Digidexo.com

alderflekker hormonelt

Hvordan å leve med migrene

Hvordan å leve med migrene


Migrene er mer vanlig hos kvinner enn hos menn. De forsvinner vanligvis etter fylte 50. Livsstilsendringer og medikamentell behandling kan gjøre leve med migrene mer utholdelig.

Hvordan å leve med migrene

•  Hold oversikt over hva du gjør når du får en migrene, slik at du kan identifisere triggere.

Se legen din om migrene medisiner som metysergid, eller be om å ta aspirin eller resept kodein ved første snev av en hodepine.

•  Unngå allergener. For noen mennesker, søtsaker (spesielt sjokolade), kan melk, alderen ost, bearbeidet mat eller rødvin sette av en migrene.

Hold hormonnivået i sjakk med regelmessig mosjon. Hormonelt aktive kvinner har større risiko for å utvikle migrene. Hvis din migrene synes å skje i tiden rundt mensen, ta en vanndrivende (for å hindre vannretensjon) hver dag i tre dager før du forventer å starte mensen.

Relax. Det finnes bevis på at overarbeidede perfeksjonister er mer utsatt for å få migrene.

6. Pust dypt. Høye doser av oksygen kan lette migrene.

våkne opp på samme tid hver dag og få nok hvile. Forstyrre din naturlige søvnmønster oppfordrer migrene.

Prøv å ta magnesium. Tar kosttilskudd kan hjelpe kvinner som er magnesium-mangelfull kontroll migrene.

Prøv å bytte fra p-piller til en annen form for prevensjon. Orale prevensjonsmidler har vært kjent for å øke hyppigheten og alvorlighetsgraden av migrene.

Hint

  • Diuretika føre til at du mister kalium. Spis mat med høyt kalium mens du tar diuretika. Laks, tunfisk, bananer, tørket aprikos og kokte poteter (hud-on) alle har høye nivåer av kalium.
  • Alle som lider av migrene bør være under omsorg av en lege.
  • Aldri ta mer enn 8 aspirin i 24 timer.
  • Hvis symptomene vedvarer eller hvis du har spesielle medisinske tilstander eller problemer, ta kontakt med en lege. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan unngå å få Migrene

Hvordan unngå å få Migrene


Årsaken til migrene er ikke helt forstått. Migrene resultat av en endring i blodstrømmen til hjernen. Livsstilsendringer og medikamentell behandling kan bidra til å redusere alvorlighetsgraden og hyppigheten av migrene.

Hvordan unngå å få Migrene

Øvelse aerobt minst fire ganger i uken, 20 til 30 minutter hver gang. Kvinner, spesielt hormonelt aktive kvinner, er mer utsatt for å utvikle migrene. Regelmessig rask mosjon holder hormonnivået i bedre balanse.

Analyser din personlighet. Det finnes bevis på at hard-kjøring perfeksjonist typer er mer utsatt for å få migrene. Slapp av.

•  Pust dypt. Høye doser av oksygen har vist seg effektive i behandling av cluster hodepine og migrene. Dyp pusting hjelper også deg å slappe av.

Unngå allergener. For noen mennesker, konsentrerte søtsaker (spesielt sjokolade), melk, alderen ost, kan bearbeidet mat eller rødvin satt av migrene.

Unngå plutselige, skarpe lysglimt, som utløser migrene i noen.

Våkn opp på samme tid hver dag. Forstyrre din naturlige søvnmønster oppfordrer migrene. Unngå tretthet og få nok hvile.

Se legen din. Hvis du fremgangsmåten ovenfor ikke holde deg fra å få migrene, spør legen din for en migrene medisiner som metysergid.

Hint

  • Hold en nøyaktig oversikt over hva du gjør hver gang du får en migrene. Jo mer informasjon du har om dine miljøvariabler, jo mer effektivt du kan identifisere og unngå de faktorene som har en tendens til å føre til migrene.
  • Kvinner: Prøv å bytte fra p-piller til en annen form for prevensjon. Orale prevensjonsmidler har vært kjent for å øke hyppigheten og alvorlighetsgraden av migrene.
  • Migrene kan være et symptom på en underliggende sykdom. Hvis du lider av migrene, bør du være under omsorg av en lege.

Pregnenolone Fordeler

Pegnenolone er et naturlig hormon som produseres i menneskekroppen. Pregnenolone er rapportert å være nyttig i bremse aldringsprosessen og bedre hukommelse. Den er tilgjengelig som kosttilskudd.

Effekter

Pregnenolone er spioneringen som å være gunstig for depresjon, leddgikt, overgangsalder, tretthet, lupus, multippel sklerose, psoriasis, prostataproblemer og kramper.

Teorier / Spekulasjoner

I enkelte individer, pregnenolone fordeler inkluderer økt energi, kroppen avgiftning og bedre respons på stress. Det er spekulert i at pregnenolon arbeider for å blokkere virkningene av gamma-aminosmørsyre, et kjemikalie som bremser nervesignaler i hjernevev.

Misforståelse

En vanlig misforståelse av pregnenolon er at siden det er produsert i det menneskelige legeme, er det sikkert og uten bivirkninger. Tilskudd med pregnenolone kan forårsake hodepine, søvnløshet, endringer i menstruasjonssyklusen, økning i ansiktshår, angst og kramper.

Betraktninger

Pregnenolone anbefales ikke for barn. Barn kan være mer utsatt for uønskede reaksjoner, og, siden det er et hormon, kan det påvirke vekst og utvikling.

Advarsel

Selv om pregnenolone fordeler visse individer, fordi det er et hormon det kan anspore hormonelt sensitive malignitet og gynekologiske tilstander som fibroids og endometriose.

Grunner for tidlig pubertet hos jenter

Pubertet er starten på seksuell modenhet, når et barn forandrer fysisk og hormonelt. I jenter, fysiske endringer inkluderer utvikling av bryster, utseende av underarm og kjønnshår hai, og utbruddet av menstruasjon. Det er også en generell økning i veksttakten. Puberteten inntreffer vanligvis mellom 9 og 16 år for jenter. Forskjellige årsaker til tidlig pubertet er mulige, men de fleste tilfeller ikke ha noen kjent årsak.

Prevalens

Tidlig pubertet hos jenter, også kalt veslevoksne puberteten, innebærer tegn på pubertet oppstår før fylte 8. Tidlig pubertet er hyppigere hos jenter enn gutter, og mye mer vanlig i afrikansk-amerikanske jenter enn hos hvite jenter. Ifølge National Research Center for kvinner og familier, etter alder 8, totalt 48 prosent av afro-amerikanske jentene viser klare tegn til puberteten, mens bare 15 prosent av hvite jenter gjør.

