Digidexo.com

alternativ behandling helvetesild

Alternativ behandling for åreknuter

Åreknuter - forstørret, lilla årer - oppstår oftest i bena og føttene. Mens de er noe mer enn et kosmetisk problem for noen mennesker, kan de være smertefullt og føre til problemer med blodsirkulasjonen. Legen kan anbefale komprimering sokker eller kirurgi for problemet. Alternative behandlinger kan også hjelpe.

Livsstilsendringer

Noen enkle endringer i livsstil kan gå en lang vei i behandling og forebygging av åreknuter. En av de viktigste tingene du kan gjøre er å få rikelig med mosjon. Ved å flytte bena, gjør du det lettere for blodet å sirkulere, og å miste vekt vil ta presset av dine vener. En annen måte å forebygge åreknuter er å være forsiktig med å gå med trange klær som skjærer sirkulasjon.

Legs

Omsorg for bena er en annen god måte å redusere smerte og andre symptomer på åreknuter. Forsøke å forbedre sirkulasjonen er nøkkelen. For eksempel, heve bena et par ganger om dagen, enten det er ved å plassere dem mot en vegg eller gjør enkle løfte øvelser, forbedrer blodsirkulasjonen. Du bør også unngå å sitte eller stå for lenge. Som en generell regel, flytte eller endre posisjoner etter 30 minutter av sittende eller stående. Til slutt, ikke sitte med bena krysset, så som stenger sirkulasjonen.

Horse Chestnut Seed Extract

Ifølge Mayo Clinic, kan hestekastanje frø ekstrakt være nyttig, fordi det kan lette kronisk venøs insuffisiens. Denne tilstanden har vært knyttet til åreknuter. Venene har problemer med å få blodet tilbake til hjertet. Hestekastanje frø ekstrakt har egenskaper som kan roe hevelse og redusere smerte forbundet med åreknuter. Som med alle andre alternativ behandling, er det viktig å snakke med legen din før du prøver det.

IBS Alternativ Behandling

Irritabel tarm syndrom (IBS) er en lidelse som fører til tarmen for å flytte maten gjennom fordøyelsessystemet for fort eller sakte. Dette resulterer i utbrudd av diaré eller forstoppelse, magekramper og gass. Stress er en viktig trigger for IBS bluss, og alternative behandlinger kan roe eller hindre oppblussing av endringer i kosthold, mosjon, urter og psykologisk terapi for å lære å takle stress.

Psykologiske terapier

Administrerende stress er en viktig komponent for å begrense smertefulle anfall av IBS. Behandlinger, for eksempel avspenningsteknikker, meditasjon og biofeedback, kan bidra til å holde stressnivået lavt. Dette er en av de beste alternative behandlinger for IBS å behandle symptomer. Ved hjelp av disse teknikkene for å redusere smerter og kramper også lindrer angst følt av mennesker med IBS, slik at de har færre episoder.

Ernæring

Mat, sammen med stress, være fysisk aktiv og endringer i hormonnivået på bestemte dager, kan resultere i en IBS bluss. Matvarer som stimulerer fordøyelsessystemet, føre til at gass, og inneholder mye fett bør unngås av mennesker med IBS. Sentralstimulerende midler, kan Sorbitol og fruktose sukker forårsake kramper og diaré. Hold deg unna gassproduserende matvarer, for eksempel kål, bønner og brokkoli. Velg matvarer, for eksempel havregryn, ris, poteter, hvitt kjøtt og soyaprodukter. De inneholder løselig fiber, som er lettere på fordøyelsessystemet. Unngå å spise uløselig fiber matvarer, som inkluderer kli hel hvete og hele korn, på tom mage. Spis små, regelmessige måltider gjennom dagen for lettere fordøyelse og drikke minst åtte glass vann per dag.

Urter

Enkelte urter er nyttig i dempende symptomer på IBS. Ved hjelp av urter som en IBS alternativ behandling sammen med konvensjonelle behandlinger, kan være effektive i å lette symptomene på IBS. Peppermynteolje er bra for smerter og oppblåsthet fordi det blir kvitt overflødig gass og beroliger spasmer i tarmen. Mjødurt er nyttig hvis diaré er et symptom. For forstoppelse, prøve Yellowdock.

Trening

Trening er viktig for å opprettholde helse, redusere alvorlighetsgraden av IBS symptomer og stimulere tarmen bevegelser for folk som er forstoppet. Turgåing er den beste form for trening for å lindre forstoppelse, mens yoga vil hjelpe lindre gastrointestinale symptomer, inkludert smerte, kramper og gass. Stress og depresjon kan reduseres ved økning av serotonin som utøver produserer.

Heat

Heat er beroligende å noens opplever smerte, gass, spasmer og kramper av IBS. En varmepute eller varmtvannsflaske plassert på magen kan lindre symptomene, samt et varmt bad. Kjøp en flaske lakserolje, gjelder mageområdet og dekk til med plast eller et klede. Sett en varmepute eller varmeflaske på toppen i 30 til 60 minutter for smerter og kramper.

HIV Alternativ Behandling: Vitaminer

Humant immunsviktvirus (HIV) er en helse pandemi. HIV er et virus som bryter ned kroppens forsvar, noe som gjør pasienten svært utsatt for smittsomme sykdommer, organsvikt, benmasse og død. HIV-positive pasienter utvikler vanligvis AIDS, som dreper de fleste pasientene i løpet av ett år. AIDS-pasienter krever intens anti-retroviral behandling for å opprettholde et skinn av god helse og forsinke utviklingen av viruset. Denne terapien kan være uoverkommelig dyrt; Heldigvis kan behandling med multivitaminer bremse viruset til streng behandling kan gis og administreres.

Effekt av vitaminer

Multivitamin cocktails inkludert vitaminer A, B, C og E har blitt testet på HIV-positive pasienter. Disse vitaminene har lenge vært kjent for å fremme generell god helse. Vitamin A regulerer frisk cellevekst og bendannelse, mens vitamin B fremmer et sunt hjerte. Vitamin C bekjemper infeksjoner, mens vitamin E reduserer risikoen for hjerneslag. I kombinasjon, disse vitaminene senke den virale belastning av HIV i infiserte pasienter mens økende nivåer av immunoresponse celler.

Dosering

Å ta en daglig dose av vitaminer kan forsinke utviklingen av HIV, men tar for mye kan føre til andre helsemessige komplikasjoner.

Forsiktig

Vitaminer er ikke et alternativ behandling av HIV. Hvis du er HIV-positiv og din eneste medisinen er en daglig diett av multivitaminer, vil du ganske sikkert utvikle AIDS og møte en oppoverbakke kamp mot dødelige infeksjoner. Vitaminer kan brukes når anti-retroviral terapi er utilgjengelig eller altfor kostbart, for eksempel i den tredje verden med dårlige ressurser. Som en midlertidig behandling for HIV før medisinsk behandling kan starte, vitaminer er en nyttig og kostnadseffektiv løsning.

