Digidexo.com

kropps overflate

Hvor lang tid tar det Flu Virus Live på overflater?

Hvor lang tid tar det Flu Virus Live på overflater?


Siden 1945 har de tre stammer av influensavirus ansett som den sterkeste vært ingrediensene i årets influensavaksine. Anbefales for eldre, barn, omsorgspersoner og kronisk syke, skuddene (og i 2003, nesespray) har blitt den primære forsvar mot Type A og B influensa virus, som er den åttende største dødsårsaken i USA årlig. Den andre linjen i forsvaret er å vaske hendene. Virus spres gjennom nyser og hoster som sprer dråper på alle overflater innen tre føtter. Avhengig av belastning og overflaten, kan influensavirus overleve utenfor en vert fra noen få sekunder til mer enn to uker.

Viral Survival

Mayo Clinic indre James M. Steckelberg, MD, sier tid influensavirus kan overleve utenfor en vert avhengig av belastning og overflaten. De kan overleve fra sekunder opp til 48 timer, og generelt lever lenger på harde overflater (doorknobs, tastatur, mobiltelefoner, tannbørster) enn porøse de som stoff eller papir. University of Michigan epidemiolog Allison Aiello sier virus lever på huden i opptil fem minutter.

UK National Health Service sier influensa virus kan leve på en hard overflate for opptil 24 timer og en myk overflate for rundt 20 minutter. I 2008 Yves Thomas og kolleger ved University Hospital of Geneva funnet influensa virus trives i fuktige miljøer. Virus som brukes på sveitsiske franc notater levde opptil 72 timer, men blandet med menneskelige slim, en Type A belastning forble aktiv i 17 dager.

Virus livssyklus

Virus er små kapsler som inneholder genetisk materiale. Til å reprodusere, de invadere cellene i kroppen din, ta over maskiner som gjør cellene fungerer og til slutt ødelegge vertsceller. De forårsaker sykdommer fra AIDS til forkjølelse og er upåvirket av anitbiotics.

The Mayo Clinic anbefaler at hvis du har svineinfluensa eller vanlig sesonginfluensa, bli hjemme fra jobb eller skole og unngå offentlige samlinger til din feber er borte i 24 timer. Dette bør skje innen tre til fem dager, med mindre infeksjonen er uvanlig alvorlig.

Forebygging

The Mayo Clinic sier virus lever overalt - i luften, på mat, på planter og dyr, i jord, i vann og omtrent alle andre underlag, inkludert din egen kropp. De fleste bakterier vil ikke skade deg; kroppens immunsystem beskytter deg mot smittestoffer. Influensavirus er svært smittsomt fordi de endrer (mutere) hele tiden for å komme forbi immunsystemets forsvar. Det er derfor influensa vaksine endres hvert år.

Foruten vaksinasjoner, betyr forebygging unngå smittede personer, iført masker og håndvask. Masker virker på to måter. De må være rimelig tettsittende å filtrere noen av luften du puster. De skal også beskytte nese og munn hvis gnidd med hender som har rørt viruset. Rengjøring av overflater som doorknobs, stasjonære og telefoner ofte vil også hindre smitte.

Effektiv håndvask

Ifølge Centers for Disease Control, er håndhygiene det viktigste verktøyet for å forebygge smitte. Hendene bør vaskes med såpe og vann ofte for å drepe viruset. Påfør såpe til hender fuktet med varmt vann. Spre såpe til alle overflater og kratt i 15 til 20 sekunder. Skyll godt og tørk med et rent tørkepapir eller lufttørker (bruk papirhåndkle å skru igjen kranene og på dørhåndtak).

For å beskytte deg mot influensa virus, gjør dette før du tilbereder eller spiser mat, etter hoste eller nysing, etter bytte en bleie, blåser nesen eller bruk av toalett. Hvis såpe og vann ikke er tilgjengelig, kan du bruke alkoholbaserte hånd desinfiserende gele.

Overføring

Influensasesongen vevstoler hvert år fra oktober til mai. Fem til 20 prosent av den amerikanske befolkningen får influensa, ca 36.000 mennesker (for det meste over 65) dør og 148 000 er innlagt på sykehus. Når en influensa offer hoster eller nyser i deres hånd, er slim dråper med viruset i dem overført til alt som person berører. Hvis du berører disse flatene og berøre ansiktet ditt, kan viruset inn systemet ditt, og du kan bli infisert.

Influensa utvikler seg mellom to og fem dager etter smitte. Folk er mest smittsom etter å ha utviklet symptomer og bør holde seg hjemme og begrense deres kontakt med mennesker. De kan fortsette å kaste viruset i opptil fem dager før symptomene er borte.

Kan lus Crawl på glatte overflater?

Hodelus er blodsugende parasitter som hjemsøke håret av sine menneskelige verter og overføres ved direkte kontakt. De kan ikke fly eller hoppe, men de kan krype overraskende fort.

Beskrivelse

Infestation med hodelus kalles pediculosis. Hodelus spres ved å krype fra en maskin til en annen. De kan spres ved kontakt med noe som har vært i kontakt med en infisert hode, inkludert hatter, kammer, bil sete og hodetelefoner. En lus som faller på en glatt overflate vil krype saktere enn en som faller på en strukturert overflate.

Betraktninger

Lus som blir spredt ved å krype fra person til person. De beveger seg raskt på flater som stoppede møbler som tilbyr plasser for klørne til grep, men saktere på glatte overflater som bordflater og tellere. De kan ikke overleve bortsett fra en human vert i mer enn 48 timer, og kan ikke gjengi noen steder, men på et menneske.

Behandling

Hode lus blir vanligvis behandlet med en kombinasjon av manuell fjerning og rengjøring av håret med en sjampo medisinert. Det kan ta to eller tre uker for å eliminere en infestation. Fremgangsmåten krever også grundig rengjøring av noe som kom i kontakt med den våte persons hode.

Hvordan man skal forme en sexy kropp Som Halle Berry

Hvordan man skal forme en sexy kropp Som Halle Berry


Enhver tid er riktig tid å starte arbeidet med å utvikle en sexy kropp som Halle Berry. Vi vet alle Halle er en av de mest sexy kvinnene i live, og her er noen trinn for å hjelpe deg med å utvikle en sexy kropp som Halle Berry har.

