en medisinsk betegnelse for enhver unormal eller atypisk forbindelse mellom et fartøy, tarm eller organ, og en annen gjenstand i kroppen. Fistulas kan oppstå mellom en vene og en arterie, tarmen og navlen, huden og i magen, og en rekke andre mulige kombinasjoner. Årsaken til en fistel kan være fra infeksjon, skader, inflammasjon eller kirurgi.

Hva er en rektal Fistel?

En rektal fistula, også referert til som et anal fistula, er en unaturlig forbindelse mellom overflaten av huden og kanalen av anus. Vanligvis begynner som en abscess (en videreutvikling av en samling av puss som fremkommer som følge av smitte), kan en fistel utvikles ved en kirurgisk eller spontane åpning av den opprinnelige byllen.

Symptomer

Symptomer på en rektal fistel inkluderer drenering eller utslipp av avføring eller puss et sted i regionen rundt anus. Dette utslippet kan føre til irritasjon av omkringliggende hud, noe som resulterer i smerte, generelt ubehag eller kløe. I tillegg til puss og avføring, fistelen også kan tjene som en passasje for utslipp av gass.

Behandlinger

Behandling for en rektal fistel innebærer kirurgi. Målet for operasjonen er å fjerne passasjen ved excising en kombinasjon av åpninger og slimhinnen i tarmkanalen. Denne fremgangsmåten kalles en fistulectomy (hvor hele tarmkanalen er fjernet), eller et fistulotomy (hvor bare de åpninger og en liten bit av innvendig foring er fjernet). En lege utfører fremgangsmåten med lasere for å redusere skade på omkringliggende vev.

Betraktninger

Selv om potensielt pinlig, trenger du legehjelp til riktig avhjelpe en rektal fistel. Selv om gjentakelse av den opprinnelige fistel er ikke uvanlig, selv med kirurgi, svever suksessraten for kirurgi rundt 80 prosent.

Hvordan bruke en rektal termometer

Hvordan bruke en rektal termometer


Rektale temperaturer er ansett å være den mest nøyaktige. Imidlertid har de digitale øret termometre fått i popularitet, tar over som termometeret av valget i mange akuttmottak.

Hvordan bruke en rektal termometer

•  Rist ned kvikksølv i din rektal termometer til under 98 grader F mark.

•  Sjekk termometeret under et sterkt lys for å sørge for at kvikksølv er nede.

Smør enden av glasstermometer med vaselin.

Be barnet ditt til å ligge på hennes venstre side med knærne bøyd eller over fanget ditt.

Sett termometeret inn i endetarmen ca en tomme. Tving aldri termometeret.

Be barnet å ligge stille.

Fjern termometeret etter to minutter. Bruk en klokke til å sørge for at du har forlatt termometer i for hele to minutter. Trekke et termometer ut for tidlig vil føre til at du går glipp av en feber.

8. Tørk av termometeret med en vev. Med mindre glasset er tørket, er det vanskelig å få en nøyaktig avlesning.

Hold termometeret under et sterkt lys for å få din lesing. Ta deg god tid. Kvikksølvet vil ikke slippe, når det har blitt fjernet fra endetarmen.

Forstå at en normal kroppstemperatur er 99,6 grader F.

Hint

 • Mange av de digitale øret termometre har valgbar tips, slik at du kan bruke samme termometer til å ta rektal temperaturer.
 • Spesielt hos barn, kan normale temperaturer svinge med en grad.
 • Unngå å ta en rektal temperatur umiddelbart etter aktivitet, avføring eller et varmt bad eller dusj.
 • Rengjør en rektal termometer i såpe varmt vann og tørk den med isopropyl alkohol. Bruk aldri vann varmere enn 97 grader F.
 • Bruk aldri et glass muntlig termometer i endetarmen. Den muntlige tips er slank og lettere å bryte enn en rektal termometer tips.

Urter som kan ha bivirkninger av rektal blødning

Urter som kan ha bivirkninger av rektal blødning


Rektal blødning er vanligvis ikke et alvorlig problem. Noen urter samhandle med medisiner eller irritere medisinske tilstander. Noen urte avføringsmidler har advarslene på dem til å slutte å bruke hvis rektal blødning oppstår etter bruk. Varsel er nødvendig fordi urteavføringsmiddel virker sammen med andre medikamenter eller har en effekt på en eksisterende medisinske tilstand.

Hagtorn bær

Hagtorn bær brukes av gamle og moderne medisinmenn til å senke blodtrykket og fungere som en mild hjerte tonic. Hawthorn bær brukes som te for å behandle irritabel tarm-syndrom og avlaste forstoppelse og gass, men knust hagtorn bær brukes til behandling av kolitt og diaré forårsaket av Crohns sykdom kan resultere i rektal blødning. Te laget av blomster og stammer ikke forårsaker rektal blødning.

Ginseng

The Mayo Clinic støtter antioksidant virkning av ginseng som reduserer low-density lipoprotein og blodsukkernivået hos pasienter med type 2 diabetes, og ikke finne ginseng farlig på noen måte. The Mayo Clinic støtter at ginseng kan øke immunforsvaret og forbedre effektiviteten av antibiotika for akutt bronkitt og forbedre respons på influensavaksiner, men den støtter ikke andre påstander knyttet til ginseng.

Psylium Heart Health and Laxatives

Psyllium, også kalt ispaghula, er en høy -evel løselig kostfiber ingrediens i bulk avføringsmidler, som for eksempel Metamucil. Psyllium har også blitt brukt til lavere kolesterol og lipoprotein nivåer. Heartwise og Bran Buds frokostblandinger inneholder psyllium å fremme "hjerte helse."
.
Psylliumholdig produkter kan forsinke ventrikkeltømming tid og redusere absorpsjonen av enkelte urter, kosttilskudd, vitaminer eller mineraler. Absorpsjon av kalsium, jern, sink og vitamin B12 kan også bli påvirket. Psyllium og kitosan sammen kan øke fettutskillelsen i avføringen.

