Digidexo.com

hangover fet mat

Slik Cure Hangover Med fet mat

Slik Cure Hangover Med fet mat


Det finnes dusinvis av forskjellige såkalte bakrus kurer, og hva som fungerer varierer fra person til person. En bakrus kur er å spise fet mat før og etter å ha drukket, siden fettfett linjer magen og gjør alkohol absorbere inn i systemet på et langsommere tempo.

Slik Cure Hangover Med fet mat

•  Spis litt fet mat en time eller så før du drikker til linje magen med fettfett. Dette bidrar til å forsinke opptaket av alkohol inn i systemet ditt. Gode ​​alternativer for fet mat er burgere, pommes frites, pølser, pizza, stekte poteter og bacon.

Ta en stor skje med olivenolje og svelge det å ta plassen til fet mat hvis du ikke liker å spise fet mat. Det gode fettet i olivenolje vil ta plassen til fet mat, fôr magen.

Spis litt fettete mat på det første måltidet du ha neste dag etter å ha drukket for en bakrus. Ditt måltid av fet mat eller olivenolje kvelden før skal hjelpe til å avhjelpe en bakrus, men nøkkelen er å spise fet mat eller har spiseskje olivenolje igjen neste morgen.

Hvordan motstå Fet mat

Hvordan motstå Fet mat


Hvis det er vanskelig å motstå fet mat, er du ikke helt å klandre. En juni 2010 NBC Nightly News rapport indikerte næringsmiddelindustrien design fetende og bearbeidet mat å utløse forbrukernes ønske om å spise mer. Dette inkluderer å injisere matvarer med sukker og oljer og gjør fetende mat mindre slik at de blir raskt ferdig. Mens fristelser for fetende mat kan aldri helt forsvinne, er det mulig å kjempe tilbake og motstå trangen til å gi etter.

Hvordan motstå Fet mat

•  Ta deg tid til å vurdere om du er virkelig sulten. Fokus på opprinnelsen til ønsket om å spise maten. Et ønske som kommer fra magen er et tegn på sult; mens, er en rent mental ønske en craving. Unngå å spise som svar på en mental craving.

•  Fokus på årsaken til at du er ute på fetende mat. Kanskje du er lei og bare trenger noe å gjøre; eller kanskje du er trist og bruke mat som en måte å takle. Finn årsaken og finne en annen måte å tilfredsstille behovet. Stå opp og gjøre noe fysisk eller mentalt utfordrende å bekjempe kjedsomhet. Ring en venn eller gjøre noe oppløftende som ikke involverer mat for å bekjempe tristhet.

Ikke umiddelbart gi etter for suget. Ta deg tid til å hente maten du har spist for dagen. Tenke på om du virkelig trenger fet mat eller om du er fornøyd og trenger ikke varen.

Plasser bilder i kjøkkenet for å minne deg om årsaken til at du unngår mat. Plasser bilder av deg selv, venner og familiemedlemmer, fitness modeller eller kjendiser som har deg mål kroppstype. Tenk om effekten fetende mat vil ha på din kropp og dine mål. Tenk om det området du er mest utsatt for vektøkning og forestille seg fet mat forårsaker vektøkning i dette området.

Gjør sunnere versjoner av fet mat du krever. Se etter oppskrifter som krever sunnere ingredienser som applesauce i stedet for oljer. Hold sunn snacks på hånden for å bite på når en craving setter inn.

Ikke gjør fetende mat du ikke kan motstå lett tilgjengelig. Ikke oppbevar mat i hjemmet, bilen eller på kontoret på jobben. Unngå dagligvareganger og snack maskiner der de matvarer er fylt hvis det er mulig. Hvis du må kjøpe den fetende mat, kjøpe den minste delen tilgjengelig.

Hvordan dempe suget for Fet mat

Hvordan dempe suget for Fet mat


Hurtigmat, pakket mat og annen fet mat er like vanedannende som sukkerholdig snacks. Enten cravings skyldes et forsøk på å forbedre kostholdet, senke kolesterol eller en graviditet, er ønsket om fettrik mat så mye fysisk som det er psykologisk.

Hvordan dempe suget for Fet mat

•  Få nok sunt fett i kostholdet ditt. Når kroppen din trenger fett for å fungere, kan det ikke tyde forskjellen mellom godt og dårlig fett, så du må ta avgjørelsen på egen hånd å velge kokos, avokado, olivenolje og andre sunne fett i stedet for dype stekt mat, pakket snacks og annen fet mat.

holde blodsukkernivået jevnt og stødig hele dagen for å unngå sterke cravings når energien er lav. Fordi de fleste fet mat er også høy i karbohydrater, kan kroppen din ønsker dem i et forsøk på å øke din energi. Dempe suget ved å spise tre fulle måltider og to eller tre sunne snacks hver dag.

Ta et B-vitamin kompleks supplement, som B-vitaminer er ofte mangler i gjennomsnittlig kosthold. B-vitaminer er avgjørende for vedlikehold energi som de bidrar til å forbrenne karbohydrater og sukker. Sørge for at du får din B-vitaminer hver dag kan bidra til å dempe suget etter fet mat høy i karbohydrater. Velg et B-kompleks vitamin som inneholder 10 til 25 mg av hver vitamin.

skjære ned på koffein, da økning av energieffekter blodsukkernivået på en lignende måte til karbohydrater og sukker. Det er viktig å unngå energi rush og påfølgende krakket, som det øyeblikket når energien faller er når cravings for fet mat ta over. Bytt ut kaffe eller energidrikker med grønn te som er høy i antioksidanter, og tilbyr en mild energi boost og er tenkt å bidra til å dempe en rekke mat cravings.

Ta en time out når du føler suget kommer på. Fordi cravings for fet mat og junk mat er ofte måter å mate følelser, tar et øyeblikk å snakke med en venn, skrive i en journal, ta en tur eller gjøre noe annen form for trening eller bare distrahere tankene dine kan tillate den følelsesmessige behov for å passere og i sin tur dempe den fysiske craving.

