Digidexo.com

gallesten og eplejuice

Hvordan diagnostisere Cholelithiasis

Hvordan diagnostisere Cholelithiasis


Gallestein er tilstedeværelsen av konkresjoner i gallegang eller galleblæren, vanligvis kjent som gallestein. De kan forårsake inflammasjon av slimhinnen i galleblæren, som resulterer i kronisk cholecystitis. Hvis en gallestein hindrer gallegangs, kan galleblæren bli oppblåst og selv nekrotisk. Gallestein kan også komme gjennom cystisk kanalen og blokkere galle duktalt system. Her er hvordan å diagnostisere gallestein.

Hvordan diagnostisere Cholelithiasis

•  Vurdere gallestein hos barn med intermitterende magesmerter og risikofaktorer som traumer til galleblæren eller langvarig faste. Smerten kan være sentrert i øvre høyre kvadrant og ledsaget av gulsott.

Gjennomføre en fysisk undersøkelse inkludert auskultasjon og palpasjon. Smerter i høyre subcostal området ved palpering under inhalering er karakteristisk for gallesten. En hoven lever eller milt kan indikere en predisposisjon for gallestein.

Run laboratoriestudier for å måle leverfunksjon. Disse resultatene er typisk i normalområdet og er utført for å skille gallestein fra en sykdom i galleveiene eller i galleblæren. Nase og transpeptidease nivåene kan være litt forhøyet.

Utfør ultralyd som bilde studie av valg for gallestein. Denne teknikken kan finne gallestein og detektere en fortykkelse av galleblæren og tilstedeværelsen av pericholecystic fluid.

Bruk en magnetisk resonans cholangiopancreatography (MRCP) hos pediatriske pasienter når komplikasjoner av leveren og gallesystem er mistenkt. Denne teknikken er lovende som en ikke-invasiv metode for å undersøke galle og bukspyttkjertelen systemer, men er ikke alltid tilgjengelig.

Hvordan diagnostisere Cholecystitis

Hvordan diagnostisere Cholecystitis


Kolecystitt er en betennelse i galleblæren, vanligvis forårsaket av en gallestein hindrer cystisk duct. Galleblæren blir oppblåst og mistet blodstrøm og drenering til lymfesystemet, noe som kan føre til anemi av galleblæren eller vev død. Bile kulturer er vanligvis positivt, men dette kan være et resultat, ikke årsaken, av kolecystitt. Følgende trinn viser hvordan diagnostisere kolecystitt.

Hvordan diagnostisere Cholecystitis

Observer som viser symptomer på kolecystitt. Dette er som oftest øvre abdominal smerte som ofte stråler ut i spissen av den høyre skulderblad. De fleste pasienter vil ha en historie av smerte forårsaket av galleblæren.

Finn feber, rask puls og ømhet i midten av magesekken eller øvre høyre kvadrant (RUQ) ved en fysisk undersøkelse av pasienten. En følelse av fylde i RUQ også eksisterer og galleblæren kan være følbar i 30 til 40 prosent av kolecystitt tilfeller. Gulsott kan også bli funnet i 15 prosent av disse tilfellene.

Vurdere risikofaktorer for kolecystitt forårsaket av gallestein. Disse inkluderer kvinnelige kjønn, hormontilskudd, Pima indisk eller skandinavisk etnisitet, fedme, graviditet og eldre pasienter.

Se på risikofaktorer for kolecystitt ikke assosiert med gallestein. Galleblæren oftest reduserer eller opphører produksjonen av galle fra skade, større kirurgiske inngrep eller langvarig faste.

Bruk ultralyd for påvisning funn som tyder på kolecystitt. Disse omfatter en opphopning av pericholecystic fluid, og en fortykkelse av galleblæren veggen til større enn 4 mm og gallesten.

Hvordan behandle mage influensa

Hvordan behandle mage influensa


Magen influensa, vanligvis kjent som gastroenteritt, er vanligvis ledsaget av kvalme, oppkast og diaré. Heldigvis, ifølge medicinenet, disse symptomene en tendens til å klare opp i løpet av to til fem dager. I mellomtiden er det viktig å ta vare på deg selv mens du tar tiltak for å stoppe magen influensa sprer seg til de rundt deg, som sykdommen er vanligvis smittsom.

Spis forsiktig

Gi magen en pause ved å unngå fast føde for en stund. Når kvalmen begynner å avta, spise lett fordøyelig mat som ris, brød og kjeks. Selv om disse er blid alternativer, spesielt ved seg selv, de er ikke sannsynlig å utløse nye bølger av kvalme. Som du venter på magen influensa å passere, unngå meieriprodukter, som ost og iskrem, og tungt erfarne matvarer.

Hydrate

Du trenger å drikke rikelig med vann for å holde deg hydrert. Du kan også suge på is chips, hvis faktisk drikkevann er ubehagelig for urolig mage. Imidlertid vil vann alene ikke være nok til å fylle elektrolytter. Disse nøkkel stoffene går tapt når svette og oppkast blitt hyppig på grunn av magen influensa. Fylle dem ved å drikke koffein-fri sportsdrikke. Nippe til disse, heller enn tøffer dem. Ved å drikke dem for fort, vil du bare provosere din kvalme. Unngå koffeinholdige og alkoholholdige drikkevarer helt inntil magen influensa er ute av systemet. Også unngå eplejuice eller andre fruktjuicer som kan forverre diaré.

Hvile og karantene

Holde sengen. Ikke bare vil dette gi kroppen din tid til å hvile, men det vil også hjelpe andre medlemmer av husstanden dodge din smittsom tilstand. Når det er mulig, unngå fysisk kontakt og alltid sørge for at hendene dine er rene. Når magen influensa har passert, vaske klær og sengetøy, da de kan inneholde smittsomme spor av gastroenteritt.

Medisinering

Mens det kan være fristende å strekke seg etter medisinskapet, kan du ikke finne mye lettelse fra magen influensa der inne. Ibuprofen medisiner, for eksempel Advil, kan forverre en urolig mage. Paracetamol produkter, for eksempel Tylenol, kunne sette ytterligere press på allerede skrantende kroppen, spesielt leveren din. Når du arbeider med en ung person (om et barn eller en tenåring), advarer MayoClinc at du bør unngå å administrere aspirin, som det kunne føre til Reyes syndrom, en potensielt dødelig tilstand.

