Digidexo.com

skabb hos barn

Symptomer på skabb hos barn

Symptomer på skabb hos barn

Symptomer på skabb hos barn er lett å oppdage. Riktig identifisering av skabb kan bidra til å hindre spredning av denne sykdommen. Skabb kan bli funnet i barnehager og skoler, men er stort sett kontrahert ved langvarig hudkontakt som hugging. Lære barna gode sanitære forhold kan bidra til å stoppe spredningen av skabb.

Skabb

Skabb er en smittsom hudsykdom forårsaket av kløe midd. Kløe kan Burrows under huden som forårsaker alvorlig kløe og rødhet. Kløe midd kan bare sees med et mikroskop. Skabb er ganske vanlig og ikke nødvendigvis forårsaket av dårlig hygiene. Det kan ta fire til seks uker etter eksponering for et utslett å utvikle.

Identifisere skabb hos barn

Utslettet fra skabb vises lyse rødt med humper og blemmer. Den utslett er vanligvis i et bestemt område. De vanligste stedene for et barn å ha skabb inkluderer; Web-områdene mellom fingrene, håndledd og ryggen av albuer, knær, og rundt midjen. Utslettet vil også inneholde Burrows som vises i en s-form. Burrows er ofte små og vanskelige å identifisere.

Smertefulle symptomer

Foruten den røde, humpete utslett, kan barnet ditt bli vist andre symptomer. Barn vil klø og klø i de berørte områdene. Hvis venstre ubehandlet, vil kløe forverres forårsaker barnet å klø oftere. Kløe forårsaket av skabb er alltid mer intens om natten.

Diagnose

En lege kan være i stand til å diagnostisere skabb av utslett og symptomer. En annen måte barnelege kan diagnostisere sykdommen er å ta en prøve fra utslett og se under et mikroskop for kløe midd og egg. Det er også en blekk test som innebærer å sette blekket på utslett for å se etter Burrows. Burrows kan ikke alltid bli identifisert fordi et barns kløe kan ripe opp Burrows unna.

Behandling for skabb

Typisk behandling for skabb innebærer å bruke permetrin krem ​​eller lotion til barnets hele kroppen. Hodebunnen og hårfestet kan også trenge å bli behandlet. Kremen er igjen på i opptil tolv timer, og kan trenge å bli gjentatt. Alle familiemedlemmer som kan være infisert behov for å bli behandlet på samme tid.

Skabb hos barn

Skabb kan forekomme hos barn eller voksne. Det er mulig for skabb å spre seg raskt i et tett befolket område, for eksempel en skole klasserom eller barnehage. Når et medlem av en familie har blitt smittet, er det best at det tas forholdsregler for resten av familien også.

Årsak

Skabb hos barn er forårsaket av den mikroskopiske Sarcoptes scabiei midd. Den kvinnelige av artene Burrows en tunnel under huden der hun legger egg. Etter tjueen dager de modnes og gjøre veien til overflaten av huden der de kan flytte til andre områder av kroppen eller på en annen vert. Kløe forbundet med skabb er forårsaket av en allergisk reaksjon mot midd, så vel som deres avfall og egg.

Symptomer

De symptomer på skabb hos barn inkluderer alvorlig kløe som kan forverres om natten og tynne spor av små støt eller blemmer igjen fra gravende av midd gjort med ujevne mellomrom. Burrows kan vises hvor som helst på kroppen de er mest vanlig i hudfolder som de som finnes mellom fingrene, rundt avfall, i armhulene, langs den indre håndledd, kne eller albue, rundt brystene eller mannlige kjønnsorganene, og på skulderbladene og rumpe. Skabb hos barn er funnet oftest på ansikt, hals, hodebunnen, føtter og hender.

Diagnose

Hvis skabb symptomer er til stede hos barn de skal bringes til lege for en diagnose. Legen vil undersøke huden og se etter Burrows som ofte kjennetegner en infestation. Legen kan ta en skraping av huden for å bli undersøkt under et mikroskop for tegn på midd eller egg.

Behandling

Skabb hos barn krever belyse infeksjon med medikamenter som er anvendt over hele overflaten av legemet til et minimum på åtte timer. Den hyppigst foreskrevet er crotamiton og permetrin. Oral medisiner kan være foreskrevet for de som ikke er i stand til å tolerere kremer eller når de kremer er ineffektiv. Fordi skabb er så lett spre seg familien og alle som har vært i nær kontakt med barnet kan trenge å bli behandlet.

Forebygging / løsning

Etter at barnet har blitt behandlet for skabb midd må fjernes fra hjemmet for å hindre ny forurensning. Alle gjenstander som er laget av stoff som har blitt brukt nylig bør vaskes i varmt vann og tørket i høy varme. Klut elementer som ikke kan vaskes og tørkes hjemme bør renses. Elementer som ikke kan vaskes eller renses slik som leketøy bør plasseres i plastposer og forlatt alene i flere uker for å sulte midd.

Hva er behandlingen for skabb hos barn?

Behandlingstilbud for skabb, også kjent som den menneskelige kløe midd, er de samme for barn som de er for voksne. Imidlertid kan de områder av kroppen infisert med midd forskjellig hos barn. Du må kanskje også å finne måter å gjøre barnet ditt mer behagelig etter behandling gis, som alvorlig kløe kan vedvare i opptil en uke.

Er det skabb?

Skabb midd gir preferanse til visse områder av et barns kropp, inkludert hodebunnen, ansiktet, halsen, håndflatene og fotsålene. En barnelege kan vanligvis finne ut om skabb er tilstede ved å se etter midd karakteristiske "sikk-sakk" hule, hvor den kvinnelige skabb midd legger sine egg. Noen ganger kan en skraping av barnets hud vil bli tatt og observert under et mikroskop for å fastslå tilstedeværelse av midd.

Aktuelt Treatment

Behandling av skabb effektivt krever en resept fra lege. Ditt barns barnelege kan forskrive en aktuell lotion som går under navnet Elimite, Acticin eller Eurax. Disse topicals blir påført over hele kroppen og venstre på minst åtte timer, hvoretter de er vasket av. Fordi skabb er lett overføres og har en lang periode med dvalen, opptil to måneder, må alle i husholdningen får behandling samtidig.

Making Your Child Komfortabel

Selv etter skabb behandles, kan alvorlig kløe vare i en uke eller lenger. Fordi kløe er et resultat av en allergisk reaksjon på skabb midd avføring, kan ditt barns barnelege anbefale en muntlig antihistamin. Cool bad og anvendelse av beroligende lotion, som Calamine eller Aveeno, kan også være nyttig.

Behandling Miljøvern

Et viktig tiltak for å forebygge skabb re-infestation er å behandle hjemmemiljø. Ditt barns klær, sengetøy, håndklær og andre elementer bør vaskes i varmt såpevann og tørkes på høy varme. Elementer som ikke kan vaskes, for eksempel puter, jakker og utstoppede dyr, kan plasseres i plastposer eller containere og lagret i garasjen i opptil to uker.

