Digidexo.com

hodepine lave blodplateverdier

Er Grønne poteter Farlig når det spises?

Er Grønne poteter Farlig når det spises?


Poteter dyrkes i hver stat i USA, ifølge Idaho Center for Potato forskning og utdanning. Dette stift amerikansk mat kan komme i en rekke farger, med skinn spenner fra brunt til gull og rødt - selv lilla. Men hvis du ser en grønn potet, ikke spise det. Folk visdom at grønne poteter er giftige er støttet av moderne vitenskap.

Identifisere problem Poteter

"Greening" av poteter vanligvis påvirker huden, men den grønne fargen kan forlenge en halv tomme inn i potetkjøtt. Det kan være vanskelig å få øye på denne Greening når høste poteter, på grunn av jord klamrer seg til utsiden, men det er lett å se under matlaging. Fordi Greening kan gå glipp under industriell foredling, kan du se potetgull med grønne kanter eller frites med grønne ender.

Vitenskapen bak Color

Som medlemmer av familien søtvier (Solanaceae), poteter naturlig inneholder en liten mengde toksiske solanine, en glycoalkaloid, som er konsentrert nær huden. Grønne flekker på poteter inneholder en mye høyere konsentrasjon av solanine. Den grønne farge faktisk resulterer fra klorofyll, som ikke er farlig i seg selv, men det tjener til å signalisere tilstedeværelsen av den ledsagende solanine.

Toksiske effekter av Grønne poteter

Alexander D. Pavlista, ved University of Nebraska, rapporterer at "potensielt høye" nivåer av giftige solanine for en person som veier 100 pounds kan resultere fra å spise rundt 16 oz. - Størrelsene på et stort bakt potet. Han anslår at en sunn voksen på 200 pounds kan trygt spise mye mer, noe som gjør grønne poteter en særlig fare for barn. The National Library of Medicine viser toksiske effekter inkludert feber, diaré, hodepine, lav puls, magesmerter, hallusinasjoner, delirium og sjokk.

Forebygging Potato Greening

Poteter blir grønne når de utsettes for sollys. Fordi poteter er egentlig ikke røtter - men spesialiserte stammer - de utvikler den grønne fargen i sollys, akkurat som stammer fra andre vinranker og urteaktige planter. Det samme kjemiske prosessen som utvikler klorofyll, snu potetene grønne, konsentrerer også solanine. Forebygge denne Greening er enkelt: Hold poteter dekket både i felt og i spiskammeret.

Trygg håndtering Grønne poteter

Solanine er bare giftig når det spises, så har ingen frykt for håndtering av grønne poteter. Bare skjære vekk de grønne delene - inkludert hud og kjøtt - og kast. Pavlista anbefaler at folk med mat sensitiviteter eller allergier bør unngå å spise hele potet. Fordi klamrer jord kan gjøre det vanskelig å få øye Greening, vaske poteter grundig før skjæring eller matlaging dem.

Hva er Celestone brukes til?

Celestone er merkenavnet på en reseptbelagte medisiner. Det generiske navnet på legemidlet er betametason. Den brukes til å behandle en rekke ulike medisinske tilstander, inkludert v luftveissykdommer, allergiske lidelser, leddgikt, ulcerøs kolitt, psoriasis, lupus, og noen hud-relaterte forhold. Det fungerer ved å hindre stoffer i kroppen som fører til betennelse fra å bli utgitt.

Bruksområder

Celestone er klassifisert som et kortikosteroid. Den er mest brukt til behandling av hudsykdommer, kronisk astma, allergier og leddgikt. Denne medisinen er ment utelukkende for å bli tatt under veiledning av en lege.

Andre bruksområder

Celestone er gunstig i å redusere akutt betennelse som er forårsaket av noen hudsykdommer. Annen bruk av Celestone inkluderer behandling av munnsår, sår, dype sår eller skader. I slike situasjoner reduserer Celestone betennelse og beskytter såret huden fra å utvikle ytterligere skader.

Forsiktig

Celestone ikke er hensiktsmessig eller trygt for alle. Dette er spesielt viktig for de som har soppinfeksjoner eller allergi til betametason. Du må informere legen om eventuelle medisinske tilstander som du måtte ha før du tar Celestone, spesielt hvis du har eller har hatt tuberkulose, nyre- eller leversykdom, malaria, skjoldbrusk tilstand, grå stær, grønn stær, psykiske lidelser (som depresjon), diabetes, osteoporose, herpes infeksjon (øyne), ulcerøs kolitt, magesår, divertikulitt, muskel forhold (som myasthenia gravis), høyt blodtrykk og hjertesvikt.

Mindre bivirkninger

Ved hjelp Celestone kan føre til noen mindre bivirkninger, inkludert svette mer, tørr hud, tynning hud, misfarging av huden, blåmerker, kviser, endringer i humør, søvnløshet, kvalme, oppblåsthet, magesmerter, sår healing veldig sakte, svimmelhet, spinning følelse, hodepine og kroppsfett endringer.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger er også en mulighet med Celestone. I slike situasjoner er det viktig å få medisinsk hjelp. Alvorlige effekter inkluderer allergiske reaksjoner (for eksempel problemer med å puste, hevelse og elveblest), hoste opp blod, synsproblemer, tjæreaktig eller blodig avføring, ekstremt høyt blodtrykk (med symptomer som anfall, kortpustethet, nervøsitet, ujevn livstegn, summende innenfor ørene, desorientering, forvirring, uskarpt syn, ekstrem hodepine), lav kalium (tegn er ujevn hjerterytme, blir veldig tørst, ubehag i bena, musklene blir halte eller svak, og urinating med mer frekvens), rask vekt få, suicidale følelser, ekstrem depresjon og pankreatitt (alvorlig øvre magesmerter).

Overgangsalder og symptomer på hormonubalanse

Enhver kvinne vil oppleve overgangsalder senere i livet. Dette markerer slutten på hennes reproduktive år, som ofte utløser en rekke emosjonelle og fysiske symptomer. Disse er ofte forårsaket av ubalanse av hormoner i kroppen, men heldigvis, de er lett å identifisere, og det finnes en rekke behandlingstilbud for å lette symptomer 'effekter.

Hormon ubalanse

Hormon ubalanse er svært utbredt hos kvinner som når overgangsalder på grunn av endringer i reproduksjonssyklusen. Hos kvinner, de primære hormoner er østrogen og progesteron. Før menopause, kun østrogen er produsert av den første del av menstruasjonssyklusen før eggløsning signaliserer produksjonen av progesteron. Disse to hormonene er i balanse på dette punktet og i fravær av svangerskapet, kommer hormonproduksjonen stopper opp og utløser utbruddet av menstruasjon. Syklusen begynner igjen med produksjon av bare østrogen. I overgangsalderen, men eggløsningen skjer aldri, og dermed progesteron er aldri produsert for å motvirke og balansere østrogen produseres. Denne mengde av østrogen blir giftig i legemet og fører til en rekke symptomer hos kvinner i overgangsalderen.

