Digidexo.com

salve for maur bitt

Hjem rettsmidler for maur biter

Det er mange hjem rettsmidler for maur biter som vil hjelpe lindre smerte og kløe. Når maur bite, gripe de huden med sine underkjever, deretter gjentatte ganger injisere gift inn i området. Når du føler det første stikket, bevege seg raskt vekk fra reiret og fjerne maur fra huden din. For å unngå smitte, rense området med alkohol og avstå fra å skrape når blemmer skjemaet.

Forebygging / løsning

Hvis du kan, prøv å unngå aktive maurtuer. Når du må jobbe i nærheten maur populasjoner ha på seg støvlene og holde buksa gjemt i dem.

Time Frame

De fleste hjem rettsmidler fungerer best når den brukes umiddelbart etter bittet. Bær middel i en sprayflaske eller container når du vet du vil være rundt maur.

Instant Rettsmidler

Rub tea tree olje, eddik eller en skive løk på området for å lindre smerte og kløe.

Make-Ahead rettsmidler

Bland salt, natron, kjøtt mørsalt eller knust aspirin med vann for å lage en tykk pasta. Gjelde for maur biter.

Andre rettsmidler

Ammoniakk brukes til området er også effektiv for maur biter, som er en løsning av en halv blekemiddel, halvparten vann.

Kjøling Off

Bruk is i en vaskeklut i ca 15 minutter for å få ned hevelsen.

Advarsel

Hvis du opplever elveblest eller alvorlig hevelse, sterke brystsmerter, pustevansker, sløret tale, eller svimmelhet og kvalme etter å ha blitt bitt av maur, ring 9-1-1 eller gå til legevakten.

Hvordan finne Salver for trøst Sprekker

Hvordan finne Salver for trøst Sprekker


Anal sprekker er tårer i endetarms området. De gjør eliminering av avfall vanskelig, de vondt og pinlig å diskutere, men ignorerer dem vil ikke gjøre dem gå bort. Du trenger umiddelbar lettelse, fulgt av langsiktig healing og du vil ønske å hindre gjentakelse. Begynn med noen enkle salver for å lindre ubehag og holde problemet fra forverring mens du begynner å gjøre kosthold og livsstil endringer.

Hvordan finne Salver for trøst Sprekker

En komfort selv med vitamin A & D salve, som kan finnes over disk i noe narkotika butikken, ofte i baby omsorg delen. Denne salve, bortsett fra beroligende og smøre området, også fremmer healing og holder huden sunn. I stedet for toalettpapir, prøv å tørke med ansikts vev som inneholder aloe; det er mykere på dine såre flekker.

Se legen, som i utgangspunktet kan foreskrive aktuell anestesi spray å slappe huden og gjør at du kan eliminere mer komfortabelt.

Få dine resepter fylt. Legen din kan ta en salve som inneholder en liten dose av nitroglyserin, noe som øker blodgjennomstrømningen og slapper musklene i anal området, lettelser din smerte og fremme helbredelse. Ellers kan legen forskrive kalsiumkanalblokkerende salve, som inneholder stoffer som virker på samme måte som nitroglyserin, men kan produsere færre og mindre alvorlige bivirkninger.

Endre ditt kosthold. Øk fiber med matvarer som havregryn, frukt og grønnsaker, og drikk minst 48 gram vann eller klare væsker daglig.

Informasjon om kolloidalt sølv Cream eller Salve for Skin

Kolloidalt sølv har vært brukt i tusenvis av år i bekjempelsen av alle typer bakterier, protozoer, parasitter, sopp og visse virus. For lenge siden, de rike bodde sunne ved å spise fra sølvskjeer og fat, mens bøndene som spiste fra tinn ofte døde av sykdom. Den kommer i ulike former, inkludert en salve for utvortes bruk.

Utslett, psoriasis og andre hudlidelser

Den salve er utmerket for sensitiv hud og fordelaktig når den brukes på hudirritasjoner og utslett.

Åpne sår, kutt og skrubbsår

Bruke salve direkte på åpne sår har blitt sagt å fremskynde healing og bidra til å bekjempe infeksjoner. Det er så enkelt som bare å bruke salve til en Band-Aid og dekker sår.

Fotsopp og andre sopp

Gni salve over foten og mellom tærne. Kolloidalt sølv har vært svært vellykket i å drepe sopp av ulike slag. Det vil bidra til å lindre kløe også.

Acne

Bruk salve til å behandle akne akkurat som alle andre akne medisinering. Det bekjemper bakterier som forårsaker akne å spre og hastigheter helbredelse av utbruddet.

Insektbitt

Behandling av insektbitt med salve bidrar til å fremskynde healing og redusere stikket.

Andre bruksområder

Det har blitt ryktet å ha vellykket behandlet slike ting som kreft, hepatitt C, gjær infeksjoner, koldbrann, vorter, ansatte infeksjoner og andre virus og bakterieinfeksjoner. Mange bruker også det på sine kjæledyr hud for ulike forhold, eller for å helbrede sår.

Medisinske tvister og skremmer

Mange kilder har spredt ordet om en tilstand som kalles Agyria, en sjelden lidelse der folk permanent bli blått som et resultat av store mengder sølv inntak. Sannheten bak saken er at de har inntatt store mengder sølv fra hjemmelaget kolloidalt sølv forurenset med salter som konsentrert i deres system over en periode. Også på tross av sin blå hudfarge mest bemerket tilfelle av Paul Karason har blitt undersøkt av Mount Sinai Hospital og funnet å være i god lyng og fri fra helseproblemer som han tok sølv til. Dagens produkter er målt i deler per million, og har ikke forårsaket slike problemer. Det medisinske miljøet har spredd alarm og hevdet at det er ineffektivt på grunn av det faktum at de ville tape millioner på antibiotika salg om folk var å virkelig forstå dens effektivitet. Antibiotika kan føre til andre problemer i kroppen, og det er også mange ting som nå har blitt antibiotikaresistente som et resultat av deres overdrive.