Alternativ behandling for binyrene

Binyrene er små kjertler som ligger like over den nyre som produserer kjønnshormoner, så vel som kortisol, som brukes til å hjelpe kroppen i perioder med stress. Binyrene lidelser forårsaker disse trekant formet kjertlene til å enten produsere for mye eller for få hormoner. Ifølge American Urology Association Foundation, er det to primære årsaker til adrenal dysfunksjon, intern sykdom eller infeksjon som stammer fra binyremargen eller eksterne problemer i binyrebarken som forårsaker forstyrrelser i hypothalamus eller hypofysen. Avhengig av den grunnleggende problem, for eksempel Cushings eller Addisons sykdom, vil variere behandlinger. Men det finnes alternative behandlinger som kan øke adrenal systemet, øke eller redusere hormonproduksjonen samt styrke systemet som helhet.

Herbal Treatment

Ifølge Cushings sykdom Hjelp og støtte nettsted, kan ginseng brukes til å øke binyremargen. Ginseng har både oppkvikkende og energi gjenopprette egenskaper. I tillegg når det tas daglig ginseng vil balansere energireserver og øke stoffskiftet. Spesielt vil Sibirsk ginseng øker kroppens evne til å takle stress og tretthet. Andre naturmidler som brukes til å behandle adrenal dysfunksjon inkluderer wild yam, som inkluderer progesteron, lakris og melk tistel frø.

Diet

Personer som lider av adrenal dysfunksjon bør unngå sukkerholdige eller bearbeidet mat. Ifølge naturlige måter, en alternativ behandling ressurs, kalium rik mat som er mest gunstig for å gjenopprette binyrene. I tillegg nettside sier at økologisk mat så vel som hele matvarer er det sunneste alternativet for å øke energi og øke binyrefunksjon. Bestemte matvarer som vil øke binyrefunksjon inkluderer hvetespirer, egg, hirse, tang eller tare og meloner.

Kosttilskudd

Det finnes et utvalg av vitaminer og mineraler som kan kompletteres for å øke adrenal funksjon. Disse inkluderer linfrøolje, omega-3, druekjerneekstrakt og en multi-vitamin med ekstra vitamin B6 og B12, så vel som kalsium, kalium, jern og sink. Disse tilskudd vil bidra til å støtte adrenal systemet mens den regulerer stresshormoner.

Trening

Naturlige måter foreslå flere styrkeøvelser som vanlig gange, trampoline trening, kampsport og yoga. Grunnleggende styrke trening vil hjelpe kroppen takle stress samt generere sirkulasjonen og øke energinivået. I tillegg vil øvelsen øye på tog og øke muskel i bestemte områder av kroppen som vil førte til samlede styrke.

Manipulerende terapi

Det er tre manipulerende behandlinger som kan brukes til å øke adrenal funksjon, akupunktur, akupressur og kiropraktor. Alle tre arbeidet ved å manipulere nervene langs ryggraden. Disse nervene hovedsak mate binyrene og når passeringene er blokkert eller av sentrum kroppslig manipulering kan være effektiv i å ta opp spørsmålet.

Alternativ behandling for leukemi

Leukemi er en form for kreft kjennetegnet ved unormal produksjonen av hvite blodceller. Nitti prosent av barn lider av akutt lymfatisk leukemi (ALL), en form som utvikler seg raskt. Ifølge University of Maryland Medical Center, har en naturlig behandlingsstrategi en kombinasjon av urter, homeopati, kosttilskudd, kosthold og akupunktur. Disse behandlingene er best brukt i kombinasjon med standardbehandling.

Viktig behandling Informasjon

Leukemi er en svært kompleks cancer behandling med hengsling av flere faktorer. Du bør jobbe med et behandlingssenter og / eller en lege med erfaring i å håndtere denne spesielle formen for kreft. Ved hjelp av alternativ behandling i behandling av kreft er kontroversielt. Mange leger tror ikke at de er effektive, og at, i noen tilfeller, de kan også interferere med vanlige behandlinger. Hvis du er interessert i å bruke naturlig terapi som en del av ditt barns behandlingsregime, er det beste alternativet til å jobbe med en lege som er åpne for og kunnskap om naturlige behandlinger. Du bør alltid la legen få vite om eventuelle kosttilskudd eller behandlingsmetoder du bruker i tillegg til konvensjonell kreftomsorgen. Oppsøke lege for å fastsette egnede barnas doser av noen kosttilskudd som er nevnt nedenfor.

Kosttilskudd og urter

En daglig multivitamin kan sikre tilstrekkelig inntak av de viktigste vitaminer og mineraler. Probiotika kan øke immunitet og fremme gastrointestinal helse, som begge kan bli svekket av konvensjonell kreftbehandling. Omega-3 fettsyrer, som de fant i fiskeolje, redusere betennelser. Vitamin C gir antioksidant støtte. L-theanine støtter nervesystemet.

Grønn te, reishi sopp og oliven blad ekstrakt gi kreft effekter og styrke immunforsvar. Du kan bruke grønn te enten i kapsel eller te form, mens reishi sopp er tilgjengelig i kapsler eller flytende ekstrakt. Oliven blad er lettest tilgjengelig i tablett- eller kapselform. Melk tistel hjelper leveren å filtrere ut giftstoffer og andre skadelige stoffer; bruke kapsler eller tabletter. Melk tistel kan forårsake mild diaré når først brukt.

Homeopati

Ifølge University of Maryland Medical Center, er det ikke mye forskning å undersøke bruk av homeopati i behandling av kreft. Homeopatiske behandlinger er basert på en rekke individuelle faktorer, som personlighetstrekk og andre helseproblemer, i tillegg til hoved tilstanden som behandles. Hvis du er interessert i å integrere homøopatiske behandling, bør du rådføre deg med en profesjonell homeopat. Universitetet anbefaler følgende rette for å håndtere bivirkninger av strålebehandling. Radium bromatum kan lette bivirkninger av strålebehandling, spesielt hvis det er ledsaget av følelser av leddgikt.

Diett

Et sunt kosthold er en hjørnestein i enhver alternativ behandling regime. Spis mye frukt og grønnsaker som er rike på antioksidanter og andre kreft-bekjempelse stoffer. Bær og cruciferous grønnsaker som brokkoli, kål og blomkål er spesielt god. Lage mat med sunne oljer som oliven og raps. Eliminere raffinert mat som hvitt pasta og brød samt sukker. Redusere forbruket av rødt kjøtt og mål for sunnere proteinkilder som soya, bønner og kaldtvannsfisk.

Akupunktur

Akupunktur er kanskje ikke i stand til å behandle leukemi direkte, men det er positive tiltak mot bivirkninger av konvensjonell kreftbehandling er godt dokumentert. Det kan lindre ting som trøtthet, kvalme og smerte. Sørg for å se en lisensiert akupunktør.

Alternativ behandling for lungekreft

Lungekreft er en av de mest alvorlige krefttyper. Ifølge Mayo Clinic omtrent 90 prosent av tilfellene er forårsaket av røyking, så kreft i lunge er dermed en av de enkleste å forebygge. I noen tilfeller kan du velge å bruke alternativ medisin, enten som en frittstående behandling når andre har feilet eller sammen med konvensjonell medisin, for å behandle denne sykdommen.