Hormonell og i eggstokken Unormale

Visse fysiske forhold er forbundet med tidlig pubertet hos jenter, som det fremgår av University of Michigan Health System. Hypofysen, som regulerer de fleste hormoner, kan signalisere eggstokkene å begynne hormonproduksjonen tidlig. Ovarieceller avvik, for eksempel tumorer, kan også føre til tidlig pubertet.

Genetiske sykdommer og fødselsskader

Tidlig pubertet også er forbundet med McCune-Albright-syndrom, en genetisk sykdom som omfatter benene og pigmentering av huden. Barn født med ryggmargsbrokk, der ryggraden og spinalkanalen ikke er helt lukket, sammen med hydrocephalus, en opphopning av væske i skallen som forårsaker press på hjernen, har en tendens til å begynne puberteten tidlig.

Vekt og sosiale faktorer

Fedme også er knyttet til tidlig pubertet hos jenter, ifølge University of Michigan Health System. I tillegg familiekonflikter og fravær av jentas far i barndommen spådd en tidligere start av menstruasjon enn normalt, som indikert av en studie publisert i en 1992 utgave av tidsskriftet Child Development. Hvis jenta også var overvektige, en kombinasjon av disse faktorene var en enda bedre prediktor.

Miljøgifter

Dyrestudier har vist at eksponering for miljøgifter som etterligner østrogen aktivitet kan framskynde begynnelsen av puberteten. University of Michigan Health Center viser flere miljøgifter som kan bidra til veslevoksne puberteten. Bisfenol A, ftalater og polybromerte bifenyler (PBB), for eksempel, blir brukt i fremstilling av visse typer av plastmaterialer. DDT (diklor difenyl trikloretan) plantevernmiddel metabolitter kan også bidra til tidlig pubertet. Hormonforstyrrende som kan ende opp i miljøet inkluderer syntetisk østrogen hormon diethylstilbestrol (DES), den industrielle biprodukt dioksin og polyklorerte bifenyler (PCB), en gang ofte inkludert i et bredt spekter av produkter.

Hva er årsaken til Hormonell ubalanse hos kvinner?

Hva er årsaken til Hormonell ubalanse hos kvinner?

Grunnleggende

Kvinner stadig tåle endringer i hormonbalansen i hele sin levetid. Fra tidlig ungdom til sene stadier av overgangsalderen, den skjøre balansen mellom østrogen og progesteron skift og kvinner opplever milde til ødeleggende bivirkninger. En rekke kjertler frigjør hormoner i henhold til miljø, liv-scenen og genetiske faktorer. Behandling av hormonelle ubalanser i kvinner varierer og ofte bærer sitt eget sett med bivirkninger som spenner fra kreft til hjertesykdom og depresjon. Ifølge leger ved Mayo Clinic, en av de største årsakene til hormonell ubalanse hos kvinner i alle aldre er stress, som kan behandles naturlig i de fleste tilfeller. Mens hormonene svinger naturlig gjennom en kvinnes liv, vil senket stressnivå bidra til å minimalisere virkningene.

Oppvekst

I tillegg til begynnelsen av menstruasjonssyklusen, noe som fører til sitt eget sett av hormonelt induserte endringer i kropps, nesten 1 prosent av unge piker lider av amenoré, eller kjertelforstyrrelser. Genetikk ofte er årsaken til sykdommen, noe som kan føre til egg å være unormal. Anoreksi og bulimi kan føre til unormale hormonbalansen. Overdreven trening og ekstremt lav kroppsvekt kan skape en ubalanse som stopper menstruasjonssyklusen helt. En underaktiv skjoldbruskkjertel, svulster på hypofysen og tidlig overgangsalder også er vanlige årsaker til hormonell ubalanse hos yngre kvinner.

Middelaldrende

Kvinner i midten alder, 20-45, kan oppleve hormonell ubalanse fra en rekke kilder. Spiseforstyrrelser, hypertyreose og stress kan påvirke den skjøre balansen og er vanligvis behandles med kosthold, mosjon og medisiner. Cervical lidelser og sykdommer som livmorkreft, unormal cervical mucus og eggløsningsforstyrrelser spille ødeleggelse med hormoner. Når en lege kan fastslå noen åpenbar årsak gjennom livsstils spørsmål, kan hormonell ubalanse hos middelaldrende kvinner kontrolleres gjennom en enkel spytt test eller ved mer dyptgående blodprøver.

Menopause

De fleste tenker på overgangsalder og aldring når man diskuterer ubalanse i hormoner og de resulterende bivirkninger. Hetetokter, humørsvingninger og nattesvette er vanlige samtaleemner blant eldre kvinner. Mangelen på eggløsning forårsaker en ubalanse som kroppen til slutt justeres til. Vektkontroll, trening, alternative urteterapi, avspenningsteknikker og resept hormonbehandling (HRT) er vanlige behandlinger som brukes for å redusere bivirkningene av menopausal hormonubalanse.

Miljø

Miljømessige påvirkninger som luft-og vannforurensning kan bidra til unaturlig hormon ubalanser i kvinner. En diett tung i bearbeidet mat, kombinert med en endring i livsløpet, kan bidra til en allerede delikat balanse mellom østrogen og progesteron. Høyt stressnivå forårsaket av arbeid, familie og personlige krav, sammensatte eventuelle eksterne faktorer som bidrar til hormonelle ubalanser.

Binyrebarksvikt i overgangsalder

Menopause er en normal fysisk prosess i en kvinnes liv, men det kan produsere ubehagelige symptomer som hetetokter grunn av en nedgang i hormonet østrogen i løpet av denne periode. Og mens de fleste av østrogen en kvinne trenger er avledet fra eggstokkene, har hun få noen fra binyrene også, spesielt binyrebark - eller cortex. Derfor kan en mangel på binyrebark i overgangsalder være problematisk.

Menopause Definert

Overgangsalder er den perioden i tid hvor kvinner gjennomgår visse hormonelle og fysiske endringer i kroppen sin. Menstruasjon og fruktbarhet opphører og visse hormonnivåer (som østrogen) nedgang, noe som gjør kvinner potensielt utsatt for ubehagelig og noen ganger problematiske symptomer som hetetokter, humørsvingninger, søvnproblemer og til og med psykiske problemer som angst.

Binyrebark (cortex) Forklart

Binyrene (det er to) spiller en rolle i en kvinnes hormonelle liv i overgangsalder. Disse kjertlene, som sitter på toppen av nyrene i øvre mageområdet, består av to deler: medulla (midten) og cortex (den ytre delen).

Medulla, en del av nervesystemet, er ansvarlig for å gjøre nervesystemet hormoner noradrenalin og adrenalin. Og cortex gjør hormoner for resten av kroppen: kortisol, aldorstone, samt androgener og østrogener. I tillegg er det cortex som spiller en betydelig rolle, hormonelt, for kvinner i overgangsalderen.

