Digidexo.com

bakteriell infeksjon grønn negl

Hvordan vite om en bakteriell infeksjon er smittsomt

Hvordan vite om en bakteriell infeksjon er smittsomt


Bakterier er encellede organismer som streber hele vårt miljø. Mange er nyttig, som de som hjelpe behandle avløpsvann og som brukes ved fremstilling av kjemikalier, inkludert antibiotika vi bruker for å styre dem. Bakterier finnes i gjær vi bruker for å lage brød og yoghurt som vi bruker for å hjelpe våre fordøyelseskanalen fungere bedre. Mindre enn én prosent av bakterier er smittsomt, men de kan skape problemer når de angriper våre kroppens systemer og våre systemer begynne å produsere antistoffer for å bekjempe dem. Bakterier lever av celledeling, og det er prisen, og karakteren av denne prosessen samt systemet som er infisert hjelp avgjør hvorvidt en bakteriell infeksjon kan overføres fra en person til en annen.

Hvordan vite om en bakteriell infeksjon er smittsomt

•  Sjekk for å se hvordan infeksjonen begynner. Noen bakterielle infeksjoner, som gingivitt og periodontal sykdom er ikke smittsom. De sprer seg langsomt, og deres aktivitet er fast forankret til det påvirkede område, i dette tilfellet tennene. De har bokstavelig talt å bli hakket og skrapt bort for å fjerne infeksjonen. Dette bakteriell infeksjon er ikke forårsaket av smitte fra person til person, men ved eksisterende, opportunistiske bakterier og tann miljømessige faktorer som dårlig hygiene, røyking og genetiske faktorer.

Finn ut hva systemet bakteriene påvirker. En bakterie som ligger i luftveiene, som streptokokker er til stede i utåndet luft og slim. En bakterier som befinner seg i immunsystemet, slik som den som forårsaker spedalskhet er ikke særlig transmitt fordi huden tilstand er et resultat av kroppens forsvar mot infeksjon, ikke et symptom på infeksjon i seg selv. Strep er en av de mest vanlige bakterielle infeksjoner på grunn av sin raske vekst, og dens evne til å omdanne i sykdom-resistente varianter. Leprabasill, roten årsaken til spedalskhet fører til at immunsystemet til å sette av reaksjoner i nervesystemet og huden som forårsaker de ytre symptomer på infeksjon, symptomer som ikke har noe å gjøre med overføring av tilstanden.

•  Bestem om sykdom er en primær infeksjon, som stafylokokker eller er faktisk en sekundær følge av en bakteriell infeksjon som Legionærsyken, eller legionella, som faktisk er en lungebetennelse som følge av infeksjon av legonnella bakterier. Staph er en aggressiv dyrker som kan gjennomføres på huden og er lett overførbare fra en person til en annen ved berøring eller i miljøer som svømmebassenger. Legonella, på den annen side vokser bare i bestemte forhold som varme-og kjøleanlegg og lungene. Det er ikke lett overføres mellom mennesker.

Finn ut hvor fort sykdommen utvikler seg. Noen bakterier vokser veldig fort. Hvis de finner et sårbart miljø og er ødeleggende, kan resultatene bli katastrofale. Yersinia pestis, bakterier kjent som byllepest, angriper lymfeknutene, og innen 24 timer, kan infeksjonen utvikle seg til lunge og septicemic plager, noe som resulterer i døden. Utbrudd av pesten har wracked Asia og Europa siden det 14. århundre. Undersøkelse av de sykdommer som kollektivt pest og bakterier som forårsaker dem ga grunnlag for vitenskapen om bakteriologi og studiet av hygiene og immunologi.

Sjekk med din lege for å finne ut om og når en bakteriell infeksjon er smittsom. Rød, flekkete hud eller ujevnheter i munnen eller halsen kan være et virus eller det kan være strep. Kløe, følsomhet eller sårhet kan indikere en "gjær" infeksjon. Oppkast, diaré eller kvalme kan tyde på en bakterie som salmonella eller e. coli er på jobb. Legen din kan fortelle deg om de er smittsom, når og hvor lenge.

Hint

 • Søk etter "bakterier", "smittsomme infeksjoner" eller navnet på en bestemt bakterie for å finne ut mer om bakterielle infeksjoner.
 • Legen er den beste personen til å ta kontakt hvis du tror du har en bakteriell infeksjon. I motsetning til virusinfeksjoner, trenger bakterielle infeksjoner ikke gå bort med hvile og rikelig med væske - de bare bli verre. Antibiotika er nødvendig for å behandle dem.
 • Aldri prøve å behandle en bakteriell infeksjon selv. Selv om det ikke er en smittsom infeksjon, kan resultatene være, minst, ubehagelig og i verste fall dødelig.

Hva er en bakteriell infeksjon?

Bakterier lever, encellede organismer. De kan overleve i menneskekropper så vel som på livløse objekter som dørhåndtak og tastaturer. Det finnes både gode og dårlige bakterier. De fleste bakterier er nyttig for kroppen vår, og kan til og med bekjempe de dårlige. Ifølge Medline Plus, mindre enn 1 prosent av bakterier er skadelige. En bakteriell infeksjon oppstår når disse skadelige bakterier inn vårt system.

Hvordan Bakterier Get In

Skadelige bakterier kan komme inn vårt system på flere måter. En måte er gjennom forurenset, nonpasteurized eller utløpt matvarer som er tilfellet i E. coli og salmonella. En annen måte er gjennom åpne kutt og sår på huden. Skadelige bakterier kan også gå inn gjennom alle åpne passasjer for eksempel øyne, ører, tenner og kjønnsorganer.

Typer av dårlige bakterier

Det er flere tråder av dårlige bakterier - helt for mange til å liste. Noen vanlige sykdommer som skyldes en bakteriell infeksjon inkluderer strep hals, gjær infeksjoner, akne, meningitt, Lyme sykdom, gonoré, syfilis, difteri og tuberkulose. Noen typer av bakterielle infeksjoner er smittsom mens andre ikke er det. Hvis du har en bestemt tilstand, sjekk med legen din for å finne ut om du er smittsom.