Er Skabb farlig?

Hvis barnet ditt klør kraftig, kan dette resultere i huden sår. Brudd i huden la barn utsatt for bakterielle infeksjoner, for eksempel impetigo, som er forårsaket av staph eller strep bakterier.

Tørr hodebunn hos barn

Tørr hodebunn hos barn er vanligvis ikke et tegn på noe alvorlig, men det kan være frustrerende og utfordrende å rydde opp. Fastsettelse av en behandling avhenger av den underliggende tilstand eller årsak. Gransker symptomer kan bistå med å velge riktig løsning for å eliminere tørr hodebunn hos barn.

Tinea Capitis

Det er fem former for soppinfeksjon, eller tinea capitis, som kan være årsaken til tørr skjellende hodebunn hos barn. Usammenhengende områder av hårtap med tørrhet kan være ringorm. En skraping av området er nødvendig for diagnose. Ringorm er ofte behandlet med oral medisin. Hvis det er betente knuter rundt hårsekkene, eller skalere med utflod, kan disse også være tegn på tinea capitis.

Cradle Cap

Seboreisk eksem, eller vugge cap, er en annen vanlig årsak til tørr hodebunn hos barn. Det er vanligvis funnet i barn etter fødselen, men er ikke uvanlig at opptil 12 måneder etter fødsel. Cradle cap vil ofte klare uten behandling, men olje, kan vaselin eller hydrokortison krem ​​brukes til berørte områder i flere timer. For eldre barn, kan flass shampoo være nyttig. Snakk med legen din dersom vugge cap sprer seg til andre områder av barnets kropp.

Eksem

Atopisk dermatitt, eksem, eller kan også være grunnen til tørr hodebunn hos barn. Det kan føre til et barns hode å være kløende eller ubehagelig. Eldre barn kan ha tørre kløende utslett som finnes i andre områder av kroppen.

Psoriasis

Psoriasis er tykke sølvfargede skjell i hodebunnen. Når berørte områdene blir ripete, kan de blø. Kontakt legen din hvis du føler hodebunnen psoriasis kan være årsaken til barnets tørr hodebunn. En over-the-counter sjampo som inneholder steinkulltjære kan anbefales.

Skabb

Skabb kan også være den skyldige av tørr og ekstremt kløende hodebunn hos barn. Skabb er veldig små midd som graver seg inn i toppen døde hudlaget spiser død hud celleavfall. Skabb kan hjemsøke spedbarn så vel som barn og voksne. Vanligvis vil utslett finnes i hele kroppen når det er en angrep av skabb. Følg legens anvisninger for behandling og sørg for å behandle alle familiemedlemmer fra topp til tå.

Tørr hodebunn

Tørr hodebunn eller flass, kan være på grunn av endring i sesongen, tørr luft, allergisk reaksjon og mangel på fuktighet av kroppen. Endre sjampo eller hår produkter med barn kan føre til en tørr hodebunn. Under kaldere månedene, luften er tørketrommel, forårsaker scalps å tørke ut og bli kløende. Ofte vaske og pleie håret når barn opplever tørr hodebunn og holde dem hydrert. Hvis tørr hodebunn ikke forsvinner i løpet av tre uker, kan du kontakte en lege.

Utslett hos barn

Utslett hos barn


Utslett - En reaksjon i huden, noe som kan ta på seg ulike former - er vanlige problemer hos barn. De kan ha mange årsaker, inkludert infeksjoner og allergier eller være en reaksjon på et medikament. Vanligvis, elveblest, virale infeksjoner og skabb forårsake utslett synlige på hele kroppen mens en allergi-relaterte utslett viser bare i ett område.

Utseende av utslett

Utslett kan ha ulike opptredener, fra elveblest i huden betennelse eller "humpete" og pimply utslett. De kan være Lacy, hevet, flat, og kanskje eller kanskje ikke vises som flekker.

Bakterielle og virale Utslett

Utslett som kommer med flere barnesykdommer faller i denne kategorien. Mens vannkopper viser én bestemt type utslett, andre sykdommer kan ikke nødvendigvis bli anerkjent av utseendet sitt utslett alene.
Bakterielle eller virale utslett ofte - men ikke alltid - start på stammen og deretter spredte seg til ekstremiteter. De fleste virus er ufarlige, men du bør alltid se en barnelege for å være sikker.
Et utslett forårsaket av vannkopper starter som et lite område av rødhet med en blemme i sentrum, som vil sprekke til slutt. Utslettet er kløende og vanligvis vises først i lysken, i hodebunnen eller armhulene.
Etter noen dager med sykdom, meslinger kommer også med en brunaktig utslett i ansiktet, som deretter sprer seg til kroppen.
En rosa utslett i ansiktet er et symptom på røde hunder. Utslettet går deretter videre til kroppen.
Skarlagensfeber er preget av en grov utslett, mens lyse røde kinn er typisk for Fifth sykdom, også kalt "fiket kinn" sykdom.
Roseola infantum er en sykdom, som vanligvis oppstår hos barn yngre enn to år gammel. Som feber løser, vises et utslett preget av små, rosa, flat eller svakt hevet lesjoner.

Utslett forårsaket av allergi

Allergier kan påvirke flere kroppsdeler, som luftveiene, tarmen eller nervesystemet. Hudutslett i ulike former er en annen vanlig resultat når folk reagerer på visse stoffer rundt seg eller i miljøet.
Noen barn viser allergiske reaksjoner på klær eller klær tilsetningsstoffer, husholdningsartikler som maling, voks, polish, vaskemidler sammen med mat, planter, kjemikalier eller narkotika. Miljø allergi triggere inkluderer støv, pollen eller mugg.
Når du finner ut hva som forårsaker barnet ditt til å reagere allergisk, er det best å unngå kontakt mellom barnet og produktet eller mat eller gjøre endringer i miljøet. Dette vil lindre symptomer og hindre fremtidige utslett eller andre reaksjoner.

Utslett hos nyfødte

Babyer kan lide av spesifikke former for utslett, blant dem infantile akne, bleie utslett og vugge cap.
Cradle cap er preget av en gul til rød humpete utslett i hodebunnen. Det kan også oppstå bak ørene, i armhulene og bleieområdet.
I de første ukene av livet, mange babyer lider av infantile akne, en lidelse som vanligvis forsvinner av seg selv.
Det finnes ulike former for bleie utslett - alt fra trost til eksem. Det er best å ha barnelege ta en titt og la henne bestemme hvordan du skal gå om behandling.

Eksem

Et eksem - ofte finnes på de indre albuene og bak knærne hos spedbarn og små barn - kan være en allergisk reaksjon, eller det kan være tegn på en kronisk tilstand.

Insektbitt

Barnet kan vise flere røde nupper forårsaket fra insektsbitt. Disse er som regel ufarlig og forsvinner av seg selv.

Heat utslett

Svette, ekstrem varme og iført klær som er for varm kan forårsake varmeutslett i barnet ditt. Tiny, røde kviser eller ujevnheter er et typisk symptom. Kule barnet eller ta henne klærne av.

