Digidexo.com

Smerter I Epigastriet

Hva skyldes smerter i epigastriet & Dysuri?

Hva skyldes smerter i epigastriet & Dysuri?


Epigastrisk smerte refererer til smerte som ligger i den øvre mage delen av kroppen. Dysuri forårsaker smerter i hele urinveiene, spesielt ved vannlating. Smerter fra dysuri representerer et symptom på et underliggende problem. Dysuri og smerter i epigastriet kan noen ganger oppstå sammen avhengig av hva det underliggende problemet er. En rekke smittsomme sykdommer er ansvarlig for å forårsake smerter i epigastriet og dysuri.

Blærekatarr

Cystitis vedrører en bakteriell infeksjon i urinblæren. Bakterier finner sin vei inn i blæren enten fra skjeden eller endetarmen under seksuell aktivitet, vanligvis gjennom innsetting av objekter eller fingre som er forurenset. Symptomer på cystitt inkluderer å måtte urinere ofte, et presserende behov for å urinere, smerter ved vannlating, og buktrykket eller smerte.

Proteus Mirabilis

Det organisme Proteus mirabilis lever naturlig i den menneskelige mage-tarmkanalen. Denne organisme, ligger likeledes i jord og vann. Proteus mirabilis blir patogene når det kommer inn i lungene, urinveiene eller åpne sår. Når denne organismen blir patogene, kan dysuri og smerter i epigastriet oppstå.

Uretritt

Uretritt refererer til betennelse eller infeksjon av urinrøret foring. Seksuelt overførbare sykdommer, inkludert klamydia, gonoré, HIV, AIDS, herpes og syfilis, spre bakterier i kroppen, noe som kan føre til smerter i epigastriet og dysuri. I tillegg til magesmerter, urinrørsbetennelse fører også frysninger, feber og unormal utflod.

Divertikulitt

Epigastriet og dysuri smerte noen ganger presenterer seg med en tilstand som kalles divertikulitt. Denne betingelse gjelder betennelse i diverticulum, en unormal posen som ligger i veggen av tarmen. Disse lommer opptar alle deler av tarmen, men er oftest funnet i nærheten av den laveste del av tykktarmen.

Bekken inflammatorisk sykdom (PID)

Bekkeninfeksjon (PID) refererer til en infeksjon i livmoren, egglederne, bukhinne eller eggstokkene. Det kan føre til smerter i epigastriet og dysuri. PID også forårsaker feber, kvalme, oppkast, utflod og livmor blødning. Kronisk PID forårsaker potensielt uregelmessige menstruasjonssykluser, infertilitet og smerter under samleie.

Hvordan diagnostisere en menneskelig bendelmark

Hvordan diagnostisere en menneskelig bendelmark


Bendelorm er parasittiske ormer av klassen Cestoda. De voksne ormene er begrenset til tarmen fordi de mangler en tarmkanalen og absorbere næringsstoffer direkte gjennom deres integument. Larvene og encysted former kan infisere andre deler av kroppen, og blir vanligvis ansett forskjellige sykdommer. Åtte arter forårsake betydelig infeksjon hos mennesker, med Taenia Solium den vanligste. Følgende trinn vil hjelpe diagnostisere bendelorm infeksjoner.

Hvordan diagnostisere en menneskelig bendelmark

Observer kroppssegmentene i avføring, toalettpapir eller undertøy i tilfeller av voksen angrep. Bendelorm også kan forårsake kløe i endetarmen som de vandrer inn i tarmen. Når du er der, er imidlertid smitten vanligvis asymptomatisk.

Forvent generelle symptomer på voksen infestation å bestå av vage mage eller smerter i epigastriet, anoreksi, tretthet, kvalme og vekttap.

Utfør en undersøkelse av avføring. Mange bendelorm slipper egg direkte i avføringen, men gjør det med ujevne mellomrom så 02:58 avføringsprøver er vanligvis nødvendig. Egg kan være fraværende under en bendelorm infeksjon.

Undersøk perianal området for bendelorm egg. Dette kan gjøres ved hjelp av en cellofan tape pinne og oppdager bendelorm egg i 85 til 90 prosent av pasientene.

oppdage tegn på angrep av encysted larve, også kjent som cysticercosis. Cyster kan provosere en lokal betennelsesreaksjon som de vokser. Den vanligste presentere symptom av cysticercosis av nervesystemet er anfall som oppstår i 80 prosent av disse tilfellene.

Hvordan diagnostisere Esophagitis

Hvordan diagnostisere Esophagitis


Esophagitis er eventuelle betennelser i spiserøret. Det er vanligvis forårsaket av gastroøsofageal reflukssykdom, men kan også skyldes infeksjon, medisiner, strålebehandling, sykdom og traumer. Infeksiøs øsofagitt er vanlig hos immunsupprimerte pasienter; fungal øsofagitt kan være forårsaket av sykdommer som forstyrrer esophageal peristaltikk, slik som achlasia, esophageal neoplasi og systemisk sklerose. Medisiner kan forårsake øsofagitt ved å undertrykke immunforsvaret eller ved lokale skader. Her er hvordan å diagnostisere øsofagitt.

Hvordan diagnostisere Esophagitis

Observer som viser symptomer på øsofagitt. Disse består vanligvis av vanskeligheter og smerte med å svelge med underernæring i alvorlige tilfeller. Livstruende blødning kan også forekomme i sjeldne tilfeller.

•  Skaff pasientens sykehistorie. Nyere antibiotika bruk, immunsuppressiv behandling, steroidbehandling og systemisk sykdom all støtte en diagnose av øsofagitt.

Gjennomføre en fysisk undersøkelse for å finne symptomer på avansert øsofagitt. Disse kan inkludere mage og smerter i epigastriet, halsbrann, kvalme, retrosternale ubehag og smerte. Oppkast av blod kan også forekomme.

Utfør laboratorietester når øsofagitt er mistenkt. Laboratoriestudier er normalt begrenset til en komplett blodceller og CD4-tall hos immunsupprimerte pasienter for å fastslå omfanget av immunsuppresjon.

