Digidexo.com

lyskebrokk belte

Hvordan å bære en brokk Belt

Hvordan å bære en brokk Belt


Den vanligste typen brokk som folk opplever er lyskebrokk. Lyskebrokk oppstå i det nedre mage / skam område av kroppen, og er vanligvis et resultat av et fremspring av mageinnhold (vanligvis tarmen) gjennom en anatomisk mangel i bukveggen. Mange brokk krever kirurgi på et tidspunkt for å reparere skaden. Men i noen tilfeller en brokk kan bli "redusert", eller satt tilbake på plass, og holdt med seg et apparat som kalles en brokk belte, eller truss.

Hvordan å bære en brokk Belt

Vellykket bruk bestemmes av brokk typen

•  Velg riktig type brokk belte. Kontroller at beltet eller fagverk har en eller to brokk puter, svarende til arten av brokk (ene siden versus begge sider påvirkes). Noen undertøy og wrap-around typer kommer med to avtakbare putene slik at de kan plasseres på den ene eller begge som brokk typen tilsier. Å ha riktig apparatet går en lang vei mot suksess!

•  Påfør truss / belte i henhold til type plagg du har Hvis det er en wrap-around variasjon, pakk den; med en undertøy / jock stropp versjon, skyv den opp eller gå inn i den. Sørg for at det er riktig størrelse og det er ingen uønskede pressområdene hvor som helst.

•  Plasser brokk pad (e) direkte over defekt i bukveggen (brokk stedet). Hvis brokk er bilaterale, være at begge labbene er riktig plassert, og at faktisk redusere brokk.

Fest beltet / truss mot magen på en skånsom, men bestemt måte, øve akkurat nok press for å "presse bule (e) tilbake igjen." Når brokk (e) har blitt redusert, festes justeringsbånd i plagget for å opprettholde trykket.

Hint

  • Kjenn din problem før du bruker en brokk belte Riktig pad posisjonering er avgjørende for å opprettholde brokk reduksjon belter og brokkbind kan skifte med tiden og bevegelser. Sjekk ofte for posisjonering
  • Ikke plasser pads på en ikke-reduserbar brokk, da det kan forårsake vevsskade Ikke stram stropper og legge for mye press på brokk (e) Varsle legen din hvis brokk ikke klarer å redusere, eller ikke klarer å opprettholde reduksjon Avbryt bruken og ringe legen din hvis du opplever plutselige, sterke smerter

Har en Brokk Belt virkelig hjelpe?

En brokk er en utvekst eller bule av et organ gjennom omkringliggende vev, vanligvis i bukveggen. Det kan være i lysken eller på stedet av tidligere abdominal kirurgi. Lysken eller inguinal brokk er svært vanlig. Bule er vanligvis tynntarm eller intra-abdominale fettet som stikker gjennom en svakhet mellom musklene i bukveggen.

Brokk Belter

En brokk belte komprimerer bukveggen å tvinge utstikket tilbake i magen - ". Redusert". I medisinske termer, til å bli en brokk som ikke kan reduseres sies å bli fengslet ("stuck") og til slike brokk kan bli strangulated , kutte av blodtilførselen til området som er svulmende. Uten akutt kirurgi, kan en alvorlig infeksjon følge.

Brokk belter er vanligvis elastisk, anvendt rundt magen for å holde brokk fra svulmende. En takstol er en spesiell form for brokk belte som er ment å hindre svulmende av en lyskebrokk. Den har en plate av metall eller hard plast som ligger over området av brokk og påfører trykk for å hindre utbuling av utstikkende. En brokk belte er ikke nødvendig hvis pasienten har ingen symptomer.

Selv om en brokk belte vil holde bule i redusert stilling, må det brukes til enhver tid, eller bule vil gjenta seg med slike enkle aktiviteter som hoste, nysing eller straining under avføring. For det store flertallet av pasienter med brokk, er en brokk belte en utilfredsstillende løsning, fordi det ikke gir en kur, og kan være veldig ubehagelig. I tillegg kan brokk belter svekke vevet videre på grunn av konstant trykk. Dette gjelder særlig med en truss, som utøver mer press.

En brokk ikke alltid kreve kirurgi. I 2006, Journal of American Medical Association gjennomført en rapport om en studie av Dr. Robert J. Fitzgibbons Jr og kolleger. Den viste at asymptomatiske menn med lyskebrokk kan trygt observeres uten kirurgi fordi risikoen for komplikasjoner er svært liten. Imidlertid er brokk kirurgi trygt for nesten alle pasienter. Brokk belter anbefales kun for sporadisk ekstremt høy risiko, symptomatisk pasient som kanskje ikke engang tolerere kirurgi under lokalbedøvelse.

Hvordan bruke en vibrerende Massasje Belt

Nesten alle elsker en massasje, men noen ganger du ikke kan finne en villig partner for å levere varene. Det er der en vibrerende massasje belte kan komme godt med. Bruk den til å berolige såre, verkende muskler på hofter, midje, lår og armer, eller bruke den til å styrke dem. Du må manuelt skifte massasje belte til hver kroppsdel, mens en automatisk tidtaker teller minutter aktivitet. Så, når du trenger en massasje, er en vibrerende massasje belte klar når du er; og, for mellom $ 25 og $ 80, det er en for omtrent alle.

