Digidexo.com

bro mellom rumpeballene

Hvordan bruke en lysbilde Board for overflytting av pasienter

En glidebrett, også referert til som et overføringsbrett, er en hjelpeenhet som skaper en bro mellom flatene. Anordningen er fremstilt av materialer som plast eller tre. Pasienten er i stand til scoot over hele linja, noe som reduserer behovet for en omsorgsperson å løfte pasienten fra en overflate til en annen. Kjenne de riktige trinnene for å bruke et lysbilde bord kan øke selvtilliten din og forbedre sikkerheten til både deg og pasienten.

Bruksanvisning

Vask hendene med såpe og vann. Tørre hender også.

Utdanne pasienten på bruk av et lysbilde bord og prosedyren for bruk.

Plasser rullestolen på en 30- til 45-graders vinkel fra sengen. Fjern rullestolen armlenet fra siden personen vil gli til, flytte fotplatene ut av veien og låse hjulene.

Bistå pasienten i sittende stilling på kanten av sengen. Pasienten bør være i stand til å komfortabelt hvile føttene på gulvet.

Plasser den ene enden av raset bord under pasienten, mellom rumpeballene og den bakre delen av låret. Plassere den andre enden av glidebrett i stolsetet.

Monter en gangart belte rundt pasienten ved behov for ekstra støtte. Kontroller at gangart belte er tettsittende, men ikke for stramt. Gripe hver side av gangart belte med en underhanded grep.

Be pasienten om å presse opp med armene mens sakte beveger seg mot rullestolen. Lære pasienten å lene hodet og skuldrene i retning motsatt av bevegelsen.

Be pasienten å gripe langt armlenet når det er innen rekkevidde for å gi ekstra stabilitet.

Assist pasienten inn i en komfortabel og sikker posisjon. Fjern lysbildet styret og gangart belte. Erstatte rullestolen armlenet.

Tips og advarsler

  • Har pasienten overføring til hans sterkere side.
  • Bruk disse trinnene som en grunnleggende retningslinje for å overføre pasienten til andre overflater, for eksempel fra en rullestol til en stol.
  • Øv gode kroppen mekanikk ved å holde knærne bøyd og ryggen rett.

Hvordan bruke progesteron krem ​​for å stoppe en langvarig periode

Noen ganger kan en lege foreskrive progesteron krem ​​eller gel for en kvinne som opplever unormalt lange menstruasjon. Hva denne kremen gjør er behandle unormal blødning som kommer fra livmorveggen. Denne behandlingen kan ta et par måneder å vise resultater, men kan være effektive for noen kvinner.

Hvordan bruke progesteron krem ​​for å stoppe en langvarig periode

•  Snakk med legen din. Før du noen gang prøvd å behandle langvarige perioder, bør du snakke med legen din. En unormal menstruasjonssyklus kan være et symptom på en mer alvorlig tilstand som rett og slett en langvarig periode.

Påfør progesteron krem til det angitte område av kroppen. Avhengig av hvilken type av progesteron krem ​​du bruker, vil legen angi området (eller områder) der du skal bruke kremen. Noen produkter er administrert direkte til vagina, mens andre vil veksle mellom rumpeballene, innsiden av lårene, magen, håndledd, indre armer eller nakke. Du vil mest sannsynlig bruke en "applicatorful" på hver administrasjon, som er et forhåndsbestemt beløp angitt i pakken.

Fortsett å bruke progesteron krem som anvist. Vanligvis vil legen din foreslå å bruke progesteron supplement for totalt seks programmene, administrere krem ​​til kroppen din annenhver dag.

Ta kontakt med legen din dersom du opplever noen endring i din periode som kan dosen må endres. Din lege vil vanligvis foreskrive en 4 prosent konsentrasjon for å behandle avvik i en kvinnes menstruasjon. Når denne behandling ikke fungerer, kan han velge å øke dosen til en 8 prosent løsning.

Påfør konsentrasjon til legemet å følge den samme applikasjons anbefaling (annenhver dag i totalt seks applikasjoner).

Hint

  • Prøv å bruke krem ​​eller gel på samme tid hver dag.
  • Det anbefales å bruke kun disse kremer og geleer som inneholder progesteron gjennom en resept.

Hvordan behandle pilonidal cyster

En Pilonidal cyste, eller lomme med stykker av hud og hår på innsiden, danner på undersiden av halebenet, mellom rumpeballene. Menn er mer utsatt for pilonidal cyster enn kvinner er, med de fleste tilfeller oppstår mellom 15 og 24. Det er antatt pilonidal cyster er forårsaket av inngrodde hår eller gjentatt skade / mishandling til halebenet regionen. Hvis symptomer utvikler seg, de inkluderer smerter og betennelser, rødhet og hevelse rundt korsryggen, noen ganger med tilhørende drenering. Feber er også til stede i sjeldne tilfeller.

Hvordan behandle pilonidal cyster

Hvordan behandle pilonidal cyster

•  Besøk din fastlege hvis pilonidal cyste blir infisert og symptomer oppstår. Han vil utføre en enkel prosedyre på kontoret hans for å drenere cyste. En lokal bedøvelse vil bli injisert rundt cyste området til nummen det, så et snitt vil bli gjort og håret og andre saker inne cyste vil bli fjernet. Legen vil da pakke såret for å tillate det å helbrede fra innsiden og ut. The Mayo Clinic sier opp til 60% av tilfellene er kurert med denne prosedyren.

Rengjør og påfør ny pakking et par ganger daglig inntil helbredet. Noen drenering kan forekomme etter inngrepet, slik pakking må skiftes ut. Ta forholdsregler mot drenerings flekker av seg ekstra undertøy og anvende ny pakke raskt nok.

Foreta kirurgiske prosedyrer dersom pilonidal cyster vedvarer. Tilbakevendende pilonidal cyster med sinus veisinfeksjon krever mer invasive kirurgiske prosedyrer. Kirurgiske alternativer inkluderer åpen eller lukket kirurgi. Begge prosedyrene involverer åpne cyste og rense ut alle hår og andre stoffer, sammen med rengjøring sinus traktater. Med åpent sår kirurgi, blir såret pakket og igjen å helbrede som i den tidligere fremgangsmåte, mens det ved lukket sår kirurgi, blir såret sydd lukket. Åpent sår kirurgi tilbyr en bedre kur rate enn lukket såret kirurgi.

