Digidexo.com

isjias smerter lyske

Hvordan Ease Isjias smerte uten kirurgi

Isjiasnerven løper fra ryggraden ned til baksiden av bena, og et hoftenerveskader kan produsere forskjellige symptomer slik som en prikkende følelse, nummenhet og smerte. Det er forskjellige måter å avhjelpe sciatic nerve smerter, og noen lider vurdere kirurgi. Men, er kirurgi generelt anbefalt som en siste utvei.

Bruksanvisning

Grense aktivitet og helbrede isjiasnerven. Faller på baken kan skade isjiasnerven og forårsake smerte. I dette tilfellet, smerte og nummenhet forsvinner vanligvis når skaden leges. Unngå anstrengende aktiviteter inntil smertene avtar.

Administrer smerte med kulde. Bruk en ispose eller kald klut til å lette sciatic nerve smerte. Plasser den kalde gjenstand på smertefulle områder flere ganger om dagen i korte intervaller på omtrent 10 til 20 minutter.

Enkel smerte med varme terapi. Hvis smertene ikke svare på kulde terapi, bytte til varme terapi. Ta et varmt bad eller bruke en varmepute for å redusere betennelse og stoppe sciatic nerve smerte.

Bruk OTC anti-inflammatoriske legemidler. Lindre isjias med over-the-counter medisiner ment for å minske betennelse. Gode ​​alternativer inkluderer aspirin, paracetamol og ibuprofen.

Få et steroid injeksjon. I kroniske tilfeller kan leger anbefale en kortison injeksjon for å lindre sciatic nerve smerte. Hvis tilstanden ikke blir bedre med hjemmebehandling, diskutere andre alternativer med en lege.

Tenk fysioterapi. Fysioterapi, kiropraktikk omsorg og lette øvelser (svømming og stretching) bidrar til å lindre nerve komprimering og styrke svake muskler. Regelmessig bevegelse også reduserer betennelse.

Hvordan redusere Nedre ryggsmerter bidra til å redusere Isjias Nerve smerte

Når du har smerter i korsryggen eller isjias smerter det kan være mange forskjellige causes.Here er noen ideer for å redusere smerter i korsryggen i dine daglige aktiviteter.

Bruksanvisning

•  En av de aller første du må se på er søvnvaner. Du trenger å sove på en fast madrass og lå på siden med en pute mellom bena. Dette vil avlaste litt stress på korsryggen. Ryggsmerter vil øke hvis du sover på magen. Vannsenger er kjent for å avlaste korsryggen ubehag. Når du våkner opp om morgenen prøve en enkel tøyningsøvelser. Lå på ryggen og plasser hendene foran kneet og trekk kneet til brystet og hold for en 5 teller. Dette kalles en enkelt kneet til brystet stretch.

Hvis du trenger å kjøre sørge for å dra setet framover så knærne er på linje med hoftene, og du trenger ikke å strekke seg etter pedalene. Hold setet i oppreist stilling slik at du ikke slentre, dette tar noe av presset av korsryggen.
Hvis du har å sitte på jobb sørg for å plassere baken helt tilbake i stolen. Sitt med føttene flatt på gulvet og prøve og unngå lange perioder med sittende. Få opp fra tid til annen, og sakte strekke korsryggen.

Den vanligste årsaken til smerter i korsryggen er feil løft. Når du løfter en gjenstand sørg for å bøye i knærne og hold ryggen rett. Løft med bena ikke ryggen din. Ta i et åndedrag før du løfter og puster som løfting. Hold gjenstanden nær kroppen din og bruke bena og midje ikke ryggen din. Aldri utvide armene til front eller side mens omsorg et objekt dette vil belastningen korsryggen og isjiasnerven.

Tips og advarsler

  • Riktig utstyrt sko kan redusere smerter i korsryggen. Du trenger å styrke magemusklene de trenger for å gjøre jobben ikke ryggen din.

Naturlig anti-inflammatoriske for Redusere sciatic smerte

Isjiasnerven er den største nerve i legemet, løper fra ryggraden i setemuskelen og ned langs baksiden av benene på begge sider. Sciatic smerte er vanligvis forårsaket av en annen underliggende problem, for eksempel en herniated plate eller annet tilbake traumer. Kjent mer vanlig som isjias, smerter forårsaket av denne tilstanden varierer fra en kjedelig verke i korsryggen og rumpeballe regionen til en skarp skyting smerte som reiser langs nerve bane. Redusere betennelser i området forårsaker press på isjiasnerven vil bidra til å lindre smerte sterkt.

Djevelens Claw

Kjent for sine anti-inflammatoriske egenskaper, stammer djevelens klo fra Sør- og Sørøst-Afrika. Den kan kjøpes i ekstrakt eller tablettform hvor naturlige urte rettsmidler og kosttilskudd er solgt. Mens kjent for å fungere svært godt for korsryggsmerter og isjias, er det best å konsultere legen din før du tar djevelens klo, da det kan påvirke hjerterytmen og blodsukkernivået.

Gurkemeie

Gurkemeie roten har vært brukt i Asia medisinsk i århundrer. Den anti-inflammatoriske egenskaper er kjent for å hjelpe hoftesmerter. Det eneste tilbakeslaget er hvor lang tid før forbedringer noticed.Taken tre ganger per dag, kan det ta opptil en måned for betydelige resultater å bli sett.

Johannesurt

Selv om Johannesurt er bedre kjent for behandling av depresjon, har det også blitt funnet å lindre smerter og betennelser på grunn av nervesmerter, slik som isjias. Den vanligste bivirkningen er følsomhet for lys, selv om noen mild ubehag i magen kan også forekomme. Johannesurt kan kjøpes de fleste steder vitaminer og kosttilskudd er solgt.

Red Pepper

Rød pepper, spesielt cayenne, inneholder capsaicin, og er nyttig å lindre smerter og betennelser. Capsaicin er funnet i en rekke over-the-counter gnir og kremer. Men å gå rett til kilden for en mye høyere konsentrasjon er aldri en dårlig idé. Ved å knuse rød pepper, jobbe det inn i en lime og deretter legge det til en kald fløte, har du gjort ditt eget smertestillende gni. Også, ved å legge til Cayenne til kosthold (en eller to streker i de fleste retter vil ikke være merkbar eller varmt) du gir deg selv et forsvar mot betennelse.

Bromelain

Dette enzymet hentet fra stammen og frukt av ananas er best kjent for å lindre betennelser på grunn av isjias. Når det tas i tablettform på tom mage tre ganger daglig, er effekter lagt merke til i mindre enn en uke. Symptomer er merkbart redusert i to til tre dager. De vanligste bivirkningene er magesyke og diaré. Arbeide fersk ananas i kostholdet ditt kan bare styrke effekten av å ta bromelain tabletter.

