Digidexo.com

lav salt diett

Lav Salt diett for høyt blodtrykk

Pasienter som er diagnostisert med høyt blodtrykk er ofte foreskrevet en lav natrium diett. Redusere mengden salt i kostholdet kan være vanskelig i begynnelsen. Mange av de tilberedte matvarer som vi spiser har mye natrium allerede inkludert i ingrediensene. Legge mer salt til disse matvarene øker bare mengden av natrium som vi spiser hver dag.

Ingrediens etiketter

På en lav natrium diett, er det viktig at du lese etikettene på hver mat som du forbruker. I begynnelsen av en lav salt diett, kan du være uvitende om hvor mye natrium i de matvarer som du regelmessig spiser. Lese etiketter vil åpne øynene til natrium i matvarer og også vise deg de lavere nivåene i lav natrium matvarer.

Se etter andre ingredienser på de etiketter som er salt, for eksempel saltoppløsning, natriumsitrat, mononatriumglutamat, natron og hvitløk salt. Hver etikett bør undersøkes for å finne ut hvor mye natrium eller salt er i maten. Sauser som ketchup, biff saus, sennep, soyasaus og marinader er notorisk høy i natrium eller salt.

Når senke saltinntaket for høyt blodtrykk, er det best å holde seg borte fra bearbeidet eller gravet mat som bacon. Syltede matvarer har også et høyt nivå av natrium samt.

Legge smak uten salt

Det er mulig å holde fast med en lav natrium diett for blodtrykket og har fortsatt smaken i matvarer. Salt er en ervervet smak, og det vil bare ta en kort periode før du mister din smak for det. Legg friske urter for smaken og eksperimentere litt med ulike smakstilsetninger i maten.

Legg sitron og lime til din matlaging å legge en pikant touch til en tallerken. Hvitløk kan pepper, basilikum, dill, rosmarin, salvie, karri og mange andre urter og krydder legge til en zip til din matlaging. Når du begynner å eksperimentere med andre krydder og urter, vil du lurer på hvorfor du hver støttet seg så tungt på salt. Ikke bare vil du ha noen fantastiske nye oppskrifter for familien din, men du vil også bidra til å redusere alles natrium inntak. Disse enkle endringer i din matlaging stil kan ha en dramatisk effekt på blodtrykket.

Salterstatninger

Det finnes flere ulike salterstatninger på markedet som du kan bruke i matlaging. Noen av salterstatninger er laget med urter som kan legge en interessant smak til maten som er nær en salt smak. Andre salterstatninger som er fremstilt med en lavere mengde av natrium-og kalium-klorid. Når du bruker disse salterstatninger, sørg for at du holde et øye med hvor mye natrium du legger til maten. En ernæringsfysiolog kan hjelpe deg å ta gode beslutninger om salterstatninger for lavt natrium, høyt blodtrykk diett.

Når du blir vant til å bruke en salt erstatning i matlagingen sammen med friske urter og krydder, vil du finne at maten smaker bedre uten å bli overbelastet med salt. I tillegg vil blodtrykket nytte for det også.

Slik bruker du en lav salt diett for å lette symptomer på leddgikt

Å spise for mye natrium, som finnes i salt, fører til vann oppbevaring. Når kroppen beholder vann, stammer den leddene og kan legge trykk til leddene. I noen leddgikt pasienter, kan natrium faktisk føre leddene seg til å hovne opp. Bruk en lav salt diett for å lette symptomene på leddgikt.

Slik bruker du en lav salt diett for å lette symptomer på leddgikt

•  Pass på at du drikker nok vann. Seks til åtte glass hver dag, åtte gram i hvert glass, er avgjørende for å holde kroppen i balanse når det kommer til vann oppbevaring. Å drikke for lite vann fører kroppen din til å klamre seg til vannet, forårsaker vannretensjon.

Reduser saltinntaket. Stoppe risting salt på maten og legge salt til oppskrifter. Legg urter, krydder og krydder som er lav-natrium i stedet.

Les ernæring etiketter. Du ønsker å spise produkter som er lav i natrium. Det totale inntak bør være mindre enn 2000 mg per dag. Hold styr på din totale inntaket i løpet av dagen; det er lett å gå over grensen ved et uhell.

Hvis du tar kortikosteroider, kan medisiner føre til at kroppen til å holde vann. Dette er enda en grunn til å se på saltinntaket og å spise en lav-salt diett.

Gi dietten noen uker før bedømme om det fungerer eller ikke. Du kan oppleve hyppig vannlating om først, som kroppen ikke lenger trenger å holde vann. Du kan også miste noen pounds som vannet forlater kroppen. Mindre vekt på leddene og mindre vann oppbevaring bør føre til en svekkelse av smerte.

Hint

  • Se etter skjulte kilder til natrium i vanlige krydder som ketchup, soyasaus og salatdressinger.
  • Kroppen din trenger natrium, så ikke gå på en natriumfritt kosthold.

Lav Salt diett for personer med høyt blodtrykk

Hypertensjon, eller høyt blodtrykk, krever lite salt (natrium) inntak for å hjelpe i å regulere blodtrykket. En teskje salt inneholder 2300 milligram natrium, som er det maksimale beløpet som skal konsumeres på en lav-natrium diett. Siden de fleste amerikanere spiser mer enn det, kan det noen ganger være vanskelig å bytte til en lav-natrium diett. Men når du blir vant til alternativene i en lav-natrium diett, mat kan smake like bra.

Bearbeidet mat

Unngå bearbeidet mat som eske middager, eske poteter, hermetisert grønnsaker, hermetisk kjøtt, hermetisk supper, kjeks og lettere mat. Alle disse har en mye salt i dem. Hvis du trenger å bruke hermetiske grønnsaker, skyll grønnsakene under rennende vann for å fjerne saltlake som de ble pakket.

Når du spise ute, spise dampede grønnsaker og stekt retter i stedet for stekt mat.

Kjøpe lav natrium produkter på matbutikk. Bruk en salt erstatning eller hvitløk salt i små mengder før du blir vant til mindre salt mat.

Krydder

Substitute krydder i stedet for salt mens matlaging. Mange kombinasjoner av saltfrie krydder er tilgjengelige og utmerket smak.

Ikke bruk krydret salt - det er fortsatt en salt base. Prøv å bruke basilikum, oregano, timian, hvitløk, spisskummen, cayenne pepper, estragon og sitron eller lime juice for å forbedre smaken. For eksempel, frisk selleri smaker mye bedre enn selleri salt. Og når det er mulig, bytte til frosne grønnsaker, som smaker friskt uten salt saltlake av hermetiske grønnsaker.