Hormonproduksjon Berørte

Eggstokkene, før overgangsalderen, produserer de fleste av østrogen som trengs av kvinner i fertil år. Men når peri-menopause begynner, eggstokkene begynner å vesentlig redusere østrogenproduksjonen. Etter menopause, kvinner er å stole mer på østrogen levert av binyrebark kjertelen (cortex) i stedet; Derfor, hvis binyrebark østrogen blir utilstrekkelig, kan dens lavere nivå intensivere noen menopausale symptomer allerede opplevd.

Mangel og overgangsalder

En kvinnes overgangsalderen hetetokter, humørsvingninger, depresjon, nattesvette, frysninger og hjertebank kan bli mer uttalt på grunn av insuffisiens av østrogen og andre hormoner levert av binyrebark. Dette, i sin tur, kan øke søvnproblemer som allerede eksisterer, samt eventuelle psykologiske symptomer (angst, reagerer) som blir opplevd som et resultat av menopause også.

Mangel forårsaker

Mange ting kan føre til binyrebarksvikt: binyretretthet (brakt videre av stress, sykdom, infeksjon, søvnmangel og traumer), en under activeadrenal kjertelen på grunn av sykdom (som Addisons sykdom), og ødeleggelse (eller nedgang) i denne kjertelen på grunn kreft, tuberkulose og soppinfeksjon.

Mangel symptomer

I tillegg til å forsterke eventuelle overgangsplager blir opplevd, har en mangel av binyrebark også potensial til å produsere følgende symptomer i kvinner i overgangsalderen og alle andre: tretthet, kvalme, brekninger, angst, svimmelhet, depresjon, vekttap, og mistet av energi og appetitt.

Dietter for Unge kvinner

Mange unge kvinner føler at de trenger å miste et par pounds hver nå og da, men det kan det være vanskelig å finne dietter som er trygt, men arbeid. Hoppe over måltider og bruke slankepiller kan føre til spiseforstyrrelser og andre problemer. Unge kvinner, kan, skjønt, spikke den ekstra vekten på en sunn måte.

Små måltider

Selv om det høres ut som noe du ville gjøre for å få vekt, spise oftere er en fin måte å faktisk hjelpe deg å miste vekt raskt. Ikke bare å spise minst fem små måltider per dag holde deg full lenger, små måltider også bidra til å holde blodsukkeret skyter eller dyppe, og det bidrar til å holde stoffskiftet revved opp. Spise en godt balansert, lav-kalori (mellom 200 og 300 kalorier) snack eller måltid til frokost, midt morgen, lunsj, om ettermiddagen og middag. Ved svimlende kalorier, ifølge University of Chicago Medical Center, kan du brenne mer fett og gå ned i vekt raskere. På slutten av dagen, bør du ha spist hell en balansert diett som inneholder hver viktig matvaregruppe. En godt balansert måltid består av to tredeler frukt, grønnsaker og helkorn.

Mat Cravings

Når matvaregrupper er eliminert, eller du ikke får riktig mengde hver gruppe, setter du deg opp for å få mer vekt og bli sliten, stresset og engstelig. Hos unge kvinner, kan mat cravings være hormonelt basert. Når en kvinne er sliten, stresset eller engstelig hun har en tendens til å kreve, mat høy i karbohydrater - som sjokolade, iskrem, pasta og brød produkter - fordi hormonet serotonin er forhøyet når hun spiser karbohydrater, forårsaker henne på nervene å roe. Hvis du spiser på en konsistent basis, og har en godt avrundet kosthold, wil du redusere disse emosjonelle mat cravings.

Kalsium

Unge kvinner trenger nok kalsium og jern i kosten. Osteoporose er en alvorlig bein-thinning tilstand som rammer millioner av mennesker hvert år. Kvinner er mest utsatt for det, med én av to kvinner over 50 år lider av beinbrudd eller brudd som resultat. For å forhindre dette, kvinner trenger å starte kampen den før den starter. Kvinner i alderen 11-24 behovet 1200-1500 mg kalsium hver dag, og kvinner i alderen 25 til 50 trenger minst 1000 mg daglig. Melk, ost og yoghurt er gode kilder til kalsium. Andre er hermetisert laks med bein, tørkede bønner og mørkegrønne grønnsaker. Jern, vitamin D, magnesium, sink og vitamin A og C også bidra til å bekjempe osteoporose.

Sosial spising

Hvis du planlegger å møte venner for en natt med filmer og nachos, spise en salat før du går. Dette vil hjelpe deg å kontrollere nacho inntaket senere. På fester, gå for crudites og selters i stedet for dips, sukkerholdig brus eller alkoholholdige drikker. Carry sunn mat med deg slik at du ikke blir fristet til å hoppe over et måltid eller nyte fet snacks.

Informasjon Om Slimquick

Informasjon Om Slimquick


Kvinner som prøver å gå ned i vekt kan ha nytte av å bruke Slimquick produkter, som produsent, Slimquick Laboratories, tannhjul mot å fremme vekttap hos kvinner. Selskapet har ulike produkter å velge mellom.

Selskapet

Basert i Wilmington, Delaware, fokuserer Slimquick Laboratories utelukkende på vekt-tap løsninger for kvinner. Det er deres tro at kvinner er annerledes enn menn hormonelt og i måten de bære og gå ned i vekt.

Produkter

Den Slimquick linje har åtte produkter som fremmer vekttap. De kommer i caplets, pulver, væsker og flytende gel form. Produktnavnene er: Slimquick Ultra Fat Burner caplets, Ultra Koffein Free Calorie Burner, Ultra fettforbrenner pakker, Vekttap pakker, All Natural, Extreme, Hoodia og appetitt kontroll. Også inkludert i deres produktlinje er Slimquick Energy, antatt å være en energi booster og Slimquick 7-Day Gentle Cleanse, en syv-dagers rensing produkt ment å rense tarmsystemet av eventuelle giftstoffer. Selskapet hevder at alle viktige ingredienser i sine produkter er klinisk testet og bidra til å fremme vekttap resultater. Uavhengig, objektiv analyse kan ikke støtte disse påstandene.

Funksjoner

De fleste av Slimquick-produkter er rettet mot ulike måten kvinner løs vekt. Produktene har ingredienser som koffein, grønn te, acai og hoodia gordonii. De er ment å bekjempe vannretensjon, stress og appetitt, og øke energi, metabolisme og caloric-burn. Vekt-tap produkter bør brukes med en øvelse og diett diett, ifølge Slimquick. Selskapets hjemmeside tilbyr brukerne et verktøy for å skape en personlig, vekt-tap plan.

Pris

Som oktober 2010, Slimquick produkter varierer i pris fra ca $ 10 til $ 60. Produktene kan kjøpes i narkotika-og helse-butikker eller på selskapets hjemmeside. Den Slimquick nettstedet tilbyr også en auto-skip for alternativet, hvor produktet automatisk blir sendt etter en fastsatt periode.