WebMD bemerker at skrantende voksne kan være foreskrevet medisiner, som Zofran, Compazine og Anergan, for å kontrollere oppkast. Men disse stoffene er vanligvis ikke for yngre individer.

Hint

 • Vask alltid hendene for å unngå å få magevirus
 • Unngå all form for melk base produkter
 • Unngå mat som løk, bake bønner, brokkoli og stekt mat.

Hvordan Prep for en koloskopi

Hvordan Prep for en koloskopi

Golytely

Golytely er et pulver som er blandet med vann. Legen bestiller koloskopi vil skrive deg en resept på det. Du vil motta instruksjoner fra apoteket om hvor mye av løsningen å drikke og i hvilke intervaller å drikke det. Du bør sørge for at du har ikke noe der å gå for resten av dagen når du begynner å drikke det fordi det vil gi deg diaré. Hensikten er å få kolon helt renset for testen. Din diaré vil etter hvert slå inn til klar væske. Her er da klar for testen. Denne behandlingen er gjort kvelden før koloskopi er planlagt.

Fosfor-brus

Det andre alternativet for å forberede en koloskopi er å bruke Phospho-brus. Kjøpe Phospho-brus på noen narkotika butikken og blande pulveret med litt vann. Drikk det og deretter fortsette å drikke et par glass vann. Du må da gi deg selv en klyster. To av disse tingene kombinert skal eliminere all din avføring til du ser bare klar væske. Du vil da være klar for test neste dag.

Ingen mat og rikelig med væske

Når du har fullført ett av de to kolon renser ovenfor du trenger for å holde seg borte fra noe mat. Å spise mat før koloskopi vil bare fylle din kolon opp igjen, og ønsker du det å bli klart. Da må du fortsette å drikke klare væsker som vann, eplejuice, kaffe eller te. Dette er nødvendig for å holde deg hydrert før testen er over. Bør følges disse tiltakene fra midnatt natten før testen før testen er fullført.

Hvordan virker en tarmobstruksjon oppstå?

Symptomer

Tarmobstruksjon oppstår når tarmen er blokkert, enten mekanisk (bokstavelig talt blokkert av) eller funksjonelt, som ikke tillater mat til å passere langs den normale prosess for fordøyelsen. Hindringer kan oppstå som en følge av problemer med tarmlumen (det lumen er den innvendige veggen av tarmen), i tarmveggen, eller utenfor tarmen. Vanlige symptomer på en tarmobstruksjon er smerter og hevelse i magen, oppkast (som kan inkludere oppkast av avføring) og forstoppelse.

Årsaker til Small tarmobstruksjon

Små tarmobstruksjon, også kjent som obstruksjon av tynntarmen kan skje på grunn av en rekke årsaker. I noen tilfeller kan abdominal kirurgi føre veggene i tynntarmen til å holde sammen. Hernias som omfatter deler av tynntarmen, kan også føre til at det blir blokkert. Svulster kan også føre til liten tarmobstruksjon. En annen type blokkering, kalt strikturer, oppstår når veggene i tynntarmen svelle og blokkere av området. Dette kan være på grunn av Crohns sykdom eller fra en mangel på blod. Endelig kan fremmedlegemer, slik som gallesten og svelget elementer blokkere tykktarmen.

Årsaker til Large tarmobstruksjon

Fordi den store tarmen kommer etter tynntarmen, og er større i diameter, kan det være vanskeligere å hindre. Ikke desto mindre, enkelte typer av tumorer er i stand til å blokkere av forholdsvis stor plass. Igjen, kan brokk som brytes rundt tarmen også blokkere den av. Inflammatorisk tarmsykdom, samt "snille strikturer" (som er essensielt hevelser i tarmveggen som ikke har noen kjent årsak) kan også blokkere av tarmen. Endelig kan avføring også blitt sittende fast, hindrer enden av tykktarmen.

Hvordan å rense en Liver Fast

En leveren rens vil øke galle produksjon og skyll galleblæren. Gallestein kan slippes ut i tarmen som kanalene er myknet av rensingen.

Hvordan å rense en Liver Fast

Begynn med Fasting

1 for 3 dager spiser bare de ferske økologiske epler og rødbeter, så mye eller så lite du vil. Du kan juice dem (ikke drikke mer enn 8 oz. Av fersk eplejuice om gangen for å unngå magesyke) eller hogge rødbeter i en salat legge eple cider eddik for dressing. Drikk rikelig med destillert vann. Ikke spis noe annet.

På den tredje dagen, ta 2 nivå ts. Epsom salter oppløst i 8 oz. vann og saften av en liten sitron så snart du våken og gjenta hver 8. time i totalt tre ganger.

Ved sengetid på den tredje dagen drikker 6 oz. av kaldpresset olivenolje etterfulgt av 8 oz. destillert vann og saften av en sitron.

Gå til sengs umiddelbart.

Lay på høyre side med knærne trukket opp. Hvis du har å gå på do, får rett tilbake i sengen i samme stilling. Du kan føle galle rushet gjennom leveren til tarmen, og du kan se mange myke fet "steiner" i toalettet. Spyle kan bli gjentatt i 2 uker.

Hint

 • Etter rens tilbake til et normalt kosthold sakte. Spis bare ferske økologiske ikke-stivelsesholdige grønnsaker og frukt og klare supper den første dagen. Legg hele korn og stivelsesholdige grønnsaker langsomt. Reduser inntaket av animalsk protein og mettet fett for å opprettholde god helse. Avokado, nøtter og frø, inkludert kokosnøtter, og villfanget fisk er gode kilder til sunt fett.
 • I sjeldne tilfeller en lever flush kan utløse en galleblæren angrep. Hvis smertene vedvarer, ikke løser med fuktig varme til magen eller et varmt bad, eller er annerledes enn tidligere opplevd smerte, søke akutt hjelp umiddelbart.
 • I sjeldne tilfeller kan små gallestein seg fast i bukspyttkjertelen som resulterer i pankreatitt, en smertefull tilstand som må behandles medisinsk. Tidlig diagnose er avgjørende. Pankreatitt kan være dødelig.
 • Ikke gjør dette leveren rens hvis du lider av diabetes eller har noen form for infeksjon. Rådfør deg med en lege eller annet helsepersonell før du begynner på ekstrem rensing diett.

