Digidexo.com

fisk lav på kalori?

Hvordan velge fisk høyt på Omega 3

De omega-3 fettsyrer som finnes i fisk er ikke bare bra for hjertet, de spiller en avgjørende rolle i hjernens funksjon så vel som i vår normal vekst og utvikling. Noen studier viser at å spise to eller flere porsjoner med omega-3-rik fisk vil redusere risikoen for hjertesykdom og spesielt plutselig hjertedød. Det finnes tre hovedtyper av omega-3-fettsyrer: alfa-linolensyre (ALA), eikosapentaensyre (EPA) og dokosaheksaensyre (DHA). EPA og DHA, de to mest fordøyelig, er funnet i fisk. Les videre for å lære hvordan du skal velge fisk høy i omega-3 fettsyrer du trenger.

Hvordan velge fisk høyt på Omega 3

Fisken med det høyeste beløpet av omega-3 fettsyrer er Pacific sild. All fisk har noen mengde omega-3; men fet fisk som makrell, sjø ørret, sardiner, Albacore tunfisk og laks er de beste kildene. Stillehavsøsters er også en god kilde.

Komp fisken du spiser med andre matvarer som har omega-3 fettsyrer som valnøtter og valnøttolje, gresskarfrø, linfrø og olje. Mørkegrønne grønnsaker som tang, brokkoli, spinat og grønnkål tilbyr en rimelig mengde omega-3 fettsyrer hvis spist regelmessig.

Hvordan du spise omega-3 fettsyrer er også viktig. Når skikkelig balansert med omega-6 fettsyrer, de som finnes i matoljer, eggeplommer, kjøtt og andre animalske-baserte matvarer, disse fettsyrene gir de beste helsemessige fordeler. Den typiske amerikanske dietten ikke balansere dem veldig godt. Et sunt kosthold bør inneholde ca 2 til 4 ganger mer omega-6 fettsyrer enn omega-3 fettsyrer; men den vanlige amerikanske kostholdet har 14-25 ganger mer omega-6 fettsyrer. Langt annerledes er den typiske diett Middelhavet, som ikke inkluderer mye kjøtt og understreker fisk, sjømat, hele korn, friske frukter og grønnsaker, olivenolje, hvitløk og moderate mengder rødvin.

Noen mennesker supplere sine mat inntak av omega-3 fettsyrer med fiskeolje piller. Gjør det bare under tilsyn av en lege å avgjøre riktig dose for deg. Fiskeolje kosttilskudd kan inneholde andre potensielt skadelige ingredienser, også.

Hint

  • Nylig har det vært mye trykk om kvikksølvnivåer i fisk. Mens gravide kvinner bør se typer fisk de spiser, spesielt hermetisert tunfisk Albacore, som er høyere enn blings lys tunfisk, gjør resten av oss ikke trenger å bekymre deg så mye. Hvis kvikksølv er en bekymring, spise fisk lav i kvikksølv, som laks, sei og steinbit.

Hva Fisk er høy i omega 3 fettsyrer?

Hva Fisk er høy i omega 3 fettsyrer?


Forskning har vist at dietter med den rette balansen av omega-3 og omega-6 fettsyrer har mange helsemessige fordeler, fra å senke sjansen for hjerteinfarkt til hamlet opp øyesykdom. Spise mat høy i omega-3 fettsyrer er en måte å sikre at du oppnå denne balansen. Fatty kaldt vann fisk er en av de beste kosten kilder for disse hjerte-sunt fett.

Laks

Laks er en kaldtvannsfisk kjent for å være rik på hjerte-helse fett. Fersk eller frossen laks har et høyt nivå av omega-3 fettsyre, med mer enn ett gram per tre-unse servering. Bekymringer om overfiske av laks og kvikksølvnivåer kan gjøre plukke rett type laks kinkig. Wild Alaskan laks pleier å ha de laveste kvikksølvverdier, mens atlantisk laks er truet av overfiske.

Sardiner

Sardiner er en av de beste valgene for fisk rik på omega-3 fettsyrer. De fleste sardiner har minst ett gram av dette fettet per porsjon, opp til 1,7 gram. Sardiner også en tendens til å være lav i kvikksølv og andre forurensninger.

Makrell

Makrellen er også en god kilde til omega-3 fettsyrer, med de fleste varianter som gir ett gram eller mer av det gode fettet per tre-unse servering. Imidlertid er konge makrell relativt lav i omega-3 samtidig som du har en av de høyeste kvikksølvnivåene blant fisk. Varianter som spansk, Atlanterhavet og Stillehavet makrell er høy i omega-3 som samtidig er lav i kvikksølv.

Flyndre

Flyndre og dens relative såle har omtrent en halv gram omega-3 per porsjon. De pleier også å være lav i kvikksølv nivåer.

Sild

Sild kan inneholde så mye som to gram omega-3 i en tre-unse servering. En liten fisk lav i næringskjeden, sild har også en tendens til å være lav i kvikksølv.

Fiskeoljekapsler

De som ikke liker smaken av fisk eller som er bekymret for miljøgifter kan også vurdere fiskeoljekapsler. Ifølge opplysninger fra National Institutes of Health, har testing av fiskeolje kosttilskudd vist de inneholder nesten ingen kvikksølv. Tar fiskeoljekapsler kan forårsake magesyke og "fishy" smaker burps, men dette kan reduseres ved å ta kosttilskudd med et måltid.

Betraktninger

Generelt, fettstoffer kaldt vann fisk har en tendens til å ha den høyeste omega-3 konsentrasjoner. National Institutes of Health og andre helseorganisasjoner sier at fordelene med å ta i hjerte-sunt fett fra fisk nesten alltid oppveier risikoen av å konsumere kvikksølv eller andre forurensninger. Hvis du er bekymret for forurensninger, hold deg til varianter kjent for å være lav i kvikksølv og har bare en eller to porsjoner fisk per uke. Du kan også oppsøke ikke-fisk kilder til omega 3, for eksempel valnøtter og linfrø.

Hvordan spise fisk under svangerskapet

Hvordan spise fisk under svangerskapet


Det var en gang trodde at det å spise fisk mens de er gravide ikke var en god idé. Eksperter har snudd i denne saken. De har faktisk kommet til at moderate mengder fisk inkluderer store proteiner, jern og omega-3 fettsyrer for å utvikle baby og mor. De har gitt spesifikasjoner for å spise fisk. Følgende vil veilede deg i å lage og spise den beste fisken for deg og ditt ufødte barn.

Bruksanvisning

bruker ikke mer enn 12 gram fisk i uken. Albacore tunfisk og tunfisk bør bare utgjør 6 gram av dette.

Spis fisk lav i kvikksølv. Dette inkluderer reker, hermetisk lys tunfisk, laks, sei og steinbit.

Du må ikke spise rå fisk. Den inneholder flere bakterier og evnen til å bære virus. Dette inkluderer østers og muslinger.

Bestill fisk i restauranter godt gjort.

Vær forsiktig med lokale farvann. Se på din lokale fiske veiledninger eller ta kontakt med Environmental Protection Agency (EPA) for en liste over giftstoffer.

Cook fisk til en indre temperatur på 145 grader F.