Hvordan å miste vekt når du har Hormone Trouble

Hvordan å miste vekt når du har Hormone Trouble


Ofte når våre legemer er hormonelt i ubalanse, symptomer oppstår som kan gå ubemerket av dem som lider av ubalansen. Symptomer på hormonell ubalanse påvirker mange mennesker hver dag; Men kan disse menneskene ikke vet hvordan du skal behandle problemet. Mens spise godt og trene er viktige deler av å miste vekt, kan det ikke være nok hvis du opplever hormonelle problemer. En av de vanligste symptomene er vektøkning eller manglende evne til å gå ned i vekt, et problem som kan rettes opp gjennom riktig behandling og livsstil justeringer.

Hvordan å miste vekt når du har Hormone Trouble

•  Redusere overflødig østrogen i kroppen din. Overflødig østrogen kan forårsake så mye skade som dårlige matvaner eller mangel på mosjon hos både menn og kvinner, melder Natasha Turner, ND De som lider av overflødig østrogen kan ha en hormonell ubalanse som fører til at kroppen produserer for mye av hormonet, eller hormonet kan bli introdusert til kroppen fra ytre påvirkninger, inkludert plantevernmidler, ugressmidler og veksthormoner. Dette kan føre til et overskudd av kroppsfett rundt hoftene, problemer med å miste vekt, lav libido, depresjon og tap av muskelmasse. Redusere mengden av østrogen i kroppen din kan gjøres ved å unngå matvarer vokst med giftige plantevernmidler, ugressmidler og veksthormoner, eller ved å ta hormontilskudd som er foreskrevet av lege.

redusere stressnivået. Når kroppen din gjennomgår situasjoner med kronisk stress, er kortisol slippes ut i blodbanen. Ifølge Natasha Turner, ND, kan et overskudd av kortisol forårsake vanskeligheter å miste vekt, økt appetitt og metabolske nedgang. Hvis du lider av kronisk stress, angst eller posttraumatisk stresslidelse, begrense stressnivået gjennom terapi eller medisiner kan bidra til å redusere mengden av kortisol i blodet, noe som gjør det enklere for deg å slippe pounds.

sove godt om natten. Hvor mye søvn du får, samt kvaliteten på søvn du får, kan bidra til en økning av hormonet leptin og en nedgang i hormonet ghrelin, melder WebMD ansatte. Leptin, som er produsert i fettcellene, sender signaler til hjernen, som forteller deg at du er full, mens ghrelin stimulerer appetitten. Når mengden av tiden du sover reduseres, eller når kvaliteten på søvnen din synker, leptin produksjonen også bremser ned og ghrelin produksjonen øker, forårsaker du å føle deg mer sulten neste dag.

Hint

  • Alltid konsultere en lege før du gjør store endringer i livsstil.

Hva er farene ved et usunt kosthold?

Hva er farene ved et usunt kosthold?


Livet handler ikke bare om å leve lenge. Det handler om å leve godt. Men med alle de krav på din tid og konstant oppbygging av stress, noen ganger virker det umulig å ta vare på deg selv og trening, eller å bare se på kostholdet ditt. Men effekten av et usunt kosthold kan i det lange løp, sterkt redusere livskvaliteten.

High Blood Pressure

Ifølge TV-personlighet og lege, Dr. Mehmet Oz, er høyt blodtrykk "den ledende årsak til hjerteinfarkt, hjerneslag, hjertesvikt, nyresvikt og impotens." Det er også mange faktorer, som stress, noe som kan påvirke blodtrykket, som "overvekt fører direkte til høyt blodtrykk." Når nyrene blir innsnevret av fett, de blir ute av stand til å gjøre jobben sin og regulere blodtrykket. Men om du skulle miste vekt, kan du redusere blodtrykket raskt. For mye salt og alkohol i stor grad øke risikoen for høyt blodtrykk.

Kolesterol

Ofte noen av de beste maten er den verste for helsen din. Matvarer som kaker, egg, biff og ost er høyt kolesterol, som ifølge Dr. Mehmet Oz, kan tette blodårene og føre til "hjerteinfarkt, hjerneslag hukommelsestap, impotens, rynkete hud." Kolesterol i seg selv er ikke alltid dårlig, men farene ved å ha for mye kan føre til alvorlig helserisiko. Genetikk spiller en faktor, men "din fysiske aktivitet, dårlig mat valg - trans-og mettet fett, enkel sukker, og for mange kalorier - virkelig diktere" kroppens evne til å holde blodårene tettes.

Blood Sugar

Ifølge American Diabetes Association, "Det er 23,6 millioner mennesker i USA, eller 7,8 prosent av befolkningen, som har diabetes." Og mens diabetes har genetiske koblinger, et usunt kosthold i stor grad øker sjansene for å utvikle diabetes. Sukkerholdig brus, desserter og snacks øke risikoen. Med diabetes kroppen ikke produserer nok insulin, som holder nivået av sukker i normalområdet. Risikoer inkluderer hjertesykdom, glaukom, katarakt og andre øyeproblemer, problemer med føttene, infeksjoner og nerveskader.

Høy risiko for kreft

Dårlig kosthold øke omentum fett, som for det meste lagret i magen, og ifølge Dr. Mehmet Oz, "The betennelse som følge av omentum fett fører også til dysfunksjon i systemet som beskytter deg mot kreft. Faktisk, det er en direkte sammenheng mellom midje størrelse og en økt risiko for hormonelt sensitive svulster, slik som brystkreft hos kvinner og prostatakreft hos menn. "

Sleep Apnea

Ifølge Dr. Mehmet Oz, "fett rundt midjen din korrelerer med en tykk hals", som kan føre til en hindring i pusten din. Dette kan føre til snorking, som "kan føre til permanent hørselsskade." Søvnapné begrenser mengden av restorative REM søvn, forårsaker kroppen til å ikke få riktig mengde hvile, noe som kan føre til tretthet, høyt blodtrykk og økt risiko for vektøkning.

Hva ingrediensene er i vitamin D3?

Hva ingrediensene er i vitamin D3?


Vitamin D er et begrep som refererer til flere ulike former av samme vitamin. To former for vitamin D er viktig for menneskers helse. Vitamin D2 eller ergocalciferol, syntetiseres av planter. Ingrediensen i vitamin D3 kalles cholecalciferol og syntetiseres av mennesker når de utsettes for ultrafiolett B stråler fra solen.