Hold den kirurgiske området rent per legens anvisninger, redo pakking og dressing som anbefales, og barbere rundt i området for å unngå smitte og gjentakelse av pilonidal cyste. Hold området rent og tørt, og ikke sitte lenger enn nødvendig for å fremme helbredelse tid. Det anbefales også at overvektige pasienter ned i vekt for å unngå gjentakelse av cyster.

Ta ibuprofen eller annen over-the-counter smertestillende medikamenter ved behov og din lege tillater. Medisinering er ikke sannsynlig å være nødvendig med det første enkel prosedyre, men det kan bli kalt for i de mer avanserte kirurgiske prosedyrer.

Hvordan å miste vekt Med enkle øvelser i to uker

Hvordan å miste vekt Med enkle øvelser i to uker


En fornuftig vekt-tap målet er 1 til 2 pounds per uke. Fordi 3500 kalorier tilsvarer omtrent ett pund, må du brenne en ekstra 3500 til 7000 kalorier per uke for å oppfylle dette målet. Dette betyr at du trenger til å bruke 500 til 1000 mer kalorier per dag enn du tar inn. På denne prisen, kan du forvente å tape 2-4 pounds i to uker. Regelmessig trening kan hjelpe deg å forbrenne disse ekstra kaloriene.

Hvordan å miste vekt Med enkle øvelser i to uker

•  Gå en rask tur i morgen. Eller du kan bruke din pausetid i løpet av dagen til å gå i flere korte turer. Gå rundt nabolaget ditt, i bygningen eller parkeringsplassen på jobben, rundt kjøpesenter eller på en innendørs eller utendørs bane. Bruk skritteller for å holde oversikt over antall skritt du går hver dag. To tusen trinn tilsvarer ca en mil. En anbefalt mål er 10.000 skritt, eller omtrent fem miles per dag.

Gå opp og ned trappene når det er mulig. Du kan redusere intensiteten ved å ta trappene sakte eller øke intensiteten ved å gå raskere eller enda jogging. Hvis du befinner deg andpusten eller hvis lårmusklene brenner, marsjere på plass ved neste trapp landing til du føler deg klar til å fortsette.

Utfør øvelser som push-ups, mage crunches og knebøy. Disse kroppsvekt øvelser er en enkel måte å få en motstand trening fordi ingen utstyr eller gym medlemskap er nødvendig.

Gjøre push-ups ved å plassere hendene på gulvet, skulder bredde hverandre, med bena strake bak deg og føttene sammen. Plasser skuldrene rett over hendene. Kontraherer magemusklene, holde en flat rygg, sakte senke deg mot gulvet og trykk deretter tilbake oppover.

Gjør abdominal crunches ved å ligge på ryggen med knærne bøyd og føttene flatt på gulvet. Plasser hendene bak hodet. Kontraherer magemusklene, krølle opp til øvre del av ryggen løftes opp fra gulvet og deretter sakte senke overkroppen ned igjen.

Gjør knebøy ved å stå med føttene litt bredere enn hip-bredde hverandre. Kontraherer magemusklene, plassere vekten på hælene, holde en flat rygg, senk deg til lårene er parallelle med gulvet og knærne er på linje med det andre tå og deretter utvide opp igjen.

Gjør yoga for en trening som kan innlemme strekke med aerobic og styrketrening. Yoga er fort gjort i ditt hjem, og det eneste utstyret som kreves er en yogamatte. Hvis du er ny til yoga, få en god yoga DVD for å lære av. Hvis du foretrekker mer veiledning eller sosial interaksjon, delta på yoga klasser på et lokalt treningssenter eller samfunnshus. Valgfritt utstyr, for eksempel blokker eller en stropp, kan brukes til å endre positurer for de som er mindre fleksible. Blokkene fungere som en bro mellom hendene og gulvet, og stroppen kan fungere som en forlengelse mellom hendene og føttene.

Hint

  • Rådfør deg med lege før du begynner et treningsprogram hvis du har noen medisinsk relaterte bekymringer.

Pranayama å øke metabolismen

Pranayama er kontrollert pusting praktisert i yoga. Alle skolene i yoga vurdere pranayama integrert i enhver praksis, men det er viktig å lære de forskjellige teknikkene fra en erfaren lærer. Ifølge Claudia Cummins, i en artikkel i Yoga Journal, kan Pranayama være som en bro mellom meditasjon og asanas, eller positurer. Og, til støtte for gamle læren om Pranayama, flere studier viser at visse typer Pranayama kan øke stoffskiftet.

Pranayama: kontrollert pusting

Til yogier, praktisere kontrollert pusting er nøkkelen til god helse. Blant annet ved ganske enkelt å kontrollere pusten din, kan du øke din energi, øke bevisstheten og fokus og faller i dyp avslapning. Ifølge Tony Briggs, i en artikkel i Yoga Journal, er det viktig å praktisere pranayama daglig. Øve sporadisk kan føre til mer skade enn ikke å trene i det hele tatt. Men ved å starte sakte, blir klar over pusten din, og praktisere regelmessig, kan subtile endringer ses i energinivå, hjertefrekvens, mental klarhet og metabolisme.

Metabolisme

Stoffskiftet er i utgangspunktet alle dine kroppsfunksjoner som skaper og bruker energi. NIH viser flere av disse, inkludert fordøye mat, eliminere sløsing, pust, sirkulerende blod, kontrollere kroppstemperatur, kontrahering muskler og funksjon av hjernen og nerver. Metabolic rate er mengden energi (målt i kalorier) du forbrenner hver dag til å gjøre disse tingene. Hver av disse kroppsfunksjoner, da, regulerer og reguleres av våre metabolic rate.

Pranayama og Metabolic Rate

Flere studier har vist at visse Pranayama øvelser endrer metabolic rate. Ifølge en 1993 studie ved Vivekananda Kendra Yoga Research Foundation, høyre nesebor puste hevet metabolic rate mer enn venstre nesebor puste eller alternative nesebor puste. I denne studien, alle deltakere, også de i kontrollgruppen, mistet en betydelig mengde vekt. Dette førte til den konklusjon at andre faktorer, slik som endring av diett og vanlig yoga praksis, bidratt til vekttap. En annen studie, i Journal of Exercise Physiology, viste en innvirkning på lipid (fett) metabolisme i blodet. Måten lipider metaboliseres i blodet kan påvirke forhold som koronarsykdom.

