Digidexo.com

belegg for hvitere tannbroer

Om anti-ripe belegg for briller

Om anti-ripe belegg for briller


Lette, solide plast som polykarbonat (PC) og hardt harpiks (CR-39) har erstattet glass som de foretrukne materialer for brilleglass. Disse materialene er mindre motstandsdyktig mot riper enn glass, slik at anti-skrape belegg er blitt utviklet for å motvirke dette problem. Denne type belegg er påført i en tynn film på begge sider av en brillelinse for å øke dets motstand mot slitasje.

Fakta

Av de to grunnleggende typer av plastlinser er CR-39 mer ripefast alternativ. Polykarbonat er designet for å være mykere så det vil absorbere en innvirkning i stedet knuste. Dette mykhet gjør det svært utsatt for å bli ripete. På grunn av dette, anti-scratch belegg kommer standard på alle PC brilleglass. For CR-39 linser, er det et alternativ som kan velges på den tiden linser er bestilt. Det kan også bli lagt til senere på en optometrist kontor. Men kvaliteten av belegget er vanligvis høyere når det påføres av produsenten.

Fordeler

Antiripe belegg hindre brilleglass fra å anskaffe mindre riper ved normal bruk. Brukere som finner feil i deres synsfelt irriterende kan oppgradere sine CR-39 objektiver med minimal kostnad. Ripesikkert glass er et populært alternativ for barn 'briller siden de tåler en viss mengde av røff behandling. Folk som liker friluftsliv og idrett velger ofte belagt PC-objektiver for å hindre tilfeldig skade deres briller.

Søknadsprosessen

Beskyttelsesbelegget består av et tynt lag av silisium-dioksid og titandioksid. Disse stoffer anvendes som en transparent film over overflaten av linsen. Metoder som fysisk damp nedfall (PVD), kjemisk dampavsetning (CVD) og plasma CVD er vant til å bruke anti-scratch belegg under produksjon av objektiver. Disse er nanoteknologi baserte prosesser som fordampe molekylene og binde dem til overflaten av polykarbonat eller harpiks linse. Når linsene er belagt i en butikk, er de bare dyppet i flytende silisium blanding.

Betraktninger

Polykarbonatplast gir automatisk UV-beskyttelse på grunn av den interne molekylstrukturen av materialet. Disse linsene er svært motstandsdyktig mot knuste og er ideelle for miljøer der det er fare for støt mot glassene. CR-39 harpiks linser har et lavere nivå av forvrengning enn PC-objektiver. Brukere som ønsker briller som tilbyr den beste visuelle klarheten foretrekker CR-39 materiale på grunn av dette. Både anti-scratch og UV-beskyttende belegg kan legges til disse harpiks linser på forespørsel.

Advarsel

Ripebestandig belegg er ikke ripesikkert. De har også slites av over tid. Livslengde beskyttelsesfilmen er omtrent to år. Overmaling linsene generelt ikke fungerer godt, og over-the-counter skrape fyllstoff har begrenset effektivitet. Riper kan ikke poleres ut siden selv mindre polering kan endre resept. Ved hjelp av en myk bomullsklut eller rengjøringskit til rengjøring av briller reduserer risikoen for riper i belegget. Ethvert materiale som brukes til å tørke av flekker bør være fri for grus eller andre partikler som kan skade anti-ripe film.

Typer belegg for Lenses

Typer belegg for Lenses


Briller er svært viktig, spesielt når du har sviktende syn. De bidra til å avlaste øyet stress som kan føre til lammende migrene, morderen hodepine og vondt øynene. De hjelper riktig defekt visjon effektivt så lenge du trofast bruke den til enhver tid. Det er viktig at du vet hvordan du skal ta vare på dine briller. Du kan enkelt gjøre dette ved å belegge linsene.

Antirefleksbelegg

Også kalt ARC, i dette linse belegge en effektiv måte å hindre skadelige stråler. Denne typen kapasitet kan sikkert beskytte din visjon fra alle mulige øyeskader. På grunn av sine magnesium fluor innholdet, det gir briller slag av en blålig eller grønnaktig utseende som legger opp til det moderne forstand at mange mennesker har kommet til å elske.

Ultraviolet Coating

Ultrafiolett belegg fungerer som en solkrem. Det kan beskytte øynene fra den harde og kreft stråler fra solen. Dette belegget er laget av klar polykarbonat som bokstavelig talt beskytter din sensitive visjon fra ultrafiolett lys, dermed hjelpe deg å opprettholde sunne øyne.

Ripebestandig belegg

Forkortet til SRC, er dette en av de mest ettertraktede coating i dag. Det behandler dine briller med silikon plast for å ytterligere sikre en ripefri linse. Det varer vanligvis et par år før det helt slites av. Det finnes ulike typer SRC belegg og du kan ha det farget i forskjellige farger og nyanser.

Mirror Coating

Speil belegg er som et vindu tint at du ofte kan se i biler og bygninger. Den fremre delen av linsen blir forsiktig behandlet ender i en type glass som lett kan reflektere lyset tilbake. Dette konseptet gjør opp illusjonen av en enveis speil, gir det en trendy og morsom vri.

Hovedsiden Coating

Ofte kalt som indeksen som matcher, er det den første typen belegg som har blitt oppfunnet helt tilbake i 1886.Det er et glass finish i sin grunnleggende form. Den korrigerer bare interferensen gjennom en liten anløpe glass. Dette miniscule defraction gjør objektivet til å ha klarere visjon. Dens farget kvalitet har blitt en naturlig måte å avlede lys gjør det en anti-reflekterende belegg også.

Skiftende Coating

Denne typen objektiv finish kan automatisk justere seg fra klar til farget når de utsettes for ulike nyanser av sollys. Det er vanligvis laget av plast eller glass. Dette vil ytterligere hjelpe deg med den korreksjon av syne, samtidig som du har en klar visjon når som helst på dagen.

Triks for hvitere tenner

Triks for hvitere tenner


Ditt smil er din mest attraktive tilbehøret. Rene, hvite tenner kan lyse opp ansiktet ditt og prosjektet en sunn, ungdommelig utseende. Enten du velger for profesjonell tannbleking eller bare trenger å bleke tennene dine for en spesiell hendelse, vil disse tipsene og triksene bidra til å gi deg den vakre smil du vil.

Unngå mat og drikke som Stain tenner

Tennene er porøs og vil absorbere fargene på mat og drikke som du forbruker. Matvarer som er spesielt utsatt for flekker tennene inkluderer rødvin, kaffe, te, brus og godteri. Disse matvarer alle inneholder naturlige og kunstige fargestoffer som kan trenge tennene, forårsaker misfarging og en matt utseende. For dypt pigmentert drikker som drue eller tranebærjuice, bruke et strå å hjelpe væsken pass over tennene. Din beste alternativet er å unngå disse matvarene og drikke helt, men hvis du ikke kan fjerne disse helt fra kostholdet ditt være sikker på å børste umiddelbart etter å ha spist. Tannlege Dr. Levine, anbefaler "pusse umiddelbart etter å ha drukket en flekk-produserende drikke slik at den ikke har en sjanse til å sette inn i tannen molekyler."