Run barium studier som den første avbildning test hvis smertene og vanskelighetene med å svelge er ikke så alvorlig.

Bruk en øvre endoskopi som primær diagnostisk verktøy i tilfeller av alvorlig smertefull svelging fordi dette er et spesifikt symptom på øsofagitt. En endoskopi gir mer diagnostisk informasjon enn en barium studie og er mer nøyaktig for slimhinnene detalj.

Biliær kolikk Treatment

Biliær kolikk er et vanlig symptom på gallestein sykdommer cholelithiasis og galleblærebetennelse. Den presenterer som alvorlig høyre øvre magekramper smerter og kvalme. Dette skjer når gallestein hindrer cystisk duct. Gallestein dannes når galle som inneholder for mye kolesterol stivner og blir en solid stein-lignende partikkel.

Terminologi

Begrepet kolikk er en misvisende benevnelse. Det innebærer at kramper kommer og går, mens biliær kolikk smerter kan vare i opptil tre timer. Det er lettet når steinen beveger seg tilbake fra cystisk kanalen inn i galleblæren eller omkringliggende strukturer.

Symptomer

Foruten smerter i høyre abdominal kvadrant, andre symptomer på galle kolikk inkluderer dårlig fordøyelse og halsbrann. Smerte kan reise til skulderen og midten av ryggen. Kilder er konflikt om hvorvidt eller ikke fet mat intoleranse er et symptom. Tap av appetitt oppstår under akutte anfall.

Forebygging

Leger anbefaler vanligvis en diett lav på fett for gallestein forebygging. Vekttap for overvektige personer og opprettholde idealvekten også anbefales.

Diagnostisering og Betraktninger

Diagnostisering av galle kolikk kan være vanskelig som smerter i epigastriet er et symptom på mange andre sykdommer. Det gjør heller ikke alltid til stede som en del av en gallestein problem å gjøre diagnose enda mer problematisk. Av denne grunn er pasientens tidligere historie og nåværende symptomer nøye vurdert.

Foretrukket diagnostisk test for å bekrefte tilstedeværelse av gallestein er en abdominal ultralyd. X-stråler kan også tas for å utelukke andre problemer som for eksempel tarmobstruksjon.

Konservativ behandling

Sengeleie anbefales inntil smertene er løst. For tilbakevendende angrep, er smertestillende midler som NSAIDs og analgetika foreslått. Reseptbelagte medisiner som diklofenak eller narkotiske smertestillende er gitt for mer alvorlige smerter.

Ved brekninger kan intravenøse væsker må gis for å hindre dehydrering under lengre angrep samt antiemitic legemidler som metoklopramid eller proklorperazin. Medisinering som hjelper oppløse gallestein kan anvendes alene eller i forbindelse med litotripsi beskrevet nedenfor.

Kirurgisk behandling

Selv med forebyggende tiltak og ikke-invasiv behandling, vil de fleste pasienter som opplever biliær kolikk og gallestein har tilbakefall av begge problemene. Derfor er kirurgisk fjerning av gallestein sterkt anbefalt for å hindre ytterligere angrep.

En kolecystektomi, prosedyren for fjerning av gallblader, velges av pasienter som ønsker å unngå fremtidige komplikasjoner fra gallestein sykdommer. En laparoskopisk kolecystektomi er å foretrekke hos pasienter med atypiske biliær kolikk symptomer som smerter eller flatulent dyspepsi. Denne fremgangsmåten innebærer bruk av en laparoskop som bruker mindre snitt enn en tradisjonell cholecystectomy. Et annet alternativer er lithotripsy, som bruker sjokkbølger å bryte ned steiner i galleblæren slik at de lettere skal passere gjennom urinen.

Magesekkens Cures

Magesekkens Cures


Smerter i epigastriet resultater fra mange plager, men mest vanlig er knyttet til en overproduksjon av magesyre. Overflod av magesyre i epigastriet system kan skape forferdelige sår på magen fôr, samt en brennende følelse i spiserøret. Flere medisiner tjene som epigastriske kurer for kroppen din, og de fleste er tilgjengelig over-the-counter til en lav kostnad. Behandling av dine epigastriske problemer vil forhindre mer alvorlige mage komplikasjoner.

Ibuprofen Bruk

Ibuprofen er et anti-inflammatorisk middel som brukes til å behandle epigastrisk smerte, og er vanligvis tas i sin pilleform. Ibuprofen, en gang fortært, løser opp i tynntarmen og strøk den indre fôr med en smertestillende. Den analgetiske reduserer magesekkens betennelse i magen, noe som resulterer i en eliminering av noe smerter i epigastriet.

Antacida

Bruken av antacider er en vanlig epigastrisk kur for mindre magesyre problemer. Den syrenøytraliserende er en enkel løsning, vanligvis laget av natriumbikarbonat, som motvirker tunge syre i magen. Antacida er produsert i flytende form eller som store tabletter som du må oppløses i vann. Antacida bør ikke brukes utover anbefalte doser på grunn av deres evne til å endre magen pH-nivå. Å ta for mange antacida doser kan føre til kvalme og oppkast.

Cimetidin Treatment

Cimetidin er et reseptbelagt legemiddel som er administrert for å behandle og kurere smerter i epigastriet fra syre produksjon. Når du får i deg Cimetidin, oppløser forbindelsen i tynntarmen og umiddelbart bremser ned magesyre produksjon fra fordøyelsen. Leger vanligvis fore Cimetidin for epigastriske sår som dannes i magen på grunn av sin evne til å opphøre betennelse og irriterende syre.

Ranitidin Bruk

Ranitidin er en syrenøytraliserende og histamin blocker som er vanligvis foreskrevet for å kurere epigastriske plager. Stoffets kjemiske makeup avskjærer histamin "antagonister" i et forsøk på å kurere magesår og refluks, og dermed redusere smerter i epigastriet. Som i 2010, er Ranitidin tilbys over-the-counter som Tritec og Zantac.

