Digidexo.com

betennelse og depresjon angst

Depresjon Angst Stress Scales (Dass) i kronisk smerte

Depresjon Angst Stress Scales (Dass) i kronisk smerte


De Depresjon Angst Stress Scales (Dass) er en mental helse vurdering brukes for å måle graden av alvorlighetsgraden av depresjon og angst. Depresjon og angst er ofte oppleves av pasienter med kroniske smerter.

Identifikasjon

DASS består av 42 selvrapport elementer, som hver fokuserer på en negativ emosjonell symptom, slike følelser av verdiløshet og håpløshet. Hvert element er rangert fra null til tre, der null er ikke til stede, og tre blir veldig ofte.

Time Frame

Mens DASS ikke har en bestemt tidsramme for gjennomføring, det krever vanligvis bare 5 til 10 minutter å fullføre.

Subskalaer

DASS består av tre subskalaer: Depression Scale, angst skala og stress skala. Hver delskalaen består av 14 spørsmål.

Depression Scale

Personer som skårer høyt på depresjon skala vil sannsynligvis mangler initiativ, har følelser av håpløshet, manglende evne til å oppleve glede, være pessimistisk, har en nedstemthet og tror at deres liv mangler verdi.

Angst Scale

Personer som skårer høyt på angst skalaen er sannsynlig å være panikk, vise fysiske tegn på angst som skjelving eller skjelving, opplever fysiske symptomer på angst inkludert tap av pust, hjertebank og sweatiness av palmer og frykter å miste kontrollen.

Stress Scale

Personer som skårer høyt på stress skalaen er sannsynlig å være anspent, ute av stand til å slappe av, irritabel, skvetten, nervøs, utålmodig og lett frustrert.

Hvordan vet jeg om det er depresjon, angst eller lav selvfølelse?

Følelser av depresjon, angst og lav selvfølelse kan overlappe, og noen ganger er det vanskelig å si om det er en alvorlig lidelse, eller hvis noen har bare hatt en dårlig dag. En person kan ha lav selvfølelse, sammen med betingelsene for depresjon og angstlidelse. For bedre å forstå disse lidelsene, og hvor alvorlige de er, kan du lære mer om hver og deretter sammenligne dem til dine følelser og symptomer.

Bruksanvisning

•  Lær om selvtillit. Self-esteem er definert som tillit og respekt for deg selv. Ifølge National Association for Self-Esteem, folk som har høy selvtillit er respekt for seg selv og andre, har integritet, er selvmotivert og mer. Foreningen påpeker en sammenheng mellom lav selvfølelse og avhengighetsproblematikk, depresjon, vold og andre problemer.

Lær om forskjellen mellom lav selvfølelse og depresjon. I motsetning til lav selvfølelse, er alvorlig depresjon en bestemt lidelse som er diagnostisert av leger og terapeuter. The Mayo Clinic beskriver depresjon som en sykdom som er mental og fysisk, som kan gjøre at folk føler at de ikke ønsker å leve videre. Noen av de mange symptomer inkluderer manglende interesse i dagligdagse aktiviteter, følelsen trist og håpløs, gråt uten noen åpenbar grunn, tanker om selvmord, søvnproblemer og mer. For en lengre liste, se linken på slutten av denne artikkelen for Mayo Clinic.

Depresjon kan behandles med medisiner, terapi og behandling planer, eller spesialiserte handlingsplaner opprettet sammen med helsepersonell og pasienter. Depresjon og lav selvfølelse er i slekt, og mange som har en kan lide av den andre.

Lær om angst. Noen angst eller nervøsitet er normalt, men hvis det begynner å påvirke daglige fungering, kan en person ha generalisert angstlidelse, eller en annen type angst tilstand, ifølge leger ved Mayo Clinic. Noen symptomer på generalisert lidelse inkluderer konstant bekymringsfull, rastløshet, rask hjerterytme og mer. Hvis du vil se en fullstendig liste over skiltene, og for å lese mer om angst, se Mayo Clinic lenker på slutten av artikkelen.

Tenk at du kan ha en kombinasjon av disse forholdene. Det er mulig å ha både alvorlig depresjon og angstlidelse, ifølge en Mayo Clinic psykiater, Dr. Daniel Hall-Flavin. En lidelse kan forårsake eller komplisere den andre. Heldigvis er behandlingen for hver enkelt like, og få hjelp for en vil ofte bidra til å lindre den andre, forklarer Hall-Flavin. En person kan også ha lav selvfølelse uten disse forholdene, eller en kombinasjon av de tre.

Oppsøke behandling. Kun helsepersonell kan diagnostisere psykiske problemer og lidelser. Når en diagnose er gjort, kan en behandlingsplan settes opp. Behandling for både depresjon og angstlidelse kan omfatte medisiner, og / eller et utvalg av flere typer terapi. Terapeuter kan også hjelpe enkeltpersoner arbeide med lav selvfølelse, selv om ingen psykiske lidelse er til stede. For å finne behandlingstilbud i ditt område, kan du be fastlegen din, kan du kontakte forsikringsselskapet for en liste over leger og terapeuter innenfor planen dekning, eller prøv å bruke en online locator, som psykologi Dagens "Finn en terapeut" -verktøyet. Se link for dette verktøyet på slutten av denne artikkelen.

Hint

  • Anytime noen føles som å skade eller drepe seg selv eller andre, bør han snakke med en lege, profesjonell terapeut, eller kontakt akutthelsetjenesten umiddelbart. Dette er symptomer på psykiske lidelser, og de krever profesjonell medisinsk behandling.

Amino Acid terapi for depresjon Angst

Kjemiske ubalanser av nevrotransmittere som serotonin, noradrenalin, adrenalin, gamma-aminosmørsyre (GABA) og dopamin er ofte årsaken til depresjon og angstlidelser. Essensielle aminosyrer bidrar til å produsere de store signalstoffer som vår hjerne trenger. Aminosyre-terapi er en langsiktig løsning for å forbedre depresjon, angst og kjemisk ubalanse i hjernen.

Neurotransmittere og Amino Acids

Aminosyrer er forløpere til signalstoffer som hjernen vår trenger for å fungere skikkelig og holde seg frisk. Når våre aminosyre nivåer er skjeve, vi er mer sannsynlig å ha problemer fungerer, som kan føre til depresjon, angst og andre psykiske lidelser. For eksempel er serotonin en stor humør regulator; en person opplever depresjon vil ofte ha lave serotoninnivåer.

Noen av de essensielle aminosyrene som kroppen vår trenger for å produsere serotonin og andre nevrotransmittere inkluderer tryptofan, kolin, tyrosin, metionin, 5-HTP, fenylalanin, lysin, treonin, valin og leucin.