Bleke hjemme

Hvis tennene er allerede viser tegn til flekker og misfarging, investere i en god kvalitet Whitening toothpaste.There er mange tannkremer på markedet er utformet for å eksfoliere tennenes overflate og skrubbe bort flekker ved hjelp av milde slitasje og tann blekemidler. Bruk disse bleking pastaer daglig som du ville vanlig tannkrem for å fjerne eldre flekker samt å hindre nye flekker fra forming. For mer dramatiske resultater, bør du vurdere et hjem bleking kit. Du kan kjøpe strimler eller skuffer som bruker bleking gels å løfte flekker og bleke tennene. Ifølge Debra Glassman, DDS, en kosmetisk tannlege i New York City ", bleking metoder bruker peroxide - enten i gel, stripe, eller flytende form - å oppløse overflate flekker å bleke tennene." De fleste settene koster under $ 50 og kan kjøpes fra din lokale apotek.

Kosmetiske triks

Hvis du har en spesiell begivenhet å delta eller et viktig møte hvor utseendet ditt er nøkkelen, kan du velge å bruke noen kosmetiske triks for å forbedre ditt smil. Bruk en sunless tanning produkt til subtilt sole huden din. En bronzed ansikt vil skape en større kontrast mellom huden din og smilet ditt, som vil produsere en illusjon av hvitere tenner. Et annet alternativ er å bruke en blå-baserte leppestift. Ifølge Pia Lieb, DDS, en kosmetisk tannlege i New York City ", varme farger (gul, oransje, brun, varme nyanser av rødt) slitt nær munnen vil bare få ut det gule i tennene," så velger blå -hued røde og rosa for å gjøre tennene ser hvitere.

10 tips for hvitere tenner

10 tips for hvitere tenner


Tannpleie og tannhelse er viktig for din velvære. Regelmessig tannpuss er viktig for å sikre vedlikehold av sunne, hvite tenner. Som en tommelfingerregel bør du pusse tennene etter hvert måltid og endre din tannbørste annenhver måned. Dette vil hindre dannelse av plaque, som forårsaker flekker på tennene. Det er også ideelt å bruke tannkrem produkter som bærer godkjenningsstempel fra American Dental Association. Det finnes en rekke andre livsstils valgene du kan gjøre for å sikre at tennene bli så hvit som mulig.

Spis frukt og grønnsaker

Å spise rå grønnsaker og frukt ikke bare bidra til å holde kroppen frisk, de også bidra til å rense tennene. Tygging fibrøs mat som epler, pærer, druer, gulrøtter, spinat, brokkoli, salat og selleri er en god måte å redusere flekker på tennene. Disse matvarer fungerer som en hud skrubb for tennene ved eksfolierende dem før flekk molekyler fester seg dypt på emaljen. Siden de inneholder blekeelementer, jordbær eller en sitron eller appelsinskall kan også brukes for å bleke tenner ved å massere dens indre parti over overflaten av tennene i omtrent 2-5 minutter. Etter denne tidsperioden er ute, bør du skylle grundig med vann.

Bruk Baking Soda gang i uken når pusse tennene

Baking soda er en klassisk måte å hjelpe bleke du tenner. Faktisk, mange tannkremer inneholder natron. Som en naturlig tannbleking ingrediens, er det en billig og sikker måte å bleke tennene uten å utsette dem for sterke kjemikalier som kan komme fra noen kommersielle tannbleking produkter. Å gjøre en natron whitener er så enkelt som å blande vann og natron med litt salt for å lage en lime. Bare spre blandingen over tannbørsten før du pusser.

Alltid Carry Tanntråd

For å forhindre plakk og misfarging eller flekker på tennene, gjennomføre tanntråd til alle tider, spesielt hvis du kommer til å spise ute. Det er best å bruke tanntråd minst en gang om dagen siden mat strimler er vanligvis igjen i mellom tennene. Tanntråd før sengetid er også ideell som bakterier kan arbeide på emaljen under søvn hvis det ikke fjernes.

Besøk tannlegen regelmessig

Gå til tannlegen minst to ganger eller tre ganger i året for å opprettholde sunne, hvite tenner og for å sikre at eventuelle muntlige problemet er løst raskt.

Bruk tannblekingsprodukter

Ved hjelp av effektive tannbleking produkter som Whitening strips og maling-on gels bidra til å bleke tennene. Whitening strips brukes primært for bleking fortennene. Paint-on gels kan dekke alle tennene for tannbleking formål. En tannskuff, vanligvis inneholder karbamidperoksid løsning og flouride sammen med en gel kit, kan synlig lysere tenner i ca to uker. Annet enn de som er lett tilgjengelig i butikkene, kan en skreddersydd skuffen også være produsert av tannlege.

Bruk Straw når man drikker Stain-produserende Drikke

Som mange drikker som rødvin, tranebær juice, cola, kaffe, te og noe kromogen eller pigmentert væske har en tendens til å sive inn i emaljen, er det viktig å pusse tennene umiddelbart etter å ha drukket noen flekken produserende drikke. Det hjelper også å drikke slike væsker gjennom et sugerør.

Unngå eller slutte å røyke

Som røyking forårsaker brune eller gule flekker på tennene på grunn av nikotin trenger inn i emaljen, unngå eller avslutte røyking vane er verdifull når det gjelder å unngå tennene misfarging. Røykere generelt synes det er vanskeligere å holde tennene hvite enn ikke-røykere.

Se medisiner du tar

Noen reseptbelagte legemidler og piller inkludert tetracyklin antibiotika kan resultere i en kjedelig farge på tennene. Når medisiner indikerer slike bivirkninger, er det best å oppsøke tannlegen på hvordan forbedre hvithet på tennene.

Velg riktig Lipstick Shade

For kvinner kan velge riktig leppestift eller lipgloss farge faktisk gjøre tennene ser betydelig hvitere. Selv om dette er bare en visuell måte å styrke hvithet på tennene, det fungerer til en persons fordel. De med gråaktig tenner bør unngå røde leppestifter med blå toner. I stedet kan de plukke de med kjøligere toner med en brun base slik som naken rosa med nesten brunlig fargetoner. De med gulaktig eller off-white toner til sine tenner bør unngå dype, mørke og lyse nyanser og super-skinnende ordbøker. I stedet kan de velge nude nyanser eller rosa med blålig undertoner.

Få Porselen Veneers eller Vurdere Bonding

For de som har råd til det, er det kosmetiske alternativer som porselen skallfasetter eller bonding (en harpiks sette over tennene) som gir hvitere tenner. Selv om disse alternativene er ganske dyrt (per november 2010, ca $ 300 for liming og opp til $ 1500 for porselen veneers per tann), de er begge metoder som varer.

DIY for hvitere tenner

DIY for hvitere tenner


Mange mennesker føler at hvitere tenner gi en person mer selvtillit og et mer attraktivt smil. Mens tannlege besøk gir den beste tannpuss, er det at-home tannbleking produkter som selges i drugstores og supermarkeder. Disse produktene tillate folk å fjerne flekker og misfarging fra tennene billig. Ved å bruke disse produktene noen få timer i uken, kan du gjøre tennene merkbart hvitere.

Bruksanvisning

Bruk tannbleking tannkrem til en børste. Puss tennene med sirkelbevegelser i to til tre minutter.