Hvordan behandle en gallestein

Gallestein dannes i gallen, og de lå i galleblæren. De er forårsaket av kalsiumsalter og kolesterol. Det er flere risikofaktorer for å anskaffe gallestein, inkludert overvekt, kvinne eller eldre. Når gallestein angripe, kan symptomer som kvalme og magesmerter oppleves. Smerten knyttet til dem kan være alvorlige. Med det i tankene, er det flere måter som gallestein kan behandles.

Hvordan behandle en gallestein

Gjør ingenting i det hele tatt. Det er noen tilfeller når gallestein blir oppdaget gjennom rutinemessige kontroller for andre forhold. Når dette er tilfelle, de egentlig ikke komme med noen symptomer, så legen vil anbefale bare venter den ut for å se om noen symptomer.

Få din galleblæren fjernes. Hvis gallesten og symptomene er alvorlige nok, er kirurgi brukes til å fjerne galleblæren fra kroppen. I laparoskopisk kirurgi, er et lite innsnitt gjort og galleblæren fjernes ved små verktøy. I åpen kirurgi, er et stort innsnitt gjort i magen og galleblæren fjernes deretter.

Ta noen tabletter. Det er et medikament som kalles ursodiol som brukes til å oppløse små steiner, også kalt gallesalter. Du må kanskje ta disse tablettene i mange år for å hindre gjentakelse av nye steiner.

få dem brutt opp. Lydbølge terapi er et annet behandlingsalternativ som kan utnyttes. I denne fremgangsmåten, blir lydbølger som har en veldig høy frekvens sendes inn i galleblæren til å bryte opp steiner. Etter dette skjer, er ursodiol tabletter gitt for å løse opp noen fragmenter som kan stå bak.

Bruk en løsning. Et annet alternativ behandling er utført ved bruk av et kateter. Etter at kateteret er innført i galleblæren, blir en oppløsning sendes gjennom det som hjelper til å oppløse gallestein. Dette skjer over et par timer og har en god suksessrate når det gjelder tilbakefall.

Behandlinger for en hoste hos barn

Behandlinger for en hoste hos barn


En rekke sykdommer kan føre til et barn å hoste. Det er viktig å vite kilden til hoste for å riktig behandle den. Medisinering kan roe en hoste og gjøre det lettere for barnet å sove --- sjekk med din barnelege før administrering av noen medisiner.

Falsk krupp

Falsk krupp er et virus som forårsaker barn til å hoste i en barking lyd som ligner en hund eller en sel. Viruset kan ikke behandles med antibiotika, men en lege kan forskrive prednison for å åpne luftveiene og hjelpe barnet puster lettere. Foreldre kan også ta kontakt med sin lege for å spørre om riktig dose hoste medisin for å administrere til barnet sitt. Legen kan ikke føle barnet trenger hoste medisin i det hele tatt, men det er best å spørre. Falsk krupp er vanligvis verre om natten. Hvis barnet har problemer med å puste, ta ham til legevakten.

Astma

Astma er en tilstand som forårsaker luftveiene til å hovne opp, og i ekstreme tilfeller, lukke opp. Barn som lider av det kan oppleve anfall av hoste. Den beste måten å kurere denne type hoste er å behandle astma. En lege kan forskrive en inhalator som skal brukes når symptomer streik. Legen kan også sette barnet på en langvarig medisinering som vil holde astmasymptomer i sjakk. Dersom barnet har en mild hoste, vil noen hoste drops nok.

Forkjølelse eller influensa

Hvis barnet ditt lider av forkjølelse eller influensa, kan en hoste være ett av symptomene. Hjem rettsmidler for eksempel en kopp te eller en bolle med kylling noodle soup kan roe en hoste. Det motsatte er også sant: hvis du gi et barn et kaldt glass vann eller eplejuice, kan det gjøre hosten verre. Bruk en luftfukter for å holde hoste i sjakk i løpet av natten. Fuktighet i luften vil gjøre det lettere for barnet å puste. Legg noen hoste dråper ved siden av barnets seng slik at han eller hun ikke trenger å få opp hvis det er nødvendig. Hvis hoste vedvarer, har barnelege anbefale en hostesaft, som kan tas hver 4-6 timer etter behov.

Acid Reflux

Acid reflux forårsaker barn til å hoste. Muskelen nederst i spiserøret ikke lukkes helt, og dermed gir noen syre for å gå inn igjen i spiserøret og sette av en hostende refleks. For umiddelbar lindring, kan barna spise tums eller rolaids henhold til etiketten retninger. For langtidsbehandling, kan en lege foreskrive medisiner som Zantac. Den leveres i flytende form og er tatt to ganger daglig. Barn med denne lidelsen ofte vokse det og kanskje ikke trenger behandling som voksen.

Er lavere magesmerter et tegn på pankreatitt?

Er lavere magesmerter et tegn på pankreatitt?


Bukspyttkjertelen ligger i den venstre øvre del av magen ved siden av leveren og bak magen. Bukspyttkjertelen er en del av fordøyelsessystemet, og produserer pankreas enzymer som hjelpemiddel i fordøyelsen av proteiner, karbohydrater og fett i tynntarmen. Langerhanske øyer (spesialiserte områder av celler) finnes i hele bukspyttkjertelen produserer insulin, som kontrollerer glukose (sukker) i blodet. Pancreatitits, betennelse i bukspyttkjertelen, kan forstyrre både funksjoner og føre til store smerter.

Symptomer

Pankreatitt oppstår når kanalene som drenerer pancreatic enzymer bli blokkert. Dette fører til hevelse og betennelse i bukspyttkjertelen som de bukspytt tilbake opp og begynne å fordøye bukspyttkjertelen vev, noe som resulterer i kjemiske endringer. Visceral (orgel) nervene er spesielt følsomme for både trykket forårsaket av hevelse og kjemiske endringer, så nervene sender impulser (meldinger) av smerte til hjernen. Endringer i fordøyelsen og respons på smerte kan også forårsake kvalme og oppkast.

Nerve Plexus

På grunn av plasseringen av bukspyttkjertelen i den øvre del av magen, nerveimpulser går fra bukspyttkjertelen til cøliaki (eller solar) plexus, et nettverk av nerver som kommer sammen fra bukspyttkjertelen og tilstøtende organer. Cøliaki plexus ligger bak organene på om midjen (thorax ryggvirvler 12). Derfra impulsene inn ryggmargen og reise til hjernen. Dermed er smerte følte over midjen i magesekkens området (under brystbenet og mellom ribbeina) snarere enn i nedre del av magen.