Bruk kun usaltet smør i stedet for vanlig smør; usaltet kjeks; lav natrium juice; og lage din egen suppe lager i stedet for buljong terninger. Det er utrolig hvor smak the real thing er i motsetning til butikk-kjøpte produkter.

Ikke bruk salt når matlaging ris eller pasta. I stedet, koke ris og / eller pasta i hjemmelagde kjøttkraft og vann med løk og sopp.

Betraktninger

Hvis du fortsatt er usikker, er det viktig å oppsøke lege eller registrert dietetiker for råd om å senke saltinntaket. I tillegg kjøpe kokebøker med lav natrium oppskrifter som er tilpasset og faktisk smake mer smaksrik med forsiktig krydder i motsetning til salt.

Ideelt sett, hvis du følger en lav-natrium diett, du kan bare være i stand til å redusere eller eliminere blodtrykket medisinering. Du kan selv være i stand til å gå ned i vekt og begynne å trene, noe som vil føre til en sunnere livsstil på slutten. Dette er mye viktigere enn å fortsette å spise salt.

Bare skreddersy maten du liker med mindre natrium og du vil følge denne personen diett plan mye bedre, da den vil inneholde mat du liker.

Lave Salt & Low carb dietter

Lave Salt & Low carb dietter


Hvis du ønsker å raskt felle noen pounds før en viktig hendelse eller ferie, en low-carb og / eller lav-salt diett kan være i orden.

Selv følge en av disse diettene kan få deg på rask vei til vekttap, våre kropper fortsatt kreve karbohydrater og natrium for å fungere skikkelig, ifølge James M. Rippe, MD, forfatter av "Vekttap som varer: bryte gjennom 10 store Diet Myths. "

Kutte ut salt og karbohydrater kan føre til hurtig tap av vann vekt for noen mennesker - men disse diett planer bør bare brukes som en midlertidig løsning for vekttap.

Low-carb diett

Det har vært mye kontrovers over lav carb diett evne til å fungere som en sunn livsstil valg, heller enn en rask måte for en person til å gå ned i vekt. En lav-carb diett vil omfatte rikelig mengder kjøtt, nøtter, ost, egg og fett som smør, olivenolje og rapsolje. Du vil ikke være tillatt hele korn og komplekse karbohydrater som brød, pasta og frukt.

Low-carb dietter, når de følges riktig, kan hjelpe dieter å gå ned i vekt ved å sende kroppen inn i en tilstand av ketose. Under ketose bruker kroppen ketoner (et biprodukt av fettstoffskiftet) som sin primære kilde til drivstoff, noe som resulterer i hurtig vekttap for noen. Vær oppmerksom på at ketose tar en stund å nå - opp til to uker. Før kroppen går inn i ketose-modus, vil du sannsynligvis oppleve noen ekstrem trøtthet og irritabilitet. Trene mens du er på en lav-carb diett kan være vanskelig for dem som lider av lav energi.

Lav-salt diett

Etter en lav-salt diett kan bidra til å redusere blodtrykket, eliminere oppblåsthet og hevelse i ankler og mage, og muligens hjelpe deg å miste vekt.

En diett lav i natrium bør inneholde ikke mer enn 2000-3000 milligram salt per dag. Fordi en teskje salt tilsvarer 2300 milligram natrium, avstå fra å legge ekstra salt til maten. Les mat etiketter og ta hensyn til porsjonsstørrelser (om du ikke ønsker å konsumere doble eller tredoble mengden av natrium ved et uhell). Hold deg unna pakket mat som er høy i salt, inkludert hermetisert suppe, hermetisert fisk som tunfisk og sardiner, kjeks, potetgull, ost, sylteagurk og de fleste sauser.

Snarere tar sikte på å spise mat i sin helhet, naturlige tilstand. De fleste hele korn, frukt, grønnsaker og vanlig egg, kylling og fisk er lav i salt. Eksperimentere med å legge smak til disse matvarene ved hjelp av sitron og krydder som ikke inneholder salt.

Low-carb og lav-salt diett

Å følge en lav-carb og lav-salt diett samtidig vil vise seg å være en utfordring for noen. Inntaket av matvarer vil bli svært begrenset, kanskje forårsaker du å bli lei av denne dietten ganske raskt.

Mat som er lav i både salt og karbohydrat inkluderer mest rå og dampede grønnsaker, usaltet rå nøtter, rapsolje og olivenolje, samt egg, fisk eller fjærkre servert vanlig eller med salt-free krydder eller sitron.

Fordi en diett som er lav på karbohydrater og salt mangler et bredt spekter av næringsstoffer som du ellers ville være mottar fra matvarer som frukt, meieriprodukter og hele korn, ikke forsøk denne dietten uten samtykke fra legen din.

Lave Salt & Low Calorie Diets

Fjerne overflødig salt og kalorier fra kosten din vil positivt påvirke blodtrykket og midjen din. Mens kroppen din krever litt natrium for helse, inneholder ditt daglige kosthold trolig langt mer enn nødvendig, noe som kan føre til en rekke helserelaterte sykdommer. Noen forslag og fakta om lav-salt, lav-kalori diett vil komme i gang nedover veien til helse.

Low-Salt Fordeler

Overdreven inntak av natrium har vært knyttet til høyt blodtrykk, noe som kan øke risikoen for hjerte hendelsen. Videre kan høy natrium føre til en forstyrrelse i kroppens elektrolytter, som kan resultere i potensielt dødelige nevrologiske problemer. Watching saltinntaket bidrar begrense disse potensielle problemene.

Low-Calorie Fordeler

Bortsett fra vekttap stimulert av en lav-kalori plan, kan du også oppleve livs utvide fordeler. En 20-årig studie av professor Richard Weindruch, et. al., publisert i juli 2009 utgaven av "Science" konkluderte med at kalori begrensning forlenger levetiden på primater. En 30 prosent reduksjon i totale kaloriinntaket viste bedre hjernevolumet, motorisk kontroll, arbeidsminne og problemløsningsevne, samt en nedbremsing i aldersrelatert hjerne atrofi. Noe som betyr at å kutte kalorier kan hjelpe deg å leve lenger.

Eksempel Diet

En prøve lav-kalori, lav-salt diett Paleo kosthold. Paleo kosthold er basert på replikering av spisemønstre våre primitive forfedre. Mens du er på Paleo diett du unngå inntak av korn, bønner, poteter, melkeprodukter, sukker og salt. Konsumere bare kjøtt, kylling, fisk, egg, grønnsaker, frukt, bær og nøtter. Dette holder naturligvis samlede kalorier lavt mens regulere saltinntaket.