Bivirkninger av Psyllium

Allergiske reaksjoner, noen alvorlige, har blitt opplevd av helsepersonell forbereder psyllium holdige avføringsmidler. Obstruksjon av mage-tarmkanalen kan skyldes bruk av psyllium avføringsmidler, spesielt hos pasienter med tidligere tarm operasjoner eller anatomiske abnormiteter, eller tatt uten tilstrekkelig vann.

Psyllium forberedelsene har vært brukt i mer enn 20 år for å behandle irritabel tarm syndrom med motstridende resultater. I noen tilfeller, psylliumfibre forverret tarmsyndrom forårsaker rektal blødning. Psyllium reagerer med andre medisiner, og bør ikke brukes uten tilsyn av lege.

Herbal Avføringsmidler

Shaklee Herb-Lax er en blanding av kalsium, jern, senna blad, lakris rot, buckthorn bark, alfalfa blad, fennikel frø, anisfrø pulver rabarbra rot, blå malva og culvers rot pulver. Herb-Lax har følgende advarsel på etiketten: ". Avføringsmidler kan påvirke hvordan stoffene virker Stopp bruk hvis rektal blødning oppstår etter bruk av dette produktet."

Hva kan forårsake rektal blødning under trening?

Du har kanskje hørt det gamle ordtaket om at når det kommer til trening, er ingen smerte ingen gevinst. Visse smerter og tilstander forårsaket av trening, for eksempel rektal blødning, er ubehagelig, men er lett å isolere årsaken til og lett å behandle. Her er noen ting du bør unngå for å unngå rektal blødning under og etter trening.

Hemorroider

Hvor mye vekt du bruker under en øvelse rutine, inkludert vekt skiftende i kroppen så vel som å bruke vekter i et treningsstudio, kan irritere venene i anal og rektal området, som kan forårsake blødninger. Blødning forårsaket av hemorroider som regel har en mørkere rød farge. Sikre riktig vekt skiftende teknikker og redusere mengder av vekter du bruker i treningsstudioet kan bidra til å hindre hemorroider indusert fra trener.

Løfte

Langs de samme linjene som vektfordeling, kan feilaktig løfteteknikk føre til hemorroider og river av sensitiv hud av anal og rektal regioner. Feil løfte inkluderer måten du løfte vekter, så vel som måten du løfter deg selv når du gjør øvelser som sit-ups, push-ups, og abdominal crunches uten hjelp av treningsutstyr.

Stramme klær

Iført trange klær, inkludert undertøy, joggebukse og utøve shorts, kan irritere den sarte huden i endetarmen, som fører til svak rektal blødning under og etter trening. Hvis du oppdager spor av blod i avføringen under en avføring, eller på toalettpapiret etter avføring når du nettopp ferdig med å trene, se på størrelsen på gym bukser og undertøy og øke størrelsen etter behov.

Kosttilskudd

Mange som trener regelmessig bruker ofte kosttilskudd slikt vitaminer og mineraler for å sikre at deres øvelse diett gir dem maksimal effekt. Mange naturlige kosttilskudd i disse noen ganger høypotent vitaminer og mineraler kan føre til forstoppelse. Anstrengende å ha avføring, som nesten alltid følger forstoppelse, kan føre til hemorroider, som blør fra endetarmen og utenfor anus. Pass på at du drikker nok væske og følge et riktig kosthold for å unngå å bli forstoppet. Hvis kosten metoder for behandling av forstoppelse ikke fungerer, kan det være lurt å vurdere å bruke avføringsmidler, klyster og stikkpiller for en kort sikt å avlaste forstoppelse.

Underliggende tilstander

Selv om trening kan bidra til å lindre symptomene på underliggende gastrointestinale tilstander som hemorroider, irritabel tarm syndrom, kolitt og Crohns sykdom, kan ekstremt kraftig mosjon føre til overdreven fakkel-ups av disse sykdommene, som ofte forårsaker rektal blødning. Kontrollere disse fordøyelsessykdommer slik du normalt ville mens du tar det lett på deg selv under ditt treningsprogram.

Behandlingstilbud

Bruk en hemorrhoid behandling krem ​​eller stikkpille etter hver avføring i noen dager for å behandle hevelse av årer som forårsaket blødningen. Bruk fuktig toalettpapir for å tørke etter avføring. Hvis blødningen ikke har stoppet på slutten av en uke, planlegge en avtale med legen din.

Alkohol og rektal blødning

Langvarig bruk av alkohol vil føre til en gradvis nedbryting av dine organer og systemer i kroppen. Intern skade på kroppen din er ofte ubemerket inntil det forårsaker symptomer. Alkohol kan føre til at du utvikler forhold som forårsaker rektal blødning. Rektal blødning som følge av langvarig bruk av alkohol er et tegn på skade på ett eller flere av organer eller systemer.

Rektalblødning

Rektal blødning er blødning fra nedre tykktarm eller endetarm. Du kan oppleve blod i avføringen, blod på toalettpapiret når du tørker eller blod i toalettskålen. Slike blod vil variere i farge fra lys rød til mørk rødbrun. Fargen av blodet vil være avhengig av hvor den kommer i kroppen. Bright røde blod er ofte fra en kilde nær rektum, for eksempel en hemoroide. Mørk rødbrun eller svart blod er vanligvis fra en kilde dypere i kroppen din, som et internt organ. Rektal blødning kan være forårsaket av mange forskjellige ting. Behandling for rektal blødning innbefatter behandling av den underliggende årsaken til blødning.

Alkohol

Alkohol ikke direkte årsaken rektal blødning. Langvarig bruk av alkohol forårsaker skade som kan føre endetarms blødning. Alkohol kan forårsake kreft, gastrointestinale problemer og til og med leverskader. Rektal blødning er et symptom på alle disse sykdommene. Begrense din drikking eller unngå alkohol kan hindre utbruddet av sykdommer som forårsaker rektal blødning. Hvis du har rektal blødning, forteller legen din om din alkoholbruk. Cutting tilbake eller å slutte å drikke kan bidra til å minske eventuelle rektal blødning.

