Digidexo.com

utskillelse gjennom bihulene

Hvordan å rense bihulene

Millioner av amerikanere avtale med bihuleproblemer og lider av kronisk hodepine, ansikts smerter og tette neseganger. Rengjøring bihulene kan gjøres effektivt med varmt vann, salt, og ved hjelp av noe som kalles en Neti Pot - en nasal saltvann vanning system som spyler ut nesehulen. Neti Pot, som stammer fra yoga tradisjon, er en liten keramisk fartøy som ligner en tekanne. Ved hjelp av en Neti Pot innebærer rennende varmt saltvann i ett nesebor og ut det andre.

Hvordan å rense bihulene

Ved hjelp av en Neti Pot å rense bihulene

Gjør saltvann. Fyll Neti Pot med vann og tilsett ¼ til ½ ts. av salt (havsalt er best). Varm løsningen på komfyren i potten til saltet er helt oppløst.

•  La løsningen kult. Du ønsker ikke å sette inn kokende varmt vann inn i neseborene, så la blandingen avkjøles til den er lunken.

Bend over en vask. Begynn å puste naturlig gjennom munnen. Åpne munnen bred vil stenge luftpassasjen til nesen slik at vann ikke kan komme inn i munnen eller halsen. Hvis du gjøre dette først, vil du unngå ubehagelig følelse av å ha vann i luftveiene. Plasser hodet over vasken, bøye nakken ned og fokusere øynene nedover.

Sett Neti Pot tuten inn i høyre nesebor. Dette vil føles rart i begynnelsen. Du ønsker kanskje å massere nesen for å danne en forsegling for å unngå eventuell ytre lekkasje. Med hodet over vasken, rull den til venstre side. Eksperimenter med hodet holdning til vannet strømmer ut av venstre nesebor. Når vannet kommer ut, bare flytte Neti Pot for å holde vannet strømme inn.

Hold helle vann i ca 10 sekunder eller så til du føler hele flyten av vannet går gjennom bihulene. Husk å puste gjennom munnen. Dette vil hindre drenering bak nesen inn i munnen din.

Når potten er tom, fjerne tut og puster gjennom nesen, og deretter bruke en vev å blåse nesen.

•  Gjenta hele prosessen gjennom venstre nesebor.

Hint

  • Begynn med en halv pott per side til du får taket på det. Rengjør Neti Pot grundig etter og før hver bruk. Hvis du opplever ubehag eller smerte, slutte å bruke Neti Pot og ta kontakt med lege.

Hvordan Pust inn gjennom nesen

Hvordan Pust inn gjennom nesen


De primære nerver som brukes av kroppen til å regulere puste ligger i nasal passasje. Omgåelsen disse nervene gjennom munn pusting gjør regelmessig pusting vanskeligere over tid. Puste inn gjennom nesen har mange helsefordeler i tillegg til å øke bevisstheten om luftbårne lukter. Når den primære metoden gjort inhalering, nese pusting øker lungekapasitet, sykdomsresistens, reduksjon av hypertensjon og stress. Regelmessig praksis vil resultere i en økt automatisk respons å puste gjennom nesen.

Bruksanvisning

Lukk munnen. En delvis åpen munn trekker luft ned i lungene. Den begrenset inntak av nesegangene fører til en økning i arbeid av lungene å trekke inn og slippe ut luft. Munn pusting gir utilstrekkelig motstand og resultater i lommer av dårlig sirkulert luft i lungene.

Bruk både mellomgulvet og magemusklene til å trekke inn luft gjennom nesegangene. Bruk magen muskler for å utvide mellomgulvet. I tillegg til de helsemessige fordelene av nasal pusting, ved hjelp av din fulle kjernen til å styre inntaket og utvisning av luft resulterer i større mage kontroll og styrke. Tregere, fremmer dypere pust også avslapning og stressreduksjon.

ut luften gjennom nesegangene. Bihulene produsere en liten mengde av nitrogenoksid, som er toksisk for bakterier. Tilstrekkelig strøm gjennom bihulene bidrar til å holde kroppen din sykdom gratis. Bakterier, virus og andre sykdommer blir stoppet på slimhinner membraner for å beskytte kroppen mot infeksjoner.

Bruk haken stropper for å trene kroppen til å puste gjennom nesen. De hindrer bunn kjeve fra slippe under avslappede stater og kan brukes under søvn. Chin stropper er tilgjengelig på de fleste stoff butikker eller på nettet.

anbefalingen inntil nesepust er den primære metoden for å puste. Opprettholde bevisstheten om hvordan du puster i løpet av dagen og bevisst korrigere puste metoden når du merker at du er puster gjennom munnen. Munn pusting er enklere, men med årvåkenhet, kan vanlige nesepust bli vane.

Hvordan Skyll bihulene med en saltoppløsning

Hvordan Skyll bihulene med en saltoppløsning


Bihulene er hulrom bak øynene og nesen. Ifølge Healing Daily.com, sinsus problemer er "No. 1 grunn folk se en lege." Spyling bihulene kan bidra til å lindre symptomene på sinus-relaterte sykdommer og plager. Bruk en neti pott fylt med saltløsning for å skylle og smøre bihulene, mens skylle bort eventuelt rusk, slim eller allergener. Gjør saltvann med husholdning ingredienser.

Bruksanvisning

Bland salt og varmt vann sammen i skålen. Rør om for å oppløse saltet helt.

Hell saltvann inn i neti potten.

Stå over en vask og plasser tuten av neti potten inn i høyre nesebor. Bøy hodet mot venstre slik at vannet renner inn i nesen.

Pust gjennom munnen som vannet går gjennom nesen. Det vil løpe fra høyre nesebor, gjennom bihulene, ut gjennom venstre nesebor.

Hell halvparten av saltvann gjennom høyre nesebor. Fjern neti potten. Du må kanskje forsiktig blåse nesen for å fjerne eventuelle rester av væske.

6. Gjenta spyl på venstre nesebor.

Tips og advarsler

  • Bruke fersk saltvannsoppløsning hver gang din flush bihulene. Kjøp neti potter på et apotek.