Bruk

Alternativ medisin er ofte brukt når andre behandlingsalternativer har mislyktes, og for noen mennesker er det en primær metode for behandling. Hvis det brukes sammen med konvensjonell behandling, kalles det komplementær medisin.

Typer

Ifølge Mayo Clinic, American College of Chest Physicians sier at yoga, akupunktur, hypnose, massasje og meditasjon er de mest effektive former for alternativ lungekreft terapi.

Effekter

Alternative behandlinger kan gi deg en større følelse av velvære, som sitt hovedmål er å holde deg sunn og sterk nok til å bekjempe kreft.

Betraktninger

Du bør diskutere alternative og komplementære behandlinger med legen din for å finne ut er en eller flere er det riktige valget for deg. Hvis de er, vil du og legen din bestemme de beste typer for deg.

Integrative Therapy

Alternativ behandling er ofte tilbys i integrerende terapi, som kombinerer konvensjonell behandling, for eksempel kjemoterapi, med alternativ behandling, slik som ernæringsmessig støtte og forskjellige former for smerte støtte. Fokuset er å behandle deg, ikke bare sykdommen.

Alternativ behandling for Bone Spurs

Bone spurs er en del av en smertefull tilstand som ofte oppstår som et resultat av leddgikt i midten alder. De kan begrense omfanget av bevegelse og forårsake smerte til de omkringliggende områdene. Mens kirurgi er et alternativ, det finnes alternative metoder som er mindre invasiv tillegg kan du gi deg lindring fra de resulterende symptomer.

Definisjon av en Bone Spur

Bone spurs (også kjent osteofytter) er unormale anslag som vokser langs kantene av bein. Spurs kan vokse på alle bein i kroppen, men er oftest på ryggen, føtter og fingre. Mens spurs ikke vondt på egen hånd, kan de gni opp mot nærliggende bein og nerver, noe som kan føre til ekstrem smerte. Våre alders-indusert manglende evne til å absorbere kalsium fører til utbrudd på beinet; disse utbruddene er bein spurs. Disse bein spurs kan skyldes flere forhold i tillegg, som for eksempel plantar fasciitis, spondylose og spinal stenose. Den tilstand som forårsaker bein spurs oftest er slitasjegikt. Tradisjonell behandling kan begynne med ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som Ibuprofin å lette smerter og betennelser, og avslutt med drift om nødvendig.

Vitaminer og kosttilskudd

Alternativ behandling av bein spurs begynner med en skikkelig vitamin og supplement plan. En kombinasjon av glukosamin sulfat (500 mg), hai brusk (lege rettet), bromelain (to kapsler mellom mat) og nattlysolje (500 mg) kan behandle betennelse i sporen og området rundt sammen med behandling av enhver leddskade deg har vedvarende. Absorpsjonen av disse rettsmidler kan forbedres ved å legge fordøyelsesapparatet betain HCl. B-kompleks vitaminer og vitamin C kan også forbedre bein helse.

Herbal rettsmidler

Arnica er en urt som er i stand til å forbedre sirkulasjonen til et bestemt område, mens lindre smerter i blåmerker, revet muskler og bein spurs. Du kan kjøpe en homeopatisk krem ​​med urten på de fleste naturlig matbutikker. En urtete laget av urten kjerringrokk kan begynne å helbrede og reparere det skadede vevet i nærheten av din bein spurs. Bruk en teskje av urter i en kopp kokende vann, la dem bratt deretter press dem og nyte te tre ganger om dagen. Den indiske krydderet gurkemeie og dens ekstrakt curcumin kan tas som en 500 mg kapsel tre ganger om dagen for å gi naturlig lettelse ligner kortison. Dette kan redusere betennelser og smerte uten medisinske bivirkninger av kortison.

Behandling hjemme

Fotbad kan være spesielt effektiv for å bøte på smerten av bein sporer i føttene når du veksler varmt og kaldt vann. Hot linfrø pakker (eller andre urte pakke) bidrar til å berolige bort noen av smerter og betennelser. Iført kippekapper og erstatte gamle utslitte sko kan forbedre ankel og fot bein spurs. Siden matallergier og fordøyelsesproblemer kan føre til bein spurs hos noen pasienter, ta kontakt med en naturlege å sørge for at du ikke forverrer problemene med mat som du spiser. Noen ganger vil de anbefale at du prøver en avgiftning diett for å teste hvilke matvarer kan være årsak til et problem.

Advarsler

Siden bein spurs kan være et tegn på et større problem (som leddgikt), kontakt legen din så snart du oppdager dem. Enkelte naturmidler kan forårsake allergiske reaksjoner eller samhandle feil med medisiner du nå tar. Klart alt med legen din eller en integrert lege før du legger urter til rutine.

Alternativ behandling for Alzheimers

Alternativ behandling for Alzheimers


Alzheimers er en form for demens som påvirker hjernen, hukommelse og livskvalitet for pasienten og pasientens kjære. Jo tidligere behandlingen er mottatt, jo bedre utfall og tregere at Alzheimers er sannsynlig å komme videre. Selv om det ikke vitenskapelig bevist, det finnes alternative behandlinger for Alzheimers, inkludert de som er ment å bidra til å forebygge sykdommen.

Vitamin C

Vitamin C er et potensielt alternativ behandling for Alzheimers. Det er en antioksidant, noe som betyr at det bekjemper frie radikaler. Frie radikaler er antatt å ha en negativ virkning på genetisk materiale og sammensetningen av cellene. Skader fra frie radikaler er tenkt å bidra føre til utvikling av Alzheimers. Vitamin C kan brukes for å bidra til å hindre skade fra frie radikaler i hjernen.

Vitamin E

Et annet alternativ behandling for Alzheimers er vitamin E. Vitamin E, som vitamin C, er en antioksidant og er også tenkt å beskytte hjernen mot skader fra frie radikaler. Vitamin E i høye doser kan forbedre funksjonen noen, men antas ikke å påvirke kognitive evner. Vitamin E eiendommer kan forsterkes når den kombineres med vitamin C. Husk at store doser av vitamin E kan ha bivirkninger, og kan samhandle med andre medisiner, så ta kontakt med en lege før du tar.

Sitronmelisse

Sitronmelisse (melissa officinalis) kan brukes som et alternativ behandling for Alzheimers. Selv om det ikke vil herde Alzheimers, sitronbalsam har blitt benyttet for det formål å forbedre hukommelsen. Det er antatt at sitronmelisse forbedrer hukommelsen ved binding til signalstoffet acetylkolin og styrke aktiviteten til det. Acetylkolin hjelper til med læring og hukommelse, og sender også meldinger fra motoriske nerver til muskler. Sitronmelisse er tenkt å forbedre evnen til å lære, ta vare på informasjon og hente informasjon. Sitronmelisse har ingen kjente betydelige bivirkninger.