Hvordan man skal forme en sexy kropp Som Halle Berry

Shape baken med lunges. Stå med begge føttene sammen, tærne pekende framover. Begynn med venstre ben og stå frem, skulder meter fra hverandre, med hælen landing på bakken. Skift-tyngdepunkt til midtpunktet av kroppen, bakbenet heve hælen med ball av foten i kontakt med bakken. Underkroppen ved å bøye begge knærne til begge knærne er i rett vinkel. Front kne skal ikke gå utover front tå. Tilbake til den opprinnelige stående posisjon ved å skyve tilbake på forfoten. Har tre sett med tolv per etappe.

Stram opp foran og bak lårene ved å gjøre knebøy. Flytt ned til lårene er nesten forbi parallelt med gulvet. Utvid knær og hofter til bena er rette. Gjenta denne bevegelsen og gjøre så mange som mulig i ett minutt. Gjenta for tre til fire minutter.

Eliminer at rygg fett ved å utføre rader. Ta tak i hånden vekter. Stå med føttene i skulderbredde fra hverandre og helle forover over bekkenet. Strekk armene forover, slik at brystet ditt er opp og skuldrene er nede. Klem skulderbladene sammen som du tar med albuene tilbake bak deg, holde dem gjemt mot sidene av kroppen. Gjenta og gjøre tre sett med 25 reps.

flat din abs med planker. Planker jobbe hele mageregionen mens elongating og stabilisere ryggraden. Legge ned i push up posisjon, balansere kroppen på underarmene og tærne. Holde kroppen i en rett linje. Hold stillingen i 10 til 30 sekunder i tre reps.

Jiggle frigjøre armene med vektede kryss jabs. Ta tak i hånden vekter. Stå med føttene i skulderbreddes avstand med armene bøyd slik at hendene er opp nær skuldrene. Snu overkroppen til venstre som du slå ut med høyre hånd. Ta med din høyre arm tilbake til startposisjon og snur kroppen mot høyre som du slå med venstre hånd. Har to sett med tjue reps.

Hint

 • Ikke start noen nye treningsprogram uten å rådføre deg med legen din.

Hvordan Desinfiser overflater som mus har vært på

Mus er svært skitne og ofte sykdoms smittet skapninger. Ikke mange mennesker liker å ha dem rundt. Det er ikke hyggelig å se dem løpe rundt huset ditt, men det er enda verre når du ser dem på tellere og tabeller. Mens du tenker på dem hengende rundt området der du spiser kan være ganske uappetittlig, finnes det måter å desinfisere overflater mus har vært på.

Hvordan Desinfiser overflater som mus har vært på

•  Fukt en vaskeklut med varmt til varmt vann, eller hvis du har en husholdning desinfiserende spray, hente den.

Squirt antibakteriell håndsåpe på våt vaskeklut og gni vaskeklut sammen for å lage en såpe skum. Hvis du bruker en desinfiserende spray, spray det berørte området og la den sitte i et øyeblikk eller to.

•  Gni overflaten ned med såpevaskeklut. La den sitte på et øyeblikk skyll av vaskeklut med varmt vann og gni ned overflaten igjen. La overflater tørr eller tørke dem med et håndkle. Hvis du bruker en desinfiserende spray, gni overflaten med en tørr vaskeklut og gjenta trinn to og tre som du føler er nødvendig.

Hjelp for barn med sterk kropp lukt

Hjelp for barn med sterk kropp lukt


Hvis barnet ditt har en dårlig kroppslukt, er det viktig å finne årsaken så snart som mulig. Barnet kan ha en lidelse som forårsaker problemet, eller det kan være forankret i kosten. Uansett hva årsaken er, kan barnet ditt bli flau av lukten. Noen ganger vil enkle endringer i matvaner eller bedre hygiene ta seg av problemet.

Fysiske lidelser

Kroppslukt hos barn kan være forårsaket av en stoffskiftesykdom som hindrer kroppen fra å bryte ned visse kjemikalier som normalt. Dette er på grunn av den manglende evne til å lage enzymer som bryter ned disse kjemikaliene eller fordi barnets kropp produserer for mange av disse kjemikalier. Resultatet er kroppslukt.
Hvis rikelig svette er årsaken til den sterke lukten, kan barnet ditt ha hyperhidrose, definert som produksjon av svette utover det som er normalt. Ifølge Dr. Robert Needlman, må denne tilstanden vanligvis bare en liten oppmerksomhet til barnets hygiene. Sørg for at barnet blir badet daglig, og bruk en mild deodorant på hans eller hennes armhuler.
Hvis barnet ditt har en fishy lukt, kan han eller hun har en tilstand som kalles trimethylaminuria, som er forårsaket av en genetisk mutasjon. Endringer i kostholdet, for eksempel begrense matvarer som er rike på choline og unngå visse meieriprodukter-kan være fordelaktig, som kan kull kosttilskudd, sure såper og antibiotika.
En barnelege kan diagnose som sykdom har rammet barnet ditt. Dr. Leia Melead anbefaler ikke bade barnet ditt den dagen avtalen for å tillate barnelege å lukte lukt og bidra til å gjøre en diagnose.

Diet

Ifølge Melead, kan hormoner som brukes i visse melker føre til at barnet til å utvikle kroppen rekkefølge. Hun foreslår å bytte barnet ditt over til økologisk melk som er hormon-fri, eller bruke et alternativ til kumelk som mandel eller rismelk.
Andre matvarer kan også spille en faktor i barnets lukt. Du kan prøve å eksperimentere ved å unngå visse matvarer, som egg, meieriprodukter og hvete, for å se om de er kilden. Spør legen din om råd om matvarer for å unngå.

Andre hensyn

Andre mulige årsaker til sterk kroppslukt hos barn er parasitter og metalltoksisitet.
Melead foreslår å bruke milde, mer naturlige produkter, for eksempel natron eller fortynnet eple cider eddik-å bidra til å kontrollere barnets lukt. Bruk baby våtservietter til å rense huden. Bruk deodorant krystaller i stedet for tradisjonelle deodoranter for underarm bruk, da de er mer naturlig og har en tendens til å være tryggere. Snakk med din barnelege før du prøver noen behandlinger, men.

Kropps Fakta for Kids

Kropps Fakta for Kids


Det er så mye at barna kan lære om funksjon av menneskekroppen. Barn er ofte fascinert av kropps fakta, og de har en tendens til å absorbere dette bedre enn noen annen vitenskap leksjon. Som de lærer mer, de sannsynligvis vil komme til å sette pris på den komplekse natur av hva som gjør dem tick.

