Digidexo.com

grunnleggende ekg

Hvordan forstå en grunnleggende EKG

Hvis du noensinne har sett et elektrokardiogram (EKG - eller EKG) skjerm eller sett på en EKG-stripen, har du kanskje lurt på hvordan enkelte helsepersonell forstår hva de observerer. Selv om mønstrene kan virke mystisk, med litt informasjon om hjertet, dens normale elektriske aktivitet (Sinus rytme), og hvordan denne aktiviteten er ofte vises i et EKG, etter nøye observasjon du kan få et generelt bilde av hva som skjer innenfor en hjerte. (Se referanse 1, de resterende fakta i denne artikkelen er basert på at referansen i tillegg)

Hvordan forstå en grunnleggende EKG

•  Kjenn deler av hjertet. Det menneskelige hjertet har fire kamre, to på toppen kalt atriene og to på sine bunn heter ventriklene. Gjennom hele hjertet, er det både elektriske celler og muskelceller at kontrakten ved elektrisk stimulans.

Vet noen grunnleggende normale elektriske hjerteaktivitet. I et friskt hjerte, elektriske celler i nærheten av toppen av det høyre atrium kalt sinus (SA) node initiere en elektrisk impuls, sender den til det venstre atrium, og nedover gjennom midten av hjertet i det som kalles atrioventrikulær (AV) junction . Derfra forgrener seg videre i høyre og venstre ventrikkel gjennom bundle grener som ender med Purkinjefibre. Dette elektrisk impuls utløser depolarisering av atriene og deretter i ventriklene, forårsaker en sammentrekning av muskelceller i deres respektive områder.

Finn den første bølgen. Under vanlige tilstandsovervåking, vil du se at EKG viser, fra venstre til høyre, en liten oppover hump før utseendet på noen vinklede lines.This liten hump kalles P-bølge og indikerer atriene har fått en impuls til kontrakt.

Finn QRS-komplekset. Like etter P bølgen vil du se en kort generelt rett linje i midten. Etter dette vil det være vinklet linjer, vanligvis dyppe ned først, deretter skyte oppover, så ned igjen, og til slutt nådde tilbake til midten. Disse er tre bølger, kalt Q, R og S, som til sammen er referert til som QRS-komplekset. Dette viser at ventriklene har fått en impuls til kontrakt. Det forekommer imidlertid at kun en eller to av disse bølger kan sees.

Finn den siste synlige bølgen. Like etter QRS komplekset vil du se en annen oppover hump, vanligvis større enn P bølge. Dette er den T-bølgen og indikerer ventrikulær repolarisering. Atrial repolarisering allerede har skjedd, men bølgen er vanligvis begravd i QRS-komplekset.

Hint

 • EKGs er også referert til som EKG.
 • Selv om en EKG kan vise normal elektrisk aktivitet, betyr ikke dette at hjertets muskelceller har kontrakt i respons.

Hvordan å lese en EKG Tape

Et elektrokardiogram er en test som måler hjertets elektriske aktivitet. Forvirring slår folk flest når de ser på de ulike markeringene av et elektrokardiogram (EKG) tape. Likevel, kan du få en ide om hva det vil si ved å vite hvordan elektriske impulser normalt reise gjennom hjertet og hvordan disse blir sett på grunnleggende EKGs. Rutenettet mønster og annen merking på EKG tape er også viktig i å lese EKG tracings. Siden det er mange unormale rytmer (arytmier), vil vi først og fremst fokusere på normal sinusrytme.

Hvordan å lese en EKG Tape

•  Studer rutenett mønster av båndet. Små torg omfatter større firkanter. Fra venstre til høyre hver lille firkant indikerer 0,04 sekunder. Fem på rad bety 0,2 sekunder, slik at hver større firkant representerer 0,2 sekunder. Finn skalamerkene eller indikatorer på toppen eller bunnen av båndet. Det er 15 store rutene mellom to indikatorer, som representerer tre sekunder. Hjertefrekvensen er best beregnet på et bånd i minst seks sekunder lang.

Ta et stykke papir og plassere sin rett kant langs en ​​ledig serie av små firkanter. Lag to skalamerkene nær kanten av papiret som tilsvarer totalt tre små torg og merke det som 0,12 sekunder. På et annet sted å gjøre et skalamerke på hver av de vertikale grensene til et stort torg og merke det området som 0,2 sekunder.

Kjenn hjertets elektriske ledningsbanen. Vanlig lednings begynner i elektriske celler i nærheten av toppen av den høyre atrium ved sinus (SA) node, den normale pacemaker. En impuls oppstår der, deretter reiser over til venstre atrium og også går sentralt nedover gjennom Atrioventrikulær (AV) krysset, bunt av Hans, så ventrikkel høyre og venstre bunt grener som avslutte med Purkinjefibre.

Vurdere P bølgen. Det ser ut som en liten kul like før noen vinklede linjer (QRS-komplekset). Hver normal hjertesyklus har bare en P-bølge. Ingen P-bølger kan bety at normal pacemaker er skadet. Men det kan også bety ventrikkel opplading (T bølge) under atrial utflod, så en T bølge kan dekke en P-bølge. Mer enn en P-bølge kan bety en annengrads hjerteblokk.

Se om tiden fra starten av P bølgen til starten av Q bølge (vanligvis den første nedadgående slag) er mindre enn 0,2 sekunder ved å plassere første skalamerke på 0,2 sekunder delen av måle papir over hvor P bølgen starter. Mer enn 0,2 sekunder kan bety en første-graders hjerteblokk. Ingen sammenheng mellom P bølgen og QRS-komplekset kan bety en tredje grad hjerteblokk.

6. Legg merke til QRS-komplekset som vanligvis fremkommer som en kort nedadgående skrålinje (Q), en oppadgående slag slik at en topp (R), og deretter en dyp nedadgående topp (S) som munner ut i en linje vinklet oppover til omtrent midten av båndet . Det skal bare være ett QRS kompleks per syklus og være 0,06 til 0,11 sekunder bred. Sjekk tiden med 0,12 skalamerkene på din målte papir.

•  Finn T-bølgen som kommer etter QRS komplekset. Det er vanligvis et brak større enn P-bølge. Dette viser ventrikkel opplading. Atrial opplading også forekommer, men at bølgen er ofte skjult i QRS-komplekset.

Estimate hjertefrekvens ved å telle antall QRS-komplekser i en seks sekunders stripe og multiplisere med 10. Normal sinusrytme er mellom 60 til 100 slag per minutt. Mindre enn 60 betegnes gjerne som bradykardi, mens større enn 100 som takykardi.

Hint

 • Løse eller dårlig koblet ledninger, samt elektriske forstyrrelser kan gjøre en falsk eller uleselige EKG lesing.
 • Andre EKG bly innstillingene kan vise forskjellige resultater enn det som er beskrevet i denne artikkelen.
 • Alle bølgene i en QRS kompleks kanskje ikke alltid bli sett.
 • EKGs er også kalt EKG.
 • En EKG måler kun den elektriske aktiviteten i hjertet, og er ingen garanti for at noen del av hjertet har kontrakt.
 • Bare en person med tilstrekkelig opplæring kan tolke et EKG.