Virkningene av fet mat

Fet mat i stor grad påvirke din helse og kosthold plan. Det er viktig å vite hvordan å identifisere hvilke typer fett til stede i det du spiser, og forstå hvordan de kan skade eller hjelpe deg.

Historie

I 1957, American Heart Association først oppmerksom på at å redusere fett kosten vil redusere risikoen for hjertesykdom og slag.

Typer

Fire typer fett finnes i mat: mettet, trans, flerumettet og enumettet fett. Sjekk alltid ernæring etiketter for å verifisere typen fett, og den prosentvise tilstede.

Negative effekter

Ifølge American Heart Association, er mettet og trans fett knyttet til høyt LDL (dårlig) kolesterol, hjertesykdom og diabetes. Bruker ikke mer enn 1 prosent transfett og 7 prosent mettet fett daglig.

Postive effekter

Flerumettet fett redusere risikoen for hjertesykdom og gi essensielle omega fettsyrer. Ifølge American Diabetes Association, senker enumettet fett LDL kolesterol.

Betraktninger

Selv, flerumettet og enumettet fett gir positive fordeler, konsumere dem i moderasjon for å unngå negative effekter. Hvis du er en diabetiker eller har hjerteproblemer, bør du kontakte lege for en detaljert spising plan.

Fet mat å holde seg unna

Fet mat å holde seg unna


Fet mat som svinekjøtt pølse, stekt mat og fet kutt av oksekjøtt er lastet med dårlig kosttilskudd kolesterol og trans fett. The American Heart Association sier at et høyt nivå av kolesterol i blodet er en risikofaktor for koronarsykdom. Unngå fet mat kan gi en viss beskyttelse mot hjertesykdom ved å forhindre arterie blokkering. Spis kylling, laks eller kalkun i stedet for å spise fet kutt av svinekjøtt eller biff. Hvis du liker bacon, kan du også spise kalkun bacon i stedet for svinekjøtt siden kalkun er mye slankere.

Ice Cream

Iskrem er høy i kalorier og fett som kan føre til vektøkning. The University of Maryland Medical Center sier til unngå iskrem fordi denne maten er høy i mettet fett. Mettet fett er høy i dårlig arterien clogging LDL kolesterol. Unngå alle typer iskrem, inkludert iskrem smørbrød og sjokolade dekket iskrem kjegler. Lagre iskrem for bare spesielle anledninger.

Svinekjøtt og Lard Fat

Svinekjøtt er ikke en sunn kjøtt fordi denne maten er svært høy i fett. Lard er ekstra fett og fett som drypper fra svinekjøtt når det er kokt. Unngå svinekjøtt og smult helt. Noen restauranter koker med smult i stedet for smør så alltid spørre om de bruker smult før du bestiller. The Mayo Clinic lister smult særlig som mat for å begrense. Lese ingrediens etiketter før du kjøper mat fordi noen pakkede matvarer inneholder også svinekjøtt produkter også. Hvis du liker bacon, kjøpe kalkun bacon i stedet.

French Fries

Ifølge "Forbes" magazine, pommes frites er en av de verste fett laden mat som du kan spise. Poteter mister verdifull ernæring ved oppvarming og stekt ved høye temperaturer. Frites suge opp fett og fett under kokeprosessen. Frites er generelt tilberedt med forkorting eller delvis hydrogenert fett. Fast food restauranter har en tendens til å bruke de billigste oljer også. En mellomstor boks med Mc Donalds frites er også mer enn 500 kalorier. Unngå denne maten helt hvis mulig.

Cheese

Cheese er en annen høy-fett mat for å holde seg borte fra. Men selv om osten er mye fett, har den næringsverdi. Ost er høy i kalsium og protein. I stedet for å spise vanlig ost, kan du kjøpe magre varianter av cheddar, provolone og mozzarella.

Helmelk

Melk er høy i kalsium og vitamin D, men helmelk er også høy i fett. Velg geitemelk eller lav-fett kumelk i stedet for helmelk. Du kan også ta kalsiumtilskudd eller drikke rå gulrot juice for å få en god dose av kalsium.

Fet mat i skolen

Fet mat i skolen


I dag er barndommen fedme et økende problem. Fedme hos småbarn, barn og ungdom har alle vokst eksponentielt, som setter barn i fare for sykdommer som type 2 diabetes, og kan føre til kroppen-image og selvtillit problemer.

Nylig arbeidet med å eliminere barndommen fedme har steget. First Lady Michelle Obama, for eksempel, begynte la oss gå kampanje. Det er også lovgivning pågår søker å eliminere all fet og sukkerholdig mat fra skoler. Disse matvarene har en tendens til å være ekstremt høy i kalorier og lite næringsverdi.

Candy

Candy barer og andre søte snacks er ekstremt høy i fett og sukker samtidig som det gir liten næringsverdi. For eksempel inneholder en Kit-Kat bar 476 kalorier, nesten en fjerdedel av en dag er verdt, som først og fremst kommer fra candy bar sine 26 gram fett og 49 gram sukker. En Snicker bar inneholder 289 kalorier, 14 gram fett og 30 gram sukker. Mens disse matvarene ikke tilbys i preprepared skolemat, blir de ofte tilbudt a la carte eller i automater i kafeteriaer.

Chips og annet snacks

Potetgull og snacks som pommes frites eller notater alle inneholder mye fett grunn til å være stekt og er tilgjengelig à la carte eller i automater på skolene. A 1 unse servering av Lays potetgull inneholder 150 kalorier og 10 gram fett. Vanligvis er 1 gram fett lik ca 8 kalorier, slik at mer enn halvparten av kalorier fra fett. Pommes frites er forskjellige, men en typisk servering har mellom 300 og 400 kalorier og så mange som 20 gram fett. Andre snacks inkluderer cookies, andre typer chips, og noen oster.