Symptomer

En ubalanse av hormoner kan skape en rekke symptomer og kan variere for hver enkelt kvinne. Vanlige symptomer er hetetokter, håravfall, akselerert aldring, humørsvingninger, hukommelsestap, depresjon, hodepine, lav sexlyst, vektøkning og væskeansamlinger. Mer alvorlige tilstander som brystkreft, beinskjørhet, livmor fibroids og skjoldbrusk dysfunksjon kan føre også.

Undertrykkelse av symptomer

Østrogen og progesteron er nødvendig sammen for å hindre uønskede symptomer forårsaket av ubalanser. For eksempel østrogen ofte fører til vekt, mens progesteron benytter faktisk fett for energi. Overflødig østrogen kan føre til depresjon, mens progesteron fungerer som en naturlig antidepressant. Østrogen kan utarme bentetthet, men progesteron stimulerer beintetthet. I hovedsak er det to hormoner har motsatt virkning og utfyller hverandre for å skape en balanse uten noen symptomer.

Behandling

Den vanligste behandlingen i lindrende symptomer på hormon ubalanse er hormonbehandling. Overflod av østrogen er ofte balansert med foreskrevet progesteron kosttilskudd. Disse kosttilskudd kan være i form av piller eller kremer. Det kan ta opptil fire måneder for kroppen å nå en total likevekt med hormoner, men de fleste symptomene er borte i løpet av få uker. Mens hormonbehandling fungerer svært godt, er det ikke anbefalt for kvinner med en familie historie av brystkreft eller livmorkreft, leversykdom, hjertesykdom, blodpropp eller uvanlig vaginal blødning. For disse kvinnene, til behandlinger adressere de enkelte symptomer som antidepressiva for depresjon eller klonidin for hetetokter, anbefales.

Livsstil endringer

Selv om generelle endringer i livsstil vil ikke nødvendigvis ha en effekt på hormonnivået i kroppen, vil en sunnere kropp være bedre forberedt på å håndtere og redusere virkningene av eventuelle symptomer det må møte. Røyking og alkohol bør reduseres betydelig eller fjernes helt. Mosjon og et sunt kosthold er også anbefalt å opprettholde en sunn vekt og redusere risikoen for andre sykdommer eller tilstander. Leger også råde kvinner til å få årlig klinisk bryst eksamener til skjermen for brystkreft.

Lithium & nefrogen diabetes

Lithium & nefrogen diabetes


Litium er et metall som brukes til å behandle en rekke psykiatriske lidelser. Sin bruk kan føre til visse bivirkninger, en av dem er nefrogen diabetes insipidus eller nefrogen diabetes. Det kan være en pinlig bivirkning preget av overdreven vannlating. Lithium inntak og nefrogen diabetes trenger å bli overvåket av helsepersonell for å forhindre komplikasjoner.

Litium

Litium tilhører en gruppe av elementer som kalles alkalimetaller. Det er den letteste metall samt en av mykeste. En rekke industrielle anvendelser eksisterer for litium, men i mange år, ble det ansett for medisinske behandlinger. Litium påvirker strømmen av natrium gjennom legemet, og en endring i natrium kan påvirke mani eller eksitasjon hos en person. Siden 1950-årene, har vært betraktet som litium effektive i behandlingen av psykiatriske forstyrrelser, slik som depresjon, schizofreni, bipolar lidelse og.

Nefrogen diabetes

Generelt er diabetes kjennetegnes ved overdreven urinering. I motsetning til de mer allment kjente formen for diabetes - diabetes mellitus, en sykdom som kjennetegnes av høyt blodsukkernivå - nefrogen diabetes er forårsaket av svikt av antidiuretisk hormon, ADH, du skal kontrollere nyretubulene. Nyretubulene utgjør en del av den nyre som regulerer utskillelse eller reabsorpsjon av vann. I nefrogen diabetes, nyretubulene ikke lenger fungere skikkelig, og store mengder urin er passert.

Årsak

Faktorer som kan forårsake nefrogen diabetes er overdreven bruk av visse medikamenter, elektrolyttforstyrrelser og hindringer for urinering. Langsiktig lithium-bruk er ansett som en faktor i å forårsake nefrogen diabetes. En stor fysiologiske endringer, som en som kan oppstå under operasjonen, er tenkt å fremme utbruddet av denne formen for diabetes når pasienten er på litium. Nefrogen diabetes kan også være en genetisk lidelse som rammer menn, men kvinner kan bære genet.

Symptomer

Symptomer på nefrogen diabetes er overdreven vannlating og sterk tørste. Hvis ingen eller utilstrekkelige mengder vann blir satt tilbake i kroppen, kan følgende symptomer oppstå: dehydrering, tretthet, irritabilitet, muskelsmerter, hodepine, lav kroppstemperatur, rask puls og vekttap. Høye nivåer ADH kan være til stede. Høye konsentrasjoner av partikler i blodserum eller lave konsentrasjoner av partikler i urinen kan også bli funnet.

Behandling

Stillstand av litium kan lindre symptomene. Hydroklortiazid er et annet medikament som kan lette symptomer forårsaket av nefrogen diabetes. Behandling av denne formen for diabetes kjøpt fra litium bruk kan være lang sikt eller kort sikt. Enhver behandling av nefrogen diabetes bør gis av helsepersonell.

Når skal du bruke Gjenbruk Gel Packs

Gjenbrukbare gel pakker er sammensatt av giftfri gel som du kan bruke for enten varm eller kald terapi. Å vite hvordan og når man skal bruke det øker riktig dens effektivitet i å redusere smerte og hevelse. Som du kan som regel bruke gel pakker oppvarmet eller frosset, har hver temperatur en spesifikk bruk.

Funksjon

En gjenbrukbar Gelpack kan bidra til å redusere hevelse og lindre smerten av plager som blåmerker, støt, forstuinger, tøyninger og biter. Bruk den i løpet av de første 48 timer av din skade som dette er et kritisk punkt når Gelpack kan være mest nyttig. Det kan også bidra til å redusere blåmerker og beroligende traumatisert hud.

Gjenbrukbare gel pakker er effektiv som en komprimere fordi de kan holde temperaturer for en lengre periode i forhold til andre kjøleelementer.

Typer

Det finnes to typer gjenbrukbare gel pakker, varm komprimere og kaldt omslag. Du kan finne gjenbrukbare gel pakker som kan brukes begge veier.

Bruk en oppvarmet gel pakke for behandling av såre muskler, ledd, kramper, stivhet og spenning. Dette bidrar til å redusere smerte og hevelse og å gå i oppløsning blåmerker. Du kan også bruke den som en varmere.

Bruk en kald gel pakke for å redusere hevelse og betennelse. Det kan også gi lindring til hodepine, lav rygg og nakkesmerter og stølhet.

En kald gel pakke kan også være gunstig i å gjenopprette styrke og bevegelighet av de skadde området raskere.