Hvordan bruke en Waterpik å Skyll bihulene

Hvordan bruke en Waterpik å Skyll bihulene


Sinus vanning blir brukt til å lindre allergi og sinus irritasjon. Opprinnelig, måtte du kjøpe en nasal adapter for å bruke Waterpik systemet som en sinus irrigator. Men Waterpik ikke lenger tilbyr dette kortet, men har skapt et uavhengig system kalt Waterpik SinuSense Water pulsator. Waterpik tannrensesystemer krevde nøye regulering av trykket for å unngå sinus skade. Den nye SinuSense er spesielt designet for å gi riktig mengde vann press for sinus vanning.

Bruksanvisning

Ved hjelp av en Waterpik for Sinus Vanning

•  Vask hendene for å unngå risiko for infeksjon.

Fyll et målebeger med åtte gram av destillert eller filtrert vann og tilsett salt sinus løsning pakke. Denne pakke virker til å skape en lomme vennlig saltløsning. Du kan bruke vann fra springen for å gjøre løsningen, men du kan være å innføre ytterligere kjemikalier som kan irritere bihulene.

Plasser målebegeret i mikrobølgeovnen og varme i 5 sekunders intervaller. Vannet bør være varmt, men likevel behagelig å ta på.

Hell vannet i reservoaret av Waterpik sinus irrigator.

Plasser sinus sonde inn i det ene neseboret og mager over vasken. Du trenger ikke å bøye hodet fordi kraften av irrigator vil presse vannet gjennom bihulene. Hvis du har langt hår, må du huske å knytte det tilbake, eller det vil bli vått.

Klem på avtrekkeren på SinuSense sakte, slik at vannet kan strømme inn i bihulene. Utløseren styrer vannføring og kan være delvis eller helt deprimert avhengig av komfort nivå. Hvis vanntrykket ikke er tilstrekkelig til å flytte vannet gjennom bihulene, øke trykket før vannet renner ut i motsatt nesebor.

Stopp Waterpik når du har brukt halve løsningen i reservoaret.

Fjern Waterpik og la vannet renne fra nesen.

Puss nesen for å fjerne overflødig vann og løs slim.

Gjenta trinn 5 til 9 med motsatt nesebor.

Rengjør sinus probe og reservoaret før lagring. Sinus prober kan vaskes med antibakteriell såpe eller dynket i alkohol eller peroxide for å hindre smitte. Sjekk produsentens instruksjoner for rensing av reservoaret.

Hvordan slutte å snakke gjennom nesen

Hvordan slutte å snakke gjennom nesen


Mange har naturlig nasale stemmer. Dette kan skyldes genetikk, fysisk makeup eller en vane som resulterer i en stemme som projiseres opp gjennom bihulene. En nasal stemme er veldig high-pitched og tinny og har en skurrende lyd. Gjennom øvelser, kan en person lære å lage stemmen hans strømmen gjennom flere naturlige lydkanaler i kroppen.

Bruksanvisning

•  Stå i oppreist og avslappet stilling og plassere tomlene på navlen. Pust dypt inn mens du bor oppreist. Tenk deg pusten går ned i kroppen din til tomlene og under. Bruk tomlene som en taktil måler for å fortelle deg at pusten synker inn.

Pust ut gjennom munnen. Når du gjør det, slappe av kjeven din så mye du kan. Hold hals musklene avslappet. Varme hendene ved å gni dem sammen og forsiktig jevne dem ned i halsen for å holde den løs og avslappet som du puster ut. Øv dyp pusting på denne måten hver dag, og minne deg selv å puste dypt mens du snakker.

Slipp kjeven lavt som du snakke og tenke ordene strømmer ut gjennom bunnen av munnen. Jo mer avslappet kjeven er, jo vanskeligere er det å sende lyden opp gjennom nesen. Med hver stavelse, tenk jaw dropping og lyden bor lavt i munnen.

lås hendene sammen foran deg. Åpne munnen, slappe av kjeven og rist hendene fram og tilbake som du puster på en nøytral tone eller lyd. Risting vil slappe av kjeven din og at lyden kommer naturlig.

Praksis enunciation gjennom tungen Twisters og andre vokale varme-ups som å gjenta "Peggy Babcock" eller "Toy båter" igjen og om igjen. Over-uklar uttale ordene for å overdrive den riktige måten å danne stavelser uten nasal lyd reise. Hvis øvelser lyd nasal, gjentar pusten og kjeve øvelser og praksis enunciation igjen.

Tips og advarsler

  • Gjør øvelsene på regelmessig basis for en lang periode for å motvirke nasality i dagligtale. Hvis du begynner å unngå nese lyder bevisst over tid, men det vil etterhvert bli andre natur.
  • Hvis du har langvarige problemer med nasal tale at trening ikke er riktig, snakk med legen din. Noen mennesker har fysiske problemer i sin tale apparater som skaper nasal tale at bare kirurgi kan korrigere.

Neseskylling med saltvann

Neseskylling med saltvann


Når bihulene er betent og overbelastet, vil du prøve noe for å få lindring. Heldigvis, en av de eldste tradisjonelle løsninger for tette bihuler og fjerne bakterier, irritanter og rusk fra nesen er også en av de beste. Utføre Neseskylling med saltvann har vært en behandling for sinus problemer for hundrevis av år i India, og du kan enkelt tilpasse prosedyren til å bruke i ditt eget hjem.

Neseskylling med saltvann

•  Løs opp 01.08 til 01.02 teskje av ren, uniodized bordsalt i 8 gram av varmt vann i en liten bolle. Vannet bør være omtrent samme temperatur som kroppstemperatur, eller nær 98 grader Fahrenheit. Bland løsningen grundig.

Bruk en ren pære sprøyte for å trekke opp noen av salt løsning for å fylle blæren.

Bøy hodet forover og lene seg så langt du kan over vasken. Du kan også være lurt å plassere et håndkle over skuldrene for å beskytte klærne fra noen streif dråper som kan få deg våt.

Plasser tuppen av sprøyten i nesen, skyve den i ca 1/4 tommers, eller om bredden på en fingertupp. Vippe sprøyten slik at hullet peker oppover mot øret på samme side som nesebor du er flushing.

Klem pæren sakte for å slippe salt løsning. Du vil føle det inn dine nesegangene og renne ned i bihulene. Noen av løsningen bør komme ut av neseboret med pære i den, mens noe av det kan reise gjennom bihulene og kommer ut det andre neseboret eller munnen.

Gjenta prosessen en gang til på samme nesebor og deretter skifte side. Bør spyle hver side to ganger, for totalt fire spylinger.