Ginko Biloba

Gingko biloba er et annet mulig alternativ behandling for Alzheimers som antas å forbedre funksjonen til hjernen. Det er antatt at ginko biloba er en antioksidant og en anti-inflammatorisk. Det hevder også å øke blodstrøm og sirkulasjon til hjernen. Ginko biloba kan også bidra til å stoppe veksten av beta-amyloid, som er et protein som utvikler amyloid plager i hjernen hos Alzheimer-pasienter. Mulige bivirkninger for ginko biloba inkludere reaksjoner på anestesi og problemer med blodpropp.

Alternativ behandling for flate vorter

Flate vorter er små, flate humper som utvikler seg i klynger på opp til mange hundre. De vanligvis dannes på ansiktet (men også av og til dukke opp på armene) og er mest vanlig hos barn og tenåringer. Alle typer vorter, inkludert flate vorter, er forårsaket av en av mange stammer av humant papillomavirus (HPV), som er spredt gjennom huden. Mens helt fjerne HPV gang ervervet er nesten umulig, er det mulig å demme forekomsten av flate vorter gjennom alternative behandlingsmetoder.

Salisylsyre

Mens strengt tatt ikke er klassifisert som en alternativ behandling, salisylsyre er en av de mest effektive anti-stoffer vorte tilgjengelig over disk. De fleste produkter som inneholder salisylsyre er generelt ansett som trygt for bruk i personvernet til hjemmet, og som en over-the-counter substans, ingen besøk til lege eller resept for å kjøpe den. Følg alltid bruksanvisningen på medisin emballasje for den sikreste bruk av dette vorte-kampene syre.

Aloe Vera

Aloe vera er kjent for sine hud-helbredende egenskaper. Det er svært effektiv på beroligende og bidrar til å helbrede brannsår, fremme sunn hud og selv fjerne vorter. Fresh aloe vera juice, brukes om natten, kan til slutt oppløse vorter og bidra til å helbrede huden.

Naturlige Aktuelt Patches

En oppdatering av bananskall, plassert med innsiden av skallet mot huden og holdes på plass med en selvklebende bandasje (som Band-Aid merke) eller duct tape er også en god naturlig måte å behandle vorter av noe variasjon. Gjør dette hver kveld i en måned, og vorter kan i de fleste tilfeller bli eliminert.

Dessuten kan en patch laget av en løk skive gjennomvåt overnatting i eddik være effektiv på å fjerne flate vorter. (Se referanser 3) Påfør plasteret med en Band-Aid eller duct tape til det berørte området hver kveld før sengetid. Ha lappen hele natten og, hvis mulig, hele dagen. Bytt løken på kvelden med en ny. Resultatene blir vanligvis sett etter en uke.

Castor Oil

Ricinusolje er enda et annet stoff som er kjent å ha gunstige effekter på huden. Påfør lakserolje til ønsket sted to ganger om dagen, dekker med et bind i mellom programmer. Vorter bør sakte visne over tid.

Hvordan naturligvis behandle Helvetesild Pain

Hvordan naturligvis behandle Helvetesild Pain


Helvetesild er en virusinfeksjon forårsaket av varicella-zoster virus, det samme viruset som forårsaker vannkopper ifølge Mayo Clinic. Helvetesild vanligvis manifesterer seg som et utslett med blemmer rundt enten høyre eller venstre side av overkroppen, selv om de kan dukke opp hvor som helst på kroppen. Mens helvetesild er ikke sannsynlig å forårsake andre helseproblemer, kan det være svært smertefullt, og smertene kan fortsette selv etter at utslettet forsvinner. Det er noen ting du kan gjøre behandle helvetesild hjemme som kan lindre symptomer, men du kan trenge medisinsk hjelp, spesielt i alvorlige tilfeller.

Cool, Clean Water

Tar et kjølig bad eller dusj kan lindre kløe og smerte knyttet til helvetesild i henhold til Mayo Clinic. Legge naturlige ingredienser som havregryn eller natron kan også bidra til å lindre kløe. Bruke en våt kompress når du ikke kan suge i badekar eller dusj kan også hjelpe. Legge til en liten mengde aloe vera eller vitamin E olje på huden eller på en varm komprimere kan hjelpe så godt.

Endre din diett

Bli kvitt helvetesild naturlig starter med et sunt kosthold i henhold til HealthGuidance, som foreslår å spise en diett som er rik på frisk frukt og grønnsaker og gratis behandlet sukker og fettrike matvarer. Mat rik på vitamin C som sitrusfrukter, jordbær, paprika, rosenkål, guava og tomater, samt mat rik på vitamin E som mandler, hasselnøtter, avokado, papaya og mørke, bladgrønnsaker som spinat, Swiss Chard, grønnkål og brokkoli kan også hjelpe helvetesild i henhold til HealthGuidance.

Kosttilskudd

Et sunt kosthold er viktig, men det kan være nødvendig å supplere maten du spiser hvis du har helvetesild i henhold til HealthGuidance. Vitamin C, som er vannoppløselig, kan være fordelaktig, og er anbefalt på 1000 mg per dag. Vitamin E kosttilskudd bør tas før måltider i henhold til produsentens instruksjoner kan hjelpe helvetesild relaterte smerter. HealthGuidance antyder også B12-injeksjoner for å bli kvitt smertene. Snakk med legen din om B12-injeksjoner hvis smertene påvirker kvaliteten på livet ditt.

Når å se din lege

Naturlig rettsmidler kan være nyttig for behandling av helvetesild, men hvis du har en alvorlig sak, eller hvis du har smerter som negativt påvirker kvaliteten på livet ditt, kan det hende du trenger spesiell behandling fra legen din. Det finnes ingen kur for helvetesild, men legen din kan forskrive antivirale medikamenter som kan fremskynde helbredelsesprosessen og redusere komplikasjoner, ifølge Mayo Clinic. Legen kan også foreskrive antikonvulsia som gabapentin, antidepressiva, aktuelle bedøvelsesmiddel som inneholder lidokain og resept-styrke smerte rettsmidler for å hjelpe deg med å håndtere smerten. Snakk med legen din om å bruke naturlige behandlinger sammen med reseptbelagte seg. Interaksjon er lite sannsynlig, men det er mulig.

Alternativ behandling for Hepatitt C

Hepatitt C er en kronisk betennelse i leveren som er forårsaket av et virus. Selv om mange mennesker med hepatitt C lider av eventuell leverskade og selv svikt, er det mulig å leve et langt og normalt liv med hepatitt C virus forutsatt at du holde betennelsen ved lave nivåer. Alternative behandlinger tendens til å fokusere på antioksidantrike matvarer som holder vevet lever sunt, visse urter som er gunstig for leveren, og vitamin terapi for å støtte optimal leveren fungerer. Kombinere disse tre tilnærmingene er en god måte å implementere en godt avrundet alternativ behandling program for hepatitt C.