Hovedretter

Mange studenter velger fet mat, som pizza, hamburgere og burritos, som sin hovedrett. Pizza er lastet med fett tunge oster, som cheddar. Personlige pizza har mellom 400 og 600 kalorier og rundt 23 gram fett og enkle pizzabiter har rundt 200 kalorier og rundt 15 gram fett. Hamburgere varierer avhengig av forberedelse og hva slags kjøtt og boller som brukes, men generelt har rundt 300 kalorier og mellom 15 og 20 gram fett. Andre måltider tung fett inkluderer måltider som er stekt, inneholder store mengder ost eller fettholdig kjøtt, som biff.

Oppslag og sauser

Ranch dressing er beryktet for sin fettinnhold, og legger til rundt 100 kalorier og 15 gram fett til noen salat. Vær også forsiktig med krem ​​baserte sauser, for eksempel pesto og Alfredo. Disse sauser kan legge til så mange som 200 kalorier og mellom 20 og 25 gram fett. Peanøttsmør er et annet spredning høy i fett; derimot, er peanøttsmør fett sunnere og er OK i moderate mengder.

Slik unngår du at en urolig mage forårsaket av fet mat

Slik unngår du at en urolig mage forårsaket av fet mat


Mange av oss elsker å føye oss på fet mat som frityrstekte forretter, fondue og fettete kjøtt. Etter at virkningene er det vi ikke kan stå. Den urolig mage, kvalme og ære betalt til "porselen gud" er kroppens måte å si det trenger litt hjelp. Hvis du fortsatt ønsker å nyte, her er noen enkle tips som kroppen din vil sette pris på under og etter.

Slik unngår du at en urolig mage forårsaket av fet mat

Hvis du planlegger en rask tur til din favoritt fast food joint, husk disse små tips ved bestilling - alltid bestille ekstra pickles når du bestiller en sandwich, siden pickles bidra til å bryte ned fett som finnes i kjøtt produkt, og hvis du liker tillegg av ketchup og sennep, hoper de på.

Hvis du er servering i en fin sitte ned etablering, er det noen enkle tillegg til bestillingen mat som vil hjelpe magen fordøyelse av noen fettete inntak - Hvis du er i stand til å drikke alkohol, et glass vin er svært nyttig til din magene fordøyelsen, og kan være nippet moderat gjennom i løpet av måltidet; gratis brødpinner eller salat-ledsaget crackere er ikke bare utseendemessig, siden deres inntak vil absorbere stoffer som i seg selv er vanskelig å fordøye; hvis en salat er din første kurset, sørg for at din dressing valget er ikke bare en svært god kilde til fett - hvis det har tartness i det, vil det bidra til å bryte ned fett.

invitert over for en fondue fest? De kan være ekstremt deilig, men hvis de riktige ingrediensene ikke er også til stede, kan magen være i for noen problemer. Akkompagnement av vin med måltid er et must. Hvis du ønsker å sikre en sunn Duress og kompliment din vert, ta med en gave flaske med deg. Før du begynner å spise, sørg for at det er absorberende fossekall som brød biter eller brødpinner. En moderat utvalg av grønnsaker er deilig, men de som er syltet best vil hjelpe nedbryting av osten når det hoper seg opp i magen. Spis sakte, blande brød og syltet mat. Gi deg selv tid til å fordøye, og du vil ha en svært hyggelig kveld på festen og senere hjemme.

Hint

  • Hvis magen blir opprørt på en av disse anledninger fra fet mat, sørg for å ha pickles eller oliven lett tilgjengelig hjemme. Det tar bare ett eller to av enten for å hjelpe magen din fordøyelse.

Hva skjer hvis du spiser for mye Fet mat?

Vi vet alle at for mye av noe er sannsynligvis ikke en god ting. Vi vet alle at det å spise mat med høyt fett er trolig ikke bra for oss. Men hva er risikoen ved å spise for mange mye fett matvarer?

A Love Affair

Amerikanerne har et kjærlighetsforhold med mat. Dessverre blir alt for ofte de matvarene vi elsker rett og slett lastet med fett. Fra hurtigmat hamburgere, til løkringer på en bar og grill, til iskrem vi har til dessert, mange av våre favoritter, om ikke spist i moderasjon, kan føre til alvorlige helseproblemer. Hva skjer hvis du spiser fett-laden matvarer til overflødig?

Fedme

Den første (og mest åpenbare konsekvensen) av å spise en diett høy i fett er en økt risiko for fedme. Dette er først og fremst fordi fett har et høyere "kaloritetthet." Ifølge Phillip Allen Wood, i sin bok hvor fett Works, et gram av fett har omtrent ni kalorier sammenlignet med ett gram av karbohydrater (sukker og stivelse) eller protein, som har bare fire. På grunn av dette høyere tetthet, er det mye lettere å forbruke en større mengde kalorier i en mindre mengde mat.

I tillegg er noen ekstra kalorier som kroppen ikke bruker med en gang lagres som kroppsfett. Dette gjelder uansett om disse kaloriene kommer fra fett eller fra karbohydrater. Men studier har antydet at karbohydrater er lettere metaboliseres av kroppen - det er, er det lettere for kroppen å forbrenne kalorier som kommer fra karbohydrater. Fat kalorier, på den annen side, er mer sannsynlig å slå direkte inn i kroppsfett.

Den mest åpenbare konsekvensen av fedme er effekten det har på din fysiske utseende - du blir fett. Det er imidlertid også mange alvorlige helseproblemer i forbindelse med fedme. Ifølge Centers for Disease Control, fedme er knyttet til:

Økt risiko for koronar hjertesykdom og hjerneslag
Økt risiko for type to diabetes
Flere typer kreft, inkludert brystkreft og tykktarmskreft
Høyt blodtrykk
Gynekologiske problemer, inkludert ufruktbarhet
Artrose og andre degenerative ledd og skjelett
Søvnapné og andre søvnforstyrrelser

Med andre ord, er fedme ikke bare knyttet til lidelser som kan redusere livskvaliteten, men er også knyttet til lidelser som kan betydelig redusere forventet levealder.