Tips og advarsler

  • Det er bedre å konsumere saltvannsfisk enn ferskvannsfisk.
  • Røkt sjømat er også en risikofylt fisk å konsumere mens hun var gravid.
  • Hvis du ikke har en matlaging termometer, vet farge og tekstur av fisken når kokt godt gjort. Hvis skeptiske, la det koke 3-4 minutter.
  • Vær forsiktig med kalde sjømatretter.
  • Ikke spis fisk høy i kvikksølv. Dette inkluderer ingen hai, sverdfisk, konge makrell eller tilefish.

God Protein mat kilder som øker metabolismen

Matvarer som har et høyt proteininnhold kan bidra til å forbedre din nåværende metabolic rate, slik at du vil brenne kalorier mer effektivt. Hvis stoffskiftet er ute av form på grunn av vanskjøtsel eller dårlig matvaner, kan du begynne å konsumere gode kilder til høy-protein matvarer for å bøte på problemet. Det er nok av høy-protein mat kilder å velge mellom, slik at du enkelt kan diversifisere din protein inntak.

Hvorfor Proteiner er bra for deg

Matvarer med høyt proteininnhold har viktige aminosyrer som kroppen din trenger for sunn vekst; protein påvirker veksten av dine organer, hud, hår, negler og muskler. Å få riktig mengde protein kan forbedre din generelle helse, men et fravær av nødvendige proteiner eller et overskudd av proteiner kan ha uheldige effekter på kroppen din. Når du spiser for mange proteiner, kan du samle ketoner i systemet, og dermed tvinger leveren og nyrene til å jobbe overtid for å filtrere systemet.

Du vil ønske å integrere minst en høy-protein mat kilde til hvert måltid av dagen, så vel som alle snacks du forbruker. Ved å integrere en god proteinkilde til hvert måltid, vil du være i stand til å møte kravene til kroppen din, og energinivået vil øke vesentlig. I tillegg, fordi det tar langt mer kalorier å fordøye høy-protein mat, du kommer til å bruke 25 prosent mer energi bare for å brenne opp maten du spiser.

Hvor mye du skal Konsumere

Ifølge styret i Mat og ernæring fra Institute of Medicine, skal barnet ha et proteininntak som tilsvarer fem prosent til 30 prosent av deres totale kaloriinntak. Voksen bør ha 35 prosent av deres kaloriinntak som består av proteiner. Proteiner kan være avledet fra en rekke naturlige matvarer, og noen utøvere velger proteintilskudd for ekstra energi når styrketrening. Du må bestemme nødvendig kaloriinntak for å finne antall gram protein du trenger.

Bruk en kalorikalkulator for å finne ut riktig kaloriinntak for noen på din alder, høyde og vekt. Multipliser kaloriinntaket med 0,35 for å få prosentandel av kalorier som du forbruker som bør bestå av proteiner. Når du har total din, dele det med fire fordi hvert gram protein tilsvarer fire kalorier. For eksempel, hvis du finner ut at du trenger å konsumere 2000 kalorier om dagen, 35 prosent av kaloriinntaket tilsvarer 700 kalorier. Totalen, 700, delt på 4, tilsvarer 175 gram protein du bør spise hver dag for å oppnå optimal helse.

Beans

Bønner i alle varianter er en fantastisk kilde til protein; fava bønner inneholder bare mer enn åtte gram naturlige proteiner for hver kopp fortært; kidneybønner, enten kokt eller rå, har 3,67 gram protein per kopp; ferske limabønner, når rå, har 10,67 gram protein per kopp, og en kopp rå mungbønner inneholder 3,13 gram protein per kopp. Bønner er også en utmerket matkilde fordi de er lave i kalori-innhold, er vitamin beriket, er fettfritt, og er en stor kilde til fiber, også. Spise minst en porsjon bønner om dagen vil øke protein inntak og vil ytterligere forbedre helsen.

Frø og nøtter

Vil du ha en snack som er super høy på protein? Starte forbruker frø og nøtter i stedet for søtsaker. For eksempel, en enkelt kopp hele mandler har 30,4 gram protein; en kopp hele cashewnøtter inneholder 20,16 gram proteiner; og en kopp hakkede valnøtter har mer enn 29 gram protein per servering. Flaxseeds tilby deg 30,22 gram protein per kopp, og solsikkefrø har 32,79 gram protein for hver kopp fortært. Du kan legge til nøtter og frø til en rekke matvarer for ekstra smak og for enkelt å øke proteinverdier.

Kjøtt og andre protein Alternatives

Selvfølgelig egg er en populær proteinkilde. Egg når enten kryptert eller hardkokt tilbyr de mest protein; eggerøre har 24,40 gram protein per kopp, og hardkokte egg har 6,29 gram protein per egg. Tre gram av stekt svinekjøtt vil forsyne deg med 21,5 gram protein, og fisk som hyse og karpe er også lastet med protein. En enkelt filet av hyse har mer enn 36 gram protein per servering, og en filet av karpe har mer enn 38 gram nødvendige proteiner. Det er nok av høy-protein mat for deg å konsumere for å diversifisere din diett og å få alle de protein du trenger for å øke stoffskiftet raskt.

Vekttap dietter for idrettsutøvere

Å miste vekt og opprettholde muskler, vil du spise mat med færre kalorier som er høy i protein. Denne måten kroppen har alle byggesteinene den trenger for å opprettholde muskler, men vil også bli tvunget til å brenne lagret fett til energi. Et godt kosthold for å oppnå dette innebærer begrenset forbruket av alle karbohydrater, med raffinerte karbohydrater utestengt helt.

Foods

Spise som en huleboer. Cavemen ville jakte på dyr og deretter kombinere dem i et måltid med fersk frukt og grønnsaker; de ikke bake brød eller lage pasta. Karbohydrater kom i form av hele korn eller rotgrønnsaker. Dette er hva den low-carb, anbefaler høy-protein diett. For folk bare starte dietten, ville en god middag være et kutt av kjøtt med litt blandede greener. Dietten tillater litt fett, så doctoring opp grønnsaker er enkelt å gjøre. Sauteing greener, som Chard eller spinat, i olivenolje eller smør gjør dem mer spiselig for folk ikke er vant til å spise dem. Prøv å holde fett fra olje eller smør til et minimum, men som fett er svært høyt kalori.

Nesten alle typer protein er akseptabelt i henhold til disse retningslinjene diett. Imidlertid vil slankere kjøtt som kylling eller fisk gir høy protein, men mindre fett. Kylling og fisk er også vanligvis lavere i kalorier så du kan spise mer av dem, og hjelper deg til å føle fyldigere lenger enn rødt kjøtt. Egg er en annen god kilde til protein; fjerne eggeplommer og bare spiser det hvite gjør dem svært lite fett. Tofu er en annen kilde til protein som er lavere i kalori enn rødt kjøtt; det kan ha et høyt fettinnhold skjønt, så spise med måte å begrense kalorier.

Spis grønnsaker som er høy i stivelse, som squash, gulrøtter og artisjokker. Disse vil gi deg høy fiber karbohydrater. Bladrike grønnsaker kan inntas uten begrensninger, som de er lav i kalori og næringsstoff tett. Stivelse slik som poteter eller hele korn skal konsumeres på et begrenset grunnlag. Brød eller hvit ris bør holdes på en meget streng minimum, siden de har meget liten bortsett raskt metabolisert sukker kalorier.

