Digidexo.com

skum seng

Råd om minne skum senger Vs. Tradisjonelle Madrasser

Som mennesker, vi alle trenger søvn. Søvn gjør at kroppen til å hvile, som igjen gjenoppretter vår energi og holder oss friske. Få en god natts søvn ofte hviler på å velge den beste madrassen. Du har mange alternativer, inkludert tradisjonelle, indre-fjærmadrasser og minne skum madrasser. Du har kanskje sett reklame om memory foam, og du er sannsynligvis nært kjent med indre-fjærmadrasser, men du kan ikke vite fordeler og ulemper med disse forskjellige typer.

Indre-fjærmadrasser

De fleste madrasser er indre-fjærmadrasser. Kjernen i disse madrasser er sammensatt av mange fjærer, på toppen av hvilken sitter den myke polstring. Ifølge bestbedguide.com, indre-fjærmadrasser komponere på 80 prosent av madrassen markedet.

Et par fordeler med å velge denne type madrass er at de indre-fjærmadrasser ikke "sove hot" og de ikke avgir en stygg lukt når de er helt nye. "Sleeping hot", ifølge sleeplikethedead.com, refererer til madrassen 'evne til å holde på kroppsvarmen. Memory foam særlig tendens til å holde på varmen, som i sin tur fører til at personen sover på et minne skum madrass å føle seg varm, noen ganger altfor varm. Også indre-fjærmadrasser har en tendens til å lukte nøytralt, mens produksjonsprosessen av minne skum madrasser kan skape en ubehagelig lukt. En annen fordel med indre-fjærmadrasser er at du kan velge fastere eller mykere madrasser, avhengig av din preferanse.

Ulempene med indre-fjærmadrasser inkluderer at fjærene har en tendens til å legge trykk på forskjellige punkter på kroppen, noe som kan føre til ubehag. Også disse madrasser tendens til å synke raskere enn andre madrasser, noe som gjør dem ubehagelig og redusere mengden av tid at madrassen kan brukes - vanligvis, indre-fjærmadrasser bare tre siste årene.

Disse madrasser har en tendens til å være billigere enn memory foam, som kan faktor i din beslutning. Det beste rådet er å besøke en madrass butikk og ligge på ulike madrasser for å oppdage hvis du finner dem komfortable.

Memory Foam Madrasser

Memory skum madrasser er sammensatt av en spesiell type skum som ble utviklet av NASA for bruk på romskipet. Skummet er kalt "minne skum" fordi den husker sin opprinnelige form selv etter at trykket er påført den.

Memory skum madrasser er en fordel for mange grunner. For ett, har de en tendens til å støtte hele kroppen, i motsetning til deler av den. Ifølge bestbedguide.com og happynews.com, memory foam kontakt kroppen likt i hele madrassen, mens indre-fjærmadrasser kontakt kroppen bare på våren poeng. Memory skum madrasser har også en tendens til å være mer holdbar og gir bedre komfort.

Som med alt annet, har madrassen ulemper. En ulempe, ifølge sleeplikethedead.com, er at siden minne skum madrass er temperaturfølsom (som betyr at den er fast i kjøligere temperaturer og mykere i varmere temperaturer), komme seg ut av sengen kan være noe vanskelig som skummet former rundt deg kroppen . Plus, disse madrasser ikke har justerbare fasthet vurderinger; hver minne skum madrass vil utføre mer eller mindre som de andre i at de vil forme seg rundt kroppen din.

Uansett, er den beste måten å skille mellom en indre-fjærmadrass og et minne skum madrass å ligge på en av hver og se hvordan de føler. Hvis du får en sjanse til å sove i et minne skum seng, vil du definitivt være i stand til å fortelle om du liker det etter en natts søvn.

Madrass Remedy for back

Å sove på en altfor myk madrass eller en som synker i sentrum kan kaste ryggraden ut av stilling og resultere i nakke og ryggsmerter. Snarere enn å våkne uthvilt fra en god natts søvn, du bruker åtte timer kaste og slå, prøver å finne en komfortabel stilling før du gir opp og klatre ut av sengen oppbrukt. Hvis du har råd til det, er den beste tingen å gjøre for å kjøpe en ny madrass. Hvis din økonomi ikke vil tillate dette, er det et par ting du kan gjøre for å hjelpe midlertidig renovere den gamle madrassen.

Utvalg

Ved valg av en ny madrass, er det viktig å prøve skjerm modell. Madrass og spiralfjærer bør støtte din kroppsvekt jevnt og godt støtte ryggraden. Ligge på madrassen i minst fem minutter i din normale sovestilling. Side sviller bør sørge for at madrassen ikke er så fast det fører til skuldersmerter, mens mage sviller må sikre madrassen gir tilstrekkelig støtte slik at ansiktene deres ikke synke ned i madrassen og hindre pusting. Det skal ikke være mellomrom mellom den lille på ryggen og sengen. Prøv ulike modeller til du finner en som passer deg.

Den type madrass du velger kan også ha en innvirkning på ryggen. I en fersk undersøkelse utført av Yale Medical School, til frivillige som lider av mild moderat lavere ryggsmerter ble bedt om å sove på og vurdere fire ulike typer senger for å vurdere deres effekt på søvnkvalitet og ubehag i nakken og ryggraden. De fire senger var 1) en tradisjonell indre springmadrass, 2) en pute overmadrass, 3) en luft seng og 4) en svensk-stil skum madrass. Hver madrass ble anvendt og evaluert i to uker. På slutten av studien, rapporterte deltakerne en 4 til 1 preferanse for det svensk-stil skum seng og hevdet å oppleve høyere kvalitet søvn og mindre smerter ved å våkne om morgenen.

