Digidexo.com

candida,lunger,symptom

Candida glabrata Symptomer

Candida glabrata er en vanlig årsak til candidiasis. Candida glabrata gjærsopp kan være vanskelig å behandle fordi det er motstandsdyktig mot vanlige anti-sopp narkotika og dermed har en høy dødelighet. Det er mer vanlig hos personer som lider av diabetes og en undertrykt immunsystem. Candida kan være til stede i næringsmidler og andre kilder.

Vaginal Candida glabrata

Symptomer på vaginal candida glabrata kan inkludere; unormal hvit utflod, smerter, kløe og rødhet i huden og slimhinnene.

Urin Candida glabrata

Urin candida glabrata kan forårsake smerte med vannlating, oppblåsthet og feber. Det kan være mer vanlig hos personer som har opplevd KATETERISERER.

Åndedretts Candida glabrata

Hvis du har Candida glabrata sopp i luftveiene, kan du oppleve pustevansker, tungpustethet, rennende nese og nysing.

Gastrointestinal Candida glabrata

Noen mennesker med gastrointestinal candida glabrata opplever ingen symptomer, andre lider av oppblåsthet, diaré, forstoppelse eller halsbrann.

Muskelskjelett Candida glabrata

Mens sjeldne, muskel-skjelett candida glabrata kan forårsake bein misdannelse, smerte, ømhet og unormal drenering fra en operasjon nettstedet.

Candida Overgrowth Symptomer

Candida (gjær) bor harmløst i kolon, og på huden av et pattedyr. Imidlertid, når immunsystemet eller blomster balansen i kroppen blir forstyrret av stress, antibiotika eller diett problemer, kan candida overgrow og forårsake en rekke ubehagelige symptomer.

Definisjon

Legemet er naturlig kolonisert av Candida, slik at asymptomatisk nærvær av gjær er ikke det samme som overvekst. Sant candida overvekst, med merkbare symptomer, kalles candiasis.

Vaginitis

Candiasis i skjeden er den mest vanlige manifestering av gjærvekst. Den manifesterer seg som vaginal irritasjon og ubehag, så vel som ostemasse-lignende utladning.

Irritabel tarm syndrom

Irritabel tarm syndrom reagerer på behandling med probiotika, "vennlige" bakterier som bekjemper gjær. På grunn av dette, har det vært en teori at IBS kan være en form for gjærvekst.

Thrush

Gjær-infeksjoner i munnhulen, også kjent som trost, vanligvis vises i form av et hvitt, skum-lignende film på tungen, eventuelt strekker seg til halsen, tannkjøttet og kinnet.

Alternative Teorier

Dr. William Crook har popularisert den oppfatningen at mild kronisk candida overvekst kan være ansvarlig for svekket immunforsvar, søthunger og andre plager. Kronisk candidiasis er ennå ikke fullt ut forstått av det medisinske fellesskapet.

Candida Fekale Symptomer

Candida Fekale Symptomer


Mange mennesker lider av sopp og gjærinfeksjoner (candida), som strekker seg fra overfladiske trost infeksjoner i munnen og genito-urin områder, til systemiske gjær infeksjoner som kan påvirke hele kroppen. Candidainfeksjon er forårsaket av en overproliferation av Candida gjærsopper, spesielt Candida albicans. Selv om symptomene kan manifestere seg i nesten alle områder av kroppen, stammer systemisk Candida infeksjon i tarmen og er påvist i avføringsprøver.

Candida albicans

Candida albicans er en sopp mikrobe finnes vanligvis i mage-tarmkanalen. Fekale prøver ble testet for gjær har funnet at så mye som 90 prosent av befolkningen har Candida gjærsopper i tarmen. I en sunn person bør dette forårsake ingen symptomer i det hele tatt, så lenge fordøyelses flora forblir balansert. Men for de med nedsatt immunforsvar - spesielt eldre eller de i utviklingsland - kan det føre til alvorlige helseproblemer. Selv i en ellers frisk person, kan en mangel på gunstige bakterier i tarmen (som kan være forårsaket av en antibiotikakur) tillate Candida albicans å over-sprer og føre til dårlig helse.

Candida Symptomer

Systemisk candidiasis utspring i tynntarmen, og vanligvis den produserer en rekke ubehagelige symptomer lokale til fordøyelsessystemet. Vanlige symptomer er matoverfølsomhet eller irritabel tarm syndrom, slik at eventuelle inntak av mat forårsaker smerter og oppblåsthet. Det også ofte fører til uforklarlig diaré.
Andre rapporterte symptomer på systemisk candida uforklarlig tretthet, mangel på energi og depresjon. Utover det, kan lider klager over en rekke fysiske lidelser, alt fra vedvarende utslett og kronisk bihulebetennelse til smertefull infeksjon og utflod rundt neglene.

Fekal Symptomer

Selv Candida gjærsopper er uunngåelig stede i avføringsprøver av berørte personer, de er faktisk ikke synlig i avføringen, og de vises ikke som en hvit utflod som ligner på oral eller vaginal trost. Candida fekal symptomene ikke presentere et konsistent bilde, og de vanligvis til stede som en tilsynelatende generiske sykdomsfølelse, dvs. diaré.

Candida infeksjon har også vært knyttet til alvorlig tarmlidelse Crohns sykdom. Crohns lider kan finne blod i avføringen, men dette i seg selv er ikke et symptom på Candida infeksjon.

Candida-Induced Diaré

Kronisk diaré i seg selv kan presentere en alvorlig helserisiko for immunundertrykt, eldre eller barn. En studie i The Lancet i 1976 fant at candida spredning i mage-tarmkanalen resulterte i kronisk diaré i form av vannaktig avføring kombinert med magekramper. En annen Lancet studien fra 1991, fant Candida å være en viktig årsak til diaré hos eldre. Candida-indusert diaré er også funnet å være en alvorlig helserisiko i utviklingsland der hiv og aids er utbredt.

Diagnose og behandling

Når diagnosen, kan candidiasis behandles effektivt med antimykotiske midler (for eksempel Nystatin). Imidlertid kan det være vanskelig å sikre en diagnose for systemisk candidiasis, siden symptomene er ofte tilskrives vagt til irritabel tarm syndrom og forblir ubehandlet.