Slik bruker Pranayama

For å bli klar over pusten din, sitte i halv-lotus yoga positur (eller bare sitte i en stol med ryggen rett). Som du puster, se pusten din uten å prøve å endre det. Etter å ha sett pusten i noen minutter, begynner å puste bevisst. Pust inn for 4 teller, pause, puste ut for 4 teller. Pause og fortsette. Stopp hvis du føler deg svimmel eller svak. Se Ressurser for mer informasjon om ulike typer Pranayama.

Ekstracellulære matrise og hår

Ekstracellulære matrise og hår


Hår former, vokser og dør i en vanlig tre-trinns syklus. Alle tre stadier av syklusen avhengige av bindevev i hodebunnen kalt ekstracellulære matrise.

Ekstracellulære matrise

Medisinsk Biokjemi Page definerer et ekstracellulært matriks som et komplekst nett av bindevev. I hodebunnen, hjelper denne matrisen i veksten, Shedding og gjenvekst av hår.

Hårvekst Stages

Ifølge Keepmyhair.ca nettsted, livssyklusen til et hår består av tre hovedtrinn kjent som anagen, catagen og telogen.

Anagen

Når et nytt hår danner under anagen, hodebunnen celler, blodtilførsel og ekstracellulær matriks formidle signaler til hårsekken regulere hastigheten på hårvekst.

Catagen

Ved denne overgang, benytter den ekstracellulære matriks sine fibre til å bevege pære av døende hårsekken til overflaten av huden.

Telogen

Etter at håret faller ut, fortsetter den ekstracellulære matriks til å virke som en kjemisk og strukturell bro mellom pæren og dens blodtilførsel. En kjemisk melding fra matrisen fører deretter stamceller å vekke og danner en ny hårsekken i stedet for den tidligere.

Hva er fordelene med en Halfway House?

Hva er fordelene med en Halfway House?


En halvveis huset er akkurat hva det høres ut som - en bro mellom narkotika eller alkohol behandling anlegget hvor du fikk edru og tilbake til full integrering i dag-til-dag lever.

Recovery

Etter at du har gått gjennom behandling og er i bedring, er det viktig at du ikke setter deg inn i enhver situasjon som kan true at utvinning. Ifølge Recovery Connection, er gjennomsnittlig opphold fra tre til seks måneder.

Monitor edruelighet

Ett av formålene med en overgangsbolig er å overvåke din nøkternhet. Urinen og muligens blod vil bli testet for å bekrefte at du ikke bruker narkotika eller alkohol.

Sikkerhet

Å være en rusavhengig handler om å være ute av kontroll i livet ditt. Leve i en overgangsbolig gir deg et sted som er trygt fra presset av omverdenen mens du arbeider på din utvinning.

Choices

Lære å følge regler er en viktig del av utvinning. Der kan du teste din evne til å ta valg og feil og til å møte konsekvensene i et beskyttet miljø.

Society

Sakte lettelser deg selv tilbake til samfunnet litt etter litt kan hjelpe deg å unngå venner som kanskje ikke er bra for deg, samt lindre stress som kan overvelde noen bare begynnelsen utvinning.

Hva gjør de E. coli-bakterier trenger for å overleve?

Hva gjør de E. coli-bakterier trenger for å overleve?


E. coli-bakterier er vanlige organismer finnes overalt, inkludert tarmen hos mennesker og dyr, hvor de overlever av mat som folk forbruker. De fleste stammer av E. coli er harmløse, og noen enda bekjempe sykdomsfremkallende bakterier. De har også syntetisere vitaminer, som ikke bare gagner dem, men også gagner dyr hvis tarmen de bor. Men noen stammer av E. coli, spesielt E. coli O157: kan H7, forårsake alvorlige helseproblemer, og kan også føre til nyresvikt og død.

DNA

Bakterier er svært forenklede, slik at de kan ofte endre og utvikle nye egenskaper. For eksempel kan bakterier absorbere genetiske koder fra virus og bruke disse kodene til å engasjere seg i ulike former for atferd. Derfor kan overlevelses metoder for E. coli variere avhengig av belastningen. E coli kan bevare deres DNA ved å overføre DNA-koden til andre bakterier via forskjellige metoder. For eksempel kan noen E. coli danner broer mellom seg selv og andre bakterier, gjennom hvilke enkelt-trådet plasmid DNA reiser.

Transmission

E. coli vil leve på organisk materiale, inkludert hamburger kjøtt. Dette krever at folk koker hamburger å drepe av E. coli å unngå inntak av patogene stammer av denne bakterien. E. coli-bakterier noen ganger overleve når folk ikke koker kjøtt nok, forårsaker bakterier å potensielt infisere tarmen. Kjøttet må inneholde minst 10 E. coli-celler til å infisere noen. Noen E. coli-bakterier komme dypt inne hamburger kjøtt når en kniv kutt i kjøttet, presser bakterier ned. Malt kjøtt utgjør en enda større fare, siden de E. coli-bakterier ble blandet jevnt i hele kjøttet. Bakteriene kan komme på kjøkken overflater, menneskelige hender og kjøkkenredskaper, slik at folk kan overføre disse bakteriene til tidligere uberørte overflater.

Infeksjon

E. coli-bakterier også bor på avføring. Når avføring, vanligvis dyr avføring, forurense frukt og grønnsaker, kan de spre E. coli til råvarer. Personer som inntar E. coli kan bli syke, avhengig av belastningen. E. coli har strukturer som er spesielt utviklet for å invadere andre celler, som kalles bakterielle invasins. Når folk har sykdomsfremkallende E. coli-infeksjoner i tarmen, de noen ganger bruke antibiotika for å drepe bakterier. Dessverre, kan disse bakteriene utvikler resistens mot antibiotika, skape mer-resistente stammer av de arter som E. coli O157: H7.

Hardførhet

E. coli er svært hardføre bakterier som tilpasser seg deres forhold. Det kan gradvis tilpasse seg svært sure forhold, overlever uten mat eller fuktighet, og ofte overlever frysing, noe som er grunnen til at folk må grundig koker rå, fryst kjøtt. Men det kan ikke overleve temperaturer over 140 grader Fahrenheit.

Beskyttende lag

E. coli kan overleve phagocytic engulfment grunn av egenskapene på sine cellevegger som beskytter dem. De har også sure polysakkarider som beskytter dem. Lysozymene kan produsere lytiske stoffer som kan ødelegge mange bakterier, men E. coli kan opprette en peptidoglycan lag som beskytter den.