Siste beskjed

Som med noen drastiske endringer i kosthold eller kosttilskudd, er å konsultere med din lege alltid anbefalt. Diskuter med ham noen medisiner du tar og hvilke interaksjoner kan være.

En, alle eller ingen av disse rettsmidler kan fungere for deg. Hver persons kropp er forskjellig og vil reagere ulikt på ulike urter og kosttilskudd. Det kan ta litt tid å finne ut hva som fungerer best for deg.

Hvordan finne Isjias Relief

Isjias er smerter, nummenhet eller ubehag som stråler langs isjiasnerven fra korsryggen og baken ned til føttene, ofte på bare én side av kroppen din. Isjias er vanligvis et tegn på at det er et problem i korsryggen. Denne underliggende tilstand irriterer eller klyper din sciatic nerve, forårsaker smerte. Isjiasnerven smerte kan variere fra følelser av mildt ubehag til ødeleggende smerte. Heldigvis er smertene sjelden varig, og det er flere ting du og legen din kan gjøre for å finne isjias lettelse.

Bruksanvisning

•  Gå til legen din for å finne ut hva som forårsaker sciatic nerve smerte. Isjias kan være forårsaket av mange forhold, for eksempel en herniated plate, spinal stenose, degenerative plate sykdom, piriformis, graviditet og selv dårlig holdning. Legen din vil be deg om plasseringen av smerte, nivået av smerte og dersom visse aktiviteter øke eller redusere smerte. Hun kan også gjøre en x-ray, CT eller MR. Kontroller at du la legen vite om du var i en ulykke eller opplevd noe tilbake traumer som kunne ha irritert eller klemt din isjiasnerven.

Du må kanskje opereres hvis legen din avgjør at tilstanden forårsaker din sciatic nerve smerte er alvorlig. Hvis tilstanden er mindre kritisk, kan legen forsøke invasiv isjiasnerven smerte behandlinger første, for eksempel smertestillende medikamenter og fysioterapi. Heldigvis er de fleste folk finne fullstendig isjias lettelse i løpet av noen uker uten behov for kirurgi.

Hvis sciatic nerve smerte er mild, kan du ta over-the-counter medisiner som aspirin, ibuprofen eller Tylenol. Hvis smerten er alvorlig, kan legen forskrive en anti-inflammatoriske medisiner og et muskelavslappende middel til å bidra til å gi deg isjias lettelse. I ekstreme tilfeller kan legen bruke epidural steroidinjeksjoner for å kontrollere betennelse i det berørte området.

Prøv å plassere varme eller kalde omslag på korsryggen i flere minutter for å lindre sciatic nerve smerte. Du kan finne at varmt pakker lindre smerten bedre enn kald, eller vice versa. Du kan også prøve vekslende varme og kalde omslag. Eksperiment for å finne den kombinasjonen som bringer den mest isjias lettelse.

Bruk massasje for å gi isjiasnerven smertelindring. Isjias kan føre til at musklene til krampe, noe som gjør vondt verre. Du kan bruke massasje for å slappe muskler, lindre trykket på isjiasnerven. Massasje øker også blodsirkulasjonen og frigjør endorfiner, kroppens naturlige smertestillende midler.

Unngå å belaste korsryggen. Ikke løfte tunge ting, og unngå å sitte i lange perioder av gangen. Når du sitter, sørg for at din holdning er riktig. Når du blir liggende nede, legger en pute under knærne for å redusere presset på korsryggen og hofte din nerve. Unngå vridning og krampetrekninger bevegelser når du flytter.

Bruk stretching og styrke øvelser som en behandling for sciatic nerve smerte. Inaktivitet vil bare gjøre sciatic smerte verre, så du bør følge en vanlig, myk trening rutine foreskrevet av legen din. Den type øvelser du bør gjøre avhenge av tilstanden som forårsaker din smerte. Rådfør deg med lege eller fysioterapeut og følge deres anvisninger akkurat å unngå å forårsake ytterligere skade.

innlemme trening i din livsstil for å forebygge eller redusere fremtidige isjias smerter. Ditt treningsprogram bør inneholde ikke-impact aerobic trening, som sykling, svømming eller turgåing og rygg styrke øvelser. Fokuser på øvelser som styrker ryggen, mage, gluteus og lårmuskler, ellers kjent som kjernemuskulaturen. Sterke kjernemuskulaturen støtte ryggraden og holde den på linje slik at du er mindre utsatt for skader.

Tips og advarsler

  • Med riktig behandling, bør du finne isjias lettelse i løpet av få uker.
  • Hvis du opplever leg svakhet og tarm eller blære inkontinens, bør du søke legehjelp umiddelbart fordi dette er et tegn på cauda equina syndrom.

Hvordan hjelpe sciatic smerte

Millioner av mennesker verden over lider av isjias smerter. Ubehaget kan føre til ulempe og elendighet i livet ditt. Isjias er et symptom på et problem av isjiasnerven som skyldes kompresjon av nerveender i korsryggen. Lumbal spinal stenose, spondylolistese, herniated plate og traumer er de viktigste årsakene til isjias. Mye av denne smerten kan bli løst gjennom urte terapi og yoga øvelser.

Bruksanvisning

•  Påfør St. Johns wort olje. Denne urten inneholder en aktiv ingrediens som kalles hyperforin som da påføres rikelig, kan redusere smerte av de betente nerver forårsaket av isjias.

Ta gurkemeie kapsler. Denne berømte krydderet inneholder en aktiv ingrediens som kalles curcumin, som virker ved å redusere smerter og betennelser assosiert med isjias angrep. Ta én 500 mg tablett daglig.

Ta Jamaican dogwood ekstrakt. Jamaicanske dogwood urt inneholder aktive ingredienser lisetin og jamaicin som lindre episoder av isjias. Anbefalt dosering er 2-8 ml per dag.

Påfør kamille salve. Denne blomsten inneholder virkestoffet terpen bisabolol som reduserer smerte, rødhet og hevelse. Påfør rikelig på berørte området hver dag. Du kan også drikke kamille te for maksimalt utbytte.

gjør yoga øvelser. Når utført riktig, yoga øvelser lindre smerten forbundet med isjias. Kontakt en yoga instruktør i ditt område for å planlegge en klasse. Informere henne om din isjias. Se ressurs linken nedenfor for en video.

Tips og advarsler

  • Rådfør deg med din lege før du starter naturlig terapi.