En candida infeksjon vil dukke opp i en avføringsprøve under laboratorieforhold; det er ikke synlig for det blotte øye. Synlige hvite partikler eller blod i avføringen er ikke knyttet til Candida infeksjon, og bør sendes til laboratorietester.

Candida tropic Symptomer

Candida tropic Symptomer


Candida tropicalis er en av mange typer av gjær som naturlig eksisterer i dyr og mennesker, særlig i gastrointestinal og urinveiene. Candida tropic, som Candida albicans, tilhører den større gruppen av Candida gjær. Mens alle de Candida-gjær er generelt ikke skadelig for deres verter, en rekke helsemessige fagfolk mener at kjemiske ubalanser i kroppen kan resultere i en økning i det normale Candida tropicalis populasjon, forårsaker en rekke skadelige symptomer.

Definisjon

Candida tropic, i likhet med alle andre gjær i Candida familien, leve innenfor mennesker eller dyr verter og, i små tall, de er gunstig fordi de tjener som mat for en rekke gastrointestinale vennlige bakterier. Når overforbruk av antibiotika stress, eller dårlig kosthold fører til mage-populasjon av bakterier for å redusere, kan Candida befolkningen dramatisk øke. Hvis mengden av Candida gjær blir stor nok, er det tenkt å gå inn i blodet der det kan invadere ulike organsystemer forårsaker et stort utvalg av symptomer.

Gastrointestinale symptomer

Mage- tarmsystemet er den vanligste sted for folk som lider av invasive mengder Candida tropic å oppleve symptomer. Disse inkluderer overdreven gass, forstoppelse, diaré, dårlig fordøyelse, magesmerter, og en rekke plutselige og intense mat sensitiviteter eller allergier.

Immunsystemet Symptomer

Mange alternative helsearbeidere mener at hvis en persons blodet er overveldet av store mengder av Candida tropic gjær, kan kjemikaliene utgitt av gjær befolkningen blitt så intens at kroppens immunsystem kan bli overtaxed og ikke klarer å fungere skikkelig. Det er antatt at kroppen kan også reagere som om for et allergen, med hevelse, eksem, utslett eller elveblest og pusteproblemer.

Nevrologiske symptomer

Den nevrologiske system kan også lider av overdreven Candida tropic. Disse symptomene er hukommelsestap, alvorlige humørsvingninger, depresjon, hodepine (og i noen tilfeller, migrene), angst og panikkanfall, og uforklarlig irritabilitet.

Advarsel

Selv om mange helsearbeidere tror sterkt på at Candida tropic - samt alle de andre typer gjær innenfor Candida familien - er roten til mange av de ubehagelige, og tilsynelatende botemiddel, symptomene oppleves av enkeltpersoner i dag, er det ingen konkluderende medisinske bevis som støtter denne teorien. De fleste landsdekkende medisinske organisasjoner, inkludert American Medical Association, ikke argumentere behandling av pasienter med symptomer på vektøkning, tretthet, gastrointestinale problemer, eller andre plager med medisiner eller renser påstås å rense kroppen for overflødig candida gjær. Til slutt, sørg for å konsultere legen din før du tar del i noen Candida rens behandlinger, og å søke ytterligere legehjelp dersom symptomene vedvarer eller forverres.

Hvordan Spot Fluid på Lung Symptomer

Hvordan Spot Fluid på Lung Symptomer


Væske på lungene symptomene kan være forårsaket av mange ulike vanskeligheter. Det mest vanlige er en eller annen form for lungebetennelse, men det kan også være forårsaket av lungekreft, eller mest sjeldne tilfeller, mesoteliom. Som et resultat, er det lurt å følge nøye med væske på lungene symptomer og få sjekket ut av lege raskt.

Bruksanvisning

•  Lytt etter skurrende eller raslet puste.

Spesielt hvis rasp eller rangle synes å være dypt inne i brystet kan dette være et tegn på væske på en lunge. Det kan også, selvfølgelig, være høyere opp og forbundet med bronkiene. En lege vil være i stand til å bestemme hvor det er plassert.

Ta hensyn til en vedvarende hoste.

Ikke avskrive en vedvarende hoste som bare allergi eller noe du har å forholde seg til. En vedvarende hoste, enten produktiv eller uproduktiv, kan være et tegn på væske på lungene. Dette kan være en tidlig indikator på lungekreft eller andre alvorlige sykdommer og trenger en fullstendig diagnose.

Se etter feber, smerter og tretthet.

Disse influensalignende symptomer kan også presentere seg selv når en pasient har væske på lungene. Når de gjør det, betyr det ofte at pasienten har viral lungebetennelse, eller kjemper en infeksjon i bronkiene og / eller lunger. Hvis feberen stiger over 102 legehjelp umiddelbart.

Innkalling og rapport kortpustethet.

For noen pasienter kan primær symptom på vann på lungene er rett og slett kortpustethet. Fluid kan samles rundt lungene på grunn av hjertesvikt, lungekreft, eller viral eller bakteriell infeksjon. Når dette skjer kortpustethet kan forekomme.

Se flere tips om å identifisere væske på lungene symptomer (lungebetennelse, lungekreft) under.

Tips og advarsler

  • Ofte en x-ray eller en EKG vil bli beordret til å teste og se nøyaktig hva hulrom væsken er bebor. Dette vil også bidra til å utelukke enhver mulighet for avansert lungekreft.
  • Få nok hvile og unngå eksponering for kald luft når du arbeider med vann på lungene.
  • Drikke rikelig med klare væsker er vanligvis nyttig for de fleste årsaker til væske på lungene. Sjekk med legen din for å være sikker.
  • Se relaterte artikler på denne siden for mer informasjon helse og diagnose assistanse.

Punktert lunge Symptomer

En punktert lunge, eller pneumothorax i medisinske termer, er en tilstand der lungen eller deler av den kollapser. Dette kan skje som et resultat av en opphoping av luft eller gass i brysthulen, eller som et resultat av en traumatisk skade slik som et fall eller bilulykke. Noen medisinske prosedyrer kan også føre til en punktert lunge. De punkterte lunger vil kreve medisinsk behandling, som regel i form av et rør eller nål innsatt gjennom brystveggen, for å tillate til lungen for å utvide og helbrede.