Hvordan Les en enkel EKG

Hvordan Les en enkel EKG


Et elektrokardiogram (EKG eller EKG) er en medisinsk test som registrerer elektrisk aktivitet i hjertet. Disse elektriske impulser signal hjertet til å slå, noe som fører blodet til å flyte. Ved å oppdage unormalt i elektriske baner, kan leger diagnostisere problemer i hjertet. De elektriske impulsene kan enkelt tas opp og vises i papirutgave, kalt en EKG-stripen. Ikke alle arytmier er grunn til alarm. Faktisk noen arytmier anses ufarlig og trenger ikke behandling.

Bruksanvisning

Forstå EKG

•  Forstå hjerte anatomi. Før du kan forstå hvor de elektriske impulsene kommer fra, må du først forstå anatomi av hjertet og de områdene som genererer impulsen.

Hjertet består av to partier (øvre og nedre) som inneholder to kamre hver (fire kamre totalt). Den øvre delen består av høyre og venstre atrium (eller atrial kamre). Den nedre del består av de venstre og høyre ventrikler (eller kamre) ventrikulære. SA-knuten, som ligger i toppen av høyre forkammer, sender en elektrisk impuls gjennom både atrier og signal dem til å trekke seg sammen presser blodet ned til ventriklene. AV-noden plukker opp signalet, sender den elektriske impuls ned til ventriklene får dem til å trekke seg sammen presser blodet ut i kroppen.

Forstå det elektriske signalet på stripe. De elektriske impulsene fra hjertet kan tas opp på papir eller digitale medier. Ett hjerteslag er en syklus av atriene / ventrikkel kontraksjon. Den første lille hump i hjerteslag kalles P-bølge som indikerer atriekontraksjonen. Den neste større bølge kalles QRS kompleks som indikerer ventrikkel kontraksjon. Den siste bølgen kalles T-bølgen og indikerer at hjertet er repolarizing, eller opplading.

Se etter disse grunnleggende EKG komponenter: rate og rytme.

Sats refererer til hvor fort hjertet slår. Først identifisere en seks andre tidsramme på bånd, og deretter telle antall slag som oppstår i at seks sekunder og multipliser dette tallet med ti (husk at pulsen er uttrykt i slag per minutt (bpm), så seks sekunder ganger 10 tilsvarer 60 sekunder eller 1 minutt). Normal puls er vanligvis rapportert som 60 til 100 bpm. Hjertefrekvenser tregere enn det kalles bradykardi og prisene raskere kalles takykardi. Vær oppmerksom på at enkelte medisiner eller tilstander, som for eksempel koffein, smerte eller graviditet, kan føre til at hjertet til å slå uregelmessig.

Rhythm refererer til hvor regelmessig hjertet slår. Unormal kalles arytmier eller dysrhythmias. Det er mange arytmier som spenner fra ufarlige, til ubehag til livstruende. Anestesilegen hjemmeside (se ressurser) har mange eksempler på EKG rytmer å vise. Husk at det er et bredt spekter av misdannelser og tilstander som kan føre til at hjertet til å slå uregelmessig og det er en stor variasjon av unormale funn som kan eller ikke kan kreve behandling.

Tips og advarsler

 • Det kan være svært vanskelig for en ikke-medisinsk person å avgjøre om hans / hennes EKG stripe faller innenfor normalområdet. Leger som spesialiserer seg på hjertesykdommer, kalt kardiologer, kan gi sakkyndig diagnose.
 • Det er viktig at du er klar over advarselen tegn på et hjerteinfarkt, og ringe 911 hvis du opplever noen av disse symptomene i opptil fem minutter:
 • • Chest press (tyngde eller smerte)
 • • ubehag i nakke, rygg, kjeve, mage eller armer (en arm eller begge)
 • • Kortpustethet
 • • Svette, kvalme eller svimmelhet
 • • Tap av bevissthet

Hvordan bli en EKG Tech

Hjertet er en viktig muskel som pumper blod gjennom kroppen din. Signaler sender strøm gjennom hjertet og regulere dette juling handling. Når hjertet elektrisitet er forstyrret, er så hjerterytmen. Så ble EKG (elektrokardiogram) utviklet for å skape et bilde som gjør at leger, sykepleiere og teknikere for å visualisere hjertets elektriske aktivitet på en enkel og rask måte. Med økningen av hjerteinfarkt og hjertesvikt i befolkningen, etterspørselen etter EKG teknikere er høy. For å bli en EKG tekniker, kan du være i stand til å lære på jobben eller ta klasser for et år.

Bruksanvisning

•  Snakk med EKG teknikere. Spør dem om fordeler og ulemper med feltet og skygge dem for dagen.

Etter undersøkelser på feltet, prøve å arrangere å trene på jobb i 8 til 16 uker. Erfarne EKG teknikere eller kardiologer (hjerte leger) vil være mentorer. Lær å ordentlig feste EKG elektroder til pasientens bryst, arm og ben. Skrive ut EKG og omtrent tolke det. Stille spørsmål hvis du er usikker.

Hvis du ikke ønsker å trene på jobben, gå til ekg tekniker skole. Mange arbeidsgivere krever EKG tekniker sertifisering før ansettelse. Sjekk med potensielle arbeidsgivere for spesifikke krav. Hvis du går til skolen, lykkes bestå klasser og eksamener. Her vil du lære om grunnleggende EKG konsepter, Holter overvåking (en enhet som kontinuerlig overvåker hjertet elektrisitet for 24 timer eller mer), og stresstesting (EKG oppnås når pasienter går eller kjører på en tredemølle).

Etter å bli en sertifisert EKG tekniker, er du klar til å søke en stilling som en EKG tekniker.

Tips og advarsler

 • Ved søknad til en EKG tekniker skole, sørg for at den er akkreditert av Kommisjonen på Akkreditering av Allied Health Professionals. Hvis ikke, kan sertifikatet være verdiløs. Vær forsiktig og unngå å kaste bort tid, krefter og penger.

Slik skaffer en Basic EKG Tolkning Sertifisering

Slik skaffer en Basic EKG Tolkning Sertifisering


Medisinsk personell fra RNS, lpns, EKG teknikere, fysioterapeuter og fysioterapeut assistenter kan lære grunnleggende EKG tolkning sertifisering. Slik trening gjør at medisinsk personell til å utføre tester på pasienter for å overvåke hjertets elektriske impulser som bruker elektro maskiner. Forståelse og opptak slik informasjon bidrar til legens diagnose i behandling av hjerteuregelmessigheter.

Grunnleggende EKG tolkning sertifisering klasser spenner fra online kurs eller klasseromsstudier og en dag økter til 15 dagers samlinger, med varierende avgifter fra $ 200 for RNS og lpns til $ 1000 for EKG teknikere. Undervisning er basert på hvilken medisinsk avdeling helsevesenet ansatte jobber i.

Bruksanvisning

•  Lær grunnleggende kunnskaper i å overvåke hjertefrekvens, felles dysrhythmia (arytmi) og rytme. Tolke EKG strimler --- bølgen form tolkning --- på de elektro diagrammer. Gjenkjenne tegn om ikke-truende til farlige eller potensielt livstruende tilstander.

Tolke symptomer på hemodynamisk ustabilitet i forhold til dysrhythmias. Være i stand til å liste opp mekanismer der dysrhythmias vises og gjenkjenne grunnleggende arytmier.

