Digidexo.com

behandling av tørr koldbrann

Definisjon av Koldbrann

Ifølge Mayo Clinic, er gangren død av vevet som følge av inhibering av blodstrømmen til en del av kroppen. Dette fører til at vev til å forfalle og råte. Koldbrann er en alvorlig tilstand som trenger umiddelbar behandling - langvarig slitasje på grunn av koldbrann kan forårsake død hvis den forblir ubehandlet.

Årsaker

Årsaker til koldbrann inkluderer genital eller urinveisinfeksjoner, blokkering av blodstrømmen til de indre organer, Clostridium perfringens bakterier, en bakteriell infeksjon, alvorlige brannskader og forfrysninger.

Typer

Typer av koldbrann inkluderer tørt, vått, gass, intern, eller Fournier koldbrann.

Symptomer

Ifølge National Institutes of Health, symptomer på koldbrann inkludere rødt, bronse, blå eller svart misfarging i det berørte området, en illeluktende utflod eller puss og nummenhet i området. Hvis det skjer inne i kroppen, kan det føre til forvirring, feber, lavt blodtrykk, alvorlig eller vedvarende smerter, gass buildup i vevet under huden og følelsen generelt syk.

Behandling

Behandlinger for koldbrann inkluderer fjerning av dødt vev, amputasjon av den berørte kroppsdel, kirurgiske prosedyrer som forbedrer blodtilførselen til det berørte området og antibiotika.

Komplikasjoner

Koldbrann kan føre en person til å bli deaktivert på grunn av amputasjon. Vevet tap kan kreve rekonstruktiv kirurgi for å korrigere.

Hva er fordelene med DMG Væske i mennesker?

Hva er fordelene med DMG Væske i mennesker?


Dimetylglycin (DMG) er et derivat av aminosyren glycin, hvor to metylgrupper (CH3) hver erstatte et hydrogenatom. Fordi organismer bruker DMG raskt for å danne andre stoffer som for eksempel en rekke neurotransmittere, hormoner, aminosyrer og DNA, kropp og næringskilder bare inneholder lave nivåer av dette næringsstoff. Mat kilder inkluderer korn, bønner, frø og kjøtt (spesielt lever). Selv om ingen srudy har knyttet noen sykdom med mangel på DMG, kan tilskudd være gunstig på mange måter. Som alltid, sjekk med legen din før du tar noen kosttilskudd.

Høyt energinivå

Technical Bulletin "Gluconic DNA" av DaVinci Laboratories siterer sterke bevis for at idrettsutøvere kan øke styrke og utholdenhet ved å supplere med DMG. Selv om sports forsøk ikke kan etablere en eksakt årsak til dette fenomenet, kan kosttilskudd virker ved å forbedre stoffskiftet og cellulær respirasjon.

Mental yteevne

Supplere med en amino som DMG, en forløper til en rekke signalstoffer, hvis du ønsker å øke hjernekapasiteten eller tamme mental og følelsesmessig stress. Studier av Dr. Bernard Rimland av Autism Research Institute og Generoso Gascon ved University of North Dakota School of Medicine, Institutt for nevromedisin har fokusert på DMG betydelige nytten i behandling av autisme og beslag aktivitet.

Immunsystemproblemer

Forskning har etablert immun-boosting effekter av å supplere med DMG. Ifølge Vinci, forbedrer produksjonen av antistoffer, kommunikasjon mellom celler og kroppens samlede evne til å bekjempe infeksjoner DMG. Artikkelen siterer også en studie på rotter ved Clemson University Dr. John Lawson som indikerer DMG evne til å forbedre immunregulering problemet ved revmatoid artritt.

Blood Sugar

DaVinci sier at legene har brukt DMG å senke sine pasienters blod sukker og har brukt det med hell for å behandle diabetes tilstander som koldbrann og magesår.

Avgiftning

DaVinci påpeker at DMG hjelper kroppen til å bruke levermetabolisme å kvitte seg med giftstoffer.

hjerte-problemer

Ifølge DaVinci, opplevde pasientene færre arytmier og lavere blodtrykk gjennom DMG tilskudd. Sirkulasjonssystemet er avhengig av prosesser som DMG hjelper, for eksempel mobil kommunikasjon, metabolisme og oksygen ledelse. Ifølge Phyllis A. Balch, støtter DMG oksygen til hjertet og sunne kolesterol-og triglyseridnivåer.

Andre fordeler

Fordi organismenes celler, organer og systemer bruker dette molekylet på så mange forskjellige måter, bærer DMG tilskudd utallige fordeler, inkludert noen som forskerne har ennå å oppdage.

Dioxychlor Bivirkninger

Dioxychlor Bivirkninger


Dioxychlor er et homøopatisk fortynning av oksidert natriumklorid som inneholder mineraler og sporstoffer avgjørende for livet. "Natrium" er latin for natrium, så natriumklorid er natriumklorid, eller vanlig bordsalt. Mange mennesker har brukt Dioxychlor for sin anti-virus, anti-sopp og anti-bakterielle egenskaper. Brukt som et naturlig middel for en rekke plager i løpet av årene, Dioxychlor bivirkninger er ikke-eksisterende.

Historie

Bruken av Dioxychlor dateres tilbake til første verdenskrig da vestlige militære styrker brukt en lignende substans til å behandle infeksjoner, særlig koldbrann infeksjoner, sparer livet til utallige soldater. Dioxychlor, oftest merket "C3" eller "DC3", ble utviklet av amerikanske biologiske og har vært i klinisk bruk i mer enn 15 år. Titusenvis av Dioxychlor infusjoner er trygt og effektivt administrert på American biologiske Integrative Hospital and Medical Center, så vel som på andre klinikker og sykehus over hele verden.