Brystsmerter

Kjedelig eller skarpe brystsmerter er ofte til stede i noen med en punktert lunge.

Puste Trouble

Fordi en punktert lunge begrenser lungefunksjon og kapasitet, kortpustethet eller rask pust er noen ganger tegn på en punktert lunge.

Hoste

En plutselig, tørr hoste kan være et signal om en kollapset lunge.

Slå Blå

På grunn av problemer med å puste, kan noen mennesker får cyanotisk - den medisinske termen for å snu blå - i tilfelle punktert lunge.

Svekket Pulse

En svekket puls er noen ganger oppleves av mennesker med en punktert lunge.

Lungebetennelse Lunge Symptomer

Lungebetennelse er en infeksjon i lungene som et resultat av bakterier eller virus. Mesteparten av tiden, vil en person som har vært syke i et stykke før infeksjon. Dette er hovedsakelig på grunn av helsen til lungene. Når du har vært syk, vil lungene være langt mer utsatt for bakterier. Mens de fleste vet at du vanligvis vil ha noen form for feber, frysninger, kvalme og tretthet mens håndtere lungebetennelse, det er andre symptomer som stort sett dreier seg om lungene.

Hoste

Uansett hvem du er, vil du ha symptom på en hoste mens håndtere lungebetennelse. Dette vil ikke være en tørrhoste, men en som faktisk produserer enten grønnaktig eller gulaktig slim.

Kortpustethet

Siden dette viral eller bakteriell infeksjon er isolert til lungene, vil du mest sannsynlig oppleve en viss kortpustethet.

Rapid Breathing

Noen mennesker lider av lungebetennelse kan begynne å oppleve en endring i sine puste der de ser en økning i pusten, raskere enn normalt.

Brystsmerter

Mange som arbeider med lungebetennelse vil også lider av noen brystsmerter. Dette er hovedsakelig på grunn av hoste som er vanlig med denne infeksjonen.

Tungpustethet

Avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden, noen mennesker har vært kjent for å oppleve symptom på tungpustethet etter at de har kontrakt sykdommen.

Candida infeksjon Symptomer

Candida er en slekt av gjær som vanligvis holder til menneskelig hud. En koloni av Candida kan oppleve overvekst under visse forhold, for eksempel en økning i fuktighet eller dårlig hygiene. I disse tilfeller kan en kolonisering av Candida bli referert til som candidiasis.

Hudfolder

Candidainfeksjon i hudfolder forårsaker vanligvis en lysende rødt utslett. Dette kan også være forbundet med en mykning av huden og små pustler rundt kantene av utslett.

Bleie utslett

En Candida-infeksjon i bleieområdet er vanlig hos spedbarn og kan forårsake en intens kløe eller svie. Candida rundt anus kan føre til en rå rødt eller hvitt utslett.

Vagina

Vaginal candidiasis er spesielt vanlig hos kvinner som er på antibiotika, har diabetes eller er gravid. Det fører vanligvis en hvit ost-aktig utflod fra skjeden.

Penis

Penile candidiasis er mest vanlig hos menn som har diabetes, er uomskåret eller har sex-partnere med vaginal candidiasis. Det fører som regel en rød kløende utslett på penishodet.

Mouth

Oral candidiasis, også kjent som trost, forårsaker hvite flekker på tungen som ofte ikke smertefullt. Disse plaketter kan ikke være lett fjernes med en stump gjenstand.

Symptomer på Systemisk Candida i lungene

Systemisk candida i lungene er en alvorlig helsetilstand som kan vise seg å være dødelig hvis den forblir ubehandlet. Utdanningen og umiddelbar analyse av symptomer på systemisk candida i lungene er de sikreste måtene å frigjøre sykdommen før det er lov til å overtax og utslette immunsystemet.

Potensial

Systemisk candida i lungene kan forårsake candida lungebetennelse og kan til slutt føre til hjertesvikt.

Symptomer

Systemisk candida lunge kolonisering produserer en blodig hoste, kortpustethet, rask pust og brystsmerter.

Betydning

Lungene er en av de primære organer som ble påvirket av systemisk candida. Det er veldig vanlig å finne candida kolonier i de øvre luftveier av friske mennesker som disse koloniene ikke alltid føre til sykdom.

Potensial

Systemisk candida av lungene utgjør en utbredt trussel. Systemisk Candida av lungene kan utgjøre 40 til 70 prosent av primær lungebetennelse tilfeller.

Forebygging / løsning

Det er best å regelmessig selvtest for systemisk candida av lungesymptomer før en alvorlig infeksjon oppstår. Det er ingen spesiell soppdrepende medikament eller medisinsk protokoll for behandling av systemisk candida i lungene og tidlig oppdagelse er avgjørende for å beholde god helse.

Symptomer på Candida i hodet

Candida symptomer i hodet er ofte tenkt på som stress signaler ved deres lider og er ikke alltid gitt umiddelbar oppmerksomhet de trenger. Candida symptomer i hodet bør være riktig vurdert av en sertifisert lege før de blir avvist som vanlige nonthreatening plager.

Teorier / Spekulasjoner

Det antas at Candida symptomer i hodet oppstå etter en overflod av Candida albicans passere gjennom tarmveggen, inn i blodbanen, og slå seg ned i hjernen.

Vanlige symptomer

Symptomer på Candida i hodet er hodepine, intens kranietrykket og en bemerket hodet hevelse sensasjon.

Diagnose

Candida overgrowth symptomer i hodet er vanligvis diagnostisert ved hjelp av omfattende kliniske historier som er avhengige tungt på aksepterte kjente symptomer.

Betydning

Candida overvekst i hodet kan misdiagnosed som psykiske lidelser, og det kan bli ytterligere forsterket ved bruk av reseptbelagte legemidler.

Forebygging / løsning

Pasienter som opplever symptomer på Candida i hodet oppfordres til å følge Candida diett som eliminerer sukker, gjær, gluten, i alderen oster og sjokolade.

Candida gjær Cures

Candida albicans er en sopp som er naturlig tilstede i tarmkanalen og genitale. Men når det er en overvekst av kroppen opplevelser slike symptomer som diaré, hud kløe, sår hals, lunger og genital utflod. Infeksjoner som vaginitis, trost og bleie utslett er alle forårsaket av Candida. Symptomer på dette gjær infeksjon kan behandles, kureres og forebygges.