Acid Reflux

Selv fedme er muligens en av de mer alvorlige konsekvenser av å spise for mye fet mat, er det flere andre lidelser som kan være forårsaket av eller forverret av høyt fettinntak. Et eksempel er syre refluks. Ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer (NIDDK), oppstår acid reflux sykdom når spiserøret ikke fungerer riktig og lar magesyre å unnslippe magen. Dette forårsaker alvorlig halsbrann, og kan føre til mer alvorlige problemer, slik som sår eller kreft i spiserøret.

Selv om årsakene ikke er kjent, har det vært antydet at fedme er en faktor. Det som er sikkert er at å spise stekt eller fet mat kan være en "trigger" for de som allerede lider av acid reflux sykdom, forårsaker at symptomene forverrer seg, eller for å bli mer hyppige.

Irritabel tarm syndrom (IBS)

Ifølge NIDDK, er irritabel tarm syndrom en fordøyelses tilstand preget av oppblåsthet, kramper, gass og diaré eller forstoppelse. Selv om, som acid reflux sykdom, er ukjent den ultimate årsaken til denne tilstanden, er det kjent at høy-fett matvarer forverre symptomene. Selv om det ikke antas at IBS fører til mer alvorlige helseproblemer, er det trygt å si at det er en tilstand som fører til ekstremt ubehag, og reduserer livskvaliteten din.

Healthy Living

Mens det er åpenbart upraktisk (om ikke umulig) å eliminere alle fete matvarer fra kosten din, er det en enkel sak å redusere mengden fett du spiser. Unngå stekt mat. Kjøp magert kjøtt, og redusere størrelsen på porsjonene du spiser. Bruk matlaging spray i stedet for smør når du forbereder mat. Moderasjon er nøkkelen. Kanskje enda viktigere, øke mengden fysisk aktivitet - det er den eneste måten å brenne overflødige kalorier du spiser, og det vil bidra til å holde vekten av når du har mistet den.

Sunn Fet mat

For de som ønsker å spise sunt eller gå ned i vekt, kan det virke rart å tenke på å spise sunn fet mat. Men når det spises i moderate mengder, matvarer med sunt fett nytte ditt hjerte ved å redusere total kolesterol i blodet ditt.
Disse umettet fett, inkludert enumettet og flerumettet fett, også redusere de totale low-density lipoprotein kolesterol nivåer i blodet. Omega-3 fettsyrer er også en flerumettet fett som fordeler ditt hjerte helse. Dette sunn fett kan senke blodtrykket og beskytte mot uregelmessige hjerteslag.

Avocado

Denne store frukten kan ikke være søt, men rik, kremet interiør fører mange til å tro det er en usunn fett. Avokado, derimot, er et godt eksempel på en mat som inneholder enumettet fett. Avocado kan være skiver på hele korn toast, i terninger i en eggehvite omelett eller servert i en klassisk guacamole.

Nøtter

Valnøtter, mandler og andre nøtter inneholder enumettet fett, sunt fett. Dette er en perfekt sunn snack når det spises i moderate mengder. En håndfull er rikelig mellom måltidene. Legg noen hakkede nøtter i salaten din, frokostblanding eller yoghurt.

Laks

Laks er en annen sunn fet mat. Denne fisken er rik på omega-3 fettsyrer og er en deilig protein for å legge til din diett. Laks kan bakes, grillet eller kokt. Flake kokt laks på toppen av salat eller kaste kokt laks med salt, pepper, skiver vårløk og kapers og tjene på et stykke toast eller bagel.

Olive Oil

Vanlig i Middelhavsdietten, er olivenolje en annen sunn enumettet fett. Spis det i moderate mengder, ikke mer enn en spiseskje per måltid. Drypp olivenolje på toppen av salatgrønnsaker eller toppes på toppen av stekte grønnsaker. Fres matvarer i olivenolje i stedet for smør.

Vegetabilske oljer

Bruk vegetabilske eller raps olje for baking, steking eller sauteing. Raps og vegetabilsk olje er høy i sunn mono og flerumettet fett. Bruk disse sunne oljer i en sauteed vegetabilske tallerken eller legge hakkede urter til en rapsolje med rødvinseddik for en deilig vinaigrette.

Listen av fet mat

Ifølge United States Department of Agriculture (USDA) Dietary Guidelines for amerikanerne, bør folk bruker 20 prosent til 35 prosent av sine daglige kalorier fra fett. Flertallet av fett bør komme fra friske kilder, for eksempel fisk, vegetabilsk olje og muttere. Overvåking fettinntak kan hjelpe folk som sliter med helseutfordringer, som evaluerte nivåer av low-density lipoproteiner (LDL), som er "dårlig kolesterol". Før du gjør kosthold endringer, anmeldelse av denne hurtigguide til fet mat og mer helsebringende alternativer.

Fete meieriprodukter

Hele melkeprodukter er pakket med mettet fett, som øker kolesterolet. Minimere mengden av helmelk, iskrem og oster du forbruker, og slå ut i full-fett yoghurt for lav-fett alternativer. Også, hvis du liker å spise iskrem, men ønsker å miste fett gram, velger frossen yoghurt.

Fettrik Meats

Det er på tide å revurdere din bacon og egg morgen vane, og velger en slankere alternativ. Kjøtt som bacon og pølse er fulle av mettet fett, som også kan øke kolesterolet og føre til vektøkning. I stedet velger kalkun bacon, eller kjøtt som inneholder mindre enn 35 prosent fett og har liten eller ingen mettet fett.

Høy fett Oljer

Hvis en oppskriften krever palmekjernekokosolje, vurdere å bruke et alternativ. Disse oljene er fullpakket med mettet fett, og de fleste restauranter har sluttet å bruke dem helt. I stedet velger oljer som er sunt for hjertet, som raps og olivenoljer. Også, kaste ut smør og fett, som er lastet med mettet fett og transfett.