Stugeron bivirkninger

Stugeron er et anti-histamin medikament som virker ved å blokkere histamin og muskarine reseptorer i oppkast sentrum av hjernen. Dette gjør det til en effektiv behandling for reisesyke og mellomøret lidelser som Ménières sykdom. Disse forhold kan føre til symptomer på kvalme, oppkast og svimmelhet (en følelse av å rotere). Den aktive ingrediensen i Stugeron er Cinnarizine.

Funksjon

Stugeron virker ved å blokkere reseptorer for de brekninger sentre i hjernen og hindre deres aktivering og stoppe symptomene på reisesyke og øre lidelser. Stugeron er også en effektiv behandling for nystagmus eller skjelvende bevegelser av øyet. Det er også kombinert med andre medisiner for å behandle perifer arteriell sykdom (PAD) - innsnevring av arteriene spesielt i bena. Stugeron er tilgjengelig i tablett eller kapsel former.

Side Effects

Vanlige bivirkninger av Stugeron kan omfatte svimmelhet, en følelse av slapphet og tap av fokus og konsentrasjon. Det kan også være varierende grad av sedasjon fra svak døsighet og opp til dyp søvn. Disse beroligende effekt kan avta etter hvert som kroppen justerer seg til denne medisinen.

Andre bivirkninger

Dette kan omfatte gastrointestinale symptomer som kvalme, oppkast og smerter i epigastriet, diaré eller forstoppelse. I tillegg kan det være hodepine, tørr munn og svetting eller økt appetitt og vektøkning med tegn på gulsott, som gulaktig misfarging av huden og hornhinnen (hvitt på øynene). Andre symptomer kan være uskarpt syn, smertefull eller problemer med vannlating og økt appetitt eller anoreksi. Kontakt legen din for noen av disse symptomene.

Tredjepart Symptomer

Disse symptomene kan omfatte muskelsvakhet, eufori eller en følelse av ekstrem lykke og velvære. Eldre pasienter kan vise tegn på forverring eller følelser av depresjon med langvarig behandling. Andre symptomer på kanter terapi hos eldre kan omfatte rykninger eller skjelving eller stivhet i ansikt, hals og tungen eller hender og ben. Søk øyeblikkelig medisinsk hjelp for noen av disse symptomene.

Forholdsregler

Diskuter din medisinske historie med legen din. Ta med eventuelle medisiner du kan ta, urteprodukter, eller over-the-counter narkotika. Unngå alkohol som kan øke døsighet. Hold denne medisinen på et sikkert sted og vekk fra barn. Informer legen din dersom du er gravid ammer eller planlegger å bli gravid. Vurdere reaksjonen din årvåkenhet nivå før du kjører eller arbeider med maskiner.

Allergisk reaksjon

En allergisk reaksjon er en alvorlig medisinsk nødstilfelle; symptomene kan omfatte utslett eller hive med kløe, hevelse i ansikt, munn og tunge eller svelg. Andre symptomer inkluderer tetthet i brystet, tung pust eller kortpustethet og pustevansker. Kontakt legen din dersom noen av disse symptomene oppstår mens du tar Stugeron.

Hvordan diagnostisere duodenalsår

Hvordan diagnostisere duodenalsår


En duodenalsår er en veldefinert brudd i slimhinnen i tolvfingertarmen, vanligvis mindre enn 1 cm. Disse sårene nesten alltid forekommer i den første del av tolvfingertarmen, og kan trenge inn i muscularis propria. Duodenalsår finnes i opp til 15 prosent av befolkningen, og bør diagnostiseres raskt fordi komplikasjoner kan være alvorlige. Følgende trinn viser hvordan diagnostisere duodenalsår.

Bruksanvisning

Forvent presentere symptomer på en duodenalsår for å dekke et bredt spekter, fra helt asymptomatisk til en gastronintestinal blødning. De vanligste symptomene er en skarp brennende smerter i epigastriet som kan stråle ut til ryggen og upassende følelser av sult. Raping og oppblåsthet er også opplevd i 20-40 prosent av tilfellene.

Observer ømhet over epigastrum under en fysisk undersøkelse. Dette er vanligvis den eneste fysiske funn i tilfeller uten komplikasjoner, selv om det ikke er karakteristisk for en duodenalsår.

Gjennomføre uspesifikke laboratoriestudier for å eliminere andre diagnoser. En fullstendig blodtelling, lever fungerende tester og måling av amylase og lipasenivåer blir rutinemessig kjørt i saker som involverer øvre magesmerter.

Utfør mer spesifikke ikke-invasive tester for å påvise Heliobacter pylori, en vanlig årsak til duodenalsår. En pustetest for urea, et avfallsprodukt av Heliobacter, kan gjøres som en preliminær test. Tilstedeværelsen av Heliobacter kan så bli bekreftet med en enzymbundet immunoassay for Heliobacter pylori-antistoffer.

bekrefte en diagnose av en duodenal sår med en endoskopi av spiserør, magesekk og tolvfingertarm. Denne fremgangsmåten er invasiv og kan kreve sedering, men er mest følsom test som er tilgjengelig.

Hvordan bruke Aconitum Napellus

Hvordan bruke Aconitum Napellus


Aconitum napellus er en underart av Aconitum, en flerårig plante som vokser i fjellområdene i Europa og Sentral-Asia. Også referert til som munk hette, er det brukt homeopathically å behandle symptomer på intens angst og frykt, øye og øre infeksjoner, kaldt symptomer, leddgikt og revmatiske smerter, meslinger, hodepine og falsk krupp. Aconitum er noen ganger lagt til liniment med belladonna. Ifølge Healthline, har en 1,3 prosent Aconitum aktuell salve vært brukt gjennom historien.

Bruksanvisning

pund Aconitum blomster til en masse i morter med støter.

Trykk massen og blander den med alkohol i et forhold på ett gram av massen til 99 ml alkohol.

•  Sil og fortynne blandingen med vann i det minste seks ganger for å skape et brukbart skjær.

Ta 1-5 dråper tinktur muntlig opp til fire ganger om dagen for å lindre symptomer.