Spis ofte

Prøv å spise flere små måltider hver dag som inkluderer protein. Dette vil holde deg følelsen fyldigere og blodsukkeret mer konstant gjennom hele dagen. Å spise protein ved nesten hvert måltid vil også holde denne byggestein regelmessig står til musklene dine. Når kalori er vesentlig begrenset, kan kroppen begynner å bryte ned sin egen muskel i et forsøk på å drive seg selv. Å spise protein kan bidra til å begrense denne effekten.

Om Calorie Charts

Kalorier er i maten vi spiser hver dag. Kalorier er viktig å støtte liv, men trenger å inntas i riktige mengder. Når målene er etablert i samråd med vår lege, er alt som gjenstår å se kalori kilder for optimal nytte når vi gjør valg av mat. Alle bør vite hvordan du skal bruke en kalori diagram for optimal helse, selv om målet er kun å få bedre næringsstoffer ut din nåværende 2000 kalori diett, for eksempel. Kalori diagrammer tillate brukeren å spore kalori kilder hver dag fra enhver kilde som er oppført. Dette gjør at brukeren å bestemme den relative verdien av en mat for å møte deres individuelle behov.

Calorie Definisjon

En kalori er en måte å måle energi i form av varme. En kalori er den mengde varme som det tar for å varme opp ett gram vann ved en grad celsius. Hvordan er kalorier målt i en food? Ved å brenne den. Hvis flere hete kjegler ut av ilden enn det som er satt inn, blir den ekstra energi målt, og angir hvor mange kalorier var i stykke mat brent. En kalori i dette forsøket er en sann kalori, men er forskjellig fra en mat-kalori. 1000 sanne kalorier utgjør bare én mat kalori. Ved brenning av en kalori, er det nok varme til å varme opp ett gram vann ved en grad celsius. I kroppen vår, serverer en kalori som drivstoff for metabolske reaksjoner. Kalori behov for en individuell variere avhengig av livsstil og metabolske faktorer, men kan beregnes (se nedenfor).

Betydning

Kalorier kan brukes til å endre vekt siden kaloriinntaket er en faktor i å bestemme vektøkning / tap. Dette betyr at hvis kaloriene brukes er mer enn hva du tar inn, mister du vekt. Hvis kalorier er høyere enn hva energien brukt, resulterer vektøkning fordi ekstra energi lagres som fett. Siden fett har ni kilokalorier per gram mange kalorier er effektivt lagret som fett. Fat spiller viktige roller for kroppen å regulere seg selv, men for mye kroppsfett minsker lifespan.The problem er at hver kilo overvekt er ikke alle laget av fett. Om lag 40% av alle "overvektige" pund er ikke rent fett. Dette betyr at hvis en pasient har mer enn 20% over ideell kroppsvekt (bestemt av legene), er 40% muskel. Dette er grunnen til at folk mister vekt kan, hvis muskelen er bevart av ernæring og trening, være svært muskuløs. Videre bør reduksjoner kalori være basert på normal diett på personen start. Ideelt sett kalorier i en diett bør bare bli redusert med ca 500 kilokalorier mindre enn dagens kaloriinntak slik at kroppen ikke avviser dietten, og skaper en yo-yo effekt.

Finne Calorie Charts

Du kan finne disse listene for gratis online fra mat nettsteder som caloriecountercharts.com og calorieking.com. Disse er populære steder for å finne kalori informasjon. Det er også lomme mat count guider som er allment tilgjengelig på dagligvarebutikker. Det er obligatorisk på McDonalds fast food restauranter å ha disse listene på veggen for sine matvarer, slik at du kan gjøre riktige valg som er praktisk fordi hver versjon av en hamburger, for eksempel, vil ha ulike kalorier, avhengig av restauranten. Mange av disse listene er gratis å bruke, eller relativt billig, samlet sammen andre nærings-data eller tjenester.

Ved hjelp av Calorie Charts

For å bruke disse listene, er det ligner på å lese en bussrute siden matvarer er vanligvis oppført på venstresiden aksen og etikettene er ofte oppført på toppen. Ta litt tid til å orientere deg om din spesifikke diagrammet for å være sikker på at dette er tilfelle. Når du har dine kulelager, kan du spore den vertikale kolonnen for kalorier og se hvor det skjærer den horisontale kolonnen som inneholder navnet på maten. Hvor de to kolonnene krysser hverandre, representerer antallet kalori per porsjon av dette elementet. Servering størrelse er enten standard størrelse etablert for at mat av USDA eller størrelsen som er angitt på kartet.

Caloric Nutrient Density

Nutrient tetthet blir brukt av ernærings å bestemme verdien av en matvare. Hvis maten er svært lav i kalori, men gir ikke noe annet enn kalorier, er fordelen av at maten mindre enn en mat som har noen flere kalorier, men gjør din hjertefunksjon (kalsium), bevarer din visjon og gjør huden mer ungdommelig ( vitamin A), eller bein sunne (vitamin D), for eksempel. Calorie bør ikke være det eneste grunnlaget for mat valg.

Misforståelse

Servering størrelse på diagrammet spiller ingen rolle? Pass på at du ser på servering størrelse. Hvis en boks med brus sier at det har 200 kilokalorier, men servering størrelse er halvparten av en kan ... de er sannsynligvis håper at du ikke la merke til. Siden de fleste mennesker som drikker fra en kan har tenkt å drikke hele kan, kanskje den kan betraktes som villedende. Et ord av forsiktighet når du bruker et diagram: ikke anta at figuren og informasjonspakken er de samme. Foods endre hele tiden og en merkevare kan endre ingredienser ofte, slik at pakken er vanligvis mer oppdatert hvis det er en konflikt mellom de to.

Konklusjoner

Det er en rekke faktorer å vurdere når du bruker en kalori diagram og all informasjon må leses nøye. Husk å konsultere legen din før du gjør noen kosttilskudd endringer og å sjekke for å være sikker på at du leser av informasjonen er korrekt. Pass også på at figuren er oppdatert. Kalorier er bare en betraktning når du velger en mat og bør gjøres i kombinasjon med andre faktorer for å gjøre valg. Ikke glem at kostholdet er i dine hender.

Hvordan gå ned i vekt uten å telle kalorier hver dag

Folk som er sette stor innsats i å miste vekt er vant til begrepet kalori teller. De fleste av dem telle hver kalori de tar og prøver å miste vekt ved å kontrollere kaloriinntaket. Selv om det er en god idé for å miste vekt, er det ikke den eneste måten. Det er mange sunnere måter å miste vekt. For eksempel kan du erstatte dine dårlige valg av mat med sunnere seg. Hvis du følger dette så på et tidspunkt vil du definitivt innse at det ikke lenger er nødvendig å understreke vår kropp med en streng kalori basert diett.

Hvordan gå ned i vekt uten å telle kalorier hver dag

Assessment. Vurdere din nåværende kosthold. Gå gjennom ingrediensene i maten du spiser daglig. Utarbeide en liste over matvarer du tar og deres ingredienser også. Du vil bli sjokkert over å se at det meste av kaloriene kommer fra usunn junk mat som du forbruker daglig.

