Digidexo.com

lavere blodplatetall

Hva er Platelets et mål på?

Hva er Platelets et mål på?


Blodplater er det element i blodet som forårsaker koagulering. En normal blodplatetallet er mellom 150.000 og 450.000 blodplater per mikroliter blod. Dette antallet kan utføres ved en rekke betingelser. En platetallet brukes til å samle informasjon om det generelle velvære av pasientens blod. En rekke forhold kan føre til lavere blodplatetall, og legene må sammenligne resultatene av blodplater med pasientens andre symptomer.

Blodlevring Agenter

Blodplater er agent ansvarlig for blodpropp. Clotting er en reaksjon for å åpne sår for å hindre ytterligere blodtap. En skorpe på et lite kutt er en konsentrert samling av blodplater. Kroppen er stadig å skape nye blodplater i benmargen. Clotting er også reaksjonen er ansvarlig for hjerteinfarkt. Når blodplater bli fanget på kolesterol i arteriene, kan de blokkere blodstrømmen til vitale organer.

Senket blodplatetall

Det er en rekke forhold som forårsaker senket blodplatetall. For eksempel vil en person som nylig har mistet en betydelig mengde blod har en lavere blodplatetall. Hemofili er en genetisk sykdom som lider erfaring blodplater som ikke fungere riktig. En mindre kjent, men mer utbredt genetisk årsak til lavt plateantall er von Willebrands sykdom som viser lignende symptomer for hemofili, men er forårsaket av en svak annen genetisk mangel. Når ingen genetisk sykdom er til stede, kan legene mistenker leukemi eller annen benmargskreft som den skyldige av lave blodplater.

Symptomer på lavt antall blodplater

Et lavt antall blodplater er farlig fordi det kan føre til ukontrollert blødning. Enhver platetall under 20.000 blodplater per mikroliter blod, anses som livstruende, da det kan føre til spontane blødninger. I tillegg til spontane blødninger, er uforklarlige blåmerker et vanlig symptom på et lavt antall blodplater. En hvilken som helst situasjon hvor blodet tatt synes å være en usedvanlig lang tid til å koagulere, slik som blødning i en lengre tidsperiode fra en liten skade, kan være et symptom på en unormal blodplatetall.

Andre årsaker til lavt antall blodplater

Foruten de verst tenkelige scenarier for kreft av genetiske sykdommer, langvarig blødning, for eksempel en blødende magesår, kan være en skjult årsak til en senket blodplatetall. Personer med autoimmune sykdommer som lupus kan utvise lavt antall blodplater. Enkelte legemidler kan også føre til lavere blodplatetall. Noen legemidler som kalles "blodfortynnende midler," som nitroglyserin, er bevisst brukt for å senke blodplatetall i håp om å forebygge hjerteinfarkt. Andre medikamenter, for eksempel paracetamol og kjemoterapi narkotika, kan senke blodplatetall hos pasienter.

Hvordan behandle Kjemoterapi Hodepine

Hodepine kan være en vanlig bivirkning av kjemoterapi. Ifølge Chemo Care, kan noen hodepine være et resultat av ryggsøylen og foring av hjernen din blir irritert av medisiner som injiseres direkte inn i spinalvæsken. Hodepine kan også være et resultat av spenning eller stress. Det er viktig å behandle symptomene dine før hodepinen blir verre. Hvis du begynner å få hodepine som ikke løser seg innen tre dager, se din lege.

Bruksanvisning

Behandling av hodepine

•  Ta en smertestillende, for eksempel Tylenol. Ta bare den anbefalte doseringen innenfor en 24-timers periode. Kjemoterapi i forbindelse med å ta for mye Tylenol kan føre til levertoksisitet.

Be din lege for en sterkere smerte resept hvis medisiner som Tylenol ikke lindre hodepine. Ikke bland dine smertestillende medikamenter med Tylenol, så mange narkotiske stoffer inneholder Tylenol.

Unngå ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner som aspirin hvis du lider av anemi som følge av kjemoterapi. Selv tar aspirin kan bidra til å lindre hodepine, ved hjelp av aspirin under dine chemo behandlinger kan resultere i en lavere blodplatetall, noe som kan være farlig fordi blodet kan tynne.

Gå til et stille rom i huset for å sove eller ligge ned når du begynner å utvikle hodepine symptomer. Spør deg familien for å holde støy ned til din hodepine er bedre.

Bruk en kald komprimere for hodet. Stikke en kald vaskeklut i fryseren i ca 15 minutter, og deretter bruke den til pannen.

Få en massasje. Motta kjemoterapi behandlinger kan føre til stress, som kan føre til spenningshodepine. Ifølge Chemo Care, kan få en massasje være nyttig i behandling av hodepine hvis du har hyppig hodepine.

Snakk med legen din om å prøve akupunktur. Ved hjelp av akupunktur kan øke blodplatetall, røde blodceller og hvite blodceller som reduserer som et resultat av chemo behandlinger. Bruk bare en lisensiert akupunktør.

Tips og advarsler

 • Så snart din hodepine symptomer starter, gå til et mørkt rom og ligge ned.
 • Slå av TV-en din, så høye lyder og skarpt lys kan forverre hodepinen.
 • Ta medisiner så snart symptomene starter.
 • Oppsøke lege umiddelbart hvis du har en hodepine som starter brått og fører til at du sterke smerter.
 • Se din lege dersom hodepinen ikke forsvinner etter tre dager.
 • Hodepine som et resultat av kjemoterapi er vanlig. Men konstant hodepine er unormal.
 • Hvis du begynner å føle kvalme som ikke vil stoppe, oppkast som er rikelig, forvirring, eller en hodepine som gjør nakken stiv, gå til din nærmeste legevakten.