Bakterielle hudinfeksjoner hos barn

Bakterielle hudinfeksjoner er ganske vanlig og kan være en svært liten infeksjon eller kan være en dødelig infeksjon. Bakterier er årsaken til denne infeksjonen og noen er sett hos barn mer enn voksne. Det er viktig å se en lege med en gang for å starte behandling og hindre smitte fra forverring.

Impetigo

Brennkopper er en infeksjon av hudens ytre lag. Denne infeksjonen er svært smittsom og vanligvis krever en aktuell behandling eller antibiotika. Det beste er å få legen din mening som impetigo lett kan forveksles med en annen hud tilstand.

Skarlagensfeber

Dette bakteriell hud infeksjon gir et utslett. Streptokokker, som strep hals, er en generell årsak til skarlagensfeber. Denne infeksjonen kan lett spres med en infisert barn, generelt gjennom nese og munn sekreter.

Skabb

Sarcoptes scabei, en parasittisk midd, er det som forårsaker en skabb infeksjon. Symptomer på skabb inkluderer sår, kløende hud og små røde nupper, blant andre. Behandling for skabb er en topisk salve som skal stå på 8-14 timer om gangen.

Staph Infeksjon

Staph infeksjonen er forårsaket av bakterier, Staphylococcus aureus. Funnene under en fysisk eksamen og mønsteret av symptomer vil avgjøre om det er faktisk en Staph infeksjon. Antibiotika er normalt metoden for behandling foreskrevet.

Forebygging

For å redusere risikoen for dine barn utvikler en bakteriell hudinfeksjon, er det best å innlemme metoder for forebygging. Avhengig av faktiske infeksjon, kan slike forebyggende metoder inkluderer vask huden med såpe og vann ofte, som forbyr noen produkter som kan spre smitte fra å bli delt og unngå overfylte levekår, blant andre.

Hodebunnen sykdommer hos barn

Hodebunnen sykdommer kan påvirke hodet fra nakken til rundt ørene og opp til pannen. De er vanlig blant små barn, særlig de i barnehager. Barn med hodebunnen lidelser kan oppleve ubehag og smerter og kan ikke være i stand til å forklare fullt ut til foreldrene hva som sårer.

Alopecia

Alopecia er en skalp sykdom som fører til tap av hår, noe som kan resultere fra barn som har stramme frisyrer eller ofte trekke håret (se lenke i Referanser).

Lice

Lus er parasitter som kan leve i hodebunnen og forårsake intens kløe. En vanlig infeksjon hos barn, kan det behandles med medisinske sjampoer.

Psoriasis

Barn kan utvikle psoriasis i hodebunnen. Psoriasis er en kronisk sykdom som har symptomer som inkluderer kløe, sprekker eller skjellete hud, blødning og sårhet, ifølge Mayo Clinic.

Ringorm

Ringorm er en vanlig behandle soppinfeksjon hos barn og fremstår som en sirkulær rødt utslett på huden og hodebunnen, ifølge Mayo Clinic.

Skabb

Skabb er en parasitt som kan føre til at barn utvikler et kløende utslett på huden og hodebunnen. Infeksjonen er smittsom, særlig blant nære husholdnings kontakter.

Seboreisk eksem

Seboreisk eksem er en skalp tilstand ofte referert til som "vugge cap" hos barn. Det fører tykke crusty skalaer og kløe i hodebunnen (se lenke i Referanser).

Hvordan bli kvitt Mange hos barn

Mens skabb er en tilstand vanligvis led av husdyr, er det mulig for mennesker, inkludert barn, for å fange den. Mange, også kalt demodicosis og skabb når den påvirker mennesker, er forårsaket av en angrep av parasittiske midd. Disse midd vanligvis lever på mennesker og dyr huden og kan forårsake kløe, håravfall og betennelser når parasitt tall hoppe kraftig. Mens mange symptomer på skabb raskt forsvinne hos barn, kan du også behandle tilstanden.

Bruksanvisning

Fremgangsmåte for å bli kvitt Mange hos barn

•  Har legen din avgjøre, via huden skraping og analyse, årsaken til skabb hos barnet ditt. Mange kan være et resultat av Demodex midd (hovedsakelig hos eldre barn og voksne), eller av Sarcoptes midd. Behandling vil avhenge av typen av midd.

Finn ut om skabb ble forårsaket av kontakt med husdyr eller fra smitte fra andre mennesker. Animal skabb kan forårsake kløe og inflammasjon hos barn, men de parasittiske midd vil raskt dø bort fra sine dyre verter. Leger kan teste for den spesifikke type midd, og skabb fra dyr midd vil klare seg på egen hånd over tid.

behandle symptomene på skabb. For barn som ble smittet skabb fra kontakt med dyr, består behandlingen av kløe administrasjon - ved hjelp av anti-klø kremer og cortisones.

For skabb og demodicosis, få en medisinert lotion for aktuell behandling. Permetrin krem ​​og lindan lotions er typiske behandlinger for skabb infeksjoner.

Påfør lotion til alle deler av barnets kropp under halsen (med mindre huden i ansiktet eller hodet er direkte smittet). Bade barnet før påføring for maksimal effektivitet.

La lotion over natten, som anvist av legen din. For å fjerne lotion, bade barnet ditt grundig og sørg for å kle ham eller henne i rene klær.

Gjenta om nødvendig etter 7 til 10 dager behandling, som anvist av legen din.

Kropps Utslett hos barn

Kropps Utslett hos barn


Hud eller kropps utslett hos barn kan omfatte et bredt spekter av forhold. Utslett kan være enkle, som bleieutslett eller varmeutslett, eller mer komplisert, som en viral eller bakteriell infeksjon. Med en liten bit av kunnskap, vil du være i stand til å gjenkjenne visse typer utslett, slik at du kan velge å behandle problemet på egen hånd eller ta barnet inn for å se sin lege.

Utslett Beskrivelser

Utslett kan være humpete, flate, små nålestikk, har blærer eller i et sirkulært mønster. Utslett er vanligvis rød eller rosa i fargen. Noen få utslett har en hvit eller gul sentrum. Utslett kan være helt tørr og flassende eller våt og weepy. Alle de ovennevnte kan hjelpe deg med å finne ut hvilken type utslett barnet ditt har.

Vanligste barndommen utslett kan behandles hjemme. Men du bør ta barnet til en lege for sikker diagnose.

Bleie utslett og Chicken Pox

Bleie utslett er svært vanlig hos spedbarn. Huden på baken og lysken er rosa eller rød, med flate lesjoner. Regelmessig bleie utslett vil se tørr og flassende, men hvis det er på grunn av en sopp, vil utslett være skinnende og veldig rød. Unn utslett med en sink-basert bleie utslett salve.