Urin Analyse

Aminosyre terapi for depresjon og angst begynner med en enkel urinprøve som er utført i et medisinsk kontoret eller hjemmet ditt. Urinen analysen vil måle mengder av nevrotransmittere som du har. Dette vil indikere hvilke signalstoffer og kjemikalier er oppbrukt, som gir grunnlag for aminosyrer som du trenger. Urin analyser er også gjennomført et par måneder etter aminosyre terapi har begynt for å overvåke de nevrotransmitter nivåer og sørge for at terapien fungerer som den skal.

Aminosyre kosttilskudd

Kosttilskudd med riktig mengde og dosering av aminosyrer som er nødvendig for å balansere nevrotransmittere bør vurderes av en medisinsk faglig. Ta disse aminosyre kosttilskudd vil hjelpe produsere og etterfylle nevrotransmittere at hjernen er kort på. Legen din vil avgjøre en tidsplan for aminosyre terapi kosttilskudd som må tas på en jevnlig basis. Pasienten bør følge denne planen å forbedre depresjon og angst.

Medisiner for depresjon, angst, og minne tap

Medisiner for depresjon, angst, og minne tap


Det finnes mange typer medisiner som behandler depresjon, angst og hukommelsestap, og alle trenger en resept fra lege. De brukes først og fremst for å øke hjernens signalstoffer som hever følelser og fremme sunn hjernens funksjon.

Typer

Depresjon, angst og minne tap medisiner faller inn under flere store typer: Trisykliske antidepressiva, MAO-hemmere, serotoninreopptakshemmere, noradrenalin reopptakshemmere, benzodiazepiner, beroligende midler, kolinesterasehemmere, og memantin.

Vanlige medisiner

Velkjent reseptbelagte medisiner er Prozac, Zoloft, Wellbutrin, Cymbalta, Valium, Xanax, Exelon og Aricept. Ginkgo biloba er noen ganger brukt til å behandle hukommelsestap.

Bivirkninger

Potensielle bivirkninger er søvnighet eller søvnløshet, tretthet, tørr munn, uskarpt syn, forstoppelse eller diaré, rask puls, lav sexlyst, hodepine, brystsmerter, stiv nakke, svetting, vekttap, nedsatt eller økt appetitt, kvalme og oppkast.

Betraktninger

Visse matvarer kan samhandle negativt med spesifikke medisiner. Alkohol bør ikke inntas. Medisiner for depresjon, angst og hukommelsestap er ikke ment for langtidsbehandling.

Risiko

Noen medisiner for depresjon og angst kan føre til at barn og ungdom til å tenke på selvmord. Disse medikamentene er vanedannende og potensielt avhengighetsskapende, og bør ikke blandes med andre smerte eller sovetabletter som resultatene kan være dødelig.

Hva er manisk depresjon angst?

Hva er manisk depresjon angst?


Manisk depresjon angst er en alvorlig, langvarig medisinsk tilstand der pasienter opplever ekstreme følelsesmessige oppturer, kalt maniske episoder, og ekstreme nedturer i form av depresjon. Psykiatriske fagfolk nå ofte refererer til sykdom som bipolar lidelse.

Påvirket Befolkning

Verdens helseorganisasjon identifiserer bipolar lidelse som den sjette høyeste årsaken til uførhet blant personer i alderen 15 til 44. Mer enn 5,7 millioner amerikanere lider av sine symptomer hvert år.

Mania Symptomer

Mens i mani fasen, kan en pasient vise noen eller alle av disse symptomene: økt pratsomhet, ikke behov for søvn eller hvile, høy grad av distraksjon eller irritasjon, dårlig dømmekraft, fornektelse, høyt energinivå og økt seksuell lyst, og overstyrer euforiske følelser og en finere utsikt av selvtillit.

Symptomer på depresjon

Mens i depresjon fase, kan en pasient vise noen eller alle av disse symptomene: tristhet eller en følelse av tomhet, tap av interesse for tidligere engasjerende aktiviteter, ukontrollerbar gråting, nedsatt energi, selvmordstanker eller selvmordsforsøk, dramatiske endringer i vekt eller appetitt , manglende evne til å ta beslutninger, sosial tilbaketrekning og rastløshet.

Hvordan Angst Passer I

Den type angst som følger med bipolar lidelse kan lamme den berørte pasienten. Personen opplever de klassiske angst symptomer - som vedvarende, ukontrollert spenning - men er ikke i stand til å overvinne daglige bekymringer som andre kan.

Diagnose

Mens online selv screening-tester er et godt sted å starte, den beste måten å finne ut om du eller noen du er glad lider av manisk depresjon angst er å søke råd fra en lisensiert psykiater.

Behandling

Behandlingstilbud er varierte og kan omfatte medisiner, psykoterapi rettet mot kognitivt endre pasientens syn på seg selv og sine omgivelser, og i noen ekstreme tilfeller, elektrokonvulsiv terapi. I å utvikle en behandlingsplan, vil en psykiatrisk profesjonell vurdere pasientens alder, generelle helse, holdning til behandling og forsikring.

Depresjon & angst behandlinger

Både angst og depresjon er vanlige og normale følelsesmessige reaksjoner på belastende livshendelser. Men hvis forekomsten av enten blir hyppig eller intens nok til å oppfylle kriteriene for psykiske lidelser som er skissert i American Psychiatric Associations "Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders," deres tilstedeværelse kan indikere en alvorlig psykisk helseproblem som krever legehjelp og behandling.

Depresjon medisiner

Antidepressiva er en gruppe av reseptbelagte legemidler spesielt designet for å normalisere nivåene av nevrotransmittere, visse naturlige kjemikalier i hjernen som styrer humøret, selv om forskerne ikke har oppdaget nøyaktig hvordan. Relevante nevrotransmittere inkluderer dopamin, noradrenalin og serotonin. Den hyppigst foreskrevet antidepressiva er merkevare-navnet SSRI (selektive serotonin reopptakshemmere) Celexa (citalopram), Prozac (fluoksetin), og Zoloft (sertralin). Monoaminoksidasehemmere (MAO-hemmere), serotonin og noradrenalin reopptakshemmere (SNRI) og trisykliske varianter av narkotika er også tilgjengelig, slik at pasienter til å bruke medisiner de reagerer på beste.

Depresjon Psykoterapi

Det finnes to hovedtyper av psykoterapi brukes til å behandle deprimerte pasienter: kognitiv - atferdsterapi, som viser lider hvordan du kan redusere negative tankeprosesser og atferd som fremmer og forlenge depresjon, og interpersonlig terapi, som hjelper pasienter takle problematiske forhold som bidrar til og forverre depresjon. Lengden av psykoterapi som trengs varierer fra pasient. Personer med mer alvorlige tilfeller av depresjon krever lengre behandling, ofte kombinert med medisinering.

Elektrokonvulsiv terapi

Hvis verken medisiner eller psykoterapi bidrar til å lindre symptomene på depresjon, er et alternativ elektrokonvulsiv terapi, også kjent som ECT og tidligere kalt sjokkterapi. Ikke lenger stigmatisert på grunn av betydelig forbedring og mangel på dokumenterte negative psykiske bivirkninger, innebærer behandlingsmetoden leverer elektriske impulser til en pasient under narkose - derav ingen smerte er filt. Sessions kan oppstå hvor som helst fra flere ganger i uken til ukentlig eller månedlig for opptil et år.