Symptomer

Symptomene varierer sterkt avhengig av hvilken type bakteriell infeksjon du har. Men i de fleste tilfeller er det veldig tydelig at du har et problem. Noen symptomer på bakterielle infeksjoner inkluderer feber, utflod, lukt og en betennelse i det berørte området.

Medisinering

Antibiotika blir ofte foreskrevet for å behandle bakterielle infeksjoner. Hvis du tror du lider av en bakteriell infeksjon, snakk med legen din. Den en påminnelse med antibiotika er at kroppen vår bygger immunitet mot dem. Hvis de blir tatt regelmessig, blir de mindre effektive.

Forebyggende tiltak

En av de beste måtene å motvirke dårlige bakterier er å sikre at du har nok gode bakterier i systemet. Yoghurt er en utmerket kilde til gode bakterier. Hvis du er utsatt for bakterielle infeksjoner, kan det være lurt å begynne å konsumere en servering av yoghurt per dag. En annen måte å redusere risikoen for bakterieinfeksjoner, er å vaske hendene med antibakteriell såpe regelmessig. Til slutt, for å redusere bakterieinfeksjoner gjennom munnen og tennene, skylle munnen med et antibakterielt munnvann som for eksempel Listerine.

Hvordan å bekjempe en bakteriell infeksjon

Infeksjoner oppstår når kroppens immunitet er kompromittert eller svekket. Å vite hvilken type infeksjon du har er nøkkelen til å behandle den effectively.There finnes to hovedtyper av infeksjoner, bakterielle og virale. Bakterielle infeksjoner er trolig den enkleste å behandle, men de kan også være skadelig hvis den ikke behandles raskt.

Hvordan å bekjempe en bakteriell infeksjon

øke kroppens immunsystem. Riktig kosthold og mosjon holder kroppen sunn og fungerer optimalt. Legge til kosttilskudd i kostholdet kan også stimulere immunforsvaret. Ta ekstra vitamin C og B-vitaminer, og legge til frisk frukt og grønnsaker i kostholdet ditt.

Drikk mye væske. Dette vil forhindre dehydrering hvis feber er til stede. Vann er en nødvendighet, men fruktjuicer er et godt valg også. Hvis du velger juice, sørg for at det er høy i næringsstoffer og lite sukker. Varm te med sitron kan brukes til å berolige en sår hals.

•  unngå sukker av noe slag. Bakterier trives i et miljø med mye sukker. Med sukker for det å trives på, kan infeksjonen bli sterkere og mer motstandsdyktige mot behandling. Les etiketter for å finne ut sukkerinnholdet i næringsmidler. Dette er en av grunnene til at diabetikere har slike problemer med infeksjoner: sukker i blodet er så høy, det er en perfekt grobunn for bakterier.

Hold miljøet rent. Tørk av overflatene med antibakterielle våtservietter og såper. Dette vil hindre andre i å fange virus det er en luftbåren sykdom som bakteriell hjernehinnebetennelse. Bakterielle infeksjoner på hudens overflate kan raskt gå inn i blodstrømmen og bli en alvorlig systemisk problem. Vask alltid hendene med antibakterielle såper for å hindre videre spredning av infeksjonen.

Ta antibiotika. Hvis antibiotika er foreskrevet, kan du eliminere diaré som ofte følger regimet ved å ta lactobacilis acidophilus, en naturlig forekommende bakterier som finnes i yoghurt.

Vær på vakt mot alle typer feber, spesielt hvis du er diabetiker. Dette kan være en advarsel tegn på at infeksjonen har spredd seg til indre organer og kan raskt føre til store problemer.

Hint

 • Drikk mye vann.
 • Hvil så mye du kan.
 • Oppsøk lege hvis du har noen bekymringer.

Hva Bakterielle infeksjoner kan føre til hudproblemer?

Mange bakterielle infeksjoner kan føre til hudproblemer. Her er noen vanlige.

Cellulitt

A streptokokker eller stafylokokkinfeksjon av et sår vanligvis forårsaker cellulitt, noe som oftest skjer på beina. Vanligvis er det første tegnet en liten skade eller smitte mellom tærne. Mulige symptomer er hevelse, ømhet, varm hud, blåmerker, blemmer, feber og hodepine.

Follikulitt, byller, og carbuncles

Bakteriell infeksjon kan forårsake follikulitt, som er betennelse i hårsekkene. Tender, hovne områder kalt byller kan utvikle rundt betente hårsekker. Carbuncles er klynger av byller.

Stafylokokk Scalded Skin Syndrome

Et definerende symptom på stafylokokk skåldet hud syndrom er peeling hud. Andre vanlige symptomer inkluderer en klaka, rødt, smertefull infeksjon nettstedet, blemmer, feber, frysninger, svakhet, og væsketap. Spedbarn, små barn og personer med deprimert immunforsvar er mest utsatt.

Erysipelas

Hemolytiske streptokokker forårsake erysipelas. Symptomer kan inkludere en skinnende, rød, hevet utslett; små blemmer; og forstørret, øm lymfeknuter.

Erythrasma

Erythrasma er forårsaket av Corynebacterium minutissimum. Det er mer vanlig i tropene, og forekommer oftest hos voksne og personer med diabetes. Områder av kroppen der huden berører huden, slik som under brystet og i lysken, er mest utsatt for erythrasma. Symptomer kan være uregelmessige rosa flekker som blir til brune skjell.

Brennkopper

Brennkopper er en stafylokokker infeksjon som forårsaker pus fylte blemmer som varierer i størrelse fra erter til store ringer. Brennkopper har en tendens til å oppstå på ansikt, armer eller ben.

KOLS bakteriell infeksjon Symptomer

KOLS er en forkortelse for kronisk obstruktiv lungesykdom. KOLS kan skyldes bronkitt. Bronkitt er ofte et resultat av en bakteriell infeksjon. KOLS forårsaker skade på bronkial luftveiene. Denne skaden svekker evnen av lungene til å utveksle karbondioksid og oksygen. KOLS kan føre til dødsfall.