Vannkopper, en barndom sykdom / utslett, blir mindre vanlig på grunn av den tilgjengelige vaksinasjon. Utslettet starter som flate røde flekker, etterfulgt av små hvite blemmer som danner i sentrum. Vabler slå fra rød til gul og skorpe over, og er svært kløende. Barnet vil ha viral infeksjon symptomer, slik som feber, hodepine og søvnighet. Ta barnet til legen for behandling, spesielt hvis det oppstår komplikasjoner.

Brennkopper

Brennkopper er en rødlig utslett som snur lys gull og weepy. Brennkopper er forårsaket av bakterier og kan behandles med trippel antibiotisk salve. Men igjen, se en lege for å sikre at utslett er impetigo. Impetigo som er venstre ubehandlet kan slå inn på MRSA virus eller Methcillin-resistente Staphylococcus Aurea. MRSA er en alvorlig infeksjon som kan føre til døden hvis den ikke behandles umiddelbart.

Ringorm

Ringorm er et utslett preget av små, røde, hevet flekker som er konfigurert i små sirkler, vanligvis på overkroppen eller ansiktet. Utslettet er kløende og kan behandles med en aktuell anti-sopp salve.

Skabb

Skabb er et hudutslett som starter med små, røde flekker og deretter blir svært kløende. Dette utslettet viser seg oftest på hender, mellom fingrene. Det kan også forekomme på rumpe, armhulene og håndledd. En gravende midd som forårsaker skabb. Skabb er svært smittsomt, og hvis en person i en familie trekker den seg, vil legen vanligvis behandle hele familien.

Meslinger

Meslinger er ikke så vanlig i disse dager, på grunn av tilgjengeligheten av meslinger vaksinasjon. Meslinger starter som små, røde prikker, deretter vokse seg større og samles i store oppdateringer. Et barn med meslinger vil vanligvis ha en feber, hodepine og hoste et par dager før utslettet viser seg.

Roseola og Hives

Roseola vanligvis infiserer barn under en alder av 2. Det begynner med høy feber, og en rosa utslett vises deretter over det meste av kroppen.

Elveblest kan være et resultat av en varmeutslett eller en allergisk reaksjon på mat, eller aktuelle eksponering for et irritasjonsmoment. Ta barnet til legen for å finne ut hva som forårsaker det. De røde nupper vises hoven og oppblåst, og kan plasseres hvor som helst på kroppen.

Tonisk-kloniske anfall hos barn

Tonisk-kloniske anfall hos barn


Tonic-kloniske, eller grand mal, kramper forekommer hyppigst hos små barn. Beslagene vanligvis føre barna til å miste bevisstheten, jord seg selv og bevege seg ukontrollert i flere minutter. Foreldre og andre omsorgspersoner må forstå hvordan å holde barn trygt under en tonic-kloniske anfall og vite når du skal søke medisinsk hjelp utover førstehjelp for et barn som har hatt et anfall.

Årsaker

Alle tonisk-kloniske anfall oppstår når en stor del av nettverket av synapser som sender elektriske signaler over, og fra hjernen feil. Årsaken til dette utbredt feil varierer fra person til person, og den spesifikke årsaken til en enkelt tonic-kloniske kanskje aldri fant frem. Leger klassifisere anfall uten kjent årsak som "idiopatisk". Anerkjent årsaker til tonisk-kloniske anfall inkluderer høy og raskt stigende feber (dvs. feberkramper), epilepsi, hjerneskade, infeksjoner, hjerneslag, nyresvikt, hjernesvulster, elektrolyttforstyrrelser, underernæring og alkohol eller narkotika overdose, eller akutt tilbaketrekning.

Prevalens

Statistikk utarbeidet av Epilepsy Foundation viser at barn er mest utsatt for idiopatisk, epileptiske og feberkramper. Av de 300.000 amerikanere som lider av en første anfall hvert år, 120.000 er barn yngre enn 18 år, mens så mange som 100.000 er barn yngre enn 5 år som opplever en febril anfall. Noen 45.000 barn under 15 år får diagnosen epilepsi hvert år, men ikke en eneste av disse barna lider tonisk-kloniske anfall. The Epilepsy Foundation påpeker at tonisk-kloniske anfall forekommer hyppigst hos barn yngre enn 10 år gammel.

Aura

Før utbruddet av et anfall, kan et barn klager over matvarer smaker eller lukter morsomt, blir svimmel eller ha tåkesyn. Leger kategorisere disse sensoriske endringer, samt milde hallusinasjoner, som "aura". Når et barn utvikler en aura, foreldre og omsorgspersoner må begynne å gjøre forberedelser for forekomsten av et anfall. Beslaget kan ikke forebygges, men barnet skal, om mulig, bli flyttet til et privat sted fritt for gjenstander som kan forårsake skade.

Anfall Symptomer

En tonic-kloniske anfall har to distinkte faser. I løpet av kort --- vanligvis mindre enn et minutt - tonic fase, et barn vil pusten langsomt og kan til og med slutte å puste. Dersom barnet gjenopptar puste etter beslaget, ingen resuscitative tiltak er nødvendig. Barnet vil også bli stiv til poenget med stivhet og vil nesten alltid gå ut. Tapet av muskelkontroll kan føre til et barn tisser eller avføring på seg selv.

Den kloniske fasen av et anfall er preget av raske, skarpe sammentrekninger av forskjellige muskler. Et barn kan bite tungen eller innsiden av munnen hans. Dette kan fortsette i to eller tre minutter, med krampetrekninger bevegelser blir mindre hyppige og mindre alvorlig som tonic fase passerer. Barnet kan forbli bevisstløs i flere minutter etter at han har sluttet å gripe.

Post-Anfall Symptomer

Et barn vil vanligvis ikke husker hva som skjedde med ham under en tonic-kloniske anfall og vil nesten alltid være trøtt, svak og forvirret når han kommer til bevissthet. Generell svakhet kan vare i opptil to dager, og barnet kan klage over hodepine etter et anfall.

Førstehjelp

The Epilepsy Foundation advarer sterkt foreldre og omsorgspersoner unna å sette inn objekter i et barns munn under en tonic-kloniske anfall. Alt plassert i et gripe barnets munn med den hensikt å holde luftveiene åpne eller hindre biteskader er en kvelningsfare. Den beste metoden for å beskytte et barn under en tonic-kloniske anfall er å posisjonere ham på hans side, løsne noen tettsittende klær, kjempe mot trangen til å holde ham og sørge for munnen er uten hindringer --- ved å sette fingrene, hvis det er nødvendig. Utføre eneste redning puste hvis han ikke har gjenopptatt puste på egen hånd når den kloniske fasen har gått. Til slutt, som Epilepsy Foundation råder, "Vær betryggende og støttende når bevisstheten tilbake."

Søker Medical Care

Foreldre eller omsorgspersoner bør søke medisinsk behandling for alle barn som nettopp har opplevd sin første tonic-kloniske anfall. Et barn med en historie med anfall bør se en lege hvis hans anfall varer lenger, eller bli mer alvorlig enn vanlig, hvis han opplever nye symptomer som oppkast eller hårtap, eller om han har mer enn ett anfall i rask rekkefølge.