Hvordan dekke mangler tenner i munnen

Hvordan dekke mangler tenner i munnen


Å ha et gapende hull i munnen der en tann eller tenner skal være er ikke hyggelig. Manglende tenner kan alvorlig påvirke hvordan du ser ut, ofte til det verre. Eventuelle manglende tenner du har påvirker hvordan tennene slot sammen når du bite ned på mat. Manglende tenner kan føre til mat for å bli fanget i områder, som kan føre til tannråte og tannkjøttsykdom. Fra en kosmetisk vinkel, er det flere måter du kan kompensere for manglende tenner, alt fra kroner til partielle proteser eller et komplett sett av proteser.

Bruksanvisning

•  Sett i en fast delvis protese, som er kjent som en bro. En bro over gapet dekker opp i munnen til venstre med en eller flere tenner ved å skape en "bro" mellom de eksisterende tenner. Denne type bro er limt inn i munnen med dentalsement, mens en fjernbar bro kan fjernes av brukeren.

Sett en caps eller en krone. Caps er det beste alternativet for å dekke hull i tennene når en del av tannen mangler, fordi de kan monteres på de delvise restene av en tann. De er også nyttige for å avstive en eksisterende fylling når tannen som omgir fyllingen er nesten borte.

Bruk et sett med proteser. Dette er den beste løsningen hvis du mangler flere tenner og ønsker å dekke den resulterende gap. Det er delvis og full proteser. Partielle proteser er montert på en plast eller metallplate eller et rammeverk som er stukket inn i munnen, og holdes på plass med klips. Full proteser er utslitt når ingen tenner igjen i enten øvre eller nedre kjeve. Øvre full proteser sug på din gane å holde på plass. Hvis du gjør bære proteser, sørg for å rengjøre dem etter hvert måltid, ved hjelp av såpe eller en protese renere og en myk tannbørste.

Slik Lavere Dental Cleaning Cost

Slik Lavere Dental Cleaning Cost


Hvis du ikke har dental forsikring da dental rengjøring kostnaden må være så lavt som du kan få det. Dette skjer vanligvis når du mister en jobb, og som et resultat miste fordeler. Det bare så skjer det akkurat nå vi er i en resesjon, og mange som trodde jobben var ikke i fare funnet ut at det er. Som et resultat, er det en rekke mennesker på jakt etter måter å spare penger på tannrengjøring.

Bruksanvisning

•  Det bare så skjer at jeg er en av dem som mistet jobben sin og fordeler. Som et resultat, jeg gikk på jakt etter måter å redusere dental rengjøring kostnader og fant dem. Jeg hatet å forlate tannlegen min, men det var ikke noe valg, hun var for dyrt.

Det første jeg gjorde var å kjøpe en av de tannhygienepakker på apotek. De har alle dental verktøy som trengs for en grunnleggende rengjøring. Dette fungerer som en bro mellom rengjøringer, slik at du ikke trenger å gjøre profesjonelle rengjorde så ofte.

The dental hygiene kit fungerer bra; Men trenger du en dypere rengjøring gjort minst to ganger i året. En av de beste ressursene til dette er dental skoler. De trenger noen å øve på og du trenger tennene rengjøres. Selvfølgelig er de ikke så erfaren, og det kan såre litt mer, men hvis du kan få det gjort gratis så kan det være verdt det.

Hvis du vil spare på dental rengjøring kostnad kan du også gå til nabolaget tannklinikk. Klinikkene kreve en liten avgift og mange er et steg opp fra tannlege skolen. De er akademikere og derfor mer erfaren så det er ikke så mye ubehag. Dette er et flott sted å også gjøre fyllinger og andre dyrere tannarbeid.

Så er det tannleger som starter sin første tannlegepraksis og trenger for å bygge et klientell. De annonserer rabatter hver så ofte for å lokke inn nye pasienter. Det eneste problemet er at prisene vil svinge og gå høyere etter som tiden går.

Den gode del er det ikke tar så lang tid. Dental studenter er veldig treg, og ventetiden er notorisk lenge, som er den tannklinikk. Begge disse har en tendens til å ha lange ventetider, men prisen er riktig så litt ulempe er greit.

Helse messer er en annen flott måte å redusere dental rengjøring kostnader. I tillegg kan du dra nytte av andre gode tilbud og tjenester som tilbys. For ikke å nevne, helsemesser er moro du kan også få en gratis massasje!

Som du kan se tannpleie trenger ikke å koste en arm og et bein det finnes tilgjengelige alternativer du bare trenger å gjøre lekser. Den beste tingen å gjøre er å gi dem alle en prøve deretter bestemme hvilken som passer best til ditt behov.

Blå Grønn Alger for Weight Loss & Detox

Vekttap er en av de største næringene i verden, og alle prøver å komme inn på den stadig økende markedet for neste vekttap mirakel narkotika. Du trenger ikke et mirakel narkotika - bare bruke blå-grønne alger. Blå-grønnalger, ofte referert til som en supermat, er også kjent som Spirulina. Det er de vanligste artene av denne alger. Denne vitamin-beriket supermat kan hjelpe med vekttap og detox.

Vekttap

En av de beste kosttilskudd for å miste vekt og detox med er blå-grønne alger / spirulina. Auroraville.org datoer blå-grønne alger tilbake: "3,6 milliarder år siden, det ga en evolusjonær bro mellom bakterier og grønne planter." Blå-grønne alger er rik på protein; i henhold til Medline Plus, inneholder det opp til 70 prosent protein, og mens det alene ikke forårsaker vekttap, med en høy-proteindiett det kan hjelpe til med vekttap. Det er også en vitamin-beriket antioksidant, som hjelpemidler i generelle helse. Medline Plus anbefaler å ta 200 mg tabletter tre ganger daglig, like før du spiser. Med høy proteininnhold av supplement og fiberrike kilder til komplekse karbohydrater, kan du gå ned i vekt fordi du bor mett lenger og ikke så sannsynlig å overindulge.

Detox

Detoxing kroppen er en mani akkurat nå, og med god grunn. Bli kvitt giftstoffer i kroppen din gjør det mulig å rense dine organer og blod. Ifølge Spirulina.com, spirulina er "blå Bilin supplerer kroppens egne naturlige forsvar mot den giftige frie radikaler super-oksid" som involverer lever fordøyelsesprosessen, og ingen annen mat eller supplement kan gjøre det.

Til hjelp i detox, inneholder blågrønnalger / spirulina betakaroten, lutein, jern og gamma-linolenic acid (GLA). Den inneholder også en uvanlig kombinasjon av polysakkarider, sulfolipids, glykolipider og andre ingredienser som fortsatt blir studert av forskere. Tar blå-grønne alger / spirulina for din detox "støtter et sunt hjerte-systemet og beskytter mot oksidativt stress."