Delta på forelesningsøkter som dekker grunnleggende EKG tolkning om forholdet mellom mekaniske og elektriske sammentrekninger. Lær hvordan du setter opp leads for 12 avledninger og telemetri, bestemme normal sinusrytme og puls, og lære om hjertets ledningsveien.

Hvordan finne ut om du har et hjerteinfarkt

Hvordan finne ut om du har et hjerteinfarkt


Den plutselige død veteran nyheter journalist Tim Russert fra et hjerteinfarkt i en alder av 58 har gjort mange folk lurer på om de er i faresonen. Alle, uansett hva din grunnleggende helsetilstand er, kan utvikle en plutselig svakhet i hjertemuskelen som kan føre til hjerteinfarkt. Denne artikkelen vil fokusere på tegn og symptomer på hjerteinfarkt, og hva du bør gjøre umiddelbart for å redde livet ditt eller noen andres!

Hvordan finne ut om du har et hjerteinfarkt

For å finne ut hvor du kan falle på risikofaktor spekteret er det viktig å ha en komplett checkup med en sykepleier utøver eller lege. Sammen med den grunnleggende EKG bør du også lese "hva du trenger" ovenfor, spesielt kolesterolnivået ditt. Du og legen din, sammen, kan utvikle en rettferdig dom på din risiko og hva du skal gjøre om noen faktorer som kan trenge oppmerksomhet. Det er imidlertid viktig å huske selv personer i såkalte "perfekt helse" kan ha et hjerteinfarkt.

Tegn på et hjerteinfarkt blir ofte oversett eller tilskrives noe annet slik som stress eller dårlig. Men det er bedre å føle seg tåpelig ved å gå til ER hvis du har noen tegn / symptomer, så å ende opp på gulvet.

Kjenn de klassiske tegn og symptomer på hjerteinfarkt:

Brystsmerter (noen ganger "knusing", men ikke alltid) hvor som helst fra din midje på opp

Jabbing smerter som stråler nedover venstre arm (igjen, ikke alltid!)
Oppblåsthet, ubehagelig og som du har en svært alvorlig tilfelle av dårlig fordøyelse (selv om du ikke har spist nylig)
Kvalme, oppkast, svetting og en kald, klam følelse

Mange hjertespesialister anbefaler at alle over 40 år alltid har tilgang til 81 mg aspirin nærheten (hvis ikke allergisk). Hvis du tror du har et hjerteinfarkt tygge asprin ASAP annonsen du ringe 911.

Ikke nøl med å ringe 911 eller har noen kjøre deg til nærmeste akuttmottaket. Akutt hjerteinfarkt behandling har dramatisk forbedret, og jo tidligere du får behandling, jo mer sannsynlig sjansene for overlevelse og begrenset skade.

Hint

 • Hvis du føler at din helse kan være i fare, ikke nøl med å handle umiddelbart - det kan være noen ny sjanse.
 • Som en mer pedagogisk og forebyggende metode, gå over dine risikofaktorer med helsepersonell på en jevnlig basis.
 • Forebygging er fortsatt den beste medisin - se på risikofaktorer og se hva du kan endre eller modifisere.
 • Denne artikkelen inneholder informasjon for pedagogiske formål. Diagnostisering og behandling av enhver medisinsk tilstand kan bare gjøres av en kyndig helsepersonell.

Hva er en Cardiology tekniker?

Hva er en Cardiology tekniker?


Kardiologi teknikere bistå kardiologer ved å planlegge avtaler, gjennomgå pasientenes filer, overvåking testing og bistå i diagnostisering av kondisjons- og / eller vaskulære sykdommer. Mange kardiologi teknikere velger å ytterligere spesialisere seg som hjerte- og teknologer, electrocardiograph (EKG) teknikere, hjerte sonographers eller vaskulære teknikere.

Hjerte- og teknologer

Kardiovaskulære teknologer spesialister på invasive prosedyrer som hjertekateterisering der et kateter settes inn fra pasientens lyske til sitt hjerte og ballong angioplastikk å behandle blokkerte blodårer og hjerteklaffer. En hjerte-teknolog kan også fungere som en phlebotomist, ta væskeprøver for testing.

Elektro Teknikere

Elektrokardiogram (EKG) teknikere, også kjent som cardiographic teknikere, gjennomføre elektro ved å feste elektroder til pasientenes kister, armer og ben for å få en lesing og utskrift av resultater for legen å tolke. EKG teknikere med videregående opplæring kan administrere stresstester ved å overvåke hjertefrekvens av en pasient engasjert i å øke aktiviteten på en tredemølle. Utdannede EKG teknikere kan også administrere en Holter overvåking system, i utgangspunktet en bærbar EKG bæres av pasienten i 24 til 48 timer, for å overvåke hjerterytmen under typiske pasient aktivitet.

Hjerte Sonographers

Hjerte sonographers, også kjent som echocardiographers, administrere en ekkokardiogram (eller ekko for kort) ved hjelp av en ultralydmaskin for å se og ta detaljerte bilder av pasienters blodårer, hjerteklaffer og kamre. Disse teknikere kan også administrere medisiner for å heve pasientenes hjertefunksjon.

Vaskulære Teknikere

Vaskulære teknikere undersøke pasienter 'puls, blodgjennomstrømning, blodtrykk og oksygenmetning til hjelp i diagnostisering av sirkulasjonsforstyrrelser. Vaskulære teknikere bruker også ultralydteknologi til monitory opplag i pasientenes hjerner og abdomens til bistår i diagnosen.

Trening

Selv om fireårige programmer er stadig mer tilgjengelig, mest kardiovaskulære teknologer, hjerte sonographers og vaskulære teknikere motta en kollegaer grad fra en to-årig program på en junior eller community college. Elektro teknikere, men vanligvis får opplæring i jobben som vanligvis varer fire til seks uker. De fleste arbeidsgivere foretrekker å trene noen allerede i helsevesenet feltet, som for eksempel hjelpepleiere. On-the-job training for Holter overvåking varer vanligvis 18 til 24 måneder. Som et alternativ til on-the-job training, ett år sertifiseringsprogrammer eksisterer for grunnleggende EKGs, Holter overvåking og stresstester.

Paramedic Opplæring i Texas

Paramedic Opplæring i Texas


I Texas, ambulansepersonell er det øverste nivået i akuttmedisinske teknikere. De er belastet med ansvar for å stabilisere pasientene på det punktet av skade eller annen medisinsk nødsituasjon og også mens transportere dem til sykehuset. Ambulansepersonell jobber sammen med andre beredskapspersonell som politi og brannmenn.

Identifikasjon

Å bli en paramedic i Texas krever at du være minst 18 år gammel, har fullført videregående skole eller ha en GED sertifikat, fullført en EMS kurs godkjent av staten, samt passere folkeregisteret eksamen. For å bli lisensiert som en paramedic, må du også bevise at du har en to-årig EMT grad eller en fire-årig utdanning i alle felt.

Typer

Det er fire nivåer av sertifisering i Texas. Å bli en lisensiert paramedic er den høyeste, så EMT-middels, EMT-basic og ECA, eller legevakt ledsager. Trening for hvert nivå av beredskapspersonell tilbys på nettet og på samfunnet høgskoler over hele staten. Treningsprogram varer vanligvis mellom 750 og 2000 timer for EMTs og ambulansepersonell. Du kan også kvalifisere for sertifisering basert på tidligere arbeidstrening eller utdanning, avhengig av nivået av lisensiering du er interessert i.

