Digidexo.com

neseskylling natron

Neseskylling

Akin til hva gurgle med saltvann gjør for halsen, rødme bihulene med saltvann vil tømme ut slim og fremmedlegemer. Neseskylling kan brukes når du er syk med en bihulebetennelse, eller når du blir plaget av allergener i luften. Nasal rengjøring er en enkel måte å holde luftveier åpne.

Neti Pot

En neti potten er en enhet som er fylt med en løsning, og brukes til å skylle ut nesegangene. Selv om en neti potten er ikke avgjørende, er det nyttig.

Cleansing Solution

En oppløsning bestående av en liter varmt vann, 2 ss. salt og en ts. av natron kan brukes til å skylle ut nesegangene.

Fjerne nesegangene

Etter rengjøring av nesegangene, tømme ut bihulene ved å blåse nesen.

Ferdigblandet Sprays

Det finnes spray som kan kjøpes som er ferdigblandet med en saltoppløsning, og er i en flaske som er praktisk for bruk.

For babyer

Ved rengjøring ut nesegangene av et spedbarn eller barn som ikke kan blåse nesen, faller drypp saltvann inn i nesen og bruke en pære sprøyte for å suge ut slim og saltvann.

Neseskylling med saltvann

Neseskylling med saltvann


Når bihulene er betent og overbelastet, vil du prøve noe for å få lindring. Heldigvis, en av de eldste tradisjonelle løsninger for tette bihuler og fjerne bakterier, irritanter og rusk fra nesen er også en av de beste. Utføre Neseskylling med saltvann har vært en behandling for sinus problemer for hundrevis av år i India, og du kan enkelt tilpasse prosedyren til å bruke i ditt eget hjem.

Neseskylling med saltvann

•  Løs opp 01.08 til 01.02 teskje av ren, uniodized bordsalt i 8 gram av varmt vann i en liten bolle. Vannet bør være omtrent samme temperatur som kroppstemperatur, eller nær 98 grader Fahrenheit. Bland løsningen grundig.

Bruk en ren pære sprøyte for å trekke opp noen av salt løsning for å fylle blæren.

Bøy hodet forover og lene seg så langt du kan over vasken. Du kan også være lurt å plassere et håndkle over skuldrene for å beskytte klærne fra noen streif dråper som kan få deg våt.

Plasser tuppen av sprøyten i nesen, skyve den i ca 1/4 tommers, eller om bredden på en fingertupp. Vippe sprøyten slik at hullet peker oppover mot øret på samme side som nesebor du er flushing.

Klem pæren sakte for å slippe salt løsning. Du vil føle det inn dine nesegangene og renne ned i bihulene. Noen av løsningen bør komme ut av neseboret med pære i den, mens noe av det kan reise gjennom bihulene og kommer ut det andre neseboret eller munnen.

Gjenta prosessen en gang til på samme nesebor og deretter skifte side. Bør spyle hver side to ganger, for totalt fire spylinger.

Hvordan bruke natron i medisin

Natron, også kalt natron, er en av de mest vanlige elementer som finnes i husholdninger rundt om i verden. Sin allsidighet gjør det bra for å holde maten frisk, for rengjøring flekker i tekstiler og tepper og for behandling av vanlige plager. Fordi det er svært grunnleggende, natron er en spesielt god syrenøytraliserende og brukes i produkter som Alka-Seltzer. Bruk den klokt i ditt eget hjem for å behandle noen vanlige plager.

Hvordan bruke natron i medisin

•  Bland 1/2 teskje natron i en kopp med kaldt vann. Rør til det fizzes og drikke raskt mens det fortsatt fizzing. Drikk umiddelbart etter et måltid for å behandle halsbrann eller fordøyelsesbesvær.

Bland 1/2 ts sukker i 1 ss varmt vann. Legg en 1/2 kopp med kaldt vann. Bland i 1/2 ts sukker, 1 ss av husholdningseddik og 1/2 ts natron. Rør blandingen til den fizzes og drikke raskt mens det fortsatt fizzing. Dette behandler også halsbrann.

Rub natron på fuktig hud etter et bad eller dusj for å lindre kløe fra tørr hud eller utslett. Lag en pasta ved å blande 3 ts natron og en teskje vann og gjelder for utslett eller blemmer for smerte og kløe lettelse.

Bland fire spiseskjeer natron i en kopp vann. Sug gasbind pads, vaskekluter eller bomullsdotter i denne blandingen, og gni på solbrenthet eller utslett for å lindre smerte og kløe.

Hell minst 1/2 boks med natron i en løpende badekar med lunkent vann. Ligge i minst 1/2 time for å avlaste intens solbrenthet eller kløe forårsaket av hud irritanter som for eksempel vannkopper eller gift eføy.