Kreft

Alkoholmisbruk øker risikoen for å utvikle kreft i tykktarmen eller endetarmen. Rektal blødning er et vanlig symptom på tykktarmen eller endetarmskreft. Alkohol skader i tykktarm og endetarm ved å forårsake irritasjon. Svulster eller sår kalt lesjoner på tykktarmen eller endetarmen forårsake blødninger. Blødningen vil ofte begynne små og øke etter hvert som kreft går ubehandlet.

Gastrointestinal Issues

Alkohol fører til gastrointestinale problemer som diaré og magesår. Konstant diaré irriterer din tykktarm, endetarm og tarmene. Konstant irritasjon kan forårsake blødninger sår og svulster i organer. Alkohol irriterer også slimhinnen i magen og tarmene. Som fôret bryter ned, fordøyelsesenzymer syrer skade organer. Sår oppstå i magen og tarmene når slimhinnen har blitt kompromittert. Sår er sår på dine organer som kan forårsake indre blødninger. Blødning på grunn av magesår eller konstant irritasjon vil bli utvist via rektum.

Liver Disease

Ifølge US Department of Health National Clearing House for rusmiddelforskning informasjon, mer enn 2 millioner amerikanere lider av en alkohol-relaterte leversykdom. Langvarig bruk av alkohol kan føre til hepatitt eller cirrhose. Hepatitt er en betennelse i leveren. Skrumplever er irreversibel arrdannelse i leveren. Hvis venstre ubehandlet, kan begge forholdene forårsake sår som blør eller til leverkreft. Hvis leveren er skadet og blødende du kan oppleve rektal blødning.

Betraktninger

Forebygging og tidlig diksjon er viktig å behandle alvorlige sykdommer som leversykdom og kreft. Fortell legen din om din alkoholbruk. Å vite om dine drikkevaner vil bedre at legen din for å avdekke hvorfor du opplever rektal blødning.

Om rektal blødning og leversykdom

Rektal blødning kan være et symptom på mange forskjellige forhold og bør alltid sjekkes ut av en medisinsk faglig. Avhengig av hvordan det virker, kan den gastrointestinale utfall komme fra ulike deler av kroppen, og skyldes flere underliggende forhold. En alvorlig mulig årsak til rektal blødning er esophageal varicer, som er veiledende av skrumplever, en farlig og potensielt dødelig sykdom som bør behandles umiddelbart av lege.

Betydning

Rektal blødning kan være et symptom på mange forskjellige typer sykdom. Ofte vil det være første merke som blod sett i avføring, og noen ganger som en slags mørk svart avføring kalles melena. Rektal blødning er et tegn på blødning et sted i mage-tarmkanalen og alltid krever råd fra en lege så snart som mulig.

Effekter

Mild gastrointestinal blødning kan gå ubemerket for en lang tidsperiode med mindre oppdaget i løpet av en undersøkelse av en hemoccult testen, som er en måte til å detektere små mengder av blod i avføringen. Mild blødning over en lang tid kan resultere i jernmangelanemi, som kronisk blødning kan utarme legeme av jern. Mer alvorlige tilfeller kan presentere med mer åpenbare symptomer på blodmangel, som blekhet, svimmelhet, kortpustethet og svakhet. Hvis blødningen er spesielt alvorlig, kan sykehus være nødvendig, spesielt hvis pasienten går inn i sjokk. Hypovolemisk sjokk oppstår når omtrent 40% av kroppens blod er tapt. Dette er en alvorlig tilstand og må behandles umiddelbart med intravenøs væske og eventuelt blodoverføringer.

Typer

Blødning kan skje fra mange steder i mage-systemet, hver med sin egen sak. Lyse rødt blod i avføringen vanligvis indikerer en blø svært nær endetarmen, ofte på grunn av hemorroider, selv om andre forhold som for eksempel kolon polypper eller infeksjoner kan også føre til det. Svart, tjæreaktig avføring kan skyldes en uttaks tidligere i systemet, muligens fra et sår som har dannet seg i spiserør, mageslimhinnen, eller i tolvfingertarmen (den første delen av tynntarmen) eller fra esophageal varicer. Esophageal varicer, som er åreknuter i spiserøret, er en svært alvorlig tilstand, og er veiledende av skrumplever.

Effekter

Esophageal varicer skje når visse blodårer i spiserøret bli ekstremt utvidet, slik at de lett sprekke og blø. Disse fartøyene utvide seg som svar på portal hypertensjon, som ofte er en konsekvens av cirrhose og leversykdom. Portal hypertensjon oppstår når blodstrømmen gjennom leveren blir hindret, slik at blodet som skal rutes via andre blodårer i spiserøret, magen, bukveggen, og rektum. Disse årer er tynnvegget og ikke laget for å håndtere høyere trykk, slik at de hovne opp og bli utsatt for sprekker. Selv om det er mulig å stenge av disse svellede og skadede blodkar, er det ofte vanskelig å behandle det underliggende portal hypertensjon, fordi det er forårsaket av levercirrhose.

Expert Insight

Levercirrhose skjer som et resultat av langvarig kronisk leversykdom som til slutt fører til tap av levervev. Dette vevet er erstattet av små knuter av regenererende vev og fibrøst arrvev. Vanlige årsaker til cirrhose omfatter alkoholisme, hepatitt B og C, og utviklingen av fettleversykdom, cirrhosis, men noen ganger ikke har noen identifiserbar årsak. En av de mest vanlige komplikasjoner av cirrhose er akkumulering av væske i magen, kalt ascites, noe som øker risikoen for infeksjon. Skrumplever er vanligvis irreversible gang det skjer, og de fleste behandlinger som mål å bremse utviklingen og å behandle komplikasjoner. For avanserte tilfeller er den eneste behandlingen en levertransplantasjon.

Om vitaminer som forårsaker rektal blødning

Om vitaminer som forårsaker rektal blødning


En kvalifisert lege er i stand til å diagnostisere de mange årsaker til rektal blødning, noen seriøse og noen ganske vanlig. Diagnoser kan være alt fra smertefulle hemoroider til tykktarmen eller endetarmskreft, og leger er opplært til å finne og behandle årsakene. Men mange leger er uvitende om at visse felles kosttilskudd og vitaminer kan forårsake eller forverre rektal blødning.

