Digidexo.com

krystall sunnere

Hvordan lage en Fatty Liver sunnere

En ubehandlet fettlever, som er en mulig tegn på leversykdom, kan føre til permanente skader på leveren. En fettlever er usunt og kan fortsette til leverbetennelse, herding eller arrdannelse i leveren, eller cirhossis. Men med riktig behandling og omsorg, kan en sunnere leveren regenerere seg selv.

Hvordan lage en Fatty Liver sunnere

Lag en Fatty leve sunnere

diagnostisere den faktiske årsaken til tilstanden. Under alle omstendigheter må pasientene slutte å drikke alkohol. Selv om ikke alle fettlever forholdene er alkoholrelatert, kan en skadet leveren ikke behandle alkohol. Alkohol vil sikkert fremskynde prosessen mot leveren forverring. På vei til en sunnere lever, hvis du ikke gjør noe annet, må du slutte å drikke.

Vekttap er sentralt for å lage en fet lever sunnere. Oppsamlingen av fettet i leveren begynner å avta som et resultat av vekttapet. Som fett er redusert fra kroppen. Det er også redusert fra leveren.

Unngå medisiner og andre medisiner. Dette er viktig ved behandling av fettlever. Fordi en skadet leveren er svekket, narkotika, visse vitaminer, urter og til og med miljømessige kjemikalier, som maling og klor kan føre til ekstra belastning på orgel.

Endre ditt kosthold og ernæringsmessige valg å gjøre en fettlever sunnere. Leveren jobber hardt på å ødelegge giftstoffer, rense blodet og fjerner avfallsstoffer. En betent leveren trenger hvile. Å spise mindre fett, for eksempel fete kjøttstykker og stekt mat, gir leveren den ekstra hvile den trenger.

Spis mer økologisk mat. De inneholder mindre pesticider hvor leveren ville ha til å forbrenne. Å spise frittgående kjøtt er også en fordel å lage en fettlever sunnere.

Ta viktige aminosyrer, slik som N-acetylcystein og sam-e, for å bidra til å gjenopprette helsen til en fettlever. Disse supplementene beskytte leveren og hindre betennelse.

Konsumere protein medhjelpere å fremme riktig leverfunksjon. Men husk, rødt kjøtt bør begrenses til bare én gang per uke. Kylling og kalkun er sterkt anbefalt, men den største kilden til protein kommer fra fet fisk som laks, kveite, sild og makrell.

Hint

 • Velge en god multi-vitamin er avgjørende for riktig ernæringsmessige helse.
 • Store mengder av enkelte vitaminer og mineraler kan faktisk skade leveren. Vokt dere for å ta for mye av følgende kosttilskudd: Vitamin A, vitamin D, niacin og jern.
 • Noen urter er giftig for leveren og må unngås. Disse inkluderer; chapparrel, Comfrey rot, germander, humle, kava, kompis te, misteltein, skullcap, vendelrot, og Yohimbe.
 • Matvarer for å unngå: Raffinerte vegetabilske oljer, peanøtter, melkeprodukter, sukker, bearbeidet mat, og sukker erstatter. Unngå eller dramatisk kutte ned på disse matvarene kan bidra til å gjenopprette helsen til en fettlever.

Informasjon om hvilke Lettuces er sunnere

Informasjon om hvilke Lettuces er sunnere


Når våren og sommeren kommer rundt, ønsker vi å bruke mer tid utendørs, slikke sol og spise fersk mat. Supper, stuinger og gryteretter byttet med grilling, salater og fersk frukt. Salater blitt vanlig side retter eller hovedmåltider som vi er ute etter ferskere, sunnere alternativer. For å finne ut hvordan å få så mye næringsstoffer som mulig, sørg for å plukke salat som inneholder de høyeste nivåene av vitaminer, mineraler, fiber og protein, ifølge USDA National Nutrient Database for Standard Reference.

Romanosalat

Romanosalat er langt det beste valget av salat for dens ernæringsmessige innholdet. En kopp romanosalat inneholder bare 8 kalorier og 1g hver av sukker, fiber og protein, og pakker i 82 prosent av ditt daglige behov av vitamin A. Vitamin A er viktig for helsen til øynene dine, immunsystemet, bein og vitale organer . Romanosalat er også en utmerket kilde til vitamin C, som inneholder 19 prosent av det daglige behovet, og en god kilde til folat med 16 prosent av det daglige behovet. På toppen av det hele, gir romanosalat opptil 10 ganger mer betakaroten enn isbergsalat, nesten like mye som spinat. Kombinasjonen av lite sukker og høyt vitaminer og mineraler gjør romanosalat en av de sunneste grønnsaker.

Leaf Salat

Hvis dette var et løp, ville blad salat komme som en nær andre i driften for de fleste ernærings salat. Det er noe lavere i kalorier enn romanosalat - 5 kalorier per kopp - og har null sukker, men inneholder også mindre fiber og protein. Leaf salat ikke leverer anstendig mengder kalsium, fosfor, kalium, mangan og vitamin A og C. Leaf salat inkluderer de grønn-blad, rød-blad og butter typer.

Iceberg

I de fleste restauranter, vil du bli servert isbergsalat. Selv om det er den mest brukte salat i næringsmiddelindustrien, er det også den type av salat som har den minste mengden av ernæringsmessige fordeler. Den inneholder mer kalorier per kopp enn andre salat - 10 - og har bare svært små mengder av vitaminer og mineraler, med ingen overstiger 10 prosent av ditt daglige behov. Isbergsalat er så lav i ernæringsmessig verdi fordi det er hovedsakelig laget av vann, noe som betyr at det fortsatt er bra for deg selv om det ikke pakke i så mange næringsstoffer som andre typer salat.

Ruccola

Teknisk sett er arugula ikke en type salat og er klassifisert som en urt. Mange restauranter og folk hjemme har vært å erstatte deres salat av valget med denne friske urt i deres salater og sandwicher. Høyere-end restauranter serverer arugula snarere enn salat i sine salater, eller vil blande det inn med andre typer salat å legge til en annen smak. Arugula er lett i kalorier og inneholder ingen fibre eller protein. Denne urten pakker i en god del av vitaminer og mineraler, men ikke til nivåer som konkurrerer med romano eller blad salat. En av de viktigste fordelene ved å legge arugula til kosthold er at det forandrer smaken av salater ved å gjøre dem vepsebol og pikant.