The Brain, en super datamaskin

Den menneskelige hjerne er kanskje verdens beste super datamaskin. Setet for tanke, handling og livet selv, sender den meldinger til alle deler av kroppen gjennom et komplekst system av nevrale nettverk. Hjernen er utstyrt med milliarder av nerveceller som utfører denne funksjonen. Den menneskelige hjerne er tre ganger større enn hjernen til andre pattedyr som har en lignende kroppsstørrelse. Den høyre siden av den menneskelige hjerne styrer bevegelsene til den venstre delen av kroppen, og vice versa. Hjernen veier bare ca 3 pounds (1,5 kg), noe som er bare 2 prosent av den totale vekten; imidlertid er slik at den bruker opp 20 prosent av kroppens energi hjernen kapasitet, sier Science Kids.

Puste Easy med lunge Fakta

Den venstre lungen og høyre lunge ikke er av samme størrelse. Den venstre lungen er delt i to fliker, men høyre lunge har tre fliker. Venstre lunge er også mindre enn motparten fordi det har å gjøre plass til hjertet, som ligger ovenfor den. Det er mulig å leve med en enkelt lunge. Selvfølgelig ville dette redusere pustekapasitet og ville gjøre fysiske treningen vanskeligere. Det er anslått at den gjennomsnittlige personen med et par friske lunger puster 11.000 liter luft daglig, sier Science Kids.

Kjernen i saken

Hjertet er en kraftig muskel som aldri slutter å pumpe blod, selv ikke for et sekund, så lenge du lever. Det slår rundt 100.000 ganger i døgnet, 36500000 ganger i året. Hjertet ditt ville ha slått mer enn 1 milliard ganger hvis du bor utenfor 30. Hjertet har fire kammer kalt venstre atrium, høyre forkammer, venstre ventrikkel og høyre ventrikkel. Av disse er venstre ventrikkel den største i størrelse. De hjertekamrene vokse i størrelse og ekspandere når den er fylt med blod. Når dette blodet er renset, blir den transportert fra hjertet til alle deler av kroppen gjennom arteriene. Hjertet deretter kontrakter (kamrene krympe i størrelse) når det rensede blodet helles i arteriene. Dette rytmisk sammentrekning og utvidelse er det som forårsaker ditt hjerte til å slå og kalles en hjertesyklus, ifølge Science Kids.

Andre Body Fakta

Den minste bein i kroppen din er 2,8 mm lang og ligger i mellomøret. Det kalles stigbøylen bein.

Hvis du har en lillesøster som er yngre enn ett år gammel, hun blinker øynene mye mindre enn du gjør. Et spedbarn blinker bare en gang eller to ganger et minutt, men den gjennomsnittlige voksne blinker rundt 10 ganger hvert minutt.

I tillegg til å ha unike fingeravtrykk, mennesker har også unike tunge utskrifter. Ikke to tunger er like.

Og vi er alle levende Pinocchios fordi våre neser og ører fortsetter å vokse gjennom hele livet.

Klar til bruk kroppsøving Aktiviteter

Klar til bruk kroppsøving Aktiviteter


Ifølge American Heart Association, ca 10 millioner barn i alderen 6 og 19 er overvektig. Denne statistikken gjør et effektivt argument for å holde kroppsøving del av skolens læreplan. Det er ganske mange kroppsøving aktiviteter som trenger litt i veien for utstyr. Hovedmålet er å få barna i bevegelse og forstå viktigheten av å holde seg i form.

Simon Says

Dette spillet kan spilles av barn i alle aldersgrupper og ikke bare fungerer på fysisk utvikling, men lytteferdigheter også. Læreren, eller Simon, leder klassen gjennom en rekke aktiviteter som hopping knekt, ab crunches, løping eller enhver aktivitet som får barn i bevegelse. For dette spillet til å fungere, barna må lytte til læreren, som er Simon, og sørge for at de hører "Simon sier" før hver instruksjon. Hvis læreren ikke si "Simon sier" og noen barn utføre aktiviteten, de er "ut" for neste runde. For at barna ikke å få "ut" med vilje, slik at de ikke trenger å delta, har dem ta en rask runde eller gjøre sit-ups eller push-ups. Barn kan også bli belønnet ved å være i stand til å spille Simon.

Mor May Vi

I dette spillet, barna spørre læreren eller mor til å gjøre visse aktiviteter. For eksempel, hvis studenten spør: "Mor, kan vi gjøre 20 hopping knekt?" Læreren svarer så og hele klassen enten gjør aktiviteten eller annen student utgjør en aktivitet. Alle spørsmål må bli spurt med "Mor kan vi", ellers er svaret alltid nei. Ikke bare elevene får bestemme hva slags aktivitet de utfører, kan de også ta svinger å være "mor." Dette er en stor lærespill for yngre elever.

Red Light, Green Light

Mens ofte brukt som et kjørende spill, roper lederen "grønt lys!" å få elevene i bevegelse og "rødt lys!" å få dem til å stoppe umiddelbart. Dette spillet kan også brukes med de hopper, hopping knekt, hopper, sit-ups eller nesten hvilken som helst annen fysisk aktivitet. Bland opp aktivitetene under avspilling for å holde ting interessante. Selv vann pauser og hvileperioder kan bli innarbeidet i spillet. La barna ta svinger å være leder. Dette spillet fungerer godt med barn i alle alderstrinn.

Take A Walk Around The World

La elevene sette et individuelt mål for hvor de ønsker å være på slutten av sin vandring. De deretter kan finne ut hvor langt unna dette stedet er - det være seg et par kvartaler unna, eller halvveis rundt om i verden. Det spiller ingen rolle om målet ikke kan faktisk nås ved å gå; de viktigste faktorene her er målet og avstanden. Hver dag studentene kan gå, løpe, hoppe eller hoppe mot sitt bestemmelsessted. La hver klasse periode fungere som et visst antall miles mot sin destinasjon. I tillegg kan studentene holde styr på hva de gjør utenfor klasserommet og har som teller med i deres kjørelengde også.

Sunn kropp Crafts for førskole

Sunn kropp Crafts for førskole


Bruk håndverk å engasjere barn i førskolealder i å lære om god helse. Gir sunn kropp håndverk til førskolebarn lærer dem viktigheten av sunne vaner. I disse håndverk omfatter leksjoner om å spise godt og opprettholde god hygiene. La førskolebarn dele sine prosjekter med resten av klassen for flere læringsmuligheter.

Healthy Foods Craft

Lær barna om hvor sunt matvarer holde kroppen sunn. Snakk om de sunne matvaregrupper. Dekk frukt og grønnsaker, korn, kjøtt og meieriprodukter. Be barna velge en favoritt mat element fra hver kategori. Be dem tegne og farge hver matvare de plukket. Hjelp dem kutte ut enkelte matvarer. Del ut papir plater til alle studentene. La dem lim eller tape sine matvarer til platene.