Betraktninger

Blodig avføring er en urovekkende syn som millioner av mennesker står overfor hver morgen. Selv friske mennesker som trener regelmessig, spise næringsrik mat og ta daglige vitaminer kan bli overrasket over å finne blodflekker i toalettskålen. Blant de mulige forklaringer vil være at deres legemer reagerer på innføring av visse kosttilskudd eller vitaminer som kan forårsake rektal blødning.

Effekter

Flere over-the-counter vitaminer og urte rettsmidler inneholder blodfortynnende egenskaper som kan produsere utseendet av blod i toalettet. Blant dem er vitamin E, kjent for sine hjerte-sunn krav. En daglig dose er tenkt å beskytte det vaskulære systemet og bidra til å forhindre kreft med sunn antioksidant fordeler. Imidlertid kan vitamin E sammen med hjerte reseptbelagte blod-tynner som Coumadin raskt føre til et anfall av rektal blødning, og mange leger er uvitende om sammenhengen.

Betydning

Aspirin kan være en annen årsak til rektal blødning. Selv aspirin er viden tenkt som en gunstig medisin med få bivirkninger, det er også godt kjent for sine blodfortynnende egenskaper. Millioner av helsebevisste forbrukere vil komme en aspirin hver dag uten å konsultere lege for å finne ut om det er trygt å gjøre det.

Populære i dag med over-50 mengden er et stoff som kalles Ginkgo biloba. Denne gamle supplement har antikoagulerende egenskaper som antas å øke blodtilførselen til hjernen, lungene og andre organer, samt å øke seksuelle dyktighet. I sjeldne tilfeller Ginkgo biloba har vært kjent for å forårsake diaré, kvalme og oppkast, og folk tar Ginkgo biloba sammen med andre blodfortynnende kosttilskudd eller medisiner kan øke risikoen for rektal blødning og blod clotting lidelser.

Misforståelse

Hvitløk kapsler blir mye spioneringen i dag som en naturlig antibiotika og en vesentlig bidragsyter til å senke kolesterolnivået. Men hvitløk, også kan føre til at blodfortynnende symptomer på rektal blødning. Det anbefales at de med blødningsforstyrrelser og folk med blodig avføring unngå hvitløk kosttilskudd helt.

En annen gjerningsmann for blodig rektal utflod kan være store doser av vitamin C. Det er vanlig for influensa og kalde lider å ta mega doser av vitamin C, og deretter oppleve magesmerter, kvalme, oppkast og blødninger fra endetarmen. Snarere enn å ignorere disse symptomene som en naturlig effekt av forkjølelsesvirus, kutte dosen av vitamin C kan gi lindring og til slutt eliminere rektal blødning.

Advarsel

Muligheten for en alvorlig sykdom må alltid være helt utelukkes før skylde vitaminer som en direkte årsak til rektal blødning. Akutte fysiske symptomer som store mengder blod i avføring, blodig oppkast eller alvorlige kramper eller magesmerter er viktige signaler om at det er på tide å søke hjelp hos en lege. Men sperring noen fysisk sykdom eller sykdom, er det mulig at rektal blødning kan være forårsaket av overdreven bruk eller misbruk av vitaminer.

Hvordan diagnostisere Øvre magesmerter med rektal blødning

Diagnostisering øvre magesmerter med rektal blødning er en utfordring for legen. De to tilstander kan eller ikke kan være knyttet, som krever både som skal opparbeides separat. En grundig gjennomgang av disse symptomene vil bli beskrevet her. En opparbeidelse er en serie av trinn og diagnostiske prosedyrer gjort til etiologien er bekreftet eller alle muligheter er utelukket.

Hvordan diagnostisere Øvre magesmerter med rektal blødning

Utfør en fullstendig historie og fysisk undersøkelse av pasienten. En grundig historie er viktig å finne ut om det er noen familiehistorie med de samme symptomene eller betingelser. Dette kan være nyttig for å bestemme eventuelle muligheter for årsaken.

Utfør en fullstendig fysisk. Palpate halsen og groins for å fastslå om noen forstørrede lymfeknuter er til stede. Palper mageområdet, følelsen for eventuelle massene og søker å lokalisere stedet av smerte. Lytt etter tarmlyder med et stetoskop. Utfør en visuell og digital eksamen i endetarmen.

Utfør nødvendige laboratorietester. Dette vil omfatte rutine hematologi og urinalysis. Innhente og vurdere resultatene, betaler spesiell oppmerksomhet til de røde blodcellene (RBC) og hematokrit (HMC) for å fastslå omfanget av blødningen. Hvis disse er svært lav, kan pasienten trenge en blodoverføring. Dette vil også bestemme at det haster med å få en diagnose og riktig behandling.

Utfør en ultralyd prosedyren av bukhulen og dets organer. Identifisere eventuelle avvik.

Utfør en CT av bukhulen for å fastslå tilstedeværelse av eventuelle abdominaltumor eller svulster. En forbedret CT med kontrast kan også være nyttig å finne den eksakte kilden til blødningen. Behandling for å stoppe blødningen kan være forsvarlig under CT scan hvis bestemmes kilden er en vaskulær abnormitet. Ved hjelp av katetre kilden kan noen ganger bli embolized å stoppe blødningen i visse tilfeller.

6. Utfør en komplett kolonoskopi for å bestemme om kilden til blødning er faktisk kommer fra kolon. Hvis kolonoskopi er negativ en øvre endoskopi skal utføres.

Hint

 • Diagnosen Fasen kan bli stoppet når som helst i løpet av denne prosessen hvis en etiologi er bestemt og riktig behandling min begynne.
 • Noen av disse prosedyrene kan utføres i en annen rekkefølge enn angitt her.

Rektal Disease

Rektal Disease


Endetarmen er den nedre del av tykktarmen. Fordi endetarmen åpnings er anus (der avføringen passerer ut av kroppen), er endetarms området utsatt for smitte, bakterier eller virus, noe som gjør problemer med endetarmen vanlig. Noen vanlige rektale sykdommer inkluderer, men er ikke begrenset til, hemorroider, abscesser, inkontinens og kreft. Fordi endetarms sykdommer kan variere i potensial for skade, er det godt å vite symptomene for noen vanlige endetarms sykdommer slik at du har en idé om hvordan du skal gå om å rette opp problemet.