Rettinger

Hvis en ny madrass er for tiden ute av din prisklasse, redusere ryggsmerter ved midlertidig å forlenge levetiden til din gamle seng. For mer støtte, kan du prøve å plassere et ark av sponplater mellom boksen våren og madrassen. Dette vil gi sengen et fastere fundament og forlenge levetiden til den gamle madrassen i ca tre måneder. Alternativt kan du kjøpe en enhet som settes inn mellom madrassen og boksen våren, og er oppblåst ved hjelp av en håndpumpe for å justere mengden av støtten som gis, mens effektivt fjerner eventuelle hule steder eller ikke støttes flekker. Hvis dette virker litt forseggjort, kan du lage en lignende effekt ved å plassere luftmadrasser under sengen og blåse dem til ønsket nivå, men du bør forvente å re-blåse dem på en jevnlig basis. Hvis du finner ryggen er sår hver morgen fordi madrassen er for hard, dekke den med en to-tommers lag av skumgummi.

Uavhengig av løsning du velger, snu madrassen din minst en gang hver tredje måned for å hindre dannelse av fordypninger forårsaket ved å sove på samme sted hver natt.

Puter

Hvis din rygg og nakke fortsatt vondt når du kommer ut av sengen hver morgen, prøve å erstatte puta. Når du plasserer hodet på puta, bør nakken og ryggraden forblir justert. Velg en fast pute som vil tåle vekten av hodet ditt og erstatte den når den indre materialet blir komprimert.

Hvordan Raise den øverste halvdelen av en seng

Hvordan Raise den øverste halvdelen av en seng


Heve hodet av sengen 4 til 6 inches anbefales for å hindre nattlige symptomer på syre reflux eller gastroøsofageal reflukssykdom. Det fungerer ved å forhindre strømmen av syre oppover. Når fordøyelseskanalen er holdt i en vinkel, er syre i stand til å gjøre sin vei til halsen. Ifølge Dr. George Fantry, ved University of Maryland Medical Center, propping overkroppen med puter er ikke effektiv og vil øke sannsynligheten for acid reflux symptomer.

Hvordan Raise den øverste halvdelen av en seng

Fjern madrassen og boksen våren fra sengen rammen for å gjøre løfte det enklere. Verve en venn til å hjelpe med å flytte hvis mulig.

Velg en bred tre blokk som er 4 til 6 inches høy. Alternativt kan du bruke trelim til å feste flere mindre blokker for å nå en høyde på 4 til 6 inches.

Løft det ene hjørnet av senga og fest tre blokk til beinet på hodet av sengen ved hjelp av en lang spiker. Hamre spikeren i flukt med tre og være sikker på at den går gjennom skogen og inn i beinet av sengen.

Løft motsatt hjørne av sengen og gjentar trinnet ovenfor. Når begge sider er blokkert, riste sengen kraftig for å sikre at blokkene vil det bli stående.

Sett madrassen og boksen våren på sengen rammen.

Hint

  • Et stort stykke av skum som er kileformet vil også heve hodet av sengen. Løft toppen av madrassen opp og sett skummet med den tynnere enden som vender mot fotenden av sengen.

Slik bruker du en seng kile for å sove

Seng wedges er typisk puter laget av skum, som brukes for å holde folk i en semi-oppreist stilling mens de sover. Sove med en seng kile kan være nyttig for de med mai forskjellige forhold, blant annet de med halsbrann eller sure oppstøt. Seng wedges er enkle å sove med, og få ligger på en er et blunk.

Bruksanvisning

Fjern tepper og sengetøy, bortsett utstyrt arket, off av madrassen. Fjern eventuelle puter fra hodet av sengen.

Plasser sengen kilen på hodet av sengen, med den høye enden butting opp mot veggen eller hodegjerde. Dette vil holde sengen kilen fra skiftende i natt.

Plasser en flat, rektangulær pute på toppen av sengen kile.

Legg ned på sengen kile med pute bak hodet og bunnen av sengen kile lining opp med korsryggen. Juster sengen kilen inntil den er anbragt komfortabelt.

Trekk opp deksler og sove som vanlig.

Tips og advarsler

  • De fleste bed wedges kommer med interne blokker av skum som kan legges til eller fjernes for å oppnå ønsket høyde. Hvis sengen kilen er ubehagelig fordi det er for høyt eller lavt, prøv å justere den. Denne plasseringen av sengen kilen kan også støtte dem som foretrekker å sove på sine sider.

Hjem rettsmidler for seng sår

Trykksår eller trykksår, ofte kjent som liggesår, er felles for alle som er sengeliggende eller en rullestol eller ikke kan bevege seg uten hjelp. Liggesår er produkter av huden skadet av utilstrekkelig blodtilførsel. Vedvarende press på huden stopper sirkulasjonen. Fellesområdene på kroppen mottakelig for liggesår inkluderer hofter, rumpe og hælene. Liggesår er vanskelig å helbrede og kan utvikle seg raskt; men de kan forebygges og helbredet med hjem rettsmidler.

Endre posisjoner og bruke støtte Overflater

Endre stillinger hjelpemidler ofte liggesår og hindrer nye. Flytte utgivelser trykket fra huden og øker blodsirkulasjonen. Hvis pasienten er i en rullestol, omplassere hvert 15. minutt. Hvis pasienten er i en seng, omplassere minst hver to timer. Saueskinn, polstring og pulver redusere friksjonen når du flytter pasienten.

Støtte overflater som puter og puter skum redusere trykket. Ringformet eller bolle puter er ikke anbefalt. Ytterligere traumer vil gjøre vondt verre.