Enkle øvelser for Isjias i Hip

Isjias er smerte forårsaket av irritasjon av isjiasnerven som går fra bunnen av ryggmargen til rumpeballe og ned på baksiden av bena. Isjias smerte kan oppstå hvor som helst fra korsryggen hele veien inn føtter og tær, ifølge Mayo Clinic. Smerte forårsaket av isjias ofte er tilstede på den ene siden, i setemuskelen og hofte. Noen enkle øvelser vil bidra til å redusere ubehag av denne tilstanden.

Low-Impact Exercise

Begynn en øvelse rutine for å bekjempe sciatic smerte med lav effekt øvelse som vil holde deg aktiv uten forverring årsaken til smertene, ifølge Mayo Clinic.

Svømming og andre vannaktiviteter er en god måte å starte en lav-effekt trening diett for sciatic smerte. Riding en stasjonær sykkel er også lav effekt og vil ikke sette deg i fare for ytterligere skade.

Start treningen gradvis og arbeide opp til 30 minutter om dagen. Avhengig av din fysiske tilstand, smerte nivå og personlige tidsplan, kan du trene alt fra fire til seks dager i uken. Hvis hevelse oppstår, plasserer isposer innpakket i en klut på hoften.

Cat Stretch

Katten strekningen er en øvelse som vil avlaste press på isjiasnerven i korsryggen regionen, ifølge QuickCare.org. Lettelsene i dette presset vil ofte lindre tilhørende smerter i setemuskelen og hofte.

Få ned på hender og knær, og bøy ryggen mot taket som en katt noen ganger gjør. Fortsett å heve buen til en strekning er filt. Hold strekken i minst fem sekunder, og senk tilbake til rett stilling. Gjenta denne strekningen fem ganger for å lindre symptomene.

Hamstring Stretching

Enkel hamstring strekker vil avlaste presset på isjiasnerven i låret området og kan bringe umiddelbar lindring til sciatic smerter i hoften.

Sitt på gulvet med bena rett ut. Strekk armene ut og lene seg forover så langt som mulig uten å bøye knærne. Når du er utvidet så langt som mulig og føler strekningen, hold strekken i 10 sekunder uten å sprette, og gjenta 10 ganger.

Pain Fra Piriformis syndrom

Piriformis er en muskel som ligger dypt i hoften siden av isjiasnerven. Når muskelen blir stramt eller betent, ofte irriterer det nerve, forårsaker sciatic smerter i hoften, ifølge Spine-Health.com .. Denne tilstanden kalles piriformis syndrom. Strekker vanligvis utføres for å lindre smerter forbundet med denne tilstanden omfatter liggende piriformis strekninger.

Ligg på ryggen på gulvet med bena flatt. Trekk beinet på den berørte side opp med hånden på samme side. Ta tak i ankelen med den andre hånden og dra den over hele kroppen mot det andre benet til du kjenner strekningen. Hold strekken i 10 sekunder, og gjenta for totalt tre strekninger.

Korrigerende øvelser for Isjias Pain

Isjias smerte kan være forårsaket av en rekke forhold. Isjiasnerven er i korsryggen og går ned på baksiden av leggen. Når nerven er irritert av en forstuet spinal plate, kan det resultere i smerter i nedre rygg og ben. Når du opplever smerter i disse områdene, kan du gå til legen din først for en riktig diagnose. Når du vet årsaken til smertene, kan du starte et treningsprogram for å styrke musklene rundt isjiasnerven.

Øvelser

Når du først føler smerte, kan det være lurt å hvile i et par dager, men etter et par dager med sengeleie, er det viktig å trene og begynne å strekke og styrke musklene rundt isjiasnerven. Disse øvelsene vil gi lindring fra herniated plate som kan være årsaken til smertene.

Legg deg ned på magen. Legg hendene under skuldrene med håndflatene ned. Skyv skuldrene opp fra gulvet, og legg underarmene ned på gulvet for å støtte din vekt. Hold deg selv i denne posisjonen, med hodet, skuldrene og brystet opp fra gulvet for opp til 30 sekunder. Du kan starte på 5 til 10 sekunder, og jobbe deg opp til 30 sekunder. Gjør 10 til 12 repetisjoner daglig.

Når du har fått komfortabel med den første posisjonen, prøve å ta det til neste nivå. Plasser hendene under skuldrene og push up. Hold bekkenet på gulvet; presse til armene er rette. Hold skuldrene nede. Hold i fem sekunder, og gjør 10 til 12 repetisjoner daglig.

Som smerte beveger seg fra beinet til bare korsryggen, øvelsene vil fokusere mer på å styrke korsryggen. Legg deg ned på magen med armene utvidet over hodet. Løft det ene benet, holde den rett, og løft opp motsatt arm samtidig. Hold i fem sekunder, og jobbe deg opp til 30 sekunder. Alternative sider; gjør 10 til 12 repetisjoner på hver side hver dag.

Ligg flatt på ryggen, ved hjelp av en liten pute for pute under hodet ditt hvis du vil. La armene ligge ned ved sidene. Bøy knærne, slik at føttene hviler flatt på gulvet og knærne pekte oppover. Rett ett ben og la den hvile på gulvet. Hev at beinet 8 til 10 inches opp fra gulvet, og hold i 10 sekunder. Stram magemusklene, slik at hele ryggen berører gulvet. Test ved å prøve å skyve den ene hånden under korsryggen. Hvis hånden passerer gjennom, trekk navlen mot gulvet. Gjør et sett på 10 til 12 høyninger og deretter bytte til den andre siden.

Fysioterapi & Behandling for Isjias

Fysioterapi & Behandling for Isjias


Fysioterapi, også kjent som fysisk terapi, kan være effektive i behandling av ischias. En fysioterapeut kan hjelpe en person overvinne smerten, øke sin mobilitet og få dem å fungere normalt igjen.

Definisjon

Isjiasnerven går fra ryggmargen, forbi rumpeballe og ned på baksiden av hver etappe, ifølge Mayo Clinic. Isjias er smerte langs banen til denne nerve, ofte i bena. Det er ofte tegn på en annen tilstand, for eksempel en disk brokk.

Behandling

En fysioterapeut vil vanligvis anbefale at en person tar anti-inflammatoriske medisiner for isjias, som bidrar til å kontrollere betennelser og smerter. De vil gradvis introdusere pasienten til grunnleggende stretching og styrketrening som øker stabiliteten i ryggraden.

Andre typer behandling

Andre behandlinger for isjias i fysioterapi inkluderer varmepakninger for de første dagene og tilbake bukseseler, som kan lindre isjias smerter ved å forbedre holdning.