Kolloidalt sølv er meget mild og beroligende til huden, men har en kraftig effekt på immunsystemet. Det er utrolig hvor godt det fungerer, og siden det ikke er inntatt det er aldri noen grunn til bekymring om å snu blå.

Herbal salve for Skin & Tissue Healing

Eksem, dermatitt og andre forhold kan irritere huden. Helbredende salver for ulike hudsykdommer florerer, og mange av dem inneholder urter. Se etter urte-tilført kremer og salver på helsekostbutikker. Men ta kontakt med lege hvis du har et sår eller hud tilstand som ikke gro skikkelig.

Comfrey

Comfrey er spioneringen som en førstehjelp rette stand til å helbrede huden og lindre smerter og forstuinger. Comfrey inneholder et stoff som heter allantoin, som, når den brukes lokalt, leger sår og gjenoppretter vev. Det hjelper også dempe infeksjon av sår og kan hjelpe sår reparere, ifølge Dr. Christopher Robbins, forfatter av "Natural Pharmacy." Se etter salver som inneholder comfrey på helsekostbutikker og velfylte dagligvarebutikk og apoteker. Bruk etter anvisningen på pakken.

Kamille

Kamille er ofte brukt i hele Europa til å behandle hudirritasjoner. Kamille krem ​​er et enkelt middel som kan berolige de fleste milde hudirritasjoner. Glatt på en krem ​​som inneholder kamille to ganger om dagen for lindring og helbredelse.

Calendula Cream Med Lavender

Legg fem dråper lavendel essensielle olje til kommersielt forberedt calendula krem ​​for å lindre og helbrede huden. Lavendel har en beroligende effekt på nervesystemet. Calendula er en anti-inflammatorisk, så vel som en anti-sopp. Det blir ofte kalt den russiske penicillin, fordi det er det brukt så ofte. Se etter calendula krem ​​på helsekostforretninger eller velfylte dagligvarebutikk og apoteker.
Rådfør deg med lege før du bruker noen urte-tilført hudpleie-salve eller behandling.

Naturlig salve for bleie utslett

Naturlig salve for bleie utslett


Bleie utslett er noe nesten alle barn får på et eller annet tidspunkt. Det er mange salver på markedet for å behandle bleie utslett, men du ønsker noe spesielt for din baby. Noe naturlig. Mange foreldre søker naturlige produkter for sine barn. Hvorfor betale høye priser for boutique "naturals" når du kan lage din egen naturlige baby-produkter akkurat som hjemme? For en fantastisk måte å sikre at det du bruker på barnet ditt har ingenting, men de mest rene og naturlige ingredienser.

Årsaker til bleie utslett

Den vanligste årsaken til bleie utslett er våte eller skitne bleier, kombinert med bleie gnaging. Komponenter av urin er brutt ned av babyens avføring, noe som skaper ammoniakk. Når babyen beveger seg, bleier gjøre også, forårsaker gnagsår. Den gnaging bryter ned babyens hud akkurat nok til at ammoniakk og bakterier til å forårsake betennelse.

Tro det eller ei, de såkalte milde salver, kremer, såper, våtservietter, og selv vår vaskemiddel kan irritere søt babyens hud. De fleste kommersielle produkter inneholder parfyme, fargestoffer, vaskemidler og andre kjemikalier. Fakta: Kommersielle såper og rensemidler inneholder løsemidler. Ikke bra for noen!

En annen vanlig årsak til bleie utslett er gjær. Babyer kan få gjær infeksjoner i bleieområdet. Gjær trives i varme, fuktige miljøer.

Behandling

Bleie utslett kan behandles lettere enn du tror. Tar dine signaler fra Mother Nature kan være det beste løpet av behandlingen. First off, tenk på hvilke produkter du bruker på barnerumpe. Endre måten du endre babyens bleie kan utgjøre hele forskjellen.

Bruk naturlige produkter på barnet ditt når det er mulig. Naturlige baby-produkter er allment tilgjengelig. Du kan også lære å lage din egen naturlige bleie utslett salver og andre remedier. De naturlige salve, salve og balsam oppskrifter inkludert i denne artikkelen er enkle å lage.

Bytt fra engangsbleier til tøy diapers.Use en bleie tjeneste eller kjøpe din egen. Når du hvitvaske tøybleier, være sikker på å doble skylling. Legg en halv kopp hvit eddik til vaskeriet for å bryte ned ammoniakk og andre irritanter.

Bruk en mildere såpe for baby. Sjekk din lokale helsekost butikk, co-op eller bondens marked for naturlig geitemelk såpe. Geitemelk har en pH nesten identisk med menneskelig hud og har beroligende egenskaper. Geitemelk såpe med havregryn er enda bedre.

Slutt å bruke kommersielle baby kluter. Bruk varmt vann og en myk klut, eller lage din egen naturlige våtservietter.

Fresh Air

Siden bleieutslett og gjær trives i et varmt, fuktig bleie, la oss fjerne det, i hvert fall for en liten stund. Hver gang du endrer din baby, la bleie off i 10 til 15 minutter hvis du har tid. La babyens sår nederst lufttørke. Selv Ben Franklin trodde på luft bad.

La babyen ligge på håndklær eller noen tøybleier uten bleie på i 20 minutter to eller tre ganger om dagen. Baby vil elske friheten til å være sans klær, og luften på babyens hud er en av de beste midler for å rydde opp fuktrelaterte utslett. Ikke la barnet få kjølt.