Lavere Hamstring Skader og behandling

En trakk eller anstrengt hamstring er en ubehagelig opplevelse som kan forlate en person i stand til å gå normalt i lang tid. Det finnes behandlinger tilgjengelig som kan fremskynde utvinningen fra en alvorlig hamstringskade.

Identifikasjon

Den hamstring er en stor muskel som går langs baksiden av låret, og blir brukt til å bøye kneet. En skade i nedre del av hamstring ofte føles som en skyting smerter i baksiden av låret rett over kneet.

Årsaker

Oftest en lavere hamstring skade er resultatet av overstrekking muskelen eller overexerting det ved fysisk aktivitet. Runners (hovedsakelig Sprinters) ofte lider av lavere hamstring skader på grunn av innholdet av idretten sin.

Typer

Lavere hamstring skader er vanligvis delt inn i tre klasser av alvorlighetsgrad: Første grad indikerer muskelen ble strukket litt for langt, noe som resulterer i stivhet og mild smerte; andre grad betyr at muskelen har utviklet delvis tårer; og tredje grad indikerer at muskelen er kraftig strukket helt eller dratt.

Behandling

Rest, er stretching og styrke øvelser og tar medisiner som aspirin anbefales. For en første eller annen grad belastning den beste måten å behandle muskel er å anvende en pakkisen til den nedre hamstring i omtrent 15 til 20 minutter på en gang, flere ganger om dagen. En tredje grad tåre kan kreve kirurgi.

Time Frame

Ifølge University of Iowa Sports Medicine divisjon, vil en første grad lavere hamstringskade generelt leges i løpet av to uker. Andre grad stammer tendens til å komme seg i tre til fire uker, mens mer alvorlige skader kan ta opptil tre måneder.

Vanligste årsaken til en lavere GI Bleed

Blødning fra hvor som helst i kroppen betyr at det er et problem, en skade eller traume. Etter å ha en uttaks i lavere GI trakt er noe annerledes. Blødning i tarmen kan være farlig, og et tegn på et alvorlig problem. Det krever øyeblikkelig legehjelp.

Tegn på lavere GI Bleed

Lavere GI blødninger oftest oppdaget ved å se blod i avføringen. Det vil vanligvis være lyse rødt blod, fordi det er en lavere gastrointestinalblødning, i motsetning til svart, tjæreaktig blod, som er en øvre GI blø.

Årsakene til lavere GI Bleeds

Det er flere årsaker til lavere GI blør. Disse kan variere fra hemorroider til diverticulosis, angiodysplasi, en sprekk og polypper. Noen av disse problemene kan medføre lyse rødt blod som befinner seg i avføringen.

Tegn på lavere GI Bleed

Annet enn blod i avføringen, kan blødningen forårsake kvalme og oppkast, magesmerter, kortpustethet, svakhet og tretthet. En feber kan følge de andre symptomene hvis en infeksjon er også til stede.

Advarsler om en lavere GI Bleed

En lavere GI blø kan føre en person til å bli blodfattig. Dette innebærer at personen mister for mye blod. Dette kan føre ham til å bli veldig svak, og hvis den forblir ubehandlet, kan også kreve mer omfattende medisinsk behandling.

Tester for en lavere GI Bleed

Den vanligste testen for en lavere GI blødning er en endoskopi. Dette er et omfang som er satt inn i endetarmen og følger den nedre mage-tarmkanalen for å detektere hvor lufte har opprinnelse. En ultralyd er en annen test som noen ganger brukes for lavere GI blør, sammen med en CAT scan.

Løsninger for lavere GI Bleeds

Avhengig av opprinnelsen til blødning, kan kirurgi være det beste alternativet for en lavere GI blø. Legen kan trenge å reparere eller avgiftsdirektoratet årsaken blø hvis det er en hemorrhoid eller en polypp. Noen ganger, avhengig av hvilken årsak, kan medisinen behandle problemet.

Årsakene til lavere magesmerter

Det er mange årsaker til lavere magesmerter, også referert til som bekkenløsning eller lavere magesmerter. De vanligste årsakene stammer fra urinveiene, tarmer og kvinnelige kjønnsorganer. Noen av årsakene til lavere magesmerter er alvorlige, og andre er ikke alvorlig og kan lett behandles.

Nyrestein

Nyrestein kan være en grunn av lavere magesmerter. I noen tilfeller kan det være ganske alvorlig smerte. Når en nyrestein er årsaken til nedre magesmerte, smerte starter vanligvis på den ene side av den nedre del av ryggen og reiser til den nedre mageområdet. En nyrestein utvikler seg til en hard masse når de kjemikalier som hindrer disse krystallene dannes ikke gjør jobben sin.

Infeksjoner

Urinveisinfeksjoner kan føre til lavere magesmerter. Urinveiene omfatter også nyrer og blæren. En urinveisinfeksjon oppstår når fordøyelseskanalen bakterier gjør sin vei inn i urinveiene, der vil bakteriene formere seg, noe som resulterer i infeksjon. Hvis en av nyrene er infisert, blir smerten kommer på den ene side av den nedre del av ryggen og deretter reise til det nedre mageområdet. Når infeksjonen påvirker blæren, vil det stammer og forbli i nedre mage området nær navlen.

Forstoppelse og diaré

Både forstoppelse og diaré kan føre til lavere magesmerter. De som opplever lavere magesmerter på grunn av disse årsakene ofte oppleve det i bølger, noe som betyr at det ikke er konstant. Imidlertid kan de bølger av smerte være ganske alvorlig. Diaré er beskrevet som en vassen eller løs avføring. Forstoppelse er definert som et fravær av avføring.