Påfør tannbleking strimler til fronter av tennene dine. Disse tynne strimler har peroksider eller andre blekemidler. Med de fleste merker, forlater du strimler på tennene i 30 minutter til 2 timer en gang en dag i 1 til 2 uker.

Bruk en børste-on whitening gel. Gels kommer med en liten pensel som du bruker til å børste gel på forsiden av hver tann. Bleke gel forblir på tennene for 1 til 2 timer i de fleste tilfeller. For å fjerne gel, pusse tennene som vanlig.

Bruk en tannbleking munn vakt. Munn vakt kits er de dyreste at-home tannbleking behandling. Settet har materialer for å gjøre et inntrykk, eller mold, av tennene dine. Når inntrykk stivner, tømmer du i blekemiddel. Du legger den munn vakt over tennene og la den på i 2 til 3 timer eller lengre, avhengig av merke som du kjøper. Det siste trinnet er å fjerne munn vakt og pusse tennene som vanlig.

Belegg for Verktøy & Elsikkerhet

Elsikkerhet er viktig på grunn av faren en elektrisk strøm utgjør for en arbeidstaker å lage reparasjoner. Verktøy kan være belagt for å hindre at brukeren blir skadet av elektrisk strøm. Forskjellige materialer kan anvendes, men så lenge som materialet er en isolator så sjansene er gode verktøyet er relativt sikkert for bruk.

Gummi

En av de mest vanlige isolasjonsmaterialer, gummi, har vært brukt i en rekke sikkerhetsforanstaltninger. Gummihansker og støvler brukes til å isolere arbeidere fra elektriske farer. Verktøy kan gis gummibelegg for å bidra til å stoppe strømmen. I tillegg kan disse gummibelegg være utformet med spor eller gitt et mønster for å bidra til å bedre grep, noe som gjør dem sikrere, til bruk i elektrisk farlige situasjoner.

Plast

Plast har vært brukt i mange av de samme måter som gummi har. Elektriske kabler for eksempel har blitt isolert med plastrør, setter røret rett rundt kobbertråd i en jakke som er fargekodet. Plast fungerer godt når det vikles rundt en verktøyet, eller når verktøyene er delvis laget av plast. For eksempel, skrutrekker håndtak kan enkelt gjøres av plast akkurat som de kan være laget av andre materialer. Håndtakene av andre verktøy kan være belagt i plast i tillegg, som vil hindre bevegelsen av strøm gjennom verktøyet til holderen.

Andre isola

Mens det finnes andre isolasjonsmaterialer på markedet, plast og gummi som er mest vanlig brukt på verktøyene. Mens materialer som stein, kevlar tekstiler og andre materialer som kan virke som isolatorer, de er ikke praktisk når man snakker om å belegge et metallverktøy i materialet og samtidig opprettholde funksjonalitet. Noen av disse materialer, slik som stein, er for voluminøse eller vanskelig å bruke. Andre, som kevlar, ville være altfor kostbart å benytte bare å sette et belegg på et verktøy.

Er Rhodium skadelig for helsen når de brukes i smykker?

Er Rhodium skadelig for helsen når de brukes i smykker?


Rhodium er et element som har industriell bruk og brukes også for plating smykker laget av andre metaller. Det er ganske sjelden, idet produksjonen bare ca 3 tonn i året. Selv om farene er involvert med industrielle formål, synes det ikke å være helsemessige problemer når rhodium brukes i smykker.

Identifikasjon

Rhodium er en hvit metall. Det er den sjeldneste av de ikke-radioaktive metaller som finnes på jorden, og regnes som den dyreste metall. Dens symbol på det periodiske system er Rh, og dets atomnummer er 45 Rhodium er et medlem av platina-gruppen, som også inkluderer platina, palladium, ruthenium, iridium og osmium. Rhodium er ekstremt motstandsdyktig mot korrosjon; ikke anløpe; og er slitesterk, hard og reflekterende. På grunn av sin sjeldenhet, rhodium har ingen effekt på miljøet.

Rhodium i Industri

Rhodium er brukt i verkstedindustrien som legeringselement for herding av platina og palladium. Rhodium forbindelser er giftige og kreftfremkallende, og må behandles med forsiktighet. Rhodium støv er brannfarlig. Men nesten ingen rapporter om mennesker som blir berørt av rhodium eksisterer. The Centers for Disease Control utsteder yrkeshygieniske retningslinjer for håndtering av rhodium i industrielle innstillinger.

Rhodium i Smykker

Rhodium brukes for plating smykker. Det metalliske grunnstoffet brukes vanligvis til plate hvitt gull og platina, hvor det øker holdbarheten, hindrer riper og forbedrer lysstyrke. Rhodium er allergivennlige og er ofte brukt som et beskyttende belegg for hvitt gull, som kan inneholde nikkel. Rundt 15 prosent av befolkningen er allergisk mot nikkel, så rhodium forhindrer hudirritasjon. Rhodium er ikke formbare og ville bryte i sin rene form, så du vil ikke finne ren rhodium smykker. Rhodium kan anvendes for plette mindre kostbare metaller, som sølv eller kobber. Når rhodium anvendes, vil smykker ser det samme, uansett hvilken av metall som er under.

Rhodium Farene

Prosessen med å plettere smykker med rhodium krever rhodium å være et pulver, slik at smykker maker må benytte seg. Plettering kan slites av i tid, avhengig av bruk, slik at huden kan bli utsatt for metallet under rhodium. Den rhodium seg selv, anvendes som pletterings eller noen ganger blandet med andre metaller for å danne smykker, har ingen dokumentert fare for brukeren av smykker.

Grunner for Hånd Tremors

De tre hovedtyper av håndskjelvinger er rystelser som oppstår når hånden hviler; en tremor som vises bare når du flytter hånden (kalt en kinetisk tremor) og stopper når hånden er hvile; og et forankrings tremor som oppstår når hånden er holdt i en bestemt stilling for en tidsperiode. Hånd rystelser kan være forårsaket av en medisinsk tilstand og bør derfor bli vurdert av en lege.

Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en kronisk tilstand som forverres over tid. Parkinsons resultater fra feilfunksjon i celler i hjernen som produserer en kjemisk kalt dopamin. Cellene som produserer dette stoffet begynner å dø, produsere mindre dopamin og påvirker en persons evne til å bevege seg og kontrollere bevegelsene. Hånd rystelser er et vanlig symptom på Parkinsons. Andre symptomer inkluderer skjelvinger som påvirker ansikt og ben, stivhet, langsomme bevegelser og mangel på koordinasjon og balanse.

Hypoglykemi

Hypoglykemi, også kjent som lavt blodsukker, kan være mild, moderat eller alvorlig. Hypoglykemi er vanlig hos personer som har diabetes, men kan forekomme hos ikke-diabetikere også. Håndskjelvinger er en av de første symptomene oppleves i mild hypoglykemi sammen med sult, kvalme, rask hjerterytme, nervøsitet, kald, klam hud og svetting. Hvis du opplever noen av disse symptomene, er det viktig å se en lege så snart som mulig.

Følelser

Sterke følelser som sinne, raseri, angst, trøtthet og stress kan føre til håndskjelvinger. De er vanligvis forbigående og vil gå bort når personen er avslappet. Rettsmidler for hånd rystelser forårsaket av stress eller angst inkluderer meditasjon, avspenningsteknikker og pusteøvelser. Hvis tretthet er årsaken til håndskjelvinger, prøv å få mer søvn.