Hvordan bruke en vibrerende Massasje Belt

•  Sitt i en komfortabel stol eller lå på en seng der du kan ha tilgang til en stikkontakt. De fleste modellene har en elektrisk ledning festet, men noen modeller kan skilte med fjernkontroll evne.

•  Pakk vibrerende massasje belte rundt såre eller slitne muskler. Ved design, kan du bare massere en kroppsdel ​​om gangen. For eksempel, hvis du ønsker å massere begge armene, vikle belte rundt den ene armen og når du er massasje er over, pakke den og flytte beltet til den andre armen, eller til en lavere posisjon på samme arm.

Slå av innstillingen til ønsket intensitet. De fleste merker av vibrerende massasje belter tilbyr multi-speed funksjon. Velg ditt nivå av massasje intensitet.

Fest forlengelsesbelte for å imøtekomme hofter og midje. Når du er klar til å ha hoftene eller midjen massert, feste skjøte beltet slik at den kan passe rundt disse områdene. Pakk utvidelse belte på ønsket område og operere som ovenfor.

Lyskebrokk Tegn og symptomer

Lyskebrokk er svært vanlig og kan oppstå på hver side av lysken. En inguinal brokk skyldes forårsakes når en del av tarmen rager inn lyskekanalen på grunn av en abdominal muskelsvakhet. Disse brokk er sett oftere hos menn enn kvinner. Voksne kan utvikle dem fra tunge løft, kronisk hoste eller aldring.

Fact

I en artikkel med tittelen: "Risikofaktorer for inguinal brokk blant voksne i den amerikanske befolkningen." skrevet av Constance E. Ruhl og James E. Everhart, publisert i American Journal of Epidemiology i mars 2007 Den sier, "Det er anslått at i USA, har brokk resultert i betydelig begrensning av aktivitet for rundt 400.000 personer, og antallet arbeidsdager tapt er større enn for andre kroniske fordøyelses forhold. "

Funksjoner

Det er tre typer av lyskebrokk - en reduserbar lyskebrokk er lett skyves tilbake inn i magen, en irreducible eller soning lyskebrokk kan ikke skyves tilbake i magen og en strangulated lyskebrokk er en langvarig soning brokk der blodtilførselen har blitt kuttet av. Dette er en alvorlig skade som krever øyeblikkelig legehjelp.

Signs

Det finnes kanskje ingen er ingen tegn eller symptomer for å oppdage at du har en lyskebrokk det kan bli diagnostisert under en fysisk undersøkelse. Det kan være en utvekst eller en bule sett og følt i det berørte lysken det kan forsvinne når du legger ned og dukke opp igjen når du står. Hanner kan oppleve smerte og hevelse rundt scrotal og testiklene området. Hos spedbarn og babyer brokk kan bli sett når de er hoste, gråt eller straining under avføring.

Symptomer

Et vanlig symptom er smerter i det berørte lysken når du hoster, bøye eller gjøre anstrengende tunge løft. Du kan også oppleve en følelse av tyngde i området av de berørte lysken. Et angrep av plutselige smerter i det berørte lysken med kvalme og oppkast er vanligvis symptomene på en strangulated lyskebrokk. Dette er et medisinsk nødstilfelle søke øyeblikkelig medisinsk behandling for å unngå døden til strangulated vev og grav komplikasjoner for pasienten.

Forebygging / løsning

Følgende trinn kan bidra til å forebygge lyskebrokk:
Slutte å røyke for å unngå å utvikle en kronisk luftveis tilstand.
Lære riktig kroppen mekanikk spesielt i jobber som krever langvarig og tunge løft.
Bruk riktige kroppen teknikker for løfting og bruke en mid støtte til kroppen.
Opprettholde tilstrekkelig kroppsvekt. Spis en sunn diett av frisk, frukt, grønnsaker, protein og et tilstrekkelig inntak av væske.

Hvordan virker en lyskebrokk påvirke deg?

Et brokk er et svakt punkt i bukveggen som gjør at en del av tarmen til å skli gjennom veggen. Når en brokk ligger i låret området nær lysken, er brokk kalles en lyskebrokk. Femoral brokk vokse seg større over tid og kan påvirke en person i stor grad i form av smerter, begrenset bevegelse og en mulig avbrudd i blodstrømmen.

Tegn og symptomer

Symptomer på en femoral brokk omfatter lyske smerte og ømhet i et område av låret hvor brokk er plassert. Bule av tarmen kan være synlig på låret. Bøyd over eller løfte tunge gjenstander kan forårsake smerte å intensivere, ifølge National Institutes of Health.

Reparasjon

Femoral brokk ikke løse seg selv og må repareres kirurgisk for å hindre ytterligere smerte og potensielt alvorlige komplikasjoner. Medisinsk Disabilities Retningslinjer forklarer at pasientene kan administrere postoperative smerter med medisiner, dype pusteøvelser og ved å legge press på lår området med en pute før du hoster eller ler.

Langtidsprognosen

En pasient som har hatt en lyskebrokk reparert har en ekstremt god sjanse for fullstendig gjenoppretting. Ifølge University of Maryland Medical Center, vil 97 prosent av folk som har hatt en lyskebrokk aldri oppleve et tilbakefall.

Forebygging

Lårbrokk forebygging kan inkludere å miste vekt og regulerer fordøyelsen, hvis det er aktuelt. Folk som er overvektige, i tillegg til de som belastning fra forstoppelse er mer sannsynlig å utvikle denne type brokk, ifølge NIH.