Hvordan lage hamburgere sunnere

Yummm! Du elsker din burgere, men alle rundt deg, er folk advarer om at hamburger ikke kan være den sunneste av måltider. Men du kan gjøre noen endringer i din vanlige hamburger vaner og ende opp med mye sunnere hamburger.

Hvordan lage hamburgere sunnere

Be slakteren å lage fersk hamburger for deg. Velg magert storfekjøtt fra kulere og overlevere dem over disk; slakteren vil male og pakke din biff, og du vil ende opp med svært sunn hamburger kjøtt. Hvis du handler salg, vil du finne det er ofte billigere enn pre-pakket hamburger.

Legg hvetespirer til burgere. Hvetespirer er en av de ernæringsmessig kraftig mat som legger næringsstoffer hvor det går. Du vil ikke smake det, og det vil gi deg en ekstra blast av protein, vitaminer og mineraler.

Grill burgere og tapp ut alt fettet.

Hvis du spiser en hamburger sandwich, bli kvitt den fluffy hvit bun. Alt som hvitt brød er ganske mye tomme kalorier. Pakk din burger i en stor salat blad, spise den med en gaffel eller spise burger på en hel korn bun.

Legg grønnsakene til burger. Spinatblader, tomater, spirer alle legge vitaminer og mineraler til måltidet.

Hvordan forberede sunnere Toast

Enten du kvele toast i syltetøy, peanøttsmør, eller lett smøre den med smør, det er et fast innslag i frokost verden over. Men som enhver mat, er det måter å gjøre det til en sunnere mat. Enten det er ditt valg av brød eller spredning, er det mange måter å velge klokt å gjøre det en smart spise opplevelse. Her er fem måter du kan ha din toast og sekk.

Hvordan forberede sunnere Toast

•  Ta en titt på brødet du bruker for toast. Er det hvit, hvete, surdeig eller rug? Ditt valg av brød er en viktig del av å forberede sunnere toast. Unngå hvitt brød fordi det er for behandlet. I stedet se etter hele korn eller multi-korn brød, som hvete, havre, linfrø og 12-korn. Når det er mulig, velger ferskt bakt uten konserveringsmidler. Hvis du har et brød maker, gjør den frisk og på den måten du vet nøyaktig hva som er i den.

Steg tilbake fra smør. Hvis du kommer til å bruke en annen spredt på toppen av smør, bør du vurdere å hoppe over smør alle sammen. Smaken blir skjult av spredningen likevel. Hvis du vil at buttery smak, men ønsker ikke å bruke margarin eller andre trans-fett sprer seg, vurdere Ghee, et avklart smør tilgjengelig i helsekostbutikker. Det smaker som smør, men har ikke alle de usunt fett. Eller stryke lett på en høy kvalitet extra virgin olivenolje; mange har en smøraktig smak med mange helsefordeler.

Les merkelappen på syltetøy eller gelé. Se opp for de høyt i fruktose, mais sirup eller med kunstige sweetners. Dette er kunstig sukker smakstilsetninger som lastes på kaloriene. Unngå "diett" versjoner fordi disse bruker syntetiske sweetners, som også er ikke et godt valg. I stedet velger de som inneholder lite sukker, og se etter de som har naturlig frukt, smakstilsetninger og ingredienser som den mest helsebringende valg. Bedre ennå, lage din egen.

Velg peanøttsmør klokt. Mange kommersielle peanut Butters er fylt med salt og oljer, så vel som stabilisering av kjemiske konserveringsmidler. Les etikettene og se etter de som er naturlig eller organisk, og har så få kunstige ingredienser som mulig. Hvis du bor i nærheten av en helsekostbutikk, kan du ofte få dem slipe frisk peanøttsmør for deg der og det er ikke noe annet enn peanøtter.

Prøv å bruke andre elementer på toast. Nykvernet linfrø er veldig sunt, og legger til en herlig nøtteaktig smak til toast. Du kan male den i kaffekvern hver dag for maksimal friskhet. Et dryss av kanel eller muskat gir en zingy smaken og faktisk øker din energi og immunsystem. En svært lett dryss av Stevia pulver (urte sweetner) gir et positivt søt smak uten kalorier. Mos et stykke fersk frukt i blender som en gelé erstatning. * Se på andre mutter Butters, som mandel, hasselnøtt, og solsikkefrø for å gi variasjon. Organic er best.

Hint

 • Tenk tynt når det gjelder å spre syltetøy, peanøttsmør og andre ting på toast. Du kan fortsatt komme til å nyte smaken, men du vil være å ta i mindre kalorier.
 • Organisk og nykvernet peanøttsmør kan skille ut olje og bakke peanøtter når du sitter i sin container. Rør godt med en skje eller kniv før de sprer seg.
 • Sjekk ut saltinnhold på oppslagene du kjøper. Folk med lave natrium dietter må velge de med så lite natrium som mulig.

Hvordan lage Peanut Butter Cookies sunnere

Elsker du peanøttsmør cookies, men hater alt fett og kalorier? Da er det på tide å revurdere din favoritt oppskrift. Med bare noen få enkle erstatninger, kan du slå din favoritt peanøttsmør cookie oppskrift til en sunnere godbit.

Hvordan lage Peanut Butter Cookies sunnere

Velg en organisk peanøttsmør. Organisk peanøttsmør er mye sunnere enn andre merker på markedet. Likevel har det at god smak som barna har kommet til å elske.

Sett sukker. Du kan nå finne fantastiske sukker erstatter. Disse erstatter smaker akkurat som ekte sukker og kommer i forskjellige varianter som er bra for baker kaker.

Legg hele hvetemel. Ved å erstatte bare halvparten av melet i oppskriften med hele hvetemel, kan du gjøre dine peanøttsmør sunnere. Hele hvetemel vil legge gode karbohydrater og mer fiber.

Bruk et egg erstatning. Egg er fylt med fett og kolesterol, men egg erstatning er fett og kolesterol gratis.

Hint

 • Hvis du vil ha enda sunnere peanøttsmør cookies, kan du lage hjemmelaget peanøttsmør.
 • Ikke bytt ut smør med margarin. Margarin er lastet med trans-fett.

Måter å spise sunnere

Måter å spise sunnere


Med fedme på vei oppover, er sunn mat en viktig sak. Det er nok av måter å inkludere sunne matvarer i kostholdet ditt som fortsatt smaker godt og tidevann du over til neste måltid. Sunn mat er ikke vanskelig, det tar bare noen få enkle endringer, og det vil forbedre livskvaliteten betraktelig.