Alternativ Diet

Hvis du ikke er interessert i eller i stand til å følge en full-on low-carb tilnærming, og deretter vurdere en målrettet salt-fjerning kosthold. Dempe salt fiksering ved å lage mat valg erstatninger. Spis ditt vanlige kosthold (med fratrekk av 30 prosent av det normale kalorier), men i stedet for vanlig ost, spiser lite salt ost. I stedet for salt økende hermetiske grønnsaker, spise friske grønnsaker. I stedet for popcorn, spise lav-salt potetgull. Og i stedet for frosne kjøtt hovedretter, forberede din egen ferske eller frosne kjøtt, ved hjelp av krydder eller urter i stedet for å laste opp på salt for smaken.

Betraktninger

Forbli på vakt for å hindre utilsiktet inntak av for mye kalorier eller natrium. Husk å sjekke ernæringsmessige informasjon på restauranter og fastfood-steder slik at du vet nøyaktig hva du spiser. For eksempel, mens en kyllingbryst tilberedt hjemme inneholder svært lite salt, ikke forvent en grillet kylling sandwich fra en restaurant til å inneholde en tilsvarende liten mengde. De fleste restaurant versjoner er høy i natrium og kalorier. Gjør hjemmeleksen din for å unngå utilsiktet sabotasje av din slanking planer.

Lav-salt, høy kalium

Selv når du ikke bruker saltbøsse på din mat, er du fortsatt får alle salt du trenger, og mest sannsynlig mer. Mange utarbeidet og bearbeidet mat er rik på salt. Derfor prøver å begrense saltinntaket er ikke en lett oppgave. For mye salt kan føre til høyt blodtrykk, mens kalium-rik mat bidra til å regulere den. Litt mat planlegging kan ha en umiddelbar, dramatisk og sunn innvirkning på en persons kosthold.

Unngå for mye salt

Siden så mange matvarer inneholder mye salt, kan det være vanskelig, men det er ikke umulig å spise en lav salt diett. Sjekk mat etiketter for natrium innhold. Prøv å unngå forberedt og behandlet mat.

Lav natrium matvarer

Noen matvarer som anses som lavt natrium (1 til 150 mg. Per porsjon) inkluderer fruktdrikker, øl, vin, kaffe, te, smør, ost, fløte, melk, frisk frukt, grønnsaker, egg, peanøttsmør, ubehandlet kjøtt, fisk , og fjærfe.

Lav natrium Etiketter

Tyde mat etiketter tar en bit av kunnskap. Ingen salt lagt betyr ikke alltid salt gratis. Salt og natrium gratis etiketter må ikke ha mer enn 5 milligram per porsjon. Lys natrium matvarer må ha 50% mindre natrium enn vanlige matvarer og redusert natrium matvarer må være 25% mindre.

Kalium

Mens bananer er høy i kalium, er det mange andre matvarer som rangerer høyere på kalium rik skala. Aprikoser, kli hvete, rosiner, hvetekim, fiken, poteter, nøtter, tørket blandet frukt, sardiner - og ja - potetgull er høy i kalium.

Fordeler

Samtidig redusere inntaket av salt og spise mat rik på kalium, vil du gjøre hele kroppen bra. Ditt hjerte, fordøyelsessystemet og huden vil alle ha nytte. Også, mange opplever at de føler seg roligere og ikke så stressende.

Fact

Så mye salt tilsettes til de fleste matvarer som det ikke er behov for å legge til ekstra. Kalium vil hjelpe med væskebalansen, nerveimpulser og lavere blodtrykk. Som i de fleste ting. balanse er nøkkelen.

Hva er en lav-natrium diett for Mnire sykdom?

Ménières sykdom er en sykdom i øret som vanligvis fører til svimmelhet, episodisk tinnitus, og følelsen av et tett øre. Sykdommen kan behandles ved å opprettholde en lav-natrium diett og tar et vanndrivende. Pasienter trenger å gjøre noen betydelige endringer i kostholdet for å redusere virkningene og ubehag forbundet med sykdommen.

Definisjon

Ménières sykdom er en sykdom i det indre øret, og ofte fører til følelser av svimmelhet, forvirring og generelt ubehag. Årsaken er ikke kjent, men sykdommen kan forårsake betydelig skade på det indre øret fordi det sakte dreper håret lining indre øret, noe som resulterer i progressive hørselstap og deretter fullstendig døvhet. Det er fire symptomer på Ménières sykdom: invalidiser vertigo som varer alt fra 30 minutter til åtte timer eller mer; progressive hørselstap som forverres under en vertigo angrep; episodisk tinnitus; og følelsen av plugging av øret som også forverres under en vertigo angrep.

Diet Program

En lav-natrium diett kombinert med et diuretikum er ofte foreskrevet til pasienter diagnostisert med Ménières sykdom, fordi målet er å redusere væsketrykket i kroppen. En diuretisk hjelper reduserer kroppens evne til å beholde salt, og den lave-natriumdiett bidrar til å holde natriumnivået i kroppen på et minimum.

Mat å spise

En rekke lav-salt matvarer kan spises som en del av behandlingsplan for Menieres sykdom. Disse inkluderer: magre meieriprodukter; lav-natrium ost; magert kjøtt; vann-pakket tunfisk; friske eller frosne frukter og grønnsaker; lav-natrium suppe; lav-natrium hermetisert grønnsaker; lav-salt kjeks; fullkorn og beriket brød; fullkorn og beriket korn; usaltet popcorn; friske salater; lav natrium salatdressinger.

Fordeler

Lav natrium nivåer kan redusere indre ørets evne til å beholde salt som kan være årsaken til plugging sensasjon og svimmelhet. Lav-natrium dietter har også vært knyttet til lavere blodtrykk og redusert risiko for hjerte-og karproblemer. Hvis pasienten med Menieres sykdom er under operasjon som en del av sin behandlingsplan, kan den lav-natriumdiett bidra til å holde vertigo under kontroll og bedre samlede resultater av behandlingen.

Advarsler

Ifølge University of Maryland Medical Center, opprettholde en lav-salt diett innebærer å begrense natrium inntaket til mellom 1500 til 2000 milligram per dag. Dette innebærer å kutte ut mer enn bare salt i matlaging eller som et krydder. Lider av Ménières sykdom trenger å ta hensyn til den ernæringsmessige sammensetningen av dagligdagse matvarer som behandlet ost, kulturmelk, bearbeidet kjøtt, salt snacks og kommersielle salatdressinger for å sørge for at de opprettholder et lavt saltinntaket på en jevnlig basis.