Årsaker til Bihulebetennelse

Årsaker til Bihulebetennelse

Hva er Bihulebetennelse?

Berører om lag 37 millioner amerikanere årlig, er bihulebetennelse en smertefull tilstand når bihulene (hulrom langs slimhinner) blir betent eller infisert. Lider kan også oppleve smerter i pannen over øyenbrynene eller rundt og bak øynene. For barn, symptomene er vanligvis en tett nese sammen med hodepine. Hvis bihulene er smittet, kan feber også forekomme. Andre symptomer inkluderer slimete kjører ned på baksiden av halsen (postnasal drypp), sår hals og hoste.

Typer av Bihulebetennelse

De to hovedtyper av bihulebetennelse er akutt og kronisk bihulebetennelse. Akutt bihulebetennelse, som enten kan være viral eller bakteriell, avtaler med midlertidige forhold, som normalt siste tre uker eller mindre. På den annen side, har kronisk sinusitt mindre smertefulle symptomer, selv om de kan vare så lenge som 3-8 uker, og noen ganger kan vare i måneder eller år. Denne tilstanden kan gjenta seg med smertefulle anfall av akutt bihulebetennelse.

Virale årsaker til akutte Bihulebetennelse

Virusinfeksjoner er den vanligste årsaken til bihulebetennelse. Øvre luftveisinfeksjoner (forkjølelse) kan vare fra en uke til syv dager, begynner med en sår hals. Andre symptomer vanligvis følger, inkludert en rennende nese, nesetetthet og selv ansikts smerter. Hoste kan utvikle på grunn av økt postnasal drypp. Virusinfeksjoner kan være så alvorlig at lammet eller ødelagt flimmerhårene felle slim i nesen og ikke klarer å bli kvitt det.

Personer med astma må ta ekstra forholdsregler under en kald fordi astma symptomer kan forverres, utvikler seg til bihulebetennelse.

Bakterielle infeksjoner

Bakterielle infeksjoner, på grunn av forkjølelse, hoste og influensa, ofte føre til bihulebetennelse. Gjennom bakterieinfeksjoner, bihuler åpninger kan bli tett med slim fanget i kroppen, så det renner ned i halsen, noe som skaper et paradis for bakterier. Dette fører til bihulebetennelse, som lammer flimmerhårene og fører til hevelse i slimhinnen, og skaper verre blokkering i bihulene.

Allergier og andre årsaker til akutte Bihulebetennelse

Høysnue og andre allergier kan føre til bihulebetennelse. Nese blødning, på grunn av for mye trykk å blåse nesen, kan føre til bakterieinfeksjoner å sette inn, forårsaker sinusitt. Dykking samtidig ha en kald skaper også utilbørlig nese trykket, noe som resulterer i en bakteriell infeksjon i bihulene. Bivirkninger fra medisiner kan skade slimhinnene. Selv luftforurensning kan være en årsak.

Fungus svelges med mat kan forårsake bihulebetennelse. Mikroskopisk i størrelse, plante eller muggsopper kan enten inhaleres eller spises, irriterende bihulene eller skade immunsystemet. Syke tenner kan være en kilde, så vel.

Svulster kan også være en årsak fordi bihulene kan bli blokkert når vekster spire nær sinus åpninger. Dette fører slimete drenering, hindrer bihulene. Med mindre luft og slimete rennende, mer slimete ryggen opp, noe som gjør bihulene svak og skape grobunn for infeksjoner og bakterier å vokse. Dette fører til bihulebetennelse.

Årsaker til kronisk bihulebetennelse

Fordi kronisk bihulebetennelse gjelder vanligvis defekter i karosseristruktur, er det mer permanent. Noen årsaker til kronisk bihulebetennelse inkluderer astma, dehydrering, temperatur og luftfuktighet, defekte slimhinner og trange bihuler. Kjent som en merkelig septum, trange bihuler skape smertefull hevelse, noe som gjør det vanskelig å puste. Noen ganger operasjon er nødvendig for å korrigere tilstanden.

Polypper (sacs av ​​hovne vevet på grunn av allergi eller infeksjoner) kan forårsake bihulebetennelse fordi de kan hindre bihulene fra skikkelig drenering etter en infeksjon.

Bihulebetennelse kan være forårsaket av dehydrering fordi ikke får nok vann kan gjøre slimet tykkere og hindrer den fra å bevege seg gjennom bihulene.

Nyre og blæreproblemer

Nyre og blæreproblemer


Nyrene og urinblæren er en del av urinveissystemet, som virker til å skille ut avfallsstoffer, særlig urinstoff, fra kroppen. En frisk voksen utslipp om en kvart og en halv av urin hver dag. Nyrene er i gjennomsnitt omtrent på størrelse med en voksen knyttneve og er plassert under brystkassen, nær sentrum av ryggen. Urin går fra nyrene gjennom urinledere, omtrent hvert 15. sekund, til blæren. Blæren er et lite, hult organ i nærheten av bekken-området. En frisk voksen blære kan holde ca to kopper urinen i opptil fem timer. Nervecellene i blæren sende signaler for å la hjernen vet når den er full og urin trenger å bli utstøtt. Blæren muskler stramme og kontrakt for å tillate urin utskillelse gjennom urinrøret. Nyre-og blæreproblemer kan være forårsaket av sykdom eller skade, eller kan skje bare som kroppen aldre.

Smertefull blære / interstitiell cystitt

Det er ingen bestemt årsak av interstitiell cystitt, eller smertefull blære, ifølge Mayo Clinic. Det er også kjent som frekvens-haster-dysuria syndrom. Symptomer inkluderer urininkontinens og en trang til å urinere, forårsaket av betennelse eller irritasjon av blæreveggene. Det kan føre til stivne av blæreveggene, arrdannelse og, sjelden, sår i blæren fôr. Det ser ut til å påvirke flere kvinner enn menn.

Stones

Nedsatt lithiasis, eller nyrestein, er mineral eller syre saltavleiringer som ikke utvanne i urin og derfor ikke lett passere ut av nyrene. Innskuddene utkrystallisere og kan forårsake mye smerte og kvalme når du passerer gjennom urinlederne ut av nyrene. Nyrestein vanligvis ikke forårsake permanent skade. Blærestein er mineraler som krystalliserer i blæren på grunn av konsentrert urin. De kan være asymptomatiske eller forårsake smerte og blod i urinen.