Pustevansker

Personer med KOLS og en bakteriell infeksjon kan oppleve kortpustethet som blir verre under fysisk anstrengelse.

Vedvarende hoste

KOLS skyldes en bakteriell bronkitt infeksjon kan forårsake en vedvarende hoste.

Gulaktig Sputum

En person med KOLS og en bakteriell infeksjon kan hoste opp gulaktig slim, som består av slim og slim.

Feber

Bakterielle infeksjoner i de med KOLS vil føre til en lavgradig feber og frysninger.

Behandling

KOLS har ikke en kur, men symptomene kan lindres. Røykere bør slutte å røyke, da dette bare gjør KOLS verre. Inhalatorer og medisiner kan være foreskrevet for å behandle symptomer. I alvorlige tilfeller kan kirurgi være nødvendig å fjerne deler av lungen som har blitt alvorlig skadet.

Hvordan vet en virusinfeksjon fra en bakteriell infeksjon

Hvordan vet en virusinfeksjon fra en bakteriell infeksjon


Å fortelle forskjellen mellom virusinfeksjoner og bakterielle infeksjoner er vanskelig selv for leger. Begge har lignende symptomer: feber og irritabilitet. En feildiagnostisering, men kan føre til problemer. Det vanligste problemet er når leger forskrive antibiotika til pasienter med virusinfeksjoner. Ikke bare er de ineffektive mot denne type infeksjon, bygger deres anvendelse resistens mot medikamentet, slik at det vil være ineffektivt mot bakterielle infeksjoner.

Bruksanvisning

Spor dine symptomer. Virale infeksjoner er forårsaket av virus. Den hyppigste er forkjølelse. AIDS og vannkopper er også virussykdommer. Tegn på øvre luftveisinfeksjoner innbefatte hoste, rennende nese, sår hals, lavgradig feber og problemer med å sove. De samme symptomene ofte er funnet i influensa, som også kan bringe på smerter i kroppen og høy feber. Varigheten av en viral infeksjon er vanligvis 10 til 14 dager.

•  Vurder varigheten av symptomene. Bakterielle infeksjoner er forårsaket av bakterier. Blant de sykdommer årsakene av bakterier er tuberkulose, urinveisinfeksjoner og strep hals. De er ofte et resultat av en sekundær infeksjon. Dette oppstår når en pasients innledende viral infeksjon fører til en bakteriell infeksjon. Symptomene på en virusinfeksjon har en tendens til å vare lenger enn de 10 til 14 dager av en viral infeksjon. Feberen er ofte høyere og blir verre etter et par dager i stedet for forbedring. Eksempler på sekundære infeksjoner inkluderer ørebetennelse, lungebetennelse og bihulebetennelse. De mest alvorlige bakterielle infeksjoner er bakteriell meningitt og sepsis.

Be legen om å ta en kultur av halsen for å se om bakteriell infeksjon er til stede. Selv om knapt idiotsikker, kan leger bruker egent til å avgjøre om en pasient har en viral eller bakteriell infeksjon. I visse tilfeller, leger bruker viruskulturer til å avgjøre om pasienten trenger antivirale medisiner. En komplett blodprosent kan også bestemme om en bakteriell infeksjon er til stede. Leger også stole på den medisinske historien gitt av pasienten for å avgjøre hvilken type infeksjon.

Infeksjoner som kan være forårsaket av en inngrodd tånegl

Infeksjoner som kan være forårsaket av en inngrodd tånegl


Hyppigst forekommende i en av de to store tær, inngrodde tånegler er en medisinsk tilstand der kanten av neglen vokser forbi negl og inn i huden som omgir din tånegl. Vanligvis kan en inngrodd tånegl føre til hevelse og rødhet i det berørte tå. Sammen med disse symptomene, kan varierende typer infeksjoner utvikle seg som et resultat av en inngrodd tånegl.

Osteomyelitt

Osteomyelitt, eller et bein infeksjon, kan utvikle seg i tilfeller av en ubehandlet inngrodd tånegl. Denne tilstanden oppstår når bakterier kommer inn i tå fra inngrodde negler og til slutt sprer seg til beinet. Symptomer på et bein infeksjon i en tå omfatter hevelse, smerte, varme og pus på stedet av infeksjonen. Ved å berøre siden av din tå med inngrodde negler, kan pus bli utvist hvor din tånegl møter kjøttet av tåen.

Fotsår

En inngrodd tånegl som er alvorlig eller ubehandlet kan føre til fotsår. Denne fare for denne typen infeksjon er at fotsår er åpne sår som kan være ganske vanskelig å helbrede. For folk som har dårlig sirkulasjon eller diabetes, er det svært viktig å ta vare på inngrodde tånegler og avverge et fotsår som disse forholdene kan drastisk påvirke alvorlighetsgraden av et fotsår.

Koldbrann

Den medisinske tilstanden til koldbrann er definert som forfallent og eventuell død av vev. Mens koldbrann vanligvis resulterer fra blodstrømmen blir stoppet til et bestemt område av legemet, kan det også være forårsaket av en bakteriell infeksjon. Vanligvis angriper koldbrann ekstremiteter som fingre, tær og lemmer. Denne alvorlige tilstanden kan også påvirke indre organer og muskler. Koldbrann blir ofte behandlet gjennom antibiotika eller kirurgi for å fjerne dødt vev.

Cellulitt

Med de bakterier som er tilstede i tilfelle av en mais, det er mulighet for å utvikle en cellulitt infeksjon. Som en bakteriell infeksjon av hud, kan cellulitt vokse der en tånegl vokser inn i kjøttet utenfor neglesengen. Den berørte området vil bli ømt, hovent, rødt i fargen og varmt å ta på. Cellulitt kan behandles med enten orale eller intravenøse antibiotika.

Urter og bakteriell Sinus infeksjoner

Patogene bakterier er blant de vanligste årsakene til akutt bihulebetennelse. Mens bihulebetennelse kan være smertefullt, er de sjelden alvorlige, og de fleste tilfeller kan trygt behandles ved hjelp av vanlige urteekstrakter.