Næringsstoffer

Acidophilus er en av de mest effektive candida-bekjempelse næringsstoffer som finnes i yoghurt og i piller; sukkerfri yoghurt anbefales. Butikken acidophilus piller i kjøleskapet. Et annet kraftig næringsstoff er eugalan forte som gjenoppretter celle funksjoner for å bekjempe gjengroing og drepe soppen. Ta kaprylsyre i en tidsbestemt frigjøring pillen for å løse opp i tykktarmen, som gjør det mulig for denne anti-soppmiddel til å nå over hele lengden av tykktarmen. Andre viktige næringsstoffer som kjemper candida gjær infeksjoner er inkludere hvitløk kapsler, linfrøolje, quercetin, bromelain, vitamin B-komplekset og kalsium. Detox og gjenoppbygge skadet vev med koenzym A og fri form aminosyre kompleks.

Urter

Urter kan være effektive behandlinger for gjær infeksjoner. Aloe vera juice kan kjøpes på de fleste helsekostbutikker, og hjelper hvite blodceller ødelegge gjær. Oliven blad ekstrakt er en annen viktig urt som brukes til å behandle candida gjær infeksjoner. Kolorex inneholder et antisoppmiddel som hjelper til å opprettholde den riktige balanse av gjær. Pau d'arco kommer som en te og pre-laget batcher kan lagres i kjøleskapet --- ikke bruke honning eller melk i denne te.

Diet

Diet er en viktig faktor for å kontrollere mengden av gjær i kroppen. Sukkerholdige, raffinert og bearbeidet mat mate gjær, forårsaker eller fortsetter sin overvekst. Avstå fra å spise alderen ost, alkohol, soyasaus, kaker, glutenprodukter, syrlig frukt, rå sopp, poteter, sjokolade og alt som inneholder gjær. Velg rå grønnsaker, fiber og magert kjøtt inntil infeksjonen er under kontroll.

Tips

Hvis du lider av en vaginal gjær infeksjon, nøye sette inn et fedd hvitløk inn i skjeden; en sterk kan knyttes til midten av fedd. La sitte i 15 minutter før du trekker ut. Bruk bomull undertøy som syntetiske undertøy felle fuktighet, noe som drivstoff gjær. Revurdere p-piller hvis du får tilbakevendende infeksjoner. Bruke over-the-counter medisinert kremer som en siste utvei --- kroppen faktisk bygger opp en immunitet mot kremer. En gjær ningsmiddel som diflucan kan være foreskrevet for å behandle candida infeksjon. Babyer som har trost må behandles sammen med sine mødre for å unngå reinfeksjon når ammer. Disse kurer også hindre gjær infeksjoner. Når gjær overvekst avtar, være bevisste på maten du spiser for å unngå tilbakefall.

Hva er Tegn og symptomer på MRSA hos småbarn?

Hva er Tegn og symptomer på MRSA hos småbarn?


MRSA (meticillinresistente Staphylococcus aureus) infeksjoner forekommer ofte i helsesentre, men kan påvirke sunne bestander i samfunnet også. Dette alvorlig infeksjon har bygget en motstand mot mange av de antibiotika som vanligvis brukes til å behandle den. Som et resultat, kan det føre til døden. Det ser først på huden, som det kan spre seg. Symptomene vil ikke variere mellom aldersgrupper, slik at en pjokk vil vise de samme symptomene som en eldre person. Enhver forelder som har mistanke om hans barn har en MRSA-infeksjon bør søke øyeblikkelig medisinsk hjelp.

Hudsymptomer

MRSA hudinfeksjoner utgangspunktet manifest som en liten rød kul som kan ligne på en bug bite, koke eller kvise, ifølge Mayo Clinic. Hvis venstre ubehandlet, kan de utvikle seg til dype abscesser som ligner røde, hovne og pus-fylt lesjoner. Disse lesjonene vanligvis forårsake smerte ved berøring.

Lunge Symptomer

MRSA-infeksjoner kan ofte føre til lungeproblemer inkludert lungebetennelse. Symptomer på denne type MRSA-infeksjon inkluderer kortpustethet, feber, frysninger og hoste, ifølge WebMD.

Andre symptomer

Andre mulige symptomer inkluderer alvorlig hodepine, utslett, leddsmerter og lavt blodtrykk. En person bør huske på at siden infeksjonen kan ramme alle deler av kroppen, kan det føre til en rekke symptomer som ikke kan være fullt skissert. For eksempel, hvis bakteriene kolonisere i urinveiene, kan det føre til en urinveisinfeksjon. Siden denne infeksjonen kommer som en slags hudforandring, bør enhver person med en lesjon oppsøke lege hvis andre medisinske problemer dukker opp senere for å bekrefte eller utelukke MRSA.

Blastomycosis Symptomer

Blastomycosis er en sjelden og ikke utbredt infeksjoner sykdom. Ifølge Wisconsin Department of Health Services, er de vanligste forekomstene av blastomycosis funnet i midten av vestlige og sørvestlige USA. Tilstanden er diagnostisert ved hjelp av en kiste X-ray og en biopsi som kan tas fra lungene eller fra utslett som kan vises på huden.

Identifikasjon

Blastomycosis er en soppinfeksjon som oppstår når noen blir utsatt for de Blastomyces dermatitidis sopp. Soppen er normalt inhalert, og det er noen ganger funnet i slike felles elementer som råtnet tre og jord. Tilstanden primært påvirker huden og lungene. Det er en sjelden tilstand som kan skape en rekke symptomer. Det er mer sannsynlig å finne folk med svekket immunsystem som folk som lider av HIV, folk som bare har hatt en større operasjon eller folk som lider av kreft.

Effekter

I utgangspunktet kan det ikke være noen symptomer i det hele tatt. Det er mulig at selv om dette er en luftbåren sopp som er inhalert i lungene at ingen lunge symptomer. Men hvis symptomene vises de normalt vises på huden først. Disse symptomene inkluderer utslett og lesjoner på overflaten av huden ofte i mage eller bekkenområdet. Blære og prostata infeksjoner kan gjøre urinering smertefull eller vanskelig, og det kan også være nyreproblemer som også kan resultere i magekramper og urin problemer.