Lav Salt Vs. No Salt

Lav Salt Vs.  No Salt


Det kjemiske navnet for salt er natriumklorid. Det er brukt som et krydder eller mat konserveringsmiddel som er lagt til utallige kommersielle produkter. Sjekk etiketten for natrium for å finne ut hvor mye salt en matvare inneholder.

Helse

For mye salt kan bidra til høyt blodtrykk, noe som kan føre til hjerteinfarkt eller hjerneslag. Det har også vært knyttet til osteoporose og magekreft. Snakk med legen din for å finne ut hvor mye natrium du bør spise daglig.

No-salt diett

Mat for en nei-salt diett må være spesielt forberedt og tilberedt i stor grad fra bunnen av siden natrium er lagt til de fleste bearbeidet mat. En diett uten salt i det hele tatt ville være nesten umulig, da natrium er funnet naturlig i de fleste matvarer.

Lav-salt diett

En lav-salt diett, også kjent som en lav-natrium diett, krever at du holder et øye med hvor mye natrium som du forbruker. Dette omfatter ikke bare legge noe salt til mat, men også lese etiketter. En lav-salt diett er hva leger vanligvis anbefaler for pasienter som trenger å se sitt inntak av natrium.

Skjulte Natrium

Mange bearbeidede matvarer har høye mengder natrium. Kondensert suppe er spesielt høy. Sjekk etikettene hvis du følger en lav-eller nei-salt diett.

Alternatives

Det finnes mange alternativer til bordsalt som vil legge ekstra smak til maten. Pepper, sitronsaft, krydder og urter er gode valg.

Lav Sugar & Salt Diet

Hvis du har blitt fortalt at du trenger å redusere inntaket av sukker, salt og andre usunn mat ingredienser det kan være vanskelig å vite hvor du skal begynne. Lære å spise bedre kan være litt av en utfordring, men å få riktig utdanning kan hjelpe mye. En diett lav på sukker og salt kan i stor grad redusere sjansene for å utvikle alvorlige helsetilstander som diabetes og hjertesykdommer, absolutt en gyldig grunn for å endre dine spisevaner.

Bli en etikett leser

For å redusere inntaket av salt og sukker vil du trenger å vite hvor mye skjult sukker og salt er lurking i maten du spiser hver dag. Mange matvarer som ikke smaker salt kan ha overraskende høye nivåer av salt og natrium, og matvarer som ikke har en søt smak kan ha mye skjult sukker. Brød er bare ett eksempel. To skiver brød kan inneholde så mange milligram natrium som en servering av potetgull, og mange voksne frokostblandinger kan ha overraskende høye nivåer av sukker og andre søtningsmidler.

Se etter erstattere

For å redusere inntaket av salt og sukker er det viktig å endre måten du koker - og måten du spiser. Ved hjelp av erstatninger for sukker og salt kan gå en lang vei, og disse erstatter kan være både deilig og sunn. Kunstige søtstoffer som aspartam, Splenda og Stevia kan erstatte sukker i brus, kaffe og til og med bakevarer. Ganske enkelt å erstatte sukker i oppskriftene kan i stor grad redusere inntaket av sukker uten å ofre den gode smaken du har kommet til å forvente. Lav natrium versjoner av dine favoritt mat kan hjelpe deg å redusere saltinntaket også. Vanlige matvarer som hermetiserte grønnsaker, tomatsaus og flere er alle tilgjengelige i lav natrium versjoner, så hold et øye når du skal handle.

Små endringer legge opp

Mange synes at å holde seg til en alvorlig lite salt og sukker diett kan være for mye av en utfordring, men begynner sakte kan være en bedre tilnærming. Å gjøre en radikal endring kan la deg følelsen fratatt og føre til mat cravings som kan vraket dine gode intensjoner. Ved å gjøre noen enkle endringer, som å bruke aspartam i kaffen i stedet for sukker, og velge lave salt frosne grønnsaker i stedet for høy natrium hermetisert seg kan hjelpe deg å holde deg til din diett for på lang sikt.

Nedsatt lav natrium diett

Din nyrer prosessen og bli kvitt avfall og giftstoffer som akkumuleres i kroppen din. Med nyresykdom, har de ikke riktig behandle eller kast avfall og giftstoffer, blant annet salt. Senking av salt eller natrium i kosten kan hjelpe nyrene fungere bedre og kan redusere risikoen for ødem (hevelse fra væskeansamlinger), uremi og nyresvikt.

Natrium i kosten

Normal natrium bruk er rundt 1100 til 3300 mg per dag, selv om mange av oss bruker mye mer. En lav-natrium kosthold er 400 til 1000 mg per dag. Snakk med legen din om hvor mye vann og væske du bør spise på en lav-natrium diett, og også om overvåking av kaliumnivå.

Eliminere natrium fra kosten din er ikke bare å kvitte seg med bordsalt. Natrium er også funnet i mononatriumglutamat (MSG), i matvarekonserveringsmidler som natriumbenzoat, og tilsettes til de bearbeidede matvarer.

Eat Fresh

Begynn din lav-natrium diett med masse friske grønnsaker og frukt. De fleste frukter har svært lite natrium - en grapefrukt og sitron har bare 1 mg hver. Mens natrium beløp er høyere i enkelte grønnsaker, for eksempel selleri (126 mg rå) og spinat (71 mg rå), har de fleste grønnsaker bare spor og natrium kan reduseres hvis du koker ved å dampe. I tillegg er fiber i frukt og grønnsaker hjelper kroppen prosessen avfall mer effektivt.

Unngå hermetisk og bearbeidet mat

De fleste hermetikk inneholder store mengder av natrium, inkludert mange som sier "lite salt." Natrium innhold kan reduseres ved å skylle can innholdet - som med hermetisert mais, erter og bønner - men du er fortsatt bedre med ferske råvarer eller fersk-frosne råvarer som ikke har noen saus. Mest hermetisk supper og instant supper, selv de merket lite salt, har for mye natrium i dem.

Siden kommersielt forberedt brød, bagels og muffins har både salt og konserveringsmidler i dem, er en løsning å prøve saltfrie hel-hvete matzo kjeks.

Bacon, skinke, lunsj kjøtt, bearbeidet kjøtt og frosne middager inneholder mye natrium. Det gjør mange oster - unntakene er mozzarella ost, sveitsiske og ricotta. Og holde seg borte fra salte snacks og brus, spesielt cola. Seltzer er et bedre alternativ, med en liten fruktjuice for smakstilsetning.