Skift disse usunn høy kalori mat med lav kalori grønnsaker. Du kan gå for ikke-stivelsesholdige grønnsaker som de er lav i kaloriinnhold og høyt på antioksidanter

Gå for hele korn. Matvarer som brun ris, hvete brød er ikke bare veldig sunt, men også rik på fiber innhold. Forbruker de vil fylle magen ganske fort.

Gå for fett som er nødvendig for deg. Redusere inntaket av mettet fett og slutte å ta transfett. Meieriprodukter og kjøtt er rike på mettet fett, mens de fleste av de prepackaged matvarer er rike på transfett. Ta vare mens du spiser kjøtt. Spis kylling uten skinn og bruke matvarer som olivenolje, nøtter og frø som de er enumettet fats.Always huske på at selv sunnere fett er også rik på kaloriinnholdet. Så ta hensyn til hvor mye du forbruker.

Unngå steking av mat så tidlig som mulig. Gå til baking eller sautéing i olje eller grilling. Dette vil redusere kaloriinnholdet.

Kutt inntaket av meieriprodukter som de er svært rik på fett. Gå for ikke fett melk i små skritt. Så langt som ost og yoghurt anses gå for lavt fettinnhold.

•  Unngå drinker. Drinker er en rik kilde til unødvendige kalorier. Vann er den beste drikken du kan ha. Hvis du ikke kan ha vann i lang tid kan du gå for noen fruktdrikker er tilgjengelig i markedet. Sørg for at disse er lav i kalori-innhold. Det er folk som ikke ønsker å konsumere kunstige drinker. De kan legge sitron i isvann og drikke det. Ikke slutte å drikke melk. Gå for ikke fett melk som den er rik på kalsium, og det hjelper deg i å miste din vekt også.

Slutte å spise godteri. Når du slutter å spise godteri du lagrer en masse kalorier. Foretrekker frukt til søtsaker. Hvis du synes det er svært vanskelig å forlate dem kan du gå for sukkerholdige søtsaker på noen spesielle anledninger. Leaving søtsaker er ikke et stort problem, og du kan lett komme over med det.Dette er svært viktig. De fleste av oss spiser til vi finner det vanskelig å bevege seg. Unngå det. Slutt å spise når du er fornøyd. Hvis du fremdeles føler at det er litt plass igjen i magen gå for en servering av ikke-stivelsesholdige grønnsaker.

Gi trening for kroppen din. Det bør være nok bevegelse for kroppen slik at musklene får noe styrke og stoffskiftet bedres. Hvis du ikke kan gå for en kontinuerlig 30 minutters gange deretter dele det inn noen 10 minutters turer. Prøv å gå for trapper i stedet for heis der det er mulig.

Stress hormoner og vekttap

Kortisol er et stresshormon som har blitt svært populært nylig som en grunn til vektøkning og problemer med å miste vekt. Slanking og endre livsstil vaner er vanskelig nok, men når kroppen begynner å jobbe mot din innsats, er utrolig frustrerende resultatene. Kroppen produserer kortisol som en reaksjon på stress. Den har en funksjon under ekstremt ugunstige betingelser, men kronisk stress kan føre til nivåer av dette hormon for å øke når det er ikke nødvendig.

Stress og vektøkning

Produksjonen av kortisol er kroppens reaksjon på oppfatningen om at det er under angrep. Når stress blir kronisk, forbereder kroppen for angrep ved å produsere dette hormonet. Hormonet fører overflødig fett for å bli lagret i mageområdet for energi i en nødsituasjon. Dette er en utrolig prosess i kroppen, men for de fleste mennesker er det ikke nødvendig å lagre fett i mageregionen. Vurdere stressnivået i livet ditt til å forstå hvorfor du kan ha problemer med å miste vekt. Når du finner ut at din diett er lav i kalori og fornuftig, men du er fortsatt økende vekt i magen, kan stresset være årsaken.

Redusere Stress

Eliminere eller redusere stress er den første utfordringen for de som opplever denne typen vektøkning. Redusere stress er en veldig personlig handling. Noen mennesker føler stress når de er i et kaotisk miljø, men andre kan finne dette miljøet forfriskende. For å begynne å eliminere stress i livet ditt, må du først bli klar over de tingene som forårsaker det for deg.
Være mer bevisst på dine følelsesmessige reaksjoner til stress utløser i livet ditt og måle din reaksjon på dem. Stress kan oppstå når de oppgavene som vi må fullføre hver dag overstiger vår evne til å få dem ferdig. Bli klar over husarbeid eller jobber du har hver dag, og hvis du sliter med å møte disse utfordringene. Lær hvordan du kan si nei til andre når du rett og slett ikke har tid til å inkludere en annen aktivitet. Dette kan bidra til å redusere mengden stress som du er under hver dag.
Ta litt tid for deg selv hver dag. Noen få minutter brukt i stille kontemplasjon eller meditasjon kan ha en dramatisk effekt på velvære og stressnivå. Trening er en annen stressavlastning som også kan ha en positiv innvirkning på vekttap innsats. Finn de tingene som gir deg glede om det er en tur rundt kvartalet eller et bad i en boble bad, og inkludere dem i dagen.

Fornuftig kosthold

Spise riktig påvirker også stressnivået. God helse er viktig for å håndtere stress effektivt. Du vil aldri kunne eliminere all stress fra livet ditt, men en sunn kropp er bedre i stand til å håndtere det. Det interessante faktum er at å spise et sunt kosthold kan bidra til å redusere stress og vekt-busting hormoner, og oppmuntre vekttap på samme tid.

Diet Plan for Postoperativ Gastric Bypass

Gastric bypass kirurgi er en vekt-tap verktøy som hjelper mange overvektige pasienter mister en nødvendig mengde vekt. Dietten som følger prosedyren er en viktig del av det vekt-tap plan. Gastric bypass begrenser mengden mat som du kan spise, men med mindre du gjøre gode matvalg, vil vekten ikke kommer av.

Ernæring etter operasjonen

Umiddelbart etter en gastric bypass kirurgi, dietten som du kan konsumere er sterkt begrenset. I de første dagene av dietten, vil du bare være i stand til å konsumere væske. En solid mat diett kan ta tre til fire uker å begynne etter inngrepet.

Du bør overvåke dine matvarer svært nøye når fast føde introduseres til kosthold. Legg til en ny mat en om gangen for å teste din reaksjon på den nye maten. De matvarer som du velger må være lav i kalori og ernæringsmessig tett. Ikke kast bort dine måltider på junk mat som ikke tilfører noe næring til dietten.

Har tenkt å konsumere 05:56 små måltider om dagen i den nye kosten. Ikke spis mer enn seks gram mat til hvert måltid når du kommer til dette stadiet. I dagene etter operasjonen, er magen bare i stand til å holde to gram av mat eller væske. I senere uker, vil magen utvide å holde opp til seks gram.

Sunne matvaner

Gastric bypass kirurgi gir pasienten mulighet til å lære nye, sunnere matvaner. Ernæring er så viktig på programmet som ikke en unse av mat kan være bortkastet på junk mat. Lær hvordan du kan planlegge måltidene og velge den høyeste kvalitet mat for kostholdet ditt.

Tygge maten nøye, og spise sakte etter en gastric bypass prosedyre. Programmet ditt bør plass ut måltider, slik at du ikke tillate deg selv å bli for sulten mellom måltidene. Gorging på et måltid er farlig etter operasjonen.