Tips og advarsler

  • Bruk aldri roten av Aconitum anlegget i forberedelsene. Det er dødelig giftig for mennesker. Symptomer på Aconitum forgiftning kan også oppstå med blomster forberedelser og inkluderer hypoglykemi, hypotensjon, uregelmessig puls, ulike arytmier eller første-grads hjerteblokk, oppkast, diaré, retrosternale ubehag, ansikt, kropp og lemmer stivhet, smerter i epigastriet, diaré, tap av koordinasjons , vertigo, myalgier, dim, tåkesyn eller dobbeltsyn, og pustevansker.

Forskjellen mellom Nexium og Protonix

Nexium (esomeprazol) og Protonix (pantoprazol) er begge protonpumpehemmere (PPI) som er godkjent av Food and Drug Administration (FDA) for behandling av erosiv espophagitis, gastroespohgael refulx sykdom (GERD), Helicobacter pylori-infeksjon og Zollinger-Ellison syndrom. PPIs virker ved å hemme virkningen av protonpumpe som undertrykker magesyre.

Andre Indikasjoner for Protonix

Protonix er også godkjent for behandling av duodenalsår, magesår, magesår og sår forebygging.

Andre Indikasjoner for Nexium

Nexium er godkjent for patologiske syresekresjon, og NSAID-indusert magesår i tillegg til de forhold som er nevnt ovenfor.

Varighet av terapi

Kanskje den største forskjellen mellom disse to PPIs er den anbefalte varigheten av behandlingen. Nexium er kun indisert for kortvarig behandling, selv om leger kan forskrive det lenger. Protonix er vanligvis foreskrevet for lengre behandling. Nexium må også tas en time før du spiser. Protonix kan tas når som helst.

Nexium bivirkninger

Ifølge Dione, et medikament management system som brukes av sykehus, synes Nexium å ha flere bivirkninger enn Protonix. Bivirkninger inkluderer, men er ikke begrenset til, forstoppelse, dyspepsi, smerter i epigastriet, gastroenteritt, økt appetitt, anoreksi, oppkast, pankreatitt, forvirring, svimmelhet, søvnløshet, migrene, døsighet, tremor, vertigo, .hypertension, takykardi, brystsmerter, ledd smerter, muskelsmerter, kramper, brokk, anemi, sterk tørste, vitamin B12-mangel, vektendring, impotens, dysmenoré, vaginitt, forvirring, depresjon, nervøsitet, astma, bihulebetennelse, tretthet, feber, konjunktivitt, unormalt syn og ringing i ørene .

Protonix bivirkninger

Dione sier også at Protonix ser ut til å være godt tolerert blant pasientene. Rapporterte bivirkninger inkluderer (men er ikke begrenset til), diaré, flatulens, magesmerter, raping, forstoppelse, dyspepsi, kvalme, oppkast, anoreksi, munntørrhet, gingivitt, dårlig ånde, økt appetitt, økt spyttsekresjon, magesår, tunge misfarging , unormal avføring, brokk, ulcerøs kolitt, hodepine, søvnløshet, ryggsmerter, nakkesmerter og brystsmerter.

Trigeminusnevralgi & tann smerter

Trigeminusnevralgi & tann smerter


Trigeminusnevralgi er en nerve lidelse som fører til en forstyrrelse i trigeminal nerve i ansiktet som kan resultere i uutholdelig ansikts smerte og tann smerter. Tann smerter kan ha andre årsaker og bør vurderes av en tannlege.

Tann smerter

Ifølge MedlinePlus, kan tannsmerter resultere fra en abscessed tann, tannråte eller en skade i munnen eller kjeve.

Trigeminusnevralgi Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, kan pasienter med trigeminusnevralgi oppleve alvorlige skyting smerter i tennene og ansiktet, milde twinges av ansikts smerter eller smerter på den ene siden av ansiktet. Smerte kan vare i noen få sekunder, og episodene kan vare i dager eller uker av gangen.

Trigeminusnevralgi Triggers

Smerter fra trigeminusnevralgi kan utløses ved å børste tennene, spise eller drikke. Barbering, stryke ansiktet eller sette på makeup kan bringe på smerte fra denne lidelsen.

Trigeminusnevralgi Testing

En lege kan utføre en fysisk undersøkelse for å fastslå de utløser av smerter i ansiktet hos en pasient, og han kan bruke en magnetisk resonans imaging test for å finne kilden til smerte.

Trigeminusnevralgi Treatment

Leger kan foreskrive medisiner for å redusere smerte fra trigeminusnevralgi angrep som antiepileptika eller antispasticity agenter. Kirurgi eller strålingsbehandling av det trigeminus kan anvendes til å behandle alvorlige tilfeller av denne lidelse.

Kan du ha Helvetesild med smerter, men ingen utslett?

Kan du ha Helvetesild med smerter, men ingen utslett?


Helvetesild er en infeksjon forårsaket av varicella zoster, det samme viruset som forårsaker vannkopper. Selv om de fleste personer med sykdommen utvikler utslett, andre opplever smerte uten utslett utvikling.

Fakta

Ifølge US Library of Medicine, er helvetesild en sekundær utvikling av varicella zoster infeksjon som oppstår år etter et anfall av vannkopper. Det forekommer vanligvis hos personer som hadde vannkopper før fylte ett, er over 60, eller har et svekket immunforsvar.

Helvetesild Pain

Vanligvis er den viktigste symptom på helvetesild brenning eller prikking smerte som vises i et lite område på en side av kroppen. Noen individer også oppleve nummenhet i det berørte området.

Helvetesild Rash

I de fleste tilfeller personer med helvetesild oppleve et rødt utslett med væskefylte blemmer i flere dager etter at symptomene begynner. Men noen mennesker aldri utvikle et utslett.

Andre symptomer

Andre symptomer på helvetesild kan være kløe, tretthet, feber, frysninger og hodepine.

Betraktninger

Når helvetesild smerte oppstår i visse områder, kan det etterligne symptomene på nyre, lunge-eller hjerteproblemer.

