Digidexo.com

kan lymfom forsvinne av seg selv?

Hvordan kan et supraspinatus sene helbrede seg selv?

Hvordan kan et supraspinatus sene helbrede seg selv?


Supraspinatus sene er en av fire sener som danner rotatorkuff på toppen av armen og benet skulderleddet. Noen ganger, supraspinatus senen, som ligger under skulderbladet, kan bli betent (senebetennelse), noe som gjør det vanskelig å passere komfortabelt mellom bein. De supraspinatus kan helbrede seg selv til slutt med riktig behandling.

Betydning

Uten riktig behandling, risikerer en person en alvorlig river av supraspinatus senen, noe som kan kreve kirurgi. For å unngå en alvorlig rift, begynner behandlingen vanligvis med resten. En skulder kan bidra til å spenne immobilisere skulderen og forhindre ytterligere skade, i henhold til SportsInjuryClinic.com.

Typer behandling

Isposer bør påføres ved 15-minutters intervaller i løpet av de første 48 timene. Du bør bruke ispose direkte på skaden hver time hele dagen.

Andre typer behandling

Anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen og naproxen kan bidra til å redusere betennelse og hevelse i supraspinatus senen. Disse medikamentene kan brukes hver 4-6 timer etter behov.

Effekter av Exercise

Etter betennelser og smerter har stilnet, stretching og styrketrening kan bidra til å øke fleksibilitet og stabilitet i rotatorcuffen og supraspinatus senen. Over tid vil de supraspinatus ikke lenger kommer i klem mellom arm og skulder bein. Det vil gradvis leges på egen hånd.

Time Frame

Tiden det tar for en supraspinatus tåre eller senebetennelse å helbrede er svært betinget av en persons alder, alvorlighetsgraden av betennelse eller rive og omfanget av deres behandling. Vanligvis kan en supraspinatus senen bli fullstendig helbredet i løpet av to til 12 uker.

Hva kan stoppe huden fra å helbrede seg selv?

Hva kan stoppe huden fra å helbrede seg selv?


Skin kan ikke helbrede seg selv om det er kompromittert på noen måte. Sykdom, miljø, og alder alle faktor i hudens evne til å helbrede.

Ernæring

Hud trenger tilstrekkelig næring for at kroppen til å produsere nye celler. Noen mangel eller enda en overdose har en direkte innvirkning på hudens evne til å generere nye celler. Spise en godt balansert kosthold vil nesten garantere sunnere hud.

Helse

Kroniske tilstander slik som diabetes, rosacea, herpes, psoriasis, eller tørr hud påvirke huden helse totalt. Diabetes skaper syrer som ødelegger hudceller og kroniske kløe skraper av eventuelle celler som ble generert. Visse medisiner, som prednison kan hindre huden fra å helbrede seg selv.

Miljø

Miljø spiller en stor rolle i hudens helse. Klær, rengjøringsmidler, hygieneprodukter, bensin, vær eller sport kan ha en innvirkning på huden.

Age

Som vi alder vår hud blir tynnere og mer skjør. Enhver skade eller tilstand vil bli forsinket i healing.

Healing

Noen medisiner er utviklet for å bidra til å helbrede huden. Aktuelt lotions eller kremer kan hjelpe i å hjelpe huden til å helbrede ved å beskytte og legge trengs emollients og solkrem.

Hvorfor ikke tørker ikke Mouth Gå bort av seg selv?

Hvorfor ikke tørker ikke Mouth Gå bort av seg selv?


Mangel på spytt eller tørr munn er et vanlig problem. Ifølge National Institute of Dental og kraniofaciale Research, opplever alle en viss mengde tørr munn, og hvis det ikke er noen underliggende årsak, kan det gå bort av seg selv. Normal angst, følelsesmessige traumer og stress er alle vanlige årsaker til tilstanden. Imidlertid kan munntørrhet som vedvarer over en lang tidsperiode forårsake en rekke dentale problemer, og kan indikere en mer alvorlig underliggende medisinsk lidelse. Den medisinske termen for tørr munn er xerostomia.

Symptomer

Ifølge WebMD, symptomer på tørr munn inkluderer en følelse av tørrhet i munnen, dårlig ånde (halitosis), tykk spytt, sprukne lepper, svelgeproblemer, sår hals, smaksforstyrrelser, økt plakk, tannråte og tannkjøttsykdom.

Årsaker

Årsaker til munntørrhet er mange og kan være vanskelig å fastslå. Ifølge Mayo Clinic, vanlige årsaker inkluderer medisiner, angst, stress, aldring, kreftbehandling, nerveskader og tobakksbruk. I tillegg kan mange underliggende medisinske tilstander (og deres behandlinger) forårsake tørr munn, inklusive diabetes, Parkinsons sykdom, HIV / AIDS, angstforstyrrelser, depresjon, Sjøgrens syndrom, slag og Alzheimers sykdom.

Diagnose

Diagnostisering av munntørrhet innebærer en undersøkelse av munnhule og en medisinsk historie gjennomgang. Blodprøver og bildeundersøkelser av spyttkjertlene kan avsløre bakenforliggende årsaker og bidra til å finne behandling.

Behandling

Tørr munn som en bivirkning av medisiner kan kontrolleres eller kureres ved å justere dosen eller substitusjons. Pilocarpine (Salagen) og Cevimeline (Evoxac) er medisiner som stimulerer spyttproduksjon og er effektive behandlinger av tørr munn i mange pasienter, ifølge WebMD.

Livsstil og hjem rettsmidler

Tygging sukkerfri tyggegummi og suge på sukkerfrie drops kan stimulere spyttproduksjon og bidra til å kontrollere tørr munn. Andre hjem rettsmidler foreslått av leger ved Mayo Clinic inkluderer å begrense inntak av koffein, unngå sukkerholdig eller syreholdig mat, børsting med fluortannkrem, skylle med fluor munnvann, slutte å røyke, drikke en tilstrekkelig mengde vann, puste gjennom nesen og bruke et rom luftfukter.