Infeksjoner

Blærekatarr er en betennelse i blæren vanligvis forårsaket av bakterier. Symptomer på en blære infeksjon omfatte en brennende følelse ved vannlating, et konstant behov for å urinere, blod i urinen, bekkensmerter, sterke lukter urin eller skyet urin. Nyre infeksjoner vanligvis starter i blæren og reise til nyrene; hvis ikke fanget fort nok, kan infeksjonen reise til blodet. Symptomer på en nyre infeksjon kan inkludere pus eller blod i urinen (kalt hematuri), feber, magesmerter, urinretensjon, og en trang til å urinere.

Proteinuri

Et tegn på proteinuri er skummende urin som skjer på en konsistent basis. Constant, overflødig protein i urinen kan tyde på nyresvikt, nyresykdom, diabetes, eller annen alvorlig sykdom eller sykdom. Proteinuri kan også være forbigående og være forårsaket av overdreven trening, feber, utsatt for ekstreme temperaturer, og følelsesmessig stress.

Nyresvikt

Nyresvikt kan føre avfall og væsker til å hope seg opp i kroppen. Det er som regel en langsom, gradvis tap av filtreringsevne nyrene som fører til nyresvikt. Det kan være forårsaket av diabetes eller høyt blodtrykk, nyresykdommer, eksponering for giftstoffer, og hindret urinstrømmen.

Hvilke funksjoner av Mitokondrier i nyrene?

Hvilke funksjoner av Mitokondrier i nyrene?


Mitokondrier er mikroskopiske, elliptiske-formet deler av cellene våre. Under celleåndingen, bevare de frigjøres energien som adenosin trifosfat (ATP). I lekmann vilkår, sikrer dette regulative funksjon som våre organer har nok energi til å utføre nødvendige oppgaver. For nyrene, dette er spesielt viktig - de er der prosessen med avfalls utskillelse begynner. Hvis nyre mitokondriene ikke fungerer som de skal, kan konsekvensene bli expectedly dire.

Grunnleggende Rolle

Mitokondrier i nyrene tjene til å omdanne energien som avgis når celler "puste" i ATP - som virker som et midlertidig batteri som utløser en gnist av energi - som deretter brukes til å drive nyrenes funksjon. Fordi nyrene tjene til å starte prosessen med avfall utskillelse gjennom urinering, er dette spesielt viktig - nyere studier har vist nyrefunksjon målbart redusert når mitokondriene ikke fungerer ordentlig.

Link til Nyresyke

I 2009 italienske forskere Gianluigi Zaza og Simona Granata publisert en artikkel som ble redigert og gjengitt i "Science Daily" tittelen "Kronisk nyresykdom Linket til feil Mitokondrier", som sitert på at pasienter med kroniske nyresykdommer kan ha en nedsatt mitokondrieluftveiene , og at denne "tilstand kan være både konsekvensen og årsaken til forbedret oksidativt stress." Med andre ord, kan mitokondriene begynne å jobbe feil på grunn av eksternt-indusert faktorer, men denne feilen tjener til å forsterke stress som forårsaket det i første omgang. (Se Ressurser)

Origins of Discovery

To år tidligere, EY Plotnikov, fra Moscow University, og hans team utførte en studie som analyserte effekten av kumulative skaden gjort av frie radikaler på mitokondriene i nyrene. Den konkluderte med at stress forbundet med nyresykdom "forårsaket mitokondriene å være hoven, fragmentert og har lavere membranpotensialet", men stoppet kort karakterisere denne kroppslige prosessen som selvforsterkende.

Hyperbilirubinemi Differential Diagnosis

Hyperbilirubinemi Differential Diagnosis


Leveren er den nest største organ i menneskekroppen, og den utfører noen svært viktige oppgaver. En av disse oppgavene er resirkulering hemoglobin og andre kjemikalier for senere bruk. Da leveren er skadet, et biprodukt av gjenvinningsprosessen som bygger seg opp i blodet. En rekke forhold, hver med en annen behandling, føre til skader på leveren.

Bilirubin

Bilirubin er en kjemisk opprettet fra nedbryting av røde blodlegemer. Bilirubin er behandlet i leveren inn i en mindre toksisk form og deretter utskilles i tynntarmen i form av galle. Bile hjelper i absorpsjon av fett. Da leveren er i stand til å skille ut bilirubin på grunn av sykdom, øker konsentrasjonen av bilirubin i blodet.

Hyperbilirubinemi

Høye konsentrasjoner av bilirubin i blodet, kjent som hyperbilirubinemi, resultat fra leverskader. Bilirubin ved høye konsentrasjoner kan gi kjerneicterus, en tilstand der hjerneskade resultater. En person med hyperbilirubinemi har gulfarging av huden, kjent som gulsott, siden bilirubin er gul. Ettersom tilstanden blir verre, desorientering og andre nevrologiske symptomer følge. Riktig diagnostisere årsaken hyperbilirubinemi er viktig i behandlingen.

Levertoksisitet

En form for leverskade er levertoksisitet. Den vanligste form for levertoksisitet resultatene fra bruk av alkohol. Mens leveren er i stand til å reparere skade fra overflødig forbruk av alkohol, kan reparasjonen bare utføres til en viss grad. Arrvev slutt ødelegger leveren evne til å fungere, en tilstand som kalles cirrhose. Andre kjemikalier, så som medikamenter og kjemiske løsningsmidler også forårsake levertoksisitet.

Virusinfeksjoner

Infeksjon med hepatitt virus også forårsake leverskader. Hepatitt A, som er ervervet gjennom inntak av forurenset mat eller vann, fører kort sikt gulsott mens leveren blir over infeksjonen. Hepatitt B er en blodbåren virusinfeksjon som kan føre til leverskader hos noen mennesker. Hepatitt C er også en blodbårne virus-infeksjon, og det er en kjent årsak til levercirrhose.

Neonatal Gulsott

Ifølge University of Virginia Health System, kan opptil 60 prosent av nyfødte utvikle hyperbilirubinemi, kjent som gulsott hos nyfødte, fordi leveren deres ikke er fullt utviklet. I livmoren, utfører placenta funksjonen til leveren i å bli kvitt overflødig bilirubin. Som nyfødt leveren tar over, løser gulsott.