Irritabel tarm syndrom

Lavere magesmerter kan være forårsaket av en medisinsk tilstand som kalles irritabel tarm syndrom. Denne tilstanden påvirker tarmer og tarmer, og er som oftest karakterisert ved en kombinasjon av forstoppelse, diaré, kramper, oppblåsthet og nedre magesmerter. Selv om irritabel tarm-syndrom kan være vanskelig å håndtere, betyr det ikke føre til noen varig skade.

Endometriose

Endometriose kan være en årsak til lavere magesmerter. Denne tilstanden påvirker kvinnelige reproduktive organer, spesielt livmor. Endometriose oppstår når slimhinnen i livmoren vokser utenfor livmoren. Det kan bygge seg opp på livmoren eller spre seg til de andre kvinnelige reproduktive organer som eggstokkene eller egglederne. I mer alvorlige tilfeller kan dette foring begynne å vokse på andre organer som ligger i det nedre mageområdet.

Slik Lavere My High Kortisol

Kortisol er et hormon som kan bli forhøyet på grunn av stress. Stress kan være fysisk (smerte, infeksjon), miljø (varme, støy) eller psykisk (bekymring, frykt). Som kroppen går gjennom stress, opplever det symptomer, som økt hjertefrekvens og høyt blodtrykk, i forhold til økningen av kortisol. Redusere stress er avgjørende for å opprettholde normale kortisolnivåer.

Slik Lavere My High Kortisol

•  Få nok hvile. Sett en sengetid som gjør at syv til åtte timers søvn. Ifølge Advance-health.com, mangel på søvn øker kortisolnivå dramatisk, forårsaker tretthet og mangel på energi. Du trenger søvn for å opprettholde sunne kortisolnivå, som i sin tur øker årvåkenhet.

spise en lav glykemisk diett. Å ha mye sukker i blodet kan øke kortisol nivåer. Høy kortisolnivå til slutt kan føre til diabetes basert på høye insulinnivåer.

Ta kosttilskudd, som hjelper balansere kortisolnivå. Fosfatidylserin er effektive i å redusere økt kortisolnivå. Ifølge Advance-health.com, er en normal dosering 02:59 100mg kapsler daglig. Dette tillegget hovedsak reparasjoner tilbakemeldinger mellom kroppen og hjernen; kortisol reseptorer i hjernen er i stand til å igjen kjenne høye kortisolnivåer og korrigere dem.

Reduser stress i livet ditt. Siden stress er den viktigste årsaken til økt kortisolnivå, jo mindre stresset du er, vil jo lavere kortisolnivå være. Dette kan være så enkelt som å unngå stressende situasjoner når du kan. Øv avslapping teknikker for å håndtere stressende situasjoner du ikke kan unngå. Trening kan også bidra til å redusere stress.

Hint

 • Snakk med legen din om hva kosttilskudd vil være best for deg om dine høye kortisolnivå.

Forstoppelse Med lavere magesmerter

Forstoppelse Med lavere magesmerter


Forstoppelse oppstår når fordøyelsen er forsinket og avføring eliminasjon oppstår færre enn tre ganger per uke. Forstoppelse og underlivssmerter ofte opptrer sammen som et resultat av gass, lav fiberinntak eller menstruasjonsforstyrrelser som dysmenoré eller endometriose.

Identifikasjon

Ifølge National Institutes of Health, er personer som har færre enn tre avføringer per uke anses å være forstoppet. Avføring kan være tørre, små eller vanskelig og krever ofte anstrengende å passere.

Årsaker

Vanlige årsaker til forstoppelse med lavere magesmerter inkluderer irritabel tarm syndrom, utilstrekkelig fiber inntaket og gass. Sjeldnere, kan disse symptomene signaliserer potensielt livstruende tilstander som blyforgiftning eller blindtarmbetennelse.

Behandling

Behandling for forstoppelse med lavere magesmerter avhenger i stor grad på den underliggende årsaken. Avføring myknere kan anbefales for umiddelbar lindring av forstoppelse, mens over-the-counter smertestillende og anti-flatulens medisiner kan bidra til å lindre magesmerter.

Komplikasjoner

Ifølge Mayo Clinic, kan langvarig forstoppelse føre til avførings, rektal prolaps og hemoroider. Komplikasjoner av magesmerter er avhengig av sin underliggende årsaken og kan omfatte en nedgang i produktivitet og livskvalitet.

Advarsel

I noen tilfeller kan forstoppelse med lavere magesmerter signalisere en livstruende tilstand som tykktarmskreft eller intestinal obstruksjon. Hvis du opplever plutselige eller sterke magesmerter ledsaget av oppkast eller blod i avføringen, oppsøke lege umiddelbart.

Slik Lavere serotonin

Serotonin er en viktig kjemisk i kroppen som er ansvarlig for å kontrollere humør, energinivå og evne til å sove. Lavere serotoninnivået kan føre til alvorlig depresjon, konstant tretthet og søvnløshet. Her er de vanligste måtene å redusere serotonin.

Slik Lavere serotonin

Senking serotonin

•  Dårlig kosthold og mosjon kan forårsake alvorlige dråper i serotoninnivået, uavhengig av alder eller vekt. Mangelfull trening og immobilitet, kombinert med regelmessig angst, kan få ned disse nivåene. Dietter som består av lav-karbohydrat, høy-protein måltider også lavere serotonin mengder.

Mangel på sollys er en annen ledende årsak til lavt serotonin nivåer. Hvis du er stadig inne eller ikke utsettes for sollys over lengre tid, kan serotoninnivået faller. Dette er en viktig årsak til depresjon i løpet av vinteren.

Høye nivåer av stress er også en vanlig årsak til lavt serotonin nivåer. Angst, depresjon eller en hektisk timeplan kan bidra til problemet. Prøv å ta litt tid hver dag til å slappe av og meditere.