Stiv nakke smerte rettsmidler

Stiv nakke smerte rettsmidler


Ifølge San Francisco-baserte tilbake og kroppspleie fysioterapi tjenester, oppstår de fleste stive nakkeproblemer i voksne i alderen 20 til 40. Hvis ikke behandles, kan ubehag være en stor innvirkning på livene til dem som lider. I tillegg til smerte, kan stiv nakke forårsake en rekke lidelser inkludert angst og depresjon. Det finnes ulike typer behandlinger for en stiv nakke. Vanligvis er den type behandling knyttet til alvorlighetsgraden av smerte.

Akutte smerter og Ice-Heat Therapy

For plutselig (akutt) eller sterke smerter, må du kanskje bruke en hals krage, hvile i sengen og bruke isen. Ice-varme terapi innebærer å bruke isen til halsen flere ganger daglig de første 48 til 72 timer for å redusere hevelse. Etter isen behandling, bruker varme fra dusjvannet. En varm komprimere eller oppvarming pad er også effektive i å lindre ubehag og oppmuntre blodet å strømme til det berørte området. Sengeleie vanligvis er nødvendig i omtrent 24 timer. Denne behandling er vanligvis gjort etter en skade på grunn av en bilulykke eller traumer.

Kroniske nakkesmerter

Kroniske nakkesmerter og stivhet refererer til en gradvis økende smerte over måneder eller år. Det kan også innebære lav grad av smerter involverer en konstant kjedelig verke, noe som kan gjøre det bedre med varmebehandling. Prøv isen hvis varmen ikke gi lindring. Legen din kan forskrive medisiner for avslappende nakkemusklene. Massasje eller yoga er også brukt som behandling.

Tøyningsøvelser

Øvelser for å strekke halsen kan også bidra til å lindre smerte og stivhet. For eksempel, å holde hodet vendt fremover, sakte vippe den til side. Men vippe hodet bare halvveis til skulderen din eller til et område uten en ubehagelig belastning. Etter å ha hatt den i noen sekunder, går tilbake hodet til midten. Deretter vippe hodet mot motsatt skulder på samme måte. Gjenta denne øvelsen om fem til ti ganger, tre ganger daglig. Andre nakke tøyningsøvelser inkluderer bevege hodet i en front-til-rygg bevegelse og en side-til-side rotasjon.

Fysioterapi

Hvis du har blitt behandlet av legen din, men fortsatt har smerter, er fysioterapi vanligvis foreskrevet. Fysioterapi adresser risikofaktorer så vel som hjemme øvelser og hvordan du kan forhindre nakkestivhet og smerter.

Produkter for Lindrende Neck Pain

Oppblåsbare puter er ett av flere produkter effektive for å lindre smerte på grunn av luftcellene og dobbel handling for å få hjelp med støtte og komfort. Terapeutiske nakke puter og nakke støtte puter er også brukt for lindring. Produkter laget til hals inkluderer halsen jernbane krager og andre. Spesielt laget terapeutisk møbler som sofaer og stoler er også effektive i å lindre smerte.

Forebygging

Ved å gjøre daglige nakke øvelser som både stretch og styrke nakke og skulder muskler, kan du redusere sjansen for nakkesmerter og stivhet. Andre forebyggende tiltak er å praktisere god holdning. Lære de riktige måter å sitte på mens du arbeider, slik at du ikke vil bøye nakken. Sikre riktig rygg og nakke støtte til bilen din, samt seng, stoler og sofaer. Varm opp før trening eller delta i idrett og gjøre enkle nakke øvelser mens du reiser på fly. Også, ikke sovner mens du sitter opp, med hodet hengende nedover.

Årsak til skulder og nakke smerter

Årsak til skulder og nakke smerter

Finne årsaken til Pain

Mens han jobbet på jobbene sine, mange mennesker har sine nakker og skuldre holdt i samme posisjon for det meste av arbeidsdagen, men lurer på hvorfor de kjemper nakke og skuldersmerter. De innser ikke at mye av deres ubehag kan bli løst ved å lære riktige måter å sitte og stå. Foruten dårlig holdning, kan nakke og skuldersmerter også være på grunn av sykdom, skader og andre fysiske årsaker. Det viktigste er å finne måter å rette hva som forårsaker smertene slik at du kan gå på å nyte livet.

Muskel-og ligamentskader

Mest nakke og skuldersmerter er forårsaket skader på sener og muskler. For eksempel er bursitt en smertefull tilstand fra hovne bursa (sac demping ledd og muskler). Broken skulderbladene eller rotator cuff skader fra en gruppe av skuldermuskulaturen kan forårsake intens smerte, som kan en nakkeslengskade fra en bilulykke. Senebetennelse er den smertefulle hevelser i sener som kobler muskler til bein. En tilstand som kalles AC separasjon er når ligament kobler skulderblad og kragebeinet er revet eller strukket på grunn av skade eller traume.

Sykdommer som forårsaker nakke og skulder smerter

Arthritis, som i cervikal spondylose, er et eksempel på en sykdom som kan forårsake hals og skuldersmerter. For eksempel er osteoartritt av halsen, også kjent som degenerative disk hals sykdom, en tilstand forårsaket av degenerative forandringer i halsen av ryggsøylen og bein, for det meste på grunn av aldring. Galleblæren sykdom er en sykdom som kan føre til skuldersmerter. Selv om galleblæren smerte er vanligvis i høyre øvre del av magen, kan det også være enten under høyre skulderblad eller mellom skulderbladene.

Dårlig holdning

Slouching er en viktig årsak til nakke og skuldersmerter. Også kjent som en frem hodet, slouching gjør hodet går frem i forhold til brystkasse. Dette tvinger de små nakkemusklene til å stadig holde opp 10-kilos vekt av hodet ditt, holde den fra å rulle fremover, av skuldrene. Dette plasserer en enorm jobb på halsen etter en lang arbeidsdag, og ikke minst uke etter uke.

Sove-og liggeposisjoner

Å sove på en pute som er for flat eller for høy, og støtter ikke hodet kan føre til nakke og skuldersmerter. Å sove på magen i en posisjon med halsen enten bøyd eller vridd kan føre til problemer. Også, lese eller se på TV mens du ligger nede med halsen i en vanskelig posisjon kan føre til smerte.