Bruksanvisning

De fleste gjenbrukbare gel pads er mikrobølge til oppvarming. Du kan også oppvarme gelen pakken i kokende vann til den ønskede temperatur.

For kaldt gel pads, fryse dem i minst to timer før bruk. Du kan lagre noen gel pads beleilig i fryseren. Gelen bør holde seg myk og smidig. Se produktets spesifikke instruksjoner.

Betraktninger

Ved kjøp av gjenbrukbare gel pakker, sørg for at de er trygge og ikke giftig og kan brukes enten oppvarmet og frossen.

Du bør også være forsiktig med å velge gel pakker som krever ingen klønete bånd, trenger ingen påfylling, og har en forsvarlig selvstendig design. Dette reduserer risikoen for krysskontaminering og misbruk av gel pakker.

Noen gel pakker er også laget av maskinvaskbare materialer.

Advarsel

Vær ekstra forsiktig når du bruker gel pads for barn, som den ekstreme temperaturen kan være for tøffe for sensitiv hud. Du kan bruke et håndkle til å dekke packs. Noen pakker kommer med sine egne beskyttelsesdekselet.

Ikke overopphetes en gel pack.

Ikke påfør gel pakker til alvorlige skader.

Kobber Armbånd Farene

Kobber Armbånd Farene


Hvis du har sett reklame fremme de helsemessige fordelene av kobber armbånd for leddgikt pasienter, er det noen sikkerhet bekymringer du bør vite. I en studie publisert i "The Mayo Clinic Proceedings" i 2002, Robert L. Bratton, MD og kolleger fant kobber armbånd var effektive i å redusere leddgikt smerter og betennelser. Imidlertid kan økte nivåer av kobber i kroppen har andre skadelige virkninger på menneskers helse. Leserne oppfordres til å foreta en informert beslutning før du kjøper en.

Kobber Toxicity

Hvis store mengder av kobber er inntatt, kan toksisitet føre. Det er usannsynlig at kobber toksisitet vil følge av bruk av kobber armbånd alene; derimot, er risikoen for toksisitet øker når armbåndene er kombinert med kobber mineral tilskudd og eksponering for soppmidler og plantevernmidler. Ifølge MedlinePlus nettside, symptomer på kobber toksisitet inkluderer kvalme, oppkast, fordøyelsesbesvær, metallisk smak, gul hud og øyne, depresjon, anoreksi og muskelsvakhet. Hvis du opplever noen av disse symptomene, oppsøke lege umiddelbart.

Hudirritasjon

Når iført en kobber armbånd, er det vanlig å oppleve mild til moderat hudirritasjon samt misfarging av huden. Ifølge en artikkel publisert i "The British Medical Journal" i 1998, kobbersalter er naturlige irritanter til menneskelig hud. Kløe, rødhet og ubehag kan skyldes kortvarig bruk, og i noen sjeldne tilfeller kan folk oppleve følsomhet eller allergi mot enten kobber eller andre ioniske metaller funnet i armbåndet. Hvis huden blir betent og kløende, fjern armbåndet umiddelbart og avbryte bruken.

Skin Misfarging

Kobber armbånd kan forlate blå eller grønne flekker på huden når slitt i lange perioder av gangen. Som kobber blir oppløselig i svette- og absorberer i blodstrømmen gjennom huden, er den misfarging bevis for at denne prosessen virker. Mens uønsket av estetiske årsaker, er denne hud farging ikke er skadelig i seg selv.

Armbånd Urenheter

Når du kjøper en kobber armbånd, sørg for at produktet du velger er garantert å være 100 prosent kobber uten urenheter. Enkelte armbåndene kan inneholde spor av farlige eller giftige tungmetaller, som bly. Ifølge eMedicine, symptomer på blyforgiftning er hodepine, lav appetitt, irritabilitet, fordøyelsesproblemer, sløvhet, søvnløshet, høyt blodtrykk og jernmangel.

Mineral Ubalanser

Økte nivåer av kobber i blodet kan forårsake ubalanser med andre mineraler, siden kobber konkurrerer aktivt mot noen næringsstoffer til et sted i kroppen. Den viktigste mineral i forhold til kobber er sink, et viktig næringsstoff som er nødvendig for en sunn hud, immunfunksjon og nervesystemet. Økte nivåer av kobber kan føre til en nedgang i nivåer av sink i blodet, utløser hyperaktivitet, hudproblemer og depresjon hos noen mennesker. Når iført kobber armbånd i lange perioder av gangen, øke sink nivåer ved å spise gresskarfrø og østers eller ved å ta sink tilskudd daglig.

Hva kjemikaliene kan føre til nerveskader?

Det er skremmende å tenke på hvor mange tilsynelatende trygge kjemikalier som brukes hver dag av nesten alle havnen reelle trusler om fare. Varer forbrukerne ikke engang tenke på å være giftig kan skade dem eller deres barn med langvarig bruk. Dette er på ingen måte en fullstendig liste over kjemikalier som forårsaker skade på nervene. Mange stoffer forringe det sentrale nervesystemet og ødelegge nerver. Forbrukerne må være forsiktige og informere seg om farene i mange produkter de bruker.

DEET

Den kjemiske myggolje DEET har vært knyttet til nerveskader og nevrologiske skader. DEET brukes i mange spray og brukes på hud og klær, og kan ved et uhell bli absorbert inn mat hvis det brukes nærliggende koke produkter og områder. The Environmental Protection Agency og Centers for Disease Control begge hevder at DEET er trygt for bruk, men EPA advarer folk til å bruke det med forsiktighet. DEET kan absorberes gjennom huden, kommer blodet og bli båret opp til hjernen, forårsaker et anfall. DEET ble opprettet for å ødelegge nerveceller i mygg og kan ha den samme virkning når de anvendes i en lengre tidsperiode ved et menneske.

Akrylamider og heksaner

Akrylamid brukes i vannrensing, gruvedrift, produksjon av papir og er også mest nylig funnet i potetgull, bakeblandinger, pommes frites og andre karbohydrater stekt i høye temperaturer. Heksan finnes i maling, lim og skoen produksjon. Akrylamider og heksaner ødelegge motor proteiner som reiser gjennom lengden av nerver og levere mye behov for næringsstoffer. Uten disse næringsstoffer som næring, oppstår nerveskader sammen med neurologiske svekkelser slik som de som sees med Parkinsons sykdom.

O-Anisidines

O-anisidin er en kjemikalie som brukes i produksjon av legemidler og azo-fargestoffer. Inntak av dette kjemikaliet kan føre til symptomer som svimmelhet, hodepine, blå-farget negler, lepper og hud, kramper og nerveskader forårsaket av cyanose, som er en mangel på oksygen i blodtilførselen.

Shampoo Toksiner

Et kjemisk stoff som finnes i populære sjampoer kalles methylisothiazolinone, eller MIT, og det fører til nevrologiske og nerveskader. MIT fungerer ved å bremse ned kommunikasjon mellom nerveceller, noe som bremser hjernen og svekker nervesystemet.