Årsaker

Årsaker til pankreatitt inkluderer alkoholisme, kreft, hyperparatyreoidisme, abdominal traumer, narkotika, infeksjoner og kirurgiske prosedyrer. Ifølge SJ McPhee og MA Papadakis i "Nåværende medisinsk diagnose og behandling," en av de viktigste årsakene er gallestein som lodge i felles gallegang, som bærer både bukspyttkjertelen enzymer fra bukspyttkjertelen og galle fra galleblæren. Denne blokkeringen forårsaker galleblærebetennelse, så vel som pankreatisk inflammasjon og press på tilstøtende vev, så ofte smerte impulser blir sendt til hjernen fra mer enn ett område. Således kan smerte bli uskadeliggjort på tvers av den øvre del av magen i stedet lokalisert til ett område.

Referert smerte

Som smerte impulser reise langs nervene fra bukspyttkjertelen, reiser de langs de samme nervebaner som impulser som kommer fra høyre og venstre i bukspyttkjertelen. Når disse impulser nå hjernen, kan det ikke alltid skille opprinnelsen av smerteimpuls fra de andre impulser; så når hjernen sender tilbake en impuls som forårsaker oppfatning av smerte, kan denne meldingen gå til tilstøtende områder. Dette kalles referert smerte. Pankreatitt smerte er noen ganger referert til høyre og venstre side og bak.

Smertebehandling

Ifølge Mayo Clinic, behandling av den underliggende årsak til pankreatitt (slik som gallesten) er nødvendig for å lindre smerte og tillate bukspyttkjertelen til å gro. I noen tilfeller (for eksempel alkoholisme), kan pankreatitt bli kroniske med anfall av akutt smerte eller konstant verkende smerter. Behandlingen inkluderer en fettfattig diett, bukspyttkjertelen kosttilskudd, og ingen alkohol eller opioider (narkotika) da disse kan forverre symptomene. Smertestillende medikamenter inkluderer paracetamol og ikke-steroide antiinflammatoriske midler (for eksempel ibuprofen) og trisykliske antidepressiva (som ofte brukes for kroniske smerter). En nerve blokk med cøliaki plexus kan lindre sterke smerter.

Definisjon av gallestein

Ifølge Mayo Clinic, kan gallestein være så liten som et sandkorn eller så stor som en golfball. Leger diagnostisere gallestein ved hjelp av blodprøver, mageultralydundersøkelser og andre diagnostiske tiltak. Når gallestein blir symptomatisk, kan din lege indikere en kolecystektomi, galleblæren fjernes eller gallestein-oppløsende medisiner.

Betydning

"Gallestein er herdet forekomster av fordøyelsesvæske som kan dannes i galleblæren", ifølge Mayo Clinic.

Identifikasjon

Selv om mange mennesker med gallestein aldri oppleve symptomer, kan gallestein forårsake andre symptomer hvis de blir forstuet i en kanal og føre til blokkering. Disse symptomene omfatter plutselig, intens smerte i øvre høyre del av magen, ryggsmerter og høyre skuldersmerter.

Typer

Kolesterol gallestein og pigment gallestein er de to vanligste typene av gallestein. Kolesterol gallestein er vanligvis gul og består hovedsakelig kolesterol mens pigment gallestein er vanligvis mørk brun eller svart og inneholder bilirubin, et kjemikalie som bryter ned de røde blodcellene i galleblæren.

Årsaker

Selv leger er ikke sikre på hvorfor gallestein utvikle, tror de at kolesterol og bilirubin overproduksjon i galle, fordøyelsesvæske i galleblæren, bidrar til gallestein utvikling. I tillegg, når galleblæren ikke tømmes effektivt, kan gallen bli over konsentrert og bidrar også til dannelse av gallesten.

Forebygging / løsning

For å forebygge gallestein, opprettholde strenge måltid tidsplaner, holde seg fysisk aktiv og opprettholde en sunn vekt i henhold til legens råd.

Naturlige metoder for å fjerne gallestein

En gallestein er en liten, steinaktig objekt dannet herdet kolesterol eller bilirubin i galleblæren, et lite organ som lagrer galle laget i leveren. Til tider gallestein forårsake ingen symptomer og er ingen grunn til bekymring. Skulle symptomene oppstår og vedvarer, innebærer behandling oppløsning av gallestein eller komplett kirurgisk fjerning av gallbaldder.

Symptomer

I tilfelle at du opplever gallestein, primære symptomer er smerter i øvre høyre kvadrant av magen, som varer alt fra 30 minutter til timer; smerter mellom skulderbladene; og smerter under området av den høyre skulder. Mer alvorlige symptomer som tilsier øyeblikkelig legehjelp omfatter utvidet perioder med smerter, ofte varer lenger enn fem timer; influensalignende symptomer som kvalme, trøtthet, oppkast og feber; gulsott (gulfarging av huden); og avføring fargen av leire.

Naturlig behandling

En metode for fjerning av gallestein naturligvis innebærer en diett utviklet for å mykne dem, og åpne opp galle kanaler for å tillate enkel fjerning. Effekten av behandlingen er strengt anekdotisk, og som sådan er det lurt å oppsøke lege om alle mulige alternativer før du begynner noen form for alternativ eller naturlig gallestein fjerning behandling. Populært alternativ helse supporter Dr. Lai Chiu-Nan foreslår følgende diett for å fjerne gallestein:

For fem dager konsumere 04:56 glass eplejuice eller epler, som kan hjelpe mildne gallestein. I mellom dette bør du spise som du normalt ville spise, uten unormale endringer i kostholdet ditt. På dag seks, ikke spise middag; i stedet, konsumere en teaspoorn av Epsom salt oppløst i et glass vann. Gjenta to timer senere. Denne er utformet til å åpne opp kanaler av galleblæren. To timer etter den andre dosen konsumere en blanding av en halv kopp olivenolje og en halv kopp med frisk sitronsaft. Dette er laget for å belegge steinene og gir mulighet for enkel passasje. Når du sitt fornødne i morgen, bør grønne gallestein vises i avføringen.

Andre naturlige behandlinger

En rekke enkle endringer i livsstil kan bidra til å senke risikoen for gallestein angrep og hindre nye gallestein fra forming. I tillegg til forbruker rikelig mengder vann, kan en diett høy i fiber og lite mettet fett være gunstig ikke bare i behandling av gallestein, men for din generelle helse. Gallestein kan være mer utbredt hos personer med en mangel på vitamin C og E og kalsium, men det er ingen medisinske bevis som støtter dette. Som sådan, ta kontakt med legen din før du starter en ny vitamin diett.