Fast Food

Mange har hørt at fast food er lastet med fett, men hvor ille er det? Ifølge McDonalds 'ernæringsmessige informasjon, en Quarter Pounder med ost inneholder 42 gram fett, som er 65% av det daglige verdi, og 510 kalorier. Og en stor frites vil koste deg 25 gram fett, som er 38% av det daglige verdi, og 500 kalorier.

Viktigheten av å spise mindre Fet mat

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, over en tredel av alle voksne i USA er overvektige. Konsekvensene av dette gå utover forfengelighet og attraktivitet. Tilstander som diabetes, hjertesykdom og høyt blodtrykk har varige skadevirkninger, som kan holdes i sjakk med en diett lav på fet mat.

Typer

The Mayo Clinic beskriver sunt fett som enumettet fett, flerumettet fett og omega-3 fettsyrer. Sunt fett finnes i nøtter, avokado, vegetabilske oljer, linfrø og fisk. Usunt fett er mettet fett, transfett og kosttilskudd kolesterol. Disse er i animalske produkter, stekt mat og delvis hydrogenert olje.

Effekter

Sunt fett nytes i moderate mengder bidra til å redusere kolesterolnivået og styrke hjertet. Usunt fett øker risikoen for hjertesykdom og høyt kolesterolnivå. Dreven vektøkning fra en diett høy i usunt fett bidrar til leddsmerter, mindre mobilitet, nedsatt energi og økt risiko for skader på vitale organer.

Fordeler

Sunn vekttap fra en diett lav på fet mat øker forventet levealder ved å redusere risikoen for vektrelaterte sykdommer. Det øker livskvaliteten ved å forbedre humøret og søvnvaner. Vekttap reduserer også kostnadene for helsetjenester for enkeltpersoner og for samfunnet ved å ha mindre innvirkning på forsikringsrisiko.

Misforståelse

Fet mat blir oppfattet som mer smakfull og underholdende enn mindre fet mat. Kokebøker som har lav-fett oppskrifter tilby smak alternativer. Restauranter tilbyr også ernæringsmessige informasjon for å informere kundene om lav-fett alternativer. Rett og slett å begrense en eller to høy-fettstoffene dramatisk senker nivået av fett i en skål og samtidig opprettholde smak.

Advarsel

Ikke eliminere alt fett fra kosten. Forbruker moderate mengder sunt fett bidrar til hud og hår helse, bidrar til fordøyelsen helse og hjelper kroppen absorbere nødvendige vitaminer.

Hvordan å stoppe å spise fet mat

Hvordan å stoppe å spise fet mat


Fjerne fet mat fra kostholdet ditt er et positivt første skritt til å leve en sunnere livsstil. Utgangspunktet, spise sunt og unngå fet mat kan være vanskelig, så vil du finne fristelsen rundt hvert hjørne. Eliminere fet mat fra kostholdet ditt og bytter til en lav-fett livsstil krever engasjement og personlig motivasjon til å motstå å falle tilbake til dine tidligere matvaner. Du kan hjelpe deg å holde motivert med noen få justeringer i hverdagen.

Bruksanvisning

Fjern alt av junk food fra pantry, skap og kjøleskap. Enten kaste det bort eller gi den til venner og familie. Fjerne fet mat fra hjemmet ditt tar bort fristelsen til å bryte den nye kosten.

Stock opp på sunn snacks, og erstatte alt av fet mat du fjernet. Gå til butikken og kjøpe sunn mat som er enkel å tilberede. Å ha sunn mat på hånden vil oppfordre deg til å unngå fet mat og tillater deg å spise noe bedre når en sult Pang streik.

Fyll godteri retter og cookie krukker med sunnere alternativer som naturlig granola og tørket frukt og grønnsaker chips. I tillegg lager ditt kjøleskap med fersk frukt og grønnsaker.

Ta med sunne alternativer med deg når du går ut med venner og gå på jobb. Motstå junk food er vanskelig når alle rundt deg er indulging i høy-fett måltider. Bringe din egen snacks eller lunsj vil gi deg et sunt alternativ for å hjelpe kampen fristelsen og slå ned junk food.

Kjøp en lav-fett kokebok, og fylle opp med de ingrediensene du trenger for å forberede lav-fett måltider. Forbereder dine egne lav-fett måltider vil hindre deg fra å spise på fet frosset middager eller ty til usunn levering mat.

Skriv ned forskjellige motiverende meldinger til deg selv på gule lapper og plassere dem hvor du vil se dem ofte. Holde spise mål i tankene vil hjelpe deg å bekjempe fristelse og holde deg på sporet til en sunnere livsstil.

Hint

  • Ha tålmodighet som du endrer matvaner; junk food cravings vil avta over tid.
  • Eksempler på snacks å ta med til arbeidet inkluderer epler, bananer, baby gulrøtter, en sandwich på hele korn brød, eplemos og granola.

Hvordan å miste vekt ved å unngå fet mat

Hvordan å miste vekt ved å unngå fet mat


For overvektige eller overvektige personer, er første skritt til å miste vekt i å implementere et riktig kosthold. Ikke bare miste vekt gjøre folk føler seg sunnere og mer energisk, kutter den tilbake trusselen om potensielt farlige medisinske tilstander som hjertesykdom og diabetes. Unngå fet mat, og erstatte dem med næringsrik elementer samt forandre matvaner er avgjørende for å miste vekt, spesielt når kombinert med regelmessig mosjon.

Bruksanvisning

Bytt mettet fett, som de som finnes i rødt kjøtt og meieriprodukter, med flerumettet fett som finnes i fisk som laks, makrell og sild.

slutte å spise produkter med transfett. Transfett, som kommer fra å legge hydrogen til vegetabilsk olje og er mer solid enn olje, kan finnes i snack mat og stekt mat. Margarin, kjeks, bakevarer eller noe gjort med vegetabilsk olje har transfett. For snacks, spis frukt eller grønnsaker, som er lav i kalorier og høy i fiber.