Hvordan avlaste Neck Pain og nakke smerter

Hvordan avlaste Neck Pain og nakke smerter


På et tidspunkt i livet ditt, vil du sannsynligvis oppleve nakkesmerter. Du kan belastningen på nakken fra å sitte foran en datamaskin hele dagen, eller kanskje hverdagens stress i livet bygge opp over tid, og skaper en kronisk spenning verke. I begge tilfeller kan du lette din nakke problemer hjemme, gjennom skånsom trening, stretching, og avslapning.

Ice Vs. Heat

Vanligvis hvis du skader deg selv, råder alle du å legge is på det skadde området. Men hva om du har dvelende eller kronisk smerte - er is eller varme bedre? Ice er bra for å lindre akutte skader som involverer hevelse og betennelse. Generelt achiness, men vanligvis er ikke ledsaget av inflammasjon, og reagerer bedre på varmen. Ligge eller sitte med nakken i en komfortabel stilling, og bruke en varmepute - eller ispose, hvis du arbeider med en ny skade - og slappe av i 15 til 20 minutter. Denne varme eller is behandling kan gjentas to til tre ganger om dagen.

Neck Strekker

Ofte er kroniske nakkesmerter på grunn av stramme muskler i vår nakke og øvre del av ryggen, spesielt den øvre trapezius. Strekk side av halsen ved å forsiktig vippe høyre øre mot høyre skulder, og hold denne posisjonen i tretti sekunder. Gjenta på venstre side. For en annen strekning som bør også slappe av øvre del av ryggen, snu hodet mot høyre. Opprettholde denne svingen, forsiktig bevege haken ned og føle strekningen langs venstre side av halsen og inn i venstre øvre del av ryggen. Hold denne posisjonen i tretti sekunder. Gjenta denne strekningen på den andre siden.

Styrkeøvelser

Ved å styrke støttemuskulatur i midten og øvre del av ryggen, kan du tillate nakken din til å slappe mer under daglige aktiviteter. En effektiv styrke øvelsen innebærer tilbaketrekking av skulderbladene. Begynn med å stå med armene langs siden, albuene bøyd i 90 grader. Pust ut mens du klemmer skulderbladene sammen bak ryggen din, slik at skuldrene holde seg ned og bort fra ørene. Pust inn og slipp tilbake til nøytral posisjon. Du skal føle musklene arbeider mellom skulderbladene. Gjenta denne bevegelsen for å fullføre et sett med ti repetisjoner. Du kan utføre denne øvelsen daglig.

Livsstilsendringer

Ofte, dårlig holdning, spesielt når du arbeider på en datamaskin, kan føre til nakke og skuldersmerter. Sitte oppreist og ikke avrundet fremover mens du arbeider, fordi du sitter i denne dårlig holdning har en tendens til å tvinge hodet og nakken bakover, forårsaker nakke stress. Vær sikker på at du har riktig hode og nakke støtte der du sitter og ligge ned. Puta bør opprettholde en nøytral stilling i nakken og ryggraden, verken slik at hodet til å falle ned eller vippe opp. Også prøve å ikke sovne mens du sitter opp, som tendensen er å la hodet falle bakover eller sidelengs, og dermed anstrenge nakkemusklene.

Smerter på grunn av problemer med disken i Neck

Smerter på grunn av problemer med disken i Neck


Hvis du opplever smerter i nakke og nærliggende områder som skuldrene, kan det være forårsaket av problemer med cervical disker i halsen. Legen din kan anbefale behandlingstilbud.

Cervical Disks

Cervical disker er myke runde pads som ligger i mellom ryggvirvlene i nakken. De pute ryggraden og bidra til å gi den fleksibilitet.

Diskproblemer

Diskproblemer er mer vanlig hos eldre voksne fordi diskene tørke ut og krympe over tid. Dette gjør det mer sannsynlig en disk vil sprekke. Når dette skjer, kjernen av disken skyver ut gjennom kanten av disken, legger press på ryggmargen.

Neck Pain

Diskproblemer i nakken kan føre til smerter i nakken. Det vil vanligvis oppstår når du beveger nakken og kan føles som prikking, svie eller pulserende.

Andre Pain

Hvis du har problemer med disken i halsen, kan du også oppleve dyp smerte i området av skulderblad. Smerte kan også stråle ned armene.

Behandlinger

Behandlinger for disk problemer i halsen inkluderer anti-inflammatoriske medisiner, immobilisering av halsen og kirurgi for å fjerne den utstikkende del av platen.

Kjennetegn på nevropati og kroniske rygg smerter

Kjennetegn på nevropati og kroniske rygg smerter


Kroniske ryggsmerter er et svært vanlig problem hos personer med varierende grad av fysisk aktivitet. Betegnelsen "kronisk" beskriver en situasjon som har vært konstant eller periodisk over en periode på måneder eller år. Enten det innebærer nakken, korsryggen eller thorax området, kan kroniske smerter dramatisk endre en persons liv. Dette er spesielt sant når nevropati er i roten av ryggsmerter.
.

Beskrivelse

Klinikere vanligvis beskrive to kategorier av kronisk smerte: nociseptive og nevropatiske smerter. De samme gruppene gjelder kroniske ryggsmerter. I en 2006 utgaven av "Current Medical Research & Meninger" journal, rapporterte forskerne at stimulering av spesifikke nociceptors --- eller smertereseptorer --- fører til nociceptive smerter. Smerte grunn nevropati, på den annen side, resulterer fra skade eller sykdom
av, nervevev verket. I neuropati, nerver funksjonssvikt og kan ikke lenger nøyaktig prosessere de signaler de mottar.

Spinalnerver

Nervene er i hovedsak cordlike bunter av axon fibre. Axoner er lange, rørformede strukturer som overfører signaler fra nerveceller. Spine Helse lege Peter Ullrich bemerker at 31 par nerver oppstå langs ryggsøylen, fra nakken til korsryggen. Nerver forlater ryggmargen ved et punkt kalt nerveroten, og sende mindre grener nevnte perifere nerver, til ulike områder av kroppen. Noen av de 31 parene av spinal nerver kan bli skadet, noe som fører til nevropatisk ryggsmerter.