Rengjør Sår

De såre behov for å renses for å fjerne død hud. Skyll med en varm saltoppløsning (saltvann) hver gang bandasjen blir endret. Ikke bruk antiseptiske midler fordi de kan skade huden og treg helbredelse. Bad er anbefalt for rengjøring av huden.

Honning

Noen av honning naturlige egenskaper inkluderer virker som en fuktighetskrem, forebygge allergi og akselerer heling av huden. Honning er også kjent for sine antiseptiske egenskaper og dens samlede evne til å forebygge infeksjoner. Bruk honning til et gasbind bandasje og legg den på sår. En honning dressing bør skiftes minst hver 24 timer.

Selv om alle honning har helbredende krefter, Manuka honning, i særdeleshet, hjelpemidler med sår, sår og brannsår. Manuka honning kommer fra New Zealand, og kan kjøpes over Internett. Manuka honning kommer i alle former, inkludert såpe, snerpende, olje og salve.

Calendula

Calendula er et homøopatisk middel som lindrer huden og dreper bakterier. Oljen eller salveform passer best liggesår. Som med andre dressinger, gjelder calendula til ren liggesår. Calendula kan brukes to ganger om dagen. Det kan finnes i helsekostbutikker eller på internett.

Advarsel

Liggesår har fire stadier av utviklingen. Stadium I og II kan behandles med hjem rettsmidler. Men stadier III og IV trenger legehjelp. I Stage III, ser huden ut som et krater, og i stadium IV sår har skadet muskel og bein og noen ganger sener og ledd. Hvis du er usikker på scenen av liggesår, bør du oppsøke lege. Andre tegn som representerer behovet for legehjelp er stygg lukt, rødhet, ømhet, varme og hevelse. Hudinfeksjoner kan være svært alvorlige, noen ganger dødelige, og de kan spre seg raskt til hele kroppen.

Hva Typer senger Do Kiropraktorer Anbefal mest?

Hva Typer senger Do Kiropraktorer Anbefal mest?


En god natts søvn i en komfortabel seng er avgjørende for optimal helse, spesielt når ryggsmerter er en faktor. Kiropraktorer er enige om at madrasser bør være verken for myk eller for fast, og at en madrass type som lindrer smerte for en person kan ha ulike resultater for en annen. Dynamisk Kiropraktikk hevder at madrasser er helsevesenet produkter som kan beholde den naturlige plasseringen av ryggraden og redusere subluxations - delvis dislokasjoner av ledd - når de er riktig montert. En resept sengetøy system kan redusere ryggsmerter, redusere tilbake stivhet og forbedre kvaliteten på søvn.

Memory Foam Madrasser

Kiropraktorer anbefaler memory foam, fordi de er pustende og tilpasse seg den enkeltes form, slik at det ikke er noe mellomrom mellom kropp og madrass. Ryggraden har optimal justering fordi kroppsvekt er jevnt støttes redusere trykkpunkter som forårsaker eller intensivere smerte. To populære minne skum produsenter er Tempur-Pedic, med sin NASA opprettet minne skum formel, og BioPosture BioMemoryFoam, designet i en del av kiropraktorer og med to øverste lagene av plantebasert minne skum.

Indre fjærmadrasser

Kiropraktorer anbefaler også indre fjærmadrasser, de mest solgte madrasser på markedet. De har en struktur bestående av mange enkelttrådspoler omgitt av en sterk kanttråd som gir støtte og hindrer sagging. Spolene er polstret med isolasjon og møbeltrekk. Indre fjærmadrasser er designet for bruk med spiralfjærer, som legger ekstra støtte. Madrassen bør være alt fra myk til middels fast for best resultat, som kiropraktorer anbefaler at en altfor fast seng kan forverre ryggsmerter. Kiropraktorer foreslår å legge egg kasse skum eller madrass pads for altfor fast madrasser.

Justerbare senger

Justerbare senger tillate brukere å justere hodet, foten og midten av sengen i forskjellige posisjoner. Madrassene er spesielt bygget for å imøtekomme bevegelser involvert i sengen bevegelse og kan komme utstyrt med enten innerspring, minne skum eller luft padding samt massasje og varmekontrollmuligheter. Foruten å lindre felles og ryggsmerter, justerbare senger hjelp i en rekke andre helserelaterte spørsmål som sure oppstøt, sirkulasjons- og pusteproblemer.

Vannsenger

Vannsenger kan gi lindring for noen typer smerter, herunder ryggsmerter, på grunn av deres mangel på trykkpunkter. Det finnes to typer: soft-sidige og den tradisjonelle hard-sided. Hard-sidige vannsenger har en blære (vannfylt kammer) som sitter på og er formet av en hard treramme. Med soft-sided vannsenger blæren er plassert i skum og polstring, og gir inntrykk av en tradisjonell seng. Ekstra støtte fra en sterk ramme gjør at en soft-sided vannseng å hvile på en vanlig boks våren.

Hvordan forbedre seng sår

En seng sår, også referert til som en trykksår eller decubitus ulcus, er forårsaket av konstant trykk til en del av kroppen. Dette presset fører til hudskader ved å redusere blodtilførselen til området som forårsaker død av kroppens celler. Liggesår er klassifisert i fire etapper som spenner fra en overfladisk område av skader uten skinn brudd på en alvorlig, dypt sår som involverer muskler eller bein. Seng sår oppstår vanligvis i løpet benfremspring, slik som halebenet, skulderbladene, hæler og ankler. Mange av de samme teknikker som anvendes for å hindre denne tilstand blir også brukt til å forbedre liggesår.