Funksjon

Ambulansepersonell er vanligvis ansatt ved sykehus eller brann hus. Trening for ambulansepersonell i Texas begynner med de lavere nivå EMT stillinger. Etter å ha fullført en toårig kurs i klasser som akuttmedisinske tjenester, prehospital farmakologi, katastroferespons, grunnleggende EKG og HLR for helsepersonell, blant andre, du kan da melde deg på et spesialisert paramedic kurs. Ambulansepersonell jobber i felten, og blir overvåket av leger som arbeider på sykehuset.

Betraktninger

Hvis du allerede har fullført EMS trening eller tilsvarende kurs andre steder, delstaten Texas tilbyr en ekvivalens prosess som kan fungere for deg. Kontakte noen DSHS godkjent institusjon for å finne ut om din tidligere kurs og erfaring kan være tilsvarende. Du er fortsatt nødvendig å passere folkeregisteret eksamen og betale alle nødvendige søknads og lisensavgifter.

Fordeler

Å bli en paramedic gir en mulighet for vekst, både faglig og økonomisk. Grunnlønnen for sertifiserte paramedics i Texas kan starte på $ 33 000 per år, ifølge salary.com. Din lønn er basert på ditt nivå av erfaring og utdanning, samt byen eller tettstedet der du arbeider. Jobb vekst for ambulanse gjennom 2016 forventes å være 19 prosent, ifølge det amerikanske Bureau of Labor og statistikk.

EKG Basics

Et elektrokardiogram, ofte kalt en EKG eller EKG, er en medisinsk test som bruker elektroder på huden som måler den elektriske aktiviteten i hjertet over tid. Elektriske pulser i hjertet utløse musklene til kontrakt, som regulerer hjerteslagene. Ved å ta opp og gjennomgå mønster av elektrisk aktivitet, kan leger diagnostisere og overvåke en rekke hjertesykdommer og hjerte helse. Følgende er en diskusjon av de grunnleggende prinsippene bak EKG, hva testen innebærer, variasjoner på testen, og hvor du skal gå for mer informasjon.

12-Lead EKG

En standard EKG kalles en "12-Lead" EKG, med henvisning til bruk av 12 omhyggelig plassert elektroder som måler elektrisk aktivitet i forskjellige områder av hjertet. Ved å måle elektrisk aktivitet på disse 12 poeng, kan en detaljert og intrikat visning av helse og aktiviteten i hjertet bli sett.

Den hastigheten som hjertet slår er satt av det som ofte kalles kroppens "naturlige pacemaker," sinusknuten. En samling av spesialiserte hjerteceller som opererer uten å kreve kontroll fra hjernen, sender sinusknuten elektriske signaler til musklene i hjertet som fører til det å slå. EKG måler denne aktiviteten som en serie av bølger, kalt P, QRS og T.

P, QRS-og T-bølger

De fleste av de bølger i EKG beskrive sammentrekning av de fire kamre i hjertet: venstre og høyre atria, og de venstre og høyre ventrikler. Sammentrekninger i venstre atrium og høyre atrium vises som P-bølge. Sammentrekninger i høyre og venstre ventrikkel utgjør en serie på tre bølger som kalles QRS-komplekset. Den elektriske aktivitet som fremkommer når ventriklene er opplading for neste sammentrekning kalles T-bølgen. Denne prosessen kalles også repolarisering. Hver elektrode registrerer de samme bølgene, men fra en annen synsvinkel. Ved å kombinere informasjon fra alle 12 elektroder, kan legene avgjøre hvordan hjertet musklene fungerer og eventuelle problemer.

Å få et EKG

Prosessen med å ha en EKG er blant de enklere medisinske prosedyrer som du noensinne vil gjennomgå. Legen eller tekniker vil ha du legger deg og vil legge seks elektrodene på ulike punkter langs brystet og seks pads på punkter på armer og ben. Dette diagrammet viser posisjoneringen av de forskjellige elektroder. Som du ligge stille, vil EKG maskinen registrerer den elektriske aktiviteten fra noen livstegn, som deretter skrevet ut på en oversikt som vist på bildet nedenfor, eller noen ganger vises på en datamaskin. En ytterligere lesning med en enkelt elektrode kan også tas for å vise endringer i hjerterytmen over lengre tidsrom. Denne avlesning blir kalt en "rytme strip".

Variasjoner over Standard EKG

I tilfeller der hjerteproblemer er intermitterende eller kommer og går, kan en standard EKG være helt normalt, fordi det foregår over en så kort periode. Når mer utvidet overvåkning er ønsket, blir en ambulerende EKG utført som kan overvåke en hjerte konstant over en periode på 24 timer eller mer, eller kan brukes for kortere perioder av og på i løpet av en periode på flere dager. Denne langsiktige EKG har en mye bedre sjanse til å spille inn noen forbigående avvik eller problemer, og gjør det mulig for legene å se på hvordan hjertet ditt fungerer på forskjellige tider og under ulike aktiviteter.

I andre tilfeller, utfører hjerte godt i ro, og en standard EKG som er gjort mens du ligger nede og hvile vil vises normalt. Legen kan gjøre en tredemølletest, der du får en kontinuerlig EKG mens du går eller kjører på en tredemølle. Denne testen vil identifisere eventuelle problemer som dukker opp bare under anstrengelse, når hjertet må jobbe mye hardere for å pumpe blod gjennom kroppen din, spesielt til armer og ben. En tredemølle test kan identifisere problemer som blokkeringer i koronararteriene som kan føre til et hjerteinfarkt hvis den ikke behandles.

Videre Reading

For mer informasjon om EKG, den informasjonen som genereres i løpet av en EKG, og hvordan produksjonen av EKG maskinen hjelper legen din finne problemer med hjertet, ta en titt på linkene i Kilder og ressurser, på slutten av denne artikkelen. For en interaktiv titt på EKG-prosessen, bør du sjekke ut EKG-spillet på Nobelprisen, link under. Dette er en fin måte for både barn og voksne nysgjerrige om EKG for å se hvordan bevegelse av hjertet oversettes til grafen opprettet under et EKG.

EKG Tekniker Karriere

EKG Tekniker Karriere


Et elektrokardiogram (EKG) tekniker poster og tolker elektrokardiogram. Elektro registrere den elektriske aktiviteten i hjertet. Disse målingene blir brukt på en rekke måter. Primært de hjelpe leger bestemme helsen til pasientens hjerte og puls. EKG-er er også brukt til å diagnostisere hjertesykdom. Teknikere ofte lære på jobben som lisensiering eller trening er ofte ikke nødvendig. Treningsprogram finnes og er vanligvis tilbys gjennom handel skoler og samfunnet høgskoler.

Sykehus

Mange EKG teknikere jobber på sykehus. Oftere enn ikke, vil EKG techs arbeider i den innstillingen administrere tester på pasienter som nylig har opplevd et hjerteinfarkt eller lider av noen form for hjertesykdom. Finne arbeid på et sykehus kan være enklere enn å finne arbeid i klinikkene. Dette er delvis på grunn av mange sykehus som bor åpen 24 timer. Klinikker har en tendens til å ha flere faste timer. De EKG teknikere er villige til å jobbe ulike timer, for eksempel kirkegård turnus, kan finne det lettere å få arbeid gjennom sykehus arbeid. Sykehus betaler ofte bedre også.