Hypertyreose

Hypertyreoidisme, også kjent som en overaktiv skjoldbruskkjertel, er forårsaket av skjoldbruskkjertelen produsere et overskudd av thyroid hormon. Skjoldbruskkjertelen er plassert under adamseplet i nakken. Håndskjelvinger, overdreven svetting, kuldefølelse, nervøsitet, vekttap, tretthet og rask hjerterytme er alle symptomer på hypertyreose.

Multippel sklerose

Multippel sklerose (MS) er en autoimmun sykdom som påvirker hjernen og ryggmargen. Hvite blodceller angriper myelinlaget, som er den beskyttende belegg for nervefibre i hjernen. Nervefibrene blir eksponert og er ikke i stand til å overføre nerveimpulser effektivt. Arrvev kalt sklerose bygger seg opp på grunn av ødeleggelsen av myelin skjede. Håndskjelvinger er vanlig hos personer med MS. Tremors kan være intermitterende, betyr at de kommer og går. De to typer hånd rystelser i MS er en intensjon tremor og postural tremor. En intensjon tremor vil oppstå når nå for noe. Et forankrings tremor oppstår når holde hånden i en bestemt posisjon.

Fordelene av Anti-Reflex-belegg på briller

Fordelene av Anti-Reflex-belegg på briller


Dagens briller er svært forskjellig fra originalene. Forbedringer som anti-refleks belegg bidra til å gi klarere visjon og gjøre brillene mer holdbare. Anti-refleks belegg er et belegg av metalloksyder som anvendes til begge sider av glassene. Flere lag gå inn i objektivet, hvert lag beregnet å redusere gjenskinn.

Forbedret Night Vision

Et annet navn for anti-refleks belegg er antirefleksbelegg. Tenk på mørkekjøring, og blende av motgående frontlykter. Møtende biler og kjøretøy bak deg kaste sterke stråler. AR (anti-refleks) belegg fjerner gjenskinn, refleksjoner og glorier, noe som gjør for en tryggere, mer komfortabel kjøretur.

Lettelser Computer-Bruk Induced Anstrengende

Hvis du jobber for lange perioder på datamaskinen, kan du oppleve overanstrengelse av øynene på grunn av gjenskinn (reflektert lys) fra skjermen. Den gjenskinn reduksjon lar deg arbeide i komfort for lengre perioder.

Redusere press på grunn av dårlig belysning

I et dårlig opplyst rom øyet stammer å se, noe som resulterer i hodepine og slitne øyne. Anti-refleksbelegg fjerner refleksjoner fra omgivelseslyset som kommer inn linsene, og dermed styrke kvaliteten på lyset i et svakt opplyst rom. Denne reduksjonen hjelper også i en sterkt opplyst rom.

Forbedre Visual Acuity

Vi ser når lysstråler nå vårt netthinnen. Briller bidra til å fokusere lyset, men de også reflekterer lyset bort fra netthinnen. Ubestrøket plast linser tillate ca 91% av lyset gjennom. Resten er tapt til refleksjon. En anti-reflekterende belegg gir mer lys å passere gjennom. Dette er spesielt relevant hvis du har høy indeks objektiv fordi de reflekterer mer lys enn vanlige plastglass. Redusert refleksjon bringer også bilder til skarpere kontrast, og dermed forbedre kvaliteten.

Lessening Refleksjon på Sunglass Interior

Når du står med ryggen til sola, sollys fra innsiden av linsen reflekterer på øynene dine. Så, mens den lyse lys og gjenskinn kommer fra foran deg er redusert med den mørke objektivet, er det fordelaktig å be om AR belegg for å brukes på innsiden av de solbrilleglass for å redusere gjenskinn fra bak deg.

Making Your Eyes mer synlig

Eksterne refleksjoner spretter av ubestrøket linse og forhindre at en deltaker fra å se på øynene dine. En anti-refleks belegg lar lyset gjennom, noe som gjør øynene dine mer synlig. Dette gjør også for bedre fotografier.

Den beste optikken tilgjengelig for Glasses

Tradisjonelle glass linser har god klarhet, ripebestandig og lav pris, men de er tunge. Nyere materialer som plast, polykarbonat og høy-indeks glass og plast overvinne denne ulempe. Velge linsematerialet for brillene kan være forvirrende på grunn av det brede utvalget av tilgjengelige alternativer. Dette er mer for de med mildere resept makt. Ved høyere krefter, noen av de materialer som plast er uegnet, og det betyr naturligvis færre valg. Før du kan gjøre et valg, er det viktig å vurdere kula makt og sylinderen kraften i din brille resept for å vite hvilket objektiv materialet er best for deg.

Polykarbonat objektiver

Polykarbonat linser er lette og trygge, svært slagfast og også gir fullstendig beskyttelse mot UV-stråler fra solen. Dette gjør dem materialet av valget for dem som har høy resept makt og også de som er aktivt involvert i idrett eller fysisk aktivitet. Sin letthet og sikkerhet betyr dette er de foretrukne objektiver for barnebriller. Foruten generelle formål og sports eyewear, er polykarbonat linser også brukt på å forberede vernebriller.

Høy-Index Lenses

Høy indeks plast og høy-indeks glass linser er så kalt fordi de har en høyere brytningsindeks enn vanlige plast og glass linser. Disse linsene er også tynnere enn vanlig plast og glass linser, mer attraktive og også dyrere. Blant de to varianter, high-indeks plast linser er tynnere og lettere og gir bedre beskyttelse mot UV-stråler. Gir en anti-reflekterende belegg gir disse objektivene et godt utseende og forbedrer deres anti-refleks evne, noe som gjør dem egnet for de som kjører om natten eller bruker mye tid på å jobbe på en datamaskin. Noen av de med høy indeks glass linse varianter er ikke støtsikker og kan knuses ganske enkelt.

Plastglass

Plastglass ble utviklet som et alternativ til glass linser. Disse har god optisk klarhet som kan sammenlignes av glass, og de er også økonomisk, noe som gjør dem populære. De er mye lettere enn glass-linser, og derfor foretrekkes i dag; Imidlertid øker tykkelsen med resept makt, og de er ikke nyttig for folk med høyere makter. Plast linser har også en tendens til å få riper lett, noe som gjør dem uegnet for bruk på barn.

Andre Lenses

Bilde chromic linser er de som kommer med spesielle kjemiske belegg for å gjøre dem mørkere i sterkt lys. Når intensiteten av lyset reduserer, linsene hurtig gjenvinne sin normale farge. Objektiver kan også motta anti-tåke, ripebestandig og anti-reflekterende belegg. Av disse hjelper antirefleksbelegg for å redusere overdreven linse refleksjoner og gjør linsene ser tynnere og mer attraktivt. Et annet utvalg av objektiver er asfæriske linser, som ikke har en perfekt sfærisk overflate, men har forskjellige grader av krumning, og derfor vises tynnere. De er også mulig for like klar visjon om brukeren ser rett fremover eller sidelengs.