Gjør deg klar

Opprette naturlige baby-produkter er ganske enkel. Hvis du kan følge en oppskrift, kan du lage din egen bleie utslett behandlinger i ditt eget kjøkken. Alle ingrediensene kan finnes på din lokale helsekost butikk, bondens marked, co-op eller online. Du trenger et vannbad, et glass eller rustfritt stål bolle, måle kopper og måleskjeer, en blanding skje, rent glass med barnemat med lokk, en ren marshmallow container, stor, eller en tom babyen tørk container, zip lock baggies, og til slutt, en mat-skala som har unse målinger. Til riktig kalibrere skalaen, sørg for å veie en tom kopp eller bolle som du vil bruke for veiing ingredienser. Bare plassere den tomme kopp eller skål på skalaen og sett skala til null. Når du legger til ingredienser til det du vil ha vekten av ingrediensen bare. Ikke koppen eller bolle.

Oppskrifter

Lavendel bleie Balm

1 oz. shea butter
1/2 oz.virgin olivenolje
1/2 oz. søt mandelolje
2 dråper lavendel eterisk olje

Kombiner shea smør, olivenolje og mandelolje i et vannbad. Rør til godt blandet og smeltet, men ikke kokende. Avkjøles litt og tilsett lavendelolje. Hell over i et rent glass babymat jar.

Ingen av Din Bivoks bleie salve

1 oz. bivoks
3 1/2 oz. virgin olivenolje
1/2 oz. sinkoksyd

Smelt bivoks i et vannbad. Legg olivenolje og rør godt. Fjern fra varmen. Enten visp eller bruk en håndmikser til å blande i sink oksid. Avkjøl og satt i glasskrukke.

Herbal baby Salve

1/2 kopp søt mandelolje eller virgin olivenolje
2 eller 3 dråper lavendelolje
2 eller 3 dråper melaleuca olje (også kalt tea tree olje)
4 ss. destillert vann

Bland alle ingrediensene godt i en bolle. Hell over i en glasskrukke.

Naturlige Våtservietter til baby

1/4 kopp virgin olivenolje
2 kopper destillert vann
3 eller 4 dråper lavendelolje
En rull med myke papirhåndklær, halvert med papp kjerne fjernet
Ren marshmallow beholder med lokk, eller tom babyen tørke container

Hell olivenolje og destillert vann i marshmallow beholderen eller babyen tørk beholder. Legg lavendelolje. Bland godt. Senk halv rull med papirhåndklær i beholderen med blandingen. Dekk tett. For bleie bag bruk, rive av flere fuktige håndklær og plassere dem i zip-lock baggies.

Helbredende egenskaper av naturlige ingredienser

Hver av de naturlige ingrediensene som brukes i disse oppskriftene er gunstig. Destillert vann er foretrukket fordi det er blitt renset for å fjerne eventuelle metaller eller sporstoffene. Bassiasmør har vitaminene A, E og F og har anti-inflammatoriske egenskaper, og det er sterkt fuktende og beskyttende hud. Olivenolje har antioksidanter. Det blir hurtig absorbert inn i huden, og bidrar til å holde sin egen hud fuktighetsbalanse. Som olivenolje, er søt mandelolje lett absorberes inn i huden. Det myker huden og lindrer irritasjon. Både olivenolje og søt mandelolje er bærere for essensielle oljer, noe som åpner for fortynning av sterkere essensielle oljer. Angå eteriske oljer: Litt går en lang vei, så pass på å bare bruke oppgitte beløp. Melaleuca eterisk olje, også kjent som tea tree eterisk olje, er en naturlig antimikrobiell, antibakteriell og bakteriedrepende. Lavendel eterisk olje er en naturlig antibakteriell, er beroligende og legger en ren frisk duft.

Naturlig helbredende salver for diabetessår

Diabetes påvirker nesten 8 prosent av den amerikanske befolkningen, og voksen-utbruddet diabetes forårsaket av usunne dietter kan være spesielt ødeleggende. Identifiserbare og behandles symptomer som sår er vanligvis funnet på diabetisk fot. Heldigvis finnes det ulike naturlige rettsmidler for en diabetessår.

Diabetiske sår

Diabetessår er den ledende årsaken til foten skader som fører til amputasjon, ifølge American Academy of Family Physicians. Amputasjon er 15-46 ganger høyere blant diabetikere enn de som ikke lider av sykdommen. Riktig behandling, herunder naturlige løsninger, og konstant overvåking vil hjelpe pasienten i å opprettholde foten helse.

Goldenseal Myrra Salve

En rekke naturlige helbredende salver eller løsninger kan gi lindring fra hudlesjoner og irritasjoner, ifølge Skincareorganix.com. Et stoff godt egnet for behandling av diabetessår er et produkt som kalles goldenseal myrra salve. Det er sammensatt av urter som bidrar til å redusere hud-infeksjoner og er særlig effektive ved behandling av diabetiske sår på grunn av dens bruk av goldenseal.

Mattherma Super Healing Salve

Vitalfoodstore.com anbefaler at de som lider av diabetessår bruke Mattherma Super Healing Salve. Nettstedet siterer apoteket Greg Matthews som utvikleren av denne løsningen, som han utviklet spesielt for behandling av en rekke sår. Mer viktig er det spesielt effektiv ved behandling av pågående hudinfeksjoner, takket være en av sine ingredienser, tea tree olje.