Angst medisiner

Mange medikamenter eksisterer for å hjelpe folk å styre alvorlighetsgraden av en angstlidelse, slik som de ovennevnte antidepressiva (MAO-hemmere, SSRI og trisykliske), som kan endre hjernens kjemi gunstig og redusere angst symptomer etter ca en måned. Andre anti-angst medisiner inkluderer benzodiazepiner, som vanligvis foreskrevet bare for korte intervaller fordi de skaper avhengighet, og betablokkere, som hindrer noen angstrelaterte fysiske symptomer.

Angst Psykoterapi

Psykoterapi tilnærminger til angst ofte innlemme kognitiv-atferdsterapi, en tosidig prosess som hjelper pasienter endre måten de tenker, for å redusere tanker som provoserer eller lette frykt, og også endrer hvordan de reagerer på situasjoner som skaper angst. Slik behandling er ofte mest effektive da sammen med medisinering.

Trening

Regelmessig fysisk aktivitet er en effektiv behandling alternativ for håndtering av angst og depresjon, når kombinert med psykoterapi eller medisiner. Trene i minst 30 minutter 3 til 5 dager hver uke kan øke endorfiner som produserer en følelse av velvære, og dermed bedre humør og lindre symptomene på disse mentale lidelser.

Medisiner for depresjon Angst

Depresjon er en psykisk lidelse preget av alvorlige langvarige anfall av tristhet, fortvilelse og / eller apati. Ofte, folk med depresjon også lider av intens angst om aspekter av hverdagen. Mens noen mennesker med depresjon og angst forbedre med rådgivning og terapi, andre krever medisiner for å stabilisere sine stemninger. Hvis du lider av både depresjon og angst, snakk med legen din om en passende løpet av medisiner for å takle hver lidelse.

Antidepressiva

Antidepressiva tar sikte på å regulere signalstoffene i hjernen som bidrar med stemnings stabilisering. Som du bestemme hva som antidepressiva for å ta, må du vurdere hver antidepressive er bivirkninger og den nøyaktige naturen av depresjon. En blodprøve som kalles cytokrom P450 vil hjelpe utelukke noen medisiner som kan ikke hjelpe deg og / eller vil ha særlig skadelige bivirkninger. Den vanligste klassen av antidepressiva er selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI), som øker hjernens nivå av humør-forsterke signalstoffet serotonin.

Andre antidepressiva som mål å øke hjernens dopamin og noradrenalin nivåer (en gruppe stoffer som kalles NDRIs) eller blokkere reseptorer som kan eliminere humør-forsterke hjernen kjemikalier og dermed fremme depresjon. I alvorlige tilfeller kan en lege må foreskrive en svært effektiv, men potensielt farlig gruppe av legemidler som kalles monoaminoksidasehemmere (MAO-hemmere). Siden folk som tar MAO-hemmere må følge en bestemt diett (som inkluderer lavt natrium) for å hindre bivirkninger potensielt dødelige, bruker legen MAO-hemmere med måte.

Anti-Angst medisiner

I tillegg til et antidepressiva, kan deprimerte mennesker som lider av angst problemet også ta anti-angst medisiner for å begrense sine bekymringsfulle tanker og frykt. Siden mange anti-angst medisiner er vanedannende, må du følge legens ordre om å hindre avhengighet. Vanlige angstdempende medisiner inkluderer Ativan, Valium, Xanax og BuSpar. De fleste anti-angst medikamenter kjedelig det sentrale nervesystem og / eller øke nivåene av dempende kjemikalier eller neurotransmittere i kroppen. Siden mange antidepressiva også arbeide for å behandle angst, kan legen ikke foreskrive ekstra anti-angst medisiner.

Medisiner som hjelper med både angst og depresjon

Noen antidepressiva også bidra til å lindre angst. SSRI er spesielt allsidig medisiner på grunn av sin positive innvirkning på hjernens serotoninnivået. Serotonin både stabiliserer humøret og reduserer en persons tendens til å ha panikkanfall eller gi etter for deres engstelse på andre måter. Vanlige SSRI inkluderer Prozac, Zoloft og Lexapro. Andre antidepressive medikamenter også brukes til å behandle angst inkluderer Duloksetin, serotonin-noradrenalin reopptakshemmere type SNRI Effexor og trisykliske antidepressiva Pamelor. Siden mange av disse medikamentene kan gi bivirkninger, diskutere fordelene med legen din. Mens SSRI og andre antidepressiva hjelpe med angst også, ikke alle legger merke til en innvirkning på både angst og depresjon. Dermed riktig medisinering og dosering krever ofte tålmodighet og utholdenhet.

Naturlige måter å håndtere Moodiness, depresjon og angst

Det er anslått at hvert år så mange som 20 millioner voksne i USA alene lider av noen form for depresjon. Ofte er disse milde tilfeller som involverer moodiness og angst, og kan administreres og overvinne med riktig behandling. Naturlige alternativer for behandling moodiness, depresjon og angst florerer, og kan være det beste alternativet for håndtering av milde tilfeller, spesielt hvis du tar reseptbelagte medisiner for andre pre-eksisterende forhold.

Urte kosttilskudd du kan ta

Det er mange urte alternativer tilgjengelige for å behandle milde tilfeller av depresjon, angst og humørsvingninger, inkludert johannesurt (kanskje den mest kjente urte supplement som du kan ta for å behandle milde tilfeller av depresjon, men det kan ta opptil seks uker til begynne å lindre symptomer); pasjons (en urt som har vist seg å redusere angst); og kamille (populær i te og brukes til å minske angst og humørsvingninger og øke avslapning). Før du begynner på noen urte supplement diett, sjekk med legen din for å unngå negative reaksjoner med andre medisiner du kan ta.

Matvarer du bør spise og matvarer du bør unngå

Eksperter anbefaler å spise en rekke sunn mat for å bedre humøret og lette depresjoner og angst, inkludert nøtter, mørkegrønne grønnsaker og helkorn (alle inneholder magnesium, som hjelper kroppen til å produsere humør-forsterke kjemiske serotonin), samt bananer, fisk og magert kjøtt (som inneholder B6, et vitamin som også bidrar til å forbedre humøret og outlook).

Hvis du er deprimert, er det viktig å holde seg borte fra humørendrende stoffer som alkohol, koffein og sukker --- om matvarer med disse ingrediensene kan midlertidig føre til følelser av lykke eller velvære. Slike følelser ofte forsvinne fort, noe som resulterer i enda mer alvorlige anfall av depresjon og / eller angst.