Identifikasjon

Dioxychlor er et uorganisk (ikke inneholder noe karbon) oksydant (oksydasjonsmiddel) som består av natriumsaltet. Det er en naturlig antibiotika stand til å drepe bakterier. Dioxychlor kjemiske strukturen er pH-avhengig, noe som betyr at dens evne eller manglende evne til å motstå endring eller nedbryting er i stor grad bestemt av surhet eller alkalitet av det omgivende medium. Når Dioxychlor tilsettes til et surt medium, blir det ustabilt og vil dekomponere i en rekke produkter, inkludert, men ikke begrenset til nascerende oksygen. Begynnende oksygen er bare "gratis" oksygenatomer som finnes i en vannløsning for et brøkdels sekund før reagere med andre atomer.

Funksjon

Dioxychlor bistår kroppens normale immunsystemfunksjoner ved å tilføre betydelige mengder oksygen til anaerobe. Anaerober, slik som bakterier, ikke krever oksygen for å leve eller for vekst og kan dø i nærvær av oksygen. Det aktive middel i Dioxychlor er den nascerende oksygen, som må aktiveres med innføring av et surt medium for den anti-virale, anti-fungale og anti-bakteriell aktivitet kan utføres. Dioxychlor bistår med kroppens naturlige forsvarsmekanismer for å motvirke smittestoffer i eldre og andre personer med svekket eller ineffektive immunforsvar.

Betydning

Dioxychlor, sammen med andre uorganiske oksidanter, har potensial for bruk mot Acquired Immune Deficiency Syndrome (AIDS) og en rekke bakterier, virus og sopp, Candida albicans (gjær-lignende sopp organisme) og miljøtoksisitet (giftnivåer). I motsetning til andre fungicider, ikke bruken av Dioxychlor ikke føre til utvikling av resistente stammer av sopp med langvarig bruk.

Advarsel

Dioxychlor er ikke det samme som "Miracle Mineral Solution" (MMS), også kjent som Miracle Mineral Supplement. De er de samme kjemisk, men Dioxychlor er svakere. Ifølge Food and Drug Administration, som advarer forbrukerne ikke å ta MMS, skaper Miracle Mineral Solution industriell styrke blekemiddel når det aktiveres med et surt medium. FDA har mottatt en rekke helse skademelding fra forbrukere ved hjelp av MMS, inkludert oppkast, kvalme og alvorlig lavt blodtrykk på grunn av dehydrering. I motsetning til dette, Dioxychlor bivirkninger er fraværende når fortynningen er riktig administrert.

Hvordan å behandle tørr Koldbrann

Tørr koldbrann er et begrep som brukes for å beskrive døden av levende vev innenfor et område av kroppen. Tørr gangren utvikler seg som et resultat av en drastisk reduksjon i sirkulasjon, noe som begrenser eller blokkerer bevegelsen av blod gjennom blodårene. Det kan være forårsaket av en rekke ting slik som skade eller traume til det aktuelle området, infeksjoner, vaskulære lidelser eller sykdommer som påvirker funksjonen av sirkulasjonssystemet. Tørr gangren kan utvikles i noen del av kroppen, men er mest vanlig å finne i lemmene, spesielt fingre og tær. Hvis behandlet i de tidlige stadier, kan utviklingen av sykdommen bli reversert med kirurgi. Men hvis den forblir ubehandlet, vil vevet bli tørr og krympet. Mens behandlingsmetoden er generelt bestemt av plasseringen av det berørte området og omfanget av skader på vev, er de grunnleggende trinnene for behandling av tørr gangren skissert i førings nedenfor.

Hvordan å behandle tørr Koldbrann

•  Vurdere berørte området visuelt. Vev påvirket av tørr koldbrann vil være kaldt å ta på og mørkt misfarget eller mørke.

•  Søk råd hos en autorisert helsepersonell. Melde fra om alvorlige traumer som kan ha påvirket blodsirkulasjonen til den berørte delen av kroppen: brannsår, knusing, forstuinger, brudd eller stubbing, anstreng eller jamming av et siffer. En helsepersonell vil trekke blod og kjøre tester for å fastslå om en infeksjon er til stede. Hvis diagnosen tørr koldbrann er bekreftet, blir pasientene vanligvis startet på en aggressiv løpet av bredspektret antibiotika og tilbudt smertestillende medisiner for å bli tatt etter behov.

skaffe en anbefaling fra en vaskulær kirurg og gjennomgå kirurgisk inngrep og vaskulær rekonstruktiv kirurgi, hvis det er aktuelt. Dette vil fjerne vev som har blitt permanente skader og bidra til å gjenopprette blodstrømmen til det berørte området.

La de eventuelle skadede vev som ligger i ekstremiteter å visne og dø, til slutt faller fra, eller ha dem kirurgisk fjernet hvis rekonstruktiv kirurgi er ikke et alternativ. Behandle de omkringliggende vev med aktuelle salven å fremme helbredelse på stedet og forebygge skader fra å utvide videre inn i lem.

Ta tiltak for å bedre blodsirkulasjonen i hele kroppen. Slutte å røyke, spise mindre kolesterol og få mer mosjon. Hvis du har diabetes eller åreforkalkning, være spesielt oppmerksom på dine føtter og hender som redusert blodstrøm som fører til tørr koldbrann å utvikle er en av de vanligste forholdene knyttet til disse lidelsene.

Hvordan behandle Gas Koldbrann

Hvordan behandle Gas Koldbrann


Gass koldbrann er en infeksjon vanligvis forårsaket av Clostridium perfingens bakterier, men det kan også være forårsaket av gruppe A streptokokker. Disse bakteriene vokser i lave oksygenforhold og produsere giftstoffer som dreper vev og produsere andre symptomer. De fleste pasienter som utvikler gass koldbrann har en blodåresykdom, diabetes eller kreft i tykktarmen; en tredjedel av tilfellene utvikler spontant.

Hvordan behandle Gas Koldbrann

•  Gi oksygen og intravenøs væske for å korrigere elektrolyttforstyrrelser ved behandling av gass koldbrann utenfor et sykehus.