Lead Poisoning

Bly blir svært giftig ved inntak, særlig av barn. Gang inntatt, kan det føre til hodepine, lav energi, forkrøplet vekst, lærevansker og hjerne og nerveskader ved å angripe nervesystemet.

Konklusjon

Å være forsiktig med hva forbrukerne putter i kroppen sin daglig er en start på å gjøre verden litt tryggere. Vær oppmerksom på de produkter og kjemikalier rundt deg, forskning dem, og, viktigst av alt, sørg for at de er trygge for deg og din familie.

Hvordan gjenkjenne bivirkninger av en hysterektomi

Hvordan gjenkjenne bivirkninger av en hysterektomi


Bivirkninger fra en hysterektomi varierer avhengig av om din hysterektomi var delvis eller full, men de er knyttet til endringen i hormoner brakt videre av prosedyren. Gjenkjenne bivirkninger, og lære å takle dem.

Bruksanvisning

•  Lær at en hysterektomi fører til en kvinnes kropp å gå inn overgangsalderen, selv om eggstokkene er intakt. Dette er på grunn av en endring i blodtilførselen til eggstokkene. Eggstokkene vanligvis slutte å fungere i det hele tatt i løpet av tre år med en hysterektomi.

Innse at noen av bivirkningene du opplever kan være følelsesmessig. Typiske symptomer inkluderer humørsvingninger, depresjon, angst, hukommelse opphører og irritabilitet. Diskutere disse med legen din hvis du føler at du ikke kan administrere dine følelser.

gjenkjenne de fysiske symptomer som kan være relatert til endringen i hormonproduksjon du har hatt fra hysterektomi. Leddsmerter, hodepine, lav libido, hjertebank og vaginal tørrhet er noen eksempler.

Vet at i tillegg til bivirkninger relatert til hormonelle endringer, kvinner som har hatt hysterectomies er mer utsatt for hjertesykdom, leddgikt og beinskjørhet.

Tenk på hormonbehandling for å erstatte det som kroppen ikke lenger produserer naturlig. Men de bør brukes med forsiktighet, og vissheten om at disse syntetiske hormonet erstatninger kan komme med bivirkninger av sine egne.

Alternativ behandling for migrene hodepine

Alternativ behandling for migrene hodepine


Når medisiner ikke klarer å lette din migrene smerte, kan alternative behandlinger gi deg lindring. Medisinsk forskning støtter bruk av akupunktur og kiropraktikk behandlinger som egnede tiltak mot migrene. Kosttilskudd og urter er også nyttig.

Når du er riktig diagnostisert med migrene, ville en helhetlig tilnærming inkluderer livsstilsendringer som å endre kostholdet ditt. Refleksologi, fysioterapi og homeopatisk behandling kan gi lindring. Alternative og tradisjonelle tilnærminger kan kombineres under omsorg av en kvalifisert medisinsk leverandør.

Årsaken til migrene er et mysterium. Det finnes ulike teorier og en rekke studier. Bevissthet om de ulike medisinske modaliteter kan hjelpe deg å ta bedre valg for behandling av dine symptomer.

Migrene Fakta

Ifølge University of Maryland Medical Center (UMM), ca 28 millioner mennesker lider av migrene. Disse forskerne definere migrene som: "... alvorlig smertefulle, tilbakevendende hodepine som er noen ganger ledsaget av andre symptomer som synsforstyrrelser (aura) eller kvalme Det finnes to typer migrene -. Migrene med aura (tidligere kalt vanlige migrene) og migrene uten aura (tidligere kalt klassisk migrene). "

Hvis ubehandlet, migreneanfall varer vanligvis 4-72 timer. Den lidende erfaringer bankende smerter på den ene siden av hodet, som forverres av fysisk aktivitet. Ekstrem følsomhet for lys og støy, blekhet, og en følelse av å være kald er vanlige symptomer.

Akupunktur

Lisensiert kiropraktisk lege og akupunktør Dr. Robert Scarnecchia, DC, uttalte cscs, "Akupunktur gjenoppretter normal kroppsfunksjon ved å få energi (blod) i tynntarmen, hvor 99 prosent av vårt immunsystem ligger ... Lokalt, stimulerer det poeng å redusere smerter i hode og nakke ved å balansere kroppens energi langs meridianen system. "

UMM forskning validerer akupunktur som et hjelpemiddel i kampen mot migrene. "Akupunktur har blitt studert som en behandling for migrene hodepine i mer enn 20 år. Selv om ikke alle studier har vist fordelen med akupunktur, forskere er enig i at akupunktur vises trygt og at det kan være effektive for noen mennesker."

En analyse av akupunktur behandlinger for å redusere migrene ble publisert i den høyt respekterte Cochrane Library i 2003 det foreslått at du mottar en akupunkturbehandling når migrene symptomer først begynner er like effektivt som å ta medisinen Imitrex, men rapporten uttalt at så symptomene fortsetter, medisinen fungerer bedre enn akupunktur.

Kiropraktisk behandling

Flere kliniske forsøk ved University of Maryland viste at "spinal manipulasjon terapi kan hjelpe i behandlingen av migrene hodepine. I en studie av personer med migrene, rapporterte mer enn en 90 prosent reduksjon av angrep og 49 22 prosent av dem som fikk kiropraktisk manipulasjon prosent rapporterte en signifikant reduksjon av intensiteten av hver migrene. "

I en annen UMM studie ble migrenepasienter randomisert til å motta rotere manipulasjon, en daglig medikament (elavil) eller en kombinasjon av begge. Resultatene var at rotere manipulasjon var like effektive behandling av migrene som medisiner, men det var færre bivirkninger. Dr. Scarnecchia, som praktiserer på Chiropractic Group i Okeechobee by, sier chiropractic omsorg gjenoppretter normal bevegelse til NVG-occipital område (base av hodet) for å redusere nerve press til hodet og muskelspasmer.

Kosttilskudd, kosthold og urter

Resept for Nutritional Healing, utarbeidet av Phyliss A. Balch, CNC og James F. Balch MD, siterer 2000 mg daglig av kalsium og 1000 mg daglig av magnesium, med 60 mg daglig av Co-enzym Q10 plus Koenzym A som en verdifull behandling for migrain hodepine. Kalsium og magnesium bidrar til å regulere muskeltonus og overføre nerveimpulser i hele kroppen og til hjernen. Co-enzymer øke blodstrømmen til hjernen og bedrer blodsirkulasjonen. Doser av ekstra vitaminer og næringsstoffer avhenger av migrene lidende kroppens kjemi og historie.

Vedta en diett lav i enkle karbohydrater og mye protein er anbefalt. Mandler, brønnkarse, persille, fennikel, hvitløk, kirsebær og fersk ananas bør inkluderes. Matvarer for å unngå er salt og syredannende matvarer som kjøtt, frokostblandinger, brød og korn. Også unngå stekt mat og fet eller fet mat.