Slik hindrer barna mot å skade seg selv

Slik hindrer barna mot å skade seg selv


Noen barn vil velge å fysisk skade seg selv for å takle uønskede problemer. Selvskading kan ikke være en inngangsport til selvmord, men det er fortsatt et problem som krever oppmerksomhet. Foreldre vil vanligvis bli frustrert ikke vite hvordan man skal håndtere sine barn, og kan ha problemer med å finne roten av årsaken. Barnet ditt kan ha en kompleks blanding av følelser som han ikke kan føle seg komfortabel deling med deg, men med riktig informasjon kan du likevel hjelpe ham å overvinne denne hindringen.

Slik hindrer barna mot å skade seg selv

En Approach barnet i en åpen måte om situasjonen. La ham vite at du er klar over hva som skjer, og at han vil ha din støtte og tillit når han trenger å snakke.

Ta bort noen skarpe gjenstander som barberhøvler eller sakser fra rommet hans. Objekter som kan brukes til selv påføre skade bør være uoppnåelig til barn, uansett hvor frustrert eller sint de kan få med deg.

Gi barnet ditt en liste over personer som han kan snakke med når føler behovet for å selvskading. Skriv navnene deres sammen med deres kontaktinformasjon som e-post og telefonnummer slik at han kan ha en rekke måter å holde kontakt.

Introduser ham til en dyp pusteøvelse eller avslappende meditasjon. Å ha ham fokusere på pusten eller meditere på en positiv scenario kan fremme drastiske endringer som kan endre sin atferd for tilfredsstillelse.

Kjøp en journal for ham å skrive inn. La ham vite at du eller noen andre aldri vil lese det uten hans samtykke. Denne journalen vil tillate ham å uttrykke sine følelser og følelser.

Foreslå en mildere, mindre farlig alternativ som klemming, holde isbiter eller påføre smerte ved slapping en gummistrikk bæres på håndleddet hans. Dette bør gjøres før han har vokst ut av vanen med selvskadende.

overbevise ham til å utøve eller plukke opp en sport. De fleste former for trening er en mulighet til å frigjøre stressende problemer og få tilfredsstillelse i en fysisk sunn måte.

Har ham lage en liste over grunner på hvorfor han skulle slutte å kutte, og hva han kommer til å gjøre stopp. Skriv en liste over dine egne for å vise ham hvordan det påvirker folk som bryr seg om ham.

Hint

  • Hvis du fortsatt ikke kan stoppe ungen fra selvskading deretter ta ham for å se en spesialist eller psykiater.

Hvordan å tvinge seg selv til å spise sunn mat og mosjon

Å spise sunt og trene er to av de beste tingene en person kan gjøre for hans helse. Folk som har vært ute av stand til å vedta en sunn livsstil ofte må tvinge seg selv til å spise godt og få nok mosjon for å leve et bedre liv.

Hvordan å tvinge seg selv til å spise sunn mat og mosjon

•  Gjennomgå helse mål. Skriv ned alle de helsemessige fordelene du får når du har vedtatt en sunnere livsstil. Dette kan omfatte mindre risiko for kreft og diabetes og mer energi for de tingene du liker.

Kast ut alle dine dårlige matvarer. Hvis det ikke finnes usunn mat tilgjengelig, vil du bli tvunget til å spise sunt. Ikke tillat deg selv å spise ute, eller vil du sannsynligvis spise høyere kalorifattig mat i større porsjoner.

Gjør øvelsen en del av den vanlige rutinen. Tillat deg selv litt moro bare etter at du har fullført dine oppgaver.

Bruk musikk, magasiner eller din favoritt TV-programmer for å gjøre treningen mer morsom. Lagre dine beste show og lesestoff for din treningstid. Se på eller lytte til noe du liker mens du trener vil gjøre at tiden går fortere.

Finn sunn mat som du faktisk liker. Ikke gi deg selv noen unnskyldninger for å jukse på den nye sunt kosthold. Hvis det er nok av velsmakende, næringsrik mat tilgjengelig, vil det ikke være noen grunn til å se utenfor din sunn mat stash for spesielle godbiter.

Park langt borte fra din destinasjon hver gang du gå hvor som helst. Dette tvinger deg til å få mosjon hver gang du går ut. Gjør det til en vane å aldri ta heiser, og du vil snart få mosjon ved regelmessig klatring trapper.

Hvordan forholde seg til noen som skjærer seg selv

Hvordan forholde seg til noen som skjærer seg selv


Når noen vi kjenner engasjerer seg i selvskadende atferd, er det svært vanskelig å forstå og forholde seg til og kan ofte føre til en følelse av hjelpeløshet for venner og familie. I tillegg til selv-skjæring, kan andre former for selvskadende atferd inkluderer punching seg selv eller andre ting, brenne seg med sigaretter eller lightere, trekke ut håret, poking seg eller bryte bein. I stedet for å lure på hva de skal gjøre, ta praktiske skritt for å hjelpe noen som kutter seg selv.

Bruksanvisning

•  Utdanne deg selv. Jo mer du forstår og er i stand til å føle med den personen å skade seg selv, jo mer kan du effektivt være der for dem. Når forskning, prøve å holde fast med ressurser som er skrevet av noen med medisinsk legitimasjon eller førstehånds erfaring, og være realistisk med hensyn til effekten du vil ha. Til syvende og sist er det opp til den personen til å søke og motta hjelp, og det er ingenting du kan gjøre eller si for å gjøre det skje.

Kvitter personligheten € ™ s smerte. Ifølge SAFE Organization (Selv misbruk slutt Ends), selv injurers rapporterer at årsakene til skjæring og andre skadelige atferd ikke inkluderer følelsen forstått, følelse tom, føle seg ensom eller som en måte å slippe smerten de er i. Uansett om det er en situasjon du kan forholde seg til eller ikke, anerkjenne deres smerte viser dem at det er virkelig for noen andre, og at de dona € ™ t har til å håndtere den alene.