Slankepiller, narkotika, smertestillende medikamenter eller reseptbelagte legemidler kan føre til serotoninnivået til å slippe inn noen individer. Spør legen din om dine medisiner 'effekter på serotonin.

Hvordan lavere kortisolnivå og gå ned i vekt

Det er mulig å senke kortisolnivå og gå ned i vekt. Stress fører til forhøyet kortisolnivå, som signaliserer at kroppen til å lagre fett. Høye kortisolnivåer også øke sult smerter. Kortisol er sunt i små mengder; imidlertid økt kortisolnivå øker appetitten, føre til vektøkning og øke sjansene for diabetes og depresjon. Det finnes noen måter å kjempe tilbake høye kortisolnivåer. Følg fremgangsmåten nedenfor for å senke kortisolnivå og gå ned i vekt.

Hvordan lavere kortisolnivå og gå ned i vekt

•  Start treningen. Trening er en av de beste måtene å redusere kortisolnivå, fordi det øker feel-good hormoner som dopamin og serotonin. Regelmessig trening hjelper endre kroppens reaksjon på hormoner ved å trene den til å reagere mer effektivt til økt kortisolnivå. Tren minst 30 minutter om dagen fire til fem ganger i uken og du vil være i stand til å senke kortisolnivå og gå ned i vekt effektivt.

Reduser stress til lavere kortisolnivå og gå ned i vekt. Langvarig eksponering for stress påvirker kortisolnivå og helse mer enn kortsiktig stress. Å være rundt at giftig sjef, har økonomiske usikkerhet og har samlivsproblemer over en lang periode vil ofte øke fettlagring, redusere immunsystemets funksjon og øke blodsukkeret. Hvis det ikke er noen måte å unngå langvarig stress, finne måter å håndtere det som meditasjon eller atferd modifikasjon teknikker.

For å senke kortisolnivå og gå ned i vekt, sørg for å spise et sunt, balansert kosthold. Ta daglige vitaminer og mineraler for å senke kortisolnivå. Rose hip ekstrakt har vist seg å redusere kortisolnivået og redusere stress. Finn rose hip ekstrakt på din lokale nabolaget helsekost butikk. Rose hip ekstrakt kan også bidra til å bekjempe influensa og forkjølelse.

Hint

 • Sjekk alltid med en lege før du tar kosttilskudd.

Hvordan å miste lavere kroppsfettLavere kroppsfett kan være vanskelig å tape hvis du har tillatt det å komme ut av kontroll. Hvis du ikke kan se ned og se føttene du er virkelig i trøbbel. La oss håpe det har ikke fått så ille ennå. Ordet ennå er brukt fordi det kan bli så ille hvis du ikke setter en stopper for det asap!

Hvordan å miste lavere kroppsfett

•  Å miste lavere kroppsfett vet rett opp foran oddsene er mot deg. De fleste som prøver å gå ned i vekt er ikke vellykket. Vellykket vekttap betyr at det holder av. Å miste 10 pounds og få det tilbake er ikke suksess. Men hvis du er konsekvent og engasjerte suksess vil være din.

Start med å utdanne deg selv på kalorier, karbohydrater, fett, salt, protein, mosjon og metabolisme. All informasjon du trenger er rett her på nettet. Hvis du ikke vet hva du arbeider med kan du ikke erobre den.

Gi det tid; altfor mange mennesker ønsker å gå ned i vekt raskt. Når du mister vekt raskt det vanligvis kommer rett tilbake. Dette er fordi det må være en livsstil endring ikke noe du gjør for noen uker eller måneder. Slankepiller og kjepphest dietter kan føre til alvorlige helseproblemer og sjelden føre til varig vekttap. Dette betyr lavere kroppsfett vil komme tilbake!

Hold en matdagbok av alt du spiser og drikker. Denne måten du holdt ansvarlig og holde styr på kalorier. Kalori kontroll er et MUST! Når du spiser færre kalorier enn du trenger du ned i vekt, er det så enkelt. Beregn daglige kalorier som kreves og begynne å redusere dem. En kalori kalkulatoren er et flott verktøy å bruke for dette.

Reduser kalorier litt om gangen, slik at kroppen får tid til å justere. Skjær 100-200 kalorier om dagen til du kommer 500 mindre enn ditt vedlikeholdsnivå! Du vil sikkert miste 1-2 pounds en uke bare ved å gjøre dette. Et balansert kosthold med karbohydrater, proteiner og fett er best. Kosten retningslinjer er som følger: fett 20-30%, protein 10-20% og karbohydrater 45-55%.

Spis mindre måltider 5-6 ganger om dagen i stedet for tre store. Dette bidrar til å øke hastigheten på stoffskiftet, holder sulten i sjakk og leverer næringsstoffer på en konsistent basis.

Øvelse fremmer raskere vekttap resultater. Ja, vil kutte kalorier får du der du ønsker å være, men hva med flab. Hvis du ikke trener vil du bli slapp! Trening er det som gjør folk ser passform og tonet vekttap alene kan ikke gjøre det.

Velg trening du liker. Mange tror målretting et område vil gjøre dem gå ned i vekt i det området. Dette er ikke sant! Uansett hva trening du gjør vil det bidra til å kvitte seg med lavere kroppsfett samt generelle kroppsfett.

Til slutt, vekte deg selv minst en gang i uken for alltid. På denne måten vekt kan ikke snike seg innpå deg. Tenk på det, det er mye lettere å miste 5 pounds enn 25.

Sikker og rask måte å miste vekt og lavere kolesterol

Å miste vekt og senke kolesterolet er to relaterte mål som kan oppnås i tandem med de riktige trinnene. Å være overvektig er generelt usunn og har en negativ effekt på utseendet ditt. Høyt kolesterol kan tette blodårene og øke blodtrykket. Shedding de ekstra pounds og kolesterolsenkende krever disiplin, et sunt kosthold og regelmessig mosjon.