Eksterne Symptomer

Mange vanlige endetarms sykdommer, som hemorroider, anal abscesser og anal vorter, kan sees ved regelmessig sjekke din endetarms området. Hemorroider, den vanligste av alle endetarms sykdommer, er preget av en stor vekst rundt endetarmen som buler ut og kan føles (og noen ganger sett) rundt anus. Anal vorter er synlige for det blotte øye. Abscesser er store, pus-fylt, bakteriesykdommer i og rundt endetarmen som noen ganger kan føre til utslett. Hvis du noen gang ser eller føler noen utenlandske vekst på eller under huden din, bør du oppsøke lege umiddelbart.

Interne Symptomer

En vanlig intern symptom på rektal sykdom er problemer med avføring. Mange sykdommer i endetarmen årsaken blokkering i de lavere tarmen, forårsaker en mangel på avføring. Noen forårsake indre blødninger i tarmen veggene eller endetarmen, som fører til irritasjon. Hvis blod vises i avføringen, bør du oppsøke lege med en gang. Hvis du føler deg oppblåst eller har magesmerter hver gang avføringen passerer gjennom endetarmen og ut av anus, som kan være en indikasjon på at du har et åpent sår i endetarmen. Igjen, bør du oppsøke lege med en gang.

Forebygging / løsning

Hindre de fleste typer endetarms sykdommer er lett å gjøre. Bare være bevisst om å vaske dette området. Anus er en av de største åpningene til kroppen din (og en av de mest brukte). Sørg for å rengjøre daglig med såpe og varmt vann. Men ikke bli for overivrig. Tørke for mye faktisk kan irritere huden, åpne sår og tvinge uhygienisk utskillelse tilbake inn i anus. Så latterlig som det høres ut, kan kjøpe mykere toalettpapir faktisk bidra til å forhindre uønskede endetarms sykdommer.

Dietary forslag

Hvorvidt du lider av en rektal sykdom, er det en god idé å spise en godt balansert måltid som er myk på tarmen og enda mykere kommer ut.

For det første eliminerer matvarer som er tilbøyelige til å forårsake diaré. Høres ut som en no-brainer, men mange vet ikke alle matvarer der ute som kan føre til mageproblemer. Disse inkluderer koffein, alkohol, melk, bønner, kål, brokkoli og den kunstige søtstoffer sorbitol og xylitol.

For det andre legger fiber til kosthold og doble din vannforbruk. Utvise avføring er nr en måte å fordrive skadelige bakterier og uønskede sykdommer fra kroppen din.

For det tredje, hvordan du spiser er like viktig som hva du spiser. Jo saktere du spiser, jo mer sømløst maten passerer gjennom tarmen. Også, hvis du spiser i stressfrie miljøer, vil musklene i magen være mer avslappet og har mer styrke til å gjøre det de er laget for å gjøre: å fordøye maten gjennom kroppen din.

Vanlige Endetarms Sykdommer

Ifølge American Society of Colon og endetarms kirurger, Crohns sykdom forårsaker betennelse i tarmkanalen. Selv om Crohns kan ramme alle deler av tarmen, de fleste tilfeller av Crohns innebærer en persons anus og endetarm. Symptomer inkluderer kramper, diaré og anal drenering. På grunn av den økning i hyppigheten av avføring, uten behandling, Crohns kan resultere i alvorlig vekttap, feber og hudlesjoner. Alle aldersgrupper kan bli berørt, men oftest påvirker Crohns menn mellom 16 og 40. Selv om årsaken ennå ikke er kjent, behandling innebærer alltid en slags medisin og i mange tilfeller kirurgi.

Hvordan diagnostisere rektal prolaps

Hvordan diagnostisere rektal prolaps


Rektal prolaps er en utvekst av rectumslimhinnen gjennom anus. Det er mest vanlig hos barn under 4 år, men er sjelden i industrialiserte land på grunn av forbedret ernæring og hygiene. Rektal prolaps bør vurderes et symptom og ikke en sykdom. Ditt primære mål ved diagnostisering av denne tilstanden bør være å bestemme dens underliggende årsaken. Her ser du hvordan.

Hvordan diagnostisere rektal prolaps

•  Skaff pasientens sykehistorie. Den vanligste årsaken til rektal prolaps er overdreven anstrengelse fra forstoppelse. Andre årsaker inkluderer langvarig sitting på toalettet eller kirurgi for å rette opp en ugjennomtrengelig anus.

Spørre om spesifikke forhold knyttet til rektal prolaps. Disse inkluderer en medfødt forstørret tykktarm, cystisk fibrose, Ehlers-Danlos syndrom, Hirschsprung sykdom, parasittinfeksjoner, lungebetennelse, polypper og endetarms svulster.

Gjennomføre en fysisk undersøkelse med pasienten i en huk posisjon for å se etter en gjentakelse. De fleste endetarms prolapses løse før medisinsk behandling er søkt, slik at pasienten er vanligvis asymptomatisk.

Skille en rektal prolaps fra en prolaps av en invaginasjon. En rektal prolaps er plomme og strekker seg ikke helt rundt anus. En tarminvaginasjon presenterer som en rød masse som lar en finger som skal sendes mellom anal veggen og utstående masse.

Bruk laboratoriestudier for å se etter årsaker til rektal prolaps. Cystisk fibrose bør alltid mistenkes først som 11 til 23 prosent av disse pasientene har rektal prolaps. Denne tilstanden er også assosiert med infeksjoner av Giardia, Entamoeba histolytica, Escherichia coli 0157: H7, Salmonella, Shigella og Trichuris.

Hvordan du setter inn en rektal stikkpiller

Hvordan du setter inn en rektal stikkpiller


For millioner av mennesker, medisinske problemer som en påvirket kolon krever innsetting av en rektal stikkpille. Mens ikke vanskelig, gir denne prosessen noe ubehag. De fleste medisinske fagfolk anbefaler en smurt glyserin stikkpille for enklere innsetting. Hele prosessen tar omtrent 20 til 25 minutter fra preparatet til fullførelse av avføring.