Aktiviteter som kan gjøre en forskjell

Forfølge de tingene som du er lidenskapelig om er en viktig og naturlig måte å bekjempe depresjon og alle dens manifestasjoner. Selv om du kanskje føler deg spesielt umotivert når du føler deg engstelig eller ned, tvinge deg selv til å delta på yoga klassen du elsker eller avslutte den korte historien du hadde tidligere blitt inspirert til å skrive kan gjøre en stor forskjell i humøret. Slike aktiviteter, sammen med de fleste former for trening og tilbringe tid utendørs i naturlig dagslys, produserer kjemikalier i hjernen (inkludert serotonin og endorfiner) som kan lede deg til å være mer optimistisk optimistisk og i stand til å kjempe en mild anfall av depresjon.

Overgangsalder, depresjon og angst

Menopause kan føre til mange fysiske problemer. Og på toppen av det, kan det også påvirke humøret, slik at du i en tilstand av depresjon og angst. Hvis du opplever disse stemningslidelser, det finnes behandlinger tilgjengelig.

Hormoner

De kvinnelige hormonene bidra til å balansere visse nevrotransmittere i hjernen, som serotonin og dopamin, som er involvert med den følelse av glede eller velvære. Nedgangen og svingningene av disse hormonene i overgangsalderen kan føre til mange typer stemningslidelser som depresjon, angst, humørsvingninger og panikklidelse.

Ufrivillig barnløshet

Hormonbehandling kan bidra til å gjenopprette hormonbalansen samt redusere mange fysiske menopausale symptomer, som igjen forbedrer humøret.

Antidepressiva

Det finnes mange typer av antidepressiva. Lexapro er vanligvis brukes i menopausale kvinner, da det ikke forstyrrer hormonnivåer. Noen antidepressiva, slik som Effexor XR og Pristiq, er foreskrevet for å behandle både depresjon og hetetokter.

Kosttilskudd for bedre Mood

Dr. Holly Thacker, en kvinners helse spesialist og forfatter av "The Cleveland Clinic Guide til overgangsalder," anbefaler at alle kvinner med menopausale stemningslidelser ta vitamin B-komplekset, folsyre, omega-3 syre og SAMe kosttilskudd.

Psykoterapi

Ifølge Dr. Thacker, mange kvinner fant at kognitiv atferdsterapi hjulpet dem lette opp og overvinne negative tanker. Noen av dem hadde ikke engang å bruke hormonbehandling eller antidepressiva i det hele tatt.

Mest effektive medisiner for angst Med depresjon

Depresjon og angst har tette bånd i det psykiske helse riket. For de som lider av begge problemene, det finnes en rekke medisiner å velge mellom som effektivt behandle begge.

Selektive serotoninreopptakshemmere

Selektive serotonin reopptakshemmere eller SSRI, representerer en klasse av antidepressive medikamenter som balanserer hjernens noradrenalin og serotonin. Depresjon pasienter som også opplever angst er ofte foreskrevet medisiner i denne klassen, slik som fluoksetin (Prozac) eller sertralin (Zoloft). Prozac er ofte anbefalt for pasienter med depresjon, tvangslidelser, panikklidelse og angst; Zoloft er på lignende måte foreskrevet for disse plager, så vel som sosial angstlidelse. Bivirkninger av begge kan være tretthet, kvalme, tap av appetitt og vekttap.

Noradrenalin-dopamin reopptakshemmere

Noradrenalin-dopamin reopptakshemmere, eller NDRIs, omfatte en medikamentgruppe som balanserer noradrenalin, serotonin og dopamin nivåer i hjernen. Bupropion (Wellbutrin) er den mest kjente av legemidler i denne klassen, foreskrevet for depressive og angstpasienter. Bivirkninger av Wellbutrin kan inkludere appetitt undertrykkelse og vekttap.

Sykliske og trisykliske antidepressiva

Blant stoffet klasser av sykliske og trisykliske antidepressiva er amoxapine (Asendin), desipramin (Norpramin) og nortriptylin (aventyl); og amitriptylin (Elavil), doxepin (Adapin) og Imipramin (Tofranil), henholdsvis. Asendin, Norpramin og aventyl er gitt til deprimerte og engstelige pasienter for å øke sine noradrenalin og serotonin, tilbake disse kjemikaliene til normal balanse. Bivirkninger er munntørrhet, svimmelhet, hodepine, søvnløshet, vektøkning og erektil dysfunksjon hos noen pasienter. Elavil, Adapin og Tofranil er foreskrevet til pasienter med manisk depresjon, angst og depresjon. De fungerer ved å blokkere a-1 og histaminreseptorer i hjernen, å stoppe aktivering av noradrenalin, stresshormon. Bivirkninger er tretthet, søvnløshet, vektøkning og forstoppelse.

Forvaltning av Stress Fra Depresjon og angst

Depresjon og angstlidelser er alvorlige psykiske lidelser som trenger å bli behandlet, men å kombinere de med stress i hverdagen kan ofte være ødeleggende. For mye stress i en persons liv kan føre til fysiske symptomer som hodepine, irritabilitet, tretthet, søvnproblemer, samt mange andre psykiske symptomer. Finne effektive stress management teknikker er avgjørende for hvem som helst, spesielt de som lider av depresjon og angstlidelser.

Identifisering av Stress

Identifisere kildene til stress i livet ditt. Hvis du lider av angst lidelser da en av kildene kan være sosialt samvær med andre mennesker. Kanskje du prøver å oppnå for mange ting på en gang, og dette er kilden til stress. Identifiseringen av stress i livet ditt er viktig å være i stand til å angripe hva som plager deg og planlegge en respons.

Forstå Feelings

Bestem hvordan du føler om situasjonen eller kilden til stress. Stressresponser som irritabilitet og sinne er ytre uttrykk for stress, men å finne ut dine følelser om det underliggende problemet er viktig. Hvis det er flere problemer, ta en redegjørelse for hver enkelt og finne ut hvordan du føler om hver.

Noen ganger depresjon og andre angstlidelser kan føre til en følelse stressa om selv små problemer som bør virke ubetydelig. Hvis dette er tilfelle, ta et skritt tilbake og undersøke dine følelser og følelser til å bidra til å få avklaring.

Avslapping

Gi deg selv en sårt tiltrengt pause fra den dagen og utføre noen avspenningsøvelser som fremmer god helse, konsentrasjon, og et sinn boost. For eksempel, sitter i stillhet og konsentrere seg om dype pusteøvelser er en god måte å de-stress og komponere selv. Huske å innhalere og puster dypt er viktig hvis du er praktisere dype pusteøvelser.

Andre avspenningsøvelser inkluderer meditasjonsteknikker som de som bruker en bestemt setning eller "mantra", samt visualisering og bildeteknikker som tar deg til en avslappende tankesett. Alle disse avspenningsøvelser vil hjelpe lindre følelser og symptomer på stress og gi deg en ny start for dagen.