Fakta

Vitamin D3 er ikke en ekte vitamin, fordi folk som har tilstrekkelig eksponering for sollys ikke trenger kosttilskudd, ifølge Colorado State University. Lysenergi blir absorbert av et molekyl kjent som 7-dehydrokolesterol og omdannes til vitamin D3 av sollys. Lever og nyrer syntetisere denne kjemiske inn i sin hormonelt aktive form. Leveren omdanner det til 25-dihydroksykalsiferol og nyrene konverterer den til 1,25-dihydroksykalsiferol.

Formål

Vitamin D er et steroid hormon, ikke er et vitamin. Det er kjent for sin rolle i regulering av nivåer av fosfor og kalsium i kroppen, og det er viktig for å opprettholde riktig bentetthet. Den har en rolle i å øke hvite blodceller for å hjelpe immunforsvaret bekjempe infeksjoner.

Kilder

Noen matvarer inneholder vitamin D. Naturlige kilder inkluderer smør, egg og fisk tran. Melk og korn er vanligvis beriket med vitamin D. Den beste kilden til vitamin D3 er soleksponering i minst 10 minutter om dagen uten solkrem. Hvis du har begrenset eksponering til solen, kan UBV lamper brukes. Vitamin D er fettløselige, slik at det kan lagres i leveren og fettvevet for fremtidig bruk. Overdreven eksponering for sollys fører ikke til å produsere for mye vitamin D.

Dosering

Ifølge US National Library of Medicine, den anbefalte dosen av kolekalsiferol for spedbarn, barn og voksne gjennom en alder av 50 er 5 mikrogram (mcg) per dag. Voksne i alderen 51 og 70 bør ta 10 mcg av vitamin D3 per dag, og voksne over 70 år bør ta 15 mcg per dag. En mcg av kolekalsiferol er lik 40 IE vitamin D. Faktorer som kan påvirke den anbefalte mengden av vitamin D3 er kjønn, alder og faktorer som for eksempel graviditet. Rådfør deg med helsepersonell for å finne ut den beste dosen for deg.

Betraktninger

Vitamin D-mangel kan skje når du ikke har tilstrekkelig eksponering for sollys eller når inntak av dette vitaminet er utilstrekkelig. Det er et vanlig problem hos eldre personer eller personer med kroniske sykdommer. Eldre mennesker er i en høy risiko for vitamin D-mangel, fordi aldring senker det kjemiske stoffet i huden som er konvertert til vitamin D3, ifølge Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism. Inflammatorisk tarmsykdom og fett malabsorpsjonssyndromer slik som cystisk fibrose kan også føre til vitamin D-mangel.

Hormon behandlinger for Håravfall

Det er normalt for noen hårtap å skje hver dag, men når håravfall blir for stor, noen søker behandling for å reversere eller i det minste treg hårtap. Hormonterapi er en type av behandling for håravfall.

Årsaker til overdreven hårtap

Stress som følge av sykdom eller en større operasjon kan forårsake midlertidig hårtap. Overaktiv eller underactive skjoldbruskkjertelen kan også føre til hårtap. Hormonell ubalanse er en av de vanligste årsakene til hårtap. Håravfall er vanlig etter at en kvinne føder skyldes hormonell ubalanse.

Behandling for Alopecia areata

Kortikosteroider som kan påføres direkte på hodebunnen eller injisert inn i hodebunnen kan brukes til å behandle hårtap. Denne behandlingen for alopecia areata er smertefullt og kan føre til arrdannelse i hodebunnen.

Prevensjon piller

Hårtap som er et resultat av en hormonell ubalanse i kvinne kan bli behandlet av p-piller.

Antiandrogen terapi

Male-mønsteret skallethet kan behandles ved hjelp av hormonbehandling for å blokkere virkningene av DHT. Denne type behandling må bli overvåket av endokrinologer eller av hudleger som er spesialister på østrogenbehandling.

Risiko og Alternatives

På grunn av risikoen forbundet med hormonbehandling for håravfall, noen velger å gå en mer naturlig rute. Diskusjon av risiko og fordeler ved hormonbehandling bør diskuteres med helsepersonell før du gjør beslutningen om å behandle hårtap hormonelt.

Hvordan å regulere en Menstral Cycle

Hvordan å regulere en Menstral Cycle


En menstruasjonssyklus er en plage, noe som gjør kvinner føler seg syk, sliten og verkende. Facing uregelmessighet på toppen av det kan være en stor frustrasjon og er en tilstand som rammer ca 30% av kvinnene. Før du kan finne ut om din menstruasjonssyklus er uregelmessig, må du finne ut hva som er vanlig for kroppen din. Mens de fleste anta en vanlig periode inntreffer hver 28. dag, hver kvinnens menstruasjonssyklus annerledes. En menstruasjonssyklus kan oppstå hver 20. dag eller hver 35. Den eneste måten å finne ut om du er vanlig er å holde styr på antall dager mellom mensen hver måned. Hvis du bestemmer deg er uregelmessig, er det en rekke alternativer tilgjengelig for å regulere menstruasjonssyklusen.

Hvordan å regulere en Menstral Cycle

•  Reduser stress nivå. Hvis du finner ut at du lever med høyt stress regelmessig, kan dette være en primær årsak til dine uregelmessige sykluser. Det finnes mange alternativer tilgjengelige for å redusere stress. Du kan prøve meditasjon, lesing, matlaging, dans eller bare tilbringe tid med venner.

Reduser øvelsen nivået hvis du er over-trener ofte. Det er viktig å trene regelmessig, men hvis du trener for mye, kan det være årsaken for uregelmessighet. Hvis du er en idrettsutøver og opplæring, kan du prøve å kutte ned litt for å tillate syklusen din for å gå tilbake til det normale.

Få hjelp hvis du lider av anoreksi eller bulimi. I tillegg til å forstyrre regularitet i menstruasjonssyklusen, vil disse lidelsene forårsake en rekke andre helseproblemer.

Ta et hormonelt prevensjonsmiddel. De vil opprettholde dine hormoner på balansert nivå og er lett tilgjengelig på resept, som kommer i muntlig, patch, ring og injiserbare former.

Ta hormontilskudd. Gjør en avtale med legen din for å teste om du har et hormon problem, som overproduksjon av testosteron. Hvis dette er tilfelle, kan hormonelle kosttilskudd regulere syklusen din.

Hint

  • Sjekk alltid med legen din hvis du er bekymret for uregelmessige menstruasjonssykluser.

Hvor mye vann bør Ungdom Konsumere?

Vann er så viktig for kroppen at uten den, ville vi bare være i stand til å leve i noen dager. Faktisk maten er langt mindre viktig å opprettholde liv enn vann. Forbruker nok vann bør være på alles liste over gjøremål, og ungdom er ikke annerledes. Faktisk, kan det overraske deg hvor viktig vann er for en tenårings endre kroppen.