Livslang forpliktelse

Gastric bypass kirurgi krever en alvorlig forpliktelse til kosthold og ernæring. Du er nødt til å ta kosttilskudd for resten av ditt liv etter inngrepet. Legen vil også kreve at du har blodprøver en gang eller to ganger i året for å være sikker på at du får riktig ernæring.

Dine nye matvaner ikke slutt når vekten er tapt. Denne nye måten å spise fortsetter over din levetid. Operasjonen vil hjelpe deg å gå ned i vekt, men det er opp til deg å sørge for at den holder seg.

Hvordan å miste 111 Pounds

Hvordan å miste 111 Pounds


Opprette et mål å miste 111 pounds er en utfordring som vil kreve engasjement og tid. Om å miste 111 pounds høres ikke enkelt, er det mulig med riktig ernæring og mosjon guide. Kontrollere kroppens sunn idealvekt og din nåværende vekt er viktig før du setter et numerisk mål å sikre at du vil være i en sunn vekt rekkevidde når du mister vekt.

Hvordan å miste 111 Pounds

•  Ta kontakt med fastlegen din, familien din lege eller ernæringsfysiolog før du starter en diett eller daglig mosjon rutine. Det er viktig å snakke med legen din på forhånd, fordi miste 111 pounds er ikke bare utfordrende, men ikke nødvendig for folk som allerede er i deres sunn vekt rekkevidde. Det er viktig å være klar over risikoen for å miste vekt for fort, eller å miste for mye vekt før du begynner din livsstilsendring.

Gjennomgå elementene og mat du har for øyeblikket i ditt hjem, fjerne junk food og mat med høyt fett helt fra pantry og kjøleskap, for å hjelpe sammen med din nye kosthold og livsstil. Lag en ny dagligvarebutikk liste over matvarer som er ideelle for å innlemme i kostholdet ditt, for eksempel et utvalg av frukt, grønnsaker og høy-fiber matvarer. Noen matvarer som er ideelle for å inkludere i hver diett inkludere friske grønnsaker, magert kjøtt (hvis du ikke er vegetarianer eller veganer) som kylling og fisk, lav-fett ris og noen korn i tillegg.

trening hver dag for en tid legen din verifiserer er en passende mengde for kroppens generelle nåværende fysiske tilstand. Komplett øvelser som vil hjelpe arbeid på alle områder av kroppen din, for eksempel grunnleggende sit-ups, push-ups, og vekt trening reps med manualer å bygge armmusklene. Ab crunches og liggende leg raises er også grunnleggende øvelser for å bygge magemusklene. Inkluder tre sett med 12 knebøy, kalv reiser, og lunges å jobbe på bena også. Du kan begynne å gjøre tre sett med 12 for hver spesifikke treningen du gjør, øke reps sakte over tid (hver uke eller måned, avhengig av din fremgang og helse).

Tilleggs mosjon tips og programmer som passer din livsstil og den type rutine som du ønsker å ha i din daglige timeplan. Du kan finne ulike øvelser på videobutikker, bokhandlere eller på nettet for gratis avhengig visning eller læringspreferanser og alternativer. Enkelte populære øvelsen rutine videoer er tilgjengelig på trening og fysisk Fit Net.

Lag et mål diagram sammen med den tidsrammen du ønsker å miste hele 111 pounds i (anbefalt av lege eller ernæringsfysiolog).

Vei deg månedlig eller når som helst intervall føler deg komfortabel med å gjøre det uten å være for kritisk til deg selv og din fremgang. Rådfør deg med legen din om den generelle tidsrammen du bør forvente å nå målet ditt i vekt, gitt ditt daglige kosthold og treningsprogram. Han vil være i stand til å hjelpe deg på veien som det blir mer utfordrende jo mer vekt du taper.

Hold din nye sunne livsstil på plass selv etter at du har nådd ditt vekttap mål for å opprettholde din nye kroppsvekt og generell helse. Dette vil sikre at du fortsette å holde kroppen i forsvarlig stand.

Fersk Asparges Næringsinnhold

Asparges er en allsidig og smakfull grønnsak som kan være pan stekt, kokt eller grillet. Som mange grønnsaker, er asparges fullpakket med næringsstoffer og bør betraktes som en del av et sunt kosthold.

Serverer

USDA definerer en servering av rå, fersk asparges som en kopp. Dette gjør en servering ca syv store (7 tommer) spyd av asparges.

Kalorier

Asparges er lav i kalori. Det er 27 kalorier i en servering av fersk asparges.

Kostfiber

Asparges er en god kilde til kostfiber. En servering av asparges har 3 gram kostfiber. Dette er 11 prosent av anbefalt daglig inntak.

Vitaminer

Fersk asparges er en utmerket kilde til et antall vitaminer. En porsjon gir 20 prosent av RDA av vitamin A, 70 prosent av vitamin K og 17 prosent av folat.

Mineraler

Fersk asparges er også en utmerket kilde til flere mineraler. En porsjon gir 16 prosent av RDA av jern, 13 prosent av kobber og 11 prosent av mangan.

Hvordan redusere kolesterolnivået

Redusere kolesterolnivået er oppnåelig for mange mennesker gjennom enkle endringer i kosthold og livsstil. The American Heart Association anbefaler en kombinasjon av sunne måltid valg og tilstrekkelig fysisk aktivitet som et første skritt i å senke skadelige LDL (low-density lipoprotein) kolesterol og øke gunstig HDL (high-density lipoprotein) kolesterol. I tillegg unngår sigarettrøyk, drikker bare i moderate mengder hvis i det hele tatt, og opprettholde en sunn vekt kan føre til betydelige endringer i totale kolesterolnivået i blodet.

Hvordan redusere kolesterolnivået

•  Alle matvarer fra animalske kilder inneholder mettet fett og har en tendens til å være høyere i kolesterol. Begrense rødt kjøtt så mye som mulig, favoriserer slankere proteinkilder som kylling, fisk og belgfrukter. Eliminere trans-fett helt. Trans-fett er skapt når oljen hydrogenised, og det hever LDL kolesterol. Trans-fettsyrer finnes i bakt og stekt mat, samt peanøttsmør og andre bearbeidede matvarer.

Øke omega-3 fettsyrer i kostholdet ditt. Omega-3 fettsyrer heve HDL kolesterol, noe som senker skadelige LDL, når det spises som en del av en lav-fett diett. Gode ​​kilder til omega-3 fettsyrer er laks, tunfisk, sardiner, nøtter, frø og bønner. Fiskeolje og linfrø olje kosttilskudd er en annen god kilde til omega-3 fettsyrer.

Konsumere matvarer som øker HDL kolesterol. Mayo Clinic rapporterer at matvarer beriket med plantesteroler, som for eksempel beta-sitosterol og sitostanol, kan ha en positiv effekt på kolesterolet. Tilsvarende næringsmidler som er rike på niacin, en av B-vitaminer, kan øke HDL-kolesterolnivåer opp til 35 prosent. Gode ​​kilder er magert kjøtt, kylling og fisk, lav-fett eller fett-fri meieriprodukter og beriket brød og korn.

Øke matvarer som lavere LDL kolesterol. Matvarer som inneholder løselig fiber gir mange helsemessige fordeler, inkludert evnen til å senke mengden av diettkolesterol absorbert av tarmen. Gode ​​kilder er hele korn, frukt og grønnsaker og nøtter.