Hint

 • Hvis du glemmer en dose av natron medisin, ikke dobbelt dose. Ta dosen så snart som mulig, eller hvis det er svært nær den neste dosen, vente til neste dose.
 • Alltid konsultere en lege før du starter en medisin diett, slik legen din kan anbefale visse doser eller blandinger for din tilstand.
 • Ikke ta natron hvis du har pre-eksisterende helsemessige forhold, for eksempel høyt blodtrykk.
 • Barn under 6 år skal ikke ta noen syrenøytraliserende legemidler uten at foreskrevet av lege.

Hvordan å nøytralisere magen PH med natron

Natron lindrer symptomene på acid reflux, men ikke årsaken. Sure oppstøt, ofte referert til som halsbrann, oppstår når fordøyelsessyre unnslipper gjennom den nedre spiserørlukkemuskel. Selv om årsaker variere, vanlige triggere inkluderer sure matvarer, et svekket lavere esophageal sphincter og feil kosthold. Natron, et alkalisk, nøytraliserer mage pH ved omsetning med fordøyelses syre, effektivt å senke dens pH-nivå. Men alltid konsultere legen din før du tar noen hjemme medisiner.

Hvordan å nøytralisere magen PH med natron

•  Hell åtte gram vann i et drikkeglass.

Rør i 1/2 teskje natron.

•  Bland natron til den fullstendig i oppløsning.

Drikk natron vann ved utbruddet av acid reflux.

Hint

 • Ikke drikk natron-vann-blanding på full mage.
 • Ikke bruk natron dersom en på en natriumfattig diett.
 • Ikke for barn under fem år.
 • Oppsøk lege hvis du opplever ubehag etter inntak av natron vann.
 • Ikke bruk for mer enn to uker.
 • Oppsøk lege hvis symptomene varer mer enn to uker.
 • Rådfør deg med apoteket eller legen før du bruker hvis du tar reseptbelagte medisiner.
 • Ikke forbruke mer enn 3 1/2 ts. natron i en 24-timers periode.
 • Ikke forbruke mer enn 1 1/2 ts. i en 24-timers periode hvis over 70 år gammel.

Hvordan lage munnvann med natron

Hvordan lage munnvann med natron


Baking soda er en naturlig desinfeksjonsmiddel som vanligvis brukes i hjemmelagde renhold ingredienser. Baking soda er også en viktig ingrediens i hjemmelaget munnvann. Dette er på grunn av sin bakterier-bekjempelse egenskaper og dens evne til å fjerne lukt fra munnen. Baking soda er også relativt billig i forhold til å kjøpe kommersielle munnvann.

Bruksanvisning

Put ¼ kopp vann i en bolle.

Legg ¼ ts. natron.

Mix til natron er fullstendig oppløst.

Legg en dråpe peppermynte eterisk olje. Dette vil bidra til å gjøre din munn lukter friskt.

Hint

 • Denne oppskriften gir en servering av munnvann. Hvis du gjør mer, lagre den i en lufttett beholder og rist den før du bruker den.

Hvordan å bleke tennene med natron

Selv om natron er mindre kraftig enn syntetiske blekemidler, det har noen fordeler. Det er billig, bra for tennene, og i motsetning til de fleste andre metoder, renser tennene faktisk. Børste etter hvert måltid med natron, og du skal se en merkbar tenner Whitening effekt innen en uke.

Bruksanvisning

Making Your Baking Soda tannkrem

•  Bland 3 deler natron med en del salt.

til flere dråper peppermynteolje, eller enhver annen naturlig olje ønskelig.

Bland i nok glyserin å dekke alt pulveret.

Tilsett vann for å tynne blandingen i en lime.

Brush som du normalt ville.

Puss tennene

Rengjør tannbørste så grundig som mulig. Bruk fingrene til å hjelpe vann get mellom bust.

Rist det meste av vannet ut av tannbørsten din. Sette lim på penselen.

Pensle foran tennene. Pass på å børste dem både opp og ned og fra side til side. gå fra tannkjøttkanten hele veien ned til bunnen av tennene.

Gjør det samme til ryggen av tennene dine.

Pass på å børste etter hvert måltid.

For litt ekstra boost, legge til noen hydrogen peroxide til natron før børsting.

Tips og advarsler

 • Natron tannkrem kan også fremstilles som et pulver. Bare la ut glyserin og vann.

Acne behandling med natron

Akne er et stort problem for mange mennesker. Selv om noen få kviser her og der er litt mer enn et irritasjonsmoment, kan vedvarende face-wide akne forårsake store hudproblemer inkludert arrdannelse. Det er mange måter å behandle akne. En av de billigste måtene er med natron.