Risiko for aluminium flasker

Risiko for aluminium flasker


Mange mennesker har valgt aluminium flasker enn plast i den tro at aluminium er sikrere på grunn av en kjemisk brukt i plast kjent som bisfenol-A, eller BPA, som har vist seg farlig når det forbrukes. Likevel, produksjon av aluminium flasker omfatter fremdeles et belegg av denne kjemiske innenfor innsiden av flasken. Dette laget av BPA i stor grad øker risikoen for aluminium flasker.

Hva er BPA?

Forskere tror at BPA brukes i harpiksen foring innsiden av aluminium flasker, noe som ville likestille de samme risiki indusert av plast. BPA er en viktig kjemisk brukt i den industrielle produksjonen av polykarbonatplast og epoksyharpikser, blant andre produkter. Det ble i utgangspunktet godkjent for kontakt med næringsmidler av Food and Drug Association i USA, EU-kommisjonens vitenskapelige komité for mat, Storbritannia Food Standards Agency, det japanske departementet for helse, og andre regulerende myndigheter rundt om i verden. Disse komiteene funnet at mennesker ikke spiser nok av BPA til å forårsake endringer i kroppslige helse; Men i januar 2010 FDA i USA kunngjorde at det ønsket å reversere sin holdning til BPA. Som i 2010, er det antatt at dette stoffet kan være knyttet til sykdommer som kreft, seksuell dysfunksjon og hjertesykdom. I tillegg er BPA farlig for utviklingen av fostre, spedbarn og små barn. Dette stoffet er så utbredt i det amerikanske samfunnet at 90 prosent av den amerikanske befolkningen antas å ha spor av BPA i sin urin.

BPA i aluminium flasker

Du kan kjøpe BPA-fri plast, og noen aluminium flaske produsenter hevder å ha BPA-frie liners. Likevel, er hormonforstyrrende BPA kjemiske fremdeles lurer i mange aluminium flasker. Denne mikro-tynne liner som er bakt på under produksjonsprosessen for å beskytte drinkers fra forbruker spormengder av aluminium. Men hvis metallet er ripete, kan det frigi BPA og aluminium inn i kroppen din gjennom drikke. Den som benytter en aluminiumflaske bør pass skrape denne beskyttende belegg for å hindre eksponering for BPA eller spormengder av aluminium. I tillegg, prøv å kjøpe en flaske som er BPA-frie. I tillegg kan sette ekstremt varme elementer inn i aluminiumsflaske også gi ut disse kjemikaliene. Toksiner kan også bli sluppet inn i din drikke ved å la din aluminium flaske i solen eller i høye temperaturer.

Slik reduserer du risikoen

Hvis du skulle plassere en ekstremt varm drikke inn i aluminium flaske, kan du reversere bakeprosess som tetter sikkerhets liner. Hvis denne duken er skadet på noen måte, så BPA kan bli sluppet ut din drikke, samt aluminiumspartikler. Dette kan føre til heavy metal forgiftning eller de nevnte helse bivirkninger av BPA. Resultatene er tilsvarende hvis du velger å forlate aluminium flaske fylt med drikke ut i sola. I ekstreme temperaturer, kan den molekylære strukturen til polymeren liner i flasken brytes ned, igjen slik aluminium og BPA å sive inn i drikken. Til slutt, når du rengjør aluminium flaske, pass på å ikke lage riper i interiør, da dette vil øke endringer av aluminium og BPA eksponering. Ved å ta vare på det indre av aluminium flaske, du i stor grad redusere risikoen for sykdom forårsaket av BPA eller tungmetaller.

Natural Cures for erosiv Esophagitis

Erosiv øsofagitt kan oppstå når en syre reflux tilstanden forblir ubehandlet for lenge. Gastriske syrer gjentatte ganger opp lekke inn i den nedre øsofagus og forårsaker betennelse. Leger vil vanligvis foreskrive en syre hemmende stoff som Nexium ™ eller Prevacid ™. Disse legemidler kan ha bivirkninger som hodepine, forstoppelse og andre. Det kan være lurt å prøve en mer naturlig tilnærming først.

Kosthold og livsstil endringer

Det er noen små endringer du kan gjøre i din livsstil og matvaner for å bidra til å stoppe, og muligens reversere, skaden til spiserøret. Hvis du er overvektig vil du ønsker å gå ned minst et par pounds. Press fra fettvevet rundt magen kan være en medvirkende faktor i syre reflux. God holdning og styrke magemusklene kan også hjelpe. Sjokolade, alkohol og brus kan slappe ring av muskler rundt esophageal åpningen, slik at magesyre å kontakte spiserøret. Bruk disse i moderasjon eller unngå dem. Hvis du har allergi mot noen matvarer som melkeprodukter eller hvete, bør du unngå disse utløse mat. Stress er en vanlig årsak til overskytende magesyre, så starter et treningsprogram som yoga eller gå for å hjelpe deg å lindre stress i livet ditt.

Sippery Elm

Dette har vært brukt i århundrer for å hjelpe berolige eksterne sår og sår hud samt interne mageproblemer. Glatte alm bark inneholder planteslim, som blir et glatt belegg for spiserøret og magen for å beskytte dem fra virkningene av syre. Du kan ta glatte alm som te eller i kapselform. Den kommer også i et skjær, men denne inneholder alkohol og kan ikke være den beste form for sure mennesker.

Ginger

Ingefær er en rhizome som har mange bruksområder, blant annet som et krydder for mat. Det har evnen til å absorbere magesyre, og den virker som en anti-inflammatorisk også. Du kan ta ingefær i maten, som te, eller du kan bare tygge et stykke av roten (ikke mer enn en fjerdedel unse) når det er behov for magesyke eller syre smerte.

Lakris Root

Historisk har lakrisrot blitt brukt for magesår. Den inneholder et stoff som heter glycyrrhizin og har beroligende og helbredende egenskaper. Du kan finne lakris rot kosttilskudd hos din lokale helsekost butikk som pulver, kapsler eller i flytende form. Gravide kvinner bør ikke ta lakris rot fordi det kan føre til for tidlig fødsel.

Aloe Vera Juice

Aloe planten er godt kjent for sin evne til å helbrede kutt og brannskader på huden. Du kan også drikke juice til å helbrede og lindre magen og spiserøret. Du vil ønske å bruke en mer tydelig produkt hvis du drikker det for mageproblemer. Den bestanddel av anlegg som produserer den gule fargetone kan indusere diaré. Aloe Vera juice er trygt å drikke hver dag, og brukes til en rekke sykdommer, så vel som for å redusere magesyre.

Apple Cider Eddik Cures for Candida

Vekst av sopp organisme Candida albicans er ansvarlig for gjær infeksjoner i mange områder av kroppen, forårsaker kløe, utslett, brennende og diaré. Mange mikroorganismer så som bakterier og sopp som normalt eksisterer i balanse på alle overflater av kroppen, inkludert huden og fordøyelseskanalen. Forstyrrelser i balanse ved bruk av antibiotika som dreper gunstige bakterier eller ved andre endringer i kroppens kjemi kan gi en overvekst av Candida. Selv om det er soppdrepende midler som kremer, spray og piller, mange mennesker finner lindring ved hjelp av eple cider eddik.

Fordeler

Apple cider eddik kan tas internt for å behandle trost og diaré forårsaket av Candida overvekst. Apple cider eddik kan også brukes eksternt for å behandle vaginal og lyske gjær infeksjoner, fot og spiker sopp og andre hudsykdommer forårsaket av Candida. Det fungerer delvis ved å gjenopprette syrebalansen i kroppen, noe som gjør vekst av Candida vanskelig.