Bruk urter, krydder og sitron

Dine måltider trenger ikke å være blid eller kjedelig på en lav-natrium diett. Lage mat med masse hvitløk, løk og friske tomater. Urter som basilikum, oregano, gressløk, dill, salvie og rosmarin kan legge til fantastiske smaken. Og litt sitronsaft legger zing til nesten alt.

Prøvemeny for en nyre lav natrium diett

Til frokost, drikke fersk appelsinjuice med puffet hvete frokostblanding, en soft-kokt egg, kaffe (ikke instant) og melk til kaffe og frokostblandinger. Total natrium er under 200 mg.

Til lunsj, spise en tomat, agurk og salat salat med olje og eddik og 6 oz. kokt kyllingbryst. Et stykke usaltet hel hvete matzo, tranebærjuice og en frukt yoghurt er bra for dessert. Ditt måltid totalt er ca 200 mg natrium.

Til middag, prøv dampet blomkål, okra og squash, en halv krone stykke bakt laks og en kopp kokt brun ris. Legg en selters med sitron, frisk frukt til dessert og din totale natrium er under 200 mg.

Dette gjør totalt for dagen rundt 600 mg natrium og også gir mulighet for snacks i løpet av dagen som rå gulrot og stangselleri, eller en frukt smoothie i kveld.

Barnas lav-fett diett

Barnas lav-fett diett


Med barndommen fedme å være konsekvent i medienes søkelys, er mange foreldre ønsker å redusere fett i sine barns kosthold. Mens være helsebevisste er generelt positivt, er en kjepphest diett eller drastisk redusere et barns fettinntaket ikke en passende løpet av handling fordi barn trenger betydelig flere kalorier enn voksne per kilo kroppsvekt. En sunn barns kosthold kan variere fra 900 kalorier om dagen til 2200, avhengig av alder og kjønn. Alltid konsultere en lege før du starter en ny diett diett.

Kalorier

For barn over 2 år, begrense fett til ca 30 prosent av den totale mengden kalorier forbrukes. The American Heart Association hjemmeside anbefaler også å begrense forbruket av mettet fett og transfett, kolesterol, tilsatt sukker og salt i maten du mate barnet ditt. De beste kildene til fett er fisk, nøtter og vegetabilske oljer, ifølge American Heart Association.

Snacks

Unngå bearbeidet mat for snacks. I stedet innlemme hele korn, fiber og frukt og grønnsaker som sunn snacks og som et middel for å inkludere de nødvendige vitaminer og mineraler i barnets kosthold. The American Heart Association anbefaler også å inkludere minst én frukt eller grønnsak til hvert av barnets måltider. I tillegg til frukt og grønnsaker, usaltet nøtter eller selleri dyppet i peanøttsmør kan tjene som en næringsrik, lav-kalori snack.

Kjøtt og korn

Bland i magert kjøtt med korn og karbohydrater. Healthopedia.com anbefaler serverer fullkorn spaghetti med kjøttsaus og chili som en måte å kombinere et magert kjøtt, for eksempel bakken kalkun, med ris eller pasta. Dette bidrar til å danne et godt avrundet og næringsrikt måltid. Innarbeide magre oster, når det brukes, reduseres unødvendig fett og kalorier.

Desserter

Desserter kan skape kaos på en lav-fett diett for et barn, like lett som de kan for en voksen. Introdusere et utvalg av sunne, men fristende, alternativer til de bearbeidede cookies og kaker som er lett tilgjengelig. Lag en lav-fett parfait med fersk kutt frukt og lav-fett gresk-stil yoghurt. Serve sorbet eller sorbet i stedet for iskrem. Bake cookies ved hjelp av en hvetemel, havregryn og rosiner i stedet for sjokoladebiter.

Lav-natrium dietter og vekttap

Ved å miste vekt gjennom kosten, er det viktig å skille mellom de typer av vekt som kan gå tapt - mager masse, fettmasse og vannvekt. Det sannsynligvis har vært tider da du startet en restriktiv diett og tapt fem på ti pounds i en uke, men forstår at du absolutt ikke slippe 10 pounds av fett som raskt. Mer sannsynlig enn ikke, mesteparten av vekttapet var en nedgang i vann vekt forårsaket ved å senke inntaket av natrium.

Om Natrium

Natrium er ikke noe mer enn salt, som er en nødvendig del av kostholdet ditt for å opprettholde optimal helse. Bivirkninger fra overdrevent lav natrium inntak kan inkludere dehydrering, lavt blodtrykk og muskelkramper. The American Heart Association anbefaler at du spiser minst 400 mg, men mindre enn 2300 mg salt per dag.

Natrium og vann vekt

Natrium forbruk oppmuntrer kroppen til å beholde mer vann. Dette skjer fordi natrium inntak legger vekt på nyrene, som reagerer ved å fortynne blodet med ytterligere vann for å minimere effekten. Mens effekten er subtil, samlet kan det legge opp til fem eller flere pounds av "ubetydelig" vann vekt oppbevaring.

Vekttap

En lav-natrium diett vil fremme umiddelbare resultater. Når kroppen din ikke lenger trenger å holde på mer vann, vil det skille ut det så raskt som mulig. Dette er grunnen til at du kan finne deg selv å gå på do oftere enn normalt mens du går gjennom de innledende fasene av en diett. Dermed lav-natrium dietter føre til en falsk følelse av prestasjon der skalaen viser et lavere tall, men du er ikke noe nærmere målet ditt.

Fordeler

Til tross for falsk følelse av vekttap, noe som minsker natrium i dietten er gunstig for den samlede helsemessige grunner. Holde ditt daglige inntak av natrium ganske lav (rundt 1000 mg eller så) vil bidra til å regulere høyt blodtrykk og redusere sjansene for hjertesykdom. Se etter ferske eller frosne matvarer som ikke har tilsatt salt, hold deg til usaltet nøtter, ikke med vilje legge salt til ethvert måltid og velg magre alternativer der det er mulig.

Betraktninger

Oppklaring misoppfatninger om forskjellige typer vekttap vil hjelpe deg å være mer realistisk om din slanking mål og rollen som natrium spiller i å hjelpe deg å oppnå dem. Så når du leser om den neste "mirakel diett plan" som lover 10 pounds av tapt vekt i løpet av en uke, spør deg selv hvor stor prosentandel av det er faktisk fett og hvilken prosentandel er bare vann vekt. Nå som du ser sammenhengen mellom lav-natrium og vekttap, vil du ikke bli lurt av opprørende slanking krav.