Typer

Den "Current Medical Research and Opinion" journal Artikkelen påpeker ulike typer kroniske ryggsmerter på grunn av nevropati. For eksempel, det påpeker at lesjoner av smerte reseptor spirer i en degenerert ryggvirvel plate føre til lokal nevropatisk smerte. Komprimeringen av nerveroten, på den annen side, forårsaker mekaniske nevropatisk smerte rot. En tredje type, som kalles roten inflammatorisk nevropatisk smerte, forekommer som degenerative plater utløse inflammasjon langs ryggraden. Betennelse er normalt en defensiv reaksjon i kroppens immunsystem til skade, infeksjon eller irritasjon.

Årsaker

The Robbins & Cotran Pathologic Basis of Disease viser ulike mulige kilder til midlertidig eller permanent nerveskade: betennelser, traumer, giftstoffer, metabolske forstyrrelser, genetiske defekter og svulster. Men de vanligste identifiserbare årsaker til nevropatisk ryggsmerter er degenerative forhold og nerve komprimering. Spinal nerver kan komprimeres eller klemt av en glapp, herniated, sprukket eller svulmende plate, samt av bein sporer.

Kliniske funksjoner

Ifølge Spine Helse, pasienter vanligvis beskrive nevropatisk ryggsmerter så skarp, alvorlig, dyp, svie eller kaldt. I tillegg til den typiske vedvarende nummenhet eller prikking, den "Current Medical Research & Meninger" Journal bemerker at depresjon og søvnløshet ofte følger kroniske ryggsmerter. For det tredje kan banen over det berørte nerve forårsake nevropatisk ryggsmerter å stråle til armer, hender, ben eller føtter. Endelig Spine Universe inkluderer kronisk allodyni og hyperalgesi som kjennetegn funksjoner på nevropati. I allodyni, vanligvis smertefri stimuli, for eksempel laken eller lett berøring, produserer smerte ved kontakt. Hyperalgesi, på den annen side, viser til en økt følsomhet for normalt smertefulle stimuli.

Diagnose og behandling

Den diagnostiske prosessen for nevropatisk kroniske ryggplager omfatter en grundig pasientens historie og fysisk undersøkelse, så vel som avbildningsstudier og nerve tester. Vellykket behandling i stor grad avhenger av tidlig anerkjennelse og aggressiv behandling av nevropatisk smerte, sier "Spine Universe" lege Steven Richeimer. Behandlingen krever ofte en kombinasjon av alternativer, inkludert medisinske prosedyrer, for eksempel steroidinjeksjoner og kirurgi; psykologiske behandlingsformer, som for eksempel atferdsmodifisering og avslapningstrening; og fysisk rehabilitering. Spine Helse talsmenn spesielt aktive ryggsmerter øvelser og individualisert rehabiliteringsprogram for å redusere hyppighet, alvorlighetsgrad og varighet av episoder av kroniske ryggsmerter.

Forebygging

Skader, aldring, generell helsetilstand og livsstil påvirker risikoen for å utvikle kroniske ryggsmerter. Selv om fysisk trening bidrar til å forbedre og opprettholde god helse, kan feil type eller metoder øvelser plassere overdreven belastning på ryggraden og øke risikoen for ryggsmerter. Riktig teknikk og beskyttelse er derfor spesielt viktig når engasjerende i high-impact aktiviteter. For å bidra til å forhindre ryggsmerter, eMedicine Health anbefaler at slike low-impact aktiviteter som svømming, turgåing og sykling.

Hvordan behandle smerter i kroppen

Hvordan behandle smerter i kroppen


Fremgangsmåter for behandling av muskelsmerter er like, uansett om de er forårsaket av muskelspenninger, artritt, sykdom eller en kronisk sykdom som fibromyalgi. For kortsiktige muskelsmerter, bare trenger kroppen din tid til å helbrede eller gjenopprette fra en sykdom. For kroniske smerter, er nøkkelen å lære å håndtere smerten, eller finne ting du kan gjøre for å lindre det, selv for korte perioder av gangen.

Hvordan behandle smerter i kroppen

•  Tillat deg selv tid til å hvile. Tvinge deg selv til å fortsette å leve som om du ikke er i smerte er vanligvis kommer til å gjøre ting verre. Dersom muskelsmerter skyldes hard trening, enten gjøre en veldig lett treningsøkt før musklene dine føles bedre, eller gjøre noen annen form for trening som ikke vil ytterligere stresset de musklene før de leges.

Ta en over disk smertestillende. Dette vil ikke bare hjelpe med muskelsmerter seg selv, men vil hjelpe til å redusere betennelsen som kan være medvirkende til smerten.

Massasje kan hjelpe musklene til å slappe av og midlertidig lindre smerter i kroppen. Ta et varmt bad, eller bruker en varmepute på området mest berørt av smerter kan også ha samme effekt.

behandle kroniske smerter på grunn av leddgikt eller fibromyalgi ved å lære hva slags trening du kan med rimelighet gjøre på de fleste dager. Trening kan bidra til å lindre symptomer på disse sykdommene, men du må være klar over dager når du gjør øvelsene kan føre til mer skade enn godt. Få nok søvn og håndtere stress kan også hjelpe kroniske smerter lider.

Forhindre noen smerter i kroppen på grunn av trening ved riktig varmer opp før du begynner treningen, og strekker seg etter at du har fullført treningen. Husk at noen stølhet dagen etter en treningsøkt er et godt tegn på at du utfordre kroppen din, og dermed blir sterkere.