Trening

Øvelse for en time minst fire dager per uke. Ifølge Mayo Clinic, bør folk prøver å gå ned i vekt løpe, sykle eller svømme i høyt tempo i minst 60 minutter de fleste dagene i uken.

Folk som oppholder seg fysisk aktiv brenne flere kalorier, og dermed miste mer vekt. Antall kalorier du forbrenner avhenger av hvor ofte, hvor lenge og hvor hardt du trener. Uansett trening du velger, blande i litt styrketrening i tillegg. Utfør tre sett med 20 push-ups annenhver dag gjennom hele uken. Har tre sett med 20 sit-ups i tillegg til å styrke din kjerne.

Ifølge National Cholesterol Education Program, overvekt har en tendens til å øke nivåene av skadelig LDL kolesterol og sette deg i større fare for å utvikle hjertesykdom. Ifølge National Cholesterol Education Program, er regelmessig fysisk aktivitet bidrar til å senke LDL-kolesterolet og er spesielt viktig for overvektige personer.

Diet

Spiser bare sunn mat. Trening alene ikke vil senke kolesterolnivået ditt eller krympe midjen din hvis du spiser junk food. Gå på en streng diett for å gå ned i vekt og redusere kolesterolet. Ifølge Mayo Clinic, kan kutte 500 kalorier fra kosten hver dag hjelpe deg å miste rundt ett pund per uke. Ved å brenne flere kalorier med trening, mister du enda mer vekt hver uke. The Mayo Clinic anbefaler et kosthold basert rundt frukt, grønnsaker, hele korn og proteinkilder som fisk og nøtter. The National Cholesterol Education Program anbefaler også å unngå mat med høyt mettet fett, transfett og kolesterol, som for eksempel stekt mat, kaker, margarin og fet meieriprodukter.

Livsstilsvalg

Ta sunne livsstilsvalg for å miste vekt og lavere kolesterol. Kosthold og mosjon er viktig, men det er andre faktorer. Unngå å drikke alkohol. Øl, vin og brennevin alle har massevis av tomme kalorier. Du kan også være i stand til å brenne flere kalorier hver dag ved å gjøre enkle endringer, som å ta trappene i stedet for heisen eller sykling for å arbeide i stedet for kjøring. Selv aktiviteter som rengjøring av huset kan være en form for trening. Det kan ikke virke som mye, men alt du gjør har en kumulativ effekt på din generelle helse.

Hvordan lavere østrogennivå i menn

Skjønt hormonet østrogen er vanligvis forbundet med kvinner, er det også nødvendig i menn en liten mengde av hormonet. Høye østrogennivå kan forårsake uønskede bivirkninger hos menn som redusert sexlyst, tretthet, vektøkning, prostataproblemer og forstørret brystene (gynekomasti). Som menn alder, østrogennivået har en tendens til å øke. Visse livsstil og kosthold endringer kan hjelpe menn redusere østrogennivået og øke testosteron i kroppen.

Hvordan lavere østrogennivå i menn

•  Opprettholde et sunt kosthold som er godt balansert og høy i frukt og grønnsaker. Tren regelmessig - minst 30 minutter om dagen. Engasjere seg i moderat-til høyintensiv trening som aerobic, sykling, løping, gåing eller vekttrening. Dette vil øke muskelmassen og bidra til å redusere østrogennivået.

•  Redusere forbruk av alkohol og begrense inntaket til ikke mer enn en drink per dag. Alkohol påvirker leverens evne til å bryte ned østrogen, noe som resulterer i økt østrogennivå i kroppen.

•  unngå eller begrense forbruket av soyaprotein, noe som er nesten identisk med den kjemiske sammensetningen av østrogen og kan etterligne noen av hormon effekter.

•  Ta tilskudd av vitamin sink - 50 mg to ganger per dag. Lavere frekvens eller doser når symptomene begynner å avta. Sink hjelper konvertere østrogen til testosteron og kan senke nivåene.

Se hormonbehandling, som kommer i en rekke reseptbelagte medisiner alternativer som for eksempel gelatin kapsel piller, injeksjoner, aktuell kremer og geleer, prevensjonsplaster og pellets former. Pelletene er implantert under huden av en lege. Pellets og kapsler vanligvis slipper det høyeste nivået av hormoner i forhold til andre former.

Hint

 • Sørg for å konsultere legen din før du implementerer noen livsstilsendring til å endre hormonnivåene.

Slik Lavere LH og FSH nivåer naturlig

Follikkelstimulerende hormon (FSH) og luteiniserende hormon (LH) er essensielle deler av menstruasjonssyklusen. FSH signaliserer at eggstokkene skal produsere follikler, der et egg vil bli utgitt. Når en follikkel er helt moden, en strøm av LH signaler som egget skulle frigjøres, forårsaker eggløsning. Når nivåene av FSH og LH er for høy, kan dette forstyrre eggløsning og befruktning. Selv om det er reseptbelagte legemidler som kan hjelpe med å balansere hormoner, mange kvinner velger å bruke en naturlig tilnærming, for eksempel yoga, akupunktur eller kinesisk medisin, for å senke FSH og LH nivåer.

Slik Lavere LH og FSH nivåer naturlig

Exercise. Øker blodstrømmen til eggstokkene kan redusere produksjonen av både FSH og LH naturlig. Øvelser som konsentrerer seg om bekkenregionen, for eksempel yoga og pilates, kan øke blodstrømmen til eggstokkene naturlig.