Hjem rettsmidler for å bli kvitt en Fever

Hjem rettsmidler for å bli kvitt en Fever


En voksen normale kroppstemperatur er 98,6 C, men hvor som helst mellom 97 og 99, er akseptabelt. Kroppstemperaturen blir målt ved hjelp av et termometer. Hvis termometeret leser 99 F eller høyere, og personen anses å ha feber. Høy feber kan forårsake anfall, så det er viktig å begynne å behandle feber hjemme. Feber kan oppstå av en rekke årsaker, blant annet infeksjoner, virus og dehydrering.

Vann

Det er viktig å holde seg hydrert som kroppen mister vann når du kjører en feber, så drikk et kaldt glass isvann. Bare å drikke mye vann kan ta med feber ned og holde deg hydrert. Ved å legge is til vann, kan du bidra til å kjøle kroppen ned fra innsiden og ut.

Hvis du ikke kan stå vann, kan du drikke andre væsker som eplejuice. Popsicles og vann-is er noen andre valg som du kan nyte mer enn vann. Bare sørg for at du spiser rikelig med væske for å holde deg hydrert.

Willow Bark Tea

Willow bark te har en ingrediens som fungerer ligner på aspirin. Drikk te av sipping det sakte. Te vil bidra til å redusere smerte, samt å få ned feber.

For å gjøre willow bark te koke en halvliter vann. Slå av varmen og tilsett en fjerdedel av en kopp av willow bark te. Vent 20 minutter før du blander og drikker den. Drikk åtte oz. på en gang.

Tips: Hvis du ikke har en helse butikk nær deg som selger willow bark te, kan du kjøpe det på internett. Du kan få en liten blikkboks av det for under fem dollar.

Cold Komprimerer

Kalde kompresser bidra til å bringe en kroppstemperatur ned ved å arbeide for å kjøle ned huden. Du kan lage et kaldt omslag av vann, eller du kan blande kaldt vann med eddik. Bruk like deler av hver. Plasser en vask klut i løsningen og deretter vri den ut. Sett den over pannen i ti minutter og deretter gjenta.

Tips: Du kan også være lurt å ta et kjølig bad. Sitte i den i minst 10-15 minutter for å kjøle ned kroppen din.

Feber reduksjonsgir

Voksne kan ta enten paracetamol eller ibuprofen å få ned sine feber. Paracetamol kan bli funnet i Tylenol. Tylenol kan tas hver fjerde til sjette time, og voksne kan ta to kapsler om gangen. Ibuprofen er funnet i Advil og Motrin. Det kan tas hver seks til åtte timer, og voksne trenger bare ett av disse for å få ned sin feber. Det er mulig for voksne å ta paracetamol og deretter ibuprofen to timer senere. Det er ikke mulig å ta to acetaminophens og to ibuprofens innen to timer fra hverandre. Dette er egentlig bare nødvendig hvis din feber er ekstremt høy, og du står i fare for å ha en febrile anfall.

Medisinsk intervensjon

Voksne bør søke medisinsk intervensjon dersom feberen har nådd 105 F når som helst. Du bør også kontakte lege hvis feberen fortsatt på 103 F og går ikke ned selv etter å ha prøvd hjemme rettsmidler. Hvis du ikke ser noen nedgang i feber etter to dager, må du ringe legen din.

Hvis du har feber, og det er smertefullt å urinere, må du ringe legen din med en gang. Ikke vent to dager fordi du kan ha en urinveisinfeksjon. Også, ikke vente med å ringe legen din hvis du har andre medisinske tilstander som hjerteproblemer eller immunsystemet sykdommer.

Medisiner for magesmerter

Behandling for magesmerte varierer fra mild smertestillende midler for å behandle smerte direkte mot antibiotika i tilfelle at smerten er et resultat av en tarminfeksjon.

Magesmerter

Magesmerter resultater fra for mye syreproduksjon, iført ned beskyttelse av magesekken. Tarmen kan forårsake smerte når ufordøyelig maten passerer gjennom dem, eller for mye gass blir produsert. Vedlegget, et rudimentært organet og en del av tykktarmen, kan være infisert. Dessuten kan blodårer i magen bli skadet eller occluded.

Analgetika

Mange ganger, enkle smertestillende, smertestillende medikamenter, er nok til å behandle magesmerter. De blir administrert før årsaken til smerten forsvinner, slik som i tilfelle av mageirritasjon fra mat eller drikke. Det må tas hensyn til at de smertestillende selv ikke irritere magen eller tarmen. Når medisinen ikke kan tas gjennom munnen, kan smertestillende som Phenergan gis intravenøst.

Antacida

Parietale celler i magesekken dannes saltsyre for å hjelpe til i fordøyelsen av proteiner i mat. Syren er meget korrosivt for å denaturere proteiner og begynne prosessen med fordøyelsen. Andre celler i magesekken skape en barriere av slim for å beskytte magesekken selv fra å bli fordøyd av syren. Når syren skrider den beskyttende kapasiteten av slim, oppstår smerte. Noen antacida hindre etableringen av syre. Andre antacida nøytralisere syren. Når syre går tilbake til normale nivåer, avtar vanligvis smerten.

Antibiotika

Bakterier som Helicobacter pylori, Escherichia coli, eller Clostridium difficile kan forårsake infeksjoner i mage og abdomen. Ifølge National Institutes of Health, H. pylori bakterier føre til beskyttende slim i magen å tynne ut, forårsaker smerter fra magen syrer. Tarmbakterieinfeksjoner forårsaker kramper i tarmen som tarmen prøver å skylle ut infeksjonen. Antibiotika å eliminere de bakterielle infeksjoner lindre smerte fra slike infeksjoner.

Muskelavslappende

Noen ganger er maten fortært som er vanskelig å fordøye. Denne maten fører til en bule i tarmen. Den påfølgende kramper forårsaker smerte. Andre tilstander, slik som gallesten, blokkere intestinal vei, også forårsaker kramper. Muskelrelakserende midler kan brukes for å slappe av magemusklene og den glatte muskulaturen som forårsaker intestinal kramper.