DermaWound

En annen effektiv naturlig healing salve kalles DermaWound. Utviklet av Progressive Leger, LLC, organisasjoner, inkludert Verdens helseorganisasjon bruke produktet til å behandle diabetiske sår. Dr. David Dixon, som arbeider med Veterans Administration Hospital i Virginia, gjennomført ulike kliniske studier av produktet i 2004 og observert betydelig forbedring og reduksjon av sårdannelse i hans pasienter.

Chinese Herbal Treatment

Ifølge HerbChina2000.com, diabetiske sår skyldes dårlig sirkulasjon i foten, som inviterer infeksjon. Det er en kombinasjon av ni kinesiske urter som en diabetiker kan svelges for å bistå leverfunksjon og sirkulasjon i føttene. Leger som bruker kombinasjonen av urter refererer til behandling under referansekode LEA, et begrep skapt for produkter som er tilgjengelige på HerbChina2000.com. En fordel med denne behandlingen er at den kan skreddersys til din egen kroppens krav.

Urte salver for Ringorm

Ringorm er ikke en orm, men en sopp som forårsaker et kløende utslett å vises på huden. Soppen trives i varme, fuktige omgivelser og er smittsom. Det kan smitte fra person til person gjennom direkte hudkontakt eller kontakt med tilsølte klær, basseng overflater eller dusjer. Flere urte salver kan brukes til å behandle ringorm.

Ringorm

Ringorm er en av de få mikroskopiske sopper som kan forårsake hudproblemer. Den lever på døde keratin på det øverste laget av huden. Soppen vises i form av små runde sirkler. Ofte ringen utvides som soppen fremskritt. Ringorm er mest vanlig på hendene, spesielt i håndflatene og mellom fingrene. Det kan også vises på føtter og i ansiktet, selv om ansiktet er det sjelden i form av en ring, men presenterer i form av skjellende røde flekker.

Black Walnut

Den svarte valnøtt treet er medlem av hickory familie og er innfødt til Canada og det østlige USA. Svart valnøtt urte salve er en av de mest effektive for behandling av ringorm, samt andre sopp og parasittangrep. Skroget av svart valnøtt har en høy tannin innhold og inneholder en anti-mikrobielle og anti-sopp kalt Juglone, noe som kan kurere ringorm også. Noen mennesker er allergiske mot svart valnøtt.

Tea Tree

Tea tree salve kan også brukes til å behandle ringorm. Denne salve inneholder eterisk olje fra den australske treet Melaleuca alternifolia. Oljen har anti-sopp og anti-bakterielle egenskaper. Den salve kan også brukes til å behandle andre utslett og mindre kutt og skrammer.

Pau D'arco

Pau d'arco er en urt som er innfødt til Sør-Amerika. Dens rapportert bruker alt fra infeksjoner til kreft. Ekstrakter fra pau d'arco treet bark er noen ganger lagt til salver på grunn av sine gode anti-sopp egenskaper. Dette gjør pau d'arco en god behandling for ringorm. Den kan også beskytte mot tropiske sykdommer som malaria hvis tatt internt.

Hvordan bruke Nitro salve for Raynauds

Hvordan bruke Nitro salve for Raynauds


Raynaudâ € ™ s sykdom er en vaskulær lidelse som påvirker blodstrømmen, særlig til ekstremiteter, for eksempel finger og tær. Sykdommen har en tendens til å være mer utbredt når de utsettes for kulde eller som respons på stress. En gyldig form for behandling er Nitroglyserin salve. Nitro er et nitrat som utvider blodårene, og dermed øke blodstrømmen til de berørte områdene. Ved hjelp av Nitro er ikke noe du bør ta lett; forholde seg strengt til instruksjons gi til deg av helsepersonell.

Bruksanvisning

Les pakningsvedlegget levert av apoteket helt før du bruker salven. Forstå bivirkninger av medisinen, som svimmelhet eller tåkesyn.

Vask hendene.

Plasser applikatoren på et flatt underlag. Den trykte siden skal vende nedover.

Klem den foreskrevne mengde fra røret på din applikator.

Sett applikatoren, med salven, på huden din med medisinert siden ned.

6. Fordel applikator for å lage et tynt lag av legemidlet til det rammede området.

Dekk berørte området med plastfolie. Tape sjal på plass.

Endre plast brytes hver gang du påfører salven.

Liste over Steroid salver for psoriasis

Psoriasis er en tilstand hvor cellene vokser på huden for fort. Dette i sin tur fører til røde flekker som blir betent og kløende. Det kan oppstå hvor som helst på kroppen og det er flere behandlingstilbud tilgjengelig. En av dem er aktuell steroid salver.

Identifikasjon

Steroid salver kommer i syv forskjellige klassifiseringer av styrke. De er super-potent, potent, øvre mid-styrke, mid-styrke, lavere mid-styrke, milde og minst potente.

Super

Noen eksempler på super-potent salver er Clobex, Diprolene, Psorcon og Psorcon E.

Potent

Noen eksempler på potente steroid salver er Florone, Lidex og Halog.

Øvre Mid

De øvre mid-styrke salver inkluderer Luxig, Lidex E, Topicort LP og Cutivate.

Mid

Mid-styrke steroid salver inkluderer Elecon, Kenalog, Cordran, Synalar og Westcort.

Andre

Noen eksempel på lavere og midlere, mild og minst potent inkluderer Pandel, DermaTop, Aclovate, Desonate, Cortaid og Hytone.

Best Salver for Healing Cuts

Best Salver for Healing Cuts


Det skjer med alle. En slip av en kniv, eller skyve et stykke papir på akkurat feil vinkel, og det er en ekkel kutt som skal behandles. Feil vare kan resultere i en lang helingsprosess, avkortet av med en skjemmende arr som en påminnelse om skaden. Heldigvis finnes det en rekke salver tilgjengelige viet spesielt til å hjelpe helbredelsesprosessen av et kutt, noe som sikrer at eventuelle skive eller skrape helbreder raskt og etterlater lite i veien for en påminnelse.