Flere urter er antatt å lindre smerte, men de bør brukes med forsiktighet som urter kan forstyrre reseptbelagte medisiner. Anbefalt urter i Resept for Nutritional Healing omfatter cayenne, kamille, ingefær, peppermynte og rosmarin.

Ansvarlige valg

Det er mange helsetjenester alternativer for migrene lidende. Alternative behandlinger er gunstig. Kombinere konvensjonelle og alternative behandlinger er også mulig under veiledning av helsepersonell. Som enhver sykdom, pasienter har mest nytte av å lære om deres forhold og gjøre de beste beslutningene for bedre helse.

Lav Hormon prevensjon alternativer

Lav Hormon prevensjon alternativer


Graviditet er en av de mest komplekse prosesser som kvinner noensinne vil oppleve. Hva starter som en mikroskopisk union mellom sperm og egg vokser inn i en levende barn på kort span av ni måneder, men det er ikke alltid en enkel prosess. Prevensjon har hjulpet kvinner utsette graviditet før de er klare, slik at så å bygge en sterk hjem liv og stabil økonomisk situasjon før å ha en baby. Lav hormon prevensjon er en av de mest populære typer, fordi mange kvinner reagere dårlig overfor de høyere hormonnivået i standard prevensjon alternativer.

Historie

Prevensjon er nesten like gammel som sivilisasjonen selv. Den eldste metode for prevensjon er avbrutt samleie, hvor hann trekker seg fra kvinnen før utløsning, selv om dette er en av de minst effektive middel for å forebygge graviditet. Gjennom århundrene, har mystikere og medisinmenn kokt sammen utallige potions tenkt å hindre graviditet, men disse har aldri blitt bevist effektive. Hormonell prevensjon piller, som hindret eggløsning ved flom kroppen med et høyt nivå eller hormoner, ble utviklet i 1960 I slutten av 1980 og begynnelsen av 1990-tallet, et ønske om prevensjon med færre hormonelle bivirkninger kjørte selskaper å produsere lav-hormon metoder å forebygge graviditet som er fortsatt populære i dag.

Betydning

Low-hormon prevensjon er en effektiv metode for å hindre graviditet og regulere menstruasjonssykluser. Som samfunn har avansert er flere kvinner arbeider utenfor hjemmet, utvikle liv og karrierer som gjør graviditet og fødsel vanskelig. Prevensjon med en minimal mengde hormoner tillater kvinner å fortsette i sine karrierer med minst mulig hormonelle bivirkninger. Prevensjon med færre hormoner tillater kvinner å utvikle et stabilt hjemmemiljø og forebygge graviditet før de er klare mentalt og økonomisk, uten bekymring for humørsvingninger og uregelmessigheter forårsaket av høye hormonnivåer. Lav hormon prevensjon er også populær som en metode for å lette og regulere kraftige menstruasjonssykluser i berørte kvinner.

Typer

Lav hormon prevensjon er betegnet som å ha mindre enn 35 mikrogram av østrogen, mens ultra lav dose har mindre enn 20 mikrogram. Piller, vaginal ringer og patcher er produsert på lave hormon varianter, med piller å være den mest populære. De lave hormon piller normalt innføre et svært lavt nivå av hormoner i kroppen i tre uker, med en sukker pille for den fjerde uke. Vaginale ringene er plassert i kroppen av brukeren og forbli satt for en tre-ukers periode, med fjerning og en normal menstruasjonssyklus skjer i løpet av den fjerde uke. Patches fungerer mye på samme måte som i ringen, med en ny patch brukes hver uke i tre uker, og en uke fri når menstruasjonssyklusen oppstår.

Fordeler

Lave hormon prevensjon alternativer gi kvinner muligheten til å forhindre uønsket graviditet og regulere sykluser, med minst mulig hormoner mulige. Disse lave hormonnivåer hindre bivirkninger relatert til høy dose prevensjon, som humørsvingninger, hodepine, vektøkning og kvalme. Lav hormonprevensjons introduserer akkurat nok østrogen og progestin i kroppen for å lindre de alvorlige blødning, kramper og smerte forbundet med en tung syklus.

Advarsel

Noen metode for hormonell prevensjon kan være farlig hvis det ikke tas som foreskrevet. Kvinner som røyker og de som er eldre enn 35 bør ta prevensjon med forsiktighet, da de står en høyere risiko for å utvikle potensielt dødelige blodpropp. Prevensjon behov for å bli tatt med på en tidsplan for å være mest effektive, så bruker det som indikert av en lege er nødvendig.

Magnesium behandling for migrene hodepine

Det er en etablert sammenheng mellom magnesium og migrene. Magnesium kosttilskudd eller intravenøs magnesium kan bidra til å forhindre eller behandle migrene.

Magnesium

Magnesium er et mineral som er viktig for kroppen. Blant annet hjelper det å opprettholde blodtrykket, øker immunforsvaret, og er avgjørende for et sunt nervesystem.

Migrene

Migrene er en nevrologisk lidelse som rammer om lag 12 prosent av befolkningen. Symptomer på en migrene inkluderer alvorlig hodepine, kvalme, følsomhet for lys og lyd, tretthet, svetting, og konsentrasjonsvansker. Migrene kan vare opp til tre dager.

Magnesium-mangel

Personer som lider av migrene har lave nivåer av magnesium i hjernen under angrep.

Kosttilskudd

Magnesium kosttilskudd kan brukes til å forhindre migrene. Bevis viser at magnesium kosttilskudd redusere antall dager over som folk opplever migrene.

Intravenøs Magnesium

Magnesium kan gis som intravenøs i kliniske omgivelser, som for eksempel sykehus og hodepine klinikker. Hos noen pasienter kan IV magnesium bryte en hodepine i løpet av 15 minutter.

Magnesium-mangel og hodepine behandling

Magnesium-mangel kan være en årsak til migrene hos noen mennesker. Mer enn halvparten av migrene lider har vist seg å ha lave nivåer av magnesium i blodet, ifølge US Department of Agriculture Grand Forks Human Nutrition Research Center.

Hva er Migrene

Migrene er ulidelig smertefulle episoder som inkluderer smerter på den ene eller begge sider av hodet, kvalme og synsforstyrrelser. Noen forskere mener de er forårsaket av en feiltenning av elektriske signaler i hjernen som fører til smertefull hevelse av blodkar.

Rollen Magnesium

Magnesium er det fjerde viktigste mineralet i kroppen, sier det amerikanske Department of Agriculture. Det spiller en viktig rolle i å bevege kalsium og kalium gjennom nerver, og derfor påvirker blodkaret sammentrekning og utvidelse, nerveledning og andre funksjoner i kroppen.

Magnesium og Migrene

Noen studier viser at migrene frekvens for noen mennesker er berørt av mengden av magnesium i blodet. Andre viser at det å gi magnesium til hodepine lider reduserer antallet episoder de har.