Funksjon

Ifølge Mayo Clinic, de fleste mennesker smittet med hepatitt C-viruset ikke vet at de er smittet og har ingen symptomer. De tidlige stadier av hepatitt C kan etterligne mange vanlige symptomer på forkjølelse og flus som tretthet, feber, kvalme og kan omfatte en følelse av ømhet i området av leveren. Den vanligste formen for diagnose for hepatitt C er en blodprøve som ser for virusmengden i blodet. Mange helsestasjoner gjør tilfeldige screening tester for hepatitt C i folk som kan være høy risiko på grunn av nål bruk av injisert narkotika eller seksuell kontakt med de som er smittet av hepatitt C. Når positiv diagnose er gjort, medisiner og kosthold er vanligvis foreskrevet selv om en alternativ regime kan også gjennomføres sammen med den tradisjonelle.

Diet behandling

Stoppe inntak av alkohol og andre rusmidler som har leveren ødeleggende potensial er første skritt i behandling av hepatitt C gjennom kosten. Deretter bør en diett som er høy i frisk frukt og grønnsaker bli gjennomført, ifølge Mayo klinikken. Ifølge Hepatitt Diet, av Janis and Friends website-- et nettsted dedikert til å hjelpe de med hepatitt C-- animalske produkter bør unngås samt kaffe, cola og andre høyt koffein produkter. Nettstedet anbefaler masse friske grønnsaker og grønnsaker juice og hele korn, som havre, brun ris og mais tortillas samt sunt fett som linfrø og olivenolje.

Urte terapi

Milk Thistle er den mest brukte urt for leversykdommer og lever beskyttelse i vestlige urtemedisin. Det har vist seg å beskytte leverceller dannes skader og selv hjelper leveren regenerere ifølge Dr. Andrew Weil, en kjent autoritet på naturlige behandlinger. Han anbefaler å kombinere melk tistel med den kinesiske urten Schizandra, et bær som også er kjent for å støtte leverfunksjonen, for folk som behandler hepatitt gjennom naturlige eller alternative midler og som et supplement til konvensjonell behandling.

Vitamin Treatment

Leveren er ansvarlig for fremstilling av en rekke gunstige stoffer i det menneskelige legeme inklusive vitaminer. Ved å supplere dietten med visse vitaminer, kan du gi leveren en ernæringsmessig løft som kan hjelpe den funksjon og helbrede. I en studie publisert i tidsskriftet Free Radical Research, Vol. 27, nr 6, i 1997, forskere Herbay, Stahl, Niederau og Sies, på Heinuich-Heine-Universität i Düsseldorf i Tyskland, fant at tilskudd av vitamin E bidratt til å senke nivåene av oksidativt stress i hepatitt C-pasienter som er normalt er forbundet med å bidra til leverskade.

Potensial

Hepatitt C er en sykdom der det ikke er kjent eller anerkjent kur, og de fleste lider leve ut hele sitt liv bærer viruset. Imidlertid er progresjon av sykdommen fra liten betennelse til leversykdom og eventuell svikt svært variabel og noen mennesker er i stand til å leve lange og relativt sunt liv mens infiserte med hepatitt C. Ved å behandle hepatitt C med diett, urter og vitaminer kan det være mulig å undertrykke enkelte av de ubehagelige komplikasjoner assosiert med hepatitt C-

Hvordan behandle Helvetesild Blisters

Hvordan behandle Helvetesild Blisters


Helvetesild er forårsaket av gjen oppvåkning av den sovende varicella virus som hviler nær ryggraden. Det er ikke sikkert hva som forårsaker viruset til å bli aktive igjen, men det er relatert til svekket immunforsvar forårsaket av alderdom, noen medisiner og immundempende sykdommer. Når viruset beveger seg gjennom nervene til hud, fører det til store blemmer som må skorpe over og faller av naturlig, og er vanligvis en smertefull opplevelse. Selv om noen av disse rettsmidler kanskje ikke har vitenskapelige studier for å sikkerhetskopiere dem, de har alle blitt brukt i folke og naturmedisin tradisjoner i flere tiår eller mer for å behandle helvetesild blemmer.

Bruksanvisning

Kombiner 1 ss. aloe vera gel med 1/8 ts. cayenne pepper. Bland godt og påfør en liten skvett til en sunn del av huden til test for irritasjon. Hvis det oppstår irritasjon, bland med mer aloe vera gel; ellers, påfør blandingen direkte til helvetesild blemmer. Cayenne pepper inneholder capsaicin, som bedøver smerte. Aloe vera har også beroligende egenskaper og kan bidra til å motvirke den brenn cayenne kan forårsake.

Fukt en kopp fersk sitron-balsam bladene i vann og pakk tett i cheesecloth. Plasser på helvetesild blemmer umiddelbart. Alternativt kan sitronmelisse tas internt som en te ved å tilsette 2 ts. av tørket sitron-balsam blader til kokende vann i 10 minutter. Sil væsken og drikke umiddelbart. Sitronmelisse brukes til å bekjempe herpes simplex virus, en nær slektning av viruset som forårsaker helvetesild. Det reduserer smerte og irritasjon forårsaket av helvetesild blemmer.

Tilsett 1 ts. av tørket, hakket lakris til 2 kopper kokende vann i 15 minutter. Sil teen og drikke når den kjøler nok. Tilsett 1 ts. av tørket sitronmelisse, johannesurt eller ingefær blader hvis lakris te er for søt. Lakris reduserer inflammasjon og hemmer spredningen av virus helvetesild.

Grind Baikal skullcap roten til 1 ts. av pulver ved hjelp av en food jeksel. Bland den med litt mindre vann for å danne en lime, og søke direkte til helvetesild blemmer. Baikal skullcap har blitt brukt i tradisjonell kinesisk medisin for å behandle bakterielle og virale infeksjoner i mange år, og kan være effektivt brukes til å behandle helvetesild blemmer.

Lag en te ut av mullein ved å legge en stor ts. av tørket mullein blader og blomster til en kopp vann, og bratt i 10 minutter. Det te kan deretter tas internt eller brukes som en komprimere. Suge en ren klut i te og gjelder for helvetesild blemmer for å redusere smerte og hemme veksten av viruset.

6. Ta en voksen dosering av aspirin eller paracetamol for å redusere smerter og betennelser, og for å redusere feber som følger noen ganger med helvetesild blemmer. De fleste smertestillende retninger anbefale å ta to tabletter hver 4-8 timer, men sjekk flasken for å få instruksjoner for å være sikker.

Tips og advarsler

  • Urtene som brukes til å behandle helvetesild blemmer kan finnes i helsekostbutikker eller bestilles online.
  • Viruset som forårsaker helvetesild er smittsomt, så vaske hendene etter berøring infiserte områder eller håndtere det på noen måte. Cayenne pepper oljer kan lett spre seg til øynene eller andre sensitive områder etter håndtering. Vask hendene etter berøring cayenne pepper hver gang. Lakris te bør ikke brukes i mer enn seks uker på rad, og bør ikke brukes hvis du har høyt blodtrykk eller diabetes eller har blitt diagnostisert med hjerte, nyre, lever eller skjoldbrusk sykdom. Unngå å bruke butikk-kjøpte salver og kremer, som de kan hindre helbredelsesprosessen og forårsake skorper å falle av tidlig, noe som resulterer i arr. De kan redusere betennelser og kan brukes etter skorper har løsnet naturlig.