Fordelene

Acne TKO sier at natron hjelper kvitte seg med arr, og at det også kan redusere rynker og røde merker. Det hjelper også oppklare eventuelle frisk akne. Natriumbikarbonatet i natron hjelper behandle akne. Natriumbikarbonat er pH nøytral og har vært brukt som tannkrem, en hårvask, en smerte smokk, og en luktfjerner. Natron eksfolierer huden og fjerner de øverste lagene av huden påvirkes av akne. Noen akne behandling med natron bør gjøres eksternt. Aldri svelges natron.

Ulempene

Ifølge Acne TKO, kan natron forårsake en reaksjon i huden din. Før du starter akne behandling, teste natron på et lite område av huden din. Ikke bruk den hvis du har rødhet, irritasjon eller betennelse; du kan være allergisk mot det. Baking soda kan også føre til overdreven tørrhet og kan legge igjen en svak brennende følelse i et område rammet av akne.

Tips

Bruk natron og ikke bakepulver. Påfør natron behandling forsiktig; ikke skrubbe det inn i huden din. Fukte etter hver behandling. Ikke la masken på i mer enn 15 minutter, men avhengig av følsomhet, kan fem være nok. Bruk maske 2-3 ganger i uken, og ikke mer.

Oppskrift

Min Acne Dream tilbyr en natron maske oppskrift. Ingredienser du trenger er natron, to boller, filtrert vann, honning, agurk og eple. Sett 2 ts. vann og 1 ts. av natron i en bolle og bland dem. Mos eplene i en annen bolle til en lime former og legge den til i vann og bakepulver. Slipe agurk og legge den. Tilsett 1 ts. honning, bland, og la det kjøle i kjøleskapet i en time eller to.

Hvordan gurgle med Karo sirup, natron og salt

Hvordan gurgle med Karo sirup, natron og salt


Tre rimelige og lett å finne ingredienser lindre irritert munn og nese vev: natron, salt og lys sirup. Sangere og skuespillere gjør en blanding av disse ingrediensene med varmt vann som en preperformance gurglevann til hydrat de stemmebåndene. Den gurgle mix kan lindre tilstander som en sår og hoven hals, heshet, sårhet etter strålebehandling mot hode og nakke, tørr munn og bihulebetennelse. Ifølge Nash Øre-nese-hals-klinikken, kan en løsning av denne blandingen i varmt vann også brukes til å vanne sinus etter nesekirurgi.

Bruksanvisning

•  Kok opp vannet til en byll og putre i 10 minutter. Dekk til og la den avkjøles for å varme. Ved behandling av irritert, muligens smittet munn og nese vev, bruke renset vann.

Bland salt, natron, sirup og vann. Salt reduserer hevelser. Ifølge American Apnea Sleep Association, har havsalt mineraler som kan øke anti-inflammatorisk handling. Natron reduserer svak surhet med vann, bringe løsningens pH til et område sammenlignbar med kroppens. Karo, eller annen lys sirup, hjelper vev til å holde på fuktigheten.

Gurgle 1/2 kopp av blandingen hver to til tre timer over en uke, eller til irritasjonen forsvinner. Ikke svelge den. Bare gurgle forsiktig og spytte den ut.

Ikke spis eller drikk i 20 minutter etter gargling.

Hva er fordelene med neseskylling?

Hva er fordelene med neseskylling?


Neseskylling, også kjent som "Jala Neti," er en av de seks rensing teknikker nevnt i gamle indiske yoga tekster, og er i økende grad praktiseres i dag over hele verden. En "neti pot" fylt med lunken, saltholdig vann anvendes for å vaske pollen, slim, virus og bakterier fra nesehulen. Neseskylling har mange helsefordeler, inkludert forbedringer i bihulebetennelse, øvre luftveislidelser, effektene av miljømessige allergener, nasal slimete rensing, og øye og øre helse.

Bihulebetennelse

En studie utført ved Mayo Clinic bekreftet at mugg og sopp til stede i nasal slim er den vanligste årsaken til bihulebetennelse. Ifølge Rhinaris nettstedet, nasal rensing med en saltoppløsning fjerner slim fra nesegangene, krymper neseslimhinnen og fremmer mucociliary strømning, noe som er kroppens naturlige nasal rensing og filtrering systemet. Inhalerte materialer, inkludert pollen, støv, mugg og andre irritanter er utvist gjennom en nasal rens. Andrew Weil, sier MD at kronisk bihulebetennelse pasienter bør bruke en nasal rens daglig, da det fremmer drenering av bihulene og hastigheter helbredelse av betent vev.