Komplikasjoner

Den viktigste komplikasjon forbundet med en lyskebrokk er kvelning, saken der tarm bule vendinger og kutter av sin blodtilførsel. Folk som har en strangulated lårbrokk kan oppleve kvalme og oppkast og akutt smerte, ifølge UMMC.

Om slanking belter

Om slanking belter


En elektrisk belte bæres rundt midjen din for toning er kjent som en slankende belte, sauna belte eller vekttap belte. Disse fitness verktøy hevder å bruke elektrisk muskelstimulering (EMS) eller varme for vekttap og toning. Mens begrepet beltet kan virke tiltalende, ifølge US Food and Drug Administration (FDA) elektrisk muskelstimulering er ikke tilstrekkelig til å brenne kalorier.

The Slim Truth

Du kan gå ned i vekt og trim kroppen din gjennom en kombinasjon av kosthold og mosjon. Du mister vekt når du oppretter et kaloriunderskudd, eller spise færre kalorier enn du forbrenner. Slanking belter er passive treningsapparater. Du trenger ikke brenne kalorier hvis du sitte og se på TV mens iført en slankende belte. Hvis beltet bruker varme, kan du svetter, men vekten du mister er vann. Hvis beltet bruker strøm til å trekke sammen musklene, du fortsatt ikke vil bruke nok kalorier til å endre form, ifølge FDA.

Belte Fordeler

Noen slanking belter som bruker elektronisk stimulering har en hensikt, når du bruker dem under oppsyn av en lege eller sykepleier. Ifølge FDA, kan en EMS belte være effektiv for å lindre muskelkramper, fremme muskel omskolering, øke omfanget av bevegelse, forebygge muskel svinn, eller gjenopprette fra redusert muskelfunksjon på grunn av episoder som et slag. Elektrisiteten kontrakter muskelvev, men ikke på en styrke er høy nok til å øke muskelstørrelse.

Slitasje med forsiktighet

Hvis du velger å bære en slankende belte, må du være forsiktig for å beskytte kroppen, innvendig og utvendig. Ifølge FDA, har forbrukerne bruker EMS belter rapportert støt, brannskader, hudirritasjoner, blåmerker og ubehag. Også, hvis du har en pacemaker, kan den elektriske strømmen forstyrre pacemakeren signal. En av de største bekymringene mens du bruker en varme regulert beltet er at den høye temperaturen kan brenne huden din eller lage hud følsomhet. Sjekk med legen din før du bruker disse produktene, spesielt hvis du har en hjertesykdom eller høyt blodtrykk.

Belt It Out

De ulike typer slanking belter kan bli funnet på nettet, på TV, på fysioterapi sentre eller andre typer treningssentre. For å redusere skaderisikoen, bruker bare de produkter som er FDA godkjent, eller bruke en under tilsyn av en trenet helsepersonell. Ikke forvent å utvikle "Six Pack" Mage som følge av bruk av en slankende belte. For å oppnå vekttap og endringer i kroppens utseende, prøve øvelser som turgåing, jogging, svømming og styrketrening, kombinert med sunn mat.

Fordeler med en Slim-belte

En slanking belte blir brukt til å hjelpe forbrenne fett fra midsection uten å måtte engasjere seg i hard trening. Ifølge Slimming.co.uk, slanking belter fungerer ved enten å utnytte kroppsvarmen eller gi elektrisk stimulering for å varme midjen din og få deg til å svette.

Ingen fysiske treningen

Prinsippet attraksjon av en slankende belte er det faktum at du ikke trenger å anstrenge deg gjennom fysisk trening. Dette er ganske gunstig for de som misliker å gå til treningssentre eller lidelse gjennom lange joggeturer i varmen.

Ufarlige

Tar piller, homøopatiske eller andre former for vekttap kan noen ganger føre til ubehagelige bivirkninger som for eksempel tarmirritasjon. Siden brukerne av slanking belte ikke er nødvendig å innta noe, kan de nyte fordelene av vekttap uten ubehag.

Bruk Anywhere

Gå til gym krever mye tid og krefter. Ved hjelp av en slankende belte eliminerer denne ulempen som det kan brukes hele dagen (eller natten) uten å måtte forlate huset.

Øke blodsirkulasjonen

Slimming.co.uk sier at en av de slankende belte fordeler er løftet om å oppnå bedre sirkulasjon i midsection. Dette er viktig ikke bare for å miste vekt, men også for å kvitte kroppen av skadelige urenheter.

Full Body Workout

Noen slanking belte modeller som "vibro shape" kan brukes på flere deler av kroppen, ifølge Red Ferret Journal. Denne muligheten gjør det mulig for en full body workout i en relativt kort periode uten å måtte oppleve sårhet eller kramper forbundet med tradisjonelle treningsprogrammer.

Contour Ab Belt Fakta

Contour Ab Belt er en øvelse enhet solgt via TV infomercials. Produsenten hevder at bare ved å bære den rundt midjen og utfører ingen ytterligere utøvelse, vil det redusere størrelsen av midjen. Produsenten hevder også at det ble utviklet av sveitsiske medisinske fagfolk og brukes over hele Europa, men det er ingen direkte bevis som støtter denne påstanden.