Hjem Utbedring Foot Soak for ankelen hevelse og smerte

Hjem Utbedring Foot Soak for ankelen hevelse og smerte


Den ankelen er en ømfintlig del av kroppen. Den består av leddbånd, muskler og bein. Mens ankelen er tilsynelatende sterk nok til å bære kroppens vekt, er det også svært utsatt for skader. Skader kan oppstå fra å spille sport, tripping, vandre på en ujevn overflate eller opprettholde en muskel pull. Mens en skadet ankel kan være smertefullt, kan hjem rettsmidler bidra til å avlaste ankelen hevelse og smerte.

Behandling

Ankel smerte kan føles på utsiden eller innsiden av ankelen og kunne signalisere en alvorlig skade. Du bør oppsøke lege hvis ankelen smertene er vedvarende. Men hvis ankelen er hevelse og smertefull, kan du behandle det symptomer umiddelbart hjemme. En måte å behandle ankelen smerte er til is ankelen. Du kan isen ankelen ved å bruke en ispose dekket i et håndkle til ankelen og sikre det på plass med en ACE bandasje. Du kan også is ankelen ved å sette foten og ankelen i en sørpe bad av is og vann i 15 til 20 minutter. Du bør fortsette å sette ankelen inn i slaps bad hver to til tre timer for de første 48 til 72 timer etter skaden. Ice er viktig for en hoven ankel fordi kalde temperaturer reduserer hevelse, sårhet og betennelse. Imidlertid, hvis det behandlede område begynner å slå hvitt, opphøre behandling med en gang. Du bør snakke med legen din før du bruker isen til skaden din hvis du har en tilstand som diabetes, vaskulær sykdom eller nedsatt følelse i føttene.

Ved å søke Medical Care

Hvis du mistenker at din ankelskade er alvorlig, ring din lege. Fortell henne hva du opplever og avgjøre om symptomene dine indikerte en forstuet ankel eller en brukket ankel. En av de vanligste typene av ankelskader er en forstuet ankel. En forstuet ankel oppstår når ankelen er strukket eller trukket på en unormal måte utover normal bevegelse. En forstuet ankel ofte oppstår fra klønete kronglete, rullende, landing galt eller tråkke på og ujevn overflate. Symptomer på en forstuet ankel er hevelse, sporadiske blåmerker, smerte, noen ganger en smellende lyd høres, og ankelen opplever et begrenset utvalg av bevegelse. Hvis ankelen forårsaker smerte, kan det bli brutt, og du bør gå til sykehuset umiddelbart.

Hvordan å lindre smerte Fra revet muskler

Pushing muskler utover sine fysiske begrensninger fører ofte til skade. Disse muskelskader er ofte i form av muskel stammer, der muskelen er helt eller delvis revet. Selv små rifter i muskelfibrene forårsake smerte. Smertelindring fra muskel stammer er avhengig av å redusere hevelse og begynner helbredelsesprosessen. Dette krever redusere belastningen på muskel-og kjemisk eller mekanisk, noe som reduserer svelling gjennom medisinering og is. En vanlig akronym å huske trinn til muskel strekkavlastning er RICE, som betyr hvile, is, kompresjon og Høyde.

Hvordan å lindre smerte Fra revet muskler

Pain Relief

Søk førstehjelp så snart som mulig etter skaden. Dersom skaden ikke i utgangspunktet garanterer medisinsk behandling, fortsetter skritt mot smertelindring.

•  Pakk den skadde kroppsdelen med ess bandasje, noe som gjør at bandasjen ikke er på altfor stramt.

Bruk is til det skadde området i minst 20 minutter. Gjenta hver time eller etter behov for å lindre smerten.

Hvis den skadde muskelen er på en arm eller et ben, heve området over hjertet nivå mens søknad is.

Ta den anbefalte dosen for din alder av en over-the-counter medisiner som paracetamol, ibuprofen eller naproxen.

Hint

  • Alltid konsultere med legen din hvis du har noen bekymringer angående skaden din. De fleste muskel tårer leges på egen hånd. Men noen tårer er alvorlig nok til å kreve kirurgi eller mer avanserte terapier.
  • Gjelder ikke isen direkte på huden. Hvis smertene vedvarer i mer enn tre dager, forstyrrer dine daglige aktiviteter, eller blir verre etter hvert som tiden går, kontakt lege. Ikke ta mer enn den anbefalte dosen av smertestillende midler. Hvis du trenger mer smertestillende medikamenter enn det som er anbefalt, kontakt lege.

Miracle 2 & leddgikt smerte

Miracle 2 & leddgikt smerte


Miracle II er en linje av helse og velvære produkter laget av naturlige mineraler, oljer og sjøsalter. Miracle II Pain Eteriske oljer er en naturlig smertestillende, og ifølge selskapet, kan brukes til å behandle symptomer på leddgikt, fibromyalgi og muskelsmerter.

Naturlige ingredienser

Miracle II Pain Eteriske oljer kombinerer flere naturlige ingredienser og eteriske oljer i sin formel. Produsenten hevder at alle naturlige ingredienser, inkludert nellik, eucalyptus, sypress, peppermynte, merian og svart pepper, kan bidra til å fremme raskere helbredelse og lindring av kroniske smerter.

Aktiv ingrediens

Miracle II Pain Essential Oil gir angivelig rask lindring fra leddgikt og muskelsmerter ved hjelp av eugenol, en aktiv ingrediens i formelen. Eugenol er funnet i fedd olje og har en lammende effekt, noe som bidrar til å lindre smerte.

Betennelse

Ekstrakter av ingefær, peppermynte og eucalyptus oljer i Miracle II bidra til å redusere betennelse. Den kombinerte effekten av disse ingrediensene, sammen med sort pepper og sypress oljer, hevdes å øke blodsirkulasjonen og gir en beroligende effekt,.

Veibeskrivelse

Selskapet sier at produktet kan brukes for å lindre artritt og muskelsmerter ved å anvende noen få dråper på plagede område og forsiktig å gni den inn. Tillegg kan en varmtvanns komprimere benyttes for ekstra smertelindring.

Sikkerhet

De som har sensitiv hud bør være forsiktig når du bruker Miracle II Pain essensielle oljer, selskapet sier, fordi det kan føre til irritasjon. Hvis produktet kommer i øynene påfør noen dråper vegetabilsk olje.