Oregano Oil

Olje av oregano er den første linjen i forsvaret mot bakteriell infeksjon. Den elektroniske journal Medical News Today sier at oregano olje ut-utfører det meste reseptbelagte antibiotika i behandling av Staphylococcus infeksjoner.

Echinacea

Vanligvis brukes i kombinasjon med goldenseal, Echinacea kan bidra til å øke immunresponsen til både virale og bakterielle infeksjoner.

Hvitløk

Hvitløk har en lang historie med bruk som en naturlig antibiotika. Den inneholder naturlige svovel-baserte forbindelser som støtter immunforsvaret og er rettet mot sykdomsfremkallende bakterier.

Hvit Willow

White willow bark inneholder salisylsyre, et naturlig forekommende stoff som ligner på aspirin. Andre kilder til salisylsyre inkluderer mjødurt og skogstjerne. Disse urter kan lindre smerter og betennelser i forbindelse med bihulebetennelse.

Astragalus

Long aktet av utøvere av tradisjonell kinesisk medisin, er Astragalus stadig økende favør blant amerikanske naturmedisinere som en immunosupportive urt.

Symptomer på bakteriell Blære infeksjoner hos menn

Når noen er diagnostisert med en blære infeksjon, betyr det bare at noen slags bakterier har infiltrert blæren. Når du er der, fører det vanligvis blæren til å bli irritert og betent. Dette vil be den enkelte til å lide av visse symptomer ofte knyttet til tilstanden. Mens flertallet av befolkningen til å oppleve en blære infeksjon skal være kvinner, hovedsakelig på grunn av den grunnleggende strukturen i anatomi, er det også fullt mulig for menn å ha dem også. Etter bakterier finner veien inn i blæren, vil en mann begynner å vise noen symptomer på tilstanden.

Urin Forstyrrelse

For de fleste menn, betyr en blære infeksjon hyppigere vannlating. Dette skyldes i stor grad reaksjons blæren er å måtte bakterier. Siden blæren kontrakter for å utvise urin fra kroppen, den bakterielle-indusert betennelser endrer denne prosessen, spørre mer hyppige rier, og dermed øke behovet for å urinere. Selv om mannens trang til å urinere vil øke, betyr det ikke at det er en "normal" mengde urin for å utvise. Oftere enn ikke, vil han bare produsere en liten mengde ved vannlating.

Urin Endringer

En blære infeksjon kan også føre til at urinen å endre. For noen menn, vil de legge merke til deres urin har fått cloudier eller hazier enn normalt. For andre, vil de oppdage tilstedeværelsen av blod i urinen, og se fargeendring til en rosa, rødlig eller brunlig farge. Noen ganger er den bakterielle infeksjon vil også føre til at lukt fra urinen til å bli mer intens og bitter.

Smerte

Som menn med blære infeksjoner urinere, uansett hvor mye urin de produserer, vil de fleste lider av noen grad av smerter ved vannlating. Vanligvis vil de føle en sporadisk til konsistent brennende eller stikkende følelse. Og avhengig av mannen denne brennende eller stikkende kan være kjedelig til alvorlig.

Trykk

Gitt at blæren er lider av en viss grad av betennelse på grunn av bakterier, kan blæren seg selv begynner å forårsake noe innvendig trykk. Noen ganger kan dette presset merkes av den enkelte, spørre noen ubehag i og rundt bekkenet samt i magen.

Feber

Med denne bakteriell infeksjon av blæren, er det også mulig for en mann å utvikle en feber. Imidlertid er feber på grunn av en blære infeksjon vanligvis regnes som "low-grade", så de vil variere i temperatur fra 99- til 101 grader Fahrenheit.

Tånegl infeksjon behandling

Tånegl infeksjon behandling


Tånegl infeksjoner er forårsaket av ulike typer sopp som vokser under neglen og neglesengen. Dette kan føre til spiker misfarging, kløe og smerte. Fordi soppen kan spre seg fra tånegl til tånegl raskt, søker behandling så snart som mulig anbefales. Hvis venstre ubehandlet, kan neglene blir sprø og til slutt falle av. Det kan ta opp til 12 måneder for neglene å regrow. I mellomtiden kan det være vanskelig å bære visse sko, delta i sport eller komme seg gjennom dagen uten å føle smerte og ubehag. Tånegl infeksjon medisiner og at-home rettsmidler er tilgjengelige.

Årsaker til tånegl infeksjoner

En tånegl infeksjon, også kjent som onykomykose, er oftest forårsakes av en gruppe av sopp som kalles dermatofytter. Denne sopp vokser i fuktige områder. Dusjer, bassenger, treningsrom og andre områder som deles av det offentlige kan bli en yngleplass for dermatofytter. Iført tettsittende sko for lange perioder av gangen og dårlig fot hygiene kan også føre til tånegl infeksjoner.

Symptomer

Symptomer på en tånegl infeksjon er gulfarging eller sverting av spiker, sprø eller sprukne negler, kløe eller smerte rundt negl, og tykk, flass buildup rundt skjellaget eller på spiker selv. Hvis venstre ubehandlet, kan tånegl infeksjoner spre seg til andre tånegler.

Behandling

Det er flere homeopatiske (naturlige) behandlinger, over-the-counter medisiner og reseptbelagte legemidler som brukes til å behandle tånegl infeksjoner. Homepathic behandlinger inkluderer soaking føttene i varmt vann blandet med cider eddik i minst 15 minutter hver dag. Etterpå, tørre føtter og tær helt med en ren, myk klut. Påfør tea tree olje til hele neglen og negl hver dag frem til farge og tekstur av neglen blir bedre. Aktuelle medisiner kan brukes til spiker og spiker seng å hjelpe drepe soppen. Disse medikamentene kan finnes i de fleste stoff butikker. Det finnes også reseptbelagte medisiner for å behandle nail sopp, men det er risiko for bivirkninger, så sørg for å diskutere dette alternativet med legen din. Rengjøring føtter og negler daglig og iført rene, tørre sokker kan bidra til å forhindre fremtidige infeksjoner. Trimming negler med en neglesaks er også anbefales.