Tidsskrifter

Hold en journal som en god stress management teknikk for din depresjon eller angst. I tidsskriftet, skrive om alle de følelser av stress og angst du har følt hele dagen. Et eksempel på en teknikk å bruke når man holder en journal er å tillate deg selv fem eller ti minutter å skrive ned absolutt alle følelse eller tanke på at du har i øyeblikket. Dette vil tillate alle dine følelser og følelser som kommer frem i lyset, og du kan selv finne en løsning på et problem i prosessen.

Øvelser

Trene er en fin måte å avlaste stress og gjøre deg selv føler stor i prosessen. Ifølge Mayo Clinic, reduserer mosjon symptomene på depresjon angst. I tillegg kan det hjelpe deg å føle deg sunnere samlet og gi deg en boost av selvtillit når du arbeider med problemer og stress i livet ditt.

Trene også betyr ikke at du må gå til et treningsstudio for å ha en god treningsøkt. Ta en joggetur eller en times pause for en tur i friluft er begge gode måter å forbedre humøret, lindrer stress, og føler effekten at trening kan ha.

Angst Drug å hindre Tension Hodepine

Spenningshodepine er vanligvis forekomme i nærheten av templene, med muskelsmerter i nakke og skuldre. Som navnet, spenningshodepine er et resultat av stress, muskelsmerter eller skader, eller psykiske tilstander som depresjon eller angst. Hvis angst er en underliggende årsak til dine spenningshodepine, kan anti-angst medisiner hjelpe lindre smerten.

Symptomer

Ifølge artikkelen "Hodepine" som er publisert på Rutgers University nettsted, spenningshodepine utgjør en klasse av hodepine mens migrene og klassiske hodepine utgjør den andre. Spenninger og muskel hodepine er et resultat av spenning og tetthet i musklene. Imidlertid kan denne spenningen kan spores tilbake til en rekke årsaker. Emosjonelle årsaker inkluderer depresjon, angst, stressende jobb / skole / livet tidsplan, og undertrykt sinne. Dessuten kan folk som deltar i lengre perioder med sitte lider av spenningshodepine. Opplevelsen av en spenning hodepine avhenger av personen, men de fleste beskrive smerten som en kjedelig, vedvarende verke rundt toppen av hodet.

Medisiner

Over-the-counter medisiner kan brukes til å behandle symptomer på en spenningshodepine, men ifølge artikkelen "Tension Hodepine: Behandlinger og medisiner" på MayoClinic.com, vil medisiner som excedrin, Tylenol, og Advil slutt slites av, og ikke være så effektiv som reduserer symptomene av tilstanden.

Imidlertid har forskere spenning hodepine knyttet til produksjonen av kjemikaliet serotonin i hjernen. Av den grunn, mange leger foreskrive antidepressive medisiner til de som lider av spenningshodepine. Antidepressiva kan også brukes til å behandle visse angstlidelser.

Så, mens legen din kan forskrive antidepressiva for å behandle dine spenningshodepine, kan du ikke har en depresjon eller angst. Men, bør du snakke med legen din om å bli skjermet for disse forholdene, som de kan bidra til spenningshodepine.

Behandlinger

I tillegg til antidepressiva, andre effektive behandlinger for spenningshodepine inkluderer psykoterapi, avspenningsteknikker, og fysioterapi.

Ifølge Rutgers University, kan psykoterapi bidra til å redusere symptomene på stress forbundet med psykiske lidelser som angst, depresjon eller noen annen tilstand. Psykoterapi kan også hjelpe de som sliter med å leve med en kronisk sykdom (dersom spenningshodepine er svært gjennomgripende og vare i uker eller måneder). Psykoterapi hjelper folk å opprettholde et positivt syn om deres tilstand og å erkjenne at deres hodepine kan behandles effektivt.

Avspenningsteknikker inkluderer meditasjon, visualisering og pusteøvelser som kan bidra til å redusere følelser av stress, negativitet og frustrasjon. Avspenningsteknikker kan ha en forebyggende effekt på spenningshodepine ved å senke stressnivået.

Fysioterapi er nyttig for dem som opplever spenning hodepine som følge av en fysisk skade. Detaljene i fysioterapi for spenningshodepine avhenger av type skade og alvorlighetsgraden av hodepine. Fysioterapi kan også bety bruk av kalde eller varme kompresser eller massasje brukes på nakken, hodet og skuldre.

Hvordan Age & Depresjon påvirker Hepatitt C

Hvordan Age & Depresjon påvirker Hepatitt C


Hepatitt C-virus eller HCV rammer om lag 3 millioner amerikanere, ifølge hvcadvocate.com. Det er den vanligste infeksjonen overføres og kontrakt gjennom blod, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Av dem som kontrakten viruset, vil i det minste 70 prosent få full-blåst sykdom. Noe bevis eksisterer for at sykdommen kan bli "kurert" eller i det minste å gå inn i en lang stabilisert ved riktig behandling. Sykdommen er sterkt korrelert med depresjon. Yngre mennesker kan bli utsatt for viruset, men i dag flere eldre individer er å få sykdommen.

The Age Factor

Du kan kontrakten HCV virus i ung alder, men ikke opplever symptomer før mye senere (20 år eller mer). Mange unge deltar i aktiviteter som øker risikoen for å få denne sykdommen, som piercinger, ubeskyttet sex, bruk av narkotika eller dele hår eller tannbørster. Ifølge eMedicine, hvis du får viruset i yngre alder, er du mindre sannsynlig å få skrumplever. Aldersgruppen 30-til 49-åringer har den høyeste frekvensen av sykdommen.
Ifølge hivandhepatitis.com, ved hjelp av data 1995-2004, dødsfall fra hepatitt C økte mest i 45-54 aldersgruppen - en økning på 376 prosent. Den 55-til 64-åringen aldersgruppen hadde også en betydelig økning i dødelighet. Totalt sett peak alder for HCV-infeksjon er økende.

Depresjon Før og etter diagnose

Mange pasienter er deprimert før en diagnose av hepatitt C i henhold til hepatitiscentral.com. Personer med manisk depresjon, posttraumatisk stresslidelse, og klinisk depresjon har en tendens til å engasjere seg i risikofylt atferd. Administrering av legemidler med nåler, sniffet kokain, å ha ubeskyttet samleie eller får tatoveringer kan føre til sammentrekning av HCV-viruset.
Hvis ikke deprimert før, så etter en diagnose av hepatitt C enkeltpersoner kan bli deprimert. Tanken på å håndtere sykdommen og behandlingen kan føre til negative tanker eller suicidale tendenser. Mange opplever håpløshet forbundet med en langvarig sykdom.

Depresjon under behandling

For de med pre-eksisterende problemer som manisk eller alvorlig depresjon, angst og depresjon kan være de verste symptomene i løpet av hepatitt C behandling. I en studie utført av Donna Even og kolleger ved University of North Carolina i Chapel Hill, interferon-basert terapi (som krever injeksjoner av medisin) økte forekomsten av depresjon hos pasienter.
De som allerede deprimert verre. Noen individer (26 prosent) som ikke ble påvirket til å begynne med ble deprimert i uke 24. Forekomsten av nye antidepressiva resepter var om lag 33 prosent. Bivirkningene av behandlingen som søvnløshet, hodepine og muskelsmerter er deprimerende i seg selv.