Uttrekkbar Beslag hos barn

Uttrekkbar Beslag hos barn


Et anfall er unormal elektrisk aktivitet i hjernen. Barn kan få anfall av mange grunner. Noen anfall er kortvarige eller utføres kun én gang. Dette kan være et resultat av en akutt sykdom eller traumer til hjernen. Noen forhold, som for eksempel epilepsi, manifest i repeterende eller langvarig seizures.The behandling for anfall avhenger av den underliggende årsaken, eller etiologi. Anfall som ikke er lett kontrollert med krampestillende medisiner er kalt "uttrekkbare" anfall.

Definisjon

Beslag, også kjent som kramper, oppstår når elektrisk aktivitet i hjernen går galt. Normalt styrer nervesystemet kroppens funksjoner som muskelbevegelser og tankeprosesser med elektriske impulser som reiser opp og ned nervefibre. Noen ganger er disse signaler feilfunksjon, forårsaker ufrivillige bevegelser eller en endring i nivået av bevissthet. Et anfall kan vare bare noen få sekunder, eller den kan bli forlenget. Hvis et anfall ikke stopper i løpet av få minutter, kan det utvikle seg til status epilepticus, en livstruende tilstand.

Symptomer

Det finnes mange typer anfall, avhengig av hvilke deler av hjernen er involvert i unormal elektrisk aktivitet. Partielle anfall omfatter bare én del av hjernen. Disse kramper kan være svært kort --- noen sekunder --- og barnet kan ikke miste bevisstheten. Generaliserte anfall involverer begge sider av hjernen og således manifest symptomer hos mange forskjellige kroppsdeler. Kramper kan være stirrer staver, krampetrekninger i armer og ben, smatting med leppene, øynene darting gjentatte ganger til den ene siden, og mer, avhengig av hvilke deler av hjernen som er involvert.

Årsaker

Det er mange årsaker til anfall, men hos barn, anfall oppstår ofte med feber ("feberkramper"). Andre årsaker kan være infeksjoner, hodeskade, hjerne misdannelse, hjernesvulster, medisiner og metabolske ubalanser i kroppen. Fordi det første året av livet er en tid med rask vekst hjernen, babyer har en høyere risiko for kramper enn eldre barn. Til tider kan årsaken til et anfall ikke være tydelig, selv med en grundig medisinsk arbeid-up ("idiopatisk anfall"). Barn som har to eller flere anfall uten feber i et år kan bli diagnostisert med "epilepsi."

Diagnose

Pediatriske nevrologer er leger spesialtrent til å diagnostisere anfall hos barn. En viktig del av denne diagnosen er observasjon av symptomer. Tester kan også bidra til å finne årsaken. En EEG (elektroencefalogram) registrerer hjernebølgemønstre for å finne ut om det er noen unormal elektrisk aktivitet i hjernen. En spinalpunksjon, eller Spinal Tap, bidrar til å bestemme om det er en infeksjon i sentralnervesystemet. MR eller CT skanner både produsere bilder av hjernen for å finne ut om det er noen misdannelser, svulster eller blødning i hjernen.

Behandling

Ikke alle beslag krever behandling. Feberkramper som oppstår under en sykdom er vanligvis ikke behandles. Behandlinger avhenge av årsaken og hyppighet av anfall. Antiepileptika er medisiner som styrer anfall. Det er mange medikamenter i denne klasse som har forskjellige handlinger i hjernen. Medisinen er vanligvis valgt basert på den typen anfall (fokal eller generalisert). Andre behandlinger kan omfatte kirurgi eller en ketogen diett.

Uttrekkbar beslag

Uttrekkbar anfall er en lekmann sikt lengre, gruppert eller hyppige anfall som er vanskelig å stoppe. Det er ikke en medisinsk diagnose. Det er muligens et teleskopord, eller blandet ord, som kombinerer de medisinske vilkårene "ildfast" (som betyr dårlig kontrollert anfall) og "vanskelige" (som betyr ukontrollerbare anfall). Den medisinske betegnelsen "vanskelige anfall" er definert av Mayo klinikken som "manglende besvarelse minst to aktuelle antiseizure medisiner." Enten vanskelige, ildfast eller trekkes tilbake, slike anfall, ifølge Mayo Clinic, "har en invalidiserende effekt på livskvalitet."

Prognose

Mens det er ingen direkte kur for anfall, mange barn med anfall har et godt utfall og vokse sine anfall som deres hjerner utvikle og modne. Ofte er resultatet avhengig av årsaken til anfallene. Noen barn er i stand til å bli opprettholdt anfallsfrie med antiepileptika og til slutt avvent medisiner. Noen krever mer frodig behandling og tettere oppfølging, flere forsøk og høyere doser av flere medisiner, men selv disse barna kan være i stand til å leve et normalt liv som deres hjerner vokse og utvikle seg.

Hip problemer hos barn

Hip problemer hos barn


Den vanligste hip problem hos barn er utviklings hofteleddsdysplasi eller DDH. Det påvirker babyer og små barn. Ifølge Lucille Packard Children Hospital, DDH skjer en gang i hver 1000 fødsler. Tilstanden utvikler seg i livmoren eller i løpet av barnets første leveår. Det er en mye mer vanlig forhold i jenter enn gutter. Forholdet mellom femur og hofteskålen påvirkes på den ene eller begge hofter. DDH kan være mild eller alvorlig avhengig av barnet og situasjonen. Hvis det er mildt, er barnets hofte i leddet, men kan bli forstuet ganske enkelt. Det kalles ustabil hofteleddsdysplasi. Hvis DDH er alvorlig, kan hip være helt eller delvis ut av ledd, som kalles subluksasjon.

Årsak

Legene kan ikke forklare hvorfor hofteproblemer forekommer hos barn. Noen ganger, senene rundt leddene er løs, noe som kan være arvelig. Andre ganger kan barnets stilling i livmoren eller etter fødselen påvirker dannelsen av hofteleddet. Stress er satt på hoftene om babyen er seteleie under fødselen, noe som motvirker normal utvikling.

Symptomer

Du kan ikke merke noen symptomer fordi noen barn ikke kan oppleve noen smerte. Imidlertid kan barnets ben og rumpe ser annerledes ut. Dette kan ikke være merkbar før han begynner å gå. Barnet ditt kan ha en svak halting hvis en hip påvirkes av DDH. Han kan svaie eller vralte når han går hvis tilstanden påvirker begge hofter. Imidlertid kan det være vanskelig å oppdage noe unormalt under bevegelse dersom begge hofter er helt forstuet.

Diagnose

Tidlig diagnose av hofteproblemer hos barn er viktig for å unngå store problemer. Barnelege tidlige helsen er det viktigste verktøyet for å diagnostisere DDH. Har babyen din vist så tidlig som mulig, spesielt hvis hun var seteleie, eller hvis du har en familiehistorie med hofteproblemer. Legen vil bruke tester som Barlows test eller Ortolani manøver for å oppdage om babyens hip beveger seg upassende.