Behandlinger

Behandling av hepatisk toksisitet er avhengig av graden av toksisitet. Milde tilfeller løse på egen hånd, mens alvorlige tilfeller kan kreve en levertransplantasjon. Hepatitt A løser på egen hånd, vanligvis uten komplikasjoner. Hepatitt B og C kan behandles med antivirale medikamenter. Men de noen ganger utvikle seg til skrumplever som krever en levertransplantasjon. Til slutt blir neonatal gulsott behandlet med lys terapi mens leveren begynner å fungere på egen hånd. Dette er fordi hvitt lys bidrar til å gjøre bilirubin vannløselig for utskillelse gjennom nyrene.

Maxillaris Sinus Mucosal Disease

Maxillaris Sinus Mucosal Disease


Overkjevens bihulene er plassert under øynene og på hver side av nesen. Sinus maxillaris mucosal disease (MSMD) oppstår når sinus slimhinner - slimhinnene i bihulene - absorberer luft raskere enn den kan bevege seg gjennom sinus åpninger, trekke væske fra sinus-fôr vev, som fører til infeksjon.

Medvirkende faktorer

Allergier eller anatomiske faktorer som septum avvik og gamle ansikts frakturer kan hemme luftstrømmen gjennom bihulene og forårsake infeksjon. Dårlig tannhelse kan føre til bakterievekst som sprer seg inn i sinus hulrom, i henhold til de tilsluttede Otolaryngologer hjemmeside.

Symptomer

Lunger, smerter i kjeven og kinnene, hevelse i ansiktet, og smerter i øvre eller bakerste tennene som øker ved å bøye deg ned er alle klassiske symptomer på MSMD, melder Mesothelioma-Asbestosis.info.

Bivirkninger

MSMD kan forårsake alvorlig sykdom, inkludert hodepine, post-nasal drenering og nesepolypper. Ifølge Affiliated Otolaryngologer, kan det føre til "ansikt, øye og hjerne abscesser, nerveskader hos noen av de hjernenerver (nerver i ansiktet og hodet) i nærheten av bihulene, lokal bein ødeleggelse, spinalvæskelekkasje og noen ganger til og med døden. "

Behandling

Anti-inflammatoriske medisiner og decongestants, samt nasal vanning, behandle MSMD. I alvorlige tilfeller kan operasjon være nødvendig.

Forsiktighetsregler

Kjeve smerter eller andre symptomer på MSMD bør ikke ignoreres. En tannundersøkelse kan eliminere muligheten for oral infeksjon.

Effekten av koffein på Hypertension

Korrelasjonen mellom koffein og hypertensjon (høyt blodtrykk) er uklart. Noen studier har vist at økt inntak av koffein kan ha negativ innvirkning på hypertensjon; mens andre studier viser ingen sammenheng mellom de to. Uansett tilfelle, kan koffein øker blodtrykket, men de langsiktige effektene av koffein på hypertensjon er diskutabelt.

Koffein

Koffein er en naturlig utvunnet stimulerende som er funnet i en rekke kilder: bladene av bestemte typer planter, nøtter og bær. Koffein er generelt avledet gjennom forbruk av sjokolade, piller, brus, kaffe og te. Forbruket av koffein er svært høy over hele verden; derfor har mange studier er gjort for å finne ut om det er en sammenheng mellom inntak av koffein og hypertensjon.

Koffein og sentralnervesystemet

Siden koffein er en stimulerende, det i stor grad øker aktivitet i sentralnervesystemet. Derfor har de evnen til å øke våkenhet. I tillegg til å gjøre folk føler seg mer våken, koffein øker også blodåre innsnevring, som endrer tilførsel av blod til hjertet.

Skjønt koffein er en stimulerende, har det en kort levetid i kroppen og gjør svært liten skade. Videre, siden koffein fungerer som et diuretikum, det forenkler dens utskillelse gjennom nyrene, og passerer gjennom kroppen svært raskt.

Blood Pressure Spikes

Ifølge Mayo Clinic, kan folk som ikke regelmessig konsumerer koffein oppleve en midlertidig topp i blodtrykk etter inntak av det. Likevel, det er ingen definitive forskning på hva som egentlig forårsaker blodtrykket til å stige. Kliniske studier har vist at koffein constricts blodårene, som blokkerer passasjen av adenosin. Adenosin er nødvendig å holde blodkarene utvidet, og når den er blokkert, øker blodtrykket. I tillegg stimulerer koffein produksjon av adrenalin, noe som kan føre til at blodtrykket til å stige.

Kliniske studier

Det har vært en rekke studier på sammenhengen mellom koffein og hypertensjon; Likevel er studiene ofte motstridende resultater. En 12-årig studie av 155.000 amerikanske kvinner fant at å drikke brus kan øke blodtrykket. Dette funnet ikke er sanne for alle koffeinholdige drikker, som en studie av kvinnelige koffein kaffedrikkere funnet at deltakernes blodtrykk faktisk redusert som følge av kaffe forbruk.

En studie utført i 2007 fant at kvinner som drakk seks kopper kaffe per dag har lavere blodtrykk enn kvinner som drakk bare et par kopper daglig. En ekstra funn i 2007 studie viste at kvinner og menn som ikke drakk kaffe i det hele tatt hadde en sterkt redusert risiko for å utvikle høyt blodtrykk.

Samvariasjon

Som studier har vist, er det ingen entydig sammenheng mellom inntak av koffein og hypertensjon. Til tross for forskning, blir det tydelig at inntak av koffein kan ha en kortvarig effekt på blodtrykket, men det bidrar ikke til kardiovaskulær sykdom eller blodårene som vanligvis finnes med hypertensjon.

Naturlige urter til Blære

Blæren lagrer kroppens urin før utskillelse gjennom urinering prosessen. Bakterier i blæren kan føre til overaktiv blære eller urinveisinfeksjoner. Etter god hygiene og supplere din diett med naturlige urter kan holde blæren sunn og sterk.

Bær

Blåbær og tranebær inneholder forbindelser som hindrer bakterier fester seg til blæreveggene. Disse bær inneholder også arbutin, som har antibiotiske egenskaper og fungerer som et vanndrivende.

Yoghurt

Yoghurt inneholder levende kulturer, eller acidophilus, holder sunne bakterier i tarmen. Yoghurt forhindrer også blære infeksjoner relatert til candida eller gjær infeksjoner.