Depresjon fra biologiske endringer

De HCV-viruset kan også påvirke det sentrale nervesystem, i henhold til hepatitt-central.com. Noen uten depresjon før kontrahering sykdommen kan oppleve det som biologiske endringene skjer. Fatigue er et vanlig symptom på sykdommen, noe som kan gjøre individer lethargic og intensivere deprimert følelser, ifølge hepatitt-central.com. Kjemiske endringer som finner sted i hjernen (redusert dopamin produksjon) kan påvirke atferd og humør.

Alder og depresjon

Opplever hepatitt C symptomer på et avansert alder kan være en annen årsak til depresjon. Eldre voksne kan ikke ha mange venner eller familie til å stole på, eller kan være langt borte fra dem geografisk. Å ha en god sosial støtte system kan hjelpe pasienter takle sykdommen, ifølge publikasjonen, "Hepatitt C:. A Guide for familie og venner"

Mentale Filters og depresjon

Mentale Filters og depresjon


En mental filter er en kognitiv forvrengning som kan bidra til depresjon, samt noen tilfeller av angst. Kognitive forvrengninger er en gruppe av urimelig negative tanker og holdninger som ikke er basert på virkeligheten. Kognitiv-atferdsterapi, en potensiell behandling av depresjon, er et middel til å overvinne kognitive forvrengninger og erstatte negative mentale filtre med et mer positivt syn.

Depresjon

Depresjon, som også kan refereres til som alvorlig depresjon eller kronisk depresjon, er en mental forstyrrelse som kan interferere med en persons daglige funksjon. Symptomer på depresjon inkluderer langvarig perioder med tristhet, skyldfølelse eller verdiløshet, søvnforstyrrelser, endringer i matvaner, tap av interesse i hobbyer eller hyggelige aktiviteter, tilbaketrekning fra andre, gråtetokter, kroniske smerter og en opptatthet av døden eller selvmord. Negative mentale filtre kan bidra til depresjon.

Mental Filter

Den mentale filteret er en type Kognitive forstyrrelser assosiert med depresjon. Den mentale filter innebærer å sette fokus på negative forhold eller et negativt synspunkt, "mens filtrere ut alle positive," ifølge HelpGuide.org. En person som fokuserer primært på mindre negative sider ved en ellers positiv situasjon kan bli sittende igjen med utsiktene til at hele situasjonen var helt negativ.

Kognitive Skjevheter

Ifølge HelpGuide.org, kognitive forvrengninger er en gruppe av "irrasjonelle, pessimistiske holdninger." Kognitive forvrengninger, slik som den mentale filter, kan bidra til depresjon og angst. Andre typer kognitiv forvrengning inkluderer å se situasjoner i form av absolutter, hoppe til negative konklusjoner og worst-case scenarier, ved hjelp av emosjonelle resonnement, og tar tilfeldige hendelser som personlige fornærmelser. Ifølge ordføreren Clinic, kan kognitive forvrengninger bli "så inngrodd at de blir 'kjernen tro'" der en person lever.

Angst

Ifølge HelpGuide.org, angst er tett forbundet med depresjon, angst og depresjon og har en tendens til å forverre hverandre. Den mentale filter kan bidra til overdreven bekymring og angst. Symptomer på angst kan inkludere hjertebank, pustevansker, svette, skjelvinger, hodepine, mageproblemer og søvnløshet.

Therapy

Kognitiv atferdsterapi er en form for psykoterapi som kan være en del av depresjon behandling som også inkluderer medisinering. Ifølge Mayo Clinic, "kognitiv-atferdsterapi er en av de mest brukte" typer terapi for behandling av depresjon. Kognitiv atferdsterapi kan hjelpe mennesker med depresjon lære å identifisere kognitive forvrengninger, slik som den mentale filter, og erstatte negative holdninger og atferd med positive meldinger.

Hva er årsakene til kjønnsforskjeller i depresjon?

Hva er årsakene til kjønnsforskjeller i depresjon?


Ifølge direktøren for National Institute of Mental Health, Steven E. Hyman, depresjon påvirker hele kroppen, som påvirker humøret, kritisk tenkning, og selv forårsaker fysiske plager. Han uttalte at sykdommen rammer alltid dobbelt så mange kvinner, bortsett fra før ungdomsårene når begge kjønn er berørt likt.

Genetikk

Steven E. Hyman sier at gutter har en tendens til å utvikle autisme, ADHD, eller alkoholisme senere i livet hvis det går i familien. På den annen side, jenter sliter med depresjon, angst og andre depressive lidelser. Han la til at før barna kommer i puberteten, de er begge like sannsynlig at lider av depresjon, men da det skifter til kvinner.

Utviklings grunner

Jill Goldstein, Ph.D., professor i psykiatri og medisin, og en National Institute of Mental Health (NIMH) berettigede, oppdaget at den seksuelle differensiering i hjernen under puberteten, graviditet og menopause sette kvinner med risiko for depressive lidelser.

Helseproblemer

Ifølge Mary Jane Massie, MD, delta psykiater ved Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, mens kreftpasienter ikke kan innrømme sine onkologer at de er deprimerte, ble 33 prosent deprimert da de ble diagnostisert. The Suicide og Mental Health Association International la til at kvinner har en tendens til å starte behandling for både medisinske og psykiske årsaker.

Symptomer

Menn og kvinner uttrykke sin depresjon annerledes. Menn kan ikke innrømme at de er deprimert og irrasjonelt legge skylden på andre, og skaper konflikt, og snu til alkohol, mens kvinner opplever skyldfølelse og ekstrem tristhet, å trekke seg fra andre.

Selvmords Forskjeller

Phyllis Greenberger, direktør for Society for kvinner Health Research, diskuterte hvordan selv om flere menn faktisk lykkes på selvmordsforsøk, flere kvinner forsøke selvmord når følelsen deprimert og håpløs.

Opphisset depresjon behandling

Opphisset depresjon behandling


Når folk tenker på en diagnose av depresjon, de vanligvis bilde slapphet, manglende energi, utmattelse og lav motivasjon. Det er en annen type depresjon, derimot, heter opphisset depresjon som manifesterer seg i en helt annen måte. Viser anfall av angst, sinne og uro er alle symptomer på en tilstand som kalles opphisset depresjon. Tidligere referert til som melankoli agitata, er det nå referert til som både opphisset depresjon og blandet mani.