Hvor mye Magnesium

Den anbefalte kosten Allowance for magnesium er 400 mgs per dag for menn 19-30 år gammel, 420 mgs for menn eldre enn 30 år, 310 MGS for kvinner 19-30 år gamle og 320 MGS for kvinner eldre enn 30.

Kilder til Magnesium

Kilder til magnesium er grønne grønnsaker (som spinat), nøtter (mandler, cashewnøtter og peanøtter), soya bønner, poteter med huden, havregryn, hele korn, meieriprodukter og fisk (kveite), ifølge National Institutes of Health Office Kosttilskudd.

Migranal Medisinering for migrene hodepine

En rekke urte, over-the-counter og reseptbelagte medisiner brukes til å behandle migrene hodepine. Gjennom prøving og feiling, kan du finne lindring gjennom noen av disse rettsmidler.

Mislykket medisiner

Det finnes reseptbelagte medisiner som kan brukes til å stoppe et migreneanfall pågår. Den siste klasse av disse stoffene er triptaner, slik som sumatriptan, som påvirker serotonin i hjernen og constrict svellede blodkar. Eldre stoffer som ergotamin tartrate, stoppe dem for noen mennesker også.

Forebyggende medisiner

Flere typer av medisiner kan tas daglig for å forebygge anfall inntreffer. De omfatter blodtrykket medisiner, slik som verapamil og propranolol; antidepressiva, slik som amitriptylin; og beslag medisiner, som topiramat.

Over-the-counter medisiner

Reseptfrie smertestillende midler kan lette migrene smerte for noen mennesker, spesielt de som inkluderer koffein. Decongestants tilby folk lettelse for migrene som føles som en sinus hodepine fordi decongestants innsnevre blodårene.

Herbal rettsmidler

Feverfew og Pestrot er urte rettsmidler som noen mennesker tar daglig for å forebygge migrene. Studier er blandet av om disse tiltakene virker.

Vitamin / mineral rettsmidler

Studier av migrenepasienter viser at noen er lav i magnesium, riboflavin (vitamin B2) eller koenzym Q10. Noen mennesker finner lindring ved å ta disse kosttilskudd.

Undertrykt Rage & Migrene Hodepine

Undertrykt Rage & Migrene Hodepine


Selv om den eksakte årsaken til sykdom er fortsatt ukjent, utløser for utbruddet av en migrene hodepine delvis har sine røtter i nervesystemet. Migrene kan være uttrykk for oppdemmet eller uuttalte negative følelser, sinne, toppet listen over emosjonelle gjerningsmennene.

Oppsvulmet med Rage

Migrene har uutholdelig og ødeleggende fysiske effekter, men de kan også tyde på at den lidende har spørsmål om kronisk sinne og bitterhet han ikke bevisst løse. Miljømessige og fysiske problemer er også på spill, men ikke være i stand til å uttrykke sinne og harme på en produktiv måte etterlater en person følelsen nesten oppsvulmet med raseri, utløser hodepine i de som er utsatt for migrene.

Hva er Rage?

Generelt sett, langvarig og uuttalte sinne blir til raseri. Rage kan defineres som en følelse av fullstendig frustrasjon og hjelpeløshet, som ofte stammer fra et individs urealistiske forventninger til seg selv og resulterer i en kronisk følelse av lav selvfølelse. Rage er sinne slått innover og er en stor følelsesmessig faktor for de som lider av depresjon.

Talk Therapy

Selv om reseptbelagte og over-the-counter behandlinger gir mer umiddelbar fysisk lettelse for migrenepasienter, bør samtaleterapi ikke utelukkes som en form for behandling. Holde en journal av de emosjonelle og stressfaktorer rundt utbruddet av migrene og engasjerende i kognitiv atferdsterapi for å komme til bunnen av migrene lidende rolle i håndteringen av sine følelser, og oppdage sunnere måter å håndtere dem, kan bidra til å forhindre situasjons migrene utløser.

Hva er effekten av lav kortisolnivå?

Hva er effekten av lav kortisolnivå?


Kortisol er et hormon som hjelper kroppen forbli på vakt og reagerer på stress ved å påvirke reaksjoner i mange forskjellige organer og systemer i kroppen. Høy kortisolnivå forårsaket av langvarig stress skaper en rekke helseproblemer, økt blodtrykk til vektøkning og for tidlig aldring. Men hva skjer når kortisolnivå er for lavt?

Rolle Kortisol og binyrene

Binyrene (ligger like over nyrene) produserer flere viktige hormoner - adrenalin, noradrenalin, gonadocorticoids (østrogen og androgen) og en gruppe hormoner som kalles glukokortikoider. Kortisol er et av glukokortikoider. Kortisol hjelper opprettholde blodtrykk og kardiovaskulær funksjon. Det bremser inflammatorisk respons og er et viktig element nødvendig for balansert stoffskifte. Dens primære rolle er å hjelpe kroppen å opprettholde riktig nivå av energi til å takle følelsesmessig eller fysisk stress.

Effekter av lav kortisolnivå

En utilstrekkelig mengde av kortisol forstyrrer forbrenningen, noe som resulterer i lavt blodsukker og mangel på glykogen, som blir lagret i leveren, og kan bli raskt omdannet til glukose er nødvendig for energi. Mangel på kortisol fører også til et fall i blodtrykket, noe som reduserer blodsirkulasjon. Et misfarging av huden som kalles hyperpigmentering kan oppstå som en nedgang i kortisol stimulerer en økning i andre hormoner som aktiverer de melanocyte celler ansvarlig for pigment i huden. Den samlede effekten av lav kortisol er svakhet, dehydrering og redusert evne til å bekjempe infeksjoner, traumer og stress. Disse problemene blir ofte først merke i perioder med ekstrem stress eller traumer. I tillegg kan infeksjon, kirurgi eller tap av natrium på grunn av kraftig svetting heve ubalanser til nivået av en adrenal krise.

Symptomer forbundet med lav Kortisol

Tidlige symptomer er generiske og kan lett forveksles med andre lidelser, spesielt, tretthet, hodepine, svakhet, svimmelhet og ortostatisk hypotensjon (lavt blodtrykk når du står oppreist). Kvalme, brekninger og diaré er ofte til stede, så vel som en manglende evne til å tåle lave temperaturer. Venstre ubehandlet, symptomene fremgang i muskelsvakhet, vekttap, dehydrering, hypotensjon, irritabilitet og depresjon. Til syvende og sist, smerter i mage, rygg eller ben, kollaps av de perifere blodkar og ekstrem svakhet ville alle indikere binyrebarksvikt.

Årsaker til lav Kortisol

Primære årsaker inkluderer svinn av binyrene som et resultat av en svulst, inflammasjon som fører til at cellene dør, eller en autoimmun respons. Noen medisiner kan blokkere syntesen av kortisol. Det er også sykdommer som påvirker binyrene evne til å produsere nok kortisol, som polyendocrine mangel syndrom og en sjelden endokrin lidelse kalt Addisons sykdom.