Tånegl sopp Symptomer

Tånegl sopp påvirker både voksne og barn, men det er mer vanlig hos voksne. Ifølge US National Library of Medicine, tånegl sopp mål ofte personer som vanker i treningsstudioer og andre fellesarealer hvor det er varmt, fuktig luft. Tånegl sopp symptomene varierer avhengig av hvor tidlig infeksjon blir diagnostisert og hva slags soppinfeksjon er involvert.

Tånegl Endringer

Plutselige endringer i tåneglene inkludert misfarging, form endringer og skjørhet kan tyde på en soppinfeksjon.

Jevning sprø negler

Jevning og sprø negler er vanlige indikatorer på tånegl sopp. Tåneglene vil ofte smuldre eller bryte enkelt og kan ha mistet sin glans.

Tånegl Løfte

Infiserte tåneglene kan løfte fra neglesengen. Hvis tåneglene er løsnet fra tå og / eller det er smerte eller hevelse, bør individer oppsøke lege for å hindre sekundære sopp eller bakterielle infeksjoner.

Misfarging

Tånegl misfarging kan skje under ethvert stadium av en tånegl sopp infeksjon. Et tidlig tegn på soppinfeksjon er gulfarging av tånegl. Mørkere misfarging oppstår vanligvis som infeksjonen utvikler seg.

Tånegl Skader

Skader på tåneglene bør kontrolleres for misfarging etter blåmerker avtar. Sopp er mer tilbøyelige til å skje når en tånegl har blitt skadet eller trekker vekk fra neglesengen.

Slik Cure Belly Button infeksjon

Slik Cure Belly Button infeksjon


Navlen, eller navlen, er en dyp eller forhøyet permanent abdominal arr forårsaket når navlestrengen er løsrevet fra en nyfødt baby. Det er et vanlig sted for gjær og bakterielle infeksjoner å oppstå, siden det er fuktig og mørke, en favoritt grobunn for sopp og bakterier. Gjær infeksjoner i navlen kan påvirke hvem som helst, inkludert spedbarn, overvektige voksne og kropps piercers. Bakterielle infeksjoner i navlen er forårsaket av direkte skade fra overdreven skrape eller plukke på gjær infeksjon. De fleste navle infeksjoner kan kureres hjemme.

Slik Cure Belly Button infeksjon

•  Vask navlen med antibakteriell såpe når du dusjer. Gni forsiktig navlen med såpe-lathered fingre og skyll godt. Unngå å grave navlen med negler å hindre skade.

DAB forsiktig navlen med en ren klut etter dusjing for å tørke den. Kontroller at navlen er helt tørt før du bruker noen medisiner.

Påfør en liten mengde over-the-counter soppdrepende krem ved hjelp av fingeren eller en ren bomullspinne. Gni forsiktig kremen på en "outie" navle med fingeren. Sett forsiktig og virvle en bomullspinne dekket med krem ​​til en "innie" navle.

Påfør kremen daglig til infeksjonen klarner opp. Eventuelle bakterier tilstede bør rydde opp under behandlingen. Konsultere legen din for en antibiotika hvis det fortsetter rødhet, hevelse og gul eller grønn utflod i navlen området.

Negl Disorders

Negl Disorders


Negler er laget av et hardt protein kalt keratin. Den eneste levende del av spikeren kalles matriks, som ligger under epidermis (overflatelaget av huden). Den døde huden som danner rundt neglen er kjent som eponychium og kan lett fjernes under en manikyr. Spikeren fold er den del av spikeren som overlapper bunnen og sidene av spiker. Spikeren groove ligger ned på siden av neglen fold. Misdannelser eller endringer i negler er ofte knyttet til andre lidelser eller ernæringsmessige mangler.

Nail sopp (Tinea Unguium)

Tinea Unguium består minutt organismer som kan infisere både negler og tånegler. Nail sopp er smittsom både til andre negler og til andre mennesker. Fungal spiker infeksjoner er vanlige over hele USA, infiserer mellom 2 og 4 prosent av befolkningen. Symptomene inkluderer skjørhet av spiker, misdannede negler, smuldrer negler og misfarging. Behandling for nail sopp er resept oral anti-fungal medisinering. Den beste forebygging er å holde neglene kuttet rett, rent regelmessig og tørr etter vask.

Paronychia

Dette er en infeksjon som produserer en hoven og ofte ømme området på spiker fold. Dette skyldes enten en bakteriell eller en soppinfeksjon, og kan blusse opp plutselig eller gradvis utvikle seg når bakterier kommer inn i spiker fold gjennom et kutt eller rift i huden. Personer som har sine hender i vann i lengre perioder kan være mer utsatt for denne infeksjonen skyldes oppmykning av huden. Paronychia er svært smittsom. Behandling for bakteriell paronychia er vanligvis med erytromycin eller cephanlexin, mens behandling for soppens versjonen er vanligvis med oral flukonazol.

Onychorrhexis

Onychorrhexis eller sprø negler er tørr og flassende og lett brekke og splittet. Hvis problemet vedvarer negler vil vokse svakt og misdannet. Dette er et vanlig problem for folk som ofte vaske hendene, som har sine hender i vann i lengre perioder av gangen, eller hvis arbeid innebærer røff behandling av hendene for eksempel bygningsarbeidere eller manuelle arbeidere. Den beste forebygging er å holde neglene tørre og bruke beskyttende hansker hvis du gjør grov arbeid eller å holde dem i vann. Du kan behandle sprø negler med fuktighetskrem eller olje.

Pseudomonas

Dette er en bakteriell infeksjon, som kan forekomme mellom spikeren selv og neglesengen, eller mellom en kunstig spiker og den naturlige negl. De infeksjon resulterer i en grønnlig misfarging av neglen. Som mange spiker lidelser, pseudomonas trives i fuktighet og leve av død hud og bakterier i negleplaten. Misfarging av neglen viser den veien at bakteriene er på reise. Det kan også føre til at neglen løsner fra neglesengen. Behandlingen involverer anvendelsen av topiske antibiotika.