Bruksanvisning

Utfør sårpleie som bestilt av legen din. Vask hender og Don hansker før du fjerner alle eksisterende dressing. Vask hendene igjen og don nye hansker før du utfører sårpleie å unngå å introdusere organismer inn i såret seng. Ikke alle seng sår behandles med en dressing.

Bruk trykkavlastende enheter, for eksempel en madrass overlegg eller rullestol pute laget av skum, gel eller luftfylte kamre. Hold presset av sår før det er helt grodd.

Plasser kroppen din hver to timer hvis du er begrenset til sengen. Hvis du tilbringer mesteparten av dagen i en rullestol, skifte vekten hvert 15. minutt, eller hvis du ikke er i stand til å bevege seg selv, har en omsorgsperson omplassere deg i rullestolen hver time.

Bruk puter eller skum kiler til å plassere kroppen din og til pad benfremspring.

Spis næringsrik mat som inneholder stoffer som er nødvendige for sårtilheling og sunn hud. Disse substanser inkluderer proteiner, vitaminer A og C, sink og jern.

Beskytt din intakt hud og huden rundt sengen sår ved å holde det rent og tørt.

Hold alle avtaler med legen din slik at han kan vurdere dagens behandling og debride såret hvis nødvendig. Debridering innebærer å fjerne dødt vev som ellers ville hemme helbredelsesprosessen.

Hint

  • Ta kontakt med din lege hvis du merker tegn på en infeksjon eller dårlig healing, for eksempel feber, rødhet rundt sår, svarte områder dannes i sårbunnen, størrelsen på de såre øker, en økt mengde av drenering, en lukt som kommer fra viklet og hvis drenerings blir hvit, gul eller grønn i fargen.
  • Unngå å massere røde områder siden dette kan forårsake vevsskade.

Hvordan å sove godt i en komfortabel seng

Ikke alle senger er skapt like, og ikke hver seng er egnet for hver person. I tillegg er det ikke uvanlig i det hele tatt for noen å ha en søvnforstyrrelse som påvirker deres evne til å sove godt. I en komfortabel seng, søvnproblemer er enda mer intens. Les videre for å lære å sove godt i en komfortabel seng.

Bruksanvisning

•  Identifiser andre mulige årsaker til søvnvansker. Det kan ikke være at du har problemer med å sove godt i en komfortabel seng, snarere kan det være du har problemer med søvnen selv.

Fjern soverommet av alle distraksjoner. Dette inkluderer lys, lyder og lukter. Tenk rom-mørkere nyanser, en hvit støy maskin og luktreduserende rengjøringsprodukter.

Bruk rene komfortable senger. Selv om du kan bli sittende fast prøver å sove godt i en komfortabel seng, betyr det ikke at du ikke kan ha komfortable ark, tepper og puter.

Legg til minne skum til toppen av sengen. Memory skum konturer til kroppens naturlige form, og gir deg en behagelig sted på toppen av din komfortabel seng.

Praksis god søvn vaner. Unngå koffein, nikotin og alkohol innen tre til fire timer før sengetid. Utvikle sengetid rutiner, der du forberede kroppen din for søvn.

Prøv å sove i en annen stilling. Bruk en pute mellom bena, eller sove på din side i stedet for ryggen din.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke kan synes å sove godt i noen seng i det hele tatt, bør du vurdere å snakke med helsepersonell. Du kan ha søvnapné eller annen medisinsk tilstand som gjør det vanskelig for deg å sove, i stedet for bare en komfortabel seng.

Gjør Feather Puter har mer støvmidd Than skum puter?

Ifølge University of Nebraska-Lincoln, støvmidd er bitte små skapninger som lever komfortabelt i menneskelig sengetøy, fra madrasser til puter. Endre type pute brukes i et hjem kan påvirke mengden av støvmidd lever i sengetøy.

Funksjon

Støvmidd krever relativt høy luftfuktighet for å leve, sier University of Kentucky. Fjær puter kan havnen muggsopp og fukt, siden de ikke tørker raskt etter å ha blitt vasket, så støvmidd finne tilflukt i denne varme, fuktige pute.

Effekter

Ved å utveksle en fjær pute for en skum pute, er det mindre fuktighet for støvmidd å vokse og formere seg.

Misforståelse

Støvmidd ikke skade mennesker ved å bite eller gravende, men produserer allergener, som for eksempel avføring og bolen, innenfor husholdning støv.

Teorier / Spekulasjoner

Redusere mengden av porøs senger i huset, for eksempel fjær puter, kan bidra til å lindre den økende andelen av støvmidd. Syntetiske stoffer og elementer, for eksempel skum puter, hindrer livssyklusen til støvmidd.

Interessant Fact

Støv midd vekst kan også bli hindret av å bruke plast, dekker allergen på madrasser og puter, sier University of Kentucky.

Hvordan du heve hodet av en seng

Hvordan du heve hodet av en seng


Sover i en opphøyet posisjon, slik at hodet er høyere enn midjen, kan bidra til å forbedre visse helsemessige forhold. En seng som er reist på hodet kan gi noen lettelse fra sure oppstøt, søvnapné og andre plager som forverres når du ligger flatt mens du sover. Det finnes noen enkle måter å heve hodet på sengen slik at du kan sove mer restfully.

Bruksanvisning

•  Kjøp en skum kile å sette på boksen våren under hodet av madrassen. Du finner disse på medisinsk forsyne butikkene eller skum madrass forhandlere.

Rull opp to tykke soveposer og plassere dem under hodet på madrassen. Toppen av madrassen bør være ca 12 inches fra toppen av boksen våren.

Place to blokker av tre eller murstein under topp bena på sengen rammen.