Funksjon

Teorien bak Contour Ab Belt er at de elektriske impulsene lagt frem av enheten når den bæres rundt midjen vil føre til at musklene til kontrakt på egen hånd, noe som vil styrke magemuskler gjennom gjentatte bevegelser som om du var kontinuerlig bøye dem. Jo mer "øvelse" gjentas, jo sterkere musklene vil bli.

Positive effekter

Beltet vil styrke magemusklene over tid. Ifølge ideen Markedsførere hjemmeside, har det vært brukt med hell i helsesektoren yrke å hjelpe pasienter gjenopprette fra skadde magemusklene. Det er også ingen rapporterte bekymringer om sikkerheten av enheten.

Redusere midje størrelse

Mens Contour Ab belte kan styrke magemusklene, det er ingen konkrete bevis på at det vil redusere midje størrelse. Trening er bare én komponent av en abdominal program. For å miste fett, må en skikkelig diett som er lav i fett også følges, og aerob trening må inkluderes. Ellers kan de forsterkede muskler faktisk tjene til å gjøre livvidden økning i størrelse.

Rating

Kunde reaksjon på produktet går skalaen fra strålende kritikker for å fullføre misnøye. My Diet området området gir det en fire-stjerners rating av en mulig fem, men også foreslår å se på andre belter før du kjøper. Diet Spotlight kom til den konklusjon at beltet er bare effektivt for dem som allerede er i god fysisk form.

Konklusjon

Regelmessig bruk av Contour Ab Belt vil tjene til å definere magemusklene, men vil ikke fungerer like godt som en kombinasjon av kosthold og trening når det gjelder å redusere midje størrelse. I tillegg kan kostnaden av enheten være prohibitive for mange mennesker.

Instruksjoner Sauna Belt

The Sauna Belt er en bærbar belte med varmeinnstillinger som, når de brukes, lover en rekke fordeler, inkludert vekttap, muskelavslapning, bedre sirkulasjon og ryggsmerter lettelse. Ligner på en vanlig badstue, bruker Sauna Belt varmen som er tenkt å avgifte kroppen og brenne kalorier gjennom svetting, noe som resulterer i et tap av vekt. The Sauna Belt er mer praktisk enn en tradisjonell sauna fordi det er en lett, bærbar belte som er laget for å passe alle størrelser og slitt overalt.

Strips Sauna Belt På

For å komme i gang med å bruke Sauna Belt, bare pakk det rundt den kroppsdelen som du vil at varmen skal konsentreres om. Hvis du har sensitiv hud, sørg for å pakke inn Sauna Belt rundt klær og ikke direkte rundt huden. The Sauna Belt kan kveiles rundt mage, hofter, lår eller midje. Vær sikker på at beltet ikke er festet på så tett at det kan legges over eller bretter, som det er behov for å bryte helt rundt og passer godt for best resultat.

Plugg i Sauna Belt

The Sauna Belt bruker strøm til å produsere varme og må være koblet til en stikkontakt for at det skal fungere. Pass på at spenningen på pluggen er riktig, og være sikker på at temperaturregulatoren er slått helt av før Sauna Belt er plugget inn.

Skru opp varmen

For å oppnå den raskeste varme opp tid, vrir du temperaturregulator hele veien opp. Huden vil reagere på varmen, slik at det føles varmt å ta på og mer rosa eller rød, men hvis det blir ubehagelig eller føles for varmt, redusere varmen innstillingen. Fortsett å bære Sauna Belt for opp til 40 minutter og være sikker på å aldri overstige en brukstid på 50 minutter eller mer.

Fjern Sauna Belt

Når 40 minutter har gått, slå av temperaturregulator og fjerne beltet. Pass på å koble beltet og deretter legge det flatt ned på et hardt underlag slik at den kan kjøle seg ned. Etter det er avkjølt, tørk den ned med en fuktig klut for å holde den ren og klar for bruk.

Sauna Belt Effektivitet

Badstu belter er utformet for å lette vekttap når den anvendes på bestemte deler av kroppen. Enheten effektivitet har ikke blitt vitenskapelig etablert, men det er anekdotiske bevis for at mennesker har gått ned i vekt ved å bære en badstue belte.

Konstruksjon

Belter er vanligvis laget av et lett materiale som fester med borrelås. Materialet strekker seg og er i samsvar med det området der det er brukt. Beltet er lett å påføre og ekstremt fleksibel. De fleste belter er enten maskin eller hånd vaskes. Belter bør tørkes av med en våt klut etter bruk. Dette vil forhindre en opphoping av skitt og svette.

Effektivitet

Sauna belter markedsføres i tre varianter: elektrisk, batteridrevne og infrarød. Justerbar varmestyring er tilgjengelig på alle belter. Batteridrevet sauna belter tilby enkel mobilitet. Den infrarøde sauna belte gjør at du kan fokusere på et bestemt område og bruke varme direkte. Sauna belter er laget for å fungere som mini-badstuer. De produserer varme, noe som øker svetteproduksjonen i løpet av anvendte områder. Belter er vanligvis bæres rundt livet eller lårene og over baken.

Økningen i svetten er ment å forårsake en frigjøring av uønskede giftstoffer. Svette generelt hjelper rense og avgifte kroppen vår. Når den bæres rundt livet, de sauna belte fungerer som en støtte tilbake. Dette bidrar til å holde ryggen rettere når han går og står. Dette fører deg til å stå høyere, prosjektering inntrykk av å være tynnere.