Psoriasis

Psoriasis av negler resulterer i tørre, skjellende negler og huden rundt som noen ganger forveksles med eksem på grunn av en lignende utseende. Når psoriasis har angrepet spikeren vil det bli pitted og ekstremt tørr og ofte vil forvitre. Spikeren kan bli atskilt fra neglesengen. Hvis du lider av psoriasis av neglen bør du konsultere en hudlege for behandling.

Typer av negl sykdom

Typer av negl sykdom


Vi ser ofte negler som "skrape verktøy", men de faktisk beskytte vev av våre fingre. Våre negler er bygget opp av lag av keratin, som er en herdet protein også funnet i hår og hud. Ifølge MedlinePlus, kan negler gi en indikator på hvor sunt du er: når neglene er glatt med en konsekvent farge, indikerer at dette generelt god helse. Imidlertid kan visse negl misfarging og endring i vekstrate signaliserer sykdom.

Splinter Hemorrhages

Splinter blødninger er gjenkjennelige med sin farge, en rødbrun farge. The American Academy of Dermatology (AAD) forklarer at utbryter blødninger vises som en fin vertikal linje som ser ut som en splint, bare under neglen. Splinter blødninger oppstår når blodårene i neglesengen er skadet, vanligvis ved skade. Imidlertid bemerker MedlinePlus også at visse medisinske tilstander som infeksjon i hjerteklaffene forårsake disse blødninger også, så det er best å se en hudlege for å positivt identifisere deres sak.

Bakterielle infeksjoner

Rødhet, smerte og hevelse i hudfolder rundt neglen er symptomer på en bakteriell infeksjon, som er ofte forårsaket av eksponering for vann og kjemikalier. AAD anbefaler at du ser ut for noen grønn misfarging, noe som indikerer tilstedeværelse av en bakterie som heter Pseudomonas. Hvis du har en bakteriell infeksjon, kan du se en hudlege.

Vorter

En spiker som endrer form kan være en indikasjon på en vorte. Vorter lever i noen del av negl og kan til slutt ødelegge den. En vorten er en virusinfeksjon som påvirker huden rundt eller under neglen. Vorter kan være svært smertefullt og kan hindre deg fra å bruke affisert finger. Legen kan fjerne vorte ved å fryse den.

Mucinøst Cyster

Mucinøst cyster, beskrevet som "klare, gelé-fylt papler eller Sacs" av American Academy of Dermatology, vises på bunnen av neglen. Disse cystene kan bli smertefullt og skade eller deformere neglen. Fjerning av cysten er anbefalt behandling for denne tilstanden.

Mørke flekker eller streker

Utseendet til mørke flekker eller streker kan være et resultat av en skade. Hvis du ikke har hatt en skade på neglen, gå å se din lege som i dette tilfellet noen mørke flekker eller streker kan indikere en melanom, "den mest dødelige formen for hudkreft,» sier AAD.

Psoriasis negler

Hvis du har psoriasis, en hud tilstand som forårsaker røde, skjellende flekker, kan du også lider av spiker problemer. The American Academy of Dermatology viser symptomer på denne tilstanden som rislende, groptæring og spiker misfarging. Dessuten kan huden under neglen blir rødbrun. I tillegg kan splint blødninger danne og spiker kan den løsne fra neglesengen eller det kan smuldre eller delt.

Hvordan identifisere Fungal spiker infeksjoner

Fungal spiker infeksjoner er kjent som onychomycosis. Selv om hvem som helst kan få en Fungal spiker infeksjon, er det mer vanlig hos eldre voksne. Personer med visse sykdommer som diabetes er mer utsatt for spiker infeksjoner. Å være klar over er en viktig del av å få hjelp for Fungal spiker infeksjoner. Nedenfor vil du finne en måte å identifisere Fungal spiker infeksjoner, slik at du kan få hjelp for dem.

Bruksanvisning

Hvordan undersøke Nails å gjenkjenne Fungal spiker infeksjoner

•  Inspiser spikeren nøye. En hvit eller gulaktig misfarging og / eller fortykning av neglen er vanlige indikatorer på Fungal spiker infeksjon.

Trykk på eller trykk på neglen. Det kan være ømhet eller smerte når neglen blir berørt hvis en soppinfeksjon er til stede.

Inspiser området rundt neglen for hevelse og / eller rødhet.

Undersøk spiker for hvite områder.

Se nøye på kanten av neglen. Det kan løfte opp fra sengen, løsne eller falle av når Fungal spiker infeksjon er til stede.

6. Observer fargen på neglen. Hvis spikeren synes å ha en grønn eller sort misfarging, er dette et tegn på bakteriell infeksjon.

Se legen din hvis enda et par av symptomene er relatert til spiker. De kan gi deg en full diagnose.

Tips og advarsler

 • Hold føttene varme og tørre å hindre soppinfeksjon i tåneglene.
 • Bruk gummihansker når du vasker retter.
 • Hvis du opplever noen misfarging eller fortykning av negler, se din lege for riktig diagnose og behandling.

Slik fjerner og Heal en inngrodd tånegl

Slik fjerner og Heal en inngrodd tånegl


En inngrodd tånegl er en spiker som har en buet side og vokser inn i huden grensen. Det vil noen ganger punktere huden og forårsake en infeksjon. Det er en smertefull problem som er noen ganger et resultat av arv eller traume til foten. I noen situasjoner er det best å oppsøke lege for å fjerne inngrodd tånegl, men hvis det er et mindre problem, det er en måte å fjerne og helbrede det hjemme.

Bruksanvisning

•  Fyll en balje med varmt vann.

Bløt berørte foten i vannet i 20 minutter to ganger om dagen.

Masser betent siden av neglen som du suge den. Dette vil bidra til å lindre hevelse og smerte.

Hell hydrogen peroxide på spikeren området et par ganger om dagen. Siden inngrodde tånegler er utsatt for bakterielle infeksjoner, vil hydrogen peroxide bidra desinfisere området.

Riv av et lite stykke av bomull og feste den under inngrodde delen av neglen. Dette vil bidra til å løfte neglen slik at det ikke er kontinuerlig å trykke inn i huden din.