Hvordan behandle Helvetesild på øyelokket og hodebunn

Helvetesild er en smertefull tilstand forårsaket av Varicella Zoster virus. Selv om det viser seg ofte som et sviende utslett, er det faktisk en tilstand av nervesystemet. I tillegg til hudirritasjon, helvetesild er utrolig smertefullt. Mens helvetesild kan skje på en hvilken som helst del av kroppen, er det vanlig, og spesielt ubehagelig både på hodebunnen og øyelokkene. Heldigvis finnes det en rekke ulike metoder for å behandle helvetesild på øyelokkene og hodebunn.

Bruksanvisning

Se legen din. Helvetesild på øyelokkene er spesielt farlig. Hvis det er venstre ubehandlet, kan viruset skade øynene og med føre til blindhet. Antivirale medisiner er ofte foreskrevet for å behandle helvetesild, og de må tas innen 72 timer etter at blæredannelse.

Snakk med legen din om reseptbelagte aktuell kremer. Lokalbedøvende kremer vil berolige din blemmer i huden og lette helvetesild 'smerte. Gjelder ikke over-the-counter kremer som de kan reagere dårlig med blemmer. Mens du kan bruke slike kremer liberalt til hodebunnen din, vær forsiktig med søknaden på øyelokkene. Du må holde kremen ut av øynene for å unngå ubehagelige og ødeleggende øyeirritasjon.

Ta en anti-inflammatoriske medisiner. Piller som aspirin og ibuprofen er tilgjengelige over-the-counter på de fleste dagligvarebutikker og narkotika butikker. Medisinen vil bidra til å redusere betennelse på øyelokkene og hodebunn. Det vil også redusere smerte fra helvetesild.

Påfør en kul komprimere til øyelokkene og hodebunn. Suge en ren vaskeklut i isvann og bruke den til de berørte områdene. La kompress på hodebunnen din og øyelokkene i ca ti minutter. Vent fem minutter og deretter gjenta søknaden.

Rest. Som helvetesild angriper nervesystemet, er det langt mer enn bare en hud tilstand. Du må få nok hvile for å styrke immunforsvaret og hjelpe utvinning.

Prøv urtemedisiner. Arsenicum album brukes til å behandle helvetesild 'smerte og bistand i hudens gjenopprettingsprosessen. Den er tilgjengelig i muntlig og aktuelle former på de fleste helse og homøopatiske butikker. Clematis erecta og rhux toxicodendron er andre urtemedisiner som vanligvis brukes til å behandle helvetesild.

Tips og advarsler

  • Helvetesild er svært smittsom.
  • Oppsøke lege umiddelbart ved første tegn av helvetesild. Ikke pop eller presse helvetesild 'blemmer. Gjør du det kan føre til arrdannelse.

Hva kan jeg gjøre for å behandle Helvetesild uten å gå til en lege?

Helvetesild er et smertefullt utslett som påvirker huden. Viruset som forårsaker helvetesild, varicella-zoster, er også ansvarlig for vannkopper, rapporterer Mayo Clinic. Helvetesild er ikke en livstruende tilstand, selv om det kan være smertefullt og ubehagelig å lide gjennom. Alle som har hatt vannkopper har en økt risiko for å utvikle helvetesild fordi viruset ligger i dvale i mange år før forårsaker en helvetesild utbrudd. Å besøke en lege er anbefalt, men det finnes måter å behandle symptomene på helvetesild hjemme.

Over skranke rettsmidler

For helvetesild smerte, ta aspirin eller ibuprofen, som kan gi midlertidig lindring. Påfør en anti-klø krem ​​eller Calamine lotion til utslett område for lindrende lettelse, sier Medicine Net. Hvis helvetesild blir hovne og betente, kan antihistaminer hjelpe. Mens over-the-counter midler eksisterer for behandling av symptomer helvetesild, resepter kan også bli brukt til å kontrollere utbrudd og fremskynde helbredelse. Vaksiner eksisterer også for de over 60 år, som i stor grad kan redusere sjansene for å utvikle helvetesild. Helvetesild forsvinner naturlig etter flere uker, forutsatt at ingen komplikasjoner oppstår. Det eneste du kan gjøre er å gjøre deg så komfortabelt som mulig.

Hjem Rettsmidler

Det er hjemme rettsmidler som kan hjelpe behandle helvetesild. La kroppen jobbe naturlig ved å få nok hvile, spesielt hvis du føler deg sliten. Hvis helvetesild blir betent, ta et kjølig bad og legg kalde kompresser på huden for å berolige ubehag, anbefaler New York Times. Høye nivåer av stress kan forverre tilstanden, så slappe av og se inn i meditasjon for å roe sinnet og kroppen, anbefaler Mayo Clinic. Siden kløe og smerte av helvetesild kan dominere dagen, holde tankene fokusert på noe annet. Lytt til musikk, lese eller se på TV for å ta tankene bort av helvetesild. Hvis tilstanden blir verre, til tross for hjemme behandling, se en lege så snart som mulig.

Frukt Sensitivity Alternativ Behandling

Frukt Sensitivity Alternativ Behandling


Selv om du kanskje ikke har en diagnostisert frukt allergi, hvis du opplever plagsomme symptomer etter en spise en frukt eller en familie av frukt, kan du ha en frukt følsomhet. Vanlige symptomer på en mat følsomhet inkluderer utslett, rennende nese, humørsvingninger, kramper, oppblåsthet, hodepine, repeterte infeksjoner og leddsmerter. (Se Referanser 1.) For å lindre symptomene dine, bør du vurdere å prøve alternativ behandling.

Livsstil rettsmidler

Hvis dine frukt sensitivitets symptomene er alvorlige nok, unngå uakseptable frukt. Noen ganger, skjønt, symptomer kan styres med livsstilsendringer.

Hvis sitrusfrukter eller tomater gi deg dårlig, begrense dem. I tillegg hjelper tyngdekraften ut ved ikke å ligge etter å ha spist disse fruktene. Når du vet at du kommer til å spise sitrus, sørg for at måltidet er liten, som overflødig mat forårsaker magesyre å stige tilbake opp i spiserøret. Også "The Doctors 'Book of hjem rettsmidler for kvinner," antyder faste før sove for å unngå ubehagelige symptomer om natten.

Når du har konsumert for mye av frukten som du er følsom, drikk et glass vann annenhver time for å skylle allergenet ut av systemet. Sørg også for at du spiser en rekke matvarer, som et variert kosthold vil bidra til å redusere følsomhet og allergier. Hvis du nylig har slitt med en spesielt dårlig bout av symptomer fra din følsomhet, vurdere å gå på en 24-timers avrusning. James F. Balch og Mark Stengler, forfatterne av "Resept for Natural Healing," sier at en juice raskt kan bidra til å rense kroppen for giftstoffer og allergener. Sørg for å bruke en juice som er av en annen familie enn den fornærmende frukt.