Be personen til å snakke med noen de stoler på. Behandlinger for denne type atferd kan variere fra poliklinisk behandling til innleggelse på sykehus, men for å komme til det punktet, må personen skade seg selv være villig til å snakke med noen og møte deres situasjon.

Tilby måter å øke selvtilliten. GirlsHealth rapporterer at selvfølelse kan være en stor bidragsyter til selvdestruktiv atferd, så hjelpe noen øke sin selvfølelse kunne i det minste peke dem til gjenvinning. Aktiviteter som frivillig arbeid i samfunnet, lære nye håndverk eller ferdigheter, øve si positive ting om deg selv høyt eller annen aktivitet som til slutt fører til positive selv tenkning eller setter fokus på noe mer globalt kan øke selvtilliten.

Identifisere spesielle stressfaktorer og bidra utforske ulike mestringsmetoder. Selv når noen gjør bedre, stress kan være et tilbakeslag mentalt og fysisk. Pinpointing de konkrete tingene som setter noen av kan gi mulighet til å velge en alternativ metode for å kutte for å mestre. Noen mestringsmetoder inkluderer trener, jobber med noe hyggelig eller snakke med noen.

Hvordan kroppen kjøle seg selv?

Hvordan kroppen kjøle seg selv?


Alle høyerestående dyr har mekanismer for å opprettholde kroppstemperaturen, en prosess som kalles "termoregulering." Temperaturkontrollen er kritisk for overlevelsen. Et dyr som ikke kan kjøle seg selv vil overopphetes og lider av heteslag, en potensielt dødelig tilstand. Det motsatte er sant også; et dyr som ikke kan holde seg varm kan fryse i hjel. Som et menneske, den flinkeste av alle arter, har kroppen din flere typer kjøling selv ikke tilgjengelig for resten av dyreriket.

Svette

Svette kan føle varme og klissete, men det er faktisk kroppens viktigste biologisk mekanisme for kjøling selv. Som svette fordamper fra huden din det absorberer en stor mengde varme fra kroppen din i ferd med å snu fra en væske til gass. Du blir svett på en varm dag eller når du trener av samme grunn: du har samlet overskuddsvarme som du trenger for å bli kvitt. Kroppen din inneholder flere millioner svettekjertler som automatisk regulerer når og hvor mye du svetter. Jo mer kroppen din trenger for å kjøle seg ned, jo mer voldsomt du vil svette. Fuktig luft gjør det vanskeligere for svetten å fordampe, noe som er grunnen til at du føler deg ubehagelig varmt på fuktig dager.

Fysisk Cooling

Kroppen mister også varme gjennom de samme fysiske mekanismer der noen varmt objekt fordriver varme. Du utstråler kroppsvarme til et kjøligere miljø på samme måte en varm ovn utstråler varme inn i kjøkkenet; kroppen kan øke strålingsvarmetapet ved å øke blodtilførselen til huden. Flytting av luft eller vann transporterer bort kroppsvarme gjennom en prosess som kalles "konveksjon." Du også miste noe varme gjennom "ledning." For eksempel, hvis du helle mot en kul vegg, overfører kroppen din litt av sin egen varme til veggen.

Flytte

Dyr kan kjøle seg ved å flytte til et kjøligere sted i deres miljø. For eksempel vil en fisk i altfor varmt vann følger en temperaturgradient til kjøligere vann. Mennesker også bruke denne strategien, men vi vanligvis har flere alternativer tilgjengelig enn andre dyr. Vi kan sette opp en parasoll, hoppe inn i et svømmebasseng eller finne en kul kino for å holde kroppstemperaturen under kontroll.

Teknologisk Cooling

Som medlem av den menneskelige rase, har du også teknologiske muligheter for å holde kjølig som ikke er tilgjengelige for andre arter. Du er den eneste dyret med mulighet for raskt å fjerne lag av isolasjon - klærne - for å øke flyten av varme bort fra kroppen din. Du kan også slå på en vifte eller et klimaanlegg for å kjøle seg ned, eller til og med sveiv åpne bilvinduet for å skape en avkjølende vind.

Hvordan levende ting reparere seg selv?

Hvordan levende ting reparere seg selv?

Introduksjon

En av de mest fantastiske vitenskapelige prosesser er ikke funnet i maskiner eller utstyr, men er faktisk levende vev og celler som støtter sin funksjon og reparasjon. Når et levende ting blir skadet, er det et utrolig kompleks prosess hvor dets vev er i stand til å reparere seg selv.

Blodpropp

Den første prosessen at de fleste levende ting gå gjennom for å begynne å reparere seg selv er en clotting prosessen. Denne prosessen for levende ting med blodpropp dreier seg om blodplater. Blodplater er stadig flytende i blodet. Når kroppen gjenkjenner et kutt i huden der blodet prøver å flykte, blodplater jag til området og gjennom en kjemisk reaksjon bli aktivert. Disse aktiverte plater får en klebrig tekstur som får dem til å holde sammen inntil det åpne såret er blokkert, og blødningen stopper.

Trombin system

Når blodplatene blir klebrig ytterligere kjemiske reaksjoner skjer også innenfor den trombin-system, i hvilket blodproteiner blir fibrin. Fibrin tråder sakte begynne å holde sammen og jobbe nesten som tråd veving seg med blodplater til å forårsake den endelige blodpropp eller skorpe.

Immune System

Når utslettet har dannet, hvite blodceller fra den levende skapning immunsystem rush å sårstedet. Disse cellene vil bekjempe eventuelle smittefremkallende stoffer som kan ha skrevet inn gjennom såret før skorpen ble dannet.

Den reparere prosessen

Etter at utslettet har dannet, gjør det den skadde huden under til å reparere seg selv. Denne prosessen er startet av en cellegruppe som kalles stamceller. Stamcellene skjema til kollagenfibre, som formerer seg sammen med bakken stoffet til å produsere grobunn for nye blodkar for å vokse. Når blodårene blir etablert, returnerer sirkulasjonen til den nye huden, og den levende skapning har blitt reparert.