Vurder å bruke kinesiske urter for å redusere FSH og LH nivåer. Disse behandlingene er ikke overvåket av Food and Drug Administration (FDA). Utøvere av kinesisk medisin kan lage en blanding av urte kosttilskudd som kan bidra til å redusere hormonnivået. Siden urte behandlinger kan være potent og er ikke godkjent av FDA, er det fordelaktig å konsultere med en lege regelmessig under behandlingen.

Ta kontakt med en utøver av akupunktur. Behandling med akupunktur kan også øke blodstrømmen til eggstokkene, bidrar til lavere nivåer av LH og FSH. Konsultere med en lege under behandlinger kan hjelpe deg å overvåke utviklingen og kan hjelpe utøveren tilpasse behandlinger for å øke sin effektivitet.

Hvordan lavere systolisk blodtrykk

Når du får din blodtrykk lesing på et legekontor, vil du legge merke til to tall som er oppført, for eksempel 120/80. Jo høyere tallet er systolisk blodtrykk. Når dette tallet er gjennomgående høy, det er en tilstand som kalles hypertensjon. Hypertensjon kan være svært alvorlig og kan også føre til døden. Heldigvis er det nok av ting du kan gjøre for å senke blodtrykket. Alle disse er enkelt og kan føre til at du forbedre din helse på flere måter.

Hvordan lavere systolisk blodtrykk

Senk ditt daglige inntak av natrium. Når du har for mye natrium, fungerer ditt hjerte hardere som fører til at blodtrykket øker. Unngå å sette salt på maten når du spiser, og kjøpe lav natrium produkter, for eksempel supper og "ingen salt lagt til" snacks.

Substitute frisk frukt og grønnsaker for junk food snacks. Søtsaker og bearbeidet snacks som kjeks og potetgull kan føre til vektøkning, noe som vil øke blodtrykket ditt.

Få nok kardiovaskulær trening på daglig basis. Du bør fullføre minst 30 sammenhengende minutter med trening hver dag når du forsøker å senke blodtrykket. Dette kan være så enkelt som å ta en rask spasertur hver kveld med din ektefelle eller signifikante andre. Kardiovaskulære øvelser styrke hjertemuskelen. En sterkere hjerte trenger ikke å jobbe så hardt, og dermed slippe systolisk blodtrykk. Kardiovaskulær trening vil også hjelpe deg å slippe noen overflødig vekt, igjen fører til en lavere blodtrykk lesing.

Slutte å røyke, og begrense alkoholforbruket. Nikotin og alkohol har negative effekter på hjertet, som fører til en økt systolisk blodtrykk. Alkoholholdige drikker, spesielt øl, kan føre til en økning i vekt. Dette vil føre til at blodtrykket til å stige.

Iverksette tiltak for å begrense og håndtere stress. Det er ingen måte at noen kan helt eliminere stress fra hans eller hennes daglige liv. Hvordan du takle stress, men kan føre til en økning i blodtrykket. Vurdere å meditere eller å ta litt tid for stille ettertanke når du føler deg spesielt stressa. Yoga øvelser kan være en utmerket måte å redusere effektene av stress på kroppen din.

Hint

 • Spør legen din om du bør ta noen ekstra skritt for å redusere systolisk blodtrykk. Noen leger, for eksempel vil si pasienter med høyt blodtrykk til å slutte å drikke koffein. Sørg for å følge alle legens instruksjoner.
 • Ikke ta høyt blodtrykk lett. Kronisk hypertensjon kan føre til hjertesykdom og død. Det er viktig at du tar skritt for å håndtere høyt blodtrykk så snart problemet er oppdaget.

Slik Lavere blodtrykk med Food

Slik Lavere blodtrykk med Food


Lavere blodtrykk med mat ved å følge noen enkle trinn. Hvis du har blitt fortalt at du har høyt blodtrykk, kan det være lurt å vurdere å bruke mat til å løse problemet. Reseptbelagte medisiner kan hjelpe, men du kanskje ikke ønsker å håndtere bivirkningene. Matvarer kan hjelpe deg uten bivirkninger.

Slik Lavere blodtrykk med Food

•  Når du har blitt fortalt at du har høyt blodtrykk, har en diskusjon med legen din om endring i kostholdet. Be om en liste over matvarer som vil hjelpe deg, og en liste over matvarer du bør unngå. Også, gjøre noen undersøkelser om emnet. Med Internett tilgjengelig, er det ingen grunn til ikke å bli informert.

Shop for friske grønnsaker, vurderer bare de du vil faktisk spiser. Hvis de kommer til å sitte på en kjøkkenbenk å ødelegge, kan de ikke hjelpe deg! Selleri er antatt å være spesielt nyttig. Men studier viser at mer grønnsaker og frukt konsumert av en person, skjer mindre sannsynlig blodtrykk problemer.

Shop for fersk frukt. Hvis du ikke finner det du leter etter i den produserer delen, bør du vurdere frosset. Prøv å spise frukt før hvert måltid. Appelsiner, meloner, jordbær og bananer anses gode valg. Likevel, all frukt er bra for deg.

Substitute rent vann for drinker som kan inneholde mye salt og sukker. Hvis du absolutt ikke kan nyte rent vann, tilsett litt smakstilsetning hjemme. Kommersielle produkter er ikke bare dyrt, disse drikkene inneholder ofte kjemiske tilsetninger fleste av oss kan ikke engang uttale.

Hvis du ikke er i vanen med å spise frukt og grønnsaker daglig, her er en måte å starte: Ha en liten mengde av frisk frukt før frokost og lunsj. Ha en liten salat før middag. Ettersom dette blir en vane, legge til mer frukt og grønnsaker. Ettersom tiden går, vurdere å spise kun frukt og grønnsaker en eller to dager hver uke.

Hold nøye sjekk på hva du putter i kroppen din. Legge sauser som er fulle av salt kan angre din innsats. Les etiketter.