Legg helkorn

Spis brød og pasta laget av 100 prosent hele korn. Hele korn har mye tiltrengte fiber og er sunnere enn hvitt mel, som har hatt all den ernæringsmessige verdien fjernet fra den. Også prøve å spise brun ris i stedet for hvit ris.

Drikke mindre Soda

Bytt ut brus med vann. En boks med brus er vanligvis mellom 120 til 150 kalorier uten næringsverdi. Hvis du erstatter den med vann du reduserer kaloriinntaket ditt og hjelpe opprettholde sunnere tenner også.

Spis et utvalg av frukt og grønnsaker

Spis et stort utvalg av frukt og grønnsaker, av mange forskjellige farger, for å legge vitaminer, fiber og antioksidanter i kostholdet ditt. Hvis du ikke liker grønnsaker, prøve å legge dem til supper eller stek å bli vant til dem.

I stedet for noe full av sukker, spiser frukt til dessert i stedet.

Spis moderate porsjoner

Spis nok til å forlate innholdet tabellen. Du bør aldri ting selv så full at du ikke kan gå. Spise akkurat nok til at du ikke lenger er sulten.

Spis Lean Protein

Spis magre proteiner som kylling, fisk eller tofu. Unngå fet rødt kjøtt, bacon eller pølse. Også, ikke steke fisk, kylling eller tofu - spise det bakt eller grillet.

Begrense deg selv, men ikke begrense deg

Ikke kutt ut alle dine favoritt mat, selv om de ikke er sunt for deg. Spise dem i moderasjon. En liten håndfull chips om dagen er greit så lenge du ikke går over din caloric behov.

Hvordan lage din Barne Snacks sunnere

Hvordan lage din Barne Snacks sunnere


Mens snacking er ofte forbundet med junk food og dårlige matvaner, eksperter ved Mayo Clinic svare at det faktisk kan være sunt for både barn og voksne. Planlegging sunn snacks mellom måltidene styrer stoffskiftet, sult og junk food binging. Men å få barn til å velge sunt over høy fett og sukker er utfordringen. Snarere enn å overbevise barna som rå frukt og grønnsaker er deres eneste snack alternativer, er svaret å ta eksisterende mat de liker eller ren frukt / grønnsaker de elsker og spinne dem inn sunnere, mer morsomme versjoner av seg selv.

Hvordan lage din Barne Snacks sunnere

Frossen frukt Pops

•  Skjær en fersk banan i to, skrelle av skinnet og skyve en håndverket pinne inn i banan halvparten.

Slather banan i naturlig peanøttsmør og rull banan i ditt barns favoritt nøtter, frø eller knust hel-korn frokostblanding.

Plasser belagt bananer på et flatt ark som er blitt dekket med voks papir og fryse i 3 timer. Resultatet er en kul, næringsrik banan godbit for sommeren.

Bugs i Dirt Blanding

Fyll en pose som kan lukkes med graham crackers og knuse å simulere skitt.

Legg tørkede tranebær for å simulere Ladybugs, rosiner til erstatning for maur og gummy frukt snacks som ormer. Lukk posen og rist.

Legg til mørke sjokoladebiter som late "biller" og tjene i en mini blomsterpotte for barn som er spesielt vanskelig å oppmuntre til å prøve noe nytt.

Dyppe Panel for Grønnsaker

Ordne et utvalg av friske snitt gulrøtter, selleri, brokkoli, agurk, squash og cherrytomater i en kul delt bolle. Velg grønnsaker barnet ditt allerede spiser.

Mix 1/2 kopp lav-fett rømme og 1 ts. løksuppe blande for å lage en yummy vegetabilske dukkert.

9. Bland 1/2 kopp lav-fett kremost, 1/4 kopp lav-fett rømme og 2 ss. av taco krydder for en sørvestre-flavored grønnsak dip.

Mix 1/2 kopp lav-fett rømme med 1/4 kopp lys mayo og 2 ss. av ranch salat dressing krydder for en tredje dipping panel for grønnsaker.

Hint

 • Barndom diabetes er på vei oppover i USA, og barna diagnostisert med diabetes trenger å være spesielt oppmerksomme på snacking som hjelper dem å opprettholde blodsukkeret, ifølge Kids Health. Karbohydrat snacks kan spike blodsukkernivået i kroppen, så det er viktig å balansere et karbohydrat snack med magre proteiner.
 • Barne snacks, selv hos friske former, bør gis i single-serving porsjonsstørrelser. Ifølge US Department of Health and Human Services, del størrelser av måltider og snacks både er på vei oppover og bidra til landsomfattende økning i fedme. Selv om det tar et par ekstra minutter, porsjone barnets sunn snack lærer dem å regulere maten intakt på en sunn måte.

Er Sea Salt eller salt erstatning sunnere?

Er Sea Salt eller salt erstatning sunnere?


Du har mest sannsynlig har kommet over flere motstridende rapporter på heia av ulike typer salt. Dette kan være spesielt frustrerende hvis du prøver å følge et sunt kosthold eller endre din natrium inntak av medisinske grunner. Heldigvis, utover alle markedsføringskampanjer og krav, velge mellom havsalt og en erstatning er overraskende enkelt.

Sea Salt

Sjøsalt er vanligvis laget av tørking sjøvann. Det er generelt grovere enn bordsalt, og kan ha en annen verdi enn hvit blek farge. De fleste av de krav som havsalt er sunnere enn bordsalt eller salterstatninger som kommer fra det faktum at den inneholder spormengder av andre mineraler igjen fra sjøvannet. Sea salt er også påstått å være sunnere fordi det krever mindre prosessor enn bordsalt og substitutter.

Tabell Salt

Bordsalt er utvunnet fra underjordiske forekomster. Det er generelt finere enn havsalt og helt hvit. Fordi det kommer fra undergrunnen, er det vanligvis raffinert aggressivt for å fjerne spor av andre mineraler. Den inneholder også anti-klumper agenter, som ikke har noen positive eller negative helseeffekter.

Ernæringsmessige verdier

Det er ingen signifikant forskjell mellom de ernæringsmessige verdier av havsalt og bordsalt, ifølge Mayo Clinic ernæringsfysiolog Katherine Zeratsky. De ekstra mineraler i havsalt er tilstede i slike små mengder at de gjør liten forskjell. Bordsalt er vanligvis forsterket med jod; Men tilsvarende beløp er naturlig tilstede i havsalt. Natriuminnholdet i hver type av salt er identiske.