Behandling

Blodprøver må utføres for å kontrollere nivåer av kortisol og andre hormoner som stimulerer frigjøring av kortisol. Behandling består av medisiner for å erstatte kortisol (hydrokortison eller prednison), og å korrigere skjevheter av andre elementer som for eksempel natrium og kalium, som er påvirket av nivået av kortisol i blodet. I tillegg vil legen skjermen for noen annen tilstander eller sykdommer som kan påvirke kortisolproduksjon. Hvis funnet, ville disse må behandles.

Hva er årsakene til Veldig lav hemoglobin teller?

Hemoglobin er proteinet ligger i røde blodceller som gir blod sin røde utseende. OhioHealth.com fastslår at det typiske område for hemoglobin telle hos menn er omtrent 14 til 17 g / dl, mens 12 til 16 g / dl er den gjennomsnittlige tellingen hos kvinner. En svært lav count betyr en person har blodmangel, jernmangel lidelse.

Betydning

Jernmangel er mer utbredt hos kvinner enn hos menn. Om-Blood-Disorders.com rapporterer at 20 prosent av amerikanske kvinner lider av anemi, mens mer enn 50 prosent av gravide kvinner viser anemi tegn. Lave hemoglobin teller er ikke veldig vanlig i amerikanske menn som bare 3 prosent er plaget med blodsykdom.

Årsaker

Det finnes mange grunner for svært lave hemoglobin teller. For kvinner, en av de største årsakene er graviditet, noe som øker blodgjennomstrømningen og nødvendig jern for fosteret. Ulike former for blødning, for eksempel blødning under fødsel, kraftig blødning under menstruasjon, hemorrhoidal blødning, brokk blødninger og sår blødning, kan også føre til lavt antall røde blodceller. Tarmplager og enkelte medisiner kan sette en person i fare for anemi.

Advarsel

Personer med visse vilkår er i faresonen for svært lave hemoglobin teller. De risikerer inkludere mennesker som lider av tunge menstrual blødning, lavt jern dietter, blødningsforstyrrelser og underernæring. Barn eller babyer opplever vekst spruter eller kvinner under svangerskapet er også utsatt for svært lave teller.

Funksjoner

Som hemoglobin teller blitt svært lav, vil en person oppleve ulike symptomer som kalde ekstremiteter, treghet, hodepine, tap av appetitt og en hoven eller sår tunge, ifølge About-Blood-Disorders.com. Hvis venstre ubehandlet, kan symptomene blir mer alvorlig og forårsake infeksjon, blyforgiftning, og fysiske og psykiske forsinkelser hos barn. Uregelmessig eller økt hjerterytme og angina er flere komplikasjoner fra svært lave hemoglobin teller.

Forebygging / løsning

Under graviditet, kvinner er ofte gitt ekstra kosttilskudd jern for å unngå svært lave hemoglobinverdier. I andre tilfeller, over-the-counter jerntilskudd kan fylle svært lave jernnivåer. Om-Blood-Disorders.com sier at i tilfeller hvor hemoglobinnivået er alvorlig lavt, blir pasientene behandlet med en kraftigere resept, kjent som jernsulfat. Iron kosttilskudd vil ikke gjenopprette lave hemoglobin teller umiddelbart. Det kan ta måneder å reversere komplikasjoner relatert til svært lave hemoglobin teller.

Hvordan Bring Up lav natrium nivåer

Mens lav-natrium dietter blir spioneringen som en stor helse booster i disse dager, det er også slikt som å ha for lite natrium i systemet ditt. Faktisk, tilstedeværelsen av lave natriuminnhold i blodet i forhold til høy vannstand, en tilstand kjent som hyponatremi, kan føre til en rekke helseproblemer. Arbeide med helsepersonell, kan du få opp lave natrium nivåer og gjenopprette kroppens elektrolyttbalanse for optimal helse.

Hvordan Bring Up lav natrium nivåer

•  Vær på utkikk etter symptomer på lavt natrium nivåer, for eksempel en følelse av desorientering, muskelsvakhet, hodepine, tretthet, tap av appetitt, eller forvirring. Du kan stå i fare for tilstanden hvis du er over 50, har nylig deltatt i en høy intensitet aktivitet som en maraton, hvis du er for tiden gjennomgår kjemoterapi, har nyresykdom, eller hvis du nettopp har konsumert store mengder vann eller diuretika. Andre risikofaktorer inkluderer forbruk av rusmiddel Ecstasy, plutselig eksponering for et varmt klima, eller en streng lav-natrium diett.

•  Besøk helsepersonell umiddelbart hvis du har opplevd noen av de ovennevnte symptomene og mistenker at du har lavt natrium nivåer. I mellomtiden ber helsepersonell om hva du kan gjøre for å få opp lave natrium nivåer. Hun kan anbefale å kutte ned på vannforbruket til din avtale, for eksempel. Under møtet vil legen utføre en fysisk eksamen og administrere en blodprøve og urinprøve for å verifisere hvorvidt dine natrium nivåer er lave.

Følg Din helsepersonell instruksjoner for å bringe opp lave natrium nivåer, som kan inkludere midlertidig redusere vann eller vanndrivende inntak til natrium nivåer er gjenopprettet. Når natrium nivåer er faretruende lav, kan legen behandle deg med intravenøse medikamenter, reseptbelagte medisiner, eller hormonbehandling.

Snakk med legen din om andre måter du kan få opp lav natrium nivåer for å forhindre et tilfelle av hyponatremi i fremtiden. Han kan foreslår behandling av andre forhold som kan påvirke lave natriuminnhold, slik som adrenal problemer. Andre forebyggende tiltak er å drikke mer enn det anbefalte daglige inntaket av vann: 8 8-oz glass vann per dag, og sørge for å bare drikke så mye du svetter under intense aktiviteter (vanligvis ca en liter per time).

Hint

  • Alltid konsultere med legen din om nye medisiner som kan øke din risiko for lav natrium nivåer, og opplyse deg om risikoen forbundet med å ta et vanndrivende medisiner som vann piller.

Lave testosteronbehandling Risiko

Lav testosteron kan skyldes en rekke forhold, og kan føre til skadelige fysiologiske og psykologiske forandringer i menn. Behandlingen involverer vanligvis administrering av syntetisk testosteron, som ikke er indikert for menn som lider av visse på forhånd eksisterende helsetilstander, og kan resultere i ulike bivirkninger, og noen av dem livstruende.

Identifikasjon

Hos menn er testosteron et steroid hormon som produseres naturlig i testiklene og i mindre mengder av binyrene. Det fører til utvikling av maskuline egenskaper i puberteten, produserer sperm og utstillinger anabole effekter som øker muskelmasse og bentetthet.

Menn med lavt testosteronnivå (hypogonadisme) kan oppleve redusert muskelmasse (ledsaget av økt kroppsfett), tap av bentetthet, erektil dysfunksjon, lavere libido, tretthet, depresjon, dårlig hukommelse, manglende evne til å konsentrere seg, gynekomasti (utvikling av økt bryst vev), hypertensjon og endringer i blodserumkolesterol.

