Digidexo.com

når urin lager flekker på klær

Hovne øyelokk Cure

Hovne øyelokk kan oppstå av en rekke årsaker, for eksempel allergier, søvnmangel og bihuleproblemer. Mange medisinske tilstander kan også forårsake puffy eller hovne øyne. Finne årsaken kan utgjøre en tur din lege. Sseveral naturlige programmer kan redusere og i noen tilfeller helt kurere mindre hovne øyelokk hjemme. Kommersielle produkter laget utelukkende for hovne, puffy øyne er også tilgjengelig, men sammenlignet med naturlig rettsmidler kan være ganske dyrt, og har mye de samme resultatene.

Årsaker

Alle opplever noe hevelse av øyelokkene på et eller annet tidspunkt. Men hvis du har smerter, rødhet eller blåmerker, og det er et kronisk problem for en uke eller mer, bør du søke legehjelp så snart som mulig. Kronisk hevelse i øynene kan være et symptom på en mer alvorlig medisinsk tilstand, for eksempel nyre eller skjoldbrusk problemer, immun mangler, alvorlige allergier eller infeksjon.
Mest vanlig er hevelse i øyelokkene forårsaket av irritasjon av allergi, bihulebetennelse, menstruasjonssyklus, søvnmangel eller overdrive, for eksempel utvidet bruk av datamaskinen eller lesing.

Rettsmidler

Det er ingen absolutt kur for hovne øyelokk, men du effektivt kan redusere mengden av hevelse og bringe lindring ved hjelp av noen av følgende teknikker. Siden ikke to mennesker er like, ikke alle vil ha de samme resultatene fra hvert middel. Prøv hver enkelt og finne hvilken som fungerer best for deg.

Teposer og koffein Serums

Koffein bidrar til å redusere hevelse. Å plassere en te-pose som er gjennomsyret av varmt vann over hvert øye i 20 minutter, to ganger om dagen, vil redusere hevelse og poser. Den eneste mulig bivirkning kan være svak misfarging av huden, som te kan lage flekker på delikate området rundt øynene, spesielt hvis du har lys-tonet hud.
Serumer som inneholder koffein er tilgjengelig i helse-og skjønnhets deler av de fleste kjøpesentre og apotek. Disse sera kan også inneholde andre midler, slik som anti-aldrings ingredienser. Disse serum behandlinger kan være kostbar, og kan inneholde ingredienser du ikke er spesielt interessert i.

Poteter og Rice Starch

Plassere skiver av rå potet på hovne øyelokk fungerer fordi stivelse fra potet absorberer inn i huden, bidrar til å redusere hevelser og stram og fast områdene rundt øynene. Dette kan gjøres to ganger eller tre ganger daglig etter behov. Denne teknikken har ingen uønskede bivirkninger, men du kan finne en ekstra bonus for en reduksjon av mørke ringer under øynene (hvis du har dem) som stivelse lysere også hudens pigment noe.
Du kan kjøpe pulverisert ris stivelse fra bare om noen matbutikk. Den kan brukes til å lage en pasta eller stivelsesholdige vann. Bland litt av risstivelse med litt varmt vann inntil den danner en løs masse. Å være nøye med å unngå å få det direkte inn i øynene, bruke den til de hovne områdene rundt øynene, la stå i 10 til 15 minutter, og skyll med varmt vann. Eller hvis du foretrekker det, gjøre en stivelsesholdige vann for å suge bomull baller for å kunne på øynene dine.

Witch Hazel

Trollhassel arbeider for å berolige og redusere hevelse. Sug bomull baller med nedkjølt trollhassel, og pass på å presse dem ut slik at bomull ikke drypper. Det er viktig å holde øynene lukket, som trollhassel vil svi om lov til å komme under øyelokket. Plasser bomullsdotter over øynene dine i 20 minutter, to ganger om dagen, etter behov.

Hvordan behandle hudkreft med urter

Hudkreft er en av de vanligste formene for kreft diagnostisert i USA. Men hvis fanget tidlig, er det også en av de enkleste å behandle. Det er to primære former for hudkreft: basalcellekarsinom og melanom. I tillegg til konvensjonell behandling, er det en rekke av urter som kan brukes for å lette ubehag, eliminere symptomer og hindre fremtidig utbrudd og spredning. Basalcellekreft er vanligvis godartet, og kirurgi for å fjerne kreftceller kan utføres i en hudlege kontor. Imidlertid er melanom ofte mye mer alvorlig ettersom det vokser mye mer aggressivt. Eventuelle mistenkelige vekster bør bringes til seg oppmerksomheten til en lege, og under hans veiledning, kan urter brukes til å eliminere samt forebygge hudkreft vekst.

Bruksanvisning

gjelder aloe regelmessig til hud som er utsatt for overdreven UV-stråler for å hindre produksjon av kreftceller. Aloe har lenge vært en populær behandling for solbrenthet for sine beroligende gel og kjølende egenskaper. Imidlertid inneholder denne urteaktig plante også antihistaminer, som hindrer produksjon av flere kjemikalier som nærer kreft. Etter lengre tids eksponering for sol, bør du påføre aloe og en betydelig mengde av vitamin E, som også beskytter huden ved å forby produksjon av mange kreft-nærende kroppslige kjemikalier.

innlemme linfrø i en ellers sunn diett diett. Ifølge University of Maryland Medical Center, er linfrø en god kilde til lignans, som har vist seg å beskytte mot hudkreft, samt å forebygge kreft sprer seg mot lungene.

Påfør en gurkemeie omslag to ganger daglig til kreftområdet. Gurkemeie, som vanligvis finnes i indisk curry, har blitt brukt medisinsk i århundrer. Det er en utmerket kilde til curcumin, en kraftig antioksidant som kan bidra til å redusere kreft cellular aktivitet samt rense kroppen for giftstoffer som øker sjansene for fremtidig tumorvekst. For å gjøre en grøtomslag, kombinerer gurkemeie og vann til en tykk pasta og spre den over huden. La blandingen til å sive inn i huden i 10 til 15 minutter før du vasker grundig.

Tips og advarsler

 • Gurkemeie, en indisk mat stift, kan lage flekker på huden ulike nyanser av brunt, rødt eller oransje. Lyshudet folk bør bruke grøtomslag med forsiktighet.

Hva skjer med overflødig hud når du mister vekt?

Hva skjer med overflødig hud når du mister vekt?


Ofte er vekttap assosiert med skjemmende, strukket hud som henger på kroppen. Faktisk er slapp hud ikke alltid en bivirkning av vekttap. Det er ideelle dietter som bidrar til å hindre huden fra sagging mens du kaster pounds. Unge mennesker har mer elastisk hud, så det er mindre sannsynlig å bli slapp.

Årsaker

Når en person er overvektig, har huden til å strekke å imøtekomme fettet under den. Hud er et elastisk organ, og etter en liten vekttap kan det vanligvis gjenvinne sin normale form og størrelse. Men for folk som er sykelig overvektige, har vært overvektig i mange år eller er eldre, huden er mindre sannsynlig å krympe tilbake til sin opprinnelige størrelse etter vekttap. Disse menneskene sitter igjen med hengende flaps av overflødig hud.

Skin Removal Kirurgi

For de med store mengder overflødig hud, kan det være lurt å gjennomgå en operasjon for å fjerne det. Kirurgiske hud fjerning prosedyrer har kraftig forbedret siden de først begynte for mer enn 40 år siden. Den vanligste operasjonen nettstedet er magen, noe som kan bli skåret og profilert med en mageplastikk.