Salt Substitute

De fleste salterstatninger som er laget av kalium-klorid i stedet for naturlig salt er nært beslektet natriumklorid. Produkter merket lavt natriumsalterstatninger er vanligvis laget av en blanding av det kjente natrium-klorid og kaliumklorid, mens natrium-fri salterstatninger inneholder bare kaliumklorid.

Salt Substitute vs Sea Salt

Samtidig kutte ned på natrium inntak er et sunt valg for folk flest, erstatte havsalt eller bordsalt med salt erstatning er ikke alltid trygt. Siden nyrene er ansvarlig for å fjerne overflødig kalium fra kroppen, kan personer med nyreproblemer ikke kunne trygt spise salterstatninger. Sjekk med legen din for å være sikker på at en kalium-basert erstatning er trygt. Zeratsky, skriving på Mayo Clinic nettsiden, anbefaler et daglig inntak av salt av 1500 til 2300 mg natrium per dag. Mens salterstatninger kan kutte ned på mengden av natrium du spiser, er det sunnere å kutte ned på saltforbruket i stedet for å prøve å erstatte natrium med en erstatning.

Sunnere erstatning for Mascarpone

Sunnere erstatning for Mascarpone


Mascarpone er en kremet italiensk ost laget av creme fraiche og denaturert med vinsyre. Etter at osten er denaturert, er myse fjernet fra den. Avhengig av merke, kan melk legges til osten. Mascarpone ost brukes i ulike pasta retter, tiramisu og som en erstatning for smør til å berike risotto. Som for mengden kalorier i mascarpone ost, det avhenger av merket du kjøper.

Fat-Free vanlig yoghurt

Hvis du gjør en velsmakende eller søt dip som krever mascarpone ost, kan du bruke fettfri yoghurt som et sunnere alternativ. For eksempel kan du lage en blå ost og avokado dip ved å kombinere to kopper smuldret blåmuggost, en liten beholder med fettfri yoghurt, en skrelt og hakket avocado, 1/2 kopp knuste valnøtter, 3 ts. salt, 1 ts. av sort pepper og noen knuste basilikumblader.

Low-Fat Ricotta Cheese

Hvis dine pastaretter kaller for mascarpone ost, kan du erstatte lav-fett ricotta ost. For eksempel, hvis du gjør en grønnsak lasagne og ost blandingen har mascarpone i den, kan du bruke ricotta og legge til det 1/2 kopp Parmesan ost, 2 ts. av sort pepper og noen knuste oregano blader.

Low-Fat Cream Cheese

Hvis du gjør en sjokolade glasur og det krever mascarpone ost, kan du erstatte fettfattig kremost som et sunnere alternativ. I en mellomstor bolle kan du kombinere 1/2 kopp mørk kakao, en kopp kremost, 3 ts. melk eller kremfløte og en 8-oz. boks av konditori sukker samt 1 ts. av vanilje ekstrakt.

Redusert lettrømme

Hvis du leter etter et alternativ til mascarpone ost når topping salater eller supper, kan du bruke redusert fett rømme. Hvis du ønsker å smaken din rømme topping, kan du kombinere en kopp fløte, 2 ts. av chili pulver, 1 ts. hver av salt og svart pepper og 1 ts. hvitløkpulver i en liten skål.

Sunnere Cooking & Fitness Tips

Sunnere Cooking & Fitness Tips


Hvis du prøver å gå ned i vekt eller holde en sunn vekt, spise en sunn diett og innlemme fysisk aktivitet inn i din livsstil er viktig. Det er ikke nødvendig å investere i dyre kjøkkenutstyr eller ta ut en gym medlemskap. Matlaging sunnere kan gjøres ved å gjøre justeringer til din nåværende matlaging teknikk; fysisk form kan gjøres ved å trene seg hjemme eller utendørs.

Sunn mat

Å lage mat sunnere det er visse matvarer for å unngå, andre til å inkludere. Når du tilbereder, bør du bruke plantebasert, sunn, umettet fett - som olivenolje og rapsolje - fordi de holde kolesterolnivået stabil. Fett kjøtt som biff, lam og svinekjøtt inneholder mettet fett og bør skiftes ut med magert kjøtt som kylling og kalkun. Fiber er også viktig i kostholdet ditt, fordi det fyller deg opp og fremmer fordøyelsen helse. Det kan finnes i matvarer som grønnsaker, frukt, brun ris og hele hvete pasta. Å redusere inntak av natrium, kan du bruke urter, krydder og sitrus juice til smaken din mat.

Sunn mat teknikker

Teknikken du bruker til å koke maten bestemmer for en stor del hvor sunn matlaging er. Baking matvarer - for eksempel grønnsaker, sjømat og fjærfe - er en gunstig måte å tilberede måltider, fordi det er ingen ekstra fett lagt til maten. Den tørre varmen fra ovnen gjør alt arbeidet. Grilling og broiling er også sunn mat teknikker fordi noen fete som brukes under kokeprosessen, drypper maten. Rør-steking kan være en annen måte å lage sunnere fordi bare en liten mengde av koke spray eller olje er nødvendig. Matlaging metoder for å unngå er steking og fritering og eventuelle andre metoder som krever store fettmengder.

Kardiovaskulær trening

Kardiovaskulær trening bør være en del av ditt treningsprogram. Cardio hjelper deg å administrere din vekt og fremmer hjerte helse. The American Heart Association anbefaler at du gradvis bygge opp hvor lenge du trener for 30 til 60 minutter per dag. Legg variasjon til cardio rutine og holde fra å bli lei av å gjøre forskjellige typer cardio, som gåing, jogging, svømming, hopping eller sykling. Du kan også se på trening DVDer, trene med en kompis eller delta i gruppeaktiviteter. Bruk passende klær og sko for å forebygge skader.

Styrketrening

Mange kvinner frykter å trene med vekter på grunn av den falske troen på at de vil få klumpete. The Mayo Clinic sier at styrketrening gir fordeler som vekt kontroll, sterkere bein, økt utholdenhet og færre skader. Du kan gå til gym eller trene seg hjemme ved hjelp av din egen kroppsvekt eller frie vekter eller noen vekttrening maskiner du kan investere. Når vekttrening bør du bruke en vekt tung nok slik den siste repetisjonen i hvert sett er vanskelig, men overkommelig . Som du blir sterkere over tid, kan du øke vekten eller repetisjoner.

Hvilken yoghurt er sunnere?

Hvilken yoghurt er sunnere?