Øvre luftveislidelser

Neseskylling er en viktig tilleggsbehandling ved behandling av øvre luftveislidelser, inkludert akutt og kronisk rhinosinusitis, viral øvre luftveisinfeksjoner og allergisk rhinitt. Et manuskript publisert av American Family Physician uttalt at nedbrytningen av neseslimhinnen beskyttende funksjon forårsaker øvre luftveislidelser. Nasal rensing muliggjør neseslimhinnen til å motstå infeksiøse midler, inflammatoriske mediatorer og irriterende stoffer, noe som resulterer i forbedret funksjon av neseslimhinnen, fjerning av inflammatoriske mediatorer, og forbedret mucociliary funksjon, åpenbart via en økt ciliare takt frekvens.

Miljø Allergi

De fleste mennesker opplever sesongmiljø reaksjoner som forårsaker synlige symptomer som nysing, kløe og rennende øyne. Noen opplever miljømessige allergener, en ledende årsak til kronisk bihulebetennelse, gjennom hele året. En nasal rens skaper et ugunstig miljø for bakterier og virus til å forårsake forkjølelse og bihulebetennelse.

Nasal slim

Den Yogawiz nettside sier at neseskylling ekstrakter bakteriefylte slim fra nese og bihuler hulrom for å øke immunitet mot nasal allergi og allierte luftveislidelser, inkludert sår hals, kronisk hoste og forkjølelse, post-nasal drypp, adenoids og mandlene. Rensing av nesegangene fordriver slim og hindrer usunn oral puste.

Eye Health

Neseskylling spyler tårekanalene for å styrke området rundt øynene og pannen. Den letter klarere syn, reduserer hodepine forårsaket av nervøs spenning, og forbedrer luktesansen. Noen mennesker har vært i stand til å slutte å røyke etter en nasal rens, ifølge Yoga Meditasjon nettstedet.

Hva er fordelene med å ta natron?

Bicarbonate of soda, vanligvis kjent som natron, har lenge vært brukt som et rengjøringsmiddel, men det har også bemerkelsesverdige helsemessige fordeler. Bicarbonate of soda øker blodets pH, noe som skaper et alkalisk miljø som bekjemper infeksjon og sykdom.

Mage

Å drikke et glass vann blandet med en teskje natron vil nøytralisere magesyre og lindre symptomer assosiert med syre reflux.

Nyrestein

Sur urin fremmer dannelsen av urinsyre nyrestein. Drikking bicarbonate of soda senker urin surhet, oppløser eksisterende urinsyre nyrestein, og hindrer utvikling av nye.

Urinveisinfeksjoner

Ifølge Dr. Kris E. Whitmore, sjef for urologi og direktør for Inkontinens Center ved Graduate Hospital i Philadelphia, bicarbonate of soda er alkalisering effekt dreper bakteriene som forårsaker urinveisinfeksjoner. Reduksjonen i surhet vil avlaste den brennende følelse assosiert med tilstanden.

Skin

Bicarbonate of soda vil lette mange hudlidelser, inkludert akne, eksem, Poison Ivy, insektbitt og solbrenthet. Å behandle akne, bland litt bicarbonate of soda og vann i en lime og bruke den på huden i 20 minutter.

Endurance

Under hard trening, bygger melkesyre opp i musklene og forårsaker tretthet. Natrium av bikarbonat, med sin evne til å nøytralisere syren, virker som et buffermiddel for å opprettholde muskelytelsen og forlenge utholdenhet.

Advarsel

Bare drikke ren bicarbonate of soda. Noen kommersielle merker av natron inneholder aluminium, som er skadelig hvis det svelges.

Sinus rettsmidler med natron

Sinus rettsmidler med natron


Mer enn 35 millioner amerikanere lider av sinus sykdom, ifølge Dr. Murray grossan av Cedars-Sinai Hospital i Los Angeles. Den lomme hulrom er en svært følsom plass i midten av hodet som filtrerer uønskede partikler fra luften før den kommer inn i kroppen. Bihulene er foret med et tynt lag av slim for å holde dem fuktig og klebrig. Når sinus hulrom blir betent eller irritert av miljømessige forhold, forkjølelse eller allergi, kan den reagere, forårsaker lunger, smerter og press. Baking soda er en naturlig måte å rense og fukte forverret bihulene.