Antibiotika Salver

Antibiotika salver som Neosporin er den mest populære typen som brukes til å behandle kutt. Rubbing salven på det berørte området hjelper fremskynde helbredelsesprosessen, beskytter mot infeksjoner og kan redusere mengden av arrdannelse igjen når snittet har grodd. Disse salver har vært en stift for healing kutt i mange år og kan konsekvent hjelpe helbredelsesprosessen.

Sinksalve

Sink salve er et annet tradisjonelt populære aktuell behandling for overflate kutt. Selv om antibiotika salver er mer populære, sink salver har en lang historie med å lindre hudproblemer. Sink salve blir anvendt som en aktiv ingrediens i behandlinger for bleieutslett.

Vitamin E Oil

Mens salver ovenfor er populære og prøvde og sanne for behandling av kutt, er vitamin E olje en utmerket hud produkt å bruke etter kuttet er leget. Oljen har en bevist evne til å redusere arrdannelse når det er brukt på en helbredet kutt. Vitamin E olje kan også forbedre hudens evne til å helbrede etter et kutt.

Aquaphor salve

Aquaphor Healing Salve, som inneholder virkestoffet petrolatum, er en populær måte å behandle tørr eller sprukken hud og kan hjelpe helbredelsesprosessen for mindre kutt og skrubbsår. Denne beroligende lotion har en tendens til å være duft-fri og kan også gi lindring for mindre brannskader.

Salver for tannpine

Salver for tannpine


Tannpine kan være et resultat av bakterier som pinne til tennene. Bakterier frigjør syrer som til slutt spiser gjennom emaljen på tennene dine. En tannpine er ofte en indikator på at du har et hulrom; du kan oppleve smerte mens de spiser mat som er varm eller kald. Du bør se en tannlege for å se etter et hulrom. I mellomtiden kan anvendelser av medisiner til din påvirket tann bidra til å lette din smerte.

Orajel

Avhengig av alvorlighetsgraden av din tannpine, gir Orajel flere typer smertelindring tannpine salver som inneholder benzokain. I motsetning til over-the-counter smertestillende midler som aspirin, Orajel sin salver gir umiddelbar lindring. Hvis du har intense smerter, Orajel tilbyr en alvorlig smertelindring formel og en formel for å hjelpe deg å sove gjennom natten hvis tann smerter holder deg fra å sove. Du kan også bruke medisinert vattpinner.

Olje av Clove

Ifølge Atlanta Dental Group, kan du bruke olje av nellik for smertelindring av hulrom. Ved å dyppe en bomullsdott eller bomullsdott i oljen og plassere oljen på den berørte tann, vil du bli gitt midlertidig lindring av smerte. Hvis du opplever smerte igjen, vil re-anvendelse av olje hjelpe. Du bør ikke bruke oljer direkte på tannkjøttet, da dette kan føre til irritasjon.

Anbesol

Anbesol kommer i gel og flytende form. Gelen gir enklere program, mens den flytende form vil kreve en bomullspinne for søknad. Anebesol har også formler tilgjengelig for barn og babyer. Bruk bare den anbefalte doseringen for anbesol, som over bruk kan føre til bivirkninger som inkluderer brennende, stikkende, hevelse og rødhet i tannkjøttet.

Hvordan bruke Corona Lanolin salve for babyer

Hvordan bruke Corona Lanolin salve for babyer


Corona er et selskap som produserer lanolin salver som vanligvis brukes til å behandle sår på hester. Dette er en salve avledet fra saueull, slik at det er ufarlig, så lenge det ikke er inntatt. Det er også effektiv i behandling av bleie utslett i menneskelige babyer. Og fordi det er billig, er det et godt alternativ til andre salver. Fremgangsmåten for å bruke den ligner på hvordan du ville bruke en hvilken som helst kommersiell bleie-utslett behandling.

Bruksanvisning

Ta babyens bleie og rengjør bleie området grundig med baby våtservietter.

Plasser en porsjon Corona lanolin salve i håndflaten din. Gni håndflatene sammen for å belegge hendene med salven.

Påfør salven til utslett området ved hjelp av åpne hender. Vær oppmerksom på å massere salven helt inn i huden.

Sett babyens bleie.

Gjenta inntil utslettet har grodd.

Hvordan lage Eucalyptus salve for leddgikt

Eucalyptus salve kan lindre såre ledd som ingen andre. Selv om det er mange gnir tilgjengelig i drugstores i dag, er denne hjemmelagde brygg spesielt nyttig for dem som lider av leddgikt smerte. Eucalyptus 'oppvarmende effekt lindrer betennelse og tilbyr en avslappende duft. Mint olje og nellik i denne rub også samhandle med såre flekker, lettelser spenning i ledd og muskler.

Bruksanvisning

•  Kombiner olivenolje og bivoks i den øverste del av vannbad. Varm opp blandingen på lav inntil voksen smelter, og rør forsiktig med trepinne.

Ta voksblandingen fra varmen og tilsett olje. Rør forsiktig med spyd å kombinere oljer og voks.

Hell salven inn i en liten, ren krukke og la den avkjøles. Skru lokket på glasset og oppbevar salven på et kjølig og tørt sted.

Påfør den avkjølte salve til såre ledd og muskler, deretter vikle området i et varmt, tørt håndkle. Salven og wrap bør lindre sårhet og fremme bedre felles fleksibilitet. Gjenta behandlingen to ganger daglig.