Betraktninger

Sauna belter er ganske billig når man sammenligner kostnadene til andre vekttap alternativer. En sauna belte som kan bæres komfortabelt mens du utfører øvelsen rutiner eller når du kjører ærend. Sauna belter er ikke medisinske produkter; oppsøke lege for å finne ut om du kan trygt bruke dette produktet.

Belter for vekttap

Et vekttap belte er en type elektronisk enhet som du plasserer rundt livet ditt for å gå ned i vekt. Beltet vibrerer magemusklene, som angivelig hjelper deg slippe pounds eller i det minste få strammere magemuskler. Hvis du prøver å oppnå begge disse målene, så et vekttap belte kan være riktig for deg.

Formål

Vekttap belter til hensikt å hjelpe folk ned i vekt ved å gjøre magemusklene arbeider hele tiden når beltet er slått på. Beltet har en elektrisk enhet på den som sender elektroder gjennom kroppen din og kontrakter torso muskler.

Hvordan bruke en Vekttap Belt

For å komme i gang iført vekttap belte, må du feste den rundt livet mot huden og slå på strømmen slik at den starter kontrahering. Noen mennesker liker å bære vekten belte hjemme etter jobb eller i helgene. Noen mennesker bruke den på jobb under sine klær. Du kan til og med sitte på sofaen og se på TV mens beltet kontrakter dine magemuskler for deg.

Hvis du ønsker en tøffere trening, bruke beltet når du går til gym eller jogger. Det vil fremme vanntap og muskel sammentrekning mens du brenner kalorier i løpet av cardio trening. De fleste merker av vekttap belter anbefaler at du bærer den i minst 30 minutter om dagen for å se resultater. Du kan kjøpe et belte som har varierende vibrasjonshastigheter.

Advarsel

Alle med en pacemaker eller annet elektrisk helse-enheten bør ikke bruke vekttap belte, siden den bruker magneter og elektroder som kan forstyrre riktig funksjon av disse enhetene. Det har vært noen få rapporter om alvorlige brannskader fra å bruke disse belter, så sjekk historien til beltet selskap før du foretar et kjøp.

Resultater

Noen hevder at vekttap belte bedrer deres holdning og gjør sitt underliv sterkere og strammere, og dermed skape inntrykk av at de har gått ned i vekt. Noen mennesker mister litt vann vekt hvis de bruker en oppvarmet belte. Andre bruke beltet for å hjelpe dem å huske å spenne musklene tett når de er vektløfting på treningsstudio. Om ikke annet, iført et vekttap belte vil holde magen sugd inn og gjøre at du ser tynnere under klærne. Enten det faktisk fører til varig vekttap har ennå ikke blitt bevist eller godkjent av FDA.

Hvordan å miste vekt raskt med en omforming belteVisste du at det er hofteholdere som du kan bære som ikke bare gir deg en slankere utseende til ABS, hofter og rumpe, men på samme tid, vil hjelpe deg å miste vekt raskt !!!. Vekttap hofteholdere er ikke en helt vanlig hofteholdere, men omforming hofteholdere, når slitt minst et par timer om dagen, er fettet omfordeles og eliminert slik at kroppen faktisk tar på formen på belte og gir deg et timeglass form for kvinner og en slankere forme for menn. Vekttap hofteholdere vil du miste vekt raskt med ingen diett, ingen piller, ingen trener og ingen plastisk kirurgi, samt få deg til å se bra ut. Hvis du vil vite mer om hvordan du kan gå ned i vekt ved å ha et vekttap belte, lese nedenfor.

Hvordan å miste vekt raskt med en omforming belte

1 få et vekttap omforming belte å miste vekt raskt
Ikke alle hofteholdere vil hjelpe deg å miste vekt. Noen hofteholdere bare tjene formålet bare slik at du kan presse inn i en kjole eller antrekk og egentlig ikke støtter deg eller hjelpe deg å miste vekt. Med et vekttap belte, ikke bare støtter det kroppen din, ryggen, etc .., det Slims hele kroppen, flater magen (magen), former hoftene, løfter baken og bidrar til å miste vekt ved å omforme din hele kroppen. (Se lenke nedenfor under ressurser til å se et eksempel omforming belte)

Bruk en VEKT TAP omforming belte å miste vekt raskt
Når du får et vekttap belte, sørg for å bruke den ofte. Jo mer du bruker den, jo mer vil du gå ned i vekt, og jo raskere vil du miste vekt.

Opprettholde og spore vekttap ved å bære et vekttap omforming belte:
Fordi stoffskiftet vil begynne å øke hastigheten på seg et vekttap belte, må du holde styr på vekttap. Hvis du bare ønsker å miste noen få pounds, prøv å redusere hvor mye tid du bruker vekttap belte. Hvis du vil fortsette å gå ned mer i vekt, kan du prøve å øke mengden av tiden du bruker din belte. Du kan til og med bruke den til jobb hver dag, så det vil firmaet abs mens du sitter ved pulten din.

Hensikten med magneter i slanking belter

Hensikten med magneter i slanking belter


Magnetiske slanking belter gjøre løftet til vekttap og kommer i en rekke "som sett på TV" produkter. Disse slanking belter hevder å bruke kraften til magneter for å hjelpe deg å kaste pounds.