Fordeler

Fysioterapeuter kan hjelpe en person presse sin grense, og overvinne smerte og mobilitet problemer med isjias. De ofte hjelpe eldre mennesker leve selvstendig etter en skade som forårsaker isjias.

Time Frame

Det er ingen fast tidsramme for vinne sciatic gjennom en fysioterapeut. Imidlertid kan en persons utvinning fra isjias bli fremskyndet gjennom fysioterapi.

Isjias Nerve Pain Fra utartet Disc Disease

Isjiasnerven er den største nerve i kroppen. Den starter i nedre del av ryggen og løper ned begge bena. Degenerative plate sykdom er en tilstand som noen ganger kan irritere isjiasnerven forårsaker en tilstand som kalles isjias.

Isjias

Isjias er press på isjiasnerven som fører til smerte. Ifølge Mayo Clinic, isjias smerter starter oftest i korsryggen og stråler nedover det ene beinet.

Degenerative Disc Disease

En plate er den elastiske pute som sitter mellom ryggvirvlene i ryggraden. Degenerative plate sykdom er den seg unna av disse platene over tid og den tilhørende smerter at det fører til.

Herniated Disc

En herniated plate er ett av resultatene av degenerative plate sykdom. Det er nedbryting av elastisk ytre skallet av en plate og utspringet på indre geleaktig materiale ut av platen som setter press på de omkringliggende nerver.

Disc forårsaker Isjias

Når en plate nær isjiasnerven lider av degenerative plate sykdom og blir en herniated plate, vil den utstikkende platematerialet legge press på isjiasnerven skape isjias.

Behandling

Fysioterapi er noen ganger brukt til å bidra til å flytte herniated plate bort fra isjiasnerven og styrke de omkringliggende musklene for å holde platen på plass. Hvis fysioterapi ikke virker så kirurgi kan anvendes for å fjerne den utstikkende del av platen.

Er Lavender Body & Massage Coconut Oil bra for Isjias?

Massasje som bruker kokosolje med lavendel kan være nyttig i behandling av isjias, men avdekke den underliggende årsaken til isjiasnerven smerte er din første prioritet. Isjiasnerveskader kan resultere i smerter som ofte blir referert til som isjias. Dette nerve er den største i kroppen din, derfor noen impingement kan være ødeleggende. Årsakene til isjias er varierte, derfor noen behandling, bør vurderes av en lege.

Behandling av Isjias

Behandling av isjias selv kan vise seg vanskelig. Kjenn dine begrensninger. Skulle du oppleve sciatic smerte når du utfører regelmessige bevegelser, oppsøke en henvisning for terapeuter opplært til konkret adresse behandling av korsryggsmerter.

Denne tilstanden har en rekke mulige årsaker, og behandling er svært spesifikk for hver enkelt. Kvinner kan oppleve isjias i siste trimester av svangerskapet som vekten av barnet presser mot nerven. Andre tilfeller innebære forskyvning av en spinal disk som klyper isjiasnerven. Isjias smerte er ofte skarpe, konstant og alvorlig. Isjias smerte kan være intense, og hvile uten trening er ikke anbefalt. Arbeide med en dyktig fagperson (massasjeterapeut, yoga terapeut eller fysioterapeut) for å behandle denne type nervesmerter er den beste metoden for individualiserte behandlinger.

Massasje

Massasje kan tjene som en ledning for økt sirkulasjon. Det hjelper også avlaste spenningen å gjøre øvelsen tryggere. Muskler og fascia vev må være manipulert og riktig justert for å lindre isjias smerter.

Konsekvent, daglig selvtillit massasje av korsryggen og beina kan være nyttig. Effektiv selvtillit massasje kan vise seg vanskelig for å justere en impingement av isjiasnerven. Ta kontakt med en utdannet terapeut til å legge press på musklene i rumpe og korsrygg. Spør din terapeut om hva slags bevegelser vil forbedre justering. Din terapeut kan foreslå øvelser som reduserer muligheten for re-skader.

Lavendel og Coconut Oil

Virgin kokosolje har antimikrobielle egenskaper som gjør den egnet for massasje, samt kosttilskudd. Kokosnøttolje har fettsyrer som absorberes gjennom huden. Kokosolje gir et smøremiddel for selvtillit massasje av ryggen av bena. Effektene av lavendel essensielle oljen er synergistisk til avslappende og beroligende på nervesystemet når den brukes med kokosolje. Den essensielle olje av lavendel er anti-krampaktig og anti-krampaktig. Den beroligende effekten av lavendel og trans-dermal absorpsjon av kokosolje kan slappe av musklene som er kronisk kontrakt med massasje. Spesifisere bruken av disse oljene når du gjør din avtale.

Hva gjør du for Isjias?

Isjiasnerven er den lengste nerven i kroppen som starter på ryggmargen og går nedover tilbake i begge beina. Isjias refererer til den smerte som er forårsaket ved sammenpressing på denne nerve. Snakk med legen din om måter å hjelpe behandle din isjias. Det finnes flere metoder for behandling som kan hjelpe lindre smerten av isjias.

Hot / Cold Therapies

Varme og kalde behandlinger kan lindre smerter og betennelser som stråler fra isjiasnerven. For kaldt terapi, plassere en ispose på det området av smerte for minst 10 til 15 minutter. Hvis du ikke kan stå følelsen av isen direkte på huden din, bruk en ren klut mellom huden og flokken. Gjenta søknad hvert par timer før isjias går unna.

Hvis du planlegger å bruke varme på smertestedet, bør du vente i minst to dager hvis smertene var et resultat av en skade. En varmepute kan brukes til å søke varme til det skadde området i ca 15 minutter om gangen. Du kan bruke denne metoden noen få timer i løpet av dagen. Mange mennesker finner lindring ved å veksle mellom varme og kalde omslag.

Fysioterapi

Du kan gjøre noen grunnleggende stretching hjemme som en måte å hjelpe din sciatic nerve smerte. Strekke korsryggen ved å utvide armene mot tærne. Hold stillingen i minst 30 sekunder til ett minutt. Slipp strekningen og gjenta minst fem ganger. Utføre strekningen flere ganger om dagen for å se om dette bidrar til å redusere isjias smerte.

Hvis smerten er alvorlig, kan legen anbefale å jobbe med en fysioterapeut som en måte å finne lindring. En fysioterapeut vil ha deg utføre mer avanserte oppgaver som fokuserer på å styrke ryggmuskulaturen.