Unngå løs hud

Det finnes måter å unngå å lage flekker av overflødig hud når miste vekt. Ifølge vekttap ekspert Karen Sessions, bør du bare miste to pounds per uke på de fleste. Ikke redusere matinntaket; i stedet, forbedre den ernæringsmessige verdien av hva du spiser. Å spise for lite gjør kroppen hamstre fett og skaper stretchy, løs hud.

Om Tattoo Removal Leger

Å få en ny tatovering kan være mye moro --- på den tiden. I løpet av årene, men kan en tatovering slå fra et kunstverk i en forlegenhet eller en påminnelse om en del av livet ditt du heller vil glemme. Det er på tide å finne en tatovering fjerning lege. Før du starter tatovering fjerningen, bør du vite om de ulike typer behandling, deres risiko, og om den beste måten å plukke en kvalifisert tatovering fjerning lege.

Funksjon

Laser kirurgi er den mest populære typen tatovering fjerning. Pulser av laserlys trenge gjennom huden og bryter ned tatovering blekk. Antallet lege økter trengs avhenger av størrelsen og fargen på tatoveringen. Intens pulserende lys (IPL) behandling er lik laser kirurgi. IPL kan være mer effektiv i å fullt fjerne tatovering blekk enn laser kirurgi. Andre teknikker som brukes for å fjerne tatoveringer inkluderer dermabrasion og salibrasion, som i utgangspunktet skrape tatovering ut av huden, og kutte ut tatovert hud.

Risiko

Alle metoder for tatovering fjerning bære en viss risiko, og det er ingen garanti for at din tatovering vil fullt forsvinne. Laserkirurgi har en tendens til å fjerne huden pigment, mens IPL kan lage flekker på huden. Det er også en risiko for allergiske reaksjoner på disse behandlingene. Dermabrasion kan salibration, og excision forlate arr bak. Personer med mørkere hud er spesielt utsatt for arrdannelse. Å fjerne en tatovering er en presis prosess; hvis legen utfører tatovering fjerning er uerfaren eller uforsiktig, er du på et høyere risiko for arrdannelse eller infeksjon.

Leger

Dermatologer og plastiske kirurger er typer leger som utfører tatovering fjerningsoperasjoner. Så hvordan finner du den beste hudlege eller plastisk kirurg for deg? Din fastlege kan ha en anbefaling for deg. En annen måte å finne en god utøveren er å se etter en bord-sertifisert hudlege eller plastisk kirurg. Det er mulig å finne ut om en hudlege eller plastisk kirurg er bord-sertifisert over Internett (se Ressurser).

Betraktninger

Du bør spørre din tatovering fjerning lege noen spørsmål før du forplikter deg. Hvis du har laser kirurgi, spør tatovering fjerning legen hvilke typer lasere han bruker. Jo flere typer han nevner, jo mer sannsynlig er det at du har din tatovering fullt slettet (ulike typer lasere fungere bedre på forskjellige farger). Noen leger la en sykepleier eller tekniker betjene laser eller IPL-maskin. Du betaler, så du fortjener å ha den personlige oppmerksomheten til hudlege eller plastisk kirurg.

Potensial

I fremtiden kan folk som ønsker å kvitte seg med sine tatoveringer ikke å bruke så mye tid på tatovering fjerning legekontoret. Lasere som avgir kortere pulser av lys er under utvikling. Disse lasere bør være mer effektivt, å redusere mengden av legens sesjoner for å fjerne en tatoveringen. De kan også minimalisere hudskader. Forskere er også å utvikle og fremme nye typer tatovering blekk som blekk som kan fjernes av en magnet eller blekk som finnes i mikroskopiske kapsler som er lett absorberes av huden.

Hvordan forberede Dental finer

Hvordan forberede Dental finer


Dental skallfasetter er porselen skjell som er bundet til forsiden av tennene. De brukes som en måte å kosmetisk forbedre utseendet på en persons munn. Dental pasienter som har misfargede eller chipped tenner vanligvis velge å få dental skallfasetter. Når du bestemmer deg for å få dental veneers, kan du forberede deg på prosedyren på forhånd.

Bruksanvisning

•  Snakk med tannlegen din. Før du får dental skallfasetter, snakke med tannlegen din om hva du kan forvente fra prosedyren samt hvordan munnen din kommer til å føle etter inngrepet er gjort.

Spørre om den måten at munnen din kommer til å se ut når du har dental veneers. Mange tannleger har programvare som kan vise deg hva tennene kommer til å se ut etterpå.

Forskning prosedyren. Etter besøket med tannlegen, utføre noen ekstra undersøkelser på egen hånd. Les opp på prosedyren og ringe tannlegen din hvis du har noen spørsmål du vil ha svar på.

Få en mold gjort. For å gjøre dental veneers, er tannlegen nødt til du kommer tilbake til kontoret for å få et inntrykk av en tann eller flere tenner.

Evaluere formen og fargen på tannfinering. Før du har dental veneers satt i, er du og tannlegen din kommer til å diskutere form og farge på finér.

Hint

 • Du kan få en midlertidig finer satt på tannen din mens du venter på porselen finér til å komme inn. Tannlegen bruker sin myndighet til å bestemme om det skal sette en på plass.
 • Du bør begynne å praktisere god tannhygiene før tannlege finer er satt i. Du må børste og tanntråd regelmessig og har tenkt å unngå stoffer som kan lage flekker på tennene.

Kalde føtter Cures

Kalde føtter kurer vil bidra til å bedre blodsirkulasjonen i beina, øke kroppstemperaturen og varme huden på føttene. Forbedre blodsirkulasjonen gjennom enkle øvelser og endringer i klær og sko; øke kroppstemperaturen med urtete og krydder, og heve temperaturen i huden på føttene med bruk av cayenne pepper.

Bedrer blodsirkulasjonen i beina

Gi føttene dine en rask massasje hver morgen når du våkner. Start med hælene og anklene og jobb deg ned til tærne; bruke dyptvirkende massasje med fingrene for å øke blodsirkulasjonen og deretter fullføre massasje ved å gni forsiktig på bena.

Hvis føttene føles kaldt i løpet av dagen, må du utføre en rask fot oppvarming trening for å få blod til føttene. Stå opp på dine tips tær for noen minutter før raskt kommer ned for å hvile på hælene; utføre disse utøve et par ganger før føttene føles bedre.

Klær kan begrense blodsirkulasjonen i beina, noe som resulterer i kalde føtter. Slites løs bukser eller jeans og komfortable sokker eller strømper. Hold deg unna elastiske klær materialer som kan legge press på bena og tettsittende sko; spesielt unngå sko som legger press rundt ankelen området som kan føre til redusert blodtilførsel til føttene. Unngå å sitte i posisjoner som legger press på bena (f.eks krysse bena); i stedet, sitte med begge føttene flatt på gulvet.

Varmer Urter og krydder

Urtete og krydder som har en samlet oppvarmende effekt på kroppen kan bidra til å øke kroppstemperaturen og lindre kalde føtter. Aromatiske krydder som anis, kanel, karve og nellik er spesielt oppvarming til kroppen. Urter som ingefær, gurkemeie og salvie har anti-inflammatorisk og oppvarming effekter, noe som kan bidra til å øke blodsirkulasjonen når den brukes til føttene.