Potensiell

Hvis venstre ubehandlet selv de mildeste tilfelle av blastomycosis har potensial til å bli farlig. Noen av de avanserte symptomer på blastomycosis inkluderer skarpe brystsmerter, en kronisk hoste som kan være ledsaget av en brunaktig slim, en vedvarende feber som også kan skape en generell følelse av sykdom og svakhet, stivhet og smerter i ledd og muskler og en shortness av pusten etter noen form for kort fysisk aktivitet.

Forebygging / løsning

Hvis blastomycosis forblir i lungene, og viser ingen progressive symptomer, så det kan være noen videre behov for behandling. Tilstanden vil spre seg selv i en kort tidsperiode. Hvis tilstanden viser hudsymptomer, eller lungesymptomer få mer alvorlig, da en lege kan forskrive anti-fungal medisiner for å bekjempe infeksjonen. Hvis tilstanden er i ferd med å angripe nervesystemet deretter en mer kraftig medikament kalt amfotericin B kan benyttes for å stoppe det.

Betraktninger

Hvis blastomycosis behandles så er det en veldig god sjanse for at personen vil oppleve en fullstendig gjenoppretting. En tilbakefall er mulig, men som kan behandles med den samme anti-fungal medisiner som opprinnelig ble brukt til å behandle tilstanden. Hvis et tilbakefall blir mer alvorlig da det kan være en annen årsak, slik som et immunmangel, som ikke tillater kroppen å bekjempe sykdommen. Hvis blastomycosis ikke er behandlet, har det potensial til å bli fatalt.

Tegn og symptomer på atrieseptumdefekt som voksen

Atrieseptumdefekt (ASD) er i utgangspunktet et hull i hjertet. Denne tilstanden er til stede ved fødselen, men kan forbli udiagnostisert inntil en person er godt inn i voksenlivet. I noen tilfeller, lukker et lite hull på egen hånd i spedbarnsalder. Men hvis en person kommer til voksenlivet før feilen er funnet, er vanligvis feilen større. Når symptomene begynner å oppstå, er åpen hjertekirurgi vanligvis nødvendig å reparere skaden. Det er vanligvis utvikling av symptomer som voksen som fører til oppdagelsen av ASD.

Hjerteproblemer

De viktigste tegn og symptomer på en ASD er hjerteproblemer. Disse problemene varierer fra person til person. Små defekter vanligvis ikke forårsaker noen symptomer. Men større atrial septal defekter gjør. Et symptom på en mulig ASD er bilyder. Dette er en "susende lyd som kan høres gjennom et stetoskop" rapporterer Mayo Clinic i sin artikkel "atrieseptumdefekt." Heart hjertebank kan også forekomme. Arytmier er også et mulig tegn. Med arytmier, hjertet slår uregelmessig. The American Heart Association sier at hjertesvikt kan være et tegn på ASD. Hvis defekten er blitt uoppdaget i mange år, er det sannsynligvis skade på hjertet. I noen tilfeller kan skaden være omfattende.

Lungeproblemer

Hoved lunge symptom på en mulig ASD er kortpustethet. Dette kan være spesielt merkbart mens du trener eller delta i andre aktiviteter, rapporterer Mayo Clinic. Å ha mange lungeinfeksjoner i løpet av årene er et annet tegn. Ifølge Mayo Clinic, er pulmonal hypertensjon et annet tegn på en atrial septumdefekt. Med en udiagnostisert ASD "økt blodstrøm til lungene øker blodtrykk i lungearteriene", og dette er pulmonal hypertensjon. I sjeldne tilfeller, folk med langsiktig pulmonal hypertensjon utvikle irreversibel lungeskade. Denne tilstanden kalles Eisenmenger syndrom.

Andre symptomer og tegn

Fatigue er et vanlig symptom på de med ASD. En person blir lei etter noen aktivitet, uansett hvor mild. The Mayo Clinic sier at hevelse i magen, hender og føtter og en blålig farge på huden er også tegn på en atrieseptumdefekt. Besvimelse er et annet tegn på ASD, melder American Heart Association. Selv et slag kan være et tegn på en atrieseptumdefekt, ifølge Mayo Clinic.

Hvordan behandle Candida albicans uten rusmidler

Gjær infeksjoner kan oppstå i både menn og kvinner fra en overvekst av candida albicans, en tarmbakterier som normalt holdes i sjakk av "vennlige" bakterier flora i kroppen vår. Inntak av antibiotika, som har en svekket immunsystem, eller en følsomhet overfor muggsopp og gjær i matvarer og ved eksponering til deres nærvær i omgivelsene kan føre til candida albicans.Symptoms assosiert med denne tilstanden omfatter vaginitis, irritabel tarmsyndrom (IBS), kronisk tretthets , muskelsmerter, søvnløshet, mental fogginess og matallergier. Å gjøre endringer i kosthold og personlig hygiene kan bidra til å demme slike infeksjoner.

Hvordan behandle Candida albicans uten rusmidler

•  Begynn med å konsultere en integrerende medisin lege som er opplært i ernæringsterapi. Reseptbelagte legemidler og salver kan være foreskrevet for candida albicans, men disse løse bare symptomene og ikke den underliggende roten bakteriell overvekst. Etter legens råd, sterkt redusere eller avvikle bruken av noen muntlige antibiotika. Disse stoffene ofte drepe av kroppens vennlig flora som holder candida i sjakk.

Endre din diett. Candida trives på sukker av alle typer, fermentert mat, mat laget med gjær og mugg. Raffinert hvitt sukker er en åpenbar trigger men så er frukt av noe slag. Unngå pickles, surkål og andre fermentert mat. Ost, øl og pizza, som er laget ved hjelp av gjær er også unngås. Sopp, så som sopp bør ikke brukes.

Legg levende yoghurt og probiotika. Kjøpe usøtet yoghurt laget med levende kulturer som Lactobacillus acidophilus og bifidus. Tar probiotiske kosttilskudd daglig med samme type levende kulturer vil hjelpe deg recolonize fordøyelseskanalen med den vennlige flora å holde candida fra voksende. Unngå yoghurt smaksatt med frukt eller søtet med sukker, stokk juice, eller lønnesirup.