Hvordan Heal seg selv

Når du er healing fra noe fysisk eller psykisk, kan du ha all hjelp i verden tilgjengelig for deg. Men hvis du ikke er klar, villig og i stand til å helbrede deg selv, vil du ikke komme langt. Healing innenfra krever fokus og en evne til å se utover din smerte og hva som har skjedd med deg til hva fremtiden kan være når du overvinne denne utfordringen.

Bruksanvisning

•  Pust dypt hver dag. Dette kan høres ut som en enkel prosess, men det er en som så mange mennesker unnlater å gjøre. Hver dag, flere ganger per dag, puste dypt hele veien til mellomgulvet. Sakte puster og gjenta. Gjør dette 10 ganger på rad og ta det sakte hver gang. Som du helbrede fysisk fra en skade eller mentalt fra en oppskakende eller stressende hendelse, kan dyp pusting hjelpe deg gjennom prosessen.

Oppsøk utenfor intervensjon. Noen ganger, hvis du er i stand til å ta imot hjelp fra andre, kan din helbredelsesprosessen bevege seg mye raskere. Hvis du er healing fra en mental pause av noe slag, prøve rådgivning. Hvis du arbeider med en fysisk sykdom, kan fysioterapi være en start. Du ta et stort skritt mot å helbrede deg selv hvis du er i stand til å akseptere at du ikke kan gjøre alt alene.

Godta den smerten som du har måttet tåle, selv om du fortsatt har det. I stedet for å spørre deg selv hvorfor du har måttet gå gjennom en slik stressende tid, akseptere at det skjedde. Så, spør deg selv hvordan du kan fikse det til å gå videre. Finne ut hvordan du kan lette din smerte og gjøre babyen skritt mot helbredelse og fornyelse. For fysisk smerte, kanskje det betyr at medisinske eller holistiske smertelindring metoder inntil kroppen leger seg selv; for mental smerte, kanskje det er et mantra du kan gjenta hver dag før du tror det, og virkelig føle deg bedre.

Ta det sakte. Healing - psykisk eller fysisk - skjer ikke over natten. Vær tålmodig med deg selv og helbredelsesprosessen og sette små mål å nå. Ikke gi deg selv et daglig mål, fordi ikke hver dag er bundet til å være en god en. Satt ukentlige mål, slik at du kan få bedre litt etter litt hver dag. Ikke forvent for mye av deg selv eller en mindre tilbakeslag kan være utenfor nedslående.

Hva gjør et Sea Urchin bruke for å beskytte seg selv?

Hva gjør et Sea Urchin bruke for å beskytte seg selv?


Kråkeboller er små, mørke fargede sjødyr med pigg eksteriør. Det hav en rekke bolletyper, selv om alle er del av Echinoidea familien, som også omfatter sand dollar. Selv om de er små og noen ganger ligne sjø blomster, kråkeboller er en fare for alle som svømmer i havet på grunn av sine ekstravagante måter å forsvare seg.

Black Sea Urchin Skin Penetration

De svarte kråkeboller har svarte, spisse pigger som kan trenge deres offerets hud. Selv om forskerne ikke tror at de svarte kråkeboller slipper gift på denne måten, spines forårsaker at huden blir betent og smertefullt. Når mennesker blir stukket med disse pigger, er kirurgi ofte nødvendig å fjerne dem.

Sea Urchin Poisoning

Blomsten bolle er i stand til å maskere sin farligste identitets fordi eksteriøret ser ut til å være en gruppe av små blomster. Imidlertid er disse formene faktisk kalt knipetang og er blomsten bolle sterkeste våpen. Når et offer for blomsten bolle er kjente på med disse knipetang, kan offeret oppleve ekstreme medisinske symptomer, inkludert lammelser og død.

The Sea Urchin Spine som en forsvarsmekanisme

Kråkeboller ikke bare beskytte seg mot andre dyr mens slåss; de også beskytte seg mot uventede angrep. For eksempel, kråkeboller er i stand til å oppdage eventuelle liten touch til kroppen sin. Når de føler et fremmedlegeme, eller hva de tror kan være en predator, rørende skallet sitt, alle sine pigger kommer ut på en gang mot bestemt sted.

Sea Urchin Tilrettelegging for beskyttelse

Kråkeboller har utviklet seg og gjort tilpasninger for å kunne overleve i sin nåværende miljø. For eksempel, kråkeboller er svært små og kan lett bli svaiet rundt av sterke bølger i havet. Kråkebollen har tilpasset for å kunne holde seg til hull eller sunkne områder innenfor havets vegger for å hindre å bli tapt på sjøen. Kråkeboller, som andre medlemmer av Echinoidea familien, er også i stand til å gjenoppbygge en ryggrad når det har vært mildt skadet.

Er det holdning for en vasectomy å reversere seg selv?

Muligheten for en vasektomi reversering selv (kalt "recanalization") er ekte, men det er ganske sjelden. Ifølge Harvard Medical School, skjer det i en av 4000 pasienter. Her er hvordan det kunne skje.

Recanalization

I en vasektomi, er røret som bærer sæden (sædlederen) kuttet og hver ende er bundet av. I recanalization, endene klarer å vokse sammen igjen, selv om passasjen er nå mindre, noe som gjør den mannlige mindre frukt enn før operasjonen.

Mulige årsaker

Det er to hovedårsaker til recanalization: sperm granulomer og arrvev.

Andre årsaker

Kompetansen til kirurgen er også en faktor i å avgjøre hvorvidt en vasektomi operasjon kan recanalize.

Postoperativ Rest

Det er viktig å gi snittene fra betjenings tid til å gro. Derfor bør en pasient ikke engasjere seg i samleie eller noe anstrengende aktivitet i minst en uke etter en vasektomi.

Retesting

For å sikre at vasectomy forblir intakt, er det en god idé å ha en sæd testet med jevne mellomrom for potens.