Endre bomull hver dag frem til neglen vokser ut lenge nok, slik at du kan klippe den av med neglesaks.

Klipp neglen off i en rett linje, noe som vil bidra til å forhindre fremtidige inngrodde tånegler.

Hvordan Dig Out en inngrodd tånegl

Tær er svært følsomme fordi de har mye nerveender. Dette, og det faktum at mange bakterier og andre organismer lever på føttene, er hvorfor inngrodde tånegler vondt dårlig og lett bli infisert. I noen tilfeller kan du grave ut tånegl selv. Men skal du bare forsøke å grave ut en inngrodd negl hvis spikeren ikke er for dypt forankret i tåa. I mange tilfeller, prøver å få inngrodd tånegl ut kan skade vev og innføre skadelige, eller til og med dødelige bakterier til tå. Også, ikke forsøke å grave ut spikeren hvis du tror det kan være smittet - se din lege for antibiotika og medisinsk behandling.

Bruksanvisning

•  Sug foten i en balje med varmt vann i minst 15 minutter. Dette bidrar til å myke opp huden og neglen og kan redusere hevelse. Vask tå med en mild såpe, forsiktig skrubbe den med en vask klut.

Plasser en ren bomullspinne i en bolle med hydrogen peroxide å sterilisere den. Desinfisere hendene med rubbing alkohol eller rensemiddel.

Plasser foten på et håndkle. Bruk rene vev å pensle rubbing alkohol eller hydrogen peroxide over det berørte tå. Dette vil trolig svi ganske mye, men det vil bidra til å forhindre smitte.

med tommelen for å trekke huden bort fra siden av tåen, så mye som mulig. Ta bomullsdott i den andre hånden og trykk det forsiktig under neglen hvis mulig - da skyver pinnen under neglen og heis. Bruke utnytte til å løfte inngrodde negler. Du må kanskje bruke press. Hvis du ikke klarer å gjøre dette med pinnen, kan du bruke en veldig sløv metall neglefil å løfte spikeren - bare være veldig forsiktig for ikke å punktere tå.

Løft kanten av inngrodde negler opp, og klippet endene med neglesaks. Etter at du har gravd spikeren ut og skuddet gikk, vattpinne området igjen med alkohol. La det tørke, og deretter bruke trippel antibiotisk salve. Du må kanskje skyve en liten bit av bomullspinne eller silkepapir mellom spiker og spiker bed for å holde dem adskilt. Bandasjere tåen løst, ved hjelp av en kompress med plaster over gasbind.

Tips og advarsler

 • Unngå iført tettsittende sko for et par dager etter.
 • Det er viktig å være så hygienisk som mulig mens du gjør dette. Bakterielle infeksjoner er svært vanlig med inngrodde tånegler og kan bli svært alvorlig. Hvis du ser pus, eller tå er varmt og / eller hovne, må du se en lege.

Symptomer på en ringorm infeksjon

Symptomer på en ringorm infeksjon


Ringorm er en soppinfeksjon i huden som vanligvis preget av et kløende, ringformet utslett. Den er forårsaket av parasittiske mikroorganismer som lever på det ytre laget av huden. Ringorm er smittsom og kan bli innleid fra et menneske, dyr, gjenstand eller infisert jord. Infeksjonen er vanligvis mild og kan raskt avhjelpes med anti-sopp krem. Symptomer på en ringorm infeksjon bør behandles raskt for å holde infeksjonen sprer seg.

Kløende, Circular Utslett

Ringorm infeksjon tjent sitt navn fra en av sine mest vanlige symptomer: en kløende, ringformet utslett. Denne røde utslett ligner en orm kveilet under huden. Det er ofte betent, forårsaker kretsen til å stige høyere enn de friske områder av huden. Noen ganger er det mer enn en sirkel, og de kan overlappe hverandre. Berøring, gni og skrape stedet av infeksjon kan føre til at ringformet utslett å spre seg.

Bald Patches

Noen ganger, ringorm infeksjon presenterer seg på hodet eller andre deler av kroppen som er dekket med hår. Bare flekker kan utvikle på stedet av infeksjon, men dette er bare midlertidig, og vil forsvinne så snart infeksjonen er behandlet. Når dyr kontrakt ringorm infeksjon, er en skallet flekk i pelsen ofte den enkleste måten å diagnostisere tilstanden.

Discharge

Ringorm infeksjon er ofte en svært kløende tilstand, noe som får pasienter til å klø det berørte området. Imidlertid kan overdreven skrape føre til en sekundær infeksjon. Utflod eller puss er et tegn på en bakteriell infeksjon, og bør behandles umiddelbart av lege. Den beste måten å unngå dette utslippet er å avstå fra å skrape ringorm utbrudd.

Negl / tånegl Endringer

Av og til kan ringorm infeksjon utvikle seg under fingerneglene eller tåneglene. Også kjent som onychomycosis, kan denne formen for ringorm forårsake misfarging og smuldrer av neglene. Anti-fungal krem ​​påføres på ringorm av negler, akkurat som det er påført på ringorm infeksjoner på andre deler av kroppen.

Varm hud

Et kløende utslett som er varmt å ta noen ganger er et tegn på ringorm infeksjon. Varm hud kan rett og slett være et resultat av betennelse i utslett. Imidlertid er huden også varmt et symptom på en sekundær bakterieinfeksjon. Pasienter bør unngå å skrape opp huden, da dette kan øke betennelse og føre til ytterligere smitte. De som har en varm hud infeksjon samt feber bør søke lege så snart som mulig.

Hvordan behandle inngrodde negler

En inngrodd spiker, også referert til som Inngrodd tånegl, oppstår når en del av spikeren begynner å vokse inn i huden som omgir den. Resultatet er et smertefullt trykk på huden som noen ganger kan føre til en infeksjon.
Mens inngrodde negler kan oppstå av ulike årsaker, de vanligste er feil spiker trimming. Klippe en spiker for kort oppmuntrer huden langs sidene av neglene til å kaste seg over, som kan føre til en inngrodd negl.
Noen inngrodde negler kan behandles hjemme, men mer alvorlige inngrodde negler kan kreve medisinsk behandling. Som inngrodde negler er ofte et tilbakevendende problem, bør de som har opplevd en inngrodd negl før ta forebyggende tiltak for å hindre problemer i fremtiden.
Hvis en infeksjon er til stede eller tilstanden vedvarer, bør lege oppsøkes.