Kjøp en justerbar seng. Disse sengene kan være mekanisk posisjonert for å heve eller senke hodet på senga.

Sov i en lenestol som gjør at hodet for å være forhøyet.

Hvordan å bruke en gammel minne skum topper

Gamle minne skum toppers bryte ned og komprimere over tid - noe som resulterer i tap av støtten som nye toppers gi. Når dette skjer, kan du forsøke å selge eller gi bort topper, kaste det bort, resirkulere det på et resirkuleringsanlegg, eller gjenbruke det. Mange velger det siste alternativet som den gamle topper skum vanligvis har nok ekspansjon latt til det at det kan gi noe støtte eller beskyttelse i mange områder rundt en hjemme eller på kontoret.

Bruksanvisning

•  Plasser gamle minne skum topper under en ny en på sengen for å gi litt ekstra tykkelse og støtte.

Plasser stykker av skum i en boks som emballasje for utsendelser eller ved flytting til å hindre pakket elementer fra å bryte eller skiftende rundt. Hvis du har samleobjekter elementer som glass eller miniatyrer, kutte skum inn ark og legge samle nøye mellom brikkene innenfor lagring eller reiser tilfeller.

Kutt topper i en eller to tommer tykke strimler av varierende lengde og duct tape bitene til skarpe kanter og hjørner på møbler, skapdører og andre områder for å beskytte barn og eldre fra skade.

Gjør puter, lumbale støtter, sitteputer eller kjæledyr senger med materialet. For eksempel, for å gjøre en enkel pute, finn et putevar som er omtrent på størrelse med puten som du vil, makulere topper i stykker å bruke som filler, fylle putevar med materialet og sy åpningen lukket med nål og tråd eller en symaskin.

Lim et stykke stoff du liker til en 2 tommers med 2 tommers firkantet, eller større stykke, av minne skum for å lage en nålepute.

Tips og advarsler

  • Hvis et stykke minne skum er ikke tykk nok for et prosjekt, rett og slett dobbel, trippel eller firemannsrom stack ark med det.
  • Rengjør alltid din gamle minne skum topper før du bruker den.

Hvordan kjøpe en justerbar seng

Hvordan kjøpe en justerbar seng


Justerbare senger er utmerket for de som har skader og trenger justeringer deretter. Folk også kjøpe disse sengene på jakt etter en bedre natts søvn i en komfortabel seng. Med bare ett trykk på en knapp, kan det justerbare sengen bringe mye mer effektiv søvn til forbrukerne.

Bruksanvisning

•  Bestem hvilken størrelse justerbar seng du ønsker å kjøpe. Avhengig av din sove ordninger, kan det hende du må velge en større seng enn du eier i dag.

Shop rundt på din lokale varehus eller møbler butikker. Selv om du kan finne en bedre avtale på Internett, må du teste ut sengene før du foretar kjøpet.

Test hver seng som du er interessert i. Dyre senger er ikke alltid de beste sengene. Hver persons kropp passer og former seg sengene annerledes.

Velg en madrass først. Det finnes mange forskjellige typer madrass som minne-skum, luft-seng, vanlig spiral og våren-type madrasser.

Diskuter med legen din madrassen som du synes er mest behagelig. Snakk med ham for å se om han føler at denne sengen er det beste alternativet for deg. Selv om du ikke har en skade, snakke med legen din gir deg mer informasjon.

Velg en justerbar base som henvender til dine behov. Rådgivning selger gir deg en bedre ide om hva du kan være ute etter.

Se over garantien, slik at du vet nøyaktig hva som dekkes og hva som ikke når du kjøper din justerbar seng.

Kjøp den justerbar seng som er akkurat riktig for deg. Kjøp din seng fra en pålitelig selskap til den beste prisen.

Hjem behandling for seng sår

Ifølge Mayo Clinic, liggesår, også kjent som trykksår oppstår når blodsirkulasjonen er avskåret i visse deler av kroppen. Hofter, hæler og rumpe har høy risiko. Når blodstrømmen blir redusert, begynner vevet for å dø. Hjem behandlinger inkluderer hyppige posisjonsendringer, minimerer trykk og riktig rengjøring og dressing.

Endre Posisjoner

Ifølge Mayo Clinic, bør folk med liggesår endre posisjoner hvert 15. minutt da begrenset til en rullestol. Folk begrenset til en seng bør omplassere hver time. Når reposisjonering, sted padding (som saueskinn) rundt såret forhindre irriterende sår.

Minimere Bed Sore Trykk

Be om en skum eller vannfylt pute for å minimere presset på sengen sår. For folk som er begrenset til en seng langsiktig, vurdere å bruke senger med lufts, som satte mindre press på huden.

Bed Sore Rengjøring

Ifølge Mayo Clinic, er avgjørende skikkelig rengjøring av sengen sår. Når sengen sår former, vask med saltvann hver gang du endrer dressing. Når såret begynner å gro, bruk vann og mild såpe. Hold deg unna fra å bruke antiseptiske produkter på såret, noe som kan forsinke helbredelse.

Velge rett Dressing

Velg en semi-permanent dressing å beskytte mot ekstra fuktighet og fremme hud gjenvekst. Når såret begynner å gro, kan du la den stå åpen, men sørg for å holde det rent og borte fra skitne flater.

Kosttilskudd

Ifølge Mayo Clinic, bør folk komme seg fra sengen sår snakke med sine leger om å ta kosttilskudd. Enkelte vitaminer, som resept-grade vitamin C og sink, kan hjelpe din såret gjenopprette og beskytte huden fra å bryte ned.