Stress kan også undertrykke immunsystemet, som vil gjøre deg utsatt for frukt følsomhets symptomer. Hvis du føler deg spesielt stresset, unngå frukt som gir deg problemer, eller arbeide på måter å redusere stressnivået.

Kosttilskudd for å vurdere

Ta en probiotiske supplement for å hjelpe øke immunforsvaret og hjelpe til med fordøyelsen. Ta et supplement som inneholder minst 4 milliarder aktive organismer etter et måltid. Ta denne én gang om dagen.

Balch og Stengler si at en C-vitamin tilskudd med bioflavonoider vil også øke immunforsvaret og redusere reaksjoner. Ta 1000 mg 2-3 ganger om dagen.

Til slutt, kan du vurdere å prøve betaine saltsyre, som det kan forbedre magen er syre nivåer. Ta en til to kapsler med et måltid som inneholder frukt som du er følsom.

Når skal ringe legen din

Selv om frukt sensitivitet symptomene er vanligvis milde, hvis de øker i alvorlighetsgrad vurdere å snakke med legen din. Også "The Doctors 'Book of hjem rettsmidler for kvinner", sier at forstoppelse er et symptom på en matallergi, så hvis du opplever dette etter inntak av den mistenkte frukt, snakke med legen din om en mulig allergi. Hvis du etter å prøve alternative løsninger er du fortsatt opplever plagsomme symptomer-som overdreven nysing, tungpustethet og / eller hoste-oppsøke lege.

Alternativ behandling for Adrenal Fatigue

Binyretretthet syndrom (AFS) er et resultat av konstant stress som fører til utmattelse av binyrene. Alternativ behandling for binyretretthet er utviklet for å helbrede kroppen naturlig å gjenopprette binyrene funksjon og øke energinivået.

Nutritional Supplements

Urte kosttilskudd inkludert ginseng, ashwagandha, magnesium, lakris og ingefær kan bidra til å gjenopprette energi og støtte binyrene.

Dype avslapping teknikker

Ekstra søvn og lange perioder med hvile er nødvendig for å roe ned kroppen og redusere spenningen; dype avspenningsteknikker kan også bidra til å redusere stress og spenninger i kroppen og fremme helbredelse.

Å spise en organisk, Fresh Food Diet

Binyrene kan bli overarbeidet fra behandling av for mye sukker, koffein og hvitt mel i kostholdet; tre små måltider og tre snacks bestående av ferske, økologiske frukt, grønnsaker og helkorn kan gjenopprette kroppen til optimal funksjon.

Emotional Freedom Technique

Holistisk emosjonelle healing behandlinger som den følelsesmessige frihet teknikk (EFT) kan bidra til å fremme helbredelse og hjelpe den lidende gi slipp på negative følelser som kan påvirke hans nervesystemet.

Lett Exercise

Milde øvelser som yoga, stretching, svømming og gåing kan hjelpe kroppen bedre takle stress og forbedre nervesystemet fungerer; over tid, kan dette forbedre binyrene fungerer.

Hvordan å være klar over Alternativ Behandling Alternativer

Hvordan å være klar over Alternativ Behandling Alternativer


Det er en langvarig debatt i helsevesenet mellom tradisjonell medisin og alternative behandlinger. Stoffet industrien er mye mer tungt regulert enn alternativ terapi og hver medisinering må være iherdig testet før det kan utstedes for publikum. På grunn av dette, hevder stoffet industrien å være sikrere for pasienten enn alternative fremgangsmåter som kan være bevist. På den andre siden, narkotika kritikere hevder at tradisjonelle utøvere ofte overmedisinering sine pasienter, og at mange legemidler har farlige bivirkninger. Være klar over hva alternative behandlinger er tilgjengelige for din tilstand før du bestemme hvilket alternativ som er best for deg.

Bruksanvisning

•  Spør legen din om alternative behandlinger for din tilstand. Noen leger er veldig støttende av alternativ medisin, mens andre er mindre så, men å diskutere temaet med legen din er et godt utgangspunkt.

Besøk alternativ helse butikker og spørre om alternative urter eller behandlinger. Kunnskapsnivået varierer mellom helsebutikkansatte, så spør mer enn én person.

Sjekk nettsteder for sykdom du er forsker. Mange vil ha et avsnitt om alternativ behandling og kan gi linker for ytterligere informasjon. Mange nettsteder, som for eksempel Hirshberg Foundation for kreft i bukspyttkjertelen Research, anbefaler å bruke alternative behandlinger som et supplement til tradisjonell behandling snarere enn som en erstatning.

Snakk med alternativ medisin utøvere. Forklar din sykdom eller tilstand, og spør hva behandlinger kan være aktuelt.

Alternativ behandling for polyarticular leddgikt

Polyarticular indikerer artritt artritt er tilstede i fire eller flere ledd. Du kan ha revmatoid artritt (RA), som er forårsaket av immunsystemets feilaktig angripe felles vev, eller osteoartritt (OA), som er forårsaket av aldersrelatert nedbrytning av leddene. Begge forholdene forårsake smerte, hevelse, ømhet og stivhet. The University of Maryland Medical Center og alternativ medisin ekspert Dr. Andrew Weil tilbyr flere forslag for naturlig symptomlindring.

Ved hjelp av Alternativ terapi

Alternative behandlinger for polyarticular artritt kan benyttes som et komplement til standardbehandling eller som erstatning for dem. Det er veldig viktig å snakke med en helsearbeider med erfaring i å bruke alternativ medisin, ideelt for din spesifikke tilstand. Dette er spesielt viktig hvis du velger å avstå fra konvensjonell medisin.

Snakk med legen din før du begynner å bruke naturlige kosttilskudd. Mens kosttilskudd er generelt trygt, som med narkotika, kan de samhandler med andre behandlinger, og er ikke egnet hvis du har visse helsemessige forhold. Arbeide med en erfaren helsetjeneste kan hjelpe deg med å utforme en effektiv og trygg behandling strategi.

Du trenger ikke å ta alle supplement oppført her som noen tilbyr lignende fordeler; det er der du arbeider med en erfaren leverandør er gunstig. For å få optimal nytte av alternativ medisin, må du ta opp alle aspekter av helse og ikke fokusere bare på din tilstand. Du må forplikte seg til en sunn diett og andre livsstilsvalg som bidrar til generelle velvære.

Redusere Inflammasjon

Redusere betennelse er svært viktig for å håndtere symptomene på leddgikt. Betennelse utløser og forverrer leddskader. Med og uten visse matvarer er en effektiv måte å bekjempe betennelser. Mat som utløser frigjøring av inflammatoriske kjemikalier inkluderer mettet fett som finnes i animalske produkter, mat laget med hvitt mel og sukker. Matvarer som bekjemper betennelser inkluderer frukt, grønnsaker, hele korn, bønner, hele soya mat, kaldt vann fisk, nøtter og frø. Bruk liberale mengder hvitløk, løk, gurkemeie og ingefær i matlagingen.