Behandling

Behandling av hofteproblemer hos barn varierer avhengig av alvorlighetsgrad og alder på barnet. Du må kanskje sette to eller tre bleier på barnet ditt til enhver tid. Hvis dette ikke fungerer, det er en spesiell sele som kalles en Pavlik sele som kan brukes i flere måneder. Dette holder hoftene på plass. Hvis barnet ditt er eldre, vil legen bruke røntgen for å se om hip er stabil. Legen kan anbefale en stående program for å hjelpe hofte utvikle riktig.

Kirurgi

Eldre barn kan gjennomgå en operasjon for å behandle hofteproblemer. Det er gjort under narkose. Kirurgen flytter hip forsiktig og bestemmer om det kan settes tilbake i stikkontakten. De bruker Gjennomlysning, som er en X-ray system, for å se bekken og hofte bein mens de stiller opp. Barnet har å bære en cast fra livet til tå for å holde hofteleddet på plass til vevet stramme.

Migrene hos barn

Migrene hos barn


Det pleide å være trodde at barn ikke får migrene, men nå vet vi at det ikke er tilfellet. Migrene kan plage en person gjennom hele livet, inkludert barndommen. Den vanligste typen av migrene hos barn kalles abdominal migrene eller kronisk oppkast syndrom. Barn kan få klassisk migrene, også.

Omfang av Problem

Ifølge Mayo Clinic, før et barn er 17, er 23 prosent av alle piker og 8 prosent av alle gutter hadde en klassisk migrene (svekkende smerte på den ene siden av hodet som kommer fra tilsynelatende ut av det blå). De er bare barn som har fått diagnosen. Når et barn ikke kan snakke eller har problemer med å snakke på grunn av smertene, kan det være vanskelig for en voksen å diagnostisere problemet.

Strekke Elever

Eye tester hos barn innebærer strekke elevene med øyedråper kalt fenylefrin og cyclopentolate. Dette gjør det mye lettere å se etter alvorlige øyesykdommer som grønn stær. Men kan disse dråpene ofte fremkalle en klassisk migrene, inkludert kvalme, oppkast, ekstrem følsomhet for lys og svimmelhet. Effektene gå bort i alt fra 2 til 24 timer.

Abdominal Migrene

Dette er da, med jevne mellomrom, barna får kramper, kvalme og magesmerter, og oppkast. Deres ansikt er ofte svært blek eller spylt som om de har feber (men de vanligvis ikke har feber). Dette forekommer oftest hos barn fra 5 til 9 år gammel, da ofte går unna. Men de fleste barn med mage migrene blir voksne med klassiske migrene.

Tegn i svært små barn

Siden svært små barn ikke kan snakke, er det vanskelig å finne ut hvorfor de gråter. Hvis de har en migrene, barn har en tendens til å skjule sine øyne fra noen lys, koble opp deres ører, kaster opp eller har en urolig mage, og ønsker å forbli liggende. De trenger et mørkt, stille rom til å komme seg. Isposer på pannen kan også hjelpe lindre smerten. Å sette på en hvit støy maskin kan hjelpe de barna som blir overfølsom for lyd. Hvis disse angrepene skje mer enn en gang i måneden, kan du ringe en lege.

Skade

Hodeskader kan også føre til migrene hos barn. Ethvert barn som har hatt en hjernerystelse bør tas til legevakten for å sjekke om kraniebrudd eller andre skader. Ofte med hjernerystelser eller hodeskader, ikke smerten ikke satt inn før timer eller dager etter slaget. Barnet kan også bli veldig forvirret eller langsom bevegelse.

Advarsel

Voksen hodepine eller migrene medisiner er generelt altfor sterk for barn under 16 år. Ingen medisiner, urtemedisin eller alternativ behandling bør gis med mindre det er foreskrevet av legen din.

Metabolske sykdommer hos barn

Metabolske sykdommer hos barn


Noen metabolske sykdommer kan være både ødeleggende og dødelig hos barn. Noen kan behandles, men flere har ingen behandling eller helbredelse. Forstå disse sykdommene vil bidra til å gi en idé om hva du skal se etter når det kommer til ditt barns helse. Rådfør deg med barnelege hvis barnet presenterer noen av disse tegn eller symptomer.

Sykdommer

Wilson sykdom er en sykdom som fører til at kroppen for å beholde kobber, som kan være giftige. En liten mengde kobber er nødvendig for å holde seg friske, men organskade kan være forårsaket av kobber oppbygning i organer som hjernen, øyne, lever og andre organer. Tay-Sachs er en sykdom som vanligvis vises i de første månedene av livet som forårsaker oppblåsthet av nerveceller forårsaket av et fettstoff som heter gangliosid. Leukodystrophy er en gradvis degradering av hjernens hvit substans.

Årsaker

I et friskt organ, er kobber filtreres ut av blodet i leveren, og frigjøres i mage-tarmkanalen. En mutasjon i ATP7B genet fører til leveren for å være ute av stand til å behandle kobber ved en normal hastighet, forårsaker en oppbygging av kobber som til slutt går gjennom blodstrømmen til andre organer. Tay-Sachs er forårsaket av et lite aktiv beta-hexosaminidase A, noe som letter fordelingen av fettmaterialer. Dette fører til fet materialer for å bygge opp og skade nerveceller. Leukodystrophy er forårsaket av en abnormitet i hvordan myelin nerve isolator prosesser eller forbrenner kjemikalier som utgjør den.

Symptomer

Kobber oppbygging kan forårsake en hoven lever, gulsott og lett blåmerker. Bygg-up i nervesystemet kan forårsake problemer med å snakke, muskelstivhet og endringer i atferd. Tay-Sachs sykdom kan føre til et barn å gå blind, muskelatrofi, demens og beslag. Tay-Sachs sykdom kan også føre til lammelser. Leukodystrophy fører til en gradvis forekomst av symptomer som tap av kropps tone, tale, syn og hørsel.

Behandlinger

Wilson sykdom krever livslang vedlikehold av kobbernivået i kroppen. Sink blir brukt til å forhindre absorpsjon av kobber, og stoffer som Cuprimine brukes til å fjerne kobber allerede i kroppen gjennom nyrene. Det er i dag ingen behandling tilgjengelig for Tay-Sachs sykdom. Krampeløsende medisiner brukes for å forebygge anfall, og noen barn krever en materøret. Behandling av leukodystrophy innebærer tale og fysioterapi, og forskning viser lovende for benmargstransplantasjon som behandling.

Risikofaktorer

De med en familie historie av Wilson sykdom har større risiko for å få det. De som har leversykdom eller unormale leverprøver er også en økt risiko fordi en unormal leveren ikke kan være i stand til å filtrere kobber også. Forskere har funnet de som er av østeuropeisk eller jødisk anstendig er en større risiko for Tay-Sachs sykdom. Et barn som har foreldre både bærer det muterte genet har en 25 prosent sjanse for å ha Tay-Sachs ifølge ninds. Leukodystrophy er en arvelig lidelse som setter de med en familie historie av leukodystrophy i fare.