Sunn Versus Junk Food Craft

Gi blader med bilder av mat, enten i artikler eller annonser, til barna. Be dem om å kutte ut all maten de kan finne. Sørg for at hvert barn har en bunke med minst 10 ulike matvarer. Gi hvert barn et ark med bygging papir. Har tegne en linje i midten av papiret. Fortell dem å lime sunne matvarer til den ene siden og junk food elementer til den andre siden av linjen.

Body Book

Snakke med førskolebarn om de delene av kroppen sin. Bruke grunnleggende deler som hode, armer, hender, ben og føtter. Instruere barna tegne ulike deler av kroppen på separate papirlapper. På hver side, har barna tegne måter å holde at kroppsdelen sunt. For bena, et barn kan trekke noen kjører. På hendene, kan et barn trekke såpe og bobler å indikere håndvask. Samle papirer og fest sammen for å lage en bok.

Såpe Making Craft

Lær førskolebarn viktigheten av håndvask som en måte å opprettholde en sunn kropp. Hjelpe barna lage sin egen såpe. Bruk form formene som brukes for godteri eller såpe gjør. Be barna velge en favoritt mold. Finn forskjellige farger av glyserin såpe. Skjær i ett-tommers biter. La barna velge forskjellige fargede biter av såpe. Har en voksen smelte såpe, i en mikrobølgesikker skål, i mikrobølgeovn. Hell den smeltede såpe i formene. La avkjøle helt så gi såpen barnet. La dem beholde sin såpe til å vaske hendene ofte.

Liste over utviklingsmessig passende kroppsøving Practices for barn

Liste over utviklingsmessig passende kroppsøving Practices for barn


Det er mange fysiske fordeler som barn få fra fysisk aktivitet. Disse inkluderer sykdomsforebygging, sikkerhet, skade unngåelse og økt mental helse. The Centers for Disease Control and Prevention anbefaler barn samle minst 60 minutter fysisk aktivitet på alle eller de fleste alle dager i uken. Kroppsøving er nødvendig under grunnskolen og videregående opplæring for riktig utvikling og er unik for skolens læreplan som det eneste programmet som gir studentene muligheter til å lære motoriske ferdigheter.

Førskolen

Førskolen kroppsøving frigjør energi, bygger muskler styrke, koordinasjon og fleksibilitet. Fysisk aktivitet kan også bidra til å utvikle grovmotoriske ferdigheter avgjørende til en ung barns utvikling. Aktiviteter godt egnet for preschoolers inkluderer: kaster og fanger spill med baller eller beanbags; hopping, hopping og balansere på en fot; og læring balanse og koordinasjon ved å gå på nærlys eller linjer markert på gulvet. Førskolebarn kan også lære hånd-øye-koordinasjon ved å jage etter bobler og spratt, eller klapping, boblene mellom hendene.

Barnehage til andre klasse

I de tidlige elementære karakterer, understreker den fysiske utdanningsprogrammet utvikling av grunnleggende bevegelses, ikke-bevegelses, og manipulerende ferdigheter. Bevegelsesferdigheter er definert som handling eller makt for å flytte fra ett sted til et annet ved gåing, løping, hopping, hoppe, hoppe, hoppe, skyve og galopperende. Fallskjermer kan benyttes for strekking og overkroppen styrke. Flytte fallskjermen opp og ned til musikk kan bidra til å etablere rytme. Muskelstyrke og utholdenhet kan forbedres ved å hoppe tau og kaste, fange og sparker baller vil hjelpe til med koordinering.

Tredje til sjette klasse

De øverste klassetrinnene i grunnskolen fokusere på to aspekter: ferdigheter og fitness. Læreplanen krever at barn skal jobbe med ballkontroll grunnleggende, slående grunnleggende, sparker fundamentale forhold, kaste og kaste grunnleggende, tau klatring, tag spill, og en rekke spill som oppmuntrer spesifikke ferdigheter og energi. Barn er også introdusert til vanlig fitness og kardiovaskulær helse. Sit-ups, push-ups, chin-ups og kjører kretser kan brukes til å undervise og oppmuntre fitness gjennom hele året. Av sjette klasse, kan studentene bli introdusert til en ny lagidrett hver måned hvor fokus er plassert mer på sportsånd og samarbeid enn ferdighetsnivåer. Andre praksis inkluderer aerobic spill og jage og flyktende spill.

Middle School

Middle school kroppsøving eksponerer studenter til en livsstil som inkluderer sportsånd, helse / fitness kunnskap og fortsatt kompetanseutvikling. Fitness er også en daglig tema og studenter deltar i en rekke treningsaktiviteter, inkludert hjerte fitness, styrke, fleksibilitet og smidighet. Studentene fortsetter å lære lagidrett og ferdigheter. Noen spesielle idretter som kan bli undervist til midt skoleelever er fotball, volleyball, flagg fotball, basketball og friidrett.

Hvordan ha en kropp som Christina Aguilera

Hvordan ha en kropp som Christina Aguilera


Christina Aguilera har vært gjennom mange endringer i hele sin karriere med sin musikkstil, klesstil og selv størrelsen på kroppen hennes. Hun har dukket opp i mange magasiner og bilder på grunn av hennes flotte kropp, samt hennes sterke stemme. Les videre for å lære hvordan å ha en kropp som Christina Aguilera.

Hvordan ha en kropp som Christina Aguilera

Workout fem dager i uken. Ansette en trener hvis mulig som Christina funker med trener Tee Sorge i ca 90 minutter på alle fem dager. De gjør 40-minutters intervaller av toning og cardio og 10 minutter med tøying.

Gjør kardiovaskulær trening på alle fem dager, og sørg for å holde pulsen opp for å maksimere effektiviteten. Bruke musikk av Christina Aguilera for å holde deg motivert med sanger som "Fighter" og "Dirrty" for å minne deg selv på din styrke. Kroppen hennes stort sett kommer fra dans samt elliptiske og trening på en tredemølle.

Legg toning øvelser på dager du trener i tillegg. Christina bruker en kjerne bord å gjøre lunges, løfter vekter og gjør push-ups. Du kan også legge til toning av seg stiletto sko rundt mesteparten av dagen som Christina Aguilera gjør som begge bidrar til mote din og toner bena og abs.