Medisiner

Smerte medisiner kan anbefales som en form for behandling for isjias. Dette inkluderer over disk smertestillende medikamenter samt reseptbelagte legemidler. Over the counter paracetamol og ibuprofen vil først bli anbefalt i stedet for sterkere reseptbelagte versjoner. Disse medikamentene kan bidra til å avlaste både smerter og betennelser forårsaket av isjias. I mer alvorlige tilfeller kan steroidinjeksjoner gis til pasienten som en måte å gi lindring.

Isjias og behandling

Isjias er en fryktelig smerte følte i isjiasnerven. Isjias skade kan føles på mange måter over hele kroppen. Smerten stammer i nedre rygg, også kjent som den nedre lumbale. Det er mange symptomer på isjias, så vel som fordelaktige behandlinger.

Symptomer

Isjiasnerven skade kan være ulidelig smertefullt. I de fleste tilfeller begynner smerte i korsryggen og fortsetter gjennom rumpeballene og ned ett ben og av og til inn i foten. Smerten er for det meste beskrevet som en skyting smerte. Isjias lider kan også oppleve en brennende følelse i det ene beinet eller nummenhet og kribling. Benet kan også føle seg veldig svak. Denne smerten kan være følte på en gang kontinuerlig eller bare en gang i blant. Smerten kan være minimal eller det kan være alvorlige. Sittende, stående og gående kan forverre symptomene eller gjøre dem verre. Nysing og hoste kan også gjøre vondt alvorlig for et kort øyeblikk på grunn av nerve å bli klemt av musklene som brukes i hosting og nysing.

Årsaker

Mange ting kan forårsake isjias skade. Den viktigste årsaken er en plate som bulte eller stikker ut av ryggvirvler og trykke på nerven, også kjent som en herniated plate. Degenerative plate sykdom er også en vanlig årsak til isjias. Skivedegenerasjon er når det er en variasjon i funksjon og form av platen som får den til å alder. Svulster og infeksjoner på ryggraden påvirke også isjias samt graviditet eller en alvorlig ulykke.

Diagnose

Isjias skader blir vanligvis diagnostisert ved å gå til en lege, og som har en fysisk undersøkelse gjort så vel som en medisinsk historie. Noen ganger tester kan trenge å bli utført for å finne ut den eksakte årsaker og plasseringen av smerte. En MR, røntgen eller CAT scan kan bestilles av legen din.

Behandlinger

Når diagnostisert med isjias, kan leger oppmuntre til sengeleie for en periode av tid, slik at betennelsen vil avta. Han kan også anbefale en smertestillende som også vil hjelpe til med betennelse. Selv om sengeleie er fordelaktig, er det viktig å bevege en rund litt for å holde det blod som strømmer til musklene. Hvis sengeleie ikke hjelper, kan fysioterapi være nødvendig. I alvorlige tilfeller kirurgi kan være nødvendig. En mikrodiskektomi eller en lumbal laminektomi kan være nødvendig for å fjerne den delen av platen som er å tillegge smerten. I de fleste tilfeller, folk svarer godt til operasjonen og er smertefri umiddelbart.

Advarsel

Hvis du opplever noen av disse symptomene, eller hvis de blir alvorlig, ta kontakt med en kvalifisert helsepersonell umiddelbart.
Unngå enhver anstrengende aktiviteter som kan øke graden av isjias smerte, så som tunge løft.

Hjem rette for Isjias

Isjias er preget av en skarp smerte som stråler ned en eller begge rumpeballene, og følger ned lengden på bena. Den er forårsaket av kompresjon av isjiasnerven funnet på bunnen av ryggraden. Hjem rettsmidler for å lindre smerten av isjias spenner fra livsstilsendringer til forebyggende tiltak. Ta kontakt med din lege hvis isjias smertene vedvarer, da det kan være signal om et mer alvorlig problem.

Hjem Rettsmidler

Bruk is til det berørte området for mellom 30 og 60 minutter så snart smerten starter. Gjenta dette flere ganger om dagen i to til tre dager. Etter dette tidsrommet, bytte til en varmeflaske og gjelder på samme måte for 30 til 60 minutter, i to til tre dager om gangen. Hold gjenta denne prosedyren for lettelse.

Prøv selv massasje for å hjelpe med symptomer på ischias. Ligg på ryggen på gulvet med knærne bøyd, slappe av i noen minutter. Plasser en sokk som inneholder to myke gummiballer som tennisballer på hver side av ryggraden, i korsryggen din. Tillat din kroppsvekt å fullt synke ned i ballene. Fjern ballene og slappe av igjen i noen minutter. Gjenta denne øvelsen, denne gangen plassere ballene rett under baken. Dette kan bidra til å lindre smerter og press. Ta kontakt med din lege før du gjør denne øvelsen hvis du har problemer med disken i ryggen.

Forebygging

I tider med akutt isjias smerter, unngå å plukke opp noe som veier mer enn ti pounds. Push må du ikke trekke tunge gjenstander. Alltid bøyer i knærne når du plukker opp noe.

Sove på en fast madrass på ryggen med knærne bøyd. Du kan også sove på siden med knærne bøyd. Unngå å sove på magen. Under akutte isjias angrep, plassere en pute mellom knærne hvis du sover på siden.

Juster stolen høyden slik at knærne er plassert høyere enn hoftene. Lag en vane å sitte med begge føttene flatt på gulvet. Ikke kryss bena.

Urtete

Lag noen urtete som inneholder willow bark eller mjødurt som kan bidra til å lindre leddsmerter. Sette mot 1 ts. enten urt i en kopp kokende vann, bratte i ti minutter, sil og drikke. Du kan også finne denne te på noen lokale helsekost butikk i forhåndslagde teposer. Klaseormedrue te er nyttig i behandling av muskelkramper. Lage din egen ved bløtlegging 1 ts. av tørket urt i en kopp kokende vann, sil og drikke. Klaseormedrue er allment tilgjengelig på nettet eller i helsekostbutikker.

Hvis du fortsatt å bli plaget av isjias smerter, ta kontakt med din lege for andre behandlingstilbud.

Kortison injeksjon for Isjias Pain Relief

Ifølge Dr. Richard Staehler, medisinsk skribent for Spine-Health.com, har epidural Kortison steroidinjeksjoner blitt brukt til å behandle ryggsmerter og problemer, blant annet isjias, siden 1952. Kortison injeksjoner brukes til å håndtere smerte og betennelse assosiert med isjias , selv om de sjelden er den eneste løsning. En omfattende behandlingsplan for isjias ofte inneholder flere andre faktorer, blant annet fysioterapi, livsstilsendringer og kjerne-styrke øvelser.