Hvordan du setter inn en rektal stikkpiller

•  Vask hendene grundig i varmt såpevann. Hvis du ønsker å ha et par hansker, legg dem på umiddelbart etter vask hendene. Sørg for at du bruker en ren par hansker.

•  Åpne pakken av glyserin stikkpille. Hold stikkpille i pakken før du er klar til å bruke den.

Plasser deg komfortabelt enten sitte eller ligge på din høyre side. Sørg for at du lett kan nå rektum.

Ta stikkpille ut av emballasjen og hold den mellom tommel og langfinger, med den spisse enden vendt bort fra håndflaten din. Tuppen av pekefingeren skal hvile på den flate enden av stikkpille.

Plasser den spisse enden av stikkpille på endetarmen din. Skyv stikkpille med pekefingeren inn i endetarmsåpningen. Fortsett å skyve den inntil pekefingeren klarner lukkemuskelen, og deretter fjerne pekefingeren, forlater stikkpille. Hvis du ikke setter det langt nok, suppositoriet lysbilder ut igjen.

Stram lukkemuskelen for å holde stikkpille på plass. Sitte eller ligge stille i ca 15 minutter, slik at stikkpille til å fungere.

Vask hendene etter avføring i varmt såpevann.

Hint

 • Mens du kan sitte ned og sette inn stikkpille, for best resultat, bør du legge på din venstre side. Fordi tykktarmen fører til endetarmen fra venstre, gjør det også tyngdekraften til å hjelpe til med avføring.
 • Hvis du ikke bruker en smurt stikkpille, smøre det med et vannbasert glidemiddel. Ikke bruk vaselin.
 • Noen mennesker synes det er lettere å sette inn stikkpille base side først. Hvis dette er mer komfortabel for dere, vil den ikke endre effekten av suppositoriet.
 • Rådfør deg med en lege før du bruker noen form for medisiner.

Om rektal blødning og alvorlig ødem

Personer som opplever rektal blødning og alvorlig ødem eller hevelse behov for å oppsøke lege umiddelbart. Selv om denne delen av vår anatomi er ikke den enkleste å diskutere, må den potensielle livstruende natur rektal blødning og alvorlig ødem oppveier noen følelse av forlegenhet. Disse symptomene er en indikasjon på at noe er galt.

Effekter

Den endetarmen, som er i den nedre del av tykktarmen, transporterer avfallet til anus. Moderat til alvorlig rektal blødning kan føre til et betydelig tap av blod, noe som resulterer i svakhet, svimmelhet, besvimelse og til og med sjokk.

Funksjoner

En rekke sykdommer og tilstander kan forårsake rektal blødning og alvorlig ødem. De vanligste årsakene er defekter som anal sprekker og hemoroider, kreft og polypper i endetarmen og tykktarmen, unormale blodkar og visse infeksjoner, bivirkninger av medisiner, en tilstand som kalles divertikulitt og inflammatoriske tarmsykdommer som Crohns sykdom, ulcerøs kolitt og ulcerativ proktitt.

Betraktninger

Finne plasseringen og årsaken til rektal blødning og alvorlig ødem er avgjørende å velge riktig behandling. De diagnostiske skritt vanligvis inkluderer innsamling av pasientens historie, måle vitale tegn som blodtrykk, undersøke pasientens mage og gjennomfører en anal og rektal digital eksamen.

Ytterligere diagnostiske tester som kan være nødvendig. Koloskopi er den mest brukte metoden for å vurdere rektal blødning og alvorlig ødem. Denne prosedyren innebærer å bruke en colonoscope - et fleksibelt rør utstyrt med en miniatyr kamera - for å synlig inspisere anus, endetarm og tykktarm.

Forebygging / løsning

Uavhengig av årsaken til rektal blødning og alvorlig ødem, bør innledende behandling fokuserer på å ta opp en pasients blodtapet.

Når pasienten er stabilisert, og kilden til rektal blødning og alvorlig ødem er identifisert, kan variere fra behandlinger gir lindring av symptomer, og bruken av antibiotika til blodtransfusjoner eller kirurgi. En generell kirurg, gastroenterolog eller kolorektal kirurg kan bli involvert i utformingen av den aktuelle behandlingsplan.

Betydning

De fleste mennesker som opplever rektal blødning og alvorlig ødem er eldre personer som er utsatt for andre medisinske problemer. Derfor har de en tendens til å lide høyere forekomst av sykdom og død.

Døde av rektal blødning og alvorlig ødem har falt markert de siste årene på grunn av mer effektive sykehus akuttmottakene, fremskritt i prosedyrer og utviklende kirurgisk ledelse.

Om årsakene til rektal blødning når du tørker

Om årsakene til rektal blødning når du tørker


Like skremmende som det kan være, se blod når du tørker er ikke alltid et tegn på noe alvorlig. Det kan ofte være et symptom eller bivirkning av en forholdsvis mindre problem. Men på grunn av muligheten for noe mer alvorlig, rektal blødning bør aldri tas lett på. Rektal blødning bør overvåkes og eventuelle spørsmål om umiddelbar bekymring skal umiddelbart rapporteres til fastlege.

Betydning

Rektal blødning, også kalt hematochezia, kan føre til litt spenning i løpet av nesten ingenting, eller det kan være det første tegn på litt mer alvorlig problem. I de fleste tilfeller blodet vil være fra en sprekk, som ble forårsaket ved å anstrenge seg for å passere en avføring. I andre tilfeller, men det synlige blod kan komme fra hemorroider, divertikulitt eller kolitt, blant andre ting. Verste fall ville være kreft.

Typer

En lege vil vanligvis begynne å samle bevis for å foreta en diagnose ved å bestemme mengden av blodtapet. Blodtap kan kategoriseres som mild, moderat eller alvorlig. Mild blodtap ville bli betraktet som noe som bare kunne sett på vevet når du tørker eller bare missfarging toalettet vann med noen dråper blod. Personer som lider av moderat blodtap vil oppdage en større mengde blod i avføringen, og dette kan eller kan ikke bestå av blodpropp også. Dette blodet vil enten være lyse eller mørk rød. I de verste tilfellene hvor det er alvorlig blodtap en stor mengde blod blir utvist med avføringen, og dette kan gi andre symptomer, slik som lavt blodtrykk og svimmelhet.