Utfør 300 ab styrkeøvelser i hver økt for å runde det ut. Hennes trener har hennes gjør varierende kombinasjoner for å hindre kjedsomhet med aktiviteter som crunches og sit-ups blir ledsaget av kronglete tiltak for å treffe alle de magemusklene.

spise sunt seks dager i uken og la deg selv en bedrager måltid eller to på den syvende dagen. Christina tar godt vare på kroppen hennes med hele korn, frukt og grønnsaker, men hun er også en selverklært fast food junkie, så hun tillater seg en dag i uken til å hengi å hindre konstant binges. Ditt kosthold kan omfatte streng ost, eggerøre, tunfisk på hel hvete eller salater hvis du vil følge Christina typiske kosthold.

Hint

 • Amme babyen din hvis du har nylig føde. Christina credits dette som en stor del av hvordan hun mistet sin baby vekt så raskt.

Typer bakterier som fungerer i vår kropp

Typer bakterier som fungerer i vår kropp


Det er anslått at over 100000000000000 bakterier lever på eller inne i menneskekroppen, outnumbering humane celler 10 til en. Den menneskelige mikrobiomer refererer til samfunn av gunstige bakterier som bor i mennesker. Store samfunn av vennlige bakterier er funnet i ulike kropps områder, for eksempel fordøyelses og urin-systemet. Bakterieart laktobasiller er funnet i flere microbiomes over hele kroppen og spiller en betydelig rolle i å opprettholde sunne systemer.

Tarmbakterier

Omtrent 400 forskjellige arter av bakterier er til stede i tarmen. Bakteriene er assosiert med viktige funksjoner, inkludert metabolisme av mat, avfall fjerning og hindre overvekst av sykdomsfremkallende mikrober. Tarmbakterier også syntetisere viktige vitaminer som trengs av kroppen, for eksempel vitamin K produseres av colonic bakterier. Laktobasiller bakterier bistå med metabolismen av makronæringsstoffer og støtte absorpsjon. Det er ofte lagt til yoghurt og probiotiske kosttilskudd.

Vaginal bakterier

Bakterier som er tilstede på overflaten vaginal hjelpe til beskyttelse mot et spekter av genitale infeksjoner, slik som urinveisinfeksjon, gjær og seksuelt overførbare infeksjoner, og bakteriell vaginose. Selv om vaginal mikrobiomer av hver person er forskjellig, er de lactobacilli arter gående stede. Disse bakteriene produserer melkesyre, noe som skaper et surt miljø, hvor ellers skadelige bakterier ikke kan overleve. Bestander av laktobasiller er høyest hos kvinner i reproduktiv alder.

Muntlige bakterier

Munnen er hjem til ca 600 arter av bakterier, som lever på områder som tenner, tunge, kinn og lepper. Munnen er en viktig inngangspunkt for mikrober, og gunstige bakterier er en første forsvarslinje. Laktobasiller arter er også til stede i muntlig microbiomes, særlig innenfor de tidlige årene av menneskeliv. Selv knyttet til inhibering av skadelige bakterier som forårsaker tannråte, kan det også føre til tannråte seg på grunn av sin evne til å produsere melkesyre.

Hud bakterier

Huden havner milliarder av ufarlige bakterier og er også den første linjen i forsvaret mot patogene bakterier. Huden har muligens den mest mangfoldige utvalg av bakteriearter. For eksempel bakterier som finnes i armhulene er svært forskjellig fra de som er på underarmene. Som et resultat av visse hudlidelser er mer fremherskende i visse deler av legemet, slik tilfellet var med eksem, noe som favoriserer den indre delen av albuen.

Hvordan få en dansers kropp

En dansers kropp har en tendens til å være fast, passform, og mager. Det er ting du kan gjøre for å gjøre kroppen din mer som en dansere, men du må være flittig i rutinen. Her er hvordan du får en danser kropp.

Hvordan få en dansers kropp

Gjør 30 minutter med cardio 5 ganger i uken.

En halv time cardio de fleste dagene i uken vil bidra til å holde deg på en sunn kroppsvekt, noe som er avgjørende for å kunne vise frem noen muskler som du vil sannsynligvis utvikle hvis du trener regelmessig.

Gjør pilates to ganger i uken.

Pilates gir deg mulighet til å bli mer fleksibel og vil hjelpe deg til mer flytende bevegelser; ligner på en danser. Piilates vil hjelpe deg å få en dansers kropp ved toning kroppen din uten å legge bulk.

•  Styrke tog.

Styrke er viktig å ha en tynn danser kropp. Et par ganger i uken, traff en vekt krets på treningsstudio, eller bli hjemme og gjøre styrke øvelser ved hjelp av din egen kroppsvekt. Se Hjem Boot Camp trening under for eksempler på en treningsøkt rutine.

Dance!

Hvilken bedre måte å få en dansers kropp enn å danse? Når du danser, bruker du alle slags forskjellige muskler som ellers ville gå ubrukt, og du brenner kalorier. Det er også en fin måte å avlaste stress!

Vekst av overflødig kropps Hair

Vekst av overflødig kropps Hair


TV-show Ripleys Believe It or Not gang gjorde en funksjon på en "varulv" mann, en mann som led av hypertrikose, en tilstand der han opplevde en betydelig vekst av overflødig hår. Håret dekket ansiktet hans, gir ham en opptreden som fikk kallenavnet "varulv." Overflødig kroppshår er ikke alltid opplevd i slike ekstreme mengder, men.

Typer

Den unormale hårvekst i såkalte "varulv" folk er mindre vanlig enn mindre alvorlige typer av hypertrikose, inkludert hirsutisme.

Hirsutisme, en tilstand som Dr. Adam Brochert, beskriver som overflødig kroppshår i "hann-mønster hårvekst", inkludert ansiktet, armhulene, brystet og lysken. Dr. Brochert fortsetter med å forklare at dette hårvekst er bare unormal hos kvinner og barn, og skyldes et hormon ubalanse. Overskuddet av håret har en tendens til å bli mørke og grov, i motsetning til den naturlige "peach fuzz" mange kvinner har i disse områdene.

Generelt er hypertrikose ikke spesielt for begge kjønn. Hypertrikose kan kan være til stede fra fødselen (medfødt) eller kan oppstå etter fødsel (ervervet), skyldes flere faktorer. Hypertrikose kan forårsake vekst av overskudd av kroppshår på bare visse deler av kroppen (som hirsutisme) eller på kroppen generelt.

Årsaker

Hormoner eller medisiner er de vanligste årsakene til overflødig kroppshår vekst. Kvinner med hirsutisme kan produsere for mye av den mannlige hormoner som kalles androgener. Medisiner som p-piller, testosteron eller steroider kan også føre til en hormonell ubalanse, som fører til overflødig vekst av kroppshår. Kvinner kan oppleve overflødig vekst under og etter overgangsalderen, noe som fører til hormonendringer i en kvinnes kropp.