Å finne ut hvilken yoghurt er sunnere avhenger først på hvorfor du spiser det. Du kan være ute etter en lav-fett dessert alternativet, et sunt valg for lunsj eller løsning for et sunnere fordøyelsessystemet. Når du cruiser meieri isle på Rimi og se på yoghurt, ser du valg som organisk, probiotiske, lagt Omegas, fett gratis og utallige smaker fra vanlig til en key lime pie. Lese etikettene for å se hva som er i yoghurt og forstå hva som er i hver er avgjørende i å gjøre det riktige valget.

Purist Yoghurt

Du kan være skeptisk til hva som er i noen av yoghurt der ute. Ifølge artikkelen "Yoghurt Lowdown" på Runner World nettstedet, har noen yoghurt tilsatt sukker som utgjør mer enn 50 prosent av sine kalorier. Også se etter kilden til sukker, som kan være fra noe sunt som frukt eller usunn slik som høy-fruktose mais sirup. Tilsatt sukker kan også opprørt en sensitiv mage. Ifølge Runners World, "Ernæringseksperter anbefaler å plukke yoghurt med ikke mer enn 30 gram sukker per seks-unse servering." "Tretti gram er der vi kan skille det anstendig ting fra ren søppel", sier Jayne Hurley, senior ernæringsfysiolog ved Senter for Science i Public Interest, en nonprofit helse advocacy gruppe i Washington, foreslår DC Hurley også styre unna yoghurt som har bokstavene 'cr' på etiketten. Hun sier denne ingrediensen betyr at yoghurt er et steg fra iskrem. Det beste alternativet for deg som en purist, er å velge ren, økologisk lav-fett eller nonfat yoghurt og tilsett litt frisk frukt og honning hvis du ønsker å blidgjøre den opp.

Vitamin-Pakket valg

Hvis en av grunnene til at du spiser yoghurt er å få de ekstra vitaminer du kanskje ikke får et annet sted, så ta hensyn til ingrediensene. Etikettene vil fortelle deg hva ekstra vitaminer er i yoghurt som folsyre, som er avgjørende for å unngå misdannelser hos nyfødte. En annen ernæringsmessige fordeler produsenter legger til noen yoghurt er omega-3 fettsyrer. "Siden kroppen ikke kan syntetisere disse essensielle fettsyrene, må vi få dem gjennom mat," sier Canadian Living.

Ifølge University of Maryland Medical Center hjemmeside, omega-3 fettsyrer spiller en viktig rolle i hjernens funksjon, vekst og utvikling. Videre hevder artikkelen at "Forskning viser at omega-3 fettsyrer reduserer betennelse og kan bidra til å redusere risiko for kroniske sykdommer som hjertesykdommer, kreft og leddgikt."

Probiotiske Yoghurt

Du kan spise yoghurt for å fremme en sunnere fordøyelsessystemet. Noen produsenter dreper sunne bakterier i yoghurt når de bruker en varmebehandlingsprosess for å gi det lengre holdbarhet, ifølge kanadiske Living. Les ingrediensene på din yoghurt og lete etter ordene, "live" eller "aktiv" på etiketten. Studier tyder på at de helsemessige fordelene av yoghurt probiotika kan resultere i å senke risikoen for kolon polypper eller vaginal gjær infeksjoner og styrke immunforsvar, ifølge en artikkel i Helse Castle nettside.

Melk Replacement

Yoghurt kan tas som en melk erstatning hvis du vet hva du skal se etter på listen over ingredienser. Hvis du spiser tre porsjoner med yoghurt om dagen minst for melk erstatning, "se etter en yoghurt produkt som inneholder minst 15 prosent av den daglige verdi av kalsium per 4-oz. Servering hvis du ikke spiser noe annet kalsium-rik matvarer, "Helse Castle antyder.

Se på etikettene for å se om yoghurt du spiser er beriket med vitamin D, som i melk. Den anbefalte vitamin D kvote er 600 mg. for folk ni år og oppover, ifølge en artikkel av Scientific American.

Dessert Alternativ

Yoghurt er et godt alternativ til å gi barna sukker-laden cookies eller kake til dessert. Selv om mange av yoghurt godbiter for barna på markedet inneholder kunstige smaker og fargestoffer, kan du finne noen som er på sunnere side. Følg disse retningslinjene ved Canadian Living magazine: "Velg yoghurt som har mindre enn 2 gram fett per 100 gram servering." Også "se etter produkter med mindre enn 16 gram i en 100-gram servering."

Hvordan få sunnere tenner

Hvordan få sunnere tenner


Tennene er levende organismer som må rengjøres med jevne mellomrom. Plakk kan bygge opp på tennene samt mat som sukker, som kan spise bort på tennene dine og forårsake hull i tennene. Selv te og kaffe kan sette flekker på Pearly hvite, så det er viktig å pusse tennene etter hvert måltid og unngå drikke som flekken. Få sunnere tenner skal utføre noen enkle oppgaver hver dag.

Bruksanvisning

•  Puss tennene etter hvert måltid. Maten som bygger seg opp på tennene kan føre til at du får hull i tennene. Bruk en myk tannbørste slik at du ikke trekker seg tilbake dine tyggis linjer og pensel i små sirkulære bevegelser. Også tanntråd med bredere floss kan hjelpe deg med å komme i mellom tennene, og det øker også blodsirkulasjonen til tannkjøttet.

Skyll munnen en gang om dagen med en munnvann som inneholder fluor. Ikke spis eller drikk noe for en halv time etter skylling. Du ønsker ikke å vaske fluor unna. Fluor styrker tennene og beskytte den mot hull i tennene. Hvis du har myke flekker, kan fluor gjenoppbygge disse sårbare områdene.

Unngå å bruke tannbleking produkter. Disse produktene oppløse et lag av kalsium fra tennene til å eksponere en hvitere lag. Hvis brukt om og om igjen, kan tennene bli svake. Tannkrem med bleking eller natron og peroxide er tilstrekkelig bleking.

Begrens mengden av sukkerholdige matvarer og tenner flekker drikker. Hvis du trenger å spise eller drikke disse matvarene, sørg for å pusse tennene etterpå. Hvis du bærer rundt en liten tannbørste og tannkrem i bilen eller vesken, er det mer praktisk for å rense tennene. Spis mat rik på kalsium og har balanserte måltider.