Eplecider eddik er høy i mineralene som er nødvendige for cellefunksjon slik som kalium, kalsium, magnesium, fosfor, natrium og kobber. Det har også betydelige nivåer av vitamin C, E, A og flere forskjellige former for vitamin B sammen med beta karoten og bioflavonoider. Det er høy i antioksidanter, som er tenkt å hjelpe immunforsvaret i å bekjempe infeksjoner forårsaket av Candida. Når det tas internt, kan det bidra til å regulere vanninnhold og redusere overflødig natrium i kroppen. Det hjelper også rense kroppen for Candida, og pektin fra epler hjelper kroppen danner et belegg for å berolige en irritert tarmkanalen.

Ved hjelp av Apple Cider Eddik

Ved behandling av Candida med eple cider eddik, skal bare naturlig ufiltrert eddik kjøpes. Ordinær eple cider eddik kjøpt fra en dagligvarebutikk vil være klart - det har vært damp pasteurisert og filtrert, som fjerner mange av enzymer og naturlige stoffer som pektin og senker sin helsemessige fordeler. Rå, ufiltrert eplecider eddik som ikke er pasteurisert vil være overskyet og må ristes godt før bruk. Den kan kjøpes fra helsekostbutikker og noen store dagligvarebutikker.

For å bruke eple cider eddik for behandling av Candida-relatert fordøyelses problemer, bland en unse i en kopp med vann eller annen drikke og drikke to eller tre ganger daglig. Eplecider eddik kan også brukes i koke- eller i salatdressinger for mange av de samme helsemessige fordeler.

For å bruke eple cider eddik for å behandle Candida hudsykdommer, bør den fortynnes en unse (2 spiseskjeer) i 1 liter rent vann. Vaginal gjær infeksjon kan behandles med en douche laget av eddik og vann-blanding, gjentas en gang daglig til symptomene avtar. Lysken utslett, fot sopp og andre utslett områder kan behandles ved å bruke den fortynnede løsningen direkte eller med en ren fille, venter 10 eller 15 minutter og skylle av. Gjenta en gang eller to ganger daglig til symptomene avtar.

Hvitere tenner hjem rettsmidler

Hvis du ikke ønsker å investere mye penger i whitening dine tenner, kan du prøve noen hjemme rettsmidler som bruker ingredienser fra kjøkkenet. De fjerner flekker med slipende handling eller bleke tennene ved hjelp av syrer. Hvis du bruker dem på en langsiktig basis, sørg for å ha tennene undersøkt regelmessig.

Frukt rettsmidler

Ulike frukter kan bidra til å bleke tennene på grunn av sin surhet. På et forum viet til hjem rettsmidler, mange brukere argumentere tørke jordbær over tennene og hevder å ha sett umiddelbare resultater. En person anbefaler mashing et jordbær og blande det med en teskje natron, deretter pusse tennene med blandingen. De fleste av forum plakater forsiktig at du bør pusse tennene etterpå, siden syre og sukker i jordbær kan skade tannemaljen.
Sitronsaft er en annen frukt-basert løsning, selv om ikke så populær som jordbær. Det er også svært sure og kan forårsake skader på tannemaljen. Gni innsiden av et appelsinskall løpet tennene er en uvanlig bit av råd som dukket opp bare én gang på forumet.

Baking Soda, Salt, eddik og Burned Toast

Natron og salt vil fjerne flekker, men de vil ikke nødvendigvis bleke tennene dine. Siden de er slitende, kan de slites bort tannemaljen hvis du bruker dem i lengre perioder. En oppskrift blander en teskje natron med en dash av salt og noen dråper hvit eddik. Dette midlet inneholder slipe handling av både natron og salt for å fjerne flekker og surhet av eddik å bleke tennene.
Eple cider eddik er en ingrediens i mange hjem rettsmidler for hvitere tenner, enten brukes direkte til din tannbørste eller blandet en teskje om gangen i et glass vann for å lage en munn skyll.
Noen hjemme rettsmidler som høres litt bisarre, for eksempel brenne et stykke toast og skraping av de brente områdene å bruke på din tannbørste, er basert på det faktum at tre aske er en whitening agent fordi den inneholder lut. Det er ingen grunn til å tro at brent brød vil bleke tennene dine, og pusse tennene med lut, en kraftig kaustisk agent, ville være direkte farlig.

Peroxide

Noen tannkremer inneholder hydrogen peroxide, og noen hjemme rettsmidler består av å skylle munnen med rett hydrogen peroxide eller bruker det på en tannbørste.
Whitening agenter som brukes av tannleger inneholder karbamidperoksid. Hydrogenperoksyd er et biprodukt som er resultatet når karbamidperoksid bryter ned. Karbamid brukes i profesjonell tannbleking systemer og hydrogen peroxide er brukt i over-the-counter produkter. Profesjonelle tenner-Whitening produkter inneholder sterkere konsentrasjoner av denne agenten, ved hjelp av alt fra 10 prosent til 35 prosent karbamidperoksid. Generelt er et 10 prosent karbamidperoksid løsning lik en 3 prosent hydrogenperoksyd-løsning, mens en 22 prosent karbamidperoksid løsning er sammenlignbare med en 7,5 prosent hydrogenperoksyd-løsning.
Når tannleger bruker sterke tannbleking agenter, plasserer de gummi demninger over tannkjøttet for å beskytte dem, siden sterke konsentrasjoner av peroxide kan føre til ising i tennene og noen ganger skade tannkjøttet. Hvis du velger å bruke hydrogen peroxide hjemme, bruke en fortynnet løsning av vann og peroxide i like deler.

Hvilke urter er bra for Acid Reflux?

Acid reflux er en tilstand som oppstår når innholdet i tynntarmen og magen flytte inn i spiserøret og forårsake oppkast, kvalme, oppkast, raping og kronisk halsbrann. Hvis tilstanden forblir ubehandlet du kjører risikoen for å utvikle magesår, sår i spiserøret, og forstadier til kreft celler i spiserøret, også. Det finnes imidlertid alternative løsninger som kan behandle acid reflux hell.

Katteklo

Kattens klo er en urt som har blitt brukt til å behandle magesår, for å forbedre immunologiske funksjon, for å hjelpe blodårene utvider seg, og for å fjerne overflødig vann i kroppen. De steroler og tanniner i kattens klo bidra til å lindre hevelse og betennelse, mens qunovic syre glykosider tilbyr antivirusegenskaper. Konsumere kattens klo som en te for å lindre acid reflux ved å bløtlegging 1 til 10 g av urten i 8 oz. med varmt vann i 10 minutter. Etter anstrengelse, drikke te opp til tre ganger om dagen.

Ingefær

Ingefær har vært brukt i over 2000 år for å lindre en rekke mage plager, blant annet kvalme, diaré og mageproblemer. Ingefær har bitter fenolforbindelsene, inkludert gingerols og shogaols samt flyktige oljer som lindrer kvalme, brekninger og reisesyke. Denne urten kan brukes til å lindre fordøyelsesproblemer som syre reflux. Ta opp til 75 til 2000mg av urten daglig for å lette halsbrann og å slappe av magen.