Cayenne Pepper for Varmere Feet

Cayenne pepper har sterke hud oppvarming effekter, og vil bidra til å holde føttene varme hele dagen. Du kan strø kajennepepper direkte inn i dine sko, men rød cayenne pepper kan lage flekker på innsiden av skoene. Du kan også være lurt å prøve å bruke cayenne pepper sokker; satt på ett par tynne sokker, dryss cayenne pepper i tykkere sokker og plassere de tykkere sokker i løpet av de tynne sokker. Denne typen kalde føtter kur er spesielt gunstig i kaldt vinterklima.

Når å se din lege

Kalde føtter er ofte forårsaket av utetemperatur, klær, sko, langsom blodsirkulasjon og i noen tilfeller kalde føtter kan bare være en genetisk arvelig tilstand. Imidlertid kan kalde føtter noen ganger være et symptom på en alvorlig medisinsk tilstand, slik som Raynauds fenomen, perifer vaskulær sykdom eller diabetes. Kontakt legen din hvis dine kalde føtter begynner å utvikle alvorlige symptomer inkludert: et sår som ikke vil gro, smerte eller ubehag og hovne eller misfargede tær.

Pyridium for urinveisinfeksjoner

Pyridium for urinveisinfeksjoner


Urinveisinfeksjoner, men lett kureres, kan også være svært smertefullt. Pyridium, en resept smertestillende, kan lette ubehag mens du venter på at infeksjonen forsvinner.

Betydning

Ifølge National Kidney og Urologiske Diseases Information Clearinghouse, folk opplever UTI symptomer planlegge mer enn 8 millioner legen avtaler hvert år. Kvinner generelt har større risiko enn menn, samt personer som bruker kateter og de som har flere sex-partnere.

Fakta

Utenlandske bakterier, for eksempel E. coli, kan reise til blæren gjennom urinrøret, slik at blæren til å bli betent. Venstre ubehandlet, kan en UTI utvikle seg til en nyre infeksjon.

Funksjon

Drugs.com sier Pyridium er en muntlig smertestillende medisiner som numbs slimhinnen i urinveiene slik at du føler mindre smerte, særlig ved vannlating.

Side Effect

Pyridium blir urinen rød eller oransje. Farget urin kan flekker stoff, men indikerer ikke et medisinsk problem. Bruk et truseinnlegg eller hvite undertøy som kan være bleket mens på denne medisinen.

Advarsel

Pyridium bare masker smerte --- det er ikke en kur for en urinveisinfeksjon. Hvis du opplever smerte eller ubehag ved vannlating, kontakt lege for riktig diagnose og antibiotika.

Hvordan lage Urin PH Test Paper

Hvordan lage Urin PH Test Paper


Bruk potensialet av hydrogen (PH) papir for å bestemme nivået av surhet eller basisitet av en løsning. Noen mennesker kjøper urin test papir, også referert til som strimler, for å teste pH-nivået i urinen-et viktig verktøy i testing for visse lidelser. Bruk noen få husholdningsartikler å lage din egen hjemme.

Bruksanvisning

Shred eller rive et hode av rødkål, sette bitene i en blender.

Tilsett 2 kopper varmt vann.

Mos blanding av kål og vannet i blanderen.

Sil kålen / vann løsning med en sil, som skiller den fra alle etterlatte biter av kål, og hell blandingen i en bolle. Dette vil fungere som din pH indikator.

Skjær et kaffefilter i 1/2-tommers brede strimler.

Bløtkaffe strimler i kål / vann løsning for omtrent tre til fire timer. Disse kaffe strimler vil bli din urin pH-papir.

Plasser våte striper på en flekk-bevis eller disponibel skuffen, og la deretter tørke helt. La det være litt mellomrom mellom stripene slik at de ikke overlapper hverandre.

Lag en oversikt for å lese resultatene som oppnås med urinteststrimler. PH 2 vil vise en rosa eller rød-orange farge, vil pH 4 er mørke rød til lilla, vil pH 6 slå fiolett og pH 8 vil bli blått. En pH på 10 vil vises som en blå-grønn nyanse, mens en pH-verdi på 12 vil slå en nyanse av gulaktig grønt.

Tips og advarsler

 • Hvis du har blitt bedt om å teste urinen pH på grunn av en helsetilstand, spør legen din om nøyaktigheten av hjemmelagde pH-papir før du bruker dem.
 • Vær forsiktig når du fjerner din pH-papir fra løsningen fordi kål vann kan gi flekker klær og overflater.
 • Du kan bruke vanlig såpe og vann for å rengjøre kål vann flekker av hendene. Men ved å bruke en tang til å håndtere de våte test papirer kan hindre midlertidig farging av huden din.
 • Bruk hjemmelagde pH test papirer med mer enn bare urin: Test pH-nivåer av et komplett spekter av væsker, inkludert juice, melk, blekemiddel og spytt.
 • PH-verdier på 1 til og med 6 er sure. Nivåer av syv og ovenfor er grunnleggende.

Hvordan lage den mørke flekker i ansiktet Disappear

Mørke flekker og urenheter i ansiktet er vanligvis et resultat av økt melatoninnivået forårsaket av for mye soling. Mens mange mennesker utvikler disse typer flekker med alder, kan de ofte vises i yngre mennesker også, og skaper stygge blemmer som genererer en følelse av selvbevissthet. Det finnes en rekke behandlinger du kan benytte for å bidra til å redusere synligheten av mørke flekker på ansiktet ditt, noen ganger også gjøre dem forsvinne helt.

Bruksanvisning

•  Drikk rikelig med vann på en jevnlig basis for å skylle giftstoffer fra kroppen som kan føre til hud urenheter og mørke flekker.

Dab ren sitronsaft på en bomullsdott og gni saften over skavanken. La den tørke i tjue minutter før du skyller rent. Sitronsaft inneholder naturlige blekemidler som trygt kan lysne huden.

Skjær en potet i to og gni innsiden av potet over din mørke flekker. Det sure natur potet gir naturlig hud bleking som kan redusere forekomsten av mørke flekker.

Snakk med legen din om å få en resept for tretinoin krem. DAB en liten mengde tretinoin krem ​​på fingeren din og bruke den til mørke flekker i ansiktet. Unngå kontakt med øyne og munn.

Påfør solkrem før du går utendørs og bære et bredt rimmed lue for å unngå mørkere eksisterende flekker eller etablering av nye flekker.

Tips og advarsler

 • Noen mørke flekker kan være en indikasjon på hudkreft og bør analyseres av legen din bare for å være på den sikre siden.
 • Aldri kuttet mørke flekker fra huden din, da dette kan føre til smertefulle arr langt verre enn de mørke flekker.

Helseeffekter Fra Breathing Cat Urin

Helseeffekter Fra Breathing Cat Urin


Du elsker ditt kjæledyr, men med kjæledyr kommer ulykker eller dårlige vaner. Pet flekker kan være vanskelig å fjerne. Verre enn flekker er lukt som kan følge dem. Cat urin har en spesielt sterk lukt. Du er bekymret for røyk og forurensninger i luften, og bekymre seg for helseeffekter av å puste inn luft med en sterk, ubehagelig lukt.