The Claim

Nettsteder som selger magnetiske slanking belter sier at de dra nytte av magnetiske resonansvibrasjoner. Magnetene drive vibrasjoner og er ment å tone magen og brenne kalorier med letthet. Noen hevder også at bio-magnetisme har makt til å forynge stoffskiftet og hjelpe vekttap.

The Science

Ifølge en studie utført av Institutt for Community Health ved University of Oregon, magneter som et vekttap verktøy er ikke alle som de sprakk opp til å bli. Selv små endringer i metabolisme ble funnet å forekomme, var de forandringer ikke nok til å være vesentlig eller til å foreslå at magneter kan hjelpe til vekttap. Studien konkluderte med at bio-magnetisme er ikke et effektivt vekttap plan.

The Bottom Line

Det finnes ingen vitenskapelige bevis for at magnetene i en magnetisk slanking belte vil fremme vekttap i det hele tatt. Det angitte formål av magnetene er å produsere vibrasjoner som resulterer i vekttap, men deres egentlige formål kan være å tilveiebringe en placeboeffekt.

Hvordan bruke en Sauna Belt

Sauna belter er spioneringen som enheter som hjelper deg å miste vekt og inches av dine mål. Mens det er ingen vitenskapelige data for å bevise riktigheten av disse påstandene, mange mennesker har tilbudt anekdotiske bevis og påstander mot effektiviteten av enhetene. Det er viktig å forstå nøyaktig hvordan du skal bruke en badstue enheten fordi feil bruk kan føre til helseproblemer.

Hvordan bruke en Sauna Belt

Hvordan bruke en Sauna Belt

•  Plasser badstuen beltet sikkert rundt et passende område av kroppen; dette kan være mage, midje eller hofter. Beltet er festet med borrelås og kan justeres for kos og komfort. Spenn beltet sikkert slik at det ikke er noen bretter eller folder, men ikke stripe det for hardt.

•  Sett temperaturen i badstuen til maksimum eller så nær det maksimale som kan stå for de første fem minutter. Deretter reduseres den til en temperaturinnstilling mer behagelig. Sauna belter varme opp raskt, så vær forberedt på maksimal innstilling til å være litt ubehagelig og redusere innstillingen etter fem minutter.

Kontroller kroppen din til å se at du produserer svette, hvis du ikke er det, har du redusert temperaturen for mye. Stå opp og, hvis mulig, flytte rundt i stedet for å sitte å brenne flere kalorier. Ha på sauna belte i 45 minutter. Håndkle deg tørr - hvis du gjorde det riktig, bør du være soaking i svette - og vente minst 15 minutter før du bader, eller engang å ha en kald drink.

Bruk en T-skjorte hvis du har sensitiv hud fordi sauna belte kan forårsake hudirritasjon eller i noen tilfeller til og med brannskader. Ikke overforbruk badstuen beltet og sørg for å vente en tilstrekkelig periode mellom bruker, slik at huden din tilbake til normal farge og temperatur. Kontroller at temperaturregulatoren er slått av etter hver bruk.

Hint

  • En sauna belte vil være til ingen nytte med mindre ledsaget av sunt kosthold og mosjon.
  • Bær ikke sauna belte i mer enn 45 til 50 minutter om gangen.

Kan du bære en Slim-belte i en badstue?

En slanking belte er en rimelig enhet tilgjengelig for forbrukere som ønsker å gå ned i vekt i deres midsection og underkroppen. Selv om mange beretninger om dens effektivitet er rapportert, kan ingen av dem være vitenskapelig bevist.

Funksjon

Slanking belter er laget av polyester eller neopren. Disse enhetene indusere varme som i sin tur fører til svetting. De er enten batteri eller elektrisk drevet. Avhengig av produsentens anvisninger, brukerne ofte må bære slanking belte for 30 til 50 minutter per dag for å se resultater. Hvis båndet ikke er drevet av elektrisk kraft, kan det være skjult under klærne uten forstyrrelse i deres daglige aktiviteter. Ellers er stillesittende bruk kreves.

Medisinsk betydning

Sauna bruk fremmer sirkulasjon. Det detoxifies kroppen og forynger huden. Ifølge en artikkel publisert i Journal of Royal Society of Medicine, har sauna bruk blitt rapportert å også effektivt behandle forkjølelse. Imidlertid har det ikke vært noen vitenskapelige data som støtter vekttap. Eksperter har anbefalt at sauna brukere utvise varsomhet og ta kontakt med en lege. Videre forskere enig utstrakt bruk av en badstue kan føre til dehydrering eller indusere akutte reaksjoner, som arytmi eller plutselig død.

Advarsel

I juni 2010, anslo Consumer Product Safety Commission at det var 70 elektrosjokk dødsfall i forbindelse med forbrukerprodukter per år. Derfor, siden nærvær av vann øker muligheten for elektrisk, ved bruk av et slankebelte i en badstue uavhengig av strømkilden må unngås for enhver pris. Forbrukere som ønsker å gå ned i vekt bør gjøre det ved å legge til minst 30 minutter fysisk aktivitet til sine daglige rutine; dette bør ledsages av et sunt daglig kaloriinntak ved hjelp av pyramiden fra USDA kosten retningslinjer for amerikanerne. Enkeltpersoner bør konsultere helsepersonell før du endrer sitt kosthold eller legge treningen til deres daglige rutine.