Enkelt tann erstatning alternativer

Hvis du har mistet flere tenner, får et sett av proteser ofte er den mest levedyktige erstatning alternativet. Med tapet av en enkelt tann, men det finnes flere alternativer, og beslutningen er ikke fullt så entydig. Single-tann erstatning alternativer varierer avhengig av pris, utseende og prosedyre.

Flyttbar delvis protese

Flyttbare partielle proteser beskriver en tann - eller noen ganger flere tenner - erstattet med en montert sett med klips som festes til tilstøtende naturlige tenner. Flyttbare partielle proteser kan ikke stå i hele tiden. I stedet må de fjernes før søvn, etter måltider og for rengjøring. Mens avtagbare partielle proteser kan være et attraktivt og rimelig alternativ, kan de skade omkringliggende tennene. Overlevelsen av eksisterende tenner er mindre sikkert for folk seg flyttbare partielle proteser enn for de som gjennomgår annen tann erstatning prosedyrer, eller som rett og slett ikke erstatte tannen i det hele tatt. Rundt 80 prosent av pasientene som ble behandlet med avtagbare partielle proteser fortsette iført utskifting tann etter et år, som viser et mål på upålitelighet og misnøye knyttet til dette alternativet. For disse grunner, tannleger tendens bort fra å anbefale flyttbare partielle proteser, som risikoen er høy og gevinsten kan være lav.

Tann Støttet Bridges

Tann-støttet broer er mer anbefales enn partielle proteser når det gjelder single-tann erstatning, så suksessraten for slik behandling er generelt høy. En tann-støttet bro prosedyre innebærer å slipe ned de to tilstøtende tenner til den manglende tannen og danner en bro mellom gapet. I disse tilfellene omfatter broen en erstatning for den manglende tannen og caps for de gjenværende tennene, kjent som landkar. En bro bare dekker gapet med den eksponerte del av en tann, kjent som en krone. Det betyr at tannen ikke er implantert i roten ved kunstige midler. Root problemer med anslags tennene kan føre til svikt av en tann-støttet bro etter et tiår eller mer. Risikoen for root canal problemstillinger er betydelig høyere med disse broer, som anslagstenner kan råtne, og til slutt må fjernes.

Tannimplantater

I motsetning til de andre prosedyrer, bruker en tannimplantat en titan skruen for å feste den nye kronen inn i kjevebenet. Denne erstatning alternativet ikke skader tennene rundt en manglende tann. Slik at overlevelsesgraden av distansen tenner er langt høyere enn med andre prosedyrer. Enda viktigere, implanterte tennene sist, i gjennomsnitt, langt lengre enn andre tann-erstatning alternativer. De fleste kirurger anbefaler implantat proteser på grunn av mye lavere risiko og høyere suksessrate. Fordelene er betydelige på lang sikt, med 10-års overlevelse av implanterte tennene høyere enn 90 prosent.

Typer av Spinal kirurgi

Personer som lider av ryggsmerter eller en slags ryggskade ofte se leger som er spesialister i behandling av denne delikat område av kroppen. Før valg av en av de forskjellige typer av spinalkirurgi, leger ofte anvende andre metoder for å behandle baksiden. I de fleste tilfeller, korrigerer spinal kirurgi skader som forårsaker nerveskader eller sted press på ryggraden. Teknologiske fremskritt har gjort disse ulike typer spinal kirurgi polikliniske prosedyrer eller prosedyrer som krever korte sykehusopphold.

Diskektomi

Anne Arundel Medical Center Senter for Spine Surgery beskriver en diskektomi som spinal kirurgi der kirurger fjerne herniated plater, som avlaster trykket på nerver i ryggen. De bruker en 2-tommers innsnitt for å fjerne platene, noe som resulterer i minimal blodtap. Dette spinal kirurgi på en gang krevde en to- eller tre-dagers sykehusopphold. Nå er en diskektomi en poliklinisk prosedyre.

Foramenotomy

Highland Medical Centers Highland Pain Institute sier at en foramenotomy avlaster trykket forårsaket av en klemt nerve. Denne type spinalkirurgi består av fjerning av bein og annet vev som komprimerer nerver på ryggsøylen. En foramenotomy kan være en del av et stort medisinsk prosedyre eller en minimal invasiv prosedyre der legene gjør en liten snitt.

Korsrygg laminectomy

The Center for Spine Surgery sier at en lumbal laminektomi avlaster press på rygg nerve ved å fjerne herniated plater og bein spurs. Denne type spinalkirurgi er en poliklinisk prosess som krever en 2- eller 3-tommers innsnitt i midten av den nedre del av ryggen.

Lumbar Spine Fusion

Lumbar fusion er en type spinal kirurgi brukes når en person lider av en spinal tilstand som fører til ustabilitet i ryggvirvlene. Ustabiliteten legger press på nerver i ryggraden. Lumbar fusjon er et stort kirurgisk inngrep der kirurger bruker skruer og plater for å fikse bein. Ved hjelp av bein grafts, leger skape en bro mellom bein i korsryggen av ryggraden. Bone kommer fra personens kropp eller fra et bein bank.

Kyphoplasty

The Center for Spine Surgery sier at en kyphoplasty er en type spinal kirurgi brukes på pasienter med osteoporose og komprimerte brudd. Kirurger lage et lite snitt og sette inn og blåse en ballong i det berørte området inntil det utvider tilbake til det normale. Kirurger bruker sement for å fylle tomrommet. Denne fremgangsmåten hjelper stopper deformiteter, reduserer tap av høyde og reduserer smerte hos pasienter med osteoporose og komprimerte brudd. Pasientene er plassert under anestesi og bli på sykehuset over natten.

Hva Muskler er Brukes Svømming Butterfly Stroke?

Hva Muskler er Brukes Svømming Butterfly Stroke?


En svømming hjerneslag involverer bevegelse av musklene i armer og ben, noe som fører til at svømmeren å spole fremover, ifølge nettstedet Target Woman. Men, påpeker den amerikanske Svømming Coaches Association at andre muskler, inkludert de som ligger i bagasjerommet, er også grunnleggende i løpet av svømmebevegelser.

Under butterfly, som utviklet seg fra brystet slag, svømmere holde sine skuldre i tråd med overflaten av vannet, og gjør arm- og benbevegelser sammen, ifølge Target Woman.