Hvordan å opprettholde en lav natrium diett

Som samfunn er vi inges langt mer natrium enn vi bør være, og setter oss selv i fare for høyt blodtrykk, noe som kan føre til høre sykdom eller slag. Opprettholde en lav natrium diett betyr å være flittig om å lese etiketter og vite hvilken mat som er OK og som utgjør en mulig helserisiko.

Hvordan å opprettholde en lav natrium diett

•  Den største synderen er vanlig bordsalt. En teskje inneholder anbefalt daglig inntak. Hvis du er enkelt med shaker, bruk en lav-natrium salt, noe som ville være mindre enn 20 milligram natrium per 100 gram salt. Havsalt er naturlig lavere i natrium.

Kjøp mer ferske matvarer og mindre hermetisk mat. Aldri legge salt til hermetisk mat som de allerede er lastet med natrium.

Kutt ned på bearbeidet mat, inkludert røkt og gravet kjøtt som bacon eller skinke, og sauser som soya eller tamari. Hvis du kjøper dem, alltid velge lav-salt versjon.

Melk er en kilde til natrium som ofte blir oversett. En kopp av ikke-fett eller skummet melk har 127 milligram natrium, med sammenlignbare tall for en og to prosent fett, og mye høyere tall for hermetisert melk.

Les etikettene på pakket frosne matvarer som de pakke mye natrium. Og huske på at det kan være mer enn én del pr pakke slik at hvis det ikke er 500 mg. natrium per porsjon og pakken sier det inneholder to porsjoner, må du doble det tallet.

Gå lys på krydder, spesielt pickles, og erstatte dem med urter. Hvitløk, oregano, basilikum, løk, rosmarin, og svart og rød pepper har ikke mye natrium.

Hint

  • Kutte ned på natrium vil kaste smaksløkene for en sløyfe først. Men hold deg til det og du vil snart bli vant til det og ønsker det mindre.

Lav natrium diett for Hypertension

Høyt blodtrykk eller hypertensjon kan føre til hjerteinfarkt eller hjerneslag. Hypertensjon kosthold inneholder frukt og grønnsaker og reduserer inntak av natrium for å senke høyt blodtrykk. En lav-natrium diett tillater mindre natrium enn en vanlig diett.

Natrium

Reduser inntaket av natrium til 1500 mg daglig. Den typiske dietten inneholder 2400 mg om dagen, men senking som vil bidra til å redusere blodtrykket. Tabell salt er ikke den eneste kilde for natrium i dietten. Lese ingrediens etiketter for å telle hvor mye natrium i matvarer.

Behandlet matvarer inneholder høye nivåer av natrium, så eliminere dem så mye som mulig. Brus og kullsyreholdige drikker inneholder mye natrium. Mange velger diett brus for å redusere kaloriinntaket, men unngå disse drikkene på en lav-natrium diett.

Sesong dine måltider med urter og pepper i stedet for bordsalt. Noen lavere-natrium salt produkter er tilgjengelige for å erstatte salt som anvendes i oppskriftene.

Frukt og grønnsaker

Spis mer frukt og grønnsaker. Inkluder hele korn og magre proteiner i kosten for å forbedre mange helsemessige forhold, inkludert høyt blodtrykk.

DASH kosthold, for Dietary Approaches to Stop Hypertension, senker blodtrykket i løpet av få uker når programmet er fulgt. Dietten er vanskelig å følge i begynnelsen på grunn av økningen i frukt og grønnsaker. På denne dietten programmet, forbruker 05:56 porsjoner med grønnsaker og samme mengde frukt. Over tid kosten vil bli lettere å følge, og spise mer råvarer vil være andre natur.

Kalium

Økningen i frukt og grønnsaker vil også øke kalium inntak. Kalium senker blodtrykket. I en undersøkelse publisert i utgaven april 2005 of Hypertension, kaliumsitrat ble vist å ha den samme effekt som kaliumklorid i å senke blodtrykket. Dette betyr at kalium funnet i frukt og grønnsaker kan senke blodtrykket på samme måte som kalium som var tilgjengelig som et supplement i fortiden. Legg bananer eller mango til kosthold for å øke kalium inntak.

Hva som utgjør en lav natrium diett?

Kroppen trenger natrium, et viktig mineral, for å opprettholde elektrolyttbalansen. Kroppen trenger også det å produsere saltsyre, som beskytter deg mot eventuelle infeksjoner fra mat. Sodium begrensning anbefales for folk med høyt blodtrykk, noen nyresykdommer og noen leversykdommer. Siden det er et par nivåer av lav-natrium dietter, er graden av begrensning generelt bestemmes av legen basert på pasientens behov.

Normal inntak av natrium

USDA Minimumskravet er mellom 1.1g til 3.3g. Den vanligste kilden til natrium i kosten er bordsalt og bearbeidet mat. Salt (natriumklorid) inneholder omtrent 40 prosent natrium. Gjennomsnittlig amerikaner bruker mellom 6g til 15g salt per dag, hovedsakelig på grunn av bearbeidede matvarer. For lav-natrium dietter, skisserer American Heart Association tre nivåer av kosten natrium begrensning klassifisert i mild natrium begrensning, moderat natrium begrensning og alvorlig natrium begrensning.

Mild Sodium Restriction

Om 2G til 3G av natrium er tillatt i en mild saltfattig diett. På denne dietten, bør du unngå bordsalt eller bruke det med måte mens matlaging. Også unngå salte bearbeidede matvarer som pickles, oliven, salte chips og popcorn. Hold deg unna salt bevarte matvarer som pølser, saltet fisk, skinke, bacon og krydder som løk, hvitløk eller selleri salt, mononatriumglutamat (MSG), kjøtt tenderizers og de fleste sauser, som soya saus og sennep. Foruten disse restriksjonene, følger en normal godt balansert kosthold.

Moderat Sodium Restriction

Bare 1 g natrium tillates når den moderat restriksjon. Sammen med de begrensninger av en mild natrium diett, bruker absolutt ingen salt mens matlaging. Begrense noen naturlig natrium matvarer som kulturmelk og skalldyr på denne dietten nivå. Ikke drikk mer enn tre glass melk eller melkeprodukter daglig og spiser kjøtt bare en gang om dagen. Unngå også å tørre korn, puffet ris og strimlet hvete, som inkluderer for mye natrium.