Hvordan du skal bruke en Gait Belt

En gangart belte er en enhet som hjelpemidler i sikker overføring av en person fra ett sted til et annet. Beltet er brukt som en gripende punkt for omsorgspersoner til å hjelpe dem som er svake eller har problemer med å stå eller gå. Riktig feste beltet og bruke riktig løfteteknikk vil unngå skade både brukeren og også pleieren.

Hvordan du skal bruke en Gait Belt

•  Informer den enkelte som hva en gangart belte brukes til og hvordan det fungerer og at han vet at det vil bli fjernet så snart overføringen er fullført. Svare på eventuelle spørsmål personen kan ha før du prøver å sette det beste på.

•  Plasser belte opp på over klær og feste i front. Kontroller at beltet ikke dekker sensitive områder som brystene for å gjøre å løfte den enkelte så komfortabelt som mulig.

Tre beltet gjennom tennene på spennen. Trekk undervist. Lås beltet på plass. Mange belter vil ha flere åpninger som til Tre beltet for å etablere en fast lås.

Kontroller at beltet ikke strammer. Beltet skal ikke ha for mye slakk at det vil bevege seg betydelig når du flytter den enkelte. Det skal være akkurat stram nok til at fingrene kan komme under det for løft. Eventuelle ekstra belteslarken bør være gjemt i klippet eller skjøvet mellom beltet og kroppen.

Bruk din sterkeste arm for å løfte den enkelte. Hvis du er høyrehendt gå til venstre side av sengen. Hvis du er venstrehendt gå til høyre side av sengen. Plasser fingrene under gangart belte fra bunnen.

Bruk den ledige hånden til å holde på den enkeltes arm. Løft forsiktig. Personen som blir løftet skal jobbe med deg for å flytte. Be om hjelp fra en annen omsorgsperson dersom den enkelte ikke er å hjelpe til med å løfte eller går under overføringen. Be alltid om hjelp hvis du føler at det er en fallrisiko. Fjern beltet så snart overføringen er fullført.

Hvordan Wear en Maternity Support Belt

Hvordan Wear en Maternity Support Belt


En fødselspermisjon støttebelte hjelper fordele abdominal vekt under svangerskapet. Beltet kan bidra til å redusere graviditet relaterte ryggsmerter, som antydet med nettstedet MayoClinic.com. Fødselspermisjon støttebelter også lindre smerter forbundet med mage stretching, samt støtte magen under trening. Mange støttebelter er laget av et elastisk stoff og stropper du kan justere med veksten av svangerskapet.

Bruksanvisning

•  Få utstyrt for en fødselspermisjon støttebelte, som det finnes ulike typer støtteprodukter. Variansen i stiler avhenger av hvilken form for støtte du leter etter (ex. Abdominal trykkavlastning eller for trening).

Plasser abdominal støtte pad rett under magen. Sørg for at puten løfter magen komfortabelt, uten å hvile på lårene. Fest puten på plass ved å feste borrelås kroken på plass.

Ta tak i støttebelte med den ene hånden og skyv beltet bak ryggen din. Med begge hender, strekke belte rundt magen. Fest beltet til mageplaten.

Juster beltet deretter. Unngå å la borrelås hvile på huden din. Dette vil hindre friksjon fra beltet.

Lay på ryggen for å få ekstra støtte for magen. Med knærne bøyd, slipper stroppene på beltet, re-strekke beltet og feste beltet til din abdominal pad. Prøv denne metoden for å gi lindring fra ryggsmerter.

Riktig prosedyre for å bruke en Gait Belt

Ganglag belter er enheter som hjelper pasienter med nedsatt mobilitet eller koordinering for å gå fra sted til sted. Ganglag belter er vanligvis laget av lerret eller nylon og festes rundt en pasients midje for en omsorgsperson å holde på. Ganglag belter er tilgjengelig i en rekke størrelser og stiler for å møte pasientens individuelle behov. Den mest brukte varianten er en enkel lerret stropp med en spenne på den ene enden. Når det brukes riktig, ganglag belter gi pasienter med en større følelse av trygghet og bidra til å forebygge omsorgs skader.

Bruksanvisning

•  Forklar bruken av gangart belte til pasienten før du setter den på. Drugs.com bemerker at det er viktig for pasienten å forstå at gangart belte er for å hjelpe ham gå: Det er ikke en tilbakeholdenhet. Forsikre pasienten om at du skal fjerne gangart belte når han har nådd sin destinasjon.

Pakk gangart belte rundt pasientens liv på toppen av alle klær. Spennen skal plasseres i front. Unngå å plassere gangart beltet over ømme områder, som for eksempel brystområdet hos kvinner.

•  Tråd enden av gangart beltet gjennom spennen. Denne enden av beltet kan ha en metallspiss for å gjøre lettere å træ.

Stram gangart belte ved å trekke enden gjennom spennen. Ifølge Drugs.com, bør du la akkurat nok plass til å passe flere av fingrene mellom pasienten og gangart belte. Ellers bør beltet tett inntil pasienten.

Bistå pasienten i stående. Stå på pasientens sterkeste side og holde på baksiden av gangart belte. Home-health-care-physical-therapy.com anbefaler threading tommelen gjennom gangart belte og plassere resten av hånden flat på pasientens rygg (Se Referanse 2). Å gjøre dette kan du føle subtile bevegelser som kan tyde på et fall før du faktisk se dem (se referanse 2).