Hvordan behandle Barnas Kvalme

Hvordan behandle Barnas Kvalme


Alle foreldre gruer høre deres barn uttale ordene "Jeg tror jeg kommer til å kaste opp." En kvalm barnet er ulykkelig og ubehagelig, og det er opp til deg å hjelpe dem. Det finnes en rekke måter å behandle barne kvalme, inkludert noen forebyggende tiltak. Les videre for å lære hvordan å behandle barnas kvalme.

Hvordan behandle Barnas Kvalme

Forhindre Oppkast

•  Lytt til barnet ditt når han viser han ikke føler seg bra. Barn ofte gir liten advarsel før de kaster opp, men de har en tendens til å fortelle deg at de føler seg "funny" på noen måte. Mange erfarne foreldre har funnet seg selv rydde opp både et sykt barn og stuen fordi de ikke klarte å akt på advarselen sine barn som er levert.

behandle kvalme før det blir fullverdig oppkast. Har barnet ditt hvile stille, sittende eller liggende i en stol, ettersom høye nivåer av aktivitet kan forverre kvalme. Mens hun hviler, tilby henne en klar, søt drikke eller en frossen is pop å bosette magen hennes. Unngå sure fruktdrikker som de kan forverre en urolig mage.

Plasser et barn utsatt for reisesyke nøye i bilen. Han bør være vendt forover og i stand til å se ut foran vinduet, som den raske, uklart Utsynet fra sidevinduene forårsaker carsickness.

Unn høy feber og barking hoste med en over-the-counter medisiner som passer for barnet ditt (som indikert av en barnelege). Høy feber kan føre til kvalme hos barn, og en ukontrollert hoste kan ofte utløse et barns brekningsrefleksen.

Behandle kvalme

Hydratiser barn som har vært oppkast med små mengder klar væske. Etter et anfall av oppkast, vente en time og deretter gi dem ca 1 fl oz. av flytende hvert 20. minutt. Hvis du etter en time eller så dette beløpet blir tolerert, øke til om lag 8 fl oz. Væsker å tilby inkluderer eplejuice, te, buljong, gelatin og svak druesaft.

gi en re-hydratisering løsning til et barn som har blitt oppkast i 24 timer eller lenger. Barn blir dehydrert svært raskt, og re-hydration løsninger kan bidra til å erstatte tapt væske, samt balanse barnas kalium og natrium nivåer.

Tillat barnet å tygge peppermyntetyggegummi, nippe peppermynte te eller suge på en peppermynte godteri. Mint er en naturlig rette for kvalme. Det hjelper berolige magemusklene og redusere spasmer som følger kvalme og oppkast.

Begynn barn på fast føde sakte. Inntil et barn har vært kvalme og oppkast gratis for en dag eller to, bør han holde seg til et tørt diett. Klare supper, toast, kjeks, ris og andre milde matvarer er lettere på magen.

Hint

 • Ring barnelege umiddelbart hvis kvalme er ledsaget av en stiv nakke, høy feber, eller hvis et barn er groggy og ikke svarer eller synes å være blodig oppkast.

Hvordan å behandle barn diaré

Hvordan å behandle barn diaré


Diaré er ikke en uvanlig sykdom hos barn. Selv ubehagelig, er løs avføring og medfølgende magekramper vanligvis forårsaket av et virus eller mat følsomhet, og med riktig behandling, er en tidsbegrenset sykdom. Det viktigste å huske på når behandling av barns diaré er å opprettholde væskebalansen, som barn lett kan bli dehydrert. Les videre for å lære hvordan å behandle barnas diaré.

Hvordan å behandle barn diaré

Identifisere, hvis mulig, vil årsaken til ditt barns diaré, da dette hjelpe deg å begrense hvordan du behandler den. Finn ut om noen familiemedlemmer som spiste det samme måltidet som barnet opplever også gastrointestinale plager, siden dette kan være et tegn på matforgiftning. Du kan også være lurt å ringe ditt barns skole eller barnehage for å se om administrasjonen er klar over noen "mage bugs" som kan gå rundt.

•  Ring barnelege hvis du mistenker at barnet ditt kan ha matforgiftning, som det kan være en alvorlig situasjon som trenger å bli behandlet så snart som mulig. Det er ofte skilles fra vanlige utbrudd av barnediaré ved alvorlige magekramper og blod i avføringen. Rotavirus, som kan identifiseres ved en karakteristisk sykelig-søte lukten av avføring, er en annen årsak til diaré som garanterer en samtale til legen, så det er forbundet med alvorlig dehydrering hos små barn.

Limit barnas inntak av fruktjuicer, som de kan faktisk føre til en økning i løs avføring. Blant fruktjuicer, er eplejuice en av de verste synderne. Videre surhet av sitrus juice, som appelsinjuice, kan føre til ytterligere urolig mage.

Hold barnet hydrert på annen måte. Tilby slurker med vann, is spretter eller en spesiell re-hydration løsning. Hvis barnet nekter å drikke noe annet, kan du sette en dråpe eller to av juice i vannet, akkurat nok til smaken det litt, som det er mer viktig å demme opp for dehydrering enn det er å ta et standpunkt på ikke tilbyr juice.

Unngå mat som melk og yoghurt til konsistensen på barnets avføring har returnert til det normale. Siden diaré kan skylle tarmsystemet av mange av sine naturlige bakterier, vil mange barn opplever midlertidig, post-sykdom laktoseintoleranse.

Begynn barnet ditt på Brat kosthold når han har vært i stand til å tolerere væske. Brat er et akronym for bananer, ris, applesauce og toast. Dietten er ikke nødvendigvis begrenset til de bestemte matvarer, snarere er det en måte å minne deg til å begynne med en blid og lett å fordøye kosthold.

Hint

 • Over-the-counter anti-diaré medisiner er kontraindisert for bruk til å behandle små barn. Sjekk med legen din før du gir dem til barnet ditt.