Hvordan stoppe rektal blødning hos barn

Rektal blødning hos barn er en vanlig foreteelse som kan skje for en rekke grunner. Det kan utvikle seg til et alvorlig problem for barnet ditt. Hvis du oppdager blod i avføringen eller klær til barnet ditt, her er noen metoder for å stoppe rektal blødning.

Hvordan stoppe rektal blødning hos barn

•  Kjøp en over-the-counter salve eller stikkpille som behandler rektal blødning. Noen selskaper kan tilby barneversjon, men en voksen versjon kan også brukes. Kontroller retning for å se om dosen varierer eller anvendelse for barn.

Har barnet ditt drikke 8 til 10 glass vann hver dag. Dehydrering kan være en årsak til rektal blødning. Hvis dette er tilfelle, kan en jevn tilførsel av vann i flere dager kurere barnets problemer. Normalt tar kroppen mange dager til fullt rehydrere. Være vedvarende og pasient med denne behandlingen.

Bade barnet ditt regelmessig. Mange abscesser og åpne sår på endetarms området kan tilskrives dårlig hygiene. Ved å vaske med såpe og vann minst en gang annenhver dag, vil du øke ditt barns sjansene for helbredelse disse områdene uten ytterligere blødning.

Påfør vanlige mengder is til endetarms området. Ice vil ta ned eventuelle betennelser som kan siver, og dermed redusere barnets sjanse for blødninger. Endre isen så snart det smelter.

innlemme en stor mengde fiber inn i barnets kosthold. Mange ganger blødningen er intern snarere enn fra rektum selv. Legge fiber gjennom et kosttilskudd kan bidra til å regulere noen sterke passasjer i kroppen.

Hjernehinnebetennelse symptomer hos barn

Hjernehinnebetennelse er en alvorlig medisinsk tilstand som forårsaker membraner rundt hjernen og ryggmargen til å hovne opp. Bakteriell meningitt er den mest alvorlige formen for hjernehinnebetennelse, og det kan være livstruende. Viral meningitt er mer vanlig og er ikke så alvorlig som det bakterielle versjonen. Begge former for hjernehinnebetennelse kan presentere influensalignende symptomer hos barn.

Fever

Meningitt kan forårsake høy feber hos barn. En feber er vanligvis en av de første merkbare symptomer på hjernehinnebetennelse før de mer alvorlige symptomer.

Hodepine og lysfølsomhet

Barn med hjernehinnebetennelse kan klage over en svært alvorlig hodepine som ikke går bort. Deres øyne kan også være mer følsomme for lys enn normalt.

Stiv nakke

En stiv nakke er en av de klassiske symptomene på hjernehinnebetennelse og bør tas svært alvorlig. Dette symptomet er mest vanlig hos eldre barn. Et barn med hjernehinnebetennelse kan føle en god del smerter i nakken når han slipper hodet mot brystet hans.

Utslett

Meningitt kan også føre til utslett på kroppen og føre til hyppige kløe hos barn.

Hos spedbarn

Spedbarn med hjernehinnebetennelse har ulike symptomer enn eldre barn. Deres symptomer er mer sannsynlig å inkludere apati, manglende respons, en stiv nakke eller gulsott.

Om påvirket Krakk hos barn

Når et barn utvikler påvirket avføring, kan det være et resultat av forstoppelse eller en tilstand som kalles encopresis. Det kan være mange grunner til barnet ditt har problemer med påvirket avføring, for eksempel kosttilskudd, pottetrening, eller stress. Selv om det kan være en frustrerende opplevelse for deg, kan det være direkte smertefullt for barnet ditt. Det finnes ulike måter å behandle denne tilstanden, men alltid konsultere barnelege før du velger en behandling.

Kronisk forstoppelse

Ifølge Mayo Clinic, er forstoppelse hos barn preget av svært få avføring. Når barnet endelig har avføring, kan avføringen være hard og ser ut som små pellets. Når barnet ditt har forstoppelse, kan det skyldes kostholdet (dvs. for mye junk food eller ikke nok væskeinntak). Dessuten kan pottetrening gjøre barnet ditt ønsker å unngå å bruke på badet, som kan resultere i avføring bygge opp i tarmen.

Symptomer på forstoppelse

Du vil kjenne barnet ditt er forstoppet fordi han ikke kan ha avføring i flere dager. Han kan nekte å passere en krakk fordi det er for smertefullt. Til tider kan barnet klage magen gjør vondt, eller at han føler seg syk i magen hans. Selv om det kan være overraskende, kan blod dukke opp på overflaten av avføringen.

Advarsel

Selv om barnet ikke kan ha avføring i noen dager, ifølge Mayo Clinic, er det svært viktig å se en lege hvis han ikke har bestått krakk for mer enn to uker. Hvis han begynner å kaste opp, har feber, vekttap, eller hevelse i magen, eller opplever en rektal prolaps (der tarmen kommer ut av endetarmen), se en lege umiddelbart.

Enkoprese

Enkoprese er et resultat av sterkt påvirket avføring fra barnet ditt nekter å bruke toalettet. Ifølge Mayo Clinic, vil avføringen begynner å samle seg i barnets endetarm og tykktarm. Når barnet ditt blir så påvirket, kan flytende avføring lekke ut.

Årsaker

Vanligvis vil barn som utvikler encopresis få det etter at de har vært potty trent. Siden encopresis skyldes forstoppelse, kan barnet ditt nekter å bruke toalettet. Krakk blir mer påvirket, noe som gjør bruk av toalettet mer stressende for barnet ditt. Noen barn også utvikle encopresis som et resultat av å bli bleie for tidlig, eller på grunn av en traumatisk situasjon.

Symptomer på Enkoprese

Hvis barnet ditt lider encopresis, vil han ha flytende avføring som vises i undertøy. De fleste ganger, vil barnet ikke ønsker å gå på do, eller vil prøve å motstå. Noen ganger kan barnet ikke vil spise, eller vil klage på å ha en buk verke. Hvis han har avføring, kan hans avføring være svært store (til poenget med clogging toalettet), eller han kan anstrenge seg for å presse ut avføringen.

Behandling

Det er viktig å søke legehjelp for barnet ditt hvis han har påvirket avføring. Ikke bare er det smertefullt, men det kan også være traumatiserende. Ditt barns barnelege kan anbefale kosttilskudd endringer, og i alvorlige tilfeller, bruk av avføring myknere, som laktulose eller melk av Magnesia. Bruk aldri noe annet enn det legen anbefaler. Øke ditt barns væske og fiber inntak kan også hjelpe.

Feber hos barn

En feber er en kroppstemperatur som er høyere enn vanlig. En feber i seg selv ikke nødvendigvis indikerer en alvorlig medisinsk tilstand. Feber er faktisk en vanlig reaksjon på en kropp som kjemper en infeksjon.

Temperaturområder

Normal temperatur varierer mellom 97 til 99 grader Fahrenheit; lavgradig feber varierer mellom 99,1 til 100,9 grader Fahrenheit; felles feber varierer mellom 101 til 103,5 grader Fahrenheit; høy feber er 103,6 grader Fahrenheit og høyere.