Betraktninger

Omfanget av rektal blødning vil vanligvis diktere prosedyren brukes til å diagnostisere problemet. I de fleste alle tilfeller legen vil starte med en historie og fysisk. Det finnes en rekke tester som kan fremmes for å fastslå opprinnelsen blodet. Det mest krenkende for disse, en koloskopi, kan få et godt bilde av eventuelle problemer foregår på innsiden av tykktarmen. En lege vil bruke pasientens alder og andre faktorer, slik som familiehistorie, for å bestemme omfanget av testingen.

Forebygging / løsning

Behandlingen plan for rektal blødning kan være så enkelt som forskrivning en krakk mykner til hjelp i healing en fissur. Det kan også være så komplisert som sykehusinnleggelse for å gi intravenøs væske og blodoverføringer til en pasient som er alvorlig anemi fra blodtap. De fleste tilfeller krever ikke noe denne ekstreme. Noen problemer kan korrigeres med en endring i kosthold og tillegg av fiber kosttilskudd. Andre tilfeller, slik som alvorlig divertikulitt eller kreft, kan kreve kirurgi for å fjerne en del av tarmen som er berørt.

Advarsel

Eventuelle problem med rektal blødning, uansett hvor liten, bør overvåkes. Selv om det er en liten mengde, og den fortsetter i flere dager eller stopper og starter igjen dette bør rapporteres til pasientens lege. Enhver episode av moderat til alvorlig blodtap skal rapporteres omgående slik at pasienten kan bli sett og diagnostisert uten forsinkelse. Hvis en alvorlig blodtap oppstår etter kontortid pasienten skal rapportere til den lokale legevakten eller ringe 911 for å få hjelp.

Hvordan behandle rektal blødning og diaré

Hvordan behandle rektal blødning og diaré


Diaré i mer enn tre dager advarer tegn til å gå se legen din. Det er mange grunner til at du også kan passere blod i avføringen eller hvorfor du tørke og toalettpapir er blodig. For å få den beste behandling for både rektal blødning og diaré, må du oppsøke lege. Alvorlige tilstander som Crohne sykdom inkluderer blødninger og diaré i sine symptomer.

Hvordan behandle rektal blødning og diaré

Merk hvilken farge av blodet du passerer. Er det lyse rødt eller nesten svart? Hvis lyse rødt, gå videre til trinn to. Hvis ikke, gå til trinn tre.

Ta et bad eller dusj for å være sikker på at blødningen er ikke fra hemorroider (hauger) som har blusset opp på grunn av konstant tørke. Du vil føle en forferdelig svie rundt endetarmen. Blodet bør være merkbart mindre etter badet. En over disk hemorrhoid krem ​​kan hjelpe med blødningen. Hvis du ikke føler noen smerte, men har fortsatt lyse rødt blod som kommer fra endetarmen din, så du kan ha en intern hemorrhoid.

Merk hvis du har noen andre symptomer, som for eksempel alvorlige kramper, slim i avføringen, feber eller svimmelhet. Hvis hjem behandlinger eller over skranke medisiner for diaré ikke fungerer, må du se legen, selv om du ikke har andre symptomer. Hvis du fortsatt blør og er over 50, eller hvis du vet at noen i familien hadde kreft hvor som helst i deres fordøyelseskanalen, kan du se lege så snart som mulig.

Lag en liste over alle medisiner du tar og deres doser. Inkluder vitaminer og kosttilskudd i tillegg, fordi noen ganger disse sammenstøt og kan forårsake irritasjon av fordøyelseskanalen, forårsaker både rektal blødning og diaré. Ta disse med deg når du oppsøke lege.

Få en gastrointestinal endoskopi i tilfelle legen din ikke kan raskt finne ut hva som er galt. Noen ganger er disse kan gjøres på et legekontor, men som regel må du gå til sykehuset for denne testen.

Hint

 • Vær ærlig med legen din om hvor mye du drikker alkohol eller bruker narkotiske stoffer. Rektal blødning og løs avføring er et kronisk problem med alkoholikere og heroinbrukere.
 • Gå til legen din hvis din lyse rødt blod plutselig endres til tjærelignende løs avføring.
 • Noen matvarer som rødbeter, blodpudding eller til og med mat med mye rødt fargestoff kan slå avføringen en mursteinsrød eller mørkere.
 • Pass på å drikke mye vann for å holde seg hydrert eller tynnet ut sportsdrikker for å holde fra å bli farlig dehydrert.
 • Vennligst ikke bruk denne artikkelen i stedet for legens diagnose.
 • Ikke overse disse symptomene. De vil ikke gå bort på egenhånd og er ofte indikasjoner på en mye verre tilstand.

Om rektal blødning og Hemorroider

Hemorroider er en svært vanlig medisinsk tilstand, selv om det er pinlig for noen mennesker. Hemorroider er hovne og betente årer i rektum og anus. Også kjent som hauger, er hemorroider ofte ledsaget av rektal blødning, kløe og smerte. Det er mange årsaker til dette medisinsk tilstand fra graviditet eller anstrengende på grunn av forstoppelse til dårlig kosthold.

Typer

Det finnes to typer hemorroider: interne og eksterne. Innvendige hemoroider er ikke følt og vanligvis ikke forårsaker ubehag. Men tegn på en intern hemorrhoid er rektal blødning. Hvis du ser blod på toalettpapir eller i toalettet, kan det tyde på interne hemorroider. Overflaten av årer er skjøre, slik strai under en avføring kan rive overflaten og få den til å blø. Eksterne hemorroider er sett og følt. De er også smertefull. Hvis blod bassenger og danner en blodpropp, kan hemorroider være svært smertefullt.