Bruk en Sinus Skyll

Bruke natron i en sinus skyll (neti pott) til å rense og gjenopprette fuktigheten til bihulene. Kjøp en neti pott fra et apotek for mindre enn $ 10. Bland en kopp varmt vann, ½ ts havsalt og ½ teskje natron til alle ingrediensene er oppløst. Hell blandingen i neti potten og kjøre løsningen gjennom ett nesebor om gangen, blåser nesen mellom hver gang. Bruk denne metoden så ofte som nødvendig. Fordi dette sinus skyll er naturlig, kan du ikke overdrive en sinus skyll.

Lag en nesespray

Lag en nesespray bruker havsalt og natron. Kjøp en gjenbrukbar nesespray flaske fra et apotek. Bland den samme løsningen som i sinus skyll og hell den i nesesprayflaske. Hold ett nesebor lukket mens injisering av sinus spray opp det andre neseboret. Spray to ganger i neseboret mens inhaling å tillate sinus spray for å nå langt opp i bihulene. Bruk dette tre ganger om dagen for å opprettholde riktig fuktighet i bihulene. Bruk oftere når sinus problemer oppstår.

Bruk Steam

Bruk damp kombinert med natron og eteriske oljer for å avlaste lunger og åpne opp sinus hulrom. Kok et par kopper vann på komfyren. Tilsett 1 kopp natron og noen dråper eukalyptusolje, peppermynteolje og tee tree olje til det kokende vannet. Helle varmt vann i en bolle. Plasser hodet over bollen og dekke hodet med et badehåndkle, fangst dampen inne. Hold hodet dekket i fem minutter, slik at dampen å gå inn i bihulene. Gjenta så ofte som nødvendig.

Slik Cure Gas med natron

Å ha gass kan være en pinlig problem. Heldigvis er det en enkel, billig hjem rette involverer natron som kan kurere gass dersom det uventet presenterer seg. Denne enkle løsningen former karbondioksid, en naturlig fordøyelseskanal hjelpemiddel for å få kroppen tilbake på rett spor.

Bruksanvisning

•  Finn en boks med natron, en saltbøsse, en frisk sitron, en kopp, en kniv og en skje. Deretter begynner å gjøre løsningen.

Fyll koppen med kaldt vann til drikke.

Skjær sitron i to. Juice det, og fjerne alle frø. Klem sitronsaft inn i klassen

Hell sitronsaft i koppen med vann.

Legg to rister av salt i løsning for å legge salt.

Mål opp 1/2 ts. av natron og dryss den inn i løsningen i koppen.

Drikk løsningen når ubehagelig gasser oppstå, eller som en preemptive tiltak etter måltider som forårsaker gass. Dette bør bidra til å avlaste gasstrykk.

Tips og advarsler

 • Tygg litt peppermynte etter at du drikker løsningen som en annen kur og form av gass kontroll.
 • Ikke legg is til løsningen. Ice gjør blanding for kaldt, noe som kan føre til kramper i tarmsystem som fører til mer gass.
 • Unngå å ligge flatt på ryggen eller magen hvis du lider av gass. Denne type stilling kan legge til ubehag.
 • Søke lege råd hvis gassen blir ukontrollerbar eller sterkt ubehagelig. Gass kan være et tegn på mange medisinske tilstander, inkludert irritabel tarm, laktoseintoleranse, bakterier i kroppen eller komplikasjoner som følge skjemaet spise forurenset mat.

Hvordan Sug i en badestamp med natron

Natron, også kjent som natrium-bikarbonat, er en naturlig forekommende substans som levende organismer naturlig produserer å bidra til å balansere potensialet av hydrogen (pH) nivåer. Disse nivåene opprettholde syre-base-balanse i kroppen. Tørr hud, rødhet og kløe signaliserer en forstyrrelse i disse nivåene på hudens overflate. Den skyldige av dette mange ganger er langvarig eksponering for solen som resulterer i en solbrenthet. Soaking i et bad med natron lindrer smerte ved å nøytralisere smertefulle syrer på huden og re-balansere pH-verdier.

Bruksanvisning

•  Fyll et badekar med lunkent vann. Lunkent vann er vann som er litt varmere enn romtemperatur. Du ønsker ikke at vannet skal være for varmt som det kan irritere huden din ytterligere.

Hell 1/2 kopp natron i vannet. Den natron vil begynne å boble. Bland rundt i vann i fem sekunder for å fordele baking gjennom hele badet vann.

Sug i badekaret i 15 til 20 minutter. Badet bør ikke overstige 20 minutter, da dette vil over tørke ut allerede sart hud.

La huden lufttørke. Et tynt, transparent sjikt av natron vil forbli på huden som vil fortsette å balansere pH-verdi på huden i løpet av dagen. Lufttørking hindrer også skade på huden som tradisjonelt forekommer i løpet av håndkletørkeprosessen.