Tips og advarsler

  • En stor, ren babymat jar fungerer godt som en beholder for denne salven.

Svart Tegning Salve for infeksjon

Svart Tegning Salve for infeksjon


Svart tegning salve eller svart salve er en blanding av sterke urter med tegneegenskaper. Tegning salve har eksistert siden din store bestemors dager. Flere urte røtter bland inn en salve som vaselin.

Funksjon

Sort salve, en alternativ metode for å trekke ut fra infeksjon under huden, blir brukt til koker, biter, stikk og til og med vorter. Blandingen av urter er veldig kraftig; Forsiktighet bør utvises ved bruk.

Time Frame

En veldig liten skvett påføres direkte på toppen av det infiserte området bare, og dekket med en bandasje. Det må holdes tørt og dekket i tre dager.

Identifikasjon

Den svarte salve bør inneholde urter som Comfrey blad, golden segl rot, plantain rot, marshmallow rot og mange flere. Vær oppmerksom på at en liten fordypning kan vises i stedet for det infiserte området.

Effekter

Du kan føle en stikkende på huden eller tegning når først brukt. Hvis dreneringen skjer, endre bandasje, men ikke bruk ekstra salve.

Betraktninger

Svart tegning salve kan finnes i de fleste urte markeder eller på nettet. Bare noen få produsenter, for eksempel Nature Sunshine, lage et produkt som faktisk fungerer. Den opprinnelige formelen er den beste og kan gjøres hjemme, men vil koste ca $ 75,00 for å gjøre det.

Advarsel

Ikke få salve på området rundt. Sjekk advarsler på etiketten; noen kan inneholde bivoks og mange mennesker er allergisk mot produkter fra bier. Ta kontakt med en hudlege om eventuelle mistenkelige utseende områder på huden før du bruker dette produktet.

Bruk av Zovirax salve for å behandle Herpes Zoster

Bruk av Zovirax salve for å behandle Herpes Zoster


Zovirax, merkenavnet acyclovir, er en antiviral medisin som brukes for å bekjempe ulike former for herpes. Zovirax er tilgjengelig i mange former, inkludert tabletter, salver, injeksjon og suspensjon. De ulike former for denne reseptbelagte medisiner er basert på den generelle helsen til den personen med herpes og utbrudd av herpes selv.

Bakgrunn

Herpes zoster, eller helvetesild, er forårsaket av samme virus som forårsaker vannkopper. De mennesker som har hatt vannkopper i det siste har viruset i kroppen, hvor det fortsatt gjennom hele livet. Mesteparten av tiden, forblir viruset latent, men av grunner uklare for medisinsk vitenskap, kan viruset bryter ut hos ellers friske personer.

Behandling

Behandling av herpes zoster med Zovirax oppnås med den orale form av medisinen, som har en høyere konsentrasjon av den aktive bestanddel til behandling enn det Zovirax salve.

Standardisert bruk av Zovirax salve er for behandling av genital herpes.

Tilfeller av alvorlig herpes zoster eller i de hvis systemene er svekket immunforsvar kan det kreve intravenøs form av Zovirax.

Handlinger

Zovirax bidrar til å redusere smerte og varighet av herpes zoster, hjelpemidler i å gjøre viruset mindre overfør og bidrar til å redusere nye lesjoner.

Expert Insight

Zovirax behandling, eller behandling med en hvilken som helst av de andre antivirale medikamenter, må initieres i løpet av de tre første dagene av herpes zoster utbruddet.

Side Effects

Zovirax har potensiale til å forårsake kvalme, oppkast, diaré og / eller hodepine. Andre potensielle bivirkninger som forvirring, utslett, agitasjon, anemi og en allergisk reaksjon på medisinering.

Forholdsregler

Zovirax samhandler med noen andre reseptbelagte medisiner som fenytoin og teofyllin. Alltid fortelle helsetjeneste som er forskrivning Zovirax, eller andre reseptbelagte medisiner, hvilke andre medisiner du tar.

Aktuell salve for sår

Aktuell salve brukes i behandling av epidermal traumer inkludert utslett, sår, sår, brannsår, liggesår (trykksår), og forkjølelsessår. Generelt er topiske salver laget av en blanding av jod, neomycin, polymyxin, bacitracin og sukker. Aktuelle salver er vanligvis brukes fire til fem ganger om dagen i fire til fem dager.

Typer sår

Sår er av mange typer, inkludert: seng sår, huden sår, canker sår, forkjølelsessår, abscesser og blemmer i huden. Noen av dem, som forkjølelsessår, er smittsom. Sår er skjemmende, smertefull og væskefylt. Årsaken til deres utbrudd varierer. Seng sår oppstår når det er et press på huden fra en seng, rullestol eller en annen hard gjenstand. Forkjølelsessår er på grunn av herpes virus. Årsaken til canker sår kan være lav immunitet nivåer, stress, jern og vitamin-mangel, eller røyking.

Bruksområder

Aktuell salve kommer i form av en krem. Det er en rask, enkel og effektiv løsning, hvis den anvendes fra begynnelsen av utbruddet. Se opp for symptomer som rødhet, kløe eller en kriblende følelse. Topiske salve kremer er vanligvis brukt flere ganger om dagen for hudinfeksjoner. Det stopper viruset og infeksjonen sprer seg til resten av kroppen. Denne behandlingen vil hjelpe bli kvitt symptomene og hindre sår blir verre.

Advarsel

Det er viktig at du bruker salven nøyaktig som anvist, enten av legen din eller produktets emballasje. Salven er ment for utvortes bruk, så ikke la det gå inn i nese, munn eller øyne. Unngå å bruke den på upåvirkede områder av huden. Salven skal ikke kombineres med andre hud medisiner og hud produkter, som leppepomade eller solkrem, med mindre godkjent av legen din.