Green Tea

Grønn te er laget av blader som ikke er gjæret og har polyfenoler som tilbyr naturlige antioksidanter. Den antioksidanter i grønn te bidrar til å ødelegge frie radikaler som er ansvarlig for å skade DNA og forårsaker cellulær død. Grønn te er brukt for å behandle tilstander som inflammatorisk tarmsykdom, sårdannelse kolitt og Crohns sykdom; denne urten inneholder L-theanine, som tilbyr en beroligende effekt på ens nervøs og fordøyelsessystemet. Grønn te kan inntas som en drikk to til tre ganger daglig.

Lakris

Lakris gir lindring for en rekke magebetingelser, siden det er en naturlig lindrende middel. Lakris inneholder glycyrrhizin, som er ansvarlig for lindrende en urolig mage og belegg på magen, spiserør og tarmer med et beskyttende belegg. Det urt kan inntas i en dose på 250 til 500 mg tre ganger hver dag; supplement kan tygges et par timer før hvert måltid for enkel acid reflux symptomer.

Marshmallow

Marshmallow blader og røtter har mucilage i dem, noe som skaper en gummy-lignende stoff når det er forent med vannet. Den planteslim blandingen deretter tjener som et belegg for en irritert mage eller spiserør; dermed er marshmallow en helt naturlig behandling for acid reflux og andre mage forhold. Lag en te ut av marshmallow blader ved bløtlegging 2-5 ts. av tørket urte blader i 5 oz. av kokende varmt vann i 15 minutter. Det te kan trygt inntas tre ganger om dagen.

Slippery Elm

Slippery Elm, som marshmallow, inneholder mucilage; den planteslim, når de blandes med vann, danner et belegg som bidrar til å lindre den tarmene, mage og spiserøret. Slippery Elm har også en rekke antioksidanter som bidrar til å redusere inflammatorisk tarmproblemer, også. Konsumere glatt alm i en dose på 800 til 1000mg tre ganger om dagen for å lindre symptomer syre reflux.

Gurkemeie

Gurkemeie har vært brukt i kinesisk og ayurvedisk medisin til å behandle mage plager. Urten fremmer galle produksjon i galleblæren og letter fordøyelsesfunksjoner. Gurkemeie kan forbrukes til å behandle gass, oppblåsthet, dårlig fordøyelse og halsbrann, og urten har vært vellykket i behandling av spørsmål knyttet til ulcerøs kolitt. Konsumere gurkemeie i en dose på 300 mg tre ganger om dagen for mage betennelse og / eller smertelindring.

Hva er noen tips om hvordan du tenner hvitere?

Hva er noen tips om hvordan du tenner hvitere?


Hvis ordknapp smil og tilførsel av rød leppestift ikke arbeider for å skjule hvor gul du føler tennene er, kan det være på tide å ta en titt på bleking dem. Tennene er naturligvis en liten gul på grunn av kalsium som bidrar til å holde dem sterke, men når tennene begynner å se merkbart gul det er ofte et resultat av farging.

Hygienetips

Når du pusser tennene to ganger daglig kan virke innlysende, det er en integrert del av å eliminere og hindre flekker. Bruk en myk eller medium børste og ikke skrubb for hardt. Pusse tennene med for mye kraft kan skade emaljen, og når den er skadet vil den ikke vokse tilbake. Det kan være nyttig å børste etter hvert måltid for å unngå slik mat rusk tid til å sette flekker på tennene. Vurder å kjøpe en elektrisk tannbørste som det kan bidra til å eliminere mer beis-forårsaker plakk.

Whitening Produkter

Bare vandre gjennom dental hygiene delen av din lokale dagligvarebutikk vil du sannsynligvis komme over en rekke produkter som kan skilte sine tannbleking evner. Fra strips til å plassere over tennene for en viss tid til munnskyllevann, tannkrem og maling, kan det være litt overveldende. Ta deg tid til å lese etiketter for å avgjøre hvilket alternativ som er det mest praktiske for din livsstil og budsjett. Sørg for at produktet du velger har en ADA (American Dental Association) godkjenning på den. Snakk med tannlegen din om du har spørsmål vedrørende enkelte produkter.

Natural Whitening Ideas

Lag din egen tannkrem med 3 prosent hydrogen peroxide og natron å forsiktig skrubbe vekk vanskelige flekker. Baking soda er en mildt slipemiddel som ikke vil skrape tennene hvis de brukes for flekkfjerning. Regelmessig bruk kan irritere tannkjøttet, så Børst med denne blandingen bare opp til to til tre ganger i uken. Mange over-the-counter tennene Whitening produkter bruker begge disse ingrediensene, og ved å blande det på egen hånd, kan du unngå de kommersielle merkevarekostnader. Visse matvarer kan også gi tennene en bleking boost som jordbær, gulrøtter og selleri.

Ting du bør unngå

Vel, kanskje ikke unngå, men i det minste være klar over at visse matvarer og drikke er mer sannsynlig å flekke tenner enn andre. Kaffe, te og vin er beryktet for å forlate flekker. Hvis du ikke er klar til å gi opp morgenkaffen ennå, sørg for å pusse etterpå. Røyking kan også føre til stygge flekker på tannemaljen.

Se din tannlege

Ikke hoppe ut på den årlige renhold, spesielt hvis du ønsker å holde tennene hvite. Tannlegen kan hjelpe deg med å fjerne flekker som din egen innsats kunne ikke. Snakk med tannlegen din om faglige muligheter for hvitere tenner som bleking og skallfasetter.

Hva er Naproxen Foreskrevet for?

Naproxen er et ikke-steroid anti-inflammatorisk medikament (NSAID). Denne type medikament er utformet for å redusere betennelse og smerte; noen av de merkene som er tilgjengelige for naproxen er Aleve, og ved resept, Anaprox eller Naprocyn.

Funksjon

NSAIDS, som inkluderer i sin klasse, ibuprofen, aspirin, og naproksen, er effektive i behandling av visse tilstander. De virker ved å redusere hormoner som forårsaker betennelse og smerte.

Funksjon

Naproxen kan brukes til å behandle mange tilstander, inkludert menstruasjonskramper, artritt, bursitt og senebetennelse.

Funksjon

Naproxen kan være et effektivt redskap i smertebehandling hvis tatt på riktig måte. Svelge piller helhet, spesielt de med et enterisk belegg for å beskytte magesekken.

Betraktninger

Naproxen og andre NSAIDS bør tas med forsiktighet, da de kan forårsake alvorlige problemer i personer som har høyt blodtrykk, blødning eller blodpropp lidelser, magesår eller mageproblemer, eller lever, nyre og hjertesykdommer.

Advarsel

Som med alle legemidler, gjør naproxen ha bivirkninger. Det kan forårsake mage eller tarm blødninger som kan være svært alvorlig; oppsøke lege hvis du begynner å få brystsmerter, svakhet, sløret tale, eller kortpustethet.

Hjemmelaget Remedy for hvite tenner

Et lyst, hvitt smil kan betydelig endre ditt utseende. De fleste tannlegepraksis tilbyr profesjonell tannbleking, og tannbleking kits, strimler, polerer og tannkrem linje hygiene aisles av drugstores og superstores overalt. Hvis du foretrekker en billigere og mer naturlig tilnærming, hjem rettsmidler er tilgjengelig som kan føre til hvitere tenner og en mer blendende smil.