Tips og advarsler

 • Lag en natron lime ved å blande 3 deler natron med en del vann for enkel søknad til små områder som føtter, hender og ansikt.

Hjem rettsmidler som bruke natron

Natron, også kjent som natron, er et hvitt, pulveraktig substans som brukes oftest som et hevemiddel i bakervarer. Natron frembringer karbondioksyd når den kombineres med sure bestanddeler slik som kjernemelk eller yoghurt. Den karbondioksid i form av luftbobler som gjør deigen eller røren stige som det bakes.

Tann whitener

Fordi natron har milde slipe egenskaper, kan den brukes som en tann polisher og blekemiddel. Dyppe en våt tannbørste i tørt natron skaper et lim som strøk tannbørste, noe som gjør den klar for børsting. Proteser og reguleringer, kan bli renset på denne måten også. De kan også bli dynket i en løsning av natron oppløst i vann.

Skin Soother

En løsning av natron og vann gir lindring av akutte brannskader og solbrenthet når den brukes til det berørte området. Dette kan hindre blemmer samt lettelse. En pasta av natron og vann kan ta bort kløen av giften eføy. For bie stikk, kan natron hjelpe lindre smerten når den brukes som et lim og lov til å tørke.

Cleaner

Baking sodaâ € ™ s deodorizing, alkalisk, og slip egenskaper gjør det til et godt valg for rengjøring. Som et lim, kan det fjerne flekker fra kjøkken benkeplater og stift karakterer fra veggene. Hårbørster og kammer kan den legges i en natron løsning for å rense og friske dem.

Klesvask Additiv

Legge natron til vaskerom i begynnelsen av vaskesyklusen øker ytelsen vaskemiddel. Når ita € ™ s lagt i skyllingen, frisker natron, fjerner lukt og mykgjør vaskeri.

Drain Opener og repetisjons

Når natron er drysset ned i et avløp eller søppeltømming og etterfølges av tilsetting av eddik, den kjemiske reaksjonen mellom de to årsakene skummende som strøk røret eller avhending interiør. Den skummende handlingen bryter ned oppbygging og tresko.

Tørr Bath for Dogs

Baking soda kan brukes på en DOGA € ™ s pels, massert inn i pelsen og deretter børstet ut av pelsen til å fjerne lukt og friske dyret mellom bad. Dette hjemme bøte kan forhindre tendensen til over-vasking og tørking av hundens hud.

Pool Care

Legge natron til bassengvannet kan justere waterâ € ™ s pH til anbefalt nivå. Kontinuerlig bruk kan bidra til å holde en poola € ™ s vannet klart.

Generelt Luktfjerner

Når stenket tørr på bilinteriør, sportsutstyr, møbler, tepper, sko eller joggesko og lov til å sitte, fjerner natron lukt. En annen fremgangsmåte for fjerning av lukt gjenstander som ikke krever oppfølging støvsuging er ved hjelp av en oppløsning av vann og natron i en sprayflaske.

Brannslukningsapparat

Baking soda kan brukes til å sette ut mindre kjøkkenbranner. Brann trenger oksygen for å brenne. Den varme fra brannen reagerer med natron og skaper karbondioksid, som kveler flammen. Denne bruken er kun aktuelt for svært små branner.

Frukt og grønnsaker Scrub

Natron hjelper oppløse voks og smuss som kan forbli på frukt og grønnsaker etter plukking eller kjøp. Frukt og grønnsaker kan være gjennomvåt i en løsning av natron og vann eller skrubbes med en pasta av natron og vann for å fjerne rester trygt.

Hva er de helsemessige fordeler av natron?

Hva er de helsemessige fordeler av natron?


Natron eller bakepulver, har fordeler at hjelpe sykdommer. Det har lenge vært brukt som hjem rette for mange forhold, og det er trygt å bruke. Bicarbonate of soda kommer i pulverform og kan bli funnet i baking delen av dagligvarebutikk.

Acid Reflux

Bicarbonate of soda har lenge vært brukt som et middel for acid reflux når det blandes med vann. Det rette fungerer på grunn av den alkaliske i bicarbonate of soda.

Tenner

Mange bruker natron og vann for å pusse tennene. Det er også brukt i selve tannkrem som et blekemiddel.

Urinveis

Ved hjelp av natron, er det mulig å redusere mengden av syre i urin. Bruken kan hjelpe med urinveisinfeksjoner samt med nyrestein, og det kan også være gunstig for de med avansert nyresykdom, rapporterer en kommende studie i Journal of the American Society of nefrologi.

Hudproblemer

Natron kan hjelpe med hudirritasjoner som utslett, stikk og akne.