•  Administrere pasientens luftveier og puste og vurdere sirkulasjonsstatus ofte. Vasokonstriktorer bør bare brukes dersom det er nødvendig, da dette kan redusere blodsirkulasjonen til iskemisk vev. Gi en stivkrampe vaksine hvis det er nødvendig.

Administrere generelle penicillin-type antibiotika intravenøst ​​først før en diagnose har blitt gjort. Når en diagnose av gass koldbrann er gjort, bør klindamycin og penicillin G gis muntlig, som clostridium er følsom for denne kombinasjonen. Vancomycin eller linezolid kan anvendes for pasienter som har risiko for meticillinresistente Staphyulococcus aureus (MRSA). Noen pasienter med MRSA blir nå isolert, selv om de ikke er høy risiko.

Bruk smertestillende for å kontrollere smerte. Hyperbar oksygenbehandling har vært prøvd med en viss suksess.

fjerne skadet, død og infisert vev med kirurgi så raskt som mulig. Det kan være nødvendig å amputere et lem for å kontrollere spredningen av gass koldbrann.

Hvordan behandle Koldbrann

Hvordan behandle Koldbrann


Det er mye lettere å forebygge koldbrann enn å behandle den. Hver gang blodstrømmen er begrenset til en kroppsdel, ringe legen din umiddelbart.

Hvordan behandle Koldbrann

•  Ta antibiotika som anvist av legen din, hvis koldbrann er forårsaket av en bakteriell invasjon. Antibiotika må startes tidlig i forløpet av behandlingen skal være effektiv. I de fleste tilfeller er intravenøs administrasjon den foretrukne rute.

Ta en antikoagulant som anvist av legen din for å redusere sannsynligheten for blodpropp utvikler seg i den berørte kroppsdelen.

Spis en høy-protein diett, hvis anbefalt av legen din. Protein bidrar til å reparere skadet vev.

Drikk rikelig med vann, minst åtte glass om dagen. Ekstra hydrering hjelper vev helbrede fordi så mye av kroppen består av vann.

Bruk spesialbygde sko for å holde presset ut av tær eller hæler som kan vise tegn til nekrose.

Unngå ikke-selektive betablokkere (reseptbelagte medisiner). Disse stoffene kan redusere blodstrømmen til ekstremiteter.

debride den angrepet av koldbrann vev, som bestilt av legen din. Debridering fjerner dødt vev, slik at friske, rosa vevet til å blomstre.

Har angrepet av koldbrann vev fjernet av en kirurg. Hvis nekrose er irreversibel, kan den kroppsdelen måtte amputeres. Vurdere en kirurgisk fjerning av den angrepet av koldbrann området.

Hint

 • Hvis symptomene vedvarer eller hvis du har spesielle medisinske tilstander eller problemer, anbefaler vi at du kontakter lege. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Slik unngår du at Gas Koldbrann

Slik unngår du at Gas Koldbrann


Gass koldbrann, en infeksjon som regel forårsaket av Clostridium perfingens bakterier eller gruppe A-streptokokker, utvikler vanligvis på stedet av et sår, men en tredjedel av tilfellene utvikle spontant. Disse spontane tilfeller ofte forekommer hos pasienter med en underliggende blodsykdom, kreft i tykktarmen eller diabetes. Følgende trinn viser hvordan du kan forhindre et tilfelle av gass koldbrann.

Slik unngår du at Gas Koldbrann

•  Ta spesielt vare på dine hender og føtter hvis du har alvorlig arteriosklerose eller diabetes på grunn av risikoen for infeksjon med enda en mindre skade. Gjennomføre eventuelle tiltak for å reetablere blodsirkulasjonen i beina.

•  Bruk egnet sårpleie på skadetidspunktet for å hindre infeksjon. Dette kan omfatte debridement av nekrotisk vev eller innholdsrik vanning. Amputasjon kan også være nødvendig i alvorlige tilfeller.

•  Gi forebyggende behandling med antibiotika for å forhindre etterfølgende infeksjon i noen tilfeller, spesielt elektiv tarmkirurgi. Bruken av antibiotika før operasjon har vist seg å redusere infeksjonsraten fra mer enn 20 prosent til mindre enn 9.

Rengjør eventuelle sår grundig. Dette er spesielt viktig med store forurensede sår med skade på nærliggende huden. Rådfør deg med helsepersonell hvis du ser tegn på infeksjon som drenering, smerte, rødhet eller hevelse.

Kirurgisk utforske og avløp trengende abdominal sår og nære tårer i tarmveggene. Hyperbar oksygenbehandling også har vist seg å begrense spredningen av infeksjonen i noen tilfeller.

Hvordan behandle Klebsiella Infeksjoner

Hvordan behandle Klebsiella Infeksjoner


Klebsiella infeksjoner er forårsaket av bakterier av slekten Klebsiella; Klebsiella pneumoniae er den mest betydningsfulle. Denne arten har blitt resistente mot antibiotika og kan overføre denne motstanden til andre arter av bakterier. Klebsiella er vanlig i sykehus og forårsaker lungebetennelse og urinveisinfeksjoner i kateter- iseres pasienter. Det har også en tendens til å påvirke pasienter med underliggende sykdommer som alkoholisme, kronisk lungesykdom og diabetes.

Hvordan behandle Klebsiella Infeksjoner

•  Innse at antibiotikabehandling for Klebsiella infeksjoner avhenger av organsystemet involvert. Initial terapi vil generelt være empirisk, og den spesifikke antibiotika vil avhenge av lokale mottakelighet.

Velg et antibiotikum med høy egenaktivitet mot Klebsiella pneumoniae som aminoglykosider, karbapenemer, cefalosporiner og kinoloner. Andre antibiotika som brukes til å behandle klepsiella inkluderer ampicillin / sulbactam, ceftazidim, cefepim, ertapenem, gaitfloxacin, levofloksacin, meropenem, Moxifloxacin, norfloxacin, piperacillin / tazobaktam og Ticarcillin / clavulanate.

Bruk aztreonam eller kinolonresistens dersom pasienten er allergisk mot betalaktamantibiotika. Kinolon er også effektiv for pasienter som er allergiske mot karbapenemtypen.