Hvordan identifisere symptomer på kronisk diaré

Kroniske utbrudd av diaré hos barn er ofte merket som "uspesifikke kronisk diaré", som betyr bare at ingen fysisk årsak som infeksjon eller matintoleranse er fastsatt. Noen barn lider av kronisk diaré, og mens noen ganger tilstanden er relatert på noen måte til kosthold og ernæring, noen barn bare drikke for mye væske som eplejuice, appelsinjuice eller frukt punch på daglig basis.Remember at vann er en viktig næringsstoff og tilstrekkelige mengder vann vil bidra til å forebygge en rekke conditions.Chronic utbrudd av diaré er oftest funnet hos barn i alderen 1 1/2 til ca 4 år gammel. Denne type diaré er annerledes enn den som forårsakes av irritabel tarm-syndrom som oppleves av mange voksne. I tilfelle av ikke-spesifikk barndommen kronisk diaré, tilstanden gradvis forsvinner før barnet går school.Learning hvordan å identifisere symptomene på barndommen uspesifikk kronisk diaré vil hjelpe foreldre forstå prosessen samt gir dem evne til å bidra til å støtte og holde liv barnet, som kan være engstelig om hans tilstand. Medisiner for tilstanden er vanligvis ikke nødvendig, men ekstra kjærlighet, forståelse og støtte vil gå en lang vei mot å håndtere tilstanden.

Hvordan identifisere symptomer på kronisk diaré

•  Vær oppmerksom på løs eller vandig avføring når barnet ditt enten evakuerer inn i hennes bleie eller i toalettet. Endringer i melk, formel, juice eller myk mat ofte produsere dette resultatet. Hvis tilstanden vedvarer, er det et klassisk tegn på kronisk diaré. Imidlertid være oppmerksom på at normal avføring kan være avbrutt av vannaktig avføring av og på i en tidsperiode, som gjør det vanskelig å diagnostisere tilstanden.

Observer barnet for hyppig evakuering. Små barn kan evakuere en eller to ganger om dagen, men de som lider av uspesifikk kronisk diaré vil ofte produsere avføring tre eller fire ganger om dagen.

Ta hensyn til gråt eller tegn på stress hos små barn, som kanskje også klager over magesmerter hvis han er gammel nok til å snakke. Dette er et annet klassisk tegn på mage eller intestinal nød og bør vurderes av en familie omsorgsperson eller barnelege.

Undersøk anal området av barnet ditt. Hvis det ser ut til rød eller irritert, kan dette være forårsaket av store mengder vannaktig avføring og diaré. Unn irriterte området med salver eller kremer foreslått av barnelege.

Diskuter behandlingstilbud med barnelege. Hun kan foreslå å endre formler, eller redusere mengden av eple eller appelsin juice du mate barnet ditt, samt mengden av fruktjuicer eller drikke populært i dag.

Hint

 • Planlegge et besøk med barnelege hvis barnet ditt har opplevd diaré i mer enn to uker, hvis han har feber eller hvis du finner noe blod i avføringen.
 • Venstre ubehandlet, kronisk diaré kan føre til ernæringsmessige mangler, dårlig vekst og utvikling, og sløv atferd i barnet ditt.

Hvordan helbrede og behandle diaré naturlig

Dessverre opplever alle diaré på anledningen. Her er hvordan å behandle diaré naturlig.

Hvordan helbrede og behandle diaré naturlig

Først er det viktig å vite at hvis du opplever noen tegn til dehydrering på grunn av diaré, bør du søke lege omgående. Du kan ha en alvorlig medisinsk tilstand som trenger oppmerksomhet ASAP. Barn, eldre og de med svakt immunforsvar vil lide av dehydrering raskt.

Sørg for å kontakte lege raskt hvis diaré vedvarer, er overdreven eller inneholder blod og slim. Tre eller flere episoder om dagen er grunn til å ringe legen.

Spis rikelig med bananer. Bananer er en stor kilde til vitamin B6, vitamin C, magnesium og kalium. Bananer også bidra til å regulere bolle bevegelser med sitt høye fiberinnholdet som gjør denne frukten den perfekte maten for tider som dette.

Apple Sauce har vært kjent i mange generasjoner å kurere diaré. Eplesaus inneholder vitaminer, vann og fibre.

Carrot Juice i særdeleshet har blitt sitert for å være en kur for diaré. Å drikke tre glass om dagen anbefales. Fersk gulrot juice er den beste, men flaske vil fungere helt fint.

Drikk rikelig med væske inkludert fruktjuicer, sportsdrikke og koffeinfri te. Unngå eplejuice, kullsyreholdige brus, kaffe, meieriprodukter og alkoholholdige drikkevarer som kan forverre diaré.

Spis vanlig enkel mat som ris, ristet brød, kjeks og pretzels. Noen matvarer som er sveisen, krydret eller fet vil forårsake diaré å øke.

Botemidler for oppkast og svimmelhet

Botemidler for oppkast og svimmelhet


En rekke forskjellige betingelser kan føre til oppkast og svimmelhet, mage inkludert skader, infeksjoner eller irritasjon; indre øret problemer; hjerneskader og sykdommer; lave blod-jernnivåer og lav blod-oksygennivå. Hvis du lider av langvarig oppkast og svimmelhet symptomer, sørg for å søke legehjelp, som avanserte behandlinger kan være nødvendig. Ellers er det flere over-the-counter kurer og hjem rettsmidler som kan hjelpe.

Rest

Selv om det høres for enkelt til å være sant, er hvile en bevist hjem rette for oppkast og svimmelhet. Ifølge Hurtig Care, fysisk anstrengelse og bevegelse øke følelsen av kvalme (eller din tilbøyelighet til å kaste opp), mens liggende eller sittende ned vil hjelpe bosette dem.

Ingefær

Ingefær, fra den asiatiske ingefær anlegget, er en effektiv naturlig middel for oppkast og svimmelhet. Ifølge hjem rettsmidler, ta det i kapselform er den raskeste måten å føle sin gunstige effekter.

Hvetekim

Hvetespirer er en melet næringsmiddel laget av embryoene av hvete korn. Ifølge hjem rettsmidler, kan du lage en kur for oppkast og svimmelhet ved å blande to teskjeer av hvetespirer i et glass varm melk. Det rette fungerer også godt for gravide kvinner lider form morgenkvalme.

Tea

Drikker svart te med knust ingefær kan lindre kvalme, ifølge hjem rettsmidler. Andre gode te alternativene inkluderer peppermynte og kamille.

Stikkelsbær

Stikkelsbær er rødlig eller gulaktig-grønne bær (fra stikkelsbær anlegg), som er lastet med vitamin C og A. Ifølge hjem rettsmidler, kan du gjøre en effektiv kvalme og svimmelhet rette ved å dyppe cirka fem gram stikkelsbær i vann over natten (du kan også legge inn noen korianderfrø). I morgen, siler bort fruktene (og frø), og den gjenværende væsken er din kur. Ifølge ovenfor kilden, kan du legge i litt sukker hvis du ikke liker smaken.