Hva er Kortison?

Kortison er et naturlig forekommende hormon i legemet. Den er produsert av binyrene på toppen av nyrene. Den kortison brukt i epidurale injeksjoner for isjias er en semi-kunstig form som er nyttig til å undertrykke betennelse. Isjias smerte er vanligvis en bivirkning av en betent, svulmende eller herniated plate som presser på isjiasnerven. Epidural kortison injeksjoner levere kortison direkte til problematisk område, noe som gjør smertelindring og redusert hevelse mer fokusert enn tradisjonelle smertestillende og orale steroider.

Prosedyre

Epidural kortison injeksjoner blir levert direkte inn i plass i ryggraden. Bedøvelsesmidler, som for eksempel lidokain eller bupivacain, og saltløsninger er ofte kombinert med kortison for å vaske bort eventuelle inflammatoriske gjenstander eller substanser rundt det smertefulle området. Hvis den første injeksjonen er effektiv på å lindre smerter og betennelser, kan en pasient ha opptil tre kortison injeksjoner per år.

Fordeler

Epidural kortison injeksjoner kan bidra til å blokkere betennelse forårsaket av kjemiske og mekaniske faktorer, for eksempel en herniated plate. Kortison også bidrar delvis blokkere immunsystemets respons for å redusere smerte forårsaket av betennelse. De positive effektene av kortison injeksjoner for isjias pleier å være midlertidig, som varer fra noen uker til et år. De langsiktige fordelene med kortison injeksjoner er diskutabelt, og studier ofte ikke skille mellom hvilke typer injeksjoner brukes og hvilke typer smerter de brukes på. En 1998 studie publisert i Archives of fysikalsk medisin og rehabilitering fant at 80 prosent av pasienter med vedvarende isjias opplevd noen smertelindring med epidural kortison injeksjoner, mens bare 48 prosent rapporterte smertelindring fra en placebo saltvann injeksjon.

Betraktninger

Enkelte pasienter bør ikke få kortison injeksjoner. Pasienter bør diskutere eventuelle tidligere sykehistorie og bekymringer med sine leger før de bestemmer seg kortison injeksjoner som en potensiell behandling for isjias smerter. Pasienter som har noen form for infeksjon bør unngå steroidinjeksjoner inntil infeksjonen har ryddet. Gravide kvinner bør være forsiktige med å motta kortison injeksjoner. Gjennomlysning, en type røntgen brukes til å overvåke levering plasseringen av kortison kan ikke brukes på gravide kvinner. Pasienter som tar blodfortynnende eller har et blødningsproblem, for eksempel hemofili, bør også unngå epidural steroidinjeksjoner.

Bivirkninger og risiko

Siden kortison er et naturlig forekommende hormonet, er det ingen allergiske reaksjoner. Noen pasienter kan oppleve allergiske reaksjoner på bedøvelse sammen til injeksjoner, men. De fleste bivirkningene er milde og forekommer sjeldnere enn med oral steroid bruk. Vanlige bivirkninger er angst, flushing, feber, sår, søvnløshet og hodepine. Risikoer som er mer alvorlig er sjeldne og inkluderer infeksjon på injeksjonsstedet, blødning og nerveskader.

Isjias symptomer

Sciatic [Sahy-at-ik] nerve er den største nerve i kroppen og er dannet av en bunt av nerver i korsryggen. Isjiasnerven kommer ut av ryggsøylen på hip og kjører ned på baksiden av hver etappe. Hvis de lumbale nerver eller isjiasnerven blir komprimert, skadet eller irritert, skaper det en rekke symptomer som kalles isjias.

Hva er Isjias?

Isjias er ikke en sykdom, men mer av et symptom på at noe annet er galt i kroppen. Den vanlige årsaken er nerve kompresjon i korsryggen, som presenterer som smerte eller nummenhet.

Isjiassmerter

Isjias smerte oppstår vanligvis på den ene side av legemet, og kan stråle utover langs lengden av den nerven. Sciatic smerter ofte blir verre når du nyser eller hoster.

Isjias Nummenhet

Som isjias smerte, oppstår isjias nummenhet på den ene side av legemet, og utstråler lengden av den nerven. Nummenhet er ofte oppleves som enten en brennende eller prikkende følelse.

Movement Problemer

Personer med isjias opplever ofte problemer med å flytte, spesielt sittende eller stående. Isjiasnerven smerte kan forveksles med andre problemer som trakk hamstrings.

Alvorlige symptomer

I noen tilfeller, isjias forårsaker lavere lem svakhet og tap av blærekontroll. Dette kan tyde på alvorlig skade på nervene i korsryggen. Disse symptomene trenger øyeblikkelig legehjelp.

Tegn og symptomer på sciatic smerte

Isjias er en tilstand der smertene stråler langs isjiasnerven. Isjiasnerven seg fra baksiden, gjennom setet og ned i benet. Det er den lengste nerve i kroppen. Isjias er ikke en medisinsk tilstand, men et symptom på en medisinsk tilstand som forårsaker denne nerven er klemt fast. Herniated spinal plater er den vanligste årsaken til isjias. Isjias kan forårsake akutt eller kronisk smerte, avhengig av årsaken. Når smerten er akutt, det vanligvis avtar i ca 4-8 uker med lite eller ingen medisinsk intervensjon. Når smerten er kronisk, er medisinsk intervensjon ofte nødvendig for å lindre den.

Utstrålende smerter

Utstrålende smerter er den vanligste symptomet på isjias. Denne smerten varierer sterkt fra person til person, og kan være mild til alvorlig. Smerten vanligvis stråler ut fra en persons korsryggen, gjennom setet og ned på baksiden av sin etappe. Utstrålende sciatic smerte vanligvis bare påvirker den ene siden av kroppen på en gang.

Hvordan Pain Føles

Noen mennesker bare oppleve en mild verke når de har isjias. Andre opplever uutholdelig smerte. Den uutholdelige smerter er ofte beskrevet som brennende og skarpe. Noen mennesker opplever et elektrisk støt følelse som varierer i alvorlighetsgrad fra svært ubehagelig å sterkt smertefullt. Noen mennesker opplever også en forverring av smertene når de nyse og hoste.

Pins og nåler

"Pins og nåler" er en annen type smerte og ubehag som kan oppleves av de med isjias. Denne typen smerte kan være mild til alvorlig og blir beskrevet som følelsen som maur krypende på foten og tærne. Denne typen isjias smerter er oftest følte i en persons fot eller tær. Imidlertid kan denne følelsen også merkes i setet og baksiden av leggen.