Administrer kombinasjonsbehandling for 2 til 3 dager med aminoglykosid for pasienter med alvorlige Klebsiella infeksjoner. Bytt til en utvidet spektret cefalosporin når mottakelighet er bekreftet. Bruk karbapenemer for utvidet-spektrum beta-laktamase stammer.

Bruk tredje generasjons cefalosporiner eller quinlones for lungebetennelse forårsaket av Klebsiella pneumoniae. Empyema, kan lunge abscesser og lunge koldbrann må behandles kirurgisk.

gi antibiotika oralt, bortsett fra ampicillin, i 3 dager for å behandle følsomme stammer av Klebsiella i tilfeller av enkle, urinveisinfeksjon. Mer kompliserte tilfeller kan kreve muntlige kinoloner, intravenøse aminoglykosider, aztreonam, imipenem, tredje generasjons cefalosporiner eller piperacillin / tazobaktam.

Betyr Koldbrann Få inn i blodstrømmen?

Betyr Koldbrann Få inn i blodstrømmen?


Rene er en tilstand der en mangel på blodtilførsel til en del av kroppen fører til død av vev ved at kroppsdelen, i henhold til Mayo Clinic. Det er oftest sett i ekstremiteter fordi blodtilførselen til ekstremiteter kan være kompromittert enkelt fra sykdom eller skade. Derfor er koldbrann et tegn på en sykdom prosess, ikke noe som kan reise inn i blodet selv.

Koldbrann

Koldbrann er død av vev i kroppen fra anoksi, eller mangel på oksygen. Som vevet dør, mister den sin farge, deretter blir blå, og, til slutt, på et avansert stadium, blir svart. Koldbrann er et tegn på vev død, ikke årsaken.

Årsaker

Det er ulike årsaker til koldbrann, inkludert skader, sykdommer som diabetes, og til tider smittsom sykdom fra bakterier. I utgangspunktet, noe som blokkerer blod eller oksygen fra å komme til en del av kroppen som forårsaker gangren, ifølge Mayo Clinic.

Smittsomhet

Koldbrann er ikke noe som reiser i kroppen, eller fra person til person, per se. Snarere, hvis tilstanden som forårsaket koldbrann er overfør, det koldbrann kan gis videre som et tegn på infeksjonen i seg selv.

Blod Infeksjoner

Mange bakterielle infeksjoner kan infisere blodet og deretter reise til en lem og forårsake koldbrann der. Hjernehinnebetennelse er en spesielt dårlig infeksjon kjent for å forårsake tap av lemmer i infiserte individer.

Forebygging / løsning

Koldbrann kan forebygges hvis skade på lem er anerkjent og blir iverksatt tiltak. Hyperbarisk behandling og medisinering for å gjenopprette blod og oksygen til området kan være vellykket.

Reynaud syndrom behandling

Reynaud syndrom er en tilstand som først og fremst påvirker fingre og tær. Det fører til misfarging av sifrene når det er eksponering for endringer i temperatur eller stress. Selv om dette problemet kan forårsake alvorlige problemer hvis den ikke behandles; med behandling symptomene kan reduseres og lindres.

Beskrivelse av Reynaud

Reynaud syndrom er en sykdom som påvirker fingre og tær. De blir misfarget når det er temperaturendringer eller stressende situasjoner. Misfarging kommer fra unormale spasmer av blodårene som fører blod til å bli blokkert fra å gå til vev. Først fingrene bli hvitt, på grunn av mangel på blod. Deretter blir blå på grunn av mangel på oksygen. Så når krampene stopper, blir de røde på grunn av blodstyrtende inn.

Personer med Reynaud

Kvinner er mye mer sannsynlig at lider av Reynaud. Reynauds kan stå alene og i så fall er kalt Reynauds sykdom eller primær Reynauds syndrom. Men noen ganger personer som har denne tilstanden har det i forbindelse med andre revmatologiske sykdommer. Da kalles det sekundær Reynaud fenomen.

Behandling Reynaud

Det primære målet for behandling av Reynaud er å beskytte fingre og tær fra traumer som kulde, skader og infeksjon. Det første trinnet er å holde varmen, spesielt sifre. Bruk hansker når du er i et kaldt miljø, selv når fullføre daglige aktiviteter som å få maten ut av fryseren. Bruk gummihansker når du vasker retter. Ikke gå barbent, selv hjemme. Hold romtemperatur varm. Alle disse vil bidra til å redusere symptomene.

Hva skal unngås

Andre forebyggende tiltak er å unngå sammentrekkende dine tall med ringer, håndleddet band, eller sko. Unngå bruk av verktøy som vibrerer hendene. Oppmerksom på eventuelle sår på fingre og tær og overvåke for infeksjon. Unngå røyking som dette constricts blodkar. Medisiner som forverre Reynauds bør unngås hvis mulig. Disse inkluderer kalde medisiner og blodtrykket medisiner som er betablokkere.

Medisiner

Alltid konsultere med legen din om eventuelle endringer. Hvis forebyggende løsninger ikke er effektive, kan legen forskrive medisiner som utvider blodårene. Noen av disse kan inkludere blodtrykket medisiner inkludert Cardizem og losarton. Hvis det er en alvorlig sak, kan du få foreskrevet Trental. Denne medisinen faktisk gjør røde blodceller smidig og forbedrer blodsirkulasjonen.

Andre alternativer

Alvorlig Reynauds kan føre til infeksjon, koldbrann og tap av fingre eller tær. Derfor bør det overvåkes nøye. I alvorlige tilfeller er en sympathectomy utført. Dette er en operasjon på nervene som hindrer spasmer som forårsaker symptomene. De fleste mennesker trenger ikke dette, skjønt. Samarbeider tett med leverandøren din for å overvåke, lære og diskutere hvilke muligheter du har for å leve vellykket med Reynaud syndrom.