Fjern mugg fra ditt miljø. Rene områder som kjellere, bad og kjøkken der mold kan være tilstede. Fjern potteplanter som også kan bære mold. Spre sedertre chips i fuktige områder eller DAB utvannet tea tree (en desinfiserende avledet fra trær) for å drepe mold.

Opprettholde god personlig hygiene. Som kroppens immunforsvar blir sterkere, vil du være i stand til å fjerne candida overvekst. Hold vaginal området tørt og rent uten overcleansing med kommersielle produkter. I stedet, bruke bomull klær og bade og skifte til rene, tørre klær etter hard trening. Iført fuktige badedrakter for timer er ikke en god idé.

Hint

  • Hvordan behandle candida albicans uten medikamenter

Hva er en Candida rens?

Candida albicans er en overvekst av uvennlige flora i mage-tarmkanalen som kan føre til gjær infeksjoner hos både menn og kvinner. Alle friske voksne har vennlige flora som normalt holde usunn gut bakterier i sjakk.
Overforbruk av yeasted matvarer som brød og øl, og spise mat som frukt, ost og sopp kan forverre denne tilstanden. Bruken av antibiotika kan også skape forutsetninger for Candida albicans ved å drepe av den vennlige flora som holder uvennlige flora i sjakk.
En candida albicans rens kan inkludere eliminere disse matvaregruppene, og supplere med probiotika, som hjelper kolonisere vennlig bakteriell gut.

Identifikasjon

En Candida albicans rens er utviklet for å bidra til å gjenopprette homeostase i mage-systemet. Candida albicans symptomer inkluderer gjær infeksjon, en følelse av mental fogginess, kronisk tretthet, sykdomsfølelse og depresjon.
Ifølge National Institutes of Health, kan både menn og kvinner utvikler Candida albicans, og de med HIV eller AIDS kan også utvikle Candida i munnen, halsen og på huden.
En Candida rens vil inkludere å spise yoghurt med levende kulturer som inneholder Lactobacillus acidophilus eller ta probiotiske kosttilskudd som inneholder de samme levende kulturer.

Funksjoner

Ernæring og livsstil vaner kan bidra til å rense kroppen for Candida albicans. Som en gjær overvekst, overlever Candida i fuktige miljøer, så det anbefales folk slitasje tørre klær etter bading og svømming.
Matvarer som brød og øl gjær, og matvarer som ost (med muggsopp tilstede) samt tiloversblevne matvarer som kan bærere mikroformer, må unngås. Rå frukt, sukkere av noe slag bør også holdes på et minimum.

Betraktninger

De fleste leger målrette kvinner som har Candida, men mange menn kan også ha denne infeksjonen. Tar en antibiotikakur ofte utelukker en Candida albicans infeksjon - antibiotika drepe av alle bakterier i tarmen, inkludert vennlig flora som normalt ville holde Candida albicans i sjakk. Hvert individ har millioner av bakterier i tarmen for å hjelpe fordøye mat.

Misforståelse

Den største misforståelsen er at Candida albicans er en først og fremst en kvinners helse problem, som det er generelt definert som en gjær infeksjon. Menn er like sannsynlig å ha denne infeksjonen hvis de overfor yeasted brød, øl, pizza, spise ost og ta et kurs av antibiotika.

Advarsel

Candida albicans kan spres gjennom samleie. Hvis du tror du kan ha det, bruke mekaniske metoder under samleie eller avstå fra seksuell aktivitet før du har gjennomført en Candida albicans rens først.
Endre spise-og livsstilsvaner ofte tømmer Candida infeksjon.

Er Cellfood effektive for behandling av Candida?

Candida albicans er en gjær mikroorganisme som normalt ligger hos mange andre mikroorganismer i lavere tarmen. Men tøffe antibiotika, anti-inflammatoriske medikamenter, dårlig kosthold eller alkoholmisbruk kan forstyrre tarm balanse og eliminere vennlige bakterier, oppmuntre dreven gjær vekst og forårsaker en gjær infeksjon.

Symptomer på Candida

Symptomer på candida kan inneholde: fordøyelse, trost, sår hals, dårlig ånde, reflux, diaré, forstoppelse, gass, vaginitis, slapphet og en hvitaktig belegg på tungen. Men candida er ofte i utgangspunktet ikke-symptomatisk, så når du begynner å vise symptomer, gjær infeksjon kan allerede være godt etablert i systemet.

Hva er Cellfood?

Cellfood er en muntlig supplement markedsført av helsekostselskaper, herunder Lumina Helse og Nu Science. En kolloidalt mineralkonsentrat (mineraler suspendert i en løsning), inneholder Cellfood oppløst oksygen, mineraler og sporstoffer, plante-kilde aminosyrer og enzymer, og er markedsført for å behandle candida, samt adresse andre helse og immunsystemproblemer. Nu Science også utviklet Cellfood DNA / RNA - en muntlig spray formel.

Hvordan bruker jeg Cellfood?

Bland flere dråper av Cellfood oppløsning i vann og drikke det tre ganger om dagen. Den hydrogen og oksygen i vannet er brutt ned av Cellfood, så når du drikker det, hver negativt ladet oksygenatom i vannet tiltrekker seg et positivt ladet oksygenatom (eller frie radikaler) i kroppens celler. De rene oksygenmolekyler at dette skaper så bli med karbonatomer å produsere karbondioksid, så, i hovedsak, du puster ut frie radikaler eller giftstoffer. Cellfood er oppløst oksygen hjelper også levere mineraler, enzymer og aminosyrer inn i systemet ditt.

Hvordan virker Cellfood behandle Candida?

Bytte av vitaminer, enzymer, mineraler og aminosyrer som candida infeksjon har kompromittert i kroppen din er viktig i behandling av candida. Spesielt må du erstatte pepsin, protease, lipase og sakkeridholdige enzymer, som er nødvendig for å fordøye og absorbere næringsstoffer og som er blitt svekket av candida. Cellfood inneholder mange av disse enzymene, og oppløst oksygen kan hjelpe kroppen din til å re-absorbere dem.

Cellfood bivirkninger

Mens det er ingen bivirkninger med Cellfood, munnspray Cellfood DNA / RNA inneholder en advarsel om at hvis du har blitt diagnostisert med gikt, bør du rådføre deg med legen din før du bruker Cellfood DNA / RNA.