Grad Lukt

Hvis du passerer en kull-boksen som nettopp har blitt brukt, har du sannsynligvis vil ikke engang merke til en lukt av urin. Kitty kull gjør en god jobb med å absorbere urin og nøytraliserer lukt. Hvis søppel boksen ikke er renset ofte nok, kan lukten av urin bygge opp. Dette er dag-til-dag lukt og ikke vanligvis av bekymring ettersom kattebokser kan settes på avsidesliggende steder. Den bekymringen er mer sannsynlig om dvelende flekker og lukt i teppet.

Ammoniakk

Katteurin inneholder ammoniakk, som er en vesentlig årsak til den sterke lukt. Ammoniakk kan være farlig, men det er en naturlig forekommende forbindelse. Selv om ammoniakk er funnet i jord fra bakterielle prosesser, er det også produsert i det menneskelige legeme. Ammoniakk blir brukt til å rense vannforsyninger, som gjødsel, en kjølemiddelgass, og ved fremstilling av plast, tekstiler, plantevernmidler, fargestoffer og eksplosiver. Det er også viktig i kroppen for å lage proteiner, ifølge New York Department of Health.

Høy konsentrasjon

Ammoniakk i seg selv er ikke problemet, det er konsentrasjonen. Farligste er ren ammoniakk i flytende form, også kalt vannfri ammoniakk, ikke i oppløsning med vann. Dette skjemaet er bare opprettholdes ved høyt trykk eller ved meget lave temperaturer. Det er etsende og ødeleggende på celler. Ellers, blander med vann og ammoniakk er riktig kalt ammoniumhydroksyd. Ammoniumhydroksyd (som vanligvis, "ammoniakk") benyttes for industrielle formål har en høy konsentrasjon av ca. 30 vektprosent. Det anses etsende og farlig.

Lavere konsentrasjoner

Ifølge den kanadiske Center for Occupational Health and Safety, rengjøringsmidler som inneholder ammoniakk for industriell bruk inneholder høye konsentrasjoner og kan forårsake irritasjon og brannskader. Disse løsninger har en konsentrasjon på 10 til 25 prosent og anses farlig. Du kan oppleve økt hjertefrekvens, irritasjon i øyne og slimhinner, lunge irritasjon, hoste og kvalme. Rengjøringsprodukter har en konsentrasjon på 5 til 10 prosent. Disse produktene kommer med advarsler: unngå innånding, unngå å få røyk i øynene, minimere kontakt med huden og bruk i godt ventilerte områder.

Svært lav konsentrasjon

Katteurin har en konsentrasjon på 0,2 prosent. Mennesker har vært utsatt for dyr urin i tusenvis av år. Lukt av katteurin kan somle, men annet enn irriterende deg mentalt, det er av liten betydning. Ammoniakk anvendes som en respiratorisk stimulerende av vektløftere, og er enda tilstede i luktende salter som anvendes for å vekke mennesker som har besvimte. Ifølge healthychild.org, slik eksponering oppstår på nivåer som er for lavt til å utgjøre noen helsefare.

Luktesans

Eksponering for sterk ammoniakk over tid kan føre til tap av luktesansen. Du kan oppleve dette hvis du arbeider med ammoniakk. Noen hundeeiere kan bli vant til kjæledyr lukter, men ammoniakk fra katteurin er ikke sterk nok til å forårsake en sann tap av luktesansen.

Allergier

Mens lukten av katteurin ikke vil føre til noen helseproblemer, kan folk som er svært sensitive, har allergi eller alvorlige luftveisproblemer som astma ser ut til å reagere. De er trolig reagere på andre ting, inkludert cat dander, andre kjæledyr og rengjøringsprodukter. Don & rsquo; t forvirre en ubehagelig lukt med noe skadelig.

Urin Therapy Skin Care

Urin består hovedsakelig av watern med liten mengde urea (et stoff som kan være skadelig hvis den kommer inn i blodbanen) og utskilles enzymer, mineraler og hormoner - som mange mener kan være gunstig for kroppen. Urin terapi innebærer å bruke sin egen urin for å løse en rekke sykdommer og tilstander. I tillegg til å hjelpe å opprettholde generell helse, har urinterapi blitt vist å være en gunstig del av hudpleie. For mange mennesker, er urin terapi en ny idé som kan ta litt tid å bli vant til.

Komme Høyre Sample

Ved hjelp av urin effektivt innebærer å få den riktige samlingen. Din første vannlating av formiddagen vil generelt være den beste prøven å bruke, da det er mer konsentrert. Kroppen din har hatt mange timer å bygge opp en god mengde, full av de utskilte mineraler, hormoner og proteiner fra dagen før.

Samle urin i en ren beholder. Urin i seg selv er sterilt når håndteres eksternt (bare inges urin kan potensielt føre til helseproblemer), og du ikke ønsker å skitne prøven din.

Før samle urin, vaske underlivet med såpe og vann eller en rengjøring tørk. Som du tisser, la strømmen start, så hold beholder under strømmen, slik at du fange den mid-stream. Dette vil tillate urinen til å vaske bort forurensninger som kan være på huden nivå og lar deg fange den delen av bekken med de mest biologisk informasjon i den.

Komme Brukes til Urin

Vi vanligvis har lært å unngå inntak av urin, så det kan ta en stund å bli vant til. Fargen og lukten kan være umiddelbare misliker fordi vi har lært at de er. Starter sakte vil bidra til å lette overgangen. Å ta vare på huden din med urin, vil du være masserer den inn i huden din. Hvis lukten er en turn-off for deg, kan du starte med små mengder dytter på bestemte steder. Eller prøv å faste en dag eller to før den første samlingen. Fasting vil tynne urinen din, gjøre det tydeligere og mindre bitter.

Anvendelse av Urin til Skin

Urin terapi kan brukes til mange hud problemer. Fremgangsmåten er den samme for mange forhold. Folk har brukt urin terapi for å behandle akne, eksem, rosacea, tørr hodebunn og håravfall og noen sår.

For spesifikke stikk områder som akne eller et bestemt problem lyte, bruker fingeren til å dyppe urinen fra beholderen til området og deretter massere det inn i huden. Eller bruk en bomullsdott eller vattpinne til DAB væsken fra beholderen på huden din.

For best resultat, la urinen tørke på huden din som du massere det i. Lukten skal visne som det tørker. Du kan deretter følge urin terapi ved hjelp av din vanlige fuktighetskrem eller sminke. Hvis du foretrekker det, men du kan skylle urinen ut før du går videre med resten av rutinen.

For større problemområder eller områder som er sår eller sensitiv for berøring som store acne utbrudd, eksem flekker eller store arr eller flekker, bruke en kompress. Med en stor urinprøve, suge en liten vaskeklut eller fille i urinen, så lå fille på området. La den stå der i opptil ti minutter, ta ut og skyll eller tørk av.

Bruk en utvidet omslag for svært vanskelige problemer. Påfør urin med en bomullsdott eller bomullsdott til området er veldig våt. Deretter tape en ren, tørr klut til området og la stå i flere timer.

Gjenta denne prosessen to ganger om dagen og se fremgangen din. Hvis du har en spesielt plagsom spot, kan du bruke urin terapi så ofte som du tisser. Hvis du ikke er der du kan ta en full prøve, prøve å fange bare noen få dråper med fingeren for en rask søknad.

For hele hudpleie, eller store problemområder sette urin, i en ren sprayflaske og spray det på huden din, så la det tørke det som en kropp tåke. Eller legge noen dråper til din vanlige fuktighetskrem slik at du legger litt på hver gang du fukte.