Hjem rettsmidler for hvitere tenner

Baking soda er en av de mest populære hjem rettsmidler for hvite tenner. Bland litt natron på med vanlig tannkrem og skrubb det forsiktig over tennene. Du kan bruke litt natron med varmt vann flere ganger om dagen i mellom dine vanlige pusseøkter for ekstra bleking. Bland natron med hydrogen peroxide å danne en lime som vil bryte opp flekker som er mer sta. Bruk natron løsning flere ganger om dagen. Du kan se resultater raskt, eller det kan ta flere uker, avhengig av hvor alvorlig og gamle flekkene er, ifølge Natural-HomeRemedies.com

Du kan også gurgle med en løsning av varmt vann og rock salt nattlig før børsting for å bidra til å bryte ned tann flekker og avslører et hvitere smil. Bruk en kopp vann med 1/2 ts. rock salt og pusse tennene grundig etter bruk skylle.

Slippe flere små dråper sitronsaft på tannbørsten over din vanlige tannkrem før børsting for å fjerne flekker og bleke tennene. Sørg for å skylle munnen grundig for å fjerne eventuelle sitronsaft rester etter børsting for å hindre skade på emaljen - det er svært sure. Bland like deler sitronsaft og bordsalt å spre seg over gul tann flekker. La blandingen til å bosette seg på tennene i flere minutter før du skyller og børsting grundig. Prøv å pusse med eple cider eddik for å bryte opp misfarging før du pusser med vanlig tannkrem. Du kan også prøve å gni innsiden av en appelsinskall løpet flekker før du pusser.

Lag dine egne tenner Whitening strips hjemme ved å spre tannkrem blandet med natron over en tynn stripe av aluminiumsfolie. Forme folien rundt tennene og la bånd på i en time. Unngå å spise, drikke eller røyke mens stripen er på plass. Skyll og pusse tennene etter å ha fjernet stripen. Gjenta denne prosessen to ganger i uken til ønsket farge er oppnådd.

Visse matvarer utløse spyttproduksjon, som kan hjelpe skrubbe bort flekkene, spesielt kombinert med andre tannbleking metoder, ifølge WebMD. Prøv snacking på selleri, gulrøtter, pærer eller epler å få spytt flyter. Tygge sukkerfri tyggegummi vil også øke spytt.

Hot & Cold terapi for Revmatoid Artritt

Revmatoid artritt er en smertefull leddbetennelse tilstand som forårsaker smerte, grenser mobilitet og fingerferdighet. Varmt og kaldt terapi for revmatoid artritt tilbyr ikke bare smertelindring, men også bidrar til å redusere betennelse og økt bevegelse og mobilitet. Mens en slik behandling ikke kurere leddgikt, har det vist seg å redusere smerter og betennelser i leddene for å gi kortsiktig lindring og økt muskel og leddfunksjon.

Hot Therapy

Lindre smerte av stive, verkende ledd med varme terapi. Mens leddgikt ledd gjør ofte føler seg varm, ekstra varme fra milde varmekilder som en ris pose varme i en mikrobølgeovn, en oppvarming puten eller innpakning varmet strimler av tøy rundt de berørte felles kan fremme lettelse. Varme bidrar til å øke blodgjennomstrømningen og avlaste spente og verkende muskler. En annen metode for å gi langvarig lindring er en varm voks eller parafin dukkert. Parafin kan oppvarmes til omkring 125 til 130 grader, og deretter tillatt å avkjøles litt for å hindre forbrenning. Dypp berørte hånden, ledd- eller finger inn i parafin eller voks og umiddelbart løft den ut. Utføre denne bevegelsen mellom fem og seks ganger for å tillate et belegg for å danne. Ikke la din hånd å ligge nedsenket i varm voks eller parafin. Pakk belagt hånd, fot eller finger i et håndkle i ca 20 til 30 minutter.

Cold Therapy

Redusere betennelse av leddgikt ledd ved hjelp av kaldt terapi. Dette bidrar også til å redusere leddsmerter forårsaket av hevelse og kan utføres med elementer i hjemmet. Hold en pose frosne erter i fryseren til å benytte som en instant kald pakke som er lett å vikle seg rundt et håndledd, ankel, kne eller fingeren. Beskytte overflaten av huden ved hjelp av en tynn håndkle eller håndkle til å tjene som en buffer mellom huden og frysepakken. Gel fryse pakker kan også kjøpes fra din lokale stoffet butikken. Salver som Bio Freeze eller Cryo Derm er også tilgjengelig over-the-counter, og fungerer ved lammende overfladiske nerver.

Hot and Cold terapi sammen

Kombiner fordelene med varmt og kaldt terapi ved å benytte begge teknikker for kroniske smerter. Hold varme terapi på plass for ikke lenger enn 30 minutter, og deretter bytte til kaldt terapi for sta smerter og stivhet. Du kan utføre disse teknikkene i morgen, når stivhet og smerte fra leddgikt kan virke verre, og i kveld hvis ønskelig. Alltid la din primære omsorgsperson vet at du bruker disse teknikkene for smertelindring.

Hvordan bestemme seg mellom en tannbro og en Post

Hvordan bestemme seg mellom en tannbro og en Post


Tannarbeid er noe alle unngår og vil heller ikke trenger å bekymre deg, men dessverre våre tenner ikke vare evig. Våre tenner trenger rengjøring og vedlikehold som en bil. Å vite hva dental reparasjoner får er viktig. Denne artikkelen vil gi deg et par ting du bør vurdere når du bestemmer mellom en tannbro vs et innlegg.

Bruksanvisning

Ring din dental forsikringsselskapet og finne ut hva som dekkes og ikke dekkes for en tannbro og et innlegg. Forklar situasjonen din og vurdere alternativene. Du vil ønske å få den beste omsorg med minst ut av lommen regning. Alle tann reparasjoner dekkes ikke i samme takt. Noen tann reparasjoner anses nødvendige, mens andre anses kosmetisk. Du vil ønske å sørge for at alt arbeidet ditt er ansett som nødvendige reparasjoner.

Gjennomgå alternativene med tannlegen din. Om nødvendig, får en ny mening. Veie alternativene før du gjør noe arbeid. Vurdere den langsiktige virkningen av vedtaket. For eksempel, omfatter et innlegg i en tann som trenger reparasjon. Det høres enkelt nok, men hvis ingen av kostnadene er dekket av dental forsikringsselskapet vil du vurdere andre alternativ. En bro vil påvirke minst tre tenner. Den ene tannen som trenger reparasjon og de to rundt tennene vil bli berørt. Det er tre tenner for en bro vs en tann for en post. Hva er den langsiktige suksess rate for begge disse alternativene?

Spør andre som kan ha hatt tilsvarende arbeid gjort. Hvilke valg gjorde de gjør og hvorfor. Internett er et flott verktøy for å gjøre forskning. Gjennomføre din egen forskning på internett. Forbered deg til å ta en avgjørelse.

Hint

  • Ikke rush til en avgjørelse før du har alle fakta og vurdere dem nøye med både forsikringsselskapet og tannlege.
  • Kjenn langsiktig suksess for begge alternativene.