Ifølge "Family Doctor," overflødig hårvekst kan kjøre i familier, og en person kan være mer sannsynlig å oppleve hypertrikose hvis han eller hun er fra Midtøsten, Sør-Asia eller Middelhavet avstamning.

Hypertrikose og hirsutisme ofte forekomme sammen med polycystisk ovariesyndrom (PCOS), en tilstand som resulterer i cyster på kvinnens eggstokker på grunn av hormonubalanse. Overskudd av kroppshår vekst kan også være relatert til Cushings sykdom som resulterer fra høye nivåer av kortisol i løpet av en lengre tidsperiode.

Betydning

Overflødig hårvekst kan ikke være et medisinsk nødstilfelle, men det kan være vanskelig for noen mennesker å akseptere, spesielt hvis de er en del av et samfunn som er stolt glatt og hårfri hud. Kvinner kan oppleve mer følelsesmessig stress på grunn av hirsutisme fordi hårvekst kan være en indikasjon på maskulinitet. Medline Plus forklarer at "mange kvinner synes det er plagsomt, eller til og med pinlig." Kvinner kan oppleve skam knyttet til hirsutisme.

Løsning

Mennesker som opplever overflødig kroppshår kan treffe tiltak for å fjerne eller redusere forekomsten av overflødig hår. Barbering, voksing, ved hjelp av riktige kremer og plukker midlertidig fjerner hår og krever gjentatte søknader å håndtere håret. Menn eller kvinner med hypertrikose kan velge å bleke håret, som ikke fjerne det, men gjør det vanskeligere å se.

Leger kan utføre elektrolyse, en prosedyre som permanent ødelegger hårsekkene med elektrisitet. Laser hårfjerning er et annet alternativ for dem som lider av vekst av overflødig kroppshår; men det krever flere økter, og kan ikke være permanent.

Det er også flere medikamenter på markedet som kan redusere forekomsten av overflødig hår. Anti-androgen medisiner som Metformin blokkere androgener og undertrykke testosteron som kan forårsake hypertrikose

Advarsel

At-hjem behandlinger for hypertrikose og hirsutisme kan føre til irritasjon av huden i form av barberhøvel humper (inngrodde hår) eller sår hud. Medline Plus advarer også at elektrolyse er dyrt og kan resultere i "hevelse, arrdannelse, og rødhet i huden."
Alle medisiner har potensial til å forårsake uønskede bivirkninger. Vaniqa (kjemisk navn, eflornithine), en krem ​​som kvinner kan bruke den på sine ansikter å redusere hårvekst, kan føre til hudreaksjoner som "midlertidig rødhet, svie, brenning, prikking eller utslett på områder av huden der den er brukt. " Det kan også føre til inngrodde hår.

Hvordan få en varm kropp som Kim Kardashian

Hvordan få en varm kropp som Kim Kardashian


Har nylig mistet 15 pounds, Kim Kardashian delte hennes kjendis diett hemmeligheter med media. Kim mistet to kjole størrelser etter å ha blitt hånet for å ha cellulite airbrushed ut av en av hennes bilder. Som den offisielle talsperson for slankepille QuickTrim, gir Kim meste av æren for hennes fantastiske vekttap til pillen. Hun sier at QuickTrim "bidratt til å øke mitt stoffskifte og hoppe-startet min vekttap". Men slankepiller alene ikke fikk henne at røyking varm kropp. Hvis du ønsker å få en kropp som Kim Kardashian, les videre for å lære hennes diett hemmeligheter.

Hvordan få en varm kropp som Kim Kardashian

•  Spis planlagt, del kontrollert måltider. Gode ​​matvaner er viktig for å oppnå en kropp som Kim Kardashian. Hennes diett består av 4 måltider. Til frokost har hun en protein smoothie eller egge eggehviter med grønnsaker. Kim spiser en lett lunsj, vanligvis en enkel salat med fettfri dressing. Så til middag, spiser hun et næringsrikt måltid med masse friske eller dampede grønnsaker og magre proteiner som grillet kylling. På slutten av dagen Kim har en liten snack som fettfattig yoghurt.

få alvorlige om trening. Kims sexy kropp kommer ikke uten arbeid. Det tar alvorlig fitness engasjement for å score en kjendis kropp. Kim øvelser for en time hver dag. Hennes rutine består av en 10 minutters cardio oppvarming (vanligvis jogging på en skråning), og en serie av styrketrening trekk for overkroppen, underkroppen og abs. Lunges er spesielt viktig i Kims trening for å opprettholde hennes signatur booty. Sørg for å innlemme rikelig med lunges, knebøy og stepping øvelser i ditt eget arbeid ut hvis du vil ha en rumpe som Kims! Du kan følge henne workout rutine hjemme ved å se henne fitness DVD "Kim Kardashian Fit i jeans innen fredag".

Finn deg et vekttap kompis. Kims søster, Khloe, holder henne på sporet med hennes vekttap programmet. Kardashian søstrene brukte fadderordning for å gå ned i vekt og fortsette å støtte hverandre i å holde vekten nede. Studier har vist at folk som har et vekttap partner og et godt støtteapparat er langt mer sannsynlig å nå sine treningsmål uten å gi opp. Finn en god vekttap kompis for deg selv og dere to kan jobbe sammen for å få en varm kropp akkurat som Kims.

Hint

 • Dette er ikke ment å være lege. Det er for informasjonsformål. Konsultere legen din før du starter denne, eller noen andre, vekttap programmet. Legen din må kanskje justere din fitness plan for å møte dine spesifikke helsebehov.

Slankere kropp Tips

Slankere kropp Tips


Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), 2007-2008, 34 prosent av menn og kvinner i USA, i alderen 20 år og eldre, var overvektige. Overvekt, spesielt i magen, øker risikoen for diabetes, slag, hjertesykdommer, visse kreftformer og høyt blodtrykk. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, er det ting du kan gjøre for å få den slankere kropp. Du må begynne med å justere kostholdet ditt og innlemme øvelsen i din livsstil.

Ernæring

Hvis du ønsker å slanke seg, vil du ha å spise opp til seks, små næringsrike måltider i løpet av dagen. Ved å spise ofte du holde stoffskiftet aktive og brenne kalorier. Spise ofte holder deg fra craving matvarer som sabotere din slanking resultater. Gå for sunne valg, for eksempel magre proteiner inkludert kylling, fisk og eggehviter. Velg komplekse karbohydrater, slik som fiber-rik og hel-korn produkt, over enkle karbohydrater. Også velge umettet fett, slik som olivenolje, over mettet fett.