Betydning

Det er fem viktigste årsakene til hemorroider og rektal blødning. Den vanligste årsaken er fordøyelses problemer. Forstoppelse og diaré forårsaker hemorroider. Straining av hard avføring og gjentatt eliminering av vannaktig avføring legger utilbørlig press på venene i endetarmen. Graviditet også legge press på venene som gjør fedme. Selv sitter eller står for en svært lang tid kan legge press på dette området. Genetikk kan også spille en rolle i å få hemoroider.

Betraktninger

Hvis blødningen og smertene vedvarer og at-home rettsmidler ikke bedre situasjonen, er det en god idé å oppsøke lege. Eksterne hemorroider er lett å diagnostisere. Legen kan se dem. Innvendige hemoroider kan være vanskeligere å oppdage så en rektal undersøkelse er nødvendig. Legen setter inn en hansker finger inn i anus å føle seg rundt. Men noen ganger hemorrhoid er for myk til å bli oppdaget. På dette punktet kan legen ønsker å gjøre en grundigere undersøkelse av endetarmen ved hjelp av en av flere små scopes tilgjengelig som kan se inn i rektum.

Forebygging / løsning

For mange mennesker hemorroider gå bort i løpet av få dager. For ohers over-the-counter medisiner hjelp med hemorroider. Det Salver og kremer inneholder vanligvis hydrokortison, som er et anti-inflammatorisk middel. I noen tilfeller kan det være nødvendig kirurgi. Hvis en blodpropp er dannet på en ytre hemoroide, kan legen utføre et innsnitt som er en enkel prosedyre. Andre operasjoner inkluderer injeksjon av området med en kjemisk å krympe størrelsen på hemorrhoid. En annen teknikk som kan gjøres på legekontoret er å sette gummistrikk rundt hemorrhoid å stoppe blodsirkulasjonen slik at hemorroider falle av. Ett eller to sekunder av infrarødt lys stopper også blod fra sirkulerer til hemorrhoid. Hvis ingen av disse behandlingene virker, eller hvis du har veldig store hemorroider, kan kirurgi være nødvendig. Operasjonen kalles en hemorrhoidectomy og hemorroider fjernes kirurgisk. Operasjonen kan gjøres under lokal eller generell anestesi. Hemorrhoidectomies er vanligvis gjort på en polikliniske basis.

Teorier / Spekulasjoner

Det er flere ting du kan gjøre som er tenkt å hindre hemorroider eller redusere flare-ups. Forbedre ditt kosthold er det beste du kan gjøre. Spis mer fiberrikt mat som hele korn korn, bladrike, grønne grønnsaker og frukt. Øke inntaket av væske hver dag, særlig vann. Ta et varmt bad for å myke opp hemorroider. Få mer aktiv med regelmessig mosjon og unngå å sitte i lange perioder av gangen.

Om Digital Disimpaction og rektal blødning

Episoder med rektal blødning og behovet for digital disimpaction er to tegn på kronisk forstoppelse. Selv sporadiske episoder krever en lege oppmerksomhet, som de kan være tegn på en alvorlig underliggende medisinsk tilstand. Ved kronisk forstoppelse er en pågående problem for deg, er det et par ting du kan gjøre for å gjøre livet mer behagelig.

Betydning

Forstoppelse er vanligvis ikke noe du snakker om med venner. Det er ubehagelig og pinlig, men også potensielt farlig hvis den forblir ubehandlet. Alvorlig forstoppelse kan utløse rektal blødning, kvalme, oppkast og smerte eller hevelse i magen. Kronisk forstoppelse kan også føre til en påvirket tarmen, noe som kan være livstruende. Selv om du ikke liker å innrømme at du har problemer med forstoppelse, men dette vil ikke bare spare deg for smerte og lidelse, men kan faktisk redde livet ditt.

Effekter

En av de skumleste bivirkninger av kronisk forstoppelse er rektal blødning. Rektal blødning kan være et resultat av å anstrenge for hardt å ha avføring, og kan også oppstå når hard avføring tårer tarmslimhinnen når den passerer. Kronisk forstoppelse kan føre til endetarms magesår, som også kan blø. Uavhengig av årsak, bør enhver rektal blødning umiddelbart bli sjekket ut av legen din. Andre faresignaler som trenger umiddelbar oppmerksomhet er oppkast, feber, tynne svart avføring eller magesmerter, som alle kan være indikatorer på en mer alvorlig lidelse.

Betraktninger

Noen mennesker kan kreve en prosedyre kalt digital disimpaction å avlaste sin forstoppelse. For at avføringen å passere, en lege eller sykepleier setter inn en smurt, hansker finger og forsøk på å frigjøre den hard avføring. Denne tilnærmingen blir vanligvis mesteparten av avføringen ut av veien slik at resten kan passere som normalt, og gir sårt tiltrengt nødhjelp. Imidlertid kan andre metoder også være nødvendig. Disse omfatter bruk av klyster og stikkpiller. Mens digital disimpaction kan være en engangsforeteelse, noen personer med kronisk forstoppelse krever det på rutinemessig basis.

Forebygging / løsning

Digital disimpaction og rektal blødning kan unngås. Mens noen mennesker lever med kronisk forstoppelse, kan de fleste av oss redde oss selv ved å følge noen enkle retningslinjer. Først, sørg for at du er godt hydrert. Drikk mye vann i løpet av dagen, og unngå for mye kaffe eller brus, som kan ha motsatt effekt. Deretter spiser mat med høyt fiber. Disse inkluderer hele korn, friske frukter og grønnsaker og høy-fiber korn. Hvis du har problemer med å få nok fiber i kosten din, er det nok av kosttilskudd på markedet som oppmuntrer regularitet. Endelig trening. Bevegelse oppmuntrer fordøyelseskanalen for å behandle innholdet mer effektivt.

Advarsel

Hvis forstoppelse er så alvorlig at du opplever rektal blødning eller regelmessig krever digital disimpaction, kan du ha noe mer alvorlig enn kjøre-of-the-mill forstoppelse. Dette inkluderer irritabel tarmsyndrom, tarm nerveskade, et kolon eller tarmobstruksjon eller kreft. Ikke holde stille om rektal blødning eller behovet for å utføre digital disimpaction. Diskutere det med legen din før heller enn senere.