Persille

Persille er vanndrivende og oppfordrer vannlating, og dermed hindre bakterier fra å bygge opp eller forming i blæren veggene. Gulrøtter, selleri og agurk opptre på samme måte som persille og å opprettholde blære helse.

Kjerringrokk

Horsetail er en flerårig urt som finnes i Nord-Amerika. Forbruker kjerringrokk te (sette mot 1 ts. Horesetail urter i kokende vann, og bratt i 15 minutter) øker urinering og styrker vev på blæren veggene.

Hvitløk

Hvitløk er en urt med naturlige antibiotiske egenskaper. Tar 02:58 fedd om dagen bidrar til å bekjempe uønskede bakterier i kroppen.

Rose Hip

Rose hip er frukten fra rose anlegget og er høy i vitamin C, noe som øker urin surhet, fremme en ubeboelig miljø for bakterier å overleve. Vitamin C er også et diuretikum.

Om Naturopathic behandling av gikt

Urinsyregikt er en form for leddgikt som er forårsaket av overdreven urinsyre i kroppsvæsker. Stoffer som kalles puriner, som finnes i matvarer, produserer urinsyre når metabolisert. Folk lider av gikt når dette urinsyre krystalliseres og forårsaker smerte, betennelse og vevsskade. Det er mange naturopathic måter å behandle denne tilstanden. Ved bruk av naturlige behandlinger, er det viktig å huske at ikke å gjøre visse ting er like viktig som å gjøre visse ting for å bøte på problemet. Ved behandling av gikt naturlig, er det mange ting du kan gjøre, men det er også mange ting du bør avstå fra å gjøre for å få lindring.

Diet

Reduser mengden av puriner i kosten så mye som mulig. Mens de finnes i mange matvarer, begrense puriner inntak er topp prioritet. Helt unngå ansjos, baker og ølgjær, sild, makrell, sardiner og skalldyr. Redusere forbruket av kjøtt, fjærfe og tørkede bønner. Sikt på en diett rik på hele ubehandlet mat som hele korn, grønnsaker og frukt. Drikk minst åtte glass vann om dagen for å hjelpe skylle ut overflødig urinsyre. Kirsebær er effektive i å redusere antallet av gikt angrep og kan spises som en fersk, frosset eller hermetisert mat, eller som et ekstrakt.

Behandlinger for å hindre betennelser

Det er mange behandlinger som bidrar til å kontrollere betennelser som følger med en gikt angrep. Selleri frø inneholder mange anti-inflammatoriske stoffer. Ta ekstrakt som anvist på etiketten. Ta 1000 til 2000 milligram Djevelens Claw tre ganger om dagen i opptil 3 uker for å avlaste kort sikt betennelse. Iporuru tinktur stopper akutt betennelse. Ta det som anvist på etiketten.

Behandlinger som kontroll urinsyre

Det er mange behandlinger som kan holde produksjonen av urinsyre i sjakk og bidrar til å forhindre hyppigheten og alvorlighetsgraden av angrep. Bromelain hjelper oppløse urinsyrekrystaller. Ta 250 til 500 mg 3 ganger daglig mellom måltidene. Quercetin holder urinsyre fra forming. Ta 150-250 mg 3 ganger daglig. Sasparilla bidrar til å holde urinsyre under kontroll og bidrar til å redusere hyppigheten av angrepene. Ta 300 mg en gang daglig.

Andre naturlige behandlinger

Det er andre ting som man kan gjøre for å forebygge og behandle gikt angrep. Ta en Epsom salt fotbad 2 eller 3 ganger om dagen i løpet av en blusse opp for å lindre smerter og betennelser. Kalde pakker brukes til det berørte området kan lette smerter og ubehag. Trening kan også redusere hyppigheten av angrepene.

Ting du bør unngå

For å kunne styre gikt, er det noen ting som du bør styre klar. Unngå å bli overvektig som fedme er knyttet til hyppigere forekomster av gikt. Eliminer alkohol fordi den øker produksjonen av urinsyre. Aspirin og diuretika (vanndrivende) kan utløse et angrep. Ikke ta kosttilskudd som inneholder glycin. Den konverterer til urinsyre raskere hos personer som lider av gikt. Ikke ta mer enn 50 mg vitamin B3 eller 3000 mg vitamin C daglig. Disse vitaminene konkurrere med urinsyre for utskillelse gjennom urinen og kan føre til høyere nivåer av urinsyre i kroppen.

Hva er forskjellen mellom en perforert & ruptured Ear Drum?

Hva er forskjellen mellom en perforert & ruptured Ear Drum?


Trommehinnen skiller øregangen fra den skjøre strukturer i midtre og indre øret. Den overfører lydbølger inn i øret ditt og tjener til å beskytte resten av øret fra skade ved å holde rusk og væske ut.

Funksjon

Trommehinnen - kjent som trommehinnen - er svært tynn og fleksibel. Det er festet til huden rundt i den dypeste delen av øregangen. Bak trommehinnen, i mellomøret, er lufttrykket regulert gjennom bihulene. En oppbygging av trykk kan føre til suge på trommehinnen. Øret trommelen er utformet til å rive eller perforere naturligvis hvis for mye sug oppstår; det gjør så å slippe ut trykket fra mellomøret og unngå sprekker.

Betydning

En perforering er et lite hull, rift eller snitt i trommehinnen. Noen ganger er det nødvendig for legen din å gjøre et lite innsnitt i trommehinnen for å drenere væske, for eksempel ved behandling av en mellomøret infeksjon.

Brudd på trommehinnen blir fullstendig revet opp, ødelegge mesteparten av membranen. Når lufttrykket rundt deg endres raskt, kan ørene dine ikke være i stand til å holde tritt. For eksempel, hvis du stige og stige for fort mens dykking eller fly, er en intens Suget som kan føre til trommehinnen sprekker.

Identifikasjon

Når en naturlig perforasjon oppstår for å hjelpe utgivelsen press fra mellomøret, kan du føle en svak kort smerte.

Når en trommehinnen brister det er smertefullt: Vanligvis vil du føle intenst press og smerter i øret før til å sprekke. På tidspunktet for bruddet vil du mister evnen til å høre fra det øret. Innen øyeblikk, kanskje du har væske eller blod komme ut av øret. Du kan også oppleve en intens ringing i øret på tidspunktet for ruptur.