Skum Vs. Voks ørepropper

Skum Vs.  Voks ørepropper


Er støy i soverommet robber deg for en god natts søvn? Eller har du bare ønsker litt fred og ro fra de mange typer lyder bombardere deg hver dag? Bruke ørepropper kan være svaret. Skum eller bivoks ørepropper er to typer billig, lett-å-bruke ørepropper tilgjengelig i drugstores.

Skum vs Wax Ørepropper

Å gjøre en beslutning om hva slags øreplugger for å bruke, avhenger av flere faktorer, som komfort, materiale, støyreduksjon rating, pris, tilgjengelighet og antall ganger du kan bruke dem opp før den kastes. Støyreduksjons rating (NRR) bør være nummer en på listen når du skal kjøpe ørepropper, fordi hva er vitsen med en ørepropp hvis du fortsatt kan høre støy? En rangering på 15-33 desibel er en god rating, og generelt, jo høyere rating, jo bedre beskyttelse. Nummer to på listen skal være passform og komfort, velge hva slags materiale en ørepropp er laget av vil avgjøre hvilket sett vil være best for deg. Fordelene med hver er under.

Voks ørepropper

Voks ørepropper er laget av naturlige materialer som bivoks, steril bomull og lanolin.

De er myk og formbar og lett danner en forsegling i øregangen for en perfekt passform. De blokkerer høyt snorking og forsegle ut vann. De er gjenbrukbare og passer for alle aldre, og har en støyreduksjon rating på 15 til 45 desibel.

Skum Ørepropper

Skum ørepropper er laget av støpt slow-utvinning skum som kan vaskes og brukes om igjen.

De er veldig billig og har en rimelig tettsittende passform, men du kan høre noen lyd. De fleste skum ørepropper har en NRR rating på 10 til 20 desibel. De er egnet for alle aldre og utvide for å få plass i ørekanalen.

Sikkerhet

Ørepropper er trygge å bruke hver dag, men det er et par ting å se etter. Ikke legg skitne ørepropper i ørene; enten vaske ørepropper daglig eller bruke friske. Pass på å også vaske hendene før du håndterer ørepropper; bakterier kan overføres til ørekanalen og en indre ørebetennelse er en mulighet. Ørepropper har også vært kjent for å blokkere den naturlige sekresjon av voks fra øret hvis bæres i lange perioder av gangen.

Hvordan Slapp av musklene før du går til sengs

Hvordan Slapp av musklene før du går til sengs


Få en god natts søvn er nøkkelen til god helse og trivsel, men det kan være vanskelig å få avslappet søvn hvis du opplever muskelsmerter eller ubehag. Avslappende muskler før du går til sengs kan bidra til å berolige belastningen og smerten av overarbeidet muskler. Vedta minst én praksis før sengetid for å døse av så fredelig og komfortabelt som mulig.

Hvordan Slapp av musklene før du går til sengs

•  Ligge i sengen komfortabelt og fokusere tankene på spenner musklene i kroppen din. Bevisst bestiller dine muskler til å spent deretter slappe av er en effektiv form for dyp muskelavslapning.

spente og slappe av hele kroppen, som begynner med tærne og flytte oppover til du kommer til hodet. Hold spenningen i muskelen i tre sekunder før du slipper.

Fyll badekaret med varmt vann.

Mål og hell en kopp Epsom salter i full badekar. Epsom salter inneholder magnesium sulfat, et mineral som fungerer som et muskelavslappende middel.

Sug i badekaret for opptil én time å tillate salter for å berolige musklene dine.

Avslutt badekar, og gå tilbake til sengen. Sitt i en komfortabel stilling.

•  Hell kamille essensielle oljen i håndflatene og gni sammen. Begynn masserer kroppen din med oljen ved å gni forsiktig musklene i små, sirkulære bevegelser.

Gå fra tærne opp til dine templer, beveger seg sakte, forsiktig og bevisst. Pust jevnt i bevegelsene.

Hint

  • Kamille roer nervene og bidrar til å berolige og slappe av kroppen, noe som gjør den perfekt for en sengetid massasje.
  • Hold deg hydrert mens soaking i Epsom salt bad ved å drikke et glass kaldt vann i karet.

Hva er årsaken til seng sår?

Liggesår er en uheldig og smertefull tilstand som plager den sengeliggende, overvektige og eldre. Forebygging av trykksår er mye enklere enn å behandle dem, så omsorgspersoner bør endre pasientens stilling minst annenhver time, mens vier oppmerksomhet til fuktighet, trykk og friksjon.

Bakgrunn

Inntil 1950 visste ingen hva som forårsaket seng sår; noen mente at det var på grunn av insekter nesting under pasientens kropp, mens andre trodde det var på grunn av infeksjon "settling" i den laveste delen av kroppen. Doreen Norton oppdaget at behandlingen og herdingen begge involvert ofte endre pasientens posisjon.

Trykk

Seng sår kalles også "trykksår." Hud og muskler som er utsatt for høyt trykk fra vekten av legemet er utsatt for liggesår; en overvektig pasient vil ha mer press på kroppen hans og ha større risiko.

Fuktighet

Områder som er utsatt for høye nivåer av fuktighet og eller surhet, som lysken, er utsatt for trykksår.

Friksjon

Kombinasjonen av trykk og friksjon kan bokstavelig talt "slipe ned" de atrophying vev som oppstår under inaktivitet.

Behandling

Behandle liggesår innebærer å fjerne dødt vev, vanligvis kirurgisk, og tillater kroppen å helbrede uten å angre press. Reposisjonering pasienten og ofte skiftende sengetøy, sengetøy og bandasjer er avgjørende.