Siden salt er en av de viktigste konserveringsmidler i hermetisk mat, holde seg borte fra dem også. Substitute saltfrie hermetiske grønnsaker for vanlige hermetisert seg, og bruke salt-frie bakt produkter. Prøv å bruke erstatninger for natron (natriumbikarbonat) og brus. Konsumere bare usaltet smør og margariner.

Alvorlig Sodium Restriction

Strenge natrium begrenset dietter tillater kun 0,5 g natrium per dag. Bortsett fra de slettingene under a moderat saltfattig diett, spiser ekstremt små porsjoner (mindre enn 3 oz.) Av kjøtt per dag, og mindre enn to egg per uke i denne dietten. Ikke drikk mer enn to glass melk som den inneholder rundt 100mcg natrium per glass. Begrense bruken av artisjokker, rødbeter greener, sennep greener, spinat, grønnkål og neper.

Husk at smaken av salt er en ervervet smak og ikke en fysiologisk nødvendighet. Prøv å avvenne deg ut av salt mat for bedre helse.

Lav Jod Diet & Peanut Butter

Ifølge opplysninger fra den Thyroid Cancer Survivors 'Association, er en lav-jod kosthold ofte foreskrevet under prosessen behandling for skjoldbruskkjertelkreft. Som thyroid utnytter mesteparten av jod som absorberes av kroppen, en lav-jod diett effektivt "sulte" det av jod, noe som gjør det mer utsatt for å bli skadet når etterfulgt av en senere injeksjon av radioaktivt jod i kroppen. Derfor er det viktig å overholde kravene til en lav-jod diett, inkludert sine anbefalinger om inntak av peanøttsmør.

Matvarer for å unngå

Unngå mat som er uakseptabelt høy i jod innhold. Mens alle matvarer inneholder noen mengder jod, visse matvarer inneholder uforholdsmessig store mengder av stoffet. Ifølge informasjon fra skjoldbruskkjertelkreft Survivors 'Association, inkluderer disse matvarene iodized salt, havsalt, sjømat, andre hav grønnsaker (tare, tang og lignende), alle melkeprodukter, mat som inneholder ingrediensene agar-agar, nori, algin , alginat, eller karragenan (vanlige tilsetningsstoffer til matvarer som gelé, suppe og saus, så pass på å lese mat etiketter nøye for å unngå disse produktene), eggeplomme, kommersielle brød (hjemmelaget brød er fine), sjokolade, soyaprodukter, bønner , potet hud, og matvarer som inneholder additivet rødt fargestoff # 3.

Utover det, begrense forbruket av kjøtt, korn og risretter. Mens ikke helt forbudt, de inneholder større mengder jod som lett kan legge opp. Bruker ikke mer enn fem gram kjøtt per dag, fire porsjoner med korn, og to porsjoner med ris.

Matvarer til forbruker

Spise følgende matvarer uten begrensning mens du følger en lav-jod kosthold. Fersk frukt, fruktjuicer, friske grønnsaker, usaltet nøtter (og mutter Butters, som peanøttsmør), krydder som gelé, honning, sukker, sirup og melasse, urter og krydder, oljer laget av grønnsaker, og drikker som ikke- instant kaffe, te, cola, brus, og alkoholer. Til slutt oppmerksom på at når du arbeider med peanøttsmør, bør du huske å alltid sjekke etiketten for å sikre at salt ikke er tilsatt produktet.

Low-Sodium, lav-protein diett

Ifølge Medical College of Wisconsin Division of Nephrology, en lav-protein, er lav-natriumdiett som ofte brukes i behandling av nyresykdommer, som begrenser disse to typer matvarer bidrar til å avlaste nyrene av en del av sitt arbeidsbelastning, hjelpe å forlenge levetiden. Men uansett om du velger å bruke en lav-natrium, lav-protein diett for å bekjempe nyresykdom (eller potensialet for nyresykdom), alt som trengs er noen enkle trinn for å ha deg nedover stien til økt nyre helse.

Moderere proteininntaket

Ifølge informasjon fra The Diet Channel, er preget en lav-protein diett vanligvis ved et kosttilskudd tilnærming som begrenser samlet protein inntaket til mindre enn 10 prosent av totale kalorier. I gjennomsnitt, fungerer dette ut til å være omtrent 40 til 60 gram protein per dag, som tilsvarer bare seks til åtte gram kjøtt - en ganske ubetydelig beløp. For å overholde disse kravene, vil du bli tvunget til å plassere kjøtt på den velkjente iden brenner, behandle det som lite mer enn en siderett eller garnityr. I stedet for å fokusere dine måltider rundt kjøtt, forberede hovedretter som er rik på frukt, grønnsaker og hele korn i stedet. Utover å bekymre kjøttforbruket, er meieri en annen viktig kilde til protein, så du blir nødt til å kraftig begrense forbruket. Husk også at mange andre matvarer inneholder spormengder av protein, så pass på å sjekke de ernæringsmessige etiketter for din favoritt ikke-kjøtt og meieriprodukter for å unngå uhell avvik over din daglige protein grensen.

Moderere saltinntak

Ifølge informasjon fra Mayo Clinic, er et godt utgangspunkt for å begrense saltinntak å skyte for 1.500mg natrium per dag eller mindre. Dette kan gjøres ved å avslutte bruken av bordsalt, sammen med å unngå matvarer som er sannsynlig å inneholde høye mengder av natrium som behandles eller rask mat, hermetikk og andre elementer som har en forholdsvis lang holdbarhet, som salt er ofte brukes som konserveringsmiddel. Prøv å kjøpe og tilberede maten frisk når det er mulig å minimere inntak av natrium, sammen med å unngå salte snacks som popcorn, pretzels, og potetgull.

Hvordan Cook en lav natrium diett uten mye Kalium

Uansett om du følger en lav natrium, lav kalium diett av personlige grunner eller under legens ordre, forstå at disse to diett typene er ikke uforenlig. Mens du spiser en lowsodium tilnærming kan gjøre det mer sannsynlig at du pådrar ekstra kalium i kostholdet ditt, kan du gjøre noen enkle mat erstatninger for å minimere denne trusselen, slik at du kan oppfylle begge kosttilskudd forpliktelser i tandem.

Hvordan Cook en lav natrium diett uten mye Kalium

Velg ferske matvarer enn frosne, behandles eller hermetisert elementer for å redusere den totale mengden av natrium i kosten. Natrium er ofte brukt som konserveringsmiddel i sistnevnte poster, så unngå dem når det er mulig å holde natrium inntaket lavt. Hvis du absolutt må bruke frosset, behandles eller hermetisert elementer, vaske dem helt først å skylle bort mye av natrium før koking.