Løsning

Trommehinnen sprekker krever øyeblikkelig legehjelp. Din hørsel kan bli permanent skadet følgende ruptur; en sprukket trommehinne må korrigeres kirurgisk.

Trommehinnen perforering vil gro raskt på egen hånd. Trommehinnen er utviklet for å naturlig helbrede små rifter, snitt eller hull.

Expert Insight

Hvis du lider av en perforert eller sprukket trommehinne, er det viktig å holde væske ut av øret. Bruk ørepropper mens dusjing, bading eller svømming.

Ear Sopp i Humans

Ear Sopp i Humans


Ifølge Mayo Clinic, tusenvis av encellede sopp finnes, og de er funnet overalt i verden. Sopp sporer kan bli luftbårne som pollen og finne veien inn i ørene gjennom bihulene eller øregangene.

Geografi

Øret tilbyr sopp et optimalt miljø for å formere seg i Sopp elsker mørke, varme og fuktige steder.; ørene er alle de ovennevnte.

Beliggenhet

Sopp kan finnes i vannforekomster som svømmebassenger, boblebad og innsjøer. Hvis du ofte disse typer vann hull, har du en økt risiko for å utvikle øre sopp.

Betraktninger

Sopp som mugg og gjær kan føre til irritasjon og infeksjon i bihulene. Bihulene koble til mellomøret. En alvorlig sopp bihulebetennelse kan spre seg til øret forårsaker en sopp ørebetennelse.

Identifikasjon

Det mest vanlige navnet for øre sopp er svømmere øret. Ifølge American Academy of Øre, er svømmer øre en smertefull tilstand som følge av betennelse, irritasjon eller infeksjon. Disse symptomene oppstår når vann eller ørevoks bli fanget i øregangen, slik at sopp og bakterier å spre seg.

Forebygging / løsning

Etter bading, plasserer 02:58 dråper hydrogen peroxide i hvert øre kanalen. La peroxide i øret i ett minutt. Plasser en bomullsdott over øret og drenere overflødig peroxide.

Hvis du mistenker en aktiv øret eller bihulebetennelse, bør du kontakte legen din. Anti-sopp dråper kan være nødvendig å stoppe veksten av sopp i øret.

Hjem rette for en Sinus Skyll

Sinus skyllinger er vanligvis laget av en svak saltløsning. Når sprayet eller helles i bihulene, renser salt slimhinnene og trekker slim ut og redusere hevelse. Mens saltvann spray er tilgjengelig kommersielt, de er enkle å lage hjemme og rimeligere.

Fordeler med Sinus Skyll

Bruk nasal vanning daglig som et forebyggende for infeksjoner og allergiske symptomer. I en studie utført ved University of Wisconsin, halvparten av dem som rapporterte at de allergiske symptomene viste bedring av symptomer når de brukes daglig nasal vanning. Forskerne rapporterte også fagene hadde færre bihulebetennelse og konkluderte Neseskylling hjelper tilstander, som for eksempel forkjølelse.

Blanding og oppbevaring

Bland 1 qt. vann med 1 ts. av salt og 1 ts. av natron. Mens alle typer salt er greit å bruke, kan rent havsalt være best. Ved hjelp av varmt vann kan føle seg mer komfortabel, men ved hjelp av kaldt vann vil krympe hovne slimhinner og være mer gunstig. Du kan legge til mer salt til løsningen, som kan trekke flere slimete ut av bihulene, men kan også være mer ubehagelig. Du kan lagre den blandede løsning for en dag eller to ved romtemperatur eller i kjøleskapet. Men hvis planen å holde løsningen gjør at du ikke forurense det med bakterier når vanning bihulene. Hvis du mener at løsningen har blitt forurenset eller du er usikker, er det bare å blande en ny gruppe for å være sikker.

Ved å bruke Løsning

Påfør skylling løsning til bihulene. Du kan enten bruke en neti pott, en pære sprøyte eller bare hendene. For å bruke en neti potten, fylle potten med løsningen, tilt hodet til den ene siden over en vask, setter neti potten i det øverste neseboret og hell det i. Vannet skal strømme gjennom bihulene og gå ut gjennom den nederste neseboret. Gjenta med det andre neseboret. En pære sprøyte vil fungere på samme måte. Alternativt fylle håndflaten med en liten mengde saltvannsoppløsning og forsiktig snuse vann i bihulene og la det renne ut. Etter at du er ferdig med å skylle bihulene med saltvann, kan du forsiktig blåse slim ut i en vev.

Instant Tett rennende nese Relief

Hvert år, når været begynner å bli kaldere, begynner du å høre den uunngåelige snufser og nyser rundt på kontoret, klasserommet og overalt ellers du går. Mange mennesker blir offer for en kald hvert år, og symptomene kan være frustrerende å forholde seg til. En rennende nese som drypper som en lekk kran og synes umulig å rense er en av de mest irriterende symptomene. Heldigvis er det noen måter å lindre lunger før den kalde klarner opp.

Steam it Up

Bruk damp som et kraftig verktøy for å bekjempe lunger fra forkjølelse og allergi. Puste i varm fuktig luft vil føle beroligende på lungene og nesegangene, og vil bidra til å bryte opp alt som overflødig slim. Du kan kjøpe en fordamper på et apotek eller stoff butikken som kan kjøre om natten mens du sover. Et annet alternativ er å bare varme opp en kjele med vann på komfyren. Du kan få mye av lettelse fra overbelastning ved å sitte med ansiktet over dampende vannet en stund. Vær forsiktig så du ikke komme for nær, fordi varm damp kan brenne huden. For å gjøre blandingen enda mer beroligende, legg en blanding av aromatiske urter eller noen peppermynte olje til vannet. Hvis du har dårlig tid, vil en varm dampende dusj også gjøre susen.