Hvordan Feel Better om seg selv

Hvordan Feel Better om seg selv


Når du føler deg dårlig om deg selv, virker det som om ingenting noensinne vil gå til høyre igjen. Finne håp føles som en Herculean innsats. Men å bygge din selvtillit er egentlig ikke så vanskelig. Prøv følgende fremgangsmåte for å føle seg bedre om deg selv. Konsentrere seg om én ting om gangen og gi deg selv rom for å eksperimentere.

Bruksanvisning

•  Lær av dine feil. Innse at feil er et middel til en slutt. De signalisere til deg at du gjør noe galt, ikke at du er dårlig eller dårligere enn andre mennesker. Når smerten av den feilen som har gått, ta oppmerksom på hva du har lært av det og gå videre.

Sett mål og tror du har rett til å oppnå dem. En klassisk bok om å bygge selvtillit gjennom målsetting er "Psycho-kybernetikk" av Maxwell Maltz. Publisert i 1960, har det vært en bestselger i over 45 år. Maltz forteller oss mennesker var ment å arbeide mot å oppnå noe, og det er ingen bedre følelse enn å se fruktene av ditt arbeid.

Identifiser hva kreative interesser du har og nyte dem. Prøve nye måter å uttrykke deg selv. Skriving, tegning eller maleri, dans, lære å spille et instrument eller synger, gjør håndverk kan alle ta på en jevn strøm av prestasjoner å føle deg bedre om deg selv. For de som er villige til å investere tid og krefter i å utvikle sin kreativitet, jobbe seg gjennom en bok som heter "The Artist Way" av Julia Cameron.

Lær meditasjon. Håp kommer med avslapning. Studier viser meditasjon forbedrer fysisk og mental helse. Det endrer den kjemiske aktiviteten i hjernen din til å gjøre deg roligere og lykkeligere.

Kom deg ut av huset i det minste på en ukentlig basis. Ring dine venner opp og gå til en film. Frivillig for en sak som beveger deg. Delta på forelesninger og arrangementer på emner av interesse for deg. Samspill med de rundt deg viser deg hva du har å gi til verden.

Tips og advarsler

  • Konsentrere seg om prosessen, ikke resultatene. Prøv å nyte hvert øyeblikk av hva du gjør.
  • Ikke sammenligne dine prestasjoner til andres. Ting du er god på, er de sannsynligvis dårlig i. Minn deg selv på dette ofte!

Hvordan virker en enkelt kvinne sette mål for seg selv og holde dem?

Hvordan virker en enkelt kvinne sette mål for seg selv og holde dem?


Sette mål er en viktig del av å forbedre livet ditt. Det spiller ingen rolle om du er singel, gift skilt eller i et forhold, må du lære hvordan du skal sette mål for å presse deg selv til å kontinuerlig forbedre. Hvis du setter og oppnå mål jevnlig, vil det bare tjene til å føle deg bedre om deg selv.

Bruk Dine Venner

Venner kan være en av dine største aktiva når du prøver å sette mål og holde seg til dem. Å være singel betyr ikke at du er alene i det hele tatt, så bruk folk rundt deg til å hjelpe deg å nå målene dine. Finn venner med lignende mål, for eksempel å miste vekt, og lage en plan for å gå til et treningsstudio sammen. Hvis målet ditt er å lære en ny ferdighet, finne en venn med en lignende interesse og ta en klasse sammen. To personer som jobber sammen for å oppnå et felles mål kan bidra til å holde hverandre ansvarlige.

Satt finansielle mål

Det er vanskelig å oppnå mange mål i livet uten å være økonomisk sikre. Single mennesker har ikke økonomisk støtte fra en ektefelle å stole på, så single kvinner trenger å gjøre det til en prioritet å sette og møte finansielle mål. Bygge opp en akuttsparefond og bidra til din pensjonisttilværelse fond regelmessig. Forsyn deg holde deg til målet ditt ved å sette opp et belønningssystem for deg selv. Sett en besparelse mål, og når du møter det, tillater deg å bruke den neste betaling som du ville ha satt i besparelser å kjøpe deg noe du ønsker eller å ta en tur i stedet.

Lag en plan i Writing

En av de verste tingene en person kan gjøre er å sette vage mål i hodet sitt og anta at de vil bli oppnådd. I stedet må du faktisk skrive ned dine mål og nøye spesifisere hvordan du kan møte hver enkelt. Da har du en plan som du kan følge. Et sett tidsplanen er viktig. Du også lage ansvarlighet i deg selv hvis du tvinger deg selv til å gjennomgå og omskrive målene dine regelmessig.

Attitude

Det er en defeatist holdning som kommer fra noen kvinner som føler at de mislykkes fordi de er single. Dette er helt upassende. Still dine mål basert på dine egne ønsker heller enn følelsen som du ikke kan definere deg selv fordi du er singel. Hvis du ønsker karriereutvikling, så bør du gå ut og få det. Hvis du vil ha mer makt, deretter begynne å tenke på hvordan å ta skritt for å oppnå det. Det er ingenting galt med å være en enslig kvinne, og i mange tilfeller vil det posisjonere deg bedre enn en kvinne i et forhold for å oppnå et bredt bredden av målene. Se på det som en fordel, og begynner å definere målene fra det perspektivet. Dette vil gjøre noen mål lettere å møte.

Hvordan elske seg selv Etter en fornærmende forholdet

Å finne styrke til å forlate en fornærmende forholdet er bare første trinn i helbredelsesprosessen. Kvinner har en tendens til å tiltrekke seg samme type partner gang på gang, med mindre de tar skritt for å sikre at det ikke skjer. Før å bli involvert i en annen sammenheng, må du først lære å elske deg selv.

Bruksanvisning

•  Forstå at du var et offer for en fornærmende forholdet. Til tross for at overgriperen har sikkert fortalt deg i mange år at du fortjente misbruket, og er ikke verdig kjærlighet, ingen som er sant. Ingen fortjener å være et offer for overgrep.