Hint

 • Hvis du blir behandlet av en lege for noen sykdom, diskutere dine planer.
 • Hold nøye sjekk på hva du putter i kroppen din. Legge sauser som er fulle av salt kan angre din innsats. Lese etiketter!
 • Ikke stopp noen medisiner uten å snakke med legen din.
 • Ikke bruk noen informasjon hvor som helst i stedet for legehjelp.

Hvordan midlertidig lavere blodtrykk

Det er tider når vår blodtrykket kan være forhøyet, for eksempel når vi er nervøse eller engstelig. I tider som disse, må vi senke blodtrykket i det minste midlertidig, slik at vi kan utføre oppgaven.

Hvordan midlertidig lavere blodtrykk

•  kontrollere pusten. Noen ganger når vi er nervøse eller engstelig, starter vår blodtrykket til å stige og i sin tur, begynner vår pust til å bli uregelmessig - noen ganger til det punktet av hyperventilering. Du kan kontrollere pusten din ved å ta lange dype åndedrag gjennom nesen og puste lange, ut gjennom munnen.

Cool kroppen din. Varme har en tendens til å øke blodtrykket. Kroppen din må jobbe hardere for å bli kjøligere, noe som betyr at blodtrykket ditt vil begynne å øke. Hvis du begynner å føle deg selv begynner å svette enda mer, og du er i et varmt miljø, flytte til et kjøligere området for å hjelpe slappe av, kjøle deg av og senke blodtrykket.

Ro dine tanker. Ofte våre sinn er de største syndebukkene i å øke vår blodtrykk. Hvis vi har tanker i våre sinn som fører oss til å bli mer engstelig eller nervøs, prøve å tenke på ting som er mer beroligende. Tenk deg ting i tankene dine som får deg til å slappe av eller ta stress bort. Picturing ting som din siste avslappende ferie eller en fin dag på stranden bør bidra til å sette deg inn i rammen av tankene til å slappe av.

Drikk mer vann. Det er en direkte kobling mellom dehydrering og forhøyet blodtrykk. Hvis du knapt drikke noe vann og drikke mye drikker som inneholder koffein, som fungerer som et vanndrivende, kan det være lurt å begynne å drikke mer vann. Bor riktig hydrert vil bidra til at blodtrykket er lavere, og på et normalt nivå. Staying riktig hydrert til enhver tid også vil bidra til å holde kroppen fungerer på et optimalt nivå.

flytte til et roligere miljø for å bidra til å bringe blodtrykket nede. Noen ganger når vi er midt i en høy-stress miljø der ting er høyt og ting går gale rundt oss, vil vår blodtrykk naturlig stige. Fjern deg selv fra en slik rundt å bidra til å bringe stress nivå ned. Gå et sted hvor det er ingen rundt, der det er rolig og hvor du kan sitte og slappe av uten å bli plaget.

Hint

 • Se din lege om blodtrykket holder seg høyt.

Hvordan å spise mat som lavere blodtrykkVisste du at det er mange matvarer som senker blodtrykket? Sammen med trening, justere kostholdet ditt, enda litt, kan reversere høyt blodtrykk og hypertensjon. Finne matvarer som lavere blodtrykk er ikke vanskelig hvis du vet hva du skal se etter og hva du skal holde deg unna. Les videre for tips om gende blodtrykket ved å spise sunt.

Hvordan å spise mat som lavere blodtrykk

•  Salt og natrium er ofte skylden for å øke blodtrykket slik at du ønsker å se etter mat som er lav i natrium. Hold deg unna salte chips, bruke lav natrium soyasaus når matlaging og sjekk ernæring informasjon før du plukke opp din favoritt jar av tomatsaus.

Mange matvarer som senker blodtrykket er funnet i den produserer eller frosne midtgangen av dagligvarebutikk. Hvis det kommer i en kan det mest sannsynlig fullpakket med salt. Hvis det er mulig alltid kjøpe ferske eller frosne grønnsaker og frukt. Hvis du må kjøpe hermetikk skylle maten med vann før servering. Dette fungerer for hermetiske grønnsaker som erter, bønner og mais samt hermetisert tunfisk fisk og frukt cocktail.

mat som er lav i totalt og mettet fett vil bidra til å senke blodtrykket. Igjen betyr dette unngå fet og salt chips, bearbeidet kjeks og kaker og vanlig salat dressing. I stedet velger bakt chips eller kjeks, havrekjeks og lite fett eller vinagarette salatdressinger.

innlemme mer korn i kostholdet ditt. Hele korn brød og pasta er både matvarer som senker blodtrykket. Hvis du spiser frokostblanding til frokost look for havre og korn varianter som for eksempel multi-korn Cheerios eller Kashi hele korn korn.

Frukt og grønnsaker spiller en svært viktig rolle i å senke blodtrykket. Spis 4-5 porsjoner med både frukt og grønnsaker i døgnet. Husk tørket frukt (tranebær og aprikoser) og frukt og grønnsaksjuice teller som en porsjon. Hvis du har problemer med å spise så mye produsere lage en salat og få 2-3 porsjoner på en gang, spise en gryte eller stek til middag og få flere porsjoner med grønnsaker, spise en banan med frokost og et eple og ost som en mid -Morgen snack.

fiberrik mat er vanligvis matvarer som senker blodtrykket også. Avokado, bringebær, grapefrukt, søtpoteter, kli frokostblanding (eller muffins), svarte bønner og lima bønner er alle pakket med fiber. Du kan også strø linfrø inn oppskrifter for å øke fiber inntaket og lavere blodtrykk. Bruk linfrø i pannekakerøre, på salater, eller havregryn. Det er ganske mye smakløst, men det legger en kraftig fiber punch.