Hvordan Forstå Koldbrann

Hvordan Forstå Koldbrann


Personer som lider med kronisk okklusiv karsykdom og / eller diabetes mellitus har økt risiko for å utvikle koldbrann. Se legen din ved første tegn på et infisert sår, særlig hvis blodsirkulasjonen er kompromittert på noen måte.

Hvordan Forstå Koldbrann

•  Innse at koldbrann forårsaker vev å forfalle og dø (nekrose).

Forstå at koldbrann kan være forårsaket av en mangel på blodtilførsel til en kroppsdel.

Vet at koldbrann kan være forårsaket av bakteriell infeksjon, vanligvis Clostridia.

Tenk at koldbrann kan være en komplikasjon av liggesår, dype brannskader, frostskader, blodpropp, infeksjon, alvorlig arteriosklerose, diabetes, okklusiv karsykdom eller en tilstand som kompromitterer tilstrekkelig sirkulasjon til en kroppsdel.

Figur som over en alder av 40, er 50 ganger hyppigere hos diabetikere og 70 ganger hyppigere hos diabetes kvinner koldbrann.

Innse at "tørr" koldbrann betyr koldbrann i fravær av infeksjon. Den kroppsdelen som er angrepet av koldbrann blir, innskrumpet, tørt og mørkt.

Forstå at "våte" koldbrann resultater i dødt vev forårsaket av infeksjon.

Vær oppmerksom på at koldbrann oppstår oftest i ekstremiteter.

Hint

 • Koldbrann kommer fra det greske ordet for "gnage".
 • Sigarettrøyking bør unngås fordi innånding av tjære og nikotin fører til en reduksjon i omløp, noe som gir de små fartøyene i endene av fingre og tær med en utilstrekkelig blodtilførsel, som igjen setter opp den perfekte scenario for koldbrann å utvikle.
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Symptomer på Dry Koldbrann

Symptomer på Dry Koldbrann


Tørr koldbrann ser ut til å påvirke de eldre, og mange av dem har lav midler for behandling, er ikke i stand til å diagnostisere seg selv, og generelt frata gå til legen før et problem når sin topp-punkt.

Kles Koldbrann

Tørr koldbrann vises vanligvis hos eldre pasienter som mangler omsorg og evnen til å ta vare på seg selv riktig på grunn av funksjonshemming, alder eller fattigdom. Tørr koldbrann former av et problem med nekrose eller celledød. Det rammer vanligvis ekstremiteter av eldre pasienter. Selv om den infiserte huden er tørr, det tar på en "mumifisert" utseende, blir svart og krympet. Denne infeksjonen vil spre seg hvis den ikke behandles, og den berørte huden kan bokstavelig talt faller ut av kroppen. Tørr koldbrann oppstår også når blodtilførselen til et bestemt område er berørt og kuttet av.

Symptomer

De tidligste symptomene på tørr koldbrann er en verke og en frysing sensasjon i det infiserte området, sammen med blekhet, av bloodlessness og nummenhet i regionen. Blodstrømmen er begrenset og den infiserte delen ikke er i stand til å helbrede seg selv, og dermed ender i ytterligere nekrose. Etter et visst punkt, er det lite som kan gjøres for å redde ekstremitet og det vil måtte amputeres. Ekstremiteter begynne å vise fargeendringer i tidlig diagnose, som begynner som en rødlig, rusten brun linje av farge rundt det infiserte området som blodet slutter å nå området og til slutt ender som en krympet, svart sår i kjødet.

Pain

Utbruddet av smerte fra koldbrann varierer fra pasient til pasient. En pasient kan ha en konstant følelse av nummenhet, og en annen kan utvise konstante smerter i regionen. Det er viktig å ha sykdommen behandles før smerter, deformasjon og tap av funksjon er skadet ugjenkallelig. Smertene som følger koldbrann er konstant og vil begrense pasientens evne til å bevege seg, gå og bandasjere det infiserte området skikkelig.

Behandling

I noen tilfeller vil larver bli introdusert inn i såret og tillatt å spise bort på bakteriene bygger seg opp i regionen. Maggot terapi er fortsatt ansatt og ofte ganske nyttig for behandling. Marken er brukt før dressing såret. Dressingene forsegle infeksjonen, forlater kryp å rense kroppen for sine bakterier oppbygging.

Advarsel

Hvis du ser noen av disse tegnene på deg selv eller en du er glad, er det best å søke medisinsk behandling så snart som mulig. Jo lenger du lar sykdommen å vokse, desto større er sjansene for en amputasjon. Etter et visst punkt, er huden for nekrotisk og slett ikke kan bli helbredet med antibiotika eller andre behandlingsformer.

Chlorella for å bidra til å kurere Koldbrann

Chlorella for å bidra til å kurere Koldbrann


Rene er beskrevet som nekrose eller død av mykt vev forårsaket av hindret
sirkulasjon, som deretter blir vanligvis etterfulgt av spaltning. Koldbrann er en alvorlig
problem og bør tas opp umiddelbart. Chlorella er en god måte å kurere det. Det er
egenskapene er svært effektive i å bli kvitt de fire typer Koldbrann.

Typer

De fire hovedtyper av koldbrann vårt immunsystem er utsatt er våt koldbrann, tørr koldbrann, gass koldbrann og intern koldbrann. Hvert slag er skadelig og bør behandles så raskt som mulig.

Symptomer

Våt koldbrann: En plutselig avbrudd i blodstrømmen, akkurat som de som resulterer fra frysing, brannskader, skade eller en blodpropp. Denne type koldbrann sprer seg raskt og kan resultere i dødsfall. Vevet påvirkes av det kan virke forslått, hoven eller blemmer. Den produserer en illeluktende lukt.
Tørr koldbrann: Utilstrekkelig blodstrømmen gjennom arteriene skyldes muligens therosclerosis eller blodpropp. Det berørte området blir kald og følelsesløs. Vanligvis er denne type ikke involverer infeksjon. Vevet blir påvirket blir innskrumpet, mørkt og tørt.
Gass koldbrann: oppstår hvis du har hatt en nylig operasjon eller skade. Produsert av Clostridia gass kan skape en knitrende følelse når området berørt trykkes.
Bakteriene ødelegger raskt muskler og omkringliggende vev. Hevelse rundt skaden. Først huden skildrer en blek farge som deretter forsvinner inn i en mørk rød eller lilla farge.
Intern koldbrann: Det er forårsaket av et avbrudd i blodtilførselen til abdominal organer: tarmen, galleblæren og vedlegg. Smerte er vedvarende og kraftig sammen med feber og gass i vevet under huden.