Snakk med deg selv slik du ville snakke med en beste venn som gikk gjennom den samme opplevelsen. Ofte vår "selvsnakk" er harde og sårende, selv når vi aldri ville snakke med en venn på samme måte. Fortell deg selv alle de tingene som du vil fortelle din venn å berolige henne av hennes selvtillit verdt.

Forbli tålmodig med deg selv. Forstå at det tok år med misbruk å gjøre skaden som ble gjort mot deg, og det tar tid for deg å reparere den skaden, og lære å elske deg selv igjen. Ikke forvent din helbredelse til å skje over natten. Gi deg selv den tiden du trenger for å komme seg.

Omgi deg med positive mennesker. Finn noen nære venner som gir et godt støttenettverk, eller bli med i en formell støttegruppen for ofre for overgrep.

Søk profesjonell rådgivning for å hjelpe deg å behandle misbruk og hjelpe deg på veien til å utvinne. Se i de gule sidene i din lokale telefonboken for misbruk hotline som kan sette deg i kontakt med en god misbruk terapeut. De kan også vite om misbruk rådgivning tilgjengelig i ditt område for liten eller ingen kostnad.

Hvordan virker kroppen å forsvare seg selv når skadelige bakterier blir inne?

Hvordan virker kroppen å forsvare seg selv når skadelige bakterier blir inne?


Kroppen forsvarer seg fra bakterier ved å utløse en reaksjon fra immunforsvaret. Immunsystemet er et samarbeid av celler og organer som arbeider sammen for å fjerne bakterier, virus og andre fremmede organismer som kan komme inn i kroppen. Den vanlige respons til skadelige bakterier er frigjøring av B-celler, T-celler, fagocytter og betennelse.

B-cellene

Lymfocytter er en type hvite blodlegemer. Disse cellene kamper og vakt mot potensielt smittsomme bakterier. B-celler, en type lymfocytt, ødelegge bakteriene ved å produsere antistoffer. Antistoffer gjenkjenner og deaktivere utenlandske organer (antigener) sikret spesifikke antistoffer produsert fortsette å eksistere etter en infeksjon, beskytte mot fremtidige invasjoner. Hvis de samme bakteriene angripe igjen, vil kroppen reagere raskere, noe som reduserer sjansene for smitte. Legemet kan også produsere antistoffer på grunn av vaksinasjoner. Vaksinasjoner er antistoffer som innføres i en persons system.

T Cells

T-celler blir aktivert når cellens reseptor avføler antigen-fragmenter eller cancerøse celler. Også en lymfocytter, T-cellene arbeide ved å ødelegge skadelige bakterier direkte. Disse celler arbeider også ved å regulere immunsystemet ved å frigjøre cytokiner. Cytokiner er kjemiske budbringere som er i stand til å stimulere B-celler, fagocytter og andre celler som regulerer immunsystemet.

Fagocytter

Når skadelige bakterier kommer inn i kroppen, utskiller kroppen hvite blodceller som kalles fagocytter, en celle som festes fordøyer da fremmedlegemer som bakterier. Flere celler faller under phagocyte paraply. Neutrofile kroppens primære phagocyte. Disse cellene inneholder kjemikalier som løser skadelige bakterier. Leger ofte bestille en hvite blodlegemer for å lete etter fagocytter og andre hvite blodlegemer. Disse testene bestemme en kroppens respons på infeksjon.

Betennelse

Legemet inflames også i respons til skadelige bakterier. Betennelse ikke bare skjer når bakterier trenger inn i kroppen, men også når vev er skadet i respons til situasjoner som varme, toksiner og traumer. Betennelse isolerer skadelige bakterier ved å forårsake hevelse, hindrer bakterier fra å invadere nærliggende vev. En annen betennelsesreaksjon er utgivelsen av kjemikalier som prostaglandiner og histaminer. Disse kjemiske reaksjoner utløse fagocytter å fjerne fremmedlegemer samt fjerne skadede celler.

Antibiotika

Hvis immunforsvaret ikke klarer å motvirke en infeksjon forårsaket av skadelige bakterier, kan en lege forskrive antibiotika. Antibiotika dreper bakterier. Noen antibiotika, som penicillin, fungerer ved direkte ødelegger bakterier i kroppen. Antibiotika som tetracyklin hindre skadelige bakterier å formere seg. Denne type antibiotika styrer bakterievekst, noe som gir immunsystemet tid til å danne et angrep mot skadelige bakterier.

Hvordan kan jeg legge på seg Fornuftig?

Hvordan kan jeg legge på seg Fornuftig?


Informasjon om sunt vekttap overflod i dag, men det kan være betydelig vanskeligere å lære å legge på seg fornuftig. Når du øker din vekt, mål spesielt for en økning i lean body mass i motsetning til å bare legge pounds. Mager kroppsmasse er definert som den totale vekt av muskel, bindevev og ben kombinert, ifølge Rutgers University. Oppnå dette ved å betale oppmerksomhet til ikke bare mengden men også den type mat inkludert i kostholdet ditt.

Hvordan kan jeg legge på seg Fornuftig?

•  Øke kaloriforbruket med 500 til 1000 kalorier per dag for å få ett pund per uke. Disse kaloriene bør komme fra et utvalg av sunn mat, ikke bare høy fett eller høy-protein valg, ifølge University of Arizona. Spise høy-kalori, næringsrik mat som peanøttsmør, nøtter og tørket frukt reduserer fett gevinst samtidig slik at du kan legge til din totale vekt.

Begynn en styrke treningsprogram for å øke lean body mass. Utfør sammensatte øvelser som bruker mer enn en muskel for å maksimere hormonelle responser og dermed muskelvekst, ifølge Rutgers University. Maksimere vekst av muskelmasse ved å holde treningen rutine frisk, varierende antall sett, vekt brukt eller øvelse utføres for hver muskelgruppe.