Svakhet og Nummenhet

Mange mennesker med isjias smerter vil også oppleve noen form for svakhet eller nummenhet i det berørte området. De kan oppleve smerter i setet eller på baksiden av låret, og også nummenhet eller svakhet i deres leggen eller foten. Hyppigheten og intensiteten av svakhet og nummenhet varierer sterkt. Svakheten kan være alvorlige nok til å forstyrre gå eller det kan være bare knapt merkbar. Nummenhet kan være fullstendig nummenhet eller føler en persons fot eller bein er i halvsøvne.

Andre symptomer

I sjeldne, men alvorlige tilfeller av isjias, en tilstand som kalles cauda equina syndrom noen ganger oppstår. Dette fører til tap av tarm eller blære-kontroll. Cauda equina syndrom er ansett som et medisinsk nødstilfelle.

Isjias naturlige behandlinger

Isjias smerte kan være som et resultat av en komprimert nerve, som oftest forårsakes av en prolaps. Smerte symptomene varierer, avhengig av alvorlighetsgraden av komprimering. De fleste som lider med isjiassmerter erfaring svakhet sammen med smerter i korsryggen og beina.

Feldenkrais Massasje

Feldenkrais terapi ble utviklet av Moshe Feldenkrais som et middel for å lindre smerte. Denne formen for terapi streker "bevissthet om bevegelse", som innebærer å lære å sitte og stå riktig for å bidra til å minske smerten av isjias, samt hindre ytterligere skade.

Homeopati

Ved hjelp av homøopatiske midler kan bidra til å behandle smertefulle symptomer på isjias. Ofte foreskrevet homeopatiske midler som brukes til å behandle sciatic smerte er Arsenicum album, kali carbonicum, Solblom, dulcamara og Rhus Gift.

Urte terapi

Boswellia inneholder fytokjemikalier og kan bidra til å redusere smerter og betennelser, samt bidra reparere blodkar skadet på grunn av betennelse.

Bromelain er fra et enzym ervervet fra ananas. Den brukes for å bekjempe smerte og inflammasjon assosiert med isjias ofte.

White willow inneholder også fytokjemikalier, og det er effektivt for å lindre ryggsmerter, særlig nerve tilhørende smerter.

Gurkemeie har vært brukt i århundrer i hele Asia som en urtemedisin på grunn av sin anti-inflammatorisk og smertestillende kvaliteter.

Johannesurt kan hjelpe i produksjonen av serotonin, og brukes for behandling av nerve-relaterte smerter, inkludert sciatic smerte.

Nutritional Supplements

Serotonin er et signalstoff produsert i hjernen som bidrar til å bekjempe vår oppfatning av smerte. Den bidrar også til å blokkere det som refereres til som "substans P", som er delvis ansvarlig for den smertesignalet å nå hjernen.

B-vitaminer er viktig for nerve helse. En mangel på B-vitaminer kan faktisk øke vår følsomhet for smerte og i forekomsten av inositol, kan en mangel føre til en betennelse i nervene.

Magnesium er viktig for helsen til våre nerver. Det hjelper å roe nervene samt bistår nerver til å absorbere de næringsstoffene de trenger. En lege på en klinikk i Toronto ofte antyder magnesium tilskudd til sine pasienter. Legen, Linda Rapson, heter det: "Nesten alle av dem bedre når jeg satte dem på magnesium, det høres kanskje for godt til å være sant, men det er et faktum." Hun legger til: "Det vitenskapelige samfunnet bør ta en god hardt se på dette."

Inversjon Therapy

Spinal dekompresjon gjennom inversjon terapi er ofte brukt for personer som lider med ryggsmerter. Inversjon terapi hjelper å motvirke-balansere effekten av tyngdekraften på ryggraden, og kan bidra til å skape et vakuum effekt innen platene selv, som kan hjelpe til med væske reabsorpsjon og ta presset bort fra nærliggende nerver.

Massasje

Rolfing kan bidra til å rette eventuelle muskuløse abnormiteter som kan være skjerpende sciatic symptomer, nevromuskulære terapi mål spesifikke muskler som kan være anspent, eller kontrakt, og legger press på nærliggende nerver, bruker Refleksologi trykkpunkter i føttene for å lindre sciatic smerte (hoftenervene endene på fotsålen, nær hælen) og akupressur, som bruker en kombinert effekt av knaing, manipulere og masserer akupressurpunkter som bidrar til å refokusere smerten signal samt blokkere meldingen av smerte langs veien.

Medisinske behandlinger for Isjias

Medisinske behandlinger for Isjias


Isjiasnerven er den lengste nerven i kroppen, som går fra ryggmargen til hoften og ned på baksiden av hver etappe. Smerte som stråler langs denne nerven på den ene eller begge sider av legemet er referert til som sciatica, og er et symptom på et problem som involverer nerve, slik som en disk eller brokk en skade i ryggmusklene. Isjias smerte kan variere fra mild til alvorlig, og det vanligvis forsvinner av seg selv innen 4-8 uker. Mange har tilbakevendende anfall av isjias eller perioder med isjiasnerven smerte som varer lenger enn en typisk episode. I disse tilfeller ytterligere medisinsk behandling kan være nødvendig.

Fysioterapi

Isjias på grunn av en herniated eller bulte disk krever ofte fysioterapi som en del av en helhetlig behandlingsplan. Fysioterapeuter kan administrere smertelindrende behandlinger som massasje og ultralyd, men flertallet av behandlingen vil bli fokusert på øvelser for å bedre holdning, stabilisere og styrke kjernemuskulaturen og bedre fleksibilitet og bevegelsesutslag. Noen pasienter kan bare gå gjennom noen uker med fysioterapi, mens mer alvorlige skader kan kreve måneder med rehabilitering.

Reseptbelagte legemidler

Leger kan foreskrive en eller flere medikamenter for å lindre smerter og redusere betennelse eller muskel tetthet. Muskel relaxers er en av de mest foreskrevne typer medisiner som de hjelper løsne spent musklene rundt nerve. Narkotiske smertestillende midler er vanligvis brukt for korte perioder av gangen for å redusere alvorlige smerter. Noen antidepressiva og krampestillende medisiner har vært vellykket i behandling av kronisk isjias smerter ved å arbeide for å blokkere hjernens smertereseptorer eller øke frigjøringen av endorfiner.