Kreft

Det er forskjellige måter å ta bicarbonate of soda ved behandling av kreft. Fra drikker den til å injisere det, idet fremgangsmåten avhenger av typen av kreft.

Hvordan behandle Nail sopp med natron

Neglesopp oppstår når sopp danner seg under neglen. Selv om det kan påvirke både fingre og tær, er det mye mer vanlig på tærne på grunn av den vanlige varme, fuktige miljøer de er i. Nail sopp infeksjoner bør tas hånd om umiddelbart som infeksjonen kan spre seg til andre deler av kroppen. Neglesopp som starter som en liten misfarging under tuppen av neglen. Som det utvikler seg, blir hele neglen misfarget og kan begynne å smuldre langs kantene. Hvis fanget tidlig nok, kan spiker sopp med hell behandles hjemme med noe mer enn natron og vann.

Bruksanvisning

•  Vask hendene med håndsåpe og varmt vann. Klapp hendene tørre med et rent håndkle etter at de er rene.

Bland to deler natron til en del vann i en liten skål. I de fleste tilfeller, en spiseskje vann blandet med to spiseskjeer natron er nok. Bland dem sammen før de foretar en lime. Bruk vann som er ca romtemperatur.

Dekk hele neglen med lim med en bomullspinne eller liten pensel, og la den sitte i 10 minutter. Gjør ditt beste for å få det under og langs sidene av neglen.

Skyll pastaen av og klapp neglen tørr. Gjenta to ganger per dag frem til soppen dør. Du kan fortelle soppen er død når spikeren slår til sin normale farge og tykkelse. Tiden det tar for at dette skal skje kan være alt fra noen dager til to uker. Ikke bekymre deg hvis neglen faller av, så dette er normalt ved behandling av spiker sopp.

Tips og advarsler

 • Baking soda er svært billig og ikke-giftig, og den har ingen bivirkninger.
 • Se en lege hvis natron ikke dreper soppen etter to uker.

Hvordan behandle cystitt Med natron

Blærekatarr er en tilstand som betennelse i blæren. Blærekatarr er ofte sammenlignet med urinveisinfeksjoner, fordi en bakteriell infeksjon kan føre til blærebetennelse. En dårlig reaksjon på narkotika eller produkter, for eksempel feminine hygiene spray, kan også føre til blærekatarr. Antibiotika behandle cystitt, men det er naturlige metoder er tilgjengelige for å bekjempe sykdommen.

Bruksanvisning

•  Fyll et drikkeglass med vann.

Legg en teskje natron til vannet. Rør det godt inn.

Drikk hele glass vann før du kaster den ut.

Gjenta denne metoden fem ganger om dagen til blærekatarr går unna.

Tips og advarsler

 • Ikke bruk denne metoden hvis du har høyt blodtrykk eller hjerteproblemer.

Hvordan Clean tåteflasker med natron

Hvordan Clean tåteflasker med natron


Bicarbonate of soda er også kjent som natron. Det er en veldig allsidig kjøkken ingrediens, som har mange bruksområder rundt i huset. Det er ofte brukt i renseløsninger - og er ganske effektiv - på grunn av sine alkaliske egenskaper, som bidrar til å holde bakteriene i sjakk. Mange mødre foretrekker å ikke bruke kjemiske rengjøringsmidler for desinfisering sine babyens flasker: Soda bikarbonat fjerner den sure melkeaktig lukt, mens den renser bakterier fra brystvortene og flaskene, med minimal anstrengelse.

Bruksanvisning

•  Varm opp vannet i en stor kjele i noen minutter uten koking den.

Skru av toppen av flasken og ta av brystvorten. Skyll elementene grundig under rennende vann. Bruk et mildt rengjøringsmiddel for en effektiv vask.

Løs opp de fem teskjeer natron i gryte med varmt vann. Suge flasken og nippel i denne løsningen over natten. Dette vil fjerne såperester og fjerne lukt noe sur melk lukt.

Steriliser flasken og nippel i kokende vann, før bruk.

Hvordan kjøpe en neseskylling Pot

Neseskylling er en tradisjonell alternativ helse praksis som holder nesegangene ren og fri for bakterier og skadelige miljøgifter. Daglig bruk av en neseskylling potten er en ayurvedisk verktøy for å forebygge sykdom som forkjølelse og andre sinus-relaterte problemer. The Himalayan Institute introduserte den splitter Neti Pot i 1972. Dette begrepet er nå synonymt med neseskylling potten, selv om det ikke er det eneste merket tilgjengelig.