Spis hyppige måltider og snacks hele dagen, inkludert før og etter trening. Øke størrelsen på hver del for enkelt å legge til flere kalorier til ditt daglige kosthold i tillegg. Inkluder kalori drikkevarer med dine måltider som juice og melk, som foreslått av University of Arizona.

Få nok hvile for å tillate kroppen å gjenopprette fra din styrke treningsprogram. Kroppen frigjør også sine høyeste nivåer av veksthormon under søvn. Dette er nødvendig for å bygge nye muskler og legge vekt, i henhold til University of Arizona.

Hint

  • Komplett kroppssammensetning testing før du begynner å få vekt. Dette gir nøyaktig foreløpig informasjon som du kan bruke til å sammenligne fremtidige testresultater gjennom hele vektøkning program.
  • Dersom framtidige kroppssammensetning tester indikerer økende kroppsfett nivåer, revurdere ditt valg av mat, energi utgifter og daglige kaloriinntaket. Omstille etter behov, med sikte på ikke mer enn en ett pund total vektøkning hver uke.
  • Godta genetiske grenser som kan holde deg fra å nå ditt endelige mål. Mens riktig ernæring og fysisk trening gi betydelige resultater, er hver kropp unik i sin evne til å få lean body mass.

Hva gjør du for en herniated L4-L5 Disc å helbrede seg selv?

En herniated plate er når en plate i ryggraden deler eller brudd. Skivene er plassert mellom beina i ryggraden, og derfor når en kommer ut av sted, kan det være svært smertefullt. Området hvor smerten er følt er avhengig av plasseringen av platen. Cervical herniated plater kan føre til smerter i nakke, skulder og arm regioner, mens lumbar herniated plater vil generere smerter i korsryggen, baken og nedover bena. Du må kanskje kirurgi for å rette opp problemet; Det er imidlertid effektive ikke-kirurgiske behandlinger i tillegg.

Om L4-L5 Disc Pain

Når L4-L5-plater er herniated, problemer i korsryggen, eller korsryggen, vil oppstå. Dette kan føre til isjias. Din isjiasnerven er i nedre del av ryggen som går ned hver etappe. Hvis dette nerve blir klemt eller skadet, kan smerten du føler være ødeleggende til det punktet at du ikke kan sitte eller stå komfortabelt. Ifølge spine-health.com, er isjias svært vanlig når det er en herniated lumbal plate.

Healing L4-L5 Skiveutglidning

L4-L5 plate smerter ofte kan administreres og skivene helbredet uten kirurgi. Følgende er måter å hjelpe L4-L5 skivebrokk- helbrede:

Øvelse: Isjias øvelser faktisk fokusere på å styrke musklene i mage og rygg, som igjen gir mer støtte til ryggen. Vekttap: Til tider, kan overdreven vekt i mageregionen føre platen og ryggproblemer. Manipulere ryggraden: utføres av en lisensiert kiropraktor. I noen tilfeller kan en kortison injeksjon redusere betennelse. Bruker en varmepute: Når betennelsen har sunket, kan en varmepute hjelpe administrere smerte og øke blodsirkulasjonen. Sengeleie: Hvile i to til tre dager kan hjelpe. Bruk en fast madrass: Å sove på en fast madrass bidrar til å holde ryggraden rett.

Viktig informasjon

Hvis konvensjonelle metoder som trening og enkelte medisiner ikke hjelpe i helbredelsen av herniated L4-L5-plater, eller hvis smertene er så alvorlig at det blir ødeleggende, må du kanskje vurdere kirurgi. Oftest dette er siste utvei for å korrigere de skadede plater. Snakk med en lege eller spesialist for å få mer informasjon om dette alternativet.

Hvordan ha et akvarium som renser seg selv

Akvarier tilbyr et mikrokosmos av akvatiske verden, til en liten nok plass i huset, men som fortsatt lar deg beundre den fisk og plantelivet som lever under vann. En av utfordringene ved å opprettholde et akvarium er rengjøring det. Dette er viktig både av estetiske grunner, så vel som helse av den lille økosystem som inneholdes i tanken. Bygge en selvrensende akvarium gjør vedlikeholdet enklere.

Bruksanvisning

•  Sett et lag med substrat i tanken. Dette oppmuntrer sunn bakterie og plantevekst som vil bidra til å regulere den økologiske balansen i tanken og holde den ren.

Sett i flere vannplanter - tilgjengelig på kommersielle dyrebutikker eller akvarium leverer forhandlere. Disse anleggene vil bidra til å rense vannet og opprettholde økologiske harmoni. Plassere plantene i akvariet et par uker før du legger fisken å tillate dem å slå rot.

Installer en automatisk, selvregulerende filter. Filteret er drevet av elektrisitet eller batteri, og filtrerer ut avfall og annen skadelig saken automatisk.

Legg til en automatisert vann veksler til tanken. Disse er også kommersielt tilgjengelige og har en programmerbar tidsbryter som regulerer pumping av gamle, skittent vann, og pumpingen i ferskvann.

Hva er behandlingen for humant papillomavirus?

Hva er behandlingen for humant papillomavirus?


Du kan utvikle en humant papillomavirus (HPV) infeksjon som følge av kontrahering en av mer enn 100 relaterte HPV. Hvert individ HPV har evnen til å gi et avvik i kroppen din. Slike avvik kan resultere i vorter, for eksempel plantar vorter av føttene, vanlige vorter på hender og kjønnsvorter; kreft; eller lesjoner i munnen eller luftveiene. Millioner av mennesker er smittet med HPV, med de vanligste tegnene er vorter. Imidlertid kan mange mennesker ikke engang vet at de har HPV, fordi skiltene er ikke alltid til stede. Det finnes ingen kur for HPV, men det finnes ulike behandlinger for å hjelpe med symptomer.