Nasal Vanning

Prøv en nasal vanning kit hvis dampen ikke har fungert. Folk har brukt nese vanning kits, noen ganger kalt neti potter, i århundrer for å avlaste lunger og sinus press. Vanligvis er disse enhetene er formet som en liten tekanne. Du kan fylle potten med et lunkent saltvann løsning. Snarere enn å skyve vannet gjennom bihulene med makt, bruker neti potten tyngdekraften til å la vannet skylle ut nesegangene. Dette gjøres ved å vippe hodet, setter tuten av enheten inn i den øvre neseboret og la vannet renne gjennom bihulene og ut motsatt nesebor. Mange sverger til denne metoden for å opprettholde ubehag av allergi eller forkjølelse. Det er en trygg og naturlig måte å skylle overflødig slim ut av nesen. Du kan også gjøre det flere ganger om dagen uten bivirkninger.

Medisinering

Vend deg til din lege for noen kraftige lindring fra en tett, rennende nese. Mens det er ingen kur for forkjølelse, er det mange medisiner som kan hjelpe bekjempe symptomene. Ta en tur til apoteket eller butikken, og du vil sannsynligvis finne en hel midtgangen dedikert til forkjølelse og influensa. Hvis din lunger er på grunn av allergi, se etter et produkt som inneholder antihistaminer. Decongestants kan midlertidig lindre lunger, men bør ikke brukes i mer enn et par dager, for å forhindre kronisk betennelse. Medisiner som inneholder expectorants kan bidra til å tynne ut slimet og gjør det lettere å tømme ut.

Ion Foot Cleansing

Ion foten rensing er en enkel og smertefri fremgangsmåte for fjerning av skadelige giftstoffer fra kroppen. Viktigst, fjerner rens tungmetallgiftstoffer, som er svært vanskelige å kvitte seg fra legemet og har historisk kreves mer intensiv behandling som IV chelatering. Den Ion Cleanse er en ikke-invasiv og skånsom metode for rensing giftstoffer vi blir utsatt for i hverdagen.

Hva er et Ion Cleanse?

Den Ion Cleanse krever at du sitter med føttene i en liten balje med varmt vann i ca en halv time som giftstoffer blir trukket ut gjennom føttene. Noen klinikker tilbyr også en Ion Cleanse hånd bad, men føttene er generelt ansett som mer effektive.

Hvordan en Ion Cleanse Works

I tillegg til føttene, er en liten drevet matrise plasseres i vannet for å skape en ion-feltet. Et ion er et atom som har fått eller mistet et elektron, som resulterer i et positivt eller negativt ladet magnetisk felt i stand til å tiltrekke motsatt ladede partikler. Disse partikler blir deretter trukket ut av kroppen gjennom prosessen med osmose. Osmose er når partiklene beveger seg gjennom en membran (i dette tilfellet cellulære membraner) fra et område med lavere konsentrasjon til en av høyere konsentrasjon (i dette tilfelle det magnetiske feltet som genereres i vannet).

Er Ion Cleanse Effektiv?

Skeptikere har lenge spekulert i at endringer sett i vannet i løpet av et ion Renset er et resultat av matrisen separering av mineraler fra selve vannet. Mens det er sant at noen av de mineraler kommer fra vannet, nivåene av giftige metaller i vannet etter et ion rens utført på en pasient som er langt større enn vann alene kan stå for.

For å bevise dette, Natural Health Solutions, et tverrfaglig alternativ og komplementær helseklinikk i Roswell, Georgia, drift flere laboratorietester. Disse testene målte nivåene av tungmetaller giftstoffer i posttreatment vann der ingen pasienter var til stede og vann hvor en pasient var til stede. Nivåer, målt i vann, hvor en pasient var tilstede var opp til 1100 prosent høyere enn i vann alene.

En annen studie utført av Alternativ Health Research Foundation målt nivåene av fem heavy metal giftstoffer i blodet hos 31 pasienter før og etter 12 uker med Ion Cleanse behandlinger. Posttreatment tester funnet betydelig nedgang over hele linja i nivåer av aluminium, arsen og kvikksølv.

Maksimere Effecctiveness

Ion Cleanse behandlinger er effektive helt på egen hånd, men ved å øke kroppens drenering evne, er effekten økt betydelig.

En måte å gjøre dette på er gjennom manuell stimulering. Massasjeteknikker for å stimulere drenering har vist seg å øke nivåene av giftstoffer som trekkes ut i løpet av en Ion Cleanse økt. Massasjen stimulerer muskler og organer i kroppen som løsner opp giftstoffer inngitt innenfor, slik at enklere utskillelse.

En annen fremgangsmåte for å øke dreneringsevne er bruken av homøopatisk dreneringsmidler. Ifølge Debra MacIntyre, Director of Natural Health Solutions, "Homeopatiske drenering rettsmidler kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av din Ion rens, fordi de har det formål å støtte mer effektiv utskillelse gjennom ikke bare huden, men også ved å hjelpe nyrene , lever og lymfesystemet til å håndtere jobben sin mer effektivt. Når du avslutter Ion rens, fortsetter homøopatisk drenering støtte for å hjelpe deg å skille ut de frigjorte giftstoffer som ikke fikk fullt utskilles gjennom porene i føttene. "

Holistisk behandling av Intermittent låste Hiccupping

Hikke er en mindre svikt i nervesystemet. Problematiske eller kroniske hikke er medisinsk behandlet kun i ekstreme tilfeller fordi medisinen som brukes forårsaker alvorlig utmattelse. Helhetlig behandling, på den annen side, vanligvis innebære odde fornemmelser som tjener til å tilbakestille de aktuelle nerver.

Øk Carbon Dioxide

Forårsaker en økning i karbondioksid i kroppen er den vanligste behandlingen for hikke. Hold pusten eller puste i en pose i omtrent 30 sekunder om gangen.

Få en Drink

Tar et glass vann kan være effektive, men drikker mens opp-ned har en større suksessrate. En metode er å fylle munnen med vann, å stå på hendene mot en vegg, og deretter svelge, men det er fysisk lettere å helle over en seng og drikke fra et strå.

Eddik

Drikker en løsning av eddik og sukker kan være nok til å distrahere hyper nerver, men hvis det ikke fungerer kan du prøve å helle en liten mengde eddik gjennom bihulene med en neti pott.

Elektrolytter

Hvis dine hikke er forårsaket av en elektrolytt ubalanse, kan fikse det problemet hindre at hikke fra å vende tilbake. En elektrolytt drink kan hjelpe.

Anal Massage

Selv om det kanskje ikke er så praktisk som å holde pusten i to alvorlige tilfeller ble det rapportert at anal massasje forårsaket umiddelbar lindring fra ekstreme hikke.