Hovedformålet med vann for kroppen

Vann holder kroppen hydrert, og mye mer. Vann rids kroppen av skadelige giftstoffer som blir fanget i tarmen og organer. Det er bærer av næringsstoffer fra ett sted til den neste. Hver del av kroppen, er avhengig av vannets.

Hvor mye vann bør Ungdom Konsumere?

Ungdom er ikke noe unntak fra regelen vann. Faktisk, de trenger det mer enn noen gang fordi kroppene deres er i endring hormonelt. Men tenåringer får mindre vann enn noen annen aldersgruppe. Ungdommer drikker hovedsakelig brus, energidrikker og konsumere store mengder salt og fet mat, som ikke har noen avgjørende verdi for kroppen. Regelen for mengden av vann unge forbruker er ikke forskjellig fra den for en voksen person. The Mayo Clinic anbefaler minst åtte 8-oz. glass / flasker med vann per dag, men dette gjennomsnittet kan variere avhengig av den fysiske aktiviteten til ungdommen.

Når man skal drikke mer enn den anbefalte mengden

Mange unge er involvert i idrettsbegivenheter som basketball, volleyball, fotball, cheerleading og drill team. Alle disse aktivitetene er bra for kroppen og hjelpe ungdom opprettholde en sunn vekt, samt hjelpe hormonene som er nye til kroppen for å balansere ut. Men ikke alle tenåringer vet betydningen av å erstatte væske som er tapt under kraftig mosjon. The Mayo Clinic anbefaler at ungdom som deltar i kraftig mosjon drikke en ekstra 400ml om dagen, noe som er en 1/2 kopper mer. For trening som varer lenger enn en time, slik som fotball og basketball praksis, 600 ml eller mer anbefales.

Ungdom, Vann, og Acne

Akne er svært vanlig under ungdomsårene. Drikkevann og bor hydrert l holder huden fuktig, men vil også fortynne olje kjertler som normalt tette og bli betent. Hydrert hud er mindre utsatt for akne; hvis akne vises på huden, er det mer sannsynlig å helbrede raskere og helbrede uten å etterlate noen arr.

Vektreduksjon og mer energi

Ungdom som oppholder seg hydrert er mindre sannsynlig å bli overvektig. Vann hjelper kroppen å opprettholde en sunn appetitt, men også bidrar til metabolismen arbeidet til sitt høyeste potensiale. Ungdom som oppholder seg hydrert har mer energi, og en økning i energi betyr også en økning i kalorier blir brent.

Tegn på at Dehydrering er et problem

Ungdommer som ikke bruker nok vann viser spesifikke symptomer som tretthet, vanlige hodepine, vektøkning og mørk gull urin. Vannforbruket er avgjørende for helse og vitalitet av alle ungdom. Hvis ungdom sliter med noen av de ovennevnte symptomene, oppmuntre henne til å drikke mer vann.

Hvordan velge Sikker Plastic Food Storage Containers

Hvordan velge Sikker Plastic Food Storage Containers


Varehus husholdsningsartikler hyller vise et bredt utvalg av mat lagercontainere, noen som kanskje ikke er trygt å bruke. Av førsteklasses bekymring er kjemikalier som kan lekke fra plasten i maten under lagring eller i mikrobølgeovnen eller gjenoppvarming. Den ledetråd til hvilke beholdere er trygt kan bli funnet på bunnen i form av et kodenummer som ligger inne i trekant-formet gjenvinnes symbol.

Cracking koden

Kodesystem som brukes på mat containere tilsvarer type plast de er laget av. Ikke alle plast er mat-trygg. Kjemikalier som brukes i produksjon av plastdeler inkluderer dioksiner, adipater og ftalater, alle kjente kreftfremkallende. Bisfenol-A, et hormonelt disruptor, er funnet i noen plastmaterialer, og kan passere til mat, spesielt når det oppvarmes eller kokes i beholderen. Ifølge Natural Resources Defense Council nettsted, bør du velge plast mat beholdere som viser noen av følgende koder: 1 (PET), 2 (HDPE), 4 (LDPE), eller 5 (PP), som ingen av dem lekke noen kjemikalier som de er laget av i mat.

Hva skal unngås

Polykarbonatplast merket 7 (PC) eller 7 ("annet") typisk inneholde bisfenol-A. Polystyren kodet som 6PS inneholder også giftige kjemikalier, og styren selv er oppført som et menneske kreftfremkallende av Verdens helseorganisasjons internasjonale byrået for kreftforskning. Noen klare plast matbeholdere er laget av PVC-plast, og bære-kode 3 (PVC). PVC utgivelser dioksiner når den er produsert, og når det er oppvarmet. Med flere produsenter nå produsere tryggere mat lagercontainere, er en måte å redusere risikoen for eksponering for å se etter etiketter som leser "BPA-free", som de ikke inneholder noen bisfenol-A.

Sunt kosthold Planer om å få vekt

Mens de fleste mennesker i gym (eller i livet) er ute etter å miste noen få pounds, er det fortsatt et betydelig mindretall av personer som ønsker å legge vekt på sine rammer. I mange tilfeller kan få kvalitet vekt være nesten like mye av en utfordring som å miste fett. Tross alt, er det ganske enkelt å fete deg opp, men det er mye vanskeligere å legge lean mass til kroppen din. Det følgende er noen forslag for å bo så sunt som mulig mens du prøver å pakke på pounds.

Sunn Planer

Hver sunn vekt få planen vil fokusere på forbruk av naturlige, sunne matvarer - unngå bearbeidet mat, stekt mat og raffinert mel. I tillegg vil en sunn tilnærming til økende vekt fokusere på mer av en langsom og jevn tilnærming, slik at kroppen din til å produsere lean mass på raskest mulig hastighet samtidig som skjemmende fett gevinster.

Christian Thibaudeau tilnærming

Kanadisk styrke trener Christian Thibaudeau tar en vitenskapelig tilnærming til vektøkning. Å merke seg at kroppen din er hormonelt begrenset i mengden av lean mass det kan bygge, bør du satse på en gevinst på ikke mer enn 1,5 til 2 pounds per måned, for at din vektøkning være mest vann vekt eller fett. Hold deg til rengjøre, naturlig mat - magre proteinkilder (fisk, kylling og kjøtt), rene karbohydrater (frukt, grønnsaker og hele korn) og sunt fett (olivenolje og fiskeolje) for hoveddelen av dine daglige kalorier. Husk at når du opp i vekt må du fortsette å spise mer mat for å få ekstra vekt - mens en £ 150 individ ville trenge omtrent 3000 kalorier for å se vektøkning, ville en £ 170 individ trenger rundt 3.400. Tenkt på å legge ca 200 kalorier til ditt daglige inntak for hver 10 ekstra pounds av masse.