Grunner for voksen seng Wetting

Grunner for voksen seng Wetting


Voksen sengevæting, eller nattlig enurese, oppstår når du ufrivillig sengevætere om natten. Ifølge National Association for Continence, minst to prosent av voksne lider av denne tilstanden. De fleste individer som utvikler primær nattlig enurese (barndom sengevæting) vokser denne tilstanden. Sekundær enurese, eller når voksne begynner å ha nattlig enurese, er en tilstand som bør sjekkes av en lege, da det kan være en underliggende årsak som diabetes eller kreft.

Genetikk

Genetikk kan spille en rolle i sjansene for å ha nattlig enurese. Det er ikke nødvendigvis en faktor i mange mennesker, men ifølge National Association for Continence, hvis et barn har begge foreldre som sengevætere i barndommen, deres sjanse for å tisse i sengen økt med 77 prosent. Tisse i sengen som barn kan også bli en faktor senere i voksen alder.

Alkohol

Når du drikker alkohol, et hormon (vasopressin) som produseres i kroppen din reduseres. Som et resultat, vil du begynne å legge merke til at du må annullere mer. Ettersom blæren begynner å fylle seg, vil den trenge å bli tømt på et høyere nivå. Hvis du faller inn i en dyp søvn eller ikke klarer å vekke lett å gjøre det til toalettet i tide, kan det føre til sengevæting.

Diabetes

Kroppen vår produserer et hormon som kalles antidiuretics eller ADH, som forteller våre nyrer når vi trenger å redusere produksjonen av urin. Mer av dette hormonet blir produsert om natten for å redusere mengden av urin. Hvis du har type II diabetes, blir dette hormonet unormal, noe som kan føre til en overdreven mengde urin for å bli opprettet. Noen ganger legemet kan gjøre hormon, men nyrene ikke behandler informasjonen, og en strøm av urin finner sted.

Liten blære

Ideen om å ha en liten blære betyr ikke at blæren er faktisk liten, men at kapasiteten på blæren er liten. Din funksjonell blærekapasitet kan bare holde så mye urin. Dersom beløpet overstiger kapasiteten du er i stand til å holde, kan musklene i blæren ikke slappe av, som deretter fører deg til å urinere mer.

Medisiner

The National Association for Continence sier at psykiatriske medisiner (tioridazin, klozapin) kan føre til nattlige enuresis. Nattlig enurese vanligvis er en bivirkning av medisinen, og skiftende medikamenter kan vanligvis reversere tilstanden.

Andre årsaker

Andre årsaker til sengevæting er urinveisinfeksjoner, nyrestein, prostataforstørrelse og søvnapné. Noen ganger angst eller emosjonelle forstyrrelser kan også føre til sengevæting, men i disse tilfellene, gjør symptomene ikke vare. Blærekreft kan også føre til sengevæting. Hvis du opplever sengevæting, er det viktig å søke legehjelp for å få testet i tilfelle årsaken kan være noe så alvorlig som kreft.

Behandling

Minimere mengden av væske du drikke før du går til sengs kan bidra til å redusere mengden av væske i blæren. Begrense mengden alkohol eller koffein kan også hjelpe. Du kan også prøve blærevolum trening, hvor du drikker svært små mengder væske og avstå fra vannlating i minst opptil tre timer. Dette vil bidra til å øke funksjonell blærekapasitet. Hvis du er en dyp sovende, noen ganger å sette en alarm for å vekke deg midt på natten for å late vannet kan også bidra til å redusere sjansene for sengevæting.

Hvilke produkter som finnes for sitter i senga?

Hvilke produkter som finnes for sitter i senga?


Sitter i senga mens du sover eller slapper av kan lindre ubehag forårsaket av en rekke medisinske tilstander, inkludert acid reflux sykdom og graviditet. Det kan også gjøre sengeleie mer håndterlig fordi det kan tillate en person til å utføre mange hyggelige stillesittende aktiviteter, som for eksempel å fylle håndverk, skrive, lese og se på TV.

Sengeleie Puter

Sengeleie puter er det billigste alternativet. Disse putene er formet som en rygg og armer av en stol. De støtter brukerens torso, men ikke hennes hode og nakke. De er priset mellom $ 20 og $ 28 per 2011. Alle er tilgjengelig for salg på nettet.

Justerbar Bed Rest Puter

Det finnes en rekke spesialiserte seng puter som tilbys av mange forhandlere som tillater folk å sitte komfortabelt i sengen om du vil sove eller slappe av. De er fast, men dempet, og er også formet som ryggen og armene av en stol. De vanligvis støtter brukeren hele torso og har en egen justerbar hode og nakkepute. Disse modellene er dyrere fordi de tillater brukere å justere hvile, hode og armer av puten.

Bed Wedges

Seng wedges er lik seng puter, men er formet annerledes. Seng wedges er fast trekantede blokk puter. De skaper en behagelig skråning og støtte hele overkroppen. De har ikke våpen og er ikke justerbar, selv om de kommer i flere størrelser, inkludert konge, dronning og twin. Disse produktene kan bli funnet på nettet.

Justerbare Madrasser

Det mest omfattende alternativet er å kjøpe en justerbar madrass. Disse modellene tillate brukere å justere hvile av en madrass mellom en 90 graders sittende stilling og flat liggestilling. Alle er elektronisk styrt. Hver side av queen-og king-size madrasser er uavhengige, slik at partnere for å oppnå sin egen grad av hvile uten å forstyrre andre. Disse madrasser er priset mellom $ 1600 og $ 4800 som i 2011.

Hva er tegn og symptomer på voksen seng-wetters?