Virus og bakterieinfeksjoner

Virusinfeksjoner er vanlige årsaker til feber hos barn; vanligvis ikke farlig, vil dette feber ende i løpet av dager uten medisinering. Bakterielle infeksjoner kan også føre til feber, og er mulig å behandle med antibiotika.

Termometre

Bruk en rektal termometer for spedbarn under ett år gammel, et øre termometer for små barn eldre enn ett år gamle, og en muntlig termometer for eldre barn og tenåringer.

Behandling

Paracetamol lindrer smerte og senker feber. Sjekk med en lege for nøyaktig dosering. Hydrate med kule væsker å drikke. Aldri gi barn under 19 år aspirin eller aspirin-holdige produkter.

LEGEHJELP

Ring lege hvis barnet ditt er 3 måneder eller yngre med en temperatur på over 100,4 grader Fahrenheit, eller hvis et barn har feber og andre symptomer, inkludert oppkast, diaré og tap av bevissthet.

Om Fatty leversykdom hos barn

Om Fatty leversykdom hos barn


Fatty leversykdom hos barn, også kjent som alkoholisk steatohepatitis, er en opphoping av fett i leveren som kan føre til betennelse og arrdannelse. Denne betennelsen og arrdannelse kan hindre leveren fra å fungere som det skal og kan til slutt føre til leversvikt. Med dagens økende fedme hos barn, er det viktig å forstå hva fatty leversykdom er, dens årsaker, symptomer, behandlinger, og hvordan du kan forhindre det.

Symptomer

Fettlever er kjent som en stille morder med få første symptomene. Symptomene på fatty leversykdom er de samme hos barn som hos voksne. Etter hvert som sykdommen utvikler seg, kan du se:
Gulsott (gulfarging av hud og øyne)
Tretthet / slapphet
Magesmerter
Økende abdominal omkrets
Redusert appetitt
Vekttap
Forvirring (sekundært til økt blod ammoniakk)
Uvanlig blødning
Cirrhose, noe som kan føre til behovet for levertransplantasjon

Diagnose

Din helsepersonell vil diagnostisere fatty leversykdom basert på følgende:
Blodprøver - vanligvis et barn har hatt en rutinemessig blodprøve for noen andre tema som har forresten vist forhøyede leverenzymer og vil trenge for videre testing
Fysisk eksamen og historie
X-stråler og ultralyd - viser fett eller forstørret lever
Leverbiopsi (definitive) - en biopsinål er satt inn i lever og en prøve blir tatt. Under mikroskopet, vil leverprøve viser fett med inflammasjon.

Årsaker

Eksakte årsakene til fatty leversykdom hos barn er ikke kjent, men det er mistanke om at fedme, insulinresistens og en nedgang på antioksidanter kan spille en rolle. "Den vanligste alvorlige konsekvens av barndommen fedme er fatty leversykdom, og mer enn én million barn har det," sa Jeffrey Schwimmer, MD, fra Barnas Hospital and Health Center og Vekt og velværesenter, både i San Diego, California. "Jeg tror dette er en underdiagnostisert sykdom av barneleger og allmennheten. Alle overvektige barn bør skjermes."

Behandling

Ifølge National Institutes of Health (NIH), kan utviklingen av denne sykdommen tar år, selv tiår. Prosessen kan stoppe og, i noen tilfeller, å reversere seg selv uten spesiell behandling.
Det er ingen spesifikke behandlingsformer for pediatrisk fettlever. The National Institutes of Health anbefaler:

Vektreduksjon (hvis overvektig eller overvektig)
Følg et balansert og sunt kosthold
Øke fysisk aktivitet
Unngå unødvendige medisiner
Behandlingen for avansert leversvikt er levertransplantasjon.

Forebygging

Du må være proaktive i å avskrekke denne sykdommen. Selv om årsakene er ikke entydige, synes fedme å rangere på toppen. Hjelp barnet endre sin livsstil ved å bli et eksempel. Sakte fase ut ting som:
For mye TV og dataspill
For mange snacks
Sene bedtimes

Forsiktig fase inn:
Familie trening, som å gå
Sunnere kosthold

Sett mål med barna for å hjelpe dem leve sunnere, lengre og mer produktive liv.

Belly Button smerte hos barn

Magesmerter er en vanlig barne klage, som kan være forårsaket av en mild magesmerter eller alvorlige tarm misdannelser. Et barn vil vanligvis peke på navlen hennes da bedt om å peke på smerten. Hvis det er lokalisert smerte virkelig i navle-området, i stedet for en spesifikk kvadrant av magen eller generalisert i magen, er en lege mer sannsynlig å se etter bestemte problemer. Årsaker til navlen smerter hos barn inkluderer et fremmedlegeme, blindtarmbetennelse, tarmobstruksjon, Meckels divertikulitt og infisert urachal cyste.

Fremmedlegeme

Når et barn opplever navle smerte, "det selvsagte" må først utelukkes. Mye til en forelder forferdelse, kan fremmedlegemer bli smertelig fast i navlen og krever fjerning.

Blindtarmbetennelse

Magesmerter forbundet med blindtarmbetennelse starter vanligvis i nærheten av navlen. Som blindtarmbetennelse blir mer alvorlig, har en tendens smerten å skifte til høyre nedre kvadrant av magen. Hos barn, blindtarmbetennelse krever alltid en blindtarm så snart som mulig. Imidlertid, dersom tillegget har en abscess blir barnet behandlet med en kurs av antibiotika. Vedlegget er fjernet når byllen helbreder.

Tarmobstruksjon

Tarmobstruksjon kan medføre en alvorlig navle smerter hos barn. Dette skjer vanligvis hos barn som har hatt tidligere abdominal kirurgi eller har en soning (non-reducable) lyskebrokk. Diagnosen stilles ved CT scan eller radiologisk undersøkelse av tynntarmen, kalt en liten tarm følge gjennom. Behandlingen krever vanligvis kirurgi.

Meckels divertikulitt

Meckels diverticulum er en pose-lignende formasjon på veggen av tynntarmen. Posen er medfødt og kan bli infisert, forårsaker Meckels divertikulitt. Dette fører til skarp eller kramper og mild til alvorlig navle smerter hos barn. Symptomer er assosiert med blod i avføringen. Behandling krever kirurgisk fjerning av divertikkel.

Infected Urachal Cyste

Infiserte urachal cyster er mest vanlig i spedbarnsalder og tidlig voksen alder, og disse cyster forårsake navle smerte og navle erytem. Den urachus er en rørlignende embryologiske struktur assosiert med utvikling av blæren og urin systemer. I en fullt utviklede foster, lukkes urachus, som danner en streng-lignende formasjon heller enn et rør. I sjeldne tilfeller, ikke urachus lukker ikke. Cyster kan danne, fylles med væske og havne bakterier. Infiserte urachal cyster kreve kirurgisk fjerning.