Flere muskler brukes til å utføre sommerfuglen slag, inkludert musklene i bagasjerommet, ben og armer, i henhold til de amerikanske Svømming Coaches Association.

Bagasjerom

De store muskulaturen i underkroppen, stammer fra brystet og ryggen og satt inn på overarmsbenet, er involvert i butterfly og andre svømmeteknikk. Ifølge American Swimming Coaches Association, disse inkluderer de store adductors, latissimus dorsi, de Teres store og pectoralis major, blant andre.

Ifølge forfatteren Blythe Lucero, i "Masters Svømming: En Manual", er sommerfuglen slag mer avhengig av de store musklene i bagasjerommet enn alle andre muskler i armer og ben.

Armer, underarmer og håndledd

Arm muskler er svært viktig under butterfly fordi de gir en bro mellom stammen og underarmen og håndleddet muskler. Ifølge forfatteren Ian McLeod, de viktigste arm muskler involvert under butterfly er brachiallis, biceps og triceps brachii. I underarmen, mentiones han flexor og extensor carpis, pronator Teres og palmaris Longos, extensor digitorum og brachioradialis.

Håndleddet flexors oppretthåndleddet i en nøytral til svakt bøyd stilling, under slaget.

Legs og Feet

I motsetning til de andre svømmestiler, under butterfly beina beveger seg i samklang, også kalt "delfin kick". Ifølge Ian McLeod begynner fremdrift med sammentrekning av Iliopsoas og rectus femoris, som fungerer som hip flexors. Rectus femoris også fungere som knes extensors, ans er tilknyttet bevegelsen startet i quadriceps muskelgruppe. De gluteous musklene fungerer i restitusjonsfasen av bevegelsen. Ifølge Ian McLeod, astronemius og soleus er foten muskler også involvert under butterfly.

Funksjon av arterier Innenfor Cardiovascular System

Opprinnelig, de gamle grekerne mente at blodårene bare holdt luft. Dette var fordi, i fravær av et hjerteslag, arteriene i de døde var tom. I middelalderen ble det antatt at arteriene gjennomført vitale ånder, atskilte og forskjellige fra blod. Det var ikke før det syttende århundre at William Harvey, beskrev sirkulasjonssystemet slik vi kjenner det.

Forstå Cardiovascular System

Det kardiovaskulære systemet er en lukket sløyfe som sirkulerer næringsstoffer, oksygen til muskler og organer, og fjerner avfallsprodukter gjennom et komplekst nettverk av blodårer. Det er to hovedtyper av blodkar: vener og arterier.

Funksjon

Den viktigste funksjonen til blodårene er til å bære blod vekk fra hjertet. De fleste arterier bærer oksygenrikt og næringsrikt blod til vev og organer. I en voksen, de eneste unntakene er lungene arteriene som frakter de-oksygen til lungene, der det er re-oksygen og karbondioksid frigjøres.

Struktur

Arteriene har tre lag, tunica externa, Tunica medier og tunica intima. Tunica externa, eller i det ytre lag, er fremstilt av bindevev og opprettholder integriteten og formen av arteriene. Blodet strømmer gjennom arteriene under svært høyt trykk og arteriene faktisk utvide og kontrakt med hver sammentrekning av hjertet. Tunica externa gjør arteriene til å utvide uten sprengning. Tunica media, eller midtre lag, består av glatt muskelvev og virker som et elastisk bånd, bidrar arteriene ekspandere og trekke seg sammen så den trykksatte blodet strømmer gjennom. Elastisiteten i arteriene hjelper presse blodet gjennom kroppen. Utvidelse og sammentrekning av blodårene er pulsen som kan bli følt i visse deler av kroppen. Tunica intima, eller indre lag, består av epitelvev som er flate celler lagvis oppå hverandre. Dette sjiktet er i direkte kontakt med blodet og gir en glatt overflate for blodstrømmen.

Størrelser

Arteriene kommer i forskjellige størrelser med den største er ca 1 cm i diameter og den minste blir nesten mikroskopisk. Den største arterien er hovedpulsåren som fører blod nedover stammen og deler ut i høyre og venstre lårarteriene i bena. Aorta går ut av hjertet og danner en bue før du gjør sin vei nedover stammen. Av denne buen er arterier som fører blod til armer, nakke og hode. De minste arteriene kalles arterioler og disse strukturene koble til kapillærer. Mens faktisk ikke arterier, kapillærer spille en viktig rolle i det kardiovaskulære systemet, handler de en som en bro mellom arterier og vener. De er i hovedsak bygget opp av ett lag av epitelvev med en ekstern bindevevslaget. Kapillærer er ansvarlig for utveksling av gasser og næringsstoffer til og fra vev. Blod renner fra arteriene, til kapillærene, til vener, og deretter tilbake til hjertet og lungene.

Sykdommer

Det er flere sykdommer som påvirker blodårene med de vanligste er arteriosklerose og aterosklerose. Arteriosklerose er åreforkalkning grunn av alder; Åreforkalkning er herding og blokkering av arterier på grunn av eksterne faktorer, som kosthold eller høyt kolesterol. Diabetes stivner også blodårene ved å forårsake sukker for å samle på fartøy vegger. Noen bindevevssykdommer, som Marfans syndrom, kan svekke tunica externa som gjør det utsatt for brudd.

Hvordan behandle Rumpe Byller

Byller er nesten alltid smertefullt, spesielt når den er plassert på baken, fordi de kan gjøre det vanskelig for deg å sitte ned. Behandling av koke kan fremskynde healing, og tidlig behandling kan hindre senere komplikasjoner som kan kreve en tur til legen.

Bruksanvisning

•  Påfør varme til å koke. Du kan sitte i et varmt bad, tar seg ikke å sitte direkte på byllen. På den annen side, kan du plassere en varmeflaske på koke i 10 til 15 minutter. Heat bringer hvite blodceller og antistoffer mot infeksjonen.

Tapp pustule når den danner hvis du vil. Du vet dette har skjedd når et hode danner på koke, slik at det ser ut som en stor Whitehead. For å gjøre dette, lage et lite hull i hodet med en sterilisert nål. Du kan sterilisere en nål ved å dyppe den i rubbing alkohol eller ved å koke det. Dette trinn kan være unødvendig, ettersom den begynner å koke kan renne av seg selv.

Varm opp området igjen til hastighet drenering. Du kan søke veldig lett trykk rundt hodet på byllen for å hjelpe de væsker unnslippe, men ikke hull på byllen, klem den eller klemme den, fordi dette kan ytterligere irritere den.