Bivirkninger

Aktuell salve er ikke fri for bivirkninger, og noen kan være alvorlige. Kontakt legen din hvis du merker symptomer som sprukne lepper, stikkende hud, flassende eller tørr hud, og spesielt hvis hevelse eller rødhet på stedet hvor salven ble brukt ikke avtar. Du bør også kontakte lege umiddelbart dersom symptomer som utslett, heshet, elveblest, hevelse i hender, føtter, ansikt, øyne eller lepper blir lagt merke til.

Lagring

Hold salven i samme beholder den ble solgt i. Pass på at lokket eller lokket er lukket tett og holdes unna barn. Oppbevar salve ved romtemperatur unna fuktighet og varme. Ikke hold det i badet eller bil. Utdatert salve må kastes etter avtale på apoteket for å finne ut riktig avhendingsmetode.

Hva er behandlingen for Brann maur biter?

Brann maur er en svært aggressiv insekt funnet i det sørøstlige USA. Deres biter er spesielt smertefullt fordi de biter setter gift inn i huden. Hvis du forstyrrer deres reir, vil brann maur sverme på dine ben og føtter og angripe med smertefulle stikk. De svir vil umiddelbart bli rød og begynner kløe. Senere biter kan utvikle seg til blemmer som kalles pustler. Det beste rådet når du arbeider med fire ants er å unngå dem slik at du ikke får stukket, men hvis du får stukket, er det flere ting du kan gjøre for å behandle biter.

Fjerning av maur

Det første trinnet i behandling av brann maur biter er å få maur av huden din. Hvis du noen gang gikk i en brann maur seng, vet du at du kan ha mange maur over føttene og beina på kort tid. Når de begynner å bite, de klamrer seg til huden. Hoppe rundt, riste bena, eller til og med sprøyting dem med vann vil ikke få dem alle ut. Du må tørke dem av med hendene eller et håndkle.

Rengjør Bites

Vask stikk med såpe og vann og skyll grundig. Dette vil bidra til å fjerne ethvert gift og bidra til å forhindre senere infeksjon.

For Pain

Brann maur biter vondt, men å bruke is eller en kald komprimere bidrar til å redusere hevelse og smerte. Å bruke en blanding av en halv bleike og halvparten vann på biter hjelper også redusere smerter og kan bidra til å forhindre pustler fra forming.

For Kløe

Påfør en aktuell kortikosteroid, for eksempel 1% hydrokortison krem, eller en aktuell anti-klø krem. Aloe vera kan anvendes som en naturlig anti-kløe-løsning. Perorale antihistaminer, som Benadyl eller Claritin, er også nyttig i å lindre kløe.

For alvorlige reaksjoner

Noen mennesker vil ha en livstruende allergisk reaksjon på brann maur stikk kalles anafylaksi. Hvis du opplever brystsmerter, kraftig hevelse, problemer med å puste, besvimelse, eller kvalme etter en maur bitt, bør du søke medisinsk hjelp umiddelbart. Hvis du har hatt en tidligere alvorlig allergisk reaksjon på et insektbitt og bære en adrenalin penn, bruke den på første tegn på en allergisk reaksjon, og deretter ringe 911 eller gå til legevakten.

Hjem rette for tegning Salve

Hjem rette for tegning Salve


Tegning salve er et middel som bidrar til å trekke ut inngrodde tånegler, infeksjoner, fliser og til og med torner. Det fungerer også bra på stikk, insektbitt og koker. Å lage din egen salve er enkelt og kan være morsomt, og det gir deg mulighet til kilden dine egne ingredienser, slik at du vet nøyaktig hva som er i den.

Herbal Oil Base

For å lage en tegning salve, må du først lage en urteolje. Pulver 1 oz. tørr urt. For tegningen salve for å være effektive, må du bruke tegning urter. Banan, Comfrey og chickweed er alle gode valg.

Til pulverisert urt, legge en unse av 190-proof etylalkohol og røre å blande. Etter en time, hell 5 oz. olivenolje i en blender, tilsett alkohol-mettet urt, bland i ca 15 minutter, sil olje og flaske det.

En annen måte å gjøre en urte olje er å bare fylle en krukke med de urtene du vil bruke, dekker den med olivenolje og la det sitte på en vinduskarm (med eksponering for solen). Snu glasset over hver dag.

Avslutte Salve

Etter at du har olje, sakte varme alle 5 oz. og tilsett 1 oz. av bivoks. Voksen vil sakte løses opp. Mens blandingen fremdeles er varm, hell din salve inn i beholderen. Enten du velger plast eller glass er et spørsmål om personlige preferanser.

Som salve kjøler, vil det stivne. Du ønsker kanskje å legge til vitamin E olje (som konserveringsmiddel) eller eteriske oljer (for duften) på dette punktet.

Når salve er fullført, er det bare DAB generøse mengder på de berørte områdene til å trekke ut urenheter.

Hvordan behandle en brann maur biter

Hvordan behandle en brann maur biter


Funnet i det sørøstlige USA, brann maur er en aggressiv insekt. Brann maur stikk er smertefulle, kløende og stedet av maur biter er også utsatt for smitte; det er veldig vanlig for en pustule å danne etter en brann maur brodd. I sjeldne tilfeller kan den smittede brann maur biter føre til alvorlig infeksjon og permanent arrdannelse. Lær hvordan å behandle en brann maur brodd og hindre alvorlig infeksjon på bittstedet.