Forstå neseskylling

Neseskylling er en gammel praksis brukes for å hindre sinus problemer og hjelpe deg å puste lettere. Den brukes i ayurvedisk medisin, så vel som av yoga utøvere av den enkle effekten av bedre pust. Det kan gjøres på daglig basis sammen med andre, vanlige hygienepraksis.

Velge en Pot

De fleste Neti Pots ser ut som små vannkanner. De kommer i en rekke former og har en avsmalnet tut til den ene siden, noen ganger med en liten lyspære i enden. Plukk en pott som passer din nesebor. Du skal bruke Neti Pot regelmessig og vil at det skal være tettsittende, men komfortable.

Hvor Finn en Neti Pot

Neti Pots er tilgjengelig på helse-butikker og online. Fordelen med å gå inn i en helse-butikken er at du kan være i stand til å snakke med en kunnskapsrik medarbeider eller helse rådgiver om å velge den beste Neti Pot for deg.

Saline Solution

I tillegg til å hjelpe velge deg en Neti Pot, en helsebutikk ansatt eller Ayurvedisk utøveren kan gi deg råd om riktig saltoppløsning for å bruke for neseskylling. Mange Neti Pots selges med ikke-additiv salt og en liten måleskje. Advance utøvere bruker oljer samt salter. Men når den først starter praksisen med nasal vanning, er det best å bruke en 0,9 prosent saltløsning - de samme som saltvann nivåer av den menneskelige kroppen. Med denne kunnskapen, er du klar til å kjøpe din Neti Pot. Ta hjem kjøpet, oppløse saltet i vann som er kroppstemperatur og begynne en daglig neseskylling praksis.

Hjemmelaget tannkrem med natron og peroxide

Hjemmelaget tannkrem med natron og peroxide


Å lage din egen tannkrem bruker natron og hydrogen peroxide kan hjelpe deg å kutte ned på husholdningskostnader uten å ofre kvaliteten. Hjemmelaget tannkrem er billig og effektiv. Før kommersielle tannkrem ble tilgjengelig, blandet familiene deres tannkrem hjemme. Kombinasjonen av natron og hydrogen peroxide dreper bakterier og bakterier i munnen mens whitening dine tenner og frisket pusten.

Oppskrift

Oppskriften på hjemmelaget tannkrem bruker natron og hydrogen peroxide er enkel. Bland to spiseskjeer natron med 1 spiseskje 3 prosent løsning hydrogen peroxide. Sørg for at din hydrogen peroxide er en 3 prosent løsning eller mindre før blanding. Enhver sterkere løsningen vil være skadelig for deg. Som du blande ingrediensene, vil en tykk pasta form. Legg ekstra hydrogen peroxide til pastaen å tynne den til ønsket konsistens. Plasser tannkrem i en ren krukke, skru på lokket tett og lagre i medisinskapet på badet ditt i opptil en måned.

Tilsetningsstoffer

Selv om hjemmelaget tannkrem er effektive, de smaker ikke godt. Natron og peroxide tannkrem har en sterk bitter smak. Du kan forbedre smaken av tannkrem ved å legge ett femtinitti dråper peppermynte eller vintergrønnolje. Tilsetning av knust modne jordbær til blandingen er en annen måte å forbedre smaken. Syrene som finnes i jordbær også hjelpe bleke tennene. Chopping opp tørket sitron eller appelsin rinds i små flak og blande dem inn i tannkrem gir en lys sitrus smaken.

Fordeler

Baking soda er en naturlig deodorizer og bidrar til å friske pusten ved å drepe bakterier som forårsaker lukt. Baking soda fungerer også som et slipemiddel og gnir bort plakk og flekker fra tennene. Hydrogen peroxide svekker og bryter opp lag av bakterier som danner på tennene. Som peroxide svekker bakterier, natron bryter den opp og løsner den fra tennene. Hjemmelaget tannkrem er også billig å lage enn å kjøpe tannkrem fra butikken. En unse av hjemmelaget tannkrem koster 13 øre å gjøre, kontra å betale et gjennomsnitt på 54 cent en unse for butikk-kjøpte tannkrem.

Forsiktighetsregler

Pensle med en liten mengde av din hjemmelagde tannkrem første gang du bruker den. Skyll munnen grundig, og vente å se om ingrediensene har noen negative effekter. Enkelte individer kan ha mindre reaksjoner på natron eller hydrogen peroxide. Stopp bruke umiddelbart dersom noen bivirkninger blir lagt merke til.

Unngå inntak av din hjemmelagde tannkrem. Hydrogen peroxide er ikke ment å bli inntatt, og kan føre til negative effekter hvis store mengder er svelget. Ikke la små barn bruke tannkrem før de lærer ikke å svelge den. Hold din hjemmelagde tannkrem utilgjengelig fra små barn.