Les etiketten ingredienser på andre matvarer for å finne ut hvor mye natrium finnes i hvert element. En tradisjonell lav natrium diett er rundt 2000 mg salt per dag, så forsøke å spre det ut over alle dine daglige måltider til naturlig balansere mengden av salt i kosten.

Unngå matlaging med kalium rik mat. Kalium rik mat inkluderer følgende elementer: brokkoli, bananer, sjokolade, appelsiner, kaffe, poteter, salterstatninger, honningmelon, sopp, svisker, tomater, kli, greener, rosiner og aprikoser. I stedet bruker lav kalium alternativer som bønner, epler, ris, kirsebær, bær, druer, nudler, agurk, salat, vannmelon, brød og pærer.

Sjekk på nettet for å bestemme kalium innholdet på andre mistenkte matvarer. Konsultere lenke i Resources for å avgjøre om din valgte måltid element er faktisk innenfor kalium "budsjett".

Hvorfor ha en lav-natrium diett?

Mengden av natrium i kosten kontrollerer hvordan kroppen din balanserer væske, men også påvirker blodvolum og blodtrykk. Nyrene regulerer natrium i blodet, men forbruker for mye natrium kan gjøre det vanskeligere for nyrene å behandle. Selv natrium gir et viktig mineral for menneskekroppen som er nødvendig for å være sunn, bør du spise det i moderate mengder. En lav-natrium diett kan redusere risikoen for å utvikle alvorlige helseproblemer.

Helseproblemer og Sodium

Høyt natrium nivåene øker risikoen for å utvikle høyt blodtrykk, hjertesykdom, væskeretensjon eller ødem og nyrestein. Natrium virker som en svamp, holde væsker inne i kroppen. Høy saltinntak fører væske til å bli beholdt i blodårene, legge press på hjertet og sirkulasjonssystemet for å holde tritt. Det kan også øke blodtrykket og forårsake væskeretensjon som kan føre til hevelse eller oppblåsthet i ben, hender og føtter. Hvis du har høyt blodtrykk eller andre helsemessige forhold, begrense natrium inntak til mindre enn 1000 mg per dag vil forbedre helsen.

Natrium i Mat

Ifølge American Heart Association, bør det menneskelige legeme har et inntak av ikke mer enn 1/4 ts. salt per dag. Legge til salt til mat på bordet er fortsatt en vanlig praksis. Men mange matvarer inneholder allerede salt naturlig, og behandle matvarer legger mer. Alt dette øker din natrium inntak.

Salt og Taste

En mat kan smake salt, men fortsatt har en høy mengde natrium, spesielt hermetisert, behandlet eller rask mat. Det er mulig å sesongen matvarer annerledes med krydder, urter, sitron, appelsin, vin eller Tabasco saus til å ha en salt smak uten økningen i natrium nivåer. Du kan også erstatte redusert natrium eller salt-frie produkter, slik som lav-natrium mais-mel tortillas, for matvarer normalt ikke tillatt på en lav-natrium diett. Mange lav-natrium dietter begrense matvarer som pickles, hermetisk tunfisk eller chips. Mat distributører gir ofte ingen salt varianter av enkelte elementer. Du kan også skylle hermetisert tunfisk grundig før du spiser for å redusere natrium fra væsken. Salterstatninger som er normalt ikke et sunt alternativ. Mange inneholder kaliumklorid, som kan være skadelig for mennesker med hjerte, nyre-eller leverproblemer. Snakk med en kostholdsekspert og lege før du bruker en salt erstatning.

Sodium Kilder

Kosten natrium kommer fra mange kilder, inkludert bordsalt, natron og bakepulver. Mange bearbeidet mat er høy i natrium, inkludert bakevarer, pakket mat, supper og restaurant eller takeaway mat. Sjekk alltid mat etiketter for å se om produktet har ingen natrium eller er natriumfritt. Noen poster uten tilsatt salt er fortsatt høy i natrium, for eksempel svinekjøtt produkter, poteter og sjømat, inkludert reker og krabbe. Ved å øke din bevissthet om hva du spiser på en daglig basis, kan du redusere natriuminntaket i løpet av kort tid.

Ernæring og Livsstil

En lav-natrium diett krever ingen spesielle eller høye kostnader matvarer. Matlaging fra bunnen av med ferske frukter og grønnsaker naturlig senker natrium nivå, da disse matvarene ikke har salt tilsetningsstoffer. Unngå alkohol og myknet vann vil også redusere natrium nivåer. Lav natrium betyr ikke uten natrium. Du kan ha sunne, gode smaker mat og samtidig opprettholde et sunt inntak av natrium.

Mat for en lav-kalori diett

En lav-kalori diett er et flott sted å starte når du prøver å gå ned i vekt. Det er ikke så vanskelig som det kan synes å finne matvarer som kvalifiserer for lav-kalori måltider. De Nøkkelen er å forberede dem til din smak, slik at du kan feste med kostholdet ditt.

Lunsj Kjøtt

Lean lunsj kjøtt er svært kalorifattig, og det vil fylle deg opp. Å gjøre en mager lunsj kjøtt sandwich med lav-kalori majones og sennep, romanosalat, kalorifattig ost og tomat er en god lunsj alternativ. Det er også full av vitaminer og mineraler.

Cottage Cheese

Kalorifattig cottage cheese vil gi deg de vitaminene du trenger fra meieriprodukter. En kopp av lav-kalori cottage cheese er bare 80 kalorier, og du kan legge til en frukt som blåbær eller ananas i tillegg, noe som gir deg en del av ditt daglige frukt kravet.

Rice Cakes

Glatte riskaker uten salt er lav i natrium så vel som et lav-kalori mat. Hver riskake er ca 35 kalorier og det er andre smaker du kan velge fra. Flavored ris kaker har bare noen flere kalorier, men de vil være mer smakfull enn sletten seg.

Popcorn

Naturlig popcorn som du gjør i en luft Popper er svært lav i kalorier og natrium.

Cherrytomater

Cherrytomater kan være små, men de har faktisk mer smak enn noen full-size tomater. Dette er perfekt for å legge til salater og sandwicher. Også fire cherrytomater har bare ca 10 totale kalorier totalt, noe som gjør det til et flott frukt å legge til din diett på grunn av alle vitaminer og mineraler de har.

Pickles

Hele dill pickles og skiver er perfekt for en matbit eller for å legge til smørbrød. Holde disse på hånden vil hjelpe avverge munchies. Ikke spise brød og smør pickles som er lastet i kalorier og sukker.