Legekontorer og klinikker

Arbeide i en klinikk eller et legekontor er en annen mulighet for en EKG tekniker. Igjen, vil betale sannsynligvis være noe lavere enn sykehus, men timer vil være mer vanlig. Dette er et godt alternativ for de med familier eller enkeltpersoner som finner seg ikke i stand til å holde mindre tradisjonelle timer. Arbeidet vil være den samme som om du jobber i et sykehus for det meste. Den ene største forskjellen er at du sannsynligvis jobbe med færre pasienter som lider av en umiddelbar helse bekymring.

Physicals

EKG teknikere er også ansatt av selskaper som utfører rutine physicals. Mer grunnleggende physicals inkluderer ikke en EKG. På den annen side, er de ofte brukt i mer involvert physicals. De gir en god lesning av ens hjerte helse. Siden mange bedrifter, idrettslag og andre selskaper og organisasjoner krever enkeltpersoner å motta fulle fysiske undersøkelser, er EKG teknikere ofte kalt inn for å utføre sitt arbeid. Denne type arbeid kan være spesielt godt egnet til de som leter etter deltidsarbeid.

Hvordan bruke EKG Machines

Elektrokardiografi (EKG eller ECC) maskiner er universelle i evnen til å lese hjerteaktivitet og tilveiebringe en utskrift som viser den elektriske aktiviteten i hjertet. Mens EKG maskiner varierer i stil, oppsett og drift, standarder for riktig bruk forbli lignende. Hver EKG Maskinen leveres med en manual for rask referanse hvis du har spørsmål om bruk, men vel vitende om grunnleggende trinnene for EKG operasjoner vil gjøre utføre EKGs på hvilken som helst maskin enklere.

Bruksanvisning

•  Se etter instruksjoner eller diagrammer trykt på ekg maskin for referanse av bruken. Du kan finne laminerte kort festet til maskinen, eller en operasjonsmanual, for referanse.

Finn strømknappen og slå på maskinen. Selv om de fleste EKG maskiner kjører på batteri, koble maskinen til et riktig støpsel for å opprettholde en jevn tilførsel av strøm mens du utfører EKG, i stedet for å stole på batteriet alene.

Skriv inn pasientinformasjonen på ekg maskin datamaskin. Du må kanskje skrive inn pasientens navn, vitale statistikk, diagnose og lege informasjon på et tastatur eller via en berøringsskjerm. Sørg for at du har lagret i pasientinformasjonen til maskinen før du går videre, hvis det er nødvendig.

Bestem hva slags EKG er bestilt for pasienten: en 3-leder, 5-ledet eller 12-bly EKG. Dersom det er hensiktsmessig, velge type EKG på datamaskinen. Dette vil sørge for at maskinen er primet å lese og levere riktig EKG.

Klargjør pasienten for EKG test og bruke elektrodene og ledningene i riktig rekkefølge. Har din pasient løgn fortsatt når alle elektroder og ledninger er plassert, og instruere ham til å forbli stille før etter at EKG er fullført. Pasientbevegelser kan forstyrre hjerte lesing.

6. Se på EKG dataskjerm, hvis det er aktuelt, for å være sikker på at maskinen leser en passende rytme. Dette inkluderer en lesning som er fri for pigger eller dips forårsaket av pasientbevegelse eller feil bly plassering. Når du er sikker rytmen ser riktig, trykk på utskriftsknappen for å fange opp, og skrive ut EKG lesing.

Fullfør EKG test ved å la maskinen til å lagre pasientinformasjonen, hvis det er nødvendig. Deretter hekt pasienten fra maskinen og slå av strømmen.

Tips og advarsler

 • Hvis EKG maskinen ikke har en dataskjerm som viser deg rytmen av EKG, bare skrive ut EKG og visualisere lesing på papir. Hvis avlesningen ser ut til å være fri for bevegelse eller feil, ta av pasienten. Ellers feilsøke EKG test etter behov og skrive ut en ny lesning.

Hvordan Fest EKG Leads

Hvordan Fest EKG Leads


Den elektro test, vekselvis betegnet som en EKG eller EKG, er utformet for å måle den elektriske aktiviteten i hjertet. Testen er ikke-invasiv og er smertefri for pasienten. Prosessen med å feste EKG fører er en enkel en, og bare krever grunnleggende kunnskap om menneskets anatomi.

Bruksanvisning

•  Identifisere områder der EKG fører skal plasseres. En leder er plassert på høyre brystmuskelen like under kragebenet, en annen mellom venstre skulder og kragebenet og ett på motivets venstre side på om den femte ribben. Andre områder er nødvendig for 12-bly maskiner (se referanser).

Rengjør det første området med gasbind. Alkohol kan anvendes, men er ikke nødvendig.

Slip området litt med en skrubb pad.

Fjern plastfilmen fra den klebrige siden av elektroden og plassere den på forberedt område.

Gjenta de forrige trinnene for hvert område som krever en ledelse.

Fest ledningene inn i den vedlagte elektroder.

Fest ledningene på plass ved hjelp av medisinsk tape.

Slå på EKG overvåke og verifisere at målingene er riktige og at alle ledningene fungerer som de skal.

Hvordan å lese et hjerte EKG

Lese en EKG (elektrokardiogram) kan være en vanskelig prosess dersom du ikke er skikkelig trent eller er kjent med testen. Finne de tre bølger på diagrammet og tolke deres mening er en ferdighet som vil ta praksis. Nedenfor er en grunnleggende metode for å kunne lese et hjerte EKG.

Bruksanvisning

Finn P-bølge. Se Reference 2 nedenfor og observere form, størrelse og plassering av P-bølge. P bølge bør være regelmessig forekommende og bør forbli lik avstand. Mål avstanden mellom P-bølger av målepunkter for å sikre at avstanden er vanlig.

Beregn atoll rate. Ifølge Referanse 1 nedenfor, bør du "... telle antall P-bølger i to tre-sekunders segmenter og multipliser med 10."

•  Bestem PR-intervallet ved å telle rutene mellom begynnelsen av P-bølge og begynnelsen av QRS-komplekset. Ta dette tallet og multipliser med 0,04 sekunder. En normal PR Intervall er mellom 0,12 og 0,20 sekunder.

Sjekk ventrikkelrytmen. Ved hjelp calipers, måle avstanden mellom Rs av QRS komplekset. Hvis disse avstandene er like, er ventrikkelrytmen regelmessig.

Bestem ventrikkelfrekvensen. Telle de små firkantene mellom to R bølger. Ta 1500 og dividere med figuren du nettopp kjøpt. Dette gir deg ventrikkelfrekvensen.

6. bestemme varigheten av QRS-komplekset. Telle rutene fra begynnelsen av Q til enden av S-bølge. Multipliser dette tallet med 0,04 sekunder. Normale QRS intervall er mindre enn 0,72 sekunder.

Kontroller QT-intervallet. Telle de små kvadratene fra begynnelsen av Q i QRS-komplekset til enden av T-bølgen. Multipliser dette tallet med 0,04 sekunder. Normal QT-intervallet er mellom 0,36 og 0,44 sekunder.