Endre dine matvaner for å holde deg unna fet mat. De fleste mennesker snack mindlessly mens du ser på TV, for eksempel. Evaluere dine matvaner, og prøv å unngå atferd som fører til usunn småspising. Gjør noe mens du ser på TV, for eksempel klesvask eller strikking.

•  Lag en diett plan som alvorlig curtails fet elementer. Hvis du planlegger å spise på forhånd, det er mindre rom for å fjerne seg fra kostholdet ditt. Kjøpe nok mat til å vare deg gjennom planen. Hvis du har det du trenger, er det mindre mulighet til å jukse.

Virkningene av fet mat på kroppen

Virkningene av fet mat på kroppen


Fett spiller en viktig rolle i kostholdet ditt ved å lage mat smaker bedre, ved å hjelpe metabolske prosesser og ved å støtte kroppsfunksjoner. Visse fett kan også fungere som faktorer i alvorlige sykdommer. Ifølge US National Library of Medicine, er det to kategorier av fett, mettede og umettede, som danner grunnlaget for alle andre fettstoffer. Typen og mengden fett du spiser bestemme deres effekt på din kropp og din helse.

Fordeler og farer av fet mat

US National Library of Medicine rapporterer at gode fettstoffer fremme normal utvikling av hjernen hos barn, støtter generell vekst, regulere blodtrykket, bistand i absorpsjon av vitaminer, gir varme og tjene som en lagerbygning av energi for kroppen din. Mens noen typer fett aksje en årsakssammenheng med fedme, høyt blodtrykk, hjertesykdom, diabetes og kreft, andre fettstoffer faktisk tilbyr beskyttelse mot disse sykdommene.

Mettet fett

Ifølge US National Library of Medicine, mettet fett øke nivåene av kolesterol blod forårsaker det å bygge opp i blodårene dine. Forbruker for mye mettet fett er en viktig årsak til hjerte og kardiovaskulære sykdommer og bidrar til utvikling av enkelte typer kreft. Matvarer som stammer fra animalske produkter som kjøtt, fjærkre og meieriprodukter samt kokos og palmeoljer inneholder mettet fett.

Flerumettet fett: Omega-3 fettsyrer

University of Maryland Medical Center rapporterer at omega-3 fettsyrer beskytter kardiovaskulær helse, redusere nivåene av triglyserider blod, lavere blodtrykk, bremse utviklingen av aterosklerotisk plakk bygge opp, lavere LDL kolesterol (det dårlige kolesterolet), bistand hjernefunksjon og inneholde anti-inflammatoriske egenskaper. Matvarer som inneholder flerumettet fett inneholder laks, makrell, sardiner, tunfisk, nøtter, frø, maisolje, linfrøolje, saflorolje og solsikkeolje.

Flerumettet fett: Omega-6 fettsyrer

Omega-6 fettsyrer er en ekstra type flerumettet fett. Ifølge University of Maryland Medical Center, omega-6 fettsyrer bidrar til å regulere stoffskiftet, gir støtte for reproduktiv og beinhelse, fordel vekst og utvikling, og bidrar til sunn hud og hår. Fordi omega-6 fettsyrer er pro-inflammatorisk og omega-3 fettsyrer er anti-inflammatorisk, for å opprettholde god helse, bør kostholdet inneholde et forhold på 2: 1 til 4: 1 omega-6 og omega-3 fettsyrer.

Enumettet fett

The Journal of Lipid Research 22. november 2008 rapporterer at enumettet fett redusere risikoen for hjerte- og karsykdom ved å senke LDL (det dårlige kolesterolet) uten å redusere HDL (det gode kolesterolet). Kilder til enumettet fett inneholder avokado, olivenolje, peanøttolje, rapsolje, mandler, pekannøtter, og frø.

Trans fettsyrer

Ifølge American Heart Association, effekter av transfett på kroppen inkluderer økt LDL, redusere HDL og heve din risiko for hjerte- og karsykdommer, slag og type 2 diabetes. Kjøtt og meieriprodukter inneholder transfett, som også finnes i bearbeidet mat som margarin, kommersielt stekt og bakt mat, rask mat og mat laget med hydrogenerte og delvis hydrogenert oljer.

Daglige Fat Krav

The American Heart Association anbefaler å begrense total daglig inntak av fett til 25 til 35 prosent av totale kalorier. Disse prosenter er 7 prosent mettet fett, mindre enn en prosent trans fett med de resterende 17 til 27 prosent i form av flerumettede, og monoumettede fettsyrer. Det er lurt å rådføre seg med legen din før du justerer det daglige fettinntak. Medisinske tilstander som høyt kolesterol og hjertesykdom spille en viktig rolle i å bestemme hvilken type og mengde fett tryggest for deg å spise på en daglig basis.

Hvordan Unngå fet mat

Forbruker mat med høyt fett kan være skadelig for din vekttap innsats og for din generelle helse. Ifølge kidshealth.org, inneholder et gram av fett 9 kalorier --- dobbelt så mange kalorier som karbohydrat eller protein gram. Selv spiser litt fett er viktig for å opprettholde energi, hvis du har en hjerte-relatert problem, eller hvis du bare prøver å gå ned i vekt, kan du søke løsninger for å hjelpe deg å unngå å spise for mye fett.

Hvordan Unngå fet mat

•  Sjekk ernæring etiketten av alt du spiser. Kontroller den totale andelen av fett og hvor hver del av inntektene kommer fra. Ifølge American Heart Association, bør du begrense mettet fett du spiser til 7 prosent og trans fett til 1 prosent av daglige kalorier. Unngå mat med høyt enten som de er knyttet til hjerteproblemer. Flerumettet og enumettet fett kan være nyttig til kosthold, men spiser disse i moderasjon.

Velg magert kjøtt mens innkjøp av mat. Hvis kjøttet inneholder fett, trim kjøttet på et skjærebrett med en skarp kniv.

Tilbered dine måltider hjemme og måle porsjoner med mat skala for å sikre at du vet nøyaktig hvor mye du spiser. Broil, bake eller grill mat i stedet for steking dem.