Historie

Pasienter diagnostisert med agitert depresjon eller blandet mani har tidligere blitt diagnostisert med en alvorlig depressiv lidelse. Omrøringen vises alt fra uker til måneder etter utbruddet av den depressive tilstand. Kriteriene for å møte en slik diagnose omfatter følgende kombinasjon av symptomer. Det må først ha vært en episode av alvorlig depresjon kombinert med to av disse faktorene: motor agitasjon, alvorlig indre spenning, og / eller perioder med ukontrollerbare racing tanker.

Typer

Ifølge American Journal of Psychiatry, er opphisset depresjon ofte funnet i personer diagnostisert med bipolar lidelse. Det anslår at nesten 20 prosent av bipolar lidelse pasienter har også opphisset depresjon.

Psykoterapi

Selv om medikamentell behandling vil være nødvendig å behandle en pasient diagnostisert med agitert depresjon, er det viktig at han også søke regelmessige psykoterapi økter med en psykolog dyktig i denne formen for depresjon. Sesjoner bør finne sted ukentlig i begynnelsen, og muligens redusert til en gang hver annen uke tilstanden synes å være under en viss kontroll.

Psykostimulerende

En form for medikament som brukes i behandlingen av agitert depresjon er psykostimulerende. Siden psykostimulerende har en hurtig innsett innenfor kroppens kjemi, får de til å arbeide raskt og kan tas på ubestemt tid. Metylfenidat er blant de mer populære alternativene for psykostimulerende.

Når du tar noen form for medisin for opphisset depresjon, er det viktig for pasienten å holde regelmessige avtaler med en psykiater i tillegg til terapitimer hos psykolog. En psykiater er lisensiert til å foreskrive slike medisiner, og kan diskutere bivirkninger og doser med pasienten.

SSRI

SSRI (selektive serotoninreopptakshemmere) er svært effektive depresjon medisiner som er kjent for å behandle opphisset depresjon. De omfatter, sertralin og citalopram. Det er flere andre også. SSRI har vist seg å være godt tolerert av de fleste pasienter, og mer enn 70 prosent av pasienter med agitert depresjon som behandles med SSRI oppnå suksess i sin behandlingsplan, ifølge en artikkel av Dr. Robert L. Fine (Baylor University Medical Center Proceedings ; Depresjon, angst og Delirium i dødssyk pasient, Robert L. Fin, MD, april 2001).

Sedativa

Mens de fleste leger ikke liker å foreskrive beroligende midler til pasienter (sedativa tendens til å gjøre de fleste pasienter veldig sløv), er det visse tider når det er behov for behandling av opphisset depresjon. De vanligste valgene som er foreskrevet av psykiatere er haloperidol, risperidon og olanzapin. Pasienter vanligvis bygger opp en toleranse for disse stoffene, som lindre apati symptomer, men de snart finner de trenger dosen økes. Dette begynner syklusen igjen av apati.

Outcome

De fleste tilfeller av agitert depresjon kan effektivt behandles med en kombinasjon av behandlinger inkludert behandling. Tett oppfølging av en terapeut og psykiater, samt konsulterer med pasientens lege, tilbyr den beste muligheten for en full gjenoppretting.

Tai-chi og Forbedre Depresjon

Tai-chi og Forbedre Depresjon


Tai chi er en eldgammel form for sjel og kropp trening, ofte referert til en "bevegelig mekling," ifølge National Center for gratis og alternativ medisin (NCCAM). Tai chi innebærer avslappet, langsomme bevegelser som flyter inn i hverandre. Fordi denne øvelsen inkorporerer avslappende sinnet så vel som kroppen, kan det være hensiktsmessig for behandling av depresjon.

Fordeler

Øve den gamle kunsten tai chi er nyttig for personer med psykiske problemer, som depresjon, angst eller stress, ifølge en artikkel publisert på British Broadcasting Corporation hjemmeside. I tillegg til denne artikkelen, deltakere i en studie utført ved University of Queensland funnet sin depresjon "ble redusert fra 60 prosent til 20 prosent" når praktisere tai chi, melder universitetet.

Funksjon

Tai chi inneholder mange forskjellige former og stiler, men de fleste av statuene fokusere på grasiøs, flytende bevegelser for å oppmuntre avslapning. Langsom, jevn bevegelser samordnes med å puste for å bringe fokus til en indre ro, og bringer kropp og sinn sammen. Konsentrasjonen involvert med denne type sinn og kropp handling tvinge tai chi student å fokusere på nåtiden og glemme problemer som fører til bekymring og stress.

Depresjon Fakta

Depresjon er mer enn følelsen blå, og folk flest rett og slett ikke kan snappe ut av det. Denne lidelsen kan påvirke hvordan du tenker og oppfører seg fra dag til dag. Mange ganger, trenger de som lider av depresjon ikke ønsker å delta i daglige aktiviteter som kan styrke deres liv. Depresjon kan ramme i alle aldre, og forblir ubehandlet, kan det føre til andre fysiske og psykiske helseproblemer, rapporterer Mayo Clinic.

Advarsler

Tai chi er ansett som en trygg øvelse for de fleste mennesker i alle aldre. Men hvis du har felles, ryggrad eller hjerteproblemer, bør du rådføre deg med lege før du tar fatt på en tai chi program. I tillegg de som er gravide eller de med brokk eller frakturer bør søke lege før du starter et program.

Teorier og Spekulasjoner

Studier indikerer tai chi kan også bidra til å avlaste andre helsemessige problemer som for eksempel å senke blodtrykket, lindre kroniske smerter og redusere angst, ifølge Mayo Clinic. Andre fordeler inkluderer forbedret balanse og muskel tilstand, bedre søvn, økt fleksibilitet og redusert smerte forbundet med stivhet. Forbedre generelle helsemessige forhold kan vise seg å være en viktig faktor i kampen mot depresjon, rapporterer Mayo Clinic.

Medisiner som brukes for angst som hjelpe til med vekttap

Hvis du er en person plaget av angst og har behov for medisiner for å behandle det, er det mange alternativer for deg å diskutere med legen din. Angstpasienter bekymret for muligheten for vektøkning på slike medisiner trenger ikke bekymre deg, med tanke på angst narkotika tilgjengelig som faktisk kan hjelpe til med vekttap.

Bupropion

Buproprion, eller Wellbutrin, er en NDRI, eller noradrenalin og dopamin-gjenopptak-inhibitor, som hjelper til med angst ved å balansere nivåene av disse kjemikalier i hjernen. En av bupropion er bivirkninger skjer for å være appetitt undertrykkelse, som nesten alltid fører til vekttap. Bupropion reduserer muntlige fikseringer hos pasienter som tar stoffet, og kan være foreskrevet for å hjelpe røykere å slutte å røyke på grunn av denne effekten.

Sertralin

Sertralin, eller Zoloft, er en SSRI, eller selektive serotonin reopptak inhibitor, som brukes til behandling av panikk og depresjon lidelser, sammen med sosial angstlidelse og tvangslidelser (OCD). Sertralin virker serotonin ved å gjenopprette balansen i hjernen. På grunn av bivirkninger av appetitt tap og kvalme, har angst pasienter på Zoloft gått ned i vekt. Vektøkning kan være en bivirkning hos noen pasienter, også.