Hvordan bruke en EKG Machine

Hvordan bruke en EKG Machine


En EKG (også kjent som EKG eller EKG) maskinen brukes til å identifisere hva slags elektrisk aktivitet (rytme) hjertet produserer. Med denne informasjonen en lege kan ta den riktige avgjørelsen om hvordan å behandle pasientens hjerteproblemer. Selv om EKG-maskiner varierer i utseende, satt opp (3 ledelsen til 12 bly stiler) og drift, alle utfører samme måte ved å fange et bilde av den elektriske strømmen kroppen produserer naturlig gjennom hjertefunksjon. EKG-er kommer med en produsentveiledning for å hjelpe til ved hjelp av spesifikke maskiner, men de grunnleggende trinnene for bruk er universell.

Bruksanvisning

Kontroller EKG er plugget i en jevn strømforsyning (de fleste maskiner har en batteridrevet backup, men det er ikke lurt å stole på batteriet først i tilfelle det dør under drift).

Kontroller forbindelsen mellom EKG maskinen og skjermen. Sette EKG maskinen til testmodus (dette sjekker for funksjon av både EKG og skjermen).

Skriv inn pasientens demografisk informasjon når du blir bedt av EKG-maskin, for kvalitetssikring. Denne informasjonen skrives ut på telemetri strimmel og blir brukt til å skjelne mellom en pasients avlesninger fra en annen. Mengden fører man bruker vil nå bli identifisert. Det er tre typer: 3-ledelsen etter fem-bly og 12-bly.

Still inn maskinen til å lese riktig mengde potensielle kunder (enten 12-bly, 5-ledet eller 3-leder). Maskinen har en sving skive som angir hvilken type av bly inngang som brukes. Hver ledningstype reléer forskjellig informasjon til skjermen, noe som så trykkes ut på stripe.

Påfør ledningene som anvist av maskinens litteratur. 12-EKG er den foretrukne type overvåking, noe som gir den beste elektrisk aktivitet bilde. Navnet "12-EKG" kan være misvisende (det er bare 10 ledninger) og er den mest vanskelig å sette opp. Med dette satt opp vil du bruke pasientens armer, ben og bryst, søker en leder til hver arm, en leder til en enkelt etappe og en leder til høyre klavikulær linje. Alle andre fører gå inn i en trekantet mønster på venstre bryst. Den 3-ledningstype brukes hovedsakelig i feltet transport av akuttmedisinske responders å få en rask avlesning for overføring til sykehuset thrilleren. Den 3-bly er enklere og tar bare noen få sekunder, ved å bruke én avledning til høyre klavikulær linje, en annen til venstre klavikulær linje; det tredje er den første, til å bli plassert hvor som helst mellom de to andre. 5-ledningstype, som er lite brukt, er litt mer tidkrevende enn 3-bly, og like effektive.

Årelating & EKGs

Årelating & EKGs


Årelating, eller tegningen av blod, og EKGs er to av de vanligste diagnostiske prosedyrer som brukes i klinikker og sykehus rundt om i verden for å jobbe opp og diagnostisere sykdom. Årelating er vanligvis diagnostisk, men i enkelte sykdommer er det også en terapeutisk intervensjon.

Hva er Phlebotomy?

Årelating er den medisinske termen for tegning blod. Tar blodprøver er ofte den aller første skritt i arbeidet opp av noe kritisk eller kronisk syke pasienten. Blod blir ofte trukket fra pasienter i akuttmottaket, i private klinikker eller fra inneliggende pasienter ved store sykehus for å hjelpe i det diagnostiske arbeidet opp av pasientene. Tegning blod er nyttig for å diagnostisere en rekke sykdommer, fordi blodet er en av de første ting som påvirkes av sykdommer i den menneskelige kroppen.

Hva er en EKG?

Et elektrokardiogram (EKG) er en trykkbar diagram over den elektriske aktiviteten i hjertemuskelen opptegnet over en tidsperiode. Grunnleggende aspekter av hjertefunksjonen som størrelsen på hjertet og rytmen til musikken samt kompliserte sykdommer kan alle bli gjenkjent av en lege med erfaring EKG tolkning. Siden hjertet er grunnlaget for det kardiovaskulære systemet, er hjertefunksjonen på en tast ledetråd for diagnostisering av årsaken til et stort spekter av kardiovaskulære symptomer.

Hvordan er Phlebotomy og EKG Relaterte?

Siden blodprøvetaking tillater det medisinske laboratoriet for å kjøre tester på de forskjellige bestanddeler av blod, fra cellene til de elektrolytter til proteiner i en blodprøve, kan tolkningen av en flebotomi prøven sammen med en EKG lesing peker en erfarne kliniker mot diagnostisering av en rekke sykdommer som påvirker det kardiovaskulære system. Siden EKG måler funksjonen av hjertet som pumper blod mens blodprøvetaking gjør det mulig for klinikeren å tolke kvaliteter av blodet som blir pumpet, de to tas sammen tillate klinikeren å foreta en godt avrundet tolkning av kardiovaskulær helse av pasienten .

Grunnleggende livredning Vs. Advanced Life Support

Grunnleggende livredning og avansert livredning er to forskjellige nivåer av medisinsk intervensjon som brukes for enkeltpersoner i hovedsak livstruende omstendigheter. Grunnleggende livredning innebærer akuttmedisinske situasjoner og ikke-invasiv første aide teknikker, og er vanligvis en kortsiktig reaksjon. Avansert livredning, mens det kan innebære relativt kortsiktig reaksjon (for eksempel i forbindelse med kirurgi eller en kortsiktig respiratorisk sykdom), er ofte en mer langsiktig protokollen. Avansert livredning bruker også mer invasive prosedyrer. Når det gjelder medisinsk livredning intervensjon, kan moralske problemer involvert med pasientens valg gjelder for begge typer livredning.

Grunnleggende livredning

Grunnleggende livredning skjer først og fremst som følge av en nødssituasjon. Noen informasjons eller opplæringsprogrammer refererer til denne metoden for medisinsk behandling i form av "ABCs". Hva ABCs refererer til i dette tilfellet er vedlikehold av en pasientens luftveier, pust og sirkulasjon. Grunnleggende livredning innebærer bruk av enkle førstehjelp teknikker og ikke involverer bruk av mer invasive medisinske intervensjoner som intravenøse medikamenter.

Ved å bruke Basic Life Support

Grunnleggende livredning er vanligvis brukes når en person opplever enten eller både luft (pusting) vanskeligheter eller hjertestans (hjertet) svikt. Oftest er respirasjonssvikt forbundet med choking. Grunnleggende livredning stopper kort for å bruke ekstra utstyr, for eksempel en respirator. I grunnleggende livredning, vil den enkelte å administrere førstehjelp fjerne en kvelnings offerets luftveier (nese og svelg) av hinderet, og hvis full respirasjonsstans har oppstått vil gi kunstig åndedrett. Hvis offeret opplever hjertestans (hjertet) svikt, vil den enkelte å administrere førstehjelp gi hjerte-lunge-redning (HLR). Vedlikehold av luftveiene tar første prioritet på grunn av hurtigheten som oksygenmangel kan føre til død eller varig hjerneskade.