Substitute mat med høyt fett med en lav-fett eller fett-fri alternativ. Bytt ut helmelk med melk inneholder en lavere andel av fett og begynne å spise ost og yoghurt laget med skummet melk. Kaste ut salatdressinger med høyt fett og velge vinaigrette eller en fettfri merkevare. I stedet for junk mat som kan skilte med høy mettet og trans fett innhold, opt for frisk frukt og grønnsaker skiver. Cook dine matvarer med matlaging spray i motsetning til vegetabilske oljer, margarin og smør.

Hint

  • Noen fett er sunt for kostholdet ditt, så ta kontakt med din lege for å kontrollere hvor mye du bør spise. Hvis du velger å spise på en restaurant, be om å se nærings-menyen før du bestiller.

High Protein, lav-fett mat ideer

Å spise en høy protein, lav-fett diett hjelpe til med vekttap og muskelutvikling. Å finne mat til å passe i kosten kan være vanskelig skjønt. Ved å betale oppmerksomhet til næringsinnhold, mat variasjon og forberedelse, kan du enkelt inkludere denne dietten i din livsstil.

Les Næringsinnhold

Riktignok høres dette ut som en åpenbar skritt når du prøver å øke proteininntaket og kutte fett. Men mange mennesker gjør antagelser uten å ta seg tid til å sammenligne ernæringsmessige informasjon. For eksempel kan en person gå med kalkun i stedet for biff uten å sjekke for å se om fettprosenten er noe lavere enn biff. Selv om det kan være, er det viktig å sørge for at alle kalkun er ikke automatisk sunnere enn alle biff. Også, sjekk kaloritelling og prosentandel av kostfiber. Kostfiber hjelpemidler i fordøyelsen og bidrar til å eliminere avfall.

Spise mer enn bare kjøtt

Mange lav eller ingen-fett alternativer kan bli funnet utenfor av kjøttet matvaregruppe. Eggehviter, for eksempel, er rent protein uten fett. Bønner og belgfrukter kan også gi sårt tiltrengte protein uten ekstra fett. Noe så enkelt som å legge svarte bønner til salsa kunne bidra til å øke en persons inntak av protein. Teksturert vegetabilsk protein kan også kjøpes på helsekostbutikker og lagt til mange oppskrifter. Spise ikke-kjøtt proteiner vil bidra til å holde dietten interessant og gi mer mat alternativer.

Ta hensyn til Forberedelser

Høy protein, kan fettfattig mat lett bli gjort usunn hvis du ikke er forsiktig under forberedelse. Pass på at matvarer ikke er stekt eller kokt i for mye olje. I stedet bruker en non-stick spray eller bake elementer i ovnen på et lag med folie. Ikke tilsett andre fetende ingredienser som ost eller kremer. Hold maten enkel og bruke krydder for å legge smak til måltidet. Bruk dampede grønnsaker eller en lav-fett salat som sider. Hvis det er mulig, hoppe over dessert eller holde seg til frisk frukt eller kanskje marengs, som er laget av eggehviter. Vier oppmerksomhet til matlaging vil bidra til å holde fettet ned og øke de helsemessige fordelene fra mat.

Verste Fet mat

Verste Fet mat


Det finnes ulike typer fett: "dårlig" fett, som er mettet og trans fett, og "gode" fett, som er enumettet og flerumettet fett. Når du velger hva mat å spise, er det viktig å vurdere ikke bare kvantitet, men hvilken type fett i det også. Unngå dårlig fett; de øke dårlig kolesterol --- low-density lipoprotein, eller LDL. For mye LDL kolesterol kan bidra til hjertesykdom og slag.

Animal Fats

Kolesterol finnes kun i mat fra dyr. Noen av disse matvarer, slik som smør, kyllingfett, bacon og smult er åpenbare. Men det andre som er mindre kjent. Pølser, innmat, noen lunsj kjøtt, fjærkre og anda er høy i usunt fett. Oljer fra planteriket inneholder ikke kolesterol, men det finnes noen få unntak: kokosolje og palmekjerneolje.

Frosne middager og Dressinger

Det er mye dårlig fett gjemmer seg i frosne middager. Frosne pai --- på 11 til 15 gram fett per servering --- er en av de verste lovbrytere. Makaroni og ost, pizza og panert fisk og kylling inneholder transfett. Etiketten kan lese "lavt fett" men kjøper beware --- at fett er fortsatt trans fett.

Salat dressing er en annen fet skyldige. Jada, gjør dressing salat mer interessant, men de grønne greener er fortsatt gode for deg bare hvis du bruker bandasjer i riktige mengder. Noen dressings er mye fett og andre merket "lav-fett" kan inneholde transfett eller høyere nivåer av natrium og sukker.

Søtsaker og drikke

Kanelboller og donuts er ikke spist fordi de er sunn, så før kronglete åpne en nedkjølt tube av disse søtsaker og spratt dem inn i ovnen, vurdere innholdet. En Skillingsbolle med glasur har mer enn en dag igjen av fett og opp til 20 gram sukker --- det er omtrent halvparten av anbefalt daglig inntak. Som for donuts, bare en har rundt fem gram transfett og nesten fem gram mettet fett.

Og hvis du elsker din iskaffe, men ønsker å kutte ned på fett, har det gjort med fettfri melk og utelater pisket krem ​​på toppen. Non-meieri creamers, pisket pålegg inneholder høye nivåer av arterie-tilstopping trans fett.

Gjør Fet mat tar lengre tid å fordøye enn stivelsesholdige matvarer?

Når du kommer for en matbit, håper du vil holde deg over til neste måltid og drivstoff din energi butikker. Fordi det tar lengre tid å fordøye, kan konsumere litt fett hjelpe deg å holde full, mens raskere fordøye stivelse (karbohydrater) holder du ruset.