John Berardi tilnærming

Kanadiske ernæringsfysiolog John Berardi har en annen tilnærming til masse å få. Med sin "Massive Eating" tilnærming vil du streber etter å aldri konsumerer store mengder fett og karbohydrater i samme måltid (mer enn 10 gram av hver). Mat valg er de samme som ovenfor - fisk, kylling, kjøtt, hele korn, frukt, grønnsaker og sunne oljer. Spis seks ganger om dagen, spiser de tre første måltider som protein og carb måltider og dine tre siste måltider som protein og fett måltider. Eliminere carb inntaket utover kvelden vil redusere sannsynligheten for fett gevinst, som fører til optimale gevinster.

Dave Draper System

Å få vekt på en sunn måte, kjent kroppsbygger Dave Draper anbefaler følgende metode: spise minst seks måltider per dag, basere kostholdet ditt rundt proteinkilder som rødt kjøtt, fisk, kylling, melk, cottage cheese og egg. Supplere det med sunne karbohydrater som hele korn muffins, brød og frokostblandinger, sammen med mye frukt og grønnsaker. Konsumere mer enn 35 gram protein per sittende, men sørg for at hvert måltid kommer nær den grensen, som protein er byggesteinen av muskel. Til slutt, holde protein shakes på hånden for noen overraskelse situasjoner der du ikke kan være i stand til å konsumere et fast føde måltid.

Betraktninger

For å sette disse tilnærmingene til handling vil du trenger noen måte å overvåke framgangen. Den beste måten er en kombinasjon av skala vekt, fremdrifts bilder og en mat logg. Holde ditt daglige kalori totalt nedskrevet kan tillate deg å gjøre raske justeringer hvis du er økende for fort eller sakte. I tillegg fremgang bilder kan mer effektivt vise om vekt fått er solid muskel eller uønsket fett. Vurdere fremgang hver annen uke og finjustere matinntaket slik at du er økende i rute.

Hva er forskjellen mellom In Vitro og kunstig inseminasjon?

Kunstig inseminasjon og in vitro fertilisering er to befruktning; både innebære å impregnere en kvinne uten å bruke samleie. Mens kunstig befruktning er en enkel prosedyre som har vært tilgjengelig for par siden 1953, er in vitro fertilisering mer kompleks og har eksistert siden 1978. Disse alternative metoder for gjødsling er svært forskjellige i omfang og utførelse, og det er ingen garanti for at enten vil arbeid.

Funksjon

Kunstig befruktning er prosessen med å impregnere en kvinne ved hjelp av donorsæd. Den donerte sperm er frosset og tint for inseminasjon, eller nylig ejakulert sperm brukes. Sperm er plassert i et kateter som deretter settes inn i livmorhalsen eller livmor. Hvis de lykkes, oppstår graviditet.
In vitro fertilisering er en mer komplisert prosedyre. In vitro er latin for "i glasset." Denne prosedyren er vanligvis betraktet når andre assistert befruktning teknologier mislykkes. Med in vitro, er eggceller befruktet med sæd utenfor livmoren og deretter embryoet implanteres i livmoren til kvinnen. Før in vitro kan finne sted, er kvinnens eggløsning hormonelt kontrollert for å finne den mest fruktbare periode og deretter eggceller blir fjernet fra eggstokkene. Ifølge WebMD.com, "The egg og sæd ble plassert i en glassskål og inkubert med forsiktig temperatur, atmosfærisk og infeksjonskontroll i 48 til 120 timer". Hvis befruktning skjer, er embryoet overført til livmoren.

Historie

Kunstig inseminasjon først begynte med husdyr. I en artikkel på University of Florida nettside sier, "I 1899, Ivanoff av Russland pioner AI forskning på fugler, hester, storfe og sau. Han var tydeligvis den første til å lykkes inseminere storfe kunstig." De første menneskelige eksperimenter med kunstig befruktning skjedde under andre verdenskrig i nazistenes konsentrasjonsleirer. Den sovjetiske krigsforbrytelser Rapport om Auschwitz detaljer slike eksperimenter. Det er ikke kjent om noen svangerskap eller fødsler resulterte fra disse forsøkene.
Den første vellykkede in vitro fertilisering skjedde i England i 1973, men det varte bare noen dager. I juli 1978 Louise Brown fra England ga den første vellykkede in vitro fødsel. Hun er regnet som verdens første "prøverørsbarn", selv om dette er en misvisende benevnelse. Forskerne fant suksess med in vitro fra å kontrollere og stimulere eggstokkene og produksjon av egg med narkotika.

Fordeler

Kunstig inseminasjon og in vitro fertilisering er tilgjengelig for infertile par og også for single kvinner og lesbiske som ikke har en mannlig partner. Kunstig inseminasjon er en enkel og rimelig fremgangsmåte sammenlignet med in vitro. Men in vitro har en ekstra fordel: Det er også vellykket for kvinner i femti og sekstitallet som har gått gjennom overgangsalderen. Etter menopausen, er det ingen levedyktige egg for graviditet, men fremdeles funksjoner i livmoren. I disse tilfellene egg som brukes i fremgangsmåten er fra et egg donor. Genetisk kvinnen ikke har noen tilknytning til barnet, men det er en følelsesmessig forbindelse fordi hun har båret barnet i 9 måneder.

Advarsel

Kunstig befruktning har få bivirkninger, men noen leger anbefaler fruktbarhet narkotika for å øke sjansen for graviditet. Disse stoffene har mulige bivirkninger. Den store bekymringen med kunstig befruktning, er at det ikke fungerer og at flere forsøk er nødvendig før en kvinne blir gravid.
Den største komplikasjon ved in vitro er mulighet for flere fødsler. Dette er et resultat av leger implanterer mange embryoer for å øke sjansene for graviditet. Men flere fødsler kan føre til flere problemer, blant annet risikoen for spontanabort, svangerskapskomplikasjoner, premature fødsler og neonatale (nyfødte) dødsfall.

Betraktninger

Kunstig befruktning er en enkel prosedyre og er vanligvis det første alternativet infertile par velger. Suksessraten avhenger av mange faktorer, som for eksempel alder av kvinnene, hennes gynekologisk helse, eggkvalitet og sædkvalitet. Den gjennomsnittlige kostnaden er $ 500, men prisene varierer mye.
In vitro fertilisering er langt dyrere. For en syklus av in vitro fertilisering, kostnaden varierer fra $ 10,000 til $ 15.000. Som for suksess priser av in vitro, en 2006-rapport fra Centers for Disease Control viste at alder spiller en viktig rolle. Rapportene sier at kvinner 35 år og yngre har en 30 til 40 prosent suksessrate hvis de bruker sine egne egg. Suksessraten avtar jevnt som en kvinne blir eldre.

Arvelige hudsykdommer

Irritert hudsykdommer kan skje med folk i alle aldre. Når et hudutslett eller betennelse synes å være til stede i flere personer i familien din, er det mulig det er arvelig.