Er Cellfood vellykket på behandling av Candida?

Ingen studier er for tiden tilgjengelig som beviser suksessen til Cellfood ved behandling av candida. Men da produktet ikke inneholder elementer som kroppen din trenger for å erstatte hvis du har en candida infeksjon, og det hjelper å eliminere frie radikaler og giftstoffer. En god strategi kan være å bruke Cellfood i forbindelse med en langsiktig, helhetlig regime som inkluderer kosthold modifikasjon, kosttilskudd og arbeider med en helhetlig utøveren.

Candida Diet Food Plan

En Candida diett mat Planen er utformet for å eliminere overskytende Candida albicans fra tykktarm og fordøyelseskanalen. For de som har Candida-relaterte problemer (dvs., migrene, matallergier), vil en Candida diett bidra til å lindre disse symptomene. Uten dietten, denne soppen (noen kaller det en gjær), sammen med sine giftstoffer og parasitter, kan invadere celler i kroppen og føre til mer-alvorlige problemer eller sykdommer. En Candida diett mat plan er vanligvis laget for å begrense eller eliminere enkelte matvarer og maksimere inntaket av andre.

Matvarer bør du ikke spise

Visse matvarer må begrenses eller unngås på en Candida diett mat plan. Disse er i hovedsak de som inneholder sukker eller gluten. Den dilemma er at de fleste kommersielle brød, frokostblandinger, pasta og til og med melk inneholder gluten. Candida albicans vil fortsette trivelige på sukker og gluten. Således eliminerer disse ingrediensene for en tidsperiode som er mest effektiv i å drepe Candida bort overflødig. Hvete produkter er spesielt høy i gluten. Du bør også unngå å spise mat som har myse eller forskjellige sukkere slik som sukrose, laktose, fruktose, glukose og maltose. Visse matvarer slik som havre og mais bør begrenses så legemet slår dem inn sukker når de er forbrukt.

Matvarer som du bør spise

Candida diett mat plan bør primært bestå av gluten- og sukkerfrie matvarer. Disse inkluderer de fleste kjøtt som biff, kylling og fisk; brun ris; yams; poteter; grønne bønner; eggehviter; rå grønnsaker; mandler og andre nøtter, unntatt peanøtter; og bønner. Grønnsaker inneholder fordøyelsesenzymer som kan drepe overflødig Candida.

Du kan enten forbruke flere av de ovennevnte matvarer eller erstatte visse elementer for noen av dine favoritt mat. I stedet for hvete pasta, prøver å spise brun ris pasta. De fleste butikker har en variasjon i helse-mat midtgangen. Den forskjell i smak er ubetydelig. Hvis du liker brød, kan du spise brun ris eller mandel substitutter. Du kan også lage din egen brød med glutenfritt mel. Også, i stedet for kumelk, prøv brun ris eller mandel melk. I tillegg finnes det en rekke gluten- og sukkerfrie kaker og kjeks på markedet også.

I stedet for hvete produkter, kan du legge visse glutenfrie korn til kosthold som hirse, bokhvete, quinoa, basmati ris og kamut. De fleste store helsekostbutikker selger disse korn i bulk.

Du vil til slutt være i stand til å legge visse matvarer i dietten din som din Candida-relaterte symptomer bedre. Imidlertid bør de med mer-alvorlige sykdommer trolig holde seg på Candida diett mat plan for en lengre periode.

Andre Foods

Dessuten grønnsaker, kan visse matvarer faktisk dreper overskudd av Candida sopp i kroppen. Hvitløk er en slik mat. Ifølge artikkelen "Hvitløk" på CandidaDiet nettsted, et stort og anerkjent ressurs for anti-Candida slanking, hvitløk er «en kraftig naturlig antiseptisk, hvitløk kan kurere betennelser i mage og tarm, inkludert Candida gjær." En annen Candida-killer er yoghurt. Kulturer av "gode" bakterier i yoghurt kan øke nivåene av gunstige bakterier i fordøyelseskanalen.

Asbest Lung Herbal Treatment

Asbestose, også kjent som asbest Lung, er en progressiv lungesykdom forårsaket av eksponering for asbest. Mesothelioma er en sjelden lungekreft som ofte utvikler seg fra asbestose. Det finnes ingen kjent kur for asbest lunge i dag. Det er grunn imidlertid å anta at urte medisiner kan det enklere å behandle symptomene og redusere ubehag innenfor grensene av sykdommen.

Forstå sykdommens art

Asbest lunge er en langsom morder. På et tidspunkt i løpet av en pasients liv minutt asbest partikler avgjort i lungene. Over år fibrene forble, gjentatte ganger skadet og arrdannelse i lungene. Med tiden lungen vil bli mindre og mindre fleksibel. Pustevansker, som ofte først viser seg under anstrengelse, blir mer vanlig ved lavere aktivitetsnivå, til det enda en pasient på resten kamper, hoste, choker og opplever utmattelse og uførhet av en person dør av langsom kvelning. Den eneste kjente potensial "kur" innebærer lungetransplantasjon, og operasjonen er sjelden. Giverne er få, etterspørselen etter utskifting lungene høye, og utfallet en gamble.

Å vite dette, bør en pasient se til alternativ urtemedisin for å hjelpe kontroll symptomer, ikke fjerne dem eller angre skaden gjort av asbest. Innenfor denne grensen for å forstå en pasient kan få enorm trøst i å ha oppnådd best mulig livskvalitet.

Hva kan Urter Gjør for Asbest Lung symptomer?

Herbal behandlinger har ikke vist seg å kurere asbest lunge. Det er imidlertid indikasjoner på at urter gir en rekke støttende effekter som kan redusere ulike symptomer på ulike stadier i sykdommen. For å gjøre maksimal bruk av urte kosttilskudd og alternative behandlinger din strategi bør være å bryte emnet ned i tre kategorier: generelle helse (som gir optimal ernæring, reduserer kosttilskudd elementer som øker symptomene, som gir elementer som styrker immunforsvaret og langsom kreft vekst); lungefunksjon (bedre oksygenopptak, redusere slim og lignende symptomatisk behandling); og bedre livskvalitet (smertebehandling, depresjon ledelse, forbedret mobilitet). Ved å ta opp hver for seg er det lettere å unngå å bli sugd ned i et hav av alternativer.