Fjern gangart belte når pasienten har nådd ønsket destinasjon. Træ enden av gangart beltet tilbake gjennom spennen for å løsne remmen (se referanse 2). Ikke la gangart belte på pasienten, da det kan føre til press eller ubehag.

Tips og advarsler

  • Ganglag belter er ment for bare å overføre pasienter. Ikke bruk en gangart belte for å forsøke å løfte en pasient, da dette kan føre til skade på deg selv eller pasienten.
  • Ikke bruk ganglag belter på pasienter med åpne snitt, fôring rør, eller visse mage eller pusteforhold (Se Referanse 2).

Riktig Bruk av Gangart Transfer Belter

Riktig Bruk av Gangart Transfer Belter


En gangart overføringsbelte brukes som et ganghjelpemiddel for pasienter med svakhet, nedsatt balanse eller begrenset vektbærende evne. Det kan også brukes til å hjelpe en omsorgsperson overføre en pasient fra seng til stol eller flytte en pasient i en stol. På grunn av at beltet holdes ved hjelp av minst en medhjelper, det reduserer sannsynligheten for at en pasient vil falle. Når det brukes riktig, kan gangart overføringsbelter --- også kalt ganglag belter --- også hindre skade på pleieren.

Hvordan bruke

Gangart belter bør festes rundt pasientens midje, over alle klær. Spennen på beltet bør plasseres på pasientens front. Trekk beltet gjennom spennen til den ligger tett mot pasienten, med akkurat nok plass til på hjelperens fingre til å passe under. Kontroller at festene på beltet er låst. Etter at beltet er riktig plassert og festet, griper pleieren beltet og hjelper pasienten i å vandre eller overføring fra sted til sted. Noen ganglag belter har håndtak til hjelp i denne prosessen.

Forhindre Pasient Falls

Pasienter bør være trygg på at gangart belte brukes for å hindre dem fra å falle --- ikke som en tilbakeholdenhet --- og at pleieren vil fjerne den så snart overføringen er fullført. Når du går med en pasient ved hjelp av en gangart belte, alltid gå på pasientens sterkeste side for ekstra støtte.

Hindre Omsorgs Injury

Gangart belter er beregnet på å bære vekten av en pasient --- ikke for å løfte pasienten. Medhjelperen bør holde ryggen rak og knærne bøyd, og bør unngå å vri kroppen hennes under overføringen. For tyngre pasienter eller pasienter med begrenset evne til å samarbeide, kan en annen omsorgsperson være nødvendig for å bistå overføringen. Safe Løfte Portal påpeker at en omsorgsperson kan bli skadet hvis hun ikke er i stand til raskt å fjerne hånden fra håndtaket av en gangart belte hvis pasienten begynner å falle. Omsorgspersoner bør være grundig opplært i riktig bruk av ganglag belter for å redusere risikoen for skade på pasienter og seg selv.

Betraktninger

Ganglag belter er tilgjengelig i en rekke størrelser og stiler for å møte pasientens behov. De brukes i sykehus og andre helseinstitusjoner og selges gjennom hjem helse byråer, medisinske forsyne butikkene, enkelte apotek og online.

Hvordan lage en korsryggstøtte Belt

Hvordan lage en korsryggstøtte Belt


Korsryggstøtte er avgjørende for å bevare helsen til ryggen og kroppen. Korsryggen - nedre tredjedel av ryggraden - er under konstant press på grunn av daglig bøying, vridning og løfting. Faktisk, ifølge American Academy of Family Physicians, ni av ti voksne lider av noen form for korsryggsmerter. Laging din egen korsryggstøtte beltet er én løsning. Beltet komprimerer det nedre område av ryggraden, oppkvikkende det for alle fysisk aktivitet. Med noen få standardelementer, vil du være på vei til lumbar smertelindring på kort tid.

Bruksanvisning

•  Mål omkretsen av din midsection. Mål avstanden fra midten av ryggraden din, rundt høyre side av kroppen, til navlen. Det dobbelte antall for å bestemme den totale omkrets.

Tilsett 3 inches til den totale omkrets for å bestemme den endelige målingen. De ekstra 3 inches tillater nødvendig overlapping av din støtte belte stoff.

Skjær to elastiske vikle bandasjer til lengden på den endelige målingen. Sy de kuttede ender av hver vikle stengt for å sikre det maskeformede stoffet og elastisk - komponentene av wrap - forblir intakt.

Legg en elastisk sjal ut flat. Legg den andre elastisk sjal over det første. Overlapping langsiden av den andre wrap med langsiden av den første wrap med 3 inches. Tegn en svak krittstrek for å hjelpe deg å opprettholde 3-tommers mark. Sy elastiske wraps sammen. Tørk bort krittmerket når du er ferdig. Du har nå en stor 9-tommers bred elastisk sjal.

Spør en assistent til å måle bredden på korsryggen.

Mål og skjære et stykke av 1/4-tommers tykke, høy tetthet urethane skum til 9-inches høy og samme bredde som ryggen. Lim skum til sentrum av den store sjal.

Legg borrelås til hver ende av den store sjal. Trekk korsryggstøtte beltet stramt rundt midsection - justeres slik at skummet er sentrert på ryggraden og tilbake. Fest beltet på plass med borrelås.