Bruksanvisning

Fyll dyp skål med varmt vann, nok til å dekke den infiserte spikeren når den er plassert inne i bollen. Hvis du velger å legge tea tree olje, Betadine, eller Epsom salter, bør det legges til vannet på denne tiden. Omrør å oppløse, om nødvendig. Tea tree olje er en naturlig anti-bakteriell behandling, mens Betadine er en medisinsk anti-septisk løsning finnes på de fleste stoff butikker. Epsom-salter inneholder magnesium, som hjelpemiddel i reduksjon av betennelse.

Bløt påvirket inngrodde negler. Soaking området bidrar til å redusere hevelse og betennelse. Det myker også huden rundt inngrodde negler gjør trimming spiker enklere.

Fjern inngrodde negler etter 10 til 15 minutter av soaking og fullstendig tørke området.

forsiktig og forsiktig løft inngrodde negler fra huden med neglesaks. Clip spikeren rett over, hvis det er nødvendig. Unngå å kutte spikeren i en vinkel, som det vil øke sjansene for et tilbakevendende inngrodde negler problem.

Fortsett soaking føttene opp til fire ganger om dagen i en uke hvis kutte spikeren rett over er ikke et alternativ. Hvis smertene, betennelse eller ømhet vedvarer utover en uke, bør lege oppsøkes umiddelbart for å unngå smitte.

Hint

 • Alltid klippe neglene rett over - aldri på en kurve eller en vinkel - for å hindre inngrodde negler. Hold føttene rene for å unngå infeksjon i inngrodde negler. Bruk sko som er riktig montert og ikke for stramt. Dette vil bidra til å forhindre inngrodde negler i fremtiden.
 • De som har blitt diagnostisert med diabetes eller som har dårlig sirkulasjon bør ikke forsøke å behandle inngrodde tånegler på egenhånd. Legehjelp er nødvendig. Hvis en inngrodd negl er infisert, kan antibiotika være nødvendig før tilstanden blir bedre. Vedvarende inngrodde negler kan kreve kirurgi hvis de gjentas konsekvent.

Buet tånegl Problemer

Buet tånegl Problemer


Inngrodde, buede, deformert tåneglene - onychogryposis - står for 20 prosent av pasienter som søker familie lege for en fot problem. De buede spiker gjennomhulling og graver seg inn i huden på sidene av spikeren, innføring av bakteriell infeksjon og inflammasjon. Ubehandlet, fører denne tilstanden til en rød, hoven, smertefull tilstand ofte preget av illeluktende drenering.

Utseende

Den spikeren kantene trenge dypt inn i huden langs spiker største sider. Noen ganger, bygger en liten pigg eller hjørne av spiker inn i huden som en kniv. Den resulterende infeksjon forårsaker granulasjonsvev (fortykkelse huden rundt en healing sår) å utvikle.

Nail relaterte årsaker

Årsakene til inngrodde tånegler omfatte traumer, for eksempel en stumpet tå eller repeterende skade forårsaket ved å gni eller sparker; dårlig tilpasset fottøy, når enten sokker eller sko er for små eller for stramt. Spiker forhold, slik som soppinfeksjoner, og den vanligste årsaken, feil trimming, oppfordrer huden til å kaste seg over neglen. Tendensen for inngrodde tånegler kan være arvelighet eller helse-relatert. En annen naturlig årsak er rett og slett aldring.

Helserelaterte årsaker

Jern og sink mangler eller skjoldbrusk problemer kan føre til spiker til kurven oppover, utsette dem for traumer. Negler som kurve nedover kan tyde på hjerte og leverproblemer, luftveisproblemer eller mangel på vitamin B12.

Home Care

Pasienter kan utføre noen behandling for å lindre inngrodde tånegler. Ved mistanke om en infeksjon, eller hvis pasienten har høy risiko foten problemer, for eksempel diabetes, nerveskader eller opplag problemer, bør de søke profesjonell omsorg.

Det anbefales at personer med denne tilstanden suge føttene i romtemperatur vann med Epsom salter, forsiktig masserer den siden av neglen for å redusere betennelse. De bør imidlertid ikke gjentatte ganger kutte spiker, skjære hakk i neglen, trim spiker grenser eller sted bomull under neglen. I motsetning til det mange tror, ​​trenger disse praksis ikke endre vekstmønster av neglen, og kan introdusere bakterier, forverring av tilstanden.

Lege Care

Etter eksamen, en lege vil sannsynligvis foreskrive en muntlig antibiotika for infeksjon og en anti-inflammatorisk for betennelse. Minor in-office kirurgi for å fjerne spiker side grensen letter smerter og betennelser og lar infeksjonen å helbrede. Noen gjentakende inngrodde negler kreve fjerning av spiker rot.

Forebygging

Forsiktig vare på negler hindrer mest inngrodde negler forekomster. Riktig trimming innebærer å kutte negler i en rett linje, og etterlot seg en del av den hvite tuppen. Gjør at at skoene passer. Hvis tåen er kort eller stramt, det setter press på tånegl. Løs sko føre foten til å presse inn i tåområdet, forårsaker den samme virkning som om den var skoen for trang.

Alvorlige forhold

Skamslått tåneglene - der endene av tærne er forstørret, og neglene er unormalt buet og skinnende - betyr mer alvorlige medisinske tilstander. Ifølge American Academy of Family Physicians, noen sykdommer forbundet med clubbing omfatter hjerte og lungeproblemer, inflammatoriske tarmsykdommer, slik som Crohns sykdom eller ulcerøs kolitt. Skrumplever av leveren og skjoldbrusk problemer også resultere i clubbing i noen tilfeller. Søke råd hos lege for noen av disse forholdene.