Planlegg årlige tenner rengjorde med en tannlege. Tennene skal være profesjonelt rengjort en gang i året for å forhindre plakk bygge opp. Hvis du tror du har et hulrom eller soft spot, planlegge en sjekk opp så snart som mulig. Fange problemet tidlig kan hindre deg i hulrom fyllinger, rotfylling og tap av tenner.

Hint

 • Hvis du skjærer tenner, bære en munn vakt om natten.
 • Hvis du spiller sport, bære en munn vakt mens du spiller.
 • Tennene kan råtne raskt så gå til tannlegen regelmessig.

Hvordan rense en krystall

Når du kjøper en krystall er det viktig å rense den før du bruker den. Dette fjerner noe energi det samlet før de ble kjøpt, og for å gjøre det "din", må du rense og lade det med energien din. Les videre for å lære mer.

Bruksanvisning

•  Plasser krystall i en bolle med saltvann i 24 timer. Legg akkurat nok salt slik at det ikke er en haug av den på bunnen av bollen.

Dump saltet vann og plasser det krystall tilbake i bollen. Sett bollen i et sted i huset hvor den kan sitte i sollys. La den sitte der i ytterligere 24 timer (denne re-kostnader det krystall).

Etter re-lader det, plasserer krystallen i hendene og la energien strømme inn i den. Du kan gjøre dette ved kopping krystall i begge hendene, lukker øynene og "tenke" din energi som strømmer fra hendene til krystallen.

Tips og advarsler

 • Å huse din krystall, legg den i en pose laget av naturfiber (dvs. skinn).
 • Hvis du ønsker å bruke din krystall for noe annet enn det du opprinnelig brukte den for, rense og lade det først.
 • Aldri la noen andre ta på krystall! Hvis dette skjer, rens din krystall og lade det med energien din.

Bacon Vs. Salami: som er sunnere?

Bacon Vs. Salami: som er sunnere?


Både bacon og salami er fett kjøtt som ikke nødvendigvis sunt. Men når du velger mellom de to, har bacon færre kalorier og gram fett per skive.

Statistikk av Bacon

Bacon er høy i fett, herdet med skadelige nitrosaminer og ikke signifikant gunstig i form av protein. 68% av Bacons kaloriene kommer fra fett, nesten halvparten av disse er mettet. En gjennomsnittlig stykke pannestekt bacon inneholder 40-60 kalorier og 7,9 g fett.

Statistikk over Salami

Salami er enda unhealthier enn bacon, som en skive stekt biff salami inneholder 67 kalorier og 26 g fett. Salami inneholder også et høyere nivå av nitrosaminer enn bacon, så det er tilrådelig å spise det i moderate mengder for å unngå risikoen for fedme og andre sykdommer.

Konklusjon

Selv om verken bacon eller salami gir betydelige helsefordeler, er bacon et sunnere valg for å spise. For å unngå nitrat herder snu i nitrosamine, lage bacon i mikrobølgeovn. Konsumere med måte og ikke overstiger den voksne servering størrelse på 2-3 skiver i ett måltid.

Advarsel

Mettet fett kan øke kolesterolet og øke risikoen for hjertesykdommer.

Sunne alternativer

Veggie bacon, ofte referert til som "facon", samt vegetarisk salami er primært laget med tofu, som er høy i protein. Velge kjøtt lavere i mettet fett, som kylling og kalkun, kan være en sunn og tilfredsstillende utveksling.

Hvordan identifisere Bly i porselen, krystall og keramiske kopper

Bly brukes i maling og glasurer for porselen og keramikk kopper. Hvis de blir brukt hele tiden og holde sure eller varme væsker som te, kan ledelsen i maling eller glasur lekke inn i væsken og forurense maten. Et tegn på bly er en støvete eller kalkholdig grå rester på overflaten av kopper etter at de er vasket. Du kan bruke en føre testing kit å positivt identifisere porselen, krystall og keramiske kopper som inneholder bly.

Bruksanvisning

Aktiver testing pinne av ledelsen testing kit ved å knekke håndtaket og riste det med spissen vendt nedover. Rist pinnen to ganger, deretter presse til du ser en flytende dukke opp fra spissen.

Klem pinnen rør og gni overflaten av koppen du tester for bly i ett minutt. Still pinnen på et trygt sted og vente i to minutter.

Se på det området av pinnen som kom i kontakt med koppen. Dersom den har endret seg til en rosa eller røde farge, inneholder elementet bly. Hvis den ikke gjør det, gni testområde på test bekreftelse kortet med pinnen. Hvis det endrer rød eller rosa, ble pinnen aktivert riktig og elementene inneholder ikke bly. Hvis den ikke gjør det, ble pinnen ikke aktivert på riktig måte, og du får ikke en god test. Bruk en annen vattpinne og prøv igjen.

Hvordan å slutte å røyke for sunnere hår og hud

Hvordan å slutte å røyke for sunnere hår og hud


Røykeslutt er avgjørende for en glødende hår og sunnere rynkefri hud. Røyking er en viktig risikofaktor for kreft, hjerte- og karsykdommer, og luftveisproblemer. Også, akselererer sigarettrøyk aldringsprosessen forårsaker tørr hud, pigmentering, for tidlig rynkedannelse, håravfall, skallethet og grått hår. Derfor, av mange grunner, å slutte å røyke er viktig for å leve et langt og sunt liv.

Bruksanvisning

Les om de helsemessige risikoen med uopphørlig røyke og bruke en penn og papir for å lage en omfattende liste over helsemessige fordelene man kan oppnå ved å slutte å røyke. Mens tilbakelevering en vane å røyke forbedrer blodsirkulasjonen, pust og den generelle helse og fitness til en person, det sparer også mye penger.

gjenkjenne og registrere triggere. Hver gang du tenner opp en sigarett, noterer tiden og årsaken til røyking. Registrere disse opplysningene i form av en tabell. Ved å kjenne de utløser, er det lettere å finne trygge og sunne måter å unngå trangen til å røyke.

Noter over ting å gjøre i stedet for å røyke. For eksempel, turgåing, lytte til musikk, tyggegummi, sang og trener hjelp til å unngå trangen til å røyke. Alltid holde notat i lommen og lese disse alternativene når det er en trigger for å tenne en sigarett.

Vet om ulike metoder for å slutte å røyke. Noen av disse metodene omfatter cold turkey, over-the-counter produkter som nikotinplaster, reseptbelagte legemidler som nikotin inhalatorer og rådgivning. Husk, en planlagt tilnærming å slutte å røyke sikrer bedre resultater. Men søke konsultasjon fra en lege før du starter noen metode.