Begrens inntak av kjøtt, særlig rødt kjøtt. Det er blitt funnet at vegetarianere har betydelig lavere blodtrykk enn sine kjøttspisende venner. Hvis du ikke kan helt kuttet kjøtt ut av kostholdet ditt fjerne fettet før matlaging, velger skinn kyllingbryst, og hold deg til hvitt kjøtt. Bruke bakken kalkun i stedet for kjøttdeig og bare kjøpe kjøttdeig med lavest fettinnhold, for eksempel 93/7. Unngå ting som pølse, pølser, og behandlet kjøttpålegg som inneholder mye natrium.

Hint

 • Når matvarer som senker blodtrykket er kombinert effektene kan være like bra som medisiner. Et godt kosthold som søker å senke blodtrykket er DASH Diet. Se link i Resources nedenfor.
 • Hvis du vanligvis bruker salt til sesongen deg mat, bruke krydder og urter i stedet. Du får smaken uten saltinnhold.

Hvordan lavere diastolisk blodtrykk Naturligvis

Hvordan lavere diastolisk blodtrykk Naturligvis


Leger og sykepleiere nevne to tall når du leser blodtrykket. Hvis blodtrykket ditt er 130/90, nummer 90 er diastolisk blodtrykk. Å holde et lavt diastolisk blodtrykk nivået er viktig. Personer med et høyere nivå har en større risiko for å utvikle høyt blodtrykk, noe som kan føre til alvorlige tilstander som hjerteinfarkt eller hjerneslag. Heldigvis finnes det måter å redusere diastolisk blodtrykk naturlig.

Hvordan lavere diastolisk blodtrykk Naturligvis

•  Spis en lav-natrium diett. Et høyt inntak av natrium øker diastolisk blodtrykk, og øker risikoen for hypertensjon. For å redusere risikoen, redusere inntak av natrium. Hold deg unna bearbeidet eller frossen mat, og spiser mellom 400 og 1000 mg natrium per dag. Drikk rikelig med vann for å skylle overflødig natrium fra kroppen din.

Velg sunn mat. Fet mat som rask mat og stekt mat kan øke diastolisk blodtrykk. Senke blodtrykket naturlig ved å spise frisk frukt og grønnsaker. Velg magre matalternativer og spise rikelig med kalium og vitamin C.

miste ekstra pounds. Å være overvektig kan også påvirke din diastolisk blodtrykk. Hvis du er overvektig eller overvektig, løse for å kaste ekstra pounds og opprettholde en sunn vekt. Reduser kaloriinntaket og spise mindre mat porsjoner.

Ta urte kosttilskudd. Forskjellige urte kosttilskudd som hvitløk og burdock naturlig redusere diastolisk blodtrykk. Besøk din lokale helsekost butikk og ta disse kosttilskudd som anvist. Snakk med legen din før du tar kosttilskudd.

Øk fysisk aktivitet. En stillesittende livsstil bidrar til et høyt diastolisk blodtrykk. Til naturlig lavere lesing, starte en treningsøkt rutine. Trening i minst 90 minutter om dagen. Dette kan inkludere jogging, aerobic, svømming eller turgåing.

Hint

 • Røyking og høyt alkoholforbruk kan øke diastolisk blodtrykk lesing.

Hvordan virker Vekttap lavere blodtrykk?

Hvordan vekt bidrar til Hypertension

Overvekt ofte fører til hypertensjon. En større kropp krever mer blod for å kunne gi tilstrekkelig næringsstoffer og oksygen til kroppens vev. Større blodvolum gir mer press mot veggene i blodårene. Således er blodtrykket øker som følge av ekstra kroppsvekt.

Anbefalinger midje måling

Nærmere bestemt bærer vekten primært rundt livet er ofte en faktor i utviklingen av høyt blodtrykk. En midjemålet på 40 eller mer for menn og 35 eller mer for kvinner øker risikoen for å oppleve hypertensjon. Således, dersom en persons midje størrelse er større enn disse anbefalingene ville vekttap redusere risikoen for utvikling av hypertensjon og til å senke blodtrykket hos pasienter som allerede arbeider med hypertensjon.

Å miste vekt å senke blodtrykket

Ifølge Mayo Clinic, å miste så lite som 10 pounds kan betydelig lavere blodtrykk. Vanligvis vil de individer som forsøker å gå ned i vekt å gjøre det ved å spise sunnere og innlemme øvelsen i sine daglige rutiner. Spise sunnere og regelmessig mosjon kan senke blodtrykket flere punkter.

Kan Diuretika lavere blodtrykk?

Typer Diuretika

Diuretika er ofte brukt til å behandle høyt blodtrykk. Diuretika faller inn i tre kategorier: kaliumsparende, sløyfe og tiazid. Alle disse medisinene påvirker nyrene, men hver gjør det på forskjellige måter. Vanligvis er personer med hypertensjon foreskrevet medisiner i tiazid gruppen. Noen vanlige tiazid medisiner er hydrochlrothiazide, metalazone og klortiazid.

Effekter på blodtrykket

Diuretika er også referert til som vanndrivende. Diuretika hjelpe kroppen i å slippe salt og overflødig vann. Diuretika fører til at nyrene til å legge mer natrium i urinen som vil bli skilt ut av kroppen. Når natrium utskilles det tar ekstra vann sammen med den så godt. Dette reduserer mengden av vann i blodet. Mindre væske i blodet betyr at det blir mindre press på blodårene. Således, vil blodtrykket være lavere.

Blodtrykkskontroll

Noen ganger diuretika alene vil effektivt behandle hypertensjon. Men hvis blodtrykket ikke styres tilstrekkelig med diuretika, da pasienter kan også være foreskrevet andre medisiner som ACE-hemmere eller betablokkere.