Mens ansett som et problem forbundet primært med barn, kan sengevæting påvirke voksne også. Voksen sengevæting er vanligvis et tegn på en underliggende fysisk eller psykisk helsetilstand, som krever behandling for kjerneproblemet før sengevæting kan være riktig adressert. I noen tilfeller kan også voksne lider av inkontinens under dagtid timer i tillegg, avhengig av typen av tilstanden.

Identifikasjon

Voksen sengevæting er preget av en manglende evne til å inneholde trang til å urinere mens du sover. Ifølge National Association for Continence (NAFC), 2 prosent av alle voksne sliter med dette problemet. Mens "sengevæting" er den mest brukte betegnelsen, det offisielle navnet på denne lidelsen er nattlig enurese. Den kan deles opp i to underkategorier: vedvarende primær nattlig enurese, som starter i barndommen og ikke løser seg selv etter den tid pasienten har kommet inn i voksenlivet og voksen angrep sekundær enurese, som er sengevæting som starter i voksen alder.

Genetiske årsaker

Årsaker til voksen sengevæting inkluderer arvelighet lenker, som de som har foreldre med sengevæting problemer er mer sannsynlig at lider av sengevæting også, som et resultat av en abnormitet av ADH, eller antidiuretisk hormon, som gjør at nyrene til produserer mindre urin i løpet av natten. I voksen seng-wetters, kan dette hormonet ikke sende de korrekte signaler til hjernen, noe som resulterer i den samme mengde av urin som produseres i løpet av natte timer som i løpet av dagen. Ifølge NAFC, har en person med to sengevæting foreldre en 77 prosent sjanse for også å ha voksen sengevæting problemer, og en person med en forelder med sengevæting problemer har en 40 prosent sjanse for å bli rammet av tilstanden.

Underliggende sykdom

Mayo Clinic nevner tallrike mulige underliggende sykdommer som kan forårsake voksen seng-fukting, inkludert type 2-diabetes (som er assosiert med ubalanse av ADH), søvn apnea, prostata-og blærekreft, urinveisinfeksjon og nevrologiske lidelser. Andre mulige årsaker inkluderer emosjonell / angstlidelser og visse medisiner, særlig søvn hjelpemidler som hjelper deg til å sove dypere enn du er vant til. Å løse sengevæting, bør den underliggende årsaken rettes for å hjelpe kroppen din begynne å fungere normalt igjen.

Midlertidige løsninger

En permanent løsning på voksen sengevæting er å løse den underliggende helsetilstand forårsaker denne handlingen. Men i mellomtiden, er det flere grep du kan ta --- eller hjelpe en elsket en å ta --- å avstå fra å tisse i sengen. Disse inkluderer bruk av voksne disponibel truser, pads for undertøy eller større pads for sengen. Du kan også stille inn en alarm for å våkne opp om natten for å bruke badet til å minimere sjansene for å tisse i sengen.

Medisinske behandlinger

Medisin alternativer for å behandle voksen seng-fukting er Desmopressin, som etterligner ADH hormon, og imipramin, som er et anti-depressivt som kan brukes for å redusere nattetid bed-fukting (imidlertid NAFC advarer at på grunn av de bivirkninger som er forbundet med denne medisinen, bør det være en siste utvei). Andre legemidler som brukes til å behandle dette problemet inkluderer Darifenacin, som behandler overaktiv blære; Oxybutynin, som slapper av musklene i blæren; og trospium klorid, noe som reduserer en ustabil blære.

Er det et samspill mellom vitamintilskudd & Tanning senger?

Er det et samspill mellom vitamintilskudd & Tanning senger?


Huden inneholder et pigment-produserende kjemikalie som kalles melanin. Cellene som produserer melanin, og en mørkere hudfarge, kalles melanocytter. Det er for øyeblikket ingen vitenskapelige bevis på at visse vitaminer, eller tanning piller, optimalisere eller redusere effekten av solarium.

Bakgrunn

Tanning beds avgir ultrafiolett stråling A og B, også kjent som UVA og UVB stråler, etterligne effekten solen har på huden, ifølge Medicine Net. De stimulerer melanocyte aktivitet med eller uten vitamin tilskudd, har en mørkere effekt på huden. Produsenter av tanning vitaminer kreve sine produkter akselerere effektene av solarium under og etter UV-eksponering.

Typer

Det finnes to typer av tanning piller: sunless tanning piller, som fargetone i huden uten UV-eksponering, og tan-akselerator piller, som arbeider med UV-eksponering (fra sol eller solarium) for å øke produksjonen av melanin for en "ekte" tan, ifølge Pink Kjøleskap, en online kvinnemagasin.

Funksjoner

Tyrosin, den aktive ingrediensen i tanning vitamintilskudd, er en ikke-essensiell aminosyre og forløper til melanin. Tyrosin og dets derivater i tanning piller har ikke blitt vitenskapelig bevist å være sikker eller effektiv, i henhold til American Cancer Society. Tyrosin kosttilskudd markedsføres som anti-depressiva og energi boosters og RxList.com gir dem en rettferdig karakter i disse henseender.

Vitamin D

Huden lager vitamin D fra ultrafiolette stråler, fører det til å bli kalt "solskinn vitamin", ifølge USA Today. Solstudioer har brukt de mange helsemessige fordelene av vitamin for å markedsføre sine solarium; Men tanning i senger er ingen erstatning for å få sunne doser av solskinn, ifølge kvinner til kvinner, en kvinners helse nettside.

Expert Insight

De fleste solarium sette folk i fare for unødvendig, overdreven eksponering for farlige UVA stråler, ifølge kvinner til kvinner. Pillene kan inneholde vitaminer og planter, men dette betyr ikke at de stimulerer produksjonen av melanin, ifølge en artikkel i The Observer avisen i London.