Epidural injeksjoner

Spinal kortikosteroid injeksjoner redusere betennelse, og dermed lindre press på isjiasnerven. Mange isjias pasienter har rapportert lindring fra kortikosteroid injeksjoner, men det er ofte en kortsiktig løsning og injeksjoner må gjentas. På grunn av mulige alvorlige bivirkninger, som for eksempel infeksjon, langvarig nerveskader og bein død eller tynning, er kortikosteroid injeksjoner vanligvis ikke gitt mer enn tre ganger per år.

Kirurgi

Når isjias smerter er langvarig og stadig forverres, kan legen din vurdere kirurgi som et alternativ for å fjerne en del av en disk som er å trykke på nerven. Alvorlig isjias kan forårsake omfattende svakhet eller inkontinens. I disse tilfeller kan operasjon være nødvendig for å løse problemet eller hindre den fra å bli verre. Vanligvis andre behandlingsalternativer er prøvd før man tyr til kirurgi, som det er potensiell risiko involvert og ytterligere operasjoner er ofte nødvendig for å hindre ytterligere rygg problemer.

Alternative behandlinger

Noen isjias lider finne en stor lettelse fra alternative behandlinger som akupunktur og massasje terapi. Akupunktur har blitt godkjent av FDA som en behandling for ryggsmerter, inkludert isjias. Massasje terapi bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen og muskelavslapning, samt letter frigjøring av endorfiner. Spinal justeringer av kiropraktorer og osteopatisk leger kan bidra til å bringe ryggraden i normal justering og kan gi en viss lindring fra isjias smerte ved å justere diskene eller løsne strammet muskler som trykker på nerven.

Hjelp for Isjias Pain

Isjias smerte kan være belastende siden det stråler gjennom baksiden av låret. Det finnes en rekke sciatic smerte årsaker, inkludert degenerative plater, dårlig holdning eller til overforbruk. Uansett hva årsaken er, men er isjias smerter svært behandles. Akupunktur, stretching hjemme og injeksjoner er bare noen få måter å hjelpe lindre isjias smerter.

Akupunktur

Akupunktur kan bidra til å helbrede isjias smerter. En akupunktør vil begynne med å finne ut hva kilden til isjias smertene er. For eksempel kan det være fra Piriformis muskel trykk, degenerative skive sykdommer eller rett og slett fra å sitte på lommeboken din for ofte. Etter en diagnose, ville akupunktør finne de relative trykkpunkter og sett steriliserte nåler inn i dem, holde dem der i minst 30 minutter for å fremme helbredende væske. Akupunktører vil også anbefale ekstra selv vedlikehold som strekker teknikker og, i noen tilfeller, kosttilskudd endringer.

Oppløps

Et par hjemme strekninger kan kurere eller i det minste gi midlertidig lindring for isjias smerter. Å gjøre bruk av gulvplass og en tom vegg kan gi en strekning av piriformis muskelen, som sitter på toppen av sciatic nerve rot. Stjerne med å ligge på ryggen relativt nær en vegg. Hev upåvirket etappe opp og plassere foten på veggen. Øvre og nedre deler av bena bør danne en 90-graders vinkel med veggen. Sett "sciatic" leg ankel på hevet beinet kneet, danner en trekant form. Nå plasserer hendene bak hofte beinet kneet, trekk det forsiktig fremover, og løft skuldrene fra gulvet. Du skal føle en dyp strekning stråler fra korsryggen til sciatic leg hofte og gjennom låret. Hold denne posisjonen i 30 sekunder, puster dypt. Hvil i 30 sekunder og gjenta. Gjør dette tre ganger om dagen.

Botox

En Botox skudd kan gjøre mer enn å forebygge rynker i ansiktet. Det kan være nyttig for behandling av sciatic smerte også. En lege ville injisere Botox til Piriformis muskel og hofteområdet via det berørte beinet rumpeballe. En Botox skudd ville egentlig lamme eller slappe av i muskelen, noe som gjør det lettere å manipulere for å strekke. Smertelindring er midlertidig, skjønt, og skudd måtte gjentas med noen måneders mellomrom.

Herbal Isjias rettsmidler

Isjias er smerte som går gjennom nedre del av ryggen, bekkenet og baksiden av bena langs veien av isjiasnerven. De fleste mennesker som opplever isjias finner at smertene kommer og går. Det er ingen medisinsk kur for isjias, og behandling fokuserer vanligvis på å redusere smerter og betennelser. Mange velger å ta en helhetlig tilnærming til isjias behandling. Urter har blitt brukt over hele verden i århundrer for å avlaste rygg og leddsmerter og redusere hevelse.

Velge og Innhenting Urter

Urter kan kjøpes på nesten alle helsekost butikk eller ernæring butikken, men de ferskeste og mest potente urter vanligvis kommer fra holistisk helse butikker. Mange forskjellige typer urter kan bidra til å redusere smerte, hevelse og muskelkramper assosiert med isjias, og du må kanskje prøve mer enn én urt å finne ut hva som fungerer best for deg. Noen urter har potensielt farlige bivirkninger og bør ikke blandes med andre medisiner, så det er alltid lurt å sjekke med legen din før du begynner noen urte behandling. Noen urter, for eksempel Jamaica dogwood og kinesisk kvann, er ikke anbefalt for gravide eller mødre som ammer. Winter olje kan være giftig ved svelging. Willow bark inneholder salicin (urte aspirin), som kan forårsake gastrointestinale problemer og magesår. Hayseed og willow bark har begge blitt anerkjent av Kommisjonen E, en gruppe av urtemedisin eksperter valgt av det tyske motstykket til FDA, som effektive smertestillende midler.

Hvordan bruke urter

De fleste urte isjias behandlinger medføre inges urter i sine rå form, drikker te eller andre drikker som inneholder urter eller søker urter eksternt i form av salver, omslag, gnir eller bad. Jamaican dogwood inntatt i sin rå form tre ganger om dagen kan bidra til å gjøre isjias smerter håndterlig og redusere spasmer. Raw gurkemeie har vært brukt i Asia i århundrer for å lindre smerte. Gurkemeie kan også blandes med melk hvis du synes det er vanskelig å få i seg rå urter. Blande gurkemeie med smør olje og hvitløk skaper en aktuell lim som kan brukes direkte på smertefulle flekker. Kinesisk kvann og willow bark er ofte brukt i te å lindre smerte og redusere muskelkramper og betennelse. Winter olje og Johannesurt olje gnidd på berørte områder kan bidra til å redusere hevelse og smerte. Kamille te brukes lokalt også har smertestillende egenskaper. Sennep olje og hvitløk blandes sammen gjøre en effektiv massasje olje for isjias smerter. Hayseed brukes eksternt i form av et bad eller kompress kan bidra til å lindre smerte også.