Grunnleggende livredning Teknikker

Grunnleggende livredning teknikker inkluderer slike prosedyrer som Heimlich manøver for å behandle choking ofre som har luftveis har blitt tilstrekkelig blokkert for å hindre tale og hoste. Hvis et offer er i stand til å hoste kraftig, rett og slett oppfordrer førstehjelp person offeret til å holde hoste til hun har løsnet hindringen. Hvis offeret blir bevisstløs, vil den første aide ledsager forsøke å frigjøre hindringen ved å plassere fingrene inn i munnen og halsen til offeret og fjerne hindringen. Disse trinnene er tatt før administrering kunstig åndedrett. Hvis årsaken til respirasjonsstans er annet enn en fysisk hindring (for eksempel som følge av et kraftig elektrisk støt), deretter første aide ledsager forvalter kunstig åndedrett på en gang. Hvis hjertestans inntreffer, vil en første aide ledsager også administrere HLR. Effektiv administrasjon av full HLR krever to første aide-kvalifisert personell.

Adanced Life Support

Selv om en nødsituasjon hendelse kan utløse behovet for avansert livredning, er det vanligvis mer av en pågående sett av medisinske vedlikeholdsprotokoller som brukes i sykehus, rehabiliteringstjenester eller sykehjem. Prosedyrene benyttet for avansert livredning tendens til å være mer langsiktig og mer invasive enn grunnleggende livsopprettholdende protokoller. Unntak fra den langsiktige faktor er når avansert livredning brukes under operasjonen eller for umiddelbar postoperativ omsorg eller visse akutte tilstander som lungebetennelse.

Når skal du bruke Advanced Life Support

Leger generelt administrere avansert livredning under medisinske forhold som resulterer i en pasientens pågående manglende evne til å engasjere seg i livsstøttende atferd som pust og hjerteslag. Vanligvis leger administrere avansert livredning for komatøse pasienter eller end-of-life omstendigheter.

Avansert livredning Teknikker

Avanserte livsopprettholdende teknikker omfatter bruk av intravenøs fôring, intravenøs narkotika administrasjon, tester som elektrokardiogram (EKG) og blodgasser, behandling av uregelmessige hjerterytme ved hjelp av medikamenter eller elektrosjokk teknikker eller begge deler, og for å støtte pust, bruk av åndedrettsvern, oksygen tanker eller oksygentelt.

Moralske implikasjoner

Ekstern livredning har moralske konsekvenser. Selv moralske systemer som fordømme aggressive aktivitet fokusert på avslutning av livet, slik som aktiv dødshjelp, kan kategorisere valget mellom å avslå livsopprettholdende prosedyrer som en moralsk akseptabelt valg. Grunnleggende livredning er ansett som en moralsk imperativ, men dette er ikke alltid sant. For eksempel kan en person med en pågående livstruende sykdom akseptabelt velge å ha en do-not-gjenopplive orden (DNR) på plass som dekker selv grunnleggende livredning. Angå avansert livredning, mange moralske systemer mener at individer har ingen moralsk imperativ å benytte seg av disse mer invasive protokoller.

Beste Grunnleggende livredning TesterSer etter en puls er en av de første testene undervist til helsepersonell som en måte å fortelle om livet støtte er nødvendig. Mer formelle elektronikk og teknikker er innarbeidet en gang en pasient har blitt stabilisert. Noen av de mest grunnleggende livsoppretthold testene inkluderer vanlig blodtrykk prøver, EKG og hjerteovervåkning. Grunnleggende livredning (BLS) som følger testene inkluderer intravenøs væske, ventilasjon, HLR og defibrillering.

Blood Pressure

Nye og effektive former for å ta et blodtrykk kommer på markedet hele tiden. Sykehus og klinikker nå kan ta blodtrykket på en kontinuerlig basis gjennom en finger kopp eller brystet monitor. Elektroniske blodtrykk skjermer gjøre prosessen enklere og gi stadige oppdateringer. Blodtrykksmåling er viktig for å forebygge og diagnostisere hjerneslag, besvimelse og hjerteinfarkt. Livredning kan være nødvendig når blodtrykket opplesninger konsekvent overstige 140 over 90.

Kontinuerlig overvåking

Små, bærbare enheter blir integrert i sykehus og klinikker som gir kontinuerlig overvåking. I tillegg til blodtrykket, de ett stykke målestasjoner holde en konstant vurdering kommer av pasientens puls og temperatur for å sikre at liv støttetiltak er ikke nødvendig. Medisinsk personale umiddelbart varslet når en pasient mister en puls eller temperaturen stiger til livstruende nivåer. Selskaper som Welch Allyn utvikle kontinuerlige skjermer som kan programmeres til å høres alarmer på visse forhåndsbestemte nivåer.

Elektrokardiogram

Elektrokardiogram, ofte referert til som EKG eller EKG, er beste grunnleggende livsoppretthold tester for å overvåke den elektriske aktiviteten i hjertet. En elektrode som er fast på pasientens bryst er festet til en maskin som releer hjertets aktivitet på en nærliggende skjerm i bølger. Rapportene kan skrives ut på rullet papir for å sammenligne tallene over tid.

Smerte Tester

Mens de fleste smerte overvåking utføres ved å spørre pasienter for å vurdere nivået på deres smerte, overvåking teknikker er tilgjengelig som kan måle akselerert smerte nivåer når pasienten er bevisstløs eller i fare for lammelser. Ifølge European Journal of Vascular og Endovascular Surgery, en test som benytter elektrisk stimulering kalt somatosensoriske-fremkalt respons (SSEP) kan varsle kirurger når en livstruende blodpropp har vært utsatt i ryggmargen. Transcranial elektriske impulser gitt under operasjonen også kan bidra til å redusere dødsfall fra plutselige ubestemte hjernen blodpropp.
.

Bærbare tester

Effektive moduser av bærbare testing er tilgjengelig for pasienter som trenger konstant livredning overvåking. Selskaper som Yanko Design har laget stilige bærbare systemer som produserer blodtrykk og puls målingene. Etter å ha tatt en baseline lesing, kan medisinsk personell sende et signal til brukeren av Vital Monitoring System, som er slitt på håndleddet som et armbånd. Varselet er en påminnelse om å ta en lesning. Pasienter utføre testen og vitale sendes via trådløs fjernkontroll. Bluetooth-overvåking enheten laget av Exmocare kan overvåke puls, hjertefrekvens og så mange som 10 følelser for pasienter som lider av demens. Klokken kan varsle omsorgspersoner når brukeren blir opphisset slik at livreddende tiltak kan iverksettes.

Grunnleggende Sjekkliste Ansvarsområde etter døden

Grunnleggende Sjekkliste Ansvarsområde etter døden


Selv takle tapet av en kjær er vanskelig fra en følelsesmessig ståsted, trenger de utfordringene ikke slutt der. Overlevende familiemedlemmer står overfor oppgaven med å bosette alle etter-døden saker samt overvinne sorg. Med henvisning til en grunnleggende sjekkliste kan lette byrden for å organisere en begravelse og adressering en til tider overveldende rekke juridiske saker.

Varsle Andre

Ved høring av en kjær død, komme i kontakt med de som kjente den avdøde. Varsle alle venner og familiemedlemmer som kommer til hjernen, utnytte elementer som adressebøker og konsulenttjenester med de som er nærmest den avdøde for å finne ut hvem du skal kontakte. Sjekk for å se om den avdøde igjen en liste over navn og numre for å varsle; Dette forenkler jobben betraktelig.