Bli aktiv. Aerob trening kan øke HDL kolesterol 5 prosent. Som trening reduserer vekten din, vil din HDL nivået øke enda mer. Mayo Clinic anbefaler minst 30 minutter fysisk aktivitet minst fem dager per uke. Turgåing, svømming, eller til og med verftet arbeid teller, så lenge aktiviteten øker hjertefrekvensen.

Øk antioksidant inntak. Antioksidanter er vitaminer og andre fytokjemikalier som nøytraliserer de farlige effektene av frie radikaler. Frukt og grønnsaker har høye nivåer av antioksidanter og blir ansett som viktig å opprettholde hjerte helse, senke blodtrykket og redusere LDL kolesterol. The American Heart Association anbefaler fem porsjoner per dag hver av frukt og grønnsaker. Mayo Clinic tyder på at granateplejuice er mye høyere på antioksidanter enn andre fruktjuicer og kan spille en rolle i å senke LDL kolesterol.

Hint

  • • Gjør endringer gradvis, slik at de er komfortable og bli en normal del av ditt daglige liv. En mild overgang til en sunnere livsstil øker sjansene for suksess. • Pass på å drikke mye vann når du legger fiber til kosthold, og øke fiber forbruket gradvis for å unngå forstoppelse.
  • Sjekk alltid med legen din før du starter en ny øvelse rutine, gjør betydelige endringer i kostholdet eller tar kosttilskudd.

Liste over næringsrik mat å spise hver dag

Liste over næringsrik mat å spise hver dag


Inspeksjon av å spise sunt råd fra en rekke medisinske myndigheter --- inkludert Centers for Disease Control and Prevention, American Heart Association og Mayo Clinic --- avslører noen felles temaer. Konsensus er å spise mat som pakke en stor punch i et lite antall kalorier, har høyt fiberinnhold og inneholder omega-3 fettsyrer. Dette combo kan øke dine sjanser for god helse.

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker bør være et fast innslag i kostholdet ditt. The Centers for Disease Control and Prevention, eller CDC, tyder ulike mengder basert på alder, kjønn og fysisk aktivitetsnivå, men generelt sett, ca 2 til 3 kopper hver er det daglige behovet for de fleste.

The Mayo Clinic inkluderer epler, blåbær, brokkoli og søtpoteter på sin liste over de 10 mest næringsrike matvarer. Hvert av disse elementene vurderes som lav energitetthet matvarer. Dette betyr at de inneholder et lite antall kalorier i forhold til deres størrelse. Pakket med fiber, kan du spise mer frukt og grønnsaker uten å få vekt, og som vil hjelpe deg å føle deg mett lenger.

Hver av Mayo Clinic valgene er høy i vitamin C også. Epler inneholder også pektin, som hjelpemidler i å senke kolesterol-og blodsukkernivået. En kopp blåbær inneholder bare 84 kalorier, mens en liten søt potet har 54 kalorier. Brokkoli er nærings arsenal kan bidra til å forhindre hjertesykdommer, diabetes og visse typer kreft.

Helkorn

Fullkorn elementer, for eksempel brun ris, havregryn, popcorn og grovbrød, bør erstatte raffinert korn i ditt daglige kosthold, ifølge Mayo Clinic leger. Hele korn er høy i fiber --- en skive grovbrød inneholder 1.9g --- samt protein, selen, kalium og magnesium. De er også lav energitetthet valg.

CDC anmeldt en rekke forskningsstudier og fant bevis for at inntak av hele korn som en del av et sunt kosthold ber vekttap. For eksempel, i åtte studier en diett rik på hele korn og frukt og grønnsaker tillatt deltakerne inntar færre kalorier, men likevel føle seg tilfreds, som hindret overspising og førte til betydelig kaloriforbrenningen.

Nøtter

Mandler gjort Mayo Clinic topp 10 liste sammen med frukt og grønnsaker valg. Mayo Clinic eksperter oppmerksom på at mandler inneholder mer kalsium enn annen mutter og gi halvparten av anbefalt daglig inntak av vitamin E. Generelt nøtter inneholder store mengder fiber, noe som gjør dem en god snack å tilfredsstille et sug mellom måltidene. I tillegg, nøtter er rike på omega-3 fettsyrer, noe de fleste amerikanere har en mangel i. Mayo Clinic anbefaler forbruker om en håndfull nøtter per dag.

Fisk

Mens det er ikke nødvendig å spise fisk hver dag, American Heart Association, eller AHA, mener amerikanerne bør spise fisk minst to ganger i uken. Hvis du holder deg til fiske lav i kvikksølv, er det ingen begrensninger. University of Maryland Medical Center leger er bekymret fordi den typiske amerikanske dietten er rik på omega-6 fettsyrer, som finnes i kjøtt, men mangler i omega-3 fettsyrer. Omega-3 fettsyrer kan bidra til å forebygge hjertesykdom. De støtter også hjernens funksjon og sunn vekst og utvikling. Fisk er den beste kilden til omega-3 fettsyrer. Low-kvikksølv valg AHA antyder du spiser ofte inkluderer laks, kamskjell, steinbit, flyndre, såle og hermetisert lys tunfisk.

Den anbefalte daglige gram sukker

Den anbefalte daglige gram sukker


Sukker, også referert til som sukrose, er ofte brukt i matvareindustrien. Karbohydrat er til stede i drikker, bakervarer og sukkertøy. Tar i for mye sukker kan føre til en lang rekke helsemessige problemer, inkludert diabetes, tannråte og fedme. Vær oppmerksom på mat etiketter for å holde sukkerinntaket lavt.

Dagsrasjon

The American Heart Association tyder på at menn tar på ikke mer enn 9 teskjeer, eller ca 45 gram, sukker en dag og kvinner begrense sukkerforbruket til 6 teskjeer eller ca 30 gram hver dag. AHA bemerker at mat med høyt tilsatt sukker tilby tomme kalorier og liten næringsverdi. Næringsrik mat som hele korn, magert kjøtt, fjærkre, fisk, lav-fett eller fett-fri meieriprodukter, frukt og grønnsaker spise for å redusere tilsatt sukker i kosten.

Mangelfullt kosthold

Mennesker som spiser store mengder mat med høyt tilsatt sukker har vist seg å være mangelfull i sink, kalsium, jern og vitamin A. dietter høy i tilsatt sukker er ofte lite fiber, som kan være en hindring for vekttap. Høyt fiber dietter skape følelsen av fylde, slik at slanking enkeltpersoner til å ta inn færre kalorier og gå ned i vekt.

Hjertesykdom

Dr. Miriam Vos, professor i pediatri ved Emory University, ledet en studie som fant at personer som spiste store mengder sukker, hadde dobbelt så stor sjanse for å ha lave nivåer av gunstige HDL kolesterol, lipid som klarner opp arterie-tilstopping LDL eller dårlig kolesterol . Undersøkelsen antydet personer som tar i høye mengder av tilsatt sukker registrerte høye nivåer av farlige triglycerider, fett dannet som kroppen bryter ned sukker for energi. Forskere er ikke klar på hvordan overskytende sukker forbruk påvirker blod lipid nivåer, men sukkerholdig fruktose, en førsteklasses ingrediens i høy-fruktose mais sirup, kan være ansvarlig for å heve LDL kolesterol-og triglyseridnivåer.