Funksjon av Chlorella

Chlorella har blitt brukt som en affektiv helse hjelpemiddel når herding Koldbrann. Det har blitt anerkjent som en av de mest ernæringsmessig potent hel mat på planeten Jorden. Chlorella har mange vitaminer og mineraler. Den inneholder betakaroten, som er en antioksidant som bekjemper frie radikaler. Det har den naturlige kilde for klorofyll, og 19 aminosyrer. Aminosyrer er avgjørende for regenerering av vev og celler. Den har en forbløffende 60 prosent overlegen protein. Inneholder de fleste komponenter av vitamin B
kompleks. Alle disse er ingredienser for å slå koldbrann.

Identifiying Chlorella

En grønn, encellet ferskvannsmikroalger. Den tilhører phylum Chlorophyta.
Chlorella har en kjemisk struktur som ligner på hemoglobin; våre egne røde blod molekyler. Chlorella er et naturlig, ren og hel mat. Kjemiske stoffer i Chlorella stimulerte produksjonen av interferon, som er en kjemisk natur til det legeme som beskytter celler mot virusangrep. Sodium fri, laktosefri, og glutenfri. Inneholder ingen filtre, bindemidler, konserveringsmidler, fargestoffer, eller strømningsmidler. Det vokser alltid i ferskvann og er en av naturens mest rikelig lager av klorofyll.

Effekter av Chlorella

Bruken av Chlorella bringer rent blod som sikrer metabolske avfall blir effektivt ført bort fra vev. Chlorella er en stor kilde til å øke immunsystem, som er nøkkelen til å bekjempe infeksjoner, slik som koldbrann. Chlorella har immunforbedrende egenskaper i tillegg til den antivirale virkning av klorofyll. Bruken av Chlorella hjelper-celler formerer seg raskere, noe som stimulerer helbredelse. Den inneholder en rik balansert kilde til mange næringsstoffer som er viktig for helsen. Dette er bra hvis du har lidd eller er for tiden lider av koldbrann.

Koldbrann Disease

Koldbrann er en sykdom som fører til nekrose, eller celledød, og forfall. Det er mest vanlig i fingre, tær og andre ekstremiteter, men det kan oppstå hvor som helst i kroppen.

Årsaker

Rene er forårsaket av en hvilken som helst del av kroppen, miste sin blodstrøm. Uten blod, kan cellene ikke overleve, og de dør. Noen av de vanligste former for gangren er forårsaket av infeksjoner, men noen er forårsaket av blodkar-sykdommer som aterosklerose.

Symptomer

Koldbrann kan forårsake symptomer som ømhet i det berørte området, blå eller svart misfarging av huden og stinkende utflod fra sår. Symptomer på septisk sjokk forårsaket av koldbrann inkluderer feber og ørhet.

Risikofaktorer

Koldbrann er mest sannsynlig å påvirke de eldre og de med diabetes og blodkar sykdom. Hindret eller forstyrret blodstrøm er en komplikasjon av disse sykdommene som øker risikoen for koldbrann.

Behandling

Kirurgi er den primære behandling for koldbrann fordi dødt vev ikke kan repareres. Antibiotika blir brukt til behandling av koldbrann infeksjoner inkludert septisk sjokk.

Forebygging

Ta vare på din diabetes og forebygging av smitte finnes måter å unngå å få koldbrann. Røykeslutt er også anbefalt fordi bruk av tobakk kan skade blodårene.

Koldbrann & Galleblæren Symptomer

Koldbrann er død av kroppsvev forårsaket av en mangel på blodtilførsel. Ifølge Mayo Clinic, koldbrann rammer oftest fingre og tær, men kan også påvirke muskler og indre organer, inkludert galleblæren. Folk med dårlig sirkulasjon og som er diabetiker, har en økt risiko for å utvikle koldbrann, noe som er mulig å behandle med antibiotika og kirurgi.

Diagnose

En lege kan diagnostisere koldbrann i galleblæren ved blodprøver for å se etter infeksjon, imaging teknikker som røntgen, magnetisk resonans imaging (MRI) og datastyrte tomografi (CT).

Oppblåsthet

Gangren i et indre organ, for eksempel galleblæren kan forårsake abdominal oppblåsthet, ømhet og kramper.

Pain

Koldbrann i galleblæren kan føre til store smerter i nedre del av magen som resulterer fra den blokkerte blodtilførselen til orgelet.

Fever

Interne gangren kan føre til feber, spesielt dersom en infeksjon utvikler seg i det syke organ og sprer seg inn i blodet.

Shock

Hvis bakterier fra koldbrann spres gjennom kroppen, symptomer inkludert svært lavt blodtrykk, rask hjerterytme, svimmelhet, forvirring og problemer med å puste kan indikere systemisk sjokk.

Forebygging / løsning

Beskytte dine ekstremiteter fra kaldt vær, rensing av sår - særlig de på føttene - og betaler spesiell oppmerksomhet til fotpleie hvis du er diabetiker kan hindre utvikling av koldbrann.

Advarsel

Koldbrann kan resultere i behov for å fjerne organer eller amputere lemmer, og, ifølge Mayo Clinic, hvis den ikke behandles, koldbrann kan være livstruende.