Identifisere en startdato. Informere familiemedlemmer og venner om avgjørelsen og søker deres støtte. Kast alle elementene som minner deg om røyking som sigaretter, askebegre og lightere.

Husk at det å gi opp røyking er vanskelig, men ikke umulig. Vite i detalj om tilbaketrekning symptomer på å gi opp røyking. Noen av disse symptomene er nervøsitet, angst, humørsvingninger, irritabilitet, nedsatt konsentrasjon, og forstoppelse. De beste måtene å unngå disse symptomene inkluderer meditasjon, økt fysisk aktivitet og forbruker sunt kosthold. Også gå til steder som et bibliotek eller et sted for tilbedelse hvor røyking er forbudt.

Tips og advarsler

 • Bli med et treningsprogram.
 • Hold deg unna røykere.
 • Ikke drikk alkohol.
 • Når du føler deg stresset, prøv dyp pusting.
 • Selv flere dager etter å ha gitt opp å røyke, gjør hjernen krever for nikotin med visse triggere. Den største utfordringen er ikke å gi etter for disse cravings. Prøv å være forsiktige.
 • Ikke bli motløs hvis du røyker en eller to sigaretter etter røykeslutt. Men husk å ikke tillate den å skli å slå inn en vane. Det er viktig å lære av erfaring og unngå en repetisjon.

Hvordan lage pannekaker sunnere

Pannekaker er en deilig frokost alternativet. Dessverre, kan pannekaker være litt usunn. Av denne grunn alene, mange mennesker forbeholder pannekaker for en spesiell helg frokost. Heldigvis, det trenger ikke å være på denne måten. Faktisk er det noen trinn du kan følge for å gjøre pannekaker sunnere.

Bruksanvisning

Kontroller miksen fra scratch. Butikk-kjøpte blander inneholder konserveringsmidler, som er aldri sunt. En annen fordel til hjemmelaget mikser er å kunne kontrollere ingrediensene du legger til. Dette sikrer at pannekaker er så sunt som de kan være.

Substitute halvparten av alle formål mel med hele hvetemel; hvitt mel inneholder dårlige karbohydrater. En annen fordel med hele hvetemel er at den har bedre smak.

Bruk et egg erstatning. Egg inneholder fett og kolesterol, som gjør dem og pannekaker usunn. Eggeerstatninger, på den annen side, er fett og kolesterol-fri.

Legg sunne pålegg. Pålegg kan fullstendig ødelegge selv den sunn pannekake. Det er derfor det er viktig å legge sunne pålegg. For eksempel kan du legge til sukkerfri sirup, peanøttsmør eller fersk frukt.

Tips og advarsler

 • Legg peanøttsmør, bananer, og granola for en sunn og deilig pannekake.

Hvordan du kan forbedre dårlige vaner og utvikle sunnere vaner

Hvordan du kan forbedre dårlige vaner og utvikle sunnere vaner


Å utvikle sunnere vaner du må forbedre på dine dårlige vaner. Dårlige matvaner, eller mangel på mosjon kan gjøre opprør til dårlig helse. Også bare kutte ut dårlige vaner i det daglige liv, for å forbedre din mentale helse er viktig også. Dårlige vaner kan ha sin måte å utføring av hele livet. Noen ganger er vi bare få lat, og som kan bidra til dårlige vaner. Å ha et sett plan og følge gjennom det som en rutine kan bidra til å bryte dårlige vaner. På den måten sunne vaner stokk blir automatisk.

Jeg tror en måte å bidra til å eliminere dårlige vaner, er å gi deg selv belønning eller ved hjelp av noe som motivasjon også. På den måten det ikke bare føles som et ork i seg selv. Noen ganger er det allerede faktiske motivasjon innenfor utvikle sunnere vaner. Men å finne motivasjonen og holde den kan hjelpe deg med å utvikle bedre vaner i det daglige liv.

Bruksanvisning

•  Utvikle bedre matvaner. Betydning spise sunnere mat og å få en balansert ernæring i kostholdet ditt. Dette er så vanskelig, fordi noen ganger å finne sunn mat for å tilfredsstille våre budsjetter kan være vanskelig. Ikke spis mat med høyt mettet fett. Jeg har hørt at det å spise mat med høyt mettet fett overbevise kroppen din til å spise mer. Utvikle sunne matvaner tar tid. Prøv å erstatte dårlige matvaner, med bedre seg. Men fortsatt tillate deg selv sporadisk snacks, bare holde dem begrenset. Eller når du spiser noe som ikke akkurat sunt, kompliment du det med matvarer som har gode kilder til proteiner, vitaminer og antioksidanter i dem.

Velkommen daglig mosjon inn i livet ditt. Å gjøre en vane å trene er en av de bedre måter å utvikle sunnere vaner. Det handler ikke bare om å miste vekt, eller å komme i bedre form. Det kan bare hjelpe deg med å utvikle en bedre tankesett. En mer motivert og hardtarbeidende tankesett det å gi deg selv faktisk arbeid å gjøre. Arbeider ut har en måte å hjelpe du ønsker å forbedre. For ikke å nevne, det er bare ekstremt sunt for hele kroppen. Gjør øvelsen en rutine, ikke bare en fase. Du trenger ikke å gjøre det hver dag, men det bør være ukentlig.

Endre dine rutiner. De samme rutiner kan ofte føre til dårlige vaner. Gjør akkurat det samme kan utløse din underbevissthet til nøyaktig samme scenarier. Enten det er å spise, mangel på mosjon, eller akkurat slik du styre tiden. For mye av en ting kan være dårlig. Å kunne tilpasse seg nye rutiner vil hjelpe deg å omfavne nye vaner, og bryte gamle vaner. Det vil ta en justering og vilje til å gjøre disse tingene.

Eliminer alkoholbruk. Drikker mye alkohol er en av de bedre måter å forårsake dårlige vaner i det daglige liv. Alkohol som er kjent å ikke være særlig helse for de hjernen. Alkohol generelt er generelt dårlig for din mentale stabilitet, sammen med deg selve helse stil. Alkohol er ofte knyttet til depresjon, noe som kan forklare mye av dårlige vaner en person får i deres liv. Kutte ned på bruken av alkohol, og gi deg selv bestemte regler når man drikker det ofte. Hvis du ikke kan administrere din drikking, da har du et alkoholproblem. Gå til AA og ikke vær redd for å få den hjelpen som trengs.