Gjør det sterkere

En vanlig urinprøve bør begynne å vise resultater i løpet av få dager. Men hvis du føler at du ønsker å prøve en sterkere salve du kan lage en. Samle en prøve og lagre den i en mørk beholder på et kjølig, mørkt sted for mellom 4-8 dager. Denne prøven vil lukte mye sterkere, så det kan være lurt å skylle eller vaske den av før du fortsetter med resten av rutinen.

Er dette trygt?

Fordi urinen er steril å ta på, de fleste av bekymringene om bruk av urin som terapi kommer fra ideen om folk drikker urin. Stoffet urea kan være farlig hvis den kommer inn i blodbanen. Legene synes enige om at det er mest sannsynlig ufarlig for folk flest, i små mengder.

Noen helhetlig leger tror at urea har antibakterielle og antifungale egenskaper, noe som gjør det til en sterk kandidat for anvendelse som en hud terapi. Imidlertid har vestlig medisin vært trege til å komme seg rundt til urinterapi og det meste av "bevis" for sin effektivitet kommer fra anekdotiske bevis.

Brukere bør passe på å unngå å bruke urin på åpne sår. Og som med alle produkt satt på huden, se etter bivirkninger. Potensielle bivirkninger ved bruk av urin på huden kan omfatte et utslett.

Hvordan lage Krykker Uten Metal

Hvordan lage Krykker Uten Metal


Mens moderne krykker er ofte laget av metall, ble de siste krykker laget av tre, som det er billig og lett å arbeide med. Hvis du bruker en krykke regelmessig, kan du finne det bryet verdt å lage en egendefinert tre krykke; du kan gjøre det akkurat den høyden du ønsker, og pynte det som passer din smak. Tre krykker pleier også å være lettere enn metall seg. Mens de fleste av tre krykker bruke skruer eller spiker for å holde delene sammen, er det mulig å foreta krykken i sin helhet fra tre med noe metall i det hele tatt.

Hvordan lage Krykker Uten Metal

Mål person for hvem krykken er ment. Du må avstanden fra undersiden av personens arm til gulvet, i bunnen av armen til håndleddet, og bredden av hånden.

•  Skjær tre planke til lengden av undersiden av personens arm til gulvet. Planken må være solid, har rett korn, ingen fordreining og ingen knop. Det må være ca 2 inches med 2 inches. En tynnere kortet kan være for svak, og en tykkere kan være litt vanskelig å jobbe med, selv om tykkelsen vil legge mer styrke.

Bruk rip saw, delt planken på halve lang vei, stopper ved om en fot fra den ene enden.

Sug veden i en beholder med vann i noen dager. Dette myker veden slik at du kan bøye den. Du kan også dampe eller koke tre, som vil ta mindre tid, men er vanskeligere.

Bøy tre rundt en form i form av en krykke og la den tørke. Du kan også skjære et større stykke av trevirke, så som kryssfiner, i form av en krykke.

6. Skjær to trestykker fra tappen, både noe lengre enn bredden av personens hånd.

•  Mål nedover hver side av krykken fra toppen av den delte ende. Lag et merke på det punkt som er lengden fra undersiden av personens arm til hans eller hennes håndleddet. Bore et hull på dette merke på hver side fra innsiden av krykken, ikke går helt gjennom veden. Bor to hull på toppen av den delte ende på samme måte. Diameteren av hullet må være den samme som den for de plugg stykker.

Sett lim inn i hvert hull, og sett to stykker av dowel stang. Dette danner et grep for hånden og en topp å lene seg på.

Sand grundig. Det må være noen splinter eller grove, ubehagelig flekker som kan skade eller bry brukeren.

Maling, legge til en avslutning eller på annen måte tilpasse eller dekorere i henhold til personens smak.

Wrap toppen og grep med et mykt materiale for komfort hvis ønskelig. Lim et stykke gummi til bunnen av krykken for stabilitet og for å sikre at brukeren ikke glir.

Hint

 • Hvis du gjør krykke for noen andre enn deg selv, be mottakeren til å delta i å gjøre krykke for å sikre at alle målingene er korrekte og at krykken er behagelig.

Røde flekker forårsaket av leverforstørrelse

Røde flekker forårsaket av leverforstørrelse


En forstørret lever-en tilstand kalt hepatomegaly-kan være forårsaket av mange ulike forhold, som leveren er involvert med mange av kroppens funksjoner, og vanligvis indikerer leversykdom. I mange tilfeller kan du ikke være klar over at du har en forstørret lever til din helse-omsorg leverandøren oppdager det under eksamen eller prøve. I andre tilfeller kan røde flekker kjent som angiomas vises på kroppen din, som vil tipse deg til det faktum at noe er galt.

Angiom

En angioma er en godartet hud vekst som består av små, utstrålende blodkar. Angiomas kan variere i størrelse og vises hvor som helst på kroppen, selv om de oftest vises på stammen, armer og ben. De fleste angiomas oppstå av ukjente grunner, men et stort antall av dem kan tyde på leverskade. Mens angiomas i seg selv er ikke farlige, de kan indikere en underliggende tilstand som krever legehjelp.

Behandling for angiom

Angiom vanligvis ikke krever behandling, med mindre de er blødning eller forårsaker ubehag eller smerte. Angiom kan behandles med flytende nitrogen eller laserterapi. Flytende nitrogen er en kald gass som brukes direkte til angiomas som krever fjerning, og laser terapi bruker en stråle av konsentrert lys til å krympe og ødelegge overvekst av hudceller og blodårer som har skapt de angiomas. Begge typer behandling kan føre til noe ubehag på behandlingsstedet, men tilbyr gode kosmetiske resultater. Angiom kan noen ganger vender tilbake etter behandling, særlig hvis den underliggende tilstand som forårsaker dem ikke er løst.

Andre symptomer på leverforstørrelse

Symptomer på leveren utvidelse omfatter gulsott, en tilstand som fører til at huden gul på grunn av overskudd av bilirubin i blodet, samt smerte, ubehag og en følelse av fylde rundt leveren og i magen. Fordi leveren utvidelse indikerer ofte leversykdom, kan du også oppleve flere symptomer som mørk urin, blek avføring, lett blødning, en forstørret milt eller galleblæren, væske i bukhulen eller unormalt høyt blodtrykk i blodåren som pumper blod til leveren .

Årsaker til leverforstørrelse

Alkoholmisbruk er en vanlig årsak til en forstørret lever. Fettleversykdom, leverkreft, hepatitt, leukemi og andre blodsykdommer kan også øke størrelsen av leveren. Mononukleose er en infeksjon som kan føre til en forstørret lever og hemokromatose, en tilstand som resulterer i den absorberende legeme og lagring av overskytende mengder av jern, kan også øke størrelsen av leveren, og i noen tilfeller til og med føre til skader på leveren.

Forholdsregler

Hvis du oppdager angiomas på kroppen din, kan du kontakte din fastlege. Angiomas er ufarlige utvekster, men de kan være tegn på leverforstørrelse eller annen underliggende tilstand som krever legehjelp.

Helse relatert risiko for mennesker Fra Dog Urin

Sammensetningen av hunden urin er mye det samme som menneskelig urin, men hundene bruke nesa mer enn mennesker til å forstå verden rundt dem. Deres nysgjerrighet kan føre dem til å trekke seg sammen infeksjonssykdommer; i det minste en av dem kan overføres til mennesker.