Funksjoner av Fordøyelse

Fordøyelse er prosessen med å bryte ned mat, slik at de forskjellige komponenter kan brukes av kroppen. Karbohydrater (stivelse) tilbringe minst tid i magen, mens fett tar lengst tid å fordøye.

Fordøyelsen av fett

Fordøyelsen av både mettet og umettet fett begynne i tynntarmen og leverenzymer arbeide for å bryte opp fettmolekylene. Denne prosessen kan ta opptil seks timer.

Fordøyelse av stivelse

Fordøyelse av karbohydrater (enkle og komplekse) begynner med spytt, og deretter fortsetter i tynntarmen. Fordi molekylene av stivelse er mindre komplekse, de tar mindre anstrengelse for å fordøye.

Betraktninger

Rask fordøye karbohydrater som hvitt brød og sukker konvertere til glukose raskt og pigge insulin nivåer. Med mindre du bruker disse umiddelbart (si i en utholdenhetssport), piggene kan føre til inkonsistente energinivå og vektøkning. Langsomme fordøye stivelse, som grønnsaker og helkorn, ta lengre tid for kroppen å bryte ned og gi mer konsistente energi butikker. Uavhengig av type av stivelse, fett alltid ta lengre tid å fordøye.

Expert Insight

The Journal of American Medical Association publisert en studie i 2007 som viser at en høy protein, høy fett og lav carb diett hjalp folk mister mer vekt enn andre dietter. En årsak til dette kan være at fett (og protein) tar lengre tid å fordøye, slik at du føler deg mett lenger.

Hvordan redusere Fet mat

Kutte fettet ut av dekadente oppskrifter er enkelt med enkle fett erstatninger som eplemos, fettfattig yoghurt, bønner og bananer i stedet for smør og olje i baking. Du kan også broil stedet for yngel kjøtt, og sautee grønnsaker i vann, eddik eller kjøttkraft i stedet for steking i olje og smør.

Hvordan redusere Fet mat

Redusere Fat

Noen av elementene som er nevnt ovenfor kan erstatte fett som oljer, smør, margarin, fett i baking, men applesauce fungerer best i lyse oppskrifter som muffins og brød. Svarte bønner og zucchini fungerer best i sjokolade oppskrifter, for eksempel kake og brownies. Hvite bønner fungere bra i cookie og barer oppskrifter, for eksempel havremel cookies eller blondies. Fettfattig yoghurt fungerer i oppskrifter der sluttresultatet er tett, som bundt kaker og brownies. Endelig går gresskar puree godt i noen oppskrift der gresskar ville være en smakstilsetning som kaffe kaker, brownies og krydder cookies. Bytt kalt-for fett med fett erstatning i et 1: 1 forhold, etter de opprinnelige retninger. Stek i 350F for den anbefalte tiden, å legge til ekstra tid som er nødvendig for å kompensere for den lavere temperatur - lite fett og fettfrie bakevarer vil tørke ut hvis bakt ved en høyere temperatur. Når de er faste og en tannpirker inn i sentrum kommer ut ren, er dine bakevarer gjort.

I stedet for sauteeing din løk, hvitløk og grønnsaker i olje eller smør, bruk en teflonpanne eller sautee i vann eller lav fettbuljonger. Også prøve damping, koking eller baking grønnsaker i stedet for stir-steking dem i olje.

Redusere fett fra kjøtt ved å trimme bort all overflødig fett før steking. Også fjerne hud før matlaging eller alternativt, før spising, å bidra til å kutte ned på fettinnholdet. Også prøve baking, grilling eller broiling kjøtt i stedet for pan-steke dem i olje eller smør.

Hint

  • Pass på å bruke en teflonpanne eller fett pannen for å hindre stikker når du bruker lite fett baking metoder. Hvis du bruker papir kopper, lett spray med en olje spray før spooning røren i koppene.

Hvordan å miste vekt å spise fett fri mat

Hvordan å miste vekt å spise fett fri mat


Velge riktig mat som er fettfritt er et viktig aspekt til vekttap. Med inntak av naturlige, fett-fri mat som frukt og grønnsaker, bevisstheten om ernæring etiketter og evnen til å finne alternative valg, kan du fortsette å spise mens du redusere vekten din. Men forbruker fett-fri mat feil det kan hindre din evne til å nå din vekt-tap potensial, ifølge James Rippe, forfatter av "Weight Watchers Vekttap som varer."

Hvordan å miste vekt å spise fett fri mat

•  Velg naturlig mat som er høy i næringsstoffer, men er fettfritt som grønnsaker og frukt. Råvarer som epler og appelsiner er høy i fiber, vitaminer og næringsstoffer, og er lave i kalorier og fett. Som et resultat, kan høy tetthet nærings grønnsaker og frukt bidra til å bekjempe sult cravings og hjelpe deg å spise mindre mens følelsen mer fornøyd.

Sett mat med høyt fett med fettfrie alternativer. Hvis du elsker å spise kaker og annet snacks som vanligvis full av fett, kan du lage dine egne fettfrie cookies med online oppskrifter med skummet melk, eggehviter og sukker erstatter. Se etter pakket cookies merket "fett-fri." Fet mat har et direkte forhold til antall kalorier i hver porsjon. Ved å kutte ut fett-fylt matvarer helt eller spise dem i moderasjon, kan du kutte ned på kalorier og begynne Shedding vekt.

Les ernæring etiketter. Food and Drug Administration (FDA) krever at alle emballerte matvarer har en beskrivelse av næringsverdi og ingredienser per porsjon. Se etter fett verdien "0 g". eller en "fett-fri" etiketten. Fat-free på etiketten betyr at maten inneholder mindre enn 0,15 gram fett per servering, ifølge Rebeccan Walton og Juliette Kellow, forfatterne av "Calorie Carb og Fat Bibelen 2007"

Hint

  • Selv pakket mat kan ha en "lav-fett" eller "fett-fri" label, vil de fleste søtsaker som godteri har massevis av sukker. Sjekk ernæring etiketten for å finne ut hvor mye sukker i hver servering.