Tilsatt sukker

Sukker som tilsettes drikkevarer eller mat under tilberedning omtales som tilsatt sukker. Naturlig forekommende sukkere, slik som de i frukt eller melk, ikke er inkludert i gruppen av tilsatt sukker. Ifølge United States Department of Agriculture, lagt sukker brukes i kjeks, kaker, godteri, brus, boller, søtet yoghurt, iskrem og frukt punch. Disse sukker dukke opp på mat etiketter under navnene glukose, fruktose, høy fruktose mais sirup, brunt sukker, maissirup, rå sukker, sirup, maltose, melasse og druesukker.

Hva er en isocaloric Diet?

Hva er en isocaloric Diet?


Den isocaloric kosthold er en moderat-karbohydrat, moderat-fett diett som tillater dieters å spise hva de vil, så lenge de spiser samme mengde karbohydrater, proteiner og fett daglig. Lovende raskt vekttap med minimal muskeltapet, er den isocaloric kosthold populære blant kroppsbyggere.

Hvordan dietten Works

Kosten spise en typisk lav-fett, kalori restriktiv diett har en tendens til å miste muskelmasse sammen med fett. Dette skjer fordi når det ikke er nok karbohydrater er fortært, har kroppen til å gå andre steder, vanligvis til musklene, for å finne de aminosyrene den trenger for å fungere.

I kontrast, ved å redusere karbohydrater og øke fett, gjør at isocaloric kosthold dieters å gå ned i vekt samtidig minimere muskel tap. Som karbohydrater kroppen kan omdanne fett til energi. Imidlertid, i motsetning til karbohydrater, en økning i diettfett fremmer vekttap ved å redusere insulin sekreter. Når insulinnivået er høyt, ikke kroppen ikke lett brenne lagret fett.

Mens det er ingen begrensninger på hva slags mat bør spises på isocaloric kosthold, sunt fett som omega-3 fettsyrer er alltid et bedre valg enn mettet fett. (Se referanser 1 & 2)

Beregninger

Den isocaloric kosthold handler om tall. For å beregne mengden av karbohydrater, proteiner og fett som kreves på isocaloric kosthold, dele ditt daglige kalori behovet ved tre. For eksempel, hvis du spiser 1800 kalorier om dagen, bør 600 av disse kaloriene kommer fra karbohydrater, 600 fra proteiner og 600 fra fett.

Ett gram fett inneholder ni kalorier, en gram karbohydrat inneholder fire kalorier og ett gram protein inneholder fire kalorier. Så i gram, 600 fettkalorier, 600 karbohydrat kalorier og 600 protein kalorier blir 67 gram fett, 150 gram karbohydrater og 150 gram protein.

Bivirkninger

Når du starter isocaloric kosthold, kan dieters føler deg sulten, engstelig og svak. Imidlertid bør disse bivirkningene passere som kroppen tilpasser seg den lavere karbohydratinntak. Husk å alltid konsultere en lege før du starter en ny diett.

Flytende Diet Farer

Flytende dietter er en populær metode for å stimulere vekttap, på grunn av sin relative enkelhet og brukervennlighet. Men til tross for disse positive, flytende dietter bære noen risiko som bør vurderes nøye og adressert før blindt hoppe på en av disse planene.

Utilstrekkelige daglige kalorier

Flytende dietter føre til vekttap, men i noen tilfeller redusere de totale kalorier for mye, noe som kan resultere i en uønsket tap av lean mass sammen med tap av fett. Tap av lean mass er uønsket som lean mass holder din hviler metabolic rate høy. Hvis du taper mer enn én eller to pounds en uke, sjansene er gode for at du mister lean mass i tillegg. Takket være deres utrolig lave daglige kalori summer, flytende dietter ofte ikke overholder denne regelen.

Utilstrekkelig ernæring

Flytende ernæring kan aldri sammenlignes med den ernæringsmessige kvaliteten på matvarene som finnes i naturen. Dermed er en flytende diett frata kroppen av både kalorier og vitaminer. Selv om mange flytende planer tilby deg muligheten av å konsumere en hel måltid per dag, er at knapt nok til å dekke dine daglige ernæringsmessige behov. Langvarig flytende dietter har potensial til å føre til symptomer på underernæring, som kroppen er ofte ikke får nok fett eller proteiner for å overleve optimalt.

Digestive Issues

Flytende dietter også unnlater å gi din daglige fiber trenger å optimalisere tarmhelsen. Mangel på kostfiber kan føre til enten forstoppelse eller diaré. Dessverre, mest likvide dietter ikke klarer å takle dette på, slik at du i en tilstand av muligens evigvarende gastrointestinale plager.

Uholdbar Vekttap

Mens flytende dietter er praktisk, som nesten hvert måltid kommer pre-pakket og pre-planlagt, de gjør lite for å lære deg om riktig ernæring, slik at du kan opprettholde vekttap på slutten av dietten. Uten din flytende shake "krykke", vil du være mer sannsynlig å gå tilbake til dine gamle matvaner, stadig gjenvinne den vekten du har jobbet så hardt for å tape.

Betraktninger

Mens disse farene kan gjøre flytende dietter virke uholdbar, er at neppe tilfelle. Hvis riktig håndtert med hensyn til disse fire spørsmålene, kan en kortsiktig flytende diett være et effektivt verktøy for fett tap. Bare holde øynene åpne for disse farene, og du vil dramatisk øke sannsynligheten for suksess.

Graviditet Diet

Gravide trenger et sunt balansert kosthold for å gi energi til deres voksende baby. De fleste gravide kvinner trenger ytterligere 300 kalorier om dagen for å få en passende mengde vekt gjennom hele svangerskapet, i henhold til March of Dimes. Gravide kvinner med tilstander som svangerskapsdiabetes kan være nødvendig å følge bestemte diett planer som foreskrevet av lege.

Får Balansert ernæring under svangerskapet

Når du utformer en diett under svangerskapet, bør du oppsøke lege eller ernæringsfysiolog for å sikre at du får nok nødvendige næringsstoffer for å støtte din voksende baby. Velg ernæringsmessig rik, hele matvarer enn bearbeidet mat når det er mulig å gi det beste utvalg av næringsstoffer for deg og barnet ditt.

Foods høy i protein er nødvendig for cellevekst. The Mayo Clinic anbefaler 71 g protein per dag, som kan finnes i matvarer som magert kjøtt, peanøttsmør og tofu. Kalsium er nødvendig for å fremme sterke tenner og bein. The Mayo Clinic anbefaler 1000 mg kalsium per dag, noe som kan bli funnet i meieriprodukter, samt grønnsaker som spinat. Karbohydrater gir vedvarende energi for både mor og baby. Velge ernæringsmessig rik karbohydrater som brun ris, grønnsaker og frukt er bedre enn å velge bearbeidet mat som godteri eller chips.

Noen næringsstoffer, som jern og folsyre, er spesielt viktig under svangerskapet. Innhenting tilstrekkelig jern hindrer jernmangel anemi, som er en risikofaktor for prematur fødsel. Forbruker 27 mg jern fra matvarer som kjøtt, spinat og bønner gir nok jern eller jern kan svelges ved hjelp av en prenatal vitamin, i henhold til March of Dimes. Folsyre forebygger misdannelser som nevralrørsdefekter. Gravide kvinner trenger 1000 mg, som kan finnes i prenatal vitaminer og appelsiner, spinat, bønner og befestede produkter som korn.