Helse relatert risiko for mennesker fra hunden urin

Urin fra hunder er vanligvis ikke skadelig for mennesker, med mindre en hund kontrakter en bakteriell infeksjon som kalles leptospirose. Sannsynligheten for å bli smittet av leptospirose er lav, men menneskelige tilfeller har blitt dokumentert.

Farene ved leptospirose

Hvis utsatt for leptospirose bakterier, vil mennesker vanligvis utvikle influensalignende symptomer innen en til to uker, ifølge en studie utført av Massachusetts Department of Public Health. Når smittet, kan mennesker passere bakteriene videre til andre mennesker. Leptospirose kan forårsake infeksjoner i nyrer, lever og hjerne, og kan være livstruende hvis venstre ukontrollert. Leptospirose er behandlet med antibiotika.

Beskytt deg selv og andre

For å beskytte deg selv og andre, alltid vaske hendene grundig etter berøring hunden din eller noe hundens urin kan være på, og holde hunden borte fra vegetabilske hager og områder der barn leker. Hunder kan vaksineres for leptospirose, men fordi det er så mange varianter av sykdommen, ikke vaksinasjon ikke garantere at de ikke vil bli infisert.

Hvordan Hunder Contract Liptospirosis

Leptospirose er en sykdom som finnes i de fleste pattedyr. Bakteriene spres gjennom vanndammer eller merker dyrene etterlater seg. Rotter og vaskebjørn er de vanligste bærere av sykdommen. Når kjæledyret ditt kommer i kontakt med urin fra en infisert dyr, er det sannsynlig å bli smittet også.

Hunder avhengige av luktesansen

I Stanley Coren bok "Hvordan hunder tenker," han sier at hunder har en luktesansen 40 ganger større enn mennesker; Derfor, de bruker nesen til å forstå verden rundt dem.
Hunder plukke opp lukten av andre dyr som urinere på trær, brannhydranter og i gress og stoppe å lukte den. Hvis urinen er infisert, og en hund er våt nese berører urinen mens sniffing, passerer sykdommen vanligvis på.
Når hundene kommer over en urin flekk de kan diskriminere på kjønn, helse og rasen av hunden som gikk foran dem. Dessverre, kan deres nysgjerrighet også føre dem til å trekke seg sammen leptophrosis.

Rose Flekker og tyfoidfeber

Rose Flekker og tyfoidfeber


Tyfoidfeber er en bakteriell infeksjon i fordøyelsessystemet, og i sjeldne tilfeller, i blodstrømmen. Det er gått fra verten til mottaker via avføring som inneholder smittsomme Salmonella typhi bakterie. Spiren er oftest inge når vannforsyning, og noen ganger mat kilder, er forurenset med avføring eller urin fra en smittet person.

Rose Spots

Symptomet som oftest brukes til å diagnostisere tyfoidfeber er utslett som følger med sykdommen. Dette er fordi den utslett, kjent som rose flekker, er det eneste symptomet som er spesifikke for de tyfus bakterier. The New York Times Health Guide på Typhoid beskriver utslett som flekker, vanligvis mindre enn en 1/4 tommers over, og helt flat. De utvikler hovedsakelig på brystet og mageregionen. Dessverre vil ikke alle tilfeller av tyfus demonstrere dette symptomet.

Tidlig Sykdom

Ofre begynner opplever symptomer når som helst mellom én og tre uker etter eksponering for bakterier oppstår. Hos barn kan utbruddet av alvorlige symptomer oppstår raskt, men i eldre ofre, er sannsynligvis å begynne mildt og utvikle seg over tid sykdommen. The Mayo Clinic gir en spesifikk tidslinje for symptomer og komplikasjoner utvikling. Denne tidslinjen viser at i løpet av den første uken av sykdom, kan feber, hodepine, sår hals og mageproblemer oppstå. Disse symptomene kan være ledsaget av en generell følelse av svakhet. Den urolig mage blir ofte diaré hos barn, men er mer sannsynlig å medføre en alvorlig forstoppelse hos voksne.

Under den andre uken av sykdommen steg flekker oppstår ofte på brystet og magen. På denne tiden, pasienten også ofte opplever en fortsatt høy feber, vekttap og en oppblåst mage. Forstoppelse og diaré også vanligvis fortsette. Diaré sies å ligne ertesuppe, både i farge og konsistens.

Senere stadier

I løpet av tredje uke utslettet forsvinner og pasienten kommer inn i tyfus tilstand. Den tyfus staten er et begrep som brukes for å beskrive en ubevegelig tilstand med lukkede eller halvlukkede øyne, når pasienten ser ut til å drive inn og ut av bevissthet. I løpet av tyfus staten, livstruende komplikasjoner er mest sannsynlig å skje. Vendepunktet oppstår under den fjerde uke av sykdommen. Feberen synker gradvis og returnerer til det normale i løpet av en uke til 10 dager. Offer bør observeres i en periode på minst to uker, for gjentakelse.

Diagnose og behandling

Når et utslett er observert, eller når flere andre symptomer er utstilt uten utslett, kan en rekke tester utføres for å få en endelig diagnose. Ifølge National Institutes of Health, disse testene inkluderer en komplett blodprosent (CBC), blodkultur, krakk kultur, ELISA urinprøve, blodplatetall og fluoriserende antistoff studie. Hvis tyfus er diagnostisert, er elektrolytter og antibiotika gitt intravenøst.

Forebygging / løsning

Vaksinering kan gis for å hindre smitte med tyfus. Det er to vaksiner, en gis som en enkelt injeksjon dose, og en annen som er gitt muntlig over en periode på flere dager. Disse vaksiner er sterkt anbefalt for de som reiser utenfor de industrialiserte områder i verden. Dessverre, selv om de vesentlig lavere infeksjonsrisiko, vaksiner ikke er helt effektive mot tyfus. Grunnleggende forholdsregler bør tas for å hindre inntak av forurenset vann når du reiser.

Hva er årsaken til hårløse flekker?

Genetikk

Ifølge National Institutes of Health, påvirker mønster skallethet lag 25 prosent av menn i en alder av tretti. Men mer vanlig hos menn, påvirker denne genetiske balding mønster kvinner også. Mann mønster baldness er preget av tynt hår på frontal hårfestet, templer og krone. Kvinner vil vanligvis legge merke thinning håret på kronen. Mønster skallethet vanligvis kjører i familier for både menn og kvinner.

Hormoner

Hormonelle endringer kan forårsake permanent eller semi-permanent håravfall og hårløse flekker. En økning eller overskudd av testosteron spiller en stor rolle i de fleste hormonrelatert håravfall tilfeller. For kvinner kan hormonelle endringer med overgangsalder føre til hårtap. Hormonell ubalanse på grunn av p-piller og graviditet kan også føre til hårtap, men disse to typer ubalanser vil vanligvis korrigere seg selv over tid.

Drug Interaction

En bivirkning av enkelte medisiner er midlertidig håravfall eller balding. Skjoldbrusk medisiner, overflødig vitamin A, noen antidepressiva som protriptyline og til og med antibiotika kan føre til hårtap. Strålebehandlinger og kjemoterapi også føre til hårtap hos de fleste pasientene. Mineralet selen, som brukes til å behandle mange forhold fra hudproblemer til skjoldbrusk sykdommer, er knyttet til hårtap ved høye doser av mineralet brukes.