Enkelte kosttilskudd har anti-inflammatorisk egenskaper. The University of Maryland Medical Center foreslår å prøve samme (100 til 200 mg før frokost), omega-3 fettsyrer i form av fiskeolje eller linfrø kosttilskudd (ta en eller to kapsler eller 1 ss. To ganger daglig), bromelain (40 mg tre ganger om dagen), gurkemeie (300mg tre ganger om dagen) eller djevelens klo (200 mg to ganger daglig).

Symptom Relief Gjennom alternativ behandling

Ifølge University of Maryland hjemmeside, har akupunktur vist seg å gi betydelig smertelindring og forbedret mobilitet og felles funksjon for personer med artrose. Anekdotiske bevis tyder på det kan være nyttig for RA, men vitenskapelig dokumentasjon mangler. Du vil kreve flere behandlinger for å oppnå maksimal nytte av akupunktur. Spinal manipulasjon av en erfaren kiropraktor kan gi smertelindring og økt bevegelsesutslag, men vitenskapelige bevis mangler for dette, også.

Hvis du er interessert i å bruke disse behandlingene, er det viktig å huske at en økt er som regel ikke nok til å produsere vesentlig endring. Disse behandlingene kan eller ikke kan fungere for deg personlig, men hvis du ønsker å prøve dem, gi dem en sjanse til å jobbe. Du trenger flere økter og utøveren vil foreslå en behandlingsplan basert på hennes vurdering av din tilstand.

Stress Reduction

Deltagelse i tankene / body teknikker er viktig for å redusere stress og andre negative følelser. Dette kan forbedre generell velvære og lette smerter og andre symptomer på disse tilstandene. Eksperimenter med T'ai chi, yoga, meditasjon, dyp pusting, positiv visualisering og alt annet som du tror vil hjelpe deg å føle deg bedre.

Rotator Cuff Injury Alternativ Behandling

En rotator cuff skade er forårsaket av enten en tåre eller irritasjon i en av fire muskler og sener som strømmen inn i skulderen. Ifølge de ansatte på Mayoclinic.com, kan symptomene er smerter, ømhet og svakhet i skulderen, spesielt mens du løfter armen over hodet, og en mindre skulder utvalg av bevegelse. Alternative eller ikke-medisinske behandlinger kan omfatte hvile, immobilisering, is, varme, ulike kosttilskudd, massasje og trening.

Rest, Ice & Heat

Noen rotator cuff skader kan leges på egen hånd, spesielt hvis tåre er mindre, per University of Michigan Health Center. Det første trinnet i behandling av alle rotator cuff skade er å eliminere all fysisk aktivitet for en stund. I løpet av denne tiden, komprimere isen direkte mot skulderen ved 20-minutters intervaller for å redusere betennelse, hevelse og smerte. Gjenta isen terapi om hver tredje eller fjerde time. Bruk en ispose eller håndkle for isen. Aldri gjelder det direkte mot huden din som du kan lide forfrysninger. Is reduserer smerte ved å begrense strømmen av blod til senen. Etter den første betennelsen har stilnet, kan du bruke en varmepute i 20 minutter i løpet av dagen, slik at minst en time å gå mellom behandlingene.

Massasje

Dype vev massasje kan være svært effektive for rotator cuff skade. Massasje slapper nerver og muskler. Massasje kan også holde skulderen din fleksibel og øke omfanget av bevegelse. Dype tverrgående friksjonsmassasje har vært kjent å være et effektivt alternativ behandling for rotator cuff skader. Denne metoden i utgangspunktet innebærer å gni over sener og muskler i 15 til 20 minutter. Den dype tverrgående friksjonsmassasje metoden er kjent for å forårsake vasodilatasjon, noe som er en økning i blodtilførsel. Vasodilatasjon fremmer helbredelse som blodet bærer oksygen og næringsstoffer som er nødvendige for helbredelse.

Trening

Stretching og motstand øvelser er en av de beste alternative behandlinger for en rotator cuff skade. En enkel stretching er å ta tak i albuen og trekk den mot brystet. Hold denne posisjonen i 15 til 30 sekunder, deretter slappe av. Gjenta denne bevegelsen flere ganger. Trekke på skuldrene kan også hjelpe din rotator cuff skade. Når du kan utføre grunnleggende strekker bevegelser uten smerter, kan motstand øvelser med lette manualer bidra til å bygge styrke inn dine rotator cuff muskler. Ligg på en benk eller kanten av en seng med en manual. Senk armen til vekt ned med bøyd arm 90 grader. Hev dumbbell opp mot skulderen din ved å flytte bare hånden og underarmen mens du holder overarmen presset mot sengen.

Kosttilskudd & Diet

Glucosamine, chondroitin og MSM antas å bidra til rotator cuff skader som disse kosttilskudd inneholder stoffer som finnes naturlig i kroppen. Andre kosttilskudd som kan lindre smerter og betennelser for rotator cuff skade inkluderer fiskeolje, linfrøolje og antioksidanter som vitamin C og E. Grønnsaker inneholder mange vitaminer og mineraler som kan forbedre helbredelsesprosessen.

Hvordan behandle Helvetesild

Hvordan behandle Helvetesild


Helvetesild er en smertefull viral infeksjon av nerver forårsaket av Vericella Zoster virus. Denne infeksjonen gjør huden kløende og blistery og kan også føre til betennelse i spinal eller hjernenerver. Umiddelbare tiltak må tas for å behandle helvetesild.

Bruksanvisning

Kule de smertefulle blemmer. Påfør en klut dyppet i isvann på vabler i ca 20 minutter. Gjenta til smertene avtar.

På samråd med legen din, ta en anti-inflammatorisk narkotika som ibuprofen eller acetylsalisylsyre for å bidra til å redusere betennelser og smerte fra blemmene.

Bruk aktuell lokalbedøvende kremer på blemmer som foreskrevet av legen din. Ikke bruk over-the-counter kremer, da de kan ha bivirkninger som kan forverre tilstanden.

Påfør sitron-balsam te på de berørte områdene. Å forberede den, suge 1 ss tørket sitron-balm blader i en kopp kokt vann i 15 minutter. Bruk den tre eller fire ganger om dagen. Sitronmelisse stopper reproduksjon av viruset og helbreder blemmer fort. Du kan også bruke en antioksidant formel som inneholder sink og selen.

Få tilstrekkelig hvile, noe som vil styrke kroppens immunsystem og bekjempe infeksjoner.

Møt med legen din regelmessig. Herding helvetesild krever profesjonell medisinsk behandling.

Tips og advarsler

  • Helvetesild rammer vanligvis eldre mennesker og de som har hatt vannkopper.
  • Klipp neglene og bruke hansker hvis det er nødvendig for å holde fra skrape. Kløing kan spre viruset til andre deler av kroppen.
  • Ikke stikk hull på blemmene. Popped blemmer vil forlate stygge merker på kroppen din.
  • Helvetesild kan føre til synsproblemer dersom nervene rundt øynene er berørt. Kontakt lege umiddelbart.