Psoriasis

Psoriasis er preget av rosa flekker på irritasjon kombinert med sølvfargede skalaer av huden. Det er immun-relaterte og er vanligvis gått ned i familier.

Eksem

Eksem vises rundt knær og albuer, og forårsaker alvorlig tørrhet, irritasjon, kløe, og en rosa utslett. Det er allergi-relaterte og arvelig.

Acne

Akne er en tilstand som fører til at huden til å produsere blemmer og blokkerte porer. Det er hormonelt beslektet og typisk arvelig i naturen.

Elveblest

Hive er et allergifremkallende tilstand forårsaket av en histamin reaksjon i kroppen. Det fører til væskefylte blemmer på huden, og er vanligvis overføres fra generasjon til generasjon.

Rosacea

Rosacea er preget av utseendet av en sommerfugl-formet utslett rundt kinnene og nesen. Det er en betennelsestilstand som kan spores tilbake gjennom familier.

Testosteron erstatning for osteoporose

Lavt testosteronnivå hos eldre menn kan sette dem i fare for osteoporose, som er en tilstand der bein har blitt så svak, porøse og skjøre at de kan knipse som en kvist med liten provokasjon. Kvinner lider av osteoporose enda oftere enn menn. Testosteron terapi kan være et godt valg for en ung, sunn mann som har lavt testosteronnivå; derimot, er denne behandlingen ikke tilrådelig for eldre menn, ifølge Arthritis Foundation. Kvinner kan eller ikke kan ha nytte av testosteron terapi, men bruk av testosteron terapi på kvinner er fortsatt i den eksperimentelle fasen.

Betraktninger

Fastsettelse av hvorvidt en eldre mann med lavt testosteronnivå bør gjennomgå testosteronbehandling er basert på hans prostata helse og kolesterol profil. Testosteronbehandling kan øke nivåene av dårlig kolesterol (low-density lipoprotein). Testosteron kan oppmuntre prostatakreft, som ikke er bra.

Funksjoner

Bevis for at en manns testosteronnivået er lavt inkluderer tretthet, depresjon og nervøsitet, nedsatt libido og manglende evne til å opprettholde en ereksjon, dårlig hukommelse og konsentrasjon, og varm svette og rødming. Et annet tegn er fraværet av skjeggvekst.

Kvinner

Postmenopausale kvinner som har gjennomgått testosteron og østrogenbehandling opplevde en økning i bentetthet, som menigheter av osteoporose, ifølge Test America Medical Center. Disse kvinnene fant også at deres seksuelle begjær og nivå av seksuell opphisselse økt. De hadde sex oftere og økt seksuelle fantasier.

The Mayo Clinic forklarer at testosteron terapi ikke er egnet for kvinner som er postmenopausal og har hatt livmor eller brystkreft, eller lever eller hjerte-og karsykdommer. Kvinner er vanligvis bare foreskrevet testosteron dersom de har tilstrekkelige østrogennivå. FDA har ikke godkjent testosteron terapi for kvinner fordi det er bivirkninger, som for eksempel å skaffe mannlige fysiske egenskaper. En kvinne som er gravid bør ikke ta testosteron fordi hennes fosteret kan ta på mannlige egenskaper.

Risiko

Testosteron, som østrogen, gjør beskytte ens bein. Men å behandle en mann med testosteron i et forsøk på å avverge porøse bein eller andre problemer kan være risikabelt, og er betraktet som kontroversiell. Hvis en mann har hatt brystkreft eller prostatakreft, bør han ikke engang vurdere testosteronbehandling, fordi testosteron kan føre til hormonelt sensitive kreft vokser raskt, bemerker Dr. Michael A. Werner, MD, en mannlig overgangsalder spesialist. Testosteron terapi kan også føre til væskeretensjon som gjør ben og ankler hovne opp, og forverring av blodtrykket som er allerede høy. Væskeretensjon er assosiert med hjertesvikt i tillegg.

Alternativer

Hvis en mann ikke er i stand til å ta testosteron terapi, kan han ta andre rusmidler for å avverge mannlige osteoporose, inkludert teriparatide, alendronat og risedonrate, som stimulerer nye bein vekst.

Cat Allergy Relief for barn

Katt allergi hos barn kan være ganske vanskelig å håndtere, og nedslående hvis du eier en katt og håndtere allergien på en daglig basis. Katt allergi er forårsaket av Fel d.1, et protein som skilles ut av katt og er funnet i sin dander, spytt, blod og urin. Dette proteinet er også båret på håret, noe som gjør det vanskelig å holde allergenet forurenser det omgivende miljø. I tilfeller der katten allergi ikke er alvorlig, er det noen grep du kan ta for å lindre ubehag forbundet med katt allergi.

Rengjøring

Rengjøring er en viktig komponent til bekjempelse av katt allergi. Jo renere miljø er holdt, jo mindre sannsynlig allergi bli et overveldende problem. Omslutter madrasser og andre møbler i hypoallergenic deksler eller pads. Bruk en støvsuger med HEPA-filter daglig, og bruker også HEPA filter i klimaanlegget for å redusere allergener i luften. Installere en luftrenser i hjemmet vil også bidra til å redusere allergener i luften, noe som i siste instans er den mest nyttige ting du kan gjøre for å holde barnet fra lidelse. Vask sengetøy ukentlig i varmt vann. Støv regelmessig, holde ting som veggtepper, veggtepper og bøker - som lett samler støv - ren. Hvis mulig, fjerne tepper fra hjemmet ditt. Tepper holder mer dander enn tregulv, og vedlikehold av løvtre er mye enklere enn teppe, som krever daglig støvsuging og månedlig damp rengjøring. Å opprettholde et høyt nivå av renslighet er viktig i kampen mot barne katt allergi og bør tas på alvor, fordi disse allergi kan noen ganger føre til barndommen astma.

Rengjøring kan også brukes til vedlikehold av katten din. Dander inneholder proteinet som forårsaker allergiske reaksjoner og som sådan katten bør holdes rent for å bidra til å redusere allergener i miljøet. Spay eller intetkjønn katten din; proteinet som forårsaker allergiske reaksjoner styres hormonelt. Vaske eller bade katten ditt et til to ganger i uken og tørke ned katten med en våt klut daglig.

Personlig Vedlikehold

Snakk med barnet ditt, og forklare hans allergi mot ham. Veilede ham i skritt han bør ta for å forhindre en allergisk reaksjon. Barn bør vaske hendene med varmt såpevann etter håndtering kjæledyr. Ikke la katten (e) til å sove med eller i samme rom som barnet. Ikke la barnet ditt til å ta del i å rense katt eller sin søppel boksen. Over-the-counter allergi medisiner som barns Benadryl kan også være nyttig for å redusere symptomer forårsaket av katt allergi.