Behandling

Medfødte årsaker til lav testosteron inkluderer mangel på testiklene ved fødselen; Klinefelters syndrom, noe som innebærer en ekstra kromosom; og Kallmann syndrom, noe som innebærer lave nivåer av testosteron-forløpere fremstilt ved hypothalamus. Testosteronmangel kan også være forårsaket av stress, fedme, hypertensjon, overskytende alkoholforbruk, diabetes, cellegift, stråling og skader i hypothalamus, hypofysen eller testikler.

Leger kan administrere testosteron forløpere humant choriongonadotropin (hCG) eller gonadotropin-frigjørende hormon å behandle Kallmann syndrom. Alle andre årsaker lavt testosteron blir behandlet ved å bruke syntetisk testosteron. Når behandlingen brukes for å reversere eller lindre symptomer lavt testosteron forårsaket av aldringsprosessen, er denne behandlingen referert til som hormonerstatningsterapi.

Kontra

Som syntetisk testosteron kan forstørre prostata, eldre menn og menn eller lider eller er genetisk disponert for prostatakreft bør ikke ta testosteron. Menn med brystkreft bør også unngå å ta testosteron.

Fordi testosteron kan føre til endringer i blod-sukker nivåer, bør diabetikere konsultere sin lege før bruk og overvåke deres glukosenivåene nøye under behandlingen. Andre pasienter som skulle bære veie fordeler og ulemper med testosteronbehandling med sin lege inkluderer menn med leversykdom, koronar sykdom, brystsmerter, høyt kolesterol og hjertefeil.

Endelig kan noen av ingrediensene i syntetisk testosteron --- slik som benzylalkohol --- forårsake allergiske reaksjoner.

Levertoksisitet

Langtidsbehandling med syntetisk testosteron kan forårsake peliosis hepatis, en potensielt dødelig tilstand der blodfylte cyster utvikle inne i lever, nyrer eller begge organer. Levertoksisitet kan også resultere fra syntetisk testosteron modifisert ved fremgangsmåten i 17-alfa-alkylering (tillegg av en alkylgruppe, som forlenger testosteron effekter). Testosteron endrer også normale leverenzymer.

Testosteron kan også føre til at kroppen for å beholde overskytende vann og natrium, som plasserer ytterligere belastning på lever og nyrer.

Andre bivirkninger

Testosteron påvirker blodserumkolesterol, som kan føre til høyt blodtrykk, arteriosklerose og hjertesykdom. Det kan også føre til forstørret prostata, problemer med vannlating, gulsott og hevelse i føtter og ankler.

Psykologiske effekter kan omfatte eksitabilitet, økt aggresjon, depresjon og hodepine.

Komplikasjoner som følge av leveringsmåte

De metoder for levering av testosteron behandling kan føre til bivirkninger som inkluderer levertoksisitet (fra orale tabletter); abscess, infeksjon og svingninger i libido, humør og energi (fra injiserbare testosteron); og utslett, hudirritasjon og mannlig skallethet (fra anvendelsen av testosteron kremer, sprayer eller flekker).

Andre komplikasjoner

Tegn og symptomer på lav Human Growth Hormone

Tegn og symptomer på lav Human Growth Hormone


Menneskelig veksthormon er nødvendig for barn å vokse og for voksne å opprettholde riktig mengde kroppsfett, muskler og bein. Hypofysen, som ligger ved foten av hjernen, er ansvarlig for å skape veksthormonet. Når kjertelen ikke gjør nok, er veksten avtatt. Denne betingelse er også kjent som ervervet vekst-hormonmangel. En mangel på veksthormon kan være et resultat av en hjerneskade eller kan oppstå ved fødselen eller i løpet av aldringsprosessen som hormonproduksjonen avtar.

Treghet i Vekst

Et barn med en vekst-hormon mangel vil vokse i sakte tempo. Et barn med tilstanden vanligvis vokser med en hastighet på 2 inches per år, og vil være merkbart mindre enn sine jevnaldrende. Dessuten vil et barn med et hormon mangel mangler muskelstyrke og har problemer med å utføre normale fysiske aktiviteter.

Proporsjoner

En person med et hormon mangel vil ha jevnlige proporsjoner i kroppsstørrelse og kan ha vanlig intelligens. Imidlertid vil deres ansikt ta på seg et yngre utseende enn sine jevnaldrende. Det er vanlig for barn med tilstanden å ha en tettvokst bygge. Hos eldre barn, kan oppvekst kommer senere eller ikke i det hele tatt.

Voksen Symptomer

Ifølge Barnevekst Foundation webområde, kan voksne som lider av en mangel på menneskelig veksthormon vise en rekke symptomer, inkludert problemer med å sove, noe som fører til kronisk tretthet, sammen med økt angst og distressed følelsesmessige reaksjoner.

Andre symptomer

Andre symptomer kan være sår som tar lenger tid å helbrede. Når veksthormon produksjonen minsker, huden blir mindre elastisk forårsaker sår å reparere raskt. Dessuten kan veksthormonmangel føre til at kroppen har lave nivåer av blodsukker, fremstilling av slike symptomer som irritabilitet, nattsvette og hodepine.

Er en hodepine et symptom på høyt blodtrykk?

Er en hodepine et symptom på høyt blodtrykk?


Mens hodepine er en mulig symptom for høyt blodtrykk, er tilstanden ofte ingen symptomer, selv når den når farlig høye nivåer. Så det er lurt å bli informert om risikoen, har blodtrykket kontrolleres regelmessig og øve et hjerte-sunn livsstil.

Identifikasjon

Hypertensjon, ofte kalt høyt blodtrykk, er når blodet pumpes altfor hardt gjennom arterier og vener. Hvis venstre ubehandlet, kan høyt blodtrykk føre til hjerte-og karproblemer som vaskulære svakheter / arrdannelse og økt risiko for blodpropp.

Symptomer

Høyt blodtrykk kalles "the silent killer" fordi det kan ha noen merkbare symptomer, men noen mennesker opplever subtile tegn som hodepine eller svimmelhet.

Misforståelse

I år tidligere, ble det antatt at hodepinen var vanlig for folk med høyt blodtrykk, men nyere medisin erkjenner at hodepine og blodtrykk er ikke nødvendigvis knyttet. Hodepine er ikke en nøyaktig vurdering av blodtrykk helse.

Diagnose

Alle bør ha sin blodtrykket kontrolleres regelmessig under lege eksamener. Hvis du har høyt blodtrykk risikofaktorer som familiehistorie eller fedme, bør du ha blodtrykket kontrolleres oftere. Hvis du opplever vanlig hodepine, er blodtrykket bare én mulig årsak.

Forebygging / løsning

Tren regelmessig og spise sunt, inkludert lav-fett protein, rikelig med frukt og grønnsaker, hele korn og matvarer rike på omega-3 fettsyrer og samtidig begrense natrium inntaket. Det er også viktig å slutte å røyke, begrense alkoholforbruket og redusere stress.