Bruksanvisning

•  Umiddelbart etter brannen maur brodd, gjelder noen etter bitt medisinering. Etter bitt legemiddel er tilgjengelig over-the-counter på stoffet butikken og det vil hjelpe behandle intens kløe og smerte som er forbundet med brann maur biter.

Etter ca ti minutter (en gang etter bitt har hatt en mulighet til å jobbe) vaske stedet av brann maur brodd med antibakteriell såpe som Dial. Skrubb området i to hele minutter før du skyller med vann. Vasking for hele to minutter vil dramatisk redusere sjansen for infeksjon.

Påfør Betadine, en antiseptisk løsning. Hvis betadine ikke er tilgjengelig, vil isopropylalkohol eller hydrogen peroxide nok, men betadine er langt den mest effektive i å forebygge og behandle brann maur biter og infeksjonen som er ofte forbundet med disse insektstikk. La betadine lufttørke. Ikke blås på betadine å fremskynde tørking; dette bare vil forurense området av maur biter med bakterier.

Hvis brann maur brodd klør intenst, påfør et tynt lag med hydrokortison krem.

Påfør antibiotisk salve til brann maur biter og deretter dekke med en Band-Aid.

Gjenta trinn 1 til og med 5 tre ganger per dag frem til brann maur brodd har grodd. Det vil vanligvis ta ca en uke for maur bite å helbrede, men healing kan ta lengre tid hvis brann maur brodd området blir infisert.

Tips og advarsler

  • Ikke plukk på, presse eller forsøke å "pop" den verkebyller som danner på stedet av brann maur brodd. Dette vil bare kjøre infeksjonen dypere inn i huden, forverring infeksjonen.
  • Over tid bør brann maur biter bli bedre i utseende. Dersom hevelse, rødhet og smerter forverres, eller hvis bittstedet begynner oser en utladning, indikerer dette en infeksjon og legehjelp vil være nødvendig.
  • Noen mennesker vil lide en allergisk reaksjon på en brann maur biter. Brann maur brodd allergiske reaksjoner kan føre til en potensielt dødelig tilfelle av anafylaktisk sjokk. Anafylaksi fra et insektbitt er forbundet med kortpustethet, pustevansker, rask puls, svette og plutselig blek hudfarge, ring 911 og oppsøke lege umiddelbart.
  • Diabetikere må være spesielt forsiktige når lidelse en brodd fra en brann maur. Brann maur biter er svært utsatt for smitte, og siden maurene ofte bite føtter og ben, setter dette diabetikere i fare ettersom diabetes gjør en person utsatt for alvorlige helseeffekter fra infeksjoner som danner på ekstremiteter.

Hva er behandlingen for Small Dog Bites?

Hva er behandlingen for Small Dog Bites?


Hundebitt påvirker nesten fem millioner mennesker hvert år i USA, ifølge American Veterinary Medical Association. En god del av disse biter er fra små hunder som har en tendens til å skremme lett og være mer defensive. Omsorg for en hunden bite er ofte noe som kan gjøres hjemme med litt enkel førstehjelp, men mer alvorlige bitt krever profesjonell legehjelp. Behandling for små hunde biter er de samme som behandling for stor hund biter, og er forskjellig bare med alvorligheten av såret.

Førstehjelp

Dersom en mindreårig bite oppstår og det er ingen gapende sår eller store blødninger, så bittet kan trolig bli behandlet med noen grunnleggende førstehjelp teknikker.

Såret bør rengjøres grundig ved å vaske med såpe og vann. Ved hjelp av en ren klut, legge press på såret for å stoppe blødninger. Dekk til såret med antibiotisk salve for å få fart healing og bidra til å forhindre smitte, og deretter plassere en steril bandasje rundt såret. Endre bandasje regelmessig.

Stikning

Gapende bittskader kan kreve en lege for å sette sting for å lukke åpningen og forhindre overdreven arrdannelse eller infeksjon. I mange tilfeller er såret igjen åpen for å oppmuntre raskere helbredelse når det er mulig.

Antibiotika

Hvis bite såret viser tegn til infeksjon, kan legen forskrive antibiotika for å hjelpe drepe infeksjoner og hastighet helbredelse. I tilfelle av en alvorlig infeksjon, kan det være nødvendig for bit utsatt for å motta intravenøse antibiotika.

Stivkrampe Shot

Leger kan spørre bite ofre når de sist mottok en stivkrampe skudd. Hvis det har gått mer enn fem år siden forrige stivkrampe skutt, kan legen velge å gi pasienten en annen. Stivkrampe er en livstruende bakteriell infeksjon som forårsaker pustevansker og muskelspasmer.

Det er lite sannsynlig at en hund bitt vil føre til stivkrampe, men skuddet vil sikre at pasienten ikke er i fare bare i tilfelle.

Rabies Forholdsregler

Rabies går til mennesker av spytt av en infisert dyr, og viruset kan ofte være dødelig. Det er vanligvis tydelig hvis en angripende dyr har rabies på grunn av sin uvanlige oppførsel og utseende, og husdyr vanligvis ikke bære viruset i USA Wild dyr biter, derimot, er langt mer sannsynlig å være en trussel.

Når en hund bite oppstår, vil de fleste pasienter ikke trenger rabies skudd med mindre hunden syntes å være usunn. Hvis en bite offeret kjenner som eier hunden som bet ham, bør han be om vaksinasjon poster som en forholdsregel. Ellers kan et anrop til dyr kontroll eller helse avdeling føre til en fangst og testing av dyret. Hvis dyret er en bortkommen som ikke kan bli funnet eller tatt til fange dyret viser tegn til rabies, vil legen sannsynligvis vil bite offeret for å få en serie av rabies skudd.