Fluoksetin

Fluoksetin, eller Prozac, er et annet SSRI brukes av personer med depresjon, panikklidelser, tvangslidelse og angst. Blant Fluoksetin kjente bivirkninger rapportert av mange pasienter er betydelig vekttap, men dette er ofte på grunn av kvalme. Det er også mulig at en del av dette stoffet kan faktisk i vekt.

Paroksetin

Paroksetin eller Paxil, er enda et annet SSRI som brukes til ikke bare å behandle depresjon, angst lidelser, men også, OCD og premenstruelle dysmorphic uorden. På toppen av balansere hjernens serotoninnivået som det er ment å gjøre, har Paroxetin også vært kjent for å forårsake døsighet, kvalme, svimmelhet og vekttap i mange pasienter tar stoffet. Vektøkning kan oppleves av noen.

Venlafaksin

Venlafaksin, eller Effexor, forskrives til pasienter plaget med angstlidelser, depressive lidelser og panikklidelser. I motsetning til de nevnte medisiner, er dette stoffet en SNRI, eller serotonin-noradrenalin reopptakshemmere, som gjenoppretter balansen i hjernens serotonin og noradrenalin nivåer for å bedre humør problemer. Venlafaksin fører ofte redusert appetitt hos pasienter som tar stoffet, som igjen resulterer i vekttap. I enkelte personer, kan vektøkning være en bivirkning i tillegg.

Alprazolam

Alprazolam, eller Xanax, er i en gruppe legemidler som kalles benzodiazepiner som tregere bevegelse av hjernen kjemikalier som har blitt ubalansert. Alprazolam er foreskrevet for pasienter med angst og panikklidelse, samt personer med angst forårsaket av depresjon. Noen av alprazolam s mildere bivirkninger er irritabilitet, søvnløshet, kvalme og vekttap på grunn av endringer i appetitt.

Kognitiv Forklaring for depresjon

Den kognitive forklaring på depresjon legger skylden for depresjonen på tanker, holdninger og oppfatninger om at en person har. Stedet for å vise negative tanker bare som et resultat av depresjon, Aaron Beck, Albert Ellis og andre kognitive teoretikere hevder at depresjon resultater fra negative oppfatninger om seg selv, fremtiden og verden.

Historie

Psykolog Albert Ellis publiserte beskrivelser av "rasjonell emotive atferdsterapi" på midten av 1950-tallet og ble en grunnleggeren av en revolusjon i psykoterapi. Han regnes som depresjon, angst og andre negative følelser til å være et resultat av irrasjonelle, selvdestruktive tro. Aaron Beck, påvirket av Albert Ellis, ytterligere næring revolusjonen ved å utvikle sin kognitiv-atferdsteori depresjon og psykoterapi.

Irrasjonelle ideer og meninger

Albert Ellis mente at ulogiske, irrasjonelle forestillinger basert på falske forutsetninger drivstoff mange psykiske problemer. Deprimerte mennesker lider av å ha for mange irrasjonelle forestillinger som skaper negative følelsesmessige reaksjoner. For eksempel kan en deprimert person føler tristhet i en situasjon der de oppfatter noen misliker dem. Dette er imidlertid tristhet basert på den falske antakelsen om at en person er verdt bestemmes av hvorvidt de er universelt likt.

Automatiske tanker

Automatiske tanker er spontane, repeterende, mentale tanker og bilder som vi har i løpet av dagen som svar på ting som skjer med oss. Hvis disse automatiske tanker har en tendens til å være negative, så negative stemninger og depresjon resultat.

Egenvurdering

Vi er stadig evaluere oss selv. Når egenevalueringer er uforholdsmessig negative, bidrar de til den selvforsterkende syklus av selv nedverdigende tanker og negative effekter.

Catastrophizing

Catastrophizing refererer til tendensen til å forutse worst-case scenario. Deprimerte mennesker forventer det verste fra fremtiden. Når de mulige alvorlige konsekvenser er forestilt, er stemningen berørt, selv på de mange anledninger når de fryktede resultatene aldri skje.

Kognitive Skjevheter

Kognitive teorier posit at deprimerte mennesker har en tendens til å forvrenge deres oppfatning og erindring av hendelser. Deprimerte mennesker fokuserer på de negative sidene ved situasjoner. Denne negative skjevhet blir dypere og vedlikeholder sine depresjoner.

Har Dilantin føre til depresjon?

Dilantin brukes for å kontrollere beslag og er ofte gitt til pasienter med epilepsi. Bivirkninger varierer og omfatter svimmelhet, søvnløshet, utslett og magesmerter. Mens Dilantin har vært kjent for å forårsake mental forvirring, depresjon er ikke en kjent bivirkning av Dilantin. Selv Dilantin ble opprettet for å kontrollere anfall, har det faktisk vært kjent for å behandle depresjon hos noen pasienter.

Dilantin bivirkninger

Kjente bivirkninger av Dilantin omfatter problemstillinger knyttet til sentralnervesystemet, for eksempel forvirring, sløret tale, koordinasjonsproblemer, søvnløshet, svimmelhet, hodepine og rykninger. Mageproblemer inkluderer kvalme, oppkast og forstoppelse. Utslett og feber kan også utvikle og kan være dødelig hvis den forblir ubehandlet.

Depresjon behandling

Dilantin ble opprettet i 1938 og ble opprinnelig brukt til å behandle anfall. Stoffet ble kjent som en behandling for depresjon i 1950 da en mann ved navn Jack Dreyfus ble satt på det av legen sin til å kontrollere hans depresjon og racing tanker. Det fungerte så bra for ham at han startet en kampanje for å få FDA til å endre det er retningslinjer for Dilantin å inkludere den som en anbefalt behandling for depresjon. FDA ikke endre regelverket, men Dilantin ble kjent som en effektiv depresjon behandling.

Angst Behandling

Fordi Dilantin fungerte så bra for depresjon, begynte leger å bruke den til å behandle angst fordi det er ofte relatert til depresjon. Dilantin har vist seg å være en effektiv behandling for angst problemer som spenner fra mild til svært alvorlig.

Behandling for konsentrasjonsvansker

Studier har vist at dilantin øker konsentrasjonen og har også blitt vist å øke IQ når den brukes over tid. Det har blitt effektivt brukt til å kjempe ADD og ADHD med en lavere forekomst av bivirkninger enn de fleste behandlinger.

Bivirkninger hvis Behandling Psykologisk Issues

Hvis dilantin brukes for å behandle depresjon, angst eller konsentrasjonsproblemer, vil bivirkninger være den samme som om dilantin blir brukt for å forebygge anfall. Når du går ut av Dilantin kan imidlertid psykiske problemer øker i frekvens og bli mer intense mens pasientens kropp readjusts uten medisinering.