Når du har gjort sammenbrudd, må du begynne å gjøre lekser. Utvalget av foreslåtte terapi verges på de uendelige, og mange foreslåtte kosttilskudd er av begrenset bruk. Starte dine studier med din egen lege: en spesialist kan ikke bare hjelpe deg å gjenkjenne lovende urte kosttilskudd, men også hindre deg fra å gjøre stor skade ved å forsøke å foreskrive sterke naturmidler og ved å blande medisiner.

Lærer også hvor du skal lete på nettet for solid informasjon. På slutten av denne artikkelen vil du finne en kort nybegynner sett av online referanser og informasjonsnettsteder.

Noen konkrete Urter

Det er noen spesifikke urter for å se nærmere på som et utgangspunkt. For forbedret puste omega-3 fettsyrer som finnes i linolje samt fiskeolje er ofte anbefalt. Omega-3 er også ryktet å hjelpe med depresjon. Koenzym Q10, en naturlig produsert stoff som finnes i cellene, blir brukt av cellene for energitransport, og antas å bidra med energi og tretthet. For smerter kan det være lurt å se om du bor i et område der medisinsk marihuana er lovlig: ikke alle former for THC administreres gjennom den gamle metoden for røykskader, og så noen former for THC anses hensiktsmessig å bøte smerte, depresjon og appetitt tap blant andre symptomer. Comfrey, en urt noen ganger anbefalt i alternativ terapi, er brukt i en rekke lungerelaterte forhold, blant annet kreft og bronkitt, og er tenkt å redusere betennelser og beskytte mot skader på lungene på nivået av små blodårer, bremse utviklingen av asbestose. Comfrey er også assosiert med leversvikt, men. Dette gir en klar indikasjon på hvorfor urtemedisin, mens du holder store løftet, bør også foretas kun med tilsyn fra en lisensiert lege med forståelse av både klassisk medisin og alternative behandlingsformer. Aldri ta en urte supplement som kan komme i konflikt med eksisterende foreskrevet medisiner, og aldri prøve å diagnostisere og avgjøre doser uten noen profesjonell veiledning.

Dette er en mindre utforskning av urte behandling for asbest lunge: potensialet indikert ved de medisinske egenskaper av urter og andre naturlige stoffer er for stor til å bli dekket i en enkelt artikkel. Men ved hjelp av disse retningslinjene, huske å sortere de områdene du ønsker å adresse, sjekke de ulike elektroniske henvisninger og bruke legen din for å sende dine undersøkelser, kan urte medisiner gi sterk støtte i behandling av symptomer av asbest lunge og i å øke livskvaliteten av en diagnostisert pasient.

Symptomer på Thoracic Skoliose

Mens krumning av ryggraden opp til 10 grader er generelt ansett for å være innenfor det normale utvalget av spinal variasjon, krumninger over 10 grader er klassifisert som skoliose. Når krumning av ryggraden forekommer i thorax ryggraden, den delen av ryggraden som inkluderer 12 ryggvirvler mellom hals og nedre del av ryggen, er det ansett thorax skoliose.

Typer av skoliose

Det finnes flere former for skoliose påvirker thorax ryggraden, idiopatisk skoliose, eller skoliose uten kjent årsak, er den vanligste formen. Medfødt skoliose skyldes en misdannelse i ryggvirvlene som hindrer normal vekst, mens nevromuskulær skoliose påvirker de med nervesystemet lidelser, som cerebral parese. Syndrom skoliose er et symptom på skjelettlidelser som forårsaker dysplasi, eller misformede bein og brusk, som i achondroplasia eller Marfans syndrom. Endelig er postural skoliose oftest forårsaket når en annen tilstand som forårsaker smerte som er lettet ved å vippe sidelengs. Langsiktig kompensasjon for smerte, spesielt under vekst og utvikling, kan føre til overdreven spinal kurvatur.

Vanlige tegn og symptomer

Tegn og symptomer på thorax skoliose vil variere fra en pasient til en annen; imidlertid noen av de mest vanlige symptomer inkluderer ulik høyde på skuldrene og / eller skulderbladene, samt ulik hofteposisjonen. I noen, kan hodet synes å være ute av senter med brystet og når man står oppreist, kan en persons armer synes å henge ved forskjellige stillinger ved sidene av legemet. Til slutt, når bøyd fremover, blir det åpenbart i en person med scoliosis at sidene av ryggen på motsatt side av ryggraden er forskjellige.

Hjerte- og lunge Symptomer

I alvorlige tilfeller av thorax skoliose, kan pasienten oppleve en redusert lungekapasitet og begrensning av ribbeina og brystmuskulatur. Som lungefunksjon blir kompromittert, kan hjertet må jobbe hardere for å sirkulere blod med en normal hastighet. Pust og regelmessig fysisk aktivitet kan bli vanskeligere.

Psykologiske symptomer

I alvorlige tilfeller kan thorax skoliose bli synlige og resultere i unormal vridning og tilting av rygg, brystkasse, skuldre og nakke. Den unormale utseende av kroppen kan påvirke en person følelsesmessig, spesielt ungdom som er berørt av skoliose, hvis legemer utvikler samtidig som de sliter med hormonelle endringer, kroppsbilde problemer og selvfølelse.

Smerte

Ifølge University of California, San Francisco Medical Center, bare 30 prosent av de med skoliose opplever smerte som et direkte resultat av spinal kurvatur. Det er imidlertid flere komplikasjoner av skoliose som kan resultere i smerte som leddgikt, klemte nerver, muskelspenninger og kramper.

Adams Forward Bend Test

Hvis du mistenker at noen du kjenner kan ha skoliose, er Adams Forward Bend Test en felles screening eksamen. Å administrere testen, spør personen til å plassere føttene sammen og bøye seg fremover i midjen ca 90 grader. Stående bak ham og ser over toppen av ryggraden, bør du være i stand til å oppdage noen forskjell i høyde mellom venstre og høyre side av ryggraden og / eller skulderbladene. Se legen din for en X-ray for å bekrefte diagnosen hvis skoliose er mistenkt.