Matvarer for å unngå under graviditet

Under graviditet, kan enkelte matvarer skade barnet, og bør unngås. Alkohol er aldri trygt å konsumere i løpet av svangerskapet. Urtete og urte kosttilskudd kan ha uønskede effekter, og du bør diskutere dem med en lege før bruk. Koffein bør begrenses til 200 mg eller mindre under svangerskapet.

Matvarer som kan bære bakterier og kjemikalier bør unngås. Disse inkluderer rå egg, rått kjøtt, upasteurisert ost, kjøttpålegg (med mindre tilberedes for å unngå bakterier), rå spirer, upasteurisert melk eller juice, og kokt egg eller kjøtt.

Fisk som er høy i kvikksølv, som sverdfisk og tilefish, bør ikke brukes av gravide kvinner. Fisk lav i kvikksølv, som hermetisert tunfisk, laks eller reker, kan inntas i moderate mengder, og er en god kilde til magre proteiner.

Diett for å forebygge type 2 diabetes

Diett for å forebygge type 2 diabetes


Den vanligste typen diabetes er type 2 diabetes, som oppstår når kroppen ikke produserer nok insulin eller kan ikke svare på insulin som er gjort (insulin omdanner glukose til energi for kroppen). Sunn mat, med trening, kan forebygge type 2 diabetes ved å bidra til å regulere vekt og holde sukkernivået jevnt.

Sunt fett

Ikke alt fett er dårlig. Umettet fett er en del av et sunt kosthold for å forebygge type 2 diabetes. Finn dem i avokado, rapsolje, nøtter, oliven, olivenolje og frø.

Frukt og grønnsaker

Forbruker mer frukt og grønnsaker er den beste måten å forbedre helse i noen form, samt forebygge type 2-diabetes. De inneholder fiber, noe som bidrar til å holde en full og regelmessig og de inneholder også nyttige næringsstoffer og vitaminer. Få mest mulig nytte ved å spise en rekke ulike frukter og grønnsaker. For eksempel, velger røde farger som epler og tomater, oransje farger som oransje paprika og appelsiner, og så videre. Frukt og grønnsaker er komplekse karbohydrater og er de gode karbohydrater, men du bør spise flere ikke-stivelsesholdige grønnsaker som gulrøtter og brokkoli, snarere enn erter eller mais. Ideelt sett bør halvparten av hvert måltid bestå frukt eller grønnsaker.

Magert kjøtt

For å holde vekten i sjakk, velg magert kjøtt (hvis du bruker det). For første hamburger, for eksempel, velger 90 prosent mager og for kylling, prøv å kjøpe beinfri, skinn slag eller i det minste fjerne huden før du spiser, siden huden er høy i fett og kalorier. Når kjøtt er en del av måltidet, tar sikte på å ha det dekker bare en fjerdedel av tallerkenen. Også prøve å ha minst to meatless (vegetarisk) måltider per uke.

Magre meieri

Full-fett meieri inneholder mye mettet fett og ekstra kalorier. I stedet spiser enten lav-fett eller fett-fri meieriprodukter, inkludert yoghurt, ost og melk. For eksempel, hvis lage en lasagne, bruker fettfritt oste Ricotta for å senke fettinnholdet av fatet vesentlig.

Andre proteinkilder

Fisk er et sunt alternativ proteinkilde. Spise fisk et par ganger per uke er et godt mål å sikte etter. Sørg for å velge fisk lav i kvikksølv, for eksempel hvit fisk, sardiner og villfanget laks.

Tørkede eller hermetiske bønner, for eksempel sort eller kidneybønner, inneholder fiber og sunt protein. For en lav-fett middag, gjøre noen bønne chili. En annen god kilde til protein er soya eller tofu.

Desserter

Unngå desserter og noen sukker-laden matvarer. For mye sukker kan ha en negativ innvirkning på insulin og øker også kaloriinntaket, som fører til vektøkning. Hvis dessert er et must, velg frukt og lage en hjemmelaget frukt cup, eller duskregn en liten mengde sjokolade på friske jordbær.

Hva er trygt å spise under svangerskapet?

Hva er trygt å spise under svangerskapet?


Under graviditet, senker kroppen sin interne forsvar mot bakterier for å gi plass til babyen. Dessverre setter en mindre effektiv immunsystem mor og baby på en større risiko for matbårne sykdommer. Dette fører vordende mødre til å bli forvirret om mattrygghet. Les videre for avklaring på hva som er trygt å spise under svangerskapet.

Deli Meat

Hvis deli kjøtt og pølser er helt kokt, kan du trygt spise dem under svangerskapet. Pass på at maten som serveres til deg er ikke bare varm å berøre.

Melk og Juice

Drikk pasteurisert melk og Juiced. Pasteurisering dreper bakterier som kan skade deg og ditt ufødte barn.

Sjømat

Du kan trygt spise opp til 12 gram av fisk lav i kvikksølv. Disse fiskene inkluderer hermetisert du delvis lys tunfisk, laks og reker.

Ost

Velg harde oster, cottage cheese og bearbeidet oster som et alternativ til myke oster, som kan bære Listeria monocytogenes.

Sukker

Gravide kan trygt spise regelmessige sukker, i moderate mengder. Disse sukker inkluderer sukker, honning og brunt sukker.

Røkt kjøtt

Du kan konsumere hermetisert og hyllestabile røkt kjøtt trygt under svangerskapet. Unngå røkt kjøtt merket "friske" og finnes i deli-delen.

Hvordan spise mer til veier mindre

Hvordan spise mer til veier mindre


I henhold til konvensjonell visdom, når du spiser mer, får du mer vekt. Men du kan spise mer og likevel gå ned i vekt ved å spise den rette kombinasjonen av matvarer. Følgende trinn viser deg hvordan.

Bruksanvisning

En Spis måltider med lavere kalori teller og høyere nærings teller. Spise mer grønnsaker og frukt gir lavere kaloritetthet mens du fyller deg opp med fiber. Selv med ekstra porsjoner med lav tetthet kalori mat, vil du fortsatt spise mindre kalorier totalt.

2 Fokuser på å gjøre små endringer i kostholdet ditt ved å legge friske grønnsaker og frukt, kostfiber, slankere kjøtt, belgfrukter og melkeprodukter med lavt fettinnhold. Kutt ned på mettet fett ved å erstatte sunnere alternativer som hjerte-sunn olivenolje.

Opprettholde et balansert kosthold ved å gi kroppen din med en rekke næringsstoffer, inkludert vitaminer, mineraler, fiber, karbohydrater, protein og fett.

Tren regelmessig. Det er mange ulike måter å utøve som å gå eller jogge, men velge en øvelse som du liker. Også variere øvelsen rutiner for å jobbe forskjellige muskelgrupper. Jo flere kalorier forbrenner du, jo mer du kan spise uten å få. Du kan selv gå ned i vekt.

Tips og advarsler

  • Hold deg unna bearbeidet diett mat. Disse matvarer er lav i kalorier, men mangler ernæring.
  • Justere aldri din livsstil praksis uten først å konsultere en helsepersonell.