Ta med mer glede og nytelse i livet ditt. Bare rett og slett nyter livet mer kan tillate deg å føle deg mer motivert til å forbedre dine dårlige vaner. En god tankesett er åpenbart nødvendig hvis du kommer til å bryte dårlige vaner og utvikle sunnere seg. Så for å gjøre det, ta deg tid til å oppleve nye ting eller prøve å gjøre ting du liker. Hvis dine dårlige vaner er de tingene du liker, og deretter prøve nye ting. Finne andre måter du kan kose deg, som ikke blir dårlige vaner. For eksempel kan dårlige vaner være noe så enkelt som å se for mye tv. Det er lett etter noe å bli en dårlig vane, selv om det ikke er ekstremt skadelig å begynne med. Prøv å plukke opp en bok i stedet. Det er ikke sunt å være så involvert i ett, eller to ting hele tiden. Det er lett for omtrent alt for å bli en dårlig vane hvis du misbruker det for mye. Å være tilpasse vil utvikle bedre vaner i livet ditt.

Lag en liste over de daglige ting å forbedre på, og gi deg selv sett regler å følge. Lag en liste over dine dårlige vaner, og deretter utvikle mål for å forbedre på. Det er godt å gjøre oppmerksom på den dårlige vaner for å bedre på, så gjør deg selv en tidsplan for å følge. Det er lettere når du har et sett plan, og regler du gir deg selv. Holde dårlige vaner organisert, og lage en blåkopi på forbedring vil hjelpe deg ut. Noen ganger har man så mange dårlige vaner, er det vanskelig å holde styr på dem. Utvikle en metodisk tilnærming. La det være selv belønninger du gir deg selv, som gir deg tilfredsstillelse når seg gjennom på dine dårlige vaner og utvikle bedre seg.

Prenatal vitaminer for sunnere hår, negler og hud

Du trenger ikke å være gravid å ta prenatal vitaminer. Prenatal vitaminer inneholder vitaminene A, C, D, E, B6 og B12. Disse kosttilskudd inneholder også tiamin, riboflavin, niacin, folat, kalsium, jern, magnesium og sink. Disse vitaminer og mineraler bidra til å gjøre hår, negler og hud sunnere.

Hår

Prenatal vitaminer hjelper håret vokser raskere, sterkere, lengre og sunnere fordi de inneholder vitaminene A, B-6 og C, sammen med folsyre, magnesium og sink. Økende vanninntaket er også en del av sunnere hår. Bor hydrert hindrer sprøtt hår.

Negler

Vitaminene A, C og B12, kan folsyre og sink bidra til å forhindre tørre, sprø og sprukne negler. En mangel på disse vitaminer og mineraler kan føre hangnails.

Hud

Ta vitaminer C og E kan hjelpe solskadet hud. Vitamin A bidrar med tørr eller flassende hud. Vitamin B-komplekset bidrar til å gjøre huden ser mer hydrert og ungdommelig. Sink hjelper behandle akne. Ifølge WebMD, bruke disse lokalt, når det er mulig, gir bedre hud resultater.

Hvordan være en sunnere Person

Hvordan være en sunnere Person


Hvis du bruker den unnskyldning at du ikke kunne gjøre, utføre, komplett eller delta på noe mer enn en eller to ganger i året på grunn av ikke helt bra, så din helse er ikke på et optimalt nivå. Ifølge Center for Disease Control, mens moderne medisin kan forlenge mengden av livet ditt, er det ingen garanti for at det forbedrer kvaliteten på livet ditt. (Se referanser 1) En usunn livsstil kan bidra til mindre enn optimal helse nivåer. Hvilke tiltak kan iverksettes nå for å oppveie den potensielt ødeleggende og ødeleggende påvirker av dårlig helse?

Bruksanvisning

Hvordan bli sunnere

•  Pust bedre. Tar dypere åndedrag bidrar til å øke mengden av oksygen til cellene. Forhøyede oksygennivå forbedre energiforsyning resulterer i en økt evne til å utføre daglige oppgaver uten tretthet. Lenger, reduserer dypere åndedrag hvilepuls og blodtrykk som fører til forbedret hjerte og lungefunksjon, noe som reduserer risikoen for hjerteproblemer.

Puste gjennom nesen er den foretrukne puste metoden. Inhalering gjennom nesen bidrar til å filtrere og varm innkommende luft. Bakterier og støv er mindre sannsynlighet for å gå inn kroppen og føre til at infeksjoner. (Se referanser 2)

Få et grep for å trekke stress. Start med å forbedre organisatoriske ferdigheter. På slutten av dagen, samle alle de nødvendige tingene for neste dag. Dette inkluderer klær, frokost, lunsj, vesker og taster for alle familiemedlemmer. Mornings som er stress gratis hjelp satte tonen for dagen. En bedre forberedt morgen bidrar til å unngå å velge usunn mat og drar sent, noe som reduserer risikoen for fartsovertredelse eller distrahert kjøring. Å være bedre forberedt kvelden før gjør at kroppen din til å slappe av og unngå søvnløse netter, også resulterer i bedre helse. (Se referanser 3)

Flytt musklene dine. Trening tar mange former og kan passe inn hvor som helst i en over-planlagte dagen. Ankommer på jobb 10 minutter tidligere og går enten utenfor eller inne arbeidsstedet er en start. Legge til en annen 10-minutters økt i lunsjen eller før du forlater er et annet alternativ. Vekt trening, yoga og pilates øvelser er en flott måte å starte eller avslutte dagen. I stedet for å sitte og vente under karate klasser eller fotballtrening, ta joggesko og ta en tur. Hvis du ikke finner tid til å trene, må du kanskje finne tid til å være syk. (Se Referanser 4)

Ta testen. Kunnskap er avgjørende for å forebygge sykdom. Gjør det et poeng å vite din blodtrykk, hvilepuls, kolesterol- og triglyseridnivåer. Ta et bilde av dine føflekker og merker som skal brukes til sammenligning i fremtiden. Hold registreringer av forebyggende tjenester som vaksiner og filmvisninger. Ta initiativ i forebyggende helse og unngå å sette av avtaler. Planlegg årlige physicals rett før bursdagen din innstilling tilstanden ikke feire før etter avtale. Belønn mammografi med manikyr og koloskopier med ferier. (Se Referanser 5)

Tips og advarsler

 • Vær oppmerksom på dine potensielle risikofaktorer som familiehistorie.
 • Opprettholde en ideell vekt og unngå vektøkning. Vær på vakt mot dietter som fremmer usunne og urealistiske krav.