Byller kan spre seg, og noen som kommer i kontakt med pus som drenerer fra din byll kan deretter utvikle en også. Clean drenering koker ofte, kast kluter som brukes, eller kok dem å redusere sjansene for å spre smitte til andre deler av kroppen din, eller til andre mennesker.

Besøk legen hvis byll ikke begynner å vise bedring i noen dager, spesielt hvis det koke ligger i sprekken mellom rumpeballene. Koker i denne plasseringen vanligvis krever behandling av en medisinsk faglig. Du bør også gå til en lege hvis du har feber.

Tips og advarsler

  • Bruk en antibakteriell såpe for å rengjøre området flere ganger daglig.
  • Ikke sitt eller legge press på koke når det er mulig, da dette vil bremse drenering og healing.

Dental Flipper vs. Øvre Bridge

Når du mangler en tann eller tenner, kan du fylle gapet ved å få en bro, noe som betyr en tannlege legger ved en falsk tann ved broen til de to tennene på hver side av plassen, bygge bro mellom dem. På den annen side, er en flipper en falsk tann erstatning som er et midlertidig tiltak - mens du venter på tannlegen å sette permanente broen i munnen.

Flipper

Den minst kostbare måten å erstatte noen mangler nedre eller øvre tennene - forutsatt at du har minst to tenner igjen på begge sider av buen - er å få tannsvømmeføtter, som kalles flyttbare partielle proteser, eller RPD. Formålet med hvert slag av sveivene er å erstatte tenner som naturlig mangler. De ulike flipper typene skiller seg i materialet de bruker til å beholde flipper i munnen og å støtte protese tennene.

Flipper Advantage

En av fordelene med en flipper er at du kan ha det gjort før tannlegen fjerner tennene, og deretter sette den inn umiddelbart etter at tannlegen trekker tennene. Du trenger ikke å gå rundt med manglende tenner. En flipper er en umiddelbar delvis protese. Flipper tenner er falske tenner som holdes på plass av utstyr som er noe sånt som en kjeveortopedisk retainer. Flipper tenner kan festes til omkringliggende tennene med metallklips.

Flipper Ulemper

Den flipper, som har en uregelmessig form, kan brekke og bli sprø. En komplett protese er mye sterkere og er i en vanlig form. For å hindre at flipper fra å bryte, akryl tannlegen benytter i utformingen er tykk - noe ubehagelig for bæreren. Det tar tid for brukeren å tilpasse seg. En flipper er vanligvis holdt i munnen via tråd hekter at du noen ganger kan se, og folk ikke liker det. Ledningene kan også forstyrre måten du bite. Svømmeføtter kan forårsake irritasjon i munnen. Det er vanskelig å spise når du har på svømmeføtter fordi de har en tendens til å bevege seg rundt. Noen mennesker fjerne flipper når de spiser.

Bro

En øvre tannbro er fast og permanent. Bridges kommer i forskjellige størrelser og er laget av porselen. Den mest typiske broen er en som går over tre tenner, men du kan få en som erstatter flere tenner enn tre. Broen kan være utformet som to separate broer. For eksempel kan du ha en to-ledds bro på øvre høyre side og en tre-ledds bro i øvre venstre side. Eller broen kan være ett massivt stykke.

Andre Bridge Alternativer

Du kan få bruer som går over hele buen av munnen din. Med dette alternativet, gjør tannlegen broen sterkere enn en vanlig porselen bro, fordi det innebærer å erstatte flere tenner. Denne type bro er fremstilt av zirkonium. Du kan også få en flyttbar bro, et alternativ hvis du ikke kan få en fast bro. Et annet alternativ er posteriore porselen-smeltet gull-til-broer, som har et metallunderstrukturen, noe som gjør den stive bro.

Informasjon om blodkar

Informasjon om blodkar


Blodårene er del av sirkulasjonssystemet, som også inkluderer ditt hjerte og blod. De tre typer blodårer er arterier, kapillærer og vener. Blodårene fører blod som inneholder oksygen og næringsstoffer fra ditt hjerte til dine organer og tilbake til hjertet igjen.

Arteriene

Oksygenrikt blod forlater ditt hjerte og kommer inn i aorta, som er din største arterien. Oksygenrikt blod er nødvendig for dine hjerneceller og celler i hele kroppen for å få dem til å fungere. Ettersom blodet strømmer gjennom blodårene dine vekk fra hjertet, det grener ut i arterioler, som er mindre arterier. Musklene i arteriene constrict når de trenger å endre blodtrykket.

Kapillærer

Kapillærer er små blodårene som frakter blod resten av veien til dine organer, som for eksempel musklene dine. Veggene av kapillarene er meget tynn for å tillate oksygen å passere inn organer og også for å tillate avfall (for eksempel karbondioksyd) til å passere tilbake gjennom inn i blodet. På dette punktet har blod blitt de-oksygenrikt.

Årer

Blodet strømmer tilbake gjennom kapillærene inn i venyler, som er små årer. De er tilsvarende til de arterioler, som tjener som en "bro" mellom de kapillærene og venene. Ettersom blodet reiser gjennom venene, det går lungene, der karbondioksid blir hentet, og blodet får ny oksygen som du har inhalert. Det blir deretter pumpet gjennom hjertet, og prosessen fortsetter.

Blood Vessel Sykdommer

Åreforkalkning er innsnevring og herding av arteriene på grunn av en oppbygging av plakk, forårsaket av høyt kolesterol. Denne tilstanden kan resultere i hjerteinfarkt eller hjerneslag. Carotisar sykdom er også en oppbygging av plakk i ett eller begge carotis, som er plassert på sidene av halsen. De kan blokkere blodstrømmen til hjernen, noe som resulterer i et slag. Høyt blodtrykk over tid kan føre til skade på blodårene. Kawasakis sykdom (eller vaskulitt) er en betennelse i blodårene som kan føre til hjertesykdom. Raynauds syndrom er en tilstand der du har korte perioder med smalere blodkar, noe som resulterer i en blokkert blodstrøm til fingre eller tær. Åreknuter er forårsaket av svake eller skadede ventiler i blodårene i bena, noe som resulterer i hovne og vridde vener.

Sirkulasjons Helse

For å unngå hjerte- og karsykdom, bør du opprettholde et sunt kolesterolnivå, spise en balansert kosthold, unngå fet mat, ikke røyke, begrense alkoholforbruket og trene regelmessig. Overvåke blodtrykket og informere legen din dersom du opplever noen symptomer på smerte, muskelkramper, tretthet, kortpustethet, følelse ør, nummenhet, hevelse eller en endring i fargen på huden din i området til bekymring.