Diet

Endringer i kostholdet eller dårlig ernæring kan årsaker til hårtap hos noen mennesker. Alvorlig protein, jern og sink mangler er vanlige skyldige i kosten hårtap. Selv om skallet på grunn av underernæring er uvanlig i USA, kan enkeltpersoner på kjepphest eller lav-kalori diett opplever tynt hår eller skallet flekker.

Alopecia areata

Alopecia areata er en autoimmun sykdom som rammer barn så vel som voksne. Med denne tilstanden, rettet mot en kroppens immunsystem et individs hårsekkene, forårsaker hårløse flekker på hodet og i noen tilfeller, håravfall på kroppen. Det finnes ingen kjent kur for Alopecia areata, men leger kan behandle sykdommen med vanlig hår vekst produkter.

Sjokk og Stress

Fysisk støt eller stress fra en alvorlig sykdom eller kirurgisk inngrep kan føre hårløse flekker eller hårtap. Følelsesmessig stress kan også forårsake eller forverre hårtap. I de fleste sjokkrelaterte hårtap tilfeller vokser håret tilbake over tid. Personer med stress relatert hårtap kan ha nytte av stress reduksjon terapi.

Sykdommer

Autoimmune og skjoldbrusk sykdommer er vanlige årsaker til sykdomsrelaterte skallet. Diabetes, hypotyreose, hypertyreose, lupus og Addisons sykdom kan alle bidra til håravfall. I de fleste tilfeller er håravfall fra disse sykdommene midlertidig så mange sykdommer som forårsaker hårtap kan behandles eller kontrolleres med medisiner.

Infeksjon

Ringorm er en vanlig sopp tilstand som kan infisere hodebunnen, så vel som andre deler av kroppen. Ringorm i hodebunnen er svært smittsom og er preget av hårløse flekker, kløe, rødhet og blemmer. Andre infeksjoner kan omfatte bakteriell eller gjær infeksjoner som er rettet mot hodebunnen eller hårsekker. Mange hudinfeksjoner som forårsaker hårløse flekker lar seg behandle med aktuell eller oral medisin.

Hvordan hjelpe bare flekker i Women

Hvordan hjelpe bare flekker i Women


Betydelig hårtap hos kvinner og menn kalles alopecia; to ulike typer alopecia er oftest ansvarlig for hårløse flekker i kvinner. "Hair Loss Talk" bidragsytere forklare at alopecia areata betegner hurtig innsett hårtap i patcher på hodebunnen din. Årsakene er varierte, alt fra stress til hårsekkene i døende eller pyntebånd til veksten av en ringorm soppinfeksjon i hodebunnen. Ifølge MSNBC Health, kan årsaker også omfatte mer alvorlige tilstander som systemisk lupus erythematosus (SLE), hypotyreose, høyt blodtrykk og hjerteproblemer. En skallet flekk på kronen som ligner mannlig mønster skallethet er en genetisk tilstand som kalles androgenetic alopecia.

Hvordan hjelpe bare flekker i Women

•  Påfør en milliliter Minoxidil til din tørr hodebunn i morgen, og om natten ved hjelp av applikatoren som følger med medisinen. Spre det jevnt over dine balding flekker og ikke skyll. Unngå å få hodebunnen våt i fire timer etter hver applikasjon for beste vekst resultater. Minoxidil 2% er det eneste FDA-godkjente behandling for kvinnelige mønster baldness. Det kan hjelpe deg til å oppnå betydelig gjenvekst, men seponering lotion vil resultere i mer hårtap.

Bruk sjampo og balsam anbefalt av håret stylist eller salong. Butikk-kjøpte sjampo og balsam inneholder voks som fjerner håret og kan føre til at det faller ut.

Vask håret bare annenhver dag. La håret tørke naturlig, og med minimal styling. Dette reduserer sjansene for håret til å falle ut.

Spis et sunt, velbalansert kosthold som inneholder rikelig med magre proteiner, frukt og grønnsaker. Underernæring er en vanlig årsak til kvinnelig hårtap.

Kontroller for matintoleranse. Hver uke, eliminere én felles mat fra kostholdet ditt. Meieriprodukter er et vanlig irritasjonsmoment og en god mat å eliminere først. Hvis du merker at hårtap stopper eller avtar når du eliminere en mat, kan du nå vet årsaken til hårtap.

Hint

 • Påfør Minoxidil på hodebunnen din uten å forlate den for å absorbere inn i andre deler av kroppen din. Denne lotion kan forårsake hårvekst hvor som helst på kroppen din. Ikke bruk Minoxidil 5%; det vil føre til uønsket hårvekst på kroppen og er ikke anbefalt til bruk hos kvinner.
 • Hvis du har en hjertesykdom eller lavt blodtrykk, søke råd fra en lege før du bruker Minoxidil. Det fører til komplikasjoner og forverrede symptomer i en liten prosentandel av pasienter med disse helsemessige bekymringer. Skaff en lege forsikring om at produktet er trygt for deg før du bruker den.
 • Hvis håret ditt tap er resultatet av ringorm på hodebunnen din, bør du ikke bruke Minoxidil. Det kan irritere soppinfeksjon og gjøre det verre.
 • Prøv shopping rundt for frisører som har erfaring med å lage frisyrer som utfyller kvinner med tynt hår. Før planlegging en klippe håret, snakke med flere mulige stylister over telefonen. Spør om deres erfaring med problemet ditt, og be om en hårklipp som reduserer synligheten av hårtap.
 • Hvis du nylig har opplevd fysiske endringer som for eksempel graviditet eller vekttap, vil håret ditt sannsynligvis vokse tilbake med minimal intervensjon i løpet av få måneder.
 • Hårtap hos kvinner kan være et tegn på en alvorlig medisinsk tilstand. Du bør oppsøke lege hvis du begynner å ha et problem; hun kan gjennomføre tester for å utelukke mulige sykdommer. Hun kan også fortelle deg om ikke noen av dine medisiner kan føre til håravfall og gi deg råd hvordan du kan slutte problematiske medisiner. Legen din kan også teste deg for matallergier som kan forårsake hårtap. Vær tålmodig med den diagnostiske prosessen. Medisinsk testing tar tid, og sykdommer som SLE er notorisk vanskelig å diagnostisere. Gjenkjenne prosessen med diagnose kan ta måneder eller år.

Hvordan lage Nedskrivning Goggles

Synshemning briller er simulatorer som tillater en gjenstand til å oppleve effekten av ulike synsproblemer. Du kan lage dine egne simuleringsbriller med et par briller og noen skum bord med liten innsats og lite penger. Når du har opprettet din briller, kan du simulere effektene av makuladegenerasjon, glaukom eller katarakt.

Hvordan lage Nedskrivning Goggles

De Goggles

•  Kjøp et par av et par cover-alle briller. De er briller som passer over toppen av glass og er mer komfortable enn de tradisjonelle kopp briller som har plastbånd over nesen. De kan kjøpes på nettet.

Bruk en av glass innstikk som følger med briller for å spore en sirkel på et stykke skum bord. Bruk en boks cutter å kutte ut sirkelen. Denne sirkelen vil være din okkluder. Occluders er objekter som brukes til å blokkere mengden av lys som når øynene dine.

Sett avstengertapp eller bruke klart glass innstikk som trengs for hver simulering.

måle effekten av visjonen simuleringer på motivet ved å ha dem lese et øye diagram hver gang og registrere resultatene.