Søte væsker

Ifølge Hurtig Care, sukkerholdige væsker er bedre for lindrende magen enn vanlig vann eller andre sukkerfrie væsker. Noen alternativer er flatskjerm soda (fordi bobler kan føre til irritasjon), lav-sure fruktjuicer (som eplejuice) og selv popsicles.

Rehydrerende Solution

Hvis oppkast fortsetter iherdig for over én dag, kan det være lurt å prøve å ta en over-the-counter rehydrating løsning. Ifølge Hurtig Care, er disse løsningene designet for å etterfylle væske kroppen din har tapt. De vanligvis kommer i pulverisert form, og består i hovedsak av elektrolytter og karbohydrater.

Antihistaminer

For oppkast og svimmelhet som er knyttet til øre problemer, kan det være lurt å prøve å ta noen antihistaminer, spesielt Cyclizine og meclizine. Ifølge Hurtig Care, kan disse over-the-counter narkotika hjelpe frigjøre øret passasjer (kjent som labyrinter) og avlaste motion-indusert sykdom, svimmelhet og oppkast.

Hva er et rettsmiddel for Non-Stop Hard Hoste for barn?

Hva er et rettsmiddel for Non-Stop Hard Hoste for barn?

Hoste ukontrollert kan være ikke bare ubehagelig, men det kan også være skremmende for et barn. Å vite årsaken til hoste kan hjelpe deg å gi den beste rette og vite når du skal ta henne med til lege eller sykehus.

Identifikasjon

En nonstop reoler eller hard hoste kan være til stede med bronkitt, astma, falsk krupp og forkjølelse.

Advarsel

Alltid snakke med ditt barns barnelege før du gir ham eller henne medisin. Ikke gi honning til barn under 2 år. I de fleste tilfeller trenger leger ikke anbefaler å gi barn over-the-counter hoste suppressants. Dersom barnet har blå-farget lepper eller heftig av å være svimmel eller ør, gå til legevakten eller ringe 911.

Forebygging / løsning

Hvis hosten er produktiv (slim eller slim kommer ut når han hoster), bruk en luftfukter for å fukte luften rundt barnet og gi barnet så mye væske som mulig (kylling kjøttkraft eller suppe og eplejuice for eksempel) med en påminnelse: Hvis barnet begynner oppkast når du hoster, redusere inntaket.

Betraktninger

Hvis hosten kan beskrives som bjeffing og barnet høres hes, ta henne inn på badet og skru på dusjen virkelig varmt (ikke sette henne i). La dampen bygge opp og holde henne der overvåket i 10 til 15 minutter. Gjenta etter behov. Dampen og varmen vil bidra til å roe bronkiene.

Betydning

Hvis det ikke er noen andre symptomer som feber, rennende nese eller andre forkjølelsessymptomer og hoste episoder kommer og går, bør du vurdere å ta barnet til legen for mulig allergi-indusert astma. Denne tilstanden vanligvis skjer når en person er allergisk mot pollen eller dyr dander.

Pankreatitt symptomer hos barn

Pankreatitt symptomer hos barn

Pankreatitt er en tilstand som oppstår når bukspyttkjertelen blir betent. Bukspyttkjertelen er et organ i kroppen som frigjør enzymer som brukes i fordøyelsen. Det er også ansvarlig for å regulere glukose i blodet ved å utskille glukagon og insulin hormoner. Betennelse i bukspyttkjertelen forårsaker fordøyelsesenzymer til å angripe bukspyttkjertelen. Ifølge National Institutes of Health, er pankreatitt sjelden hos barn. De barna som utvikler pankreatitt vanligvis gjør som følge av en arvelig tilstand eller traume til kroppens mageregionen.

Akutt pankreatitt

Akutt pankreatitt kommer på raskt og sterkt. Akutt pankreatitt er vanligvis utløst av gallestener, men kan også oppstå på grunn av en infeksjon, tumor, medisin eller annen form for skade på mageregionen. Akutt pankreatitt krever rask legehjelp. Med riktig behandling, vil akutt pankreatitt vanligvis gå bort uten varige effekter. Det er imidlertid mulig for akutt pankreatitt å resultere i dehydrering, indre blødninger, lavt blodtrykk eller svikt i nyrene, lungene eller hjertet. I tillegg kan akutt pankreatitt endre seg til kronisk pankreatitt, med skade alvorlig nok til å forårsake arrdannelse.

Akutt pankreatitt Symptomer

Smerte kan plutselig begynne i øvre mageregionen og stråle ut til ryggen. Smertene kan vare i noen dager, og er ofte verre etter å ha spist. Buken kan også vises hovne og være øm å ta på. Andre symptomer kan være feber, oppkast, kvalme og en rask puls.

Kronisk pankreatitt

Kronisk pankreatitt er en pågående bukspyttkjertelen betennelsestilstand som vanligvis forverres over tid. Vanligvis bare personer fra 30 til 40 år gamle har kronisk pankreatitt. Det er imidlertid mulig for yngre individer å ha kronisk pankreatitt dersom betingelsen er arvelig eller forårsaket av noen type traumer til mageregionen. Også barn med cystisk fibrose har en økt risiko for å utvikle kronisk pankreatitt. Barn med arvelig pankreatitt har vanligvis forbigående episoder av diaré og magesmerter som varer dager om gangen i løpet av mange år.

Symptomer på kronisk pankreatitt

Noen barn med kronisk bukspyttkjertelen kan oppleve smerte i øvre mageregionen, mens andre ikke kan oppleve noen smerter i det hele tatt. De som har smerter vil sannsynligvis føle smerte i ryggen området, samt og smertene kan bli verre etter å ha spist. Andre symptomer på kronisk pankreatitt er diaré, oljeaktig avføring, oppkast, kvalme og vekttap.

Behandling

Akutt pankreatitt er vanligvis behandles med intravenøse væsker, samt antibiotika og smertestillende medikamenter. I noen tilfeller kan operasjon være nødvendig. Kronisk pankreatitt er behandlet med intravenøs væske og smertestillende medikamenter i tillegg. Men det også er behandlet med en lav-fett diett og enzym kosttilskudd. Kirurgi kan være nødvendig å fjerne alvorlig skadde deler av bukspyttkjertelen.