Slik behandler Coumadin bivirkninger

Coumadin, også kjent som Warfarin, er en blod tynnere som oftest brukes for å forebygge blodpropp. Stoffet er en pille tas gjennom munnen og dosering bør følges nøye og ikke økes eller reduseres ved risiko for død. Stoffet er mye brukt, men har en rekke bivirkninger som kan være potensielt dødelig. Mange av bivirkningene kan håndteres, men du bør ta kontakt med lege umiddelbart dersom du opplever noen av dem.

Bruksanvisning

Slik behandler bivirkninger av Coumadin

•  Ta over-the-counter medisiner for mindre bivirkninger. Vanlige bivirkninger av Coumadin inkluderer kvalme, oppkast, tap av appetitt og andre influensalignende symptomer. Du kan ta seg av kvalme og oppkast med Pepto bismal og Maalox. Du kan ta paracetamol eller ibuprofen for hodepine.

Vokt dere for blødning problemer. Som en antikoagulant, kan Coumadin føre til overdreven blødning for kutt, etc. Hvis et kutt fortsetter å blø etter en uvanlig lang periode, hvis det er hevelse forårsaket av indre blødninger eller hvis blødning vises spontant i områder hvor huden er naturlig tynn slik som tannkjøttet, deretter varsle din lege. Dette er vanligvis fast når medisinering er avviklet.

Se opp for blodpropp. Mens Coumadin brukes til å forhindre blodpropp, kan det løsne fettavleiringer i blodårene og faktisk lage blodpropper, kutte av blodtilførselen til ulike områder av kroppen, inkludert beina, hjertet og hjernen. Symptomer på blodpropp omfatter svimmelhet, uklart syn, smerter i brystet og vev som gjennomgår celledød, også kjent som nekrose. På grunn av den plutselige av disse bivirkninger, er de umulig å administrere bortsett fra gjennom lege umiddelbar handling.

Oppsøk lege for allergisk reaksjon. En liten del av befolkningen kan ha en allergisk reaksjon på stoffet. Symptomer inkluderer alvorlig svimmelhet, hevelse, utslett og pustevansker. Håndtere disse symptomene krever seponering av legemidlet.

Tips og advarsler

 • Coumadin bivirkninger og allergisk reaksjon kan være bredt og variert. Hvis du mener noe er utenom det vanlige, bør du kontakte legen din. Hjerteinfarkt, slag og koldbrann kan alle være dødelig hvis den ikke behandles raskt.

Hvordan behandle Sepsis

Hvordan behandle Sepsis


I de fleste tilfeller, har kroppen en effektiv måte å bekjempe infeksjoner og bringe kroppen tilbake til helse. Men tilstedeværelsen av sepsis betyr at kroppen selv lider en infeksjon som kan være livstruende. Over 750.000 mennesker er diagnostisert med sepsis hvert år, og mer enn 215.000 vil dø av det. Mens standard behandling kan ikke hjelpe nok folk, tidlig oppdagelse og aggressiv behandling kan senke dødeligheten.

Bruksanvisning

Unn Sepsis

•  Bestem den aktuelle kildekontroll og antiinfektiva. Pasienter med visse vilkår, for eksempel koldbrann og alvorlige brannskader, kan kreve kirurgisk kildekontroll.

2 Lete kardiovaskulære støttetiltak, spesielt siden hypotensjon går ofte sammen med alvorlig sepsis. Dette trinnet innebærer å forbedre blodtrykket og iverksette tiltak for å unngå septisk sjokk.

Skaffe luftstøtte for å begrense oksygene og ventilasjonsproblemer. De fleste pasienter krever enten intubasjon eller mekanisk ventilasjon.

Oppsøk renal replacement therapy for å løse slike problemer som redusert urin og utgang andre symptomer på nedsatt nyrefunksjon.

Lær om blodsukker og behandle unormal insulinnivåer. Hyperglykemi er et vanlig symptom på alvorlig sepsis.

6. Finn ut om aktivert protein-C, et stoff som har vist lovende resultater for å øke pasientens ernæringsmessig støtte.

Tenk andre nødvendige former for støttebehandling, slik som sedasjon eller behandling for dyp venetrombose.

Tips og advarsler

 • Vinne sepsis krever utdanning og forståelse. Se Sepsis.com for omfattende informasjon om denne sykdommen (se Ressurser nedenfor).
 • Når sepsis lander en pasient på intensivavdelingen, er det viktig å stille de riktige spørsmålene. Noen nyttige spørsmål er oppført på Eli Lilly and Company hjemmeside (se Ressurser nedenfor).
 • Sepsis lider skal ikke behøve å føle at de er alene. De kan søke støtte og informasjon fra organisasjoner som Den internasjonale Sepsis Forum (se Ressurser nedenfor).
 • Tidlig påvisning er avgjørende. Når sepsis har spredd seg i hele kroppen, er behandling i de fleste tilfeller for sent.
 • Sepsis har visse faresignaler, slik som unormal kroppstemperatur, pustevansker, unormal hvite blodlegemer og racing av hjertet. Husk at tidlig påvisning gjør det lettere å behandle sepsis.
 • Kjenn risikofaktorer for sepsis. Slike faktorer inkluderer avanserte alder, HIV-infeksjon, alkohol avhengighet, diabetes og visse medisinske behandlinger som kan la en pasient utsatt for økt forekomst av infeksjoner.

Hvordan er Koldbrann Overført?

Hvordan er Koldbrann Overført?

Definisjon

Koldbrann er forfall og død av kroppslig vev på grunn av manglende blodtilførsel. Blodstrømmen kan bli kuttet av en vaskulær sykdom, infeksjon eller skade. Det er mest vanlig i ekstremiteter, som fingre og tær, men kan skje hvor som helst i kroppen.

Kles Koldbrann

Tørr gangren er et resultat av ikke nok blodstrømmen fra arteriene til et bestemt område, og er vanlig i mennesker med arterielle blokkeringer, slik som de som er assosiert med høyt kolesterol, diabetes og tobakksforbruk. Tørr koldbrann fører til at huden blir gradvis mørkere, til slutt snu svart, og skrumpe og faller bort fra kroppen. Det blir ikke overført av infeksjon.