Macula degenerasjon

Plasser briller med de klare inserts på motivet. Har motivet ser rett fram og bruke en tørr slette penn for å markere sentrum der deres sentrum av visjon er.

Tøm bort pennen mark og plassere en halv tomme flekk med klar neglelakk der varemerket var å simulere skotomer. Skotomer er områder med redusert syn og visuell følsomhet.

Bruk en ansikts vev eller toalettpapir til DAB neglelakk når det er klebrig men ikke våt. Hvis du ønsker å simulere mer alvorlig tilstand, la neglelakk tørke i et minutt og deretter DAB det igjen. Fortsett denne hvert minutt før du har tåkela synsfeltet så mye som du ønsker.

Har motivet bruke beskyttelsesbriller for å oppleve effekten av makuladegenerasjon på visjon.

Glaukom

Bruk en elektrisk drill til å lage et lite hull like ved sentrum av occulder. Hullet bør være større enn pinhole størrelse; ellers kan det forbedre emnet visjon.

Sett boret okkluder i én side av brillene.

Sørg for at motivet bruke beskyttelsesbriller for å oppleve effekten av glaukom på visjonen.

Katarakt

Bruk en spray lakk å belegge den ene siden av en av dine klart glass inserts.

Blot lakken når det blir tacky, akkurat som du gjorde i makuladegenerasjon eksempel.

Fortsett å utslette det, hvert minutt til du har nådd mengden opaqueness du ønsker. Lag noen områder mindre utslettet enn andre for å gjøre simuleringen mer reell.

Sørg for at motivet bruke beskyttelsesbriller for å oppleve effekten av grå stær på visjonen.

Hvordan lage en Random Drug Screening Schedule

Hvordan lage en Random Drug Screening Schedule


Enten du jobber for et medikament rehabiliteringssenter, eller bare en arbeidsplass, narkotika screenings er ofte en del av vanlig dag til dag aktiviteter som må tas opp. En av de vanskeligste delene av narkotika screening prosessen er å avgjøre hvor ofte og når man skal se deltakerne.

Hvordan lage en Random Drug Screening Schedule

•  Lag en liste over deltakere. Det første du ønsker å få ut av veien når du gjør en tilfeldig narkotika screening planen er listen over hvem du trenger å skjerme. Legg tilleggsinformasjon som når de jobber, eller når du vil ha tilgang til dem å administrere testen. Hvis du har planer om tilfeldige tester, skrive ned de gangene der du tror de vil være mest sannsynlig forberedt på å ta testen.

Bestem deg for narkotika du vil teste for. Forskjellige stoffer forblir i systemet i ulike mengder tid. For eksempel kan metamfetamin bo i urinen i tre til fem dager, mens marihuana kan bo i urinen i opptil en hel uke eller mer, avhengig av hvor mye som ble inntatt. Ulike medikamenter vil kreve at du teste på ulike intervaller for å være sikker på at deltakeren ikke er i stand til å bruke mellom testing datoer.

Bestem hvordan du vil teste deltakerne. Det er tre hovedtyper av narkotika testing som blod, urin og hår. Urin testing brukes hyppigst for testing som må gjøres på en jevnlig basis. Testene er billigere å utføre, og resultatene kan være nesten umiddelbar for mange typer ulovlige stoffer. Blod er den nest mest vanlige formen for testing, men er vanskeligstilte fordi narkotika ikke bo i blodet så lenge de gjør i urinen. Den endelige testmetoden er gjennom håret. De fleste hårprøver kan oppdage narkotika opp til 90 dager etter at de har blitt inntatt. Dette gjør det mulig for den største mengden av tid mellom testing, men er vanskeligstilte, fordi det ikke kan fortelle om narkotikabruk var nylig eller tidligere.

•  Lag et regneark. Når du har bestemt hvem du tester, hva du tester for, og hvilken metode for å teste du bruker, legger informasjonen inn i et regneark og bruke den som referanse for når du må teste dine deltakere. Det er også en fin måte å holde oversikt over testresultatene.

Hint

 • Fordi tester kan komme tilbake med falske positiver, pass og planlegge en måte å utføre en ny test for alle deltakere som kommer tilbake med et positivt resultat. Dette vil bekrefte og sikre at du ikke vedta konsekvenser mot en deltaker som faktisk ikke er skyldig i å bruke.

Hvordan lage den menneskelige kroppens normale pH Balance

Lag den menneskelige kroppens normale pH balanse ved å etablere sunne spise praksis som oppmuntrer kroppens regulering av pH. PH, en måling av syre / alkalisk nivåer i kroppen, er testet av leger for å bestemme abnormiteter som fører til sykdom. Kroppens pH-verdier er uttrykt i urinen. Ifølge MedlinePlus Medical Encyclopedia (en tjeneste av National Library of Medicine og National Institutes of Health), urin som viser pH ubalanser kan være et tegn på problemer som for eksempel urinveisinfeksjon og nyrestein (Referanse 1).

Hvordan lage den menneskelige kroppens normale pH Balance

•  Spis rikelig med frukt og grønne grønnsaker, samt lav karbohydrat matvarer, for eksempel bygg, som også er høy i fiber. Spise rikelig med fiber og drikke mye vann er viktig. Mineralvannet anbefalt av PRLog.org, siden det fremmer en sunn pH. Inntak av diett tiltak for å forhindre pH-ubalanse kan også forhindre at bakterier og virus fra å vokse i systemet (referanse 2).

Spis en sunn balanse av mat som hever pH-verdier og mat som senker dem. Generelt, satse på en diett på 75 prosent alkalisk mat og 25 prosent sure. Mat som hever pH-verdier, eller er alkalisk, inkluderer sitrusfrukter og grønnsaker. Mat som senker pH-verdier, eller er surt, inkluderer kjøtt og kjøttprodukter, ifølge Medline Plus (Referanse 1). Ifølge The Wolfe Clinic, grønn te og urtete er alkalisk og kan bidra til å redusere syre nivåer. Grønnsaker som gjør det samme inkluderer brokkoli og asparges. Pasta og hvitt brød er generelt forsurende, sammen med meieriprodukter, inkludert melk og cottage cheese. Sørg for å inkludere sunne porsjoner protein som en del av et balansert kosthold.

Design måltider som omfatter mat og krydder som nøytraliserer hverandre. Pass på å drikke rikelig med vann til måltidene. Prøv for eksempel å drikke tranebærjuice, som er forsurende, sammen med en rett som inneholder mandler, som er basisk og dermed lavere syre nivåer. Korn som havre er generelt forsurende, som er oljer utvunnet fra frø som solsikkeolje. Prøv å innlemme flavorful elementer som hvitløk, kanel, ingefær, havsalt eller noen form for urt å senke syre nivåer. (Reference 3).

Besøk en lege hvis noen problemer er til stede med vannlating, som smerte, endring i frekvens eller en konstant følelse av å måtte urinere. Mens du spiser et sunt, balansert kosthold designet for å skape en normal pH-balanse har helsemessige fordeler, kan kroppen fremdeles være sårbare for problemer for andre grunner. Leger kan teste surheten i urinen for å finne riktig behandling. Endringer i dietten kan være nødvendig når en ubalanse er til stede. Kontakt lege hvis urinveisproblemer vedvarer til tross for endringer i kostholdet for å skape en sunn pH balanse.