Planlegg Funeral

I det umiddelbare kjølvannet av å miste en kjær, er den første som må arrangere en begravelse for å feire livet til den avdøde. Hvis du ikke allerede har bestemt deg for en på forhånd, få forslag fra venner, slektninger eller presteskapet på kvalitet begravelsesbyråer i området. Referere til noen skriftlige dokumenter avdøde venstre om preferanser for begravelsen. I tilfelle kremasjon var ønsket, tjenester av et begravelsesbyrå er valgfrie.

Sette sammen en nekrolog

Arbeide med alle de som kjente den avdøde beste, skape en kjærlig minnesmerke og oppsummering av livet igjen. Bruk noen viktige punkter etterlatt av den avdøde hvis dødsfallet var forventet, men i tilfelle det ikke er noen notater å jobbe med, diskutere nekrologen med venner og slektninger av den avdøde en. Nekrologen er tradisjonelt presentert for lokalavisen for å kjøre.

Bestill Historier

Når du vasse i de juridiske områder av etter-døden sjekkliste, vil du oppdage at dødsattester er ofte nødvendig. Å forberede for dette, bestille flere kopier av dødsattest, minst 10-15 som et lavt estimat. Hvis du trenger flere eksemplarer senere, kan du få dem på nettet eller på rådhuset.

Kontakt noen organisasjoner eller arbeidsgivere

Dersom avdøde mottok inntekt fra en arbeidsgiver eller gjennom trygdeytelser, lover krever disse partiene kontaktes på tidspunktet for dødsfallet. Du må også kontakte forsikringsselskapene om alle retningslinjer, inkludert liv og helse blant andre. Returnere noen kredittkort med en kopi av dødsattesten eller varsle kredittkortselskapet du ønsker å ta over kortet. Likeledes, kontakte andre finansinstitusjoner som banker eller meglerhus og enten stenge regnskapet eller endre kontoinnehaver.

EKG i koronarsykdom

En EKG, også kjent som en EKG eller et elektrokardiogram, er en test som brukes til å identifisere potensielle hjerte-eller sirkulasjons-system forhold og avvik. Koronar arteriesykdom, en tilstand som påvirker mengden av blod nå hjertet, kan ofte bli diagnostisert med bruk av en EKG-test. Leger vil ofte utføre testen hvis pasienter opplever noen av de karakteristiske symptomer på koronarsykdom.

EKG Aspects

En EKG fungerer ved å registrere den elektriske aktiviteten i hjertet. Elektriske impulser bevege seg gjennom toppen til bunnen av hele hjertemuskelen hver gang hjertet slår, og pumper blod. En EKG er designet for å plukke opp og spille inn disse elektriske impulser siden eventuelle avvik i normal elektrisk impuls mønstre eller hjerterytme rytmer kan signalisere at hjertet ikke fungerer som den skal.

Prosedyre

En EKG er en rask og smertefri test. For å utføre testen, er et dusin elektroder festet til ulike punkter på pasientens torso og lemmer. Den enkeltes hjerterytme og elektriske impulser blir registrert i en datamaskin. Tidligere ble EKG resultatene registrert på millimeterpapir; data resultatene er mye mer vanlig nå.

Bruksområder

En EKG kan brukes for å diagnostisere hjerteproblemer ved å identifisere forstyrrelser i den normale elektriske impuls mønstre av hjertet. En EKG-test kan vise om hjertet ikke får nok blod, hvis det slår uregelmessig, dersom hjerteslag er svakere enn normalt, og hvis de elektriske signalene som reiser gjennom hjertemuskelen ta lengre tid enn normalt å komme fra den ene delen til den andre .

Koronarsykdom

Koronarsykdom oppstår når veggene av koronararteriene - arteriene som fôrer blod til hjertet - blir smalere og stivere på grunn av oppbygging av plakk. Arterier redusert med plaketter overføre mindre blod til hjertet og kan føre til at hjertet til å bli svakere og å slå uregelmessig.

Symptomer

Personer som opplever symptomer på koronarsykdom er vanligvis raskt planlagt for EKG-tester for å fastslå helsen til sitt hjerte. De vanligste koronarsykdom symptomer inkluderer brystsmerter eller uforklarlig press i brystkassen, kortpustethet og hjertebank, følelsen at hjertet slår uregelmessig eller mer kraftfullt enn normalt.

Hvordan Les EKG utskrifter

Hvordan Les EKG utskrifter


En EKG, også kjent som et elektrokardiogram (EKG), genererer en grafisk representasjon av hjertesyklusen. En EKG måler sammentrekning og avslapning av hjertets aktivitet. Elektroder som plasseres på kroppens overflate, plukke opp hjertets aktivitet og bære hjertets impuls til en kontinuerlig drift graf. Tolke en ekg hjerteaktivitet bør overlates til medisinske fagfolk. Men med riktig instruksjon, alle kan lese og tolke en EKG utskrift.

Hvordan Les EKG utskrifter

Plotte Wave Complex

Skaff EKG grafisk utskrift.

Inspiser EKG utskrift. EKG resultater er plottet på millimeterpapir. Grafen er designet med 5 mm torg i fet skrift, og 1 mm firkanter som ligger innenfor de 5 mm firkanter. På den horisontale akse representerer hvert 5 mm kvadrat 0.2 sekund. De 1 mm firkanter representerer 0,04 sekund. En EKG resultat som ikke er plottet på millimeterpapir kan ikke leses riktig.

Bestem de punktene som spike over eller under den horisontale bølgeform på EKG. Normal hjerteaktivitet vil vise fem punkter som spike over, eller under horisontalplanet. Punktene på hver pigg er plottet i rekkefølge med P, Q, R, S og T. Den første topp i lesningen er merket P. Den siste spiker i lesningen er merket T. I tilfelle av unormal hjertevirksomhet, myke kurver kan vises heller enn skarpe, spisse pigger. I dette tilfellet finner toppen av hver kurve og merke tilsvarende.

Finn P-bølge. Den P-bølge representerer begynnelsen av atrial sammentrekning.

Finn QRS-komplekset. QRS-komplekset består av tre poeng og representerer ventrikkel endre sin normale elektrisk ladning umiddelbart før ventrikkel kontraksjon.

Finn T-bølgen. Den T-bølgen er det siste punkt på komplekset, og representerer ventrikkelen å vende tilbake til sin normale elektrisk ladet tilstand.

Bestem hjertefrekvens. Hjertefrekvensen er beregnet ved å telle antall 5 mm ruter mellom to påfølgende QRS-komplekser, og dele på at nummeret i 300.

Bestemme normal sinusrytme

Bestem P, Q, R, S og T steder på grafen. Normal sinusrytme konsekvent vil vise skarpe, oppreist P-bølger.

Bruk 1 mm rutene på grafen for å måle hvor lang tid mellom PR bølger. Normal sinusrytme forekommer i PR-bølger skal måle mellom 0,12 til 0,20 sekund.

Mål lengden av tid mellom Q, R og S-bølge. Normal sinusrytme som forekommer i QRS-komplekset bør måler mellom 0,4 til 0,10 sekund.

Beregn hjertefrekvensen ved å telle antall 5 mm ruter mellom to påfølgende QRS-komplekser, og dele på at nummeret i 300. En normal puls er mellom 60 til 100 slag per minutt.