Kjønnsvorter

Behandlinger for genital warts kan omfatte reseptbelagte medisiner Aldara og Condylox. Begge er medisinert kremer. Aldara hjelper immunforsvaret bekjempe HPV-infeksjon, mens Condylox bidrar til å ødelegge genital vorte vev. Du kan også ha genital warts fjernes enten kirurgisk eller med en laser. Frysing av vorter med flytende nitrogen er den vanligste formen for behandling. Trikloreddiksyre kan brukes i et legekontor, for å brenne av vorter. Husk at selv om genital warts er fjernet, fortsatt inneholder kroppen din viruset, noe som betyr at sykdommen kan fortsatt spre seg til noen seksuell partner.

Premaligne lesjoner

I de fleste tilfeller, premaligne genitale lesjoner kan ikke engang bli behandlet. Hos kvinner slike lesjoner har en tendens til å forsvinne på egenhånd. Men som en forholdsregel, er det viktig å motta jevnlige celleprøver for å sikre at lesjoner har løst. Hvis de ikke forsvinner av seg selv, kan de premaligne lesjoner bli kreft. Behandlinger for å fjerne premaligne lesjoner omfatter kirurgi, laser kirurgi, kryoterapi (frysing lesjoner) og elektrokauterisering (brenne dem av).

Andre Vorter

Behandling for andre vorter, for eksempel plantar eller vanlige vorter, vil variere. Salicylsyre kan brukes til å fjerne en vorte. Imidlertid, det fjerner bare vorte et lag om gangen. Aldara, medisinert krem, kan også brukes. Andre behandlinger kan omfatte kryoterapi, kirurgi og laser fjerning. Til tider kan vortene forsvinner av seg selv.

Søker hjelp

Mange HPV-infeksjoner vil ikke utvikle seg til kreft. Det er fortsatt viktig, men å oppsøke lege hvis vaginale infeksjoner bli et problem, eller hvis du begynner å oppleve endringer i menstruasjonssyklusen, som for eksempel kraftig blødning, eller blødning mellom perioder. Disse symptomene er assosiert med livmorhalskreft. Hvis du legger merke til kjønnsvorter, eller lesjoner på nesen, tungen eller innsiden av munnen, kontakt lege. Vorter kan også vises på hender, fingre, føtter, ansikt, nakke, albuer, håndledd og knær.

Årsaker og risikoer

Å få en HPV-infeksjon kan bare skje gjennom genital eller muntlig kontakt, eller når viruset kommer inn gjennom hud (for eksempel kutt og skrubbsår). I noen tilfeller kan en mor som er infisert med viruset passere sykdommen til barnet sitt når barnet er levert. Jo mer seksuelt aktiv du er, jo større er sjansene for å få HPV. Å ha et svekket immunforsvar, for eksempel oppstår med hiv / aids, kan også øke risikoen. Noen undersøkelser tyder på at unge kvinner er biologisk mer utsatt for viruset enn andre grupper. Faktisk, seksuelt aktive kvinner under 25 år er den gruppen som oftest diagnostisert med sykdommen.

Forebygging

Kvinner kan redusere sine sjanser til å få HPV ved å få en vaksine kalt Gardasil. Det er best å motta vaksinasjon før de ble seksuelt aktiv, og Gardasil beskytter bare mot HPV-typer at en kvinne ikke har kommet i kontakt med allerede. Ved å beskytte mot HPV-infeksjon, kan Gardasil også bidra til å forhindre livmorhalskreft. Hvis du allerede er seksuelt aktiv, kan du bruke en latex kondom for å redusere sjansene dine for å bli utsatt for seksuelt overførbare sykdommer, inkludert HPV.

Hvis du har vanlige vorter på hendene eller andre steder, ikke plukke dem, da dette kan gjøre infeksjonen spredt. Du kan holde plantar warts (vorter på føttene) i sjakk ved å holde føttene rene, og iført sko på offentlige steder som bassenger.

Hvordan kan et Canker sår begynne?

Hvordan kan et Canker sår begynne?

Generell oversikt

En canker sår er en type sår kjent som aftøs stomatitt, og er en av de mest vanlige typer av smertefulle sår som forekommer i munnen. En canker sår er generelt mer vanlig hos ungdom og unge voksne, men frekvensen av sår avtar som en person aldre. En canker sår bør heller ikke forveksles med en kald sår, som er en virusinfeksjon, og vanligvis skjer på den ytre leppe, mens en canker sår oppstår inne i munnen. Opp til 40 prosent av den amerikanske befolkningen opplever en canker sår på enkelte punkt i sitt liv. Canker sår er ikke smittsom.

Årsaker

Årsakene til en canker sår varierer og kan være stress, arvelighet, bakterielle infeksjoner, hormonelle ubalanser, legemidler som ibuprofen, matallergier, jern og folsyre mangler, eller noen form for traumer i munnen. Noen studier tyder på en sammenheng med magesår forårsaker bakterier som Helicobacter pylori. Det er flere grunner som står for framveksten av en canker sår, slik som Crohns sykdom og ulcerøs kolitt. Hvis en person lider av en av disse sykdommer, kan utviklingen av en canker sår foreslå en oppblussing av sykdommen. Canker sår begynner plutselig og uten forvarsel som følge av en infeksjon, stress, eller noen ganger på grunn av en rift i munnen. Canker sår er også forbundet med AIDS eller HIV-infeksjon, men de må ikke forveksles med en herpes infeksjon.

Symptomer og behandling

En canker sår er en liten bump med en hvit senter som oppstår hvor som helst i munnen, bortsett fra leppene, tannkjøttet og harde gane. Sår er svært smertefullt å ta på og kan gjøre det vanskelig og ubehagelig å spise. Imidlertid vil sår vanligvis klare opp uten arrdannelse i løpet av få dager. Noen større sår kan vare opptil 6 uker og føre til arrdannelse. Typer behandling, inkludert skylle munnen med saltvann eller en blanding av Maalox og Benadryl å lindre smerten forbundet med en sår. Over-the-counter lammende medikamenter også hjelpe en person avtale med smerte og ubehag. Canker sår ofte ikke krever noen spesiell behandling fordi de forsvinner av seg selv innen få dager.