Våt koldbrann

Våt koldbrann er forårsaket av et infisert sår, som en frostskader eller brannskade. Det er også vanlig hos diabetikere som kan skade en fot uten å vite det og dermed ikke behandle den for å hindre smitte. Hvite blodceller kan ikke nå den skadde området for å bekjempe infeksjonen, fordi blodstrømmen er utilstrekkelig. Dermed sprer denne formen raskt og kan være dødelig. Våt koldbrann har, som navnet antyder, en våt utseende og forårsaker blemmer og hevelse i det berørte vevet.

Gass Koldbrann

Gassgangren er også forårsaket av en infeksjon, vanligvis av bakteriene Clostridia. Men generelt påvirker den dype vev, slik at den ytre huden kan ved første vises normalt. Bakteriene slipper giftstoffer som frigjør gass og dreper muskelvev. Huden vil slå blek, deretter grå eller lilla, og utvikle en boblende utseende som tilstanden forverres. Det kan være dødelig.

Intern Koldbrann

Intern koldbrann refererer til koldbrann påvirker organer, vanligvis tarmen, vedlegg, eller galleblæren. Blodstrømmen kan bli Det er ingen ytre tegn på denne form for koldbrann redusert eller kuttet av et brokk, for eksempel, slik at koldbrann å stille i. Men det fører ofte feber og smerter. Intern koldbrann kan også være dødelig. Selv om det ikke gangren ble opprinnelig forårsaket av en infeksjon, en infeksjon vil sannsynligvis utvikle og overføres i hele kroppen.

Fournier er Koldbrann

Fournier er koldbrann er en sjelden form av tilstand som påvirker kjønnsorganene. Menn og kvinner kan utvikle Fournier er koldbrann, men menn er mer sannsynlig å. Det er resultatet av en genital eller urinveisinfeksjon som går ubehandlet. Hvis infeksjonen er bakteriell det kan føre til at vevet til sakte forfalle fordi, som med alle tilfeller av koldbrann, hvite blodlegemer er ikke i stand til å nå det berørte området. Kjønnsorganene blir smertelig øm, rød og hoven.

Forebygging

Redusere risikofaktorer for koldbrann ved å leve en sunn livsstil. Ikke røyk. Hvis du har diabetes, holder den godt kontrollert og være årvåken om foten og hudpleie. Hold sår rene og se etter tegn på infeksjon, som rødhet, hevelse og smerte, som kan føre til koldbrann. Oppsøk lege hvis du finner tegn på infeksjon. Hvis forfrysning er en bekymring, holde ekstremitetene varm og ringe en lege hvis huden blir blek, hard og nummen etter eksponering for kulde. Koldbrann vil utvikle hvis frostskader ikke er behandlet og vev på kroppen ikke lenger har fungerende blodkar.

Laser behandling for diabetikere Feet

Laser behandling for diabetikere Feet


En diabetiker foten skyldes arterielle misdannelser og nevropatier som resulterer i sår og koldbrann som kan kreve kirurgi. Diabetikere har problemer med sårtilheling, og laserbehandling teknologi bidrar i riktig sårpleie for en diabetiker foten.

Betydning

Laserbehandling er en ikke-invasiv form for behandling for diabetessår som kan hjelpe i vev healing etter operasjonen. Lav-nivå laser er brukt til vevene, som ikke forårsaker ytterligere komplikasjoner i sårheling av en følsom diabetiske føtter.

Fordeler

Den biologiske og medisinske forskningsavdelingen i Saudi-Arabias kong Faisal Specialist Hospital og Research Center viste at lav intensitet laser behandling ikke pålegge intens kraft til å forårsake skade på vev, men slipper ut akkurat nok energi til å stimulere fysiologiske responsen for vev å helbrede seg egne.

Funksjoner

En studie fra Russlands Chelyabinsk State Medical Academy viste signifikant helbredelse fra en diabetiker foten med lavt nivå intensitet laser ved å fremkalle en termisk effekt som reduserer bakterie kropper på de infiserte sår.

Sikkerhet

Intens varme eller svært høy intensitet lasere kan føre til ytterligere skade på huden og nærliggende vev. Det er viktig å holde intensitet ved den anbefalte nivå for å forebygge komplikasjoner og ødeleggelse av vev.

Effektivitet

Diabetessår vanligvis har økt mikrosirkulasjon prosessen med lav laserlys terapi som hindrer videre progresjon av foten koldbrann eller vev død. Det kan akselerere sårtilheling med betydelig reduksjon i såret størrelse.

Koldbrann av Fingers grunn komplikasjon av diabetes

Gangren er en meget alvorlig bivirkning forårsaket av diabetes. Diabetes indusert koldbrann er mer vanlig i føttene, men det forekommer også i fingrene.

Årsaker

Type 2 Diabetes svekker sirkulasjons funksjon på grunn av redusert blodtilførsel til ekstremiteter. Lavere blodstrømmen fører til nerveskader og fører til død og forfall av vev i fingrene, noe som fører til koldbrann.

Symptomer

Når koldbrann setter inn, fingrene blir nummen og føles kaldt ved berøring. Ved første, fingrene slå rødlig i fargen før de blir brune; fingrene vil etterhvert bli svart og vissen over tid. Du vil også oppleve smerter og illeluktende utflod.

Behandling

Leger vil avgjøre om den infiserte fingre kan behandles eller om de trenger å bli amputert. Kirurger kan bruke antikoagulanter å hindre blodpropp og kirurgi for å gjenopprette blodsirkulasjonen til fingrene.

Amputasjon

Når fingrene ikke reagerer på behandling, vil de bli amputert å hindre gangren i å spre seg til andre deler av kroppen. Når koldbrann sprer, kan hele hånden amputeres.

Forebygging

For å redusere sannsynligheten for å utvikle koldbrann, er det viktig å behandle diabetes gjennom et sunt kosthold, livsstil og tar medisiner. Regelmessig trening hender og fingre; holde neglene rene og unngå å skade hendene.