Kardiovaskulær trening

Heve pulsen, ved hjelp av kardiovaskulær trening, kan akselerere din slanking resultater fordi du målrette fett butikker og brenne kalorier. Minst 30 minutter med kardiovaskulær trening for minimum tre dager per uke er en god start. For å unngå å bli lei og for å holde utfordrende kroppen din, slå opp hvilke typer øvelser du gjør. Noen valg omfatter løping, sykling, tennis, svømming, basketball eller trene på Steppmaskin og elliptisk maskin.

Resistance Training

Resistance trening er avgjørende for å bygge muskelmasse. Det vil holde deg fra å få vekt i det lange løp. Ikke bare muskler forbrenner fett hele dagen, det tar også mindre plass enn fett, noe som gjør at du ser slankere og mer tonet. Utfordre dine muskler og bruke maskiner, frie vekter og kroppsvekt når du trener. La alltid musklene en hel dag med hvile for å gjenopprette før trene dem igjen.

Kropps Shapers

For en umiddelbar slankere kropp, kan du se til å kjøpe kroppen shapers. Kroppen shapers er slitt under klærne dine og bli kvitt noe fett buler å lage en glatt og slankere utseende. Lingerie butikker, store kjøpesentre og diverse nettbutikker selger alt fra heldekkende dress å forme truser og slanking camisoles. Prisene varierer avhengig av merkevarer.

Stress

Bortsett fra ukontrollerbare cravings og mangel på mosjon, stress kan være en annen faktor som fører til vektøkning. Når stressnivået går opp, frigjør kroppen din stress-hormonet kortisol. Kortisol har vært assosiert med økt fett i mageregionen. Begrense stress kan holde deg fra å få fett. Meditasjon, delegere oppgaver på jobb og puste dypt kan bidra til å redusere stress.

Hvordan Slim en pæreformet kropp

Hvordan Slim en pæreformet kropp


Pæreformet kvinner har en tendens til å ha ubalansert øvre og nedre legeme-med den øvre del mindre og den nedre del av kroppen større. Hoftene er vanligvis bredere enn skuldrene og vektøkning er tydelig under midjen. Pæreformet kvinner vanligvis har flate mager, liten kiste og en liten midje. Den største bekymringen i slanking en pæreformet kropp er å redusere fett rundt lår, hofter og rumpe. Dette kan gjøres med riktig trening for å tone den nedre kroppen og passende klær for å skape en illusjon av en slankere figur.

Hvordan Slim en pæreformet kropp

•  Fokuser trening på å balansere topp og nedre halvdel av kroppen, spesielt slanking ned underkroppen. Velg øvelser som vil brenne så mange kalorier som mulig. Gjør sykling eller løping, da disse bidra til å brenne mer fett på den nedre del av kroppen. Gå for 20 minutter om morgenen og en annen 20 minutter på kvelden. Hoppe tau i 20 minutter i ettermiddag. Gjøre aerobic trening i minst 45 minutter om dagen.

Delta i vekt trening for å bygge overkroppen og gjøre underkroppen ser mindre. Løfte vekter for å bygge muskelmasse i overkroppen. Velg "lette" vekter og løfte dem i 15 til 20 repetisjoner. Inkluder motstand øvelser som trener underkroppen i ditt treningsprogram.

Kle pæreformet kropp på riktig måte. Slitasje button-down klær, V-halser, slanke-fitting topper og klær med en A-linje silhuett. Når du shopper for klær sørge for at lengden på toppen faller rett under hoftebeinet. Inkludere layering i dressing stil for å skape visuelle balanse mellom den større og mindre del av kroppen.

Hint

 • Slitasje enkle og strukturerte bunner for å skape en illusjon av lengre ben. Bukser bør være fri for detaljer. Stoff bør være strekkbare og må skummet langs konturen av lårene.
 • Hvis du har råd til å leie en personlig trener, gjøre det. En personlig trener kan i stor grad bidra til å balansere den nedre og øvre kroppen mer hensiktsmessig.
 • Ikke vær redd for vektløfting. Bare husk å ikke løfte vekter som er for tunge; du vet at vekten er lett nok hvis du kan løfte det 15 til 20 ganger uten å bli for sliten.

Hvordan få en bedre kropp for en Guy

Hvordan få en bedre kropp for en Guy


Det er mange grunner til at en mann kan være misfornøyd med kroppen sin. Heldigvis, utvikle et bedre, mer attraktiv kropp er noe oppnåelig for omtrent enhver fyr. Enda bedre, forbedre kroppen din er en grei prosess - bare ikke en enkel en. Det tar en viss disiplin og innsats, og er en kontinuerlig prosess. Den gode nyheten er at så lenge du har vilje til å få en penere kropp, det er bare noen viktige ting du trenger å vite for å lykkes.

Hvordan få en bedre kropp for en Guy

•  Definer dine mål. Vil du gå ned i vekt, eller bygge opp muskler? Prosedyren for hvert mål er lik, men viktige faktorer som kosthold er svært forskjellige. Det grunnleggende prinsippet er at for å gå ned i vekt, må du redusere hva du spiser og spiser bedre mat. For å få opp muskler, må du forbruke bedre mat og mer av det. Styrketrening er viktig uansett hva målet ditt er.

Undersøk kostholdet ditt. Mer enn noen annen faktor, kosthold påvirker hvordan kroppen din ser ut. Husk leveregel: "Du er hva du spiser." For å få en bedre kropp, må du leve med denne filosofien. Start med å bli en online kalori telling service og begynne å logge alt du spiser og drikker (se Ressurser). Dette vil fortelle deg hvor mange kalorier du spiser per dag.

Bruk en Basal Metabolic Rate kalkulator for å regne ut hvor mange kalorier kroppen din forbrenner hver dag (se Ressurser). Forskjellen mellom kalorier du forbruker og kalorier du forbrenner vil fortelle deg hvor du trenger for å begynne å endre livsstil. Du trenger å spise færre kalorier enn du forbrenner for å gå ned i vekt, og flere kalorier enn du brenner for å få vekt.

Juster kostholdet ditt, om du prøver å gå ned i vekt eller få muskel. Du bør sørge for at du spiser minst ett gram protein for hver kilo kroppsvekt. Hvis du prøver å gå ned i vekt, må du erstatte noen av karbohydrater eller fett du spiser for protein for å spise nok, mens resterende innenfor kalorigrensen.