Psoriasis artritt hos barn

Psoriatisk artritt er en sykdom karakterisert ved symptomer på både psoriasis og artritt. Psoriasis artritt er også karakterisert som en spondyloartropatier. Symptomer på psoriasis artritt kan presentere hos personer i alle aldre. Forekomster hos barn er ikke uvanlig, men kan gå oversett og ubehandlet.

Skjemaer

Det er fem kjente former for leddgikt som anses psoriasisartritt. De fem formene er: leddgikt påvirker de små leddene i kroppen, symmetrisk leddgikt, asymmetrisk leddgikt, leddgikt som påvirker sacroiliac sac og leddgikt mutilans.

Symptomer

Barn berørt av psoriasisartritt vil hver oppleve forskjellige symptomer. Vanlige symptomer er: sunkne-in negler på både hender og føtter, deformerte ledd fra betennelse, rødlig hud eller utslett over infiserte ledd og smertefulle, hovne ledd. Et barn kan presentere symptomer på psoriasis før eller etter å presentere symptomene på leddgikt. Psoriasis symptomer resultere i skjellende røde flekker på kjøttet i ulike områder av kroppen. Disse kan gå ubemerket hvis det finnes i navlen, mellom rumpeballene eller i hodebunnen etter håret.

Diagnose

Skulle de ovennevnte symptomer til stede sammen, eller bør man symptom til stede med en familiehistorie med psoriasis eller leddgikt, da en lege vil utføre tester for å avgjøre om et barn har psoriasisartritt. Testing vil inneholde en fysisk undersøkelse, vurdering av barnets familie historie for enten sykdom, laboratorieblodprøver og røntgen. Den blodprøver kan avsløre at barnet har gener for sykdommer, og en X-ray bilde kan vise tegn på leddgikt i leddene i barnet.

Behandling

Behandling for psoriasisartritt er avhengig av mange faktorer, inkludert den grad til hvilken tilstand har påvirket barnet, barnets toleranse overfor medikamenter og fremgangsmåter som kreves for behandling, forventet resultat av tilstanden og barnets generelle helse bortsett fra tilstanden, samt preferanser hos barnets foreldre. Behandlinger inkluderer det meste medisiner for å lindre symptomer, langsom progresjon av sykdommen og undertrykke betennelser og utslett. Barn med psoriasis artritt kan også bli nødt til å ta steroider for en periode, ha kirurgi for å reparere skadede ledd eller delta i fysioterapi.

Årsaker

Årsaken til psoriasis artritt er ikke bestemt; Imidlertid er det antatt at i tillegg til genetikk, kan et barns miljø og immunitet mot sykdommer også spille en rolle i den begynnende tilstanden.

Behandlinger for å bli kvitt skabb

Behandlinger for å bli kvitt skabb


Skabb er midd som graver seg inn i menneskelig hud. Skabb smitter mennesker over hele verden i alle sosiale klasser. De er svært smittsom og ofte utgjøre et problem i sykehjem, fengsler og barnehager. Hvis en person i husholdningen får skabb, så alle i husstanden må få behandling samtidig.

Life Cycle

Skabb er også kalt den menneskelige kløe midd ifølge Centers for Disease Control. Livsløpet til en skabb midd er i fire trinn; egg, larve, nymfe og voksen. Hunner lå 2-3 egg om dagen inn i huden som de er gravende. Eggene klekkes i løpet av få dager, og blir til larver. Larvene blir voksne og kompis. Når en kvinnelig har parret, hun er fruktbar for resten av hennes liv syklus (som er omtrent en til to måneder) og kan fortsette å legge egg som hun Burrows inn i huden.

Hele husstanden må behandles

Skabb symptomer kan ikke møter opp til 2-6 uker etter eksponering for dem. I løpet av den tiden hunnene er gravende og legge egg, og du er helt smittsom. Alle i husstanden må få behandling, fordi de sannsynligvis har de kvinnelige midd gravde under huden før de selv vet det.

Skabb forlate et kløende hudutslett som hunnene hule å legge sine egg. Vanligvis utslett vises på hender, håndledd, albuer, armhulene, brystvorter, penis, mage, rumpe eller skulderbladene. Mellom fingrene er mest vanlig. Babyer og små barn kan få utslett hvor som helst på kroppen. Utslettet er formet i tynne hevet linjer som er lys grå eller hvit i utseende. Kløen kan bli mer alvorlig om natten og gjøre det svært vanskelig for deg å sove.

Behandling Medisiner

Behandlinger som brukes til å drepe skabb kalles scabicides. Scabicides er tilgjengelig på resept bare, så du blir nødt til å gå til legen for diagnose og medisin. Det er for tiden ingen over-the-counter medisiner som er bevist å drepe skabb. Det finnes flere forskjellige typer medikamenter tilgjengelig for behandling.

Ved anvendelse av kremer eller salver, sørg for at du får alle deler av kroppen, inkludert mellom rumpeballene, fingre, tær og bottoms av føttene.

Permetrin krem ​​er den mest vanlige og foretrukne behandling for skabb. Det dreper midd og egg. Den kommer i fem prosent styrke og påføres på huden før sengetid og dekka av i morgen. Alt av kroppen fra halsen og ned skal være dekket med krem. Denne behandling er vanligvis gjøres to ganger, én uke fra hverandre. Noen ganger er det en mild stikkende følelse når først brukt, men da det avtar.

Crotamiton lotion i 10 prosent styrke er trygt for bare voksne. Denne lotion blir påført på samme måte som permetrin.

Lindan lotion i 1 prosent styrke er brukt fra halsen og ned og vaskes av neste morgen. Det er ikke for bruk på babyer, små barn eller gravide eller ammende kvinner. Lindan har vært forbudt i delstaten California. Ved svelging denne medisinen er giftig.

Svovel salve i 10 prosent styrke blir brukt for spedbarn. Den kan brukes på ansikt og hår.

Behandling av husholdningsartikler

Alle sengetøy og klær i husstanden må vaskes i høyeste temperatur vann.

Hvis det er et element som ikke kan vaskes, kan du sette den i tørketrommelen i en halv time.

Støvsuge alle dine tepper og draperier. Kast ut vakuumposen.

Hvis du ikke kan behandle et element gjennom vask, vakuum eller tørketrommel; legg den i en forseglet søppelpose i to uker.