Start en vekt-trening diett. Vekt trening bygger muskler, som er både attraktivt og forbrenner flere kalorier selv mens du hviler. Du kan gjøre dette med maskiner på et treningsstudio, eller frie vekter hjemme. Forskning en vekt-trening plan som passer deg. Husk å spise minst 1 gram protein per kilo kroppsvekt for å bygge og vedlikeholde muskler.

Bruk kardiovaskulær trening - gratis løping eller cardio maskinene - for å miste kroppsfett. Cardio trening forbrenner kalorier. På mellom 50% og 70% av maksimal hjertefrekvens, brente 85% av disse kaloriene kommer fra fett innskudd. Derfor kan regelmessig moderat kardiovaskulær trening hjelpe deg å miste fett raskt og effektivt. Sørg for å logge forbrente kalorier gjennom trening i din matdagbok og kompensere for dem ved å spise mer hvis du må. I tillegg begrense kardiovaskulær trening til 25 minutters økter. Etter 25 minutter begynner kroppen å fyre seg selv ved å bryte ned muskelvevet som du prøver å bygge og bevare.

•  Vær tålmodig. Hvis de følges riktig, vil denne fremgangsmåten gi deg en bedre kropp. Men både å miste fett og bygge muskler tar tid og engasjement. Det kan være flere uker før du begynner å se resultater, og mange måneder før du har den kroppen du ønsker. Nøkkelen er å holde seg til de grunnleggende prinsippene som er skissert ovenfor, som til slutt vil levere de resultatene du er ute etter.

Hint

 • Snakk med legen din før du starter en øvelse og diett diett, spesielt hvis du har helsemessige problemer.

Hvordan lage en detox diett for en hel kropp rens

Hvordan lage en detox diett for en hel kropp rens


Denne artikkelen gir en enkel detox diett oppskrift som kan brukes til å avgifte kroppen din. Oppskriften kan brukes i stedet for måltider for en 3 dagers diett som en kropp rens utviklet for å produsere en økning i energinivå og en utrolig følelse av helse og velvære. Velig brukte Beyonce Knowles en lignende detox diett som en 14 dagers naturlig vekttap programmet.

Hvordan lage en detox diett for en hel kropp rens

Klem saften fra 1/2 av en stor sitron i et glass.
(Sitron juice bidrar til å detox kroppen din)

Tilsett 2 spiseskjeer med naturlig lønnesirup til sitronsaft.
(Sirupen tilfører energi til drikke)

Legg til 1/8 av en teskje av Cayenne pepper. (The cayenne pepper bidrar til å øke metabolismen og avgifte kroppen din)

Merk: Hvis du ikke liker smaken av cayenne pepper, noen mennesker erstatte nykvernet ingefær for denne ingrediensen.

fyller resten av glasset med vann.

Rør til sirup er oppløst.

Nyt detox diett!

Hint

 • Dette drikke kan også nytes varm. Bare gjør det i et krus i stedet for et glass og varme den opp i mikrobølgeovnen i et par minutter.
 • Bruk bare naturlig lønnesirup, og aldri bruke noen kunstige søtningsmidler.

Hvor lang tid tar det AIDS Virus Live på en overflate?

Hvor lang tid tar det AIDS Virus Live på en overflate?

Hva er AIDS?

AIDS står for ervervet immunsviktsyndrom, og det er forårsaket av humant immunsvikt-virus (HIV). AIDS symptomer kan ikke vises for år etter at en person er smittet med HIV, men når den gjør det, er immunsystemet i kroppen ødelagt. Dette betyr at selv en mild forkjølelse eller influensa kan drepe noen med AIDS fordi kroppen ikke kan kjempe tilbake.

Hvordan Hiv smitter

HIV kan ikke bli tatt som en kald. Viruset overføres ved direkte kontakt med kroppsvæsker, slik som blod, sæd, vaginalvæske og brystmelk. Tårer og spytt kan ikke overføre hiv siden viruset er på et for lavt av en konsentrasjon. Vanlige kilder til spredningen av HIV inkludere seksuell kontakt med de smittede og deling av sprøyter. En baby kan få viruset fra en infisert mor under fødselen eller fra amming.

HIV-viruset utenfor kroppen

Virus er delikat og uten en vert, vil de raskt dø. HIV kan bare vare i et par timer på det meste utenfor en vert. Laboratoriestudier av US Centers for Disease Control and Prevention har funnet at selv super-konsentrert mengder av HIV vil dø i løpet av timer på en overflate.

Hvordan bygge en kropp som Rock

Mange beundrer skuespiller og tidligere fribryter Dwayne "The Rock" Johnson fysikk og lurer på hvordan man kan oppnå en tilsvarende treningsnivå. Selv om det er umulig å vite hans eksakte trening rutine og kosthold, er det ganske enkelt å tenke ut en plan for å komme til et nivå som hans. The Rock kropp inspirerer ærefrykt, skyldes i stor grad skyldes den intense fokus og dedikasjon som kreves for å oppnå det.

Hvordan bygge en kropp som Rock

•  Bli med et treningsstudio. Selv om du ikke vet noe om å jobbe ut, gjør noe er alltid bedre enn å gjøre ingenting. Hvis du ikke forstår hva øvelser å gjøre eller trenger hjelp, noen vil gjerne hjelpe deg. Gym brukere er vanligvis veldig høflig og vil være støttende for din beslutning om å forbedre helsen.

Få en personlig trener. Han kan tenke ut en treningsøkt plan som vil drive deg mot dine personlige mål som er i dette tilfellet, og bygge masse mengder muskel.

Rework kostholdet helt. Spis så mye som mulig, men prøv å holde det relativt sunt. Du trenger en kalori overskudd for å bygge muskler, så ikke bekymre deg for overspising ennå.

Utforsk muskel bygging kosttilskudd som kreatin, whey protein, og L-arginin. Disse kan være store ressurser i å bygge en massiv kroppsbygning.

Hold deg konsekvent. Ingen mengde tilskudd eller ønsketenkning kan gjøre opp for tapte treningsøkter.

Etter noen måneder, bør du ha fått litt muskler og, dessverre, litt fett. Gå på en kort fett reduksjon diett for å bli litt mer magert, og deretter gjenta prosessen på nytt. Husk å være sjokkerende stor er konstant arbeid.

Hint

 • I gym, spør den største fyren i rommet for tips om hvordan du kan få stor. Han åpenbart vet hva han gjør.
 • Husk at mye av det som gjør The Rock så massiv og kuttet samtidig er rett og slett genetikk, og du kan aldri være i stand til å være så stor.
 • Mange øvelser som er nødvendig for å bygge muskler krever en spotter. Aldri gjøre disse øvelsene uten en.